- 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "- 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat"

Átírás

1 - 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Erdőbirtokosság megalakítása előkészítéséhez elsősorban postaköltséghez 120 E Ft támogatást biztosít a évi pénzmaradvány terhére. Határidő: /2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a tahitótfalui 1598 hrsz-ú ingatlanhoz földkábellel az elektromos energia vezeték kiépítéséhez, közterület igénybevételéhez tulajdonosi és közútkezelői hozzájárulást biztosít. A Képviselő-testület egyúttal a kivitelezőt, illetve a kérelmezőt az eredeti állapot helyreállítására kötelezi. Határidő: /2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Schell üzletház beruházás kapcsán hozzájárul a telefonvezeték áthelyezéséhez, kiépítéséhez a Tahi parkoló környezetében a meglévő villanyoszlopokra. A Képviselő-testület tulajdonosi és közútkezelői hozzájárulást biztosít. Határidő:

2 - 2-4/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete, a Képviselőtestület alakuló ülésével összefüggésben érkezett törvényességi észrevételt tudomásul veszi, és jóváhagyja a Polgármester és a Jegyző által előterjesztett előkészítő anyagban szereplő válaszokat. és az előterjesztés megküldésére a Pest Megyei Kormányhivatal részére. Határidő: /2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Gazdasági Bizottság ajánlásával egyezően, az Önkormányzat évi költségvetésére vonatkozó előkészítő javaslatokat elfogadja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert és a Jegyzőt a költségvetés előkészítésére, az iránymutatásnak megfelelően. Határidő: /2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Általános Iskola igazgatói állására pályázatot hirdet: A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a pályázati eljárás lefolytatására. Határidő:

3 - 3-7/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata az egészségügyi ellátásokra kötött megbízási szerződésekből a jogszabályi hivatkozásokat törli, tekintettel a folyamatos és nagyfokú jogszabályváltozásokra. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, az előzőek alapján történő megbízási szerződésmódosításokra a felnőtt háziorvosokkal, a fogorvossal, a gyermekorvossal, illetve az orvosi ügyelet működtetőjével. Határidő: /2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a HPV elleni védőoltáshoz 1998-ban születettek részére maximum 2 M Ft támogatást biztosít, oly módon, hogy a három oltás költségeiből a második illetve a harmadik oltás költségét fedezi. Határidő: /2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Tahitótfalu Pataksor 896/10 hrsz-ú ingatlan, Házas-patakba történt túlépítéséhez elvi tulajdonosi hozzájárulást biztosít. A Képviselő-testület az Önkormányzati terület további sorsáról az engedélyező vízügyi hatóság döntésétől függően dönt. Határidő:

4 - 4-10/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete 500 E Ft további költséget vállal a Tahitótfalu, Béke út 70. szám alatti, volt önkormányzati tulajdonú ingatlan vízdíj hátralékából, továbbá jóváhagyja a 2010 decemberében kifizetett 500 E Ft átutalást a DMRV Zrt. részére. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a probléma végleges megoldásának előkészítésére. Határidő:

5 - 5-11/2011. (01.24.)Képviselő-testületi határozat Szentendre Város Önkormányzata, Leányfalu Nagyközség Önkormányzata, Pócsmegyer Község Önkormányzata, Szigetmonostor Község Önkormányzata és Tahitótfalu Község Önkormányzata pályázatot kíván benyújtani az Új Magyarország Fejlesztési Terv, Környezet és Energia Operatív Program (KEOP /B), Egészséges, tiszta települések prioritási tengely, szennyvízelvezetés és tisztítás pályázati konstrukciójára. A pályázat keretében a Szentendrei szennyvíz-agglomerációhoz tartozó települések csatornahálózatának bővítése tárgyú projekt megvalósítására kívánnak támogatást igényelni az önkormányzatok. A pályázat benyújtására és a projekt megvalósítására az érintett önkormányzatok Dunakanyari Csatornázási Társulás néven jogi személyiségű önkormányzati társulást alapítottak, mely Társulás a pályázat kedvezményezettje lesz. A pályázatban szereplő megvalósítási munkákhoz szükséges saját forrást Tahitótfalu Község Önkormányzata lakossági forrásból származó ( ,-Ft/új rákötés) fejlesztési hozzájárulással kívánja finanszírozni. A projekt várható elszámolható költsége 75-85%-os finanszírozási hiány mellett nettó: ,- Ft, melyhez a létrejövő Víziközmű Társulat finanszírozási hozzájárulása (saját forrás) a CBA alapján kerül meghatározásra. A Képviselő-testület felhatalmazza a mindenkori polgármestert, hogy a Környezet és Energia Operatív Program egyfordulós konstrukciójához (KEOP-1.2.0/B) kapcsolódó pályázat benyújtásához és projekt megvalósításához létrehozott Dunakanyari Csatornázás Társulásban képviselje az önkormányzatot és a pályázat benyújtásához kapcsolódó nyilatkozatokat megtegye. Határidő:

6 - 6-12/2011.(01.24.). Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Képviselő-testülete a Magyar Közút Nonprofit Zrt. által lefolytatott közbeszerzési eljárás kapcsán - a Megyeri híd beruházáshoz kapcsolódó forgalombiztonsági beavatkozások - a beérkezett ajánlatok figyelembevételével az alábbi kivitelezők megbízásával ért egyet. Az érvényes ajánlatok az Önkormányzat számára valamennyi esetben elfogadható, hiszen az ajánlati árak nem haladják meg a becsült költségeket. A Képviselő-testület a beruházások megvalósítását (gyalogátkelőhely középszigettel, sárga villogóval, 2 db autóbuszöböl felújítása, közvilágítás 375 m + településkapu km. sz.-ben) az előzőek ismeretében biztosítottnak látja. A Képviselő-testület elfogadásra az érvényes ajánlatok közül a legkedvezőbb ajánlatot támogatja. megküldésére és annak Határidő: azonnal 13/2011. (01.24.)Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a gát beruházással érintett területen a tulajdonviszonyok rendezése érdekében előszerződést köt a 074/18 hrsz-ú ( Ft) és a 074/16 hrsz-ú ( Ft) ingatlanokra a tulajdonosok felajánlása alapján, vétel jogcímen. Határidő: /2011. (01.24.)Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Ökumenikus imahét záró rendezvényéhez és a Puzder János emléktorna (teremfoci) megrendezéséhez a tornaterem használatát ingyenesen biztosítja. Határidő: Felelős: azonnal Dr. Sajtos Sándor polgármester

7 - 7-15/2011. (02.10.)Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Önkormányzat évi költségvetése végleges módosításának előkészítését elrendeli, és felkéri a Jegyzőt a rendelet előterjesztésére az állami egyeztető megérkezését követően. Határidő: /2011. (02.10.)Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Pataksor Bercsényi utca közötti partfal és pinceomlás szakértői vizsgálatával megbízza Dura Lászlót (1213 Budapest, Csókás utca 4/b). A megbízási díj bruttó Ft. Határidő: /2011. (02.10.)Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete éves közterület karbantartási terv készítését határozza el, melynek előkészítésével és annak végrehajtásával, felügyeletével az Alpolgármestert bízza meg. Határidő: Felelős: Csörgő Mihály alpolgármester 18/2011. (02.10.)Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a háziorvosok (felnőtt, gyerek és fogorvos) részére 300 E Ft támogatást állapít meg a es téli szezon fűtési költségeihez a költségvetési tartalék terhére. A Képviselő-testület a támogatás kifizetését, levonását abban az esetben engedélyezi, ha a háziorvosnak nincs tartozása bármilyen jogcímen az Önkormányzat felé. Határidő:

8 - 8-19/2011. (02.10.)Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Eperfesztivál lebonyolításáról szóló megállapodást az elhangzott módosításokkal, az Önkormányzat és a Tahitótfalui Lovas Sport Egylet között jóváhagyja. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a megállapodás aláírására. Határidő: /2011. (02.10.)Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Képviselő-testülete a Dunakanyari Tűzvédelmi Társulás (DTT) alapításában részt vesz alapító tagként és a Tűzoltóőrs beruházás gesztoraként. A társulás tagjai Dunabogdány, Leányfalu, Kisoroszi, Pócsmegyer, Szigetmonostor, Tahitótfalu, Visegrád települések önkormányzatai. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert az Alapító Okirat és a Társulási Szerződés előkészítésére, aláírására. A Képviselő-testület elfogadja a beruházás pénzügyi számítását az 1 sz. melléklet szerint biztosítja a pénzügyi fedezetet. Az Önkormányzatok közösen a DTT koordinálásával a hitel felvételére közbeszerzési eljárást folytatnak le. A társulás illetve az Önkormányzatok a beruházás költségvetéséből a -hitelen túli- szükséges önrészt a költségvetésük terhére biztosítják. Tahitótfalu Község Képviselő-testülete a beruházáshoz biztosítja az Önkormányzat tulajdonát képező tahitótfalui 769, 770, 771 hrsz-ú területet térítésmentesen azzal, hogy a megépítendő épület önálló helyrajzi számon kiemeléssel szerepel és a hozzátartozó (építmény alatti) földterületre ingyenes, határozatlan időre szóló földhasználati jog kerül bejegyzésre a társulás illetve jogutódja javára, a Földhivatali nyilvántartásban. A földterület tulajdonosa továbbra is Tahitótfalu Község Önkormányzata. Határidő:

9 - 9-21/2011. (02.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a konténeres szemétszállítással a KVG Zrt.-t bízza meg, melynek keretében a konténert és a szállítást a KVG Zrt. biztosítja, a közterületen lévő szemét összegyűjtése az Önkormányzat feladata. Határidő: /2011. (02.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a én megrendezésre kerülő Kerékpáros Vándor-Kupa starthelyéül és parkolásra a 084 hrsz-ú utat biztosítja. Határidő: /2011. (02.10.)Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Dunakanyari és Pilisi Önkormányzatok Többcélú Kistérségi Társulásával együttműködési megállapodást köt a közoktatási intézményi, és közoktatási szakszolgálati feladatok (logopédiai, gyógytestnevelési) ellátására, a évi költségvetésről szóló CLXIX tv. 8. sz. melléklet III. fejezetében foglaltaknak megfelelően. végrehajtására, az együttműködési megállapodás aláírására. Határidő:

10 /2011. (02.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a VSZ Zrt-vel (Szentendre) a gyepmesteri szolgáltatásra évre a szerződést meghosszabbítja, az ajánlott szolgáltatási árakat elfogadja. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a szerződés aláírására. Határidő: /2011. (02.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Bajcsy Zsilinszky és Felsőhegyi utcákban tervezett gázelosztó vezeték építéséhez elvi hozzájárulást biztosít azzal, hogy a megépítés során a tömörítés időpontját illetve az úgynevezett ablakos feltárását az útnak (mettől-meddig), be kell jelenteni előre. Határidő: /2011. (02.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a kapubejárók létesítésének egységesítését tervezi, melynek szabályozására a H.É.SZ-ben kerül sor. A rendelet módosításáig a Képviselő-testület egyedi döntéseket hoz a kapubejárókról a H.É.SZ. figyelembevételével. Határidő: Felelős: folyamatos Dr. Sajtos Sándor polgármester

11 /2011. (02.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Önkormányzat gépjárműparkjának fejlesztése és közterületek rendjének biztosítása céljából, a beérkezett ajánlatok alapján traktor pótkocsit (Ravenna RP Ft), ágzúzót (BIO Ft), és utánfutót ( Ft) vásárol, a költségvetés tervének megfelelően. Határidő: /2011. (02.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete án 18 órától a Népházban, Falugyűlést tart, melynek témája az Önkormányzat évi költségvetése. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a falugyűlés előkészítésére, és lebonyolítására. Határidő:

12 /2011. (02.28.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Önkormányzat Közbeszerzési Tervét elfogadta azzal, hogy szükség szerint év közben a tervet módosíthatja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat Határidő: /2011. (02.28.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a belterületi csapadékvíz - elvezetési beruházás pályázat kapcsán az alábbi feladatokra egyszerűsített meghívásos pályázatot hirdet: Kiviteli tervek készítése Közbeszerzési tanácsadó Projektmenedzsment, Műszaki ellenőr Kommunikációs feladatok Könyvvizsgálat végrehajtására úgy, hogy a pályázatok beérkezési határideje március óra. Határidő: Felelős: azonnal Dr. Sajtos Sándor polgármester

13 /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Dunakanyari Csatornázási Társulás központjának Pócsmegyerre történő áthelyezésével től egyetért. Határidő: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Dunakanyari Csatornázási Társulat működési költségeinek biztosítására Ft/hó támogatást biztosít április 30-ig. Határidő: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 3601 hrsz-ú ingatlan belterületbe vonását a módosított rendezési terv szerint jóváhagyja, és az eljárás lefolytatására a Szentendrei Körzeti Földhivatalt felkéri. A belterületbe vonás költségei az ingatlantulajdonost terhelik. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat Határidő:

14 /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az úgynevezett Ereszvények - Szállások községi belterületi településrészek övezeti besorolásának módosítását támogatja, tekintettel arra, hogy az Erdőfelügyelőség, illetve a Duna-Ipoly Nemzeti Park a korábbi üdülőterületek erdőövezetbe sorolását írta elő, az erdősültség miatt. Határidő: Felelős: (a kezdeményezésre) Dr. Sajtos Sándor polgármester 35/2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Danubia Televízió Műsorszolgáltató Nonprofit Kft-vel (székhely: 2022 Tahitótfalu, Mátyás király út 3.) támogatási szerződést köt évre és Ft támogatást biztosít a költségvetés terhére, havi egyenlő részletekben, utólagos átutalással. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat Határidő: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Leányfalun, általános iskolások részvételével megtartott prózamondó versenyen elért helyezéseik elismeréséül, Podlovics Laurát és Rátkai Amandát E Ft értékű könyvjutalomban részesíti, melynek átadására a március 15-i ünnepségen kerül sor. Határidő:

15 /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Vasárnapi Vásárnapok megrendezéséhez E Ft támogatást biztosít a költségvetés kulturális kerete terhére. Határidő: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzatát elfogadja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat Határidő: Felelős: azonnal Dr. Sajtos Sándor polgármester 39/2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Eperfesztivál megrendezésének végleges szerződésváltozatát jóváhagyja. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat Határidő: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a sportcsarnokot ingyenesen biztosítja az Országos Harcművészeti és Küzdősport Találkozó rendezvényhez, melynek időpontja (8-16 óráig). Határidő:

16 /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 2980 hrsz-ú ingatlan közös értékesítésével egyetért. Az ingatlan 2/8 része Önkormányzati tulajdon, a további tulajdonosok magánszemélyek. Határidő: a határozat kiadására: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Tahitótfalu, Pataksor 896/10 hrsz-ú ingatlan tulajdonosának kérelmére, a Házaspatakba történt túlépítés (támfal), fennmaradási, építési engedélyezési eljáráshoz tulajdonosi és kezelői hozzájárulást biztosít. A Képviselő-testület az önkormányzati ingatlanrész további sorsáról az engedélyező vízügyi hatóság által lefolytatott, jogerős eljárás (döntés) birtokában hoz határozatot. Határidő: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Vox Insulae Egyesület részére a Népház nagytermét heti egy alkalommal (vasárnap óráig), ingyenesen biztosítja a kóruspróbákhoz, amennyiben más rendezvénnyel nem ütközik az időpont. Határidő:

17 /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 201. hrsz-ú ingatlan villamos energia ellátásához (földkábellel) elvi hozzájárulást biztosít (tulajdonosi és közútkezelői), az eredeti állapot visszaállítása mellett. Határidő: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Villányi György (Tahitótfalu, Móricz Zs. u. 24.) kérelmére engedélyezi közterületen a kapubejáró megépítését, maximum 1 kapubejáró szélességben. Az Önkormányzat kártérítést nem vállal, amennyiben a szilárd burkolat felszedésére kerül sor önkormányzati beruházás során, illetve annak érdekében. Határidő: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Baptista Gyülekezet részére rendezvényeikhez (március 26-27, október 29, november 19-20) ingyenesen biztosítja a Népház nagytermét. Határidő:

18 /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Nefelejcs utca vízjogi létesítési engedély tervének elkészítésével a legkedvezőbb ajánlatot tevő SOLIDUS Kft-t bízza meg, az ajánlat szerinti 390 E Ft+ Áfa összegért. Határidő: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Dunakanyari Csatornázási Társulás a évi költségvetését Ft bevétellel, Ft kiadással, 0 Ft hiánnyal fogadja el: Határidő: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a tahitótfalui 2371/5 hrsz-ú ingatlan gázellátását az Alsószérűk utca, Bajcsy- Zsilinszky utca vezeték megépítéssel engedélyezi, közútkezelői és tulajdonosi hozzájárulást ad. Az engedélyezett területen a kivitelezést követően az eredeti állapot helyreállítását a kivitelező, illetve a tulajdonos köteles elvégezni. Határidő:

19 /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Önkormányzat évi költségvetése zárszámadásának könyvvizsgálatával a H.O.M. Audit Kft-t bízza meg, a évben kötött szerződés meghosszabbításával, az ott szereplő költségek figyelembevételével. Határidő: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az előrehozott öregségi nyugdíjba vonuló önkormányzati dolgozók részére a költségvetés terhére jutalmat biztosít. Jutalom mértéke 10 évnél rövidebb alkalmazotti viszony esetén 1 havi alapbér; 10 évnél hosszabb alkalmazotti viszony esetén 2 havi alapbér. Határidő: /2011. (03.10.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Rózsa utcai sárrázók (+Tamási Áron utca) megépítéséhez 250 E Ft költséget biztosít, a beérkezett ajánlat figyelembevételével. Határidő:

20 /2011. (03.24.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Csapadékvíz elvezetés beruházás megvalósítására kiírt könyvvizsgálat, projektmenedzsment feladatokra, a pályázati határidőt óráig meghosszabbítja, és egyúttal a műszaki ellenőri feladatokra ugyanezen időpontig pályázatot ír ki. Határidő: Felelős: azonnal Dr. Sajtos Sándor polgármester 54/2011. (03.24.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Csapadékvíz elvezetés beruházás megvalósítására kiírt pályázatokra beérkezett ajánlatok alapján: A kiviteli tervek elkészítésével a Solidus Kft-t bízza meg Ft + Áfa összegért, A közbeszerzési tanácsadói feladatokkal az Őszy és Őszy Kft-t bízza meg Ft + ÁFA összegért, A kommunikációs feladatokkal Szentendre Média Kft-t bízza meg Ft + ÁFA összegért. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a szerződések aláírására. Határidő:

21 /2011. (03.24.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az árvízvédelmi Gát-projekt pályázat II. fordulós előkészítésére lebonyolítására pályázatot ír ki: Pályázatíró Közbeszerzési tanácsadó feladatokra, melyek beadási határideje április óra. Határidő: /2011. (03.24.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Helyi Piac létrehozását és ennek érdekében a helyi termelők megkeresését elvben támogatja. A Képviselő-testület felhatalmazza Rédai Dávid képviselőt a határozat Határidő: Felelős: folyamatos Rédai Dávid képviselő

22 /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete elvben támogatja a helyi általános iskola oktatási rendjébe beépülő lovas oktatást, melynek előkészítésével megbízza a polgármestert, a jegyzőt és az Iskolaigazgatót. Határidő: Felelős: folyamatos Dr. Sajtos Sándor polgármester 58/2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Baba- Mama Klub által tartandó ruhabörzéhez a Népház nagytermét ingyenesen biztosítja. Határidő: /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Kompokrévek működtetésére kiírt pályázatra, pályázatot nyújt be melyhez a szükséges saját forrást biztosítja. Az Önkormányzat a saját forrást a Bodor Kft. hozzájárulásával biztosítja. Határidő: /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Tahitótfalu és Leányfalu községek közti gázvezeték összekötésében szükséges közterületen tulajdonosi és közútkezelői hozzájárulást biztosít. Határidő:

23 /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alsókáposztás utca Gyepes utca találkozásánál lévő szennyvízátemelő átépítése tárgyában tervezői árajánlatot kér melyet követően dönt a beruházásról. Határidő: /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete közútkezelői és tulajdonosi hozzájárulást biztosít közmű kiépítéséhez: Szállások u villamos vezeték. kiadására. Határidő: /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete közútkezelői és tulajdonosi hozzájárulást biztosít közmű kiépítéséhez: Lejtő utca 206 hrsz. gázvezeték. kiadására. Határidő: /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete közútkezelői és tulajdonosi hozzájárulást biztosít közmű kiépítéséhez: Felsőhegyi u. 991/5, 3923 hrsz. gázvezeték. kiadására. Határidő:

24 /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete közútkezelői és tulajdonosi hozzájárulást biztosít közmű kiépítéséhez: Farkasverem 2960 hrsz. villamos vezeték. kiadására. Határidő: /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete szakértő előzetes véleményezése után engedélyezi a Rózsa utca 12. szám alatti ingatlan kapubejárójának és padkájának megépítését. Határidő: /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Ormándi Jánosné (Tahitótfalu, Hősök tere 6. őstermelő) részére engedélyezi, a Tahitótfalu, Szentendrei út 77. sz. alatti ingatlan előtti közterületen őstermelői árusítást, a Tulajdonossal történt egyeztetés után, az érvényes közterület-használati díj megfizetése mellett. Határidő: /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Gát beruházáshoz kapcsolódó területen talajtani és humuszgazdálkodási terv készítésével a Barczi Bt-t (2100 Gödöllő, Kör u. 8.) megbízza Ft + Áfa összegért. Határidő:

25 /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert a nem lakáscélú helyiségek alkalomszerű bérbeadásának díjmegállapítására, az alábbi díjtételek figyelembevételével: a. Tornaterem bérleti díja: - rendszeres használók részére: Ft +ÁFA/óra - alkalmankénti használatra: Ft +ÁFA/óra b. Sportház bérleti díja: Ft+ÁFA/óra c. Népház terembérleti díja: - kereskedelmi rendezvény: nem engedélyezett - zenés, műsoros rendezvény esetén: Ft+ÁFA/óra - jótékony célú rendezvény esetén: Ft+ÁFA/rendezvény - sport és egyéb szakköri foglalkozás esetén: Ft +ÁFA/óra d. Faluház bérleti díja: Ft +ÁFA/óra (helyi civil szervezetek részére heti egy alkalommal ingyenes) A Képviselő-testület hatályon kívül helyezi a 192/2010 (10.21.) határozatát. Határidő: től. 70/2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Csörgő Mihály alpolgármester tiszteletdíját től Ft-ban állapítja meg, és írásbeli nyilatkozatával egyezően költségátalányt nem állapít meg részére. Határidő:

26 /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Csapadékvíz elvezetési beruházás megvalósítása során a projektmendzsmenti feladatokkal az ADITUS Zrt-t bízza meg a kiírt pályázat szerinti ajánlata alapján Ft+ ÁFA költségért. Határidő: /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Csapadékvíz elvezetési beruházás megvalósítása során a könyvvizsgálói feladatokkal a H.O.M. Audit Kft-t bízza meg a kiírt pályázat szerinti ajánlata alapján Ft+ ÁFA költségért. Határidő: /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Csapadékvíz elvezetési beruházás megvalósítása során a műszaki ellenőri feladatokkal a P.D.K. Kft-t bízza meg a kiírt pályázat szerinti ajánlata alapján Ft+ ÁFA költségért. Határidő:

27 /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a kéményseprő ipari kötelező közszolgáltatást Tahitótfalu Község közigazgatási területére Pest Megye Önkormányzata által hozott döntés értelmében kívánja elláttatni, csatlakozik a megyei önkormányzati szolgáltatási körhöz. Határidő: /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Önkormányzat gazdasági érdekeire tekintettel Fehér Zoltánné ügyét zárt ülésen tárgyalja. Határidő: Felelős: azonnal Dr. Sajtos Sándor polgármester 76/2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Fehér Zoltánné (Pomáz, Kossuth u. 1.) adó és közterület-használati díj hátralékai tárgyában az alábbi döntést hozza: Felkéri a jegyzőt az adóhátralék végrehajtására, Meg kell vizsgálni a 1394/3/B hrsz-ú ingatlanhoz tartozó önkormányzati terület értékesíthetőségét, illetve a rendezési terv módosításával, lehetővé tenni a felépítmény mindenkori tulajdonosa számára, Közterület-használati díj hátralékot megállapodás alapján az ingatlanra rá kell terhelni, ellenkező esetben a végrehajtást itt is foganatosítani, A hátralék részbeni kiegyenlítésére - a közterületek rendezését kizárólag megrendelés alapján végző- a kérelmező által benyújtott számla befogadható. Határidő: a határozat kiadására

28 /2011. (04.07.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete én 18 órától tartja a soron következő ülését. Határidő:

29 /2011. (04.21.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a évi Önkormányzat költségvetési pénzmaradványát Ft-ban állapítja meg, melyből Ft a kötelezettséggel terhelt, Ft a szabad pénzmaradvány. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat Határidő: /2011. (04.21.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a évi szabad pénzmaradványt a számlavezető banknál tartós betétként leköti. Határidő: /2011. (04.21.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az általános iskola igazgatói állására kiírt pályázat kapcsán titkos szavazással dönt az igazgató személyéről. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a határozat Határidő: Felelős: azonnal Dr. Sajtos Sándor polgármester 81/2011. (04.21.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szavazatszámláló ad hoc Bizottság elnökévé Gaál Sándorné képviselőt, tagjaivá Dr. Pálvölgyi Tamás és Szabó Judit képviselőket választja. A Képviselő-testület felkéri a Bizottságot az iskolaigazgatói pályázat lebonyolítására. Határidő: Felelős: azonnal Bizottság

- 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat

- 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat - 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Erdőbirtokosság megalakítása előkészítéséhez elsősorban postaköltséghez 120 E Ft támogatást biztosít a 2010. évi pénzmaradvány terhére. Határidő: 2011.

Részletesebben

- 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat

- 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat - 1-1/2011. (01.13.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Erdőbirtokosság megalakítása előkészítéséhez elsősorban postaköltséghez 120 E Ft támogatást biztosít

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 24- én (hétfő) órakor tartott rendkívüli üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 24- én (hétfő) órakor tartott rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 2/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. január 24- én (hétfő) 18 00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 9/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 11- én (szerda) 7,30 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 2/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. január 18- án (szerda) 7,30 órakor tartott

Részletesebben

1/2013. (01.17.) Képviselő-testületi határozat

1/2013. (01.17.) Képviselő-testületi határozat 1/2013. (01.17.) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete felkéri az Általános Iskola igazgatóját, hogy az állami és önkormányzati ünnepségeken, valamint rendezvényeken

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 15/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. augusztus 10-én (szerda) 7,30 órakor tartott

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 22- én (csütörtök) órakor tartott üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 22- én (csütörtök) órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 14/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. július 22- én (csütörtök) 18 00 órakor tartott

Részletesebben

Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (01.15.) HATÁROZATA

Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (01.15.) HATÁROZATA 1/2015. (01.15.) Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a meghívóban meghirdetett napirendet kiegészíti, az Egyebek napirendi ponttal. Dr. Sajtos Sándor polgármester 2/2015. (01.15.) Tahitótfalu

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből: 205/2008.(X.31.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta a A Hajdúhadházi Bocskai István Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tetőtér beépítésének befejezési üteme

Részletesebben

amely készült Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 7. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyve alapján:

amely készült Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 7. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyve alapján: KIVONAT amely készült 2011. június 7. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyve alapján: 113 /2011.(VI.07.) számú határozata: a Duna-Vértes Köze Regionális Hulladékgazdálkodási Program című pályázat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről JEGYZŐKÖNV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2014. június 17-i rendkívüli üléséről Az ülés helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti díszterme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 7-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 7-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 21/2015 Határozatok száma: 198-200/2015.(09.07.) Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 10-én (csütörtök) 18 órakor tartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 10-én (csütörtök) 18 órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 5/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. március 10-én (csütörtök) 18 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

Város Polgármestere. Előterjesztés

Város Polgármestere. Előterjesztés Város e 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Duna- Vértes Köze Regionális

Részletesebben

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata:

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: A Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy

Részletesebben

A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.)

A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.) A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.) Szám Tárgy 2010 1/2010. (I. 29.) Jegyzőkönyv hitelesítő 2/2010. (I. 29.) Gyepmesteri Társuláshoz való csatlakozás-

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Javaslat Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. I.

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat

Jegyzőkönyvi kivonat Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala Jegyzőkönyvi kivonat Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottságának 2012. június 20-án

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Pénzügyi, Településfejlesztési, Ügyrendi és Környezetvédelmi Bizottságának 2011. június 08-án (szerdán) 16.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről szeptember 30.

Beszámoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről szeptember 30. Beoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről 2013. szeptember 30. Határozat Tárgy Határidő Felelős Teljesítés 95/2013. (V. 27.) A módosított napirend elfogadásra került. 96/2013.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének április 7- én (csütörtök) 18 órakor tartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének április 7- én (csütörtök) 18 órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 7/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. április 7- én (csütörtök) 18 órakor tartott

Részletesebben

Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének 152/2008.(XII.16.) számú határozata:

Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének 152/2008.(XII.16.) számú határozata: KIVONAT amely készült 2008. december 16. napján megtartott ülésének jegyzőkönyve alapján: 152/2008.(XII.16.) számú határozata: a 2009. évre víz-és szennyvíz támogatási igényt nyújt be. A Képviselő-testület

Részletesebben

A Képviselő-testület június 15-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület június 15-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2015. június 15-i ülésének határozatai 149/2015.(VI.15.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata - ZÁRT ülésen hozott. Lakáscélú támogatási kérelem

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata - ZÁRT ülésen hozott. Lakáscélú támogatási kérelem 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata Lakáscélú támogatási kérelem Mezőkövesd város Képviselő-testülete a lakáscélú támogatások iránt benyújtott kérelmeket megtárgyalta, és az alábbi döntést hozza:

Részletesebben

KIVONAT. 31/2016. (III.22.) PJÜT bizottsági határozat

KIVONAT. 31/2016. (III.22.) PJÜT bizottsági határozat Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. KIVONAT Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi, Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottságának 2016. március 22-én megtartott

Részletesebben

95/2007.(XI.27.) számú önkormányzati határozat:

95/2007.(XI.27.) számú önkormányzati határozat: 95/2007.(XI.27.) számú önkormányzati határozat: többször módosított 1990. évi LXV. törvény 8. (4) bekezdésére, az egészségügyi szolgáltatókról és az egészségügyi közszolgáltatások szervezéséről szóló 2003.

Részletesebben

K I V O N A T. A káresemény megnevezése: Dunaföldvár, Baross u. 64. szám előtti közterületen történt (3742/1 hrsz) pinceleszakadás

K I V O N A T. A káresemény megnevezése: Dunaföldvár, Baross u. 64. szám előtti közterületen történt (3742/1 hrsz) pinceleszakadás 67/2011.(III.29.) KT. Dunaföldvár Város Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a vis maior tartalék címen támogatási igényt nyújt be a Belügyminisztériumhoz. A káresemény megnevezése: Dunaföldvár, Baross

Részletesebben

K I V O N A T. 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T. 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. tv. 29/A. -ában foglaltakra figyelemmel a község saját bevételeinek

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.március 30-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A Képviselő-testület

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI 2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013.

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Pályázat egészségügyi alapellátást szolgáló (háziorvosi, házi

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből 2014. március 26-án megtartott ülése könyvéből 40/2014. (III. 26.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. március 26-án megtartott képviselő-testületi ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 223/2015. (IX.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. szeptember 30-i ülés módosított napirendi

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének könyvébol 246/2010. (IV. 12.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselo-testülete a 2010. április 12. napján megtartott rendkívüli Képviselo-testületi

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők:

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők: ülésének könyvéből. 159/2016. (VII.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. július 27-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének jegyzőkönyvéből:

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének jegyzőkönyvéből: 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének könyvéből: 191/2012. (IX.25.) Kt. 2012. évi költségvetésének I. féléves gazdálkodásáról szóló beszámoló elfogadásáról Képviselő-testülete az önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 13-án megtartott nyílt, rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 13-án megtartott nyílt, rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 17/2015 Határozatok száma: 161/2015.(07.13.) Rendeletek száma: Tárgyalt napirendi pontok: JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Községi Önkormányzat Polgármestere

Községi Önkormányzat Polgármestere Községi Önkormányzat Polgármestere 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/507-030 E-mail:onkurkut@vnet.hu... MEGHÍVÓ Úrkút Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. május 29-én (szerdán) 13, 00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 20/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 12-én (kedd) 18 00 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 1-jén megtartott közmeghallgatásáról

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 1-jén megtartott közmeghallgatásáról Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 20/2016. Határozatok száma: 262/2016. (12.01.) Rendeletek száma: JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2015. május 28. napján 19.00 órakor tartott ülésének könyvéből. Tárgy: Napirendek elfogadása 86/2015. (05.28.) számú határozat 1) Az Önkormányzat 2014. évi költségvetési rendeletének módosítása Előterjesztő:

Részletesebben

A Képviselő-testület 2010. június 21-i rendkívüli ülésén hozott határozatai:

A Képviselő-testület 2010. június 21-i rendkívüli ülésén hozott határozatai: A Képviselő-testület 2010. június 21-i rendkívüli ülésén hozott határozatai: 196/2010. (VI. 21.) számú határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete, elfogadja a napirendi pontokat

Részletesebben

15/2016. (02.16.) Kt. határozat

15/2016. (02.16.) Kt. határozat 15/2016. (02.16.) Kt. határozat Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Gazdaságfejlesztési tervről, valamint a Forrástérképről szóló beszámolót elfogadja. 16/2016. (02.16.) Kt. határozat

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 38-4/2010. Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v Készült: Felsőpáhok Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. február

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére Tárgy: Döntési javaslatok az Enying város önkormányzati épületeinek

Részletesebben

327/2013. (VIII. 06.) számú Képviselő-testületi Határozat

327/2013. (VIII. 06.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 327/2013. (VIII. 06.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határoz, hogy a Városi Rendelőintézetnél (4080 Hajdúnánás, Kossuth u.

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: Beszámoló a 2016. évi költségvetés I. félévi

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 77-83/2016. (VII. 14.) számú határozatok.

Részletesebben

138/2009. (XI. 26.) önkormányzati testületi határozat Püspökladány Város Településfejlesztési Koncepciójának évi szöveges módosításaival egyetér

138/2009. (XI. 26.) önkormányzati testületi határozat Püspökladány Város Településfejlesztési Koncepciójának évi szöveges módosításaival egyetér 137/2009. (XI. 26.) önkormányzati testületi határozat a 2010. évi költségvetési koncepcióban leírt tervezési irányelveket elfogadja, a 2010. évi költségvetési rendelettervezetet kidolgozásra alkalmasnak

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 23/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. december 3-án (hétfő) 18,00 órakor tartott

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 29.-én (hétfő) 18,30 órakor tartott rendkívüli üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 29.-én (hétfő) 18,30 órakor tartott rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 15/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. június 29.-én (hétfő) 18,30 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Hosszúné Deli Hajnal alpolgármester Kovács Géza Győzőné képviselő Németh Zsolt képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Hosszúné Deli Hajnal alpolgármester Kovács Géza Győzőné képviselő Németh Zsolt képviselő JEGYZŐKÖNYV Készült Jákó Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2015. április 29-én az önkormányzat tanácskozó termében megtartott üléséről. Jelen vannak: Kovács János polgármester Hosszúné Deli Hajnal

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma:162/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2013. augusztus 28-án, 18-órakor megtartandó ülésére Jelentés a lejárt

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 129/2016. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. június 29-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról. 2.

Részletesebben

J a v a s l a t az Ózd, Hétes telep 5/1 szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanrész értékesítésére

J a v a s l a t az Ózd, Hétes telep 5/1 szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanrész értékesítésére J a v a s l a t az Ózd, Hétes telep 5/1 szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanrész értékesítésére Előterjesztő: Fazekas Zoltán alpolgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 16-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 16-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 16-án tartott 148/2016. (XI. 16.) Kth. számú határozat Tárgy: 2016. november havi jelentés elfogadása Felsőzsolca Város Önkormányzat

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. augusztus 01-jén megtartott rendkívüli nyilvános ülésének

Részletesebben

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 96/2013. (XII. 19.) határozata

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 96/2013. (XII. 19.) határozata Kivonat Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. december 19-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének 96/2013. (XII. 19.) határozata

Részletesebben

T Á P I Ó S Á G Képviselő-testületének

T Á P I Ó S Á G Képviselő-testületének T Á P I Ó S Á G Képviselő-testületének 2006. június 15-én, 10.30 órakor megtartott ülésének j e g y z ő k ö n y v e 30/2006. sz. Képviselő-testületi határozat: Napirendi pontok elfogadása 31/2006. sz.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. június 13-án 16.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 9-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 9-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 9-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 122/2013. (X.09.) Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi

Részletesebben

35/2013.(III.13.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

35/2013.(III.13.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 35/2013.(III.13.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása H A T Á R O Z A T Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011.évi CLXXXIX. törvény

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete április 28-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete április 28-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 41/2016. (IV. 28.) önkormányzati testületi határozat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény 3:109. (2) bekezdésében foglaltak alapján a Püspökladányi Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft.

Részletesebben

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével.

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével. 63/2012. /VI. 20./ számú határozat: Megismerte és megtárgyalta Zalaapáti község településrendezési tervei módosításának programját, melyet az előterjesztés 1,2,3,4,5 pontjában foglaltak szerint jóváhagy.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Város Önkormányzatának 2013. augusztus 29. napján tartandó Képviselőtestületi ülésére Tárgy: feltételes szabadkézi beszerzések indítása közbeszerzési tanácsadó kiválasztására

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Farkas Péter, Gál Istvánné, Kószás Vendel Attila, Pató Bálint képviselő

Jegyzőkönyv. Farkas Péter, Gál Istvánné, Kószás Vendel Attila, Pató Bálint képviselő Jegyzőkönyv Készült Neszmély Község Képviselő-testületének 2011. május 25-én tartott üléséről. Jelen vannak: Janovics István polgármester Dr. Józó Antal mb. jegyző Farkas Péter, Gál Istvánné, Kószás Vendel

Részletesebben

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai:

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: Kálmán), távol lévő 3 fő (Kismoni László, Pintér Attila, Selyem József) megalkotta az 5/2014. (IV.1.) önkormányzati

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 18- ai ülésének jegyzőkönyvéből:

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 18- ai ülésének jegyzőkönyvéből: ai ülésének könyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 93/2014. (VIII.18.) önkormányzati számu határozata: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testülete tudomásul veszi, hogy a KEOP-2014-4.10.0/N

Részletesebben

Kosd Község Önkormányzat képviselő-testülete 43/2016. (IV. 28.) sz. h a t á r o z a t a

Kosd Község Önkormányzat képviselő-testülete 43/2016. (IV. 28.) sz. h a t á r o z a t a 43/2016. (IV. 28.) sz. Tárgy: Beszámoló a Váci Rendőrkapitányság 2015. évi tevékenységéről A képviselő-testület: a Váci Rendőrkapitányság 2015. évi tevékenységéről szóló beszámolót elfogadja., illetve

Részletesebben

A Képviselő-testület 2009. május 28-i rendkívüli ülésén hozott határozatok:

A Képviselő-testület 2009. május 28-i rendkívüli ülésén hozott határozatok: A Képviselő-testület 2009. május 28-i rendkívüli ülésén hozott határozatok: 221/2009. (V.28.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete, elfogadja a meghívóban szereplő napirendi

Részletesebben

Tard község önkormányzat képviselő-testülete az OTP Bank Nyrt.-től 5 503 000 Ft munkabér hitel felvételével egyetért.

Tard község önkormányzat képviselő-testülete az OTP Bank Nyrt.-től 5 503 000 Ft munkabér hitel felvételével egyetért. 30./2012. (IV. 19.) határozata Tárgy: ÖNHIKI pályázat benyújtása 1. Tard község Önkormányzat képviselő-testülete a Magyarország 2012. évi központi költségvetéséről szóló 2011. évi CLXXXVIII. törvény 6.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 10/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 17-én 08.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület 2010. június 30-án tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület 2010. június 30-án tartandó ülésére Előterjesztés a Képviselő-testület 2010. június 30-án tartandó ülésére Tárgy: Enying Város szennyvízelvezetésének és szennyvízkezelésének a kiépítése című projekthez kapcsolódó szükséges döntések meghozatala

Részletesebben

K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által május 31-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által május 31-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2013. május 31-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Előterjesztés Parkoló kialakításhoz támogatási kérelem. Tisztelet Képviselőtestület

Előterjesztés Parkoló kialakításhoz támogatási kérelem. Tisztelet Képviselőtestület Előterjesztés Parkoló kialakításhoz támogatási kérelem Tisztelet Képviselőtestület Kecskés Szabina Répcelak, Petőfi S. utca 19. szám alatti lakos, mint egyéni vállalkozó azzal a kéréssel fordult az Önkormányzat

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. szeptember 18. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 14/2015. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 14/2015. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 14/2015. K-t. Jegyzőkönyv A 2015. augusztus 19-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. (113-117/2015.) sz. önkormányzati határozat) (-/2015. sz. önkormányzati

Részletesebben

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület október 22.-i nyílt üléséről 1. 79/ (X. 22.) Kt. határozat Magyarlak

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2015. május 27-én, (szerdán)

Részletesebben

96/2013. (IX. 12.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

96/2013. (IX. 12.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 96/2013. (IX. 12.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása H A T Á R O Z A T Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

Szigetszentmiklós Város Polgármestere. a Képviselő-testület 2011. november 02. napján tartandó rendkívüli, nyilvános ülésére

Szigetszentmiklós Város Polgármestere. a Képviselő-testület 2011. november 02. napján tartandó rendkívüli, nyilvános ülésére Szigetszentmiklós Város Polgármestere 2310 Szigetszentmiklós, Kossuth Lajos u. 2. Az előterjesztés meghívó szerinti sorszáma:. Előterjesztés a Képviselő-testület 2011. november 02. napján tartandó rendkívüli,

Részletesebben

Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 19-én meghozott határozatai. 277/2009.(XI. 19.) Ök. határozat

Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 19-én meghozott határozatai. 277/2009.(XI. 19.) Ök. határozat Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 19-én meghozott határozatai 277/2009.(XI. 19.) Ök. határozat 1. Eredményesnek nyilvánítja a Hitelkeret biztosítása a Panel Plusz Hitelprogram

Részletesebben

Előterjesztés Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 21-i ülésére

Előterjesztés Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 21-i ülésére Előterjesztés Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. november 21-i ülésére 2. Tárgy: Hozzájárulás adása a Külterületi helyi közutak fejlesztése című pályázati kiírás vonatkozásában

Részletesebben

8/2013. Kishartyán Községi Önkormányzat május 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyve

8/2013. Kishartyán Községi Önkormányzat május 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyve 8/2013. Kishartyán Községi Önkormányzat 2013. május 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyve 1 Jegyzőkönyv Készült: Kishartyán Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 31-én 16.30 órakor megtartott

Részletesebben

1/2015.(I.22.) sz. Képviselő-testület határozata

1/2015.(I.22.) sz. Képviselő-testület határozata H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 22-i ülésén az

Részletesebben

Alsónémedi Polgármesteri Hivatala 2351 Alsónémedi, Fő út 58. Tel: 29/ , fax: 29/

Alsónémedi Polgármesteri Hivatala 2351 Alsónémedi, Fő út 58. Tel: 29/ , fax: 29/ Alsónémedi Polgármesteri Hivatala 2351 Alsónémedi, Fő út 58. Tel: 29/337-101, fax: 29/337-250 alsonemedi@alsonemedi.hu, www.alsonemedi.hu Szám: 40-179 /2015. ELŐTERJESZTÉS Készült: A Képviselő-testület

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben