TRANSIT CUSTOM ES TOURNEO CUSTOM Értékesítés előtti útmutató

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TRANSIT CUSTOM ES TOURNEO CUSTOM Értékesítés előtti útmutató"

Átírás

1 2012. április Kizárólag belső használatra a Ford ben. TRANSIT CUSTOM ES TOURNEO CUSTOM Értékesítés előtti útmutató

2 2 Tartalom 2 1 Bevezetés A program áttekintése A modellváltás stratégiája Új Termékek 7 2 A termék áttekintése Mi az újdonság? Új név Mi az újdonság? Új külső Mi az újdonság? Új belső stílus Mi az újdonság? Technológia Mi az újdonság? Az üzembentartási költség Mi az újdonság? Modellek: Transit Custom Modellek: Tourneo Custom/Transit Custom - Kombi személyszállítók A felszereltségi szintek bemutatása 29 3 A piaci szegmens Áttekintés Versenytárs összehasonlítás 31 4 Összefoglalás és a soron következő lépések

3 3 1 Bevezetés 1.1 A program áttekintése Az 1965-ben piacra dobott Transit állította fel azt a mércét, amelynek a közepes méretű haszongépjármű piac más gyártói azóta is próbálnak megfelelni. A piac az utóbbi években átalakult és két élesen elválasztható szegmensre bomlott. Stílusos áruszállító: Teherbírás - 1 tonna körül Vevők - főleg kisvállalkozók és flottavásárlók Az üzleti arculat, a funkciógazdagság és az élettartam egésze alatt felmerülő költségek a legfontosabb szempontok Funkcionális áruszállító: Teherbírás - 1 tonna felett Vevők főként flotta vásárlók A funkciógazdagság és az élettartam egésze alatt felmerülő költségek a legfontosabb szempontok Az új termékkel kapcsolatos stratégia A Ford az egyetlen olyan autógyártó, amelyik ugyanannak a járműnek a különféle verzióival mindkét fenti piaci szegmenst átfogja. Ez a megközelítés sikeresnek bizonyult és erős értékesítési pozíciókat eredményez. Ugyanakkor elérkezett az idő, hogy a különböző követelményeknek tökéletesen megfelelő termékekkel figyelmünk előterébe állítsuk az egyik, illetve a másik szegmenst. A Transit Custom és Tourneo Custom piaci bevezetése Az új termékekkel kapcsolatos stratégiánk első lépéseként a már meglévő ügyfeleink, illetve azok felé erősítjük haszongépjármű-választékunk vonzerejét, akiket a jelenlegi termékeink közül még egyik sem tudott vásárlásra ösztönözni. A Transit Custom és a Tourneo Custom modellt úgy terveztük, hogy mindenben megfeleljenek a teherszállító piac vásárlói igényeknek, sőt túl is szárnyalják azokat. A 2012-es modelléves Transit erősségeire építve a praktikumot és az alacsony üzembentartási költséget az utastér személyautókra jellemző kényelmével és kidolgozottságával ötvöztük, hogy egy minden ízében valódi munkaeszközt hozzunk létre, mely tetszetős külsővel, kényelmes belső kialakítással és kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. A jelen Transit/Tourneo Custom értékesítés előtti útmutató az általunk kiválogatott fontos új jellemzőket ismerteti, hogy ezzel is segítséget nyújtsunk az értékesítés előtt feltett kérdések megválaszolásához.

4 4 1.2 A modellváltás stratégiája Ütemezés A Transit/Tourneo Custom változatok többségét végén (2013-as modellév) vezetjük be a piacra, míg a Sport sorozat és a Transit Custom ECOnetic modell gyártása 2013 januárjától indul. Valamennyi Transit/Tourneo Custom modellt a törökországi Kocaeliben (Ford Otosan) fogják gyártani. A gyártás indításának hónapja: Szállítások kezdete: Transit Custom és Tourneo Custom (SWB és LWB) Transit Custom ECOnetic szeptember október január január Transit Custom Sport Van január január

5 5 A modellváltás Fontos megjegyeznünk, hogy a Transit/Tourneo Custom modellek a személyszállító járművek és haszongépjárművek teljesen új csoportjával bővítik a Ford haszongépjármű-sorozatát. A termékkínálat egészének egyszerűsítése és az esetleges átfedések megszüntetése érdekében tett lépésként a Transit termékcsalád 2012-es modelléves tagjai közül az alábbiak gyártása szűnik meg 2012 decemberétől: SWB ECOnetic 280S Sport Van Tourneo. SWB Econetic 280S Sport Van Tourneo A Transit/Tourneo Custom modellek piaci bevezetésével párhuzamosan néhány további változtatást is végrehajtunk a jelenlegi 2012-es modelléves Transit-választékunkon: A jelenlegi 2012-es modelléves Transit modellek esetében a középmagas tető lesz a normál tetőmagasság, tehát a magas tetőt külön meg kell rendelni. Ez a változás a hivatalos árlistáinkban és brossúráinkban is tükröződni fog Az alacsony tetős változatokat nem reklámozott flottaopcióként forgalmazzuk, ezért egy-egy megrendelés felvétele előtt mindig hívja fel Ford-képviselőjét, hogy tájékozódjon azok tényleges beszerezhetőségéről Az összes jelenleg forgalmazott szimplakabinos, illetve duplakabinos alvázzal rendelkező jármű, valamint minibusz a jelenlegi 2012-es modelléves Transit család részeként lesz továbbra is kapható melyek még nem képezik a Transit Custom család részét. A nagyobb méretű és ezzel nagyobb szállítási kapacitású változatok később kerülnek bemutatásra. A már hátsókerék-hajtással is rendelkező modelleket az egész világon pl. Észak-Amerikában is forgalmazni kívánja.

6 6 1.3 Új Termékek Új termékünk, a Transit/Tourneo Custom számos innovatív megoldással, új tulajdonsággal és technológiai újítással lepi meg vásárlóit. Útmutatónk áttekintést ad a Transit/Tourneo Custom legjellemzőbb tulajdonságairól, hogy Ön már ebben az értékesítés előtti periódusban is hasznos, eredményező információval lássa el potenciális ügyfeleinket. Az útmutatóban az alábbi címszavak alá rendeztük ezeket az információkat: Új név Új külső Új belső stílus Technológia Üzembentartási költség Mi az újdonság?

7 7 2 A termék áttekintése 2.1 Mi az újdonság? Új név A Transit Custom és a Tourneo Custom új járműveknek számítanak a Ford haszongépjárműválasztékában. Rajtuk keresztül újabb piaci szegmenseket és új ügyfeleket célozhatunk meg, ami megfelelő lehetőséget kínál haszongépjármű-értékesítésünk egészének bővítésére. A Transit Custom és a Tourneo Custom név magában hordozza a Transit és a Tourneo márka örökségét és jó hírnevét. Ugyanakkor ennél többet, valami újat és különlegeset kínál, hiszen új minőséget és új viszonyítási pontot hoz létre a haszongépjárművek piacán. A név részét képező Transit szó szándékaink szerint arról kívánja meggyőzni ügyfeleinket, hogy miközben a járművek külső megjelenése jelentőssen megváltozott, addig a funkciógazdagságot, tartósságot és a Transit logóval rendelkező járművek márkalényegét adó széles választékot mind sikerült megőriznünk. A névben szereplő Custom kifejezés pedig arra utal, hogy új termékeink új irányt szabnak a Ford haszongépjárművek számára, és magasabb szintre emelik a stílus és funkció egységét, olyan vevőket is magunkhoz vonzva, akik eddig nem Transit-ban gondolkodtak. A Transit Custom és a Tourneo Custom név használata révén ügyfélbázisunk további kiszélesítésében egyaránt támaszkodhatunk leendő, új és már meglévő ügyfeleinkre.

8 8 2.2 Mi az újdonság? Új külső A külső a Ford kinetikus stíluselemét követi az elegáns családi autó benyomását keltő első résszel, ahol a trapéz alakú hűtőrács a fényszórókban folytatódik. A motorháztető vonalvezetése A motorháztető harmonikusan öleli körbe a fényszórókat és a hűtőrácsot, majd felfelé, a magas oldalsó díszléc irányába vonzza a tekintetet. Lágyan keretezi az ablaknyílás körvonalait, és hosszabb, alacsonyabb profil benyomását keltve a mozgás élményét sejteti akkor is, amikor a jármű egy helyben áll. Az ablakok új, magasított kialakításának köszönhetően a hátul ülők jobban kilátnak a járműből. Az első karosszériaprofil A vonalvezetés kevésbé szögletes, a kocsiszekrény-tető jobban elkeskenyedik. A kompakt megjelenés tágasabb, jobban kihasználható raktérrel párosul. Ezenkívül, a fényszórókat magasan helyeztük el a sárvédőkön, modern külsőt kölcsönözve a járműnek, de talán még fontosabb, hogy ezzel minimálisra csökken az a kár, amelyet a kis sebesség mellett bekövetkező balesetek okozhatnak. Integrált tetőcsomagtartó A Transit/Tourneo Custom modellek egyik újdonsága - mely ebben a piaci szegmensben egyedülálló értékesítési előnyt jelent - a külön rendelhető beépített lehajtható tetőcsomagtartó (gyártása negyedik negyedévétől indul, de az ECOnetic-sorozathoz nem lesz elérhető). A jármű magassága a beépített tetővel együtt sem éri el a 2 métert, -kivételt jelent a 330-as model 2,02m-rel- mely tulajdonság fontos lehet azok számára, akik parkolóházban szeretnének parkolni. Ezzel a célszerű kiegészítővel a jármű üzemeltetőjének mindig rendelkezésére áll egy olyan raktér, amelynek használata nem növeli a jármű üzemanyag-fogyasztását, és a menetszél sem okoz olyan zajt, mint a tetőre szerelt hagyományos csomagtartók esetében. Kivitelezés A külső megjelenés a karosszériaelemek domborított éleivel és a panelek süllyesztett illesztésével a kivitelezés magas szakmai színvonalának az eredménye, mely ugyanakkor egyszerű javíthatóságot és karbantartást tesz lehetővé. A jól látható minőségi kivitelezés különösen a kisvállalkozások számára fontos, akik a jármű egyik értékesítési célcsoportját alkotják, hiszen önmagukra, mint kiváló szakemberre tekintenek, és szeretnék az általuk vallott értékeket autójukon is viszontlátni. A karosszéria szerkezeti kialakítása Amellett, hogy a jármű külső megjelenése elsőrendű szempont volt, mérnökeink arról is gondoskodtak, hogy az újonnan tervezett karosszéria szerkezeti kialakítása kiváló törésállóságot és torziós merevséget biztosítson. A rendkívül szilárd karosszéria, valamint az erős kivitelű ajtó- és ablaknyílások egyaránt hozzájárulnak: az utazás kényelméhez azáltal, hogy az utastérben alacsony az NVH-szint (zaj, vibráció és egyenetlenségek), az utazás kivételes élményéhez, a jármű, dinamikájához és a személygépkocsira jellemző menetdinamikához.

9 9 Személyszállítók E járművek karosszéria-kialakítása és méretei alapvetően megegyeznek a Transit Custom zárt áruszállítóéval. Ugyanakkor számos megkülönböztető jeggyel is rendelkeznek. Ezeket az alábbiakban ismertetjük. Transit Custom Kombi és Kombi Van Ezek a rugalmas munkaeszközként használható járművek újonnan tervezett lehajtható üléseikkel kivételes egyensúlyt teremtenek a belső tér raktérként, illetve utastérként történő hasznosítása között. A Kombiban maximálisan 9, míg a Kombi Van belső terében 6 ülés áll rendelkezésre. Specifikációját és a belső tér kialakítását illetően mindkét modell szorosan kapcsolódik a hasonló sorozatba tartozó Transit Custom zárt áruszállítóhoz. A Transit Custom Kombi és a Kombi Van modell gyárilag egy tolóajtóval és kettős felfüggesztésű hátsó ajtókkal rendelkezik. A Kombi Van esetében a hátsó ajtók rögzített ablakokkal vannak felszerelve. Duplakabinos Van (DCiV) A 6 üléssel és a célszerűen kialakított raktérrel rendelkező duplakabinos zárt áruszállító egyedülálló rögzített belső üveg válaszfallal rendelkezik, mely a rakteret és az utasteret választja el egymástól. A duplakabinos zárt áruszállító modellek gyárilag üvegezett tolóajtóval, a hátul ülő utasok számára nyitható üvegablakkal, valamint kettős felfüggesztésű teli hátsó ajtókkal vannak felszerelve. Tourneo Custom Ez a rugalmasan használható személyszállító személygépkocsikra jellemző belső térkialakítással és felszereltséggel rendelkezik, ezért az utasnak olyan érzése van, mintha személyautóban ülne. A finom kidolgozottság és a szakmailag magas színvonalú kivitelezés nagyon fontos az ilyen típusú járművek vevői, pl. a szállodai vagy reptéri személyszállító vállalkozások, az utazásszervezők, illetve azon lakossági vásárlók számára, akik a nagy autó tágas, ugyanakkor rugalmasan használható alternatíváját keresik. A Tourneo Custom gyárilag kétoldali tolóajtóval, felfelé nyíló hátsó ajtó sötétített üvegablakokkal és praktikus fellépőkkel van felszerelve. A személyszállító oldalsó ablakai A Tourneo Custom és a Transit Custom Kombi modellek esetében az oldalsó üvegablakok formai kialakításuknál fogva szervesen illeszkednek a karosszéria szerkezetébe, követve annak vonalvezetését, és teljesebb, illetve modernebb megjelenést kölcsönözve a járműnek. Az ablakok magasabbak, mint az idei, 2012-es Transit személyszállítókon, ami akadálytalan kilátást enged az utasok számára.

10 Mi az újdonság? Új belső stílus A belső tér kialakításánál szintén a Ford kinetikus stíluselemek tervezési elveit vettük alapul, hogy olyan környezetet teremtsünk, amely a kényelmes és célszerűen használható munkaterületet, illetve a prémium kategóriás személygépkocsikra jellemző utastér tulajdonságait egyesíti magában, mindezt olyan kivitelben, amely képes megfelelni a haszongépjárműves használat jelentette komoly igénybevételnek. Műszerfal Ez a következő generációs design a minimális tükröződés érdekében döntött műszerfalkialakítást alkalmaz. A középső rész meg van döntve a vezető felé, így jobban látható, és az információk könnyebben leolvashatók. A műszerfal alapkivitelben egy mátrix kijelző és fedélzeti számítógépet foglal magában. Az üzenetközpont megkönnyíti a kezelő által testre szabható funkciók, például a vezető figyelmeztető használatát. A fedélzeti számítógép egy sor információ megjelenítésére alkalmas, köztük az alábbiakéra: Pillanatnyi üzemanyag-fogyasztás Átlag üzemanyag-fogyasztás A rendelkezésre álló üzemanyaggal még megtehető távolság Átlagsebesség.

11 11 A tárolás eszközei A mobil munkahely kialakításának több feltétele is adott: 2-literes palacktartó a műszerfal szélén egy-egy pohártartó mindkét oldalon mobiltelefon-tartó 12 V-os tápfeszültséggel (a vezető oldalán) fedeles kesztyűtartó (a Trend felszereltségi szinttől zárható és belső világítással rendelkezik), amely A4-es formátumú irattartó, illetve laptop tárolsára alkalmas. A teli válaszfallal és két utasüléssel felszerelt zárt áruszállítókban az üléspárna megosztott és felnyitható. Az ülés alatt tágas tárolóhely rejtőzik, ahol a terjedelmesebb holmi, pl. egy szerszámos doboz is elfér. A középső (belső) ülés háttámlája lehajtható mely asztalként használható a laptop elhelyezésére, vagy éppen a papírmunka lebonyolítására. Anyagok A felhasznált anyagok személygépkocsira jellemző megjelenést kölcsönöznek az utastérnek, azonban strapabíróak, erősek és megbízhatóan szolgálják a munkaeszközként szolgáló jármű mindennapi használatát. Az üléshuzatok korszerű, nagy igénybevételre tervezett és színében a belső tér színvilágával harmonizáló anyagból készülnek. Pollenszűrő Kivitelében a TÜV tanúsítvány követelményeinek megfelelő pollenszűrő allergiamentes belső környezetet teremt. Ha a jármű klímaberendezéssel rendelkezik, akkor a pollenszűrő az alapfelszereltség része. Quickclear rendszerű fűthető szélvédő Ez az extra a Transit/Tourneo Custom modellekhez rendelhető. Jó szolgálatot tesz a téli hidegben. Átlagosan 2 percen belül képes megtisztítani és párátlanítani az eljegesedett szélvédőt. Reach and rake állítható kormánykerék Ez a funkció minden modellen a gyári alapkivitel része. A 8-féleképpen állítható vezetőüléssel együtt szinte korlátlan számú beállítási lehetőséggel szolgálja a vezető maximális kényelmét.

12 12 A kabinok ülései A személygépkocsira jellemző megjelenéssel és magas komfortfokozattal tervezett új egyes ülések támlája körben kárpitozott, míg a kabin összes ülése zárt alapzattal és hárompontos biztonsági övvel van felszerelve. Az ülések lehetnek: Vezetőülés - alapkivitelben manuálisan 8-féleképpen állítható ülés, amely belső könyöktámasszal van felszerelve. Az elektromosan 10-féleképpen beállítható, fűthető ülés extraként külön rendelhető (a részleteket ld. alább) Egyes utasülés - a Tourneo Custom modell alapfelszereltségéhez tartozik és külön rendelhető az összes többi változat esetében. Alapkivitelben 4-féle beállítást tesz lehetővé, de extraként 8-, illetve 10-féleképpen állítható változatban is kapható Kettős első utasülés - ez az új ülés a zárt áruszállítók esetében az alapfelszereltség részét képezi, mely egy lehajtható asztallapot is magában foglal (csak a Tend felszereltségi szinten), megosztott üléspárnával rendelkezik, mely felnyitható, így hozzáférhetővé válik az alatta kialakított tároló rész. A kabin üléseinek beállíthatósága Beállítás 4-féle kézi beállítási lehetőség csak utasülések esetében 8-féle kézi beállítási lehetőség vezető- és utasülés esetében 10-féle elektromos beállítási lehetőség vezető- és utasülés esetében Előre/hátra Dönthető háttámla Ülésmagasság fel/le - Az ülés megdöntése - Deréktámasz - = Alapfelszereltség = Opcionális

13 13 Hátsó utastér Az ülések minden járműben új színt és prémium szolgáltatásokat kaptak. A Tourneo Custom modell esetében az utastéri, valamint a hátsó utasülések egyetlen jól integrált rendszert képeznek. Hátul valamennyi felszereltségi szint esetében szüllyesztett kárpitelemeket alkalmaztunk (a több üléses gépkocsikban jellemzően használt elemekhez hasonló), és a teljes padlófelület kárpitborítást kapott (Trend és Limited felszereltségi szint). Így fémfelületektől mentes, magas minőségű kivitelezések találhatók a hátsó utastérben, amelynek a hangszigetelése is kiváló. Összességében a belső térkialakítás azt a jól összehangolt megjelenést és érzetet kelti, amelyet az ember inkább személygépkocsiban, semmint egy haszongépjármű alapú személyszállítóban tapasztal. Hátsó ülések A Tourneo Custom és a Transit Custom Kombi modell esetében alkalmazott új kivehető ülések újszerű szerkezeti kialakítása lehetővé teszi az ülések lehajtását, felállítását és egyszerű kiszerelését. A lehajtható üléstámla az egyes, illetve kettes egységekben kialakított ülések mindegyike esetében az alapkivitelhez tartozik (a Trend felszereltségi szinttől). Az ülés előrehajtott háttámlája asztalként funkcionál. További jellemzők: ISOFIX gyerekülés rögzítési pontok - a második üléssor kettős ülésén, valamint a harmadik sor középső ülésén állnak rendelkezésre. A fokozott biztonság érdekében az összes ülés felső elhelyezésű rögzítő szerelvénnyel rendelkezik Hárompontos biztonsági övek - valamennyi hátsó utasülésbe beépített, és az üléssel együtt adott esetben azok kiszerelésre kerülnek Könyöktámaszok - a második üléssoron vannak felszerelve (a Trend felszereltségi szinttől) Második DCiV üléssor - A Ford duplakabinos zárt áruszállítói esetében először ez az újonnan tervezett rögzített üléssor ISOFIX rögzítési pontokkal rendelkezik.

14 14 A vezetőfülke, az utastér és a raktér megközelítése Az utastéri ajtók torzulásának esélyét a merev szerkezet, a vastag üvegezés és az intelligens tömítések használata minimálisra csökkenti. Mindez jobb szigetelést biztosít az utastér számára a széllel, illetve a közúti zajokkal szemben. Az ajtóban inteligensen kialakított szellőzőnyílás biztosítja, hogy az ajtót akkor is könnyen be lehessen csukni, ha a belső térben megnövekedik a nyomás. Az oldalsó és a hátsó raktéri ajtók is úgy vannak tervezve, hogy merev, a torzulásnak és a rezgéseknek ellenálló szerkezetük ellenére könnyen mozgathatók legyenek. Az oldalsó egyes raktéri tolóajtó és a kettős felfüggesztésű hátsó ajtók az alapkivitel részét képezik minden Transit Custom modellen. A Tourneo Custom gyárilag kettős tolóajtóval, felfelé nyíló hátsó ajtóval van felszerelve. Teherbíró képesség A praktikum mit sem változott az új tervezésű Transit Custom modell esetben, amely még sokoldalúbb alkalmazhatóságot és még jobb teherbíró képességet kínál. Az SWB változat az alább felsorolt terhek szállítására alkalmas: x mm (8x4) méretű építőanyag-lapok (pl. gipszkarton). Ezek a lemezek függőlegesen helyezhetők el a raktérben, hosszanti élükkel a padlóra fektetve, de ha mást nem szállít a zárt áruszállító, akkor akár lapjára fektetve is A válaszfalnál 1,2 m magasságig megrakott három db. Euro szabványnak megfelelő raklap Csövek, gerendák és hasonló anyagok 3 méteres hosszúságig, kihasználva a válaszfalban kialakított rakományajtó nyújtotta lehetőségeket (erről útmutatónk egy későbbi részében írunk majd).

15 Mi az újdonság? Technológia Az új technológiák minden ponton meghatározták a Transit/Tourneo Custom modellek tervezését, javítva azok biztonságát, balesetvédelmét, üzemeltetési hatékonyságát és kommunikációs eszközeit. Ford SYNC TM A Microsofttal karöltve kifejlesztett következő generációs hangvezérlő rendszer a Ford SYNC TM speech-to-text beszédfelismerő programot, valamint egyszerű, könnyen alkalmazható hangutasításokat használ a hozzá csatlakoztatott készülékeken keresztül, pl. a telefon és az MP3 lejátszó működtetésére. A beérkező szöveges üzeneteket is le tudja olvasni, majd az előre meghatározott válaszokat anélkül képes elküldeni, hogy a vezető elengedné a kormányt. A Ford SYNC TM kivételesen intelligens sürgősségi segítségnyújtó (Emergency Assistance) funkciót alkalmaz, mely akkor kerül aktív állapotba, ha a rendszert egy vele kompatibilis telefonkészülékkel kötik össze. Balesetben az Emergency Assistance funkció automatikusan felhívja a megfelelő segélyszolgálatot és bejelenti a balesetet, valamint annak pontos helyszínét. Külföldön elszenvedett baleset esetén a rendszer előbb a Location Awareness funkció segítségével azonosítja a megfelelő helyi nyelvet, majd ezután bonyolítja le a segélyhívást. Ez a funkció az európai piacok és nyelvek többségén működőképes.

16 16 Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer Ez a rendszer, kameratechnológia alkalmazásával figyeli a vezető vezetési szokásait, és így fokozza a jármű közlekedésének biztonságát. A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer az útra felfestett jelzésekhez viszonyítva figyeli a jármű pozícióját. Ha úgy érzékeli, hogy a jármű kezd kisodródni a sávból, amelyen halad, akkor erre a kormány megrezgetésével figyelmezteti a vezetőt. A vezető figyelmeztető rendszer A vezetőt figyelmeztető funkció ugyanazt a kamerarendszert használja, mint a sávtartó rendszer, de a jármű más adatainak felhasználásával figyeli a vezető éberségét. Ha úgy érzékeli, hogy a vezető figyelme lankad, akkor hallható/látható jelzést ad, amellyel arra figyelmezteti őt, hogy álljon meg és pihenjen. A sávelhagyásra figyelmeztető és a vezető figyelmeztető rendszer együttes megrendelése esetén a High Series műszercsoport, és azon belül egy színes üzenetkijelző is beépítésre kerül. Nyomatékelosztó rendszer (TVC) Kanyarodásnál a TVC rendszer osztja el a nyomatékot a kerekek között úgy, hogy a nagyobb tapadással futó kerék többet kapjon. Így javítja a manőverezhetőséget és kanyarodásnál nagyobb stabilitást ad a járműnek. Pótkocsikilengés-csökkentés (TSC) A TSC funkció használatához eredeti gyári Ford vonóhorog szükséges. A funkció pótkocsi vontatása esetén ellenőrzi és fokozza a vontatmány stabilitását. Vészfékezésre figyelmeztető lámpa (EBL) Ez a funkció az irányjelezők egyidejű villogásával figyelmezteti az úton közlekedő többi jármű vezetőjét a zárt áruszállító hirtelen lassítására.

17 17 Visszagurulás-gátló (HLA) A visszagurulás-gátló funkció (az előre- és hátrameneti fokozatokkal) segít a vezetőnek simán és biztonságosan haladni az emelkedőn. Terhelésfüggő szabályozás (LAC) A terhelésfüggő szabályozás úgy állítja be a járművet stabilizáló rendszerek működését, hogy a jármű stabilitása az aktuális terheléstől függetlenül mindig optimális legyen. Vészfék-rásegítő (EBA) A vészfék-rásegítő rendszer vészfékezés esetén maximális fékerőt biztosít. Borulásveszélyt csökkentő rendszer (ROM) A borulásveszélyt csökkentő rendszer a túlzott kormányreakciók korrekciójával segít megelőzni a jármű borulásához vezető szituáció kialakulását. Elektronikus menetstabilizátor (ESP) Segít megőrizni a jármű stabilitását és a vezető uralmát a jármű felett a manőverek közben, pl. nagy sebességgel végzett sávváltáskor. Kipörgésgátló rendszer (TCS) A rendelkezésre álló nyomaték mellett fennáll a kerekek kipörgésének veszélye, különösen nedves útviszonyok mellett. A TCS funkció egyszerre képes csökkenteni a motor leadott teljesítményét és szükség esetén féknyomást adni valamelyik meghajtott kerékre a kipörgés megelőzése érdekében. Fékrendszer Újonnan tervezett fékrendszerünk javítja a megrakott jármű fékteljesítményét és érezhetőbbé teszi a fékezést, ugyanakkor növeli a fék élettartamát. Ezzel a Ford személygépkocsikra jellemző fékpedál-érzést ebben a piaci szegmensben is meghonosította.

18 18 Légzsákok A Transit Custom az alapfelszereltség részét képező és a külön megrendelhető légzsákok olyan új sorozatával rendelhető meg, amely maximális biztonságot nyújt az utastérben ülőknek. A vezetőoldali légzsák gyárilag benne van a modellben, míg a külön megrendelhető légzsákok közé az alábbiak tartoznak: utasoldali légzsák, vezető- és utasoldali légzsák, függönylégzsák. A Tourneo Custom modell az összes légzsákkal gyárilag fel van szerelve. Vagyonbiztonság A Transit/Tourneo Custom modellek a kipróbált és bevált passzív lopásgátló rendszer (PATS) egy fejlettebb változatával vannak felszerelve, mely a következőkből áll: új vízálló biztonsági behajtható kulcstartó, használat közben öntöltő kulcselem, 30 méteres kommunikációs távolság, ikercsatornás adó, zárpajzs az összes ajtón erőszakos felnyitás ellen. Riasztó Külön megrendelhető tartozékként két riasztórendszer áll rendelkezésre, az egyik a térérzékelős riasztó, a másik a Thatcham Category 1 rendszer, mely az alábbiakat foglalja magában: érzékelők az összes ajtón és a motorháztetőn, belső légnyomás-érzékelő, sziréna saját akkumlátorral, vontatmányfigyelő, megemelés érzékelő (ld. alább). Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a Thatcham riasztó csak a zárt Transit Custom áruszállítóhoz és a duplakabinos zárt áruszállítóhoz (Double Cab in Van) rendelhető.

19 19 Megemelés érzékelő Aktív állapotában ez a kapcsolható érzékelő akkor ad riasztást, ha a jármű megdől, pl. emelővel emelik vagy vontatják. Távirányítós kettős központi zár A Transit/Tourneo Custom modellek gyárilag távirányítós kettős központi zárral vannak felszerelve. A zárak működése eltér az áru-, illetve a személyszállító járművek esetében. Áruszállító járművek - a távirányító gomb csak az első ajtókat, míg a Cargo gomb az oldalsó és hátsó ajtókat nyitja. Személyszállító járművek - a távirányító gomb az első és az oldalsó ajtókat, míg a Cargo gomb az hátsó ajtókat nyitja. A zárakat be lehet úgy állítani, hogy az utastéri ajtók bármelyike önmagában, vagy az összes ajtó egyszerre zárható/nyitható legyen a távirányítóval. A vagyonbiztonság növelése érdekében a hátsó és az oldalsó rakodó ajtók nincsenek kulccsal nyitható zárral felszerelve.

20 Mi az újdonság? Az üzembentartási költség A Transit/Tourneo Custom modellekkel az volt a célunk, hogy kategóriájukon belül a legalacsonyabb legyen az üzembentartási költségük. Ezzel célunk a jármű élettartamának egésze alatt felmerülő költségek csökkentése. Az élettartam egésze alatt felmerülő költségek elemei: 12-éves átrozsdásodás elleni garancia, alacsony üzemanyag-fogyasztás, hosszú szervizek közötti időtartam, akár km-enként vagy 2 évente is elegendő a szervizelés, alacsony biztosítási költségek az intelligens formai kialakítás csökkenti a balesetek okozta károk javításának költségét. Pl. a magassan elhelyezett hátsó lámpacsoport a karosszérián védetebb a kis sebességnél bekövetkező balesetekkel szemben, és vonzó és jól működő jármű, amely használtan ugyanolyan vonzó a vevők számára, mint új állapotában. Globális Duratorq dízelmotorok A Transit/Tourneo Custom modellek azokkal a jól bevált Globális Duratorq dízelmotorokkal vannak felszerelve, amelyekkel az új Rangeren és a 2012-es modellév Transit-jain is találkozhattunk már. Mindhárom motort a 6 sebességes manuális sebességváltókhoz igazítottuk. 1. Teljesítmény: 100 LE Nyomaték: 310 Nm 2. Teljesítmény: 125 LE Nyomaték: 350 Nm (+20 Nm) 3. Teljesítmény: 155 LE (+15 LE) Nyomaték: 385 Nm (+35 Nm) A feltüntetett változások az aktuális 2012-es Transit motorjaival kerültek összehasonlításra. Sebességváltó fokozatkiosztás és a differenciálmű végáttétele (FDR) A rendelkezésre álló nyomaték hasznosítása érdekében a VMT6 kézi sebességváltó széles áttételi arányú fogaskerék-sorozattal rendelkezik, hosszabb differenciálmű végáttétellel. A hosszabb áttételezési idő hozzájárul a gazdaságosabb üzemanyag-fogyasztáshoz és az alacsony zajkibocsátási értékekhez.

21 21 Üzemanyag-fogyasztás A kevés üzemanyagot használó Globális Duratorq dízelmotorokat továbbfejlesztettük a Transit/ Tourneo Custom modellek számára, így üzemanyag-fogyasztásuk és károsanyag-kibocsátásuk még kisebb lett. Tulajdonképpen arra törekszünk, hogy ezek a modellek a piaci bevezetés időpontjában kategóriájukon belül a legkisebb üzemanyag-fogyasztással és károsanyagkibocsátással rendelkezzenek. Ez rendkívül vonzó lehet az olyan vállalkozások számára, amelyek csak nehezen tudják kigazdálkodni az üzemanyag egyre emelkedő költségeit. E célkitűzésünk minél gyorsabb megvalósítása érdekében úgy döntöttünk, hogy az Auto-Start-Stop egyik kulcsfontosságú ECOnetic technológiánk az alapkivitelhez tartozik a Transit/Tourneo Custom termékcsalád valamennyi változata esetében. Erre utal majd az ECOnetic Technology feliratú logó, amelyik az összes verzió hátuljára fel fog kerülni. Auto-Start-Stop A funkció gyárilag lesz beépítve az összes EURO V motoron. Amikor a jármű áll, nincs sebességben, és a tengelykapcsoló-pedál ki van engedve, ez a funkció automatikusan leállítja a motort. Amikor viszont a vezető lenyomja a tengelykapcsoló-pedált, a funkció még azelőtt újraindítja a motort, hogy a vezető sebességbe tenné és elindítaná a járművet. A járművet mindössze két másodpercre kell leállítani ahhoz, hogy spóroljon az üzemanyaggal, és ezáltal költséget takarítson meg. A gyújtáskor alapértelmezés szerint bekapcsolt állapotú Auto-Start-Stop funkció az ECO OFF gombbal kapcsolható ki, illetve be. Az aktuális 2012-es Transit ECOPack-jével ellentétben, az Auto-Start-Stop rendszerrel szerelt modellekben a sebességhatároló nem a szériafelszereltség része.

22 22 Gyorsulás-szabályozás Ez az ECOnetic technológia lekorlátozza a gyorsulás maximális mértékét, hogy a jármű úgy viselkedjen, mintha 75%-os teherrel menne amikor a járműnek nincs, vagy csak kevés rakománya van. Helyszíni tesztek igazolták, hogy ez a megoldás a vezetőtől és a vezetési feltételektől függően 4-15 %-kal csökkentheti a valós üzemanyag-fogyasztást. Ha a jármű teljesen meg van rakva, vagy meredek lejtőn felfelé halad, a rendszer megengedi, hogy a motor maximális teljesítménnyel és gyorsulással működjön. A gyorsulás-szabályozó rendszer a gyári alapkivitel része a Transit Custom ECOnetic modellen, és külön megrendelhető a termékcsalád többi tagjához. Ez a rendszer különös vonzerőt jelent majd a flottaüzemeltetők számára (legyenek nagyok, vagy akár kisebbek), segít csökkenteni a jármű durva használatával járó elhasználódást.

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Részletesebben

2 3 4 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 18 19 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 112 12 13 [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163] 300

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére Császár Autószerviz Kft. Központ: 8500 Pápa, Külső Veszprémi út 49. Fióktelepek: 8200 Veszprém, Mártírok út 7. 2800 Tatabánya, Bárdos L út 1 8900 Zalaegerszeg Sport út 1 Adószám:11331333-2-19 Zánka Község

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Scudo E5+ árlista

Fiat Scudo E5+ árlista Scudo furgon Fiat Scudo E5+ árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5+ furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 231

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Corsa. Benzin Motorok ECOTEC ECOTEC. Start/Stop LPG előkészítés. Start/Stop

Corsa. Benzin Motorok ECOTEC ECOTEC. Start/Stop LPG előkészítés. Start/Stop Opel műszaki adatok Corsa Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 5-ajtós Magasság (mm) 188 188 Hosszúság (mm) 999 999 Tengelytáv (mm) 2511 2511 Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) 19 / 171 19 /

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Ford Transit Custom Áruszállítók (N1)

Ford Transit Custom Áruszállítók (N1) PetrányiAutó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/205 Fax: 2812981 1112 Budapest, Budaörsi út 179.

Részletesebben

Személyszállító járművek. Terhelhetőség/ Típusszám

Személyszállító járművek. Terhelhetőség/ Típusszám Sorozat/Felszereltségi szint Motor Széria Terhelhetőség/ Típusszám Ajánlott nettó kisker ár Regisztrációs adó Ajánlott bruttó kisker ár Rövid tengelytávú modellek SWB Kombi Trend 1.8 TDCi 75LE 65 625/200

Részletesebben

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Tehergépjárművek beszerzése - ajánlattételi felhívás, dokumentáció módosítása

Tehergépjárművek beszerzése - ajánlattételi felhívás, dokumentáció módosítása Tehergépjárművek beszerzése - ajánlattételi felhívás, dokumentáció módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/133 Beszerzés tárgya: Adásvételi szerződés Tehergépjárművek beszerzése tárgyában Hirdetmény

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm)

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm) BOXER zárt furgon Modell Motor (cm 3 ) Gyári típuskód Tengelytáv Össztömeg Raktérméret (m 3 ) Hasznos teher* Nettó ár Bruttó ár ZÁRT FURGON FT 300 L1H1 2.2 HDi 100 2197 2PU91DHDE504A070 3000 3000 8 1155

Részletesebben

Ford Transit Custom Áruszállítók (N1)

Ford Transit Custom Áruszállítók (N1) 2013as modellév Érvényes: 2012. szeptember 03ai gyártástól Áruszállítók (N1) Tengelytáv SWB LWB Motor nettó bruttó nettó bruttó nettó bruttó 250 2.2l TDCi+DPF 100LE + M6 FWD 5 085 000 6 457 950 5 155 000

Részletesebben

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft)

FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) FURgon Már nettó 3 590 000 Ft-tól (bruttó 4 559 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény OOAz

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Árlista FORD TRANSIT COURIER. 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01.

Árlista FORD TRANSIT COURIER. 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01. Árlista FORD TRANSIT COURIER 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01. Modell Van Motor Nettó Brutó Nettó Brutó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 039 000 Ft

Részletesebben

ADAM ADAM ROCKS

ADAM ADAM ROCKS Opel műszaki adatok ADAM Általános tulajdonságok Általános tulajdonságok Karosszéria ADAM ADAM ROCKS Csomagtartó méretek (ECIE/GM)(mm) ADAM Magasság (mm) 1484 149 Hossz előrehajtott hátsó üléssel 1041

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Ford Transit Áruszállítók (N1) és Kombik (M1)

Ford Transit Áruszállítók (N1) és Kombik (M1) Ford Transit Áruszállítók (N1) és k (M1) 2015ös modellév Érvényes: 2014. szeptember 18ai gyártástól Áruszállítók (N1) Tengelytáv 1.0/290 1.1/310 1.3 /330 1.4/350 1.1/310 1.3/330 1.4/350 Motor nettó bruttó

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Ford Tourneo Courier. Titanium. Trend. Kombi M1. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Tourneo Courier. Titanium. Trend. Kombi M1. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Tourneo Courier Modell Kombi M1 Motor 1.0l 100 LE M6 FWD Euro6.2 3,939,843 Ft 5,048,599 Ft 4,259,331 Ft 5,454,349 Ft 1.5 TDCi 75 LE M6 FWD Euro6.2 4,219,843 Ft 5,424,200 Ft 1.5 TDCi 100 LE M6 FWD

Részletesebben

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464 Opel műszaki adatok ADAM Magasság (mm) Hosszúság (mm) Tengelytáv (mm) Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) Nyomtáv (elöl/hátul) (mm) Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 1484 698 211 1966 / 1720

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Terhelhetôség. Tengelytáv

Terhelhetôség. Tengelytáv Fiat Talento furgon Verzió Térfogat Sincomkód Terhelhetôség Tengelytáv Hengerûrtartalom Teljesítmény Nyomaték Nettó ár Bruttó ár m 3 kg mm cm 3 kw/le Nm Ft Ft Új Talento 2.7t 1.6Mjet 95LE L1H1 E6 296.11A.0

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

A Duplakabinos Van modellek esetében megadott bruttó árak 185.000 Ft regisztrációs adót is tartalmaznak.

A Duplakabinos Van modellek esetében megadott bruttó árak 185.000 Ft regisztrációs adót is tartalmaznak. Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Új Fiat Fiorino CNG árlista

Új Fiat Fiorino CNG árlista Új Fiat CNG árlista Fiat CNG Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Üzemanyag: Raktér (m 3 ) Terhelhetôség vezetôvel együtt (kg): Tengelytáv (mm): 1.4 8v CNG E6 225.1LC.1

Részletesebben

Ford Transit Courier. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Transit Courier. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Transit Courier Modell Van Motor 1.0l 100 LE M6 FWD Euro6.2 3,745,000 Ft 4,756,150 Ft 4,075,000 Ft 5,175,250 Ft 1.5 TDCi 75 LE M6 FWD Euro6.2 3,995,000 Ft 5,073,650 Ft 1.5 TDCi 100 LE M6 FWD Euro6.2

Részletesebben

FORD Tourneo Connect. 1 / 7. Trend

FORD Tourneo Connect.  1 / 7. Trend 2017.25ös modellév 2017/1. Érvényes: 2017. január 1i gyártástól Modell Tourneo Tengelytáv L1 L2 Széria / Típuszám 550 / 205 700 / 230 Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.5l TDCi 100LE M5 1.5l TDCi 100LE A6

Részletesebben

Fiat grande Punto Van árlista

Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Áruszállítók (N1) ös modellév 2016/03. Érvényes: szeptember 6-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Az Ön Ford márkakereskedője:

Áruszállítók (N1) ös modellév 2016/03. Érvényes: szeptember 6-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Az Ön Ford márkakereskedője: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Ford Transit Kombik (M1) és Minibuszok (M2) 2015-ös modellév Érvényes: 2015. augusztus 31-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/03.

Ford Transit Kombik (M1) és Minibuszok (M2) 2015-ös modellév Érvényes: 2015. augusztus 31-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/03. 2015ös modellév Érvényes: 2015. augusztus 31i gyártástól Biztonság, kényelem ESP rendszer Vészfékezésre figyelmeztető fények ABS, Borulásgátló, vészfékasszisztens, visszagurulásgátló, kipörgésgátló Első

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Flottakedvezmény már az első autó vásárlásától igényelhető!

Flottakedvezmény már az első autó vásárlásától igényelhető! RENAULT CLIO SOCIÉTÉ Flottakedvezmény már az első autó vásárlásától igényelhető! CLIO SOCIÉTÉ (NETTÓ ÁR) BUSINESS KOMFORT 1.2 60LE 1 730 000 1 895 000 1.5 dci 64LE 2 100 000-1.5 dci 64LE Professional -

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) PetrányiAutó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/205 Fax: 2812981 1112 Budapest, Budaörsi út 179.

Részletesebben

Trend. nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD Ft Ft TDCi 75 LE M5 FWD Ft Ft. 65.

Trend. nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD Ft Ft TDCi 75 LE M5 FWD Ft Ft. 65. Ford Tourneo Courier 2016.5-ös modellév 2016/1. Érvényes: 2016. májsu 31-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Modell Kombi M1 Motor 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft - 1.5 TDCi 75 LE

Részletesebben

FINANSZÍROZÁS AKÁR FIX 2,5%-os THM-mel!*

FINANSZÍROZÁS AKÁR FIX 2,5%-os THM-mel!* FINANSZÍROZÁS AKÁR FIX 2,5%-os THM-mel!* CITROËN JUMPER FURGON ÁRLISTA 2017 szeptemberi gyártástól Nettó listaár Bruttó listaár JUMPER FURGON 28 L1H1 2.0 BlueHDi 110 2CU91CHKW604A0C2 5 935 000 7 537 450

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Ford Transit Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Személyszállítók (M1) 2013as modellév Érvényes: 2012. szeptember 03ai gyártástól Személyszállítók (M1) Tengelytáv Motor nettó bruttó nettó bruttó nettó bruttó 2.2l TDCi+DPF 100LE + M6 FWD 5 940 000 7 728 800 6 340 000 8 236

Részletesebben

1.0/2.90 1.1/3.10 1.3 /3.30 1.4/3.50 1.1/3.10 1.3/3.30 1.4/3.50

1.0/2.90 1.1/3.10 1.3 /3.30 1.4/3.50 1.1/3.10 1.3/3.30 1.4/3.50 Ford Transit Zárt Áruszállítók N1, N2 2015ös modellév Érvényes: 2015. május 1i gyártástól Megnevezés FWD Hossz/Magas L2H2 10,0 L3H2 Raktér Terhelhetőség / m 3 Össztömeg (t) 11,5 1.0/2.90 1.1/3.10 1.3 /3.30

Részletesebben

Trend TDCi 75 LE M5 FWD Ft Ft Ft

Trend TDCi 75 LE M5 FWD Ft Ft Ft Ford Tourneo Courier 2017es modellév 2016/2. Érvényes: 2016. augusztus 29i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Modell Kombi M1 Motor 1.0l 100 LE M5 FWD 3 829 843 Ft 4 908 900 Ft 1.5 TDCi 75 LE

Részletesebben

Economy 74 / 100 310 5 919 000 7 517 130. 92 / 125 Econetic 350 7 070 000 8 978 900 - -

Economy 74 / 100 310 5 919 000 7 517 130. 92 / 125 Econetic 350 7 070 000 8 978 900 - - Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi T710/1-6T Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi. 6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik,

Részletesebben

Ford Transit Kombi (M1)

Ford Transit Kombi (M1) Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Trend TDCi 75 LE M5 FWD Ft Ft Ft

Trend TDCi 75 LE M5 FWD Ft Ft Ft Ford Tourneo Courier 2017es modellév 2016/2. Érvényes: 2017. január 1i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Modell Kombi M1 Motor 1.0l 100 LE M5 FWD 3 869 843 Ft 4 959 700 Ft 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre Az új Transporter Haszonjárművek Euro 5 plus motorok. 2,0 l TDI-motor (62 kw/84 LE) 2,0 l TDI-motor (75 kw/102 LE) Motortípus/Hengerek

Részletesebben

Ford Transit Custom Áruszállítók (N1)

Ford Transit Custom Áruszállítók (N1) Ford Transit Custom Áruszállítók (N1) 2015.5ös modellév Érvényes: 2015. május 1i gyártástól Áruszállítók (N1) FWD Tengelytáv Raktér m 3 L1H1 6,0 L2H1 6,8 Terhelhetőség / Teljesítmény nettó bruttó Össztömeg

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Új DOBOZOS FELÉPÍTMÉNY

Új DOBOZOS FELÉPÍTMÉNY Új DOBOZOS FELÉPÍTMÉNY AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény NETTÓ LISTAÁR Elsőkerék-hajtás Hasznos

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK

THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK Molinári 91Kft. Székhely: 9228 Halászi, Damjanich utca 28. Tel.: 96/210-233 Fax: 96/573-050 Mobil: +3630/9473-646 Web: www.bewital.hu E-mail: bewital@bewital.hu THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK TH1

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE

EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE A NAP VÉGÉRE CSAK EGY MERÜL KI: A MUNKAFELADAT Az új MAN TGE valószínűleg sokkal nagyobb haszongépjárműves tapasztalattal rendelkezik, mint bármely

Részletesebben

Ford Transit Courier. Trend. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Transit Courier. Trend. Motor. Modell. Van. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Transit Courier 2017.25-ös modellév 2016/4. Érvényes: 2017. január 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Modell Van Motor 1.0l 100 LE M5 FWD 3 595 000 Ft 4 565 650 Ft 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD

Részletesebben

Ford Tourneo Courier. Titanium. Trend. Kombi M1. One Call Ügyfélszolgálat:

Ford Tourneo Courier. Titanium. Trend. Kombi M1. One Call Ügyfélszolgálat: Ford Tourneo Courier 2019es modellév 2018/4. Érvényes: 2018. november 9i gyártástól Modell Kombi M1 Motor 1.0l 100 LE M6 FWD Euro6.2 3,939,843 Ft 5,048,599 Ft 4,259,331 Ft 5,454,349 Ft 1.5 TDCi 75 LE M6

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) PetrányiAutó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/205 Fax: 2812981 1112 Budapest, Budaörsi út 179.

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes) Hasznos

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Új Ford Transit Custom Áruszállítók (N1)

Új Ford Transit Custom Áruszállítók (N1) Új Ford Transit Custom Áruszállítók (N1) 2018.5ös modellév 2017/01. Érvényes: 2018.01.08i gyártástól Áruszállítók (N1) FWD Tengelytáv Raktér m 3 L1H1 6,0 L2H1 6,8 Terhelhetőség / Össztömeg (t) Teljesítmény

Részletesebben

Ford Transit Kombi (M1)

Ford Transit Kombi (M1) Ford Transit 2015ös modellév Érvényes: 2015. május 1i gyártástól Megnevezés Kombi FWD Szállítható személyek 8/9 Hossz/Magas L2H2 L3H2 Listaár Terhelhetőség / Teljesítmény nettó bruttó Össztömeg (t) kw/le

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E6 árlista

Fiat Doblò Cargo E6 árlista E6 árlista Sincomkód Kivitel Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.0l EcoBoost 100LE M6

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.0l EcoBoost 100LE M6 FORD Transit Connect 2017.75ös modellév 2017/4. Érvényes: 2017. december 1i gyártástól Modell Van Tengelytáv L1 L2 Széria / Típuszám 625 / 200 825 / 220 715 / 210 950 / 230 Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.5l TDCi 100LE M5. 1.0l EcoBoost 100LE M6

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.5l TDCi 100LE M5. 1.0l EcoBoost 100LE M6 FORD Transit Connect 2017.25ös modellév 2017/1. Érvényes: 2017. január 1i gyártástól Modell Van Tengelytáv L1 L2 Széria / Típuszám 625 / 200 825 / 220 715 / 210 950 / 230 Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.0l

Részletesebben