J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Belváros Északi Részének Városrészi Önkormányzata június 7-én megtartott üléséről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Belváros Északi Részének Városrészi Önkormányzata 2012. június 7-én megtartott üléséről"

Átírás

1 KECSKEMÉT MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK BELVÁROS ÉSZAKI RÉSZE VÁROSRÉSZI ÖNKORMÁNYZATA /2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Belváros Északi Részének Városrészi Önkormányzata június 7-én megtartott üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal I.e.2. Kossuth tér 1. Az ülés időpontja : június óra Jelen vannak : a mellékelt jelenléti ív szerint Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke : Köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy a részönkormányzat ülése határozatképes, a megválasztott 22 főből 12 fő jelen van. Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: Az ülés napirendjére az 1. A részönkormányzati keret további felosztása A napirendi pont előterjesztője: Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke :Megkérdezi egyet ért e a részönkormányzat a napirendi javaslattal. Szavaztatás után megállapítja, hogy a testület 12 igen, 0 nem, 0 tartózkodás mellett az alábbi határozatot hozta:

2 2 2 9/2012( VI.07) számú határozat Az ülés napirendje Önkormányzata a június 7.-i ülés napirendjét az alábbiak szerint hagyta jóvá: 1. A részönkormányzati keret további felosztása A napirendi pont előterjesztője: Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke Határozatról értesítést kapnak: 1./A részönkormányzat tagjai 2./ Irattár 1. Napirendi pont Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: Még kb. 3 millió forint van a keretből. Az előző ülésen már döntöttek a részönkormányzati nap dátumáról, ami egy történelmi évfordulóhoz is kapcsolódik. Október 6-án kerül majd megrendezésre, mottója az egészséges életmód. A Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakközépiskola és Szakiskolája, valamint a Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola igazgatói ajánlották fel az intézményüket helyszínül. A Kocsis Pál tanműhellyel, tangazdasággal rendelkezik, aki biztosítja az egészséges, hazai alapanyagokat. A szintén a választókerület területén lévő Széchenyi István Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskolát is felkérik, hogy kapcsolódjon be ebbe az egészséges életmód, egészséges nap programjának összeállításába. Nemcsik Mátyás Ferenc részönkormányzati tag: Egy előzetes kalkuláció szerint ami nem tartalmaz még minden kiadást 165 ezer forint a költségvetés. Benne van az egészségügyi mérések költsége, biztonsági őr díja, meghívandó előadók díjazása. Szó van az ÖKO- Pack kiállításáról, ez természetesen nincs az említett összegben.

3 3 3 Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: A sport sem hiányozhat egy ilyen egészséggel kapcsolatos nap programjából. Tervezik aktív kecskeméti sportolók ( focisták, kosarasok ) meghívását, akik a fiatalok körében népszerűsítenék a mozgást. Juhászné Szikszai Piroska részönkormányzati tag: Vállalja, hogy néhány jógaórát tart majd. A hangosításról kéri, hogy a szervező csapat gondoskodjon. Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: Az ÖKO-Pack kiállítást milyen összegből lehet kihozni? Nemcsik Mátyás Ferenc részönkormányzati tag: 210 ezer Ft + áfa. Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: Ez egy vándorkiállítás, a környezetvédelemről, az újrahasznosítható termékekről. Nemcsik Mátyás Ferenc részönkormányzati tag: Az október 6-i napon nyitna a kiállítás, lenne hozzá előadás is. A kiállítás anyaga az iskolában egy hétig lenne megtekinthető. Önkormányzata úgy határozott, hogy a fenti keretből a október 6-án megrendezésre kerülő részönkormányzati napok költségeire Ft-ot hagy jóvá. Az egészséges életmódról szóló rendezvénynek a Kecskeméti Humán Középiskola, Szakiskola és Kollégium Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakközépiskola és Szakiskolája, valamint a Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola ad otthont. A rendezvény programjaihoz csatlakoztatni tervezik a szintén a városrészi önkormányzat területén működő - Széchenyi István Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskolát. A rendezvény igen széles spektrumú: egészségügyi - vércukor, testtömeg..stbmérések, táplálkozási tanácsadás ételbemutatóval egybekötve, jóga bemutatóóra a vendégek bevonásával, városi sportolók ízelítője a mozgás világáról. Mindezekhez csatlakozik az ÖKO - Pack Nonprofit kft. Hulladékból termék vándorkiállítása, mely az újrahasznosítás színes világát hivatott bemutatni.

4 4 4 10/2012( VI.07) számú határozat Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 6/2012.( II.16.) KH számú határozata 1. számú melléklete - A városrészi önkormányzatok által ellátandó feladatokra a évi költségvetésben jóváhagyott előirányzat felosztása - alapján a Belváros északi részének Városrészi Önkormányzata Ft előirányzatban részesül. Önkormányzata úgy határozott, hogy a fenti keretből a október 6-án megrendezésre kerülő részönkormányzati napok költségeire Ft-ot hagy jóvá. Az egészséges életmódról szóló rendezvénynek a Kecskeméti Humán Középiskola, Szakiskola és Kollégium Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakközépiskola és Szakiskolája, valamint a Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola ad otthont. A rendezvény programjaihoz csatlakoztatni tervezik a szintén a városrészi önkormányzat területén működő - Széchenyi István Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskolát. A rendezvény igen széles spektrumú: egészségügyi - vércukor, testtömeg..stbmérések, táplálkozási tanácsadás ételbemutatóval egybekötve, jóga bemutatóóra a vendégek bevonásával, városi sportolók ízelítője a mozgás világáról. Mindezekhez csatlakozik az ÖKO - Pack Nonprofit kft. Hulladékból termék vándorkiállítása, mely az újrahasznosítás színes világát hivatott bemutatni. 2. Finta Zita a Gazdálkodási Osztály vezetője 3./ Irattár Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: Kérdezi, van e a részönkormányzat tagjainak javaslata a fennmaradó összeg felosztására. Palotás Ferencné részönkormányzati tag: Az előző ülésen elhangzott kérésnek eleget téve adta be írásban is javaslatát. A kábítószerrel kapcsolatos problémakörről javasolna előadássorozatot tartani szülők részére a területen lévő oktatási intézményekben. Meg lehetne hívni pl. dr. Zacher Gábor toxikológust, Stohl András színészt, aki vállalta egyébként is, hogy az iskolákban folytatja interaktív előadás sorozatát. A RÉV szakembereit is be lehetne kapcsolni ebbe az előadás sorozatba.

5 5 5 Juhászné Szikszai Piroska részönkormányzati tag: Nagyon jó szakmailag a kecskeméti pszichiátria, tőlük is meg lehetne próbálni kérni előadót ebben a témában. Zilahi Kálmán részönkormányzati tag: Hetényegyháza lelkésze, Ferenczi Zoltán is lehetne előadója ennek a sorozatnak, mint narkológus kiváló ismerője és szakértője a területnek. Liptai Béla részönkormányzati tag: A rendőrségnek is vannak szakemberei a kábítószerrel kapcsolatban. Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: Azt javasolja, ne is hívjanak meg csak helyieket. A felsorolt lehetőségekből össze tud állni egy előadássorozat a hét helyszínen. Az előadóknak szerény ajándékkal köszönnék meg munkájukat. Javasolja, hogy 100 ezer forintot hagyjanak jóvá az előadássorozat kiadásaira. Önkormányzata úgy határozott, hogy előadássorozatot szervez a választókerület területén lévő középiskolákban. A pszichiátria, a rendőrség, a RÉV szakemberei a szülők részére tartanak előadást, illetve konzultációt a fiatalok és a kábítószer kérdéskörről. Az előadók jelképes megajándékozására a részönkormányzat Ft összeget hagy jóvá. 11/2012( VI.07) számú határozat Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 6/2012.( II.16.) KH számú határozata 1. számú melléklete - A városrészi önkormányzatok által ellátandó feladatokra a évi költségvetésben jóváhagyott előirányzat felosztása - alapján a Belváros északi részének Városrészi Önkormányzata Ft előirányzatban részesül.

6 6 6 Önkormányzata úgy határozott, hogy előadássorozatot szervez a választókerület területén lévő középiskolákban. A pszichiátria, a rendőrség, a RÉV szakemberei a szülők részére tartanak előadást, illetve konzultációt a fiatalok és a kábítószer kérdéskörről. Az előadók jelképes megajándékozására a részönkormányzat Ft összeget hagy jóvá. 2. Finta Zita a Gazdálkodási Osztály vezetője 3./ Irattár Szabó Mihály részönkormányzati tag: A Losonczy utcai járdával kapcsolatban van e remény a felújításra? Szöllősi Szabolcs részönkormányzati tag: Határozatban kérték a szakosztálytól, hogy készítsen költség kalkulációt. A kivitelezőtől kapott árajánlat szerint a felújítás költsége 1,8 millió forint. Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: Éljen részönkormányzatunk is azzal a lehetőséggel, hogy a beruházáshoz a nagy önkormányzat a részönkormányzat által jóváhagyott összeggel azonos pénzeszközt rendel. Így- az árajánlat alapján javasolja, hogy a részönkormányzat erre a feladatra 900 ezer forintot hagyjon jóvá. Önkormányzata úgy határozott, hogy a fenti keretből az előkészítő munkák alapján Ft-ot hagy jóvá a Losonczy u.1-7 szám alatti járdaszakasz felújítására. A Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata által hozzárendelt azonos összeg után rendelkezésre áll a járdaszakasz felújítására - a kivitelezőtől kapott árajánlat szerinti 1,8 millió Ft.

7 7 7 12/2012( VI.07) számú határozat Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 6/2012.( II.16.) KH számú határozata 1. számú melléklete - A városrészi önkormányzatok által ellátandó feladatokra a évi költségvetésben jóváhagyott előirányzat felosztása - alapján a Belváros északi részének Városrészi Önkormányzata Ft előirányzatban részesül. Önkormányzata úgy határozott, hogy a fenti keretből az előkészítő munkák alapján Ft-ot hagy jóvá a Losonczy u.1-7 szám alatti járdaszakasz felújítására. A Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata által hozzárendelt azonos összeg után rendelkezésre áll a járdaszakasz felújítására - a kivitelezőtől kapott árajánlat szerinti 1,8 millió Ft 2. Finta Zita a Gazdálkodási Osztály vezetője 3./ Dr. Orbán Csaba a Beruházási és Városüzemeltetési Osztály vezetője 4./ Irattár Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: A Füzesi utca környékén van egy kis utca, ( Csaba utca ) ahonnan közvilágítási problémát jeleztek. Van ott egy elhagyott ház, ahová hajléktalanok költöznek be. Ide kellene kihelyeztetni két lámpatestet oszloppal. Szöllősi Szabolcs részönkormányzati tag: Ehhez is miután beruházás hozzárendeli az önkormányzat ugyanazt az összeget, amit a részönkormányzat megszavaz. Önkormányzata úgy határozott, hogy a fenti keretből Ft-ot hagy jóvá közvilágítás fejlesztésére a Csaba utcában. A Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata által hozzárendelt azonos összeg után Ft áll rendelkezésre 2 lámpatest oszloppal együtt történő kihelyezésére.

8 8 8 13/2012( VI.07) számú határozat Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 6/2012.( II.16.) KH számú határozata 1. számú melléklete - A városrészi önkormányzatok által ellátandó feladatokra a évi költségvetésben jóváhagyott előirányzat felosztása - alapján a Belváros északi részének Városrészi Önkormányzata Ft előirányzatban részesül. Önkormányzata úgy határozott, hogy a fenti keretből Ft-ot hagy jóvá közvilágítás fejlesztésére a Csaba utcában. A Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata által hozzárendelt azonos összeg után Ft áll rendelkezésre 2 lámpatest oszloppal együtt történő kihelyezésére. 2./ Finta Zita a Gazdálkodási Osztály vezetője 3./ Dr. Orbán Csaba a Beruházási és Városüzemeltetési Osztály vezetője 4./ Irattár Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: Észlelték, hogy a körzet területén lévő padok állapota rendkívül rossz. Javítani kellene azok fa szerkezetét, és le is kell festeni. Szükséges hozzá faanyag is. Miután sok padról van szó, az anyag költségre, az asztalos valamint festési munkálatokra 1 millió forintot biztosítani kellene. Önkormányzata úgy határozott, hogy a fenti keretből Ft-ot hagy jóvá a választókerületben lévő padok felújítására, asztalos és festési munkálatokra.

9 9 9 14/2012( VI.07) számú határozat Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 6/2012.( II.16.) KH számú határozata 1. számú melléklete - A városrészi önkormányzatok által ellátandó feladatokra a évi költségvetésben jóváhagyott előirányzat felosztása - alapján a Belváros északi részének Városrészi Önkormányzata Ft előirányzatban részesül. Önkormányzata úgy határozott, hogy a fenti keretből Ft-ot hagy jóvá a választókerületben lévő padok felújítására, asztalos és festési munkálatokra. 2. Finta Zita a Gazdálkodási Osztály vezetője 3. Dr. Orbán Csaba a Beruházási és Városüzemeltetési Osztály vezetője 4./ Irattár Nemcsik Mátyás Ferenc részönkormányzati tag: Küldött az Elnök Asszonynak egy e- mailt, amiben önkéntes munkát ajánlanak fel a Kecskeméti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Logopédiai Intézet részére. Az udvaron lévő, az iskolások által használt játszóeszközöket festenék le. Ehhez festéket, ecseteket, kesztyűket vennének. Szeretnék, ha a keretből ehhez szavazna meg a részönkormányzat pénzösszeget. Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: Javasolja, hogy szavazzanak meg 50 ezer forintot erre a feladatra. Önkormányzata úgy határozott, hogy a fenti keretből Ft-ot hagy jóvá a Kecskeméti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Logopédiai Intézet udvarán lévő, az iskolások által használt játszóeszközök önkéntes munkában történő festésére. Az összeg festőeszközök, kesztyűk vásárlására kerül felhasználásra.

10 /2012( VI.07) számú határozat Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 6/2012.( II.16.) KH számú határozata 1. számú melléklete - A városrészi önkormányzatok által ellátandó feladatokra a évi költségvetésben jóváhagyott előirányzat felosztása - alapján a Belváros északi részének Városrészi Önkormányzata Ft előirányzatban részesül. Önkormányzata úgy határozott, hogy a fenti keretből Ft-ot hagy jóvá a Kecskeméti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Logopédiai Intézet udvarán lévő, az iskolások által használt játszóeszközök önkéntes munkában történő festésére. Az összeg festőeszközök, kesztyűk vásárlására kerül felhasználásra. 2. Finta Zita a Gazdálkodási Osztály vezetője 3./ Irattár Ikrényi Tünde részönkormányzati tag: A Petőfi Sándor utcában, a szalagház mögötti parkoló sóderral van borítva. Esőzések alkalmával még inkább kigödrösödik, az autók kihordják a burkoló anyagot. Lehetne valami megoldást keresni erre? Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: A Piac és Vásárigazgatóság a fenntartója, egy határozattal megkeresi részönkormányzatunk. Önkormányzata tisztelettel felkéri a Piac és Vásárigazgatóság igazgatóját, tegyen intézkedést a részönkormányzat területén lévő, ( Szalag ház mögötti ) Nyíl utca és Hosszú utca közötti parkoló kátyúinak kiegyenlítésére.

11 /2012( VI.07) számú határozat Felkérés a Szalag ház mögötti parkoló kátyúzására Önkormányzata tisztelettel felkéri a Piac és Vásárigazgatóság igazgatóját, tegyen intézkedést a részönkormányzat területén lévő, ( Szalag ház mögötti ) Nyíl utca és Hosszú utca közötti parkoló kátyúinak kiegyenlítésére. 2./ Kun István a Piac és Vásárigazgatóság igazgatója, Kecskemét, Budai u. 2/a. 3./ Irattár Kovács Attila részönkormányzati tag: A Téglagyár utcában volt egy csőtörés. Úgy aszfaltozták vissza, hogy megsüllyedt, és megáll a csapadék víz. Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: Ez mostanában volt? Kovács Attila részönkormányzati tag: Igen, nem régen. Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: Akkor ezt garanciában ki kell, hogy javítsák. Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: A Nyíri út sz. előtti parkolóterület felújítására a szakosztály megküldte árajánlatát. Ez akkora összeg, hogy részönkormányzati keretből nem megoldható. Azt javasolja, hogy határozatban jelezzék a szakosztály felé a problémát, és kérjék, hogy az éves utakkal kapcsolatos - ütemtervbe a kátyúzást, az útfelület karbantartását vegyék bele. Szöllősi Szabolcs részönkormányzati tag: Egy tagtársuk említette, hogy a Szent Miklós és Szent Gellért utca kereszteződésében is úthibák vannak. Célszerű lenne ebbe a határozatba ezt is belevenni. Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: Ugyancsak hívjuk fel a figyelmet a ugyan garanciális Téglagyár utca 25. szám környékén a megsüllyedt aszfaltburkolatra.

12 12 12 Önkormányzata felhívja Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Beruházási és Városüzemeltetési Osztályának figyelmét a választókerületben lévő utakkal kapcsolatos problémákra. A testület kéri, hogy az éves kátyúzási és egyéb, utakkal kapcsolatos ütemtervbe az alábbiak kerüljenek be: A Nyíri út szám előtti parkoló kátyúzása, az útfelület karbantartása Szent Miklós és Szent Gellért utca kereszteződésében lévő úthiba kátyúzása Téglagyár utca 25. szám térségében a csőtörés után helyreállított aszfaltburkolat megsüllyedt, megáll a csapadékvíz. A garanciális jog érvényesíthető! 17/2012( VI.07) számú határozat A Belváros északi része Városrészi Önkormányzata területén jelentkező, utakkal kapcsolatos bejelentésekkel kapcsolatos intézkedés Önkormányzata felhívja Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Beruházási és Városüzemeltetési Osztályának figyelmét a választókerületben lévő utakkal kapcsolatos problémákra. A testület kéri, hogy az éves kátyúzási és egyéb, utakkal kapcsolatos ütemtervbe az alábbiak kerüljenek be: A Nyíri út szám előtti parkoló kátyúzása, az útfelület karbantartása Szent Miklós és Szent Gellért utca kereszteződésében lévő úthiba kátyúzása Téglagyár utca 25. szám térségében a csőtörés után helyreállított aszfaltburkolat megsüllyedt, megáll a csapadékvíz. A garanciális jog érvényesíthető!

13 / Dr. Orbán Csaba a Beruházási és Városüzemeltetési Osztály vezetője 3./ Irattár Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke: Megállapítja, hogy több hozzászólás nem hangzott el, megköszöni a részvételt. A részönkormányzat ülését 18 óra 15 perckor bezárja. K. m. f. Szemereyné Pataki Klaudia a részönkormányzat elnöke Vinczéné Bíró Zsuzsanna jegyzőkönyvvezető

J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Belváros Északi Részének Városrészi Önkormányzata 2014. március 19-én megtartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Belváros Északi Részének Városrészi Önkormányzata 2014. március 19-én megtartott üléséről KECSKEMÉT MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK Belváros Északi része Városrészi Önkormányzata 6000 Kecskemét, Kossuth tér 1. 13394-2/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Belváros Északi Részének Városrészi Önkormányzata

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 03-3/19-2/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült a Pécs-Vasas Településrészi Önkormányzat 2014. június 17-ei a Berze N. J. Művelődési Házban, Pécs-Vasas, Szövetkezet u. 13. sz. alatt megtartott üléséről Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről november 24.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről november 24. Ügyszám: 24-161/2016. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2016. november 24. Nyirád 2016 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25. Ügyszám: 133-61/2017. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2017. május 25. Nyirád 2017 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád és

Részletesebben

Összefoglaló. A Bizottság az ülés napirendjét 3 egybehangzó igen szavazattal elfogadta.

Összefoglaló. A Bizottság az ülés napirendjét 3 egybehangzó igen szavazattal elfogadta. 03-3/9-17/2014. Összefoglaló az Oktatási és Kulturális Bizottság 2014. július 18-án megtartott rendkívüli üléséről Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. Jelen vannak: Lengvárszky Attila

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 7/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2016. augusztus 22. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése december 19-i ülésére. Tagok delegálása iskolák intézményi tanácsába

ELŐTERJESZTÉS. Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése december 19-i ülésére. Tagok delegálása iskolák intézményi tanácsába ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL 8901 Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 17-19. 92/502-100, fax: 92/311-474 E-mail: balaicz@zalaegerszeg.hu napirendi pont ELŐTERJESZTÉS Zalaegerszeg Megyei Jogú

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről április 29.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről április 29. Ügyszám: 87-57/2015. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2015. április 29. Nyirád 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád és

Részletesebben

KMJV Közgyűlésének 2015. szeptember 10-i ülésén szereplő napirendek: KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KAPOSFÜREDI TELEPÜLÉSRÉSZI ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐKÖNYV

KMJV Közgyűlésének 2015. szeptember 10-i ülésén szereplő napirendek: KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KAPOSFÜREDI TELEPÜLÉSRÉSZI ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐKÖNYV KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KAPOSFÜREDI TELEPÜLÉSRÉSZI ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Kaposfüredi Településrészi Önkormányzatának 2015. szeptember 1-én a Kaposfüredi

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. Határozati javaslatként a testületi ülés napirendjének a meghívóban szereplő napirendi pontok tárgyalását javasolja.

J E G Y ZŐKÖNYV. Határozati javaslatként a testületi ülés napirendjének a meghívóban szereplő napirendi pontok tárgyalását javasolja. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-11/2014.NY. J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 29-én,

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Pénzügyi és Költségvetési Bizottsága Ikt. szám: 17-2/7/2012.

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Pénzügyi és Költségvetési Bizottsága Ikt. szám: 17-2/7/2012. Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Pénzügyi és Költségvetési Bizottsága Ikt. szám: 17-2/7/2012. JEGYZŐ KÖNYV amely készült a Pénzügyi és Költségvetési Bizottság 2012. augusztus

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-4/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014. március 25-én (kedden) 14 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 3/2014.(III.26.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Ügyrendi Bizottság részéről:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Ügyrendi Bizottság részéről: Jegyzőkönyv Készült: 2015. május 13-án, szerdán, 9.15 órakor, Szolnokon, a Megyeháza Márványtermében megtartott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága, valamint a Pénzügyi és Területfejlesztési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Iktatószám: 1236-4/2011.

JEGYZŐKÖNYV. Iktatószám: 1236-4/2011. Iktatószám: 1236-4/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Soponya Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 29. napján 13:00 órakor, a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében (8123 Soponya,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Pénzügyi Bizottsága által 2016. május 19-én 17.00 órai kezdettel megtartott üléséről Jelen vannak: Mellékelt jelenléti ív szerint Helye: Önkormányzat hivatalának tanácskozó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-2/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 27-én 16,00

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 1653/4/2015 Magyarcsanádi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 7. napján 14.30 órakor megtartott rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Határozatok :

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről december 29.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről december 29. Ügyszám: 133-147/2017. JEGYZŐKÖNYV Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének nyilvános üléséről 2017. december 29. Nyirád 2017 1 Jegyzőkönyv Készült: Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottságának 2014. december 9-én 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatalban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Robert Leeb terem.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Robert Leeb terem. Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal Szentgotthárd 160-21/2017. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szentgotthárd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. július 12-én 9: 01 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 451/5/2016. Magyarcsanádi Román Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 15. napján 09.00 órakor megtartott,soros, nyílt ülésének Határozatok : J E G Y Z Ő K ÖN Y V

Részletesebben

MŰSZAKI ELLENŐRI FELADATOKRA ÉRKEZETT ÁRAJÁNLAT ELFOGADÁSA, SZERZŐ- DÉS JÓVÁHAGYÁSA

MŰSZAKI ELLENŐRI FELADATOKRA ÉRKEZETT ÁRAJÁNLAT ELFOGADÁSA, SZERZŐ- DÉS JÓVÁHAGYÁSA RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 15-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének november 15-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 15-én megtartott rendkívüli üléséről Helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal 2473. Vál, Vajda János u. 2. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem

JEGYZŐKÖNYV. Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Kajászó Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2013. október 29-i együttes üléséről Helye: Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó

Részletesebben

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2015. június 23-án tartott. n y í l t ülésének jegyzőkönyve

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2015. június 23-án tartott. n y í l t ülésének jegyzőkönyve Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 23-án tartott n y í l t ülésének jegyzőkönyve Az ülésen alkotott rendelet száma Tárgya 9/2015. (VI. 24.) 2015. évi költségvetési rendelet

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK augusztus 4-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK augusztus 4-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. augusztus 4-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek NAPIREND Napirendek:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Zagyva Jánosné

JEGYZŐKÖNYV. Zagyva Jánosné 2965-10/2010. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában 2010. augusztus 18-án megtartott Pénzügyi Bizottsági ülésen elhangzottakról. Jelen vannak: Orosz Lászlóné Kiss Barnabás

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyilvános üléséről. 1 Jegyzőkönyv rendkívüli, nyilvános üléséről. Időpont: 2011. november 14. Helyszín: Polgármesteri Hivatal, 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u. 39. Jelen vannak: Szavazati joggal meghívottak: Bajkai János polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. július hó 5. napján, a városháza I. emeleti nagytanácskozó termében megtartott 17. rendkívüli, nyílt ülés jegyzőkönyve. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kérem, szavazzunk a napirendről, a meghívóban szereplő sorrendben. A bizottság határozatképes, a döntéshez minősített többség szükséges.

JEGYZŐKÖNYV. Kérem, szavazzunk a napirendről, a meghívóban szereplő sorrendben. A bizottság határozatképes, a döntéshez minősített többség szükséges. Ügyiratszám: 58.566 36 / 2013. Ügyintéző: Schmidt Erika JEGYZŐKÖNYV amely készült a Gazdasági Bizottság 2013. december 19 én 9:30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről, a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 26-án megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 26-án megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. október 26-án megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m: Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Határozat száma

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 8.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 8. Ügyszám: 87-75/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános, rendkívüli üléséről 2015. június 8. Nyirád 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános, rendkívüli üléséről Nyirádi Közös Önkormányzati Hivatal Nyirád,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. július 04-én megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m: Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Határozat száma

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az előterjesztések zárt ülésen történő tárgyalását elfogadta.

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az előterjesztések zárt ülésen történő tárgyalását elfogadta. 03-3/15-26/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. szeptember 15-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. 1 Jegyzőkönyv Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. Időpont: 2010. március 2. Helyszín: Községi Önkormányzat székhelye, 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u.

Részletesebben

SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL

SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztály 6720 Szeged, Széchenyi tér 11. 62/564-364 Iktatószám: 23924-49//2016. Előadó: dr. Antal Anikó 564-223 Tárgy:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 3. Településrészi Önkormányzati tájékoztatók, egyéb feladatok Előterjesztő: Nagy Attila tanácsnok

JEGYZŐKÖNYV. 3. Településrészi Önkormányzati tájékoztatók, egyéb feladatok Előterjesztő: Nagy Attila tanácsnok KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KAPOSFÜREDI TELEPÜLÉSRÉSZI ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Kaposfüredi Településrészi Önkormányzatának 2019. május 28-án a Kaposfüredi Művelődési

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készület Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 26-án 11.30 órai kezdettel tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről

15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye

Részletesebben

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Község Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 26.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat 2015. március 26-án 18.00 órakor megtartott üléséről.

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 12.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 12. Ügyszám: NY/59-78/2019. JEGYZŐKÖNYV nyilvános, rendkívüli üléséről 2019. június 12. Nyirád 2019 1 Jegyzőkönyv Készült: nyilvános, rendkívüli üléséről Az ülés helye: Nyirádi Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc 2/A MEGHÍVÓ

BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc 2/A MEGHÍVÓ BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc u 2/A MEGHÍVÓ Bögöt Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. szeptember 4-én (hétfőn) 10:00 órai kezdettel a Bögöt Község Önkormányzata

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 23- án, a Községházán (Ötvöskónyi, Fő utca 51.) megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pusztai

Részletesebben

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről JEGYZŐKÖNV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2014. június 17-i rendkívüli üléséről Az ülés helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti díszterme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. március hó 20. napján, a városháza I. emeleti nagytanácskozó termében megtartott 6. rendkívüli, nyílt ülés jegyzőkönyve. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Mogyorósbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének február 29-én órai kezdettel megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Mogyorósbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének február 29-én órai kezdettel megtartott ülésén. Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Jelen vannak Mogyorósbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. február 29-én 13.00 órai kezdettel megtartott ülésén. Polgármesteri Hivatal Mogyorósbánya,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Készült Győrújbarát Község Önkormányzata képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatalban

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend: 3./ Javaslat a 2010. évi költségvetés végrehajtásáról szóló rendelet és szöveges beszámoló elfogadására

Jegyzőkönyv. Napirend: 3./ Javaslat a 2010. évi költségvetés végrehajtásáról szóló rendelet és szöveges beszámoló elfogadására Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 26-án 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Csernik

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottságának 2013. augusztus 27-én 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatalban

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 18.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 18. Ügyszám: 87-79/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános, rendkívüli üléséről 2015. június 18. Nyirád 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános, rendkívüli üléséről Nyirádi Közös Önkormányzati Hivatal Nyirád,

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND 1 ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek NAPIREND Napirendek:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. május 05-én Újtikoson az önkormányzat hivatalos helyiségében Újtikos Községi Önkormányzat -testülete nyílt r e n d k í v ü l i ülésén. Szavazati joggal jelen van: Tóth

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. április 29-én 19 órától megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. április 29-én 19 órától megtartott üléséről. Községi Képviselő-testület Csögle Szám: 229-4/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. április 29-én 19 órától megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Csögle

Részletesebben

1/2006. ÖKÜ. JEGYZŐKÖNYV

1/2006. ÖKÜ. JEGYZŐKÖNYV 1/2006. ÖKÜ. JEGYZŐKÖNYV Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2006. február 2-án 14 órai kezdettel megtartott soron kívüli testületi üléséről. Jelen vannak: Ramasz Imre polgármester,

Részletesebben

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 13. számú nyílt ülési J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Kisbágyon Község Önkormányzata

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 13. számú nyílt ülési J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Kisbágyon Község Önkormányzata Palotás Község Önkormányzata 13. számú nyílt ülési Kisbágyon Község Önkormányzata 7. számú nyílt ülési Szarvasgede Község Önkormányzata 8. számú nyílt ülési Készült: Palotás, Kisbágyon és Szarvasgede Községek

Részletesebben

A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében augusztus 8-án a képviselőtestület órakor kezdődő rendkívüli ülésén

A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében augusztus 8-án a képviselőtestület órakor kezdődő rendkívüli ülésén Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Rábapatona 129-12/2013. Készült: J e g y z ő k ö n y v A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében 2013. augusztus 8-án a képviselőtestület 10.00 órakor kezdődő

Részletesebben

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld községek képviselő-testületeinek április 11 -i nyilvános együttes ülésén.

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld községek képviselő-testületeinek április 11 -i nyilvános együttes ülésén. 1 ÁBRAHÁMHEGY- BALATONRENDES -SALFÖLD KÖZSÉGEK KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI -------------------------------------------------------- Ikt.szám: 620-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. mely készült Makád község Képviselő-testületének Szigetbecse Község Képviselőtestületével

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. mely készült Makád község Képviselő-testületének Szigetbecse Község Képviselőtestületével J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Makád község Képviselő-testületének Szigetbecse Község Képviselőtestületével közösen 2011. április 27.-én megtartott üléséről a Petőfi Sándor Művelődési Házban - Szigetbecsén

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 8/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2018. augusztus 27. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. július 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. július 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről. Jegyzőkönyv Készült: 2011. július 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Radó Béla polgármester Balogh András képviselő Csatlós Csaba képviselő

Részletesebben

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila u. 19. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2014. február 10.-i ülésének J E G Y Z Ő

Részletesebben

Ö S S Z E F O G L A L Ó. Készült a Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottság november 10-ei üléséről

Ö S S Z E F O G L A L Ó. Készült a Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottság november 10-ei üléséről 03-3/12-28/2011. Ö S S Z E F O G L A L Ó Készült a Természeti és Emberi Erőforrás Fejlesztési Bizottság 2011. november 10-ei üléséről Helyszín: Polgármesteri Hivatal (Pécs, Széchenyi tér 1.) I. emelet

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZOKTATÁSI INTÉZMÉNYFENNTARTÓ TÁRSULÁS TÁRSULÁSI TANÁCSA Szám: 645-1/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Lesence Völgye Általános Iskola közös fenntartására létrejött Közoktatási Intézményfenntartó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére.

JEGYZŐKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére. JEGYZŐKÖNYV Készült: Sáregres Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. október 24-én 15.00 órai kezdettel a Községháza tanácstermében tartott üléséről. Jelen vannak: Tiringer Mária polgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kamond község képviselő-testületének 2013. október 29-én 18 óra 30 perctől megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kamond község képviselő-testületének 2013. október 29-én 18 óra 30 perctől megtartott testületi üléséről. Község képviselő-testület Kamond Szám: 372-14/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kamond község képviselő-testületének 2013. október 29-én 18 óra 30 perctől megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. július 15-én 8,30 órakor Apc község Önkormányzatának a polgármesteri hivatal tanácstermében megtartott - rendkívüli képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: jelenléti

Részletesebben

a u g u s z t u s 27- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 27- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. KISPIRIT Szám: 342-2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kispirit Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. április 29-én (hétfőn) 10,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A meghívottakból jelen van: Tóthné Titz Éva aljegyző, Biró Istvánné pénzügyi főmunkatárs Vókóné Bognár Ibolya vezető óvónő

Jegyzőkönyv. A meghívottakból jelen van: Tóthné Titz Éva aljegyző, Biró Istvánné pénzügyi főmunkatárs Vókóné Bognár Ibolya vezető óvónő Jegyzőkönyv Készült: Révfülöp és Térsége Óvodai Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanácsa 2015. február 10-én 8.30 órai kezdettel tartott üléséről. Az ülés helye: Községháza Szontagh Tamás terme Jelen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Sárospatak Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 10.416-3/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Sárospatak

Részletesebben

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 5. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 5. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. március 30-án megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

n o v e m b e r 3 - á n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

n o v e m b e r 3 - á n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

Ecsegfalva Község Önkormányzata 5515 Ecsegfalva, Fő u. 67 Tel/Fax: 66/ ,

Ecsegfalva Község Önkormányzata 5515 Ecsegfalva, Fő u. 67 Tel/Fax: 66/ , Ecsegfalva Község Önkormányzata 5515 Ecsegfalva, Fő u. 67 Tel/Fax: 66/487-100, e-mail: ecsegfalva@t-online.hu 200-6/2016.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A meghívottakból jelen van: Dr.Szabó Tímea jegyző, Biró Istvánné pénzügyi főmunkatárs, Vókóné Bognár Ibolya óvodavezető.

Jegyzőkönyv. A meghívottakból jelen van: Dr.Szabó Tímea jegyző, Biró Istvánné pénzügyi főmunkatárs, Vókóné Bognár Ibolya óvodavezető. Jegyzőkönyv Készült: Révfülöp és Térsége Óvodai Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanács 2014. augusztus 28-án (csütörtökön) 16.30 órai kezdettel tartott üléséről. Jelen vannak: Kondor Géza társulás

Részletesebben

11. SZ. JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Tiszagyendai Képviselő-testület 2012. június 15-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

11. SZ. JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Tiszagyendai Képviselő-testület 2012. június 15-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 11. SZ. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Tiszagyendai Képviselő-testület 2012. június 15-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. Jelen vannak: A mellékelt jelenléti ív alapján. Pisók István polgármester:

Részletesebben

Balatonederics Települési Önkormányzat Képviselő-testülete 8312 Balatonederics, Kossuth u. 84. Telefon: 466-133, fax: 566-023. J e g y z ő k ö n y v

Balatonederics Települési Önkormányzat Képviselő-testülete 8312 Balatonederics, Kossuth u. 84. Telefon: 466-133, fax: 566-023. J e g y z ő k ö n y v Ügyiratszám: 20-15/2009. Balatonederics Települési Önkormányzat Képviselő-testülete 8312 Balatonederics, Kossuth u. 84. Telefon: 466-133, fax: 566-023 J e g y z ő k ö n y v Készült: Az ülés helye: Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2015. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V VÁRBALOG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. április 27-én megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Várbalog Község Önkormányzata

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. A Lövői KÖH 2015.évi működéséről szóló beszámoló elfogadása

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. A Lövői KÖH 2015.évi működéséről szóló beszámoló elfogadása Községi Önkormányzat Nemeskér 12 /2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V H A T Á R O Z A T N A P I R E N D 55/2015.(XII.16.) Az ülés napirendi pontjainak elfogadása 56/2015.(XII.16.) Családsegítő és Gyermekjóléti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető. Meghívottak: az 5. Sz. Általános Iskola igazgató-helyettese a Kodály Zoltán Általános Iskola igazgató-helyettese

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető. Meghívottak: az 5. Sz. Általános Iskola igazgató-helyettese a Kodály Zoltán Általános Iskola igazgató-helyettese JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottságának 2013. április 23-án 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatalban

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE június 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE június 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. június 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 65/2014.(VI.05.) Kt. Hat. A napirendi pontra tett javaslatról 66/2014.(VI.05.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 6-A/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ÁPRILIS 11-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ÁPRILIS 11-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK Ikt.szám: 32-6/2016. PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. ÁPRILIS 11-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATOK SZÁMA: 139, 140, 141, 142/2016. (IV. 11.) 2 Jegyzőkönyv Készült

Részletesebben

Összefoglaló. a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről

Összefoglaló. a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről 03-3/63-5/2015. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

Iktatószám: 542-4/2007

Iktatószám: 542-4/2007 JEGYZŐKÖNYV A Pénzügyi Bizottság 2007. március 21.-én megtartott üléséről Iktatószám: 542-4/2007 Jelen vannak: Nagy István Elnök Orosz Lászlóné Képviselő tag Jékli Sándor Képviselő tag Kiss Barnabás Szakértő

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága április 5-i üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága április 5-i üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága 2007. április 5-i üléséről. Helyszín: Megyeháza, Külső-Szolnok terem Jelen vannak: Molnár Imre, a Bizottság elnöke

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről augusztus 14.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről augusztus 14. Ügyszám: NY/104-76/2018. JEGYZŐKÖNYV nyilvános üléséről 2018. augusztus 14. Nyirád 2018 1 Jegyzőkönyv Készült: nyilvános üléséről Az ülés helye: Nyirádi Közös Önkormányzati Hivatal Nyirád, Szabadság u.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. szakértő külső tag

JEGYZŐKÖNYV. szakértő külső tag Iktatószám: 5956-16/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Alpolgármester Úr irodájában 2012. június 28-án a Rendkívüli Költségvetési és Gazdálkodási Bizottság nyílt

Részletesebben

Tarhos Község Önkormányzata 4 igen szavazattal - ellenszavazat és tartózkodás nélkül - a jegyzőkönyv hitelesítő személyére tett javaslatot elfogadja.

Tarhos Község Önkormányzata 4 igen szavazattal - ellenszavazat és tartózkodás nélkül - a jegyzőkönyv hitelesítő személyére tett javaslatot elfogadja. Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testülete 5641 Tarhos, Petőfi u. 2. J e g y z ő k ö n y v Készült: Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 17-én megtartott soron következő

Részletesebben

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK:

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK: Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 8/2018. 8.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörögi Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében (2135 Csörög, Akácfa utca 30.) szám alatti épületben

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV N A P I R E N D

JEGYZŐKÖNYV N A P I R E N D Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi utca 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-11/2017.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. augusztus 2-án,

Részletesebben

Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete augusztus 21. napján megtartott soron kívüli ülésének. J e g y z ő k ö n y v e

Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete augusztus 21. napján megtartott soron kívüli ülésének. J e g y z ő k ö n y v e Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. augusztus 21. napján megtartott soron kívüli ülésének J e g y z ő k ö n y v e 60/2014./VIII.21./ számú testületi határozat A napirendről 61/2014./VIII.21./

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 17- án ( pénteken ) 15.30 --órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza Jelen vannak: Fischer

Részletesebben

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. JÚNIUS 10-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. JÚNIUS 10-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. JÚNIUS 10-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 39/2014. (VI. 10.) számú BKt. határozat 40/2014. (VI. 10.) számú BKt. határozat 41/2014.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 72/2017. (VIII. 02.) HATÁROZATA

JEGYZŐKÖNYV BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 72/2017. (VIII. 02.) HATÁROZATA BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8255 Balatonrendes, Fő u. 1. Szám: 212-10/2017/K. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonrendes Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. augusztus 2. napján

Részletesebben

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. április 30-án (csütörtök) 15:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Perkáta, 2015. április 30.

Részletesebben