Felszerelések szállítása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Felszerelések szállítása"

Átírás

1 2011 Felszerelések szállítása

2 Mindnyájan türelemjátékot játszunk Kávészünetben, ebédszünetben kapkodva, a tévé elé süppedve mindannyian várunk valamire. Talán egy lélegzetnyi friss levegőre, egy löketnyi adrenalinra, vagy a nyugalomra, ami akkor száll meg, amikor a rohanó világ megszűnik veled foglalkozni. Talán a kerékpárgumik surrogására vagy a porhó ropogására. Itt jövünk mi a képbe. Ragaszkodunk a legbiztonságosabb és legügyesebb kialakításhoz, amelyet kőkemény biztonsági ellenőrzéseknek vetünk alá, és újjáalakítunk, hogy hibátlanul illeszkedjenek az autókülsők változó világába. Újításainkkal piacvezetők vagyunk és minden esetben elszállítjuk a felszerelésedet - egyszerűen, biztonságosan és elegánsan. Már csak egy kis türelem hiányzik.

3

4 NEW Thule Dynamic 26 Az új, sportos, aerodinamikus és fényes tetőbox család. Thule ProRide A legtökéletesebb és legelegánsabb tetőre szerelhető kerékpártartó 47 Thule Hull-a-Port Pro Billenthető, könnyen megrakodható és helytakarékos kajakszállító.

5 NEW Thule SlideBar Az innovatív, új Thule SlideBar egyszerűvé teszi a rakodást. 15 NEW Tesztelés...6 Innováció...8 Racks 10 Technológia és jellemzők Thule EuroClassic G6 LED Innovatív LED-es és hibrid világítótábla. 51 Rudak Tartók Cargo 20 Technológia és jellemzők Tetőboxok Összehajtható tetőboxok Szállítókosarak Hátsó csomagtartórendszer Elrendezés Műszaki adatok Bike 42 Technológia és jellemzők Tetőre szerelhető tartók Thule Xtender Oldalra csúsztatható az egyszerű rakodás érdekében. NEW 74 Vonóhorogra szerelhető tartók Hátsó ajtóra szerelhető tartók Beltér Műszaki adatok Water 62 Technológia és jellemzők Thule Cargo Duffels 37 Tartó vízisport-felszerelésekhez Műszaki adatok Winter 70 Technológia és jellemzők Thule Catch-all Thule BackPac A legtökéletesebb megoldás a hátulra szerelhető kerékpártartók közt. Tartó télisport-felszerelésekhez Műszaki adatok... 75

6 6 Tesztelés Nincs túl sok tesztelés Nagyon komolyan vesszük a tesztelést, és ezért piacvezetők a termékeink a biztonság és tartósság terén. A tesztközpontunkban minden termékünket a legkeményebb körülményeknek tesszük ki, a jeges Skandináviától a sivatag perzselő forróságáig. A speciális sókamránkban a rozsdásodás elleni védelmet vizsgáljuk, a húzópadon a nyomást és terhelést, a fekvőrendőrön pedig a vonóhorog csatlakozó terhelését. A termékeinket még kémiai ellenállás szempontjából is vizsgáljuk. Ezenfelül rendelkezünk egy szélcsatornával is. És amikor azt gondolnád, ez minden, akkor elmeséljük, hogy van egy berendezésünk, amely pár nap alatt erős rázással szimulálja a termék teljes élettartamát. Így amikor valamihez a nevünket adjuk, biztos lehetsz benne, hogy az a legtartósabb, legmegbízhatóbb lesz, amelyet csak megvehetsz.

7 Tesztelés 7

8 8 Innováció Folyamatos innováció A siker mérnökei Ha a szükség az innováció szülőanyja, akkor mi vagyunk az apja. Mérnökeink 1942 óta folyamatosan fejlesztik piacvezető termékeinket, az egyik újítástól a másikig ban kifejlesztettük Európa első zárható síléctartóját, a Luxust. Majd számos fejlesztés után még magasabbra helyeztük a lécet a Rapid System csomagtartó rendszerünkkel. A szerszám nélkül minden autóra felszerelhető "Rapid System" gyorsan iparági szabvánnyá vált. Ezután ben a Hull-A-Port tetősínnel a kajakok olyan otthonosan feküdtek az autó tetején, mint a vízen. Először fordult elő, hogy a kajakokat az autó tetejére lehetett rögzíteni, ami több szabad helyet és akár három kajak kisebb tartóval való szállítását jelentette. Ez mind nagyon szép és jjó volt, de tudtuk, hogy csak annyira vagyunk jók, mint a fejlesztéseink, így 2011-re büszkén mutatjuk be a SlideBar termékünket. Az egyedi tervezésű termék oldalra csúszik ki az autóról, így az nem sérül meg, te sem leszel piszkos, és mi pedig büszkék vagyunk erre a forradalmi termékre.

9 Innováció SlideBar Az innovatív, új Thule SlideBar egyszerűvé teszi a rakodást. És mivel kicsúszik az autó oldalánál, megvédi az autót a sérülésekről, és téged attól, hogy bepiszkolódj.

10

11 Racks Egy több ezer kilométeres utazás a megfelelő tartóval kezdődik Ha valami robusztusat akarsz építeni, akkor az alapnak erősnek kell lennie. A tetőcsomagtartó lehető legerősebb alapja egy Thule rúd. Évtizedek óta fejlesztjük, teszteljük és finomhangoljuk a létező legsokoldalúbb csomagtartókat, így bármilyen kalandról vagy autóról is legyen szó, megvan hozzá a legjobb kezdés.

12 12 Csomagtartók Racks Erős, megbízható és szinte bármilyen autóhoz alkalmazkodó tetőcsomagtartóinkat a legrobusztusabbra készítjük, amennyire csak lehetséges. Akár AeroBar, akár SquareBar rudat használsz, nyugodtan hátradőlhetsz, mert a felszerelésed biztosan eljut a célig. Az alumíniumrudak T-hornyainak köszönhetően egyszerűen csak felcsúsztatod az új csomagot, és már indulhatsz is a következő kalandra.

13 Csomagtartók 13 Technológia és jellemzők Kétirányú csúsztatás Az innovatív, új SlideBar egyszerűvé teszi a rakodást. És mivel kicsúszik az autó oldalánál, megvédi az autót a sérülésekről, és téged attól, hogy bepiszkolódj. Thule T-horony adapter Elegáns alternatívát kínál a T-horony tulajdonosainak, hogy bármit a rúdra rögzítsenek. A csúsztatásnak köszönhetően a teljes szélességet kihasználhatod. Zárható Minden csomagtartónk zárható, akár egy kulccsal használatod az összes Thule termékedet. Szerszámok mellékelve Minden Thule csomagtartó rendszer magába hordozza vagy tartalmazza az összeszereléshez szükséges szerszámokat. Beállítható rúdhossz Nincs méricskélés. Csak kattintsd be a talpat a megfelelő méretjelölésnél. Nyomatékjelzők Jelzik, ha a tartó biztonságosan és megfelelően van felszerelve a járműre.

14 14 Csomagtartók

15 Csomagtartók 15 NEW Thule SlideBar Az innovatív, új SlideBar egyszerűvé teszi a rakodást. És mivel kicsúszik az autó oldalánál, megvédi az autót a sérülésekről, és téged attól, hogy bepiszkolódj. Thule SlideBar Kétirányú csúsztatás Biztonságos, automatikus lezárás. 600 mm-rel kicsúsztatható, hogy bárki hozzáférjen a teljes csomagtartóhoz. Cilinderzár mindkét oldalon, hogy a rendszer lezárható legyen. Megkülönböztető színjelzések a nyitott és zárt pozícióknál. A gumis csúszó-elemek kényelmes elcsúsztatást biztosítanak. Szabadalmaztatott csúsztatási mechanizmus. City Crash tanúsítvány

16 16 Csomagtartók Az első lépések 1 Az üzletekben nyomtatott formában vagy a webhelyen elérhető új, egyszerű és átfogó Thule útmutató segít megtalálni a megfelelő megoldást bármilyen igény számára. Keresd meg a megfelelő talpat. Nagyon fontos, hogy a megfelelő talpat használd az autód számára. A választás a járműved tetejétől függ. Legyen szó akár előre szerelt rögzítési pontokról, tetősínekről, integrált tetősínekről vagy csak normál tetőről, mi rendelkezünk a megfelelő talppal. Tekintsd meg a webhelyen elérhető Thule útmutatót az autódhoz való tökéletes talp megkereséséhez. Thule csomagtartótalpak 2 Keresd meg a járművedhez való illesztőkészletet. Ha az autód nem rendelkezik tetősínnel vagy esőcsatornával, akkor illesztőkészletre lesz szükséged a talp rögzítéséhez. A készletnek tökéletesen kell illeszkednie az autóhoz. Ezért kínáljuk a készletek széles választékát, amely lefedi gyakorlatilag az összes márkát és modellt. Tehát bármit is vezess, nálunk megtalálod a tökéletes megoldást. Tekintsd meg a webhelyen elérhető Thule útmutatót az autódhoz való tökéletes illesztőkészlet megkereséséhez. Thule illesztőkészlet Példák a csomagtartótalpak rögzítési lehetőségeire Csomagtartótalpak előre kialakított rögzítési ponttal rendelkező autókhoz. Csomagtartótalpak tetősínnel rendelkező autókhoz. Csomagtartótalpak integrált tetősínnel rendelkező autókhoz. Csomagtartótalpak normál tetejű autókhoz.

17 Csomagtartók 17 3 Válassz szögletes, alumínium vagy csúsztatható rudat. Most, hogy már készen állsz a rúd rögzítéséhez, kiválaszthatod az igényeidnek megfelelőt. A hagyományos acél SquareBar rúd pont a megfelelő. Erős és műanyaggal borított, hogy különösen tartós legyen. Az aluprofi los rudak elegánsabbak és könnyebbek, valamint a T-hornyuk segítségével a teljes hosszuk kihasználható, és egyszerűen rögzíthetők rájuk a kiegészítők. Vagy ha terjedelmes rakományt kell magas autókon rögzíteni, akkor rendelkezésre áll a SlideBar rúd, amely kicsúszik az autóról, így a rakomány egyszerűen rögzíthető anélkül, hogy a hátad vagy az autód megsérülne, illetve a kezed piszkos lenne. NEW Thule SlideBar Az innovatív, új SlideBarnak köszönhetően még sosem volt ilyen egyszerű a rakodás. És mivel kicsúszik az autó oldalánál, megvédi az autót a sérülésekről, és téged attól, hogy bepiszkolódj. Cikkszám: 891, Hossz: 127 cm. Cikkszám: 892, Hossz: 144 cm. Cikkszám: 893, Hossz: 162 cm. Thule AeroBar A T-horonnyal rendelkező aerodinamikus és stílusos AeroBar rudak a kiegészítők rögzítését gyerekjátékká teszik. Cikkszám: 860, Hossz: 108 cm. Cikkszám: 861, Hossz: 120 cm. Cikkszám: 869, Hossz: 127 cm. Cikkszám: 862, Hossz: 135 cm. Cikkszám: 863, Hossz: 150 cm. Thule SquareBar A hagyományos és erős SquareBar rudak fekete műanyag bevonattal. Cikkszám: 760, Hossz: 108 cm. Cikkszám: 761, Hossz: 120 cm. Cikkszám: 769, Hossz: 127 cm. Cikkszám: 762, Hossz: 135 cm. Cikkszám: 763, Hossz: 150 cm. Erősített, négyszögletes acélrudak 3 mm-es falvastagsággal. Cikkszám: 765, Hossz: 163 cm. Cikkszám: 766, Hossz: 200 cm. Cikkszám: 767, Hossz: 220 cm.

18 18 Csomagtartótalpak Csomagtartótalpak Thule Rapid System 751 Intelligens, univerzális tetőtartótalpak előre kialakított rögzítési ponttal rendelkező autókhoz. Thule Rapid System 753 Elegáns, alacsony, univerzális tetőtartótalpak előre kialakított rögzítési ponttal vagy integrált tetősínnel rendelkező autókhoz. Thule Rapid System 754 Thule Rapid System 757 A legbiztonságosabb és legexkluzívabb tetőtartó normál tetővel rendelkező autókhoz. A világ legnagyobb darabszámban eladott tartó a normál méretű tetősínnel rendelkező autókhoz. Thule Rapid System 775 Univerzális, elegáns tetősíntartó, a nagyobb átmérőjű tetősínnel rendelkező autókhoz. Thule Smart Rack 784 / 785 Egy univerzális, egyszerűen használható tetősíntartó egy csomagolásban. Thule 951 Egy klasszikus tetőtartó esőcsatornával rendelkező autókhoz. Csomagtartó talpak Normál tetővel rendelkező autókhoz Rögzítési ponttal rendelkező autókhoz Integrált tetősínnel rendelkező autókhoz Tetősínnel rendelkező autókhoz Esőcsatornával rendelkező autókhoz Név Thule Rapid System Thule Rapid System Thule Rapid System Thule Rapid System Thule Rapid System Thule Rapid System Thule SmartRack Thule & Teherbírás (kg)¹ Talpmagasság (cm)² 9,6 7,2 10,5 7,2 7,5 6,5 7,5 15 Zár 544-es egykulcsos rendszer 527-es kiegészítő Aluprofilos rúdra szerelhető Négyszögletes rúdra szerelhető SlideBar rúdra szerelhető Illesztőkészlet szükséges A TÜV által bevizsgált Teljesíti a City Crash normáit Egyéb mm méretű tetősínekre illeszthető mm méretű tetősínekre illeszthető mm méretű tetősínekre illeszthető. Speciális eszközzel zárható. Emelt tetejű autók esetében is alkalmazható a 952-es (20 cm) és 953-as (28 cm) talpkészlettel. ¹ A maximális teherbírásként feltüntetett érték az egyes csomagtartóhoz jóváhagyott tömeg. A gépkocsi maximális terhelhetősége megtalálható a gépkocsi üzemeltetői kézikönyvében. ² A talpmagasság a talp aljának és a rúd tetejének a távolsága. Fontos: A rudak aljáig terjedő távolság kiszámításához a négyszögletes rudak esetében 22 mm-t, az aluprofilos rudak esetében pedig 27 mm-t kell levonni. Az autóspecifikus illesztőkészlet nem számít bele a magasságba. A talpkészlet 4 darabos csomagban, a rúd 2 darabos csomagban kapható.

19 Speciális csomagtartók 19 Speciális csomagtartók Vannak rakományok, amik speciális megoldásokat igényelnek ilyenek a pallók, a létrák, a csövek és egyéb terjedelmes dolgok, amelyek szállítására nem alkalmas egy átlagos gépkocsi. Az ilyen esetekre számos praktikus kiegészítővel szolgálhatunk, amelyek megfelelnek a speciális igényeknek. Thule rakományütköző, 314 Erős rakományütköző, amelyet gyakorlott mesteremberekkel közösen terveztünk. A rakományütközők könnyen mozgathatók és a rakományhoz megfelelően beállíthatók. Thule hevedercsévélő, 552 Rögzítőpánt és rakományütköző egyben. Két csévélőt és két 190 cm-es pántot tartalmaz. Thule létratartó, 330 Thule görgő, 815 Rugalmas és könnyen használható rakodókiegészítő. Legfeljebb három létra szállítására alkalmas. A görgős mechanizmus segíti a hosszú tárgyak felcsúsztatását a gépkocsi tetejére. Ideális hosszabb tárgyak, pl. létra, lécek felpakolására. A görgő a felrakodás közbeni védelem érdekében gumiborítású. Megkönnyíti a kajakok, szörfdeszkák felrakodását is. Speciális csomagtartók Név Thule heveder - csévélő Thule létraszállító Thule létratartó Thule rakományütköző Thule görgő / Magasság (cm) 9 25/9 15 A pánt hossza (cm) 2x190 1x275 Zár 538-as kiegészítő 538-as kiegészítő 538-as kiegészítő Aluprofilos rúdra szerelhető¹ Négyszögletes rúdra szerelhető A TÜV által bevizsgált Egyéb Rögzítőpánt és rakományütköző egyben. Kétdarabos kiszerelésben kapható. Legfeljebb 3 létra rögzítésére alkalmas. 3 rakományütközőt tartalmaz. Legfeljebb 3 létra (50 kg) rögzítésére alkalmas 4 rakományütközőt és létrarögzítő mechanizmust tartalmaz. 4 mozgatható rakományütköző 2 mozgatható rakományütköző. Szélesség: 65 cm. Alumínium profil, puha műanyag (TPE) felülettel bevonva. ¹ Eredeti Thule csomagtartóval való használat esetén. Kérjük, érdeklődj Thule márkakereskedődnél, mielőtt más gyártó termékével használnád.

20 Egyedülálló tetőboxok. A folyamatos tesztelési programunk biztosítja, hogy boxod minden esetben az autódon maradjon, bármi is történjen. Könnyedén elnyelik csomagjaidat, egyszerűen rakodhatók és felszerelhetőek. Tetszetős formájukkal folyamatosan követik az új autók vonalait, mivel szem előtt vannak.

21 Cargo

22 22 Cargo Cargo Üdvözöl a szállítási megoldások legszélesebb választéka a földön. Minden Thule box időtálló, tekintetet vonzó külsejű, és számos időtakarékos funkcióval rendelkezik. És mivel ragaszkodunk a nemzetközi követelményeket felülmúló biztonsági előírásokhoz, a nagy utazást nyugodtan megkezdheted. Természetesen még a boxaink és táskáink elképesztő kapacitása ellenére is vannak dolgok, amelyeket az autóban szeretünk tartani. Ezekhez az igényekhez fejlesztettük ki az új beltéri termékválasztékunkat, hogy kívül és belül is mindent rendben tarthass.

23 Cargo 23 Technológia és jellemzők Power-Click Szabadalmaztatott, előszerelt gyorsrögzítési rendszer integrált nyomatékjelzővel. A Thule Excellence és a Thule Dynamic alaptartozéka. Dual-Side Lehetővé teszi, hogy a boxot mindkét oldalról felnyisd, így megkönnyíti a felszerelést, illetve a be- és kirakodást. A Thule Excellence, a Thule Dynamic és a Thule Atlantis alaptartozéka. Központi zárrendszer Szabadalmazott biztonsági zárrendszer: a kulcs csak akkor vehető ki a zárból, ha minden záródási pont lezárult. Minden oldalnyitású Thule boxon alapfelszereltség. Diffúzor technológia Integrált kialakítás az optimalizált aerodinamikai jellemzők és az alacsonyabb box pozíció érdekében. A Thule Excellence és a Thule Dynamic alaptartozéka. Maximális hozzáférés a csomagtérajtóhoz A tetőbox előretolt helyzetéből adódóan elegendő hely marad a csomagtérajtó teljes felnyitásához. Csúszásgátló műanyag szőnyeg Műanyag szőnyeg csúszásgátló felülettel a tárgyak biztosításához. A Thule Excellence és a Thule Dynamic alaptartozéka. Kéttónusú színkombináció Különleges külső, egyedülálló, kéttónusú színkombinációban. A Thule Excellence alaptartozéka. Összehajthatóság Összehajtható az egyszerű szállítás és a minimális tárolóhely érdekében. A Thule Ranger alaptartozéka. Extra teherbírás Állítható keresztrudak a csomagok szállítókosár tetejére való rögzítéséhez. A Thule Xperience alaptartozéka.

24 24 Tetőboxok Tetőboxok

25 Tetőboxok 25 Thule Excellence a világ legkülönlegesebb tetőboxa Thule Excellence Méret és szín Egyedülálló, kéttónusú színkombináció. Űrtartalom: 520 liter. Méret: 218 cm x 94 cm x 40 cm. Különleges külső, egyedülálló, kéttónusú színkombinációban. Szabadalmazott Power-Click gyorsrögzítő rendszer, melynek gyors és biztonságos rögzítése egy kézzel is elvégezhető. Kétoldalú nyithatóság a kényelmes felszerelés, illetve pakolás érdekében. Központi biztonsági zárrendszer jó fogású kulccsal. Fejlett aerodinamika diffúzor technológiával és légterelőkkel. A box előretolt helyzetéből adódóan a gépkocsi csomagtérajtaja teljes mértékben hozzáférhető. Fedélburkolat a box tárolás közbeni, a karcolásoktól és portól való védelmére. Belső és külső fogantyúk a kényelmes nyitás és zárás biztosítására. Csúszásgátló műanyag szőnyeg a tárgyak biztosításához. NEW NEW Power-Click Dual-Side Központi zárrendszer Diffúzor technológia Maximális hozzáférés a csomagtérajtóhoz Fedélvédő burkolat Csúszásgátló műanyag szőnyeg

26 26 Tetőboxok NEW Thule Dynamic Bemutatjuk a sportos, aerodinamikus és fényes tetőboxot. Thule Dynamic Az új, tetőre simuló, áramvonalas kialakítás minden görbülete illeszkedik az autó tetejéhez, és nagyszerűen harmonizál a modern autókialakításokkal. Szabadalmazott Power-Grip gyorsrögzítő rendszer, melynek gyors és biztonságos rögzítése egy kézzel is elvégezhető. Kétoldalú nyithatóság a kényelmes felszerelés, illetve pakolás érdekében Központi biztonsági zárrendszer jó fogású kulccsal Fejlett aerodinamika diffúzor technológiával és légterelőkkel A box előretolt helyzetéből adódóan a gépkocsi csomagtérajtaja teljes mértékben hozzáférhető. Külső fogantyúk a kényelmes nyitás és zárás biztosítására. Csúszásgátló műanyag szőnyeg a tárgyak biztosításához. Méretek Thule Dynamic 900. Térfogat: 520 liter. Méret: 235x94x35. Thule Dynamic 800. Térfogat: 420 liter. Méret: 206x84x34. Színek Fényes fekete. Thule Dynamic 800 és 900. Fényes titán. Thule Dynamic 800 és 900. NEW NEW Power-Click Dual-Side Központi zárrendszer Diffúzor technológia Maximális hozzáférés a csomagtérajtóhoz Csúszásgátló műanyag szőnyeg

27 Tetőboxok 27 Thule Atlantis tágas, számos intelligens funkcióval Méretek Thule Atlantis, 900. Űrtartalom: 650 liter. Méret: 235 cm x 90 cm x 46 cm. Thule Atlantis Tágas és áramvonalas kialakítás a kiváló stabilitás, valamint a csökkentett légellenállás, szélzaj és vibráció érdekében. Szabadalmazott Power-Grip gyorsrögzítő rendszer, melynek gyors és biztonságos rögzítése egy kézzel is elvégezhető. Kétoldalú nyithatóság a kényelmes felszerelés, illetve pakolás érdekében. Központi biztonsági zárrendszer jó fogású kulccsal. Négy méretben kapható, lenyűgöző, fényes ezüst színben. A 780-as és 900-as Atlantis fényes fekete színben is kapható. Thule Atlantis, 780. Űrtartalom: 480 liter. Méret: 196 x 78 x 44 cm. Thule Atlantis, 600. Űrtartalom: 340 liter. Méret: 190 x 63 x 41 cm. Thule Atlantis, 200. Űrtartalom: 440 liter. Méret: 175 cm x 82 cm x 45 cm. Színek Fényes ezüst. Thule Atlantis, 200, 600, 780 és 900. Fényes fekete. Thule Atlantis, 780 és 900. Power-Grip Dual-Side Központi zárrendszer

28 28 Tetőboxok Thule Pacific egy praktikus tetőbox mely minden igényt kielégít Méretek Thule Pacific, 700. Űrtartalom: 460 liter. Méret: 232 cm x 70 cm x 40 cm. Thule Pacific Alacsony alapzat a légellenállás, a szélzaj és a vibráció csökkentésére. Szabadalmazott Fast-Grip gyorsrögzítő rendszer, amely lehetővé teszi, hogy minden állítás a boxon belül végezhető. Egy oldalról nyitható. Központi biztonsági zárrendszer. Öt praktikus méretben, ezüstszürke színben kapható. A 200-as, 600-as és 700-as Pacific antracit színben is kapható. Thule Pacific, 600. Űrtartalom: 340 liter. Méret: 190 x 63 x 39 cm. Thule Pacific, 500. Űrtartalom: 330 liter. Méret: 226 cm x 55 cm x 37 cm. Thule Pacific, 200. Űrtartalom: 460 liter. Méret: 175 cm x 82 cm x 45 cm. Thule Pacific, 100. Űrtartalom: 370 liter. Méret: 139 cm x 90 cm x 39 cm. Színek Ezüstszürke. Thule Pacific, 100, 200, 500, 600 és 700. Antracit. Thule Pacific, 200, 600 és 700. Fast-Grip Egy oldalról nyitható Központi zárrendszer

29 Tetőboxok 29 Tetőbox-kiegészítők Thule Go Pack Set 8006 Négyes csomag, benne három 8002-es Go Pack és egy 8001-es Go Pack Nose található. Úgy alakítottuk ki, hogy elférjen a Thule tetőboxban Thule T-horony adapter Ha már rendelkezel T-hornyos tetőtartó rudakkal, és nem szeretnél mást a rúdra rögzíteni, ez az igazán elegáns megoldás. Gyárilag szerelt T-hornyos tetőtartókhoz is. Thule egykulcsos rendszer A Thule egykulcsos rendszer segítségével elkerülheted a számos különböző kulcs miatti zűrzavart, és az összes Thule terméket egyetlen kulccsal használhatod. Thule Boxlift, 571 A Thule Boxlift segítségével egyszerűen felemelhető a tetőbox a garázs mennyezetére. Az emelő kajakhoz és szörfdeszkához is ugyanilyen kiválóan használható. Thule Box Ski Carrier adapter Szeretnéd síléceidet biztonságosan és stílusosan szállítani? A Thule Box Ski Carrier nevű termékét javasoljuk síléceid a boxban való rögzítésére. Csak ki kell választanod a boxhoz illő síléctartót, amihez a műszaki adatokat a oldalon találod.

30 30 Összehajtható tetőboxok Összehajtható tetőboxok

31 Összehajtható tetőboxok 31 Thule Ranger összehajtható megoldás a könnyű tárolásért A könnyű szállíthatóság és tárolás érdekében olyan kis csomaggá összehajtható, hogy könnyedén befér a gépkocsi csomagtartójába. Easy-Snap gyorsrögzítő rendszer a box egyszerű, szerszámokat nem igénylő rögzítéséhez. Vízálló anyagból, hegesztett szegélyekkel készült, és integrált zárral rendelkező, szigetelt cipzárral zárható. A felcsavart box tárolására szolgáló speciális táskával (Thule Ranger, 90). Maximális teherbírása 50 kg. A cipzáras bővítési lehetőségek révén a beltér mérete a rakomány méretéhez állítható (Thule Ranger, 500). A sílécek biztonságos szállítására alkalmas síléctartókkal (Thule Ranger, 500). Színek: Fekete/ezüstszürke. Méretek Easy snap Gyorsrögzítőrendszer a könnyű felszerelés érdekében. Speciális táska A felcsavart box tárolására (Thule Ranger, 90). Thule Ranger, 90. Űrtartalom: 340 liter. Méret: 110 cm x 80 cm x 40 cm. Thule Ranger, 500. Űrtartalom: 300 liter. Méret: 190 cm x 50 cm x 30 cm. Bővítési lehetőségek Cipzáras megoldással bővíthető, így nagyobb mennyiségű rakomány helyezhető el benne (Thule Ranger, 500). Síléctartó Sílécek biztonságos elrendezése mellékelt síléctartókkal (Thule Ranger, 500). Könnyen tárolható A Thule Ranger minimális tárolóhelyet igényel, akár a a ruhásszekrényben is elfér. Akár a hónod alá is csaphatod A speciális kialakítású táska segítségével könnyen hordozhatóvá válik a box, ahová csak vinni szeretnéd. Kihajtható Csak tedd a tetőtartóra, hajtsd ki, és rögzítsd le. Már pakolhatsz is!

32 32 Szállítókosár Szállítókosár

33 Szállítókosarak 33 Thule Xpedition Modern és áramvonalas forma tartós alumíniumból. Jelentős szállítási kapacitás széles rudakkal. A hat mozgatható, a pántok/csomagtartó háló rögzítésére szolgáló szem leegyszerűsíti a rakomány lekötését. Két méretben kapható. Zárható. Thule Xplorer Stabil, alumínium kivitel. Három méretben kapható. A Thule Load Net és a Thule Go táskák kiegészítőként vásárolhatók meg. Thule Xperience Könnyű acélcsőből készült, robusztus kialakítás. Az állítható tartórudaknak köszönhetően a szállítókosárra kerékpár, síléc és vízisport-felszerelésekhez alkalmas tartó is rögzíthető. A légellenállás csökkentésére légterelővel van ellátva. Sima felületű, fekete fényezés. A Thule Load Net és a Thule Go táskák kiegészítőként vásárolhatók meg. Szállítókosár-kiegészítők Tartórudak Az állítható tartórudak más tartók rögzítését is lehetővé teszik. Légterelő A légellenállás csökkentésére légterelővel van ellátva. Thule csomagtartó háló Nyújtható, tíz mozgatható horoggal ellátva. Kiváló kiegészítő a Thule szállítókosarakhoz. Két méretben kapható: Cikkszám: 595, 80 cm x 80 cm. Cikkszám: 595-1, 130 cm x 90 cm. Thule Nomad, 834 Tágas táska puha, vízálló anyagból, integrált pántokkal ellátva a szállítókosárban történő rögzítéshez. Használaton kívül a táska egyszerűen összehajtható, és a speciális táskájában tárolható. 104 cm x 86 cm x 44 cm.

34 34 Hátsó csomagtartórendszer Hátsó csomagtartórendszer

35 Hátsó csomagtartórendszer 35 Thule EasyBase rugalmas, négy-az-egyben szállítási megoldás Erős fémcsőből készült vázkeret. Szabadalmazott csatlakozóval rendelkezik, amely minden típusú vonóhoroghoz megfelelő, és nem igényel beállítást. Az U-rúd könnyen összecsukható és könnyen tárolható. Bővíthető a Thule EasyBase kiegészítőivel. Teherbírás: 60 kg. Kezdd az EasyBase-rendszerrel és igazítsd az igényeidhez Thule EasyBike 948-1/948-2 Kézzel, szerszámok nélkül is könnyedén közvetlenül az EasyBase termékhez illeszthető. Minden méretű kerékpárhoz használható, és a két típus együttes használatával legfeljebb 3 kerékpár szállítható. Könnyen megpakolható és biztonságosan tartja a kerékpárokat. A es típus egy kerékpár szállítására szolgál. A es típus két kerékpár szállítására szolgál. Thule BackUp 900 Kézzel, szerszámok nélkül is könnyedén közvetlenül az EasyBase termékhez illeszthető. Hatalmas csomagtér, amely a gépkocsinak 420 literes extra csomagteret biztosít. Tökéletes megoldás, ha a gépkocsi tetején szeretnél különböző rakományokat szállítani, vagy olyan terjedelmes tárgyakat szállítanál, amelyek védelmet igényelnek. A 902/903-es Thule EuroClassic Pro és a 973-as Thule BackPac termékekhez is használható. Thule EasyBag Erős pántokkal közvetlenül az EasyBase termékhez illeszthető, így nincs szükség szerszámokra. 110 cm x 55 cm x 53 cm-es méretéből adódóan ideális sportfelszerelések, sportruházatok stb. szállítására. Vízálló anyagból, eldolgozott szegélyekkel készült, és integrált zárral rendelkező cipzárral zárható. Különleges tárolózsákokkal. Thule EasyBasket Kézzel, szerszámok nélkül is könnyedén közvetlenül az EasyBase termékhez illeszthető. Nagy mérete bármilyen tárgy szállítására alkalmassá teszi, a fűnyírótól kezdve a falevelekkel teli zsákokig. Tökéletesen alkalmas terjedelmes, koszos és nyirkos dolgok szállítására.

36 36 Beltéri megoldások Beltéri megoldások

37 Beltéri megoldások 37 Thule Cargo Duffel elviszi a felszerelésed Thule kicsi/nagy szállítótáska, 8022/8023 Készülj fel a következő nagy kalandra! Ezekkel a 38 és 70 literes robusztus szállítótáskákkal könnyedén elrendezheted, tárolhatod és szállíthatod a felszerelésed. Vízálló anyagok és tartós poliuretán alap. Az oldalfogantyúk és az oldalsó cipzár könnyű hozzáférést biztosítanak a Thule tetőboxban való tároláskor. A zsák felső cipzárja egyszerűvé teszi a csizmák, sisakok, mászófelszerelés és egyéb nagyméretű tárgyak tárolását. Thule Small/Medium/Large trunk organiser 8019/8020/8021 A 27/41/64 literes tárolókapacitás szervezetten és a helyén tartja a dolgokat. Átlátszó panelek a tartalom gyors azonosítása érdekében. A huzalos szerkezetnek köszönhetően a Thule csomagtartórendező nyitva marad a be- és kipakolás során. Hordfülek a könnyű szállíthatóságért. Thule vízszintes csomagtartórendező, 8018 Egyedülálló, nem feltűnő kialakítású. Átlátszó panelek a tartalom gyors azonosítása érdekében. Indítókábelek és más karbantartási/biztonsági eszközök (hólánc stb.) tárolása minimális helyfoglalással. Hordfülek és pántok a könnyű szállíthatóságért.

38 38 Beltéri megoldások Thule autósdokumentum-rendező, Thule elülső ülésrendező, 8016 Thule napellenző-rendező, Az elülső ülésre rögzíthető a biztonsági öv Kampók és hurkok segítségével a Az ülés és a középkonzol közé csúsztatható. segítségével. napellenzőhöz rögzíthető. Innovatív ékszerkezetének köszönhetően a Hátitáska stílusú kialakítás a könnyű Szabadalmaztatott rögzítés, ezáltal a tükör helyén marad. szállíthatóságért. kipattintható marad. 21,59 x 27,94 cm méretű oldalakhoz méretezve, kis zsebekkel rendelkezik a dokumentumok, tollak stb. számára. Kibillenthető elülső zseb a kisméretű elektronikus eszközök és egyéb tárgyak könnyű elérhetőségének érdekében. Dokumentumok és legfeljebb 16 méretű hordozható számítógépek tárolására méretezve. Lezárható zseb a telefonok, elektronikus eszközök vagy garázsajtónyitó tárolására. Többzsebes kivitel. Thule szemeteszsák, 8014 Az ülés hátuljára vagy más, kényelmesen elérhető helyre akasztható, állítható pántokkal. Önzáró száj rejti el a hulladékot és tartja tisztán a jármű belső terét. Letörölhető/tisztítható alátét fogja fel a kihulló szemetet. Thule ülészseb rendező, 8017 Állítható szíjakkal kényelmesen rögzíthető az elülső utasülés hátához. Az akasztós, döntött kivitel lehetővé teszi a tartalom könnyű hozzáférhetőségét a vezető számára. Állítható zseb vizespalack tárolására. Hordfülek a könnyű szállíthatóságért. Thule Catch-all, 8010 Innovatív, szellőzőnyílásra szerelhető rögzítőmechanizmus. A kisméretű elektronikus eszközök és egyéb tárgyak könnyű hozzáférhetősége érdekében. Thule ülés melletti rendező, 8013 Az ülés és a középkonzol közé csúsztatható. Innovatív ékszerkezetének köszönhetően a helyén marad. Kisméretű elektronikus eszközök, töltőkábelek, aprópénz és egyéb tárgyak könnyű hozzáférhetőségét biztosítja. Thule elektronikuseszköz-rendező, 8011 Súllyal ellátott talapzat. A könnyű hozzáférhetőség érdekében vízszintes helyzetben tartja a telefont vagy a GPS-eszközt. Kényelmesen illeszkedik a jármű konzolterületéhez.

39 Beltéri megoldások 39 Thule Go Pack készlet Négyes csomag, benne három 8002-es Go Pack és egy 8001-es Go Pack Nose található. Úgy alakítottuk ki, hogy elférjen a Thule tetőboxban. Thule BikeCase 836 Egy verseny- vagy hegyikerékpár szállítására. Részei: 2 szivacslap, 1 műanyag védőfedél, 1 szállítótáska, 1 szerszámtáska, 1 lánc-/ csőtakaró. Belső méret (cm): 114 x 74 x 24 Külső méret (cm): 119 x 77 x 26 Thule Go Box 8005 Két rekeszének köszönhetően praktikus poggyászrendező lehet a csomagtartóban vagy otthon, bármilyen felszereléshez. Használaton kívül összehajtható, így könnyen tárolható. Csak egy rekesz használata esetén összehajtható. Összehajtva mindössze 30 mm vastag. Méret (cm): 61 x 34 x 31 Thule Go Pack 8002 A poggyász védelmére vízálló alsó résszel rendelkezik. Vállpánt és fogantyúk a kényelmes hordozhatóságért. Méret (cm): 61 x 33 x 31 Thule Go Pack Nose 8001 Speciális formája lehetővé teszi, hogy a box elejének szűkebb helyére illeszkedjen. A poggyász védelmére vízálló alsó résszel rendelkezik. Vállpánt és fogantyúk a könnyű és kényelmes hordhatóságért. Méret (cm): 61 x 42 x 28

40 40 Műszaki jellemzők Tetőboxok NEW Név Thule Excellence Thule Dynamic Thule Atlantis Méret (cm) 218x94x40 206x84x34 235x94x35 175x82x45 190x63x41 196x78x44 235x90x46 Belső méretek (cm) 205x85 180x70 208x80 165x76 180x58 185x73 223x84 Űrtartalom (l) Teherbírás (kg) Sílécpárok vagy snowboardok maximális száma Rögzítőrendszer Power-Click Power-Click Power-Grip Nyithatóság Dual-Side Dual-Side Dual-Side Egy oldalról nyitható Dual-Side Dual-Side Dual-Force Síléctartó as kiegészítő as kiegészítő as kiegészítő as kiegészítő as kiegészítő as kiegészítő as kiegészítő Pántok Központi zár Aluprofilos rúdra szerelhető ¹ Négyszögletes rúdra szerelhető A TÜV/GS által bevizsgált Teljesíti a City Crash normáit Carving sítalp maximális hossza (cm) Színválaszték Különleges, kéttónusú Fényes fekete/ titánszürke metál (6119) Fényes titán/6128t Fényes fekete/6128b Fényes titán/6129t Fényes fekete/6129b Fényes ezüst/ 660 Fényes ezüst/ 666 Fényes ezüst /679 Fényes fekete/ 679B Fényes ezüst/ 680 Fényes fekete/ 680B ¹ Eredeti Thule csomagtartóval való használat esetén. Kérjük, érdeklődj Thule márkakereskedődnél, mielőtt más gyártó termékével használnád. Easy Base Név Thule EasyBase Thule EasyBike Thule BackUp Thule EasyBasket Thule EasyBag Méret (cm) 120x60x78 147x57x70 126x56x11 110x55x53 Kerékpárok maximális száma 1 2 Teherbírás (kg) x Tömeg (kg) 15 1,6 3, A TÜV/EuroBE által bevizsgált Teljesíti a City Crash normáit Egyéb Hátsó lámpák. A 957-es kiegészítővel a tartó a gépkocsira rögzíthető. A es és a es termék kombinációjával 3 kerékpár szállítható. Szállítható vázméretek (mm) Minden kerékmérethez megfelelő. A kerékpárt a tartóra az 526-os kiegészítővel lehet rögzíteni. Űrtartalom (l) 420. Hátulról nyitható. 80 mm-es U-csavarral szerelhető fel. Szürke színben. Űrtartalom (l) 315. Tartozék pántok. Eldolgozott szegéllyel, szigetelt cipzárral és integrált zárral rendelkezik.

41 Műszaki jellemzők 41 Milyen színű tetőboxot szeretnél? Thule Pacific Thule Ranger x90x39 175x82x45 226x55x37 190x63x39 232x70x40 110x80x40 190x50x30 130x86 165x76 215x50 180x58 225x62 105x75 185x45 2 tónusú fényes fekete/metál titán Fast-Grip Easy-Snap Fényes fekete Egy oldalról nyitható Oldalról/hátulról nyitható Egy oldalról nyitható as kiegészítő as kiegészítő as kiegészítő as kiegészítő Tartalmazza Fényes titán Csapózár Fényes ezüst Ezüstszürke/ 6311 Ezüstszürke/ 6312 Antracit/ 6312A Ezüstszürke/ 6315 Ezüstszürke/ 6316 Antracit/ 6316A Ezüstszürke/ 6317 Antracit/ 6317A Fekete/ ezüstszürke 6011 Fekete/ ezüstszürke 6035 Antracit Ezüstszürke Szállítókosarak Név Thule Xpedition Thule Xplorer Thule Xperience Méret (cm) 79x128 99x158 85x132 85x93 104x x99 Zár 538-as kiegészítő Egykulcsos rendszerű kiegészítő Aluprofilos rúdra szerelhető¹ 878-as adapterrel Négyszögletes rúdra szerelhető A TÜV által bevizsgált Egyéb Alumínium. A csatlakoztatási pontok hosszúságban és szélességben egyaránt a tartóhoz állíthatók. A Thule Load Net és a Thule Go táskák kiegészítőként vásárolhatók meg. Alumínium. A csatlakoztatási pontok hosszúságban a tartóhoz állíthatók. A Thule Load Net és a Thule Go táskák kiegészítőként vásárolhatók meg. A légterelő és két keresztrúd alaptartozék. A Thule Load Net és a Thule Go táskák kiegészítőként vásárolhatók meg. ¹ Eredeti Thule csomagtartóval való használat esetén. Mielőtt más gyártó termékével használnád, érdeklődj a Thule márkakereskedőnél.

42 Szabadítsd fel a lábaid, és a szíved követni fogja Néhány ember számára a szabadság egyet jelent a sima utakon suhanó két kerékkel. A lejtőn való legurulás némasága, az emelkedők izmokat próbáló nehézsége és a lefelé való száguldás által termelt izgalom minden métere megéri a várakozást. Mások számára a szabadság messze esik az aszfaltozott úttól, és inkább a sáros arcok és zakatoló szívek kedvéért keresik az újabb kihívásokat. Bármi is legyen az ok, bármilyen is legyen az idő, csak egy cél vezérli őket: a szabadság.

43 Bike

44 44 Bike Bike A Thule díjnyertes kerékpárszállítói egyszerűvé teszik a szabadság elérését. Bármilyen stílusú is legyen kétkerekű barátod a hegyi bringától az elektromos kerékpárig, a versenybiciklitől a munkába járósig, mi megoldjuk a szállítását. Az autóban, a tetőn, az autó hátulján vagy akár a vonóhoroghoz rögzítve, több kerékpártartót kínálunk, mint bárki más. Egyszerű felszerelés, egyszerű tárolás és fantasztikus sokoldalúság. A kiegészítők minden igényt kielégítő széles választékával is rendelkezünk.

45 Bike 45 Technológia és jellemzők Összehajtható Könnyen összehajtható, elrakható, és akár a csomagtérben is tárolható. Billentőfunkció Széles szögben lebillenthető, hogy még a legnagyobb csomagtérajtót is ki lehessen nyitni. A beépített ütköző meggátolja, hogy a kerékpár a talajhoz érjen. Intelligens vonóhorog-csatlakozó Egyedülálló, egy kézzel, mindössze egy kar lezárásával könnyen rögzíthető a stabil csatlakozó. Innovatív hátsó LED-lámpák Innovatív, exkluzív megjelenésű, a legújabb technológiával készült LED-lámpák Önbeállító Automatikusan úgy tartja a kerékpárt, hogy az a váztartónak támaszkodjon rögzítés közben. Rakodórámpa Kényelmes, eltávolítható rámpa a kerékpárok fel- és lerakásának megkönnyítéséhez. Racsnis rögzítőpánt Racsnis kerékrögzítő pántok a kerekek kényelmes rögzítéséhez. Thule egykulcsos rendszer A Thule egykulcsos rendszer segítségével elkerülheted a számos különböző kulcs miatti zűrzavart, és az összes Thule terméket egyetlen kulccsal használhatod. Egyedülálló, levehető váztartó Rendkívüli módon megkönnyíti és meggyorsítja a kerékpárváz rögzítését, különösen több kerékpár felrakásánál.

46 46 Bike - Tetőre szerelhető Tetőre szerelhető

47 Bike - Tetőre szerelhető 47 Thule ProRide Profi kerekes vagy-e vagy sem, minden bizonnyal annak szeretnél látszani. Egy profi kerékpárost pedig semmi sem dob fel jobban, mint egy Thule ProRide kerékpártartó. Ügyesnek ügyes, elegánsnak elegáns, de ezenfelül a kialakítása is fantasztikus. Közvetlenül, minden erőfeszítés nélkül a Thule csomagtartóra illeszthető, és a kerékpár védelmét is ugyanilyen egyszerűen biztosítja. Mert ha már egy vagyont költöttél a kerékpárodra, biztonságosan szeretnéd szállítani. A Thule ProRide olyan robusztus kialakítású, hogy mindig biztosan tartja a kerékpárt; még a leggöröngyösebb úton is. Thule ProRide 591 Ha felemelted, a váztartó felfelé álló helyzetben marad, így megkönnyíti kerékpárod rögzítését. A keréktálca a kialakítása miatt automatikusan úgy tartja a kerékpárt, hogy az a váztartónak támaszkodjon. A tető magasságában lévő forgatógombbal a beállítás és a rögzítés gyors és kényelmes. A különböző kerékméretekhez beállítható, gyorsan kioldható rögzítőpántok biztonságosan rögzítik a kerekeket. Kényelmes és gyors felszerelést biztosító rendszer a Square- és AeroBar rudakra való gyors és egyszerű szerelés érdekében (mellékelt T-horony adapterrel). Könnyű és elegáns alumínium váz. A gépkocsi tetejének mindkét oldalára könnyedén felszerelhető. Zárható a kerékpár a kerékpártartóhoz, a kerékpártartó a csomagtartóhoz. Legfeljebb 100 mm-es váz átmérőjű kerékpárokhoz használható. Legfeljebb 20 kg tömegű kerékpárok szállítására alkalmas. Önbeállító A kerékpár a keréktálcába téve automatikusan a felfelé álló váztartóba csúszik. Forgatógomb Állítsd be, és rögzítsd a kényelmes tetőmagasságban található forgatógombbal. Váztartó A váztartót beállítva a kerékpár stabilan és biztonságosan áll. Gyorskioldó pántok A kerekeket biztonságosan a helyükön tartják. A különböző kerékméretekhez állítható.

48 48 Bike - Tetőre szerelhető Thule OutRide könnyű, professzionális és elegáns Thule OutRide 561 Könnyen állítható, gyorszáras rögzítés bármilyen villához. Tárcsafékes kerékpárokhoz is. A kívánt kerékmérethez állítható, gyorskioldó pánt a hátsó kerékhez. Integrált adapter 20 mm-es tengelyátmérőjű kerékpárokhoz. Könnyű és könnyen kezelhető alumínium váz. Gyorsan és egyszerűen felszerelhető, nincsenek különálló alkatrészek. Zárható a kerékpár a kerékpártartóhoz, a kerékpártartó a csomagtartóhoz. Kényelmes és gyors felszerelést biztosító rendszer a Square- és AeroBar rudakra való gyors és egyszerű szerelés érdekében (mellékelt T-horony adapterrel). Gyorskioldó pántok A hátsó kerekeket biztonságosan a helyén tartja. A különböző kerékméretekhez állítható. Gyorszáras rögzítés Bármilyen villa egyszerűen rögzíthető. Kerékpártartó-kiegészítők 561-es integrált adapter A Thule OutRide kiegészítője 20 mm-es tengelyátmérőjű kerékpárokhoz. Thule kerékszállító, Új, továbbfejlesztett szállítóeszköz normál tengelyes első kerékhez. Tárcsafékes kerékhez is megfelelő. A Thule OutRide ideális kiegészítője. Használaton kívül lehajtható. Aluprofilos és négyszögletes rudakra is felszerelhető. Thule keréktáska, 563 XL Speciális kialakítású, kiváló minőségű táska különleges párnázással a kerék védelmére szállításkor és tároláskor. Belső zsebekkel rendelkezik a kisebb szerszámok tárolására. Erős nylon szállítófüllel rendelkezik. A Thule OutRide ideális kiegészítője. Legfeljebb 29 /ø 74 cm kerékméretig es integrált adapter A Thule OutRide kiegészítője 15 mm-es tengelyátmérőjű kerékpárokhoz.

49 Bike - Tetőre szerelhető 49 NEW Thule FreeRide modern, elegáns és praktikus. Thule FreeRide 532 Új, dinamikus kialakítás, ívelt váztartó karral. Új, exkluzív titánfém szín. Új keréktartók a könnyű felrakodás érdekében. Gyorszárral ellátott váztartó a legtöbb vázmérethez, legfeljebb 80 mm-ig. Zárható a kerékpár a kerékpártartóhoz, a kerékpártartó a csomagtartóhoz. A kívánt kerékméretekhez állítható gyorskioldó pántok. Kényelmes és gyors felszerelést biztosító rendszer a Square- és AeroBar rudakra való gyors és egyszerű szerelés érdekében. A külön megvásárolható es adapterrel az AeroBar rudak T-profiljához rögzíthető. Kerékpártartó-kiegészítők Gyorskioldó pántok A kerekeket biztonságosan a helyükön tartják. A különböző kerékméretekhez állítható. Váztartó Gyorszárral ellátott váztartó a legtöbb vázmérethez. Thule fali akasztó, 9771 Kerékpárok és kerékpártartók praktikus tárolására. Teherbírás: 40 kg. Thule BikeCase, 836 Egy verseny- vagy hegyikerékpár szállítására. Részei: 2 szivacslap, 1 műanyag védőfedél, 1 szállítótáska, 1 szerszámtáska, 1 lánc-/csőtakaró. Belső méret (cm): 114 x 74 x 24. Külső méret (cm): 119 x 77 x 26. Thule egykulcsos rendszer A Thule egykulcsos rendszer segítségével elkerülheted a számos különböző kulcs miatti zűrzavart, és az összes Thule terméket egyetlen kulccsal használhatod.

50 50 Bike - Vonóhorogra szerelhető Vonóhorogra szerelhető

51 NEW Bike - Vonóhorogra szerelhető Thule EuroClassic G6 LED 51 exkluzív külsejű, stabil és bővíthető tartó. Rakodni könnyű Az exkluzív megjelenésű, időtálló külsejű LED-lámpák rendkívüli megjelenést nyújtanak a tartónak. Legfeljebb 25 kg-os kerékpárok szállítására alkalmas, lehetővé téve az E-Bike szállítást. Csatos kerékrögzítő pántok a kerekek kényelmes rögzítéséhez. Új fejlesztésű, egy kézzel rögzíthető vonóhorog csatlakozó, amelynek lezárásához csak kis erőkifejtés szükséges, ugyanakkor rendkívül stabil. Az új, lábbal működtethető billentőfunkció könnyű és kényelmes hozzáférést biztosít a csomagtartóhoz. A beépített ütköző meggátolja, hogy a kerékpár a talajhoz érjen. Széles szögben lebillenthető, hogy még a legnagyobb csomagtérajtót (pl. VW T5) is ki lehessen nyitni akár négy rászerelt kerékpárral is. Leszerelhető és könnyen állítható váztartók gyorsrögzítő-rendszerrel a kényelmes rakodás érdekében. A kerékpártartó a vonóhoroghoz, a kerékpárok pedig a tartóhoz rögzíthetők. A megnövelt méretű, széles keréktartók lehetővé teszik a masszív, nagy tengelytávú kerékpárok szállítását. Minden kerékpár- és kerékmérethez. Növeld meg G6 típusú tartód kapacitását további egy kerékpárral a es Thule EuroClassic G6 adapter használatával. Minden kerékpár- és kerékmérethez. Külön megvásárolható 9042-es Thule Off-Road adapter a csomagtérajtóra rögzített pótkerékkel rendelkező autókhoz (egy kerékpár helyét foglalja el). A külön megvásárolható 9152-es Thule rakodórámpa rendkívüli módon megkönnyíti a kerékpárok felrakását. Billenthető Széles szögben lebillenthető, hogy még a legnagyobb csomagtérajtót is ki lehessen nyitni. A beépített ütköző meggátolja, hogy a kerékpár a talajhoz érjen. Lábbal működtethető billentőfunkció A kényelmes pedál kíméli a hátad, és a kezed sem lesz piszkos. Egyedülálló, levehető váztartó A kerékpárváz rögzítését rendkívüli módon megkönnyíti és meggyorsítja, különösen több kerékpár felszerelésénél. Intelligens vonóhorog-csatlakozó Ergonomikus, egy kézzel rögzíthető csatlakozó, amelynek lezárásához csak kis erőkifejtés szükséges, ugyanakkor rendkívül stabil. Rakodórámpa Kényelmes, eltávolítható rámpa a kerékpárok fel- és lerakásának megkönnyítéséhez. Innovatív hátsó LED-lámpák Innovatív, exkluzív megjelenésű, a legújabb technológiával készült LED-lámpák

52 52 Bike - Vonóhorogra szerelhető Thule EuroWay G2 elegáns, könnyű és kisméretű prémium kategóriájú tartó Thule EuroWay G2 921/923 Időtálló és elegáns kialakítás. A mindössze 12,3 kg-os tömeg (a 2 kerékpáros tartó esetén) az alumínium és más könnyű, ám nagy szakítószilárdságú anyagok használatának eredménye. Csatos kerékrögzítő pántok a kerekek kényelmes rögzítéséhez. Ergonomikus, egy kézzel rögzíthető vonóhorog csatlakozó, amelynek lezárásához csak kis erőkifejtés szükséges, ugyanakkor rendkívül stabil. Az intelligens, lábbal működtetett billentőfunkció felrakott kerékpárok mellett is könnyű és kényelmes hozzáférést biztosít a csomagtartóhoz. Leszerelhető és könnyen állítható váztartók gyorsrögzítő-rendszerrel a kényelmes rakodásért. A kerékpártartó a vonóhoroghoz, a kerékpárok pedig a tartóhoz rögzíthetők. Az elcsúsztatható/állítható keréktartók és fények lehetővé teszik a nagy tengelytávú kerékpárok szállítását. Megnövelt távolság a keréktartók között a kerékpárok közötti nagyobb térköz érdekében. Széles szögben lebillenthető, hogy még a legnagyobb csomagtérajtót is ki lehessen nyitni. A tárolás megkönnyítésére egyszerűen laposra hajtható, a legtöbb csomagtartóban elfér. Minden kerékpár- és kerékmérethez. A 9202-es Thule Off-Road adapter külön megvásárolható a csomagtérajtóra rögzített pótkerékkel rendelkező autókhoz (egy kerékpár helyét foglalja el). A külön megvásárolható 9151-es Thule rakodórámpa rendkívüli módon megkönnyíti a kerékpárok felrakodását. Thule EuroRide kisméretű, billenthető és stabil kerékpártartó Thule EuroRide 941/943 A gyorsrögzítő fogantyúval a tartó mindössze pár mozdulattal a vonóhorogra szerelhető. A kézzel működtethető billentőfunkció kényelmes hozzáférést biztosít a csomagtartóhoz. Lezárható kerékpártartó és kerékpárok. Állítható keréktartók puha pántokkal. Stabil váztartók maximum 70 mm-es vázakhoz. A tárolás megkönnyítésére egyszerűen laposra hajtható, a legtöbb csomagtartóban elfér. Két méretben kapható: - A 941-es Thule EuroRide két kerékpár szállítására alkalmas. - A 943-as Thule EuroRide három kerékpár szállítására alkalmas. Billenthető Széles szögben lebillenthető, hogy még a legnagyobb csomagtérajtót is ki lehessen nyitni. A beépített ütköző meggátolja, hogy a kerékpár a talajhoz érjen. Lábbal működtethető billentőfunkció A kényelmes pedál kíméli a hátad, és a kezed sem lesz piszkos. Egyedülálló, levehető váztartó Rendkívüli módon megkönnyíti és meggyorsítja a kerékpárváz rögzítését, különösen több kerékpár felrakásánál. Intelligens vonóhorogcsatlakozó Ergonomikus, egy kézzel rögzíthető csatlakozó, amelynek lezárásához csak kis erőkifejtés szükséges, ugyanakkor rendkívül stabil. Rakodórámpa Kényelmes, eltávolítható rámpa a kerékpárok fel- és lerakásának megkönnyítéséhez.

53 Bike - Vonóhorogra szerelhető 53 Thule EuroPower nehéz, elektromos vagy downhill kerékpárokhoz kialakítva Thule EuroPower 916 Megnövelt távolság a keréktartók között a kerékpárok közötti nagyobb térköz érdekében. Tökéletes nehéz kerékpárok, például elektromos kerékpárok, pedelecek és downhill kerékpárok szállítására. A külön megvásárolható 9152-es Thule rakodórámpa rendkívüli módon megkönnyíti a kerékpárok felrakását. A vonóhorogra egyszerűen, mindössze egy kar lezárásával rögzül. A lábbal működtethető billentőfunkció kényelmes hozzáférést biztosít a csomagtartóhoz. A leszerelhető és könnyen állítható váztartók megkönnyítik a kerékpárok rögzítését. Nagyon robusztus és stabil, vonóhorogra szerelhető kerékpártartó. Minden kerékpár- és kerékmérethez. Könnyen összehajtható, elrakható és tárolható. Rögzíthető a kerékpár a kerékpártartóhoz, a kerékpártartó a vonóhoroghoz. Legfeljebb 2 darab (2 x 30 kg súlyú) kerékpár s z á l l í t á s á r a. Thule RideOn stabil, kiváló ár-érték arányú, billenthető tartó Thule RideOn 9502/9503 Intelligens csatlakozó, amely a legtöbb vonóhorogra felszerelhető. Kerékpárokkal együtt is billenthető, így a csomagtartóhoz is könnyen hozzáférhetsz. A kerékpárokat erős pántok tartják a helyükön. Két méretben kapható: A 9502-es Thule RideOn két kerékpár szállítására alkalmas. A 9503-as Thule RideOn három kerékpár szállítására alkalmas. Intelligens vonóhorogcsatlakozó A vonóhoroghoz való rögzítés egyetlen kar lenyomásából áll. EuroPower rakodórámpa, 9151 Kényelmes, eltávolítható rámpa a kerékpárok fel- és lerakásának megkönnyítéséhez. Lábbal működtetett billentőfunkció Egyszerű, lábbal működtetett billentőfunkció biztosítja a gyors és kényelmes hozzáférést a csomagtartóhoz. Billenthető A csomagtartóhoz való kényelmes hozzáféréshez. Az ütköző megakadályozza, hogy a kerékpár a talajhoz érjen.

54 54 Bike - Vonóhorogra szerelhető Thule HangOn könnyen használható, vonóhorogra szerelhető tartó stabil csatlakozóval Billenthető A csomagtartóhoz való kényelmes hozzáféréshez lebillenthető. Thule HangOn 972/974/9708 Erős csatlakozó, amely nem igényel előzetes beállítást a rögzítéshez. Laposra hajtva könnyen tárolható. Puha, védelmet nyújtó váztartó tartja helyén a kerékpárokat. A biztonság növelésére pántokkal és fényvisszaverőkkel rendelkezik. Előkészítve a 976-os világítótábla 9761-es adapterrel való felszerelésre (A 9708-asnál nem lehetséges).. A 972/9708-as típus kerékpárokkal együtt is billenthető, így a csomagtartóhoz is könnyen hozzáférhetsz. Minden kerékpár- és kerékmérethez. A kerékpárok a talajtól megfelelő magasságban vannak. Két méretben kapható: A 972-es és 974-es Thule HangOn három kerékpár szállítására alkalmas. A 9708-as négy kerékpár szállítására alkalmas. Thule BoltOn 9705 A tartó könnyedén rögzíthető a gépkocsira a meglévő alátétekkel és csavarokkal, és könnyedén leszerelhető a rácsavarozott csatlakozás miatt. Kerékpárokkal együtt is billenthető, így a csomagtartóhoz is könnyen hozzáférhetsz. Minden kerékpár- és kerékmérethez. A vonóhorog a kerékpártartó felszerelése után is hozzáférhető lakókocsi és utánfutó felszereléséhez. A 976-os világítótábla pántokkal rögzíthető, ha a gépkocsi lámpái takarásban vannak. Négy kerékpár szállítására alkalmas, amelyek a talajtól megfelelő magasságban vannak. Thule Xpress 970 A legtöbb vázmérethez megfelelő. Puha, védelmet nyújtó váztartó tartja helyén a kerékpárokat. Az előre felszerelt pántok és hevederek extra biztonságot nyújtanak. Előkészítve a 976-os világítótábla 9761-es adapterrel való felszerelésére. Laposra hajtva könnyen tárolható. Két kerékpár szállítására alkalmas.

55 Bike - Vonóhorogra szerelhető 55 Thule EuroClick G2 a hibrid vagy kompakt autódon nem található vonóhorog? Ez sem akadály! Thule EuroClick G2 919 Kompatibilis a Thule leszerelhető vonóhorgával. A kényelmes tárolás érdekében könnyen összehajtható. A kerékpártartó a gépkocsihoz zárható. Állítható kerékpárváztartó a könnyű felrakodás érdekében. A lábbal működtethető intelligens billentőfunkció kényelmes hozzáférést biztosít a csomagtartóhoz, még felrakott kerékpárokkal is. Racsnis kerékrögzítő-pántok a kerékpárok kényelmes, gyors és biztonságos rögzítése érdekében. A Thule útmutatójának listájából megtudhatod, vagy a weboldalon elolvashatod, mely gépkocsikhoz javasoljuk. Legfeljebb két kerékpár szállítására. Kerékpártartó-kiegészítők 1 2 Ez az innovatív (a Thule EuroWay G2 modellen alapuló) kerékpártartó két elemből áll: 1. Tartórúd a gépkocsihoz tartozó fogadóegységgel, ill. 13 pólusú csatlakozóval rendelkező elektromos huzalkészlettel (melynek szerelését csak Szakember végezhet) 2. Thule EuroClick G2 919 kerékpártartó vonóhorogcsatlakozóval, amely közvetlenül a gépkocsi fogadóegységébe illeszkedik. A kerékpárszállító megoldás vontatásra nem használható. Kifejezetten környezetbarát/öko-/hibrid autókhoz ajánljuk, (mint pl. a Toyota Prius, Toyota IQ, Suzuki Alto, Ford Ka, Citroën C1 stb) mivel ezek a járművek nem alkalmasak utánfutó vagy lakókocsi vontatására. A Thule EuroClick G2 más, leszerelhető Thule vonóhoroggal rendelkező járműveken is használható. Thule 3. féklámpa, 9902 Olyan gépkocsik kiegészítője, amelyeken a kerékpártartó eltakarja a hátsó lámpákat. Kifejezetten a Thule hátulra szerelhető termékeihez vagy a kerékpár vázára rögzíthető. Thule adapter, 9906 Ha a gépkocsi 7 pólusú csatlakozóval rendelkezik, ezzel az adapterrel átalakítható úgy, hogy a Thule 13 pólusú termékeivel is használható legyen. Thule zárható gomb, 526/527 Kiegészítő a hátulra szerelhető kerékpártartókhoz. A váztartó zárásához. Cikkszám: 526, 2-es csomag. Cikkszám: 527, 4-es csomag. Thule rendszámtábla, 9762 A kerékpártartó rendszámtábla-tartójára szerelhető üres rendszámtábla, amely olyan országokban használható, ahol tilos leszerelni az eredeti rendszámtáblát a gépkocsiról. Írhatsz rá kézzel, vagy használhatsz matricát. Thule adapter, 9907 Ha a gépkocsi 13 pólusú csatlakozóval rendelkezik, ezzel az adapterrel átalakítható úgy, hogy a Thule 7 pólusú termékeivel is használható legyen. Thule világítótábla, 976 A gépkocsi legfontosabb hátsó lámpáinak kiváltására. A 9761-es adapterrel (Thule HangOn és Thule Xpress) vagy pántokkal (Thule BoltOn) egyszerűen felszerelhető. Thule kerékpárváz-adapter, 981/982 A nem szabványos vázzal rendelkező, valamint a női és a BMX kerékpárok lehető legegyszerűbb rögzítéséhez. A 981-es típus a kerékpárokat függesztve, a 982-es típus a kerékpárokat állítva szállító tartókhoz készült. Thule zár, 957 A Thule HangOn és a RideOn vonóhoroghoz zárásához. Thule kerékadapter, 9772 Speciális védelem országúti és hegyikerékpárokhoz. Helyezd a pánt és a kerék közé. Védi a hegyikerékpárok kerekét, és segítséget nyújt az országúti kerékpár kerekének rögzítésében. Thule egykulcsos rendszer A Thule egykulcsos rendszer segítségével elkerülheted a számos különböző kulcs miatti zűrzavart, és az összes Thule terméket egyetlen kulccsal használhatod. Thule acélhuzalú zár, 538 Műanyag bevonatú, 180 cm hosszú acélsodrony, amellyel szinte minden lezárható. Zárvédelemmel.

56 56 Bike - Hátsó ajtóra szerelhető Hátsó ajtóra szerelhető

57 Bike - Hátsó ajtóra szerelhető 57 Thule BackPac 973 csomagtérajtóra szerelhető kerékpártartó A magasra emelt helyzet miatt nem takarja el a hátsó lámpákat és a rendszámtáblát. Leszerelhető és könnyen állítható váztartók. A speciális szerelőkészlet segítségével számos gépkocsitípusra felszerelhető. Laposra hajtva könnyen tárolható és szállítható. A gépkocsi cseréjekor a tartó gyakran továbbra is használható (új készletre lehet szükség). Elcsúsztatható keréktálcák. A gépkocsival és a kerékpárral érintkező összes alkatrész gumi védőbevonatot kapott az extra védelem érdekében. A kerékpártartó a gépkocsihoz, a kerékpárok pedig a tartóhoz zárhatók az 567-es Thule Lock termék segítségével. A Thule útmutatójának listájából megtudhatod, vagy a weboldalon elolvashatod, mely gépkocsikhoz javasoljuk. Akár két kerékpár szállítására, vagy adapter segítségével akár három vagy négy kerékpár szállítására is alkalmas. Magasra emelt helyzet Nem takarja el a hátsó lámpákat és a rendszámtáblát. Egyedülálló, levehető váztartó A kerékpárváz rögzítését rendkívüli módon megkönnyíti, különösen több kerékpár felszerelésénél. Gyorskioldó pántok A kerekeket biztonságosan a helyükön tartják. A különböző kerékméretekhez állítható. Növeld meg a 973-as BackPac kapacitását és rugalmasságát Egy vagy két további kerékpárt kell szállítanod? Használd a as és a es adaptert A as adapterrel a Thule Pack Pac kapacitása kettőről háromra, a es adapterrel pedig háromról négy kerékpárra nő. Thule BackUp, 900 A Thule BackUp egy robusztus doboz, amely 420 literes űrtartalommal egészítheti ki a gépkocsi csomagterét. A Thule EasyBase és a Thule BackPac ideális felszerelhető kiegészítője.

58 58 Bike - Hátsó ajtóra szerelhető Thule ClipOn High gyorsan felszerelhető és összehajtható kerékpártartó Thule ClipOn High 9105/9106 Egyedülálló gyorszáras rendszerével és szabadalmaztatott zárómechanikájával egyszerűen a csomagtérajtóra szerelhető. A megemelt helyzet miatt a legtöbb autón láthatók maradnak a hátsó lámpák és a rendszámtáblák. Gumibevonatú váztartók. A gépkocsival érintkező összes alkatrész gumi védőbevonattal rendelkezik. Az állítható gyorskioldó pántok a kerekeket biztonságosan a helyükön tartják. A tárolás megkönnyítésére gyorsan felhajtható. Elcsúsztatható keréktálcák. Gumi- és részben habgumi-bevonat védi a gépkocsit. A kerékpárok a tartóhoz rögzíthetők. A Thule útmutatójának listájából megtudhatod, mely gépkocsikhoz javasoljuk. Legfeljebb két kerékpár szállítására. Gyorszáras rögzítőrendszer A tartó csomagtérajtóra történő felszerelése és rögzítése rendkívül egyszerű. Összehajtható A tárolás megkönnyítésére gyorsan felhajtható.

59 Bike - Hátsó ajtóra szerelhető 59 Thule ClipOn gyorszáras tartó, tökéletes megoldás háromajtós és kombi gépkocsikhoz Thule ClipOn 9103/9104 Egyedülálló, gyorszáras rendszerével egyszerűen a csomagtérajtóra szerelhető. A gépkocsival és a kerékpárral érintkező összes alkatrész gumi védőbevonatot kapott az extra védelem érdekében. Az állítható gyorskioldó pántok a kerekeket biztonságosan a helyükön tartják. A tárolás megkönnyítésére gyorsan felhajtható. A Thule útmutatójának listájából megtudhatod, vagy a weboldalon elolvashatod, mely gépkocsikhoz javasoljuk. 976-os Thule világítótábla felszerelésére előkészítve. Legfeljebb három kerékpár szállítására. Thule FreeWay csomagtérajtóra szerelhető tartó, legfeljebb három kerékpár szállítására Thule Freeway 968 Egyszerűen felszerelhető a csomagtérajtóra. A gépkocsival és a kerékpárral érintkező összes alkatrész gumi védőbevonatot kapott az extra védelem érdekében. A Thule útmutatójának listájából megtudhatod, mely gépkocsikhoz javasoljuk. Előkészítve a 976-os Thule világítótábla felszerelésére. Legfeljebb három kerékpár szállítására. Thule InDoor Thule InDoor 592 A gépkocsi belsejében történő kerékpárszállítás legbiztonságosabb módja. Egyes autók esetén a szállítási kapacitás háromra növelhető az 593-as Thule belső adapter használatával. A Thule útmutatójának listájából megtudhatod, mely gépkocsikhoz javasoljuk.

60 60 Műszaki jellemzők Tetőre szerelhető kerékpártartók Név Thule ProRide Thule FreeRide Thule OutRide Kerékpárok maximális száma Teherbírás (kg) Kerékpárok rögzítése Váz/kerék Váz/kerék Első villa/hátsó kerék Szállítható vázméretek (mm) ø max. 100* ø 22 70* Összes Szállítható kerékméretek Összes Összes Összes Önbeállító váztartó Állítható gyorsrögzítőpántok a kerekekhez A kerékpárt a tartóra rögzíti A tartót a csomagtartóra rögzíti A jobb vagy a bal oldalra egyaránt felszerelhető Thule aluprofilos rudakra szerelhető Négyszögletes rúdra szerelhető T-horony adapter (20 x 20 mm)¹ Tartozék(ok) Tartozék(ok) T-horony adapter (30 x 23 mm)¹ A TÜV által bevizsgált Teljesíti a City Crash normáit Egyéb Alumínium. Rendkívül könnyen felszerelhető. *22 80 mm-es, kör keresztmetszetű, 80 x 100 mm-es, ovális vázakhoz. *Max. 65 x 80 mm-es, ovális vázakhoz. Alumínium. Tárcsafékes kerékpárokhoz is. A 20 mm-es tengelyű kerékpárokhoz való adapter alaptartozék. Vonóhorogra szerelhető kerékpártartók Név Thule EuroClassic G6 LED Thule EuroPower Thule EuroWay G2 Thule EuroRide Kerékpárok maximális száma 2 (a es adapterrel 3) 3 (a es adapterrel 4)) Teherbírás (kg) Kerékpár maximális tömege (kg) Kerekek távolsága (cm) A 9152-es rakodórámpával használható Méret (cm) 137x48 137x65 118x x x x58 105x75 Tömeg (kg) Szállítható vázméretek (mm) Kerekek rögzítése állítható tartókra Racsnis rögzítés Gyorskioldó Racsnis rögzítés Gyorskioldó Leszerelhető váztartók A kerékpárt a tartóra rögzíti Accessory 526/527 A tartót a gépkocsihoz rögzíti Kerékpárokkal együtt billenthető Láb pedál Láb pedál Láb pedál Húzókar Kívülre felszerelt pótkerékkel rendelkező gépkocsikkal használható 9042-es pótkerékadapterrel 9042-es pótkerékadapterrel 9202-es pótkerékadapterrel Hátsó lámpák LED Elektromos csatlakozó 13 pólusú (a 9906-os adapterrel 7 pólusú) 7 pólusú (a 9907-es adapterrel 13 pólusú) 7 pólusú (a 9907-es adapterrel 13 pólusú) 7 pólusú (a 9907-es adapterrel 13 pólusú) A TÜV/EuroBE által bevizsgált Teljesíti a City Crash normáit Egyéb 9902-es 3. féklámpa kapható hozzá. *A 9081-es adapter esetén a kerékpár legfeljebb 15 kg tömegű lehet

61 Műszaki jellemzők 61 Csomagtérajtóra szerelhető kerékpártartók Név Thule BackPac Thule ClipOn High Thule ClipOn Thule FreeWay Thule Indoor Kerékpárok maximális száma 2 (a as adapterrel 3, a as és a es adapterrel 4) (az 593-as adapterrel 3) Teherbírás (kg) Tömeg (kg) ,5 6 A tartó felszerelése Illesztőkészlettel Gyorszáras rögzítőrendszer Gyorszáras rögzítőrendszer Állítható pántok A gépkocsi belsejében Szállítható vázméretek (mm) Összes Összes Összes Szállítható kerékméretek Összes Összes Összes Összes Összes Gumibevonatú váztartó Leszerelhető váztartók Kerekek rögzítése állítható tartókra Pántok Gyorskioldó pántok A kerékpárt a tartóra rögzíti 538-as kiegészítő 538-as kiegészítő A tartót a gépkocsihoz rögzíti A csomagtartó a felszerelt tartó és kerékpárok mellett is hozzáférhető 567-es kiegészítő A TÜV által bevizsgált Egyéb Elhelyezésének köszönhetően nem takarja el a hátsó lámpákat és a rendszámtáblát. Elhelyezésének köszönhetően nem takarja el a hátsó lámpákat és a rendszámtáblát es 3. féklámpa kapható hozzá. Rugalmas szorításának köszönhetően könnyen felszerelhető. Kerékpárok rögzítésére szolgáló erős pántokkal. Kerékpárok rögzítésére szolgáló erős pántokkal. Lépcsőshátú modellekhez is. Alumínium. A gépkocsi belsejében való rögzítéshez. A Thule útmutatójából kikeresheted, melyik típusú gépkocsihoz milyen tartó illeszthető. Thule RideOn Thule EuroClick G2 Thule HangOn Thule BoltOn Thule Xpress x55 105x x 55 47x54 47x64 47x54 47x64 50x , Összes Összes Összes Összes Összes Összes Állítható rögzítőpántok Racsnis rögzítés 538-as kiegészítő 538-as kiegészítő 538-as kiegészítő 538-as kiegészítő 957-es kiegészítő 957-es kiegészítő 526-os kiegészítő Lakattal Húzókar Láb pedál Húzókar Húzókar 9202-es pótkerékadapterrel 976-os kiegészítő 976-os kiegészítő 976-os kiegészítő 7 pólusú (a 9907-es adapterrel 13 pólusú) 13 pólusú (a 9906-os adapterrel 7 pólusú) A tartórúd-készlettel együtt használandó. Lásd a Thule útmutatót. A 976-os világítótábla a 972-es és 974-es kiegészítőre való felszereléséhez a 9761-es adapterre van szükség. A 958-as Thule ögzítőlemeztartozék teszi lehetővé a tartó másik gépkocsira való felszerelését. Kerékpárok rögzítésére szolgáló pántokkal.

62 Ugorj fejest Víz. Van benne valami varázslatos, ami még a puszta látványára is elnémít bennünket. Ősi? Titokzatos? Nevezd, ahogy akarod. Szerintünk az is bizonyos, hogy kajakkal a hátán még nagyobb élvezetet jelent. Így akár érintetlen sziklacsúcsok között siklanál, akár meghódítanád a tengert Aruba szigetének északnyugati partjainál, ultrabiztonságos tartóink segítségével te és minden felszerelésed könnyen, biztonságosan és elegánsan ér célba. Tartogasd az adrenalint a vízi kalandokra!

63 Water

64 64 Water Water Bárhogyan is tervezed a csobbanást, mi gondoskodunk róla, hogy a felszerelésed épen és biztonságban kerüljön oda. Legyen kajak vagy kenu, szörfdeszka vagy wakeboard: zseniális szállítóeszközeink a megfelelő helyen takarítanak meg energiát az elemek elleni harcban.

65 Water 65 Technológia és jellemzők Párnázott kapcsok A hevedereken lévő gumis betét védelmet nyújt a kajak számára, és megvédi a gépkocsit a pakolás és szállítás közbeni karcolásoktól. Billenthető A 837-es Hull-a-Port Pro használaton kívül a tetőtartóra dönthető, így csökken a légellenállás és nő a mozgástér. Hydroglide A Hydroglide kajakszállító hátsó támasztékai fi lccel vannak bevonva, így segítik a könnyű felrakodást. Kiegészítők Multi-Purpose Carrier 855 A 855-ös Thule többcélú szállító legfeljebb három evező szállítására alkalmas. Thule Quick Draw, 838 Tökéletesen használható a hajóorr és a hajófar rögzítéseként. A Thule Quick Draw rendszert egyszerűen csak fel kell akasztani a gépkocsira és a hajóra, majd jó szorosan meg kell rántani, és már indulhatsz is. Kétdarabos kiszerelésben kapható. Thule Boxlift 571 Az 571-es Thule Boxlift segítségével egyszerűen felemelhető a tetőbox a garázs mennyezetére. Az emelő kajakhoz és szörfdeszkához is ugyanilyen kiválóan használható. Thule rögzítőpánt-rendező Ügyes kiegészítő, amely segít rendben és tisztán tartani a rögzítőpántokat, így rengeteg idő takarítható meg és sok erőfeszítéstől kímél meg. Erős, 300 kg-os szakítószilárdsággal rendelkező rögzítőpántot mellékelünk hozzá. Cikkszám: 521-1, Pántrendező 275 cm-es pánttal. Cikkszám: 522-1, Pántrendező 400 cm-es pánttal. Thule windsurf párnák, 5603 Műanyaggal bevont párnák szörfdeszkák és kisebb csónakok biztonságos szállításához. Elválasztóként is kiválóan használható több szörfdeszka szállításakor. Thule rögzítőpántok Erős, 300 kg-os szakítószilárdsággal rendelkező, állítható Thule rögzítőpántok a biztonságos szállításhoz. Cikkszám: 521, 1 x 275 cm Cikkszám: 524, 2 x 275 cm Cikkszám: 522, 1 x 400 cm Cikkszám: 523, 2 x 400 cm Cikkszám: 551, 2 x 600 cm

66 66 Water Thule Hull-a-Port Pro A Thule Hull-a-Port Pro egy egyedülálló, könnyen összeszerelhető kajakszállító. Okos, megdöntött, helytakarékos kialakítása révén több mindent rakodhatsz a tetőre, és mivel használaton kívül összehajtható, még leszerelned sem kell, hogy a garázsba állhass. Erős pántokkal szerelték fel, amelyek biztosan a helyére rögzítik a kajakot, és vastag filcpárnázást is kapott, hogy a hajó teljes védelmet élvezzen.

67 Water 67 Thule Hull-a-Port Pro / Hull-a-Port Lehajtható a csomagtartó szintjére, így nem kell leszerelni a garázsba való beálláskor (Hull-a-Port Pro, 837). Stabil, helytakarékos kialakítás. Az extrém vastagságú filcből készült párnázás védelmet nyújt a kajak törzsének. Erős hevederek rögzítik biztonságos módon a kajakot. A hevedereken lévő gumis betét védelmet nyújt a kajak számára, és megvédi a gépkocsit a pakolás és szállítás közbeni karcolásoktól. Könnyű felszerelést biztosító rendszer. Legfeljebb 45 kilós kajakok szállítására. Védőbetétek Az extrém vastagságú filcből készült párnázás védelmet nyújt a kajak törzsének. Billenthető A 837-es Hull-a-Port Pro használaton kívül a tetőtartóra dönthető, így csökken a légellenállás és nő a mozgástér.

Get out there. Anywhere.

Get out there. Anywhere. Get out there. Anywhere. 2012 Amit biztosan tudunk: hogyan. A hely és az időpont rajtad múlik. Mihelyt készen állsz az útra, mi is készek vagyunk. Még ha nem is tudod, pontosan hová indulsz, szállítórendszereink

Részletesebben

A csomagtartórendszer, amellyel megnő gépkocsid csomagtere. 2009-es katalógus. Discover our world

A csomagtartórendszer, amellyel megnő gépkocsid csomagtere. 2009-es katalógus. Discover our world A csomagtartórendszer, amellyel megnő gépkocsid csomagtere. 2009-es katalógus. Discover our world Tetőboxok és szállítókosarak Ha gépkocsid rakterét kezded kissé szűkösnek találni, bővítsd ki a piac legszélesebb

Részletesebben

Thule Sweden AB Enjoy the ride

Thule Sweden AB Enjoy the ride Enjoy the ride 2013 Racks 6 Technológia és jellemzők 8 Rudak 10 Csomagtartótalpak 15 Thule Professional 16 Cargo 18 Technológia és jellemzők 20 Tetőboxok 22 Összehajtható tetőboxok 30 Szállítókosarak

Részletesebben

Thule Sweden AB Enjoy the ride

Thule Sweden AB Enjoy the ride Enjoy the ride 2013 Racks 6 Technológia és jellemzők 8 Rudak 10 Csomagtartótalpak 15 Thule Professional 16 Cargo 18 Technológia és jellemzők 20 Tetőboxok 22 Összehajtható tetőboxok 30 Szállítókosarak

Részletesebben

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR GYÁR TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR DZÁJN KÉNYELEM BZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

ASTRA-H 55 AJTÓS.

ASTRA-H 55 AJTÓS. OPEL OPEL ASTRA-H ASTRA-H 55 AJTÓS AJTÓS 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem ISOFIX bölcső gyermeküléshez Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK. Renault Hungária Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. www.renault.hu

RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK. Renault Hungária Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. www.renault.hu T A R T O Z É K O K / F E L S Z E R E L É S E K RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK Renault Hungária Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. Mindent megtettünk azért, hogy a jelen kiadvány tartalma tökéletesen

Részletesebben

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT TWINGO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz és személyiséghez igazodik. Javítja a jármű praktikus kihasználhatóságát,

Részletesebben

Kerékpárszállító kínálat 2012

Kerékpárszállító kínálat 2012 Kerékpárszállító kínálat 2012 Leírás Ajánlott fogy. ár Kép 1 Peruzzo Roma tandem - tetőcsomagtartóra szerelhető - tandem kerékpárhoz - anyaga: alumínium, műanyag Termékkód: 47928 2 Peruzzo Sherpa alu zárható

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL AGILA-B.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL AGILA-B. Termékinformáció Termékinformáció OPEL AGILA-B 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Díszléc készlet - fekete Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Voyager Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 17 Gumiabroncsa: 225/65 - R17. Szett elemei: 4 db felni cikkszám: K82212937 4 db felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT MEGANE DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL MOKKA.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL MOKKA. Termékinformáció Termékinformáció OPEL MOKKA 2016 www.myopel.hu Biztonság & Védelem Matrica - fényes szén Sárvédő - öntött, előre Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől a ködlámpákon

Részletesebben

Új Renault KADJAR tartozék árlista 2019

Új Renault KADJAR tartozék árlista 2019 Új Renault KADJAR SUV a Renault-tól! Új Renault KADJAR tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Új Renault KADJAR terepjáróját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Oldalfellépők és sárfogók A csúszásgátló

Részletesebben

Renault KOLEOS tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Renault KOLEOS tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! ű Renault KOLEOS Erős külső, rafinált és kényelmes belső Renault KOLEOS tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! EasyFlex kihajtható

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Thema Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 20 Gumiabroncsa: 245/45 - R20. Szett elemei: 4 darab felni cikkszám: K82212967 4 darab felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Az eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

Termékinformáció OPEL MOKKA X.

Termékinformáció OPEL MOKKA X. Termékinformáció OPEL MOKKA X 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel Duo gyermekülés (9-18 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől a ködlámpákon

Részletesebben

A csomagtartó rendszer, mely megnöveli gépkocsid szállítóképességét as katalógus. Discover our world

A csomagtartó rendszer, mely megnöveli gépkocsid szállítóképességét as katalógus. Discover our world A csomagtartó rendszer, mely megnöveli gépkocsid szállítóképességét. 2008-as katalógus. Discover our world Amit el tudsz képzelni - azt mi el tudjuk szállítani. A kerékpárod, kajakod, síléceid, hajód,

Részletesebben

GS TARTOZÉKOK. Eredeti Lexus tartozékok egy egyedi életvitelhez

GS TARTOZÉKOK. Eredeti Lexus tartozékok egy egyedi életvitelhez GS TARTOZÉKOK Eredeti Lexus tartozékok egy egyedi életvitelhez AZ EGYÉNISÉG KIFEJEZÉSRE JUTTATÁSA A vadonatúj Lexus GS alapjaiban formálja át a nagy teljesítményû luxus szedán koncepcióját, amelynek alapköve

Részletesebben

CAPTIVA TARTOZÉKKATALÓGUS

CAPTIVA TARTOZÉKKATALÓGUS A CHEVROLET TULAJDONOSOKAT MEGILLETŐ JOGOK. Chevrolet modelljeinkhez igen előnyös garanciafeltételek járnak. Annyira meg vagyunk győződve gépjárműveink, valamint azok technológiájának és felszereléseinek

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H KOMBI.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H KOMBI. Termékinformáció Termékinformáció OPEL ASTRA-H KOMBI 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel gyermekülés Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

Szerszámtáskák / Ipari táskák ÁRLISTA Érvényes ig vagy visszavonásig

Szerszámtáskák / Ipari táskák ÁRLISTA Érvényes ig vagy visszavonásig Szerszámtáskák / Ipari táskák ÁRLISTA 2019 Érvényes 2019.12.31-ig vagy visszavonásig CHICAGO CASE Ütésálló HDPE táskák - Made in USA - Kiváló minőségű fémzár TSA funkcióval - Különlegesen merev szerkezet

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

DIDO. Elosztó szekrények. Az erő felügyeletet igényel. Elosztó szekrények. Mérő táblák. Univerzális táblaburkolatok. Tartozékok. Műszaki adatok DIDO

DIDO. Elosztó szekrények. Az erő felügyeletet igényel. Elosztó szekrények. Mérő táblák. Univerzális táblaburkolatok. Tartozékok. Műszaki adatok DIDO Elosztó szekrények Mérő táblák Univerzális táblaburkolatok Tartozékok Műszaki adatok 118 122 122 123 240 Elosztó szekrények Az erő felügyeletet igényel 117 Elosztó szekrények Elosztó szekrények -S lakossági

Részletesebben

VFR1200F SPORTTÚRA KOMPLETT MARKOLATFŰTÉS LÁBVÁLTÓ SZETT (DCT MODELLHEZ) MARKOLATFŰTÉS AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB 08U70-MGE-D50 08F88-MGE-900 08ETB-MGE-HGA

VFR1200F SPORTTÚRA KOMPLETT MARKOLATFŰTÉS LÁBVÁLTÓ SZETT (DCT MODELLHEZ) MARKOLATFŰTÉS AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB 08U70-MGE-D50 08F88-MGE-900 08ETB-MGE-HGA VFR1200F KOMPLETT AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB LÁBVÁLTÓ SZETT (DCT MODELLHEZ) 86 063 Ft 95 395 Ft 274 945 Ft 132 160 Ft Különösen keskeny markolatfűtés a maximális vezetési komfort és stílus ötvözésére. 3 szinten

Részletesebben

Az Ön Chevrolet márkakereskedője:

Az Ön Chevrolet márkakereskedője: A CHEVROLET TULAJDONOSOKAT MEGILLETŐ JOGOK. Chevrolet modelljeinkhez igen előnyös garanciafeltételek járnak. Annyira meg vagyunk győződve gépjárműveink, valamint azok technológiájának és felszereléseinek

Részletesebben

Renault MEGANE Grandtour

Renault MEGANE Grandtour Renault MEGANE Grandtour Technológia a siker útján Renault MEGANE Grandtour tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Renault MEGANE Grandtour-ját kiegészítőinkkel saját fantáziája szerint! Holiday Pack

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ANTARA.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ANTARA. Termékinformáció Termékinformáció OPEL ANTARA 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel gyermekülés Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől a

Részletesebben

Renault GRAND SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault GRAND SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Renault GRAND SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault GRAND SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Renault GRAND SCENIC A 7 személyes családi autók új generációja Renault GRAND SCENIC tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Renault GRAND SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Részletesebben

Pakoljon fel mindent, amire szüksége van

Pakoljon fel mindent, amire szüksége van Fiat Ducato Pakoljon fel mindent, amire szüksége van Csomagtartó alumíniumból Ducato rövid változathoz. Magasság: közepes és alacsony. Teherbírás: 100 kg. Cikkszám: 50901488 Csomagtartó alumíniumból* Ducato

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók 5 Épületvasalatok 5 000 Ajtóbehúzók Összehasonlító táblázat Würth DORMA GEZE GU/BKS TS- TS 68 /TS 77 TS 000 TS-5 TS 72 TS 500 TS-8 TS 72/TS73 TS-0 TS 70 / TS 72 TS 2000 OTS 330 TS-20 TS 83 TS 4000 OTS

Részletesebben

Dacia Duster. Dacia Duster tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Duster gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

Dacia Duster. Dacia Duster tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Duster gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja! Dacia Duster TARTOZÉKOK Dacia Duster tartozék árlista 2019 A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Duster gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja! Adventure Pack Country Pack Styling Pack Csomag

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H KOMBI.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H KOMBI. Termékinformáció Termékinformáció OPEL ASTRA-H KOMBI 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel gyermekülés Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

28 TARTOZÉKOK. siegmund

28 TARTOZÉKOK. siegmund 378 siegmund Szerszámkocsi / Szerszámkocsi tömör 380 Szerszámtartó / Moduláris szerszámtartó 382 Oldal Hegesztő védőfal / Földelés 384 Kefe / Hegesztőpisztoly tartó 386 Imbuszkulcs 388 Emelőfül 390 siegmund

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ZAFIRA TOURER.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ZAFIRA TOURER. Termékinformáció Termékinformáció OPEL ZAFIRA TOURER 2016 www.myopel.hu Biztonság & Védelem Díszléc készlet - alapozott Univerzális tolatóradar - elöre Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A

Részletesebben

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség)

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség) Treston munkaasztalok tp Ergonomikus munkaasztalok könnyû szerelésre alkalmasak. Váza, acél epoxi pórszórt bevonattal RAL7035 színben. A munkafelület 26 mm vastag laminált munkapad, magasság állítás Allen

Részletesebben

Termékinformáció OPEL MOKKA X.

Termékinformáció OPEL MOKKA X. Termékinformáció OPEL MOKKA X 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel Duo gyermekülés (9-18 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől a ködlámpákon

Részletesebben

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények elosztószekrények Még nagyobb biztonság: Az új Orion elosztószekrény További információ az internetes oldalunkon Az új, "mindentudó" elosztószekrényünk

Részletesebben

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK COROLLA SEDAN MINDEN ÉLETSTÍLUSHOZ Az eredeti Toyota tartozékokkal saját igényeihez és életstílusához formálhatja az új Corolla Sedant méghozzá anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a praktikum

Részletesebben

Renault SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára:

Renault SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára: Renault SCENIC A családi autók új generációja Renault SCENIC tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Renault SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Protection Pack Holiday Pack

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL COMBO-D CARGO.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL COMBO-D CARGO. Termékinformáció Termékinformáció OPEL COMBO-D CARGO 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Rögzítő készlet Opel DUO ISOFIX gyermekhordozóhoz Riasztó rendszer Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban!

Részletesebben

barna fehér fehér ezüst ezüst

barna fehér fehér ezüst ezüst WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 040 Budaörs, Gyár u.. - Tel.: (00 36) 3/48-30 - Nyomtatva Magyarországon B 5 000/H 0 050 0/003 -szerelési méret Ollókaros és csúszósines ajtóbehúzóra A helyi elôírások és

Részletesebben

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám: 50902497

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám: 50902497 és Fiorino Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino Cikkszám: 50902497 2 Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ (keresztirányú)

Részletesebben

Renault MEGANE Berline

Renault MEGANE Berline Renault MEGANE Berline Renault MEGANE Berline tartozék árlista 2019 Technológia a siker útján Szeretné, hogy Renault-ja még praktikusabb és kényelmesebb legyen, pontosan az ön igényeire szabva? Az eredeti

Részletesebben

Szállítás és szállítórendszerek

Szállítás és szállítórendszerek Szállítás és szállítórendszerek Vonóhorog levehető, peremes vonóhorogfejjel Könnyen felszerelhető Maximális vontatási tömeg: 1 000 kg Maximális statikus függőleges terhelés: 60 kg Jó minőségű és nagy teljesítményű

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H GTC.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H GTC. Termékinformáció Termékinformáció OPEL ASTRA-H GTC 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Díszléc készlet - alapozott Díszléc készlet - festett Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

PEUGEOT TRAVELLER TARTOZÉKOK

PEUGEOT TRAVELLER TARTOZÉKOK PEUGEOT TRAVELLER TARTOZÉKOK A kiadvány tájékoztató jellegű, és szerepelhetnek benne olyan járműtartozékok is, melyeket a Peugeot jelenleg Magyarországon nem forgalmaz. 2 VÁLASSZA A PEUGEOT MINŐSÉGET!

Részletesebben

TB-006D4 dönthető kerékpár szállító szerelési útmutató

TB-006D4 dönthető kerékpár szállító szerelési útmutató TB-006D4 dönthető kerékpár szállító szerelési útmutató A kerékpárszállító az első használat előtt figyelmes összeszerelést igényel. Ez a folyamat megfelelő körültekintéssel házilag is elvégezhető, de amennyiben

Részletesebben

AVEO TARTOZÉKKATALÓGUS

AVEO TARTOZÉKKATALÓGUS A CHEVROLET TULAJDONOSOKAT MEGILLETŐ JOGOK. Chevrolet modelljeinkhez igen előnyös garanciafeltételek járnak. Annyira meg vagyunk győződve gépjárműveink, valamint azok technológiájának és felszereléseinek

Részletesebben

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115 Fel- és lenyíló vasalások Duo.11 Duo fel- és lenyíló olló faajtókhoz 333 Duo fel- és lenyíló olló keskeny alumínium keretes ajtókhoz 333 19 1 /37 19 1 /37 1 7 9 9 Kg H 1 3 3 1 3 3 Kg 1 B 3 3 1 3 3 A felnyíló

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ADAM.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ADAM. Termékinformáció Termékinformáció OPEL ADAM 2016 www.myopel.hu Biztonság & Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Biztonsági mellény Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől a ködlámpákon

Részletesebben

Használati utasítás az MD20 tetőboxhoz, Standard záras

Használati utasítás az MD20 tetőboxhoz, Standard záras HU Használati utasítás az MD20 tetőboxhoz, Standard záras Tisztelt Vevő! Örülünk, hogy az általunk kínált tetőboxot választotta. Reméljük, hogy a termék használata örömére fog válni. A tetőbox felszerelése

Részletesebben

EPICA TARTOZÉKKATALÓGUS

EPICA TARTOZÉKKATALÓGUS A CHEVROLET TULAJDONOSOKAT MEGILLETŐ JOGOK. Chevrolet modelljeinkhez igen előnyös garanciafeltételek járnak. Annyira meg vagyunk győződve gépjárműveink, valamint azok technológiájának és felszereléseinek

Részletesebben

A 2009 ÉVI ÚJDONSÁGAI

A 2009 ÉVI ÚJDONSÁGAI A 2009 ÉVI ÚJDONSÁGAI A Caddy kerékpár kormányadapter a Klickfix kormányadapterek új változata. Felszerelhet ő függő leges csövekre, úgy mint a kormányszárra, vagy az ülés cső re. Ideális az összecsukható

Részletesebben

1. G21 GAH 529. A termék leírása :

1. G21 GAH 529. A termék leírása : 1. G21 GAH 529 A termék leírása : A G21 GAH 529 kerti házikó ideális tárolási lehetőséget nyújt egész évben a szerszámoknak, bútoroknak, motorkerékpároknak, fűnyíróknak, bozótvágónak, kerékpároknak, a

Részletesebben

Thule termékek. Thule kerékpártartók. Thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartók os fogyasztói árak ÁFÁ-val. Újdonságok Kifutott termékek (x)

Thule termékek. Thule kerékpártartók. Thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartók os fogyasztói árak ÁFÁ-val. Újdonságok Kifutott termékek (x) (x) nagyker Thule kerékpártartók 532002 Thule FreeRide 532 12 047 Ft 20 400 Ft 561000 Thule OutRide 561 24 744 Ft 41 900 Ft 561102 Thule Thule OutRide 561 15mm thru axle adapter 6 201 Ft 10 500 Ft 565001

Részletesebben

28 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK

28 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK 28 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK 312 siegmund 28 Szorítók 314 Oldal Professional Csavaros rögzítő 316 Professional Csavaros rögzítő XL 318 Professional Csavaros rögzítő 45 /90 320 Professional gyorsfeszítős szorító

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL MOKKA.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL MOKKA. Termékinformáció Termékinformáció OPEL MOKKA 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel Duo gyermekülés (9-18 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK

AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK ÉRVÉNYES A KÉSZLET EREJÉIG TATABÁNYAI TELEPHELYI ÁTADÁSSAL 2015.06.05-től!! AZ ÁRAK NETTÓ/DB ÉRVÉNYESEK! EGYÉB KEDVEZMÉNNYEL NEM ÖSSZEVONHATÓ! ÖLTÖZŐ SZEKRÉNYEK Típus: 4908, 5 db

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H GTC.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H GTC. Termékinformáció Termékinformáció OPEL ASTRA-H GTC 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Díszléc készlet - alapozott Díszléc készlet - festett Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

A tetőbox felszerelése előtt. 5: Csomagok szállítása. 1-3: A tetőbox felhelyezése. 6: A csomagok berakása a tetőboxba. 7: A tetőbox nyitása és zárása

A tetőbox felszerelése előtt. 5: Csomagok szállítása. 1-3: A tetőbox felhelyezése. 6: A csomagok berakása a tetőboxba. 7: A tetőbox nyitása és zárása Tisztelt Vevő! Örülünk, hogy az általunk kínált tetőboxot választotta. Reméljük, hogy a termék használata örömére fog válni. A tetőbox felszerelése előtt azonban nagyon fontos, hogy figyelmesen elolvassa

Részletesebben

APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY

APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY TARTOZÉKOK 69/73 old. KEREKEK KIHÚZHATÓ POLC LÁBAZAT ITATARTÓ APC SZÁMÍTÓGÉP SZEKRÉNY ellátott, ahol a tartozékok rögzítése céljából az elülső M5-ös és M6-os tartók elhelyezhetők. ő

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi T710/1-6T Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi. 6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik,

Részletesebben

Renault CLIO Grandtour

Renault CLIO Grandtour Renault CLIO Grandtour Végtelen vonzerő! Renault CLIO Grandtour tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Renault CLIO Grandtour gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Adventure Pack Csomag

Részletesebben

DACIA DUSTER TARTOZÉK ÁRLISTA

DACIA DUSTER TARTOZÉK ÁRLISTA Dacia Duster TARTOZÉKOK DACIA DUSTER TARTOZÉK ÁRLISTA DIZÁJN Belső megjelenés Cikkszám Bruttó ügyfélár Duster első küszöbvédők - fekete 8201705543 11 990 Ft Duster első világító küszöbvédők - fekete 8201715981

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-J 5 AJTÓS.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-J 5 AJTÓS. Termékinformáció Termékinformáció OPEL ASTRA-J 5 AJTÓS 2016 www.myopel.hu Biztonság & Védelem Díszléc - alapozott Sárvédő - öntött, hátulra Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

Védett elosztók orion plus. IP65-ös falon kívüli elosztószekrények

Védett elosztók orion plus. IP65-ös falon kívüli elosztószekrények Védett elosztók orion plus IP65-ös falon kívüli elosztószekrények Védett elosztók orion plus Fémszekrények 12 Méretválaszték 14 C rendszer 16 S rendszer 21 Kiegészítők 22 Poliészter szekrények 24 Még nagyobb

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. FIGYELMEZTETÉS! BORULÁSVESZÉLY A nem rögzített

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA UX 200 250h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉKEK: MINDEN ÚJ AUTÓHOZ VÁSÁRÓLT SZERELTKERÉK SZETT ESETÉN 3 ÉV, A NYÁRI GUMIRA IS ÉRVÉNYES GUMIBIZTOSÍTÁST

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Linea LINEACCESSORI Személyre szabott megoldások KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Króm. Cikkszám: 50901689 KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Fényes Montblanc fekete. Cikkszám: 50902349 KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 685 Univerzális csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 685 Univerzális csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid 680 CSAVAROK Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 685 Univerzális csavar rövid Oldal 685 Univerzális csavar hosszú Oldal 686 Gyors szorítócsavar rövid rövid

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

Akciós úszókapu vasalat szett!

Akciós úszókapu vasalat szett! Bemutatóterem és raktár: 1183 Budapest, Akadály u. 15 Bejárat a Nefelejcs u. felől! Telefon: +36 1 297 33 96 info@polswat.hu Nyitva: H-Cs: 8-17:00 Magyarország Kft. Mobil:+36 30 633 21 60 www.polswatbolt.hu

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 477 Univerzális csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 477 Univerzális csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 477 Univerzális csavar rövid Oldal 477 Univerzális csavar hosszú Oldal 478 Gyors szorítócsavar rövid rövid Oldal 478 Gyors

Részletesebben

Renault TALISMAN tartozék árlista 2019

Renault TALISMAN tartozék árlista 2019 Renault TALISMAN Öné az irányítás! Renault TALISMAN tartozék árlista 2019 Szeretné, hogy Renault-ja még praktikusabb és kényelmesebb legyen, pontosan az Ön igényeire szabva? Az eredeti Renault tartozékok

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL VIVARO-B.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL VIVARO-B. Termékinformáció Termékinformáció OPEL VIVARO-B 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Hátsó ajtó díszcsík - fekete Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A

Részletesebben

IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT. www.jouleing.hu. info@jouleing.hu Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581

IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT. www.jouleing.hu. info@jouleing.hu Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581 IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581 FÉMBÚTOROK Kis, zárható rekeszek Tetszőlegesen bővíthető. A szállítás lapraszerelve történik. Szerszám nélkül

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET. Tárolórendszer sorozat. ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra.

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET. Tárolórendszer sorozat. ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra. VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET Tárolórendszer sorozat ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra. BIZTONSÁG A felborulást megelőzendő, a bútort rögzíteni kell a falhoz

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

Dacia Logan tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Logan gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

Dacia Logan tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Logan gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja! Dacia TARTOZÉK ÁRLISTA Dacia tartozék árlista 2019 A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja! Holiday Pack Protection Pack Country Pack Csomag tartalma: -

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

4 A tetõcsomagtartó box rakodása. 1 A tetõcsomagtartó box szerelése. 5 Egyéb áruk szállítása

4 A tetõcsomagtartó box rakodása. 1 A tetõcsomagtartó box szerelése. 5 Egyéb áruk szállítása Tisztelt Vásárló, Nagyon örülünk, hogy a Thule tetõcsomagtartó boxot választotta. Reméljük örömét leli majd benne. A tetõcsomagtartó box felszerelése elõtt kérjük gondosan tanulmányozza át a szerelési

Részletesebben

Renault CLIO Végtelen vonzerő!

Renault CLIO Végtelen vonzerő! Renault CLIO Végtelen vonzerő! Renault CLIO tartozék árlista 2019 s Varázsolja egyedivé Renault CLIO gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Adventure Pack - Tetőrúd - Touring line 65 kerékpártartó

Részletesebben

Rozsdamentes acél kiegészítők

Rozsdamentes acél kiegészítők Rozsdamentes acél kiegészítők 143 STAINLESS STEEL ACCESSORIES Teka kiegészítők A rozsdamentes acél kiegészíőknek két csoportja van: (MX) és (IC). Mind a két termékcsalád közösségi használatra lett tervezve.

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák

ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák a legoptimálisabb megoldás a gördülékeny munkához. A két oldalon járható ZARGES állólétrák különösen rugalmas munkavégzést tesznek lehetővé: gyorsan és egyszerűen

Részletesebben

16 TARTOZÉKOK. siegmund

16 TARTOZÉKOK. siegmund 16 TARTOZÉKOK 594 siegmund 16 Szerszámkocsi / Szerszámtartó 596 Moduláris szerszámtartó / Hegesztő védőfal 598 Oldal Kefe / Hegesztőpisztoly tartó 600 Imbuszkulcs / Földelés 602 Emelőfül 604 siegmund 595

Részletesebben

RENAULT CLIO GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT CLIO GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT CLIO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT CLIO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

Egy könnyed mozdulat...

Egy könnyed mozdulat... Egy könnyed mozdulat... ÚJ MŰANYAG/GUMI CSATLAKOZÓ- ÉS ELOSZTÓDUGÓK LEGRAND ELOSZTÓSOROK ÚJ MŰANYAG CSATLAKOZÓ- ÉS ELOSZTÓDUGÓK KIEMELŐKAROS CSATLAKOZÓDUGÓ Húzza ki a csatlakozódugót egy egyszerű mozdulattal,

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

DACIA DOKKER ÉS DOKKER VAN. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés!

DACIA DOKKER ÉS DOKKER VAN. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés! Dacia Dokker és Dokker Van Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I DACIA DOKKER ÉS DOKKER VAN Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés! 2 TARTALOM

Részletesebben