ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK"

Átírás

1 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén én órakor 1. HATÁROZAT A Jegyzőkönyv hitelesítőnek Rózsa Balázs és Faragó Tibor urakat választotta az Elnökség, míg jegyzőkönyvvezetőnek Dávid Veronikát. 2. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Napirendi pontokat 3. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag megválasztotta Dr Karsai József urat a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége társadalmi elnökének. 4. HATÁROZAT Elnökség a Felnőtt és Ifjúsági Egyéni Világkupa beszámolót egyhangúlag elfogadta. 5. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy Fehér László újra a válogatott keretbe kerülhet. 6. HATÁROZAT Az Elnökség 9 Igen és 3 Tartózkodás mellett úgy határozott, hogy Fehér László kerül a válogatott keretbe, Botházy Péterrel szemben. 7.HATÁROZAT Az Elnökség 7 Igen és 6 Tartózkodás mellett elfogadta a megadott női felnőtt válogatott keretet. 8. HATÁROZAT Az Elnökség 12 Igen és 1 Tartózkodás mellett elfogadta a Szövetségi kapitányok által ismertetett utazó keretet a Németország elleni válogatott találkozóra. 9. HATÁROZAT Az Elnökség 11 Igen szavazat és 2 Tartózkodás mellett elfogadta a delegációt Németországba. 10. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a válogatott találkozókkal kapcsolatos terveket és kijelölt delegációvezetőket. 11. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Havaj úr beszámolóját a 6 mérkőzésre vonatkozóan. 13. HATÁROZAT 1 Tartózkodás és 12 Igen szavazat mellett elfogadta az Elnökség, hogy a 2 elnökségi ülés között az IB tölti be az elnökség szerepét.

2 14. HATÁROZAT Utasítja az Elnökség a VB elnökét, hogy jelöljön ki március 22.-ig időpontokat, amelyek mérkőzés lejátszására alkalmasak, figyelembe véve a válogatott és BL mérkőzéseket. 15. HATÁROZAT A án beérkezett MTE fellebbezést az Elnökség elutasítja és jóváhagyja az IB döntését, 1 Tartózkodás és 11 Igen szavazat mellett. 16. HATÁROZAT Országos Női Felnőtt Egyéni Páros Összetett Egyéni Bajnokság helyszínének szavazása értelmében, 1 Igen, 11 Nem szavazattal a BTSZ, 2 Tartózkodás, 1 Nem és 9 Igen mellett Zalaegerszeg kapta a rendezés jogát. Vidék Női Bajnokság helyszíne egyhangúlag Szeged. Vidék Férfi Bajnokság helyszíne Szolnok. Országos Női bajnokság helyszíne Zalaegerszeg. Országos Férfi bajnokság helyszíne Szeged. 17. HATÁROZAT 1 Tartózkodás és 10 Igen mellett az Elnökség elfogadta a Versenybizottság tagjait: A VB elnöke Büki László. Tagjai: Juhos Anikó, ifj. Pete László, Vass Péter, Szovák Ferenc, Bartos Gábor, Havaj István. 18. HATÁROZAT 8 Igen és 3 Tartózkodás mellet elfogadásra került az Edzőbizottság és a Nemzetközi Bizottság összetétele. Edzőbizottság elnöke az egyik alelnök és a mindenkori szövetségi kapitányok. Nemzetközi Bizottság elnöke Rózsa Balázs. Tagjai: Szabó Béla, Tót Zsolt, Tóth Redmond, Tóth Bagi Zsuzsanna. 19. HATÁROZAT 1 Tartózkodás és 9 Igen mellett elfogadásra került a Műszaki Bizottság. Műszaki Bizottság elnöke Tóth Ernő. Tagjai Stér János, Ferencz József. 20. HATÁROZAT 2 Tartózkodás és 9 Igen mellett elfogadásra került az Utánpótlás Bizottság. Utánpótlás Bizottság elnöke Weinacht János. Tagjai Tóth Lajos, Sitkei Jánosné. 21. HATÁROZAT 11 Igen szavazattal egyhangúlag elfogadta az Elnökség főtitkárnak Dávid Veronikát és engedélyezte, hogy az elektronikus utalást személye végezze. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén én órakor 1. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta jegyzőkönyv hitelesítőnek Rózsa Balázst és Vass Pétert. Jegyzőkönyvvezető Dávid Veronika.

3 2. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Napirendi pontokat azzal a kiegészítéssel, hogy a 7. napirendi pont legyen az első, az 1. napirendi pont pedig kerüljön elhalasztásra. 3. HATÁROZAT 2 Tartózkodás mellett elfogadásra került, hogy az Edzőbizottság, Nemzetközi bizottság, Műszaki bizottság Karsai Ferenc úrhoz tartozik. A Versenybizottság, Utánpótlás bizottság, Játékvezető Bizottság Takács László úrhoz, míg a Sajtó és Marketing Bizottság az Elnök úrhoz tartozik. 4. HATÁROZAT Az Elnökség elfogadta a 12-es keretet, és hogy ki lesz a 8-9 utazó, a szerb mérkőzést követően kiderül és az IB elfogadja. 5. HATÁROZAT Az Elnökség elfogadta, hogy a Világbajnokságra a csapat 19+1 személyes sportbusz szolgáltatással utazzon és Lakos Dénes 8 személyes buszával. Egyhangúlag jóváhagyták 10 férfi játékos és 8 női játékos utazását a VB-re. 6. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Németország elleni válogatott találkozó beszámolóját. 7. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta az ismertetett kereteket a Románia elleni válogatott találkozóra. 8. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Magyarország- Szerbia válogatott találkozó programját és a delegációt. 9. HATÁROZAT Az Elnökség 2 tartózkodás mellett elfogadta a keret kijelölés időpontját és a létszámot. A Serdülő Világbajnokság delegációvezetőjének Tóth Bagi Zsuzsát választotta. 10. HATÁROZAT Az Elnökség 1 Tartózkodás mellett elfogadta a Felnőtt Világbajnokságra utazó keretet: 10 férfi, 8 női játékos, buszsofőr, masszőr, delegációvezető Rózsa Balázs elnökségi tag. 11. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a küldöttgyűlés időpontjának órát, helyszínének Magyar Sport háza konferencia termét. Napirendi pontjai: Fegyelmi Bizottság választása, Alapszabály módosítás, 2009-es költségvetési tervezet elfogadása, 2008 évi pénzügyi beszámoló, Ellenőrző Testület jelentésének elfogadása, közhasznúsági jelentés, és egyebek. 12. HATÁROZAT Az Elnökség elfogadta, hogy a beadványok alapján a évi Diákolimpiát még egy sorral kibővítsék. 13. HATÁROZAT Az Elnökség 2 Tartózkodás és 6 Igen szavazat mellett elfogadta, hogy a serdülő seregszemlén a jövőben ifjúsági játékosok is részt vehessenek, és utánpótlás seregszemle legyen a megnevezése.

4 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén én órakor 1. HATÁROZAT A Jegyzőkönyv hitelesítőnek Büki László és Vass Péter urakat választotta az elnökség, míg jegyzőkönyvvezetőnek Dávid Veronikát. 2. HATÁROZAT Az Elnökség elfogadta az előzetesen megadott napirendi pontokat. 3. HATÁROZAT Az Elnökség 1 Tartózkodás (Weinacht János) mellett elfogadta a Serdülő Világbajnokság beszámolóját. 4. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Világbajnokság résztvevőinek beszámolóit. 5. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a 3. Napirendi pontot, az elmúlt év csapatbajnokságának értékelését. 6. HATÁROZAT Az Elnökség jóváhagyta az NB II es csoport felemelését, melynek feltétele a minimum 8 maximum 12-es csapatlétszám meghatározása 7. HATÁROZAT Az Elnökség 1 Tartózkodás, 9 Igen mellett elfogadta, hogy a 2009/10-es bajnokságot magyar igazgatási területen kell lejátszania a bajnokságban résztvevő magyar csapatoknak. 8. HATÁROZAT Az Elnökség 7 Igen és 1 Tartózkodás mellett úgy határozott, hogy a Versenybizottság a 2009/10. évi Versenykiírást és a hozzátartozó Versenynaptárat ig dolgozza át, egészítse ki és án rendkívüli elnökségi ülésen fogja az Elnökség megtárgyalni. 9. HATÁROZAT Az Elnökség elfogadta 8 Igen szavazattal, hogy a területi szövetségekhez tartozó megyék válasszák meg a terület szövetség tagjait, mely 3 fő lehet ig 10. HATÁROZAT Az Elnökség 8 Igen szavazattal egyhangúlag Horváth Gyula, Molnár Tibor és Weinacht János urakat választotta a Magyar Bowling és Teke Szövetség elnökségébe. Tartalékként pedig Büki László urat jelölte meg.

5 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén án órakor 1. HATÁROZAT A Jegyzőkönyv hitelesítőnek Rózsa Balázs és Vass Péter urakat választotta az elnökség, míg jegyzőkönyvvezetőnek Dávid Veronikát. 2. HATÁROZAT Az Elnökség 9 Igen szavazattal egyhangúlag elfogadta a 2009/10. évi Versenykiírást. 3. HATÁROZAT Az Elnökség 9 Igen szavazattal egyhangúlag elfogadta a évi Országos Utánpótlás seregszemle verseny módosításait. 3 korosztály részére kerül kiírásra és 2 napos lesz az időpontja. Nevezési díj Ft/fő 4. HATÁROZAT Az Elnökség 9 Igen szavazattal egyhangúlag elfogadta, a 2009/10. évi Versenynaptárat, a módosításokat követően. 5. HATÁROZAT Az Elnökség úgy határozott, hogy a már korábbi években meghatározott díjazási tételek kerüljenek elfogadásra. ( Ft/ fő a Férfi válogatott részére, a serdülő játékosok a felnőtteknél meghatározott keret negyedét kapják) 6. HATÁROZAT Az Elnökség 9 Igen szavazattal, egyhangúlag megválasztotta Dávid Veronika főtitkár kisasszonyt, hogy az NBC konferencián Tóth Redmonddal és Rózsa Balázzsal képviselje a Magyar Teke Szövetséget. Egyúttal az NBC Elnökségbe delegálta Dávid Veronikát.

6 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén án órakor 1. Határozat A Jegyzőkönyv hitelesítőnek Büki László és Vass Péter urakat választotta az elnökség egyhangúlag, míg jegyzőkönyvvezetőnek Dávid Veronikát. 2. Határozat Az Elnökség Nagy László pályázatát érvénytelennek találta. A pályázatok esetében öt érvényes, ebből hármat támogat az Elnökség, és kettőt nem fogad el. 3. Határozat Az Elnökség 7 Igen, 1 Nem és 2 Tartózkodás mellett Kaszás Zoltán sporttársat választotta meg a női felnőtt válogatott szövetségi kapitányának. 4. Határozat Az Elnökség 9 Igen és 1 Tartózkodás mellett Fehér László sporttársat választotta a férfi felnőtt válogatott szövetségi kapitányának. 5. Határozat Az Elnökség 8 Igen és 2 Tartózkodás mellett Weinacht János sporttársat választotta az utánpótlás női válogatott szövetségi kapitányának. 6. Határozat Az Elnökség 10 Igen szavazattal úgy határozott, hogy utánpótlás fiú szövetségi kapitányi posztra új pályázat kerüljön kiírásra ig. 7. Határozat Az Elnökség 10 Igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta a beszámolót a WNBA/NBA konferenciáról. 8. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a Versenybizottság tagjai közé Németh János /Zalaegerszeg/ Sporttárs bekerüljön. 9. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Versenybizottság beszámolóját a 2009/10. évi bajnokság beindításával kapcsolatban. 10. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy október 15.-ig az Edzőbizottság leteszi a javaslatot az országos versenyek helyszíneire vonatkozóan és a Műszaki Bizottság is megtárgyalja, majd átadja a Versenybizottság részére, amely október 30-ra kiírja a pályázatot.

7 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén én órakor 1.Határozat A Jegyzőkönyv hitelesítőnek Büki László és Rózsa Balázs urakat választotta az elnökség egyhangúlag, míg jegyzőkönyvvezetőnek Dávid Veronikát. 2.Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta az előzetesben meghatározott Napirendi pontokat. 3.Határozat Az Elnökség egyhangúlag megválasztotta Fehér László sporttársat a fiú ifjúsági és serdülő válogatott szövetségi kapitányának ig. 4.Határozat Az Elnökség 7 Igen és 1 tartózkodás mellett elfogadta az Elnöki beszámolót, értékelést és jövőképet. Valamint a Bizottságoknak hosszú távú stratégiát kell megfogalmazni és leadni. 5.Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a évi feladat- és üléstervet a következő módosításokkal: napirendi pont 2010/11. év csapatbajnokság és versenykiírásának elfogadása én kerül tárgyalásra /11-es bajnokság versenykiírásának vitája én kerül tárgyalásra én Elnökségi ülés összehívása a 2010/11. évi bajnokság elindításával kapcsolatban Napirendi pont, MATESZ által rendezendő versenyek helyszíneinek kijelölése /ifjúsági, serdülő egyéni bajnokság/ én kerül tárgyalásra. 6.Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a évi költségvetés tervezet, megnevezett módosításokkal. /nyitó tétel rendezése, záró tétel korrigálása/. 7.Határozat Az Elnökség egyhangúlag jóváhagyta a évi Intéző Bizottsági határozatokat. 8.Határozat Az Elnökség egyhangúlag úgy határozott, hogy az Edzőbizottság i Elnökségi ülésre dolgozza ki az Év Sportolója választás szabályait. /pontrendszer/ 9.Határozat Az Elnökség egyhangúlag megszavazta, hogy Rózsa Balázs kilépést követően Dávid Veronika látja el a feladatokat ideiglenesen.

8 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén én órakor 1. HATÁROZAT A Jegyzőkönyv hitelesítőnek Büki László és Vass Péter urakat választotta az elnökség, míg jegyzőkönyvvezetőnek Dávid Veronikát. 2. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta az előzetesen megadott napirendi pontokat. Annyi módosítással, hogy a 6. és a 7. Napirendi pont lesz az 1-2. pont. 3. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy az állami támogatás a Bowling és a Teke szakági szövetségek között % arányban kerüljön felosztásra, az iroda bérleti díj levonása után fennmaradt összegből. A közös költségek is ennek megfelelően kerüljenek megállapításra. Az Elnökség a megállapodás megkötésére meghatalmazást ad az Elnök részére. 4. HATÁROZAT Az Elnökség egy nem (Vass Péter) és hét igen szavazat mellett elfogadta Karsai Ferenc alelnök által benyújtott javaslatot az Év Sportolója választáshoz, azzal a kiegészítéssel, hogy az utánpótlásnál az NB I és az NB II bajnokságban szereplő játékosok is pontot kapnak. 5. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúan elfogadta, hogy Rózsa Balázs helyett Dávid Veronika legyen az utalványozó. 6. HATÁROZAT év a. Országos Fiú serdülő- KÖFÉM b. Országos Fiú ifjúsági- Szolnok c. Országos leány ifjúsági, serdülő-szeged d. Kelet leány ifjúsági, serdülő Szolnok, e. Nyugat leány serdülő, ifjúsági- Zalaegerszeg f. Kelet fiú ifjúsági, serdülő- Szeged g. Nyugat fiú ifjúsági, serdülő Herend h. Országos Felnőtt Férfi-Oroszlány i. Országos felnőtt Női- BKV Előre SC j. Nyugat Felnőtt Férfi-Herend k. Kelet Felnőtt Férfi- Szegvár l. Nyugat Felnőtt Női-Zalaegerszeg m. Kelet Felnőtt Női- Szeged Az Elnökség a felsorolt helyszíneket az Egyéni Felnőtt, Ifjúsági és Serdülő versenyekre egyhangúlag elfogadta. 7. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elutasította a jelenlegi formájában a tekefórumot. Később kerül kidolgozásra.

9 8. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a évi Küldöttgyűlés időpontja május óra, helyszíne Budapest, Magyar Sport Háza. Mandátumvizsgáló Bizottság elnöke Dávid Veronika, tagjai Molnár Tibor és Vass Péter. 9. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Magyarország-Románia U23 mérkőzés delegációvezetőjének Karsai Ferencet, technikai vezetőnek Dávid Veronikát. A mérkőzés helyszíne Szeged, a kérdéses dolgokkal kapcsolatban az Elnökség tájékoztatást fog kapni. 10. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a pályaminősítési rendszer átdolgozását. (I. osztály Nemzetközi, Szuperliga, II. osztály NB I ) 11. HATÁROZAT Az Elnökség 6 Igen, 1 Nem (Weinacht János) szavazattal elfogadta, hogy a 2010/11. évi Nemzeti Szuperliga Bajnokságban csak panelpályával rendelkező csapatok vehetnek részt. Azaz I. osztályú minősítésű pályákkal rendelkeznek. 12. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúan elfogadta a nevelő egyesületek pontversenye alapján való díjazást. 13. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúan elfogadta Polyák István sporttárs tagként történő felvételét az Utánpótlás Bizottságba. 14. HATÁROZAT Az Elnökség egyhangúlag elfogadta Tóth Redmond nemzetközi játékvezető küldését a Nemzetközi Szövetség által rendezendő játékvezető továbbképzésre és pályaátvételi képzésre. Az erre fordítandó összköltség 300 euró. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén én órakor 1. Határozat Az Elnökség egyhangúan jegyzőkönyv hitelesítőknek Büki László és Vass Péter urakat, és jegyzőkönyvvezetőnek Dávid Veronikát választotta. 2. Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta az előzetesen megadott Napirendi pontokat, azzal a kiegészítéssel, hogy az 2. ponttal kezdődik az ülés, és ezt követi az 1. pont. 3. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta Weinacht János úr által megadott keretet, az U 14 korosztályban Tóth Katalin és Urbán Brigitta, míg az U18-as korosztályban Tóth

10 Dorottya és Sörös Dóra játékosokat. Továbbá, hogy a Szövetségi kapitány úrnak április 15-ig kell az utazó sportoló nevét megadni. 4. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta Weinacht János úr 10 fős keretét az Ifjúsági Világbajnokságra. Keret: Sajermann Nóra, Sass Edit, Bozsóki Anett, Sörös Dóra, Tóth Dorottya, Zenger Nikolett, Horváth Katalin, Nemes Irén, Kackstädter Beáta, Németh Viktória. A VB előtt egy héttel kell az utazó keretet kijelölni. 5. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta Fehér László úr 11 fős keretét az Ifjúsági Világbajnokságra. Keret: Bíró Patrik, Vörös Milán, Pintér Károly, Németh László, Tóth Bagi Róbert, Balog Péter, Kozma Károly, Hűvös Zsolt, Sajemann Gergő, Ritter Tamás, Major László. A VB előtt egy héttel kell az utazó keretet kijelölni. 6. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta fehér László szövetségi kapitány által megadott keretet az U14 és U18 Világkupára. U14 Brancsek János, U18 Tóth Norbert és Ambrus Gergő közül kerül ki az utazó. 7. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta az U14, U18 Világkupára a következő delegációt: 4 Játékos, 2 Szövetségi kapitány, technikai vezető: Tóth Bagi Zsuzsanna, delegációvezető: Dávid Veronika. U23 Világbajnokság delegációja: 14 Játékos, 2 Szövetségi kapitány, 1 buszsofőr, technikai vezető: Kaszás Zoltán, delegációvezető: Dávid Veronika. 8. Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta a Szlovénia-Magyarország U23 válogatott mérkőzés delegációját. 8-8 Játékos, 2 Szövetségi kapitány, 9. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta az Ausztria-Magyarország felnőtt válogatott mérkőzésre a delegációt. Delegációvezető és technikai vezető: Tóth Redmond, megbízott férfi szövetségi kapitány: Botházy Ferenc, női szövetségi kapitány Kaszás Zoltán, 8-8 Játékos. Férfi keret: Németh Csongor, Farkas Sándor, Boanta Claudiu, Nemes Attila, Kiss Tamás, Zapletán Zsombor, Hergéth Zoltán, Botházy Péter. Női keret: Csongrádi Gyöngyi, Méhész Anita, Drajkó Gabriella, Airizer Emese, Kiss Melinda, Siklódi Erika, Fegyveres Petra, Miklós Nóra. 10. Határozat Elnökség egyhangúlag elfogadta a Szerbia-Magyarország U14, U18, U23 válogatott mérkőzésre a delegációt, mely alapján delegációvezető: Tóth Lajos, technikai vezető: Kaszás Zoltán, 2 Szövetségi kapitány, 20 Játékos. 11. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a 2010/11. évi Versenynaptár IV. tervezetét, az alábbi módosításokkal: A 49. hét programja az 50. hétre csúszik. A 11., 12., 15., 17. héten rájátszás az 1-4. helyezetteknek. A nevezéseket követően esetleges módosítás várható. 12. Határozat Az Elnökség 2 nem és 8 igen szavazattal meghagyta a korábbi szabályzatot, és elutasította Weinacht János úr javaslatát. Tehát az Ifjúsági mérkőzést a Felnőtt mérkőzés előtt kell lejátszani.

11 13. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a 2010/11. évi Nemzeti Csapatbajnokság versenykiírását. 14. Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta a évi pénzügyi beszámolót. Elnökségi Határozat A Magyar Tekesportért kitüntetést adományozza a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetség Elnöksége Bihari Tibor és Majos Mihály Sporttársak részére. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén án órakor 1.Határozat Az Elnökség egyhangúan jegyzőkönyv hitelesítőknek Büki László és Lengyel József urakat, és jegyzőkönyvvezetőnek Dávid Veronikát választotta. 2.Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta a módosított Napirendi pontokat, 8. Napirendi pont a Műszaki Bizottság beadványa. 3.Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta az Ifjúsági Világbajnokság és a Serdülő Egyéni Világkupa beszámolóját. 4.Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta Fehér László sporttárs ig a Fiú Serdülő és Ifjúsági Válogatott szövetségi kapitányi megbízatását. 5.Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy az Felnőtt Egyéni Világbajnokság nevezési lapján a maximális helyeket igényeljük. 6.Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a Versenybizottság elnökének beszámolóját a 2009/10. évi Csapatbajnokságról. 7.Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a 2010/11. évi Versenykiírás alsóházra vonatkozó rájátszás módosítását. 8.Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a sorsolásnál ebben az évben a nőknél legyen erőkiemelés és hozzá igazodnak a férfiak, és ez évente kerüljön változtatásra.

12 9.Határozat Az Elnökség egyhangúlag utasította a Versenybizottságot, hogy a következő elnökségi ülésre dolgozza ki a rájátszás lebonyolítását, pontszámát a többi Bizottsággal közösen júliusi Elnökségre. 10.Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta Büki László úr által javasolt módosításokat a Versenykiírással kapcsolatban. 11.Határozat Az Elnökség az NK TEKE SE csapatának óvását megtárgyalta és a Versenybizottság által korábban hozott döntést hagyta jóvá. 12.Határozat Az Elnökség engedélyezte a Miskolci TDSK csapatának a pályájukon való indulást és 3 évre a pályahitelesítés megadását elfogadta. 13.Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta az Utánpótlás versenyekre vonatkozó 2010/11. évi Versenykiírásokat. (Diákolimpia, Országos Utánpótlás Seregszemle, Serdülő Páros Bajnokság ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén én 10 órakor. 1. Határozat Jegyzőkönyvvezető Dávid Veronika, jegyzőkönyv hitelesítő Tóth Ernő és Büki László sporttársak. Egyhangúlag elfogadta az Elnökség. 2. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta az előzetesen megküldött napirendi pontokat. 3. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Büki László beszámolóját a 2010/11. évi bajnokság beindításával kapcsolatban. 4. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy irányított sorsolással bonyolódjon le a bajnokság sorsolása, mint az előző bajnokságban is. Évente váltakozva a férfi és női bajnoksághoz való igazodás. 5. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a decemberi elnökségi ülésre a versenybizottság, az edzőbizottság és a 2 Alelnök úr dolgozza ki a bajnokság fordulóit és az átigazolási időszakot. 6. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a decemberi elnökségi ülésre elhalasztja a Műszaki Bizottság Szabályzatának elfogadását és tárgyalását.

13 7. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a leltározási és selejtezési valamint a pénzkezelési szabályzatot. 8. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta az ifjúsági játékosok és kapitányok premizálását a 2006/73. határozat alapján. 9. Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta Dávid Veronika beszámolóját az őszi nemzetközi kupákkal és az NBC konferenciával kapcsolatban. 10. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a Ritzingi felnőtt egyéni Világbajnokságra utazó keret Delegáció vezetője Karsai Ferenc. Kaszás Zoltán válogatottja: Airizer Emese, Drajkó Gabriella, Miklós Nóra és Csongrádi Gyöngyi, a plusz két név Siklódi Erika és Méhész Anita. Fehér László válogatottja: Karsai László, Kis Norbert, Hergéth Zoltán, Farkas Sándor, Boanta Claudiu és Nemes Attila, a plusz két név Kakuk Levente és Zapletán Zsombor. Valamint a válogatott gyúrója. 11. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a 2011 évi tervezett válogatott mérkőzések javaslatait. 12. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a nyári átigazolási időszak ig tart. 13. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy az alábbi helyszínek kapnak versenyrendezési jogot: Országos Felnőtt Férfi bajnokság: ÓZD Nyugat Férfi bajnokság: Zalaegerszeg Kelet Férfi bajnokság: Szegvár Országos Felnőtt Női bajnokság: KÖFÉM Nyugat Női bajnokság: Oroszlány Kelet Női bajnokság: Szeged ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén én órakor 1. Határozat Jegyzőkönyvvezető Dávid Veronika, jegyzőkönyv hitelesítő Weinacht János és Büki László sporttársak. Egyhangú.

14 2. Határozat Az előzetesen megküldött napirendi pontok elfogadásra kerültek. Egyhangú. 3. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a szövetségi kapitányok részesüljenek figyelmeztetésben, mert hiányos a munkájuk és nem végzik el határidőre a feladatokat. Továbbá a következő alkalommal 3 hónap járandóság kerüljön megvonásra. 4. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a férfi és női válogatott 10 fős keretét. Férfiak: Kiss Norbert, Kakuk Levente, Karsai László / Szegedi TE/, Nemes Attila, Kiss Tamás, Farkas Sándor, Boanta Claudiu /ZTK/, Németh Csongor /Ritzing/, Zapletán Zsombor, Kovács Gábor / KK Neumarkt/. Nők: Csongrádi Gyöngyi, Siklódi Erika / FTC/, Drajkó Gabriella, Méhész Anita, Fodor Annamária /BKV Előre SC/, Airizer Emese /ZTE/, Katona Beáta, Zenger Nikolett /Köfém SC/, Rubinszki Rita /Sztráda/, Sajermann Nóra /Rákoshegy/. 5. Határozat Az Elnökség 1 tartózkodás /Karsai Ferenc/ mellett elfogadta, hogy az ifjúsági világkupán Vörös Milán és Sajermann Nóra. A felnőtt világkupán Drajkó Gabriella és Nemes Attila képviselje hazánkat. Delegációvezető: Karsai Ferenc. Amennyiben kapunk még starthelyet Kakuk Levente utazik a delegációval. 6. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a MATESZ Műszaki Szabályzatot. 7. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a évi Elnöki beszámolót, értékelést. 8. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, a évi Feladat- és üléstervet. 9. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a évi Költségvetés tervezetet. 10. Határozat

15 Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a Románia-Magyarország felnőtt és serdülő válogatott mérkőzés delegációvezetője Takács László úr. A keretet a szövetségi kapitányok határozzák meg a mérkőzés előtt. 11. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy Lengyel József úr eljárjon a szervezet átalakulási tevékenységben és teljes jogkörrel felruházta őt. 12. Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta Karsai Ferenc úr beadványát a Világranglista pontszámítással és a nemzetközi csapat kupák lebonyolításával kapcsolatban. A beadvány az NBC vezetősége részére elküldésre kerül. 13. határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a felmerült hiányosságok és a sporttörvény nem betartására hivatkozva a Kaposvár területen folyó NB III-as bajnokságot kizárja a a felmenő rendszerű versenyektől. 14. határozat Az Elnökiség egyhangúlag elfogadta, hogy a 2015/16-os bajnoki évtől az NB I es bajnokságokban kötelezően be kell vezetni a panelpályát. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén án 10 órakor. 1. Határozat Az Elnökség egyhangúan jegyzőkönyv hitelesítőknek Büki László és Weinacht János urakat, és jegyzőkönyvvezetőnek Dávid Veronikát választotta. 2. Határozat Az Elnökség elfogadta a napirendi pontokat a 4. és a 8. pont felcserélésével. 3. Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta a án hozott Intéző Bizottsági határozatokat 31 Kaposvár Területen zajló NB III as bajnokság vezetője felszólítások ellenére sem tett eleget a hiányok pótlására, így a Siófok csapata kizárásra kerül. A bajnokság

16 többi csapata ig köteles a hiányokat pótolni, ha nem tesznek eleget kizárásra kerülnek. 32 A évi rendes Küldöttgyűlés időpontja óra. Helyszíne Magyar Sport Háza. Napirendi pontja: évi pénzügyi beszámoló, ET jelentés, Közhasznúsági jelentés, Elnöki beszámoló 33 Csongrád megyei Teke Szövetség tisztújítása után új elnök került megválasztásra. Felszólító levél Stér János korábbi elnök részére, hogy az átadás-átvételt lebonyolítani szíveskedjen. 34 MATESZ Pénzkezelési Szabályzat elfogadása a módosításokkal. 4.Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta a 2010.évi pénzügyi beszámolót. 5.Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta Mandátumvizsgáló bizottságnak a küldöttgyűlésen Dávid Veronika, Vass Péter és Molnár Tibor sporttársakat. 6.Határozat Az elnökség 7 igen és 2 tartózkodás mellett (Büki László és Weinacht János) elfogadta a 2011/12 bajnokságban a szuperliga rájátszásra vonatkozóan, hogy az 1-4. és az 5-8. csapatok rájátszanak és a helyezett csapatok kiesnek. 7. Határozat Az elnökség 7 igen és 2 nem (Tóth Ernő, Vass Péter) szavazattal elfogadta a szuperliga rájátszásának pontrendszerét, miszerint a csapatok az alapbajnokságból viszik a már megszerzett pontokat és ezekhez adódnak a rájátszás pontjai. /4-3-2 pont/ 8. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta az ifjúsági bajnokságban a bajnokságot követő ifjúsági torna rendszer bevezetését. Szuperliga+NB I bajnokságok 1-4. valamint az NB II 1. helyezett ifjúsági játékosai részére. Abszolút ifjúsági bajnok címért. 9. Határozat Az elnökség 8 Igen és 1 tartózkodás (Vass Péter) elfogadta, hogy az NB II. bajnokságban 120-ról 100 gurításra változzon a dobások száma és az ifjúsági játékos nem a felnőtt bajnokságban szerepel, hanem előtte, így 6+1 fő a létszám. Az ifjúsági játékosok az 1-2 pályán játszanak. 10. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta elfogadta, hogy az NB II. bajnokságban 120-ról 100 gurításra változzon a dobások száma. 11. Határozat Az elnökség 5 igen és 4 nem szavazattal elfogadta, hogy az NB I es bajnokság a szuperliga bajnokság mintájára kerüljön lebonyolításra. 12. Határozat Az Elnökség 3 Igen, 1 tartózkodás és 5 Nem mellett nem fogadta el a 12 csapatos NB I- es bajnokságot. 13. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a 2011/12 bajnokságban az NB II-ben 12 csapatos, 4 csoportos elosztás legyen.

17 14. Határozat Az Elnökség 4 Igen és 5 Nem mellett nem fogadta el, hogy az ifjúsági bajnokságban való nem kiállás esetén pénzbüntetés legyen. 15. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a 2011/12 bajnoki évben a mérkőzés halasztási kérelmek pénzbüntetést fognak maguk után vonni. Vis major esetben a Versenybizottság határozhat másképp. 16. Határozat Az Elnökség úgy határozott, hogy a versenynaptárat a Versenybizottság a most elfogadott versenykiírás módosítások alapján dolgozza ki. A válogatott mérkőzésekről pedig az Edzőbizottság tájékoztassa a Versenybizottságot. 17. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a szarajevói csapat világbajnokság delegációja 9 fő férfi, 8 fő női játékosból, 2 szövetségi kapitány, 1 delegációvezető, Karsai Ferenc, 1 masszőr, 1 buszsofőr áll. 18. Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta, hogy szarajevói U18 világbajnokságra 5-5 játékos, 2 szövetségi kapitány, 1 delegációvezető és 1 buszsofőr utazik. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén én 10 órakor. 1. Határozat Az Elnökség egyhangúan jegyzőkönyv hitelesítőknek Büki László László és Molnár Tibor urakat, és jegyzőkönyvvezetőnek Vereczkey Dorottyát választotta. 2. Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta az előzetesen megadott Napirendi pontokat, azzal a kiegészítéssel, hogy a 3. ponttal kezdődik az ülés. 3. Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a női szakág csapatvezetői (17 csapat) én 14 órai kezdettel a Sportok Házában megbeszélést tartanak, ahol jelen van az Elnök úr,és szakmailag pár lehetőséget kidolgozva a 2 Alelnök úr, valamint VB Elnöke.1 szakosztály 1 szavazattal rendelkezik, a meghatalmazást csak írásban fogadja el az Elnökség. A női szakág versenykiírása és versenynaptára ezek alapján fog elkészülni.

18 4. Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta a Szarajevói Felnőtt Világbajnokságról Karsai Ferenc, Kaszás Zoltán és Fehér László beszámolóit. 5. Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta a Serdülő Világbajnokságról Dávid Veronika, Botházy Ferenc és Weinacht János beszámolóit. 6. Határozat Az Elnökség 6 igen, 2 nem és 2 tartózkodás mellett elfogadta, hogy a férfi Szuperligában az alapbajnokság után, a rájátszásban az 1-4 helyezett csapatok és az 5-8 helyezett csapatok játszanak párosításban, és a 9. és 10. helyezett csapatok kiesnek a SZL-ból. 7. Határozat Az elnökség 6 igen szavazat és 1 tartózkodás mellett úgy határozott, hogy a két területileg illetékes szövetséget értesíteni kell arról, hogy megszűnik a Zala megyei bajnokság, ezért a Zalakomár csapatát a Kaposvár terület, a Bocfölde csapatát a Szombathely terület bajnokságba sorolja, és kötelezi a két területi szövetséget ennek a döntés elfogadására. 8. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a Férfi Szuperliga ifjúsági bajnokság rájátszása helyett kiírandó versennyel kapcsolatban az elnökség megbízza az Utánpótlás Bizottságot, az Abszolút Bajnokság rendszerének kiírására, kidolgozására, a következő elnökségi ülésre (szeptember) 9. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a 2011/12. évi férfi bajnokság versenykiírását az alábbi változtatásokkal: A 3. pontban az NB I bajnokságban 12 csapat vesz részt a 2011/12. bajnokságban. Az NB II bajnokság 4x12 csapatos bajnokságban játszik. A 4. pontban a nevezési határidő án 24 óra, a pótlólagos beküldés határideje, büntetés megfizetése mellett én 11 óra. A pontban a pontegyenlőség esetén a rájátszáson szerzett pontok összessége dönt, ha az is egyenlő, akkor a szövetség által kijelölt pályán egy mérkőzés eredménye dönt. A 8.2 pontban az NB II- be jut, a Kelet és Nyugat NB I. 11 és 12 helyezettje. Minden bajnoki osztályban, ha valamelyik bajnok nem akar élni a feljutás lehetőségével, akkor a második helyezett csapat játszik a jobbik kieső csapattal oda-visszavágós osztályozó mérkőzést. 8.3 pontban a kiesésnél a férfi NB I-ből kiesnek a 11. és 12. csapatok, az NB II-ben a 12. csapatok. A 11.6 pontban az időpontváltozást kérő csapat 5000,- Ft-ot köteles a MATESZ számlájára befizetni, függetlenül attól, milyen indokkal kéri a változtatást. A 11.7 pontban a csonka csapatnál első esetben az ifjúságiaknál az ifjúsági, a felnőtteknél a felnőtt csapat pontjaiból kerül levonásra az 1 büntetőpont. Második esetben 2 pont kerül levonásra mindkét csapat pontjaiból. Harmadik esetnél törölni kell mindkét csapatot. A 11.8 pontban a Játékvezetőnek írásban, utólag kell jelentenie a Versenybizottságnak a mérkőzésen történteket pontban a decemberi elnökségi döntés értelmében, a os NB I-es csapatbajnokságokban kötelező bevezetésre kerül a panelos pálya használata.

19 10. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta az alábbi kiegészítésekkel a 2011/12. évi férfi versenynaptárt U 23 válogatott mérkőzés Szombathelyen Ausztria ellen U23 válogatott mérkőzés Zalaegerszegen Szlovénia ellen U14, U18,U23 válogatott mérkőzés Szerbia ellen nincs válogatott mérkőzés. A versenybizottság 1 héten belül küldje meg az átdolgozott férfi versenykiírást és a versenynaptárt a Szövetség részére. A női kiírás és versenynaptár a i döntések alapján kerül kiküldésre, és a női szakágak nevezési határideje én 24 óra, pótlólag ig nyújtható be. 11. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy megbízza Havaj István urat, hogy a szeptemberi elnökségire dolgozza ki és gyűjtse össze a problémákat a játékvezetői kérdésekkel kapcsolatban. 12. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a Szövetség irodai munkáját 2 fő, 8 órás beosztásban lássa el, ha azt a források engedik.

20 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén án 11 órakor. 1. Határozat Az Elnökség egyhangúan jegyzőkönyv hitelesítőknek Büki László és Weinacht János urakat, és jegyzőkönyvvezetőnek Vereczkey Dorottyát választotta. 2. Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta az előzetesen megadott Napirendi pontokat. 3. Határozat Az Elnökség megbízza az Utánpótlás bizottságot és a Versenybizottságot, hogy ig dolgozza ki a Fiú ifjúsági rájátszás versenykiírását. 4.Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta a Szuperliga Leány Ifjúsági rájátszás kiírását azzal a módosítással, hogy a 8 mérkőzésen való kötelező részvételt a Versenybizottság kiveszi a kiírásból. 5.Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta a Megyei pontozást és továbbjutó létszámok elosztását. 6.Határozat Az elnökség az alábbi helyszínekre osztotta be a MATESZ által rendezett versenyeket: Országos Felnőtt Férfi: Zalaegerszeg Nyugat Felnőtt Férfi: Vas megye Kelet Felnőtt Férfi: Szeged Országos Felnőtt Női: Szeged Nyugat Felnőtt Női: Tatabánya Kelet Felnőtt Női: Szeged Országos Ifi/serdülő leány: Pécs Nyugat Ifi/serdülő leány: KÖFÉM SC Kelet Ifi/serdülő leány: Szeged Országos Ifjúsági Fiú: Vas megye Nyugat Ifjúsági Fiú: Oroszlány Kelet Ifjúsági Fiú: Szegvár vagy Budapest Országos Serdülő Fiú: Szeged Kelet Serdülő Fiú: Szegvár vagy Budapest Nyugat Serdülő Fiú: Zalaegerszeg 7.Határozat Az elnökség egyhangúan megbízza a Műszaki Bizottságot, hogy a következő elnökségi ülésre dolgozzon ki egy javaslatot évtől a pályahitelesítések összegére, útvonaltervekkel és hitelesítési díjakkal.

21 8.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a válogatott kereteket, az alábbi kerettagokkal: Női válogatott keret: Csongrádi Gyöngyi Tímár Edina Méhész Anita Airizer Emese Némethné Katona Beáta Zenger Nikolett Rubinszki Rita Sajermann Nóra Nemes Irén Sass Edit Bozsóki Anett Fegyveres Petra Férfi válogatott keret: Kiss Norbert Kakuk Levente Karsai László Kovács Péter Nemes Attila Kiss Tamás Farkas Sándor Boanta Claudiu Járfás Szilárd Németh Csongor Zapletán Zsombor Botházy Péter Ifjúsági fiú keret: Kozma Károly Vörös Milán Pintér Károly Ostrom Bálint Brancsek János Bíró Patrik Ritter Tamás Sajermann Gergő Szabó Norbert Pákai Zsolt Balog Péter Rapatyi Richárd Ifjúsági Leány keret: Sajermann Nóra Sass Edit Horváth Katalin Nemes Irén Tóth Dorottya Hegedűs Anita Nagy Beatrix Anduska Beatrix Kovács Réka Sörös Dóra Hergéth Beatrix Hősi Ramóna Serdülő leány keret: Tóth Dorottya Hegedűs Anita Tóth Katalin Serdülő U14 keret: Soltész Zsófia 9.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Weinacht János beszámolóját a nemzetközi serdülő edzőtáborról. 10.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Dávid Veronika beszámolóját a nemzetközi konferenciákról. /WNBA, NBC, FIQ/

22 11.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Dávid Veronika beszámolóját a nemzetközi kupákról. 12. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Dávid Veronika és Takács László beszámolóját a évi Zalaegerszegi Világkupa és Világbajnokság előkészületeiről. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén én 11 órakor. 1.Határozat Az Elnökség egyhangúan jegyzőkönyv hitelesítőknek Büki László és Weinacht János urakat, és jegyzőkönyvvezetőnek Vereczkey Dorottyát választotta. 2.Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta az előzetesen megadott Napirendi pontokat. 3.Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta a 2011/12. évi Országos ifjúsági leány, fiú Szuperliga, NBI csapatbajnokság versenykiírását. 4.Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a következő bajnokságtól a Pályahitelesítési díj kifizetéséről Dávid Veronikával egyeztessen a Műszaki Bizottság és a Számviteli törvény betartása mellett a probléma megoldásra kerüljön. 5.Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy az Elnökség, a Versenybizottság és az Edzőbizottság tagjai között kiosztásra kerül a versenyszabályzat és a versenybíró szabályzat, amit ig véleményez és észrevételez minden tag. A Szövetség minden megyétől bekéri az igazolvánnyal rendelkező játékvezetők névsorát és országos listát készít róla. 6.Határozat Az elnökség egyhangú döntést hozott azzal kapcsolatban, hogy a Szövetség a megyei és városi csapatbajnokságban induló, sportigazolvánnyal és versenyengedéllyel nem rendelkező amatőr csapatok játékosait regisztrációs kártya kiváltásával egy rendszerben összesítse. A rendszer kidolgozása az iroda feladata, a megyei szövetségek segítségével. 7.Határozat Az elnökség 7 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett elfogadta az Elnöki beszámolót, a év értékelését.

23 8.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a évi költségvetés-tervezetet. 9.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a feladat és üléstervet. 10.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a Zalaegerszegi Világbajnokság Szervező Bizottságának Elnöke Dávid Veronika legyen, tagjai Lengyel József és Takács László. 11.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Takács László beszámolóját a évi Zalaegerszegi Világkupa és Világbajnokság előkészületeiről. 12.Határozat Az elnökség egyhangúan megbízza Havaj Istvánt az Egri terület vezetésével, ig, ezt követően pedig a megbízást újratárgyalja az Elnökség. 13. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a csapatbajnoki sorsolásban már eleve halasztott (őszi fordulóból januárra halasztott) mérkőzéseken a téli időszakban átigazolt játékos nem szerepeltethető. 14. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a csapatbajnoki sorsolásban tavaszról előrehozott mérkőzéseken, amik eredetileg a téli átigazolási időszak után lennének, az átigazolt játékosok szerepeltethetők. A Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetség én tartott Elnökségi ülésen hozott 14. számú Elnökségi határozatát az Elnökség felülvizsgálta, és a következő határozatot hozta: /2012.Határozat A csapatbajnoki sorsolásban az előrehozott tavaszi mérkőzéseken nincs lehetőség az átigazolni kívánt játékosok szerepeltetésére a csapatoknak, sem a Szuperligában, sem az NBI és NBII osztályban sem, mert az átigazolási időszak között van. Az a csapat, aki kéri ezen fordulókban lejátszandó mérkőzésének halasztását, és annak új időpontja a téli átigazolási időszak utáni időpontra esik, az érintett csapatok az eredetileg kisorsolt időpontban leigazolt sportolóikkal kötelesek a módosított időpontban lejátszani a mérkőzést.

24 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén én 11 órakor. 1. Határozat Az Elnökség egyhangúan jegyzőkönyv hitelesítőknek Büki László és Weinacht János urakat, és jegyzőkönyvvezetőnek Vereczkey Dorottyát választotta. 2. Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta az előzetesen megadott Napirendi pontokat azzal a kiegészítéssel, hogy a 6.a napirendi pont a 2013-as VB előkészületeinek beszámolója és Takács László az előadó. 3.Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta a évi küldöttgyűlés időpontját, helyszínét és napirendi pontjait, valamint a Mandátumvizsgáló Bizottság tagjait. 4.Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a évi U 14 Világkupán a Szövetség visszavonja az U14 sportolók nevezését. 5.Határozat Az elnökség egyhangúan kijelölte az Ifjúsági Világbajnokság delegációját: Delegációvezető Karsai Ferenc, technikai vezető Dávid Veronika. Tagok: 7-7 fős válogatott, és a 2 szövetségi kapitány. 6.Határozat Az elnökség egyhangú elfogadta a válogatott mérkőzésekkel kapcsolatos beszámolót. 7.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a Felnőtt Világbajnokságon az alábbi helyek lesznek igényelve a Meldebogen A nevezési lapon: 6 férfi egyéni és 6 női egyéni Tandem mix- 3 kvóta Sprint Női- 2 kvóta + kérünk helyet Sprint Férfi-3 kvóta + kérünk helyet 8.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Horváth Gyulát a Versenybizottságban a női szakág képviseletére. 9.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a 2012/13 csapatbajnokság versenykiírásának tervezetét a megbeszélt változtatásokkal, kiegészítésekkel. 10. Határozat Az elnökség egyhangúan megszavazta, hogy azokat a csapatokat, szakosztályokat, akiknek a pályája nem rendelkezik megfelelő öltözővel és zuhanyzóval a Műszaki Bizottság szólítsa fel a pótlásukra, megépítésükre.

25 11. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta az egyéni bajnokság helyszíneit az alábbiak szerint: Kelet Egyéni Felnőtt Férfi Bajnokság: Szolnok Kelet Egyéni Felnőtt Női Bajnokság: Szeged Kelet Egyéni Ifjúsági Bajnokság: Szolnok Kelet Egyéni Serdülő Bajnokság: még szervezés alatt. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén én 11 órakor. 1.Határozat Az Elnökség egyhangúan jegyzőkönyv hitelesítőknek Molnár Tibor és Weinacht János urakat, és jegyzőkönyvvezetőnek Vereczkey Dorottyát választotta. 2.Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta a évi pénzügyi beszámolót. 3.Határozat Az Elnökség egyhangúlag elfogadta az U 18 Világkupa delegáció tagjait. Vezetőként Havaj István, edzőként Weinacht János utazik és 1 leány 1 fiú U 18 sportoló. 4.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Karsai Ferenc, Weinacht János és Fehér László beszámolóját a Magyarország- Románia U 23 válogatott mérkőzésről. 5. Határozat Az elnökség egyhangú elfogadta a versenyszabályzatot, azzal a kiegészítéssel, hogy ig elküldik az elnökség tagjai az esetleges a változtatásokat, és ezt követően a végleges forma lesz kiküldve a küldötteknek. 6. Határozat Az elnökség 5 igen és 2 nem szavazattal elfogadta Karsai Ferenc javaslatát, miszerint a bajnokságban az azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény döntsön második helyen a helyezésekről. 7. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a 2012/13 Férfi Szuperliga bajnokságban az alapszakasz után, az utolsó 2 helyezett kiesik, (azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény számít.) Az 1-4. és az 5-8. helyezett csapatok, a megszerzett pontjaikat tovább viszik, egy új bajnokságot játszik, mely végén kialakul a bajnokság végeredménye. Azonos pontszám esetén itt is az egymás elleni eredmény számít, ha az is egyforma, akkor a szett pont dönt. 8. Határozat Az elnökség egyhangúan úgy határozott, hogy a 2012/13. évi szuperliga férfi és női ifjúsági bajnokságban az alapszakaszt követő rájátszásban is kötelező legurítani a 240- et. A 2012/13. évi Ifjúsági Páros bajnokságra vonatkozó szabályokra versenykiírásban foglaltak vonatkoznak. Az alapszakasz után nincs díjazás, csak az ifjúsági kétfordulós rájátszás után, mint az idei bajnokságban.

26 9.Határozat Az elnökség egyhangúan megszavazta, hogy a téli átigazolási időszak megszűnik a 2012/13. évi bajnokságtól. Intéző Bizottsági határozatok melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Intézőbizottsági ülésén én, és az elnökség által án jóváhagyva. 1. IB Határozat Az Intéző Bizottság egyhangúan jegyzőkönyv hitelesítőknek Dávid Veronikát és Büki Lászlót, és jegyzőkönyvvezetőnek Vereczkey Dorottyát választotta. 2.IB Határozat Az Intéző Bizottság egyhangúan elfogadta a évi Ifjúsági Világbajnokság és a Serdülő Világkupa beszámolóit. 3. IB Határozat Az Intéző Bizottság egyhangúlag elfogadta, hogy a versenykiírásban módosításra kerül, hogy egy bajnoki osztályban akkor indulhat 2 csapata egy szakosztálynak, ha nincs alacsonyabb osztály. Amennyiben van alacsonyabb osztály, az indulás nem lehetséges ugyanabban az osztályban. 4. IB Határozat Az Intéző Bizottság egyhangúan elfogadta az Utánpótlás seregszemle versenykiírását. 5. IB Határozat Az Intéző Bizottság egyhangú elfogadta Dávid Veronika beszámolóját. 6. IB Határozat Az Intéző Bizottság egyhangúan elfogadta Takács László beszámolóját. 7. IB Határozat Az Intéző bizottság egyhangúan úgy határozott, hogy a nemzetközi utánpótlás edzőtáborba Podbrezovába Farkas Ádám és Hegedűs Anita lesz delegálva, egy fő vezető kíséretével, a serdülő világkupán elért eredményeik jutalmazásaként. Intéző Bizottsági határozatok melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Intézőbizottsági ülésén én, és az elnökség által án jóváhagyva. 1. IB Határozat Jegyzőkönyvezetőnek Dávid Veronikát, jegyzőkönyvvezetőnek Karsai Ferencet és Büki Lászlót választotta az Intézőbizottság. 2. IB Határozat A szeptember 12-i Elnökségi ülés meghívójában szereplő Napirendi pontokat az intéző Bizottság jóváhagyta.

27 3. IB Határozat A Rákoshegyi VSE köteles szeptember órai határidővel a két csapat végleges játékos névsorát a MATESZ részére leadni. 4. IB Határozat Amennyiben az ifjúsági bajnokságban az ifjúsági sportolót sérülés miatt lehozzák a pályáról, de ezt követően szerepel a felnőtt csapatban, ebben az esetben az eredményét törölni kell a felnőtt csapatban. 5. IB Határozat Egyéni Felnőtt Világbajnokság Lesznó Utazó keret: 6 férfi játékos, akik leadásra kerülnek a Meldebogen B lapon: Kiss Norbert, Nemes Attila, Kakuk Levente, Karsai László, Zapletán Zsombor, Kiss Tamás, Farkas Sándor, Botházy Péter, Boanta Claudiu 6 női sportoló, leadásra kerül: Csongrádi Gyöngyi, Méhész Anita, Sajermann Nóra, Tímár Edina, Sáfrány Anita, Nemes Irén, Némethné Katona Beáta és Zenger Nikolett. Delegációvezető: Dávid Veronika, Technikai vezető: Karsai Ferenc, Masszőr: Krámli László. A delegáció 17 főből áll. Utazás kettő 9 személyes busszal. A szállás lefoglalva október 10-ig kell a szövetségi kapitányoknak az utazó névsort leadni. 6. IB Határozat Elfogadásra kerültek a 2012/13. évi egyéni bajnokságok helyszínei. Mellékletként csatolva a jegyzőkönyvhöz. 7. IB Határozat Az IB egyhangúlag elfogadta, hogy a 2012/13. bajnoki évtől már módosuljon az egyéni bajnokságok lebonyolítása. Ez alapján a döntő első napján 120 vegyes gurítást teljesítenek a versenyzők, díjazásban részesül az első három helyezett. A szombati legjobb 16 sportoló szerepel másnap a döntőben, akik sprint versenyt dobnak. Díjazás 1-3 sprint versenyben és összetett egyéni bajnoki címért is jár díjazás az 1-3. helyezetteknek.

28 ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Alszövetsége Elnökségi ülésén án 10 órakor. 1.Határozat Az Elnökség egyhangúan jegyzőkönyv hitelesítőknek Büki László és Weinacht János urakat, és jegyzőkönyvvezetőnek Vereczkey Dorottyát választotta. 2.Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a 9. napirendi pont Takács László beadványa, a 10. napirendi pont az Egyebek témakör lesz. 3.Határozat Az Elnökség egyhangúan elfogadta Dávid Veronika, Karsai Ferenc, Kaszás Zoltán és Fehér László beszámolóját az egyéni felnőtt Világbajnokságról. 4.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a beszámolókat a nemzetközi csapat kupákról. 5.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Dávid Veronika és Takács László beszámolóját az egyéni világkupa előkészületeiről. 6.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a Magyar Szenior bajnokság versenykiírását, a megbeszélt korosztályok módosításával és gurítás számokkal kiegészítve. 7.Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta Takács László beszámolóját az előkészületekről. A jegyárak napijegy, 1500,-ft, a hetijegy 30 euró árat javasolták. 8. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta az elnöki beszámolót. 9. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a évi feladat és üléstervet, azzal a kiegészítéssel, hogy a februári elnökségi ülésen az Országos Szenior bajnokság helyszínének kijelölése is napirendi pont lesz. 10. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta a évi költségvetés-tervezetet. 11. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy ig az UP bizottság módosítja a serdülő páros versenykiírását, azzal, hogy az országos döntőbe jutott párok tandem versenyszámot játszanak, 2X 30 gurítással. 12. Határozat Az elnökség egyhangúan elfogadta, hogy a tisztújító küldöttgyűlés időpontja péntek, 14 óra. Jelölő bizottságra az alábbi személyek lesznek felkérve: Monostori Anita- Nyugat

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Elnökségi ülésén 2010.02.10-én 10.00 órakor 1. HATÁROZAT A Jegyzőkönyv hitelesítőnek Büki László és Vass Péter urakat választotta az elnökség, míg jegyzőkönyvvezetőnek Dávid Veronikát.

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség Rendkívüli Elnökségi ülésén 2014.01.20-án 10.00 órakor 1. Határozat Az Elnökség egyhangúan levezető elnöknek

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség Elnökségi ülésén 2015.02.18-án 10.00 órakor 1. Határozat Az Elnökség egyhangúan levezető elnöknek Szántha

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK melyek készültek a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség Rendkívüli Elnökségi ülésén 2014.01.20-án 10.00 órakor 1. Határozat Az Elnökség egyhangúan levezető elnöknek

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG ORSZÁGOS SERDÜLŐ ÉS IFJÚSÁGI FIÚ EGYÉNI, SPRINT ÉS ÖSSZETETT EGYÉNI BAJNOKSÁG 2016. ÉVI VERSENYKIÍRÁSA A bajnokság kiírása a Magyar Bowling és Tekeszövetség Teke Szakági Szövetsége /továbbiakban: MATESZ/

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG ORSZÁGOS SERDÜLŐ ÉS IFJÚSÁGI FIÚ EGYÉNI, SPRINT ÉS ÖSSZETETT EGYÉNI BAJNOKSÁG 2014-2015. ÉVI V E R S E N Y K I Í R Á S A A bajnokság kiírása a Magyar Bowling és Tekeszövetség Teke Szakági Szövetsége /továbbiakban:

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG 1. RENDEZŐ: 2012/2013. évi Nemzeti SERDÜLŐ PÁROS Bajnokságok VERSENYKIÍRÁSA A Nemzeti SERDÜLŐ leány és fiú - PÁROS Bajnokságokat a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség /továbbiakban:

Részletesebben

A MAGYAR BOWLING ÉS TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGÉNEK KIADVÁNYA. L. évfolyam január hó. és újra gurul a golyó.

A MAGYAR BOWLING ÉS TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGÉNEK KIADVÁNYA. L. évfolyam január hó. és újra gurul a golyó. A MAGYAR BOWLING ÉS TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGÉNEK KIADVÁNYA L. évfolyam 2009. január hó 2009. és újra gurul a golyó. 2 Világbajnokok versenye képekben és eredményekben 2008. 12. 20. BKV Előre pálya

Részletesebben

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak:

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak: MSSZ RENDES ELNÖKSÉGI ÜLÉS HATÁROZATAI 2014. március 3. A Magyar Súlyemelő Szövetség elnöksége 2014. március 3-án 16 órakor a Magyar Sport Háza 3. emeleti tárgyalójában tartotta 2014. évi második (2.)

Részletesebben

A páros verseny végeredménye

A páros verseny végeredménye Országos Leány Serdülő és Ifjúsági Egyéni Tekebajnokság - Pécs 201014 hely.. Név Tóth Dorottya Nagy Beatrix Fekete Ágnes Szemenyei Gitta Tóbiás Anett Soltész Zsófia Tatabánya SC Bakró-Nagy Luca Tóth B.

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Elnökségi ülésén 2005.02.09-én 1. Határozat: Az elnökség tagjai (13 fő) egyhangú igen szavazattal megválasztották Kövesdiné Tóth Piroskát a jegyzőkönyv vezetőjének. 2. Határozat: Az elnökség egyhangúlag

Részletesebben

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2007-2008. BAJNOKI ÉVAD - 1 1. A BAJNOKSÁG Az MVLSZ korosztályos országos utánpótlás bajnokságai 2. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE A tagja H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 06 805 Adószám: 18170366-2-42 1) 46 06 806 Bankszámlaszám: teke@tekesport.hu 11714006-20422347

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai 20. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2009. szeptember 10. Iktatószám: /2009 Az MLSZ Elnökségének 2009. augusztus 27-i határozatai 149/2009. számú határozat Az MLSZ Elnöksége úgy határozott, hogy a Fegyelmi

Részletesebben

Rákoshegyi Vasutas SE V.

Rákoshegyi Vasutas SE V. Rákoshegyi Vasutas SE. 2007. V. Csipet Kupa 1. A VERSENY CÉLJA A tekesport népszerűsítése. A sportolók tudásszintjének emelése. Megfelelő minőségi versenyzési lehetőség biztosítása a résztvevők számára.

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018.

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018. Magyar Hallássérültek Sportszövetsége ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK HATÁROZATOK TÁRA 2018. 1/2018. (01. 04.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége bowling szakágvezetőnek Kapronczayné Karádi Magdolnát

Részletesebben

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG 2016. ÉVI HATÁROZATAINAK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Budapest, 2016.07.06. 1 I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK 1. 1/2016. (III.23.) évi küldöttgyűlési

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE A tagja H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 06 805 Adószám: 18170366-2-42 (36-1) 46 06 806 Bankszámlaszám: teke@tekesport.hu 11714006-20422347

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2010-2011. évi, Budapest

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. 2016/1. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2015. 12. 10-i elnökségi ülés emlékeztetőjét. 2016/2. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a következő elnökségi

Részletesebben

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai Budapest, 2008. szeptember 30. Iktatószám: 5733/2008 17. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Az MLSZ Elnökségének 2008. szeptember 25.-i határozatai 202/2008. számú határozat Az Elnökség Várhidi Péter olimpiai válogatott

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. *Azon határozatnál, melyeknél az elnökség nem egyhangúan szavazott ott az igen/nem illetve a tartózkodások aránya jelölésre kerül. Kiemelt edzők 2014. év első féléves felosztására

Részletesebben

2015. évi elnökségi ülések határozat-tára

2015. évi elnökségi ülések határozat-tára 2015. évi elnökségi ülések határozat-tára 1./2015. (02.12) számú Elnökségi határozat: Az Elnökség egybehangzóan 9 igen szavazattal elfogadta a TAO bizottság javaslatát miszerint több pályázatnál a sorok

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG MGYR BOWLING és TEKE ÖETSÉG TEKE KÁGI ÖETSÉG dószám: 18170366-2-42 (36-1) 46 06 806 29. EREDMÉNYKÖZLŐ 2013. május 04-05. 1 MGYR BOWLING és TEKE ÖETSÉG TEKE KÁGI ÖETSÉG dószám: 18170366-2-42 (36-1) 46 06

Részletesebben

01/02-05/2012. számú határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadja jegyzőkönyv-vezetőnek Szűcs Helgát, jegyzőkönyv hitelesítőnek Balog Ferencet.

01/02-05/2012. számú határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadja jegyzőkönyv-vezetőnek Szűcs Helgát, jegyzőkönyv hitelesítőnek Balog Ferencet. Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. 2012. ÉVI ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 01/02-05/2012. számú határozat: Az elnökség egyhangúlag elfogadja jegyzőkönyv-vezetőnek

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés

Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Magyar Floorball Szakszövetség Elnökségi ülés Dátum: 2014. május 10. 10 óra Helyszín: Dunaújváros, Campus Aréna Jegyzőkönyvvezető: Jaczkó Róbert Gyula Az Elnökségi ülés napirendi pontjai: 1. Női U19-es

Részletesebben

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái

Versenyszabályzat. 1. Hatálya. 2. Kizárólagosság. 3. Versenynaptár. 4. Versenyek fajtái Versenyszabályzat 1. Hatálya 1.1. Jelen versenyszabályzat (továbbiakban: VSZ) vonatkozik valamennyi Magyarországon, a Magyar Tamburello Szövetség (továbbiakban: MATAMSZ) szervezésében vagy jóváhagyásában

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG U14 ÉS U18 KORCSOPORTBAN 2018-19. U14 ÉS U18 EGYÉNI

Részletesebben

Magyar Gószövetség közgyűlés jegyzőkönyve

Magyar Gószövetség közgyűlés jegyzőkönyve Magyar Gószövetség közgyűlés jegyzőkönyve Budapest, Kondor Béla Közösségi Ház 1181 Budapest, Kondor Béla sétány 8. 2013.12.30. 18:00 Jelenlévők, tagok: Matolcsi Máté, a Gószövetség elnöke (Barcza Gedeon

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. 2016/1. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2015. 12. 10-i elnökségi ülés emlékeztetőjét. 2016/2. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a következő elnökségi

Részletesebben

HATÁROZATOK TÁRA 2016.

HATÁROZATOK TÁRA 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2016. 01/2016. (03. 08.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége a MOB Gerevich Aladár Sportösztöndíj Szabályzatának

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG 23. EREDMÉNYKÖZLŐ 2013. március 16-17. 1 KÖZLEMÉNYEK TÁJÉKOZTATÁS A Női Szuperliga bajnokság XVIII. fordulójában kisorsolt 1088. számú Pannon-Flax Győri Lenszövő SE KÖFÉM SC mérkőzés a rendkívüli időjárás

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöksége 2014.

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

A 2008. őszi Pro Tour versenyekkel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatom Önöket:

A 2008. őszi Pro Tour versenyekkel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatom Önöket: Tisztelt Sporttársak! A 2008. őszi Pro Tour versenyekkel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatom Önöket: 2007. július 1-től életbe lépett nevezési rend értelmében minden nemzeti szövetség jogosult versenyszámonként

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG KOSÁRPALÁNTA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint 6 fő teljes jogú tag 2 fő egyesületi tag, (szavazati joggal nem rendelkezik)

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint 6 fő teljes jogú tag 2 fő egyesületi tag, (szavazati joggal nem rendelkezik) 1 JEGYZŐKÖNYV amely készült a HAJDÚ-BIHAR MEGYEI SAKKSZÖVETSÉG Közgyűléséről Időpontja: 2015. június 12. 16 óra 00 perc Helye: Debrecen, Maróthy Gy. U. 5-7 (CTS Irodaház oktatóterem) Jelen vannak: a mellékelt

Részletesebben

A páros versenyek végleges eredményei:

A páros versenyek végleges eredményei: 1 12. VEGYTERV SZABADIDŐSPORT TEKEKUPA 8. Lakatos Géza emlékverseny. 2006. augusztus 11 27. Serdülőknek és ifjúságiaknak: 4x30 = 120 vegyesgurítás. Szenioroknak: 4x21 = 84 hármas-taroló gurítás. A páros

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS A MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM ELŐÍRÁSA ALAPJÁN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2018/19. ÉVI TERÜLETI FIÚ-LÁNY UTÁNPÓTLÁS EGYÉNI BAJNOKSÁG U14 ÉS U18 KORCSOPORTBAN 2018-19. U14 ÉS U18 EGYÉNI

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019.

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYARORSZÁG AKROBATIKUS KOSÁRLABDA CSAPAT BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

KENGURU ÉS S GYERMEK KUPA VERSENYKIÍRÁS 2012/2013

KENGURU ÉS S GYERMEK KUPA VERSENYKIÍRÁS 2012/2013 KENGURU ÉS GYERMEK KUPA VERSENYKIÍRÁS 2012/2013 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2014-2015. évi, Budapest

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2018/2019. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2014. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöke 2015.

Részletesebben

2017. ÉVI EGYÉNI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI EGYÉNI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933-0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

Elnökségi határozatok:

Elnökségi határozatok: 0A/2015.11.19 számú elnökségi határozat Az elnökség elfogadta a Napirendet. 0B/2015.11.19 számú elnökségi határozat Jegyzőkönyvvezető: Balogh Borbála Elnökségi határozatok: 2015.11.19. 0C/2015.11.19 számú

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2015/2016. ÉVI NŐI OB I/B OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG V E R S E N Y K I Í R Á S A I. A BAJNOKSÁG 1. A Magyar Köztársaság 2015/2016. évi Országos I/B Osztályú Női

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2015. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS TÍMÁR KÁROLY

VERSENYKIÍRÁS TÍMÁR KÁROLY VERSENYKIÍRÁS A BUDAPESTI TEKÉZŐK SZÖVETSÉGE SZERVEZÉSÉBEN 2019.ÉVI TÍMÁR KÁROLY EMLÉKVERSENY A versenysorozat céljai: A 2019. évre a Budapesti Tekézők Szövetsége továbbiakban: BTSZ - által kiírt versenysorozat

Részletesebben

5/2010. Az Elnökség a Gerevich ösztöndíjra tett javaslatot egyhangúlag elfogadta.

5/2010. Az Elnökség a Gerevich ösztöndíjra tett javaslatot egyhangúlag elfogadta. Az MSSZ Elnöksége 2010. évi határozatai: 2010. január 24. 1/2010. Az Elnökség elfogadta a korong, puska, pisztoly, utánpótlás és futócél szakágak 2010. évi felkészülési tervét. 2/2010. Az Elnökség jóváhagyta

Részletesebben

Ranglista és Minősítési Szabályzat

Ranglista és Minősítési Szabályzat MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG Hatályos: 2013.január 1-től Az MTLSZ Elnöksége által elfogadva 2013.január 7-én Készítette: Bakó László és Borka György 1 1 Egyéni ranglista 1.1 Az MTLSZ minden Ranglista verseny

Részletesebben

12. EREDMÉNYKÖZLŐ december

12. EREDMÉNYKÖZLŐ december H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 6 85 Adószám: 1817366--4 (36-1) 46 6 86 117146-4347 www.tekesport.hu 1. EREDMÉNYKÖZLŐ 16. december 17-18. 1 H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG 1. RENDEZŐ: A 2015/2016. évi Magyar Iskolai Egyéni Bajnokságok Teke sportágban (nemenként és korcsoportonként) VERSENYKIÍRÁSA. A 2015/2016. évi Magyar Iskolai Egyéni Bajnokságokat a Magyar Bowling és Teke

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT

Részletesebben

2012. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság. Versenykiírás

2012. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság. Versenykiírás 2012. évi Tájékozódási Búvárúszó Felnőtt és Junior Országos Bajnokság Versenykiírás 1. A verseny célja: A tájékozódási búvárúszás 2012. évi Felnőtt és Junior korosztály Országos Bajnokainak és helyezettjeinek

Részletesebben

SAVARIA KUPA 2016 FÉRFI EGYÉNI

SAVARIA KUPA 2016 FÉRFI EGYÉNI SAVARIA KUPA 6 FÉRFI EGYÉNI név csapat tarolás ősszfa Lipp Vencel Ajka Kristály SE 67 Simon Károly Arborétum-Herény SE 67 Nagy Lajos Ajka Kristály SE 8 99 Nagy László egyéni induló (am) 9 97 Molnár Pál

Részletesebben

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION Férfi Dr. Heppp Ferenc Emlékkupa és Magyar Kupa Versenykiírás 2012/2013. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 21/2011 (09.26.) számú Hivatalos Értesítő 2011.09.26. Tartalom Versenybizottsági határozatok... 3 2 Versenybizottsági határozatok 346/2011. (09.21) számú határozat A 2011. október

Részletesebben

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG) VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

évi NB. III. Észak nyugati csoport, NB. III. Észak nyugati csoport ifjúsági csapatbajnokságok együttes VERSENYKIÍRÁSA

évi NB. III. Észak nyugati csoport, NB. III. Észak nyugati csoport ifjúsági csapatbajnokságok együttes VERSENYKIÍRÁSA Győr Moson Sopron megyei Tekézők Szövetsége 9022 Győr, Batthyány tér 2. Adószám: 18211212 1 08 Bankszámlaszám: 58600300 11202079 E mail: gy.metesz@freemail.hu 2013 2014. évi NB. III. Észak nyugati csoport,

Részletesebben

Kenguru és Gyermek Kupa. Versenykiírás 2010/2011.

Kenguru és Gyermek Kupa. Versenykiírás 2010/2011. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Kenguru és Gyermek Kupa Versenykiírás 2010/2011. MEGTÁRGYALTA ÉS ELFOGADTA AZ MKOSZ ELNÖKSÉGE 2010. szeptember 20. 2010/2011. KENGURU ÉS GYERMEK KUPA 2. 1. A verseny

Részletesebben

2017. ÉVI DUPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI DUPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933-0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI TOLLASLABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA A Tollaslabda Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ)

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság 2013-2014. évi indulási jogát eldöntő osztályozó mérkőzések versenykiírása 1. Az Osztályozó mérkőzések résztvevői A) A 2012-2013.

Részletesebben

2009. ÉVI VERSENYKIÍRÁS SPORTAKROBATIKA SZAKÁG PONTSZERZŐ VERSENYEIRE

2009. ÉVI VERSENYKIÍRÁS SPORTAKROBATIKA SZAKÁG PONTSZERZŐ VERSENYEIRE HUNGARIAN GYMNASTICS FEDERATION MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG H 1143 Budapest, Istvánmezei út 1-3., III. emelet 306. Tel.: (36-1) 460-6883, 460-6905 Fax: (36-1) 460-6907 Web: www.tornasport.hu E-mail: torna@tornasport.hu

Részletesebben

Fejér megye 2013/2014. évi megyei I. osztályú felnőtt férfi asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása

Fejér megye 2013/2014. évi megyei I. osztályú felnőtt férfi asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség 8000 Székesfehérvár Piac tér 12 14. Fejér megye 2013/2014. évi megyei I. osztályú felnőtt férfi asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása 1. A bajnokság célja:

Részletesebben

Közlemény: December 14-én tartotta az Elnökség az idei év utólsó ülését, melyen az alábbi fontos döntéseket hozta:

Közlemény: December 14-én tartotta az Elnökség az idei év utólsó ülését, melyen az alábbi fontos döntéseket hozta: Tekehíradó Kiadja: Körlevél gyanánt a Győr Moson Sopron megyei Tekézők Szövetsége 9022 Győr, Batthyány tér 2. (Levelezési cím: 9141 Ikrény, József A. u 59.) Felelős kiadó: Kocsis-Katona Imre Felelős szerkesztő:

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28.

Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 28. 2010. ÉVI ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 01/02-06/2010. számú határozat: 02/02-06/2010. számú határozat: 1. Belépés a Magyar Siketek

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2015/2016. ÉVI FÉRFI OB I/B OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA I. A BAJNOKSÁG 1. A Magyar Köztársaság 2015/2016. évi Országos I/B Osztályú Férfi Vízilabda

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének évi határozatai:

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének évi határozatai: A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnökségének 2017. évi határozatai: 1/2017. II. 01. határozat Elnökség határozatban az alábbiak szerint döntött a 2017. évi Országos Bajnokság helyszínének kijelölésével

Részletesebben

III. WATT 22 Kupa Versenykiírás

III. WATT 22 Kupa Versenykiírás III. WATT 22 Kupa Versenykiírás A WATT 22 SE a sportág népszerűsítése érdekében az idei évben ismét megrendezi immár a III. WATT 22 elnevezésű vándor kupát az Országos- és a Budapesti Tekézők Szövetsége

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS A VAS MEGYEI TEKÉZŐK SZÖVETSÉGE SZERVEZÉSÉBEN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2016/17. ÉVI VAS MEGYEI ISKOLAI EGYÉNI BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS A VAS MEGYEI TEKÉZŐK SZÖVETSÉGE SZERVEZÉSÉBEN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2016/17. ÉVI VAS MEGYEI ISKOLAI EGYÉNI BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS A VAS MEGYEI TEKÉZŐK SZÖVETSÉGE SZERVEZÉSÉBEN LEBONYOLÍTÁSRA KERÜLŐ 2016/17. ÉVI VAS MEGYEI ISKOLAI EGYÉNI BAJNOKSÁG nemenként és korcsoportonként, igazolt illetve amatőr kategóriákban 2016-17.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2017/2018. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2017/2018. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Verseny rendezője: TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2017/2018. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Verseny célja: A MEFS által 2017/18. tanévben meghirdetett egyetemi

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL. A MEFOB Általános Versenykiírás rendelkezik a résztvevőkről.

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL. A MEFOB Általános Versenykiírás rendelkezik a résztvevőkről. Verseny rendezője: TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Verseny célja: A MEFS által 2018/19. tanévben meghirdetett egyetemi

Részletesebben

Horgászegyesület Elnöke

Horgászegyesület Elnöke Horgászegyesületek Velencei-tavi és Dunamenti Szövetsége H V D SZ 8 0 0 0 S z é k e s f e h é r v á r S z é c h e n y i u. 4. Nyt. Szám: 15/2014 Horgászegyesület Elnöke SZÉKHELYÉN Tárgy: Versenykiírás

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2015/2016. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2015/2016. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Verseny rendezője: TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2015/2016. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Verseny célja: A MEFS által 2015/16. tanévben meghirdetett egyetemi

Részletesebben

4. A VERSENY HELYSZÍNE: A BKV ELŐRE SC. hatsávos tekepályája: 1087.Budapest. Sport u.2. Tel: 461 6500/24271. Verbó Gyöngyi

4. A VERSENY HELYSZÍNE: A BKV ELŐRE SC. hatsávos tekepályája: 1087.Budapest. Sport u.2. Tel: 461 6500/24271. Verbó Gyöngyi VEGYTERV SZABADIDŐSPORT TEKEKLUB 1145. BUDAPEST. Columbus u.52/b. Levelezési cím: Szabó Béla. 1087. BUDAPEST. Mosonyi u. 1. Tel: (1) 314 3515 Mo: 06 30 554 2532 Folyószámlaszámunk: OTP. XIV. ker. fiókja.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. (Magyar Floorball Szakszövetség- Versenybizottsági ülés)

Jegyzőkönyv. (Magyar Floorball Szakszövetség- Versenybizottsági ülés) Jegyzőkönyv (Magyar Floorball Szakszövetség- Versenybizottsági ülés) Dátum: 2012.05.29. 18.30 Helyszín: Magyar Sport Háza, 2. emelet 207 Résztvevők: Vörös László (VB elnök), Tóth Dóra, Kiss Tibor, Német

Részletesebben

Az MSSZ Elnöksége 2012. évi határozatai:

Az MSSZ Elnöksége 2012. évi határozatai: Az MSSZ Elnöksége 2012. évi határozatai: 2012. január 9. 001/2012. sz. határozat: Az Elnökség 1 ellenszavazattal és 2 tartózkodással megszavazta, hogy a Szövetség Vezetősége a Nemzeti Sport 2012. január

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 2014. évi válogató versenysorozat

Részletesebben

18 00 Elek-Savanya István(HUN)

18 00 Elek-Savanya István(HUN) XI. alkalommal Szegeden megrendezésre kerülő WNBA-NBC A" kategóriás férfi egyéni világranglista verseny a BB MENTOR kupáért 20. 20.01.09. (szerda) 12 Kehi Zoltán (HUN) KSV Waldrems 14 15 16 Kántor János

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG KOSÁRPALÁNTA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

IV. Tüker M. SC Kupa

IV. Tüker M. SC Kupa IV. Tüker M. SC Kupa versenykiírása 2018. 08. 08-22-23-24-25-26. 2018.06.02. Rendező: Az 1952-ben alapított Tüker M. SC Tekeszakosztálya A Tüker M. SC Tekeszakosztálya hagyományőrző céllal a 2018-es naptári

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉG TEKE SZKÁGI SZÖVETSÉG H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 6 85 dószám: 1817366--4 (36-1) 46 6 86 teke@tekesport.hu 117146-4347 www.tekesport.hu 5. EREDMÉNYKÖZLŐ 13. április 6-7. 1 TEKE SZKÁGI

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól)

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól) A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól) 1./2010.07.14. Elnökségi határozat Az MRSZ Elnöksége újra hatályba helyezi az Ügyvivő Testület által 16/05.25. ÜT határozatban

Részletesebben

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE. 2014. június 3.

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE. 2014. június 3. MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE 2014. június 3. Tartalom Jegyzőkönyvvezető... 2 Jegyzőkönyv hitelesítő... 2 Napirendi pontok elfogadása... 2 CdJ 2015 szervezésének folytatása... 2 Héraklész

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018

MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 MAGYARORSZÁG KEREKESSZÉKES KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 A BAJNOKSÁG CÉLJA a. A kerekesszékes kosárlabda meghonosítása és fejlesztése, sportszakmai feladatok megvalósítása.

Részletesebben

2014. június 11. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak:

2014. június 11. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak: MSSZ RENDES ELNÖKSÉGI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVE 2014. június 11. A Magyar Súlyemelő Szövetség elnöksége 2014. június 11-én 16 órakor a Magyar Sport Háza 3. emeleti tárgyalójában tartotta 2014. évi ötödik (5.)

Részletesebben

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 1. Célja: Versenyzési és minősítési lehetőség biztosítása a felnőtt és ifjúsági tájékozódási sportolók részére, a sportág népszerűsítése, vándorkupa elnyerése 2. Rendező:

Részletesebben

nemzeti egyetemi kosárlabda bajnokság (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015

nemzeti egyetemi kosárlabda bajnokság (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015 nemzeti egyetemi kosárlabda bajnokság (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146

Részletesebben