Jelölje: a kiállított nyomtatvány számát: a küldésre kijelölt fájl nevét: a kiutalandó összeget: 2. feladat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jelölje: a kiállított nyomtatvány számát: a küldésre kijelölt fájl nevét: a kiutalandó összeget: 2. feladat"

Átírás

1 1. feladat Az alábbi adatok ismeretében készítse el Miki Miklós egyéni vállalkozó átvezetési kérelmét! A bevallást ellenőrizze és jelölje ki elektronikus elküldésre! Az ügyintézőhöz a saját nevét, a telefonszámhoz a saját telefonszámát írja! A vállalkozó adatait a törzsadatokon keresztül rögzítse! Vállalkozó neve: Miki Miklós Székhely, illetve levelezési címe: 1030 Budapest, Benyovszky Móric út 11. Adószáma: Adóazonosító jele: A vállalkozónak az adófolyószámláján Ft általános forgalmi adó túlfizetése van. A túlfizetés jogosságát a NAV megvizsgálta és elfogadta a bizonylatokba való betekintéssel. Ezen kívül a vállalkozónak több adónem túlfizetése is van. Az áfa túlfizetésből Ft-ot egészségbiztosítási és munkaerőpiaci járulék tartozásra, Ft-ot nyugdíjbiztosítási járulék tartozásra, Ft-ot rehabilitációs hozzájárulás tartozásra, Ft-ot szakképzési hozzájárulás tartozásra, Ft-ot késedelmi pótlék tartozásra szeretne átvezetni. A vállalkozónak a személyi jövedelemadó számlán Ft túlfizetése is van, valamint a szociális hozzájárulási adó beszedési számlán Ft túlfizetése, amelyekről úgy rendelkezik, hogy a bankszámlájára való visszautalását kéri. a kiutalandó összeget: 2. feladat Az alábbi adatok ismeretében a mai napon készítse el az átvezetési kérelmet! A bevallást ellenőrizze és jelölje ki elektronikus küldésre! Az ügyintézőhöz a saját nevét, a telefonszámhoz a saját telefonszámát írja! a visszautalandó összeget: Fagyoskuthy Tihamér egyéni vállalkozónak az alábbi adó-, járulék-, és késedelmi pótlék tatozásai vannak: A vállalkozó adó- és késedelmi pótléktartozása:

2 Adónemek Összeg Ft általános forgalmi adó nyugdíjbiztosítási alap egészségbiztosítási és merő alap késedelmi kamat Összesen Az adófolyószámla egyenlege alapján a vállalkozónak a személyi jövedelemadó számláján Ft túlfizetése van. Készítse el az átvezetési kérelmet a következők figyelembevételével: - minden tartozást a túlfizetésből rendeznek, valamint - a fennmaradó szja túlfizetést a vállalkozás az adóhatóságtól visszakéri (pénzforgalmi számlájára utalják) Vállalkozó neve: Fagyoskuthy Tihamér Székhely, ill. levelezési címe: 1026 Budapest, Csákány u. 46. Pénzforgalmi számlaszáma: OTP BANK NYRT Adóazonosító jele feladat Az alábbi adatok ismeretében készítse el az átvezetési kérelmet! Az átvezetési kérelem dátuma korábbi legyen, mint az december havi adó- és járuléktartozás befizetésének határnapja. Az átvezetési kérelmet ellenőrizze is! Jelölje ki elektronikus elküldésre! Zavaros Béla egyéni vállalkozónak december hónappal kapcsolatosan az alábbi adó- és járulék kötelezettségei vannak: Áfa: Egészségbiztosítási és munkaerőpiaci alap: Nyugdíjalap: Késedelmi pótlék: Szakképzési hozzájárulás: A könyvelő azt látja az adófolyószámláról, hogy személyi jövedelemadóból a vállalkozónak Ft túlfizetése van. Készítsen átvezetési kérelmet, amelyben a nyugdíjalappal szemben fennálló tartozás kivételével rendezi a vállalkozó kötelezettségeit! Ezután a fennmaradó összeget utaltassa ki a vállalkozó számlájára! Vállalkozó neve: Zavaros Béla Székhely ill. levelezési címe: 1116 Budapest, Muslica u. 3. Adóazonosító jele:

3 a kiutalt összeget: 4. feladat Az alábbi adatok ismeretében készítse el az átvezetési kérelmet! Az átvezetési kérelem dátuma korábbi legyen, mint az április havi adó- és járuléktartozás befizetésének határnapja. Az átvezetési kérelmet ellenőrizze is! Jelölje ki elektronikus elküldésre! Peresztegi Pál egyéni vállalkozónak április hónappal kapcsolatosan az alábbi adó- és járulék kötelezettségei vannak: év április Nyugdíjalap: Egészségbiztosítási és merő alap: Általános forgalmi adó: Késedelmi pótlék: A könyvelő azt látja az adófolyószámláról, hogy személyi jövedelemadóból a vállalkozónak Ft túlfizetése van. Készítsen átvezetési kérelmet, majd a fennmaradó összeget utaltassa ki a vállalkozó számlájára! Vállalkozó neve: Peresztegi Pál Székhely ill. levelezési címe: 1026 Budapest, Sodor u. 1. Adóazonosító jele: feladat Az alábbi adatok ismeretében készítse el az átvezetési kérelmet! Az átvezetési kérelem dátuma korábbi legyen, mint az december havi adó- és járuléktartozás befizetésének határnapja. Az átvezetési kérelmet ellenőrizze is! Jelölje ki elektronikus elküldésre! Konok Előd egyéni vállalkozónak december hónappal kapcsolatosan az alábbi adó- és járulék kötelezettségei vannak: év december Áfa: Egészségbiztosítási és munkaerőpiaci alap: Nyugdíjalap: Késedelmi pótlék:

4 Szakképzési hozzájárulás: A könyvelő azt látja az adófolyószámláról, hogy személyi jövedelemadóból a vállalkozónak Ft túlfizetése van. Készítsen átvezetési kérelmet, amelyben a nyugdíjalappal szemben fennálló tartozás kivételével rendezi a vállalkozó kötelezettségeit! Ezután a fennmaradó összeget utaltassa ki a vállalkozó számlájára! Vállalkozó neve: Konok Előd Székhely ill. levelezési címe: 1116 Budapest, Molylepke u. 35. Adóazonosító jele: a kiutalt összeget: 6. feladat Az alábbi adatok ismeretében készítse el az átvezetési kérelmet! Az átvezetési kérelem dátuma korábbi legyen, mint a február havi adó- és járuléktartozás befizetésének határnapja. Az átvezetési kérelmet ellenőrizze is! Jelölje ki elektronikus elküldésre! Hadházy László egyéni vállalkozónak december hónappal kapcsolatosan az alábbi adó- és járulék kötelezettségei vannak: év február Áfa: Egészségbiztosítási és munkaerőpiaci alap: Nyugdíjalap: Késedelmi pótlék: Szakképzési hozzájárulás: A könyvelő azt látja az adófolyószámláról, hogy személyi jövedelemadóból a vállalkozónak Ft túlfizetése van. Készítsen átvezetési kérelmet, amelyben a nyugdíjalappal szemben fennálló tartozás kivételével rendezi a vállalkozó kötelezettségeit! Ezután a fennmaradó összeget utaltassa ki a vállalkozó számlájára! Vállalkozó neve: Hadházy László Székhely ill. levelezési címe: 1116 Budapest, Törökvész u. 3. Adóazonosító jele:

5 a kiutalt összeget: 7. feladat Az alábbi adatok ismeretében készítse el az átvezetési kérelmet! Az átvezetési kérelem dátuma korábbi legyen, mint a február havi adó- és járuléktartozás befizetésének határnapja. Az átvezetési kérelmet ellenőrizze is! Jelölje ki elektronikus elküldésre! Varjú Gerzson egyéni vállalkozónak február hónappal kapcsolatosan az alábbi adó- és járulék kötelezettségei vannak: év február Áfa: Egészségbiztosítási és munkaerőpiaci alap: Nyugdíjalap: Késedelmi pótlék: Szakképzési hozzájárulás: A könyvelő azt látja az adófolyószámláról, hogy személyi jövedelemadóból a vállalkozónak Ft túlfizetése van. Készítsen átvezetési kérelmet, amelyben a nyugdíjalappal szemben fennálló tartozás kivételével rendezi a vállalkozó kötelezettségeit! Ezután a fennmaradó összeget utaltassa ki a vállalkozó számlájára! Vállalkozó neve: Varjú Gerzson Székhely ill. levelezési címe: 1116 Budapest, Törökméz u. 3. Adóazonosító jele: a kiutalt összeget: 8. feladat Az alábbi adatok ismeretében készítse el az átvezetési kérelmet! Az átvezetési kérelem dátuma korábbi legyen, mint az december havi adó- és járuléktartozás befizetésének határnapja. Az átvezetési kérelmet ellenőrizze is! Jelölje ki elektronikus elküldésre! Kwerkuss Mátyás egyéni vállalkozónak december hónappal kapcsolatosan az alábbi adó- és járulék kötelezettségei vannak: év december

6 Áfa: Egészségbiztosítási és munkaerőpiaci alap: Nyugdíjalap: Késedelmi pótlék: Szakképzési hozzájárulás: A könyvelő azt látja az adófolyószámláról, hogy személyi jövedelemadóból a vállalkozónak Ft túlfizetése van. Készítsen átvezetési kérelmet, amelyben rendezi a vállalkozó kötelezettségeit! Ezután a fennmaradó összeget utaltassa ki a vállalkozó számlájára! Vállalkozó neve: Kwerkuss Mátyás Székhely ill. levelezési címe: 1116 Budapest, Májusfa u. 3. Adóazonosító jele: a kiutalt összeget: 9. feladat Az alábbi adatok ismeretében a mai napon készítse el az átvezetési kérelmet! A bevallást ellenőrizze és jelölje ki elektronikus küldésre! Az ügyintézőhöz a saját nevét, a telefonszámhoz a saját telefonszámát írja! a visszautalandó összeget: Mihalkovics Máté egyéni vállalkozónak az alábbi adó-, járulék-, és késedelmi pótlék tatozásai vannak: A vállalkozó adó- és késedelmi pótléktartozása: Adónemek Összeg Ft általános forgalmi adó nyugdíjbiztosítási alap egészségbiztosítási és merő alap késedelmi kamat Összesen Az adófolyószámla egyenlege alapján a vállalkozónak a személyi jövedelemadó számláján Ft túlfizetése van. Készítse el az átvezetési kérelmet a következők figyelembevételével:

7 - minden tartozást a túlfizetésből rendeznek, valamint - a fennmaradó szja túlfizetést a vállalkozás az adóhatóságtól visszakéri. (pénzforgalmi számlájára utalják) Vállalkozó neve: Mihalkovics Máté Székhely, ill. levelezési címe: 1026 Budapest, Sorház u. 46. Pénzforgalmi számlaszáma: OTP BANK NYRT Adóazonosító jele feladat Az alábbi adatok ismeretében készítse el az átvezetési kérelmet! A bevallást ellenőrizze és jelölje ki elektronikus elküldésre! Az ügyintézőhöz a saját nevét, a telefonszámhoz a saját telefonszámát írja! A vállalkozó adatait a törzsadatokon keresztül rögzítse! Vállalkozó neve: Grósz Irma Székhely, illetve levelezési címe: 1035 Budapest, Szegfű tér 1. Adószáma: Adóazonosító jele: A vállalkozónak az adófolyószámláján Ft általános forgalmi adó túlfizetése van. A túlfizetés jogosságát a NAV megvizsgálta és elfogadta a bizonylatokba való betekintéssel. Ezen kívül a vállalkozónak több adónem túlfizetése is van. Az áfa túlfizetésből Ft-ot egészségbiztosítási járulék tartozásra, Ft-ot nyugdíjbiztosítási járulék tartozásra, Ft-ot személyi jövedelemadó tartozásra, Ft-ot szociális hozzájárulási adó tartozásra, Ft-ot késedelmi pótlék tartozásra szeretne átvezetni. A vállalkozónak a rehabilitációs hozzájárulás számlán Ft túlfizetése is van, valamint a szakképzési hozzájárulás beszedési számlán Ft túlfizetése, amelyekről úgy rendelkezik, hogy a bankszámlájára való visszautalását kéri. a kiutalandó összeget: 11. feladat Az alábbi adatok ismeretében a mai napon készítse el az átvezetési kérelmet! A bevallást ellenőrizze és jelölje ki elektronikus küldésre! Az ügyintézőhöz a saját nevét, a telefonszámhoz a saját telefonszámát írja!

8 a visszautalandó összeget: Az adófolyószámla egyenlege alapján a vállalkozónak a személyi jövedelemadó (103) számláján Ft, az általános forgalmi adó (104) számláján Ft túlfizetése van. Készítse el az átvezetési kérelmet a következők figyelembevételével: - először a 103-as számlán lévő túlfizetést használja fel a rendezéshez, - a fennmaradó áfa túlfizetést a vállalkozás az adóhatóságtól visszakéri (pénzforgalmi számlájára utalják) Vállalkozó neve: Tabak Kálmán Székhely, ill. levelezési címe: 1026 Budapest, Füstölgő fasor 2. Pénzforgalmi számlaszáma: OTP BANK NYRT Adóazonosító jele Tabak Kálmán egyéni vállalkozónak az alábbi adó-, járulék-, és késedelmi pótlék tatozásai vannak: A vállalkozó adó- és késedelmi pótléktartozása: Adónemek Tartozás Átvezetés a 103-as adónemből Átvezetés a 104-es adónemből 103 NAV Személyi jövedelemadó kötelezettség Beszedési számla NAV Személyi jövedelemadó kötelezettség Beszedési számla NAV Egészségbiztosítási és munkaerőpiaci járulék Beszedési számla NAV Egészségbiztosítási és munkaerőpiaci járulék Beszedési számla NAV Nyugdíjbiztosítási Alapot megillető bevételek NAV Nyugdíjbiztosítási Alapot megillető bevételek NAV Szociális hozzájárulási adó Beszedési számla NAV Szakképzési hozzájárulás kötelezettség Beszedési számla NAV Általános forgalmi adó kötelezettség Beszedési számla NAV Adóztatási tevékenységgel összefüggő késedelmi pótlék

9 12. feladat A 290-es adónemen maradó túlfizetés összege: 13. feladat Az alábbi adatok ismeretében készítse el az átvezetési kérelmet! A bevallást ellenőrizze és jelölje ki elektronikus elküldésre! Az ügyintézőhöz a saját nevét, a telefonszámhoz a saját telefonszámát írja! A vállalkozó adatait a törzsadatokon keresztül rögzítse! Vállalkozó neve: Vígh Villő Székhely, illetve levelezési címe: 1032 Budapest, Andrássy út 144.

10 Adószáma: Adóazonosító jele: A vállalkozónak az adófolyószámláján Ft általános személyi jövedelemadó túlfizetése van. A túlfizetés jogosságát a NAV megvizsgálta és elfogadta a bizonylatokba való betekintéssel. Ezen kívül a vállalkozónak több adónem túlfizetése is van. A szja túlfizetésből Ft-ot nyugdíjbiztosítási járulék tartozásra, Ft-ot egészségbiztosítási és munkaerőpiaci járulék tartozásra, Ft-ot általános forgalmi adó tartozásra, Ft-ot szociális hozzájárulási adó tartozásra, Ft-ot késedelmi pótlék tartozásra szeretne átvezetni. A vállalkozónak a rehabilitációs hozzájárulás számlán Ft túlfizetése is van, valamint a szakképzési hozzájárulás beszedési számlán Ft túlfizetése, amelyekről úgy rendelkezik, hogy a bankszámlájára való visszautalását kéri. a kiutalandó összeget: 14. feladat Az alábbi adatok ismeretében a mai napon készítse el az átvezetési kérelmet! A bevallást ellenőrizze és jelölje ki elektronikus küldésre! Az ügyintézőhöz a saját nevét, a telefonszámhoz a saját telefonszámát írja! a visszautalandó összeget: Zsiguli Béla egyéni vállalkozónak az alábbi adó-, járulék-, és késedelmi pótlék tatozásai vannak: A vállalkozó adó- és késedelmi pótléktartozása: Adónemek Tartozás NAV Személyi jövedelemadó kötelezettség Beszedési számla NAV Személyi jövedelemadó kötelezettség Beszedési számla NAV Egészségbiztosítási és munkaerő-piaci járulék Beszedési számla NAV Egészségbiztosítási és munkaerő-piaci járulék Beszedési számla NAV Nyugdíjbiztosítási Alapot megillető bevételek NAV Nyugdíjbiztosítási Alapot megillető bevételek

11 NAV Szociális hozzájárulási adó Beszedési számla NAV Szakképzési hozzájárulás kötelezettség Beszedési számla NAV Általános forgalmi adó kötelezettség Beszedési számla NAV Adóztatási tevékenységgel összefüggő késedelmi pótlék Az adófolyószámla egyenlege alapján a vállalkozónak az általános forgalmi adó (104) számláján Ft túlfizetése van. Készítse el az átvezetési kérelmet a következők figyelembevételével: - minden tartozást a túlfizetésből rendeznek, valamint - a fennmaradó áfa túlfizetést a vállalkozás az adóhatóságtól visszakéri (pénzforgalmi számlájára utalják) Vállalkozó neve: Zsiguli Béla Székhely, ill. levelezési címe: 1026 Budapest, Ladányi u. 12. Pénzforgalmi számlaszáma: OTP BANK NYRT Adóazonosító jele feladat Az alábbi adatok ismeretében a mai napon készítse el az átvezetési kérelmet! A bevallást ellenőrizze és jelölje ki elektronikus küldésre! Az ügyintézőhöz a saját nevét, a telefonszámhoz a saját telefonszámát írja! a visszautalandó összeget: Rózsa Sándor egyéni vállalkozónak az alábbi adó-, járulék-, és késedelmi pótlék tatozásai vannak: A vállalkozó adó- és késedelmi pótléktartozása: Adónemek Összeg Ft általános forgalmi adó nyugdíjbiztosítási alap egészségbiztosítási és munkaerőpiaci alap késedelmi kamat Összesen

12 Az adófolyószámla egyenlege alapján a vállalkozónak a személyi jövedelemadó számláján Ft túlfizetése van. Készítse el az átvezetési kérelmet a következők figyelembevételével: - minden tartozást a túlfizetésből rendeznek, valamint - a fennmaradó szja túlfizetést a vállalkozás az adóhatóságtól visszakéri (pénzforgalmi számlájára utalják) Vállalkozó neve: Rózsa Sándor Székhely, ill. levelezési címe: 1026 Budapest, Patkó u. 12. Pénzforgalmi számlaszáma: OTP BANK NYRT Adóazonosító jele

1. feladat. b) Jelölje: a kiállított nyomtatvány számát: a küldésre kijelölt fájl nevét:

1. feladat. b) Jelölje: a kiállított nyomtatvány számát: a küldésre kijelölt fájl nevét: 1. feladat Az alábbi adatok ismeretében készítse el a mai napon (a vizsga napján) - Kovács Béla munkavállaló kijelentését, illetve - Szentirmay Győző bejelentését! Az e-mail címhez a saját nevét írja és

Részletesebben

Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzék módosításának eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján.

Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzék módosításának eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzék módosításának eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

1. feladat. Jelölje: a kiállított nyomtatvány számát: a küldésre kijelölt fájl nevét: 2. feladat

1. feladat. Jelölje: a kiállított nyomtatvány számát: a küldésre kijelölt fájl nevét: 2. feladat 1. feladat Jelölje: 2. feladat Az alábbi adatok ismeretében készítse el a mai napon Bokor Barbara és Bús Béla munkavállalók adatváltozásának bejelentését! Az e-mail címhez a saját nevét írja és egy szolgáltatót,

Részletesebben

Kötelezettség (Ft) Növekedés(+) Csökkenés(-)

Kötelezettség (Ft) Növekedés(+) Csökkenés(-) APEH Közép-magyarországi FOLYÓSZÁMLA - KIVONAT Oldal: 1 Nem 101 TÁRSASÁGI ADÓ nem száma: 10032000-01076019 2008.01.01 Nyitóegyenleg - 120 000 2008.06.02 köt.nem tart.bevallás 0 2008.07.21 előleg bevallás

Részletesebben

1) Az alábbi adatok alapján készítse el a vállalkozó évi EVA bevallását!

1) Az alábbi adatok alapján készítse el a vállalkozó évi EVA bevallását! 1. feladat Mészáros Lajos EVA alany, kiegészítő tevékenységet folytató egyéni vállalkozó, aki a bevételeiről vezet nyilvántartást, az EVA bevallása határidőre elkészült. 1) Az alábbi adatok alapján készítse

Részletesebben

1. feladat. A bért terhelő szja és járulékok

1. feladat. A bért terhelő szja és járulékok 1. feladat Galambos Miklós egyéni vállalkozónak egy alkalmazottja van. a) Az alábbi adatok ismeretében készítse el március hónapra az alkalmazottal kapcsolatosan az egyéni vállalkozó bevallását a kifizetésekkel,

Részletesebben

nemzetközi pénzforgalomban alkalmazandó a NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számlaszámok IBAN számlaszámok 2013.

nemzetközi pénzforgalomban alkalmazandó a NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számlaszámok IBAN számlaszámok 2013. Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására a nemzetközi pénzforgalomban alkalmazandó, a NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számok (IBAN számok)

Részletesebben

1. feladat. E Ft-ra kerekítve. Szja és járulékok

1. feladat. E Ft-ra kerekítve. Szja és járulékok 1. feladat Ponthos Imre egyéni vállalkozónak egy alkalmazottja van. a) Az alábbi adatok ismeretében készítse el március hónapra az alkalmazottal kapcsolatosan az egyéni vállalkozó bevallását a kifizetésekkel,

Részletesebben

ADÓSZÁMLA - KIVONAT NAGYTARCSA NAPLÁS ÚT 20. Időszak: Kötelezettség (Ft) Növekedés(+) Csökkenés(-) Teljesítés dátuma

ADÓSZÁMLA - KIVONAT NAGYTARCSA NAPLÁS ÚT 20. Időszak: Kötelezettség (Ft) Növekedés(+) Csökkenés(-) Teljesítés dátuma Oldal: 1 ADÓSZÁMLA - KIVONAT 101 Társasági adó nem száma: 10032000-01076019 2017.01.01. Nyitóegyenleg - 99 000 2017.01.10. 02 + 4 500 000 14 2017.01.10. TAO fa fedezet ellentét - 1 000 000 2017.01.10.

Részletesebben

2. számú melléklet nemzetközi pénzforgalomban alkalmazandó a NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számlaszámok IBAN számlaszámok

2. számú melléklet nemzetközi pénzforgalomban alkalmazandó a NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számlaszámok IBAN számlaszámok 2. számú melléklet Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására a nemzetközi pénzforgalomban alkalmazandó, a NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számok

Részletesebben

Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenysége javítási-értékelési útmutató

Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenysége javítási-értékelési útmutató NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM TÜK szám: 1/3-21/2018. KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ Érvényességi idő: 2018. június 12. 15:00 óra Minősítő neve: Mészáros László Beosztása: főosztályvezető Készült: 1 eredeti és

Részletesebben

Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság- és pótlékszámlák, adónemek:

Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság- és pótlékszámlák, adónemek: NAV (APEH) számlaszámok, NAV számlaszámok az adóbevalláshoz - ADÓBEVALLÁS 2014 - Adó 2014 - A NAV (APEH) számlaszámok 2012-2013, NAV számlaszámok az adóbevalláshoz. A Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV,

Részletesebben

1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék adónemek. Költségvetési számlaszámhoz tartozó IBAN számlaszám

1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék adónemek. Költségvetési számlaszámhoz tartozó IBAN számlaszám A NAV adóztatási tevékenységével összefüggésben, kizárólag a nemzetközi pénzforgalomban alkalmazandó IBAN számok 2014. január 1-jétől érvényes jegyzéke Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek

Részletesebben

A NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számlaszámok és adónemeik 2014. január 1-jétől érvényes jegyzéke

A NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számlaszámok és adónemeik 2014. január 1-jétől érvényes jegyzéke A NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számok és adónemeik 2014. január 1-jétől érvényes jegyzéke Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására a NAV

Részletesebben

1. Kötelezettség jellegű számlák, adónemek. 1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék számlák, adónemek. Sorszám száma.

1. Kötelezettség jellegű számlák, adónemek. 1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék számlák, adónemek. Sorszám száma. Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására szolgáló, a NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számok és adónemeik 2012. július 01-től érvényes jegyzéke

Részletesebben

Adónemek Tartozás Túlfizetés szja EHO 14%-os

Adónemek Tartozás Túlfizetés szja EHO 14%-os 1. feladat a) Az alábbi adatok ismeretében készítse el Zimankó Olga főfoglalkozású egyéni vállalkozó 2016. évi személyi jövedelemadó bevallását! A bevallás határidőre elkészült. A vállalkozó születési

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A jelű kiegészítő lap Adószáma: - _ - Adóazonosító jele: 1 A Htv. szerinti vállalkozási szintű éves nettó árbevétel (2-3-4-5-6) 2 A számviteli törvény szerinti

Részletesebben

2. számú melléklet. 1. Kötelezettség jellegű számlák, adónemek. 1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék számlák, adónemek

2. számú melléklet. 1. Kötelezettség jellegű számlák, adónemek. 1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék számlák, adónemek 2. számú melléklet Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására szolgáló, a NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számok és adónemeik 2011. június 3-tól

Részletesebben

KÉRELEM ... Felelősségem tudatában kijelentem, hogy a közölt adatok a valóságnak megfelelnek. helység. nap. kérelmező képviselője aláírása

KÉRELEM ... Felelősségem tudatában kijelentem, hogy a közölt adatok a valóságnak megfelelnek. helység. nap. kérelmező képviselője aláírása KÉRELEM Gazdasági társaság (egyéb gazdálkodó szervezet) fizetési könnyítésre (fizetési halasztás, részletfizetés) és/vagy mérséklésre irányuló kérelmének elbírálásához _ ADATLAP Gazdasági társaság (egyéb

Részletesebben

2. számú melléklet. 1. Kötelezettség jellegű számlák, adónemek. 1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék számlák, adónemek

2. számú melléklet. 1. Kötelezettség jellegű számlák, adónemek. 1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék számlák, adónemek 2. számú melléklet Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására szolgáló, a NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számok és adónemeik 2011. január 29-étől

Részletesebben

1. a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék számlák, adónemek

1. a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék számlák, adónemek Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására szolgáló, a NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számok és adónemeik 2013. február 15-től érvényes jegyzéke

Részletesebben

1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék számlák, adónemek. Sorszám száma

1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék számlák, adónemek. Sorszám száma Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására szolgáló, a NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számok és adónemeik 2012. január 1-től érvényes jegyzéke

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A jelű kiegészítő lap Adószáma: - _ - Adóazonosító jele: 1.Htv. szerinti vállalkozási szintű éves nettó árbevétel (2-3-4-5-6) 2.Számviteli törvény szerinti

Részletesebben

A NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számlaszámok és adónemeik 2015. február 2-ától érvényes jegyzéke

A NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számlaszámok és adónemeik 2015. február 2-ától érvényes jegyzéke A NAV adóztatási tevékenységével összefüggő számok és adónemeik 2015. február 2-ától érvényes jegyzéke Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására a NAV

Részletesebben

nemzetközi pénzforgalomban alkalmazandó a NAV adóztatási tevékenységével összefügg számlaszámok IBAN számlaszámok 2012.

nemzetközi pénzforgalomban alkalmazandó a NAV adóztatási tevékenységével összefügg számlaszámok IBAN számlaszámok 2012. Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására a nemzetközi pénzforgalomban alkalmazandó, a NAV adóztatási tevékenységével összefüggı számok (IBAN számok)

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A jelű kiegészítő lap Adózó neve (cégneve)... Adószáma: - _ - Adóazonosító jele: 1.Htv. szerinti vállalkozási szintű éves nettó árbevétel (2-3-4-5-6) 2.Számviteli

Részletesebben

1. KÖTELEZETTSÉG JELLEGŰ SZÁMLÁK, ADÓNEMEK

1. KÖTELEZETTSÉG JELLEGŰ SZÁMLÁK, ADÓNEMEK 1. KÖTELEZETTSÉG JELLEGŰ SZÁMLÁK, ADÓNEMEK 1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék számlák, adónemek megnevezése száma 1. NAV Társasági adó bevételi 10032000-01076019 101 2. NAV Személyi

Részletesebben

- számla (adónemkód) nyitása, illetve számla (adónemkód) megnevezésének módosítása esetén eltérő (piros) színnel és félkövéren,

- számla (adónemkód) nyitása, illetve számla (adónemkód) megnevezésének módosítása esetén eltérő (piros) színnel és félkövéren, Adóbevallás 2012: NAV (Apeh) számlaszámok az adó befizetéséhez 2012-ben. Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására szolgáló, a NAV adóztatási tevékenységével

Részletesebben

Bizony Béla kiegészítő tevékenységet folytatónak nem minősülő egyéni vállalkozó.

Bizony Béla kiegészítő tevékenységet folytatónak nem minősülő egyéni vállalkozó. 1. feladat Bizony Béla kiegészítő tevékenységet folytatónak nem minősülő egyéni vállalkozó. a) Az alábbi adatok ismeretében szeptember hóra készítse el a vállalkozó jövedelem kivétjéhez kapcsolódó bevallást

Részletesebben

Könyvelõ Veresegyház és Budapest területén

Könyvelõ Veresegyház és Budapest területén APEH számlaszámok 1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék adónemek Sor-szám Megnevezés Költségvetési számla száma Adónemkód 1. Társasági adó 10032000-01076019 101 2. Személyi jövedelemadó

Részletesebben

Interaktív vizsgatevékenység

Interaktív vizsgatevékenység NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM MK/HU TÜK szám: 05-.. /2012. év Érvényességi idő: 2012. máj. 17. 8.00 óra Minősítő neve: Pankucsi Zoltán Beosztása: főosztályvezető Készült: 1 eredeti és fm. példányban Egy

Részletesebben

1. a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék számlák, adónemek. Sorszám száma

1. a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék számlák, adónemek. Sorszám száma Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására szolgáló, a NAV adóztatási tevékenységével összefüggı számok és adónemeik 2013. január 1-jétıl érvényes jegyzéke

Részletesebben

jelenleg kizárólag a SWIFT, vagy a TARGET2 elszámolási rendszereken keresztül tudja fogadni 38. 1

jelenleg kizárólag a SWIFT, vagy a TARGET2 elszámolási rendszereken keresztül tudja fogadni 38. 1 A NAV adóztatási tevékenységével összefüggésben, kizárólag a nemzetközi pénzforgalomban alkalmazandó IBAN számok 2014. január 1-jétől érvényes jegyzéke Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek

Részletesebben

jelenleg kizárólag a SWIFT, vagy a TARGET2 elszámolási rendszereken keresztül tudja fogadni 38.

jelenleg kizárólag a SWIFT, vagy a TARGET2 elszámolási rendszereken keresztül tudja fogadni 38. A NAV adóztatási tevékenységével összefüggésben, kizárólag a nemzetközi pénzforgalomban alkalmazandó IBAN számok 2015. február 2-ától érvényes jegyzéke Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása. A jelű kiegészítő lap

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása. A jelű kiegészítő lap A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása 2013. adóévről a község önkormányzatának illetékességi területén folytatott állandó jellegű iparűzési tevékenység utáni adókötelezettségről szóló helyi iparűzési

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A jelű betétlap. I. Adóalany 1. Adóalany neve (cégneve):.. 2. Adóazonosító jele: Adószáma:...

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A jelű betétlap. I. Adóalany 1. Adóalany neve (cégneve):.. 2. Adóazonosító jele: Adószáma:... A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A jelű betétlap 2. Adóazonosító jele: Adószáma:... 1 A Htv. szerinti vállalkozási szintű éves nettó árbevétel (2-3-4-5-6) 2 A számviteli törvény szerinti

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása. A jelű kiegészítő lap

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása. A jelű kiegészítő lap A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A jelű kiegészítő lap Adózó neve (cégneve)... Adószáma: - _ - Adóazonosító jele: 1. Htv. szerinti vállalkozási szintű - éves nettó árbevétel 2-(3+4+5+6)

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása 2013. adóévről a Rózsaszentmárton Községi Önkormányzatának illetékességi területén folytatott állandó jellegű iparűzési tevékenység utáni adókötelezettségről

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása 2012. adóévről a Herend város önkormányzatának illetékességi területén folytatott állandó jellegű iparűzési tevékenység utáni adókötelezettségről szóló helyi

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A jelű kiegészítő lap Adózó neve (cégneve)... Adószáma: - _ - Adóazonosító jele: 1.Htv. szerinti vállalkozási szintű éves nettó árbevétel (2-3-4-5-6) 2.Számviteli

Részletesebben

1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék számlák, adónemek. Sorszám száma

1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék számlák, adónemek. Sorszám száma Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására szolgáló, a NAV adóztatási tevékenységével összefüggı számok és adónemeik 2012. február 29-tıl érvényes jegyzéke

Részletesebben

Önkormányzati azonosító száma: I.3. Adószáma: Közterület Közterület jellege Házszám Épület Lépcsőház Emelet Ajtó

Önkormányzati azonosító száma: I.3. Adószáma: Közterület Közterület jellege Házszám Épület Lépcsőház Emelet Ajtó I.1. Gazdálkodó szervezet neve: I.2. Tevékenység kezdeti időpontja: Önkormányzati azonosító száma: I.3. Adószáma: Cégjegyzékszáma: I.4. Az önkormányzati adóhatóság által képzett nyilvántartási száma: M/

Részletesebben

17-es átvezetési és kiutalási kérelmek

17-es átvezetési és kiutalási kérelmek 17-es átvezetési és kiutalási kérelmek Miért nem a benyújtás napjával könyvelődik a folyószámlára az átvezetési kérelem? A 17-es átvezetési és kiutalási kérelmek az elbírálást követően, az elbírálás napján

Részletesebben

MÉLTÁNYOSSÁGI KÉRELEM Vállalkozási jogi személy vagy egyéb szervezet fizetési könnyítésre, mérséklésére

MÉLTÁNYOSSÁGI KÉRELEM Vállalkozási jogi személy vagy egyéb szervezet fizetési könnyítésre, mérséklésére MÉLTÁNYOSSÁGI KÉRELEM Vállalkozási jogi személy vagy egyéb szervezet fizetési könnyítésre, mérséklésére 1. Azonosító adatok: A gazdálkodó szervezet teljes (és rövidített) elnevezése: Adószáma: Székhelye:

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A jelű kiegészítő lap Adózó neve (cégneve)... Adószáma: - _ - Adóazonosító jele: 1.Htv. szerinti vállalkozási szintű éves nettó árbevétel (2-3+4+5+6) 2.Számviteli

Részletesebben

BEVALLÁS. az elmulasztott személyi jövedelemadó, egészségügyi hozzájárulás és járulék bevallásának pótlására

BEVALLÁS. az elmulasztott személyi jövedelemadó, egészségügyi hozzájárulás és járulék bevallásának pótlására Adó- és Pénzügy i Ellenőrzési Hiv atal HIVATAL (A) 0436 BEVALLÁS az elmulasztott személyi jövedelemadó, egészségügyi hozzájárulás és járulék bevallásának pótlására Benyújtandó 1 példányban az illetékes

Részletesebben

A NAV számlaszámok és adónemeik február 2-ától érvényes jegyzéke

A NAV számlaszámok és adónemeik február 2-ától érvényes jegyzéke A NAV számok és adónemeik 2018. február 2-ától érvényes jegyzéke Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására az alábbi jegyzékben szereplő költségvetési

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása 2008. adóévről Cigánd Város Önkormányzatának illetékességi területén folytatott állandó jellegű A jelű kiegészítő lap 7. Adószáma: - _ - 8. Adóazonosító

Részletesebben

2. számú melléklet. 1. Kötelezettség jellegű adónemek. 1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék adónemek. Sorszám száma.

2. számú melléklet. 1. Kötelezettség jellegű adónemek. 1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék adónemek. Sorszám száma. 2. számú melléklet Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására szolgáló számok és adónemeik 2010. szeptember 27-étől érvényes jegyzéke Tájékoztatjuk, hogy

Részletesebben

A NAV számlaszámok és adónemeik január 1-től érvényes jegyzéke

A NAV számlaszámok és adónemeik január 1-től érvényes jegyzéke A NAV számok és adónemeik 2017. január 1-től érvényes jegyzéke Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására az alábbi jegyzékben szereplő költségvetési

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása. A jelű kiegészítő lap

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása. A jelű kiegészítő lap Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A 201. adóévről a Csólyospálos Község önkormányzatának illetékességi területén folytatott A jelű kiegészítő lap Adózó neve (cégneve)... Adószáma: - _ - Adóazonosító

Részletesebben

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról 1108A HAVI BEVALLÁS a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról Nemzeti Adóés Vámhivatal Benyújtandó az illetékes alsó fokú állami adóhatósághoz Hibásnak minősített

Részletesebben

Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Gazdasági Főosztály Adóigazgatási Osztály ADATLAP

Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Gazdasági Főosztály Adóigazgatási Osztály ADATLAP ADATLAP Gazdasági társaság (egyéb gazdálkodó szervezet) mérséklésre irányuló kérelmének elbírálásához 1. Azonosító adatok: A gazdálkodó szervezet teljes (és rövidített) elnevezése:... Adószáma:...; Tevékenység

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó A helyi adókivetések és adóbeszedések állásáról

T Á J É K O Z T A T Ó A helyi adókivetések és adóbeszedések állásáról sz. napirend a Képviselő-testület 2014. november 29-i ülésén T Á J É K O Z T A T Ó A helyi adókivetések és adóbeszedések állásáról Tisztelt Képviselő-testület! Rábapatona Község Önkormányzata illetékességi

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása. A jelű kiegészítő lap

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása. A jelű kiegészítő lap A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A jelű kiegészítő lap Adózó neve (cégneve)... Adószáma: - _ - Adóazonosító jele: 1. Htv. szerinti vállalkozási szintű - éves nettó árbevétel 2-(3+4+5+6)

Részletesebben

2. számú melléklet. 1. Kötelezettség jellegű adónemek. 1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék adónemek. Sorszám száma.

2. számú melléklet. 1. Kötelezettség jellegű adónemek. 1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék adónemek. Sorszám száma. 2. számú melléklet Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására szolgáló számok és adónemeik 2010. január 29-étől érvényes jegyzéke Tájékoztatjuk, hogy

Részletesebben

1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék adónemek. Sorszám száma

1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék adónemek. Sorszám száma 2. számú melléklet Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására szolgáló számok és adónemeik 2010. június 4-étől érvényes jegyzéke Tájékoztatjuk, hogy az

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása 2013. adóévrıl a Solymár Nagyközség önkormányzatának illetékességi területén folytatott állandó jellegő iparőzési tevékenység utáni adókötelezettségrıl szóló

Részletesebben

ADATLAP Gazdasági társaság (egyéb gazdálkodó szervezet) fizetési könnyítésre/ mérséklésre irányuló kérelmének elbírálásához

ADATLAP Gazdasági társaság (egyéb gazdálkodó szervezet) fizetési könnyítésre/ mérséklésre irányuló kérelmének elbírálásához A.) A kérelem adatai: * = A kívánt rész(ek) aláhúzandó(k)! ADATLAP Gazdasági társaság (egyéb gazdálkodó szervezet) fizetési könnyítésre/ mérséklésre irányuló kérelmének elbírálásához 1. A kérelem benyújtásának

Részletesebben

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról 1108A HAVI BEVALLÁS a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról Nemzeti Adóés Vámhivatal Benyújtandó az illetékes alsó fokú állami adóhatósághoz Hibásnak minősített

Részletesebben

Az első fokú közigazgatási eljárás illetékköteles, az illeték a kérelem benyújtásával egyidejűleg esedékes évi XCIII. Tv. 29..

Az első fokú közigazgatási eljárás illetékköteles, az illeték a kérelem benyújtásával egyidejűleg esedékes évi XCIII. Tv. 29.. Az első fokú közigazgatási eljárás illetékköteles, az illeték a kérelem benyújtásával egyidejűleg esedékes. Az illetékekről szóló módosított 1990. évi XCIII. Tv. (Itv) 29.. (8) bekezdés szerint a gazdálkodó

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása. A jelű kiegészítő lap

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása. A jelű kiegészítő lap A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A jelű kiegészítő lap Adózó neve (cégneve)... Adószáma: - _ - Adóazonosító jele: 1. Htv. szerinti vállalkozási szintű - éves nettó árbevétel 2-(3+4+5+6)

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása 2014. adóévről a Szany nagyközség önkormányzatának illetékességi területén folytatott A jelű kiegészítő lap Adózó neve (cégneve)... Adószáma: - _ - Adóazonosító

Részletesebben

Költségvetési számla megnevezése Költségvetési számla száma

Költségvetési számla megnevezése Költségvetési számla száma 2. számú melléklet Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására szolgáló számok és adónemeik 2009. január 1-jétől érvényes jegyzéke 1. Kötelezettség jellegű

Részletesebben

1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék adónemek. Sorszám száma

1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék adónemek. Sorszám száma 2. számú melléklet Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására szolgáló számok és adónemeik 2010. január 1-jétől érvényes jegyzéke Tájékoztatjuk, hogy

Részletesebben

MÉLTÁNYOSSÁGI KÉRELEM

MÉLTÁNYOSSÁGI KÉRELEM Iktatószám:../2011. Ügyintéző: Kérelemhez Adatlap tartozik! A kérelem 2200 Ft eljárási illeték alá esik! MÉLTÁNYOSSÁGI KÉRELEM Gazdasági társaság (egyéb gazdálkodó szervezet) részére Adózó neve:... Képviseletre

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása 2015. adóévről a Bácsalmás város önkormányzatának illetékességi területén folytatott állandó jellegű iparűzési tevékenység utáni adókötelezettségről szóló

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A jelű kiegészítő lap Adózó neve (cégneve)... Adószáma: - _ - Adóazonosító jele: 1. Htv. szerinti vállalkozási szintű - éves nettó árbevétel 2-(3+4+5+6)

Részletesebben

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról, valamint a szakképzési hozzájárulásról

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról, valamint a szakképzési hozzájárulásról 1508A HAVI BEVALLÁS a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról, valamint a szakképzési hozzájárulásról Nemzeti Adóés Vámhivatal Benyújtandó az állami adóhatósághoz

Részletesebben

1. feladat. Jelölje: a kiállított nyomtatvány számát: a küldésre kijelölt fájl nevét: a bevallás határidejét:

1. feladat. Jelölje: a kiállított nyomtatvány számát: a küldésre kijelölt fájl nevét: a bevallás határidejét: 1. feladat Jelölje: a bevallás határidejét: 2. feladat Jelölje: a bevallás határidejét: 3. feladat a) Az alábbi adatok ismeretében készítse el Wolgemuth Éva Panna magánszemély 2015. évi személyi jövedelemadó

Részletesebben

címe (lakóhelye, székhelye):... telephelye:... levelezési címe:... adószáma: - - - - - A vállalkozás e-mail címe:.

címe (lakóhelye, székhelye):... telephelye:... levelezési címe:... adószáma: - - - - - A vállalkozás e-mail címe:. Polgármesteri Hivatal Adóirodájának 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Pf.:58.Tel: 63/510-326 Iparűzési adó számla : 12066007-00372844-00100001 Mulasztási bírság számla: 12066007-00373020-00100008 Késedelmi

Részletesebben

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról, valamint a szakképzési hozzájárulásról

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról, valamint a szakképzési hozzájárulásról 1508A HAVI BEVALLÁS a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról, valamint a szakképzési hozzájárulásról Nemzeti Adóés Vámhivatal Benyújtandó az állami adóhatósághoz

Részletesebben

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról, valamint a szakképzési hozzájárulásról

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról, valamint a szakképzési hozzájárulásról 1308A HAVI BEVALLÁS a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról, valamint a szakképzési hozzájárulásról Nemzeti Adóés Vámhivatal Benyújtandó az illetékes alsó fokú

Részletesebben

1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék adónemek

1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék adónemek 2. számú melléklet Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására szolgáló számok és adónemeik 2009. március 1-jétől érvényes jegyzéke Tájékoztatjuk, hogy

Részletesebben

ADATLAP. Gazdasági társaság (egyéb gazdálkodó szervezet) mérséklésre irányuló kérelmének elbírálásához

ADATLAP. Gazdasági társaság (egyéb gazdálkodó szervezet) mérséklésre irányuló kérelmének elbírálásához ADATLAP Gazdasági társaság (egyéb gazdálkodó szervezet) mérséklésre irányuló kérelmének elbírálásához Azonosító adatok: A gazdálkodó szervezet teljes (és rövidített) elnevezése: Adószáma:... ; Tevékenység

Részletesebben

BENYÚJTANDÓ: 2015. január 15-ig (Évközben megszűnő/szüneteltető KATA adóalanyoknak a változás/megszűnés hónapját követő 15 napon belül!

BENYÚJTANDÓ: 2015. január 15-ig (Évközben megszűnő/szüneteltető KATA adóalanyoknak a változás/megszűnés hónapját követő 15 napon belül! Nagyszentjánosi Közös Önkormányzati Hivatal 9072 Nagyszentjános, Vasút út 1. tel: +36-96/544-030 fax: +36-96/544-031 e-mail:info@nagyszentjanos.hu, jegyzo@nagyszentjanos.hu BENYÚJTANDÓ: 2015. január 15-ig

Részletesebben

Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenysége

Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenysége (vizsgázó olvasható neve) (Születési hely, idő) NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM TÜK szám: 49/3-119/2018. KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ Érvényességi idő: 2018. május 15. 13:30 óra Minősítő neve: Mészáros László

Részletesebben

címe (lakóhelye, székhelye):... telephelye:... levelezési címe:... adószáma: - - - - - - - A vállalkozás e-mail címe:.

címe (lakóhelye, székhelye):... telephelye:... levelezési címe:... adószáma: - - - - - - - A vállalkozás e-mail címe:. Polgármesteri Hivatal Adóirodája 2230 Gyömrõ, Szabadság tér 1. Tel: 29/330-011 Iparűzési adó számla : 11742197-15392017-03540000 Mulasztási bírság számla: 11742197-15392017-03610000 Késedelmi pótlék számla:

Részletesebben

Siklósi Ágnes Veress Attila: Gazdasági események kontírozása A Z-ig. Szerkeszetette: Gátfalvi Katalin Forrás: Számviteli Levelek

Siklósi Ágnes Veress Attila: Gazdasági események kontírozása A Z-ig. Szerkeszetette: Gátfalvi Katalin Forrás: Számviteli Levelek Költségvetési kapcsolatok elszámolása a számvitelben 1. Az elmúlt években több új adónemet is bevezettek, amelyet a vállalkozásoknak számviteli rendszerükben nyilván kell tartaniuk, s nyomon követniük

Részletesebben

Kitöltési útmutató a 17. számú nyomtatványhoz

Kitöltési útmutató a 17. számú nyomtatványhoz Kitöltési útmutató a 17. számú nyomtatványhoz A nyomtatványon a folyószámla valamely adónemén mutatkozó valós túlfizetés, illetve jogerős határozattal megállapított, az adózó javára mutatkozó összeg más

Részletesebben

1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék adónemek

1.a) Adó és járulék, valamint a kapcsolódó bírság és pótlék adónemek 2. számú melléklet Az adózók költségvetéssel szembeni kötelezettségeinek és juttatási igényeinek lebonyolítására szolgáló számok és adónemeik 2010. december 4-étől érvényes jegyzéke Tájékoztatjuk, hogy

Részletesebben

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról. Benyújtandó az illetékes elsőfokú adóhatósághoz

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról. Benyújtandó az illetékes elsőfokú adóhatósághoz 0708A HAVI BEVALLÁS a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal Benyújtandó az illetékes elsőfokú adóhatósághoz 0A0001C A javítani

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A jelű kiegészítő lap Adózó neve (cégneve)... Adószáma: - _ - Adóazonosító jele: 1. Htv. szerinti vállalkozási szintű - éves nettó árbevétel 2-(3+4+5+6)

Részletesebben

NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM. 54 344 01 Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés

NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM. 54 344 01 Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM É 54 344 01 Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés Komplex szakmai vizsga Szóbeli vizsgatevékenysége javítási-értékelési útmutató A vizsgafeladat megnevezése: Adózási

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása. A jelű kiegészítő lap

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása. A jelű kiegészítő lap A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A jelű kiegészítő lap Adózó neve (cégneve)... Adószáma: - _ - Adóazonosító jele: 1. Htv. szerinti vállalkozási szintű - éves nettó árbevétel 2-(3+4+5+6)

Részletesebben

Káli Polgármesteri Hivatal 3350 Kál, Szent István tér 2. Tel.: (36) 487-001 E-mail: hivatal@kal.hu. Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása

Káli Polgármesteri Hivatal 3350 Kál, Szent István tér 2. Tel.: (36) 487-001 E-mail: hivatal@kal.hu. Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása 2014. adóévrıl a Kál Nagyközségi Önkormányzat illetékességi területén folytatott állandó jellegő iparőzési tevékenység utáni adókötelezettségrıl szóló helyi

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása. A jelű kiegészítő lap

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása. A jelű kiegészítő lap A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása 2015. adóévről a... önkormányzatának illetékességi területén folytatott állandó jellegű A jelű kiegészítő lap Adózó neve (cégneve)... Adószáma: - _ - Adóazonosító

Részletesebben

2013. évi évi BEVÉTELEK teljesítés I-VIII. hó %-a

2013. évi évi BEVÉTELEK teljesítés I-VIII. hó %-a 1. számú melléklet A KÖZPONTI KORMÁNYZAT ELŐZETES MÉRLEGE 213. évi 214. évi BEVÉTELEK teljesítés I-VIII. teljesítés %-a eredeti előirányzat I-VIII. előir. %-a KÖZPONTI KÖLTSÉGVETÉS 11 1 24,3 6 163 826,3

Részletesebben

Helyi iparűzési adóbevallás

Helyi iparűzési adóbevallás Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat 4263 Nyírmártonfalva, Kossuth u. 38. ( 52/207-021, 6 52/207-013 Helyi iparűzési adóbevallás... adóévről Nyírmártonfalva önkormányzatának illetékességi területén folytatott

Részletesebben

Kiegészítő melléklet 2009.december 31. Érdi Csatornamű és Vízgazdálkodási Társulat. I.Alap-adatok

Kiegészítő melléklet 2009.december 31. Érdi Csatornamű és Vízgazdálkodási Társulat. I.Alap-adatok Kiegészítő melléklet 2009.december 31. Mérlegkészítésért személyében felelős: Miskei Mária mérlegképes könyvelő PM regisztrációs száma: 167379 Lc: 2030 Érd, Radnai u. 75.. Érdi Csatornamű és Vízgazdálkodási

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A jelű kiegészítő lap Adózó neve (cégneve)... Adószáma: - _ - Adóazonosító jele: 1. Htv. szerinti vállalkozási szintű - éves nettó árbevétel 2-(3+4+5+6)

Részletesebben

Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenysége

Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenysége (vizsgázó olvasható neve) PÉNZÜGYMINISZTÉRIUM TÜK szám: 1/3-20/2018. (Születési hely, idő) KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ Érvényességi idő: 2018. június 12. 13:30 óra Minősítő neve: Mészáros László Beosztása:

Részletesebben

Bevallási id szak : év hó naptól év hó napig

Bevallási id szak : év hó naptól év hó napig HELYI IPAR ZÉSI ADÓBEVALLÁS 2007. adóévr l Dorog Város Önkormányzat illetékességi területén folytatott állandó jelleg ipar zési tevékenység utáni adókötelezettségr l P o l g á r m e s t e r i H i v a t

Részletesebben

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról 1108A HAVI BEVALLÁS a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról Nemzeti Adóés Vámhivatal Benyújtandó az illetékes alsó fokú állami adóhatósághoz Hibásnak minősített

Részletesebben

Az adózó neve (cégneve): címe (lakóhelye, székhelye):... telephelye:... levelezési címe:... adószáma: A vállalkozás címe:.

Az adózó neve (cégneve): címe (lakóhelye, székhelye):... telephelye:... levelezési címe:... adószáma: A vállalkozás  címe:. Polgármesteri Hivatal Adóirodájának 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Pf.:58.Tel: 63/510-326 Iparűzési adó számla : 12066007-00372844-00100001 Mulasztási bírság számla: 12066007-00373020-00100008 Késedelmi

Részletesebben

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása

Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A Vállalkozók nettó árbevételének a kiszámítása A jelű kiegészítő lap Adózó neve (cégneve)... Adószáma: - _ - Adóazonosító jele: 1. Htv. szerinti vállalkozási szintű - éves nettó árbevétel 2-(3+4+5+6)

Részletesebben

Benyújtandó: Derekegyház Község Önkormányzata 6621 Derekegyház, Kossuth u. 4. Tel/fax: 63/453-003 E-mail: ado@derekegyhaz.hu

Benyújtandó: Derekegyház Község Önkormányzata 6621 Derekegyház, Kossuth u. 4. Tel/fax: 63/453-003 E-mail: ado@derekegyhaz.hu Benyújtandó: Derekegyház Község Önkormányzata 6621 Derekegyház, Kossuth u. 4. Tel/fax: 63/453-003 E-mail: ado@derekegyhaz.hu FIGYELEM! A számlaszámok 2010.01.01-től megváltoztak: Ip. adó beszedési számla:

Részletesebben

AZ ÁLLAMHÁZTARTÁS KÖZPONTI ALRENDSZERÉNEK ELŐZETES MÉRLEGE

AZ ÁLLAMHÁZTARTÁS KÖZPONTI ALRENDSZERÉNEK ELŐZETES MÉRLEGE 1. számú melléklet AZ ÁLLAMHÁZTARTÁS KÖZPONTI ALRENDSZERÉNEK ELŐZETES MÉRLEGE BEVÉTELEK 2 9. é v i teljesítés eredeti előirányzat 2 1. é v i I-XII. előir. %-a KÖZPONTI KÖLTSÉGVETÉS 8 321 92,8 7 929 155,1

Részletesebben

A KÖZPONTI KORMÁNYZAT ELŐZETES MÉRLEGE évi BEVÉTELEK teljesítés

A KÖZPONTI KORMÁNYZAT ELŐZETES MÉRLEGE évi BEVÉTELEK teljesítés A KÖZPONTI KORMÁNYZAT ELŐZETES MÉRLEGE 1. számú melléklet 214. évi 215. évi BEVÉTELEK teljesítés törvényi módosított előirányzat I-XII. hó előir. %-a KÖZPONTI KÖLTSÉGVETÉS 11 954 333,8 11 18 855, 11 826

Részletesebben

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról

HAVI BEVALLÁS. a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról 208A HAVI BEVALLÁS a kifizetésekkel, juttatásokkal összefüggő adóról, járulékokról és egyéb adatokról Nemzeti Adóés Vámhivatal Benyújtandó az illetékes alsó fokú állami adóhatósághoz Hibásnak minősített

Részletesebben