Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya november20-án, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya november20-án, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem"

Átírás

1 MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA Kémiai Tudományok Osztálya 1051 BUDAPEST, Nádor u. 7. Tel: Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya november20-án, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem Joó Ferenc osztályelnök üdvözölte a megjelenteket és megállapította, hogy 38 szavazati jogú tag van jelen és így az ülés határozatképes. Jelen voltak: Akadémikusok: Antus Sándor, Bartók Mihály, Beck Mihály, Blaskó Gábor, Dékány Imre, Farkas József, Görög Sándor, Hargittai István, Joó Ferenc, Kálmán Alajos, Markó László, Medzihradszky Kálmán, Náray-Szabó Gábor, Orbán Miklós, Pukánszky Béla, Sohár Pál, Solymosi Frigyes, Szántay Csaba, Tétényi Pál, Tőke László, Fülöp Ferenc, Hudecz Ferenc, Horvai György és Zrínyi Miklós. (24 fő) Közgyűlési képviselők: Bányai István, Felinger Attila, Halász Anna, Keserű György, Keszei Ernő, Klebovich Imre, Lázár Károly, Lendvay György, Marosi György, Nyulászi László, Patonay Tamás, ifj. Szántay Csaba, Takácsné Novák Krisztina és Turányi Tamás (14 fő) Tanácskozási jogú tagok: Homonnay Zoltán és Szépvölgyi János Állandó meghívottak: Bazsa György, Kardos Julianna, Simonné Sarkadi Lívia, Valyon József és Wojnárovits László Jelen voltak még: Némethné Jároli Erika, Egervári Zsuzsanna és Antal Zsuzsa szakreferensek Kimentését kérte (szavazati jogú tag aláhúzva): Hargittai Magdolna, Perczel András, Keglevich György és Mizsey Péter. Joó Ferenc osztályelnök napirend előtt az osztályülés emlékeztetőjének hitelesítésére Antus Sándor akadémikust és ifj. Szántay Csaba közgyűlési képviselőt, szavazatszámlálásra pedig Klebovich Imre és Nyulászi László közgyűlési képviselőket kérte fel, majd megkérdezte, hogy a napirendet az jelenlévők változtatás nélkül elfogadják-e. Ezt követően nyílt szavazást rendelt el. A nyílt szavazás eredménye: 66./2012. (XI. 20.) számú A Kémiai Tudományok Osztálya az ülés napirendjét, valamint a hitelesítők és a szavazatszámlálók személyét egyhangúlag elfogadta. Napirend: 1. Az előző osztályülés emlékeztetőjének elfogadása Joó Ferenc osztályelnök tájékoztatta az Osztályt, hogy az előző osztályülés emlékeztetőjét, kisebb utólagos módosítások után, az osztály tagjainak megküldte. A hitelesítők Náray-Szabó Gábor akadémikus és Takácsné Novák Krisztina közgyűlési képviselő, szavazatszámlálók pedig Fülöp Ferenc akadémikus és Bányai István közgyűlési képviselő voltak.

2 2 Az osztály nyílt szavazással nyilvánított véleményt, melynek eredménye: 67./2012. (X. 16.) számú A Kémiai Tudományok Osztálya egyhangúlag elfogadta a i ülés emlékeztetőjét. 2. Osztályelnöki tájékoztató Beszámoló az2012. október 30-i Elnökségi Ülésről Joó Ferenc osztályelnök beszámolt arról, hogy az októberi Elnökségi Ülésen tájékoztatás hangzott el a 2013-as évi tagválasztás ajánlási szakaszáról. A tudományos osztályok tagjelöltjeinek száma a következő: 31 rendes-tagjelölt 141 levelező-tagjelölt 27 külsőtagjelölt 25 tiszteleti-tagjelölt A rendes-, levelező- és külsőtagjelöltek esetében az ajánlások a Magyar Tudomány című folyóiratban, valamint a tiszteletitag-jelöltek ajánlásaival kiegészítve Akadémia honlapján november 30-án jelennek meg. Ezzel párhuzamosan, a vonatkozó eljárásrend szerint, ugyancsak az Akadémia honlapján válnak hozzáférhetővé a rendes-, levelező-, és külsőtagjelöltek által megadott, az MTMT adatbázisban található tudományos tevékenységüket bemutató összefoglalások is.. A 2013-ban választható levelező tagok száma - a október 24-i állapot szerint - 21 fő, a választható külső tagok száma pedig 17 fő. A Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódó sikeres rendezvényekhez a KTO a november 8-i tudományos ülésével csatlakozott, amely nagy érdeklődés mellett zajlott le. Az osztályelnök köszönetet mondott Halász Annának, az MTA doktorának, az Élelmiszertudományi Tudományos Bizottság elnökének a szervezésben kifejtett sokrétű és eredményes munkájáért. Az Akadémiai Kutatóintézetek Tanácsa október 29-i ülésén megtárgyalta a főigazgatói pályázatokat. és a főigazgatói kinevezéseket november 27-én adták át. Az elnök úr tájékoztatta az osztályt, hogy az MTA 2013-as évi költségvetése megközelítőleg a es évivel egyezik meg. Doktori Ügyrend és a speciális követelményrendszer Az Osztály az új, módosított Doktori Ügyrendjét a Doktori Tanácsnak megküldte és terv szerint az január 1-én lépne életbe. A Doktori Tanács szándéka azonban az, hogy az egyes osztályok követelményrendszerét az osztály-, valamint a doktori bizottság(ok) elnökeivel tárgyalja meg, majd azt az Elnökség 2013 elején tartandó ülésén véleményezi és ezt követően az osztályok követelményrendszere szeptemberi hatállyal lép életbe..

3 3 3. Doktori ügyek Előterjesztő: Blaskó Gábor, a Doktori Bizottság Elnöke A. Blaskó Gábor akadémikus felkéri Náray-Szabó Gábor akadémikust, hogy röviden ismertesse véleményét Kállay Mihály MTA doktori pályázatáról. Megjegyezte továbbá, hogy azt az ülés előtt az Osztály tagjainak megküldték.. Náray-Szabó Gábor akadémikus beszámolt arról, hogy a Doktori Bizottság szeptember 26-i ülésén Kállay Mihály doktori beadványát megtárgyalták és megállapították, hogy a jelölt tudományos tevékenysége teljes mértékben megfelel a követelményeknek. Ezt követően a jelölt kiválóságát röviden méltatta. Blaskó Gábor akadémikus felkérte az Osztály azon tagjait, hogy azok, akik összeférhetetlennek ítélik magukat a jelölttel, a szavazáskor hagyják el a termet. Az Osztály titkos szavazással döntött az eljárásra bocsájtásról, melynek eredménye: 68./2012. (XI. 20.) számú A Kémiai Tudományok javasolja Kállay Mihály pályázatának eljárásra bocsájtását. B. Blaskó Gábor akadémikus felkéri Turányi Tamás, az MTA doktort, hogy röviden ismertesse osztály-előterjesztői jelentését Kunsági-Máté Sándor MTA doktori pályázatáról. Megjegyezte továbbá, hogy a jelentést az ülés előtt az Osztály tagjainak megküldték.. Turányi Tamás beszámolt arról, hogy a Doktori Bizottság szeptember 26-i ülésén Kunsági-Máté Sándor doktori beadványát megtárgyalták. Az ülésen felszólalók és a habitusvizsgálók szerint is az értekezés benyújtásáig kapott hivatkozások száma viszonylag kevés, amely azzal magyarázható, hogy a jelölt pályájának kezdetén mintegy 10 évig a Pécsi Tudományegyetem Kémiai Tanszékén meglehetősen rossz tárgyi és személyi feltételek mellett dolgozott és ezért nem sok közleménye jelent meg. Az utóbbi 15 évben azonban jelentősen javult a publikációs tevékenysége és az SCI cikkeinek száma megfelel a követelményeknek. Hudecz Ferenc akadémikus kérdésére, hogy mennyire kiemelkedőek a jelölt frakcionált idézettsége az a válasz az volt, hogy az átlagos. Blaskó Gábor akadémikus felkérte az Osztály azon tagjait, hogy azok, akik összeférhetetlennek ítélik magukat a jelölttel, a szavazáskor hagyják el a termet. Az Osztály titkos szavazással döntött az eljárásra bocsájtásról, melynek eredménye: 69./2012. (XI. 20.) számú A Kémiai Tudományok Osztálya javasolja Kunsági-Máté Sándor pályázatának eljárásra bocsájtását. C. Blaskó Gábor akadémikus felkérte Bányai István MTA doktort, hogy röviden ismertesse osztály-előterjesztői jelentését Péter László MTA doktori pályázatáról. Megjegyezte továbbá, hogy a jelentést az ülés előtt az Osztály tagjainak megküldték.

4 4 Bányai István beszámolt arról, hogy a Doktori Bizottság szeptember 26-i. ülésén megtárgyalták Péter László doktori beadványát és úgy találták, hogy a jelölt habitusa minden tekintetben messzemenően megfelel a követelményeknek és ezért az eljárás folytatását feltétlen javasolják. Az Osztály titkos szavazással döntött az eljárásra bocsájtásról, melynek eredménye: 70./2012. (XI. 20.) számú A Kémiai Tudományok Osztálya javasolja Péter László pályázatának eljárásra bocsájtását. 4. Nem akadémikus közgyűlési képviselők jelöltlistáinak elfogadása Joó Ferenc osztályelnök beszámolt arról, hogy a 2010-ben megválasztott nem akadémikus közgyűlési képviselők mandátuma 2013 márciusában lejár. A 200 nem akadémikus közgyűlési képviselő tudományági eloszlása a következő: 143 képviselői helyen az osztályok egyenlő arányban osztoznak, míg a további 57 hely az egyes osztályokhoz tartozó nem akadémikus köztestületi tagok arányában oszlik meg. A KTO 19 nem akadémikus közgyűlési képviselő helyet kap. A közgyűlési képviselők választásának jelöltállítási szakasza lezárult. Minthogy a legtöbb tudományos osztálynál vannak azonos pontszámot kapott jelöltek, azaz holtverseny alakult ki, ezért az Elnökség javaslata az, hogy ez esetben azonos pontszámú jelölteket kivétel nélkül vegyék fel a listára. Az Alapszabálynak megfelelően a jelöltállítási listák megszavazása előtt az egyeztetés a tudományos bizottságok elnökeivel megtörtént. A KTO titkársága megkapta a tudományos bizottságok elnökeinek írásos beleegyezését, valamint a jelöltek írásos nyilatkozatát arról, hogy megválasztásuk esetén vállalják a közgyűlési képviselői feladatot. Az osztályelnök kérte az Osztály jóváhagyását. Keszei Ernő közgyűlési képviselő javaslata az, hogy az Osztály ne a jelöltlistákról szavazzon, hanem arról, hogy az utolsó helyen azonos pontszámmal rendelkező jelöltek felkerüljenek-e a listákra. Bányai István közgyűlési képviselő javasolta az Osztálynak, hogy a választás második fordulójában vegyék figyelembe azt, hogy a hölgyek alulreprezentáltak az Osztályon. Joó Ferenc osztályelnök tudományos bizottságonkénti felolvasta a jelöltek nevét, és szavazásra bocsátotta, hogy az utolsó helyen holtversenyben lévők felkerüljenek-e a listára, valamint azt, hogy az Osztály elfogadja-e az ismertetett jelöltlistákat, változtatás nélkül. Az osztály nyílt szavazással döntött a jelöltlistákról, melynek eredménye: 71./2012. (XI. 20.) számú A Kémiai Tudományok Osztálya változtatás nélkül, egyhangúlag elfogadta az előterjesztett közgyűlési képviselők jelöltlistáit. 5. A Bolyai János Kutatási Ösztöndíj Kuratóriuma 7 sz. Szakértői Kollégiumának új személyi összetételére vonatkozó javaslat kialakítása

5 5 Joó Ferenc osztályelnök tájékoztatta az Osztályt, hogy Pálfy Péter Pál akadémikus, a Bolyai kuratórium elnöke, levélben kereste meg azzal a kéréssel, hogy tekintettel a mandátumok december 31-i lejártára, az Osztály tegyen javaslatot a 7. sz. Szakértői Kollégium elnökére és tagjaira. Az októberi osztályülésen az Osztály megbízta Pukánszky Béla akadémikust, a Szakértői Kollégium jelenlegi elnökét, hogy a következő ciklusban is lássa el ezt a feladatot. Pukánszky Béla akadémikus ismertette az Osztállyal, hogy az alábbi három szempont alapján tettek javaslatot a Szakértői Kollégium új tagjaira: célszerű a Szakértő Kollégiumban eddig már, illetve az eddig még nem foglalkoztatott szakembereket fele-fele arányban bevonni. célszerű a fiatal szakembereket is bevonni. a Szakértői Kollégium reprezentálja a különböző szakterületeket, de a legfontosabb szempont a kiválasztásnál a szakmai kiválóság. Az Osztály tagjai előzetesen megkapták. a Szakmai Kollégium alábbi javaslatát.. A Szakértői Kollégium jelenlegi összetétele és a változásokra tett javaslatok: Javasolt 7. sz. Szakértői Kollégium 2012 NÉV FOKOZAT Mikortól Jel. Baranyai András helyett Kállay Mihály PhD(MTA doktori eljárás folyamatban) 2013 E. Kövér Katalin az MTA doktora 2010 Erdőhelyi András az MTA doktora 2010 Felinger Attila az MTA doktora 2007 Huszthy Péter a kémiai tud. doktora 2012 Keglevich György helyett Kotschy András Kiss Tamás helyett Gajda Tamás Kollár László helyett Kálai Tamás Pápai Imre helyett Stirling András Pukánszky Béla az MTA r. tagja 1998 elnök Salgó András az MTA doktora 2007

6 6 Speier Gábor helyett Kaizer József Tóth Gábor az MTA doktora 2010 Kiss Éva Az Osztály nyílt szavazással döntött, melynek eredménye: 72./2012. (XI. 20.) számú A Kémiai Tudományok Osztálya egyhangúlag elfogadta a Bolyai János Kutatási Ösztöndíj Kuratóriuma 7. sz Szakértői Kollégiumára tett javaslatot. 6. Egyek Az Osztály díjai Joó Ferenc osztályelnök tájékoztatja az Osztályt, hogy az Elnökség kérésére a Jogi és Igazgatási Főosztály valamennyi, az Akadémiához köthető díjat felülvizsgál. Antus Sándor akadémikus és Hajós György, a kémiai tudományok doktora nagy erőfeszítéseket tettek azért, hogy újraélesszék a Zemplén Géza-díjat. Antus Sándor akadémikus beszámolt az Osztálynak arról, hogy a Zemplén-díj Kuratóriumát meg kellett újítani, mert az eredeti támogatók vagy már nem léteznek, vagy a jogutódaik már nem kívánják (tudják) a díjat támogatni. A Jogi és Igazgatási Főosztály segítségével az eredeti Alapító okirat szellemiségét megőrző új Együttműködési megállapodást és Alapító okiratot fogalmaztak meg, mivel Pokol György (BME), Simonné Sarkadi Lívia (MKE), Blaskó Gábor (Servier Kutatóintézet Zrt.), Hadász István (EGIS Nyrt.), Bogsch Erik (Richter G. Nyrt.), Christophe Gourlet (Sanofi-Aventis Zrt.) és Pálinkás József (MTA) vállalták a díj odaítélésének anyagi terheit. Az együttműködési megállapodás és az alapító okirat tervezetét az ülés előtt a jelenlévők nyomtatott formában megkapták. Antus Sándor akadémikus kérte, az Osztály véleményét az alapító okirat két pontjához: 4-es pontjával kapcsolatban kérte, hogy az Osztály döntse el, hogy- a kitüntetendő személyekre, a KTO-hoz tartozó valamennyi köztestületi tag, vagy csak a KTO Szerves és Biomolekuláris Kémiai Tudományos Bizottsághoz tartozóak tehetnek javaslatot. 9-es pontjával kapcsolatban kérte, hogy az Osztály döntse el, hogy a kiadásokkal és a tartalékalappal (100eFt.) csökkentett évi támogatást milyen arányban osszuk fel a Fő-díj és a Díj között?. Véleménye szerint nem célszerű a díjak összegét számszerűsíteni, tekintettel arra, hogy járulékos költségek gyakran változnak. Hargittai István akadémikus javasolta, hogy ne legyen szűkítve bizottsági szinten a javaslattevők köre. Javasolta továbbá, hogy a kiadásokkal csökkentett összeg 60%-át a Fődíjra, a 40%-át pedig a Díjra fordítsuk.

7 7 Horvai György akadémikus megjegyezte, hogy az Együttműködési Megállapodás 1.1-es pontjában célszerű lenne pontosan megadni, hogy a támogatók egyenként Ft -al járulnak hozzá a díjakhoz. Hudecz Ferenc akadémikus véleménye szerint a Szerves és Biomolekuláris Tudományos Bizottság tesz javaslatot a díjazottak személyére, ezért csak e Bizottsághoz tartozó köztestületi tagok javaslatait vegyék figyelembe. Blaskó Gábor akadémikus megköszönte Antus Sándor akadémikus áldozatos munkáját, egyben megjegyezte, hogy a megújulással a Zemplén Géza díj tekintélye számottevően növekszik. Véleménye szerint az Osztályhoz tartozó teljes közterületi tagság javaslatait kell figyelembe venni. A díjak összegét illetően pedig az a véleménye, hogy a kiadásokkal csökkentett összeget a tartalékalap képzése mellett 3/5, 2/5 arányban kell a jelöltek között felosztani. A vélemény szerint a Fődíjat nem szabad megosztani, ezzel a lehetőséggel csak a Díj estében éljünk. Joó Ferenc osztályelnök javasolta, hogy az Osztály fogadja el a tervezetet a Jogi és Igazgatási Főosztály által javasolt formában, mert ellenkező esetben elhúzódik a megállapodás és a díj átadása is. Egyetértett azzal, hogy az Osztályhoz tartozó teljes köztestületi tagság megkapja a javaslattételi lehetőséget. A 9-es pont esetében úgy gondolja, hogy még további egyeztetések szükségesek a Jogi és Igazgatási Főosztállyal. Blaskó Gábor akadémikus javasolta, hogy tekintettel a támogató szervezetek (főként gyógyszergyárak) szigorú pénzügyi fegyelmére, a Támogatóinktól kérjük, hogy függetlenül a Díjak átadásának időpontjától, az ez évi támogatásra szánt összeget még az idén utalványozzák. Az Osztály nyílt szavazással döntött, melynek eredménye: 73./2012. (XI. 20.) számú A Kémiai Tudományok Osztálya egyhangúlag elfogadta Hargittai és Blaskó akadémikusok javaslatát és felkérte Antus Sándor akadémikust, hogy Osztály nevében a Zemplén Géza-díj megújítása érdekében a munkáját folytassa.. Köztestületi tagfelvételi kérelmek Joó Ferenc osztályelnök tájékoztatta az Osztályt, hogy sikeres e-választás eredményeként a tagjelölt a következő: - Fizikai Kémiai Tudományos Bizottsághoz: Lónyi Ferenc 74./2012. (XI. 20.) számú Az osztály nyílt szavazással, többségi döntés alapján elfogadta Lónyi Ferenc köztestületi belépését. a 2013-as évi díjak Joó Ferenc osztályelnök tájékoztatta az Osztályt, hogy a 2013-as évi Akadémiai Aranyérem, Akadémiai Díj, Akadémiai Újságírói díj valamint a Magyar Érdemrend és Magyar Érdemkereszt állami kitüntetésre a javaslatkérő nyomtatványokat az Osztály szakreferense pár napon belül kiküldi az

8 8 Osztály tagjainak. A javaslatokat december 22-ig kell a Humánpolitikai Osztályhoz eljuttatni, ezért a javaslattételi határidő december 5-e lesz. Az Osztály a december 11-i ülésén dönt majd a jelöltekről. Legutóbb az Osztály az Akadémiai Aranyéremre Szántay Csaba akadémikust jelölte, de a díjat nem kapta meg. Az Akadémiai Újságírói díjra legutóbb az Osztály nem tett javaslatot. Az ez évi Akadémiai Díjra az Elnökség elfogadta az Osztály javaslatát Sóvágó Imre egyetemi tanár személyében. a 2013-as évi KFB pályázat megnyílt, elérhető az MTA honlapon 2013-as évi Bognár évforduló Joó Ferenc osztályelnök beszámolt arról, hogy 2013 márciusában lesz Bognár Rezső akadémikus születésének centenáriuma. Tekintettel arra, hogy nemcsak kiemelkedő kémikus, hanem az Akadémia főtitkára is volt, ezért személyesen megkereste Németh Tamás Főtitkárt, azzal a javaslattal, hogy az Akadémia a KTO-val együtt ünnepelje meg a jeles eseményt. A Főtitkár levélben válaszolt megkeresésére, amelyben hangsúlyozza a kezdeményezés fontosságát, és egyben felkéri az Osztályt a rendezvény megszervezésére. Az osztályelnök kérte, hogy az Osztály a decemberi ülésén tegyen javaslatot a Szervező Bizottságra és állítson össze egy program tervezetet. Solymos Frigyes akadémikus tájékoztatta az Osztályt, hogy az Európai Akadémia legutóbbi ülésén Perczel András akadémikust a tagjai közé választotta, valamint hogy Felinger Attila közgyűlési képviselőt Európai Kutatási Tanács (ERC) Fizikai és Analitikai Kémia Bírálóbizottságának tagja lett. Felinger Attila bejelentette, hogy a Magyar Elválasztástudományi Társaság által Nyiredy Szabolcs emlékére alapított Prizma-díjjal ez évben Móricz Ágnest (MTA ATK Növényvédelmi Intézet) tüntette ki. Hitelesítők: Antus Sándor s.k. az MTA rendes tagja ifj. Szántay Csaba s.k. az MTA doktora Budapest, november 30. Joó Ferenc osztályelnök

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya február 21-én, 14:00 órakor kezdődő üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya február 21-én, 14:00 órakor kezdődő üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem Magyar Tudományos Akadémia KÉMIAI TUDOMÁNYOK OSZTÁLYA 1051 Bp., Nádor u. 7., I. em. 113/b. tel: 411-6306 e-mail: kemia@office.mta.hu 2012. február Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya 2012. február

Részletesebben

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya április 17-én, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya április 17-én, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem Magyar Tudományos Akadémia KÉMIAI TUDOMÁNYOK OSZTÁLYA 1051 Bp., Nádor u. 7. I. em. 113/b. tel: 411-6306 e-mail: kemia@titkarsag.mta.hu Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya 2012. április 17-én, 14:00

Részletesebben

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya 2012. október 16-án, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya 2012. október 16-án, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA Kémiai Tudományok Osztálya 1051 BUDAPEST, Nádor u. 7. Tel: 4116306 kemia@titkarsag.mta.hu www.mta.hu Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya 2012. október 16-án, 14:00 órai

Részletesebben

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya június 12-én, 13:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem

Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya június 12-én, 13:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem Magyar Tudományos Akadémia KÉMIAI TUDOMÁNYOK OSZTÁLYA 1051 Bp., Nádor u. 7. I. em. 113/b. tel: 411-6306 e-mail: kemia@titkarsag.mta.hu Emlékeztető a Kémiai Tudományok Osztálya 2012. június 12-én, 13:00

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ A Kémiai Tudományok Osztálya január 24-i üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem Kezdés időpontja: 14.

EMLÉKEZTETŐ A Kémiai Tudományok Osztálya január 24-i üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem Kezdés időpontja: 14. EMLÉKEZTETŐ A Kémiai Tudományok Osztálya 2012. január 24-i üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem Kezdés időpontja: 14.00 Az ülést vezette: Medzihradszky Kálmán, az Jelen voltak: akadémikusok:

Részletesebben

Emlékeztető. a Kémiai Tudományok Osztálya december 10-én, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről. Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem

Emlékeztető. a Kémiai Tudományok Osztálya december 10-én, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről. Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem Emlékeztető a 2013. december 10-én, 14:00 órai kezdettel tartott üléséről Helyszín: MTA Székház, Elnöki Tanácsterem Joó Ferenc osztályelnök üdvözölte a megjelenteket és megállapította, hogy 43 szavazati

Részletesebben

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának június 10-i üléséről

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának június 10-i üléséről Emlékeztető az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának 2016. június 10-i üléséről Jelen voltak: Dr. Inzelt György Dr. Surján Péter Dr. Perczel András Dr. Császár Attila Dr. Salma Imre Dr. Péter László Dr.

Részletesebben

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának december 14 ei üléséről

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának december 14 ei üléséről Emlékeztető az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának 2006. december 14 ei üléséről Jelen voltak: Dr. Inzelt György Dr. Surján Péter Dr. Keszei Ernő Dr. Kiss Éva Dr. Orbán Miklós Dr. Szepes László Dr. Timári

Részletesebben

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb:

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület 1.A szerv neve: (a válasz aláhúzandó) Jegyzőkönyv a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: 2.Az ülés időpontja (év/hónap/nap/óra):

Részletesebben

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának szeptember 28 i üléséről

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának szeptember 28 i üléséről Emlékeztető az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának 2007. szeptember 28 i üléséről Jelen voltak: Dr. Inzelt György Dr. Surján Péter Dr. Horváth István Tamás Dr. Hudecz Ferenc Dr. Keszei Ernő Dr. Kiss

Részletesebben

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS 2012. május 11. napja ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS 2011. május 13. napja ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának 2001. május 25 i alakuló üléséről

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának 2001. május 25 i alakuló üléséről Emlékeztető az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának 2001. május 25 i alakuló üléséről Jelen voltak: Dr. Inzelt György Dr. Surján Péter Dr. Záray Gyula Dr. Kiss Éva Dr. Orbán Miklós Dr. Timári Géza Dr.

Részletesebben

Építészeti Tudományos Bizottság

Építészeti Tudományos Bizottság Építészeti Tudományos Bizottság A bizottság neve: Építészeti Tudományos Bizottság (ÉTB) Az ÉTB tisztségviselői: Vukoszávlyev Zorán elnök titkár Az ÉTB létszáma: 26 fő, ebből akadémikus 2 fő, nem akadémikus

Részletesebben

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának szeptember 21 i üléséről

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának szeptember 21 i üléséről Emlékeztető az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának 2001. szeptember 21 i üléséről Jelen voltak: Dr. Inzelt György Dr. Surján Péter Dr. Hargittai Magdolna Dr. Kiss Éva Dr. Orbán Miklós Dr. Perczel András

Részletesebben

J E G Y Zİ K Ö NYV. az MTA IX. Osztály Hadtudományi Bizottsága 2013. október 01-én tartott üléséről

J E G Y Zİ K Ö NYV. az MTA IX. Osztály Hadtudományi Bizottsága 2013. október 01-én tartott üléséről MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA IX. Gazdaság- és Jogtudományok Osztálya Hadtudományi Bizottsága J E G Y Zİ K Ö NYV az MTA IX. Osztály Hadtudományi Bizottsága 2013. október 01-én tartott üléséről Az MTA IX.

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar BMX Cross-Triál Szövetég 2001. Április 24-én megtartott közgyűléséről és az ott hozott határozatokról. Közgyűlés időpontja: 2001. Április 24.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5.

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jegyzőkönyv A MAGISZ 2014. március 28.-i közgyűléséről Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jelen vannak: 2 jelenléti ív. (mellékelve) 18 szavazásra jogosult

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Magyar Mozgás- és Táncterápiás Közhasznú Egyesület (továbbiakban: Egyesület, székhely: 1112 Budapest, Zólyomi út 34/b-36.) 2017. február 14. napján 18.15 órakor tartott megismételt

Részletesebben

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318 Jegyzőkönyv kivonat a Magyar Naturisták Egyesületének rendes közgyűlésén hozott határozatairól Időpont: 2016. április 16. 10 óra Helyszín: Délegyháza Művelődési Ház, Délegyháza, Szabadság tér 1. Jelen

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Magyar Tudományos Akadémia 185. közgyűlésére 2014. május 6.

ELŐTERJESZTÉS a Magyar Tudományos Akadémia 185. közgyűlésére 2014. május 6. ELŐTERJESZTÉS a Magyar Tudományos Akadémia 185. közgyűlésére 2014. május 6. A Magyar Tudományos Akadémia elnökének, alelnökeinek, főtitkárának, főtitkárhelyettesének és választott elnökségi tagjainak megválasztása

Részletesebben

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót.

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót. TAGGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV felvéve a Magyar Dragon Szövetség Taggyűlésén, 2014. március 11-én, a Virányos Klinikán (Budapest, XII. ker., Virányos út 23/d.) Taggyűlés kezdete 19.10 óra. Jelen vannak: Tagok:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc

JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. május 23-án (péntek) a jászfényszarui Városháza Dísztermében 17 óra

Részletesebben

2012. május 3-án MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL

2012. május 3-án MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL 3-9/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V PETRIVENTE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2012. május 3-án Határozatok: MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL Sorszáma: Kódja 35/2012. (V.03.) F5 36/2012. (V.03.) F4 37/2012.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 27-én 15.30 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint 6 fő teljes jogú tag 2 fő egyesületi tag, (szavazati joggal nem rendelkezik)

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint 6 fő teljes jogú tag 2 fő egyesületi tag, (szavazati joggal nem rendelkezik) 1 JEGYZŐKÖNYV amely készült a HAJDÚ-BIHAR MEGYEI SAKKSZÖVETSÉG Közgyűléséről Időpontja: 2015. június 12. 16 óra 00 perc Helye: Debrecen, Maróthy Gy. U. 5-7 (CTS Irodaház oktatóterem) Jelen vannak: a mellékelt

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2013. január 28-ai üléséről OE-RH-221/2013 Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A közgyűlés helyszíne: Verseg-Fenyőharaszt Kastélyszálló

JEGYZŐKÖNYV. A közgyűlés helyszíne: Verseg-Fenyőharaszt Kastélyszálló JEGYZŐKÖNYV a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Részvénytársaság (székhely: 1033 Budapest, Polgár u. 8-10.) 2003. április 23-i évi rendes, megismételt közgyűléséről A közgyűlés helyszíne:

Részletesebben

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) A jelen jegyzőkönyv az ECR MAGYARORSZÁG EGYESÜLET (Székhely: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) - a továbbiakban: az Egyesület 2015. május 15. napján megtartott Közgyűléséről

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése Dátum: 2014. május 31. 10 óra 30 perc Helyszín: Komáromi Városi Sportcsarnok (2900 Komárom, Czuczor Gergely utca 62.) Résztvevők:

Részletesebben

Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint.

Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. 1 J EGYZŐKÖNYV készült a Szilikátipari Tudományos Egyesület (Székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124.) 2018. május 15-én a MESSER Hungarogáz Kft. tárgyalótermében (1044 Budapest, Váci út 117.) megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről Jegyzőkönyv A MAGISZ 2017. március 24.-i ismételt- közgyűléséről Az Egyesület adatai: Neve: Magyar Agrárinformatikai Szövetség (MAGISZ) Székhelye: 4032 Debrecen, Böszörményi út. 138. Adószáma: 18234873-1-09

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv 1 Közgyűlési jegyzőkönyv Amely készült a Balatonvin Borlovagrend Balatonfüred-Csopak Egyesület (8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő 0118/12 hrsz.) a Koczor Pincészetben, 2016.05.08-án d.u. 15:00 órakor kezdődő

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának november 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának november 28-ai üléséről OE-RH-2424/2011 EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2011. november 28-ai üléséről Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

Ikt.szám: 946-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 17-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről

Ikt.szám: 946-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 17-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről Ikt.szám: 946-1/2014 JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 16 30 órai kezdettel tartott alakuló üléséről A testületi ülésen meghozott száma, tárgya: HATÁROZAT

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1. Köszöntő és a napirendi pontok ismertetése, valamint elfogadása Előterjesztő: Fekete Csanád, DÖK elnök

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1. Köszöntő és a napirendi pontok ismertetése, valamint elfogadása Előterjesztő: Fekete Csanád, DÖK elnök JEGYZŐKÖNYV Nemzeti Közszolgálati Egyetem Doktorandusz Önkormányzat (2017/2. számú) Küldöttgyűlésének 2017. március 20-án 17:30 kezdettel tartott üléséről Helye: 1101 Budapest, X. Hungária krt. 9-11. A

Részletesebben

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának október 7 i üléséről

Emlékeztető. az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának október 7 i üléséről Emlékeztető az ELTE Kémiai Doktori Iskola Tanácsának 2005. október 7 i üléséről Jelen voltak: Dr. Inzelt György Dr. Horváth István Tamás Dr. Surján Péter Dr. Hajós György Dr. Hargittai Magdolna Dr. Keszei

Részletesebben

JEGYZÔKÖNYV. A Vegyészmérnöki Kar Tanácsának október 8-i ülésérôl

JEGYZÔKÖNYV. A Vegyészmérnöki Kar Tanácsának október 8-i ülésérôl JEGYZÔKÖNYV A Vegyészmérnöki Kar Tanácsának 1996. október 8-i ülésérôl Jelen voltak: szavazati jogú tagok: Abonyi Attila, Ágai Béla, Bárkai János, Farkas Uzonka, Fogassy Elemér, Fonyó Zsolt, Frankó Tamás,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV, AMELY KÉSZÜLT AZ "ALAPÍTVÁNY A MAGYARORSZÁGI GYÓGYSZERKUTATÁSÉRT" KURATÓRIUMI ÜLÉSÉN 2009. JÚNIUS 23-ÁN

JEGYZŐKÖNYV, AMELY KÉSZÜLT AZ ALAPÍTVÁNY A MAGYARORSZÁGI GYÓGYSZERKUTATÁSÉRT KURATÓRIUMI ÜLÉSÉN 2009. JÚNIUS 23-ÁN JEGYZŐKÖNYV, AMELY KÉSZÜLT AZ "ALAPÍTVÁNY A MAGYARORSZÁGI GYÓGYSZERKUTATÁSÉRT" KURATÓRIUMI ÜLÉSÉN 2009. JÚNIUS 23-ÁN Helyszín: Semmelweis Egyetem Egyetemi Gyógyszertár Gyógyszerügyi Szervezési Intézet

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS 2014. május 16. napja ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 120-27/2011. Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 5-én 18,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok:64-67/2013. (VI. 21.) számú határozatok d.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kérte a testület határozathozatalát a napirendet illetően.

Jegyzőkönyv. Kérte a testület határozathozatalát a napirendet illetően. Jegyzőkönyv Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 27-én Szegvári Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében tartott ALAKULÓ ÜLÉSÉRŐL. Jelen vannak:

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Cégjegyzékszáma: Fővárosi Bíróság: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a továbbiakban röviden:

Részletesebben

CURRICULUM VITAE. Dr. BLASKÓ Gábor

CURRICULUM VITAE. Dr. BLASKÓ Gábor CURRICULUM VITAE Dr. BLASKÓ Gábor SZEMÉLYES ADATOK: Név: Blaskó Gábor Születési idő: 1950. március 8. Születési hely: Szombathely Állampolgárság: magyar Családi állapot: Nős, két gyermekkel Lakcím: 1149

Részletesebben

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014.

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014. Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. február 5-én 19 órakor kezdődő Csetény Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Preambulum. 1.. Általános rendelkezések

Preambulum. 1.. Általános rendelkezések Preambulum A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola Hallgatói Önkormányzata a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény, valamint a Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzatának figyelembevételével

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás március 30-i üléséről

Jegyzőkönyv. A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás március 30-i üléséről Jegyzőkönyv A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás 2010. március 30-i üléséről Tartalomjegyzék 1/2010. (III. 30.) TT. A 2010. március 30-i Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás 4. o. napirendi pontjainak

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. az Ister-Granum Korlátolt Felelősségű Európai Területi Együttműködési Csoportosulás május 6. napján tartott alakuló üléséről

JEGYZŐKÖNYV. az Ister-Granum Korlátolt Felelősségű Európai Területi Együttműködési Csoportosulás május 6. napján tartott alakuló üléséről JEGYZŐKÖNYV az Ister-Granum Korlátolt Felelősségű Európai Területi Együttműködési Csoportosulás 2008. május 6. napján tartott alakuló üléséről Helye: 2500 Esztergom, Szent István tér 1. (Esztergomi királyi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést.

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést. Jegyzőkönyv Készült a B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség Közgyűlésén 2017. május 26-án a Zöld Kapcsolat Egyesület tárgyaló termében (3525 Miskolc, Kossuth u. 13. szám) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti

Részletesebben

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről Helye: Az MSZP Miskolci székhelye 3530 Miskolc Corvin út 9 Ideje: 2016. április 23. / szombat / 9,00 óra dr. Kovács

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) Küldöttközgyűléséről

Jegyzőkönyv a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) Küldöttközgyűléséről M A G Y A R K Ö N Y V T Á R O S O K E G Y E S Ü L E T E Association of Hungarian Librarians Verein Ungarischer Bibliothekare Association des Bibliothècaires Hongrois Oбщество Венгерских Библиотекарей 1827

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV amely közgyűlési jegyzőkönyv készült a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége (a továbbiakban Szövetség) 2017. március 25-én 10 órakor megtartott rendes éves Közgyűléséről:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén

Jegyzőkönyv. készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén Jegyzőkönyv készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén Helyszín: Budapesti Műszaki Főiskola Kollégium Bánki Donát Tagkollégium Időpont: 2008. május 9. (péntek) 11.00 11.00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről Az ülés időpontja: 2001. december 12. Az ülés helye: Budapest, MaTáSzSz tárgyalóterme Az ülésen jelen voltak: a mellékelt

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Ügyrendi Bizottsága. 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Ügyrendi Bizottsága. 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5/2015. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete Ügyrendi Bizottsága 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének Jegyzőkönyve 5 5 5

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám Cégjegyzékszáma: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2013. 04. 19-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. február 24-én (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Ikt.szám: 692-1/2014 JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 18.00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 18.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8582 Farkasgyepű, Petőfi S.u.42. Szám:8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat JEGYZŐKÖNYV Készült 2011. április 15-én 18.30 órakor a Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlésén a Zirc és Környéke Ipartestület székházában a Zirc, Vak B. u. 1. szám alatt. Jelen vannak: jelenléti ív

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, 2007. május 29. napján, Budapest, Frankel Leó út 25-29 sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, 2007. május 29. napján, Budapest, Frankel Leó út 25-29 sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt. JEGYZŐKÖNYV Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, 2007. május 29. napján, Budapest, Frankel Leó út 25-29 sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt. Jelen vannak: az Egyesület tagjai a mellékelt jelenléti

Részletesebben

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv február 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv február 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont 2017. február 21. 14 00 Helyszín ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb 0.100C Kari Tanácsterem Elnök Juhász Gábor JELEN VANNAK

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pannonhalma Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 28-án 18:00 órakor megtartott nyílt Képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint. Bagó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Soltész Balázs aljegyző. Vadászi Sándor RNÖ elnöke

JEGYZŐKÖNYV. Soltész Balázs aljegyző. Vadászi Sándor RNÖ elnöke K ö r ö m K ö z s é g i Önkormányzat Képviselő - testülete 3577 Köröm, Rákóczi u. 11. Tel.: 49/459-821; Fax: 49/459-817 E-mail: korom@korom.hu Szám: 2/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Köröm Község Képviselő-testületének2014.

Részletesebben

Javaslat a Doktori Tanács, a Könyv- és Folyóirat-kiadó Bizottság és a Tudományetikai Bizottság tagjaira a Jelölőbizottság állásfoglalása alapján, 2017

Javaslat a Doktori Tanács, a Könyv- és Folyóirat-kiadó Bizottság és a Tudományetikai Bizottság tagjaira a Jelölőbizottság állásfoglalása alapján, 2017 Javaslat a Doktori Tanács, a Könyv- és Folyóirat-kiadó Bizottság és a Tudományetikai Bizottság tagjaira a Jelölőbizottság állásfoglalása alapján, 2017 1. A Jelölőbizottság javaslata a Doktori Tanács tagjaira

Részletesebben

/ sz. példány

/ sz. példány Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal 2500 Esztergom, Széchenyi tér 1. Pf. 92. Készült: 2 példányban 9395-28/2018. 2 sz. példány JEGYZŐKÖNYV ESZTERGOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2018. szeptember

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Hunyadfalva Községi Önkormányzat október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Hunyadfalva Községi Önkormányzat október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Hunyadfalva Községi Önkormányzat 2014. október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. M U T A T Ó : Határozat/Rendelet: Tárgy: 54/2014. (X. 27.) Napirendi pontok elfogadása.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Gyerekesély Bizottság Közoktatás Albizottság alakuló üléséről

Jegyzőkönyv. Gyerekesély Bizottság Közoktatás Albizottság alakuló üléséről Jegyzőkönyv mely készült a Gyerekesély Iroda (7530 Kadarkút, Fő u. 7.) 2013. július 11. napján 14 órakor tartott Kadarkúti- Nagybajomi Gyerekesély Bizottság Közoktatás Albizottság alakuló üléséről Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 6-án 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 6-án 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 314-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén

Jegyzőkönyv. amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén Jegyzőkönyv amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén A küldöttközgyűlés helye: OTP Bank Nyrt. Budapesti Régió (Budapest V., Semmelweis u.

Részletesebben

ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Közgyűlés helye: Budapest, XI. Műegyetem rakpart 3. K.240 BME Épültszerkezettani Tanszék konzultációs terme ideje: 2016. május 11. 16.00 A közgyűlés kezdő időpontjában a szavazati

Részletesebben

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI HABILITÁCIÓS SZAKBIZOTTSÁGÁNAK ÜGYRENDJE

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI HABILITÁCIÓS SZAKBIZOTTSÁGÁNAK ÜGYRENDJE A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI HABILITÁCIÓS SZAKBIZOTTSÁGÁNAK ÜGYRENDJE 1. Az Ügyrend hatálya 1. Jelen szabályozás az SZTE Közgazdaságtudományi Habilitációs Szakbizottságának a működésére

Részletesebben

Táp Községi Önkormányzat Tel./Fax: 96/554-120 Polgármester:96/554-127 9095 Táp, Győri u. 39. Jegyző: 96/554-129 e-mail: tap.ph@axelero.

Táp Községi Önkormányzat Tel./Fax: 96/554-120 Polgármester:96/554-127 9095 Táp, Győri u. 39. Jegyző: 96/554-129 e-mail: tap.ph@axelero. Táp Községi Önkormányzat Tel./Fax: 96/554-120 Polgármester:96/554-127 9095 Táp, Győri u. 39. Jegyző: 96/554-129 e-mail: tap.ph@axelero.hu Jegyzőkönyv 10/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 1példányban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-2/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. február 12-én 17 órakor megtartott

Részletesebben

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről.

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Készült a kerecsenyi Képviselő-testület 2010. október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége Kerecseny, Deák F. u. 52. Jelen vannak: polgármester, Bonyai József,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2015. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V VÁRBALOG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. április 27-én megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Várbalog Község Önkormányzata

Részletesebben

2/2014. SZ. EMLÉKEZTETŐ. Készült a Nemzeti Együttműködési Alap Nemzeti összetartozás Kollégiumának

2/2014. SZ. EMLÉKEZTETŐ. Készült a Nemzeti Együttműködési Alap Nemzeti összetartozás Kollégiumának 2/2014. SZ. EMLÉKEZTETŐ Készült a Nemzeti Együttműködési Alap Nemzeti összetartozás Kollégiumának 2014.03.19-én megtartott üléséről Az ülés helyszíne: Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 1054 Budapest, Alkotmány

Részletesebben

MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA

MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA (Az Ügyrend 2. melléklete) 2016. A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSA Az alapszabály és az ügyrend rendelkezései:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), IV. emeleti ovális tárgyaló

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), IV. emeleti ovális tárgyaló Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2015. május 13-án megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar

Részletesebben

Ikt.szám:42-46/2014. NÓGRÁD MEGYEI SZLOVÁK NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV

Ikt.szám:42-46/2014. NÓGRÁD MEGYEI SZLOVÁK NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Ikt.szám:42-46/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: : a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2014. október 27-én, a Megyeháza Hadady-Hargitay termében tartott alakuló ülésén. Jelen vannak: Gyöngyösi Sándorné,

Részletesebben

A Magyar Corvin-lánc Testület alapszabálya

A Magyar Corvin-lánc Testület alapszabálya A Magyar Corvin-lánc Testület alapszabálya A Magyar Corvin-láncról és a Magyar Corvin-lánc Testületről szóló 86/2012. (IV. 26.) Korm. rendelet 10. (6) bekezdésébe alapján a Magyar Corvin-lánc Testület

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Vácrátót Község Önkormányzat Képviselő-testülete J e g y z ő k ö n y v Készült: Vácrátót Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 07-én, hétfőn 19.00 órakor megtartott rendkívüli testületi

Részletesebben

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv június 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv június 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont 2016. június 21. 14 00 Helyszín ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb 0.100C Kari Tanácsterem Elnök Juhász Gábor JELEN VANNAK

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Doktori és Habilitációs Tanácsának Ügyrendje

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Doktori és Habilitációs Tanácsának Ügyrendje A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Doktori és Habilitációs Tanácsának Ügyrendje A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának (továbbiakban BTK) Doktori és Habilitációs Tanácsa

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének VÁROSSTRATÉGIAI ÉS VÁROSMARKETING BIZOTTSÁGÁNAK, PÉNZÜGYI ÉS KÖLTSÉGVETÉSI BIZOTTSÁGÁNAK VALAMINT TULAJDONOSI BIZOTTSÁGÁNAK

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló üléséről. Határozat száma: Tárgya: 112/2014.( X.22.) Szavazatszámláló Bizottság választása titkos

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2014. október 21-én 14 30 órai kezdettel megtartott a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Móricgát Faluház

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A jelen jegyzőkönyv a VASÁRNAPI ISKOLAI SZÖVETSÉG (a továbbiakban: VISZ) közgyűléséről készült. A közgyűlés helyszíne a VISZ székhelye (2119 Pécel, Nyírfa utca 1.). A közgyűlés időpontja: 2016.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2. JEGYZŐKÖNYV Amely készült: Jelen vannak: a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén 2012. január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.) a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kovács Márk elnök Balogh Beáta igazgató

Jegyzőkönyv. Kovács Márk elnök Balogh Beáta igazgató Jegyzőkönyv Készült Kaposvár Megyei Jogú Város Horvát Nemzetiségi Önkormányzata Kaposvár, Szántó u. 5. szám alatti hivatali helységében 2018. november 27. napján 14.30 órakor megtartott üléséről. : Köszöntötte

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az előző Közgyűlés óta elhunyt tagokról a Közgyűlés 1 perces néma felállással emlékezett meg.

Jegyzőkönyv. Az előző Közgyűlés óta elhunyt tagokról a Közgyűlés 1 perces néma felállással emlékezett meg. Jegyzőkönyv Készült: Budapesten a BME I ÉPÜLET IB 028 számú termében (Budapest, 1117 Magyar Tudósok körútja 2.) a Magyar Elektrotechnikai Egyesület nyilvános 86. Küldöttközgyűlésről, amely egyben Tisztújító

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata a módosított napirendet elfogadta.

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata a módosított napirendet elfogadta. Jegyzőkönyv Készült a Kaposvár Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának Kaposvár, Fő utca 63- szám alatt 2010. november 11-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: a csatolt jelenléti

Részletesebben

Közgyűlési JEGYZÓKÖNYV

Közgyűlési JEGYZÓKÖNYV Közgyűlési JEGYZÓKÖNYV Tárgy: A Bányagépészet a Műszaki Fejlődésért Alapítvány 2012 évi Közgyűlése Készült: Balatongyörök, 2012.szeptember 27. Ács József: Közgyűlés megnyitása; Jelenlévők köszöntése; A

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Doktori és Habilitációs Tanácsának Ügyrendje

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Doktori és Habilitációs Tanácsának Ügyrendje A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kari Doktori és Habilitációs Tanácsának Ügyrendje A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának (továbbiakban BTK) Doktori és Habilitációs Tanácsa

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. február 1-jei ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2011. (II.1.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2010/2011. tanév II. félévi ülés- és munkatervéről

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Babits Emil Hofferné Hanich Erika Kovács Attila Oszvald József Ruppert Báláné Scheer József Schindler László Tihanyiné Baki Zsuzsanna

JEGYZŐKÖNYV. Babits Emil Hofferné Hanich Erika Kovács Attila Oszvald József Ruppert Báláné Scheer József Schindler László Tihanyiné Baki Zsuzsanna JEGYZŐKÖNYV A Veszprém Megyei Német Kisebbségi Önkormányzat testületének 2007. március 14-én 10.00 órai kezdettel Veszprémben, a Megyeháza I. emeleti Szent István termében megtartott alakuló üléséről.

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült: MKE Pest Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén

Jegyzőkönyv Készült: MKE Pest Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén M a g y a r K ö n y v t á r o s o k E g y e s ü l e t e P e s t M e g y e i S z e r v e z e t e 2 0 0 0 S z e n t e n d r e, P á t r i á r k a u t c a 7. w w w. p e m e k s z. h u Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben