TASZÁRI SZLALOM MAJÁLIS. Amatőr autós ügyességi szlalomverseny. Versenykiírás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TASZÁRI SZLALOM MAJÁLIS. Amatőr autós ügyességi szlalomverseny. Versenykiírás"

Átírás

1 TASZÁRI SZLALOM MAJÁLIS Amatőr autós ügyességi szlalomverseny 1. Program Versenykiírás 08:00 Nevezés és kategóriába besorolás kezdete (pályarajz kifüggesztése) 08:05 Gyalogos pályabejárás kezdete 09:35 Gyalogos pályabejárás vége 09:40 Pályazárás 09:45 Versenyzői eligazítása 10:00 időmérés kezdése 14:50 időmérés vége 15:10 Eredményhirdetés 2. Rendezés Időpontja: május 1 Péntek Rendezvény helyszíne: Taszár reptér Bővebb információ: Bővebb információ: Bella Péter: 20/ Pálya A pálya 100% aszfaltborítású. A pályán gumikból kialakított kapuk lesznek elhelyezve. A Pálya hossza kb méter A pályarajz, honlapon lesz meghirdetve, és a rendezvény reggelén kitűzésre kerül a nevezési sátornál. (A rendezők a változás jogát fenntartják, a nevezők létszáma befolyásolhatja a mért szakaszok számát és a verseny előre meghirdetett időbeosztását). 4. Kategóriák és feltételeik Széria kategória 0 cm cm cm cm cm cm cm3 - felett Épített Kategória 0 cm cm cm cm cm3 felett Hölgy kategória: ccm független Junior kategória: ccm független, 18 év alatti fiatal, felnőtt felügyelettel.

2 Széria kategóriában: A turbóval vagy kompresszorral felszerelt benzines, és modern diesel motoros ( PDTDI, HDI, JTD, TDCI stb.) autók, a tényleges hengerűrtartalomhoz képest, egyel, magasabb kategóriába kerülnek. A szívó diesel autók, valamint a turbóval, vagy kompresszorral felszerelt, adagolós diesel motoros gépjárművek, a bejegyzett hengerűrtartalomnak megfelelő kategóriába kerülnek. Az induló gépjárműnek teljesíteni kell az alábbi pontokat: Érvényes műszaki engedély Érvényes környezetvédelmi igazolólap (zöld kártya) Kötelező felelősségbiztosítás (bizonylat vagy fénymásolat bemutatása) Nem saját tulajdonban lévő autónál tulajdonosi meghatalmazás Kerék és gumiabroncs: Keréktárcsa és a gumiméret szabadon választható. Bármilyen gumiabroncs engedélyezett! Épített kategória: Minden benzines és diesel gépjármű, mely turbóval vagy kompresszorral rendelkezik, egy kategóriával magasabb besorolást kap. A gépjárműveknek az alábbi 2 pont valamelyikének kell megfelelnie: Műszakival valamint rendszámmal nem rendelkező autók csak megfelelő műszaki állapotban indulhatnak! (a műszaki állapotot a kategóriába sorolásnál ellenőrizzük) A kategória-besorolásnál vizsgálásra kerül: a kormányberendezés, futómű, üzemi fék rendeltetésszerű működése a gépjárműből semmiféle folyadék nem szivároghat szálszakadt és nem megfelelő futófelülettel rendelkező kerekekkel szerelt járművek indulását nem engedélyezi a technikai személyzet az autóban lévő egyéb átalakítások (pl. bukócső, versenyülés, biztonsági öv, szélvédő, plexi, ablak helyett rács, valamint a karosszéria) is vizsgálatra kerülnek (A versenyző saját kérésére csak és kizárólag feljebb léphet a kategóriák között). (A kategóriák minimum három nevezés esetén kerülnek díjazásra. Háromnál kevesebb induló esetén kategória összevonás történik). 5. Általános Szabályok - A nevezőnek a közúti közlekedés szabályainak megfelelő állapotban kell lennie. (Pl.: nem lehet ittas állapotban, stb.) - Valamely kategóriának megfelelő gépjárművel kell rendelkeznie. - Kötelező biztonsági öv használata, az ablak a verseny alatt ökölnyire lehet csak leengedve. - A verseny alatt, csak a sofőr tartózkodhat a gépjárműben. (kivéve junior kategória)

3 A rendezvény területén a KRESZ szabályai érvényesek, a megengedett maximális sebesség 40km/h (kivéve a versenypálya aktív szakaszát). A rendezvény teljes területén tilos gépjárművel való pörgés és gumifüstölés, kivéve az erre fenntartott területet! (gumifüstölésre külön kijelölt és elzárt terület lesz kijelölve, későbbiekben kerül kijelölésre) A versenyző a versenytáv megtétele után, köteles a lehető leghamarabb a depo területére visszaérkezni, a megengedett sebességek betartása mellett. 6. Nevezés Nevezni a helyszínen lehet reggel 8 órától. Nevezési díj: 3000,- Ft Előnevezés: -ben: Telefonon: 20/ A nevezés feltételei: Egy autóval több versenyző is nevezhet, a nevezési díj, versenyző után kerül befizetősre. Egy nevezési díj egy kategóriában való indulást engedélyez, további kategóriában való indulás lehetséges, ekkor a nevezési díjat arra a kategóriára is be kell fizetni. A gépjárműnek meg kell felelnie valamely kategória besorolásának. A nevező érvényes vezetői engedéllyel A nevező közúti közlekedés szabályinak megfelelő állapotban legyen. Miután a gépjármű átesett a kategória-besoroláson, az ott kapott igazoló lappal lehet nevezni az erre kijelölt helyen. A nevezési lap kitöltése, a személyes okmányok felmutatása után kell befizetni nevezési díjat. Ezután kerül átadásra a rajtszám, amit a gépjármű bal oldalán a hátsó oldalüvegre kell felragasztani. Az éppen nem aktuális rajszámot le kell takarni vagy áthúzni! A rajtszámnak a verseny alatt mindvégig a gépjárművön kell maradnia. A nevezési díj: 3000 Ft. Befizetése a helyszínen történik. A nevezési zárlat Május 1 (10:00 perc). Utólagos nevezés esetén gyalogos pályabejárásra nincs lehetőség. 7. Felelősség A versenyen mindenki csak saját felelősségére vesz részt, nevezésével vállalja az általa, gépkocsija és kisegítő személyzete által okozott mindennemű anyagi, erkölcsi kárért, személyi sérülésért, balesetért a felelősséget. A rendező biztosítást nem köt a nevezőkre, ha ezt igényli a versenyző, azt magának kell rendezni a versenyen kívül. A rendező felé a verseny kapcsán keletkezett károkért, személyi sérülésekért a nevezők vagy kisegítő személyzetük kárigényt nem nyújthatnak be. A szabályokat a Versenyzők megértették, és tudomásul veszik, valamint a nevezési lapon aláírásukkal igazolják! Mindennemű méltatlan magatartás, rodeózás (gumifüstölés, gyorsulás) mind versenyzői mind nézői részről a Pályán kívül is tilos! Ez a verseny leállítását és befejezését eredményezheti! Sportszerűtlen, veszélyeztető magatartás a rendező utasításának

4 figyelmen kívül hagyása, szándékos pályarombolás, vagy más Versenyző akadályoztatása azonnali kizárást von maga után. A rendező, tisztában van azzal, hogy az autósport veszélyes, ezért a rendezvény előkészítése és lebonyolítása során mindent elkövet a résztvevők és a nézők biztonsága érdekében. A rendező vállalja, hogy a rendezvény a fenti szabályok alapján lesz lebonyolítva. 8. Rendezvény menete Nevezés és Kategóriába sorolás: Az autók az egyetem főépülete mögötti füves területen tudnak parkolni. Megérkezés után az adminisztrátori sátrat kell felkeresni. Gyalogos Pályabejárás: Sikeres nevezés után kezdődik a pálya bejárása, ami nem kötelező, de nagyban hozzájárulhat a pálya sikeres teljesítéséhez. Első mért kör: 9:00-kor elrajtol az első autó. A rajt, cél, stop, valamint a várakozási helyet, táblák jelölik. Az autók indítása növekvő sorrendben történik. A rajthelyen való időben megjelenés a versenyző feladata. Az időben nem megjelenést, illetve a stopvonalon történő megállás elmulasztását, büntetjük. A rajtvonalhoz már bukósisakban és bekapcsolt övvel kell megjelenni. ami csak a stopvonalon való túlhaladás után vehető le illetve kapcsolható ki. A versenyző ezek után az adminisztrátori sátornál tekintheti meg időeredményét, és a szerzett büntetőpontjait. Második, és harmadik mért körök: Értelemszerűen ugyan úgy zajlanak, mint az első kör. A nevezők létszámától függően, az időbeosztás változhat, amire a versenyzőknek a figyelmét felhívják. Eredményhirdetés: Az utolsó mért kör utolsó autója után, megkezdődik a kiértékelés, és a rendezők kihirdetik a végeredményt, valamit átadják a díjakat. A versenyt az nyeri, aki a büntetőpontjaival együtt a legrövidebb idő alatt teljesítette. 9. Értékelés A verseny nevezői létszámtól függő mért futamokból áll. (2 vagy 3 mért futam). A végső értékelésnél, a legjobb futamidő eredménye. Adott körből a rendezőség kizárhatja a versenyzőt, ha az pályát téveszt, és nem korrigálja azt. Ha a versenyző önhibáján kívül akadályoztatva van a pálya teljesítésében, újra teljesítheti a futamot. A műszaki hiba miatt kiállni kényszerült Versenyző, az adott körét NEM teljesítheti újra. Csere gépkocsi, csak a nevezett gépkocsival megegyező kategóriájú lehet! Ha a Gépkocsi, a verseny közben bekövetkezett balesetből, sérülésből, származó hibából kényszerül kiállni, csak akkor folytathatja a versenyt, ha a rendezőség újra átnézi annak biztonságosságát. Csak az ő engedélyével, állhat újra rajthoz! A gumik megérintése, vagy felborítása 5 mp, a kapuk kihagyása, a gumik rossz irányból való megkerülése 20 mp időbüntetést eredményeznek, darabonként minden körben. Gumihibának számít, ha a gumi felborul, vagy kimozdul a körberajzolt alapterületéből. A pályabírónak egyértelműen jelezni kell a hiba tényét, azt dokumentálnia kell, majd helyreállítania a pályát.

5 A STOP vonalnál a megállás elmulasztása: 10 mp időbüntetés. ( A stopvonal a Stoptábla vonalában van.) A rajtnál az indítórúd megérintésével kell felvenni a rajtpozíciót! A rajtoltatás rajtbíró által történik. A versenyző a rajtnál nem jelenik meg időben (előre nem jelzett esetben): 10 mp büntetést kap. A rajtnál időben való megjelenés azt jelenti, hogy az előtte elrajtoló autó után maximum 30 mp-re fel kell állnia a stopvonalhoz. Ha jelzi a késést, szervizidő áll a versenyző rendelkezésére. Ez időn belül jelezheti szándékát, a kör megkezdésére. Ha túllépi a szervizidőt, akkor az adott köre érvénytelen. Ha nem jelezte, és az utána kettővel nagyobb rajtszámú autó is elrajtolt már, akkor a versenyzőnek érvénytelen az adott köre. Az indítások rajtszám szerint történnek. A kategóriák külön rajtszámmal vannak ellátva, és sorrendben történik az indítás. A verseny nyomon követése és az időben a startvonalra érkezés, a versenyzők saját felelőssége. 10. Díjak A kategóriák egyenként kerülnek díjazásra. Az első három helyezet, kap díjat. Valamint az abszolút legjobb idő kerül külön díjazásra. 11. Díjkiosztó A díjkiosztás, ugyan ott zajlik, ahol a verseny bonyolódott. Kellemes időtöltést, balesetmentes versenyzést kívánunk. Győr, április 5.

Ezúton szeretnénk meghívni a 18. Lóerő Vetélkedő egyéni indítású amatőr versenyre

Ezúton szeretnénk meghívni a 18. Lóerő Vetélkedő egyéni indítású amatőr versenyre Ezúton szeretnénk meghívni a 18. Lóerő Vetélkedő egyéni indítású amatőr versenyre A verseny össztávja: 0-30 nevező között 16 km (4 x 4 kör) 30 nevező felett 15 km (3 x 5 kör) az 50% aszfaltos, 50% murvás

Részletesebben

FORRÁS Rallye Sprint Komló Zobákpuszta, 2014. szeptember 20-21.

FORRÁS Rallye Sprint Komló Zobákpuszta, 2014. szeptember 20-21. 1 2 3 4 TARTALOM 1., BEVEZETÉS 6. oldal 2., RENDEZÉS 6. oldal 3., PROGRAM 7. oldal 4., NEVEZÉSEK 9. oldal 5., BIZTOSÍTÁS 13. oldal 6., REKLÁMOK ÉS AZONOSÍTÓK 13. oldal 7., GUMIABRONCSOK 14. oldal 8., ÜZEMANYAG

Részletesebben

Szabályzat 2011. dátum: 2011/08/07

Szabályzat 2011. dátum: 2011/08/07 Szabályzat 2011 dátum: 2011/08/07 Tartalomjegyzék 1. Általános tudnivalók...3 1.1. Ring Challenge...3 1.2. Fogalmak, alap információk...3 1.2.1. Rendező...3 1.2.2. Résztvevő...3 1.2.3. Szabályzat...3 1.2.4.

Részletesebben

TARTALOM. 3. sz. MELLÉKLET VERSENYZŐ ÖSSZEKÖTŐ NEVE és FÉNYKÉPE 19. oldal. 6. sz. MELLÉKLET KIEGÉSZÍTÉS A HISTORIC BAJNOKSÁG RÉSZTVEVŐINEK 22.

TARTALOM. 3. sz. MELLÉKLET VERSENYZŐ ÖSSZEKÖTŐ NEVE és FÉNYKÉPE 19. oldal. 6. sz. MELLÉKLET KIEGÉSZÍTÉS A HISTORIC BAJNOKSÁG RÉSZTVEVŐINEK 22. 1 TARTALOM 1., BEVEZETÉS 3. oldal 2., RENDEZÉS 3. oldal 3., PROGRAM 4. oldal 4., NEVEZÉSEK 6. oldal 5., BIZTOSÍTÁS 9. oldal 6., REKLÁMOK ÉS AZONOSÍTÓK 9. oldal 7., GUMIABRONCSOK 10. oldal 8., ÜZEMANYAG

Részletesebben

VOLÁN RALLYE HISTORIC hagyományőrző veteránautós túra 2015. május 16-17.

VOLÁN RALLYE HISTORIC hagyományőrző veteránautós túra 2015. május 16-17. VOLÁN RALLYE HISTORIC hagyományőrző veteránautós túra 2015. május 16-17. Részletes kiírás Tartalomjegyzék 1. Szervező 1.1 Hivatalos elérhetőségek 1.2 Zsűri 2. A rendezvény jellege 2.1. Résztvevők száma

Részletesebben

FIA - ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK

FIA - ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK FIA - ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK A General Prescriptions applicable to all FIA Championships, challenges, trophies and cups and to their qualifying competitions run on circuits, valamint a General Prescriptions

Részletesebben

MOTOCROSS LICENCIGÉNYLŐ 2015

MOTOCROSS LICENCIGÉNYLŐ 2015 ÁTIGAZOLÁS VERSENYZŐ 1 MOTOCROSS LICENCIGÉNYLŐ 2015 Licenc száma: Beadás kelte: Licenc fajtája Rajtszám Licencdíj: Biztosítási díj: fénykép Név: Szül. dátum: Anyja neve: Lakcím: Szül.hely: Állampolgárság:

Részletesebben

A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2014. ÉVI ÁLTALÁNOS VERSENYUTASÍTÁSA

A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2014. ÉVI ÁLTALÁNOS VERSENYUTASÍTÁSA A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2014. ÉVI ÁLTALÁNOS VERSENYUTASÍTÁSA 1 Bevezető A Magyar Vitorlás Szövetség 2014. évi Általános Versenyutasítása (11/2014 (01.24.) számú elnökségi határozat) A versenyutasítás

Részletesebben

HAJDÚ KUPA, 2015. április 18-19.

HAJDÚ KUPA, 2015. április 18-19. HAJDÚ KUPA, 2015. április 18-19. Időfutam és mezőnyverseny Versenykiírás 1. A verseny célja: A kerékpársport népszerűsítése, és minden korcsoport részére versenylehetőség biztosítása többszakaszos verseny

Részletesebben

FEHÉR SZALAG 18. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY CLASSIC ROUND FUTAM

FEHÉR SZALAG 18. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY CLASSIC ROUND FUTAM FEHÉR SZALAG 18. IZSÁK SZABOLCS EMLÉKVERSENY CLASSIC ROUND FUTAM NAGYHAJÓS TÁVOLSÁGI VERSENY A BALATON KUPA VERSENYSOROZAT FUTAMA BALATONFÜRED, 2015. JÚNIUS 27. VERSENYKIÍRÁS A VERSENY RENDEZÔJE: MAGYAR

Részletesebben

XXXV. Hőlégballon Nemzeti bajnokság

XXXV. Hőlégballon Nemzeti bajnokság Magyar Repülő Szövetség Hungária KSE XXXV. Hőlégballon Nemzeti bajnokság VERSENYSZABÁLYZAT Verzió: 2015 Secretariat of FAI Maison du Sport International, Av. de Rhodanie 54, CH-1007 Lausanne, Switzerland

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG 2015/2016. évi Nemzeti csapatbajnokságok VERSENYKIÍRÁSA 1.) SZERVEZŐ: a Magyar Bowling és Teke Szövetség, Teke Szakági Szövetség (továbbiakban MATESZ) a Nemzeti felnőtt csapatbajnokságokat és a felnőtt

Részletesebben

2. VÍVÁS SZABÁLYAI A RÉSZ

2. VÍVÁS SZABÁLYAI A RÉSZ 2. VÍVÁS SZABÁLYAI A RÉSZ 2.1 Alkalmazás területe Az alábbi szabályokat kell alkalmazni a vívó számban, amelyet egy csoportban, elektromos párbajtőrrel és minden hivatalos UIPM versenyen teremben kell

Részletesebben

Obedience Hungary Team Sportegyesület Obedience Kezdő osztály verseny és vizsgaszabályzata

Obedience Hungary Team Sportegyesület Obedience Kezdő osztály verseny és vizsgaszabályzata Obedience Hungary Team Sportegyesület Obedience Kezdő osztály verseny és vizsgaszabályzata Az obedience kiképzés a kutyának egy együttműködő és kontrollált viselkedést tanít. Hangsúlyt kell fektetni a

Részletesebben

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI KERÉKPÁROS SZÖVETSÉG. Balla Viktor Emlékverseny a Látóképi Csárdánál

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI KERÉKPÁROS SZÖVETSÉG. Balla Viktor Emlékverseny a Látóképi Csárdánál Hajdú-Bihar Megyei Területi Évadnyitó Kerékpárverseny Balla Viktor Emlékverseny a Látóképi Csárdánál 1. A verseny célja: a 2015. évi országúti kerékpáros versenyszezon megnyitása 2. A verseny rendezői:

Részletesebben

TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA

TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ II. KORCSOPORT Fonyódliget Erzsébet Tábor 2015. május 20-21. 1 TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA K Ö S Z Ö N T Ő Kedves Diákok, kedves Pedagógusok, kedves Szülők!

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014. Digitally signed by Bodnár Péter László Date: 2013.05.05 20:32:16 +02'00'

MAGYARORSZÁG NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014. Digitally signed by Bodnár Péter László Date: 2013.05.05 20:32:16 +02'00' MAGYARORSZÁG NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNO OKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS VERSENYSZABÁLYZAT. 1. kiadás, 2015. február 21. hatályos: 2015. április 1-től

ÁLTALÁNOS VERSENYSZABÁLYZAT. 1. kiadás, 2015. február 21. hatályos: 2015. április 1-től ÁLTALÁNOS VERSENYSZABÁLYZAT 1. kiadás, 2015. február 21. hatályos: 2015. április 1-től 1 Magyar Lovassport Szövetség t: +36 1 460 6950 Istvánmezei út 1-3 f: +36 1 460 6951 1146 Budapest e: office@lovasszovetseg.hu

Részletesebben

Magyarország NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGAINAK Versenykiírása 2012/2013.

Magyarország NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGAINAK Versenykiírása 2012/2013. Magyarország NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNO OKSÁGAINAK Versenykiírása 2012/2013. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny. Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága

Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny. Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága Versenykiírás: 1. A verseny jellege: nyílt nemzetközi kerékpárverseny 2. A verseny célja: Magyarország Kerékpáros

Részletesebben

TŰZOLTÓ-KAPOCSKUPA VERSENYSZABÁLYZAT

TŰZOLTÓ-KAPOCSKUPA VERSENYSZABÁLYZAT MAGYAR TŰZOLTÓ SZÖVETSÉG BUDAPEST TŰZOLTÓ-KAPOCSKUPA VERSENYSZABÁLYZAT 2014.DECEMBER 16. 1/5 Tartalomjegyzék: Tartalomjegyzék... 1 1. Általános Leírás... 2 1.1 Célkitűzések és háttér... 2 1.2 Lebonyolítás...

Részletesebben

Futanet.hu - 12. E.ON Délibáb Terepfesztivál - Terepfutás

Futanet.hu - 12. E.ON Délibáb Terepfesztivál - Terepfutás 1 / 6 2015.07.01. 20:11 12. E.ON Délibáb Terepfesztivál - Terepfutás Időpont, Helyszín Táv, Útvonal, Frissítés Versenyközpont Öltöző, Ruhatár, WC Korhatár Nevezési díjak, határidők Közös buszos utazás

Részletesebben

Veszélyt jelző táblák. 16. (1) A veszélyt jelző táblák: a) "Veszélyes útkanyarulat balra" (64. ábra), "Veszélyes útkanyarulat jobbra" (65.

Veszélyt jelző táblák. 16. (1) A veszélyt jelző táblák: a) Veszélyes útkanyarulat balra (64. ábra), Veszélyes útkanyarulat jobbra (65. Veszélyt jelző táblák 16. (1) A veszélyt jelző táblák: a) "Veszélyes útkanyarulat balra" (64. ábra), "Veszélyes útkanyarulat jobbra" (65. ábra); b) "Egymás utáni veszélyes útkanyarulatok"; a tábla azt

Részletesebben

A megnyitó helyszínét csak 15-óra után lehet elhagyni.

A megnyitó helyszínét csak 15-óra után lehet elhagyni. III. NEMZETKÖZI KEY TELEKOM BALATONI BOJLIS HORGÁSZVERSENY 2015 április 11-18. Tervezett program: 2015. április 11. szombat: 10:00 Ünnepélyes megnyitó - Tat Kávézó, Révfülöp (46 49'33.18"É,17 37'44.99"K)

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT FIÚ

2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT FIÚ 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT FIÚ Budapest, Lőrinci Sportcsarnok 2015. április 13. hétfő, 10 óra 1 2014/2015. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT FIÚ 1. Az

Részletesebben

ZALA MEGYEI DIÁKSPORT SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT - LEÁNY. Zalaegerszeg 2015. május 18.

ZALA MEGYEI DIÁKSPORT SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT - LEÁNY. Zalaegerszeg 2015. május 18. ZALA MEGYEI DIÁKSPORT SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT - LEÁNY Zalaegerszeg 2015. május 18. 1 Kedves Diáksportolók, Testnevelők, Edzők! Tisztelt Vendégeink! Tisztelettel köszöntjük

Részletesebben

2015. február 25- március 3-ig Teljes versenyszabályzat. Párizsi Kaszinó

2015. február 25- március 3-ig Teljes versenyszabályzat. Párizsi Kaszinó 2015. február 25- március 3-ig Teljes versenyszabályzat Párizsi Kaszinó 1. PONT: A JÁTÉK SZERVEZŐJE Az Air France SA (a továbbiakban: a Szervező ; 126 748 775 euró törzstőkével, a Bobigny Cég- és Kereskedelmi

Részletesebben

nyi.eu www.ennyi.eu www.ennyi.eu www.ennyi.eu www.ennyi.eu www.ennyi.eu www

nyi.eu www.ennyi.eu www.ennyi.eu www.ennyi.eu www.ennyi.eu www.ennyi.eu www A Kaposvári Rendőrkapitányság bűn-, és baleset-megelőzési szolgálata a közlekedési jogsértésekkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatja a lakosságot Gépjárművezetőknek A rendőri intézkedés során a hatóság

Részletesebben

29 kérdés 29 rövid válasz a sebességkorlátozásról 1. Hol és miért van szükség a sebesség korlátozására?

29 kérdés 29 rövid válasz a sebességkorlátozásról 1. Hol és miért van szükség a sebesség korlátozására? 29 kérdés 29 rövid válasz a sebességkorlátozásról 1. Hol és miért van szükség a sebesség korlátozására? A közúti forgalomban mindenütt szükség van sebességkorlátozásra. A jelenleg közlekedő gépjárművek

Részletesebben

Szeretettel hívjuk és várjuk intézményük diákjait!

Szeretettel hívjuk és várjuk intézményük diákjait! Versenykiírás XIII. Országos Kapkodd a lábad! sor- és váltóverseny értelmileg akadályozott tanulók nevelését, oktatását ellátó iskolák tanulói részére 2014. Kecskeméti Gyógypedagógiai Általános Iskola

Részletesebben