Biztonsági adatlap 91/155/EGK szerint

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Biztonsági adatlap 91/155/EGK szerint"

Átírás

1 oldalszám: 1/7 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása. A termékkel kapcsolatos anyagok.. Anyag/készítmény használata Ragasztóanyag. Gyártó/szállító: Bison International Dr.A.F.Philipsstraat 9 NL-4462 EW Goes PO Box 160 NL-4460 AD Goes tel fax e mail: msds@bison.boltongroup.nl. Információt nyújtó terület: Bison R&D. Szükség esetén nyujtott információ: Az alkotórészekre vonatkozó összetétel/információ. Kémiai jellemzés. Leírás: Ragasztó.. Veszélyes alkotórészek: Naphtha (petroleum), hydrotreated light Xn, Xi, F, N; R / Veszély: láng 2.6/2; egészségi veszély 3.10/1 Figyelem: felkiáltójel 3.2/2, 3.8/3 környezet 4.1.C/ Dimetil-éter F+; R 12 Veszély: láng 2.2/1 Figyelem: gázpalack 2.5/C exán Xn, Xi, F, N; R / / Veszély: láng 2.6/2; egészségi veszély 3.10/1, 3.7/2, 3.9/2 Figyelem: felkiáltójel 3.2/2, 3.8/3 környezet 4.1.C/2. További információk: A megadott veszélyességi utalások szövege a 16. fejezetben található % 25-50% 2,5% 3 A veszélyek azonosítása. A veszély megjelölése: Xi Irritatív F+ Fokozottan tőzveszélyes N Környezetre veszélyes. Az emberek és a környezet veszélyeztetettségére vonatkozó különleges információk A termék jelölése a többször módosított "Készítmények általános besorolási EKirányelvei" számítási eljárása értelmében kötelezı. Vigyázat! A tartály nyomás alatt áll. Bódító hatású. R 12 Fokozottan tőzveszélyes. (folytatása 2 oldalon)

2 oldalszám: 2/7 (folytatása 1 oldalon.) R 38 Bırizgató hatású. R 51/53 Mérgezı a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. R 67 A gızök belégzése álmosságot vagy szédülést okozhat. A tartály túlnyomás alatt áll: napfénytıl elzárva és 50 C-ot meg nem haladó hımérsékleten tárolandó. Kilyukasztani, tőzbe dobni használat után is tilos. a töltet 86,4 tömeg % tőzveszélyes anyagot tartalmaz.. Osztályozási rendszer: Az osztálybasorolás megfelel az érvényes EK listáknak, de kiegészítik a szakirodalomból származó és a cégek által megadott adatok.. GS címkézési elemek Veszély Rendkívül tőzveszélyes aeroszol. Figyelem Bırirritáló hatású Álmosságot vagy szédülést okozhat Mérgezı a vízi élıvilágra, hosszan tartó károsodást okoz. A tartály túlnyomás alatt áll: napfénytıl elzárva és 50 C-ot meg nem haladó hımérsékleten tárolandó. Kilyukasztani, tőzbe dobni használat után is tilos. a töltet 86,4 tömeg % tőzveszélyes anyagot tartalmaz.. Megelızés: P210 ıtıl/szikrától/nyílt lángtól/forró felületektıl távol tartandó. Tilos a dohányzás. P251 Nyomás alatti edény: ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem.. Elhárító intézkedés: P321 Szakellátás (lásd a címkén).. Tárolás: P405 Elzárva tárolandó. P410+P412 Napfénytıl védendı. Nem érheti 50 C/122 F hımérsékletet meghaladó hı.. Elhelyezés hulladékként: P501 Az edény tartalmát / a tartályt a helyi/regionális/nemzeti/nemzetközi szabályozásoknak megfelelıen kell hulladékként elhelyezni. 4 Elsısegélynyújtási intézkedések. Belélegzés után: Eszméletvesztés esetén a fektetés és szállítás stabil, oldalra fektetett helyzetben történjék.. Bırrel való érintkezés után: Azonnal mossuk le vízzel és szappannal és jól öblítsük le.. A szemmel való érintkezés után: A szemet folyó víz alatt néhány percen át öblítsük le, miközben a szemhéjat nyitva tartjuk. Tartós panaszok esetén kérjünk orvosi tanácsot.. Lenyelés után: Ne okozzunk hányást; azonnal kérjünk orvosi segítséget. (folytatása 3 oldalon)

3 oldalszám: 3/7 5 Tőzvédelmi intézkedések. Megfelelı tőzoltószerek: Vízköd Alkoholnak ellenálló hab Poroltó Széndioxid. Biztonsági okokból nem megfelelı tőzoltószerek: Vízsugár. Különleges védıfelszerelés: asználjunk védıálarcot.. További adatok A veszélyeztetett tartályokat vízsugárral hőtsük. A szennyezett oltóvizet külön győjtsük és ne engedjük bele a csatornába: 6 Intézkedések véletlenszerő környezetbe engedés esetén (folytatása 2 oldalon.). Személyekre vonatkoztatott biztonsági intézkedések: Viseljünk védıfelszerelést. Távolítsuk el a védtelen személyeket.. Környezetvédelmi intézkedések: A környezeti vizekbe vagy csatornába való behatolás esetén értesítsük az illetékes hatóságokat. Ne hagyjuk bekerülni a csatornába/felszíni vizekbe/talajvízbe.. Tisztítási/eltávolítási eljárások: A szennyezett anyagot, mint hulladékot a 13. pont szerint távolítsuk el. Gondoskodjunk megfelelı szellıztetésrıl. 7 Kezelés és tárolás. Kezelés:. Információk a biztonságos kezeléshez: Gondoskodjunk a munkahelyen megfelelı szellızésrıl és elszívásról. A tartályokat óvatosan nyissuk és kezeljük. Gondoskodjunk a talaj közelében a helyiség megfelelı szellızésérıl (a gızök nehezebbek, mint a levegı).. Tőz- és robbanásvédelmi információk: Ne szórjuk az anyagot lángba vagy izzó testekre. Tartsuk távol a tőzforrásokat - ne dohányozzunk. ozzunk intézkedéseket elektrosztatikus feltöltıdés ellen. Figyelem: Nyomás alatti edény. Védjük a napsugárzástól és az 50 fok feletti hımérsékletektıl. asználat után se nyissuk fel erıszakos módon és ne égessük el.. Raktározás:. A raktárhelyiségekkel és tartályokkal szemben támasztott követelmény: ővös helyen tároljuk. Vegyük figyelembe a nyomás alatti gáztartályok raktározására vonatkozó hatósági elıírásokat.. Együttes tárolással kapcsolatos információk: Nem szükséges.. További adatok a raktározási körülményekkel kapcsolatban: Az edényeket jól lezárt állapotban tartsuk. Az edényeket ne zárjuk el gáztömlı módon. Jól lezárt hordókban hővös és száraz helyen tároljuk. ıtıl és közvetlen napsugárzástól védjük. * 8 Az expozíció ellenırzése/egyéni védelem. Pótlólagos információ a mőszakai berendezés kialakításához: További adatok nincsenek; lásd 7. pontot. (folytatása 4 oldalon)

