More space. More versatility. More Civic. Több hely, több lehetőség.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "More space. More versatility. More Civic. Több hely, több lehetőség."

Átírás

1 CIVIC TOURER

2 02 : BEVEZETÉS 04 Megjelenés 08 Belső kialakítás 10 Magic Seats ülésrendszer 12 Kényelmi felszerelések 16 Technikai megoldások 20 Teljesítmény 24 Biztonság 26 Menetbiztonsági eszközök 28 Modellváltozatok 36 Kárpitok 37 Színválaszték 38 Eredeti Honda Kiegészítők 42 Műszaki adatok 48 Civic-gének 50 Honda Premium Quality 51 Az álmok ereje More space. More versatility. More Civic. Több hely, több lehetőség. Több Civic A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket. Épp ezért tovább finomították a Civic Tourer küllemét egy új, sportosabb első lökhárítóval és fényszóróval tovább fokozva a stílusos megjelenést. A Civic Tourer egy modern, hatékony menetbiztonsági eszközökkel felszerelt, dinamikusan vezethető, rendkívül sokoldalú autó, amit a kategória egyik legnagyobb csomagtere tesz még vonzóbbá. Egy újabb Civic, ami igazodik az életstílusához. A képen egy Twilight Blue Metallic színű Civic Tourer 1.6 i-dtec látható.

3 04 : MEGJELENÉS Újraértelmezett stílus Modern és sportos Akárcsak minden Civic, a Tourer is kitűnik a sorból, és pont ezt szerettük volna elérni. Egy áramvonalas, lendületes megjelenésű családi autót hoztunk létre, ami lenyűgöző formavilága ellenére kategóriaelső a helykínálatot illetően. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer 1.6 i-dtec látható Twilight Blue Metallic színben.

4 06 : MEGJELENÉS Tökéletes összhangban Funkció és forma A Honda fejlesztőlaborjában a valós értékeket tartjuk szem előtt, s e filozófia mentén készült az új Civic Tourer is. A letisztult vonalvezetésű karosszéria nemcsak gyönyörű, hanem a hatékonysághoz is hozzájárul. Áramvonalas kialakítása elősegíti a károsanyag-kibocsátás és üzemanyag-fogyasztás csökkentését, a jellegzetes, háromszög alakú hátsó oldalablak pedig az átláthatóságot, ezáltal a biztonságot fokozza. A karosszériába simuló, erőteljes fényszóró, a rejtett hátsó ajtókilincs és a cápauszonyra hasonlító antenna szintén a légellenállás mérséklését szolgálja, alacsony emisszióval és kifinomult, csendesebb menetkomforttal ajándékozva meg a Civic Tourer tulajdonosát. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer 1.6 i-dtec látható Twilight Blue Metallic színben.

5 08 : BELSŐ KIALAKÍTÁS Ráadásként a rakodónyílást a lehető legszélesebbre szabtuk, az ötödik ajtó pedig rendkívül magasra nyílik, így semmi nem zavarja a bepakolást. Az alacsony rakodóperem jelentősen megkönnyíti a bepakolást, a biztonságos szállításról pedig olyan extrák gondoskodnak, mint az állítható poggyászrögzítő háló vagy az egyetlen mozdulattal felcsévélhető csomagtérroló. Mindent úgy alakítottunk ki, hogy könnyen kezelhető és az aktuális élethelyzethez igazítható legyen. Munkánk gyümölcseként a Civic Tourer gazdája hatalmas rakodótérrel gazdálkodhat: a 117 literes padlórekesszel együtt a csomagtartó befogadóképessége alapesetben 624 liter*, ami a hátsó ülések ledöntésével 1668 literre bővíthető, ha egészen a tetővonalig pakoljuk meg az autót bármilyen utazáshoz elegendő. TETŐSÍNEK Stíluselemként és praktikus kiegészítőként egyaránt helytállnak. Segítségükkel a legnagyobb rakományokat is magunkkal vihetjük. CSOMAGRÖGZÍTŐ HÁLÓ A kétállású csomagrögzítő háló a biztonságos rögzítést szolgálja. A hátsó üléssor mögé rögzíthető a képen látható módon, vagy annak ledöntése esetén akár az első üléssor mögé is. RUGAMASAN KIALAKÍTHATÓ TÉR A Magic Seats ülésrendszer ezernyi módon variálható, s egyetlen mozdulattal padlósíkba hajtható. Élvezze a teret telis-tele remek ötletekkel A 12 voltos elektromos aljzat, energiát biztosíthat a piknikezéshez vagy egyéb szabadtéri tevékenységhez használt eszközöknek. Minden apró részletet gondosan kidolgoztunk, beleértve a padlókárpitot is. Az új anyag ellenáll a szennyeződéseknek, így még a sáros bakancsok után maradt foltok is könnyedén eltávolíthatók. *A 624 literes értéket felhajtott hátsó üléstámlákkal, a csomagtérroló vonaláig mértük. PADLÓREKESZ Tartsa értékeit biztonságban! A 117 literes padlórekeszben elrejtheti becses tárgyait a kíváncsi tekintetek elől. CSOMAGTÉRROLÓ A csomagtérrolót elég megérinteni egy adott ponton, s an visszabújik a házába. Ha épp nem használja, akár a csomagtér padlója alatt is tárolhatja. A képen egy Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive látható Twilight Blue Metallic színben, fekete bőrkárpitozással. Hogy mely felszereltségi szinteken érhetők el ezek az extrák, a oldalon olvashatja el.

6 Rugalmas, alkalmazkodó Magic Seats ülésrendszer Legyen szó utasokról, biciklikről vagy házi kedvencekről, az autóban helyre van szükségük. Ezért aztán az utolsó centit is kihasználtuk a Civic Tourerben, s a kategória legtágasabb belső terét alakítottuk ki. A Magic Seats rendszer minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújt az utastér variálhatóságát illetően. Ülései annyiféleképpen állíthatók, hogy tulajdonképpen nincs az a hétköznapi tárgy, amit ne lehetne bepakolni az autóba. A hátsó támlák 60:40 arányban dönthetők, az ülések rögzítése és lehajtása pedig pofonegyszerű. MAGIC SEATS ÜLÉSRENDSZER : 11 Model shown is Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive in A Twilight képen Blue egy Executive Metallic with felszereltségű Civic Tourer 1.6 i-dtec látható Twilight black leather Blue Metallic interior. színben, fekete bőrkárpitozással.

7 KÉNYELMI FELSZERELÉSEK : 13 Dőljön hátra Élvezze az utazást Az élet néha úgy hozza, hogy A és B között hatalmas a távolság, sőt megesik, hogy egészen Z-ig kell autóznunk. Ha Civic Tourerrel kel útra, átlagon felüli kényelemben, s persze stílusosan érheti el célját. Hogy otthon érezhesse magát, a tágas utasteret csupa kiváló minőségű, de mégis sportos érzetet nyújtó anyagból állítottuk össze, s olyan kiegészítőkkel fűszereztük meg, mint az elektromosan állítható derék- és oldaltámasszal kényelmesebbé tett vezetőülés. Ez persze a vezetési élményt is fokozza, így minden szempontból a legjobbra számíthat a pilóta. Az Ön kényelmét tartjuk szem előtt. Elektronikusan állítható derékés oldaltámasz a vezetőülésben Model shown is Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive with manual transmission, optional Advanced Driver Assistance System A képen Pack egy Executive 2, HDD navigation felszereltségű and Civic Tourer 1.6 i-dtec látható váltóval, opcionális Fejlett Vezetéstámogató black Rendszer leather (Advanced interior. Driver Assistance System) felszereltségi csomaggal, Honda CONNECT-tel és fekete bőrkárpitozással.

8 KÉNYELMI FELSZERELÉSEK : 15 Ösztönös tervezés Művészi elgondolás A Civic Tourer vezetője mindig a középpontban érezheti magát, hiszen a műszerfal és a középkonzol lágyan körülöleli a pilótát, s minden kezelőszerv, illetve kapcsoló tökéletesen kézre esik. Hogy mindig az útra koncentrálhasson, a kormánykerékre helyezett gombokat funkció alapján csoportosítottuk, s úgy helyeztük el őket, hogy soha ne kelljen keresgélnie az ujjaknak. Model shown is Civic Tourer A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer 1.8 i-vtec látható váltóval, 1.6 opcionális i-dtec Executive Fejlett Vezetéstámogató with manual Rendszer (Advanced Driver Assistance System) felszereltségi csomaggal, Honda transmission, CONNECT-tel optional és fekete Advanced bőrkárpitozással. Driver Assistance System Pack 2, HDD navigation and black leather interior.

9 TECHNIKAI MEGOLDÁSOK : 17 Maradjon mindig kapcsolatban Kifejlesztettünk egy innovatív és intelligens rendszert, ami még szórakoztatóbbá és biztonságosabbá teszi az utazást. SZEMÉLYRE SZABHATÓ HÁTTÉRKÉP Töltse fel kedvenc képét a Honda CONNECT-re, és állítsa be háttérképként! A kijelző személyre szabható, így könnyedén igazodhat az Ön stílusához. BLUETOOTH-KOMPATIBILIS TELEFONKIHANGOSÍTÓ Böngésszen telefonszámai között az intuitív, érintőképernyős kijelzővel! Ez nem más, mint a Honda CONNECT szórakoztatóelektronikai és információs rendszer, melynek segítségével folyamatosan kapcsolatban lehet mindazzal, amit szeret az életben, beleértve a családot, a barátokat és persze kedvenc zenei albumjait. Mindezt egy központi, érintőképernyős kijelző teszi lehetővé, amit éppoly könnyű kezelni, mint a modern okostelefonokat. Ha képes okostelefonjáról wifihálózatként megosztani az internetet vagy rendelkezik mobil wifirouterrel, a Honda CONNECT szolgáltatásainak köre tovább bővíthető.* Amellett, hogy Honda CONNECT hétcolos érintőképernyőjén az Ön által meghatározott háttérkép jeleníthető meg, a zeneszámok is könnyedén kiválaszthatók. Ezt az Aha rádió teszi lehetővé, melynek révén a világhálóról hallgathat zenét vagy rádióprogramot, beleértve a híreket, időjárás-jelentést, sportműsorokat, podcasteket és hangoskönyveket is. A fejegység Bluetooth-kompatibilis, így okostelefon csatlakoztatásával kihangosítóként is használható. Δ Mindemellett az érintőképernyő segítségével akár a világhálón is böngészhet.** A Garmin díjnyertes, műholdas navigációs rendszere feláras extraként érhető el a Honda CONNECT-hez. Ikonokra épülő menüje valós idejű forgalmi információkat biztosít a vezetőnek, és figyelmezteti a sebességkorlátozásokra. A térképek öt évig ingyenesen frissíthetők. A Honda CONNECT alkalmas MirrorLink kapcsolat kiépítésére.*** AHA * Az Aha alkalmazás segítségével internetrádiókhoz kapcsolódhat, elérheti Facebook és Twitter fiókját, s megkeresheti az Önhöz legközelebbi éttermeket, illetve szállodákat. GARMIN NAVIGÁCIÓS RENDSZER Garmin PhotoReal TM rendszer fotórealisztikus képek formájában jeleníti meg a közelgő kereszteződéseket és lehajtókat, s nyilakkal jelzi a helyes irányt. Emellett a rendszer képes ideális útvonalat ajánlani, valósidejű információk alapján segít elkerülni a dugókat, megjeleníti a sebességkorlátozást jelző táblákat, és három dimenzióban rajzolja fel az épületeket, valamint a domborzatot. * A Honda alkalmazások használata adatforgalmat vagy roamingot vonhat maga után, amiért szolgáltatója díjat számolhat fel. ** Ez a funkció csak akkor használható, ha az autó áll. *** Ez a funkció csak akkor használható, ha a csatlakoztatni kívánt készülék kompatibilis a Honda CONNECT által támogatott MirrorLink rendszerrel. A MirrorLink lehetővé teszi, hogy az okostelefon kijelzőjén megjelenő ikonok, illetve információk az autó érintőképernyőjén is megjelenjenek, s a vezető közvetlenül használhassa a telefon alkalmazásait. Ha kíváncsi rá, hogy mely felszereltségi szinteknél érhetők el ezek a kiegészítők, kérjük, lapozzon a oldalra! Δ A kihangosító csak kompatibilis okostelefonokkal párosítható.

10 TECHNIKAI MEGOLDÁSOK : 19 Az utat érezze, ne az úthibákat A Civic Tourer futóműve menetkomfort és úttartás terén egyaránt a maximumot nyújtja, amihez nagyban hozzájárul az Adaptív Lengéscsillapító Rendszer* is. Mindegy, hogy hosszú, országúti szakaszok, vagy gidres-gödrös városi utcácskák várnak Önre, az Adaptív Lengéscsillapító Rendszerre mindig számíthat. A különféle üzemmódok kiválasztásával az útviszonyoknak, a súlyterhelésnek és vezetési stílusának megfelelően változtathatja a felfüggesztés feszességét. A fejlesztési folyamat során az európai utakon tettük próbára a Civic Tourert, s úgy hangoltuk, hogy a helyi útviszonyokhoz és vásárlói elvárásokhoz passzoljon. NORMAL Kifinomult útfekvés, könnyű kezelhetőség ez a beállítás szinte minden körülményhez ideális. COMFORT Az éppen aktuális beállítás az i-mid-n látható. Az autó leállításakor a beállítást a rendszer megjegyzi, így induláskor a pilótának nem kell újra előkeresnie az adatokat.* Ilyenkor lágyabb a csillapítás, így rossz minőségű utakon is kiváló maradhat a menetkomfort. DYNAMIC Ez az üzemmód a sportos vezetési stílushoz igazodik, remek útfekvéssel és precíz irányíthatósággal ajándékozva meg a pilótát. Az Adaptív Lengéscsillapító Rendszer gombja a váltókarnál kapott helyet. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer 1.6 i-dtec látható Twilight Blue Metallic színben. * Az Adaptív Lengéscsillapító Rendszer csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető. Az extrákkal kapcsolatban a oldalon találhat bővebb információt.

11 20 : TELJESÍTMÉNY Teljesítmény, amiben mindig megbízhat A Civic fejlesztésénél elsődleges szempont volt a megbízhatóság, ezért az 1.6 i-dtec és 1.8 i-vtec motort egyaránt a végsőkig teszteltük. Próbáink során mindkét erőforrást a maximumra pörgettük, s hosszú-hosszú napokon át folyamatosan terheltük, hogy kiszűrjük a lehetséges hibákat. A különleges eljárásnak köszönhetően hajtóműveink rendkívüli futásteljesítményre lehetnek büszkék, egyúttal gond nélkül elviszik Önt, bárhová is vezet útja. Persze a strapabíróság csak egy a sok kiváló tulajdonság közül, legalább ennyire fontosak a menetteljesítmények is. Az 1.8 i-vtec motor például 142 lóerővel járul hozzá a vezetési élményhez, s akár 210 km/órás sebességre is képes, ha a körülmények engedik. A hatfokozatú vagy ötfokozatú váltóval társítható i-vtec hajtóművet az intelligens változó-szelepvezérlés (az i-vtec betűszó első írásjegye utal az intelligensre) teszi hatékonnyá. Alkalmazásával lehetőség nyílt a motor teljesítményének teljes kiaknázására, amellett, hogy az üzemanyag-fogyasztás kifejezetten kedvező maradt. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer 1.6 i-dtec látható Twilight Blue Metallic színben.

12 TECHNOLÓGIA : 23 Innováció, teljesítmény és hatékonyság Az Earth Dreams Technológiával készülő 1.6 i-dtec dízelmotort rendkívüli üzemanyag-hatékonyság és teljesítmény jellemzi, 120 lóerejével csupán 3,8 l/100 km-es* kombinált fogyasztás áll szemben. A motoralkatrészek súlyát és súrlódását a lehető legalacsonyabbra mérsékeltük, így kifinomult járáskultúra, gyors gázreakció, s mindössze 99 g/km-es* szén-dioxid-kibocsátás jellemzi a hajtóművet. Az 1.6 i-dtec és 1.8 i-vtec motorokhoz egyaránt elérhető az üzemanyag-hatékonyságot fokozó ECO Assist rendszer, valamint Alapjárati Leállító Rendszer, amely leállítja, majd újraindítja a motort, ha a vezető hosszabb ideig áll a forgalomban. Ráadásként a sebességmérő háttérvilágításának színe az aktuális üzemanyag-fogyasztásnak megfelelően változik, a kézi kapcsolású váltóval felszerelt modelleknél pedig egy apró ikon jelenik meg a műszerfalon, amikor a fordulatszám abba a régióba ér, ahol érdemes váltania a vezetőknek, ha gazdaságosan kíván autózni. Bármelyik motort is választja, annak tudatában ülhet volánhoz, hogy egy szebb jövő reményében építettük autóját. ECON GOMB VÁLTÁST JELZŐ IKON * Az 1.6 i-dtec erőforrás kombinált üzemanyag-fogyasztása 3,8-3,9 l/100 km, szén-dioxid-kibocsátása g/km. A menetteljesítményekkel kapcsolatos további információkért, kérjük, lapozza fel a oldalt.

13 BIZTONSÁG : 25 Légzsákok A Civic Tourer utasterét szinte körülölelik a légzsákok, a bennülőket többek között dupla front- és függönylégzsák óvja az ütközések során. Ostorcsapás-sérülést megelőző fejtámlák az első sorban Ha mégis ráfutásos baleset történne, a speciális fejtámlák és a hárompontos, vészhelyzetben an reteszelő biztonsági övek a sofőrt és utasát is megóvják. ISOFIX rögzítési pontok Segítségükkel biztonságosan rögzítheti a gyermeküléseket, így a legkisebbek is teljes védettségben utazhatnak. Első a biztonság! Kísérőfény Hogy még kényelmesebben érezze magát, a Civic séta közben is megvilágítja Önnek az utat. Ha sötétben parkol le, az első fényszórók 15 másodpercig égve maradnak a zárást követően, távirányítós nyitásnál pedig an felkapcsolódnak, hogy visszafelé se kelljen botorkálnia. Az új generációban minden idők legbiztonságosabb Civicjét tisztelhetjük, egyedülállóan fejlett konstrukciójáról sokat elárul, hogy az Euro NCAP töréstesztjén ötcsillagos minősítést szerzett a modell. A kiváló eredmény alapja a minőségi acélból készülő Fejlett Kompatibilitású Karosszériaszerkezet, melynek nyúlványai elvezetik az utastér irányából az ütközési energiát, egyszersmind elnyelik azt, mérsékelve a másik járműre jutó erőhatásokat is. Miután a különlegesen biztonságos kocsitestet összeállítottuk, az aktív menetbiztonsági eszközök fejlesztésével folytatódott a munka, s olyan rendszert hoztunk létre, ami minden irányból és szempontból maximális védelmet nyújt. Az utastérben található légzsákrendszer, az elektronikus fékerőelosztó és a menetstabilizáló alapáron jár a Civichez, csakúgy, mint a nedves úton is biztos irányíthatóságot garantáló blokkolásgátló, valamint a fékasszisztens. Mindezt opcionális biztonsági csomaggal egészítheti ki a megrendelő, mely olyan elemeket tartalmaz, mint például a Közúti Jelzőtáblákat Felismerő, a Sávelhagyásra Figyelmeztető vagy Holttérfigyelő Rendszer. Menetstabilizáló Rendszer (VSA - Vehicle Stability Assist) Útközben a menetstabilizáló szenzorjai folyamatosan figyelik a kerekek tapadását, s ha veszélyhelyzetet érzékelnek, a rendszer an fékez vagy csökkenti a motorerőt. Guminyomás-ellenőrző Rendszer (DWS - Deflation Warning System) A guminyomás-ellenőrző rendszer az abroncsok állapotát felügyeli, s ha defektet észlel, azonnal figyelmezteti a sofőrt. Elektronikus Fékerőelosztó (EBD - Electronic Brake Force Distribution) Ez az intelligens rendszer a blokkolásgátló működését teszi még kifinomultabbá, ugyanis az aktuális súlyeloszlásnak megfelelően osztja el fékerőt az első és hátsó tengelyek között. Közreműködésével még stabilabb az autó a fékezések során, és akkor is hatékonyan lassíthat a vezető, ha a megengedett legnagyobb súlyterheléssel indul útnak. Hegymeneti Asszisztens (HSA - Hill Start Assist) Működésének lényege, hogy lejtőn indulásnál megakadályozza az autó hátragurulását, amíg a vezető áthelyezi lábát a fékről a gázpedálra. Automatikus Vészvillogó A vészfékezést érzékelő modul an bekapcsolja és a megszokottnál gyorsabban villogtatja az irányjelzőket, hogy az Ön mögött haladók időben értesüljenek a kialakult helyzetről. Ötcsillagos EuroNCAP minősítés, a legrangosabb eredmény a független töréstesztlaborok vizsgálatain. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer 1.6 i-dtec látható.

14 26 : MENETBIZTONSÁGI ESZKÖZÖK Elképesztően okos Elképesztően biztonságos Fejlett Vezetéstámogató Rendszer (Advanced Driver Assistance System Pack) Aktív Városi Fékrendszer (City-Brake Active System) 1 Ez a fejlett kiegészítő 5-től 30 km/óráig ellenőrzés alatt tartja a Civic Tourer és az előtte haladó jármű közötti távolságot. A családját mindenki szereti biztonságban tudni. Nálunk ezt senki nem tudja jobban, ezért alkottuk meg Fejlett Vezetéstámogató Rendszer csomagunkat (Advanced Driver Assistance System Pack). A Comfort felszereltségi szinttől alapfelszereltségként kínált Aktív Városi Fékrendszer (City-Brake Active System) folyamatosan figyeli a jármű előtti forgalmat, és azonnal figyelmezteti a vezetőt, ha ráfutásos ütközés veszélyét érzékeli. Ezáltal a sofőrnek jut elég ideje beavatkozni és elkerülni a balesetet. Menetbiztonsági kiegészítőink révén teljes nyugalomban róhatja a kilométereket, méghozzá annak tudatában, hogy a Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer rögtön tájékoztatja, ha letér az útról, a Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer (Forward Collision Warning) pedig pásztázza az autó környezetét, és segít megelőzni a veszélyhelyzetek kialakulását. Holttérfigyelő Rendszer (Blind Spot Information) A Holttérfigyelő Rendszer sávváltásoknál és előzéseknél játszik szerepet, ugyanis folyamatosan monitorozza az autó a vezető által nem látható környezetét, és ha veszélyt érzékel, figyelmezteti a sofőrt. Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer (Traffic Sign Recognition) A Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer a többcélú kamera segítségével 100 méteren belül azonosítja az útmenti, előzést tiltó és sebességkorlátozó KRESZ-táblákat, s képüket an kirajzolja az Intelligens Multiinformációs Kijelző folyadékkristályos képernyőjére. Az eszköz egyszerre két táblát képes megjeleníteni. Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer (Lane Departure Warning) A Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer az útburkolati jeleket tartja szemmel, s ha úgy látja, hogy a vezető irányjelzés nélkül elhagyja sávját, vizuális és hangjelekkel tájékoztatja a kialakult veszélyhelyzetről. 2 3 Amennyiben úgy méri fel, hogy a két autó közötti távolság vészesen lerövidült, vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt. Ha a sofőr nem reagál, az Aktív Városi Fékrendszer an fékezni kezd, illetve önműködően lelassítja az autót, s elkerüli a balesetet, ha az időjárási és útviszonyok lehetővé teszik. Automatikus Távolsági Fényszóró (Highbeam Support System) Az Automatikus Távolsági Fényszóró annak megfelelően kapcsolja fel és le a reflektort, hogy milyenek a fényviszonyok, illetve hogy milyen távolságban vannak a Civic előtt haladó, s a szemből érkező járművek. Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer (Forward Collision Warning) A ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer a járműbe épített többcélú kamera adatait elemzi, s felismeri, ha akadály felé közeledik az autó. A berendezés vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a sofőrt a veszélyhelyzetre, lehetőséget adva a baleset elkerülésére. Kitolatást Segítő Rendszer (Cross Traffic Monitor) Ez az eszköz a keresztirányú forgalmat figyeli tolatás közben, s ha veszélyt érzékel, az i-mid kijelzőn megjelenő üzenetekkel, illetve nyilakkal figyelmezteti a vezetőt. A képen egy Executive felszereltségű, White Orchid Pearl fényezésű Civic 1.6 i-dtec, valamint egy szintén Executive felszereltségű, Twilight Blue Metallic színű Civic Tourer 1.6 i-dtec látható.

15 MODELLVÁLTOZATOK : 29 > Executive 1.8 i-vtec Hatfokozatú váltó Ötfokozatú váltó 1.6 i-dtec Hatfokozatú váltó 17 colos alumíniumfelnik Vezetőoldali, két fázisban felfúvódó i-srs légzsák Utasoldali SRS légzsák (kulccsal kikapcsolható) Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Ostorcsapás-sérülést megelőző első fejtámlák Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti asszisztens (HSA) ISOFIX rögzítési pontok (a hátsó üléssor szélein) Riasztórendszer Csomagtérroló Intelligens kulcsnélküli ajtónyitás és indítás Bőrkárpitozás Bőrkárpitozású kormánykerék Bőrkárpitozású váltógomb ( váltó esetén) Alumínium pedálsor Intelligens multiinformációs kijelző (i-mid) Alapjárati Leállító Rendszer ( váltó esetén) Adaptív Lengéscsillapító Rendszer Kétzónás, klímaszabályozású légkondicionáló Tempomat sebességhatárolóval Automatikusan sötétedő belső tükör Esőérzékelős ablaktörlő Sötétedést érzékelő fényszórók Parkolóradar (elöl és hátul) Távirányítással felhúzható elektromos ablakok Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Elektromosan állítható és behajtható, fűthető külső tükrök Távirányítással behajtható külső tükrök Elektromosan állítható oldaltámasz a vezetőülésnél Fűthető első ülések Magic Seats ülésrendszer Tárolórekesz a padlóban Kék hangulatvilágítás az utastérben, az első ajtók vonalában Honda CONNECT 7" érintőképernyős kijelző az alábbi funkciókkal: AM/FM/DAB rádió, internetrádió, telepített Aha alkalmazás*, internetböngészés*, Garmin navigációs rendszer és CDlejátszó Bluetooth rendszerű telefonkihangosító (HFT)** Tolatókamera Sötétített üveg Ezüstszínű tetősínek Fényszórómosó Első ködfényszórók LED-es nappali menetfények Időzíthető fényszóró le- és felkapcsolás (haza- és visszakísérőfény) Aktív Városi Fékrendszer (City-Brake Active System) Extraként rendelhető: Fejlett Vezetéstámogató Rendszer, benne: Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer Holttérfigyelő Rendszer Kitolatást Segítő Rendszer Automatikus Távolsági Fényszóró Bőrülés Kék hangulatvilágítás * Az Aha TM alkalmazás (beleértve az internetrádiót is) és az internetböngésző akkor működik, ha képes okostelefonjáról wifihálózatként megosztani az internetet vagy rendelkezik mobil wifirouterrel. A Honda CONNECT alkalmazások használata adatforgalmat vagy roamingot vonhat maga után, amiért szolgáltatója díjat számolhat fel. Javasoljuk, hogy használatbavétel előtt ellenőrizze a mobiltelefonjára kötött internet-előfizetési szerződést. Az internetböngészési funkció csak akkor elérhető, ha az autó áll. Megjegyzés: Ha a csatlakoztatni kívánt mobilkészülék kompatibilis a Honda CONNECT által támogatott MirrorLink rendszerrel, az eszköz lehetővé teszi, hogy az okostelefon kijelzőjén megjelenő ikonok, illetve információk az autó érintőképernyőjén is megjelenjenek, s a vezető közvetlenül használhassa a telefon alkalmazásait. ** A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon! Ha kíváncsi a felszereltségi szinttel kapcsolatos összes információra, kérjük, lapozza fel a oldalt! Garmin navigációs rendszer Fotórealisztikus képek formájában, a lehető legérthetőbben jeleníti meg a kereszteződéseket és lehajtókat. A képen egy Executive felszereltségű Civic Tourer 1.6 i-dtec látható Twilight Blue Metallic színben. Elektromosan állítható derék- és oldaltámasz a vezetőülésnél A vezetőülés helyzetét és formáját saját testalkatának megfelelően állíthatja be, így mindig kényelemben utazhat. Intelligens kulcsnélküli ajtónyitás és indítás Nem kell a kulccsal vesződnie, a Civic Tourert akkor is kinyithatja, illetve bezárhatja, ha a távirányító éppen a zsebében van. Bőrkárpitozás A bőrbevonatú ülések és utastérelemek még magasabbra emelik a Civic Tourer színvonalát.

16 MODELLVÁLTOZATOK : 31 > Lifestyle 1.8 i-vtec Hatfokozatú váltó Ötfokozatú váltó 1.6 i-dtec Hatfokozatú váltó 17 colos alumíniumfelnik Vezetőoldali, két fázisban felfúvódó i-srs légzsák Utasoldali SRS légzsák (kulccsal kikapcsolható) Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Ostorcsapás-sérülést megelőző első fejtámlák Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti asszisztens (HSA) ISOFIX rögzítési pontok (a hátsó üléssor szélein) Bőrkárpitozású kormánykerék Bőrkárpitozású váltógomb ( váltó esetén) Alumínium pedálsor Intelligens multiinformációs kijelző (i-mid) Alapjárati Leállító Rendszer ( váltó esetén) Adaptív Lengéscsillapító Rendszer Kétzónás, klímaszabályozású légkondicionáló Tempomat sebességhatárolóval Esőérzékelős ablaktörlők Sötétedést érzékelő fényszórók Parkolóradar (elöl és hátul) Távirányítással felhúzható elektromos ablakok Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Fűthető első ülések Magic Seats ülésrendszer Rögzítési pontok a csomagrögzítő hálónak (B- és C-oszlop) Rozsdamentes védőelem a rakodóperemen Tárolórekesz a csomagtér padlójában Honda CONNECT 7" érintőképernyős kijelző az alábbi funkciókkal: AM/FM/DAB rádió, internetrádió, telepített Aha alkalmazás*, internetböngészés* Kormánykerékről vezérelhető audiorendszer Bluetooth rendszerű telefonkihangosító (HFT)** Aktív Városi Fékrendszer (City-Brake Active System) Tolatókamera Sötétített ablakok Ezüstszínű tetősínek Fényszórómosók Ködfényszórók Halogén fényszórók LED-es fényszórók Időzíthető fényszóró le- és felkapcsolás (haza- és visszakísérőfény) Extraként rendelhető: Honda CONNECT Garmin navigációs rendszerrel és CD-lejátszóval Fejlett Vezetéstámogató Rendszer, benne: Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer Holttérfigyelő Rendszer Kitolatást Segítő Rendszer Automatikus Távolsági Fényszóró Alumínium pedálsor Ezüstszínű tetősín * Az Aha TM alkalmazás (beleértve az internetrádiót is) és az internetböngésző akkor működik, ha képes okostelefonjáról wifihálózatként megosztani az internetet vagy rendelkezik mobil wifirouterrel. A Honda CONNECT alkalmazások használata adatforgalmat vagy roamingot vonhat maga után, amiért szolgáltatója díjat számolhat fel. Javasoljuk, hogy használatbavétel előtt ellenőrizze a mobiltelefonjára kötött internet-előfizetési szerződést. Az internetböngészési funkció csak akkor elérhető, ha az autó áll. Megjegyzés: Ha a csatlakoztatni kívánt mobilkészülék kompatibilis a Honda CONNECT által támogatott MirrorLink rendszerrel, az eszköz lehetővé teszi, hogy az okostelefon kijelzőjén megjelenő ikonok, illetve információk az autó érintőképernyőjén is megjelenjenek, s a vezető közvetlenül használhassa a telefon alkalmazásait. ** A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon! Ha kíváncsi a felszereltségi szinttel kapcsolatos összes információra, kérjük, lapozza fel a oldalt! Parkolóasszisztens Az első és hátsó lökhárítókba integrált szenzorok segítségével a legszűkebb helyekre is beparkolhat. Ha túl közel kerül valamihez, a rendszer hangjelzéssel figyelmezteti. A képen egy Lifestyle felszereltségű Civic Tourer 1.6 i-dtec látható Crystal Black Pearl színben. Ezüstszínű tetősínek Látványos és praktikus, akárcsak maga a Civic Tourer. Sötétített ablakok Megvéd a kíváncsi tekintetektől, bensőségesebbé teszi a hangulatot és kevesebb napfényt enged be a Civic Tourer hátsó részén. Adaptív Lengéscsillapító Rendszer Válasszon a Normal, Comfort és Dynamic névre keresztelt üzemmódok közül, s hangolja a futómű feszességét az aktuális viszonyokhoz. Rozsdamentes védőelemmel takart rakodóperem Megóvja az autó fényezését a bepakolások során, így hozzájárul az állapotmegőrzéshez.

17 MODELLVÁLTOZATOK : 33 > Elegance 1.8 i-vtec Hatfokozatú váltó Ötfokozatú váltó 1.6 i-dtec Hatfokozatú váltó Esőérzékelős ablaktörlők A rendszer érzékeli, ha folyadék kerül a szélvédőre, és mennyiségének megfelelően an állítja az ablaktörlők sebességét. Bőrborítású kormánykerék A kifinomult összetevők luxusautóvá varázsolják a Civic Tourert. Tolatókamera Az ötödik ajtóban elhelyezett, nagy látószögű kamera teljes képet közvetít a jármű mögötti területről. 17 colos alumíniumfelnik Vezetőoldali i-srs légzsák (két fázisban felfúvódó) Utasoldali SRS légzsák kikapcsolási lehetőséggel Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Ostorcsapás-sérülést megelőző első fejtámlák Blokkolásgátlós Fékrendszer (ABS) Elektronikus Fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (Brake Assist) Menetstabilizáló Rendszer (Vehicle Stability Assist - VSA) Hegymeneti Asszisztens (HSA) ISO Fix gyerekülés-rögzítési pontok Vészfékezést jelző fény Guminyomás-ellenőrző Rendszer (DWS) Csomagtérroló Bőrkárpitozású kormánykerék Bőrkárpitozású váltógomb ( váltó esetén) Intelligens Multiinformációs Kijelző (i-mid) Alapjárati Leállító Rendszer ( váltó esetén) Kétzónás, klímaszabályozású légkondicionáló Tempomat sebességhatárolóval Esőérzékelős ablaktörlők Sötétedést érzékelő fényszórók Távirányítással felhúzható elektromos ablakok Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Elektromosan állítható és behajtható, fűthető külső tükrök Távirányítással behajtható külső tükrök Megvilágított piperetükör Zseb az első utasülés hátoldalán Hátsó könyöktámasz Fűthető első ülések Magic Seats ülésrendszer Aktív Városi Fékrendszer (City-Brake Active System) Tárolórekesz a csomagtér padlójában Tolatókamera MP3-kompatibilis CD-lejátszó AUX és USB csatlakozás Hat hangszóró Kormánykerékről vezérelhető audiorendszer Bluetooth rendszerű telefonkihangosító (HFT)** Fekete tetősínek Fényszórómosók Ködfényszórók Halogén fényszórók LED-es nappali menetfények Időzíthető fényszóró le- és felkapcsolás (haza- és visszakísérőfény) Extraként rendelhető: Honda CONNECT 7" érintőképernyős kijelző az alábbi funkciókkal: AM/FM/DAB rádió, internetrádió, telepített Aha alkalmazás*, internetböngészés*, Garmin navigációs rendszer és CD-lejátszó Fejlett Vezetéstámogató Rendszer, benne: Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer Holttérfigyelő Rendszer Kitolatást Segítő Rendszer Automatikus Távolsági Fényszóró Automatikusan sötétedő belső tükör Kétzónás légkondicionáló Bluetooth rendszerű telefonkihangosító (HFT)** * Az Aha TM alkalmazás (beleértve az internetrádiót is) és az internetböngésző akkor működik, ha képes okostelefonjáról wifihálózatként megosztani az internetet vagy rendelkezik mobil wifirouterrel. A Honda CONNECT alkalmazások használata adatforgalmat vagy roamingot vonhat maga után, amiért szolgáltatója díjat számolhat fel. Javasoljuk, hogy használatbavétel előtt ellenőrizze a mobiltelefonjára kötött internet-előfizetési szerződést. Az internetböngészési funkció csak akkor elérhető, ha az autó áll. Megjegyzés: Ha a csatlakoztatni kívánt mobilkészülék kompatibilis a Honda CONNECT által támogatott MirrorLink rendszerrel, az eszköz lehetővé teszi, hogy az okostelefon kijelzőjén megjelenő ikonok, illetve információk az autó érintőképernyőjén is megjelenjenek, s a vezető közvetlenül használhassa a telefon alkalmazásait. ** A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon! Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem működik együtt az audiorendszerrel. Ha kíváncsi a felszereltségi szinttel kapcsolatos összes információra, kérjük, lapozza fel a oldalt! Sötétedést érzékelő fényszórók Automatikusan felkapcsolja a tompított fényszórókat, ha jelentősen csökken a környezeti fény. Ködfényszóró Plusz fényerőt biztosít rossz időjárási körülmények között, így mindig tisztán láthatja az utat autója előtt. A képen egy Elegance felszereltségű Civic Tourer 1.6 i-dtec látható Polished Metallic színben. Riasztórendszer Megakadályozza, hogy a Civic Tourer idegen kezekbe kerüljön. 17 colos alumíniumfelnik Vonzó, sportos megjelenés.

18 MODELLVÁLTOZATOK : 35 > Comfort 1.8 i-vtec Hatfokozatú váltó 1.6 i-dtec Hatfokozatú váltó 16 colos alumíniumfelnik Vezetőoldali, két fázisban felfúvódó i-srs légzsák Utasoldali SRS légzsák (kulccsal kikapcsolható) Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Ostorcsapás-sérülést megelőző első fejtámlák Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti asszisztens (HSA) Kétfázisú, vészhelyzetben an reteszelő biztonsági övek elöl Kétfázisú, vészhelyzetben an reteszelő övfeszítő (ELR) Vészhelyzetben an reteszelő biztonsági övek hátul Vészhelyzetben an reteszelő övfeszítő (ELR) ISOFIX rögzítési pontok (a hátsó üléssor szélein) Guminyomás-ellenőrző Rendszer (DWS) Vészfékezést jelző fény Intelligens Multiinformációs Kijelző (i-mid) Alapjárati Leállító Rendszer ( váltó esetén) Automatikus elektromos ablakemelők elöl (le és fel) Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Megvilágított piperetükör Fűthető első ülések Magic Seats ülésrendszer Aktív Városi Fékrendszer (City-Brake Active System) Rögzítési pontok a csomagrögzítő hálónak (B- és C-oszlop) Tárolórekesz a padlóban Térképolvasó lámpa (elöl) MP3-kompatibilis CD-lejátszó USB és AUX bemenet (ipod kompatibilis) Négy hangszóró Kormánykerékről vezérelhető audiorendszer Bluetooth rendszerű telefonkihangosító (HFT)** Fekete tetősínek Fényszórómosó Halogén fényszórók LED-es nappali menetfények Időzíthető fényszóró le- és felkapcsolás (haza- és visszakísérőfény) Harmadik, magasra helyezett féklámpa Extraként rendelhető: Honda CONNECT 7" érintőképernyős kijelző az alábbi funkciókkal: AM/FM/DAB rádió, internetrádió, telepített Aha alkalmazás*, internetböngészés*, Garmin navigációs rendszer és CD-lejátszó Csomagtérroló Kormánykerékről vezérelhető audiorendszer * Az Aha TM alkalmazás (beleértve az internetrádiót is) és az internetböngésző akkor működik, ha képes okostelefonjáról wifihálózatként megosztani az internetet vagy rendelkezik mobil wifirouterrel. A Honda CONNECT alkalmazások használata adatforgalmat vagy roamingot vonhat maga után, amiért szolgáltatója díjat számolhat fel. Javasoljuk, hogy használatbavétel előtt ellenőrizze a mobiltelefonjára kötött internet-előfizetési szerződést. Az internetböngészési funkció csak akkor elérhető, ha az autó áll. Megjegyzés: Ha a csatlakoztatni kívánt mobilkészülék kompatibilis a Honda CONNECT által támogatott MirrorLink rendszerrel, az eszköz lehetővé teszi, hogy az okostelefon kijelzőjén megjelenő ikonok, illetve információk az autó érintőképernyőjén is megjelenjenek, s a vezető közvetlenül használhassa a telefon alkalmazásait. ** A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon! Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem működik együtt az audiorendszerrel. Ha kíváncsi a felszereltségi szinttel kapcsolatos összes információra, kérjük, lapozza fel a oldalt! > S 1.6 i-dtec Hatfokozatú váltó 16 colos alumíniumfelnik Vezetőoldali, két fázisban felfúvódó i-srs légzsák Utasoldali SRS légzsák (kulccsal kikapcsolható) Oldallégzsákok (elöl) Függönylégzsákok (elöl és hátul) Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti asszisztens (HSA) Kétfázisú, vészhelyzetben an reteszelő biztonsági övek elöl ISOFIX rögzítési pontok Távirányítós központi zár Alapjárati Leállító Rendszer Textilkárpitozás Intelligens Multiinformációs Kijelző (i-mid) Elektromos ablakemelők elöl Halogén fényszórók LED-es nappali menetfények Időzíthető fényszóró le- és felkapcsolás (haza- és visszakísérőfény) Tempomat sebességhatárolóval Az elektronikus szabályozású sebességrögzítő tartja a sofőr által megadott sebességet, ezáltal jelentősen megkönnyíti a hosszabb utakat. Légkondicionáló klímaszabályozással Mindig a vezető által beállított hőmérsékletet biztosítja az utastérben. Multifunkciós kormánykerék Lehetővé teszi, hogy a vezető anélkül adjon utasításokat a járműnek, hogy elengedné a volánt. A képen egy Comfort felszereltségű Civic Tourer 1.8 i-vtec látható Alabaster Silver Metallic színben. Fűthető ülések A vezető és az utas ülését két fokozatban állítható fűtés teszi kényelmesebbé. Automatikus csomagtérroló Elég megérinteni egy adott ponton, és azonnal visszabújik a házába, így táskákkal teli kézzel is könnyedén elérhetővé teheti a csomagtartót. Elektromosan állítható, fűthető külső tükrök Könnyedén beállíthatja az ideális látószöget és pikk-pakk lefűtheti a jeget a hideg reggeleken.

19 36 : KÁRPITOZÁS SZÍNVÁLASZTÉK : 37 Kárpitozás Bármilyen fényezést is választ, a kárpitok széles palettáján megtalálhatja a hozzá illő belső anyagokat. Crystal Black Pearl Golden Brown Metallic Színválaszték Milano Red Az első benyomás mindig nagyon fontos. Válassza ki az ízlésének megfelelő fényezést, s döntse el, mennyire szeretne feltűnő lenni! < Szürke bőr Polished Metal Metallic Twilight Blue Metallic Passion Red Pearl << Fekete szövet < Fekete bőr Alabaster Silver Metallic Brilliant Sporty Blue Metallic White Orchid Pearl Fekete szövet Szürke bőr Fekete bőr Szürke tetőkárpit Executive Lifestyle Elegance Comfort S Jelmagyarázat Alapfelszereltség Nem elérhető A felszereltségekhez rendelhető kárpitozásokról bővebben a oldalon tájékozódhat. A képen egy Honda Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive látható.

20 Melyik az Önhöz leginkább illő Felszereltségi csomag Kiegészítők széles skálájából szemezgethet, hogy még különlegesebbé tegye a Civic Tourer személyiségét. A különféle opciós csomagoktól az alumíniumfelniken át, az egyedülálló extrákig mindent megtalál a kínálatban. Rally Red Külső felszereltségi csomag Tegye egyedibbé autóját, és tűnjön ki a sorból! A Rally Red külső felszereltségi csomag részeként kínált piros dizájnelemek egyedi és sportos megjelenést kölcsönöznek a Civic Tourernek. Black Edition Felszereltségi csomag Tegye autóját még vonzóbbá a Black Edition csomag stílusos, fekete kiegészítőivel! A csomag tartalma: - Shiny Black első és oldalsó légterelő - Shiny Black borítás a külső tükrökön - Shiny Black hátsó diffúzor - Crystal Black csomagtérajtó szpoiler - Shiny Black borítás az üzemanyagbetöltő-nyílás fedelén - Black Edition embléma A képen szereplő modellen 18 colos Nitrogen könnyűfém keréktárcsa látható. EREDETI HONDA KIEGÉSZÍTŐK : 39 A csomag tartalma: - Dekoráció a hűtőrácson - Borítás a külső tükrökön - Tetőszpoiler díszítés A képen szereplő modellen 18 colos Inferno könnyűfém keréktárcsa látható. Kényelem Felszereltségi csomag A Kényelem felszereltségi csomag olyan stílusos kiegészítőket tartalmaz, amelyek megvédik autóját a karcolásoktól, horzsolásoktól és a sártól, illetve homoktól. A csomag tartalma: - Oldalvédő díszlécek - Díszléc az ajtóküszöbökön - Sárfogó gumik elöl és hátul A képen szereplő modellen 17 colos Cobalt könnyűfém keréktárcsa látható. Cargo Felszereltségi csomag Rendezze el poggyászait ezekkel a praktikus kiegészítőkkel! Hangulatvilágítás Felszereltségi csomag Tegye még hangulatosabbá autója belső terét a Hangulatvilágítás felszereltségi csomaggal. Ha szeretné megtekinteni az összes elérhető extrát, kérjük, töltse le a Civic Tourer Accessory alkalmazást az itunes vagy a Google Play segítségével! A csomag tartalma: - Térelválasztó háló - Rekeszekre osztható csomagtértálca - Hálós oldalzsebek - Csomagtérnyílás küszöbvédő burkolat A csomag tartalma: - Megvilágított ajtóküszöbök - Hangulatvilágítás a lábtérnél

21 40 : EREDETI HONDA KIEGÉSZÍTŐK Króm Felszereltségi csomag Tegye még elegánsabbá autóját krómozott dizájnelemekkel! A csomag tartalma: - Krómozott első hűtődíszrács - Krómozott ablakkeret dekoráció - Oldalvédő díszlécek - Krómozott oldalsó dekoráció - Krómozott alsó csomagtérajtó szegély - Krómozott, sportos fedél az üzemanyagbetöltő-nyíláson A képen szereplő modellen 18 colos Hydrogen könnyűfém keréktárcsa látható. Válasszon könnyűfém keréktárcsát! 17" RADIUM 17" NEON 17" COBALT 17" & 18" ARGON 18" KRYPTON 18" HYDROGEN 18" NITROGEN 18" INFERNO Rally Red Utastér felszereltségi csomag Shiny Black Utastér felszereltségi csomag Parkolóradarok: A radarok elöl és hátul egyaránt pásztázzák a környezetet, és figyelmeztetnek, ha valamihez túlságosan közel kerül a jármű. A legszűkebb parkolóhelyekre is könnyedén beállhat, manőverezés közben nemcsak hangjelzések segítik, hanem az Intelligens Multiinformációs Kijelzőn (i-mid) is megjelenik, hogy melyik irányban van az akadály. Kereszttartók és tetőcsomagtartó: Fokozza autója szállítókapacitását erős, biztonságos tetőcsomagtartóval. Terhelhetősége extra leszorítókkal maximum 75 kg, legfeljebb 2 kerékpár szállítására alkalmas. További rendelhető kiegészítők: síbox, tetőbox, sí- és snowboardtartó, kerékpártartó. Leszerelhető vonóhorog: Az eredeti Honda vonóhorog segítségével magával viheti lakókocsiját vagy utánfutóját, melynek súlya 1000 és 1400 kg között változhat attól függően, hogy milyen motort és erőátviteli egységet választ. A leszerelhető kivitel csatlakozója használaton kívül a lökhárító takarásába hajtható, így nem töri meg az autó formai egységét. A maximális függőleges terhelés 75 kilogramm lehet. Fix vonóhorog szintén rendelhető. Igazítsa saját személyiségéhez és életviteléhez a belteret is! A színezett formai elemek természetes sportossággal ruházzák fel a karosszériát és az utasteret. Igazítsa saját személyiségéhez és életviteléhez a belteret Shiny Black belső felszereltségi csomaggal! A belső dizájnelemek még sportosabbá teszik a Civic Tourert. A csomag tartalma: A csomag tartalma: -Shiny Black dekoráció a szellőzőrostélyokon -Shiny Black dekoráció a középkonzolon -Shiny Black díszítés a kormánykeréken A képen látható modellben váltógomb, Elegance szőnyeg és kék padlótér-világítás is található. -Rally Red dekoráció a szellőzőrostélyokon -Rally Red dekoráció a középkonzolon -Rally Red díszítés a kormánykeréken A képen látható modellben váltógomb és Elegance szőnyeg is található. Kutyarács: A kutyarács segítségével biztonságosan szállíthatja kisállatait vagy csomagjait, miközben Ön a vezetéssel van elfoglalva. A rács elválasztja az utasteret a csomagtértől. Csomagtértálca: A csomagtér felületét védő vízálló tálca tökéletesen illeszkedik autója csomagtartójához, praktikus pakolás érdekében elválasztó elemeket is tartalmaz. Csúszásgátló felülettel, Civic logóval ellátva. Honda 3D-hangzás: Zene soha nem szólt még ennyire életszerűen Mindenki azt szeretné, ha az autójában kiépített audiorendszer a lehető legélethűbb hangzást nyújtaná. Ha a gyári audiorendszert kompakt Honda DSP-vel (Digital Signal Processing, magyarul digitális jelfeldolgozás) egészíti ki, mindig frenetikus zenei élményben lehet része.

22 MŰSZAKI ADATOK : 43 MŰSZAKI ADATOK S Comfort Elegance MŰSZAKI ADATOK Lifestyle Executive Motor Szelepvezérlés DOHC SOHC DOHC SOHC SOHC DOHC Hengerűrtartalom (cm 3 ) Üzemanyag típusa Gázolaj Benzin Gázolaj Benzin Benzin Gázolaj Teljesítmény Maximális teljesítmény (kw/fordulat/perc) 88/ / / / / /4000 Maximális teljesítmény (LE/fordulat/perc) 120/ / / / / /4000 Maximális forgatónyomaték (Nm/fordulat/perc) 300/ / / / / /2000 Gyorsulás km/óra (mp) 10,1 9,2 10,3 9,4 11,2 10,4 Végsebesség (km/óra) Üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás Városban (l/100km) 4,2 7,7 4,2 7,8 8,9 4,3 Városon kívül (l/100km) 3,6 5,3 3,6 5,5 5,3 3,7 Kombinált (l/100km) 3,8 6,2 3,8 6,4 6,6 3,9 Kombinált CO 2 -kibocsátás (g/km) Méretek Hosszúság (mm) Szélesség (mm) Szélesség a külső tükrökkel együtt (mm) Magasság terheletlenül, antennával (mm) Tengelytáv (mm) Első nyomtáv (mm) Hátsó nyomtáv (mm) Szabad hasmagasság a vezető súlyával terhelve (mm) Szállítható személyek száma (fő) Fordulókör a karosszéria széleinél mérve (m) 11,28 11,28 11,28 11,86 11,86 11,86 Kormányfordulatok száma a két végállás között (fordulat) 2,63 2,63 2,63 2,49 2,49 2,49 Térfogatadatok Csomagtartó befogadóképessége üléstámlák alaphelyzetben (liter, VDA szabvány) Csomagtartó befogadóképessége az ablakok vonaláig üléstámlák lehajtva (liter, VDA szabvány) Csomagtartó befogadóképessége a tető vonaláig üléstámlák lehajtva (liter, VDA szabvány) Üzemanyag-tartály térfogata (liter) Tömegadatok # Menetkész tömeg (kg) Megengedett legnagyobb össztömeg (kg) Maximális terhelhetőség (kg) Maximális tengelyterhelés elöl és hátul (kg) 1050/ / / / / /895 Fékezett vontatmány legnagyobb megengedett össztömege (kg) Fékezetlen vontatmány legnagyobb megengedett össztömege (kg) Maximális tetőterhelés (kg) Motor Szelepvezérlés SOHC SOHC DOHC SOHC SOHC DOHC Hengerűrtartalom (cm 3 ) Üzemanyag típusa Benzin Benzin Gázolaj Benzin Benzin Gázolaj Teljesítmény Maximális teljesítmény (kw/fordulat/perc) 104/ / / / / /4000 Maximális teljesítmény (LE/fordulat/perc) 142/ / / / / /4000 Maximális forgatónyomaték (Nm/fordulat/perc) 174/ / / / / /2000 Gyorsulás km/óra (mp) 9,5 11,3 10,5 9,5 11,4 10,5 Végsebesség (km/óra) Üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás Városban (l/100km) 7,8 8,9 4,3 7,8 8,9 4,3 Városon kívül (l/100km) 5,5 5,3 3,7 5,5 5,3 3,7 Kombinált (l/100km) 6,4 6,6 3,9 6,4 6,6 3,9 Kombinált CO 2 -kibocsátás (g/km) Méretek Hosszúság (mm) Szélesség (mm) Szélesség a külső tükrökkel együtt (mm) Magasság terheletlenül, antennával (mm) Tengelytáv (mm) Első nyomtáv (mm) Hátsó nyomtáv (mm) Szabad hasmagasság a vezető súlyával terhelve (mm) Szállítható személyek száma (fő) Fordulókör a karosszéria széleinél mérve (m) 11,86 11,86 11,86 11,86 11,86 11,86 Kormányfordulatok száma a két végállás között (fordulat) 2,49 2,49 2,49 2,49 2,49 2,49 Térfogatadatok Csomagtartó befogadóképessége üléstámlák alaphelyzetben (liter, VDA szabvány) Csomagtartó befogadóképessége az ablakok vonaláig üléstámlák lehajtva (liter, VDA szabvány) Csomagtartó befogadóképessége a tető vonaláig üléstámlák lehajtva (liter, VDA szabvány) Üzemanyag-tartály térfogata (liter) Tömegadatok # Menetkész tömeg (kg) Megengedett legnagyobb össztömeg (kg) Maximális terhelhetőség (kg) Maximális tengelyterhelés elöl és hátul (kg) 950/ / / / / /895 Fékezett vontatmány legnagyobb megengedett össztömege (kg) Fékezetlen vontatmány legnagyobb megengedett össztömege (kg) Maximális tetőterhelés (kg) Üzemanyag-fogyasztás: Ez az érték a közúti közlekedéshez szükséges üzemanyag mennyiségét mutatja. # A vontatmány legnagyobb tömegére vonatkozó mérések tengerszinten, 12 fokos emelkedőn, az európai szabványoknak megfelelően történtek. Üzemanyag-fogyasztás: Ez az érték a közúti közlekedéshez szükséges üzemanyag mennyiségét mutatja. # A vontatmány legnagyobb tömegére vonatkozó mérések tengerszinten, 12 fokos emelkedőn, az európai szabványoknak megfelelően történtek.

23 MŰSZAKI ADATOK : 45 MŰSZAKI ADATOK S Comfort Elegance Lifestyle Executive MŰSZAKI ADATOK S Comfort Elegance Lifestyle Executive Biztonság Két fázisban felfúvódó i-srs légzsák a vezetőnél SRS légzsák az első utasnál Oldallégzsákok elöl Függönylégzsákok két oldalon az utastér teljes hosszában Ostorcsapás jellegű nyaksérülés kockázatát csökkentő fejtámlák elöl Blokkolásgátló (ABS) Elektronikus fékerőelosztó (EBD) Fékasszisztens (BA) Menetstabilizáló (VSA) Hegymeneti elindulássegítő (HSA) Első biztonsági övek kétfázisú automata reteszeléssel (ELR) Hátsó biztonsági övek automata reteszeléssel (ELR) ISOFix gyermekülés-rögzítési pontok hátsó, szélső üléseknél Vészfékezést jelző fény Keréknyomás-figyelő rendszer (DWS) City-Brake ütközést megelőző rendszer (CTBA) - Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer (FCW) Közlekedési táblákat felismerő rendszer (TSR) Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW) Holttérfigyelő rendszer (BSI) Kitolatást segítő rendszer (CTA) Lopásvédelem Indításgátló rendszer Riasztóberendezés Távirányítós központi zár 2 darab behajtható tollú indítókulccsal Intelligens, kulcs nélküli nyitás és indítás Választható ajtónyitás Csomagtérroló - Utastér Szövetkárpitozás Bőrkárpitozás Bőrbevonatú kormánykerék Bőrbevonatú váltógomb Alumínium pedálsor Funkció és technika ECON gomb - Intelligens Multiinformációs Kijelző (i-mid) Funkció és technika Váltások esedékességére figyelmeztető rendszer (SIL) Elektromos szervokormány (EPS) Alapjárati Leállító Rendszer (start&stop) Adaptív Lengéscsillapító Rendszer (ADS) Váltókapcsolók a kormánykeréken Kényelem Klímaszabályozós légkondicionáló Kétzónás, klímaszabályozós légkondicionáló Tempomat sebességhatárolóval - Esőérzékelős ablaktörlők Hátsó ablaktörlő - Sötétedésérzékelős fényszórók Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör Parkolóradar (elöl és hátul) Elektromos ablakemelő (elöl és hátul) Automatikus elektromos ablakemelő elöl (le és fel) Automatikus elektromos ablakemelő hátul (le és fel) Távirányítóval felhúzható ablakok Állítható magasságú és távolságú kormánykerék Elektromosan állítható és fűthető külső tükrök - Távirányítással, elektromosan behajtható külső tükrök Középső könyöktámasz a hátsó sorban Piperetükör a napellenzőkben Megvilágított piperetükör a napellenzőkben - 12 voltos elektromos csatlakozó elöl 12 voltos elektromos csatlakozó a középkonzolon - 12 voltos elektromos csatlakozó a csomagtartóban - Csomagrögzítő horog a csomagtartóban Manuálisan állítható magasságú vezetőülés Elektronikusan állítható deréktámasz a vezetőülésben Elektronikusan állítható deréktámasz az első utasülésben Elektronikusan állítható oldaltámasz a vezetőülésben Tárolózseb az első utasülés háttámláján Fűthető első ülések - "Magic Seats" hátsó ülésrendszer - Csomagrögzítő háló Rögzítési pontok a csomagrögzítő hálóhoz (B- és C-oszlop) Rozsdamentes védőelem a rakodóperemen Tárolórekesz a padlóban - alapfelszereltség rendelhető extra nem rendelhető alapfelszereltség rendelhető extra nem rendelhető

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

LIFESTYLE PLUS. 1.6 i-dtec 120 LE - 2WD Hatfokozatú manuális váltó. 2.0 i-vtec 155 LE - 4WD Hatfokozatú manuális váltó Ötfokozatú automatikus váltó

LIFESTYLE PLUS. 1.6 i-dtec 120 LE - 2WD Hatfokozatú manuális váltó. 2.0 i-vtec 155 LE - 4WD Hatfokozatú manuális váltó Ötfokozatú automatikus váltó LIFESTYLE PLUS LIFESTYLE PLUS 1.6 i-dtec 120 LE - 2WD Hatfokozatú manuális váltó 1.6 i-dtec 160 LE - 4WD Hatfokozatú manuális váltó Kilencfokozatú automatikus váltó 2.0 i-vtec 155 LE - 4WD Hatfokozatú

Részletesebben

ÖTAJTÓS CIVIC FEJLETT ÉS SPORTOS

ÖTAJTÓS CIVIC FEJLETT ÉS SPORTOS CIVIC 02 : BEVEZETÉS TARTALOM 04 MEGJELENÉS 09 BELSŐ KIALAKÍTÁS 11 TECHNIKA 12 KÉNYELMES UTASTÉR 15 MÁGIKUS ÜLÉSEK 17 TELJESÍTMÉNY 18 EARTH DREAMS TECHNOLOGY MOTORCSALÁD 20 BIZTONSÁG 24 MODELLVÁLASZTÉK

Részletesebben

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG A HR-V modern formája kellemes látványt nyújt, ugyanakkor a szíveket is megdobogtatja. Robosztus megjelenésének és sportos oldalsó kialakításának köszönhetően biztosan

Részletesebben

AZ ÚJ ÖTAJTÓS CIVIC FEJLETT ÉS SPORTOS

AZ ÚJ ÖTAJTÓS CIVIC FEJLETT ÉS SPORTOS CIVIC 02 : BEVEZETÉS TARTALOM 04 MEGJELENÉS 09 BELSŐ KIALAKÍTÁS 11 TECHNIKA 12 KÉNYELMES UTASTÉR 15 MÁGIKUS ÜLÉSEK 17 TELJESÍTMÉNY 18 EARTH DREAMS TECHNOLOGY MOTORCSALÁD 20 BIZTONSÁG 24 MODELLVÁLASZTÉK

Részletesebben

More space. More versatility. More Civic. Több hely, több lehetőség.

More space. More versatility. More Civic. Több hely, több lehetőség. CIVIC TOURER 02 : BEVEZETÉS 04 Megjelenés 08 Belső kialakítás 10 Magic Seats ülésrendszer 12 Kényelmi felszerelések 16 Technikai megoldások 20 Teljesítmény 24 Biztonság 26 Menetbiztonsági eszközök 28 Modellváltozatok

Részletesebben

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel.

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel. 4 AJTÓS AZ ÖN ÚJ CIVICJE A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult négyajtós Civic egyértelmű bizonyíték a Honda innováció melletti elkötelezettségére. Letisztult, sportos vonalvezetésével

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

1. 6 i - D T E C D Í Z E L Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe Kiadás dátuma: február

1. 6 i - D T E C D Í Z E L Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe   Kiadás dátuma: február 1.6 i -DTEC DÍZEL Erőforrás EXECUTIVE ELEGANCE COMFORT S Motor típusa Dízel Dízel Dízel Dízel Lökettérfogat (cm 3 ) 1597 1597 1597 1597 Szelepvezérlés 4 szelep 4 szelep 4 szelep 4 szelep Emissziós besorolás

Részletesebben

AZ ÚJ ÖTAJTÓS CIVIC FEJLETT ÉS SPORTOS

AZ ÚJ ÖTAJTÓS CIVIC FEJLETT ÉS SPORTOS CIVIC 02 : BEVEZETÉS TARTALOM 04 MEGJELENÉS 09 BELSŐ KIALAKÍTÁS 11 TECHNIKA 12 KÉNYELMES UTASTÉR 15 MÁGIKUS ÜLÉSEK 17 TELJESÍTMÉNY 18 EARTH DREAMS TECHNOLOGY MOTORCSALÁD 20 BIZTONSÁG 24 MODELLVÁLASZTÉK

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI AZ UTAKRA Végre itt a Type R, amit mindenki várt. Karakteresebb, gyorsabb, erősebb. Ebbe az autóba a Honda apait-anyait beleadott, így nemcsak a közúton, hanem a versenypályán is megállja a helyét. A sportos

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Több hely. Több lehetőség. Több Civic.

Több hely. Több lehetőség. Több Civic. Az új Civic Tourer Több hely. Több lehetőség. Több Civic. A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket.

Részletesebben

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo 4 AJTÓS Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Listaár regisztrációs adóval (Ft) 6 799 000 7 399 000 8 199 000 Metálfényezés (Ft) 130 000 130 000 130 000 CVT (fokozatmentes) automata

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Ha nem kutatnánk az ismeretlent, nem fedezhetnénk fel semmi újat

Ha nem kutatnánk az ismeretlent, nem fedezhetnénk fel semmi újat CIVIC Ha nem kutatnánk az ismeretlent, nem fedezhetnénk fel semmi újat tartalom 03 megjelenés 05 belső kialakítás 07 Technika 09 kényelmes utastér 11 MAGIC SEAT ülésrendszer 17 teljesítmény 21 biztonság

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

TARTALOM 36 SZÍNVÁLASZTÉK 38 EREDETI HONDA KIEGÉSZÍTŐK 42 MŰSZAKI ADATOK 48 AZ ÁLMOK EREJE 49 HONDA PREMIUM QUALITY 02 : TARTALOM ÉS BEVEZETÉS

TARTALOM 36 SZÍNVÁLASZTÉK 38 EREDETI HONDA KIEGÉSZÍTŐK 42 MŰSZAKI ADATOK 48 AZ ÁLMOK EREJE 49 HONDA PREMIUM QUALITY 02 : TARTALOM ÉS BEVEZETÉS CR-V 02 : TARTALOM ÉS BEVEZETÉS TARTALOM 04 MEGJELENÉS 08 BELSŐ KIALAKÍTÁS 10 KOMMUNIKÁCIÓS ÉS AUDIORENDSZER 12 KÉNYELEM 14 HELYKÍNÁLAT 16 MŰSZAKI ALAPOK 18 TELJESÍTMÉNY 20 HATÉKONYSÁG 22 MENETBIZTONSÁG

Részletesebben

SZÜNTELEN FEJLŐDÉS. Képünkön egy Premium Crystal Red Metallic színben tündöklő Honda CR-V 1.5 VTEC TURBO látható Lifestyle felszereltséggel.

SZÜNTELEN FEJLŐDÉS. Képünkön egy Premium Crystal Red Metallic színben tündöklő Honda CR-V 1.5 VTEC TURBO látható Lifestyle felszereltséggel. SZÜNTELEN FEJLŐDÉS A CR-V nem véletlenül lett a világ legnagyobb példányszámban eladott szabadidő-autója, sikerét a folyamatos fejlesztésnek és persze mérnökeink innovatív gondolkodásának köszönheti. A

Részletesebben

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15" kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy <

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15 kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy < Új Prius Műszaki adatok Környezeti teljesítmény 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 15" kerekek 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 17" kerekek Fogyasztás (utoljára az EC 692/2008 rendelettel módosított EC 715/2007

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

02 : TARTALOM ÉS BEVEZETÉS TARTALOM

02 : TARTALOM ÉS BEVEZETÉS TARTALOM CR-V 02 : TARTALOM ÉS BEVEZETÉS TARTALOM 04 MEGJELENÉS 08 BELSŐ KIALAKÍTÁS 10 KOMMUNIKÁCIÓS ÉS AUDIORENDSZER 12 KÉNYELEM 14 HELYKÍNÁLAT 16 MŰSZAKI ALAPOK 18 TELJESÍTMÉNY 20 HATÉKONYSÁG 22 MENETBIZTONSÁG

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! HONDA PREMIUM QUALITY

04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! HONDA PREMIUM QUALITY 04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? HONDA PREMIUM QUALITY 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! Az Ön életéhez igazodó. ÚJ Minden a helyére került. HONDA CONNECT INFOTAINMENT

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben

5 A J T Ó S 11/16 Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B, Kiadás dátuma: 2016.

5 A J T Ó S 11/16 Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B,  Kiadás dátuma: 2016. 5 AJTÓS TUDATOS VEZETŐK SZÁMÁRA A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult ötajtós Civic nem más, mint az innováció és a technikai kiválóság iránti elkötelezettségünk ékes bizonyítéka. Egy

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK Nyomtatva: 16 / 12 / 2017 Lásd: Jogi nyilatkozat ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK ÁTTEKINTÉS INDULÓ ÁR: 15,800,000.00FT Elektrokromatikus (fényre sötétedő), behajtható és fűthető külső visszapillantó tükrök Parkolássegítő

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD RAV4 Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 2,2 D-CAT 150 6 A/T 2AD-FHV DPF 2AD-FTV 3ZR-FAE Multidrive S 3ZR-FAE Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint utoljára

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

Bruttó Listaár (Ft) A fenti árak előzetesek, kérjen árajánlatot márkakereskedőnktől!

Bruttó Listaár (Ft) A fenti árak előzetesek, kérjen árajánlatot márkakereskedőnktől! AZ ÉV PREMIERJE 2017 Bruttó Listaár (Ft) Az árlista 2016. szeptember 1-től megrendelt autókra érvényes visszavonásig. MOTOR Live Active Dynamic Executive 1,2 Turbo (116 LE) 6 M/T benzines 5 995 000 Ft

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft)

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) Modell (cm 3 ) Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 2 ZEMÉLYE KIÁRUZÁLLÍTÓ 208 VAN Access 1.2 PureTech 82 1560 1PIAADFKQ5K0ACG3 2 630 000 3 340 100 208 VAN Access 1.6 BlueHDi 75 1560 1PIAADFKM5K0ACG3

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda6 8,696,800.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019. 04.

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

FIESTA. Alapfelszereltség és választható opciók ös modellév /1

FIESTA. Alapfelszereltség és választható opciók ös modellév /1 Biztonság, védelem RED BLACK Első, hátsó tárcsafék Biztonsági elektronikai rendszerek -Menetstabilizáló rendszer (ESP) -Blokkolásgátló (ABS) -Visszagurulásgátló (HLA) Keréknyomás figyelő rendszer Gyermekzár

Részletesebben

Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord.

Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord. Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

03 BEVEZETÉS MÉRNÖKI PRECIZITÁS AZ ÉLET SZABADSÁGA

03 BEVEZETÉS MÉRNÖKI PRECIZITÁS AZ ÉLET SZABADSÁGA HR-V 03 BEVEZETÉS MÉRNÖKI PRECIZITÁS AZ ÉLET SZABADSÁGA A merészen új HR-V többet nyújt Önnek. Stílusos, sokoldalú, praktikus: olyan sokdimenziós vezetési élményt kínál, amely szigorú, ha kompromisszumokról

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Alapfelszereltség és választható opciók 2019-es modellév Érvényes: től A változtatás jogát fenntartjuk!

Alapfelszereltség és választható opciók 2019-es modellév Érvényes: től A változtatás jogát fenntartjuk! Biztonság, védelem Trend Business Titanium ST-Line Figyelmeztetés vezető- és utasoldali biztonsági öv bekapcsolására Hárompontos biztonsági övek minden ülésen Állítható első és hátsó fejtámlák ISOFIX előkészítés

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV A KOMPAKT SUV A CITROËN C3 AIRCROSS friss és eredeti megjelenésének köszönhetően egyedi színfolt a SUV modellek világában. A karosszériát robusztussá teszi a magasan

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Miért koncentrálnánk egyetlen területre, ha az összeset fejleszthetjük?

Miért koncentrálnánk egyetlen területre, ha az összeset fejleszthetjük? 4 ajtós Civic tartalom KÜLSő FORMATERv A VEZETő KÉNYELME BELSő KIALAKÍTÁS TECHNOLÓGIA TELJESÍTMÉNY BIZTONSÁG MODELLVÁLASZTÉK KIEGÉSZÍTőK SZÍNEK ÉS KÁRPITOk MűSZAKI ADATOK 03 07 09 11 13 15 17 19 21 23

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

PEUGEOT 508 SW. Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár cm3 120 LE 6 seb. man. 1.

PEUGEOT 508 SW. Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár cm3 120 LE 6 seb. man. 1. GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2C5FKDK51A0C0 7 690 000 1 000 000 6

Részletesebben

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2A4FKDK51A0C0 7 590 000 1 000 000 6

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

ÚJ FORD FIESTA. www.ford.hu 1 / 5 ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181

ÚJ FORD FIESTA. www.ford.hu 1 / 5 ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181 ÚJ FORD FIESTA Felszereltség 1.6l GTDi (182LE) M6 3 ajtós 6 170 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás: 5,9l/100 km, CO2 kibocsátás: 138 g/km A gépjármű ára a forgalombahelyezési költségeket nem tartalmazza! Részletekről

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

TELE VAN ÉLETTEL Kompakt építésmód, kategóriaelső helykínálat és kortárs megjelenés - az új Honda Jazz számtalan lehetőséget tartogat az Ön számára. Szenvedélyünk, hogy olyan autókat építsünk, amelyek

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

Ha nem kutatnánk az ismeretlent, nem fedezhetnénk fel semmi újat

Ha nem kutatnánk az ismeretlent, nem fedezhetnénk fel semmi újat CIVIC tartalom 03 MEGJELENÉS 05 BELSő KIALAKÍTÁS 07 TECHNIKA 09 KÉNYELMES UTASTÉR 11 Magic seat ÜLÉSrendszer 17 TELJESÍTMÉNY 21 BIZTONSÁG 25 AZ ÖN CIVICJE 27 KÁRPITOK 28 MODELLVÁLASZTÉK 37 SZÍNPALETTA

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G VECTRA ESSENTIA: teljes méretû légzsákok a vezetô- és utasoldalon, oldal- és tetôlégzsákok, övfeszítôk överôhatárolóval, 3-pontos automata biztonsági öv hátul

Részletesebben

Árlista ÚJ FORD FIESTA ST2. 2015.75-ös modellév. Érvényes: 2015. május 4-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015 / 02.

Árlista ÚJ FORD FIESTA ST2. 2015.75-ös modellév. Érvényes: 2015. május 4-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015 / 02. ÚJ FORD FIESTA Árlista 2015.75-ös modellév. Érvényes: 2015. május 4-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015 / 02. Felszereltség 3 ajtós 1.6l GTDi (182LE) M6 S6 6 235 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

ÚJ már 5 290 000 Ft-tól*

ÚJ már 5 290 000 Ft-tól* ÚJ már 5 290 000 Ft-tól* AKTUÁLIS AKCIÓ 800 000 Ft kedvezmény minden verzión, 3 év vagy 150 000 km garancia További 400 000 Ft kedvezmény Renault Crédit finanszírozás esetén* Laguna Black Edition/GT négykerék-kormányzással

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

A KALANDOK SZERELMESE A LEGMODERNEBB TECHNIKÁVAL FELVÉRTEZVE

A KALANDOK SZERELMESE A LEGMODERNEBB TECHNIKÁVAL FELVÉRTEZVE CR-V 02 : TARTALOM ÉS BEVEZETÉS TARTALOM 04 MEGJELENÉS 08 BELSŐ KIALAKÍTÁS 10 KOMMUNIKÁCIÓS ÉS AUDIORENDSZER 12 KÉNYELEM 14 HELYKÍNÁLAT 16 MŰSZAKI ALAPOK 18 TELJESÍTMÉNY 20 HATÉKONYSÁG 22 MENETBIZTONSÁG

Részletesebben

S&S 1PW2A4SKAQ04A0D

S&S 1PW2A4SKAQ04A0D PEUGEOT 508 Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár ACTIVE 1.6 BlueHDi 1560 cm 3 120 LE 1997 cm 3 150 LE S&S 1PW2A4LKDK51A0D0 8 170 000 1 000 000 7 170 000 S&S

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Személyszállító járművek. Terhelhetőség/ Típusszám

Személyszállító járművek. Terhelhetőség/ Típusszám Sorozat/Felszereltségi szint Motor Széria Terhelhetőség/ Típusszám Ajánlott nettó kisker ár Regisztrációs adó Ajánlott bruttó kisker ár Rövid tengelytávú modellek SWB Kombi Trend 1.8 TDCi 75LE 65 625/200

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél!

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél! Felszereltség Trend Titanium 1.4l TDCi DPF (70LE) M5 Motor 5 ajtós 3 600 000 Ft 3 740 000 Ft 4 000 000 Ft 3 810 000 Ft 3 950 000 Ft Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft Árlista 2015.25-ös modellév Érvényes: 2015. január 23-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01 Széria Motor Dupla kabinos nettó bruttó XL 2.2 TDCi 125LE 4x4 M6 5 900 000 Ft 7 493 000 Ft 2.2

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben