Pályázati kiírás. Fotózz Szepezdit! II. FOTÓPÁLYÁZAT - BALATONSZEPEZD & NYÁR. Németh Ferenc: Balatonszepezdi Krónika II. kötetében található kép

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Pályázati kiírás. Fotózz Szepezdit! II. FOTÓPÁLYÁZAT - BALATONSZEPEZD & NYÁR. Németh Ferenc: Balatonszepezdi Krónika II. kötetében található kép"

Átírás

1 Pályázati kiírás Fotózz Szepezdit! II. FOTÓPÁLYÁZAT - BALATONSZEPEZD & NYÁR Németh Ferenc: Balatonszepezdi Krónika II. kötetében található kép Mutassa be Balatonszepezdet fotóival! A pályázat célja Balatonszepezd értékeinek, itt élőknek, csodálatos tájának, élővilágának, valamint a természet ritka pillanatainak bemutatása, hogy ezen keresztül minél több helyen megismerjék Balatonszepezdet. Arra szeretnénk buzdítani az itt élőket, Szepezd és a Balatont kedvelőket, hogy mutassák be Szepezd csodáit pillanatfelvételeikkel. Képekben mondják el kinek mit jelent Balatonszepezd. Képeikkel szerezzenek örömet és bemutassák, milyen amikor Balatonszepezden nyár van. Kedvet csináljanak ahhoz, hogy miért érdemes nyáron pont Balatonszepezdre látogatni, ide a világ közepére. Pályázatunkkal szeretnénk kifejezni, milyen hálásak vagyunk mindazért, amit Balatonszepezd nyújt. Cím: Az évszakok Balatonszepezden II. FOTÓPÁLYÁZAT - BALATONSZEPEZD & NYÁR Kiíró: Balatonszepezdi Gesztenyevirág Nőegylet, 8252 Balatonszepezd, Nyár utca 2/b. A II. Fotópályázat - "Balatonszepezd & Tavasz" pályázat leadási határideje: Érvényes: től ig készült képek Pályázhat: a pályázaton bárki indulhat, nevezési díj nincs Mottó: képekben bemutatni Balatonszepezdet a nyári hónapokban.

2 1. Részvételi feltételek A pályázaton korhatár nélkül bárki részt vehet, kivétel a zsűri tagjai. Hobbi- és hivatásos fotográfus személy egyaránt pályázhat, aki a megadott feltételek szerint készíti el pályázati anyagát. A nevezés regisztrációhoz kötött. Regisztrációs lap a weboldalon található. 2. Kategóriák Balatonszepezd a vízből vízről, fentről hegyről : Németh Ferenc: Balatonszepezdi Krónika II. kötetében található képek A kategória címéhez illő felvételek. Emberek, strandok, part, épületek, fák, bokrok, utcák, terek, udvarok, vízi élmények, stb. A felsoroltak olyan ábrázolásban, hogy a képeken felismerhető legyen Balatonszepezd. Nyári élményeim Balatonszepezden : Németh Ferenc: Balatonszepezdi Krónika II. kötetében található képek Minden ami Balatonszepezden történik, nyári események, programok, élmények, főzések, stb. megörökítése.felsoroltak olyan ábrázolásban, hogy a képeken felismerhető legyen Balatonszepezd.

3 3. Díjazás Minden kategóriában egy győztesdíj kerül kiosztásra és egy különdíj a zsűri javaslata alapján. *Nyeremény ek: kategóriánként a zsűri által választott nyertesek és a különdíjra jelölt fotó tulajdonosai 1-1 db ajándékutalványt kapnak ,- Ft vásárlási utalvány Kalász Marianna, Liliomker weboldal: ,- Ft étkezési utalvány Theodóra Étterem, weboldal: * A nyeremény tovább ajándékozható! Facebook oldalunkon legtöbbet likeolt 2 kép készítője közönség díjat kap! Közönség díj: Tóth Gábor Ákos író könyve: 1-1db Édesvízi Mediterrán 3. A világ közepén 4. Zsűri, zsűrizés A Pályázat Fővédnöke: dr. Kopek Annamária (osztályvezető, Ökoturisztikai és Környezetinevelési Osztály, Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság) A zsűri tagjai: Ambrus Tamás, (fiatal fotós tehetség); Rostásy Szabó Mihály, (fotográfus, tanár, Magyar Újságírók Szövetsége Fotóriporterek Szakosztályának és a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének tagja); Schwanner Róbert (fotográfus, tanár); Tóth Gábor Ákos (író, újságíró, a Balaton irodalmi nagykövete ); Vókó László (BFNP munkatársa, Káli-Medence természetvédelmi őre, túravezetője, Gázló Környezet- és Természetvédő Egyesület elnöke) A beérkezett művek értékelését követően, minden kategóriából a zsűri választja ki az első helyezettet. A díjazottak fotói és a zsűri által választott további jó és érdekes képekből kiállítás nyílik Balatonszepezden. A győztes fotókat a weboldalon és facebook oldalon is közzé tesszük. 5. Pályázati Naptár Pályázati felhívás : Pályázat indítása: A pályázat beküldési határideje: A helyezések és díjazottak kiíró általi bejelentésére a díjkiosztón kerül sor. A kiállítás megnyitása, díjkiosztó: november A kiállítás megtekinthető: novemberben és decemberben A kiállítás ünnepélyes megnyitója és díjkiosztójának helyszíne a jelentkezők létszámának és a beküldött képek mennyiségének ismeretében később lesz megadva.

4 A fotópályázat kiállításának megnyitójával egybekötött díjátadóra, minden pályázó nyomtatott meghívót kap a nevezési lapján megadott címére. A díjazottakat a kiíró külön értesíti és kéri, hogy személyesen vegyenek részt a díjátadó ünnepségen. A kiíró fenntartja a jogot a változtatásra! 6. A pályázat beküldésének módja és technikai paraméterek A pályaművek kizárólag digitális formában, a megadott címre történő beküldéssel történnek. A pályázaton indulni szándékozóknak regisztrációs lap kitöltése kötelező! A téli pályázaton regisztráltaknak nem szükséges újra regisztrálniuk! Mindenki csak a saját maga által készített fotókkal pályázhat! Pályázni kizárólag és időpont között készült fotókkal lehet! Egy pályázó, szerzőként maximum digitalizált JPG, JPEG formátumú felvételt küldhet be kategóriánként. Nem kötelező minden kategóriában fotót beadni. A kategóriába a pályázó sorolja be fotóját. A pályázati anyagok beküldésekor, minden résztvevő köteles feltüntetni a fotó készítőjének nevét; a kép elnevezését, címét; melyik kategóriában pályázik a képpel; Balatonszepezd melyik részén (utca, stb.) készült a fotó; a kép készítésének a dátumát. A pályázati anyagok formai és technikai követelményei: A pályázat beküldése a fotozzszepezdit@gesztenyevirag.hu címre lehetséges. Beküldés: A képek én lesznek feltöltve a weboldalra és a facebook oldalra, ahol ig lehet a közönségdíjért likeokat gyűjteni. Közönségdíj nyerteseinek közzététele, nyeremény átadása: A kiíró elfogadja a mobiltelefonnal készített fotókat is! File-típus: JPG; JPEG, a legmagasabb képminőséggel elmentve. A feltöltendő képfájlokkal szemben támasztott követelmények: a fotó eredeti méretben való elküldése, minimum 1 MB, valamely általánosan használt képarány (pl. 4:3, 3:2, 16:9) JPEG formátum. Kérjük a pályázókat, hogy minden egyes feltöltött fotó mellé csatoljanak egy-egy rövid leírást, amely elmagyarázza, hogyan kapcsolódik a fotó a pályázati kiíráshoz és az adott kategóriához. A képfeldolgozás során történő beavatkozások elfogadásáról, mértékéről és természetességéről a zsűri dönt. Engedélyezett a kép megvágása, zavaró elemek levágása és a kép orientációjának megváltoztatása. Nem küldhetők be digitális módon keretezett, felirattal és dátummal ellátott képek! A kép egyes részeinek módosítása, illetve retusálása nem megengedett!

