Tiens TÜSI szervezet harmonizáló készülék

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tiens TÜSI szervezet harmonizáló készülék"

Átírás

1 Tiens TÜSI szervezet harmonizáló készülék A 21. század az egészség évszázada. Mindannyiunk alapvető célja, hogy egészséges legyen. Korunkat a társadalmi változások és a rohamos fejlődés jellemzi, ennek megfelelően az emberek igényei is megváltoztak: már nemcsak a betegségek elkerülésére vagy megszüntetésére törekednek, hanem arra is, hogy közérzetük jobb legyen, szervezetük minél jobban működjön, testileg és lelkileg egyaránt jobban érezzék magukat, azért hogy a változásokhoz alkalmazkodni tudjanak. A tudósok szerint egy ember élettartama 125 év és 175 év között kellene, hogy legyen. Ez a manapság átlagosan megélt kor kétszerese. Az emberek 99% - a különböző betegségek következtében nem ér el ilyen magas kort. A kutatók szerint viszont nem természetes módon halnak meg, hanem a helytelen életmódjuk következtében saját magukat ölik meg. A korai elhalálozások öt fő oka: az emberek 15% - a örökletes betegségekben hal meg, 10% gazdasági okok miatt, 8% orvosi kezelés vagy beavatkozás következtében, 7% baleset vagy katasztrófa következtében, és 60 % helytelen életmód következtében. Láthatjuk tehát, hogy a helytelen életmód miatt halnak meg a legtöbben, tehát tulajdinképpen amiatt, amelyet az emberek saját maguknak okoznak. Ezért az egészségmegőrzésre vonatkozó kutatások rendkívül fontosak és ezt a társadalom 99% -a gondolja így. Egy egészségügyi lexikon szerint az egészség megőrzéséhez a következő dolgok szükségesek: elegendő alvás, stressz mentes életmód, rendszeres testmozgás, valamint kiegyensúlyozott táplálkozás. Én magam még a zöld környezetet is ide sorolnám. Gazdaságunk rohamos tempót diktál, a mezőgazdaság, a vegyipar, az élelmiszeripar fejlődése és a fejlett közlekedés határtalan lehetőségeket

2 kínál ugyan, szervezetünk viszont nem tud mindezekhez kellően alkalmazkodni. Mindezek civilizációs ártalmakhoz vezetnek, amelyeket különböző gyógyszeres kezelésekkel próbálnak megoldani. Ilyen betegségek a magas vérnyomás, székrekedés, cukorbetegség, agyvérzés, reuma, izületi gyulladás és a tüdő megbetegedései. Az emberek 75% - a ezen betegségek valamelyikének már a kezdeti fázisában van, 15 % már megbetegedett, és csupán 5 % mondható egészségesnek. A nyugati emberek szerint a keletiek több figyelmet szentelnek az egészségüknek, és a gyógyítás terén is sokat lehet tanulni tőlük. A politikusok szerint is kiemelkedően fontos az egészség védelme érdekében a kutatás és a fejlesztés. Az orvosi kezeléseket lépésről-lépésre fejleszteni kell. Ehhez elegendő támogatás szükséges, amely a színvonalas vizsgálatokat és kezeléseket biztosítja. A 21.század az egészség évszázada, és az emberek egyre inkább gyógyszeres kezeléseken kívüli megoldást keresnek. A modern orvostudomány egyik kiemelkedő alakja, Ke Labi úr szerint az orvosok a gyógyszerek mellett csakis megfelelő eszközök megléte esetén tudnak hatékonyan gyógyítani. Ezért ha nem állnak rendelkezésre megfelelő eszközök, akkor hiába a gyógyszer és a szakértelem, az orvosok is tehetetlenül állnak a problémák előtt. A legjobb orvosok tulajdonképpen mi magunk vagyunk, a legjobb gyógyszer pedig az idő és a rendelkezésre álló gyógyászati eszközök. Nagyon fontos, hogy vigyázzunk az egészségünkre, ezáltal megelőzhetjük a különböző betegségek kialakulását. A szakértők is a megelőzés fontosságára helyezik a hangsúlyt. Ezért van szükség az állandó kutatásokra és fejlesztésekre, mert csak így tudjuk megakadályozni a betegségek kialakulását és az idő előtti elhalálozást. A súlyos betegségek közül világszerte az agyvérzés a leggyakoribb, amelynek fő okozója a magas vérnyomás. Ezért most szeretném bemutatni Önöknek a Tiens vérnyomáscsökkentő vagy más néven harmonizáló készüléket. Ez egy hivatalos sorszámmal ellátott gyógyászati eszköz Kínában.

3 Az első olyan készülék a világon, amely az emberi szervezet bioelektromosságát felhasználva gyógyítja a magas vérnyomást és még több, mint tízféle betegséget Kínában. Pekingben, Shanghaiban, Guangzhou, Liaoning, Jilin és Hebei tartományokban, valamint Oroszországban, Franciaországban és Japánban is elismerték a hatékonyságát a kísérletek elvégzése után. A Kínai Orvostudományi Kutató Intézet is bizonyítja, hogy gyógyszeres kezelések nélkül szünteti meg a magas vérnyomást. Orvosprofesszorok, szakemberek, a Kínai Egészségügyi Minisztérium és a Kínai Magas Vérnyomás Egyesület elnöke, Ji Li úr is elismerően vélekedik a készülékről. Az európai újságok keleti csodának nevezik. A Japánban megjelent Magas vérnyomás nagyszótára c. könyvben pedig ritka kincsként említik óta Amerikában, Franciaországban, Svédországban és Szingapúrban rendezett nemzetközi kiállításokon nyolcszor nyerte el az első díjat. A készüléket a kínai Gao Jiasun úr fejlesztette ki. Ő fedezte fel, hogy a magas vérnyomás hatékonyan kezelhető az emberi szervezet bioelektromossága által. Az emberi test elektromosságára vonatkozóan már 25 évvel ezelőtt is végeztek kutatásokat Oroszországban, Amerikában, Franciaországban és Svédországban, amelyek eredményei a kínai kutatásokkal szinte megegyeznek. Egy orosz professzor írt is erről egy tanulmányt, viszont nem fejlesztett ki készüléket. Egy svéd professzor is végzett kutatásokat a VIC elvre vonatkozóan. Arra a következtetésre jutott, hogy az emberi szervezet, a test, zárt áramkör-szerűen funkcionál, és az elektromosság harmóniájának megbomlása különböző betegségek kialakulásához vezet. Ő szintén nem fejlesztett ki egy ilyen készüléket sem. A kínai tudósok közül Gao Jiasun úr az emberi test elektromosságának elvére, a yin-yang elméletre, az energiacsatornákra vonatkozó kutatásokra, a modern kori orvostudományra és a reflexológiára együttesen támaszkodva fejlesztette ki ezt a készüléket, hogy a modern kori civilizációs betegségekre megoldást nyújtson. A tudományos kutatások alapján ezt a készüléket tágabb fogalommal kell illetnünk, mert tulajdonképpen elektromosságot harmonizáló készülék, de mivel legszembetűnőbb funkciója az, hogy a vérnyomást 3-5 perc alatt képes lecsökkenteni, ezért hívjuk elsősorban vérnyomáscsökkentő gépnek.

4 Egy VIC chip található meg benne, amely a test elektromosságának pozitív és negatív töltéseit hozza egyensúlyba. Mindennapi életünk során a szennyezett levegő, az autók által kibocsátott kipufogó gázok, a stressz, a hőmérsékleti változásokhoz való alkalmazkodás, a mobiltelefon, a számítógép, a mikrohullámú sütő használata mind-mind negatív töltésű észecskéket von el a szervezetünktől. Ezáltal felborul az elektromosság egyensúlya és betegségek alakulnak ki. Hogy ezt elkerüljük, a készülékbe épített VIC chip a fent említett okok miatt keletkezett túl sok pozitív töltésű részecskét átalakítja negatívvá. Ez a chip egyébként ahhoz hasonló, mint ami a mobiltelefonokban is van, csak bonyolultabb, fejlettebb technológiájú. Bonyolult rendszerén keresztül tehát a túl sok pozitív töltésű részecskét negatívvá alakítja, amelyeket előzőleg folyamatosan elveszítettünk. Az átalakítás után pedig a negatív töltésű részecskéket továbbítja a szervezetnek. Mindezeket a fizika törvényei alapján, a szervezet saját bioelektromosságát felhasználva végzi. A kutatók szerint egész életünket az elektromosság határozza meg. Akár a villamos angolnát, vagy a ráját is említhetjük példaként, - ezek az állatok elektromosság nélkül elpusztulnának. Ez az emberekkel is ugyanígy van. A kórházakban a szív (EKG) vagy az agy (EEG) vizsgálatánál is azt nézik, hogy mennyi a feszültség a szervekben, hogy az elektromosság egyensúlya stabil-e. Amennyiben nem, akkor különböző betegségek lépnek fel, szervi elváltozások alakulnak ki. Például daganatok vagy sorvadás. Ez a készülék helyreállítja az elektromosság egyensúlyát azáltal, hogy megfelelő mennyiségű negatív töltést juttat a szervezethez.

5 A harmónia testileg és lelkileg egyaránt fontos. Az ideges, furcsa viselkedésű embereknél látható, hogy felborult bennük a mentális egyensúly, tehát nincsenek egészséges állapotban. Izmainknak, belső szerveinknek is elektromos egyensúlyban kell lenniük, hogy megfelelően tudjanak működni. Ha látunk valakit, akinek nem nyugodt és egyenletes a járása, az már egyensúlyveszteségre utal. Egyre több ember visel szemüveget, vagy szemműtétre szorul, hogy jó legyen a látása, ez is a harmónia elvesztését jelzi. A test energiacsatornáinak is feltétlenül harmonikusan kell működniük, különben komoly betegségek alakulhatnak ki. Ezeket az akupunktúrás pontok jelzik. A harmónia fontossága a véráramlásra is vonatkozik. A gyomor és a lép harmonikus működése is elengedhetetlenül fontos. Ideális esetben a gyomorból lefelé, a lépből pedig felfelé áramlik az energia, ellenkező esetben hasmenés, vagy rosszullét léphet fel. Ugyanígy szellemileg is kiegyensúlyozottnak kell lennünk. Kellemetlen tünetekhez vezethet, ha például valaki hosszú ideig nem piheni ki magát, mert elveszti a harmóniáját és rossz lesz a közérzete. Ha öt napig nem alszunk, az ájuláshoz is vezethet, amely a harmónia elvesztésének már egy szélsőséges esete. Az összes közül talán a leglényegesebb az öt legfontosabb belső szervünk harmóniája, azaz a máj, szív, lép, tüdő és a vese megfelelő működése, mivel ezek biztosítják a teljes szervezet harmóniáját. Az emberi szervezet és a belső szervek harmonikus működését az öt elem segítségével írhatjuk le. Az elemek a következők: fa, tűz, föld, fém, víz. Ezek mind egy-egy belső szervnek felelnek meg. A fa a szívnek, a tűz a májnak, a föld a lépnek, a fém a tüdőnek, a víz pedig a vesének felel meg. Az elemek energia formájában áramlanak a belső szervekhez a hozzájuk tartozó csatornákon keresztül. A fa a tűz felé áramlik, elég, ezután a föld következik, mert a fa hamuvá lesz, utána a fém, mivel azokat a földben találhatjuk meg, ha a fém folyékonnyá válik, víz lesz belőle, majd ismét fa, mert a fa növekedését a víz segíti elő, a fa elem után pedig ismét tűz és így tovább. Az elemek tehát az energia áramlását, az energia körforgását írják le. Például a cukorbetegségben szenvedő embereknél ez a folyamat túl gyorsan megy végbe. Ha a fa után egyből a föld elemhez kerül az energia, majd a fém kimaradásával a vízhez, akkor ezáltal felborul az egyensúly, amely sajnos mindenképpen betegségek kialakulásához vezet.

6 Az egészséges és a kóros folyamatok állomásait és következményeit a kínai hagyomány mind egy-egy fantázianévvel illeti. A szervezet egyensúlyához és a szervek harmonikus működéséhez elengedhetetlen, hogy minden szervhez a megfelelő energiaminőség áramoljon. Tulajdonképpen egész életünket ez határozza meg. Ha ez nem így történik, egészségünket hatalmas károk érik. A harmóniát a legteljesebben a kínai hagyomány yin-yang elmélete fejezi ki. A yin és a yang az ég és a föld útja, átszövi a dolgokat, és a változásokat, a születést és a halált is ennek a két minőségnek az aránya és harmóniája határozza meg. Bár a yin-yang elmélet és az elektromosságról szóló törvény különböző történelmi korban született, mégis mindkettő csodálatos magyarázatot ad az élet és az egészség működési elvére. A yin-yang elvhez hasonlóan, ha a szervezet elektromossága, feszültsége egyensúlyi állapotban van, akkor az energiacsatornák is megfelelően működnek. De most nézzük, mik is az energiacsatornák! Az energiacsatornák tulajdonképpen az energia útját jelentik a szervezeten belül. Fent és lent, kívül, belül, balról, jobbra minden egyes testrészünket összetartják, a belső szerveinket és végtagjainkat egyaránt. Az élethossz, a halál, a betegségek kialakulása és a szervek aktuális állapota, tehát tulajdonképpen minden az energiacsatornák működésétől függ. Ezért a kínai orvosprofesszorok úgy tartják, amelyik orvos nem ért az energiacsatornák működéséhez, az nem képes gyógyítani sem. Az akupunktúrát, az akupresszúrát és a masszázst is az energiacsatornák működési elve alapján dolgozták ki. Ezek alkalmazásával csodálatos eredményeket érhetünk el a gyógyításban. Bármiféle megbetegedésnél, vagy ha egy testrészünk fáj, a megfelelő akupunktúrás ponton kell a kezelést alkalmazni, amely fejen, szemkörnyéken, lábon, a test bármely részén lehet, mert mindegyik testrészünk a test egy kisebb lenyomatát mutatja. Fogfájásnál például a kézen lévő pontot kezelik, nőgyógyászati problémák, alhasi görcsök fellépésekor szintén a megfelelő

7 pontot stimulálják, amelynek köszönhetően megszűnik a fájdalom. Ezek a kezelések tehát mind az energiacsatornák harmonizálása által történnek. Ez a készülék is képes ezt a harmóniát létrehozni, azáltal, hogy helyreállítja a test elektromosságának az egyensúlyát. Három olyan ország van a világon, ahol az emberek kiemelkedően magas kort érnek meg: Oroszország, Pakisztán és Equador. Ezeken a helyeken mindenki megéri a 80 év feletti kort. Ennek az az oka, hogy ezeken a területeken több negatív töltésű részecske található, mint máshol. Németországban egy híres professzor a következő kísérletet végezte el: a kísérlet alanyainak egyik felét pozitív töltésű helyre vitte, a többi embert pedig olyan területre, ahol a negatív részecskék voltak nagyobb arányban. A különbség óriási volt a két csoport egészségügyi állapota között, testileg és szellemileg egyaránt. Azok, akik nem jutottak elég negatív töltéshez, megbetegedtek és mindvégig rossz közérzetre panaszkodtak. Akiknek a szervezetébe viszont elegendő negatív töltésű részecske került, azok nyugodtan aludtak, anyagcseréjük és a pulzusuk megfelelő volt, ATP szintjük nőtt, a vérnyomásuk lecsökkent, javult az ereik állapota, és a légzésük is nyugodtabbá vált. Ezenkívül nőtt a szervezetük kalcium- és globulintartalma, a kálium csökkent, fehérvérsejt számuk is emelkedett, a vizelet kiválasztásuk normalizálódott, valamint szellemileg is frissnek érezték magukat. Tehát higgyék el, ezek a részecskék szabad szemmel nem láthatóak, mégis jelen vannak a test minden sejtjében, akár az áram a világító lámpában. Tehát ha veszítünk a negatív töltésű részecskékből, azokat feltétlenül pótolnunk kell. Ha a készülék két részét összeillesztjük, akkor létrejön a taszítás, a zárt áramkör, amelyet az oldalán található kis lámpa is jelez. A sejtekben található túl sok pozitív töltésű részecskét a VIC chip negatívvá alakítja és a zárt áramkör következtében továbbítja a szervezetünknek, így azok a sejtekbe kerülnek. Tehát a sejtekből hiányzó negatív töltést pótolja, amely a sejtek egészséges működéséhez elengedhetetlenül szükséges.

8 Ennek köszönhetően javul a sejtfunkció és a szervek működése. A két rész összeillesztése által tehát egy zárt áramkörű, gyógyításra alkalmas eszköz áll a rendelkezésünkre. Gyakran előfordul, hogy amikor fésülködünk és hozzáérünk a mellettünk álló emberhez, akkor megrázzuk. Ilyenkor áramot adunk le, amely következtében nagymértékű pozitív töltésű többlet keletkezik. Viszont ha a készüléket a kezünkben tartjuk, akkor a keletkezett túl sok pozitív töltésű részecskét negatívvá alakítja át, amelyet továbbjuttat a szervezetnek, ezáltal pótolja, ami elveszett. Így szervezetünk egészséges állapotba kerül. Ennek a készüléknek négy fő jellegzetessége van. Az egyik az, hogy önellátó, működéséhez semmilyen külső erőforrás igénybevétele nem szükséges. Csupán az emberi test elektromosságát használja fel, és pótolja a szervezetből hiányzó negatív töltést. Az oldalán található lámpa csupán jelzésre szolgál, a zárt áramkör meglétét mutatja, olyan, mint egy monitor. Ahol a részecskék nincsenek egyensúlyban, ott harmóniát teremt. Tehát önellátó, semmilyen külső erőforrás nem szükséges a működéséhez. Második fontos tulajdonsága az, hogy kétirányú egyensúlyt teremt, a kínai orvoslás yin-yang elve alapján. Magas vérnyomásnál a nyakra tegyük 3-5 perc alatt lecsökkenti a vérnyomást, ahogy a dobozban található használati utasításban is szerepel, ami most nincs itt nálunk Ingadozó vérnyomás kezelésénél ha a csuklóra tesszük, rövid időn belül normalizálódik a vérnyomás. Akár a kezünkben is tarthatjuk, úgy is nagyon hatásos. Nemcsak magas vérnyomás, de magas vérzsír szint kezelésére is kiválóan alkalmas. 60-as, 70-es alacsony vérnyomásnál is használható, mert megemeli a vérnyomást. A kétirányú funkció tehát ezt jelenti, a magas vérnyomást csökkenti, az alacsonyat pedig fokozatosan megemeli.

9 Mi történik ilyenkor? Ha a sejtekben kevés a pozitív töltés, akkor az erek beszűkülnek, ilyenkor a vérnyomás megemelkedik. Ha viszont pótoljuk a hiányzó negatív töltést, akkor az erek kitágulnak és a vérnyomás normalizálódik. Alacsony vérnyomás esetében pedig fordítva. Ezt jelenti tehát a kétirányú funkció. A készülék harmadik jellegzetessége, hogy kiváló minőségű anyagokból, a legújabb és legfejlettebb technológia alapján készült. Vízálló, ütésálló és hosszú élettartamú. Ha bármilyen műszaki készüléket vásárolunk, mindig az okoz fejfájást, vajon meddig fog működni. Az ebben a készülékben található chip viszont a legmodernebb technológia alapján készült, a kezelést végző kis fogacskái is nagyon megbízhatóak és hatékonyak. Ezt a készüléket ahányszor csak elővesszük, mindig ugyanolyan tökéletesen fog működni, mindez viszont más műszaki cikkekről, például a mobiltelefonokról nem mondható el. Negyedik jellegzetessége, hogy sugárzásmentes és fájdalommentes, természetes módon működik. Mindannyian tudjuk, hogy a magas vérnyomás mennyire veszélyes, mivel több halálos kimenetelű betegségnek is az okozója lehet. Ezért nemcsak Kínában, hanem Oroszországban, Amerikában és Japánban is a szakértők folyamatos kutatásokat végeznek, hogy a magas vérnyomás okozta megbetegedéseket megelőzzék. A magas vérnyomás leggyakrabban szívmegbetegedéseket okoz, ráadásul alattomos és állandóan visszatérő rendellenesség. A manapság használatban lévő magas vérnyomásra felírt gyógyszerek mindegyike károsítja a vesét és a májat, főként ha valaki már fiatal korban rákényszerül a szedésükre. Ezért a magas vérnyomás világszerte a figyelem középpontjában áll. Az emberek mind egy olyan készüléket keresnek, amely sugárzás- és fájdalommentes és a fizika törvényei alapján működik. Ez a Tians vérnyomáscsökkentő készülék rendelkezik mindezekkel a tulajdonságokkal. A készüléket háromféleképpen alkalmazhatjuk: vagy kézben tartjuk, vagy egy akupunktúrás pontra nyomjuk, vagy fésülő mozdulatokat végzünk a fejünkön. Egyik kezünkkel megfogjuk a kerek részénél, másik kezünket a fogas részhez illesztjük, ezáltal a készülék az egyik oldalon bevitt pozitív töltésű részecskéket negatívvá alakítja át, és továbbítja ezeket a szervezetünknek a másik kezünkön keresztül. A készüléket minden reggel használhatjuk ezen a módon.

10 Tudták, hogyha a testünk két oldalán az energiaáramlás különbözik, akkor az betegségekhez vezet? Ennek az az oka, hogyha az energia áramlásának akár iránya, akár intenzitása különbözik, akkor az izmok és az erek sem működnek megfelelően, amely könnyen szívrohamhoz vezethet. A készülék használatával viszont harmóniába hozhatjuk testünk jobb és bal oldalát. A magas vérnyomás okozója tehát a pozitív töltésű részecskék többlete és a negatív töltés hiánya, a készülék segítségével viszont helyreállíthatjuk az elektromos egyensúlyt. Használjuk naponta legalább háromszor, de lehet ötször is, minden alkalommal 3-5 percet. A második módszer az akupunktúrás pontok nyomása. A magas vérnyomásban szenvedők a nyakukra helyezzék, bal kézben tartva a nyak jobb oldalára, vagy jobb kézben tartva a nyak bal oldalára. A szervezet bioelektromosságának a segítségével körülbelül három perc alatt, fokozatosan leviszi a vérnyomást. A csukló belső oldalán található ütőérre is helyezhetjük. Sok ember szerint az akupunktúrás kezelés mellőzhető, mert a készülék a huszonegy fogacska segítségével, bárhová helyezve betölti ezt a funkciót. A szíveredetű mellkasi fájdalom nagyon kellemetlen. Ha a szívben vagy környékén fájdalom lép fel, jobb kezünkkel helyezzük a szívre a készüléket és körülbelül három perc alatt megszabadít a fájdalomtól, az erek működése helyreáll és a szív vérellátása is javul. Gyakran tapasztaljuk, hogy a tüdőbetegek vagy a tüdőgyulladásban szenvedők állandóan köhögnek és a rohamok még éjszaka sem szűnnek meg. Mindezt a tüdőben képződött váladék váltja ki, amelyet a pozitív töltésű részecskék többlete okoz. Ez a váladék magától nem tisztul ki, de ha a készüléket a mellkasra helyezzük, a tüdőben található hörgők és hajszálerek negatív töltésű részecskékhez jutnak, ennek következtében a váladék magától kitisztul. Tehetjük bal kézzel a jobb oldalra, vagy jobb kézzel a bal oldalra, az eredmény ugyanaz lesz. A készülék mindenképpen érintkezzen a bőrfelülettel és fontos, hogy más ember ne érintse meg. Ha egy ember tartja kézben, a lámpa világítani fog, amely azt jelzi, működésre kész.

11 Fejfájás vagy migrén esetén helyezzük a fejünkre. A reumát és az izületi fájdalmakat is elmulasztja, mindig ott helyezzük el a testünkön, ahol éppen fájdalmat érzünk. A kutatók bebizonyították, hogy az összes szervi fájdalmunk a szerveink elektromos egyensúlyának megbomlásából fakad. Tehát a különböző fájdalmak fellépésekor feltétlenül alkalmazzunk kezelést, mert a fájdalom mindig a harmónia és az egyensúly megbomlását, a belső szervek nem megfelelő működését jelenti, amely sok kellemetlenséghez, akár súlyos betegségekhez is vezethet. Tehát annak érdekében, hogy megszabaduljunk a fájdalomtól, mindig nyomjuk a megfelelő pontra. A harmadik alkalmazási módszer a fésülő mozdulatok végzése. Elég, ha fésülködni tudunk, és máris elmulaszthatjuk fájdalmainkat és harmóniába hozhatjuk szervezetünket. A mozdulatokat a fejen végezzük, egymás után többször. Egyes testrészeink a belső szerveink térképéül szolgálnak. Például a szemünkben láthatjuk belső szerveink állapotát. A fejünkön minden szervünk akupunktúrás pontja megtalálható, akárcsak a kezünkön és a lábunkon. Tehát ha a fejünkön fésülő mozdulatokat végzünk a készülékkel, akkor az egész szervezetünk egészségi állapotán javíthatunk, mivel a fejünk az egész testünk legkiterjedtebb térképe, ahol testrészeink és szerveink minden akupunktúrás pontja megtalálható. Ezzel a fésüléses módszerrel látásunk és hallásunk is javul, valamint szellemileg is frissebbnek fogjuk érezni magunkat. Derékfájás esetén is kiválóan hat. Önmagunkat is tudjuk kezelni, egyszerűen csak egyik kezünkkel helyezzük a keresztcsontra és végezzünk masszírozó mozdulatokat, ezáltal oldódnak a fájdalmat okozó izületi csomók. Nyakfájdalom esetén is helyezzük a nyakra, valamint a tarkóra és végezzünk simító mozdulatokat. A készülék huszonegy fogacskájának köszönhetően akupunktúrás kezeléshez hasonló eredményt érhetünk el. A három alkalmazási módszer tehát: a kézben tartás, a nyomás és a fésülő mozdulatok végzése. A fésülő mozdulatokat a kezünkön is végezhetjük. Egy

12 ismerősöm, Zui tanár úr édesanyja az idén 76 éves. Amióta a készülékkel ezt a módszert alkalmazza egy szem gyógyszert sem kellett beszednie. A használati utasítást is tartalmazó kis füzetben olvashatjuk, hogy egy francia politikus miután használta a készüléket Kínába utazott, hogy kifejezze köszönetét a gyártóknak, mivel magas vérnyomása a készülék használatával teljesen normalizálódott, és többet nem szorul gyógyszeres kezelésre. A magas vérnyomás megszüntetésén kívül a készülék más funkciókkal is rendelkezik, ugyanis az alacsony és az ingadozó vérnyomásra is kiváló hatással van, valamint a szívkoszorúér- problémákat is enyhíti. Ezek a betegségek mind a vérkeringés rendellenességével hozhatók kapcsolatba. Magas vérnyomás kezelésekor tegyük a nyakra vagy a csuklóra, vagy éppen kézbe is foghatjuk. Alacsony vérnyomásnál ugyanígy járjunk el, szívkoszorúér megbetegedéseknél helyezzük a szívünkre, ingadozó vérnyomás esetében pedig a fejen végezzünk fésülő mozdulatokat. A vérnyomás problémákon kívül fejfájás és migrén fellépésekor is használható. Ez tehát a második funkció. Amint érezzük a fájdalom kezdetét, végezzünk fésülő mozdulatokat, vagy először tartsuk a kezünkben és azután alkalmazzuk a fejünkön a kezelést. A fejfájás három perc alatt meg fog szűnni. Hogy miért? Mert a fejen lévő sok beszűkült hajszáleret a negatív töltésű részecskék kitágítják, ezáltal a fejgörcs is megszűnik, ráadásul a fej vérellátása is javul. Tehát javul a fej vérellátása, az érfalakon található lerakódások is kitisztulnak, emiatt a fejfájás tulajdonképpen 3-5 perc alatt magától megszűnik. A készülék harmadik funkciója, hogy semlegesíti azokat a káros sugárzásokat, amelyek nap mint nap érik szervezetünket. Például ha mobiltelefont használunk, akkor 5 perc beszélgetés után a sejtek által viselhető sugárzási szint negyvenszerese éri a fejet, amely egy idő után kóros elváltozásokhoz vezethet. A Kínai Egészségügyi Minisztérium nyilvánosságra hozta, hogy az aggyal kapcsolatos megbetegedések többsége a mobiltelefonok okozta káros sugárzások következtében alakul ki. Szingapúrban elvégeztek egy kísérletet, amely során a kísérleti alany fejére huszonegy érzékelőt helyeztek el. Amikor az illető felvette a mobiltelefonját,

13 számítógép monitorján látható volt, hogy a feszültség ingadozása miatt az agyi hullámaiban milyen változások mennek végbe. Ilyen hullámok voltak láthatók. Az itt található lámpa is 220-as égővel működik, ha 380-asat teszünk bele, akkor tönkremegy. Viszont amint az illető kézbe vette a Tiens készüléket, vagy a szívéhez helyezte, az agyi hullámok ismét egyenletessé váltak. A készülék tehát megszabadít minket a mobiltelefonok okozta sugárzás káros hatásaitól. A szingapúri kísérletet végző kutatók is úgy tartják, mobiltelefon használata után feltétlenül végezzünk fésülő mozdulatokat a fejünkön a készülékkel, hogy a káros sugárzásoktól megszabaduljunk. A káros sugárzás következményei azoknál is megfigyelhetőek, akik számítógép mellett dolgoznak, Sokuknak kis fehér foltok vagy kiütések találhatóak az arcukon, mivel az eleve túlsúlyban lévő pozitív töltések mennyiségét a számítógép káros sugárzása még tovább fokozza. Ezért minden nap alkalmazzuk a fésüléses módszert, mert így a káros sugárzások mértékét hatásosan csökkenthetjük. Pekingben manapság sokat hallhatunk arról, hogy a különféle sugárzások, bár szabad szemmel nem láthatóak, mégis a legkárosabb hatással vannak egészségünkre. Mindenki ismeri a háztartásokban használatos mikrohullámú sütőt, amely szintén elektromágneses sugárzást okoz és károsítja a szervezetünket. A különféle sugárzások bár láthatatlanok, mégis nagy veszélyt jelentenek életünkre. Tehát saját egészségünk érdekében használjuk a készüléket, hogy megszabaduljunk a mobiltelefon, a mikrohullámú sütő, a televízió és a számítógép okozta sugárzásoktól. Ez tehát a harmadik funkció. A készülék negyedik funkciója a szépségápolás. Hajhullás ellen, a hajnövesztés serkentésére és szellemi frissesség elérésére is kiválóan használható. Masszírozzuk vele az arcunkat gyengéd, körkörös mozdulatokkal, ezáltal csökken az arc zsírtermelése, felfrissül a bőr és a különböző foltok is halványulnak. Használjuk naponta legalább 2-3-szor, 3-5 percet és 28 nap múlva észre fogjuk venni, hogy megszabadultunk az elhalt hámsejtektől. Bőrünk frissé, fiatalossá és ragyogóvá válik, és mindehhez csupán 28 nap szükséges.

14 Masszírozzuk vele a szemöldökünk környékét, vagy az orr és a száj körüli területet, de tulajdonképpen az arc bármely részén használhatjuk. Mivel a készülék a pozitív töltésű részecskéket negatívvá alakítja, ezért megszabadulunk az elhalt hámsejtektől, sőt még a mitesszerek mennyisége is nagymértékben csökken. Most térjünk át a hajproblémákra. A hajhullás fő oka a bőr alatti hajhagymák alacsony ATP szint miatti elégtelen működése. Mivel az ATP a negatív töltésekben található, ezért ha azok számát növeljük és a pozitív töltésű részecskéket csökkentjük, akkor az ATP szint is emelkedik, amelynek köszönhetően a hajhagymák is új erőre kapnak, így a haj is növekedésnek indul. Ha fáradtak vagyunk, vagy erőtlennek érezzük magunkat a készülék segítségével felfrissíthetjük szervezetünket. Ilyenkor a szervezet több negatív töltéshez jut, így kitágulnak az erek, javul a vérellátás. Alkalmazása vérszegény gyerekeknek, vagy különböző agyi problémákkal küszködő idős embereknek is javasolt. Használatával javul a koncentrációs- és az emlékezőképesség. Pszichés problémák esetében is nagyon jó hatással van az életkedvre és az életerőt is fokozza. Látászavarok vagy időskori távollátás kezelésekor tegyük a tarkóra. Bármiféle szembetegség vagy látászavar esetében nagyon rövid időn belül látványos javulást tapasztalhatunk. A negyedik funkció tehát a szépségápolás, arcápolás, hajnövesztés és a felfrissítés. A készülék ötödik funkciója a görcsoldás és a fájdalomcsillapítás. Gyomor-, bél- és nőgyógyászati fájdalmakkor a pozitív töltésű részecskék megrekednek az energiacsatornákban görcsös fájdalmat okozva. Ez sokszor annyira kiterjedt, hogy nemcsak rossz közérzetet, de látászavarokat is okoz. Tehát gyomor-, has-, alhasi fájdalmak, váll- és izületi fájdalom ellen is nagyszerűen hat, mivel a pozitív töltésű részecskéket negatívvá alakítja, ezáltal egyensúlyba hozza a szervezet energiaháztartását. Tulajdonképpen mindenfajta fájdalom esetén alkalmazható, mert a test bármely részén képes visszaállítani az energiaáramlás harmóniáját. A készülék élettartama hosszú, legalább évig problémamentesen használható. A vásárlók így vélekednek róla: természetes módon működik,

15 használata során kellemes érzés tölt el bennünket, látványos és gyors eredményt nyújt, már 3-5 perc alatt kifejti a hatását, a dobozon is látható módon. Az is előnyére válik, hogy bárhová könnyedén, akár zsebre téve is magunkkal vihetjük. Ez a vérnyomáscsökkentő és harmonizáló készülék mindennapi használata során minden sejtünkre és szervünkre, egész szervezetünkre nagyszerű hatással van. életünket. Napról napra harmóniát hoz az életünkbe, egyszerűen jobbá teszi Figyelem! A Tiens szervezet harmonizáló fenti leírása eredeti fordítása a készülékhez tartozó /kínai nyelvű/ cd- n megjelent készülék bemutatójának!

Regeneráló termékleírás

Regeneráló termékleírás Regeneráló termékleírás A Regeneráló a finom technológiák, a modern biotudomány és az ősi kínai orvoslás egyidejű felhasználásának a ragyogó eredménye. Az első olyan készülék a világon, amely az emberi

Részletesebben

A Vargha-módszer továbbfejlesztése az extrém terhelésnek kitett állomány teljesítő képességének fokozására

A Vargha-módszer továbbfejlesztése az extrém terhelésnek kitett állomány teljesítő képességének fokozására ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM BOLYAI JÁNOS KATONAI MŰSZAKI KAR KATONAI MŰSZAKI DOKTORI ISKOLA Vargha Zoltán A Vargha-módszer továbbfejlesztése az extrém terhelésnek kitett állomány teljesítő képességének

Részletesebben

Tartalom. Dr. Palágyi Jolanda, 1988 ETO: 615.821.2:611.98 ISSN: 0238 6879 ISBN: 963 7931 11 2

Tartalom. Dr. Palágyi Jolanda, 1988 ETO: 615.821.2:611.98 ISSN: 0238 6879 ISBN: 963 7931 11 2 Harmadik kiadás Dr. Palágyi Jolanda, 1988 Tartalom ETO: 615.821.2:611.98 ISSN: 0238 6879 ISBN: 963 7931 11 2 Aktív pontok, aktív zónák a testen 7 A láb és a kéz aktív zónái 77 Mit köszönhetek a reflexzóna-terápiának?

Részletesebben

1 Tartalom: Első rész Így kezdődött Van-e a kéznek gyógyító ereje? Az energia áramoltatás tanítói Miért a Japán gyógyítás? Ezt neked írom! Felelősek vagyunk a saját, és a családunk egészségéért! Hogyan

Részletesebben

WALTRAUD-MARIA HULKE. Prahtikus kézikönyv

WALTRAUD-MARIA HULKE. Prahtikus kézikönyv WALTRAUD-MARIA HULKE Prahtikus kézikönyv Tartalom Előszó 8 Bevezető 9 A varázskőben rejlő titok 13 A mágnesség felfedezése 14 A mágnes története 16 Mesmerizmus 18 Geomágnesség: az élet ősereje 23 A mágneses

Részletesebben

ASZTMA NÉLKÜL, BUTEYKO MÓDSZERREL

ASZTMA NÉLKÜL, BUTEYKO MÓDSZERREL ASZTMA NÉLKÜL, BUTEYKO MÓDSZERREL a tökéletes egészségért Varga-Szilágyi Gyula Patrick McKeown 2 Asztma nélkül- Buteyko módszerrel a tökéletes egészségért Kiadó:B u l e yko Légzés Közpo nt Első kiadás

Részletesebben

FÁSI KATALIN VALAMINT EGYÉB HÁZI GYÓGYMÓDOK

FÁSI KATALIN VALAMINT EGYÉB HÁZI GYÓGYMÓDOK FÁSI KATALIN VALAMINT EGYÉB HÁZI GYÓGYMÓDOK KOSSUTH KÖNYVKIADÓ 1991 Kedves Olvasó! Örömmel nyújtom át a Talpmasszázs otthon" című füzet után újabb, természetgyógyászattal foglalkozó könyvecskémet, amit

Részletesebben

OTTHONI LÉZER-TERÁPIA

OTTHONI LÉZER-TERÁPIA OTTHONI LÉZER-TERÁPIA Legyen mindenki egészséges a családban! Safe Laser Gyógyító fény a családban Sokoldalú felhasználás Hatékony és természetes! Ajánlások Dr. Gáspár Lajos (az orvostudomány kandidátusa,

Részletesebben

A TESTMOZGÁS FONTOSSÁGA ÉS A CHI-GÉP

A TESTMOZGÁS FONTOSSÁGA ÉS A CHI-GÉP A TESTMOZGÁS FONTOSSÁGA ÉS A CHI-GÉP Brian Tracy, az emberi teljesítőképesség világhírű kutatója, a "Maximális teljesítmény" c. könyv szerzője, aki számtalan országban tart előadást a legnagyobb cégek

Részletesebben

Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg látja azt meg. /Egyiptomi közmondás/

Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg látja azt meg. /Egyiptomi közmondás/ Nyugdíjas Akadémia Csorna, 2012. november 7. EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg látja azt meg. /Egyiptomi közmondás/ A legtöbb ember akkor ébred tudatára, hogy egészsége

Részletesebben

JENNIFER HARPER A TUDATOS TEST. Kínai orvoslástan és természetgyógyászat az öngyógyítás szolgálatában

JENNIFER HARPER A TUDATOS TEST. Kínai orvoslástan és természetgyógyászat az öngyógyítás szolgálatában JENNIFER HARPER A TUDATOS TEST Kínai orvoslástan és természetgyógyászat az öngyógyítás szolgálatában A szerző és a kiadó nagy gondot fordított a könyvben foglaltak pontosságára, de mégsem tudjuk vállalni

Részletesebben

MIT SZABAD? Ajánlott ételek magas vérnyomás ellen

MIT SZABAD? Ajánlott ételek magas vérnyomás ellen MIT SZABAD? A túlsúly leadása mellett a megfelelő, egészséges étrend betartása hozzájárulhat a magas vérnyomás kordában tartásához. Minden leadott fölösleges kiló két-három Hgmm-rel csökkenti a szisztolés

Részletesebben

Kézreflexológia Kézikönyv gyógyítóknak és öngyógyítóknak

Kézreflexológia Kézikönyv gyógyítóknak és öngyógyítóknak Dr. Palágyi Jolanda Kézreflexológia Kézikönyv gyógyítóknak és öngyógyítóknak 4. kiadás Tartalom A szerző előszava / 5 A reflexterápia alapjai / 7 A homeosztázis / 7 Mi a reflexterápia? / 8 A láb és a kéz

Részletesebben

SAVTALANÍTÁS - A FIATALSÁG FORRÁSA KURT TEPPERWEIN. Általános jó közérzet a harmonikus sav-bázis egyensúly segítségével HOLISZTIKUS GYÓGYÍTÁS

SAVTALANÍTÁS - A FIATALSÁG FORRÁSA KURT TEPPERWEIN. Általános jó közérzet a harmonikus sav-bázis egyensúly segítségével HOLISZTIKUS GYÓGYÍTÁS A könyv Testünk arra hivatott, hogy körülbelül 130 évet érjen meg. Életmódunknak köszönhetjük, ha idő előtt megöregszünk, megbetegszünk vagy túl gyorsan ér utol minket a halál. A legtöbb betegség alapja

Részletesebben

Erényi Optika INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN. díjmentes kipróbálással! Jöjjön el megéri = Erényi. egészségügyi szolgáltatásokat

Erényi Optika INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN. díjmentes kipróbálással! Jöjjön el megéri = Erényi. egészségügyi szolgáltatásokat 2010/III. ÉVFOLYAM/5. SZÁM www.egeszsegbar.hu Csak a gyenge szereti önmagát, az erős egész nemzeteket hordoz szívében" (Széchenyi István) INGYENES KÖZÉRZETI MAGAZIN Mo s t v a n itt a z i d e j e a s z

Részletesebben

Nemzeti Vese Program. Betegtájékoztató

Nemzeti Vese Program. Betegtájékoztató K e d v e s O lvasó! A füzet, amit most kezében tart azt a célt szolgálja, hogy megismertessük Önnel azokat a tényeket és adatokat, amelyek segítenek a veseműködéssel, a vesebetegséggel kapcsolatos tájékozódásban.

Részletesebben

Gyilkos vérrögök SZERETNE 5-6 ÉVVEL TOVÁBB ÉLNI? SOKSZÍNÛ ÉTELALLERGIA. Gyógyszertárunk ajándéka. www.patikamagazin.hu

Gyilkos vérrögök SZERETNE 5-6 ÉVVEL TOVÁBB ÉLNI? SOKSZÍNÛ ÉTELALLERGIA. Gyógyszertárunk ajándéka. www.patikamagazin.hu XV. évfolyam 5. szám 2010. május SZERETNE 5-6 ÉVVEL TOVÁBB ÉLNI? SOKSZÍNÛ ÉTELALLERGIA EGY CSEPP 1% NINCS ENERGIÁJA? Gyilkos vérrögök www.patikamagazin.hu Gyógyszertárunk ajándéka A magas koleszterinszint

Részletesebben

Magazin PATI KA. Köhögök, cigizek COPD-s vagyok? Koleszterinszintcsökkentés. A kanyaróról. www.patikamagazin.hu. Gyógyszertárunk ajándéka

Magazin PATI KA. Köhögök, cigizek COPD-s vagyok? Koleszterinszintcsökkentés. A kanyaróról. www.patikamagazin.hu. Gyógyszertárunk ajándéka PATI KA GALENUS KIADÓ, A GYÓGYSZERÉSZEK KIADÓJA Magazin XIII. évfolyam 10. szám 2008. október Egészségügyi ismeretterjesztô folyóirat www.patikamagazin.hu Köhögök, cigizek COPD-s vagyok? Koleszterinszintcsökkentés

Részletesebben

Élj száz évet egészségesen a 3-1-2 meridián gyakorlatokkal Dr. prof. Zong-Xiang Zhu Dr. Zhi-Gui Qiao

Élj száz évet egészségesen a 3-1-2 meridián gyakorlatokkal Dr. prof. Zong-Xiang Zhu Dr. Zhi-Gui Qiao Élj száz évet egészségesen a 3-1-2 meridián gyakorlatokkal Dr. prof. Zong-Xiang Zhu Dr. Zhi-Gui Qiao Ma a világon tízmillió ember gyakorolja Pekingi Akupunktúrásmeridián-kutató Központ Kínai Tudományos

Részletesebben

A CSODÁLATOS PRÁNA GYÓGYÍTÁS

A CSODÁLATOS PRÁNA GYÓGYÍTÁS A CSODÁLATOS PRÁNA GYÓGYÍTÁS CHOA KOK SUI MESTER BIOENERGET1C Budapest, 1998 A mű eredeti címe: Miracles Through Pranic Healing EIső kiadás 1997. Choa Kok Sui e 1998. Bioenergetic Kft. Fordította: Matolcsi

Részletesebben

101 MÓDSZER A FIATALSÁG MEGŐRZÉSÉHEZ

101 MÓDSZER A FIATALSÁG MEGŐRZÉSÉHEZ 101 MÓDSZER A FIATALSÁG MEGŐRZÉSÉHEZ TARTALOM : BEVEZETÉS...5 1. FEJEZET...7 Természetes élelmiszerek fogyasztása...7 2. FEJEZET...13 Élénkítő gyakorlatok...13 3. FEJEZET...22 A természetes szépség...22

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. BEVEZETŐ...7 1. Mire is jó a stresszkezelő program?...7 2. Mi az a stressz?...9

TARTALOMJEGYZÉK. BEVEZETŐ...7 1. Mire is jó a stresszkezelő program?...7 2. Mi az a stressz?...9 TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETŐ...7 1. Mire is jó a stresszkezelő program?...7 2. Mi az a stressz?...9 1. A STRESSZ BIOLÓGIÁJA...11 1.1. A rugalmasan reagáló szervezet...11 1.2. A veszély...12 1.3. A karmester...13

Részletesebben

Kathy Nike Merre megyünk?

Kathy Nike Merre megyünk? Kathy Nike Merre megyünk? Segíts magadon... (alternatív szemlélet életmódról, életvitelről) A könyvben nem az az érték, ami le van írva, hanem amit kiolvasunk belőle. Minden szó arra való, hogy megindítson

Részletesebben

BEVEZETÉS A PENTAGRAM REGENERÁCIÓ

BEVEZETÉS A PENTAGRAM REGENERÁCIÓ BEVEZETÉS A PENTAGRAM REGENERÁCIÓ Az irányított regeneráció új, progresszív módszere a bioinformációs terápia elveire és az emberhez való holisztikus hozzáállásra épül. A fitoterápia, az aromaterápia,

Részletesebben

Clarence R. Munroe szakképzett fizioterapeuta

Clarence R. Munroe szakképzett fizioterapeuta Fizioterapeutaként saját egészségügyi intézményeimben, valamint számos nagyobb, többek között a Dr. John Harvey Kellogg nevével fémjelzett híres Battle Creek-i szanatóriumban végzett negyvennyolc esztendei

Részletesebben

Savas test betegségei. Írta: hkd 2008 október 27., hétfő 07:45 -

Savas test betegségei. Írta: hkd 2008 október 27., hétfő 07:45 - A nyugati civilizáció kultúrája úgy tekint a betegségekre, mint valamilyen sorscsapásra, melynek kellemetlenségeitől minél hamarabb szabadulni kell. Orvoshoz, gyógyszertárba rohan, hogy eltüntesse a zavaró

Részletesebben

E Sped 2003 Kft Egészségterv

E Sped 2003 Kft Egészségterv E Sped 2003 Kft Egészségterv Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 1. Az egészségről... 3 1.1 Az egészség fogalma, összetevői... 3 1.2 Magyarországi nézetek, általánosságok a köztudatban... 4 1.3 Az elmúlt évek

Részletesebben

NÉPBETEGSÉGEK MEGELŐZÉSE ÉS SZELÍD GYÓGYMÓDJAI

NÉPBETEGSÉGEK MEGELŐZÉSE ÉS SZELÍD GYÓGYMÓDJAI VÁRADI TIBOR NÉPBETEGSÉGEK MEGELŐZÉSE ÉS SZELÍD GYÓGYMÓDJAI MÁSODIK KÖTET Napfényes Élet Alapítvány Budapest, 2004 ELŐSZÓ Nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan beteg" - ez a mondás arra

Részletesebben

Fiatalodj, ne öregedj!

Fiatalodj, ne öregedj! Harald W. Tietze Fiatalodj, ne öregedj! Hogyan fordítsuk vissza az öregedést és a korral járó betegségeket. Copyright Víztérítő Kiadó, 2001 A magyarországi kiadás joga a Víztérítő Kiadó Jakab István tulajdona

Részletesebben

T ártalom. Előszó... 7 Bevezetés...9 Egy példa a praxisomból... 13

T ártalom. Előszó... 7 Bevezetés...9 Egy példa a praxisomból... 13 T ártalom Előszó... 7 Bevezetés...9 Egy példa a praxisomból... 13 Első rész - A fényút-terápia alapjai )in és jang, avagy a polaritás törvénye...16 - apvető tudnivalók a fénytestről...19 Finom- és durvaanyagú

Részletesebben