CALL OF DUTY: BLACK OPS INTEL GUIDE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CALL OF DUTY: BLACK OPS INTEL GUIDE"

Átírás

1 Call of Duty: Black Ops - 1. oldal CALL OF DUTY: BLACK OPS INTEL GUIDE Elakadásjelző:

2 Call of Duty: Black Ops - 2. oldal SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK A thesource.hu-n közzé tett összes végigjátszást, képet- és videóanyagot, valamint a weboldalon megjelenő egyéb információkat, dokumentumokat, szöveges elemeket, eredeti szöveget, fényképeket, grafikákat a szerzői jogi és más törvények védik, tulajdonjogukkal kizárólag a jogtulajdonos rendelkezik, ezért azok sem egészében, sem részeiben nem másolhatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Red Panda Bt. jogosult. A Red Panda Bt. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni, bármilyen médiában megjeleníteni, vagy bármely letöltött dokumentumot, szövegét vagy képanyagát módosítani. A Red Panda Bt. ugyanakkor megengedi, hogy Ön ezen oldalak tartalmát vagy kivonatait - saját személyes használatra - számítógépén szabadon tárolja, vagy akár ki is nyomtassa. A thesource.hu szöveges anyagainak összes fordítása a thesource.hu kizárólagos tulajdona. Felhívjuk figyelmét, hogy az általános feltételeinktől eltérő, engedély nélküli használat szerzői, polgári és büntetőjogi következményekkel járhat. A jogsértőkkel szemben a Red Panda Bt. fellép. A szerkesztőség thesource.hu-n megjelenő dokumentumokat kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, ezért ezek ismeretszerzés és személyes felhasználás célját szolgálják. A thesource és a Red Panda logó a Red Panda Bt. kereskedelmi védjegye. Az oldalakon található egyéb logók, termék- és márkanevek azok tulajdonosainak kizárólagos védjegyei, ezeket csak az illetékes gyártó, szervezet illetve cég engedélyével lehet felhasználni. Elakadásjelző:

3 Call of Duty: Black Ops - 3. oldal TARTALOMJEGYZÉK 1. Operation Vorkuta Executive Order S.O.G The Defector Numbers Project Nova Victor Charlie Crash Site WMD Payback Rebirth Revelations Redemption 25. Elakadásjelző:

4 Call of Duty: Black Ops - 4. oldal Az U.S.D.D. küldetés kivételével minden pályán 3 magnót találhatsz. Ezek összegyűjtésével a kampány menüben található Intel ponton belül titkos dokumentumokhoz férhetsz hozzá. 1. Operation A boltív utáni raktárban, amit Woods-ékkal tisztítasz ki, egy ládán Castro hasonmásának lelövése után az emeleti párharcban Bowman lelök egy katonát a korláton. Menj arra, ahonnan ők jöttek, a hálószobában az asztalon lesz. Elakadásjelző:

5 Call of Duty: Black Ops - 5. oldal 1.3. Miután leereszkedtetek kötéllel a sziklafalon, átfuttok egy hangáron, amiben a gép mellett áll egy tolható lépcső. Ennek a tetején csücsül. 2. Vorkuta 2.1. Miután Reznov megkéri Szergejt, hogy bontsa ki a fegyverraktárt, felmegy a második emeletre babrálni a rádióval. Tőle jobbra van egy polcon. Elakadásjelző:

6 Call of Duty: Black Ops - 6. oldal 2.2. Miután a beszorult Szergejre csukódott kaput kinyitod, a lépcsőtől jobbra található földszinti sötét folyosón menj be. Ott lesz egy asztalon Miután Reznov lerántja a leplet a motorról, hátra arc, balra a falnál van egy szekrényen. Elakadásjelző:

7 Call of Duty: Black Ops - 7. oldal 3. Executive Order 3.1. Amint elkezdődik a lövöldözés, küzdd fel magad az épület 3. emeletére, jobb oldalt lesz egy asztalon 4 TV és egy arany címer alatt A rakéta kontrolltermében, miután kirobbantottad a falat, szemben a műszereken. Elakadásjelző:

8 Call of Duty: Black Ops - 8. oldal 3.3. A bunkerben, a 3-as számú folyosón egy jobbra nyíló irányítóteremben a folyosóra néző ablakok mellett egy gépen. Elakadásjelző:

9 Call of Duty: Black Ops - 9. oldal 4. S.O.G Miután kilőtted a 3 tankot, a fedezék mögötti placcon egy ponyva alatti ládákon A nagy hegyoldalon harcold le magad a domb lábához, az itteni egyik bunker nyílásában van. Elakadásjelző:

10 Call of Duty: Black Ops oldal 4.3. A közjáték utáni bunkerben, ahol sebesültek vannak, egy fuldokló katona mögött a polcon. 5. The Defector 5.1. Miután a kivetítős szobában találkozol Reznovval, kövesd a folyosóra, ahonnan jobbra van egy kis szoba asztalán. Elakadásjelző:

11 Call of Duty: Black Ops oldal 5.2. Az utcákon, a tankot támogatva keresd meg a sarki Tiem Sua Xe táblát, ettől jobbra egy házban az asztalon találhatod A küldetés vége felé, elérsz egy térre, ahonnan láthatsz egy DAK táblát, alatta egy lyukas falú házat. Bent találod ezt. Elakadásjelző:

12 Call of Duty: Black Ops oldal 6. Numbers 6.1. A kihallgatás után mielőtt felmásznál a létrán, fordulj meg, és a polcok mögötti asztalról vedd fel A tetőn csúszás után a linóleum alatti sarokban találhatod. Elakadásjelző:

13 Call of Duty: Black Ops oldal 6.3. A küldetés végi ugráláskor ismét van egy csúszós jelenet, de mielőtt odaérsz, az eggyel felette található pallónál vörös fény jelzi ezt. Alapból észre se vennéd, hátra arc tehát! Elakadásjelző:

14 Call of Duty: Black Ops oldal 7. Project Nova 7.1. A csatározásban eljuttok egy részhez, ahol megostromoltok egy épületet. Ennek a második emeletén, egy Amerika térkép alatt találod. Elakadásjelző:

15 Call of Duty: Black Ops oldal 7.2. Nem sokkal az előző után egy hangárt kell kitisztítanotok, amiben egy rakéta parkol. Hátul van egy kis irodarész, ott van az asztalon. Elakadásjelző:

16 Call of Duty: Black Ops oldal 7.3. Miután feljutsz a hajó fedélzetére, harcold el magad a végébe, de még mielőtt felmennél a lépcsőn, a sarokban vedd fel. 8. Victor Charlie 8.1. A nyugodtan ülő vietkong előtt ahonnan érkezel, fordulj balra, ott van a sarokban eldugva. Elakadásjelző:

17 Call of Duty: Black Ops oldal 8.2. A faluban láthatsz egy barikádot az út közepén, az e mögötti távolabbi faházban találod Miután Reznov megölte az első katonát az alagútban, te kerülsz előre, az első elágazásnál balra indulj el, félúton egy kő mögött bújtatták el. Elakadásjelző:

18 Call of Duty: Black Ops oldal 9. Crash Site 9.1. Mielőtt beszállnál a csónakba, vedd fel a magnót az égő hordótól balra egy ládán Miután kiszálltatok a csónakból, ott lesz a földön amerre mentek, nem lehet eltéveszteni. Elakadásjelző:

19 Call of Duty: Black Ops oldal 9.3. A repülőroncsba mászásnál találhatod, az egyik szikla tövében. 10. WMD A repülős rész második földi jelenetében találhatod, ahogy berontotok az ajtón, a korlát alatti asztalon van. Elakadásjelző:

20 Call of Duty: Black Ops oldal A radarállomás épületében, az emeleten az egyik öltözőben találod A bombákkal telepakolt terem közepén, az egyik állványon van. Elakadásjelző:

21 Call of Duty: Black Ops oldal 11. Payback Az orosz rulett után hamarosan elértek egy nagy, nyitott barlangrészhez. Jobb oldalt van egy szekrény polcán A tisztáson, ahol a helikopter is áll, jobbra egy sátor melletti asztalon találod. Elakadásjelző:

22 Call of Duty: Black Ops oldal Miután a bunkerban kiszabadítottad Reznovot, el fogtok jutni egy nagy, ellenségtől tömött terembe (nem sokkal Kravchenko előtt). Ennek a bal hátsó sarkában, egy gép előtti ládán van. 12. Rebirth Rögtön a munkás megölése után vedd fel balra, a sarokban. Elakadásjelző:

23 Call of Duty: Black Ops oldal A központi laborban találod, aminek a közepén van egy elkülönített terem, de ha a benti katonát kívülről lövöd le, becsukódik az ajtaja. Ezért fuss be és úgy öld meg, aztán vedd fel a magnót Miután Hudson felveszi a vegyvédelmi ruhát, el fogtok jutni egy házhoz, ami robban egy nagyot. Ahelyett hogy továbbhaladj rajta, menj be a jobb oldali ház konyhájába, ott van az egyik polcon. Elakadásjelző:

24 Call of Duty: Black Ops oldal 13. Revelations A folyosókon haladva elérsz egy 4-es jelzésű kereszteződéshez. Itt menj balra, egy automatán van A 132/3-as jelzésű folyosón menj jobbra végig, ott van egy vödörbe állítva. Elakadásjelző:

25 Call of Duty: Black Ops oldal A Kennedy-s látomás után egy irodába érkezel, ahol az asztalok mellett van négy tévé. Az egyik asztalon van a magnó. 14. Redemption A hajó fedélzetén lesz két konténer, ami nyitva van és át tudsz menni rajtuk, a magnó az első ilyen nyitott ajtaja alatt van. Elég nehéz észrevenni, csak a széle lóg ki. Elakadásjelző:

26 Call of Duty: Black Ops oldal Sok-sok lépcsőn lefele haladva eljutsz egy nagyobb terembe, lődd le az ittenieket, majd a középső asztal alatti lőszerdobozok közül vedd fel A víz alatti bázison a küldetés vége fele láthatsz majd egy nagy kivilágított térképet. Menj tovább ezután, fel a lépcsőn, egy kis megfigyelőszobába. Itt van az asztal alatt az utolsó magnó. Elakadásjelző:

Gobliiins 4-1. oldal Platform: PC Kiadó: Kalypso Media Fejlesztő: Société Pollene.

Gobliiins 4-1. oldal Platform: PC Kiadó: Kalypso Media Fejlesztő: Société Pollene. Gobliiins 4-1. oldal ARANYFOGAK Elakadásjelző: /index.php?md=sos& Gobliiins 4-2. oldal SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK A thesource.hu-n közzé tett összes végigjátszást, képet- és videóanyagot, valamint a weboldalon

Részletesebben

LAPTOPOK. Modern Warfare 2-1. oldal Platform: PC, PS3, Xbox 360 Kiadó: Activision Fejlesztő: Infinity Ward. www.thesource.hu.

LAPTOPOK. Modern Warfare 2-1. oldal Platform: PC, PS3, Xbox 360 Kiadó: Activision Fejlesztő: Infinity Ward. www.thesource.hu. Modern Warfare 2-1. oldal LAPTOPOK Elakadásjelző: http:///elakadas Modern Warfare 2-2. oldal SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK A thesource.hu-n közzé tett összes végigjátszást, képet- és videóanyagot, valamint

Részletesebben

VÉGIGJÁTSZÁS. Tales of Monkey Island ep oldal Platform: PC, Wii Kiadó: Telltale Games Fejlesztő: Telltale Games.

VÉGIGJÁTSZÁS. Tales of Monkey Island ep oldal Platform: PC, Wii Kiadó: Telltale Games Fejlesztő: Telltale Games. Tales of Monkey Island ep 1. - 1. oldal VÉGIGJÁTSZÁS Elakadásjelző: /index.php?md=sos& Tales of Monkey Island ep 1. - 2. oldal SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK A thesource.hu-n közzé tett összes végigjátszást,

Részletesebben

PUZZLE AGENT végigjátszás

PUZZLE AGENT végigjátszás Puzzle Agent - 1. oldal PUZZLE AGENT végigjátszás Elakadásjelző: http:///elakadas Puzzle Agent - 2. oldal SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK A thesource.hu-n közzé tett összes végigjátszást, képet- és videóanyagot,

Részletesebben

TINA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes:

TINA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: Tina 1. sor Tina 2. sor Tina 3. sor TI-1-11, TI-1-12, TI-1-10, TI-1-22, TI-1-21(elemenkénti ár: 87 500) TI-1-9, TI-1-12, TI-1-10, TI-1-22, TI-1-21(elemenkénti ár 921 000) TI-1-9, TI-1-12, TI-1-10, TI-1-22,

Részletesebben

VÉGIGJÁTSZÁS. Splinter Cell: Pandora Tomorrow - 1. oldal Kiadó: UbiSoft Fejlesztő: UbiSoft. www.thesource.hu

VÉGIGJÁTSZÁS. Splinter Cell: Pandora Tomorrow - 1. oldal Kiadó: UbiSoft Fejlesztő: UbiSoft. www.thesource.hu Splinter Cell: Pandora Tomorrow - 1. oldal VÉGIGJÁTSZÁS Elakadásjelző: /index.php?md=sos& Splinter Cell: Pandora Tomorrow - 2. oldal Tartalomjegyzék: Megjegyzések 3. Végigjátszás 4. Indonézia, U.S. Embassy

Részletesebben

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád árlista (Áraink az Áfát tartalmazzák!) Érvényes: október 2. napjától

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád árlista (Áraink az Áfát tartalmazzák!) Érvényes: október 2. napjától Akciós összeállítás Akciós összeállítás Végzáró balos sarokelem végzáróelemes szekrénysor RE-1-9, RE-1-2, RE-1-10, RE-1-4, RE-1-25 (Elemenkénti ár: 1 412 000) Nappali szekrénysor RE-1-17, RE-1-7, RE-1-10,

Részletesebben

Bútorkatalógus 2007.

Bútorkatalógus 2007. Bútorkatalógus 2007. Egyedi számítógépasztalok (verziószám: 2007.1) Katalógusunk ezen részében a cégünk által egyedi megrendelés alapján gyártott számítógépasztalokat mutatjuk be. A termékek ára nem szerepel

Részletesebben

VÉGIGJÁTSZÁS. Star Wars: The Force Unleashed II - 1. oldal Platform: PC, PS3, Xbox 360 Kiadó: Lucasarts Fejlesztő: Lucasarts. www.thesource.

VÉGIGJÁTSZÁS. Star Wars: The Force Unleashed II - 1. oldal Platform: PC, PS3, Xbox 360 Kiadó: Lucasarts Fejlesztő: Lucasarts. www.thesource. Star Wars: The Force Unleashed II - 1. oldal VÉGIGJÁTSZÁS Elakadásjelző: http:///elakadas Star Wars: The Force Unleashed II - 2. oldal SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK A thesource.hu-n közzé tett összes végigjátszást,

Részletesebben

Guide. ArmA 2-1. oldal Platform: PC, Xbox 360 Kiadó: 505 Gamestreet Fejlesztő: Bohemia Interactive. www.thesource.hu

Guide. ArmA 2-1. oldal Platform: PC, Xbox 360 Kiadó: 505 Gamestreet Fejlesztő: Bohemia Interactive. www.thesource.hu ArmA 2-1. oldal Guide ArmA 2-2. oldal SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK A thesource.hu-n közzé tett összes végigjátszást, képet- és videóanyagot, valamint a weboldalon megjelenő egyéb információkat, dokumentumokat,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER MIKROHULLÁMÚ SÜTÔ MW-920. Minôségi tanúsítvány

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER MIKROHULLÁMÚ SÜTÔ MW-920. Minôségi tanúsítvány HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER MIKROHULLÁMÚ SÜTÔ MW-920 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye, egyike

Részletesebben

DANI elemes tömörfa bútorcsalád árlista (Áraink az Áfát tartalmazzák!) Érvényes: október 2. napjától

DANI elemes tömörfa bútorcsalád árlista (Áraink az Áfát tartalmazzák!) Érvényes: október 2. napjától Akciós összeállítás 3+2 fél szekrénysor Akciós összeállítás 5 részes szekrénysor Végzáró balos sarok DA-1-9, DA-1-2, DA-1-10, DA-1-18, DA-1-9 (enkénti ár: 1 229 000 FT) DA-1-9, DA-1-7, DA-1-10, DA-1-4,

Részletesebben

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András Joachim Meyer A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Bot Fordította: Berki András A botról Az ötödik, és egyben utolsó fejezete ennek a könyvnek, amiben elmagyarázom és röviden

Részletesebben

DANI elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes:

DANI elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: Akciós összeállítás 3+2 fél szekrénysor Akciós összeállítás 5 részes szekrénysor Végzáró balos sarokelem DA-1-9, DA-1-2, DA-1-10, DA-1-18, DA-1-9 (elemenkénti ár: 1 074 500 FT) DA-1-9, DA-1-7, DA-1-10,

Részletesebben

GAMEMASTER. Tengerészgyalogos

GAMEMASTER. Tengerészgyalogos Aki sci-fi rajongónak vallja magát (és itt nem a Star Wars elsõ epizódjának imádatára gondolok), az biztosan hallomásból ismer már illendõ, hogy látott is Alien és Predator filmeket. Viszont azt lehet,

Részletesebben

VÉGIGJÁTSZÁS. Battlefield: Bad Company 2-1. oldal Platform: PC, PS3, Xbox 360 Kiadó: Electronic Arts Fejlesztő: EA DICE. www.thesource.

VÉGIGJÁTSZÁS. Battlefield: Bad Company 2-1. oldal Platform: PC, PS3, Xbox 360 Kiadó: Electronic Arts Fejlesztő: EA DICE. www.thesource. Battlefield: Bad Company 2-1. oldal VÉGIGJÁTSZÁS Elakadásjelző: http:///elakadas Battlefield: Bad Company 2-2. oldal SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK A thesource.hu-n közzé tett összes végigjátszást, képet- és

Részletesebben

VÉGIGJÁTSZÁS. Wolfenstein - 1. oldal Platform: PC, PS3, Xbox 360 Kiadó: Activision Fejlesztő: Raven Software. www.thesource.hu.

VÉGIGJÁTSZÁS. Wolfenstein - 1. oldal Platform: PC, PS3, Xbox 360 Kiadó: Activision Fejlesztő: Raven Software. www.thesource.hu. Wolfenstein - 1. oldal VÉGIGJÁTSZÁS Elakadásjelző: http:///elakadas Wolfenstein - 2. oldal SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK A thesource.hu-n közzé tett összes végigjátszást, képet- és videóanyagot, valamint a

Részletesebben

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: Megjelenési kód 67

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: Megjelenési kód 67 Akciós összeállítás Akciós összeállítás Végzáró balos végzáróelemes szekrénysor RE-1-9, RE-1-2, RE-1-10, RE-1-4, RE-1-25 (Elemenkénti ár: 1 324 500) Nappali szekrénysor RE-1-17, RE-1-7, RE-1-10, RE-1-4,

Részletesebben

Térképek a Panoráma Pihenőháztól indulva

Térképek a Panoráma Pihenőháztól indulva Térképek a Panoráma Pihenőháztól indulva Tartalomjegyzék: Kőszegi vár 01, Írott-kő kilátó 02, Óház kilátó 03, Hétforrás 04, Csónakázó-tó 05, Kendig-hegy 06, Kálvária 07, Hétforrás melletti laktanya 08,

Részletesebben

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes:

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: Akciós összeállítás Akciós összeállítás Végzáró balos sarokelem végzáróelemes szekrénysor RE-1-9, RE-1-2, RE-1-10, RE-1-4, RE-1-25 (Elemenkénti ár: 1 324 500) Nappali szekrénysor RE-1-17, RE-1-7, RE-1-10,

Részletesebben

Zalaegerszegi TV torony és kilátó Babosdöbréte Dobronhegy Kandikó - Kis-hegy - Bödei-hegy - ZSIMBA-HEGY - KÁVÁSI KULCSOSHÁZ

Zalaegerszegi TV torony és kilátó Babosdöbréte Dobronhegy Kandikó - Kis-hegy - Bödei-hegy - ZSIMBA-HEGY - KÁVÁSI KULCSOSHÁZ Zalaegerszegi TV torony és kilátó Babosdöbréte Dobronhegy Kandikó - Kis-hegy - Bödei-hegy - ZSIMBA-HEGY - KÁVÁSI KULCSOSHÁZ Zalaegerszegi TV torony és kilátó Babosdöbréte Dobronhegy Kandikó Jelzése: piros

Részletesebben

Település Táv. (km) Útirány Össz táv. Öreg-tó Club Hotel (recepció) Indulj az 1-es számú főút felé 1,48 Úny 41,93 Únyon 0,07 0,07 0,42 42,35

Település Táv. (km) Útirány Össz táv. Öreg-tó Club Hotel (recepció) Indulj az 1-es számú főút felé 1,48 Úny 41,93 Únyon 0,07 0,07 0,42 42,35 Tatán Tarjánban Szomoron Dunazug 202 ITINER (TEL.: +3630 393 27 17) Az első ellenőrzőpontig (Dág) 0,23 kerékpárút (a főúttal párhuzamos) 0,3 1,99 (balra tarts a buszmegállónál) 35,86 1,2 (kerékpárút vége)

Részletesebben

ACHIEVEMENTEK, FEGYVEREK, ÖLTÖZÉKEK

ACHIEVEMENTEK, FEGYVEREK, ÖLTÖZÉKEK Splinter Cell: Convicion - 1. oldal ACHIEVEMENTEK, FEGYVEREK, ÖLTÖZÉKEK Splinter Cell: Convicion - 2. oldal SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK A thesource.hu-n közzé tett összes végigjátszást, képet- és videóanyagot,

Részletesebben

Kiemelkedően Közhasznú Fehér Bot Alapítvány. 4087 Hajdúdorog Nánási út 4. HEVES MEGYEI KÖZIGAZGATÁSI Hivatal "C" Épület

Kiemelkedően Közhasznú Fehér Bot Alapítvány. 4087 Hajdúdorog Nánási út 4. HEVES MEGYEI KÖZIGAZGATÁSI Hivatal C Épület Kiemelkedően Közhasznú Fehér Bot Alapítvány 4087 Hajdúdorog Nánási út 4 HEVES MEGYEI KÖZIGAZGATÁSI Hivatal "C" Épület Cím: 3300 Eger, Kossuth lajos U. 9 Hangos térkép Bejárat és az udvar 1 / 6 A főbejárat

Részletesebben

Rozsdamentes bútorok, elszívóernyők, kocsik

Rozsdamentes bútorok, elszívóernyők, kocsik Cikkszám RM munkaasztal Nettó ár Bruttó ár 1000-106 RM munkaasztal 100x60x85 cm 58 200 Ft 72 750 Ft 1000-116 RM munkaasztal 100x60x85 cm 59 400 Ft 74 250 Ft 1000-126 RM munkaasztal 120x60x85 cm 60 600

Részletesebben

INNOVA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: Megjelenési kód 10

INNOVA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: Megjelenési kód 10 Akciós Nappali összeállítás Akciós Nappali összeállítás Polcos balos IN-1-1, IN-3-2, IN-5-3, IN-2-1, IN-5-1 (elemenkénti ár 581 500) IN-5-4, IN-2-5, IN-1-1, IN-3-2, IN-5-3, IN-2-1, IN-5-1(elemenkénti ár:

Részletesebben

1. A javaslatot benyújtó intézmény neve: Települési Értéktár Bizottsága

1. A javaslatot benyújtó intézmény neve: Települési Értéktár Bizottsága I. A JAVASLATTEVŐ ADATAI 1. A javaslatot benyújtó intézmény neve: Települési Értéktár Bizottsága 2. A javaslatot benyújtó személy vagy a kapcsolattartó személy adatai: Név: Máté Imréné, a bizottság elnöke

Részletesebben

A WEBOLDAL JOGI KÖZLEMÉNYE I. HATÁLY

A   WEBOLDAL JOGI KÖZLEMÉNYE I. HATÁLY 1 A WWW.ARBCONSULTING.HU WEBOLDAL JOGI KÖZLEMÉNYE I.1. A www.arbconsulting.hu weboldal I. HATÁLY Jelen Jogi nyilatkozat (Nyilatkozat) hatálya alá tartozik az ARB Privacy Consulting Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

SKYCAMP Használati útmutató

SKYCAMP Használati útmutató SKYCAMP Használati útmutató Használati útmutató További útmutatásért és bemutató videókért kérjük, látogassa meg az alábbi weboldalt: https://ikamper.hu/pages/szerelesi-utmutatok A SKYCAMP SÁTOR JÁRMŰRE

Részletesebben

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés Jogi nyilatkozat A webhely használata előtt kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a jogi nyilatkozatot. Ez a nyilatkozat szabályozza a weboldal és a rajta szereplő valamennyi információ Ön általi használatát.

Részletesebben

VÉGIGJÁTSZÁS. S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat - 1. oldal Platform: PC Kiadó: bitcomposer Games Fejlesztő: GSC Game World. www.thesource.

VÉGIGJÁTSZÁS. S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat - 1. oldal Platform: PC Kiadó: bitcomposer Games Fejlesztő: GSC Game World. www.thesource. S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat - 1. oldal VÉGIGJÁTSZÁS Elakadásjelző: http:///elakadas S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat - 2. oldal SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK A thesource.hu-n közzé tett összes végigjátszást,

Részletesebben

ALTERO elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes:

ALTERO elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: Akciós összeállítás balos kétajtós fél jobbos kétajtós fél AL-1-1, AL-3-1, AL-5-2, AL-5-4, AL-1-3 (elemenkénti ár: 565 000) Felső ajtó üveges, mögötte mobil Felső ajtó üveges, mögötte mobil AL--1 AL-1-1

Részletesebben

Érkezés Pomázon át kocsival

Érkezés Pomázon át kocsival Érkezés Pomázon át kocsival Dobogókő felé 1 Elágazás (pléh Krisztus) 6 cél 2 Margit ligeti kastély 3 falu széle 4 Székely kapu 5 Üdülők útja hídja a patak felett A térkép a Budakalász felől jövő régi szentendrei

Részletesebben

GAMEMASTER. 40 GAMEMASTER

GAMEMASTER. 40 GAMEMASTER GAMEMASTER végigjátszás A Piszkos tizenkettõ címû filmet, vagy a nem is olyan régi, ám hasonló helyszínû Ryan közlegény megmentését ki ne ismerné? Mindkettõ a II. Világháborúban játszódik, ami úgy tûnik,

Részletesebben

Az alább olvasható leírással szeretnénk segíteni az új irodánkba történő eljutást.

Az alább olvasható leírással szeretnénk segíteni az új irodánkba történő eljutást. Kedves Ügyfeleink, Látogatóink! Az alább olvasható leírással szeretnénk segíteni az új irodánkba történő eljutást. Alapítványunk irodáját a belváros, ill. Újpalota felől a következő buszjáratokkal lehet

Részletesebben

Tomb Raider: Underworld - 1. oldal Platform: PC, PS3, Xbox 360 Kiadó: Eidos Fejlesztő: Crystal Dynamics. www.thesource.hu

Tomb Raider: Underworld - 1. oldal Platform: PC, PS3, Xbox 360 Kiadó: Eidos Fejlesztő: Crystal Dynamics. www.thesource.hu Tomb Raider: Underworld - 1. oldal VÉGIGJÁTSZÁS Tomb Raider: Underworld - 2. oldal Szerzői Jogi információk A thesource.hu-n közzé tett összes végigjátszást, képet- és videóanyagot, valamint a weboldalon

Részletesebben

No One Lives Forever GAMEMASTER 27

No One Lives Forever GAMEMASTER 27 No One Lives Forever Elszabadult a pokol. Világszerte gyilkosságok történnek. A holttestek mellett csak egy szál virág jelzi a gyilkos kilétét. Volkov visszatért, s úgy tûnik, irányítása alá akarja vonni

Részletesebben

TŰZVÉDELMI JEGYZŐKÖNYV

TŰZVÉDELMI JEGYZŐKÖNYV TŰZVÉDELMI JEGYZŐKÖNYV Ellenőrzött helyszín: Budapest, XVI. ker., Összefogás sétány 3. Ellenőrzést végző személy: Kovács András tűzvédelmi előadó Ellenőrzés időpontja: 2017. február 03. Ellenőrzés célja:

Részletesebben

FÛKE 550 Cabin. motorcsónak

FÛKE 550 Cabin. motorcsónak FÛKE 550 Cabin motorcsónak A 2005-ben megrendezett Budapest Boat Show-n mutattuk be legújabb termékünket, a piac által már jól ismert FÛKE 550 motorcsónak kabinos változatát, a Fûke 550 Cabin-t. A kabinban

Részletesebben

JÖVÜNK-MEGYÜNK. Közlekedés, utazás

JÖVÜNK-MEGYÜNK. Közlekedés, utazás JÖVÜNK-MEGYÜNK Közlekedés, utazás A modul típusa: Magyar mint idegen nyelv Modulszám: 7. Nyelvi szint: A1 Életkor: 14 16 év Készítették: Jakab Ildikó, Varga Virág JÖVÜNK-MEGYÜNK 1 A kiadvány az Educatio

Részletesebben

Majális a Mecsekben 2016.

Majális a Mecsekben 2016. Ápr. 30. szombat Indulás: 9.30-kor Majális a Mecsekben 2016. Túraterv Sikonda Fürdő utca Sikonda [piros] turistaút a hegyen át Kőlyuk étterem az országút mellett a kanyarban Cifra malom melletti úton Mánfa

Részletesebben

CDC 2000 Vezérlő 3. Záróegység beállítás Asian Plastic

CDC 2000 Vezérlő 3. Záróegység beállítás Asian Plastic 3.1 Szerszám zárás és nyitás beállítása Menü 03 A Funkciógombok első nagy csoportja a szerszám- és záróegység beállításokkal foglalkozik. Mozgassa a kurzort a kívánt mezőre, adja meg a kívánt értéket,

Részletesebben

Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk

Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk Dell Vostro 470 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély lehetőségére

Részletesebben

Szakmai beszámoló. A megvalósulás rövid ismertetése

Szakmai beszámoló. A megvalósulás rövid ismertetése 1 Hegyszentmárton Könyvtári, Információs és Közösségi Szolgáltató Hely 7837 Hegyszentmárton, Kolozsvár u. 10. Telefon: 06 73 594 000 E-mail: konyvtarhegyszentmarton@gmail.hu A Közgyűjtemények Kollégiuma

Részletesebben

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 68/2016. (III.31.) határozata

Részletesebben

Térképek az Andalgótól indulva

Térképek az Andalgótól indulva Térképek az Andalgótól indulva Tartalomjegyzék: Kőszegi vár 01, Írott-kő kilátó 02, Óház kilátó 03, Hétforrás 04, Csónakázó-tó 05, Kendig-hegy 06, Kálvária 07, Hétforrás melletti laktanya 08, Koronaőrző

Részletesebben

A Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban működtetett elektronikus térfigyelő rendszer adatkezelési szabályzata

A Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban működtetett elektronikus térfigyelő rendszer adatkezelési szabályzata A Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban működtetett elektronikus térfigyelő rendszer adatkezelési szabályzata A kezelt adatok köre A Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban (továbbiakban: iskola), az épületen belüli

Részletesebben

INTÉZMÉNY-FELÚJÍTÁSI MUNKÁK

INTÉZMÉNY-FELÚJÍTÁSI MUNKÁK ssz INTÉZMÉNY-FELÚJÍTÁSI MUNKÁK 2016 Javított február 16. Becsült költség SÁNDOR-METTERNICH KASTÉLY (iskola épületrésze) A (*)-gal megjelölt tételek vállalkozói árak Feltétlenül elvégzendő Meg kellene

Részletesebben

Az Önkormányzat az üresen álló ingatlant értékesítés, vagyonkezelésbe adás, vagy bérbeadás útján kívánja hasznosítani.

Az Önkormányzat az üresen álló ingatlant értékesítés, vagyonkezelésbe adás, vagy bérbeadás útján kívánja hasznosítani. F e l h í v á s ingatlan hasznosításra Ózd Város Önkormányzata ajánlatot kér a tulajdonában lévő 3600 Ózd, Bolyki főút 13. szám alatti, ózdi belterületi 8379 hrsz-ú, 1004 m 2 területű, egyéb ingatlan megnevezésű,

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporationnek az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

GAMEMASTER. 88 GAMEMASTER www.gamemaster.hu

GAMEMASTER. 88 GAMEMASTER www.gamemaster.hu GAMEMASTER végigjátszás Csak egy maradhat Clive Barker neve nem csenghet ismeretlenül mindazok fülében, akik olvastak már tõle valamit. Õ írta például a Korbácsot, a Hírvivõt, a Kárhozatot, és a Pokolkeltõt

Részletesebben

Hármashatár-hegyi kilátópont

Hármashatár-hegyi kilátópont 2016. áprilisától látogatható a Hármashatár-hegy legmagasabb pontján épült új kilátó. A fából készült szerkezet 8 méter magas, és tökéletes panoráma nyílik róla Budapestre. Csatapunk ezúttal a gömb alakot

Részletesebben

Tudja, hogy... könnyen kiszámíthatja az árat és egyszerűen megrendeli az alumínium keretek megrendelőlap segítségével, amely letölthető a www

Tudja, hogy... könnyen kiszámíthatja az árat és egyszerűen megrendeli az alumínium keretek megrendelőlap segítségével, amely letölthető a www Tudja, hogy... könnyen kiszámíthatja az árat és egyszerűen megrendeli az alumínium keretek megrendelőlap segítségével, amely letölthető a www oldalunkon? alumínium program Ajtó és fiók profilok Rápattintható

Részletesebben

Város Polgármestere. Tájékoztató. Iskolai kötelező eszközbeszerzésekről

Város Polgármestere. Tájékoztató. Iskolai kötelező eszközbeszerzésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/213 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Tájékoztató Iskolai kötelező eszközbeszerzésekről

Részletesebben

VÉGIGJÁTSZÁS. Crysis Warhead - 1. oldal Platform: PC Kiadó: Electronic Arts Fejlesztő: Crytek. www.thesource.hu

VÉGIGJÁTSZÁS. Crysis Warhead - 1. oldal Platform: PC Kiadó: Electronic Arts Fejlesztő: Crytek. www.thesource.hu Crysis Warhead - 1. oldal VÉGIGJÁTSZÁS Crysis Warhead - 2. oldal SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK A thesource.hu-n közzé tett összes végigjátszást, képet- és videóanyagot, valamint a weboldalon megjelenő egyéb

Részletesebben

Sas István

Sas István Sas István www.sasistvan.hu Az újságnak egyetlen rovata tisztességes: a hirdetéseké Horst Tucholsky Az újságnak egyetlen rovata tisztességes: a hirdetéseké Horst Tucholsky Az újságnak egyetlen rovata tisztességes:

Részletesebben

Az ÚMVP Irányító Hatóságának 9/2009. (II. 26.) közleménye ÚMVP Irányító Hatóságának 75/2010 (XI. 30.) közleménye

Az ÚMVP Irányító Hatóságának 9/2009. (II. 26.) közleménye ÚMVP Irányító Hatóságának 75/2010 (XI. 30.) közleménye Az ÚMVP Irányító Hatóságának /00. (II. 6.) közleménye a vidéki gazdaság és lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások körében a kistérségi közlekedési szolgáltatások fejlesztésére igénybe vehető támogatások"

Részletesebben

Előterjesztést készítette és előterjeszti: Varga Nándorné Könyvtári bútorok, polcok cseréjére és a dokumentumok mozgatására árajánlatok

Előterjesztést készítette és előterjeszti: Varga Nándorné Könyvtári bútorok, polcok cseréjére és a dokumentumok mozgatására árajánlatok RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjeszti: Varga Nándorné Könyvtári

Részletesebben

ÚszókapuBolt.hu. Az ÚszókapuBolt -ban, a regisztráció után jelenik meg a kosár, de leadhatja rendelését telefonon is!

ÚszókapuBolt.hu. Az ÚszókapuBolt -ban, a regisztráció után jelenik meg a kosár, de leadhatja rendelését telefonon is! ÚszókapuBolt.hu Az ÚszókapuBolt -ban, a regisztráció után jelenik meg a kosár, de leadhatja rendelését telefonon is! Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve

Részletesebben

Belépést szabályzó hatékony és elegáns rendszer üzletek számára

Belépést szabályzó hatékony és elegáns rendszer üzletek számára Belépést szabályzó hatékony és elegáns rendszer üzletek számára A Pass-O-Mat motoros lengőkapukat az üzletekbe való belépés szabályozására és a vevők útbaigazítására terveztük, valamint annak megakadályozására,

Részletesebben

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

Rozsdamentes bútorok és berendezések. katalógusa 2008 / 2009

Rozsdamentes bútorok és berendezések. katalógusa 2008 / 2009 Rozsdamentes bútorok és berendezések katalógusa 2008 / 2009 Tartalomjegyzék 100-as sorozat Munkalapok, munkaasztalok, pultok Munkalapok és munkaasztalok............... 3. oldal Munkaasztalok és pultok..................

Részletesebben

Budapest XII., Széchenyi emlék út 4 (hrsz. 9237/2), Lakóépület. Dokumentáció helyi védelem törléséhez

Budapest XII., Széchenyi emlék út 4 (hrsz. 9237/2), Lakóépület. Dokumentáció helyi védelem törléséhez Budapest XII., Széchenyi emlék út 4 (hrsz. 9237/2), Lakóépület Dokumentáció helyi védelem törléséhez Az épület a Széchenyi hegy északi, meredek lejtőjén helyezkedik el, a Svábhegyről a Széchenyi hegyi

Részletesebben

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE Legelőször keresd meg azt, aki meghívott ebbe a csoportba, és tőle kérj regisztrációs linket!!! A regisztrálás ne freemail vagy citromail címmel történjen, ha egy mód

Részletesebben

EtsbErgEr Kft. magyar fenyőbútorok európai színvonalon.

EtsbErgEr Kft. magyar fenyőbútorok európai színvonalon. ETSBERGER 01 Etsberger Kft. Vállalkozásunk nemcsak hazánk, hanem Európa egyik legkorszerűbb fenyőbútor gyártója. Több mint 10 éve állunk a minőségi fenyőbútor gyártás szolgálatában. Kezdetben 6 fős családi

Részletesebben

Fénykép melléklet Készítette: Farkas Sándor tű. alezredes.

Fénykép melléklet Készítette: Farkas Sándor tű. alezredes. Fénykép melléklet Készítette: Farkas Sándor tű. alezredes. Kéleshalom-Kunfehértó tűzeset kiterjedése légifelvételen (forrás: Kiskunsági Nemzeti Park) Korona égés Kéleshalom-Kunfehértó tűzeset (fotó: Pozsgai

Részletesebben

A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség:

A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség: KRYPTON sablon Részletes leírás a sablonhoz kapcsoló új beállításokról Diavetítés a kezdőlapon A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség: Képes diavetítés Termékes diavetítés

Részletesebben

Év zárása és nyitása 2015-ről 2016-ra

Év zárása és nyitása 2015-ről 2016-ra Év zárása és nyitása 2015-ről 2016-ra Ebben az évben a megszokottól eltérően, új programot kell telepíteni. Ennek lépései: 1. lépjen ki a DszámlaWIN programból (FONTOS!). Amennyiben hálózatban használják

Részletesebben

ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház

ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház Általános szerződési feltételek Jelen "Általános szerződési feltételek tartalmazza dr. Nógrádi Zsófia, mint szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató ) által üzemeltetett www.kreababy.hu

Részletesebben

4 fém, falra króm. BF-04 Kiegészítő felszerelések / W.C betegszoba 4 fém, falra króm. szerelt

4 fém, falra króm. BF-04 Kiegészítő felszerelések / W.C betegszoba 4 fém, falra króm. szerelt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet belgyógyászati pavilonja bővítéses rekonstrukciójához kapcsolódó bútorok, és berendezési tárgyak beszerzési lista Azonosító Termék megnevezés

Részletesebben

Happy Box Kft., 2045 Törökbálint, Hosszúrét 062/6. (Raktárvárosi út, DEPO II. kapu) Telefon: 06 1 80-20-200 Fax: 06 1 80-20-230, info@happybox.

Happy Box Kft., 2045 Törökbálint, Hosszúrét 062/6. (Raktárvárosi út, DEPO II. kapu) Telefon: 06 1 80-20-200 Fax: 06 1 80-20-230, info@happybox. 106070035 YANG SD-15 porcelán szobor császár 8*27*8 6 990 Ft 106070036 YANG ZPC-19 irattartó szekrény magas v.barna 60*135*36 99 990 Ft 106070037 YANG ZPC-20 irattartó szekrény alacsony v.barna 60*105*36

Részletesebben

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft.

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a "ÁSZF") határozzák meg a Gabriano Pizzéria Kft. (Adósz:23823981-2-17 Cg.:17-09-009177) kizárólagos tulajdonában álló és a Gabriano Pizzéria Kft.

Részletesebben

Apache OpenOffice telepítési útmutató

Apache OpenOffice telepítési útmutató Apache OpenOffice telepítési útmutató 1. Az OpenOffice magyar nyelvű verziójának telepítését az alábbi oldalról tudod elkezdeni. Katt a linkre: http://www.openoffice.org/download/ Mindig a legfrissebb

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Legal 2 2 Jogi nyilatkozat A szerzői jogok tulajdonosa: 2011 Google Inc. Minden jog fenntartva. Copyright 2010 Google Inc. All rights

Részletesebben

A 9413-as Mi 2, mint polgári alkalmazott a második HA-BGF

A 9413-as Mi 2, mint polgári alkalmazott a második HA-BGF A 9413-as Mi 2, mint polgári alkalmazott a második HA-BGF Ez a helikopter is egyikük volt azoknak a Mi 2-eseknek, amelyeket a Honvédelmi Minisztérium adott át az Egészségügyi Minisztérium részére 2000.

Részletesebben

Tűzriadó terv. Készítette: Szekuriti Blogger Elérhetőség: szekuriti@gmail.com http://szekuriti.blog.hu 2010.01.03.

Tűzriadó terv. Készítette: Szekuriti Blogger Elérhetőség: szekuriti@gmail.com http://szekuriti.blog.hu 2010.01.03. Szekuriti Blog Központi Épület 1010 Budapest, Hamis cím tér 1. Iktatószám: 12/1a3/2010 Tűzriadó terv Készítette: Szekuriti Blogger Elérhetőség: szekuriti@gmail.com http://szekuriti.blog.hu 2010.01.03.

Részletesebben

Ajánlatkérő által megjelölt termék. Sorszám. Mennyiség Kérdés Ajánlatkérő válasza

Ajánlatkérő által megjelölt termék. Sorszám. Mennyiség Kérdés Ajánlatkérő válasza Tisztelt Cím! Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1122 Budapest, Maros utca 19-21.), mint ajánlatkérőnek a Diagnosztikai, fejlesztő és terápiás eszközök

Részletesebben

Architectural Controller - master

Architectural Controller - master Architectural Controller - master DMX512 Controller Kezelési útmutató v.2.0. 2006.09.01. ISMERTETÉS...- 4 - ÜZEMBEHELYEZÉS...- 4 - SZOFTVERFRISSÍTÉS...- 4 - KEZELÖSZERVEK BEMUTATÁSA:...- 5 - A PONTOS IDÖ...-

Részletesebben

JÁTÉKGYŰJTEMÉNY LABDAADOGATÓ VERSENY FELADAT:

JÁTÉKGYŰJTEMÉNY LABDAADOGATÓ VERSENY FELADAT: JÁTÉKGYŰJTEMÉNY 1. LABDAADOGATÓ VERSENY A kezdő játékos a zsámolyon áll. A labda a kezdő játékos kezében van. Jelre a kezdő játékos átadja a labdát a mellette lévőnek, tetszőleges módon. Mindenki továbbadja

Részletesebben

HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM

HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM MINISZTER 2012 JAN 0. Dr. Józsa István ú r országgyűlési képviselő Válasz a K/5510. számú Hogyan érvényesül a kormányzati takarékosság a bútorbeszerzéseknél? cím ű írásbel i kérdésr

Részletesebben

MUNKÁSSZÁLLÓ ADATLAP. 1. A munkásszálló: 2. A munkásszállón lakó személyek száma: 3. A munkásszálló jellege: 4. A munkásszálló: 5.

MUNKÁSSZÁLLÓ ADATLAP. 1. A munkásszálló: 2. A munkásszállón lakó személyek száma: 3. A munkásszálló jellege: 4. A munkásszálló: 5. MUNKÁSSZÁLLÓ ADATLAP Település Munkásszállás Listára kerültek Az adatlapot a minta összeállítója tölti ki, munkásszállóként egyszer kell kitölteni! Mintába kerültek A munkásszálló adatai: 1. A munkásszálló:

Részletesebben

Találkozzunk tavasszal a következő emléktúrán!

Találkozzunk tavasszal a következő emléktúrán! A túra szervezésében nyújtott segítséget köszönjük a 212. számú Bornemissza Gergely Cserkészcsapatnak! Főszervező: Soóváry Bálint Elérhetőségek: +36 30 372 3103, soobalint@freemail.hu Találkozzunk tavasszal

Részletesebben

IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT. www.jouleing.hu. info@jouleing.hu Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581

IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT. www.jouleing.hu. info@jouleing.hu Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581 IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581 FÉMBÚTOROK Kis, zárható rekeszek Tetszőlegesen bővíthető. A szállítás lapraszerelve történik. Szerszám nélkül

Részletesebben

POLGÁRI VÉDELMI ÉS KATASZTRÓFAVÉDELMI ISMERETEK OKTATÁSI ANYAGA Pedagógusok; gyakorlati oktatók; irodai alkalmazotti dolgozók részére

POLGÁRI VÉDELMI ÉS KATASZTRÓFAVÉDELMI ISMERETEK OKTATÁSI ANYAGA Pedagógusok; gyakorlati oktatók; irodai alkalmazotti dolgozók részére POLGÁRI VÉDELMI ÉS KATASZTRÓFAVÉDELMI ISMERETEK OKTATÁSI ANYAGA Pedagógusok; gyakorlati oktatók; irodai alkalmazotti dolgozók részére A polgári védelemmel kapcsolatos intézkedések: Az 1949. évi genfi egyezmények

Részletesebben

A Hálózat, mint olvashattad úgy épül fel, hogy nem te építed, hanem előre el van készítve, és az aktuális üres irodákat foglalhatod el.

A Hálózat, mint olvashattad úgy épül fel, hogy nem te építed, hanem előre el van készítve, és az aktuális üres irodákat foglalhatod el. A Hálózat, mint olvashattad úgy épül fel, hogy nem te építed, hanem előre el van készítve, és az aktuális üres irodákat foglalhatod el. Hogy mit jelent ez? Amikor a rendszer elindult, egy előre meghatározott

Részletesebben

TM-87235 Közlekedési lámpa vezérlő

TM-87235 Közlekedési lámpa vezérlő TM-87235 Közlekedési lámpa vezérlő Használati útmutató 2011 BioDigit Ltd. Minden jog fenntartva. A dokumentum sokszorosítása, tartalmának közzététele bármilyen formában, beleértve az elektronikai és mechanikai

Részletesebben

BONYHÁD, EVANGÉLIKUS ISKOLAÉPÜLET ÁTALAKÍTÁSA ÉS BŐVÍTÉSE - VÁZLATTERV 2014. DECEMBER

BONYHÁD, EVANGÉLIKUS ISKOLAÉPÜLET ÁTALAKÍTÁSA ÉS BŐVÍTÉSE - VÁZLATTERV 2014. DECEMBER BONYHÁD, EVANGÉLIKUS ISKOLAÉPÜLET ÁTALAKÍTÁSA ÉS BŐVÍTÉSE - VÁZLATTERV 2014. DECEMBER K e r n é s K l e n k É p í t é s z e t i B t. 7 0 3 0 P a k s, D u n a u. 1 / a t e l : 7 5 / 4 2 1-4 4 1 2. Tartalom

Részletesebben

19 Tölgy Natúr matt lakk HT Tölgy Natúr matt lakk

19 Tölgy Natúr matt lakk HT Tölgy Natúr matt lakk Akciós Nappali összeállítás IN-1-1, IN-3-2, IN- 5-3, IN-2-1, IN-5-1 (Alapár: 607 500) Akciós Nappali összeállítás IN-5-4, IN-2-5, IN- 1-1, IN-3-2, IN-5-3, IN-2-1, IN-5-1 (Alapár: 910 500) Polcos balos

Részletesebben

Kedves Vásárlónk! Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatkezelés.

Kedves Vásárlónk! Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatkezelés. Kedves Vásárlónk! Az "Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatvédelem." tartalmazza az ARTECO House Kft. (székhely: 7092 Nagykónyi, Dózsa Gy. u. 126/4. adószám:23830420-2-17), mint

Részletesebben

Dell Vostro 430 Üzembe helyezésre és funkciókra vonatkozó mu:szaki információs adatlap

Dell Vostro 430 Üzembe helyezésre és funkciókra vonatkozó mu:szaki információs adatlap A Vigyázat! jelzésekről FIGYELEM! A FIGYELEM jelzés az esetleges tárgyi és személyi sérülés, illetve az életveszély lehetőségére hívja fel a figyelmet. Dell Vostro 430 Üzembe helyezésre és funkciókra vonatkozó

Részletesebben

2110 (oldal) + 49 (Párkány)

2110 (oldal) + 49 (Párkány) Tina 1 sor TI-1-11, TI-1-12, TI-1-10, TI-1-22, TI-1-21 (alapár: 790 500) Tina 2 sor TI-1-9, TI-1-12, TI- 1-10, TI-1-22, TI- 1-21 (alapár: 859 500) Tina 3 sor TI-1-9, TI-1-12, TI- 1-10, TI-1-22, TI- 1-9

Részletesebben

1. A javaslatot benyújtó személy (személy/intézmény/szervezet/vállalkozás) neve: 2. A javaslatot benyújtó személy vagy kapcsolattartó személy adatai:

1. A javaslatot benyújtó személy (személy/intézmény/szervezet/vállalkozás) neve: 2. A javaslatot benyújtó személy vagy kapcsolattartó személy adatai: Velencei Értéktár A Velencei Értéktár Bizottság 2015. december 7-i ülésén VÉB/2015/ 29 határozatszám alatt az ófalusi Boltozott kőhidat-az u.n. Kishidat a Velencei Értéktár részének nyilvánította. A döntés

Részletesebben

PAKS 2 VÍ ZI SZI NPAD VI LLAMOS KAPCSOLÁSI RAJZ

PAKS 2 VÍ ZI SZI NPAD VI LLAMOS KAPCSOLÁSI RAJZ 0 9 PAKS VI ZI SZI PAD 0 MOD: REDELŐI ÉSZREVÉTELEK BEVEZETVE. 0. 0.. AGY GYULA VEZETŐTERVEZŐ: HAJTÓ DÉES 0 MOD: VÍ ZMELEGÍTŐK DARABSZÁMA -r ől -re TELJESÍ TMÉYE kw-ról kw-ra VÁLTOZOTT 0... AGY GYULA 0

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1152 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lucca Medencés luxusvilla eladó Luccában LEIRÁS Lucca

Részletesebben

Rajzold ide magad! Ez a mesekönyv...tulajdona.

Rajzold ide magad! Ez a mesekönyv...tulajdona. Rajzold ide magad! Ez a mesekönyv...tulajdona. Copyright Hermann Marika, 2014 Illusztráció: Gönczi Anikó Szerkesztés: Szűcs Szilvia Hungarian edition Angry Cat Kiadó 2014. 1. kiadás Minden jog fenntartva!

Részletesebben

HELYISÉGKÖNYV EMELET

HELYISÉGKÖNYV EMELET T e r v e z ő K f t. 9025 Győr Petőfi tér 4. Tel. (96)550-206 E-mail: dimenzio@dimenzio.hu Fax.(96)319 380 Munkaszám: 2012/19. HELYISÉGKÖNYV A GYŐR, FEDETT USZODA /GYŐR, BERCSÉNYI LIGET, 8712./ I.-II..

Részletesebben