VII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása"

Átírás

1 VII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása CDN-A * /B Balatonvilágos, augusztus ALAPADATOK Rendező: Pulai Lovaspark Kft. Cím: 8164 Balatonfőkajár, Pulai Tanya HRSZ 0154/10 Levelezési cím 8171 Balatonvilágos, Felszabadulás u.12. A verseny helyszíne: Balatonvilágos, Felszabadulás u.12. Versenyigazgató: Pulai Péter Tel.: E mail: pulaip@icloud.com Cím: 8000 Székesfehérvár, Palotai út 25. III. 4/1. Nevezési határidő : július 20. (vasárnap) óra A versenyre érkezés : augusztus 01. délután tól A mobil boxokat július 30. délutántól el lehet foglalni 5000 Ft/nap plusz költséggel. A verseny után a hétfői napon is igénybe vehetőek a boxok (5000 Ft ért). A boxok elbontása augusztus 5 én kezdődik. Nevezés a Magyar Lovas Szövetség Díjlovaglás honlapon on line. oldalon a NEVEZÉS link alatt Közvetlenül Versenyiroda: Webpole Bt. Kecskés Péter Tel.: E mail: info@webpole.hu Versenyiroda nyitás: augusztus órakor Steward : Pintér Zsófia Istállóvezető, box igénylés : Cseh Andrea Pályagondnok : Balázs Csaba Állatorvos : Dr. Gábris Krisztina Patkolókovács : Bánki Róbert Versenypályák : 20 x 60 m négy évszakos (homok + textil), A pálya 20 x 40 négy évszakos (homok + textil) B pálya Melegítőpályák : 20 x 54 m négy évszakos (homok + textil) 20 x 54 m négy évszakos (homok + textil) 20 x 60 m négy évszakos (homok + textil) Fedeles Lovarda Futószárazás : a hátulsó füves pályának a hátsó oldalán. Kérjük a tisztelt résztvevőket, hogy a verseny során az A pálya mögött az éppen a programjukat bemutatók érdekében a futószárazást a hátsó füves pályának minél távolabbi részén végezzék.

2 Versenybírók: Elnök: Tagok: Tartalék: Berényi Miklós Balázs József Budai Andrea Kiss István Prutkay Zoltán Illyés Csaba Ilja Vietor Wagenhofferné Magyar Ágnes Fellebbviteli bírók: Major Albert (HUN) (helyettese, Kiss István). Nevezési díj (bruttó): Ft A nevezési díjat a helyszínen kell befizetni számla ellenében. Startdíj versenyszámonként (nem pénzdíjas versenyszámok bruttó) Startdíj versenyszámonként (Pénzdíjas versenyszámok bruttó) Ft Ft A startdíjat a helyszínen kell befizetni számla ellenében. Boxdíj (bruttó): A széna ára A boxdíj tartalmazza a szalma árát , Ft 1.500, Ft/kisbála A boxdíjat a helyszínen kell befizetni számla ellenében. Boxok száma: 120 box a nevezés sorrendjében 3 x 3 m es boxok az EU előírásoknak megfelelően kialakított. Az egymással szemben elhelyezkedő boxok között a közlekedési folyosó szélessége 2,85m. A közös tető gerincmagassága kb. 3,7 m. Az istállók rendelkeznek az érintésvédelmi előírásoknak megfelelő világítással. Minden mobil box külső feszített rögzítéssel van ellátva! (viharálló) A boxokon belüli hely foglalása, telefonos egyeztetés alapján történik abban az esetben, ha a versenyző ezt előre kéri. A boxok kiválasztásakor mindenképpen jelezni kell a ló tulajdonságait és viselkedését. A boxok kiválasztását az Istállóvezetőnél lehet egyeztetni augusztus 01 ig! Egyéb esetben a verseny rendezője a clubokban versenyzők csoportosítási elvét veszi figyelembe! Bírói értekezlet : Tartja: Berényi Miklós Technikai értekezlet: Tartja: Pintér Zsófia, Berényi Miklós, Pulai Péter Pénztári órák: ig ig; ig

3 NEVEZÉSI ÉS START INFORMÁCIÓK: Nevezési határidő: 2014.július 20. (vasárnap) óra Nevezés a Magyar Lovas Szövetség Díjlovaglás honlapon on line. oldalon a NEVEZÉS link alatt Közvetlenül A Quadrille Pas de Deux versenyre a nevezéseket a Versenyigazgatónak kell megküldeni a pulaip@icloud.com e mail címre! Határidőn túli nevezés a pénzdíjas versenyszámokra a 15/2014. ( ) határozat alapján lehetséges. Ez alól kivételt képeznek a SHOW jellegű versenyszámok. (Quadrille Pas de Deux) A nevezések végleges pontosítását és a startlistában szükséges változásokat, legkésőbb a technikai értekezleten kérjük pontosítani. A nevezési határidő után lemondott nevezéseket és a boxdíjakat a Szakbizottság határozata értelmében, teljes összegben ki kell fizetni. Lemondást vagy módosítást csak írásban lehet közölni a pulaip@icloud.com E mail címere. Abban az esetben, ha a versenyző nevezésének lemondását orvosi igazolással együtt teszi meg, a fenti szankció a alapján akkor is érvényes. Startlista: A nevezések alapján az előzetes startlistát a Versenyiroda július 28. este 18 óráig közzéteszi a díjlovas honlapon! Ezen lista alapján a versenyzők a technikai értekezleten még megváltoztathatják indokolt esetben a starthelyüket. A technikai értekezleten mindkét versenynap startlistáját véglegesíteni kell! A vezetőbíró által ellenjegyzett startlista, mind a két napra végleges! A technikai értekezleten véglegesített startlistában történő változtatás, csak a vezetőbírónál írásban tett kérelem alapján lehetséges! A startlistától eltérő indulás a versenyből való kizárást vonja maga után! A technikai értekezletet követően a bejelentett startokat lemondani csak a verseny állatorvosának igazolásával lehet. Egyéb esetben a startdíjat meg kell fizetni!