5 7. Szerzői és személyiségi jogi feltételek: Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelynek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyiségi jogait. Amennyiben a beadott fotók mégis más személyek szerzői vagy egyéb személyiségi jogait megsértik, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles a Balatonszepezdi Gesztenyevirág Nőegyletet mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni. Pályázó a pályázat megküldésével díjigényéről kifejezetten lemond az alábbi felhasználások tekintetében, illetve a fotók pályázatra való elküldésével díjigény nélkül engedélyezi, hogy: a Balatonszepezdi Gesztenyevirág Nőegylet a fotókat a pályázat idején a pályázattal kapcsolatos felületeken (web oldalak; facebook oldalak), és esetlegesen a pályázat kapcsán rendezendő kiállításon közzé tegye; a fotók a kiállítás keretében a nyilvánosság számára hozzáférhetők legyenek; a Balatonszepezdi Gesztenyevirág Nőegylet archívumában időbeli korlát nélkül tárolhassa a fotókat. A fenti célok érdekében jogosult a fotók tárolására digitális formában, illetve elektronikus eszközön. Balatonszepezdi Gesztenyevirág Nőegylet kommunikációs felületein (print és online) a képeket korlátlan ideig felhasználja Balatonszepezdi Gesztenyevirág Nőegylet a fotók kiállítása során biztosítja, hogy a pályázó neve fel legyen tüntetve. 8. Adatkezelés A megadott adatokat a Balatonszepezdi Gesztenyevirág Nőegylet adatbázisában rögzíti, azokat harmadik félnek nem adja ki. A pályázók a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataik (név, cím, lakcím, telefonszám) a Balatonszepezdi Gesztenyevirág Nőegylet, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyeremény odaítélése és a nyertesek értesítése céljából. 9. Felelősségkizárás A pályázatok hiányosságáért (név- vagy számelírás, konkrétumok hiánya stb.), értesítési késedelemért a Balatonszepezdi Gesztenyevirág Nőegylet nem vállal felelősséget. A pályázók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. A megadott adatok eredetét a pályázatra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Balatonszepezdi Gesztenyevirág Nőegyletnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a pályázókat terheli. A Balatonszepezdi Gesztenyevirág Nőegylet kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a pályázaton való részvétel során, a pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a pályázat során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A pályázó a pályázaton történő részvétellel automatikusan elfogadja jelen Szabályzatot, és kijelenti, hogy megadott adatai megfelelnek a valóságnak. Balatonszepezd,

6 Sok sikert és örömteli fotózást kívánunk!

Pályázati kiírás. Fotózz Szepezdit! II. FOTÓPÁLYÁZAT - BALATONSZEPEZD & ŐSZ

Pályázati kiírás. Fotózz Szepezdit! II. FOTÓPÁLYÁZAT - BALATONSZEPEZD & ŐSZ Pályázati kiírás Fotózz Szepezdit! II. FOTÓPÁLYÁZAT - BALATONSZEPEZD & ŐSZ Mutassa be Balatonszepezdet fotóival! A pályázat célja Balatonszepezd értékeinek, itt élőknek, csodálatos tájának, élővilágának,

Részletesebben

Pályázati kiírás. 1. Részvételi feltételek. Fotózz Szepezdit! II. FOTÓPÁLYÁZAT - BALATONSZEPEZD & TAVASZ

Pályázati kiírás. 1. Részvételi feltételek. Fotózz Szepezdit! II. FOTÓPÁLYÁZAT - BALATONSZEPEZD & TAVASZ Pályázati kiírás Fotózz Szepezdit! II. FOTÓPÁLYÁZAT - BALATONSZEPEZD & TAVASZ Mutassa be Balatonszepezdet fotóival! A pályázat célja Balatonszepezd értékeinek, itt élőknek, csodálatos tájának, élővilágának,

Részletesebben

TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat

TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat Beküldési határidő: 2017. július 31. fotopalyazat@kozut.hu A Magyar Közút Nonprofit Zrt. nyílt fotópályázatot hirdet a közutas élet képi megjelenítésének erősítésére. A

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Szallas.hu, oraatallitas.hu, szallasguru.hu

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához

PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához Tartalomjegyzék 1. Általános tudnivalók: 2 2. Pályázati feltételek és kategóriák: 2 2.1. Videó pályázat 2 2.2. Fotó pályázat 2 3. Pályázat

Részletesebben

Beküldési határidők: március 31., június 20., augusztus 20., szeptember 30.

Beküldési határidők: március 31., június 20., augusztus 20., szeptember 30. Fotópályázat 2019 Pályázati kiírás Beküldési határidők: 2019. március 31., június 20., augusztus 20., szeptember 30. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a KRESZ 3. (2) bekezdése értelmében járműben (járművön),

Részletesebben

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ 2016. november 8., kedd, 12 óra PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HELYE Országos Bírósági

Részletesebben

LUDOVIKA CAMPUS FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

LUDOVIKA CAMPUS FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS LUDOVIKA CAMPUS FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: A KKBK Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1027 Budapest, Horvát utca 12-26.) (továbbiakban:

Részletesebben

Pályázati kiírás Újpest Önkormányzata és az Újpesti Sajtó Kft. fotópályázatot hirdet Újpesti Élet-képek 2015 címmel.

Pályázati kiírás Újpest Önkormányzata és az Újpesti Sajtó Kft. fotópályázatot hirdet Újpesti Élet-képek 2015 címmel. Pályázati kiírás Újpest Önkormányzata és az Újpesti Sajtó Kft. fotópályázatot hirdet Újpesti Élet-képek 2015 címmel. A pályázat céljai, témái I. Sportos Újpest Sportolók munka közben, résztvevők a sportpartyn,

Részletesebben

Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2018 Részvételi szabályzat

Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2018 Részvételi szabályzat Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2018 Részvételi szabályzat 2018-ban újra Tondach Tetőfedő Rangadó pályázat! Az összdíjazás 1,2 millió forint idén is, melyet több helyezett között készpénzben osztunk

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

Írópályázat szabályzat

Írópályázat szabályzat Írópályázat szabályzat Jelen Pályázati szabályzat (a tvábbiakban: Szabályzat) vnatkzik a Sanma Budapest Zrt. (a tvábbiakban: Sanma) Nők Lapja Évszakk kiadványa által szervezett a Kiadjuk a könyvét! című

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra 2015 Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

A Pályázó kijelenti, hogy a Pályázatra történő jelentkezés során megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

A Pályázó kijelenti, hogy a Pályázatra történő jelentkezés során megadott adatai megfelelnek a valóságnak. Pályázati feltételek A jelen Pályázati feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Karnak Kft. (6721. Szeged, brüsszeli krt. 10/a által meghirdetett és a www.karnak.hu weboldalon elérhető, Az

Részletesebben

Kiíró: Central Médiacsoport Zrt., a Marie Claire magazin magyarországi kiadója

Kiíró: Central Médiacsoport Zrt., a Marie Claire magazin magyarországi kiadója Az év fiatal divattervezője pályázati kiírás Pályázati felhívás a Marie Claire és a Perwoll pályázatára Cím: Az év fiatal divattervezője pályázat Mottó: A szezon legerősebb feketéje: elegáns, látványos,

Részletesebben

Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára!

Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Scottie egy kis robot, aki azért járja az univerzumot, hogy a gyerekeket megtanítsa a robotika és a programozás

Részletesebben

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Alkotó Energia Közönségszavazás 2018. március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. (székhelye: 7030 Paks, Hrsz.: 8803/17.) (továbbiakban Szervező)

Részletesebben

Európai Diáksport Napja 2017 videobloggere. Pályázati felhívás és versenyszabályzat a Magyar Diáksport Szövetség pályázatára

Európai Diáksport Napja 2017 videobloggere. Pályázati felhívás és versenyszabályzat a Magyar Diáksport Szövetség pályázatára Európai Diáksport Napja 2017 videobloggere Pályázati felhívás és versenyszabályzat a Magyar Diáksport Szövetség pályázatára 1. Pályázati felhívás A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) Európai Diáksport Napja

Részletesebben

Legyél Te is mezőgépész! Országos Bajnokság JÁTÉKSZABÁLYZAT

Legyél Te is mezőgépész! Országos Bajnokság JÁTÉKSZABÁLYZAT A Játékszabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (a továbbiakban: Szervező) által szervezett Legyél Te is mezőgépész! Országos Bajnokság játékra

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS Kárpát-medencei fotópályázat Pályázati kategória kódja: REB-15-FOTO Meghirdetés dátuma: 2015. április 3. Magyarország Kormánya a 2013. október 29-én megjelent,

Részletesebben

DUNA ARÉNA - FOTÓPÁLYÁZAT A DUNA ARÉNÁRÓL PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

DUNA ARÉNA - FOTÓPÁLYÁZAT A DUNA ARÉNÁRÓL PÁLYÁZATI FELHÍVÁS DUNA ARÉNA - FOTÓPÁLYÁZAT A DUNA ARÉNÁRÓL PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: A KKBK Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1027 Budapest, Horvát utca

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. (1086 Budapest, Dankó u. 4-8., továbbiakban: Szervező) által Magyarország területén 2019. 03. 18. és 2019. 04. 18. között szervezett AVATAR KIÁLLÍTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

Pályázati Felhívás. A mi világunk, a mi méltóságunk, a mi jövőnk Országos Fotópályázat

Pályázati Felhívás. A mi világunk, a mi méltóságunk, a mi jövőnk Országos Fotópályázat Pályázati Felhívás A mi világunk, a mi méltóságunk, a mi jövőnk Országos Fotópályázat A pályázat a Fejlesztés Európai Éve keretében, a Visegrádi Négyekkel együttműködésben valósul meg 1. A pályázat kiírása

Részletesebben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben Tündék Törpök Emberek A Magyar Tolkien Társaság 2014. január 4-én J. R. R. Tolkien, a XX. század egyik legnagyobb írója, az utolérhetetlen mítoszteremtő és nyelvész életműve előtt tisztelegve, 122. születésnapja

Részletesebben

Kiíró: Sanoma Media Budapest Zrt., a Marie Claire magazin magyarországi kiadója

Kiíró: Sanoma Media Budapest Zrt., a Marie Claire magazin magyarországi kiadója Az év fiatal divattervezője Pályázati kiírás Pályázati felhívás a Marie Claire és a Hungaria Pezsgő pályázatára Cím: Az év fiatal divattervezője pályázat A pályázat mottója: A partiruha, amelyben pezsgőbbek

Részletesebben

TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat 2016

TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat 2016 TÜKÖRKÉPEK Közutas fotópályázat 2016 A Magyar Közút Nonprofit Zrt. fotópályázatot hirdet a közutas élet képi megjelenítésének erősítésére. A pályázat célja ápolni azt a hagyományt, amelyben a közutas szakma

Részletesebben

POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL

POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL ÖSSZMŰVÉSZETI PÁLYÁZAT A Poli-Farbe Vegyipari Kft. Magyarország egyik legnagyobb festékgyártó vállalata, amely 100%-ban magyar tulajdonban van. A Poli-Farbe Kft. fejlesztései

Részletesebben

LEGYEN. A LEGYEN A VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK!" a Webkommunikációs Osztály havonta

LEGYEN. A LEGYEN A VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK! a Webkommunikációs Osztály havonta LEGYEN VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK! A Szabályzat A LEGYEN A VENDÉGFÉNYKÉPÉSZÜNK!" a Webkommunikációs Osztály havonta szervezett pályázata az Európai Parlament honlapján. A pályázat minden hónapban az Európai Uniót

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A STOPLI Sportegyesület nyílt pályázatot hirdet az Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. A STOPLI Sportegyesület az Én megcsinálom 2018 ösztöndíjat azon 10-21 év közötti fiataloknak

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben!

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! VERSENYSZABÁLYZAT PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! Papír- és Nyomdaipari Szövetség - elsősorban tagvállalatai bevonásával

Részletesebben

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre.

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre. Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. szeptember 17. és október 19. között szervezett A MÁSIK ÉN KIHÍVÁS nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban való részvétel általános

Részletesebben

MEGÚJULT MŰEMLÉKEK FRISS SZEMMEL- ÉPÍTÉSZETI FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

MEGÚJULT MŰEMLÉKEK FRISS SZEMMEL- ÉPÍTÉSZETI FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS MEGÚJULT MŰEMLÉKEK FRISS SZEMMEL- ÉPÍTÉSZETI FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: A Magyar Építőművészek Szövetsége (1088 Budapest, Ötpacsirta utca 2.) és a Miniszterelnökség (1055 Budapest,

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

PénzOkos plakáttervező pályázat. Pályázati kiírás és szabályzat. Pénziránytű-BankVelem Program

PénzOkos plakáttervező pályázat. Pályázati kiírás és szabályzat. Pénziránytű-BankVelem Program PénzOkos plakáttervező pályázat Pályázati kiírás és szabályzat Pénziránytű-BankVelem Program A PontVelem Nonprofit Kft. az alábbi pályázatot hirdeti meg a Pénziránytű- BankVelem Program keretében. A pályázat

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra 2015. Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

ESTON THE TOP FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT

ESTON THE TOP FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT ESTON THE TOP FOTÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT A fotópályázat ( Pályázat ) szervezője: Eston International Zrt. (Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 39. 4. emelet) ( Szervező ). A Szervező fotópályázatot hirdet,

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat Kft.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! LOGÓPÁLYÁZAT A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat pályázatot hirdet Bács-Kiskunban itthon vagy! címmel, tanulmányi ösztöndíj pályázat hivatalos logójának elkészítésére.

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A IV. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

A MI LAUDISZUNK Fotópályázat

A MI LAUDISZUNK Fotópályázat A MI LAUDISZUNK Fotópályázat Pályázati kiírás Magyarországon a kukorica a legnagyobb területen termesztett szántóföldi növényünk, a Laudis pedig a legnagyobb területen használt kukorica gyomirtó szerünk.

Részletesebben

MTT Játék Szabályzat

MTT Játék Szabályzat MTT Játék Szabályzat 1. A Játékban résztvevő személyek A Tolkien Nyereményjátékokban és a Tolkien Kvíz játékban részt vehet minden Internet-felhasználó belföldi magánszemély, aki Magyarországon tartózkodási

Részletesebben

A játék során 1 darab piros Daalarna címlapruhát sorsolunk ki, az online nyereményjátékon feltett kérdésekre helyesen válaszolók között.

A játék során 1 darab piros Daalarna címlapruhát sorsolunk ki, az online nyereményjátékon feltett kérdésekre helyesen válaszolók között. Nyerd meg a címlapruhát! JÁTÉK 1.A játék leírása: A játék során 1 darab piros Daalarna címlapruhát sorsolunk ki, az online nyereményjátékon feltett kérdésekre helyesen válaszolók között. 2. A játék időtartama:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS AZ ALFÖLD SLOW EGYESÜLET RÉSZÉRE LOGÓ ÉS SZLOGEN MEGTERVEZÉSÉRE február 1.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS AZ ALFÖLD SLOW EGYESÜLET RÉSZÉRE LOGÓ ÉS SZLOGEN MEGTERVEZÉSÉRE február 1. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS AZ ALFÖLD SLOW EGYESÜLET RÉSZÉRE LOGÓ ÉS SZLOGEN MEGTERVEZÉSÉRE 2019. február 1. A pályázat témája A pályázat témája a 2018-ban alakult Alföld Slow Egyesület logójának és szlogenjének

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Fried Kastély Szálloda és Étterem Fotópályázat Szabályzat

Fried Kastély Szálloda és Étterem Fotópályázat Szabályzat Fried Kastély Szálloda és Étterem Fotópályázat Szabályzat 1. A Pályázat időtartama A Fried Kastély Szálloda és Étterem 2014. június 1. és 2014. november 15-e között "Fried Kastély Fotópályázat" néven Pályázatot

Részletesebben

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban:

Részletesebben

U19 EURÓPA BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK

U19 EURÓPA BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK U19 EURÓPA BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK Nyereményjáték szabályzata A játék időtartama: Játék szervezője: Játék felülete: 2014.07.14. 18.00 tól 2012.07.31. 19.00 ig Olsen Kommunikációs, Marketing, Média és

Részletesebben

VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A 30 000 FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám:

Részletesebben

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban: a Lebonyolító ) által a

Részletesebben

TakkART KösszMűvészeti pályázat

TakkART KösszMűvészeti pályázat TakkART KösszMűvészeti pályázat Pályázati kiírás Az ember itt kevés a szeretetre Elég, ha hálás legbelűl ezért-azért; egyszóval mindenért Valójában két szó, mit ismerek, bűn és imádság két szavát. Az egyik

Részletesebben

A Találkozzunk újra az óra alatt elnevezésű fotópályázat pályázati kiírása, részvételi feltételei

A Találkozzunk újra az óra alatt elnevezésű fotópályázat pályázati kiírása, részvételi feltételei Találkozzunk újra az óra alatt! Széll Kálmán téri fotópályázat A Találkozzunk újra az óra alatt elnevezésű fotópályázat pályázati kiírása, részvételi feltételei 1. A Fotópályázat szervezője A BKK Zrt.

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A III. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez Alulírott,.....(gondviselő neve)... (szül. hely és idő),..... (lakcím)... (gondviselő telefonszáma) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

Együttműködő partnerek:

Együttműködő partnerek: A Studit Kft (1053 Budapest, Ferenciek tere 2. adószáma: 13323411-2-41 cégjegyzékszáma: 01-09- 729387, a továbbiakban: szervező) fotópályázatot hirdet Olaszország imádom címmel digitális fotók beküldésére

Részletesebben

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS

REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG PÁLYÁZATI KIÍRÁS Fiatal képzőművészek számára Pályázati kategória kódja: REB-15-MŰV Meghirdetés dátuma: 2015. április 3. Magyarország Kormánya a 2013. október 29-én megjelent,

Részletesebben

FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL TERASZ BUDAPEST PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL TERASZ BUDAPEST PÁLYÁZATI FELHÍVÁS FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL TERASZ BUDAPEST PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BUDAPEST 2014. 2 TARTALOMJEGYZÉK 1. A PÁLYÁZAT CÉLJA 2. A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA ÉS LEBONYOLÍTÓJA 3. A PÁLYÁZÓK KÖRE 4. DÍJAK 5. A PÁLYÁZATI ANYAG TARTALMA,

Részletesebben

Mi az, hogy Chachipe (Diák)?

Mi az, hogy Chachipe (Diák)? Mi az, hogy Chachipe (Diák)? Ha 12 25 év közötti fiatal vagy, akkor a Chachipe (Diák) Neked szól! A Chachipe szó roma nyelven azt jelenti, hogy igazság és valóság, de az utóbbi években jog értelemben is

Részletesebben

A Pólus Center őszi szüneti kampányának hivatalos játékszabályzata:

A Pólus Center őszi szüneti kampányának hivatalos játékszabályzata: A Pólus Center őszi szüneti kampányának hivatalos játékszabályzata: 1. A promóció szervezője A Polus Társasház Üzemeltető Kft. (H-1152 Budapest, Szentmihályi út 131.; továbbiakban: Szervező ) regisztrációhoz

Részletesebben

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak!

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak! Pályázati kiírás Egy kórterem is lehet MENŐ! Rajzold meg a legszuperebb kórházi szobát a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeinek! Rajzpályázat 6-9 és 10-14 éveseknek (Beérkezési határidő: 2013. október

Részletesebben

TOPJOY XMAS INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK. Pályázati feltételek

TOPJOY XMAS INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK. Pályázati feltételek TOPJOY XMAS INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK Pályázati feltételek A jelen Pályázati feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkoznak Maspex Olympos Kft. (6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.) TOPJOY XMAS elnevezésű pályázatára

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat 1. A pályázat témája A MediaSmart Hungary Oktatási Kft. és a Telenor Magyarország Zrt. (tov. Szervező vagy Szervezők) pályázatot hirdet óvodapedagógusok,

Részletesebben

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. A promóció szervezője A Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! elnevezésű promóció (a továbbiakban: Promóció

Részletesebben

Dr. Zakar Péter a Csongrád Megyei Közgyűlés alelnöke

Dr. Zakar Péter a Csongrád Megyei Közgyűlés alelnöke CSONGRÁD MEGYEI KÖZGYŰLÉS ALELNÖKE 6741 Szeged, Rákóczi tér 1. (Telefon: 62/566-007 Telefax: 62/420-080 E-mail: alelnok@csongrad-megye.hu) Ügyiratszám: 687. / 2011 Ügyintéző: Papp Nóra Tárgy: Települési

Részletesebben

Kőbánya az én városom címmel.

Kőbánya az én városom címmel. Kőbánya az én városom P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S A Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ és a Szülőföld Könyvkiadó (továbbiakban: Kiíró)

Részletesebben

Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata

Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata 1: szervezés és a verseny dátumai (magyar nyelvű kivonat) A párizsi Fondation Alliance française (székhely: 101 Boulevard Raspail 75006

Részletesebben

Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018

Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018 Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018 nyereményjáték! (a továbbiakban: Játék). A Játék szervezője:

Részletesebben

Csillagpont a Te szemeddel. videópályázat

Csillagpont a Te szemeddel. videópályázat Csillagpont a Te szemeddel videópályázat Részvételi feltételek A Magyarországi Református Egyház Csillagpont a Te szemeddel elnevezéssel videópályázatot hirdet magyarországi és határon túli diákok számára

Részletesebben

Pályázati felhívás Tudósítás a jövőről TEDx Danubia Cafe 2011 tudósító pályázat

Pályázati felhívás Tudósítás a jövőről TEDx Danubia Cafe 2011 tudósító pályázat Pályázati felhívás Tudósítás a jövőről TEDx Danubia Cafe 2011 tudósító pályázat Legyél te is ott, ahol a jövőt megálmodják! Tudósíts egyenesen az első sorból és mutasd be a TEDx Danubia Cafe 2011-es előadásait!

Részletesebben

Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata

Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10- 041585 A nyereményjáték lebonyolításában

Részletesebben

Köpönyeg.hu Nyereményjáték és adatkezelési szabályzat Karácsonyi nyereményjáték 2015. december 1 20.

Köpönyeg.hu Nyereményjáték és adatkezelési szabályzat Karácsonyi nyereményjáték 2015. december 1 20. Köpönyeg.hu Nyereményjáték és adatkezelési szabályzat Karácsonyi nyereményjáték 2015. december 1 20. 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője

Részletesebben

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. SZERVEZÉS ÉS LEBONYOLÍTÁS A Nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat

Részvételi és Játékszabályzat Részvételi és Játékszabályzat Az Ooops! Bajkeverők fotó és videó feltöltés nyereményjáték promóciós Játék hivatalos Játékszabálya A promóció a teljes Bajkeverők kampány része 1. A Játék szervezője Az Ooops!

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Gumi-Profi Temam Kft. (a továbbiakban: Szervező) az Autoguminet.hu nevű online portál hivatalos facebook

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a

Részletesebben

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet Hagyatkozz a múltra, alkoss a jelennek, alapozd meg a jövőt! A magyaros motívumkincs aktualizálásával a Fütyülős új divatot teremt. Most te is részese lehetsz a trend-brand építésének! A Fütyülős és az

Részletesebben

Nye reményját é k sz a b ál y z at

Nye reményját é k sz a b ál y z at Nye reményját é k sz a b ál y z at A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Cutler Fitness Center Kft. (7627 Pécs, Bokor utca 6.) által üzemeltetett, www.cutlerpecs.hu/szabalyzat20180609.pdf

Részletesebben

Felhasználási és adatvédelmi szabályzat

Felhasználási és adatvédelmi szabályzat Felhasználási és adatvédelmi szabályzat Ahogy én láttam - Élményeim a Gyulai Várfürdőben A Gyulai Várfürdő Kft. (5700 Gyula, Várkert u. 2., adószáma: 11049755-2-04) Facebook oldalán (https://www.facebook.com/varfurdo)

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Fotózkodj szülinapunkon és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Fotózkodj szülinapunkon és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Fotózkodj szülinapunkon és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Álomcsapat nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Álomcsapat nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Álomcsapat nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat Kft.

Részletesebben

Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu

Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu A Szlogen játék szervezője A www.wellness-szallas.hu Legjobb Szlogen Közönségszavazat Játék(a továbbiakban:

Részletesebben

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA 2017. ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA 1 A pályázat kiírója: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (továbbiakban:

Részletesebben

37. MAGYAR SAJTÓFOTÓ PÁLYÁZAT

37. MAGYAR SAJTÓFOTÓ PÁLYÁZAT Magyar Újságírók Országos Szövetsége SAJTÓFOTÓ A MAGYAR ÚJSÁGÍRÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE FOTÓRIPORTEREK SZAKOSZTÁLYA KIÍRJA A SAJTÓFOTÓ OT Figyelem! Új helyszínen a zsűrizés! A pályázatra elsősorban a hazai

Részletesebben

Egy hét a kedvencemmel

Egy hét a kedvencemmel PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tisztelt Igazgatók, Igazgatónők, Pedagógusok! A környezeti nevelés és a felelős kisállattartás fontosságának hangsúlyozására a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium pályázatot hirdet

Részletesebben

színesliget Színezd ki a Ligetet!

színesliget Színezd ki a Ligetet! színesliget Színezd ki a Ligetet! A Városliget teljes megújítását magában foglaló Liget Budapest Projekt kapcsán a Városliget Zrt. kreatív pályázatot hirdet színesliget Színezd ki a Ligetet! címmel budapesti

Részletesebben

A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE

A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE 1.) A Versenyszabályzat a Verseny tekintetében jogi kötőerővel rendelkező megállapodás. A versenybe való jelentkezés előfeltétele a Versenyszabályzat

Részletesebben

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a Telenor Hungary Facebook oldalán megrendezett játék (a továbbiakban: Játék ) részvételi

Részletesebben

ARANY ECSET Pályázati szabályzat. 2016, Budapest

ARANY ECSET Pályázati szabályzat. 2016, Budapest ARANY ECSET 2016 Pályázati szabályzat 2016, Budapest Tartalom 1. Arany Ecset 2016... 3 2. A pályázat menete... 3 1. fázis - pályázati anyagok beküldése... 3 2. fázis - nyitott közönségszavazás és a beérkezett

Részletesebben

Pályázati felhívás. Nemzetközi Grafikai Szemle II. Székelyföldi Grafikai Biennále. I. Hagyományos grafika kategória II. Kísérleti grafika kategória

Pályázati felhívás. Nemzetközi Grafikai Szemle II. Székelyföldi Grafikai Biennále. I. Hagyományos grafika kategória II. Kísérleti grafika kategória Pályázati felhívás Nemzetközi Grafikai Szemle II. Székelyföldi Grafikai Biennále A székelyföldi megyék tanácsai, Hargita Megye Tanácsának Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központja és a Kovászna

Részletesebben

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat 1. Szervező cég: A PannonDiák Iskolaszövetkezet (székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.; cégjegyzékszám:07-02-001384; adószám: 24124962-2-07;

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben