Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint"

Átírás

1 Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Kiadás dátuma: Módosítás/revízió: Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név: Zwaluw Tűzálló Tömítő 1200 C 1.2 Az anyag/készítmény használata: Szigetelőanyag, ragasztó Cikkszám: 765F -766F 1.3 Gyártó cég neve: Den Braven Sealants BV Címe: Denariusstraat 11, 4903 RC Osterhout, Netherlands Telefon: +31 (0) Fax: +31 (0) info@denbraven.nl Internet: Importáló/forgalmazó cég neve: DEN BRAVEN Magyarország Kft. Személy neve: ifj. Strahl István Címe: 2051 Biatorbágy Rozália park 2. Telefon: Fax: info@denbraven.hu További információ: Den Braven Sealants BV Címe: Denariusstraat 11, 4903 RC Osterhout, Netherlands Telefon: +31 (0) Fax: +31 (0) info@denbraven.nl Sürgősségi telefon: Tel: Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat 1096 Budapest, Nagyvárad tér Veszélyek azonosítása Veszélyjel: Xi; Irritatív

2 Egészségre gyakorolt hatások: A Készítmények általános besorolási EK irányelveinek legfrissebb változatának kalkulációi szerint a termék jelölése kötelező. R-mondatok: R 41 Súlyos szemkárosodást okozhat. Besorolás: Megfelel az aktuális EG-listáknak; a szakirodalommal és a gyártó cég által megadott adatokkal kiegészítve. 3. Összetevők Kémiai jellemzők: Az alábbi összetevőkből és ártalmatlan adalékokból áll. CAS-szám EINECS-szám Veszélyjel Tömeg % R-mondatok Nátrium-szilikát Xn; Xi % R 22; 37/38; 41 Az R- és S-mondatok szövege a 16. pontban olvasható. 4. Elsősegélynyújtási intézkedések: Belélegzés esetén: Gondoskodjunk friss levegőről. Panasz esetén forduljunk orvoshoz. Bőrrel való érintkezés esetén: A termék általában nem irritálja a bőrt. Szembejutás esetén: Azonnal öblítsük ki a szemünket bő, folyó vízzel néhány percig. Forduljunk orvoshoz, ha a panaszok nem múlnak. Lenyelés esetén: Ne hánytassunk, azonnal hívjunk orvosi segítséget. 5. Tűzvédelmi intézkedések: Megfelelő oltóanyagok: CO 2, poroltó vagy vízpermet. Nagyobb tüzet vízpermettel vagy alkoholnak ellenálló habbal oltsunk. Különleges védőfelszerelés: Környezeti levegőtől független légzésvédő berendezés. 6. Intézkedések véletlen környezetbe engedés esetén: Emberek védelmére vonatkozó előírások: Védőfelszerelés viselése indokolt. A környezet védelmére vonatkozó előírások: Sok vízzel hígítsuk. Ne engedjük csatornába, talajba vagy bármilyen élővízbe folyni. Amennyiben mégis megtörténik, azonnal értesítsük az illetékes hatóságokat.

3 Tisztítás/összegyűjtés: Folyadékot megkötő anyaggal (homok, kovaföld, savmegkötő anyag, univerzális megkötő anyag, fűrészpor) itassuk fel. Mechanikusan szedjük fel. További információk: A személyi védelmi felszerelésekről lásd a 8. pontban közölt információkat. 7. Kezelés és tárolás 7.1 Kezelés: Biztonságos kezelésre vonatkozó információk: Nem szükségesek. Tűz- és robbanásvédelmi információk: Nem szükségesek. 7.2 Raktározás: Raktárakra és tartályokra vonatkozó kitételek: Nincsenek. Együttes tárolásra vonatkozó kitételek: Különleges intézkedés nem szükséges. Tárolásra vonatkozó további kitételek: Nincs. 8. Az expozíció ellenőrzése/egyéni védelem További kitételek a technikai melléklethez: nincs további kitétel, ld. 7. pont. A termék nem tartalmaz releváns mennyiségű kritikus határértékkel rendelkező összetevőt, melyeket munkavédelmi szempontok miatt ellenőrizni kellene. További információ: a létrehozáskor érvényes listák az irányadók Foglalkozási expozíció ellenőrzése Személyi védelem: A szennyezett ruházatot azonnal vegyük le. Munkahelyi szünetek előtt és a munka befejezésekor mossunk kezet. Kerüljük a szemmel való érintkezést. Légzésvédelem: Nem szükséges. Kézvédelem: A kesztyű anyaga ellenálló kell, hogy legyen a készítménnyel szemben. Tesztek hiányában a kesztyű anyagára nem tudunk javaslatot tenni, azt az áteresztési időt, diffúziós arányt és a lebomlást figyelembe véve kell meghatározni. A kesztyű anyaga: A megfelelő kesztyű kiválasztása nem csak az anyagon múlik, hanem egyéb minőségbeli tulajdonságokon, és gyártónként változik. Ahogy a termékünk is több anyag összetétele, a kesztyű ellenállása nem számítható ki előre, ezért a használat előtt ellenőrizendő! A pontos áteresztési időt a gyártó határozza meg. Szemvédelem: Jól záró védőszemüveg szükséges.

4 9. Fizikai és kémiai tulajdonságok DEN BRAVEN Magyarország Kft. Halmazállapot: paszta Szín: fekete Szag: jellegzetes Olvadáspont: 0 C Forráspont: 100 C Lobbanáspont: --- Gyulladáspont: --- Öngyulladás: --- Robbanásveszély: Nem robbanásveszélyes. Robbanáshatárok: --- Gőznyomás: --- Sűrűség 20 o C-on: 1,95 g/cm 3 Oldhatóság/elegyíthetőség vízben: teljes mértékben oldódik. ph-érték: --- Oldószertartalom: VOC (EC): 0,00 % VOC (EC): g/l 10. Stabilitás és reakciókészség Termikus bomlás, kerülendő körülmények: Rendeltetésszerű használat esetén nincs. Veszélyes reakciók: Nem ismertek. Veszélyes bomlástermékek: Nem ismertek. 11. Toxikológiai információk Akut toxicitás: Primér ingerhatás: Bőrön: Nem ismert. Szemre: Erősen irritáló hatású, komoly szemkárosodást okozhat. Szenzibilizáló hatás: Nem ismert. További toxikológiai információk: A besorolás a 67/548/EGK, a 1999/45/EK irányelvek, ill. 44/2000.(XII.27) EüM rendelet értelmében készült. 12. Ökotoxicitás Általános információk: Vízveszélyességi osztály: 1 (a gyártó besorolása/ajánlása szerint): A vizeket enyhén veszélyezteti. Hígítatlan állapotban / nagyobb mennyiségben ne engedjük talajvízbe, a környezeti vizekbe, vagy a csatornahálózatba. 13. Hulladékkezelés, ártalmatlanítás: A hulladékgazdálkodásról szóló évi XLIII. törvény alapján. 98/2001 (VI.15.) Korm. r., a veszélyes hulladékok nyilvántartására és kezelésére vonatkozó jogszabály.

5 16/2001 (VII.18.) KöM rendelet, a hulladékok jelölése és nyilvántartására vonatkozó jogszabály. NEM keverhető háztartási hulladékhoz, ne engedjük a csatornába! Európai Hulladék Katalógus szerint: szerves oldószereket vagy más veszélyes anyagokat tartalmazó ragasztók, tömítőanyagok hulladékai Szennyezett csomagolás: a 98/2001. (VI.15.) Korm.r., a veszélyes hulladékok nyilvántartására és kezelésére vonatkozó jogszabály, valamint a 16/2001 (VII.18.) KöM rendelet, a hulladékok jelölése és nyilvántartására vonatkozó jogszabály előírásai szerint. Egyebekben a hulladékgazdálkodásról szóló évi XLIII. törvény alapján. Javasolt tisztítószerek: Víz, szükség esetén tisztítószer. 14. Szállításra vonatkozó információk Az ADR/RID-nek és GGVS/GGVE-nek megfelelően (határátlépéssel): --- Tengeri szállítás: IMDG/GGVSee-kódoknak megfelelően: --- Légi szállítás: ICAO-TI és IATA-DGR kódoknak megfelelően: Szabályozási információk EGK irányelvek szerinti jelölés: A termék besorolása és jelölése az EK irányelvek szerint történik. Veszélyjel: Xi; Irritatív R-mondatok: R 41 Súlyos szemkárosodást okozhat. S-mondatok: S 2 S 26 S 39 S 46 Gyermekek kezébe nem kerülhet. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni Szem-/arcvédőt kell viselni. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Előírás szerinti megjelölés A termék a 3/2006. (I.26) EüM rendelet az Európai Unióban osztályozott veszélyes anyagok jegyzékéről és a 33/2004. (IV.26.) EszCsM rendelettel módosított 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet (a veszélyes anyagokkal és a veszélyes készítményekkel kapcsolatos egyes eljárások,

6 illetve tevékenységek részletes szabályairól) szerint került besorolásra. A biztonsági adatlapok tartalmi és formai követelményeinek kialakításánál az Európai Parlament és a Tanács 1907/2006/EK rendelete a vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról (REACH), az Európai Vegyianyagügynökség létrehozásáról, az 1999/45/EK irányelv módosításáról, valamint a 793/93/EGK tanácsi rendelet, az 1488/94/EK bizottsági rendelet, a 76/769/EGK tanácsi irányelv, a 91/155/EGK, a 93/67/EGK, a 93/105/EK és a 2000/21/EK bizottsági irányelv hatályon kívül helyezéséről. előírásait vettük figyelembe. Az 67/548/EK és a 1999/45/EK címkézési direktívák szerint. 16. Egyéb Ezen termékismertetőnket a legjobb műszaki ismereteink, tapasztalataink, vizsgálataink szerint állítottuk össze. Általános útmutatást nyújt, és nem vonatkozik konkrét alkalmazási esetekre. A termékismertető tartalma azonban nem képezi jogi kötelezettség tárgyát, a benne foglalt adatokra hivatkozva kárigény nem érvényesíthető. R-mondatok: R 22 R 37/38 R 41 Lenyelve ártalmas. Bőrizgató hatású, izgatja a légutakat. Súlyos szemkárosodást okozhat. S-mondatok: S 2 S 26 S 39 S 46 Gyermekek kezébe nem kerülhet. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni Szem-/arcvédőt kell viselni Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni Az adatlap a gyártó adatlapja, besorolásai, egyes összetevőkről közölt információi alapján készült! A termékre a évi XXV. törvény a kémiai biztonságról és a vonatkozó rendelkezései, 44/2000. (XII.27) EüM rendelet a veszélyes anyagokkal és veszélyes készítményekkel kapcsolatos egyes eljárások, illetve tevékenységek részletes szabályairól előírásai az irányadók. Figyelembe veendő még az Európai Parlament és a Tanács 1907/2006/EK rendelete a vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról (REACH), az Európai Vegyianyag-ügynökség létrehozásáról, az 1999/45/EK irányelv módosításáról, valamint a 793/93/EGK tanácsi rendelet, az 1488/94/EK bizottsági rendelet, a 76/769/EGK tanácsi irányelv, a 91/155/EGK, a 93/67/EGK, a 93/105/EK és a 2000/21/EK bizottsági irányelv hatályon kívül helyezéséről, valamint a 13/2001. (IV.20) EüM-KöM együttes rendelettel módosított 41/2000 (XII.20) EüM-KöM együttes rendelet az egyes veszélyes anyagokkal ill. veszélyes készítményekkel kapcsolatos tevékenységek korlátozásáról.

6. Intézkedések véletlen környezetbe engedés esetén:

6. Intézkedések véletlen környezetbe engedés esetén: Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Kiadás dátuma: 2008. 10. 01. Módosítás/revízió: 2010. 10. 13. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név: Proby Akril

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Nyomtatás dátuma: 2009. 05. 05. Módosítás/revízió: 2009. 05. 12. Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név: Proby Díszléc

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint. Octenisept. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása:

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint. Octenisept. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Octenisept Nyomtatás dátuma: 2009. 06. 15. Módosítás/revízió: 2009. 11. 10. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Kiadás dátuma: 2009. 07. 20. Módosítás/revízió: 2009. 07. 31. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név: Tectane Levegőspray

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK 31. cikk szerint Kiadás dátuma: 2009. 10. 13. Módosítás/revízió: 2010. 09. 22. DEN BRAVEN Magyarország Kft. Biztonsági adatlap 1907/2006/EK 31. cikk szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint. Kodan Tücher. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása:

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint. Kodan Tücher. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: Kiadás dátuma: 2009. 03. 24. Módosítás/revízió: 2009. 09. 15. Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Kodan Tücher 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Nyomtatás dátuma: 2009. 06. 25. Módosítás/revízió: 2009. 08. 17. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név: Tectane

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok: Cikkszám: 125-031121 Anyag/készítmény használata: Nyomdafesték Gyártó/szállító: Torda Ink AB Åkerlund & Rausings

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Rebilda DC bázis Anyag/készítmény használata Csonkfelépítő anyag Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Fit Test C&B bázis Anyag/készítmény használata Fogászati mintázó anyag

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Kiadás dátuma: 2009. 07. 20. Módosítás/revízió: 2009. 09. 01. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név: Tectane Ékszíj

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Kiadás dátuma: 2009. 01. 05. Módosítás/revízió: 2012.05.14. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név: Tecseal Tecflex

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 A nyomtatás kelte 06.03.2013 Verziószám 5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: Meron AC por Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. 26962-53 Water, Ultra Pure APA Standard 1 Hardness

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. 26962-53 Water, Ultra Pure APA Standard 1 Hardness Oldal 1 -tól/-től 5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító CAS-szám: 7732-18-5 EK-szám: 213-791-2 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Mikrozid AF törlőkendők

Mikrozid AF törlőkendők Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Mikrozid AF törlőkendők Kiadás dátuma: 2009. 03. 24. Módosítás/revízió: 2009. 06. 29. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi

Részletesebben

Kodan forte színezetlen

Kodan forte színezetlen Kiadás dátuma: 2009. 07. 03. Módosítás/revízió: 2009. 10. 21. Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Kodan forte színezetlen 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1.1 Készítmény neve: ZWALUW MONTAGEFIX-W 1.2. A termékfelhasználása: Oldószermentes építőipari ragasztó. Importáló/forgalmazó cég

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1.1 Készítmény neve: ZWALUW MONTAGEFIX-W 1.2. A termékfelhasználása: Oldószermentes építőipari ragasztó. Importáló/forgalmazó cég BIZTONSÁGI ADATLAP Kiállítás kelte: 2009. 01. 05. 1.1 Készítmény neve: ZWALUW MONTAGEFIX-W 1.2. A termékfelhasználása: Oldószermentes építőipari ragasztó 1.3 Gyártó cég neve: Den Braven Sealants BV címe:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Bitumenréteg felhordás Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft. Epitöanyagiparl

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint. Desderman Gel. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása:

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint. Desderman Gel. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Desderman Gel Kiadás dátuma: 2009. 03. 24. Módosítás/revízió: 2009. 06. 29. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név:

Részletesebben

PROTECT Háztartási rovarirtó permet

PROTECT Háztartási rovarirtó permet BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: Rovarirtó permetezőszer A készítmény megnevezése:

Részletesebben

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Oldal:1/5 1. Termék neve 1.1.Kereskedelmi elnevezés: súrolópor 1.2.Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon:Fax: +36/62-242-238 1.3.Sürgősségi telefon: Monolit Trade Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Garzó Imre

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Az anyag a 67/548/EEC és a 1272/2008EK rendelet szerint veszélyességi osztályba nincs besorolva.

BIZTONSÁGI ADATLAP. Az anyag a 67/548/EEC és a 1272/2008EK rendelet szerint veszélyességi osztályba nincs besorolva. BIZTONSÁGI ADATLAP A készítés kelte: 2011. február 05. 1907/2006/EK rendeletnek megfelelő Biztonsági Adatlap 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Kereskedelmi megnevezés: GLICERIN

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Kiadás dátuma: 2009. 07. 20. Módosítás/revízió: 2009. 09. 01. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név: Tectane Szivárgásjelző

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (91/155-93/112/EGK) ATTRAFALL

BIZTONSÁGI ADATLAP (91/155-93/112/EGK) ATTRAFALL BIZTONSÁGI ADATLAP (91/155-93/112/EGK) ATTRAFALL 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALAT NEVE 1.1 Az anyag vagy készítmény azonosítása: Kereskedelmi név: Azonosítási szám: Attrafall OTH 5146/2001.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Kiadás dátuma: 2009. 07. 20. Módosítás/revízió: 2009. 09. 01. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név: Tectane Zsírzó

Részletesebben

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO 11014-1 szerint

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO 11014-1 szerint Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO 11014-1 szerint BA száma: 386438 Kiállítás kelte: 2010.06.07 1. Anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása Az anyag vagy a készítmény azonosítása: Az

Részletesebben

Biztonságtechnikai adatlap Készült az 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Kiállítás dátuma: 2010.09.30. Felülvizsgálat időpontja: 2010.11.03.

Biztonságtechnikai adatlap Készült az 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Kiállítás dátuma: 2010.09.30. Felülvizsgálat időpontja: 2010.11.03. Biztonságtechnikai adatlap Készült az 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Kiállítás dátuma: 2010.09.30. Felülvizsgálat időpontja: 2010.11.03. 1. verzió ARRIXACA ABLAKTISZTÍTÓ 750 ML SZÓRÓFEJES 1, AZ

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1. A TERMÉK ÉS A VÁLLALAT MEGNEVEZÉSE 1.1 Termék megnevezése: Fusion PF Seal - fényre kötő Pit & barázdazáró 1.2 Felhasználási terület: tömítés

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Structur Premium bázis Anyag/készítmény használata Ideiglenes Korona

Részletesebben

THERMOTEK Extra erős ragasztó és simítótapasz

THERMOTEK Extra erős ragasztó és simítótapasz BIZTONSÁGI ADATLAP TRILAK Festékgyártó KFT. Kiállítás kelte: 2007-06-06 Módosítás kelte: 2008-05-30 1. A készítmény és a vállalkozás azonosítása A készítmény felhasználása: ragasztó és simítótapasz Gyártó

Részletesebben

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I u 3 Dátum: 20080716 Oldal:1/5 Verzió: 2 1 Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Veszély esetén hívható: WONDERCLEAN ZSÍRTALANÍTÓ

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint. Mikrozid AF Liquid. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása:

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint. Mikrozid AF Liquid. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Mikrozid AF Liquid Kiadás dátuma: 2009. 06. 15. Módosítás/revízió: 2009. 06. 29. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi

Részletesebben

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Oldal:1/5 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon/Fax:: Sürgősségi telefon: Monolit Trade Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Garzó Imre utca 3. +36/62-241-239 Egészségügyi

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlapot

Biztonsági adatlapot Oldal 1 -tól 5 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállakozás azonosítása Az anyag vagy a készítmény azonosítása Az anyag/készítmény felhasználása tisztítószer Társaság/vállalkozás azonosítása Társaság

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint Kiállítva: 2004. november Módosítva: 2005 június 2006 augusztus 1. A készítmény és a vállalat azonosítása A készítmény azonosítása Ajánlott felhasználás

Részletesebben

Kiadás: 2010. 11. 07. Oldalszám: 1/5 Felülvizsgálat: 2010. 11. 13. Változatszám: 2

Kiadás: 2010. 11. 07. Oldalszám: 1/5 Felülvizsgálat: 2010. 11. 13. Változatszám: 2 Kiadás: 2010. 11. 07. Oldalszám: 1/5 1. A keverék és a társaság azonosítása 1.1. A keverék azonosítása: égetett alumíniumoxid kerámiák 1.2. A keverék felhasználása: szigetelőcső, gyújtógyertya szigetelő,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint Kiállítás kelte: 2002.április 1. A készítmény neve BREF WC-tisztító Tropic-mint Gyártó Forgalmazó Henkel Magyarország Körösladányi Gyára Vásártér 2 H-5516

Részletesebben

Mikrozid Sensitive Liquid

Mikrozid Sensitive Liquid Kiadás dátuma: 2009. 03. 24. Módosítás/revízió: 2009. 09. 29. Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Mikrozid Sensitive Liquid 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi

Részletesebben

Biztonsági adatlap az 1907/2006 EK rendelet szerint. Felhasználás: Hidegburkolásnál csempe és járólap ragasztóként. Gyártó/forgalmazó:

Biztonsági adatlap az 1907/2006 EK rendelet szerint. Felhasználás: Hidegburkolásnál csempe és járólap ragasztóként. Gyártó/forgalmazó: Oldalszám: 1/5 1 A készítmény és a vállalat azonosítása Felhasználás: Hidegburkolásnál csempe és járólap ragasztóként. Gyártó/forgalmazó: MC-BAUCHEMIE KFT. 1117 Budapest Hengermalom u. 47/A Fióktelep H-8246

Részletesebben

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO 11014-1 szerint

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO 11014-1 szerint Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO 11014-1 szerint BA száma: 309998 V001.0 Kiállítva: 2007. január Felülvizsgálva: 2009. augusztus 4 1. Anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5 Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó, szállító cég: Importáló cég: Cím: Telefon:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP oldalszám: 1/5 a 44/2000 (XII.27.) EüM-rendelet szerint Nyomtatás:

BIZTONSÁGI ADATLAP oldalszám: 1/5 a 44/2000 (XII.27.) EüM-rendelet szerint Nyomtatás: BIZTONSÁGI ADATLAP oldalszám: 1/5 a 44/2000 (XII.27.) EüM-rendelet szerint Nyomtatás: 1. Anyag-/elkészítési- és cégmegjelölés: A termékkel kapcsolatos adatok: Felhasználási terület: Építmények felújítása

Részletesebben

MESTER Mennyezetlap és Díszléc Ragasztó

MESTER Mennyezetlap és Díszléc Ragasztó (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 6 Verziószám: 2015/1 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2015.03.20 Felülvizsgálat kelte: Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK - ISO 11014-1 szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK - ISO 11014-1 szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK - ISO 11014-1 szerint SDS No.: 40666 Kiállítva: 2005 augusztus Fellvizsgálva: 2007 júl. 23 1. A készítmény és a vállalat azonosítása A készítmény azonosítása Ajánlott felhasználás

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1./5 oldal az Európai Parlament és a Tanács 1907/2006/EK sz. rendelet 31. szakasza szerint

Biztonsági adatlap 1./5 oldal az Európai Parlament és a Tanács 1907/2006/EK sz. rendelet 31. szakasza szerint Biztonsági adatlap 1./5 oldal * 1. Az anyag ill. az elegy, valamint a vállalkozás beazonosítása - Termék beazonosítása - - Az anyag vagy az elegy releváns, beazonosított felhasználási céljai és azok, melyeket

Részletesebben

Biztonsági adatlap Ellenőrizve: /2010/EU szerint A magyar változat készült: Változat

Biztonsági adatlap Ellenőrizve: /2010/EU szerint A magyar változat készült: Változat Speciális vízkőoldó kapszulás gépekhez 1/5 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása: 1.1.A keverék neve: Speciális vízkőoldó kapszulás gépekhez (Entkalker Kapselmaschinen) 1.2. Felhasználás:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Nyomtatás dátuma: 2009. 01. 05. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: - A termék részletei - Kereskedelmi név: 6.10 ZWALUW MONTAGEFIX-N

Részletesebben

Oldalszám: 1/5 1 Anyag-/elkészítési- és cégmegjelölés A termékkel kapcsolatos anyagok Gyártó/forgalmazó: MC-BAUCHEMIE KFT. H-8246 Tótvázsony-Kövesgyűrpuszta Pf. 2. Tel./Fax.: +36/ 88 266 105 266 038 Információt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Vastag bitumenréteg felhordás Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint. Desderman Pure. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása:

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint. Desderman Pure. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: Kiadás dátuma: 2009. 03. 24. Módosítás/revízió: 2010. 01. 10. Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Desderman Pure 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Készhabarcs Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft. Epitöanyagiparl és

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK szabályozás szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK szabályozás szerint Kiállítás dátuma: 2013. 06. 21. Verzió: 1 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Forgalmazó cég:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EK - ISO 11014-1 szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EK - ISO 11014-1 szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EK - ISO 11014-1 szerint SDS No: 132097 Kiállítva: 1999. szeptember Átdolgozva: 2001. március 2004. augusztus 2005. július Felülvizsgálva: 2007. július 23. 1. A készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK szerint oldal 1 / 6 Biztonsági adatlap (SDB) száma: : 418094 Felülvizsgálat ideje:2010.12.03 Nyomtatás ideje: 2010.12.03. 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. 25609-15 A-1 Medium MPN Tubes

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. 25609-15 A-1 Medium MPN Tubes Oldal 1 -tól/-től 5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN BM 20 EC ROVARLÁRVAIRTÓ KONCENTRÁTUM 1.

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN BM 20 EC ROVARLÁRVAIRTÓ KONCENTRÁTUM 1. BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN BM 20 EC ROVARLÁRVAIRTÓ KONCENTRÁTUM 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: Rovarlárva

Részletesebben

EK-Biztonsági adatlap 91/155/EGK irányelve alapján

EK-Biztonsági adatlap 91/155/EGK irányelve alapján 1 Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása Adatok a termékről Kereskedelmi név: PINGO autósampon BIO 1L, P002709 Gyártó/ Beszállító HUNOLD Schmierstoffe GmbH Freisinger Straße 25-27 D-85386 Eching

Részletesebben

Satina Gold Kozmetikai Kft.

Satina Gold Kozmetikai Kft. 1. Termék neve Oldal:1/5 Kereskedelmi elnevezés: Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon/Fax: Sürgősségi telefon: Blue stone illatosított pissoir szagtalanító tabletta Satina Gold Kozmetikai Kft., +36/62-241-239

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 A nyomtatás kelte 20.03.2009 Felülvizsgálat 20.03.2009 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Provicol/SC bázis

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 91/155 EGK Irányelv és a 44/2000. (XII. 27.) EüM. Rendelet, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján.

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 91/155 EGK Irányelv és a 44/2000. (XII. 27.) EüM. Rendelet, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján. 1 BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 91/155 EGK Irányelv és a 44/2000. (XII. 27.) EüM. Rendelet, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján. A kiállítás kelte: 2006. június 7. Felülvizsgálva: 2008. augusztus

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Tömítőszer Gyártó/szállító: TKK Srpenica ob Soci, d.d. Srpenica

Részletesebben

ALEX SPRAY JAMBONOSO LIMPIAMUEBLES 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP

ALEX SPRAY JAMBONOSO LIMPIAMUEBLES 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP ALEX SPRAY JAMBONOSO LIMPIAMUEBLES 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2013.01.20. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a keverék neve):

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EK rendelet (REACH) és a 1272/2008 EK rendelet (GHS) szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EK rendelet (REACH) és a 1272/2008 EK rendelet (GHS) szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EK rendelet (REACH) és a 1272/2008 EK rendelet (GHS) szerint 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Nyomtatás dátuma: 2008. 12. 09. Módosítás/revízió: 2010. 11. 22. DEN BRAVEN Magyarország Kft. Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1

Részletesebben

Név: Poli-Farbe Vegyipari Kft. Cím: 6235 Bócsa, III. ker. 2. Tel.: 78 453 130 Fax: 78 453 014

Név: Poli-Farbe Vegyipari Kft. Cím: 6235 Bócsa, III. ker. 2. Tel.: 78 453 130 Fax: 78 453 014 Kiállítás kelte: 2004.12.13. 1. oldal, összesen: 6 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE 1.1.A készítmény neve: 1.2. Gyártó Név: Poli-Farbe Vegyipari Kft. Cím: 6235 Bócsa, III. ker. 2. Tel.: 78 453 130 Fax: 78 453 014

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 91/155 EECszabályozás szerint. Kiadás dátuma: 2007.06.07. Felülvizsgálva: 2010.12.15. Gardentop rágcsálóirtó blokk

BIZTONSÁGI ADATLAP A 91/155 EECszabályozás szerint. Kiadás dátuma: 2007.06.07. Felülvizsgálva: 2010.12.15. Gardentop rágcsálóirtó blokk BIZTONSÁGI ADATLAP A 91/155 EECszabályozás szerint Kiadás dátuma: 2007.06.07. Felülvizsgálva: 2010.12.15. Gardentop rágcsálóirtó blokk Sds kód 0/06 1. Anyag/készítmény és vállalat azonosítása Termék azonosítása:

Részletesebben

H Hódmezõvásárhely Garzó I. u. 3.

H Hódmezõvásárhely Garzó I. u. 3. Dátum: 2008.04.16 Oldal:1/5 Verzió: 2 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó és forgalmazó cég: Monolite Trade Kft. Cím: 6800 Hódmezõvásárhely, Garzó Imre utca 3. Telefon: 62/ 241-239 Fax: 62/ 242-238

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok: Cikkszám: 454-011455 Anyag/készítmény használata: Nyomdafesték hígító Gyártó/szállító: Torda Ink AB Åkerlund

Részletesebben

KIT COMPONENTS. Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code:

KIT COMPONENTS. Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code: 10.03.2011 KIT COMPONENTS Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code: 356-1261 Article number Description Quantity Symbols 6095F Antiserum Salmonella Vi (3 ml)

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó: Forgalmazó: Felelős személy: BRADOLIFE fertőtlenítő kendő fertőtlenítő kendő Florin Vegyipari és Kereskedelmi

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 A nyomtatás kelte 04.04.2008 Felülvizsgálat 04.04.2008 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Ufi Gel SC/P bázis

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Alkalmazási szektor

Részletesebben

Festékgyártó és Forgalmazó Kft.

Festékgyártó és Forgalmazó Kft. 1. A készítmény és a vállalkozás azonosítása SEFRA VOLLTONFARBE SZINEZŐ DISZPERZIÓ ÉS FESTÉK A készítmény felhasználása: Szinező diszperzió és festék Gyártó cég neve G. E. Habich S Söhne GmbH. Cím DE-34359

Részletesebben

PROTECT -B HÁZTARTÁSI POROZÓSZER

PROTECT -B HÁZTARTÁSI POROZÓSZER BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT -B HÁZTARTÁSI POROZÓSZER 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag és készítmény azonosítása: A készítmény típusa: inszekticid tartalmú

Részletesebben

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO szerint

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO szerint Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO 11014-1 szerint BA száma: 203938 Kiállítva: 2009.01.13. 1. Anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása Az anyag vagy a készítmény azonosítása: Az anyag/készítmény

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1/5 a 44/2000 (XII.27.) EüM-rendelet szerint Nyomtatás:

BIZTONSÁGI ADATLAP 1/5 a 44/2000 (XII.27.) EüM-rendelet szerint Nyomtatás: BIZTONSÁGI ADATLAP 1/5 a 44/2000 (XII.27.) EüM-rendelet szerint oldalszám: 1. Anyag-/elkészítési- és cégmegjelölés: A termékkel kapcsolatos adatok: Felhasználási terület: Falszárító vakolat weber.san WTA

Részletesebben

MESTER Dekor Ragasztó

MESTER Dekor Ragasztó (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 6 Verziószám: 2013/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2013. július 1. Felülvizsgálat kelte: Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK ISO 11014-1 szerint

Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK ISO 11014-1 szerint Biztonsági adatlap a 1907/2006/EK ISO 11014-1 szerint 1. oldal Biztonsági adatlap (SDB) száma: 152852 Felülvizsgálat ideje: 2009.12.07. Nyomtatás ideje: 2010.03.11. Kereskedelmi megjelölés: Tervezett alkalmazás:

Részletesebben

COOPEX-B TETŰIRTÓ POROZÓSZER

COOPEX-B TETŰIRTÓ POROZÓSZER BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP COOPEX-B TETŰIRTÓ POROZÓSZER 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: használatra kész, ember

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Ha az anyag a bőrre kerül, víz és szappan val/vel bőven azonnal le kell mosni.

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. Ha az anyag a bőrre kerül, víz és szappan val/vel bőven azonnal le kell mosni. Oldal 1 -től 5 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítója Az anyag vagy a készítmény azonosítása Anyag-csoport : A vállalat megnevezése 14191 Társaság : FINO GmbH Cím : Mangelsfeld 18

Részletesebben

Biztonsági adatlap. Felülvizsgálat dátuma: 2004.12.01. Oldal: 1/5 1. Anyag/készítmény- és a gyártó cég megnevezése

Biztonsági adatlap. Felülvizsgálat dátuma: 2004.12.01. Oldal: 1/5 1. Anyag/készítmény- és a gyártó cég megnevezése Felülvizsgálat dátuma: 2004.12.01. Oldal: 1/5 1. Anyag/készítmény- és a gyártó cég megnevezése Készítmény kereskedelmi megnevezése: NB 100 utókezelőszer Gyártó/Forgalmazó: SIKA HUNGÁRIA Kft. Utca/Postafiók:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP DOMESTOS FEHÉRÍTŐ, FEHÉRÍTŐ ÉS FERTŐTLENÍTŐ HATÁSÚ TISZTÍTÓSZER

BIZTONSÁGI ADATLAP DOMESTOS FEHÉRÍTŐ, FEHÉRÍTŐ ÉS FERTŐTLENÍTŐ HATÁSÚ TISZTÍTÓSZER BIZTONSÁGI ADATLAP DOMESTOS FEHÉRÍTŐ, FEHÉRÍTŐ ÉS FERTŐTLENÍTŐ HATÁSÚ TISZTÍTÓSZER 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A KÉSZÍTMÉNY NEVE TERMÉKSZÁM 8183808/25.05.05 A KÉSZÍTMÉNY

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: Bradoclean felületfertőtlenítő koncentrátum felületfertőtlenítő koncentrátum

Részletesebben

B I Z T O N S ÁG I AD ATLAP

B I Z T O N S ÁG I AD ATLAP 1. ANYAG-/ELŐKÉSZÍTÉSI ÉS CÉGMEGNEVEZÉS 1.1 Ytong vékonyágyazatú falazóhabarcs 1.2 Regisztrációs száma:okbi/821/2001 1.3 Az anyagok/készítmények felhasználása: Épületek pórusbeton falazatainak vékonyágyazatú

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Alkalmazás: Gyártó/forgalmazó: Felelős személy: BradoDerm Soft műtéti kézfertőtlenítő szer műtéti kézfertőtlenítő szer Florin

Részletesebben

LABOHIT. Biztonsági adatlap. Viaszdrót. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítója. 2. A veszély azonosítása

LABOHIT. Biztonsági adatlap. Viaszdrót. 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítója. 2. A veszély azonosítása Oldal 1 -től 5 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítója Az anyag vagy a készítmény azonosítása A vállalat megnevezése Társaság: Cím: Város: LH3727 / LH3728 / LH3729 / LH3730 FINO GmbH

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Aqua -480-ärter Cikkszám: 3806 Anyag/készítmény használata Edző Gyártó/szállító:

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P ANETTI textilöblítők Készült /2006 EK rendelet /REACH/ szerint

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P ANETTI textilöblítők Készült /2006 EK rendelet /REACH/ szerint 1 1. Termék neve 1.1.Termékazonosító ANETTI textilöblítő 1.2. Felhasználás: Textilanyag lágyítása, antisztatizálása 1.3.Gyártó/Forgalmazó cég: Luptovics Anett E.V.,H-5931 Nagyszénás,Honvéd u.5. Web: www.anetticlean.eu,info@anetticlean.eu

Részletesebben

Biztonsági adatlap (91/155/EGK)

Biztonsági adatlap (91/155/EGK) 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalat neve A termék adatai Cikkszám: 433 fekete Gyártó/Szállító: Noris-Color / R+C Zrt. Adatszolgáltató terület: Termékbiztonsági Osztály 2. Összetétel/információk

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Termék neve ÖKO-FLEX UNIVERZÁLIS MÉLYALAPOZÓ 1.1. Felhasználása Falazat dekoratív védelme.

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Termék neve ÖKO-FLEX UNIVERZÁLIS MÉLYALAPOZÓ 1.1. Felhasználása Falazat dekoratív védelme. 1 BIZTONSÁGI ADATLAP Kiállítás kelte 2010.11.29. 1. Termék neve ÖKO-FLEX UNIVERZÁLIS MÉLYALAPOZÓ 1.1. Felhasználása Falazat dekoratív védelme. 1.2. Gyártó/forgalmazó PEAKSTON Kft. 2336 Dunavarsány Bajai

Részletesebben

LAZURÁN Lenolajkence beeresztő és pórustömítő

LAZURÁN Lenolajkence beeresztő és pórustömítő BIZTONSÁGI ADATLAP TRILAK Festékgyártó KFT. Kiállítás kelte: 2007-06-15 Módosítás kelte: 2008-05-27 1. A készítmény és a vállalkozás azonosítása A készítmény felhasználása: Beeresztő és pórustömítő Gyártó

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 6391/3 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010 oldalszám: 1/4 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Blocset paste Anyag/készítmény használata Segédanyag műfogak előállításához

Részletesebben

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP PESTSTOP B 5 CS

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP PESTSTOP B 5 CS BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: mikrokapszulázott rovarirtó koncentrátum A készítmény

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma padlófelmosó Készült az 1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rendelet szerint 5.

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma padlófelmosó Készült az 1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rendelet szerint 5. 1. Termék neve 1.1.Kereskedelmi név: Dalma padlófelmosó 1.2. A termék felhasználása: Kő, linóleum padló felmosására 1.3.Gyártó és forgalmazó Satina Gold Kozmetikai Kft Kft. Cím: 6800 Hódmezővásárhely,

Részletesebben

Kiállítás dátuma / Referencia 2010. 08. 20. liprt Előző változat 2010. 01. 18. liprt/ v1 Nyomtatás dátuma 2010. 08. 20. lapsz. 1798 2.

Kiállítás dátuma / Referencia 2010. 08. 20. liprt Előző változat 2010. 01. 18. liprt/ v1 Nyomtatás dátuma 2010. 08. 20. lapsz. 1798 2. EU biztonsági adatlap Excite F DSC Kiállítás dátuma / Referencia 2010. 08. 20. liprt Előző változat 2010. 01. 18. liprt/ v1 Nyomtatás dátuma 2010. 08. 20. lapsz. 1798 2. változat Cég Ivoclar Vivadent AG,

Részletesebben

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO 11014-1 szerint

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO 11014-1 szerint Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK- ISO 11014-1 szerint BA száma: 93876 V000.0 Felülvizsgálva: 2010.09.03. 1. Anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása Az anyag vagy a készítmény azonosítása:

Részletesebben

: art.no /-356/-357/-358 Skin Protection Set Pro-Tec G290

: art.no /-356/-357/-358 Skin Protection Set Pro-Tec G290 1. SZAKASZ Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Márkanév 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Az anyag/keverék

Részletesebben