4 DÍJAZÁS Pulai Lovaspark Kupa eredményhirdetései: A versenyzők 60 % os teljesítése alatt pénzdíj nem adható! A versenyek eredményhirdetéseinél a szakbizottság 2011/3 határozatát veszi a rendező alapul. Eredményhirdetésre az a lovas hívható be, aki teljesíti (MDSZ 36 1) számú szabályt. Az eredményhirdetésen az I VI. helyezett díjszalagot, továbbá az I. helyezett kupát kap a szalagon felül. A pénzdíjas versenyszámokban az első 3 helyezettet a pénzdíjjal is jutalmazzák a versenyszámok melletti felsorolás szerinti összegben. Pénzdíjazásban csak a pénzdíjas versenyszámok első 3 helyezettjét részesítjük (kivéve Show versenyszámok). A pénzdíjakat a versenyzők csak számla ellenében vehetik át! A feltüntetett pénzdíjak bruttó összegek! Akik a helyszínen nem tudnak számlát adni, azoknak egy hét áll a rendelkezésére a nyereményüket számla ellenében felvenni. Ezen időn túl a Verseny rendezője úgy tekinti, hogy a versenyző nem tart igényt a nyereményre. A pénznyeremény felvételére csak az jogosult, aki az eredményhirdetésen lovával együtt személyesen jelenik meg! (amennyiben a következő startját nem érinti, azonban a bemelegítésre nem vonatkozik) Ez alól nem lehet felmentéssel élni! A VERSENYZŐK ÉS A LOVAK VERSENYEN VALÓ RÉSZVÉTELÉNEK FELTÉTELE 1. A verseny területére a lovak és a versenyzők csak regisztrálásuk után léphetnek be, és távozáskor az ellenőrzést követően léphetnek ki! A regisztráláskor ellenőrzésre kerülnek a 2. pontban foglaltak. Az ellenőrzést követően minden ló azonosító számot kap (az azonosítószám tábla kaució ellenében vehető át! Ft), melyet a verseny területén állandóan a lovon kell tartani! 2. A Magyar Lovasok esetében érvényes klubtagsági és versenyzői engedély, érvényes sportorvosi engedély. Lovak esetében érvényes ló útlevél/érvényes vérvizsgálati eredmény, 6 hónap + 21 napnál nem régebbi ló influenza, sport ló bejelentés. 3. A fentiekkel nem rendelkező lovasok és lovak a helyszínre nem léphetnek be. A ló útleveleket és a fenti iratokat érkezéskor a regisztrációnál le kell adni. Azok a lovak, akinek a ló útlevele a területre belépéskor nem kerülnek leadásra, a területre nem léphetnek be! 4. A versenyirodától a versenyzők irataikat csak a pénzügyi elszámolást követően kapják vissza. A verseny helyszínét véglegesen a versenyző és lova csak az elszámolásokat követően hagyhatja el! 5. Külföldi versenyzőkre a nemzetközi szabályok érvényesek. (egy évnél nem régebbi Coggings teszt, és a 6 hónap+21 napon belüli ló influenza elleni oltás) PÁLYÁK HASZNÁLATA A pályák karbantartásának szükségessége miatt a versenyzők a pályákat a karbantartási időpontokban nem használhatják! A bemelegítő pálya karbantartási időpontja a pálya bejáratánál kifüggesztésre kerül. Az A és B versenypálya csak a csütörtöki napon használható gyakorlásra!

5 A RENDEZVÉNY PROGRAMJA ÉS A VERSENYSZÁMOK PÉNZDÍJAZÁSA: VII. Pulai Lovaspark Kupa Nyílt verseny mindenki számára Quadrille Pas De Deux est Az esti rendezvény kezdete óra A lelátók között elhelyezkedő pályán A Quadrille Pas De Deux bajnokság a nevező csapatok részvételével este 21 órakor kezdődik. Várható időtartama: 60 perc A rendezvény várható befejezése 22 óra A Quadrille bajnokság nevezési díja csapatonként , Ft, mely összegről a csapatok számlát kapnak. I. II. III. IV. Quadrille bajnokság : , , , , díjazás összesen : , QUADRILLE PAS DE DEUX A verseny nyílt, arra jelentkezni, nevezni a versenyigazgatónál lehet! A csapatok összeállítására vonatkozóan a verseny rendezője nem köt ki szabályokat. A versenyben a csapatok indulási sorrendjét a technikai értekezleten sorsolják ki! A versenyben 2 illetve 4 fős csapatok indulhatnak szabadon választott minimum 4,5 maximum 5 perc időtartamú programmal. Nehézségi fok nincs megkötve. A program bemutatásakor nem kötelező a díjlovas ruházat használata! Cél a csapat egységes megjelenése, a mutatós, elegáns öltözet, mely eltérhet a versenyöltözettől! A bírók külön bírálják a bemutatott feladat technikai (1. bírálati szempont) és művészi (2. bírálati szempont) részét, továbbá a lovas és a lovak öltözékét díszítését, a program látványosságát (3. bírálati szempont)! A bírák, külön külön pontozzák az előző három feltételt, tehát minden csapat végső pontszáma 3 részpontból áll! A bemutatott feladat látványosságára adott pontszám 2 es szorzóval lesz figyelembe véve! A pontok esetében a megszerzett három pontszám átlaga eredményezi a csapat végleges eredményét! Fő cél a látványosság minél magasabb fokának elérése! A közönség minél nagyobb fokú megnyerése! A Quadrille PAS DE DEUX szakmai bírálatát a nemzetközi és Magyar bírók végzik, két különböző bírói állásból (H és M)! A művészi és a látvány pontszámokat nem a bírók adják. A lovaknak szabályos felszereléssel kell rendelkeznie, de megengedett a fásli és a fülvédő és egyéb díszítők használata! A versenyrendező felhívja a figyelmet arra, hogy a verseny este kerül megrendezésre, kivilágított pályán, a lovak számára szokatlan hangosítással és fényekkel! A show hoz világítással rendelkező bemelegítő pályák állnak rendelkezésre, egy 20 x 60 m es szabadtéri és a fedeles lovarda 20 x 60 m mérettel!

6 szombat E 4 feladat A 8 feladat L 2 feladat limitált nevezés 15 fő.. limitált nevezés 15 fő.. limitált nevezés 15 fő.. PÉNZDÍJAS VERSENYSZÁMOK: I. II. III. 4 éves Fiatal Díjló 1 (nyitott 4 éves lovak részére) : , , 5.000, 5 éves Fiatal Díjló A3 (2011) (nyitott 5 6 éves lovak részére): , , 5.000, 6 éves Fiatal Díjló 1 (nyitott 5 6 éves lovak részére) : , , 5.000, (FEI 5 éves minősítő) FEI 6 éves FDL minősítő (nyitott 6 éves lovak részére): , , 5.000, FEI Junior Csapat 2009 : , , , 3 Bíró Fiatal lovas csapat 2009 (Szent György díj) : , , , 3 Bíró Intermediaire II : , , , 5 Bíró Összesen : , KO est A KO bajnokság helyszíne a lelátók között elhelyezkedő pálya. A KO bajnokság a nevezők részvételével este órakor kezdődik Várható időtartama : 90 perc A rendezvény várható befejezése 22 óra 30 perc K.O. versenyek maximum 8 indulóval A KO verseny nevezési díja , Ft / versenyszám, mely összegről a versenyzők számlát kapnak. I. II. III. III. KO verseny : , , , , díjazás összesen : , Előlovaglásra kerülő 3 feladat részletezése: 1. Nyújtott ügetés, A középvonalon és egy szabadon választott átlóvonalon 2. Ugrásváltás sorozat minden ugrásra: A középvonalon 9 x és egy szabadon választott átlóvonalon 15 x

7 3. piaffe, passage Átmenetek minimum 2 x, minimum 8 10 piaffe lépés minimum 15 passage lépés Számonként maximum nyolc lovas indulhat. Egy lovas maximum két számban nevezhet be. A KO versenyre a nevezéseket írásban kell leadni a versenyigazgató e mail címére a nevezési határidőig (pulaip@icloud.com), ezt követően a verseny helyszínén a technikai értekezletig Kövy Andrásnál. A nevezések beérkezési sorrendben az első 8 versenyző vesz részt a versenyben a többi nevező a nevezési sorrendben tartalék minősítést kap! A párosok a technikai értekezleten lesznek összesorsolva! A párosok indulási sorrendje ugyancsak a technikai értekezleten lesz sorsolással eldöntve!

8 V. Pulai Lovaspark Kupa vasárnap E 5 feladat limitált nevezés 15 fő.. A 9 feladat limitált nevezés 15 fő.. L 4 feladat limitált nevezés 15 fő.. Fiatal Lovas Egyéni feladat. 3 bíró PÉNZDÍJAS VERSENYSZÁMOK: I. II. III. 4 éves Fiatal Díjló 1 (nyitott 4 éves lovak részére) : , , 5.000, 5 éves Fiatal Díjló A4 (2011) (nyitott 5 6 éves lovak részére) : , , 5.000, 6 éves Fiatal Díjló 2 (nyitott 5 6 éves lovak részére) : , , 5.000, (FEI 5 éves döntő) FEI 6 éves FDL döntő (nyitott 6 éves lovak részére) : , , 5.000, FEI Junior Egyéni 2009 : , , , 3 bíró Intermediaire I : , , , 3 bíró Nagydíj (Edition 2009, revision 2014 ) : , , , 5 bíró Összesen : , A versenyen kiosztásra kerülő pénzdíj tartalmazza a Díjlovagló szakbizottság 1/2014. határozat 3. pontja szerinti összegeket. A három nap díjazása összesen: , FIGYELEMFELHÍVÁS Felhívjuk a versenyzők, edzők és hozzátartozók figyelmét a Magyar Díjlovagló Szabályzat 39 cikkelyére (Sportolói etika), idézet: A versenyző köteles sportszerű magatartást tanúsítani, udvariasan, toleránsan viselkedni a sport minden szereplőjével szemben. Azt a versenyzőt, aki ez ellen vét, a Versenybíróság Elnöke vagy a Fellebbviteli Bíró jogosult azonnal szankcionálni. Minden ilyen esetet hivatalosan, írásban jelenteni kell a Szakbizottságnak, aki további intézkedésre (bírság, eltiltás, stb.) átveszi az ügyet. Ha a versenyzőhöz tartozó más személy követ el fegyelmi vétséget, a Versenybíróság Elnöke vagy a Fellebbviteli Bíró a Rendezővel egyeztetve felszólíthatja az adott személyt a helyszín elhagyására. Ezeket az eseteket is hivatalosan írásban jelenteni kell a Szakbizottság felé. Amennyiben a fegyelmi vétséget elkövető személy maga is a sport szereplője (edző, más versenyző, stb.) a Szakbizottság

9 közvetlenül vele szemben foganatosíthat szankciót, amennyiben nem szereplője a sportnak (hozzátartozó, barát), jogosult a versenyzővel szemben érvényesíteni a szankciót.

VIII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása

VIII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása VIII. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása CDN-A * /B Balatonvilágos, 2015.augusztus 01-02. ALAPADATOK Rendező: Pulai Lovaspark Kft. Cím: 8164 Balatonfőkaj{r, Pulai-Tanya HRSZ 0154/10 Levelezési cím 8171

Részletesebben

V. Pulai Lovaspark Kupa és Donau Bohemia Trophy Versenykiírása

V. Pulai Lovaspark Kupa és Donau Bohemia Trophy Versenykiírása V. Pulai Lovaspark Kupa és Donau Bohemia Trophy Versenykiírása CDN-A * /B Balatonvilágos, 2012. augusztus 03-04-05. ALAPADATOK Rendező: Pulai Lovaspark Kft. Cím: 8164 Balatonfőkajár, Pulai-Tanya HRSZ 0154/10

Részletesebben

A III. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása

A III. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása A III. Pulai Lovaspark Kupa Versenykiírása CDN-A * /B Balatonvilágos, 2010. augusztus 06-07-08. ALAPADATOK Rendező: Pulai Lovaspark Kft. Cím: 8164 Balatonfőkaj{r, Pulai-Tanya HRSZ 0154/10 Levelezési cím

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem EC Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2013. október 12-13. A verseny besorolása: Nyílt Országos

Részletesebben

REINING ( WESTERN DÍJLOVAGLÓ) VERSENYEK

REINING ( WESTERN DÍJLOVAGLÓ) VERSENYEK Jelen kiadás az FEI - Nemzetközi Lovas Szövetség Reining (western díjlovagló) Szabályzatának magyar nemzeti versenyeken érvényes kiegészítéseit, tartalmazza. A szabályzat alapját mindenkor az érvényben

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem AK Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2015. november 7-8. A verseny besorolása: Országos Bajnokság

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. - helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark

VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. - helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. Sóskúti Lovas-és Élménypark 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Császár CAN-B** 1-2-4, CAN-B*-2, CAN-C-1-2, CANP-1-2-4 Y, SZLV

VERSENYKIÍRÁS. Császár CAN-B** 1-2-4, CAN-B*-2, CAN-C-1-2, CANP-1-2-4 Y, SZLV VERSENYKIÍRÁS A versenykiírás célja: A fogatsport tömegbázisának megteremtése, egységes versenyrend és versenyszabályok kialakítása a nagy hagyományokkal rendelkező, rendszeresen megrendezett fogathajtó

Részletesebben

Csongrád Megyei Lovas Szövetség

Csongrád Megyei Lovas Szövetség Csongrád Megyei Lovas Szövetség Szabadidős lovas rendezvény versenykiírása Helyszín: Sándorfalva Dátum: 2015.augustus. 09. Rendező szervezet neve: Orion Sport És Kulturális Egyesület A versenyhelyszín

Részletesebben

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye 2015. szeptember 25-27. Fót I. Általános tudnivalók 1. A verseny megnevezése: Versenykiírás A Magyar

Részletesebben

Korosztályos Országos Bajnokság Tattersall CDN-A*/B Talentum Kupa

Korosztályos Országos Bajnokság Tattersall CDN-A*/B Talentum Kupa Korosztályos Országos Bajnokság Tattersall Talentum Kupa 1. A VERSENY ADATAI: Verseny helye: Tattersall, Budapest 1087 Budapest Kerepesi út 7. Verseny ideje: 2016. június 25-26. Nevezési határidő: 2016.

Részletesebben

Szabadidős lovasrendezvény versenykiírása. A verseny a Csongrád Megyei Lovas Szövetség Berente Sándor Kupa 2018 évi sorozatának fordulója!

Szabadidős lovasrendezvény versenykiírása. A verseny a Csongrád Megyei Lovas Szövetség Berente Sándor Kupa 2018 évi sorozatának fordulója! Szabadidős lovasrendezvény versenykiírása Helyszín: Makói Lovas Egyesület Dátum: 2018.08.19 Vasárnap Rendező szervezet Makói Lovas Egyesület neve:: A versenyhelyszín Makó Vásártéri Lovas pálya pontos címe:

Részletesebben

Donau Bohemia Trophy 2016

Donau Bohemia Trophy 2016 Donau Bohemia Trophy 2016 I. Szabályok 1. A Donau Bohemia Trophy 2016 a négy rendező ország (Ausztria, Magyarország, Szlovákia és Csehország) nemzeti lovas szövetségének védnöksége és ellenőrzése alatt

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem EC Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2014. szeptember 27-28. A verseny besorolása: Országos Bajnokság

Részletesebben

Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője

Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője A verseny helyszíne: Budapest, Nemzeti Lovarda A verseny időpontja: 2015. szeptember 4-6. A verseny rendezője: Magyar

Részletesebben

Gy-M-S Megyei Döntő - Móvár - 2013.09.21.

Gy-M-S Megyei Döntő - Móvár - 2013.09.21. Gy-M-S Megyei Döntő - Móvár - 2013.09.21. Verseny ideje: 2013.09.21-2013.09.21 Típusa: Megyei Döntő - kategória Lajta-Hanság Zrt. Helyszíne: Lovasiskola Címe: Mosonmagyaróvár Kálnoki u. 28. Rendező neve:

Részletesebben

II. Hévízi Derby (C0 - A2)

II. Hévízi Derby (C0 - A2) II. Hévízi Derby (C0 - A2) Verseny ideje: 2008.06.06-2008.06.08 Típusa: A - kategória Hévíz, Kossuth u. Helyszíne: Labdarúgó edzőpálya és környéke Nevezés # lezárása 1 2008.06.02.nap 22:00 2 2008.06.02.nap

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Nevezési határidő: 2012. 05. 15.

VERSENYKIÍRÁS. Nevezési határidő: 2012. 05. 15. VERSENYKIÍRÁS A versenykiírás célja: A fogatsport tömegbázisának megteremtése, egységes versenyrend és versenyszabályok kialakítása a nagy hagyományokkal rendelkező, rendszeresen megrendezett fogathajtó

Részletesebben

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye

A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye A Magyar Lovasterápia Szövetség Díjlovas versenye CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP- CDN-A és Lovasterápiás versenye 2013. szeptember 20-22. Fót I. Általános tudnivalók 1. A verseny megnevezése: Versenykiírás A Magyar

Részletesebben

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 1. Célja: Versenyzési és minősítési lehetőség biztosítása a felnőtt és ifjúsági tájékozódási sportolók részére, a sportág népszerűsítése, vándorkupa elnyerése 2. Rendező:

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2017. Szeptember 16. A verseny besorolása: Meghívásos verseny

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Páros és Csapatbajnokság Időpont: 2018.02.10. (Szombat) Helyszín: - Mórahalom,

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

Tanintézeti / Kezdő ló OB+ VISEGRÁDI KUPA

Tanintézeti / Kezdő ló OB+ VISEGRÁDI KUPA Propojený obrázek nelze zobrazit. Příslušný soubor byl pravděpodobně přesunut, přejmenován nebo odstraněn. Ověřte, zda propojení odkazuje na správný soubor a umístění. Tanintézeti / Kezdő ló OB+ VISEGRÁDI

Részletesebben

2012. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság. Versenykiírás

2012. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság. Versenykiírás 2012. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság Versenykiírás 1. A verseny célja: A tájékozódási búvárúszás 2012. évi Felnőtt és Junior korosztály Országos Bajnokainak és helyezettjeinek

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Páros és Csapatbajnokság Időpont: 2019.01.26. (Szombat) Helyszín: Rendező: Güntner

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Egyéni és Duplaköteles Kötélugró Bajnokság Időpont: 2018.11.24-25 (Szombat-Vasárnap)

Részletesebben

DÍJLOVAGLÓ NEMZETI BAJNOKSÁGOK tervezet

DÍJLOVAGLÓ NEMZETI BAJNOKSÁGOK tervezet DÍJLOVAGLÓ NEMZETI BAJNOKSÁGOK tervezet A Nemzeti Bajnokságokra a jelen Szabályzatban leírtakat kell alkalmazni, az adott Bajnokságra vonatkozó speciális szabályok figyelembe vételével. Mind az három nemzeti

Részletesebben

versenykiírás 1. Általános rendelkezések:

versenykiírás 1. Általános rendelkezések: versenykiírás 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban: MLSz Lovastorna Szakág). A 2014. február 1-től hatályos Magyar Lovastorna

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Fekvenyomás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ATLÉTIKAI CSAPATBAJNOKSÁGA 2015. ELŐDÖNTŐ KELETI CSOPORT

MAGYARORSZÁG ATLÉTIKAI CSAPATBAJNOKSÁGA 2015. ELŐDÖNTŐ KELETI CSOPORT MAGYARORSZÁG ATLÉTIKAI CSAPATBAJNOKSÁGA 2015. ELŐDÖNTŐ KELETI CSOPORT A bajnokság helye és ideje: 2015. 05.09-10. Nyíregyháza, Városi Stadion, Sóstói út 24 Tiszavasvári út 4. (kalapácsvetés) A bajnokság

Részletesebben

1. ATLÉTIKAI IFJÚSÁG MAGYAR LIGA DÖNTŐ és 1. ATLÉTIKAI JUNIOR MAGYAR LIGA DÖNTŐ - Budapest

1. ATLÉTIKAI IFJÚSÁG MAGYAR LIGA DÖNTŐ és 1. ATLÉTIKAI JUNIOR MAGYAR LIGA DÖNTŐ - Budapest 1. ATLÉTIKAI IFJÚSÁG MAGYAR LIGA DÖNTŐ és 1. ATLÉTIKAI JUNIOR MAGYAR LIGA DÖNTŐ - Budapest A verseny célja: A versenyzési lehetőségek minőségi fejlesztése, az atléták megbecsülésének javítása, az atlétika

Részletesebben

Magyarország Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő Nyugati Csoport a ZÁÉV Zrt. és ZALAEGERSZEG MJV. Önkormányzata támogatásával

Magyarország Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő Nyugati Csoport a ZÁÉV Zrt. és ZALAEGERSZEG MJV. Önkormányzata támogatásával Magyarország Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő 2018 - Nyugati Csoport a ZÁÉV Zrt. és ZALAEGERSZEG MJV. Önkormányzata támogatásával A verseny célja: Az atlétika népszerűsítése. A spotszervezetek munkájának

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2017. Október 7-8. A verseny besorolása: Minősítő verseny A

Részletesebben

2. ATLÉTIKAI IFJÚSÁG MAGYAR LIGA DÖNTŐ és 2. ATLÉTIKAI JUNIOR MAGYAR LIGA DÖNTŐ - Budapest

2. ATLÉTIKAI IFJÚSÁG MAGYAR LIGA DÖNTŐ és 2. ATLÉTIKAI JUNIOR MAGYAR LIGA DÖNTŐ - Budapest 2. ATLÉTIKAI IFJÚSÁG MAGYAR LIGA DÖNTŐ és 2. ATLÉTIKAI JUNIOR MAGYAR LIGA DÖNTŐ - Budapest A verseny célja: A versenyzési lehetőségek minőségi fejlesztése, az atléták megbecsülésének javítása, az atlétika

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

Kaposvár - A0-A-B-CNC** - május14-16. Nemzeti versenykiírás

Kaposvár - A0-A-B-CNC** - május14-16. Nemzeti versenykiírás Kaposvár - A0-A-B-CNC** - május14-16. Nemzeti versenykiírás Verseny ideje: 2010.05.13-2010.05.16 Típusa: Nemzetközi - kategória Lovasakadémia Sport Helyszíne: Club # Nevezés lezárása 2010.05.13 20:00 MCP

Részletesebben

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG Magyar Repülő Szövetség MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Nyíregyháza, 2011. 07. 28 07.

Részletesebben

XV. Nagykanizsai Military július 1-3. NEMZETI versenykiírás

XV. Nagykanizsai Military július 1-3. NEMZETI versenykiírás XV. Nagykanizsai Military 2011. július 1-3. NEMZETI versenykiírás Verseny ideje: 2011.07.01-03. Típusa: Nemzeti & Nemzetközi Helyszíne: Nagykanizsa - Csónakázó tó címe: 8800 Nagykanizsa Rendező neve: Kanizsa

Részletesebben

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2016

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2016 SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2016 ORSZÁGOS ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÉS TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY VERSENYKIÍRÁS Verseny rendezője és szakmai megvalósítója Helyszín, időpont Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem EC Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2012. szeptember 22-23. A verseny besorolása: Országos Bajnokság

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FELNŐTT VÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG GEREVICH ALADÁR NEMZETI SPORTCSARNOK (1146. Budapest, Istvánmezei u. 3-5.)

VERSENYKIÍRÁS FELNŐTT VÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG GEREVICH ALADÁR NEMZETI SPORTCSARNOK (1146. Budapest, Istvánmezei u. 3-5.) VERSENYKIÍRÁS FELNŐTT VÍVÓ MAGYAR BAJNOKSÁG 2018. IDŐPONT: 2018. DECEMBER 20-21-22. HELYSZÍN: GEREVICH ALADÁR NEMZETI SPORTCSARNOK (1146. Budapest, Istvánmezei u. 3-5.) IDŐREND: Fegyvernem, idő, terembeosztás.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Résztvevő versenyzők: Felső-Dunántúli Fogathajtó Régió versenyzői

VERSENYKIÍRÁS. Résztvevő versenyzők: Felső-Dunántúli Fogathajtó Régió versenyzői VERSENYKIÍRÁS A versenykiírás célja: A fogatsport tömegbázisának megteremtése, egységes versenyrend és versenyszabályok kialakítása a nagy hagyományokkal rendelkező, rendszeresen megrendezett fogathajtó

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Lovastorna Sóskút Kupa május Sóskúti Lovas-és Élménypark Sóskút 2038, Bajcsy-Zsilinszky út 61.

VERSENYKIÍRÁS. Lovastorna Sóskút Kupa május Sóskúti Lovas-és Élménypark Sóskút 2038, Bajcsy-Zsilinszky út 61. VERSENYKIÍRÁS Lovastorna Sóskút Kupa 2018. május 26-27. Sóskúti Lovas-és Élménypark Sóskút 2038, Bajcsy-Zsilinszky út 61. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Egyes, kettes és póni fogatok részére. 2014. Augusztus 10. Algyő. Verseny célja:

VERSENYKIÍRÁS. Egyes, kettes és póni fogatok részére. 2014. Augusztus 10. Algyő. Verseny célja: VERSENYKIÍRÁS Algyői Lovas napok Megyei Fogathajtó Verseny keretében rendezendő CAN-C. kategóriás fogathajtó versenyre, amely egyben a Csongrád megyei amatőr fogathajtó bajnokságminősítő versenye. Egyes,

Részletesebben

Széchenyi Futam versenykiírás

Széchenyi Futam versenykiírás Széchenyi Futam versenykiírás A verseny neve: Széchenyi Futam, a Nemzeti Vágta Nagycenki Előfutama A verseny fajtája: síkverseny Időpontja: 2010. május 16. Helyszíne: Nagycenk, Lovas pálya Díjazás: I.

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2019. április 13-14. A verseny besorolása: Minősítő verseny

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó cápa, serdülő és junior korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28.

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Időpont: 2015. november

Részletesebben

2019. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság. Versenykiírás

2019. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság. Versenykiírás 2019. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság Versenykiírás 1. A verseny célja: A tájékozódási búvárúszás 2019. évi Felnőtt és Junior korosztály Országos Bajnokainak és helyezettjeinek

Részletesebben

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest 2017. évi WTF Taekwondo Bajnokság 2017. május 13. Budapest A verseny Dátum Helyszín Kiíró Rendező Versenyigazgató Szabályok 2017. május 13. (szombat) Soroksári Sportcsarnok (1237 Budapest, Szentlőrinci

Részletesebben

Verseny ideje: 2010.07.02-2010.07.04 Típusa: Nemzetközi / Nemzeti. Boxdíj (HUF) 0 18750. MCP díj (HUF) # Nevezés lezárása 2010.06.

Verseny ideje: 2010.07.02-2010.07.04 Típusa: Nemzetközi / Nemzeti. Boxdíj (HUF) 0 18750. MCP díj (HUF) # Nevezés lezárása 2010.06. XIV. Nagykanizsai Military 2010. július 2-4. Nemzeti kategóriák versenykiírása (Nemzetközi kategóriák versenykiírása letölthető a www.eventing.hu oldalról) Verseny ideje: 2010.07.02-2010.07.04 Típusa:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS AMATŐR EGYES, KETTES ÉS PÓNI FOGATOK RÉSZÉRE 2015. ÉVRE

VERSENYKIÍRÁS AMATŐR EGYES, KETTES ÉS PÓNI FOGATOK RÉSZÉRE 2015. ÉVRE VERSENYKIÍRÁS AMATŐR EGYES, KETTES ÉS PÓNI FOGATOK RÉSZÉRE 2015. ÉVRE Módosítva: 2015.08.19. C kategória A versenyek célja: -a fogatsport népszerűsítése, hagyományainak megőrzése - versenyzési lehetőség

Részletesebben

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T M a g y a r L o v a s s p o r t S z ö v e t s é g D í j u g r a t ó S z a k b i z o t t s á g - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T VALAMINT S Z

Részletesebben

15/2016. határozat ( ): Nemzeti Bajnokságok rendszere 2016-tól

15/2016. határozat ( ): Nemzeti Bajnokságok rendszere 2016-tól 15/2016. határozat (2016.04.13.): Nemzeti Bajnokságok rendszere 2016-tól (módosítva: 05.12. a változtatások a szövegben jelölve) (módosítva: 06.02. a változtatások a szövegben jelölve) A Díjlovagló Szakbizottság

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Lovastorna Sóskút Kupa május Sóskúti Lovas-és Élménypark Sóskút 2038, Bajcsy-Zsilinszky út 61.

VERSENYKIÍRÁS. Lovastorna Sóskút Kupa május Sóskúti Lovas-és Élménypark Sóskút 2038, Bajcsy-Zsilinszky út 61. VERSENYKIÍRÁS Lovastorna Sóskút Kupa 2019. május 18-19. Sóskúti Lovas-és Élménypark Sóskút 2038, Bajcsy-Zsilinszky út 61. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark Cím: 2038, Sóskút

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

2016. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság. Versenykiírás

2016. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság. Versenykiírás 2016. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság Versenykiírás 1. A verseny célja: A tájékozódási búvárúszás 2016. évi Felnőtt és Junior korosztály Országos Bajnokainak és helyezettjeinek

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság

VERSENYKIÍRÁS. 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság VERSENYKIÍRÁS 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság 2018. október 6-7. Old Lake Golf Klub, Tata A verseny rendezője: Szabályok: Magyar Golf Szövetség, Old Lake Golf Club, Tata A verseny az R&A Rules Limited

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS 1 I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem EC Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2015. szeptember 19. A verseny besorolása: Meghívásos verseny

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság. Újvárosi DSE Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság. Újvárosi DSE Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Időpont: 2016. december 10. Helyszín: Szolnoki Szent-Györgyi

Részletesebben

CSMLSZ Szabadidős versenysorozat kiírás 2016

CSMLSZ Szabadidős versenysorozat kiírás 2016 CSMLSZ Szabadidős versenysorozat kiírás 2016 Szabadidős Lovasverseny Sorozat a Berente Sándor Kupáért 2016.03.16. 1. Általános szabályok 1.1. A Csongrád Megyei a 2016. évben szabadidős lovasverseny sorozatot

Részletesebben

Magyar Lótenyésztési Napok Mezőhegyes október 6-8.

Magyar Lótenyésztési Napok Mezőhegyes október 6-8. Magyar Lótenyésztési Napok Mezőhegyes 2016. október 6-8. Verzió: 1.7 1 TARTALOMJEGYZÉK 1 Általános információk... 4 2 Ménvizsga... 5 2.1 Érintett tenyésztőszervezetek... 5 2.2 Részvételi feltételek és

Részletesebben

V. FEJEZET DÍJLOVAGLÓ NEMZETI BAJNOKSÁGOK

V. FEJEZET DÍJLOVAGLÓ NEMZETI BAJNOKSÁGOK V. FEJEZET DÍJLOVAGLÓ NEMZETI BAJNOKSÁGOK 44. CIKKELY NEMZETI BAJNOKSÁGOKRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK A Nemzeti Bajnokságokra a jelen Szabályzatban leírtakat kell alkalmazni, az adott Bajnokságra vonatkozó

Részletesebben

XIII. WTF Taekwondo. Bajnokság május 31. Nagykáta

XIII. WTF Taekwondo. Bajnokság május 31. Nagykáta XIII. WTF Taekwondo Országos Formagyakorlat Bajnokság 2014. május 31. Nagykáta Dátum: Helyszín Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: Szabályok: Nevezési díj: Nevezési határidő: Nevezések beküldése,

Részletesebben

BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7626 Pécs, Koller u. 7. II/23. Telefon: 70/ ; ; Web:

BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7626 Pécs, Koller u. 7. II/23. Telefon: 70/ ;   ; Web: BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7626 Pécs, Koller u. 7. II/23. Telefon: 70/311-0736; E-mail: ngtp1954@gmail.com ; Web: www.bmdiaksport.hu ÚSZÁS III., IV., V-VI. KORCSOPORT B kategória és I., II. KORCSOPORT

Részletesebben

Budapesti Középiskolás Atlétikai Kupa

Budapesti Középiskolás Atlétikai Kupa Budapesti Középiskolás Atlétikai Kupa Iharos Sándor Margitszigeti Atlétikai Centrum 1138, Budapest, Margitsziget 2014. október 10. (péntek) 13. óra www.bpdiaksport.hu Budapesti Középiskolás Atlétikai Kupa

Részletesebben

Szakmai terv A szakmai program elkészítésének főbb szempontjai:

Szakmai terv A szakmai program elkészítésének főbb szempontjai: Szakmai terv 2019. A szakmai program elkészítésének főbb szempontjai: - függetlenség: mindenki azzal a szakemberrel/edzővel dolgozik, akit céljai eléréséhez a legalkalmasabbnak tart. - objektív értékelés

Részletesebben

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS 1. JOGOSULTSÁG: SZABÁLYZAT A Magyar Búvár Szakszövetség a CMAS felhatalmazásával 2017. február 24-26. között Egerben rendezi meg a XII. CMAS Uszonyosúszó Világkupa első fordulóját. A Magyar

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: A verseny célja: XIV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) IV. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás

Részletesebben

2015. március 28. Budapest

2015. március 28. Budapest TAEKWONDO DIÁKbajnokság és ENGRICH MARIANN Emlékverseny 2015. március 28. Budapest BHSE -TAEKWONDO FANATICS ENGRICH MARIANN 1964-1996 Eredményei: Év Sportág Szakág Esemény Eredmény 1992 Taekwondo WTF taekwondo

Részletesebben

2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság

2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság 2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁSA 1. Célja: A 2010. év uszonyosúszó cápa és junior korosztály Magyar Bajnokainak és helyezettjeinek megállapítása, a gyermek

Részletesebben

PANNONHALMA 2009. ÁPRILIS 25-26.

PANNONHALMA 2009. ÁPRILIS 25-26. Fels-Dunántúli Fogathajtó Régió Versenyévadra felkészít meghívásos versenye Junior Pónifogathajtó Országos Bajnokság I. Forduló PANNONHALMA 2009. ÁPRILIS 25-26. 1 A verseny célja: A fogatsport népszersítése,

Részletesebben

A Generomax Kupa résztvevőinek a nevezési díj: 500 Ft!!!

A Generomax Kupa résztvevőinek a nevezési díj: 500 Ft!!! Ifjúsági - Felnőtt Uszonyos-, és Búvárúszó Országos Bajnokság és I. Generomax Kupa - Cápa, Gyermek és Szenior Találkozó 2011. évi VERSENYKIÍRÁSA 1,/ Célja: A 2011. év uszonyos-, és búvárúszó serdülő, junior

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Taekwondo FanatiX Magyar Taekwondo Szövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Rendező:

VERSENYKIÍRÁS. Taekwondo FanatiX Magyar Taekwondo Szövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Rendező: DIÁKbajnokság 2018. VERSENYKIÍRÁS Kiíró: Magyar Taekwondo Szövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Rendező: Taekwondo FanatiX Versenyigazgató: Kiss Tamás +3630 680 2621 Szervezőbizottság: Kiss-Sikesdi

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Muay Thai Amatőr Világkupa. Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24.

VERSENYKIÍRÁS. Muay Thai Amatőr Világkupa. Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24. VERSENYKIÍRÁS Muay Thai Amatőr Világkupa Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24. A Magyar Muaythai Országos Sportági Szakszövetség (1066 Budapest, Jókai utca 18.) engedélyével nyílt bajnokságként megrendezésre

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Gumisztal és Minitrampolin Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban:

Részletesebben

Mezőhegyes - Nemzeti Fogathajtó Verseny

Mezőhegyes - Nemzeti Fogathajtó Verseny Mezőhegyes - Nemzeti Fogathajtó Verseny # Nevezés lezárása Boxdíj (HUF) 2018.07.03 18:00 25400 Verseny ideje: 2018.07.12-2018.07.15 Típusa: Szabadtéri Helyszíne: Mezőhegyes Címe: 5820 Mezőhegyes Hársfa

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Nevezés díj: 3000 Ft. A versenybíróság elnöke: Dr. Szentirmai István. Pályaépítő: Katona Ferenc. Versenyiroda: Katona Balázs

VERSENYKIÍRÁS. Nevezés díj: 3000 Ft. A versenybíróság elnöke: Dr. Szentirmai István. Pályaépítő: Katona Ferenc. Versenyiroda: Katona Balázs VERSENYKIÍRÁS A versenykiírás célja: A fogatsport megismertetése, tömegbázisának kiépítése és az érdeklődő közönség sportszerű szórakoztatása. A versenyek a fogatsport hagyományainak megőrzését, a magyar

Részletesebben

TAEKWONDO DIÁKOLIMPIA. 2014. április 05. Budapest

TAEKWONDO DIÁKOLIMPIA. 2014. április 05. Budapest TAEKWONDO DIÁKOLIMPIA 2014. április 05. Budapest BHSE -TAEKWONDO FANATICS OLYMPIC GAMES ENGRICH MARIANN 1964-1996 Eredményei: Év Sportág Szakág Esemény Eredmény 1992 Taekwondo WTF taekwondo Európa-bajnokság

Részletesebben

IV. Tüker M. SC Kupa

IV. Tüker M. SC Kupa IV. Tüker M. SC Kupa versenykiírása 2018. 08. 08-22-23-24-25-26. 2018.06.02. Rendező: Az 1952-ben alapított Tüker M. SC Tekeszakosztálya A Tüker M. SC Tekeszakosztálya hagyományőrző céllal a 2018-es naptári

Részletesebben

1. NYÍLT SÁRGA-TENGER KUPA

1. NYÍLT SÁRGA-TENGER KUPA 1. NYÍLT SÁRGA-TENGER KUPA 2019. ÉVI WT TAEKWONDO ORSZÁGOS FORMAGYAKORLAT BAJNOKSÁG 2019. ÁPRILIS 14. BUDAPEST, HUNGARY 1 ST YELLOW SEA CUP HUNGARIAN NATIONAL POOMSAE CHAMPIONSHIP A verseny Dátum Helyszín

Részletesebben

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések

I. A verseny adatai: Általános rendelkezések VERSENYKIÍRÁS 1 I. A verseny adatai: A verseny helyszíne: Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémia Cím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. Dátum: 2016. szeptember 10. A verseny besorolása: Meghívásos verseny

Részletesebben

Európai Diáksport Napja Magyarország

Európai Diáksport Napja Magyarország Európai Diáksport Napja Magyarország Budapesti rendezvény 2016. szeptember 30. Programfüzet Európai Sporthét Köszöntő A Magyar Diáksport Szövetség immár egy évtizede hirdeti meg a Magyar Diáksport Napját

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

Magyarország évi Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő Keleti Csoport

Magyarország évi Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő Keleti Csoport Magyarország 2017. évi Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő Keleti Csoport A verseny célja: Az atlétika népszerűsítése. A spotszervezetek munkájának egymással történő csapatszintű összehasonlítása. A bajnokság

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2019

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2019 SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2019 XIX. Kapkodd a lábad! JÁTÉKOS SOR- ÉS VÁLTÓVERSENY ORSZÁGOS DIÁKOLIMPIAI DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS Verseny rendezője és szakmai lebonyolítója Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny-

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Jóváhagyom! Budapest, 2013. augusztus 14. Bittmann Tibor tű. ezredes sk. BM OKF Humán Szolgálat szolgálatvezető VERSENYKIÍRÁS Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Felterjesztem! Pécs, 2013. augusztus 13-án Mácsai

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

Eger, április 26.

Eger, április 26. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS ZF Lenksysteme Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2015. április 26. Időpont : 2014. április

Részletesebben

V. Diapolo Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny

V. Diapolo Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny V. Diapolo Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny 2015. július 03-05. Érd Aréna Versenykiírás 1. A verseny kiírója: Magyar Szinkronúszó Szövetség (MSZÚSZ) 2. A verseny célja: A válogatott keretek

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT B KATEGÓRIÁS KETTESFOGAT VERSENYZŐK RÉSZÉRE

VERSENYSZABÁLYZAT B KATEGÓRIÁS KETTESFOGAT VERSENYZŐK RÉSZÉRE Magyar Lovas Szövetség Fogathajtó Szakbizottsága VERSENYSZABÁLYZAT B KATEGÓRIÁS KETTESFOGAT VERSENYZŐK RÉSZÉRE 2009. Izsák, 6070, Szabadság tér 1. Tel.: +36 (76) 568-063 Mobil: +36 (30) 995-3482 Fax: +36

Részletesebben

2018. szeptember 30. Budapest TAEKWONDO FANATICS

2018. szeptember 30. Budapest TAEKWONDO FANATICS 2018 évi WT Országos formagyakorlat Bajnokság 2018. szeptember 30. Budapest TAEKWONDO FANATICS VERSENYKIÍRÁS Kiíró: Rendező: Magyar Taekwondo Szövetség Taekwondo Fanatics Sportegyesület Verseny elnök:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21és Felnőtt) V. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás Karate Magyar

Részletesebben

VII. Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny

VII. Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny VII. Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny 2017. június 23-25. Városligeti- tó- mobil uszoda komplexum Versenykiírás 1. A verseny kiírója: Magyar Szinkronúszó Szövetség (MSZÚSZ) 2. A verseny célja:

Részletesebben

III. Monor Kupa. Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt "B" kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny. Monor November 17.

III. Monor Kupa. Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt B kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny. Monor November 17. III. Monor Kupa Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt "B" kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny Monor 2012. November 17. Szeretettel meghívjuk a Monori Sportegyesület ITF Taekwon-Do szakosztály által

Részletesebben

IX. Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny

IX. Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny IX. Hungarian Open Nemzetközi Szinkronúszó Verseny 2019. június 28-30. Versenykiírás 1. A verseny kiírója: Magyar Szinkronúszó Szövetség (MSZÚSZ) 2. A verseny célja: Lehetőség biztosítása a tagszervezeteknek,

Részletesebben

Versenykiírás Vecsés 2015

Versenykiírás Vecsés 2015 Vecsés 2015 I. Verseny adatai Helyszín: Vecsés Dátum : 2015. 06. 03-07. NF: HUN KATEGÓRIÁK: Nemzetközi kategóriák: CAI2*-H2 CAI3*-H2 CAI2*-H1 CAI2*-P4 CAI1*-P2 CAI1*-P1 CAIO4*-H4 WCupQ Nemzeti Kategóriák:

Részletesebben

versenykiírás Díjazás: Minden kategória első három helyezettjét a verseny rendezősége éremmel, az első helyezetteket serleggel díjazza.

versenykiírás Díjazás: Minden kategória első három helyezettjét a verseny rendezősége éremmel, az első helyezetteket serleggel díjazza. versenykiírás 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban: MLSz Lovastorna Szakág). A 2015. február 9-től hatályos Magyar Lovastorna

Részletesebben