NŐI KONFEKCIÓÁRUK. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NŐI KONFEKCIÓÁRUK. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde"

Átírás

1 NŐI KONFEKCIÓÁRUK Készítette: Friedrichné Irmai Tünde

2 VÁLASZTÉKELEMEIK blúz szoknya ruha kosztüm nadrág kabátok átmeneti téli műszőrme és bundák

3 BLÚZOK Anyagaik rendkívül változatosak: pamut vagy pamut típusú szövetek: puplin, zefír, flanel selyemszövetek: viszkóz, PES, hernyóselyem kötött kelmék Ma a blúzokat többnyire géppel állítják elő, ritkán készülhetnek egyedi tervezéssel, ezek drágák. A blúz célszerű viselet, könnyen cserélhető, ezáltal változatossá és főleg higiénikussá teszi a női öltözködést. Egyaránt készülhetnek mindennapi viseletre, sportcélra és alkalmi ruházatra.

4 FAZONJUK SZERINT két fő típusuk különböztethető meg: az ingblúzok a férfiingekhez hasonlóak, sima vonalúak, magasan záródik a gallérjuk, elöl végig gombosak. Bevarrott ujjúak, lehetnek hosszúak (kézelővel), háromnegyedesek vagy rövidek. Formájuk angolos (hasonlóak a bubi galléros és az álló galléros blúzok is).

5 divat- és alkalmi blúzok: formájuk rendkívül változatos, csoportosíthatók aszerint, hogy a szoknyán kívül vagy belül viselik-e őket. A fazont a gallér, illetve a nyakkivágás és az ujj formájának változatossága adja.

6 Gallérkiképzés szerint gallér nélküliek: kivágottak, a kivágás formája szerint megkülönböztetünk kerek, szegletes, V, csónak kivágást

7 gallérosak: sál-, matróz-, piké-, kámzsa-, stb.

8 Az ujj felerősítés módja szerint dolmány ujjú (dolmány: térdig vagy combközépig érő, testhezálló, felálló gallérú, férfi posztó felsőruha. bevarrott ujjú japán (denevér) ujjú pingvin ujjú T ujjú raglán ujjú

9

10

11 Az alkalmi blúzok selyem típusú anyagból készülnek. Franciás vagy angolos fazont díszítenek zsabóval, csipkével. Lehetnek hosszú vagy rövid ujjúak. Áruajánlásnál fontos szempontok: milyen célra keresi a vásárló a blúzt egyszínűt vagy mintásat szeretne milyen az alkata, van-e az adott blúz az ő méretében A blúzok többnyire kézzel vagy géppel is moshatóak, anyaguktól függően kíméletesebben vagy magas hőmérsékleten is vasalhatóak. Kezelésük viszonylag egyszerű, ez alól az alkalmi blúzok lehetnek kivételek.

12 SZOKNYÁK

13 VONALVEZETÉSÜK SZERINT LEHETNEK egyenes vonalúak: lap-, rakott-, pliszírozott (rakottnál a hajtások csípőig le vannak varrva, a pliszírozottnál nincs csak nagyon vékony hölgyeknek áll jól)

14 lefelé szűkülő: hordó lefelé bővülő: loknis, trapéz guvré olyan pliszírozott szoknya, ahol a hajtások lefelé bővülnek

15 HOSSZUK SZERINT LEHETNEK mini (térd fölött) normál (térdet takarja) midi (lábszárközépig ér) maxi (lehet bokáig vagy földig érő)

16 FELERŐSÍTÉS SZERINT gumiszalaggal övpánttal készülők

17 ZÁRÓDÁSUK SZERINT LEHETNEK bebújósak felerősítéssel ellátott gombbal húzózárral patenttal

18 BÉLELÉS SZERINT béleletlen bélelt átlátszóság csökkentésére melegtartás, kifenekesedés ellen

19 DÍSZÍTÉSÜK LEHET zseb, tűzés, szál, slicc, fodor, hímzés stb.

20 MÉRETEZÉSÜK a derék és a csípőbőséget adhatják meg angol méretezéssel S, M, L, XL jelzőszám: ig

21 Kezelésük: a béleletlen, nyári szoknyák moshatók, vasalhatók, így kezelésük egyszerű a gyapjú- és gyapjú típusú, illetve az alkalmi szoknyák vegyileg tisztíthatóak (Magas, vékony hölgy bármilyen típusú szoknyát viselhet.)

22 Az áruajánlás szempontjai: milyen célra keresi milyen fazonút keres milyen színűt keres alkata divat A jó minőségű szoknya kényelmes, tartós, könnyen kezelhető, nem gyűrődik, megfelel a vele szemben támasztott követelményeknek.

23 KIRAKATI ÁRUELHELYEZÉS Törekedni kell a színek, minták, stílusirányzatok, alapanyagok összhangjára, az impulzív vásárlás megteremtésére. (alaptermékekhez kiegészítő cikkek) Minden kirakatba helyezett áruról összesítést kell vezetni a kirakatkönyv alapján (darabszám, cikkszám stb.). Az árakról a vásárlót tájékoztatni kell (készíthetünk összesítő ártáblát is).

24 NŐI RUHA

25 Anyaguk rendkívül sokféle lehet a szövetből készültek közül a pamut- és pamut típusúak, a len- és len típusúak, valamint a különböző alapanyagú selyemszövetek főleg nyáron kedveltek a nehezebb selyemszövetekből, fésűs- vagy kártolt gyapjú- illetve gyapjú típusú szövetekből készült ruhák főleg a hűvösebb időszakban kedveltek a kötött-hurkolt ruhák nyersanyagai a pamut vagy gyapjú, vagy valamelyik vegyi szál, esetleg ezek keverékei Követelmény a ruhákkal szemben a könnyű kezelhetőség és a tetszetősség.

26 A RUHÁK HOSSZÁT a divat szabályozza. Lehetnek: mini normál midi maxi

27 STÍLUS SZERINT LEHETNEK angolos franciás sportos

28 SZABÁSUK SZERINT LEHETNEK egyrészesek kétrészesek három részesek Az egyrészes ruhák felsőrésze a szoknyával egybeszabott vagy varrt. A két- vagy többrészes ruhák vagy komplék sokféleképp viselhetők.

29 A RUHÁKAT RENDELTETÉSÜK SZERINT CSOPORTOSÍTJÁK ez többnyire meghatározza az alapanyagot és a megformálást is

30 NORMÁL UTCAI RUHÁK Ezek a legkeresettebbek. A divat határozza meg vonalvezetésüket, díszítésüket. Nagyon sokféleképpen csoportosíthatók: ujj váll gallér kiképzés szerint tartalmaznak-e mellbevarrást vagy sem vonalvezetésük szerint A lefelé bővülő V lefelé szűkülő X derékban szabott, karcsúsított H egyenes vonalú Y felsőrész enyhén bővül, deréktól egyenes vonalú Ennek speciális változatai: a kötényruhák: ujj nélküli, blúzzal hordható kismamaruha: lefelé bővülő. Rövid változata a tunika

31

32 Kötényruha Kismamaruha

33 ALKALMI RUHÁK koktél ruha: délutáni, kisebb összejövetelekre készült ruha, a normál ruhától színében, díszítésében térhet el kisestélyi ruha: alkalmi ruhaanyagokból készülnek (zsorzsett, muszlin, tüll, batiszt), hossza normál hossz. A ruha kivágása (a dekoltázs) nem olyan mély nagyestélyi ruha: minden esetben maxi hosszúságúak, fényes anyagokból Pl. brokátból vagy selyemből, esetleg bársonyból készülnek, felső részük általában dúsan díszített gyöngyökkel, flitterekkel, hímzésekkel, rulexszel. Gyakran mélyen kivágottak, esetleg ujj, vállrész vagy hátrész nélküliek. (külön csoportjukat képezik az esküvői ruhák, ma rendkívül változatosak lehetnek)

34

35 OTTHONI RUHÁK Pongyolák, köntösök, otthonkák stb. Méretezés: a korábban tanultak szerint gyűjteni címkéket Előny, ha a ruha mosható, a gyapjúszövetből készülteket (amik béleltek) és az alkalmi ruhákat csak vegyileg lehet tisztítani.

36 NŐI KOSZTÜM A kosztüm a női ruházkodásban a férfiöltönynek megfelelő viselet, amely a XIX. sz. végén, a nők tömeges munkába állásával egyidejűleg alakult ki. Azonos anyagú, rövid kabátból és szoknyából, illetve nadrágkosztümök esetén nadrágból tevődik össze, esetleg mellény is készülhet hozzá.

37 A KOSZTÜMÖK ANYAGA rendkívül változatos: pamut, len illetve ilyen típusú szövetek selyem műszál szintetikus szövetek gyapjú bőr, műbőr kötött kelme

38 CSOPORTOSÍTÁSUK TÖRTÉNHET:

39 IDÉNYJELLEGÜK SZERINT nyári vagy kiskosztümök: vékony, könnyű, szellős anyagokból készülnek, kabátjuk béleletlen, sok esetben rövid ujjúak téli kosztümök: általában gyapjúszövetből készülnek, a kabát minden esetben bélelt, hosszú ujjú, lehet prémmel díszített is.

40 DARABSZÁM SZERINT LEHETNEK kétrészesek: blézer + szoknya vagy nadrág három részesek: blézer + szoknya + nadrág vagy blézer + nadrág + mellény vagy blézer + szoknya + mellény négy részesek: blézer + szoknya + nadrág + mellény

41 FAZON SZERINT LEHETNEK Angol kosztümök Blézere: karcsúsított, férfi zakóra emlékeztető, amelynek hossza lehet: rövid, derékig érő normál, a csípőt takarja hosszú Lehet hosszú ujjú, bélelt és rövid ujjú Szoknyája: minden esetben egyenes vonalú

42 Francia kosztümök Blézere: lágyabb, lezserebb vonalvezetésű, gazdagabban díszített Szoknyája: egyenes vonalú vagy lefelé bővülő Ennek speciális változata a Chanel kosztüm: blézerének szabása egyenes vonalú, hossza a csípő tájékáig ér. Anyaga lehet színes, kockás, gallérján, zsebén, ujja szélén díszítés látható.

43 A nyári kosztümök általában kényelmes viseletet jelentenek. Moshatóak. Az őszi, téli kosztümök csak vegyileg tisztíthatóak. Méretezésük

44 NŐI NADRÁG Lehetnek önálló ruhadarabok vagy kosztümök részei is. A felhasznált anyagok köre rendkívül széles: pamutszövetek: farmer, kord, düftin, ballon gyapjúszövetek: fésűs, kártolt selyem, és selyem típusú szövetek bőr, műbőr vastagabb kötött kelme A férfinadrágoktól eltérés elsősorban színben, díszítésben és a slicc kiképzésében van. A slicc jobbról balra záródik, lehet elöl, hátul vagy baloldalt is.

45 CSOPORTOSÍTHATÓK

46 HOSSZ SZERINT rövid nadrág: short, bermuda halásznadrág: lábszárközépig ér és általában oldalt sliccelt golfnadrág: térdig ér és egy pánttal záródik az alja normál hosszúnadrág

47 FAZONJUK ALAPJÁN LEHETNEK lefelé bővülő, trapéz egyenes vonalú lefelé szűkülő: lovagló bricsesz répa csöves sínadrág

48 SPECIÁLIS VÁLTOZATUK kismama nadrág: kantáros, oldalrészén bőségszabályozó gomboló rész található. Újabb változat, amely a hasi részen gumírozott anyagú, hogy a bőség változtatható legyen. nadrágszoknya: az ülephossza nagyobb, mint a normál nadrágnak, szára bővonalú, hossza a szoknyák hosszával megegyező (mini, normál, midi)

49 BÉLELÉS SZERINT béleletlen bélelt egyrétegű béléssel selyem: a kitérdesedést akadályozza meg termovelur: a melegtartást szolgálja kétrétegű bélés melegtartó termékeknél használják

50 TÖRZSI FELMENETEL SZERINT csípő derék

51 SLICC KIKÉPZÉS SZERINT gombos húzózáras

52 A női öltözködésben egyre nagyobb szerepet játszanak a nadrágok. Skálájuk rendkívül széles. A fiatalok körében a sportos változatok, a felnőtteknél ezen kívül az elegáns nadrágok is népszerűek, sőt az alkalmi öltözködés ruhadarabjai is lehetnek. Ezek természetesen anyagukban különböznek egymástól. A köznapi viseletre szánt nadrágoktól a jó kopásállóságot, a könnyű tisztíthatóságot várjuk el. A pamutból készült termékek moshatók, vasalhatók. farmer! Az elegáns gyapjúszövet nadrágok vagy a szép esésű, estélyi nadrágok csak vegyileg tisztíthatóak. Az évszakok és az életkor meghatározzák az uralkodó színeket. A fiatalok nyári öltözete színes, mintáit az aktuális divat határozza meg. Ilyenkor a felnőtt nők is világosabb, szellősebb anyagú pantallókat viselnek, szemben a téli sötétebb, visszafogottabb színű változatokkal. Méretezésüknél: a hosszat és a derék vagy csípőbőséget adják meg. Méretezésük: ig terjed.

53 KABÁTOK A női öltözködéshez tartoznak ezen kívül a kabátok: Átmeneti- és télikabátok

54 Női műszőrme kabátok Valódi szőrme kabátok Bőrkabátok: készülhetnek valódi bőrből műbőrből

NŐI FEHÉRNEMŰK. Bodor Éva jegyzete alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde

NŐI FEHÉRNEMŰK. Bodor Éva jegyzete alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde NŐI FEHÉRNEMŰK Bodor Éva jegyzete alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde NŐI FEHÉRNEMŰK Nappali viseletűek: melltartók, bugyik, csípőszorítók, fűzők, vállasingek, kombidressz Hálóruházati fehérneműk:

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre i napló a 0 /0. tanévre Női szabó szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 34 54 06 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai és értékelése Tanuló

Részletesebben

FÉRFI FELSŐRUHÁZATI KONFEKCIÓÁRUK VÁLASZTÉKA

FÉRFI FELSŐRUHÁZATI KONFEKCIÓÁRUK VÁLASZTÉKA FÉRFI FELSŐRUHÁZATI KONFEKCIÓÁRUK VÁLASZTÉKA Bodor Éva Áruismeret jegyzete alapján Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Öltöny Az öltöny azonos színű és mintázatú anyagból készült zakó, nadrág és mellény

Részletesebben

FÉRFI ALSÓRUHÁZATI CIKKEK VAGY FEHÉRNEMŰK. Bodor Éva jegyzete alapján összeállította Irmai Tünde

FÉRFI ALSÓRUHÁZATI CIKKEK VAGY FEHÉRNEMŰK. Bodor Éva jegyzete alapján összeállította Irmai Tünde FÉRFI ALSÓRUHÁZATI CIKKEK VAGY FEHÉRNEMŰK Bodor Éva jegyzete alapján összeállította Irmai Tünde 2014.05.16. Férfi fehérneműk Nappali viseletű: ing, atlétatrikó, alsónadrág Férfi fehérneműk Hálóruházati:

Részletesebben

Szómagyarázat. Zsebek: Svédzseb Olyan zseb,ahol a zsebnyílás az oldalvonalról derékvonalig ferde irányba tart.

Szómagyarázat. Zsebek: Svédzseb Olyan zseb,ahol a zsebnyílás az oldalvonalról derékvonalig ferde irányba tart. Szómagyarázat Zsebek: Svédzseb Olyan zseb,ahol a zsebnyílás az oldalvonalról derékvonalig ferde irányba tart. Zsebfedős zseb A zseb nyílását takaró, esetleg rágombolható vagy nyomó kapoccsal ellátott fedőlap,

Részletesebben

NŐI MUNKARUHA FELSŐFOKON

NŐI MUNKARUHA FELSŐFOKON NŐI MUNKARUHA FELSŐFOKON 2 3 EMELD STÍLUSOD EGY MAGASABB SZINTRE 702 MODELL karcsúsított fazon, elöl kihajtott gallérral, választható színű díszítéssel, matt ezüst gombozással Méretek: XS-XL-ig ÚJ RÖVID

Részletesebben

Alkalmazási terület: 40 P. Megnevezés: 12M egységes rendészeti szolgálati ing, hosszú ujjú. Modellszám: 1021. Felhasználási terület: Rendvédelem

Alkalmazási terület: 40 P. Megnevezés: 12M egységes rendészeti szolgálati ing, hosszú ujjú. Modellszám: 1021. Felhasználási terület: Rendvédelem 12M egységes rendészeti szolgálati ing, hosszú ujjú 1021 Enyhén karcsúsított, különszabott dupla vállrészes, hátán két bőséghajtásos, hosszú ujjú, elején gombbal, gomblyukkal és klasszikus gallérral záródó

Részletesebben

Modelleírás: Alapanyag: A megrendelő kérése szerint. Alkalmazási terület: Megnevezés: Téli Dzseki. Felhasználási terület: Munkaruházat

Modelleírás: Alapanyag: A megrendelő kérése szerint. Alkalmazási terület: Megnevezés: Téli Dzseki. Felhasználási terület: Munkaruházat Téli Dzseki 1252 Egyenes vonalú, alja és ujja alja gumiház pántba fogott, vatelinnel bélelt dzseki. Elején 1-1 db húzózárral záródó mellzseb és 1-1 db alsó ferde benyúlású egyszegélyes bevágott zseb található.

Részletesebben

Szómagyarázat. Zsebek: Svédzseb: Ennél a zsebtípusnál a zsebnyílás az oldalvonaltól a derékvonalig ferde irányba tart.

Szómagyarázat. Zsebek: Svédzseb: Ennél a zsebtípusnál a zsebnyílás az oldalvonaltól a derékvonalig ferde irányba tart. Szómagyarázat Zsebek: Svédzseb: Ennél a zsebtípusnál a zsebnyílás az oldalvonaltól a derékvonalig ferde irányba tart. Zsebfedős zseb: Ennél a zsebtípusnál a zseb nyílását rágombolható vagy nyomó kapoccsal

Részletesebben

Szerkesztés-modellezés

Szerkesztés-modellezés OV Szerkesztés-modellezés 11. évfolyam /11.a, 12.e osztályok/ A vizsgára vonatkozó szabályok: A vizsga típusa: gyakorlati + szóbeli - A tanuló egy szerkesztési feladatot kap adott témakörből az évfolyam

Részletesebben

ÁRLISTA 2018 Érvényes december 31-ig

ÁRLISTA 2018 Érvényes december 31-ig ÁRLISTA 2018 Érvényes 2018. december 31-ig Méretre készült ruhák Szoknya gumis derekú rugalmas szoknya, slicc nélkül, béleletlen 4.500 Ft gumis derekú rugalmas szoknya, slicc nélkül, bélelt 5.500 Ft alapszoknya,

Részletesebben

Öltözetkiegészítő cikkek. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde

Öltözetkiegészítő cikkek. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Öltözetkiegészítő cikkek Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Az öltözetkiegészítő termékek A ruházatot, elsősorban a felsőruházatot egészítik ki, teszik divatossá, tetszetősebbé. Anyaguk, színük, formájuk

Részletesebben

33 542 05 0010 33 03 Női szabó Szabó

33 542 05 0010 33 03 Női szabó Szabó Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/20. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

Üzletek az Ön közelében is:

Üzletek az Ön közelében is: Pulóver 7990Ft helyett 3990Ft érvényes 013.1.09. és 1.15. között CVU MA / 13 50 A nyomtatási hibák lehetőségét fenntartjuk. Műszaki okokból színeltérések lehetségesek. Érvényes 013.1.09 1.15-ig, amíg a

Részletesebben

Női orvosi köpeny A női köpeny hosszú ujjú, kihajtható galléros,

Női orvosi köpeny A női köpeny hosszú ujjú, kihajtható galléros, Női orvosi köpeny A női köpeny hosszú ujjú, kihajtható galléros, hosszú köpeny. Bal oldalon mellmagasságban és mindkét oldalon rávarrt foltzsebbel. Formázóvarrások találhatóak elején és hátán derékrészen,

Részletesebben

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013. (III. 28.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013. (III. 28.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013. (III. 28.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés azonosító száma és megnevezése 34 542 06 Női szabó Tájékoztató

Részletesebben

Bébiáruk. Bodor Éva jegyzete alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde és Zubor Enikő

Bébiáruk. Bodor Éva jegyzete alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde és Zubor Enikő Bébiáruk Bodor Éva jegyzete alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde és Zubor Enikő A gyermekeket az első életév betöltéséig hívják csecsemőnek. Ez idő alatt még tehetetlenek a csecsemők, ezért lelkiismeretes

Részletesebben

KATALÓGUS 2017 Márkás reklámtextil ADLER

KATALÓGUS 2017 Márkás reklámtextil ADLER KATALÓGUS 27 Márkás reklámtextil ADLER A MALFINIRŐL Minőségi anyagok, odafigyelés a részletekre, elegancia. Ez jellemzi a MALFINI luxus kollekció tagjait, amelynek köszönhetően már 5 éve elnyertük legigényesebb

Részletesebben

Praktikus fejlesztések

Praktikus fejlesztések ÚJ! DeLaval ruházat munkaruha választék professzionális tejtermelőknek DeLaval Praktikus fejlesztések Erősebb cipzár és erősebb cipzár védelem, mely megakadályozza a cipzár esetleges eltörését az overál

Részletesebben

Öltözködés, öltözet. A vendéglátás protokollja a protokolláris vendéglátás. Álló alkalmak, ültetéses alkalmak, buffet-dinner, parti

Öltözködés, öltözet. A vendéglátás protokollja a protokolláris vendéglátás. Álló alkalmak, ültetéses alkalmak, buffet-dinner, parti Öltözködés, öltözet. A vendéglátás protokollja a protokolláris vendéglátás. Álló alkalmak, ültetéses alkalmak, buffet-dinner, parti Öltözködés, öltözet A hivatalos életben az öltözködésnek fontos szerepe

Részletesebben

78-84 85-92 93-98 99-104 105-110 60-64 65-70 71-75 76-84 85-98 86-91 92-97 98-103 104-112 113-120 63-67 67-72 73-77 78-82 83-87 88-92 93-97

78-84 85-92 93-98 99-104 105-110 60-64 65-70 71-75 76-84 85-98 86-91 92-97 98-103 104-112 113-120 63-67 67-72 73-77 78-82 83-87 88-92 93-97 Női felső, póló, ruha méretek meghatározása centiméterben Méretek XS/34/6 S/36/8-10 M/38/12-14 L/40-42/16-18 XL/42-44/20 Mell (cm) Derék (cm) Csípő (cm) 78-84 85-92 93-98 99-104 105-110 60-64 65-70 71-75

Részletesebben

MUNKAANYAG. Lakatos Elemérné. Az egyéni ruhatár megtervezése: ruhák, kiegészítők, kellékek. A követelménymodul megnevezése: Divat- és stílustervezés

MUNKAANYAG. Lakatos Elemérné. Az egyéni ruhatár megtervezése: ruhák, kiegészítők, kellékek. A követelménymodul megnevezése: Divat- és stílustervezés Lakatos Elemérné Az egyéni ruhatár megtervezése: ruhák, kiegészítők, kellékek A követelménymodul megnevezése: Divat- és stílustervezés A követelménymodul száma: 0991-06 A tartalomelem azonosító száma és

Részletesebben

Nadrág, mellesnadrág Nadrág Modell:011 Leírás: 2 elejezseb 1 farzseb 1 collostokzseb gombos slicc

Nadrág, mellesnadrág Nadrág Modell:011 Leírás: 2 elejezseb 1 farzseb 1 collostokzseb gombos slicc Nadrág, mellesnadrág Nadrág Modell:011 Leírás: 2 elejezseb 1 farzseb 1 collostokzseb gombos slicc 559 - sötétkék - 100% PM - 280 565 - bordó - 100% PM - 260 570 - búzavirágkék - 100%PM - 260 583 - mohazöld

Részletesebben

Üzletek az Ön közelében is:

Üzletek az Ön közelében is: CVU MA 02 / 14 11 A nyomtatási hibák lehetőségét fenntartjuk. Műszaki okokból színeltérések lehetségesek. Érvényes 2014.03.10. és 03.16., amíg a készlet tart. Pulóver vagy kardigán, pamutkeverék 7990Ft

Részletesebben

A Női ruhák cikktechnológiájához használható segédeszközök: A tételhez használható segédeszközöket a vizsgaszervező biztosítja.

A Női ruhák cikktechnológiájához használható segédeszközök: A tételhez használható segédeszközöket a vizsgaszervező biztosítja. A vizsgafeladat ismertetése: A szóbeli központilag összeállított vizsga kérdései a következő témaköröket tartalmazza: Női ruhák cikktechnológiája (munka- és környezetvédelmi előírások, vállalkozási, minőségbiztosítási,

Részletesebben

Népviselet öltözködés és ruházat Tárnokon

Népviselet öltözködés és ruházat Tárnokon Népviselet öltözködés és ruházat Tárnokon A népviselet tükrözi viselője korát, nemét, társadalmi rangját, foglalkozását, etnikai hovatartozását, szülő-, lakóhelyéhez, ill. tájhoz, régióhoz való kötödését.

Részletesebben

A TÁPIÓSZŐLŐSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK LAPJA. 20. évfolyam KÜLÖNSZÁM június

A TÁPIÓSZŐLŐSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK LAPJA. 20. évfolyam KÜLÖNSZÁM június A TÁPIÓSZŐLŐSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK LAPJA 20. évfolyam KÜLÖNSZÁM 2017. június 2 TÁPIÓSZŐLŐSI HÍRADÓ KÜLÖNSZÁM 2017. június Beköszöntő Szeretettel köszöntjük falunk, Tápiószőlős minden kedves

Részletesebben

KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK

KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK ÉRETTSÉGI VIZSGA 2006. október 24. KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA 2006. október 24. 14:00 Az írásbeli vizsga időtartama: 180 perc Pótlapok száma Tisztázati Piszkozati OKTATÁSI ÉS

Részletesebben

www.triumph.hu www.shapesensation.hu Shape guide to go

www.triumph.hu www.shapesensation.hu Shape guide to go www.triumph.hu www.shapesensation.hu Shape guide to go TRENDI STÍLUS RAGYO GÓ FORMÁK! Legyen szó hétköznapi viseletről, randi szerelésről vagy elegáns irodai meg jelenésről, öltözködésünket rendszerint

Részletesebben

a nap minden percében

a nap minden percében KÉNYELMES ÉS NŐIES a nap minden percében többet kevesebbért... mindennap! BOMBA ÁR szivacsos, kiemeli a dekoltázst, csipkével, 70B 85C tökéletes A MÉLYEN DEKOLTÁLT V-kivágású felsőkhöz BOMBA ÁR AZ AJÁNLAT

Részletesebben

Ajánlat. Lángálló, vegyszerálló, antisztatikus védőruházat. Tisztelt Cím,

Ajánlat. Lángálló, vegyszerálló, antisztatikus védőruházat. Tisztelt Cím, Ajánlat Lángálló, vegyszerálló, antisztatikus védőruházat EK tanúsítvány: B-022/2014 Az elmúlt két évben számos, védőruhákra vonatkozó európai szabvány megváltozott. A magyar gyártók és felhasználók szempontjából

Részletesebben

A pályázati téma rövid bemutatása

A pályázati téma rövid bemutatása A pályázati téma rövid bemutatása Törökség (török-örökség) kollekció A Törökség kollekció megtervezéséhez Eger város gazdag történelme adta az inspirációt: az a közel száz évig tartó török uralom, mely

Részletesebben

KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK

KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK É RETTSÉGI VIZSGA 2005. október 24. KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGA 2005. október 24., 14:00 Az írásbeli vizsga időtartama: 180 perc Pótlapok száma Tisztázati Piszkozati OKTATÁSI

Részletesebben

A vizsgafeladat ismertetése: Fehérnemű készítése, cikktechnológiai tervezése. A tételhez használható segédeszközöket a vizsgaszervező biztosítja.

A vizsgafeladat ismertetése: Fehérnemű készítése, cikktechnológiai tervezése. A tételhez használható segédeszközöket a vizsgaszervező biztosítja. A vizsgafeladat ismertetése: Fehérnemű készítése, cikktechnológiai tervezése A tételhez használható segédeszközöket a vizsgaszervező biztosítja. A feladatsor első részében található 1-20-ig számozott vizsgakérdéseket

Részletesebben

Tornaruha.

Tornaruha. Tornaruha www.fess.hu fess@fess.hu info@fess.hu Csiszi-csoszi Rachel Rachel lányka, női ujjatlan tornamez színei: színminta szerint bármilyen üni (egyszínű), mintás vagy fényes leírása: ujjatlan, háta

Részletesebben

KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK

KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK ÉRETTSÉGI VIZSGA 2008. október 20. KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA 2008. október 20. 14:00 Az írásbeli vizsga időtartama: 180 perc Pótlapok száma Tisztázati Piszkozati OKTATÁSI ÉS

Részletesebben

2014. évi NKA pályázat leírókartonjai

2014. évi NKA pályázat leírókartonjai 2014. évi NKA pályázat leírókartonjai 1. Leltári szám 2014. 17. 1. 2. Megnevezés csavarítókendő - női fejviselet 4. Leírás, használat/tartalom Színes gyapjúfonalból (fehér, zöld, világoskék, barna, piros,

Részletesebben

A vizsgafeladat ismertetése: Kötött termék összeállítása, cikktechnológiai tervezése

A vizsgafeladat ismertetése: Kötött termék összeállítása, cikktechnológiai tervezése A vizsgafeladat ismertetése: Kötött termék összeállítása, cikktechnológiai tervezése A tételhez használható segédeszközöket a vizsgaszervező biztosítja. Amennyiben a tétel kidolgozásához segédeszköz szükséges,

Részletesebben

HORECA MARKETEX. A külső megfog, a belső megtart, a jó dekoráció HOZZÁLÁNCOL. www.horecamarketex.hu

HORECA MARKETEX. A külső megfog, a belső megtart, a jó dekoráció HOZZÁLÁNCOL. www.horecamarketex.hu HORECA MARKETEX A külső megfog, a belső megtart, a jó dekoráció HOZZÁLÁNCOL www.horecamarketex.hu A mosoly után a legfontosabb: munkatársai megjelenése Forma és munkaruházat Szakácsoktól a londinerekig

Részletesebben

A továbbiakban a szóbeli vizsgára a 26/2001.(VII. 27.) OM rendelet 27. (2) bekezdésének és 28. -ának előírásai érvényesek.

A továbbiakban a szóbeli vizsgára a 26/2001.(VII. 27.) OM rendelet 27. (2) bekezdésének és 28. -ának előírásai érvényesek. A szakmai vizsgáztatás általános szabályairól és eljárási rendjéről szóló 26/2001.(VII. 27.) OM rendelet 27. (1) bekezdése szerint A szóbeli vizsgarészen a vizsgázó a szakképesítésért felelős miniszter

Részletesebben

8990 Ft SZÍNESEN A TÉLBE PARKA KABÁT. Szomorú évszak? Dehogyis! Puha, meleg és tarkabarka ruhák a hideg időjáráshoz.

8990 Ft SZÍNESEN A TÉLBE PARKA KABÁT. Szomorú évszak? Dehogyis! Puha, meleg és tarkabarka ruhák a hideg időjáráshoz. Érvényes 07. 09. 8-07. 0. 08-ig takko.com PARKA KABÁT levehető szőrmeutánzattal Méret: 36-6 8990 Ft Csak 07. 0. 08-ig Normál ár: 990Ft SZÍNESEN A TÉLBE Szomorú évszak? Dehogyis! Puha, meleg és tarkabarka

Részletesebben

A tételhez használható segédeszközöket a vizsgaszervező biztosítja.

A tételhez használható segédeszközöket a vizsgaszervező biztosítja. A vizsgafeladat ismertetése: A szóbeli vizsgatevékenység központilag összeállított vizsgakérdései a 4. Szakmai követelmények fejezetben megadott szakmai követelménymodulok témaköreit tartalmazzák. A lakástextíliák

Részletesebben

MUNKAANYAG. Lakatos Elemérné. Női ruhák formaváltozatainak és textíliáinak modellrajzon való megjelenítése. A követelménymodul megnevezése:

MUNKAANYAG. Lakatos Elemérné. Női ruhák formaváltozatainak és textíliáinak modellrajzon való megjelenítése. A követelménymodul megnevezése: Lakatos Elemérné Női ruhák formaváltozatainak és textíliáinak modellrajzon való megjelenítése A követelménymodul megnevezése: Gyártmányfejlesztés és gyártáselőkészítés a ruhaiparban A követelménymodul

Részletesebben

Az én stílusom. Az én életem.

Az én stílusom. Az én életem. 150,- FT 2014-ES DIVAT GARBÓ NYAKÚ PULÓVER 5299 LÁSD A KÖVETKEZŐ OLDALON HU.SK3F Érvényes 2014.09.08-tól 2015.03.08-ig BONPRIX KLUB 10% KEDVEZMÉNY További információt a főkatalógusban talál vagy a bonpix.hu

Részletesebben

D U N A V É R T I D Ő J Á R Á S E L L E N I V É D E L E M

D U N A V É R T I D Ő J Á R Á S E L L E N I V É D E L E M D U N A V É R T I D Ő J Á R Á S E L L E N I V É D E L E M IDŐJÁRÁS ELLENI VÉDELEM A szabadban végzett munkánál egyszerre kell védelmet nyújtani a hideg, az eső, a szél hatása ellen és egyúttal lehetővé

Részletesebben

Standard kollekció. WorkerPro

Standard kollekció. WorkerPro WorkerPro 8014 REX Férfi hosszú ujjú dzseki, kék Rejtett patentgombok elöl. Patentgombokkal állítható mandzsetta. 8064 ALEC Férfi hosszú ujjú félkabát, kék Rejtett patentgombok elöl. Fedeles zseb a mellkas

Részletesebben

KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK

KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK ÉRETTSÉGI VIZSGA 2007. május 25. KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA 2007. május 25. 8:00 Az írásbeli vizsga időtartama: 180 perc Pótlapok száma Tisztázati Piszkozati OKTATÁSI ÉS KULTURÁLIS

Részletesebben

TÉLI KABÁT. Télikabátok. A fleece bélésű gallér. Levehető kapucni. Fényvisszaverő elemek. Előformázott ujjak. Állítható ujjpánt.

TÉLI KABÁT. Télikabátok. A fleece bélésű gallér. Levehető kapucni. Fényvisszaverő elemek. Előformázott ujjak. Állítható ujjpánt. TÉLI KABÁT Levehető kapucni A fleece bélésű gallér kényelmesebb viseletet biztosít Fényvisszaverő elemek a jobb láthatóság érdekében Előformázott ujjak tágulóképes felületi anyagból Állítható ujjpánt tépőzárral

Részletesebben

Ruházati- és Öltözködési szabályzat

Ruházati- és Öltözködési szabályzat Ruházati- és Öltözködési szabályzat Az egyenruha viselése az együvétartozás, az egy testvéri közösség kinyilvánítása. Minden nemzetőrnek törekednie kell arra, hogy öltözéke mindig kifogástalan legyen és

Részletesebben

8900 ZALAEGERSZEG, KÖRMENDI ÚT 41. TEL.: 92/348-687 FAX: 92/596-000 INFO: 20/9430-676 E-MAIL: INFO@KULINARIUM.HU

8900 ZALAEGERSZEG, KÖRMENDI ÚT 41. TEL.: 92/348-687 FAX: 92/596-000 INFO: 20/9430-676 E-MAIL: INFO@KULINARIUM.HU ÁRAINK A 20%-OS ÁFA ÖSSZEGÉT NEM TARTALMAZZÁK! 8900 ZALAEGERSZEG, KÖRMENDI ÚT 41. TEL.: 92/348-687 FAX: 92/596-000 INFO: 20/9430-676 E-MAIL: INFO@KULINARIUM.HU Munkaköpenyek, kötények Komplett nõi és férfi

Részletesebben

2-76a. Keresztes. ára: 10.000 Ft. ára: 79.000 Ft. Egyedi miseruha. minta darab. minta darab

2-76a. Keresztes. ára: 10.000 Ft. ára: 79.000 Ft. Egyedi miseruha. minta darab. minta darab minta darab Keresztes 2-76a. Fehér színű alapon, gazdag színes és arany hímzés. Bélelt. Arany színű, középen bársony alapon gazdag színes és arany hímzés. A gallér anyaga bársony. ára: 79.000 Ft minta

Részletesebben

Munkakabát Cikkszám

Munkakabát Cikkszám WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 00 Budaörs, Gyár u.. - Tel.: (00 ) /8-0 - Nyomtatva Magyarországon P 00/M 08 090/H 080/B 000 0/009 9 Szürke, kék betétekkel 8 9 00 8 0 9 00 0 9 00 9 00 9 00 8 9 00 8 0 9 00

Részletesebben

stílusosan NYÁRI ÉLMÉNYEK többet 750 Ft mindennap! AZ AJÁNLAT tÓl ig, kevesebbért... BOMBA ÁR 100% PAMUT felső

stílusosan NYÁRI ÉLMÉNYEK többet 750 Ft mindennap! AZ AJÁNLAT tÓl ig, kevesebbért... BOMBA ÁR 100% PAMUT felső többet kevesebbért... mindennap! NYÁRI ÉLMÉNYEK stílusosan BOMBA ÁR felső nőknek, spanyol stílusú, egyszínű, vagy kétféle AZ AJÁNLAT 2019.06.06-tÓl 2019.06.12-ig, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYES. TÖBBET

Részletesebben

www.bonprix.hu Fax: 06-1 814 9998 Tel: 06-1 814 9999 150_Ft 2010 Ősz bonprix klub kedvezmény Blézer 5.399_

www.bonprix.hu Fax: 06-1 814 9998 Tel: 06-1 814 9999 150_Ft 2010 Ősz bonprix klub kedvezmény Blézer 5.399_ 150_ 2010 Ősz Blézer 5.399_ lásd a 22. oldalon HU.SK3F Érvényes 2010.09.15-től 2011.03.31-ig 2010PC99,00 bonprix klub kedvezmény további információt a főkatalógusban talál www.bonprix.hu Fax: 06-1 814

Részletesebben

1.sz. melléklet RUHA SZABÁLYZAT

1.sz. melléklet RUHA SZABÁLYZAT 1.sz. melléklet RUHA SZABÁLYZAT Hatályosság és Alkalmazhatóság Ezen Ruha Szabályzat alkalmazandó minden WDSF versenytánc eseményen és minden MTáSZ versenyen. A WDSF Elnöksége fenntartja magának a jogot,

Részletesebben

MÁV-csoport Arculati kézikönyve II. RUHÁZAT

MÁV-csoport Arculati kézikönyve II. RUHÁZAT MÁV-csoport Arculati kézikönyve II. RUHÁZAT Tartalomjegyzék MÁV Zrt. Arculati kézikönyve II. RUHÁZAT 2 FÉRFI KOLLEKCIÓ 3 FÉRFI TÉLIKABÁT 4 FÉRFI ÁTMENETI KABÁT 5 FÉRFI ESŐKÖPENY 6 FÉRFI ZAKÓ 7 FÉRFI MELLÉNY

Részletesebben

Mindezen tapasztalatok és tudás együttes eredményeként születtek meg a Stiluscoach.hu és az Életstylist.hu weboldalak.

Mindezen tapasztalatok és tudás együttes eredményeként születtek meg a Stiluscoach.hu és az Életstylist.hu weboldalak. Siklós Barbara vagyok, stílus coach, business és life coach. Célom, hogy segítsek a nőknek felfedezni és kiteljesíteni képességeiket, összehangolni személyiségüket öltözködésükkel, megtalálni a külsőbelső

Részletesebben

kedvező áron többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 2890 ft 2190 ft 1490 ft 1490 ft kevesebbért...

kedvező áron többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 2890 ft 2190 ft 1490 ft 1490 ft kevesebbért... Őszi DIVAT kedvező áron többet kevesebbért... mindennap! mellény nőknek, műszőrméből, fekete vagy rózsaszín színben, S L blúz nőknek, divatos széles ujjakkal, rózsaszínben, BOMBA ÁR leggings nőknek, kockás

Részletesebben

2 490 Ft Ft GYERMEK VAGY FELNŐTT PÓLÓ. Érvényes: Ft/db, többféle, gyermek méret: 3-14 éves korig, felnőtt méret: S-2XL-ig

2 490 Ft Ft GYERMEK VAGY FELNŐTT PÓLÓ. Érvényes: Ft/db, többféle, gyermek méret: 3-14 éves korig, felnőtt méret: S-2XL-ig Érvényes: 201009 2 990 GYERMEK VAGY FELNŐTT PÓLÓ /db, gyermek méret: 3-14 éves korig, felnőtt méret: S-2XL-ig FÉRFI BERMUDANADRÁG méret: S-3XL-ig 2 490 NŐI FARMERSHORT kőmosott, 2 490 LÁNYKA SHORT CSIPKÉVEL

Részletesebben

MTáSZ Versenytánc Szakág Versenyszabályzat, 1. számú melléklet

MTáSZ Versenytánc Szakág Versenyszabályzat, 1. számú melléklet 1. sz. melléklet RUHASZABÁLYZAT HATÁLYOSSÁG ÉS ALKALMAZHATÓSÁG Ezen Ruhaszabályzat alkalmazandó minden WDSF versenytánc eseményen és minden MTáSZ versenyen. A WDSF Elnöksége fenntartja magának a jogot,

Részletesebben

A MAGYAR NÉP VISELETE

A MAGYAR NÉP VISELETE 20.óra A MAGYAR NÉP VISELETE A viselet a magyar paraszti társadalomban sokféle helyzet, állapot kifejezője lehetett. Jelezte az életkort, a rangot, a gazdasági helyzetet, a foglalkozást, a családi állapotot.

Részletesebben

MunkaTárS Első választás munkaruházatban!

MunkaTárS Első választás munkaruházatban! Általános biztonsági és munkavédelmi lábbeli 588 Tulajdonságok Olajálló, antisztatikus, csúszásgátló talp, acél orrmerevítő. Védelmi osztály Felsőrész Talp Nettó ár Ft S1 bőr PU/PU 4010 Átszúrás ellen

Részletesebben

A kiválasztott ruha méreteit, díszítését, postázását, fizetést az alábbi elérhetőségeken egyeztetheted:

A kiválasztott ruha méreteit, díszítését, postázását, fizetést az alábbi elérhetőségeken egyeztetheted: Hercegnők katalógusa Nincs mese HERCEGNŐ nélkül. Az igazi hercegnőnek egy bájos ruha elengedhetetlen kellék. Abban a pillanatban, ahogy magadra öltöd elkezdődik a csodás varázs. Ezer élményt élhetsz át

Részletesebben

Foglalkozási napló. Férfiszabó

Foglalkozási napló. Férfiszabó Foglalkozási ló a 20 /20. tanévre Férfiszabó (OKJ száma: 34 542 04) szakma gyakorlati oktatásához. évfolyam A ló vezetéséért felelős: A ló megnyitásának dátuma: A ló lezárásának dátuma: Tanuló Tanulók

Részletesebben

2/ Férfiszabó Szabó

2/ Férfiszabó Szabó Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/20. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

XS/34/6 S/36/8-10 M/38/12-14 L/40-42/16-18 XL/42-44/20

XS/34/6 S/36/8-10 M/38/12-14 L/40-42/16-18 XL/42-44/20 Női felső, póló, ruha méretek meghatározása centiméterben Méretek XS/34/6 S/36/8-10 M/38/12-14 L/40-42/16-18 XL/42-44/20 Mellbőség (cm) 78-84 85-92 93-98 99-104 105-110 Derékbőség (cm) 60-64 65-70 71-75

Részletesebben

KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK

KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK ÉRETTSÉGI VIZSGA 2013. október 14. KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA 2013. október 14. 14:00 Az írásbeli vizsga időtartama: 180 perc Pótlapok száma Tisztázati Piszkozati EMBERI ERŐFORRÁSOK

Részletesebben

490 Ft-tól. Érvényes: GYERMEK RÖVID UJJÚ PÓLÓ. További termékeinket az /akcio oldalon találja. 100% pamut, méret: 3-14 éves korig

490 Ft-tól. Érvényes: GYERMEK RÖVID UJJÚ PÓLÓ. További termékeinket az /akcio oldalon találja. 100% pamut, méret: 3-14 éves korig Érvényes: 2018.03.01-14. GYERMEK RÖVID UJJÚ PÓLÓ méret: 3-14 éves korig 490 Ft-tól További termékeinket az /akcio oldalon találja. GYERMEK RÖVID UJJÚ PÓLÓ méret: 3-14 éves korig 490 Ft-tól baba méret:

Részletesebben

DIVATÁRUK. Bodor Éva jegyzete alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde

DIVATÁRUK. Bodor Éva jegyzete alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde DIVATÁRUK Bodor Éva jegyzete alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde ÖLTÖZETKIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK, DIVATÁRUK Az ember öltözékéhez rendszerint kiegészítő termékek csatlakozhatnak, melyek a ruházatot

Részletesebben

Bevasalható vlies (vetex) közbélések

Bevasalható vlies (vetex) közbélések Bevasalható közbélések, 1071. Budapest Dembinszky u. 10. Bevasalható vlies (vetex) közbélések Cikkszám Szín Szél Jellemző Felhasználási javaslat PA=poliamid PES=poliészter VIS=viszkóz VL-311/2 VL-211/1

Részletesebben

Å R J E G Y Z É K. 1. oldal. * Hagyományos Függöny, dekor, nylon m2 330 Ft 0102 Függöny, dekor, sötétítô kg 1,800 Ft

Å R J E G Y Z É K. 1. oldal. * Hagyományos Függöny, dekor, nylon m2 330 Ft 0102 Függöny, dekor, sötétítô kg 1,800 Ft 0101 Függöny, dekor, nylon m2 330 Ft 0102 Függöny, dekor, sötétítô kg 1,800 Ft 0201 Pulóver egyszerû db 1,600 Ft 0202 Szabadidô ruha felsô db 1,600 Ft 0203 Angora pulóver db 1,600 Ft 0301 Blúz/ing db 690

Részletesebben

Új termékeink! KUMA MELLÉNY 5KVGB, 5KVGY KUMA DZSEKI 5KJGB, 5KJGY. Őszi ajánlatunk:

Új termékeink! KUMA MELLÉNY 5KVGB, 5KVGY KUMA DZSEKI 5KJGB, 5KJGY. Őszi ajánlatunk: KUMA MELLÉNY 5KVGB, 5KVGY extra könnyű, divatos pehely mellény szél és hideg elleni védelemmel 38 g/m2 vastag 100% 20D poliamid alapanyagú külső és belső 130 g/m2 vastag 100% pelyhesített poliészter bélés

Részletesebben

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Tisztelt Hölgyem / Uram! Tisztelt Hölgyem / Uram! Mindenekelőtt szeretettel köszöntöm a Rikovinett Kft. valamint a magam nevében és kérem szenteljen néhány percet bemutatkozó anyagunk áttekintésére. Cégünk, a Rikovinett Kft. az

Részletesebben

1.1.1.1. TEREPI FÉRFI KABÁT MŰSZAKI LEÍRÁS 1. KÜLALAKI LEÍRÁS 2. MÉRETTÁBLÁZAT

1.1.1.1. TEREPI FÉRFI KABÁT MŰSZAKI LEÍRÁS 1. KÜLALAKI LEÍRÁS 2. MÉRETTÁBLÁZAT 1.1.1.1. TEREPI FÉRFI KABÁT MŰSZAKI LEÍRÁS 1. KÜLALAKI LEÍRÁS Egyenes vonalú, combközépig érő bélelt téli kabát elején és hátán steppelt vállrésszel, gallérba rejtett kapucnival, bal elejére felvarrt,

Részletesebben

I. ÁRKATEGÓRIÁS MUNKARUHÁK

I. ÁRKATEGÓRIÁS MUNKARUHÁK I. ÁRKATEGÓRIÁS MUNKARUHÁK MAX kék/fekete munkaruha 44-68 méretek Kabát:dzseki fazonú, rejtett cipzárral, rugalmas kötött mandzsetta, levehetı ujjakkal mellénnyé alakítható, Deréknadrág, kertésznadrág,

Részletesebben

Å R J E G Y Z É K. Érvényes: Årkategória:3. 1. oldal * ** kimélö PLU Megnevezés tisztítás tisztítás

Å R J E G Y Z É K. Érvényes: Årkategória:3. 1. oldal * ** kimélö PLU Megnevezés tisztítás tisztítás 0101 Függöny, dekor, sötétitô kg 1,900 Ft 2,200 Ft 0201 Pulóver egyszerû db 1,330 Ft 1,900 Ft 0202 Szabadidô ruha felsô db 1,330 Ft 1,900 Ft 0203 Angora pulóver db 1,700 Ft 0301 Blúz/ing db 690 Ft 990

Részletesebben

Å R J E G Y Z É K. Érvényes: Årkategória:3. 1. oldal * ** kimélö PLU Megnevezés tisztítás tisztítás

Å R J E G Y Z É K. Érvényes: Årkategória:3. 1. oldal * ** kimélö PLU Megnevezés tisztítás tisztítás 0101 Függöny, dekor, sötétitô kg 2,000 Ft 2,900 Ft 0201 Pulóver egyszer 1,500 Ft 1,900 Ft 0202 Szabadidô ruha felsô 1,500 Ft 1,900 Ft 0203 Angora pulóver 1,900 Ft 0301 Blúz/ing 770 Ft 990 Ft 0302 T-hirt,

Részletesebben

ELŐSZÓ TARTALOMJEGYZÉK. Kedves Érdeklődő! Rövid fazonú női köpeny (tunika) Hosszú fazonú női köpeny

ELŐSZÓ TARTALOMJEGYZÉK. Kedves Érdeklődő! Rövid fazonú női köpeny (tunika) Hosszú fazonú női köpeny ELŐSZÓ TARTALOMJEGYZÉK Kedves Érdeklődő! Cégünk több mint két évtizedes múlttal rendelkezik a munkaruházat gyártás és kereskedés terén. Ez a kiadvány az első katalógusunk, amelyet a termékeink iránt megnövekedett

Részletesebben

I.sz.melléklet RUHA SZABÁLYZAT

I.sz.melléklet RUHA SZABÁLYZAT I.sz.melléklet RUHA SZABÁLYZAT Hatályosság és Alkalmazhatóság Ezen Ruha Szabályzat alkalmazandó minden hazai rendezésű MTáSZ versenyen és minden IDSF versenytánc eseményen. Az IDSF Elnöksége fenntartja

Részletesebben

többet kevesebbért... mindennap! BOMBA blúz 1490 ft ruha 2190 ft BOMBA 1490 ft leggings tól ig,

többet kevesebbért... mindennap! BOMBA blúz 1490 ft ruha 2190 ft BOMBA 1490 ft leggings tól ig, Stílusos őszi divat kedvező áron többet kevesebbért... mindennap! blúz viszkóz, zsebbel és hosszított háttal, 34 44 BOMBA ÁR ruha kockás, virágos 36 44 BOMBA ÁR leggings bőr hatású, 2 fajta szövetmintázat,

Részletesebben

ballagóruha katalógus MRSALE 100% g a r a n c i a 1év

ballagóruha katalógus MRSALE 100% g a r a n c i a 1év ballagóruha katalógus 1év 100% g a r a n c i a MRSALE Kedves Tanárnő és Tanár úr! A ballagó, szalagavató ruha beszerzésével gondjai vannak? - Nem jó a ruha mindenkire? - Nem készül el időben? - Túl drága?

Részletesebben

2006. 01. 31. Báli divat, báli körkép 2006. Jálics Petra Nõk Lapja Cafe

2006. 01. 31. Báli divat, báli körkép 2006. Jálics Petra Nõk Lapja Cafe 2006. 01. 31. Báli divat, báli körkép 2006 Jálics Petra Nõk Lapja Cafe Február a farsang hava, a bálok ideje. A következő hetekben egymást érik a különböző táncos rendezvények. Lássuk, milyen idén a divatos

Részletesebben

www.bonprix.hu Tel: 06-1 814 9999 150_Ft 2012-ES DIVAT Háromszög fazonú bikini-felső 3.999_ lásd a következő oldalon

www.bonprix.hu Tel: 06-1 814 9999 150_Ft 2012-ES DIVAT Háromszög fazonú bikini-felső 3.999_ lásd a következő oldalon 150_Ft 2012-ES DIVAT Háromszög fazonú bikini-felső 3.999_ lásd a következő oldalon HU.B3 Érvényes 2012.06.01-től 2012.12.31-ig 2012PC68,00 további információ a 70. oldalon www.bonprix.hu Tel: 06-1 814

Részletesebben

Megnevezés: Egyenes aljú kabát szinkominált. Modellszám: 2000. Felhasználási terület: Önkormányzatok

Megnevezés: Egyenes aljú kabát szinkominált. Modellszám: 2000. Felhasználási terület: Önkormányzatok Egyenes aljú kabát szinkominált 2000 Egyenes vonalú, elöl végig gombos egyvarrásos ujjú zubbony, melynek könyökrésze folttal erősített. Ujja alja kézelőbe fogott. Magasan záródó, szögletes végű, körben

Részletesebben

www.bonprix.hu Tel: 06-1 814 9999 150_Ft 2012-ES DIVAT Ruha 5.999_ Hosszú kötött kardigán lásd a 19. oldalon lásd a 19. oldalon

www.bonprix.hu Tel: 06-1 814 9999 150_Ft 2012-ES DIVAT Ruha 5.999_ Hosszú kötött kardigán lásd a 19. oldalon lásd a 19. oldalon 150_Ft 2012-ES DIVAT Ruha 5.999_ lásd a 19. oldalon Hosszú kötött kardigán lásd a 19. oldalon HU.SK3F Érvényes 2012.09.01-től 2013.03.31-ig 2012PM05,00 További információt a főkatalógusban talál vagy a

Részletesebben

Kiegészítő árjegyzék

Kiegészítő árjegyzék Kiegészítő árjegyzék Termék neve Kölcsönzési díj Foglaló Pótlás/Vételár Kaució 6 cm-es fehér cipő 2 000Ft 1 000Ft 6 000Ft 4 000Ft 7 cm-es fehér cipő 2 000Ft 1 000Ft 6 000Ft 4 000Ft 8 cm-es fehér cipő 2

Részletesebben

MÉG TÖBBET. a divatért április 18-tól. Póló Méret: 34-48, Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél.

MÉG TÖBBET. a divatért április 18-tól. Póló Méret: 34-48, Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél. www.kik.hu 2018. április 18-tól Póló Méret: 34-48, MÉG TÖBBET a divatért. Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél. Farmer Méret: 34-48, csak 4890,-/db Top Méret: 34-48, DIVATOS KÜLSŐ megvehető

Részletesebben

KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK

KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK ÉRETTSÉGI VIZSGA 2009. október 19. KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA 2009. október 19. 14:00 Az írásbeli vizsga időtartama: 180 perc Pótlapok száma Tisztázati Piszkozati OKTATÁSI ÉS

Részletesebben

EMV-1005. Cipők, lábbelik

EMV-1005. Cipők, lábbelik Cipők, lábbelik EMV-1001 EMV-1002 - zöld PVC gumicsizma - acélkaplis védőcsizma - belső pamut bolyhozás - nagy ellenálló képességű - 36-tól 47-es méretig antibakteriális felsőrész - nitril talp - sav és

Részletesebben

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez Városi kerekezők, hétvégi túrázók, sportkerékpározók, figyelem! A kerékpározás jóval több, mint a közlekedés egyik formája: egyszerre jelent élményt, kikapcsolódást és egészséges életformát. Egy szabályt

Részletesebben

Érvényes: tól ig. MAXI RUHA Méret: XS - XL. Csak ig Normál ár: 5990Ft. Megtakarítás = 50% MINDIG L Z? MINDIG T KKO.

Érvényes: tól ig. MAXI RUHA Méret: XS - XL. Csak ig Normál ár: 5990Ft. Megtakarítás = 50% MINDIG L Z? MINDIG T KKO. Érvényes: 209.04.8-tól 209.04.24-ig MAXI RUHA Méret: XS - XL Csak 209.04.24-ig Normál ár: 5990 Megtakarítás = 50% MINDIG L Z? MINDIG T KKO. Méret: XS - XL RUHA Méret: XS - XL Normál ár: 3990 Normál ár:

Részletesebben

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (25/2017. (VIII. 31.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (25/2017. (VIII. 31.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (25/2017. (VIII. 31.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 21 542 02 Textiltermék -összeállító

Részletesebben

KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK

KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK ÉRETTSÉGI VIZSGA 2009. május 22. KÖNNYŰIPARI ALAPISMERETEK EMELT SZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA 2009. május 22. 8:00 Az írásbeli vizsga időtartama: 180 perc Pótlapok száma Tisztázati Piszkozati OKTATÁSI ÉS KULTURÁLIS

Részletesebben

MUNKAANYAG. Nagy Piroska. Válasszunk munkaruhát munkavégzés, illetve a különleges igénybevételhez. A követelménymodul megnevezése:

MUNKAANYAG. Nagy Piroska. Válasszunk munkaruhát munkavégzés, illetve a különleges igénybevételhez. A követelménymodul megnevezése: Nagy Piroska Válasszunk munkaruhát munkavégzés, illetve a különleges igénybevételhez A követelménymodul megnevezése: Munka- és védőruhák készítése A követelménymodul száma: 1324-06 A tartalomelem azonosító

Részletesebben

ÉRVÉNYES TÓL. Kapucnis STEPPELT DZSEKI szőrmeutánzattal Méret: S XL. 9490Ft.

ÉRVÉNYES TÓL. Kapucnis STEPPELT DZSEKI szőrmeutánzattal Méret: S XL. 9490Ft. ÉRVÉNYES 2016. 10. 06-TÓL Kapucnis szőrmeutánzattal Méret: S XL 9490Ft www.takko.com TÉLIKABÁTO 01 05 02 08 03 06 07 04 01 Steppelt dzseki, Méret: S XXL 12990 Ft // 02 Dzseki, Méret: XS XL 14990 Ft //

Részletesebben

MUNKAANYAG! A MINISZTÉRIUM ÁLLÁSPONTJÁT NEM TÜKRÖZI! A földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter. /2010. ( ) FVM rendelete

MUNKAANYAG! A MINISZTÉRIUM ÁLLÁSPONTJÁT NEM TÜKRÖZI! A földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter. /2010. ( ) FVM rendelete A földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter /2010. ( ) FVM rendelete az erdészeti szakszemélyzet nyilvántartásba vételének, nyilvántartásból történő törlésének, tevékenységének, továbbképzésének részletes

Részletesebben

MUNKAANYAG. Nagy Piroska. A ruházati termékek csoportostása, alapvető jellemzői. A követelménymodul megnevezése: Ruházati termékek forgalmazása

MUNKAANYAG. Nagy Piroska. A ruházati termékek csoportostása, alapvető jellemzői. A követelménymodul megnevezése: Ruházati termékek forgalmazása Nagy Piroska A ruházati termékek csoportostása, alapvető jellemzői A követelménymodul megnevezése: Ruházati termékek forgalmazása A követelménymodul száma: 0008-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja:

Részletesebben

Nyiss az alacsony árakra!

Nyiss az alacsony árakra! Nyiss az alacsony árakra! többet kevesebbért... mindennap! Pulóver magas pamuttartalommal, elől kontrasztos flitteres betétekkel, 134 164 cm puha és kényelmes viselet 1490 NADRÁG magas pamuttartalommal,

Részletesebben

Nyiss az alacsony árakra!

Nyiss az alacsony árakra! Nyiss az alacsony árakra! többet kevesebbért... mindennap! Pulóver magas pamuttartalommal, elől kontrasztos flitteres betétekkel, 134 164 cm puha és kényelmes viselet 1490 NADRÁG magas pamuttartalommal,

Részletesebben

9/2012. (V. 8.) OBH utasítás

9/2012. (V. 8.) OBH utasítás Egységes szerkezetben. Hatályos 2012. május 9-től. 9/2012. (V. 8.) OBH utasítás a talár viseléséről, valamint az ülnökök, a jegyzőkönyvvezetők és az eljárási cselekményt végző bírósági titkárok öltözködési

Részletesebben