4 oldalszám: 4/7 (folytatása 3 oldalon.). Alkotórészek munkahelyre vonatkoztatott, felügyelet tárgyát képezı határértékekkel: Dimetil-éter TLV () CK-érték: 7680 mg/m 3 AK-érték: 1920 mg/m exán TLV () 72 mg/m 3. Pótlólagos információk: A létrehozásnál érvényes listák képezték a kiindulópontot.. Személyes védıfelszerelés:. Általános védekezési és higiéniai intézkedések: Figyelembe kell venni a szokásos óvatossági rendszabályokat a vegyszerek kezelésekor. Tartsuk távol élelmiszerektıl, italoktól és takarmányoktól. A szennyezett folyadékkal átitatott ruházatot azonnal vegyük le. Munkahelyi szünetek elıtt és a munka befejezésekor mossunk kezet. Ne lélegezzük be a gázokat/gızöket/aerosolokat. Kerüljük a bırrejutást. Kerüljük a szemmel és bırrel való érintkezést.. Légzésvédelem: Nem szükséges.. Kézvédelem: Védıkesztyő. Oldószerrel szemben ellenálló kesztyő. A kesztyő anyagának át nem eresztı képességőnek és a termékkel/anyaggal/ készítménnyel szemben ellenállónak kell lennie. Megfelelı vizsgálatok hiányában a termékre/készítményre/vegyszerkeverékre nem lehet alkalmas kesztyőanyagot javasolni. A kesztyő anyagának kiválasztása az áttörési idı, permeációs sebesség és a bomlás figyelembevételével történt.. Kesztyőanyag A vízben oldhatatlan anyag/termék/készítmény használata elıtt vízoldékony bırvédı szert (zsírmentes rétegképzıt vagy olaj/víz-emulziót) használjunk. Mivel a termék több anyagból összeállított készítményt jelent, a kesztyő anyagának tartóssága elıre nem számítható ki, ezért a használat elıtt ezt ellenırizni kell.. Áthatolási idı a kesztyőanyagon A pontos behatolási idıt a kesztyő gyártójától kell megkérdezni és azt be is kell tartani.. Max. 15 perces állandó érintkezés esetében a következı anyagokból készült kesztyők használata megfelelı: PVC vagy PE kesztyő.. Szemvédelem: Jól záró védıszemüveg.. Testvédelem: Védıruházatot használjunk. Oldószernek ellenálló védıruházat. 9 Fizikai és kémiai tulajdonságok. Általános adatok Forma: Szín: Szag:. Állapotváltozás Olvadáspont/olvadási tartomány: Forráspont/forrási tartomány:. Lobbanáspont: < 0 C aerosol a termék megjelölés szerint. jellegzetes nem meghatározható -24 C (folytatása 5 oldalon)

5 oldalszám: 5/7. Gyulladási hımérséklet: 235,0 C. Öngyulladás: Az anyag magától nem gyullad.. Robbanási határok: Alsó: 3,0 Vol % Felsı: 18,6 Vol %. Gıznyomás 20 C-nál: 5200,0 hpa. Sőrőség 20 C-nál: 0,715 g/cm 3 (folytatása 4 oldalon.). Oldhatóság/keverhetıség az alábbiakkal: Víz: Egyáltalán nem, vagy csak kismértékben keverhetı. Szerves oldószerek: 86,3 % Szilárdanyag tartalom: 13,7 % 10 Stabilitás és reakcióképesség. Termikus bomlás/kerülendı feltételek: Rendeltetésszerő használat esetén nincs bomlás.. Kerülendı anyagok:. Veszélyes reakciók Veszélyes reakciók nem ismeretesek.. Veszélyes bomlástermékek: Mérgezı hatású pirolízis termékek keletkezésének veszélye. 11 Toxikológiai információk. Akut toxicitás:. Primer ingerhatás:. A bırön: Ingerli a bört és a nyálkahártyákat.. A szemben: Nem lép fel ingerlı hatás.. Érzékenyítés: Szenzibilizáció (nem ismeretes). További toxikológiai információk: Készítményekre vonatkozó általános besorolási irányelvének érvényes kiadásában közölt számítási eljárás alapján. A termék az alábbi veszélyekkel jár: Irritatív 12 Ökológiai információk. Ökotoxikus hatások:. Megjegyzés: alakra mérgezı hatású.. További ökológiai információk:. Általános információk: A vizekben mérgezı hatást fejt ki a halakra és planktonokra is. vízi élılényekre mérgezı 2 (Saját besorolás) Vízveszélyeztetési osztály: a vizeket veszélyezteti. Csekély mennyiségek taljba kerülése is veszélyezteti az ivóvizet. 13 Ártalmatlanítási szempontok. Termék:. Ajánlás: Nem keverhetı hozzá a háztartási hulladékhoz. Ne engedjük bele a csatornahálózatba.. Tisztítatlan csomagolások:. Ajánlás: A kezelés módját a hatósági elıírások szabják meg. A nem tisztítható csomagolóanyagok kezelése azonos az anyag kezelésével. (folytatása 6 oldalon)

6 oldalszám: 6/7 14 Szállítási információk. ADR/RID szerinti közúti szállítás (határátlépéssel):. ADR/RID-GGVS/E osztály: 2 5F Gázok. Kemler-szám: -. UN-szám: Csomagolási csoport: -. Bárcák: 2.1. Különleges jelölésére: Jelkép (hal és fa). Az áru megjelölése: 1950 AEROSZOLOK. Korlátozott menynyiség (LQ) LQ2. Szállítási kategória 2. Alagútkorlátozási kód: D. Tengeri szállítás IMDG:. IMDG-osztály 2.1. UN-szám: Label 2.1. Csomagolási csoport: -. EMS-szám: F-D,S-U. Marine pollutant: Igen Jelkép (hal és fa). elyes mőszaki megnevezés: AEROSOLS (folytatása 5 oldalon.). Légiszállítás ICAO-TI és IATA-DGR:. ICAO/IATA-osztály: 2.1. UN/ID szám: Label 2.1. Csomagolási csoport: -. elyes mőszaki megnevezés: AEROSOLS, flammable. UN "Model Regulation": UN1950, AEROSZOLOK, 2.1. Környezeti veszélyek: A termék tartalmaz környezetre veszélyes anyagok: Naphtha (petroleum), hydrotreated light 15 Szabályozási információk. EGK irányelvek szerinti jelölés: A termék besorolása és jelölése az EK irányelvek/gefstoffv szerint történik.. A termék megjelölı betője és veszélyjelölése: Xi Irritatív F+ Fokozottan tőzveszélyes N Környezetre veszélyes. R-mondatok: 12 Fokozottan tőzveszélyes. 38 Bırizgató hatású. 51/53 Mérgezı a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. 67 A gızök belégzése álmosságot vagy szédülést okozhat.. S-mondatok: 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. 16 Gyújtóforrástól távol tartandó - Tilos a dohányzás. 23 A keletkezı permetet nem szabad belélegezni (folytatása 7 oldalon)

7 oldalszám: 7/7 (folytatása 6 oldalon.) 24 A bı rrel való érintkezés kerülendı. 46 Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/ csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. 51 Csak jól szellıztetett helyen használható.. Bizonyos elkészítési módok különleges jelölése: A tartály túlnyomás alatt áll: napfénytıl elzárva és 50 C-ot meg nem haladó hımérsékleten tárolandó. Kilyukasztani, tőzbe dobni használat után is tilos. a töltet 86,4 tömeg % tőzveszélyes anyagot tartalmaz.. A 75/324/EGK irányelv szerinti besorolás: Fokozottan tőzveszélyes 16 Egyéb információk Az adatok jelenlegi ismeretinkre támaszkodnak, azonban nem jelentik a termék tulajdonságainak garanciáját és nem alapoznak meg szerzıdéses jogviszonyt.. Lényeges R-mondatok 11 Tőzveszélyes. 12 Fokozottan tőzveszélyes. 38 Bırizgató hatású. 48/20 osszabb idın át belélegezve ártalmas: súlyos egészségkárosodást okozhat. 51/53 Mérgezı a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. 62 A fogamzóképességre vagy nemzıképességre (fertilitásra) ártalmas lehet. 65 Lenyelve ártalmas, aspiráció (idegen anyagnak a légutakba beszívása) esetén tüdıkárosodást okozhat. 67 A gızök belégzése álmosságot vagy szédülést okozhat.. Az adatlapot kiállító szerv: R & D laboratorium. Kapcsolattartási partner: M.L. de Jager. * Az adatok az elızı verzióhoz képest megváltoztak

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Rebilda DC bázis Anyag/készítmény használata Csonkfelépítő anyag Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása. A termékkel kapcsolatos anyagok.. Anyag/készítmény használata Ragasztóanyag. Gyártó/szállító: Bison International Dr.A.F.Philipsstraat

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Fit Test C&B bázis Anyag/készítmény használata Fogászati mintázó anyag

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Structur Premium bázis Anyag/készítmény használata Ideiglenes Korona

Részletesebben

A nyomtatás kelte 21.01.2009 Felülvizsgálat 21.01.2009

A nyomtatás kelte 21.01.2009 Felülvizsgálat 21.01.2009 oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000082, 000083, 000084, 496626, 496459, 496480, 497111, 000053, 000070, 496619, 497128

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása. A termékkel kapcsolatos anyagok.. Anyag/készítmény használata Ragasztóanyag. Gyártó/szállító: Bison International Dr.A.F.Philipsstraat

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok: Cikkszám: 125-031121 Anyag/készítmény használata: Nyomdafesték Gyártó/szállító: Torda Ink AB Åkerlund & Rausings

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Tömítőszer Gyártó/szállító: TKK Srpenica ob Soci, d.d. Srpenica

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. 781350/006 Anyag/készítmény használata Tisztítószer, intézményi felhasználásra Információt

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: 4CR 0450 EP-2K ärter 5:1 Anyag/készítmény használata Edzı Gyártó/szállító:

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/7 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach Tel.:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása. A termékkel kapcsolatos anyagok.. Anyag/készítmény használata Ragasztóanyag. Gyártó/szállító: Bison International Dr.A.F.Philipsstraat

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Színezı paszta Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051

Részletesebben

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Színezı paszta Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Színezı paszta Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Kereskedelmi megnevezés: PRONTO WOOD POLIS Ref. 780326/004 Anyag/készítmény használata Tisztító-

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 A nyomtatás kelte 04.04.2008 Felülvizsgálat 04.04.2008 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Ufi Gel SC/P bázis

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 A nyomtatás kelte 20.03.2009 Felülvizsgálat 20.03.2009 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Provicol/SC bázis

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok: Cikkszám: 454-011455 Anyag/készítmény használata: Nyomdafesték hígító Gyártó/szállító: Torda Ink AB Åkerlund

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Készhabarcs Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft. Epitöanyagiparl és

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. BC.CA.CS02 Anyag/készítmény használata Tisztítószer, intézményi felhasználásra Gyártó/szállító:

Részletesebben

CUT AND DRILL LUBRICANT

CUT AND DRILL LUBRICANT oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000583 Anyag/készítmény használata Kenőanyag Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI B.V. Wolfraamweg

Részletesebben

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Elválasztó szerek Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe Gmb

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: F-001 Anyag/készítmény használata Épületvegyészet Szerelıhab Gyártó/szállító: TYTAN

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010 oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: era AM 99 Anyag/készítmény használata Tisztítószer Gyártó/szállító: eraeus

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010 oldalszám: 1/4 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Blocset paste Anyag/készítmény használata Segédanyag műfogak előállításához

Részletesebben

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása Anyag/készítmény használata Kenőszerek / kenőanyagok Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe Gmb Triebstraße 9 D-80993 München

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Festék Gyártó/szállító: Mipa AG Henelit International Kft. Am Oberen

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása. 3 Az alkotórészekre vonatkozó összetétel/információ. oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31.

2 A veszélyek azonosítása. 3 Az alkotórészekre vonatkozó összetétel/információ. oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000579 Anyag/készítmény használata Készítmény Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI B.V. Wolfraamweg

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EWG szerint. A nyomtatás kelte Az átdolgozás kelte

Biztonsági adatlap 91/155/EWG szerint. A nyomtatás kelte Az átdolgozás kelte oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 84055 Anyag/készítmény használata Kenőzsír Gyártó/szállító: SERVIND Budapest Kft 1045

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Bitumenréteg felhordás Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft. Epitöanyagiparl

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

4 Elsősegélynyújtási intézkedések. oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

4 Elsősegélynyújtási intézkedések. oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 702518, 702334 Anyag/készítmény használata Spatulyázó massza Gyártó/szállító: MOTIP

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/8 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach

Részletesebben

1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása Anyag/készítmény használata Elválasztó szerek Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe Gmb Triebstraße 9 D-80993 München Tel.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Tekadom bitumen tömítö termékhez

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Tekadom bitumen tömítö termékhez R Tekadom bitumen tömítö termékhez oldalszám: 1 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok TÖMÍTŐ Anyag/készítmény használata Tömítőszer Gyártó: TKK Srpenica

Részletesebben

A nyomtatás kelte 29.10.2007 Felülvizsgálat 29.10.2007

A nyomtatás kelte 29.10.2007 Felülvizsgálat 29.10.2007 oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Kenőszerek / kenőanyagok Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Evomix AK 30-90 Topcoat/Kolormix K 40 kötőanyag Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 A nyomtatás kelte 06.03.2013 Verziószám 5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: Meron AC por Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

A nyomtatás kelte Kiállítás dátuma:

A nyomtatás kelte Kiállítás dátuma: oldalszám: 1/8 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 684241, 467264, 626920, 899614, 699016 Anyag/készítmény használata Átlátszó lakk Gyártó/szállító:

Részletesebben

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása. A termékkel kapcsolatos anyagok.. Cikkszám: -. Anyag/készítmény használata Növényvédıszerek. Gyártó/szállító: Montanwerke Brixlegg

Részletesebben

oldalszám: 1/6 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 17.09.2007 Felülvizsgálat 17.09.2007

oldalszám: 1/6 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 17.09.2007 Felülvizsgálat 17.09.2007 oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000157 Anyag/készítmény használata Spatulyázó massza Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. FAFMR06W02 Anyag/készítmény használata Fertıtlenítı hatású tisztítószer, intézményi felhasználásra

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint

1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok - - Anyag/készítmény használata Fugázó habarcs - Gyártó: KERAKOLL S.p.A. Via dell'artigianato,

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: greenteq D4-ärter Anyag/készítmény használata Edzı Gyártó/szállító: VB

Részletesebben

Xi Irritatív F+ Fokozottan tűzveszélyes N Környezetre veszélyes

Xi Irritatív F+ Fokozottan tűzveszélyes N Környezetre veszélyes oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: COLORWORKS IG TEMP WITE Cikkszám: 918552 Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/9 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. Termékazonosító. Kereskedelmi megnevezés: Bison Kit kontakt ragasztó. Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. 8170062/04.03.0 Anyag/készítmény használata Konyhahigiéniai termék, intézményi felhasználásra

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok - - Anyag/készítmény használata Reactive substance for ygrometer CM - Gyártó: KERAKOLL S.p.A.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. FADV 05W50 Anyag/készítmény használata Professzionális mosószer Gyártó/szállító: JohnsonDiversey

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: M06003, M06004, M06005 Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

oldalszám: 1/6 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 05.09.2007 Felülvizsgálat 05.09.2007

oldalszám: 1/6 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 05.09.2007 Felülvizsgálat 05.09.2007 oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: M00164 Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI Gmb Kurt Vogelsang

Részletesebben

KIT COMPONENTS. Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code:

KIT COMPONENTS. Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code: 10.03.2011 KIT COMPONENTS Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code: 356-1261 Article number Description Quantity Symbols 6095F Antiserum Salmonella Vi (3 ml)

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 04.09.2009 Felülvizsgálat 04.09.2009

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 04.09.2009 Felülvizsgálat 04.09.2009 oldalszám: 1/7 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Anyag/készítmény használata 3040 Osmo Polyx -Oil White Foundation,White

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Alkalmazási szektor

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. R-07-06-01 C4-2 Anyag/készítmény használata Professzionális mosószer Gyártó/szállító: Gyártó:

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 21.04.2010 Felülvizsgálat 21.04.2010

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 21.04.2010 Felülvizsgálat 21.04.2010 oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Tisztítószer Gyártó/szállító: Mipa AG Mipa Color Kft. Am Oberen

Részletesebben

Xi Irritatív F+ Fokozottan tűzveszélyes N Környezetre veszélyes

Xi Irritatív F+ Fokozottan tűzveszélyes N Környezetre veszélyes oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 918576 Anyag/készítmény használata Festék Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI B.V. Wolfraamweg

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok - Kereskedelmi megnevezés: 40 FLOTEX - Anyag/készítmény használata Csemperagasztó - Gyártó:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 103530 Anyag/készítmény használata Fixáló fürdo fényképészeti alkalmazáshoz Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 356-4626 Anyag/készítmény használata In vitro orvosi diagnosztikai eszköz, vagy annak

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk sprint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk sprint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: Anyag/készítmény használata: szappan Gyártó/szállító: MATTES TRADING s.r.o. Collo-Louky 1557 738 01

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Nem fogorvosi használatra.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: D-059 Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: ARTELIT Professional Selena

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FACTC05W48 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Interflon Fin Grease MP 2/3

Interflon Fin Grease MP 2/3 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Interflon Fin Grease MP 2/3 1. Az anyag/előállítás valamint a cég/vállalat azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok: - Anyag/készítmény használata:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Kereskedelmi megnevezés: DOMESTOS PROFESSIONAL CITRUS FRES Ref. 01dsfr Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

2 A veszély meghatározása

2 A veszély meghatározása oldalszám: 1/8 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM002208 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 91111/1 Anyag/készítmény használata Festék Gyártó/szállító: MUREXIN AG Franz v. Furtenbachstr.1

Részletesebben

Xi Irritatív F+ Fokozottan tűzveszélyes N Környezetre veszélyes

Xi Irritatív F+ Fokozottan tűzveszélyes N Környezetre veszélyes oldalszám: 1/6 * 1 A készítmény neve A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000562 Anyag/készítmény használata Kenőanyag Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI B.V. Wolfraamweg 2 NL- 8471 XC Wolvega The Netherlands

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. FM001998 Anyag/készítmény használata Konyhahigiéniai termék, intézményi felhasználásra Gyártó/szállító:

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint

1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/10 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. K.MW.Dt14 Anyag/készítmény használata Konyhahigiéniai termék, intézményi felhasználásra

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: ENEVISK Verdünnung UV 7466 Cikkszám: 22240 Anyag/készítmény használata

Részletesebben

2 A veszély meghatározása

2 A veszély meghatározása oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

KIT COMPONENTS. Product name: Pastorex Toxo (100 tests) Product code: 72724

KIT COMPONENTS. Product name: Pastorex Toxo (100 tests) Product code: 72724 10.03.2011 KIT COMPONENTS Product name: Pastorex Toxo (100 tests) Product code: 72724 Article number Description Quantity Symbols 7714A Latex (1.6 ml) 1 Xi 7714B Serum Contrôle Négatif (0.4 ml) 1 Xi 7714C

Részletesebben

Biztonsági Adatlap. Efka Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása. 2 Összetétel/az összetevőkre vonatkozó adatok

Biztonsági Adatlap. Efka Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása. 2 Összetétel/az összetevőkre vonatkozó adatok Biztonsági Adatlap Oldal: 1/6 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása Efka 8630 Felhasználás: ipari vegyianyagok Vállalat: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY Magyarországi Képviselet:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/8 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Vastag bitumenréteg felhordás Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft.

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 91/155/EGK szerint. A nyomtatás kelte 08.05.2007 Az átdolgozás kelte 07.05.2007

Biztonsági adatlap. 91/155/EGK szerint. A nyomtatás kelte 08.05.2007 Az átdolgozás kelte 07.05.2007 oldalszám: 1/6 * 1 A készítmény neve A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Aktiválószer fogászati mintázó anyaghoz Gyártó/szállító: eraeus Kulzer Gmb Grüner Weg 11, D-63450 anau Tel.:

Részletesebben

oldalszám: 1/9 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

oldalszám: 1/9 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/9 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM002003 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

CAR CARE DE-ICER TRIGGER

CAR CARE DE-ICER TRIGGER oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000441 Anyag/készítmény használata Tisztító Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI B.V. Wolfraamweg

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK szerint oldalszám: 1/5 1 A készítmény neve A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: AROX 8530 Anyag/készítmény használata Fémfelületkezelés Gyártó/szállító: UNIFORD-R.M. Kft. 1161 Budapest Szent

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: ENEDUR 2K Acryl ärter 70 Cikkszám: 10490 Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: WASSERSTOPPSCAUM REPOL W-PU 14 KOMP.A Cikkszám: 11684/2 Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Anyag/készítmény használata Professzionális mosószer Gyártó/szállító: Gyártó: Unilever Romania

Részletesebben