Egyszerű terv a fogyáshoz. 6 könnyű lépésben!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Egyszerű terv a fogyáshoz. 6 könnyű lépésben! www.sp6.eu"

Átírás

1 Egyszerű terv a fogyáshoz 6 könnyű lépésben!

2 SP6 Egyszerű terv a fogyáshoz- 6 lépésben! Belefáradt a NEM MŰKÜDŐ fogyókúrás programokba? Elege van a betarthatatlan diétákból vagy a zsírégető tablettákból, melyek felpörgetik aztán visszazuhan? Órákat tölt az edzőteremben, és semmit változás? Nos, Ön nincs egyedül. A legtöbb ember csak frusztrált lesz a legújabb fogyókúrás trendek minimális vagy átmeneti eredményeitől. Itt az ideje hogy ne a trendeknek, hanem az eredményeknek higgyen! Itt az ideje egy olyan fogyúkúrás programnak mely az emberek elhízásának okát célozva működik, és amivel kiderül hogy a diéták, tabletták és a testedzés önmagukban miért nem működnek szinte soha. Eljött az SP6 ideje! SP6 - Egyszerű Terv 6 - a sikeres fogyókúra teljesen új megközelítése! Kizárólag az SP6 képes a hízás okát célozni az étel utáni sóvárgás jelentős csökkentésével- valamint utat mutatni a fölösleg leadásához. A különleges SP6 rendszer biztosítja az étvágykontrollt, hogy megelégedjen a normál étkezésekkel, és ne kívánja az egészségtelen nassolást, valamint segít Önnek megérteni hogyan tarthatja kordában kilóit egy életen át! Most azonnal elkezdheti! Ebben a könyvecskében megtalál mindent amit tudnia kell az Egyszerű Terv 6 elképesztően hatékony és könnyű lépéseiről: 1. lépés: - Használja az SP6 Étvágycsökkentő tapaszt a sóvárgás csökkentésére 2. lépés: - Méregtelenítsen és csökkentse a bevitt kalóriákat étrendkiegészítőkkel 3. lépés: - Kerülje a fölösleges cukor fogyasztást és javítson étrendjén 4. lépés: - A megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztás telítettség érzést ad, és teste hatákonyabban működik 5. lépés.- A gyorsabb fogyás érdekében égessen több kalóriát testmozgás útmutatónk segítségével 6. lépés. - Jutalmazza meg magát minden héten az elvégzett munkáért Üdvözli Önt az SP6. A fogyókúrás program mely MŰKÖDIK!

3 Az SP6 Étvágycsökkentő Tapasz Az öntapadós SP6 Étvágycsökkentő Tapasz az akupresszúra ősi elvét alkalmazza a test azon pontjainak lágy stimulálására, melyeket több ezer éve használnak az étvágy csökkentésére és kiegyensúlyozására. Az eredmény az étvágy és a cukor iránti sóvárgás természetes csökkenése- gyógyszerek, stimulánsok vagy éppen tűk használata nélkül! A következő oldalon részletes instrukciók találhatók a tapasz felhelyezéséhez. Két ajánlott pont a Lép 6 -os és a Gyomor 36-os, két ismert akupresszúrás pont az étvágy csökkentésére és az emésztőrendszer erősítésére. Észre fogja venni hogy már az első használatnál működik! Az SP6 étvágycsökkentő tapasz a sikeres fogyás érdekében egyesíti az ősi tudást a legújabb fejlesztésekkel. Az SP6 Étvágycsökkentő tapasz használatának előnyei: Segít szabályozni az étvágyat Lecsökkenti a sóvárgást Gyógyszerek, stimulánsok és tűk nélkül Az akupresszúra elismerten biztonságos Kényelmes és könnyű használat, reggel felteszi, este leveszi. Mi az akupresszúra? Az akupresszúra a keleti gyógyítás művészete mely ősi kínai és japán medicinákon alapul. A mester általában az ujjával nyomást gyakorol a test bizonyos pontjaira, hogy fájdalmat csillapítson illetve megelőzzön különféle betegségeket, problémákat. Az akupresszúrát 5000 éve használják Kínában, és ma mind az akupresszúra illetve az akkupunktúra (aku pontok stimulálása tűkkel) a legszélesebb körben alkalmazott gyógyító rendszer. A világon több mint EGYMILLÁRD ember elsődleges egészségügyi megoldása. Az akupresszúra azon a hiten alapszik, hogy az emberi testben az energia meghatározott csatornákban áramlik, és stressz hatására több meridiánunk (energia csatornák) és szervünk elveszíti egyensúlyát. Az test meghatározott pontjainak (akupresszúrás pontok) stimulásával a harmónia és az egyensúly visszaállítható. Habár nyugaton az akupresszúrát még ezoterikus módszerként oktatják, az elmúlt 30 évben számos klinikai tanulmány bizonyította hatékonyságát mint valós, tudományos gyógyítási gyakorlat. A tradícionális kínai gyógyászatban az étvágy a gyomorhoz és léphez kapcsolódik. Ha bármelyik szerv kiesik az egyensúlyból vagy stressz éri, az étvágy rossz lesz, vagy jelentősen megnő. A Kínaiak szerint a gyomor és a lép funkciója az étel szállítása és energiává alakítása. Ha gyomor vagy a lép stressz vagy rossz táplálkozás következtében károsodik, olyan problémák léphetnek fel, mint az elhízás, rossz emésztés, az anyagcsere lelassulása, kiszáradás, és fáradtság. Az SP6 étvágycsökkentő tapaszt úgy tervezték, hogy a kínai gyógyászat elveit alkalmazva visszaállítsa a harmóniát a gyomor és lép meridiánokon, a test meghatározott akupresszúrás pontjainak stimulálásával, melyek a gyomor és a lép megfelelő működéséhez kötődnek. (Lép 6 és Gyomor 36)

4 Használati utasítás: Az SP6 tapasz akupresszúrás pontok enyhe, átmeneti stimulálására használható. A SP6-ot hetente öt napon át használhatjuk, minden nap új tapaszt viselve. A tapaszt reggel kell felhelyezni és este eltávolítani. A tapaszt tiszta, száraz bőrfelelületen alkalmazzuk. A tapaszt egyszerre 12 órán át viselhetjük. Azonnal távolítsa el, ha kényelmetlenül érzi magát vagy bőrirritációt tapasztal. Ne használjon fel újra egyszer már eltávolított tapaszt. Ne használjon egyszerre egynél több SP6 tapaszt. A tapasz használata során gondoskodjon a megfelelően bőséges folyadékbevitelről. 1. LÉPÉS Először, keress meg az akupresszúrás pontot, melyet stimulálni szeretne 2. LÉPÉS Vegyen ki egy kis műanyag gyöngyöt a zacskóból. Távolítsa el a tapasz ragadós felületéről a védőréteget. Helyezze a gyöngyöt a tapasz ragadós felületének közepére. 3. LÉPÉS Végül helyezze a gyöngyöt az akupresszúrás pontra, és simítsa rá a tapaszt, hogy biztosan tapadjon a bőrőn. Enyhe nyomást kell hogy érezzen az akupresszúrás ponton.

5 1. NAP LÉP 6 (Kínai neve: San Yin Jiao) A pont megtalálásához helyezze balkeze négy ujját a jobb láb bokacsontja fölé. A pont a csonton lesz megtalálható. (lábszárcsont). Ez a pont adja a legjobb eredményt. 2 NAP GYOMOR 36 (Kínai neve: Zu San Li) A pont megtaláláshoz helyezze jobb keze négy ujját a jobb térdkalács alá. A Gyomor 36 pont egy ujjnyi szélességre kifelé található a térd külső oldalán. Ez a pont jó eredményt ad. 3 NAP VESE 3 (Kínai neve: Tai Xi A pontot a jobb láb bokacsontja mögött találja meg, a csont és az Achilles ín közötti mélyedésben. 4 NAP SZÍVBUROK 6 (Kínai neve: Nei Guan) Fektesse bal keze 4 ujját közvetlenül a jobb tenyérél alá. A pontot a csukló közepső részén találja meg. Ez a pont émelygés, hányinger csökkentésére is használható. 5 NAP Energia tenger 8 (Kínai neve: Shen Que) Helyezze a tapaszt közvetlenül a köldökre. Ez a pont jó eredményeket ad. Figyelem: Kizárólag külső használatra. Ne nyelje le. Ne használja sebeken vagy sérült bőrfelületen. Ha kezelés alatt áll, konzultáljon orvosával a termék használata előtt. Ne használja ha terhes vagy ha szoptat. Ezeket a kijelentéseket a Food and Drug Administration nem értékelte. A termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére.

6 Egyszerű Terv 6 GY.I.K. 1. Hogyan működik az SP6 ha semmi sem kerül a szervezetbe? Az SP6 Étvágycsökkentő Tapasz az akupresszúra ősi elvét alkalmazza a test azon pontjainak lágy stimulálására, melyeket több ezer éve használnak az étvágy csökkentésére és kiegyensúlyozására. Az eredmény az étvágy és a cukor iránti sóvárgás természetes csökkenése- gyógyszerek, stimulánsok vagy éppen tűk használata nélkül! 2. Mit fogok érezni ha használom az SP6 tapaszt? Valószínűleg semmit. Amit sokan jeleznek, hogy sokkal gyorsabban jelentkezik a telítettség érzése étkezéseknél. Valamint észre kell vennie, hogy sokkal jobban kontrollálja étvágyát és jelentősen csökken a cukor utáni sóvárgása. 3. Az SP6 tapasz klinikailag tesztelt termék? Igen. További információkért kutatásainkkal kapcsolatban, látogassa meg weboldalunkat: 4. Változtatnom kell az étkezési szokásaimon? Ma, a legtöbb ember túl sok cukrot fogyaszt, mely a legfőbb oka, hogy nehezen tudnak lefogyni. A fogyáshoz csökkentenie kell a nap szinten elfogyasztott cukor és étel mennyiséget. Egészséges, kiegyensúlyozott ételek fogyasztásával jelentősen növelheti fogyúkúrás programjának sikerét, és életminősége is javulhat. 5. Használhatok más Lifewave tapaszokat az SP6 tapasszal együtt? Igen, használhatja a Lifewave Energianövelő és Icewave tapaszokat együtt az SP6-al. Azonban a Y-Age tapasz használata NEM ajánlott ha már elkezdte a programot. Javaslatunk az, hogy használja egy hónapig az SP6-ot, majd egy hónapig a Y-Age tapaszt. 6. Honnan fogom tudni hogy a tapasz működik? Sok ember jelezte, hogy az SP6 használata során az étvágyuk és éhségérzetük jelentősen csökkent. Különösen észrevehető a cukor iránti sóvárgás csökkenése, valamint hogy sokkal korábban jelentkezik a telítettség érzés az étkezéseknél, így jóval kevesebb ételt fogyasztanak. Annak ellenére hogy kevesebbet esznek, mégis több energiájuk van. Az egyéni eredmények természetesen eltérhetnek. 7. Mi van a tapaszokban, és hogyan működik? Az SP6 tapasz NEM TARTALMAZ semmilyen hatóanyagot vagy egyéb vegyi anyagot, mely bekerül a szervezetbe. Ehelyett az SP6 tapasz segít kontrollálni étvágyát olyan akupresszúrás pontok lágy stimulálásával, melyek az étvággyal és a sóvárgással kapcsolatosak. 8. Kell éreznem valamit? Nem. Az SP6 tapasz nem stimuláns. Az SP6 egy nem-transzdermális tapasz, mellyel semmi sem kerül a szervezetbe.

7 9. Miért csak az ajánlott akupresszúrás pontokon használjam? A tradícionális Kínai gyógyászat szerint a lép és a gyomor felelős az étvágy szabályozásáért. Ezért ajánljuk ezeket a pontokat. 10. Mennyi ideig és milyen gyakran kell használni az SP6 tapaszt? Naponta maximum 12 órán át viselje a tapaszt. A legjobb eredmény érdekében használja egy héten 5 napon át, majd tartson két nap szünetet. Lásd a Használati utasítást. 11. Akkor is működik az SP6 program ha nem iszok vizet? Testének ellátása megfelelő mennyiségű vízzel minden egészség és fogyókúrás program alapja. Ha fogyni szeretne, mindenképpen meg kell innia a napi ajánlott vízmennyiséget, ez 2-2,5 liter tiszta víz. A legjobb eredmény érdekében azt javasoljuk, hogy már közvetlenül a tapasz felragasztása előtt igyon meg legalább két nagy pohár (4 dl.) vizet. Ez kritikusan fontos! Mit mondanak azok akik már használják az SP6 programot? 14 nap alatt 5 kilót fogytam, a derekam pedig 2,5 centivel lett vékonyabb! Fájdalom és erőlködés mentes. Olyan érzés mintha a testem úgy működne ahogyan mindíg is kellett volna! Két hét alatt 4 kiló, mindenféle edzés nélkül! 7 kilót fogytam LE VAGYOK NYŰGÖZVE! A munkahelyemen mindenki kéri tőlem a tapaszt, hiszen látják az eredményt! Az Ön Lifewave tanácsadója:

Termékhasználati. útmutató. Mi van benne számodra?

Termékhasználati. útmutató. Mi van benne számodra? Termékhasználati útmutató Mi van benne számodra? Optimalizálja a sejtjeid működését Az ASEA a világ első és egyetlen redox kiegészítő készítménye. A redox jelzőmolekulák létfontosságú szerepet töltenek

Részletesebben

13 természetes zsírégető

13 természetes zsírégető 13 természetes zsírégető Tartalomjegyzék A zsírégető ételekről általában... 2 Cayenne bors... 2 C-vitamin (aszkorbinsav)... 3 Citrom... 4 CLA... 4 Fahéj... 5 Fehérje... 5 Fogyasztó teakeverék... 5 Guarana...

Részletesebben

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm. A QMED Akupresszúrás matrac ÉS PÁRNA egy praktikus, esztétikus egészségmegőrző eszköz, mely 100 % organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült. A matrac hossza 67 cm, szélessége

Részletesebben

táplálkozásunkplálkoz

táplálkozásunkplálkoz Előtte Utána - 15 KG Mi befolyásolja olja az egészséget? get? stressz ökológia Genetikus adottságok táplálkozásunkplálkoz 15 Mi az egészs szséges és s táplt pláló étkezés? Hogyan hat a táplálkozás az egészségre?

Részletesebben

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA www.evp.hu A víz az élet forrása: víz nélkül nincs, és nem is lehetséges egészséges élet. A víz lehetővé teszi a vérkeringést, segíti a sejtek működését és a test méregtelenítését,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 18010 Lábmasszírozó gép insportline Otterchill TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 HASZNÁLAT... 3 ELEM CSERE... 4 ALTERNATÍV HASZNÁLAT... 4 2 BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ Olvassa el figyelmesen

Részletesebben

TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0584. Dömötöri Sándor Vendéglátó Kft. egészségre nevelési programja EGÉSZSÉGNAP

TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0584. Dömötöri Sándor Vendéglátó Kft. egészségre nevelési programja EGÉSZSÉGNAP Dömötöri Sándor Vendéglátó Kft. egészségre nevelési programja EGÉSZSÉGNAP A dohányzás a burgonyafélék családjába tartozó dohánynövény leveleinek élvezete. Valószínűleg először Kolumbusz és társai találkoztak

Részletesebben

Test-elemzés. Ezzel 100%-os lefedettséget ér el. TANITA digitális mérleg. Rendkívül gyors elemzést tesz lehetővé.

Test-elemzés. Ezzel 100%-os lefedettséget ér el. TANITA digitális mérleg. Rendkívül gyors elemzést tesz lehetővé. Test-elemzés Bioelektromos impedancia mérés 5 különböző pályán kerül mérésre (lábtól-lábig, kéztől-kézig, bal kéztől a jobb lábig, jobb kéztől a bal lábig, bal kéztől a bal lábig). Ezzel 100%-os lefedettséget

Részletesebben

Egészséges ételek, életmódjához igazodva

Egészséges ételek, életmódjához igazodva 1 w 01/10 5299-Herbalife Formula 1 Shakes & Express Bar Gatefold ID: 5299-F1 Shakes & Exp Bar Gatefold_HU Egészséges ételek, életmódjához igazodva Formula 1 Shake a megfelelő testsúly-kontroll megoldás

Részletesebben

L E G T R A I N E R GYVC-008. Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

L E G T R A I N E R GYVC-008. Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! LEG_TARINER.qxp 2007.08.03. 9:06 Page 1 L E G Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! T R A I N E R GYVC-008 A VIVAMAX Leg Trainerrel Ön otthonában, kényelmesen edzheti lábait és fenekét,

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

5. Egészséges emésztés

5. Egészséges emésztés 5. Egészséges emésztés A súlykontroll az egészséges emésztéssel kezdődik Az emésztőrendszered az egész szervezeted egyik legfontosabb része. Egy új felmérés szerint az embereket nagyon érdeklik az egészséges

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 2. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 2. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

CieAura. Tiszta energia. (Pure Energy) (A termék dobozán szereplő szöveg fordítása.)

CieAura. Tiszta energia. (Pure Energy) (A termék dobozán szereplő szöveg fordítása.) Tiszta energia (Pure Energy) Tartós energia, egyensúly és mentális éberség egész nap. Egy kevés javulás Természetesen. energiákat a hologram chipekre. A CieAura energiái a test különböző akkupunktúrás

Részletesebben

Fusion Vital Program riport

Fusion Vital Program riport 370916 Fusion Vital Program riport Cs 10.09.2015 17:21 6ó 46perc 58 / 82 / 6 Stressz reakció Feltöltődés Fizikai aktivitás Napi fizikai aktivitás Pulzusszám Hiányzó pulzusszám 5% Napközben nincs feltöltődés.

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv SMART DIET Táplálkozási kézikönyv A Smart Diet diéta segítségével elégetheti a különböző területekről a zsírpárnákat, különösen a hasról, lábakról, és a karokról. Többféle diéta létezik. Vannak szétválasztó

Részletesebben

FEDEZD FEL A ZEN BODI TM TITKÁT!

FEDEZD FEL A ZEN BODI TM TITKÁT! FEDEZD FEL A ZEN BODI TM TITKÁT! Hatékony rendszer, amely a fogyás, zsírcsökkentés három állomását célozza meg. SHAPE Szabályozza a kényszeres étkezési rohamokat FIT Centiméterekkel karcsúsít PRO Tónust

Részletesebben

1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B Hírlevél. Hogyan étkezzünk egészségesebben?

1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B Hírlevél. Hogyan étkezzünk egészségesebben? 1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0037 Hírlevél Hogyan étkezzünk egészségesebben? Kiadó: Gönc Város Önkormányzata Abaúj-Hegyköz Egészségfejlesztési Iroda Telefon: +36 46 588 058 Web: www.goncefi.hu EGÉSZSÉGES

Részletesebben

www.tantaki.hu Oldal 1

www.tantaki.hu Oldal 1 www.tantaki.hu Oldal 1 Problémacsillapító szülőknek Hogyan legyen kevesebb gondom a gyermekemmel? Nagy Erika, 2012 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 1. hét 2. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 1. hét 2. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

ELHÍZÁS KONZULTÁCIÓS KÉRDŐÍV

ELHÍZÁS KONZULTÁCIÓS KÉRDŐÍV ELHÍZÁS KONZULTÁCIÓS KÉRDŐÍV Kedves páciensem, kérem, válaszoljon részletesen minden kérdésre, mielőtt a tanácsadást elkezdenénk. Eljövetelének motivációja: barátok, ismerősök ajánlása önálló kezdeményezés

Részletesebben

63 5 84 36 Elősz ű ű ű ELSŐ FEJEZET ᔗ匷 y má ve á e e g e e ᔗ匷 e e g k e e e g k, A MERIDIÁNOK ű e e g k b 365 ÉRINTÉS ÉS BIZALOM v gyá ű A SIACU SZINTJEI ű gygyí m á, A SIACU HASZNAI MILYEN ÁLLAPOTOKON

Részletesebben

BEVEZETÉS A 28 NAPOS PROGRAMBA. by 4% Fitness

BEVEZETÉS A 28 NAPOS PROGRAMBA. by 4% Fitness BEVEZETÉS A 28 NAPOS PROGRAMBA by 4% Fitness A 28 NAPOS PROGRAM KÉT CÉLJA: 28 nap alatt minél jobb formát érj el 28 nap alatt olyan dolgokat tanulj meg az étkezésről, az edzésről és a saját testedről,

Részletesebben

Az elhízás, a bulimia, az anorexia. Az elhízás

Az elhízás, a bulimia, az anorexia. Az elhízás Az elhízás, a bulimia, az anorexia Az elhízás Elhízás vagy túlsúlyosság elhízás a testsúly a kívánatosnál 20%-kal nagyobb túlsúlyosság a magasabb testsúly megoszlik az izmok, csontok, zsír és víz tömege

Részletesebben

1. Figuactiv Levesek és Shake-ek

1. Figuactiv Levesek és Shake-ek 1. Figuactiv Levesek és Shake-ek Ajánlott napi fogyasztás: A diéta program során a kívánt eredmény elérése érdekében a napi 3 fő étkezésünk közül kettőt Figuactiv Levesre és/vagy Shake-re kell cserélnünk.

Részletesebben

IceCenter Budapest. Dr Géczi Gábor

IceCenter Budapest. Dr Géczi Gábor IceCenter Budapest Dr Géczi Gábor A jégkorongozó céljai Minél jobb játékos legyen Válogatottság NHL? Edzésen való teljesítés Mérkőzésen való teljesítés Mindez nem olyan hatékony, ha nem fordít kellő figyelmet

Részletesebben

i.spada H 932 Felhasználói Kézikönyv

i.spada H 932 Felhasználói Kézikönyv i.spada H 932 Felhasználói Kézikönyv Fontos biztonsági tanácsok, óvintézkedések Az edzőkerékpárt a maximális biztonság jegyében terveztük és készítettük el. Ettől függetlenül bizonyos biztonsági óvintézkedéseket

Részletesebben

Ez csak term szetes!

Ez csak term szetes! Ez csak term szetes! Víz. Természetesnek vesszük a jelenlétét, hiszen mindenhol körülvesz minket. Iszunk belôle, locsoljuk vele a kertet, fürdünk benne. És csak olykor-olykor fordul meg a fejünkben, mennyire

Részletesebben

Alkoholfogyasztás Súlyos probléma

Alkoholfogyasztás Súlyos probléma Alkoholfogyasztás Súlyos probléma Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és az Európai Bizottság jelentése szerint Európában több alkoholt fogyasztanak az emberek, mint a világon bárhol. Ez azt jelenti,

Részletesebben

Szülői útmutató az első 10 napra

Szülői útmutató az első 10 napra Szülői útmutató az első 10 napra 1. Hogyan tartsuk a babát? Bármennyire is törékenynek és sebezhetőnek érezzük újszülöttünket, ne féljünk hozzáérni! Kutatások bizonyítják, hogy azok a babák, akiket naponta

Részletesebben

A BOR CSAK MÉRTÉKKEL ÉRTÉK! BORT MÉRTÉKKEL! wim_fogyasztoi_v2_attordelt_v2.indd :10:10

A BOR CSAK MÉRTÉKKEL ÉRTÉK! BORT MÉRTÉKKEL! wim_fogyasztoi_v2_attordelt_v2.indd :10:10 A BOR CSAK MÉRTÉKKEL ÉRTÉK! BORT MÉRTÉKKEL! wim_fogyasztoi_v2_attordelt_v2.indd 1 2017.08.31. 9:10:10 Hogyan kóstoljunk bort rendezvényeken? wim_fogyasztoi_v2_attordelt_v2.indd 2 2017.08.31. 9:10:13 Tervezzünk!

Részletesebben

A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései. Károlyiné Csicsely Katalin Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet

A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései. Károlyiné Csicsely Katalin Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet A dohányzás emésztőrendszeri ártalmai Étvágytalanság. Ízérzékelés tompul. Emésztési panaszok. Gyakrabban

Részletesebben

A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve,

A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, Gulyás Judit Régiós Képviselő Ganoderma gyógygomba Pecsétviaszgomba Dombóvár Tolna-, Somogy- Gyógygomba A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, a lélekerő-gomba, kulcs a jó

Részletesebben

Változtassa meg az életét, még ma!

Változtassa meg az életét, még ma! Lásson hozzá még ma, jelölje ki a saját útját, és érje el a céljait! Változtassa meg az életét, még ma! Természetes testsúlymegtartás útja TM Az értéktelen és egészségtelen ételek útja A testsúly megtartásának

Részletesebben

Megszívlelendô tanácsok

Megszívlelendô tanácsok ÉTRENDI TANÁCSOK hipertóniásoknak Megszívlelendô tanácsok hipertóniásoknak Lektorálta: Cseri-Holzmann Brigitta dietetikus ReceptDoki Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered Hippokratész

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 1. hét 3. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 1. hét 3. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN 18374 Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ 3 RÖGZÍTŐ ALKATRÉSZEK.4 ALKATRÉSZ LISTA 5 ÖSSZESZERELÉS 7 HASZNÁLAT 11 GYAKORLATOK.11 KÖRNYEZETVÉDELEM

Részletesebben

Korszerű vérvételi eszközök - gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb módszer

Korszerű vérvételi eszközök - gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb módszer Korszerű vérvételi eszközök - gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb módszer Gyors Könnyű Biztonságos Accu-Chek ujjbegyszúró rendszerek elleni harcban Partner a cukorbetegség 10 éve Magyarországon Accu-Chek

Részletesebben

Az egészséges táplálkozás alapjai e-book. Írta: Pappné Benedek Erika Lektorálta: Tőke Szilvia személyi edző 2013.

Az egészséges táplálkozás alapjai e-book. Írta: Pappné Benedek Erika Lektorálta: Tőke Szilvia személyi edző 2013. Az egészséges táplálkozás alapjai e-book Írta: Pappné Benedek Erika Lektorálta: Tőke Szilvia személyi edző 2013. 2 TARTALOMJEGYZÉK Bevezetés 4 Néhány gondolat a diétázásról 6 Miért fontos az egészséges

Részletesebben

Mozgásszervi fogyatékossághoz vezető kórképek

Mozgásszervi fogyatékossághoz vezető kórképek Mozgásszervi fogyatékossághoz vezető kórképek Dr Élő György Miért szükséges ismeretek ezek? Tudni kell a funkció károsodás okát, ismerni a beteg általános állapotát, hogy testi, szellemi és lelki állapotának

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 3. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 3. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

2. Nevezze meg a sima- és a harántcsíkolt izomzat "lazító 4 pont pontját és elhelyezkedését! simaizomzat

2. Nevezze meg a sima- és a harántcsíkolt izomzat lazító 4 pont pontját és elhelyezkedését! simaizomzat AKUPRESSZÚRA 2003. május Maximálisan adható pontszám 1. Határozza meg a következő különleges vezetékek, 2 pont szabálytalan csatornák főmeridiánon lévő - mesterpontjait! A. Yingiao Mai (a Yin Mozgató Csatorna)

Részletesebben

hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 2 A JADE KÕ A jade

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Actonel 35 mg filmtabletta BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Az 5 leghatékonyabb keleti gyógynövény Az 5 leghatékonyabb keleti gyógynövény

Az 5 leghatékonyabb keleti gyógynövény Az 5 leghatékonyabb keleti gyógynövény Az 5 leghatékonyabb keleti gyógynövény Szűztea, ginzeng, alga, galagonya és halolaj: ezek a legnépszerűbb kínai természetgyóg Annak ellenére, hogy a statisztikák szerint Magyarország lakossága élen jár

Részletesebben

Az elhízást a WHO gyógyíthatatlan betegségnek nyilvánította. A magyar lakosság közel kétharmada túlsúlyos vagy elhízott.

Az elhízást a WHO gyógyíthatatlan betegségnek nyilvánította. A magyar lakosság közel kétharmada túlsúlyos vagy elhízott. Az elhízást a WHO gyógyíthatatlan betegségnek nyilvánította. A magyar lakosság közel kétharmada túlsúlyos vagy elhízott. MIN ALAPSZIK A PREMIUM DIET? A Premium Diet 4 elemen alapszik, melyek hozzájárulnak

Részletesebben

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Egészséges táplálkozás Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Szívbarát szivárvány Értelmezési példa A lényeg, hogy húsfélékből napi 2-3 egységet javasolt fogyasztani. 1 egységnyi mennyiségek: 5-10

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN AB Vállnyomó gép Steelflex PlateLoad Line PLSP

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN AB Vállnyomó gép Steelflex PlateLoad Line PLSP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 18265 AB Vállnyomó gép Steelflex PlateLoad Line PLSP TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 SZERKEZETI RAJZ... 4 ALKATRÉSZ LISTA... 5 ÖSSZESZERELÉS... 9 GYAKORLATOK... 13 KÖRNYEZETVÉDELEM...

Részletesebben

Használati utasítások Cikk szám: 1103

Használati utasítások Cikk szám: 1103 Használati utasítások Cikk szám: 1103 ÖSSZECSUKHATÓ TRAMBULIN 96cm Komoly testi sérülés vagy halál következhet be, ha a fenti figylemeztetéseket nem követik és nem használják minden utasítás szerint. BIZTONSÁGI

Részletesebben

EDZŐPAD LW-20. FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót.

EDZŐPAD LW-20. FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót. EDZŐPAD LW-20 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót. Örizze meg az útmutatót a késöbbi hivatkozások érdekében. A termék tulajdonságai eltérhetnek az

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék...

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék... Tartalomjegyzék Az Ultralieve Pro készülék...2 Az ultrahang előnyös hatásai...2 Milyen problémák kezelésére használható a készülék...2 A készüléket tilos használni...3 Az Ultralieve Pro részei...4 Az ultrahang

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EDZŐPAD SPORTMANN LW-21

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EDZŐPAD SPORTMANN LW-21 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EDZŐPAD SPORTMANN LW-21 FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót. Őrizze meg az útmutatót a későbbi hivatkozások érdekében. A termék tulajdonságai eltérhetnek

Részletesebben

Élelmiszervásárlási trendek

Élelmiszervásárlási trendek Élelmiszervásárlási trendek Magyarországon és a régióban Nemzeti Agrárgazdasági Kamara: Élelmiszeripari Körkép 2017 Csillag-Vella Rita GfK 1 Kiskereskedelmi trendek a napi fogyasztási cikkek piacán 2 GfK

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mielőtt elkezdené szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

III. ORVOSI WELLNESS ÚJ LEHETŐSÉGEK. Hotel Benczúr - 1068 Budapest, Benczúr u. 35. É+L Kongresszus- és Kiállításszervező KFT. 2015. április 16 17.

III. ORVOSI WELLNESS ÚJ LEHETŐSÉGEK. Hotel Benczúr - 1068 Budapest, Benczúr u. 35. É+L Kongresszus- és Kiállításszervező KFT. 2015. április 16 17. Hotel Benczúr - 1068 Budapest, Benczúr u. 35. É+L Kongresszus- és Kiállításszervező KFT. III. ORVOSI WELLNESS KONFERENCIA 2015. április 16 17. ÚJ LEHETŐSÉGEK (mind a páciensek, mind pedig az orvosok számára)

Részletesebben

MG 16. H Masszírozó-készülék. Használati útmutató

MG 16. H Masszírozó-készülék. Használati útmutató MG 16 H H Masszírozó-készülék Használati útmutató Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany Tel.: +49 (0)731 / 39 89-144 Fax: +49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de MAGYAR 1. Rendeltetésszerű

Részletesebben

Harmónia és egészségmegőrzés

Harmónia és egészségmegőrzés Harmónia és egészségmegőrzés a szervezet saját jelével, a null-ponti energia, a mágneses hatás, a kristályrezgések, az EM-kerámiapor, a skalárfizika erejével, a legmodernebb technológiákkal egyszerűen,

Részletesebben

Kopogtass az egészségedre!

Kopogtass az egészségedre! Kopogtass az egészségedre! Mi az EFT, az Érzelmi Felszabadítás Technikája? Az Érzelmi Felszabadítás Technikája az ősi kínai akupunktúra, és a modern pszichológia elképzeléseinek kombinációja. Ezzel az

Részletesebben

TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0037. Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél. Táplálkozási kisokos

TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0037. Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél. Táplálkozási kisokos Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. 1 Hírlevél Táplálkozási kisokos Általános tudnivalók az egészséges táplálkozásról Kiadó: Gönc és Térsége Egészségéért Egészségügyi

Részletesebben

A CieAura átlátszó hologramok az ember belső energiáival kapcsolódnak össze.

A CieAura átlátszó hologramok az ember belső energiáival kapcsolódnak össze. A CieAura termékek egy VibraTec-el szabadalmaztatott eljárást használnak, amely egyesíti a 3000 éves homeopatikus kezeléseket a XXI. századi technológiával. A CieAura átlátszó hologramok az ember belső

Részletesebben

Teával a hurkák ellen

Teával a hurkák ellen Teával a hurkák ellen A fűszeres, illatos teakeverékek csökkentik az étvágyat, felpörgetik az anyagcserét és méregtelenítenek A tea fogyasztásától a kötőszövetek is feszesebbé válnak, a bőr tisztább és

Részletesebben

A leghatékonyabb fogyasztó gyógynövények

A leghatékonyabb fogyasztó gyógynövények A leghatékonyabb fogyasztó gyógynövények A kisebb-nagyobb mértékű testtömeg-felesleg és az elhízás sokaknak okoz közérzeti zav A természet patikája A testtömeg karbantartására a súlyfelesleg kialakulásának

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 2. hét 2. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 2. hét 2. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

FIGYELMEZTETÉS: Fokozottan figyeljen azokban az esetekben, ha ismert a sztóma, vagy a sztóma körüli bőrfelület keringési problémája.

FIGYELMEZTETÉS: Fokozottan figyeljen azokban az esetekben, ha ismert a sztóma, vagy a sztóma körüli bőrfelület keringési problémája. Combihesive Alakítható Konvex Bőrvédő Alaplap Használati utasítás CVT LOGO Egyszer használatos Kérjük, olvassa el a használati útmutatót. TÁROLÁSI FELTÉTELEK MISC 2047 Tárolási hőmérséklet. MISC 2063 Száraz

Részletesebben

Miért bukik el a legtöbb fogyókúra? Írta: Rita Konyhája 2016 július 26., kedd 07:40

Miért bukik el a legtöbb fogyókúra? Írta: Rita Konyhája 2016 július 26., kedd 07:40 Statisztikák szerint 100-ból csak 7 fogyókúra lesz sikeres. Miért bukik el ennyi próbálkozás, mi az oka hogy 100-ból 93 embernek nem sikerül elérnie a célját? Kerekesi Éva a Fogyás Coachinggal honlap szerkesztője

Részletesebben

A táplálékkal felvett és a felhasznált energiamennyiség grafikus ábrázolása

A táplálékkal felvett és a felhasznált energiamennyiség grafikus ábrázolása A fogyókúra Követelmény: Megfelelő táblázat segítségével állítsa össze egy könnyű fizikai munkát végző fogyókúrázó napi étrendjét. Szint: Közép Pontszám: 26 pont Julcsit érettségi után nem vették fel egyetemre,

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Tartalomjegyzék

Tartalomjegyzék. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 2 Tartalomjegyzék... 2 Útmutató... 4 Az étkezési naplók használata... 4 A naplózás alapjai... 4 Naplómezők és jelzések... 4 Ha kérdésed van... 5 Étkezési naplók... 7 Útmutató

Részletesebben

II. ORVOSI WELLNESS KONFERENCIA 2014. április 10 11.

II. ORVOSI WELLNESS KONFERENCIA 2014. április 10 11. II. ORVOSI WELLNESS KONFERENCIA 2014. április 10 11. ÚJ LEHETŐSÉGEK (mind a páciensek, mind pedig az orvosok számára) A wellness felölel minden olyan tevékenységet, szolgáltatást, amelyek az életminőség,

Részletesebben

(Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői jogok tulajdonosa a

(Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői jogok tulajdonosa a 25 ötlet, amelyekkel ünnepek alatt (és után is!) kordában tarthatja családját (Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői

Részletesebben

Életerő, Sport és Fittség

Életerő, Sport és Fittség Életerő, Sport és Fittség Guarana Tabletta Tapasztalja meg a Guarana élénkítő hatását A Guarana egy Dél-Amerikában őshonos cserje, koffein tartalma, élénkítő serkentő hatásai miatt használják Kényelmes

Részletesebben

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23.

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Szívünk egészsége Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Egészséges szív és érrendszer Táplálékod legyen orvosságod, és ne gyógyszered a táplálékod Hippokratesz A szív működése Jobb kamra, pitvarkisvérkör CO2

Részletesebben

Az étrend-kiegészítő készítmények hatásossága és biztonságossága. Horányi Tamás MÉKISZ

Az étrend-kiegészítő készítmények hatásossága és biztonságossága. Horányi Tamás MÉKISZ Az étrend-kiegészítő készítmények hatásossága és biztonságossága Horányi Tamás MÉKISZ KÖTELEZŐ SZAKMACSOPORTOS TOVÁBBKÉPZÉS GYÓGYSZERTÁRI ELLÁTÁS SZAKMACSOPORT 2014. április 25. Egészségre vonatkozó állítások

Részletesebben

MIT TEgyEk, Hogy jól EgyEk?

MIT TEgyEk, Hogy jól EgyEk? MIT TEgyEk, Hogy jól EgyEk? CUkorBETEgEk étrendje = EgészségEs TáPlálkozás KICSÁK MARIAN, NAGY KRISZTINA Az oktatóanyag A MAgyAr diabetes TársAság vezetôsége MEgBízásáBÓl, A sanofi TáMogATásávAl készült

Részletesebben

Használati utasítás. SM1223 Xbike Sportmann mágnesfékes szobakerékpár

Használati utasítás. SM1223 Xbike Sportmann mágnesfékes szobakerékpár HU Használati utasítás SM1223 Xbike Sportmann mágnesfékes szobakerékpár 1 www.sport-mag.ro Fontos biztonsági utasítások Tartsa meg ezt a Használati útmutatót a későbbi tájékozódás érdekében. Olvassa el

Részletesebben

A vitaminszint nyomon követője

A vitaminszint nyomon követője A vitaminszint nyomon követője A VITASTIQ EGY INNOVATÍV HARDVER- ÉS SZOFTVERKONCEPCIÓ, AMELY LEHETŐVÉ TESZI A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA, HOGY NYOMON KÖVESSÉK VITAMIN- ÉS ÁSVÁNYI ANYAG TRENDJÜKET. A Vitastiq

Részletesebben

HATÓANYAG: Alendronát-nátrium-trihidrát. A Fosamax tablettánként 70 mg alendronsavat tartalmaz nátrium-alendronát-trihidrát formájában.

HATÓANYAG: Alendronát-nátrium-trihidrát. A Fosamax tablettánként 70 mg alendronsavat tartalmaz nátrium-alendronát-trihidrát formájában. FOSAMAX 70 MG TABLETTA Fosamax 70 mg tabletta 70 mg alendronsav nátrium-alendronát-trihidrát formájában HATÓANYAG: Alendronát-nátrium-trihidrát. A Fosamax tablettánként 70 mg alendronsavat tartalmaz nátrium-alendronát-trihidrát

Részletesebben

A pszichológiai tényezők szerepe az elhízásban

A pszichológiai tényezők szerepe az elhízásban A pszichológiai tényezők szerepe az elhízásban Tisljár-Szabó Eszter eszter.szabo@sph.unideb.hu Magatartástudományi Intézet Mi az elhízás? Sokféleképpen definiálják: a. Populáció átlagsúlyhoz képest: >20-40%:

Részletesebben

M E G O L D Ó L A P. Nemzeti Erőforrás Minisztérium. Korlátozott terjesztésű!

M E G O L D Ó L A P. Nemzeti Erőforrás Minisztérium. Korlátozott terjesztésű! Nemzeti Erőforrás Minisztérium Korlátozott terjesztésű! Érvényességi idő: az írásbeli vizsga befejezésének időpontjáig A minősítő neve: Vízvári László A minősítő beosztása: főigazgató M E G O L D Ó L A

Részletesebben

Hatszögletű trambulin kapaszkodóval (137 cm)

Hatszögletű trambulin kapaszkodóval (137 cm) Hatszögletű trambulin kapaszkodóval (137 cm) Termék száma: 1112 Biztonsági utasítások A teljes biztonság érdekében mindig ellenőrizze a trambulin részeit, hogy nem e sérültek vagy töröttek az alkatrészek.

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA BODY BALANCE ÍZÜLETI VITAMIN

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA BODY BALANCE ÍZÜLETI VITAMIN BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA BODY BALANCE ÍZÜLETI VITAMIN MSM (Metil-Szulfonil-Metán), glükozamin szulfát, kondroitin szulfát, magnézium, kurkuma, gyömbér, boswelia, quercetin, bromelain,

Részletesebben

1. rész Kristálycukortól a Juhar szirupig

1. rész Kristálycukortól a Juhar szirupig EGÉSZSÉGES CUKORPÓTLÓK 1. rész Kristálycukortól a Juhar szirupig Sok gondot okoz, hogy ha valaki szereti az édeset, de nem eheti, mert cukorbeteg, valamilyen más betegsége van (pl. daganatos), könnyen

Részletesebben

A rotavírus a gyomor és a belek fertőzését előidéző vírus, amely súlyos gyomor-bélhurutot okozhat.

A rotavírus a gyomor és a belek fertőzését előidéző vírus, amely súlyos gyomor-bélhurutot okozhat. A rotavírus a gyomor és a belek fertőzését előidéző vírus, amely súlyos gyomor-bélhurutot okozhat. A rotavírus az egyik leggyakoribb okozója a súlyos hasmenésnek csecsemő és kisdedkorban. Évente világszerte

Részletesebben

Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek?

Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek? Van kérdése, amit szeretne feltenni kezelôorvosának vagy az egészségügyi személyzetnek? ARI18/06MAY Segít a javulásban Kezelési terv, útmutató és heti napló antipszichotikus kezelést kezdô betegek részére

Részletesebben

Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra

Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra Egészségnap III. Az egészség olyasmi, mint a gondosan égetett gyertya. Ha körültekintő

Részletesebben

A KÖRÖMGOMBA CANESPRO KENŐCS:

A KÖRÖMGOMBA CANESPRO KENŐCS: A KÖRÖMGOMBA A körömgombát különböző gombafajok okozzák, a kéz vagy a láb körmének szabad szélén jelentkezik először az elváltozás, majd átterjed a köröm többi részére. A gombával fertőzött köröm barázdássá

Részletesebben

HONVÉD TESTALAKATI PROGRAM (HTP)

HONVÉD TESTALAKATI PROGRAM (HTP) HONVÉD TESTALAKATI PROGRAM (HTP) MH EK VEI KJSZ Egészségfejlesztési Osztály Dr. Juhász Zsolt alezredes programvezető Pápa, 2015. november 12. Az előadás vázlata I. Jogszabályi háttér (10/2015. (VII. 30.)

Részletesebben

A HKO magyarázata és helye a komplementer medicina területén, hazai szabályozás, engedélyezés, továbbképzés joggyakorlata.

A HKO magyarázata és helye a komplementer medicina területén, hazai szabályozás, engedélyezés, továbbképzés joggyakorlata. Hagyományos Kínai Orvoslás és Kapcsolt technikái képzés 1.nap Bevezetés, tanfolyami ismertetés, beosztások. Tudományos eredmények a HKO mai állásáról, nemzetközi tanulmányok, értékelése, A HKO története,

Részletesebben

Sporttáplálkozás. Készítette: Honti Péter dietetikus. 2015. július

Sporttáplálkozás. Készítette: Honti Péter dietetikus. 2015. július Sporttáplálkozás Készítette: Honti Péter dietetikus 2015. július Az egészséges ember számára megfogalmazott táplálkozási ajánlások érvényesek a különböző sporttevékenységet végzők számára is. Kiegyensúlyozott

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Aspirin Komplex Forró Ital 500 mg/ 30 mg granulátum belsőleges szuszpenzióhoz

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Aspirin Komplex Forró Ital 500 mg/ 30 mg granulátum belsőleges szuszpenzióhoz Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Aspirin Komplex Forró Ital 500 mg/ 30 mg granulátum belsőleges szuszpenzióhoz acetilszalicilsav és pszeudoefedrin-hidroklorid Mielőtt elkezdi szedni

Részletesebben

AB Vertical kockahasgép

AB Vertical kockahasgép HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használat előtt, kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót, és tartsa meg jövőbeli használatra is. Izomcsoportok, melyeket az AB Vertical a legjobban megmozgat: 1. A

Részletesebben

KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ

KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ Egészségtudatosság, egészséges életmód felmérés Készült a Médiaunió számára A Szonda Ipsos 2008-ban elnyerte a Business Superbrand címet. HÁTTÉR ÉS KUTATÁSI MEGKÖZELÍTÉS A Médiaunió

Részletesebben

LE AZ EVÉSZAVAROK KÖRÜLI MÍTOSZOKKAL!

LE AZ EVÉSZAVAROK KÖRÜLI MÍTOSZOKKAL! Mivel az étkezési zavarok körül elég sok a félreértés és sztereotípia (vagyis általánosítás), ezért most ezeknek a tévhiteknek a megdöntését állítottuk célkeresztbe. Mik is azok az evészavarok? Amikor

Részletesebben

130 TC FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

130 TC FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 130 TC Modellszám: WEEVBE3909.0 Sorszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét

Részletesebben

TÁMOP-6.1.2.A-14/1-2014-0001 TIE - Egészség kérdőív intézményi koordinátorok számára (2015. ősz) Egyedi mérési azonosító kód:

TÁMOP-6.1.2.A-14/1-2014-0001 TIE - Egészség kérdőív intézményi koordinátorok számára (2015. ősz) Egyedi mérési azonosító kód: TÁMOP-6.1.2.A-14/1-2014-0001 TIE - Egészség kérdőív intézményi koordinátorok számára (2015. ősz) Egyedi mérési azonosító kód: Kérem, jelölje X-szel, vagy karikázza be az Önre jellemző választ a következő

Részletesebben