Tiens TÜSI szervezet harmonizáló készülék

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tiens TÜSI szervezet harmonizáló készülék"

Átírás

1 Tiens TÜSI szervezet harmonizáló készülék A 21. század az egészség évszázada. Mindannyiunk alapvető célja, hogy egészséges legyen. Korunkat a társadalmi változások és a rohamos fejlődés jellemzi, ennek megfelelően az emberek igényei is megváltoztak: már nemcsak a betegségek elkerülésére vagy megszüntetésére törekednek, hanem arra is, hogy közérzetük jobb legyen, szervezetük minél jobban működjön, testileg és lelkileg egyaránt jobban érezzék magukat, azért hogy a változásokhoz alkalmazkodni tudjanak. A tudósok szerint egy ember élettartama 125 év és 175 év között kellene, hogy legyen. Ez a manapság átlagosan megélt kor kétszerese. Az emberek 99% - a különböző betegségek következtében nem ér el ilyen magas kort. A kutatók szerint viszont nem természetes módon halnak meg, hanem a helytelen életmódjuk következtében saját magukat ölik meg. A korai elhalálozások öt fő oka: az emberek 15% - a örökletes betegségekben hal meg, 10% gazdasági okok miatt, 8% orvosi kezelés vagy beavatkozás következtében, 7% baleset vagy katasztrófa következtében, és 60 % helytelen életmód következtében. Láthatjuk tehát, hogy a helytelen életmód miatt halnak meg a legtöbben, tehát tulajdinképpen amiatt, amelyet az emberek saját maguknak okoznak. Ezért az egészségmegőrzésre vonatkozó kutatások rendkívül fontosak és ezt a társadalom 99% -a gondolja így. Egy egészségügyi lexikon szerint az egészség megőrzéséhez a következő dolgok szükségesek: elegendő alvás, stressz mentes életmód, rendszeres testmozgás, valamint kiegyensúlyozott táplálkozás. Én magam még a zöld környezetet is ide sorolnám. Gazdaságunk rohamos tempót diktál, a mezőgazdaság, a vegyipar, az élelmiszeripar fejlődése és a fejlett közlekedés határtalan lehetőségeket

2 kínál ugyan, szervezetünk viszont nem tud mindezekhez kellően alkalmazkodni. Mindezek civilizációs ártalmakhoz vezetnek, amelyeket különböző gyógyszeres kezelésekkel próbálnak megoldani. Ilyen betegségek a magas vérnyomás, székrekedés, cukorbetegség, agyvérzés, reuma, izületi gyulladás és a tüdő megbetegedései. Az emberek 75% - a ezen betegségek valamelyikének már a kezdeti fázisában van, 15 % már megbetegedett, és csupán 5 % mondható egészségesnek. A nyugati emberek szerint a keletiek több figyelmet szentelnek az egészségüknek, és a gyógyítás terén is sokat lehet tanulni tőlük. A politikusok szerint is kiemelkedően fontos az egészség védelme érdekében a kutatás és a fejlesztés. Az orvosi kezeléseket lépésről-lépésre fejleszteni kell. Ehhez elegendő támogatás szükséges, amely a színvonalas vizsgálatokat és kezeléseket biztosítja. A 21.század az egészség évszázada, és az emberek egyre inkább gyógyszeres kezeléseken kívüli megoldást keresnek. A modern orvostudomány egyik kiemelkedő alakja, Ke Labi úr szerint az orvosok a gyógyszerek mellett csakis megfelelő eszközök megléte esetén tudnak hatékonyan gyógyítani. Ezért ha nem állnak rendelkezésre megfelelő eszközök, akkor hiába a gyógyszer és a szakértelem, az orvosok is tehetetlenül állnak a problémák előtt. A legjobb orvosok tulajdonképpen mi magunk vagyunk, a legjobb gyógyszer pedig az idő és a rendelkezésre álló gyógyászati eszközök. Nagyon fontos, hogy vigyázzunk az egészségünkre, ezáltal megelőzhetjük a különböző betegségek kialakulását. A szakértők is a megelőzés fontosságára helyezik a hangsúlyt. Ezért van szükség az állandó kutatásokra és fejlesztésekre, mert csak így tudjuk megakadályozni a betegségek kialakulását és az idő előtti elhalálozást. A súlyos betegségek közül világszerte az agyvérzés a leggyakoribb, amelynek fő okozója a magas vérnyomás. Ezért most szeretném bemutatni Önöknek a Tiens vérnyomáscsökkentő vagy más néven harmonizáló készüléket. Ez egy hivatalos sorszámmal ellátott gyógyászati eszköz Kínában.

3 Az első olyan készülék a világon, amely az emberi szervezet bioelektromosságát felhasználva gyógyítja a magas vérnyomást és még több, mint tízféle betegséget Kínában. Pekingben, Shanghaiban, Guangzhou, Liaoning, Jilin és Hebei tartományokban, valamint Oroszországban, Franciaországban és Japánban is elismerték a hatékonyságát a kísérletek elvégzése után. A Kínai Orvostudományi Kutató Intézet is bizonyítja, hogy gyógyszeres kezelések nélkül szünteti meg a magas vérnyomást. Orvosprofesszorok, szakemberek, a Kínai Egészségügyi Minisztérium és a Kínai Magas Vérnyomás Egyesület elnöke, Ji Li úr is elismerően vélekedik a készülékről. Az európai újságok keleti csodának nevezik. A Japánban megjelent Magas vérnyomás nagyszótára c. könyvben pedig ritka kincsként említik óta Amerikában, Franciaországban, Svédországban és Szingapúrban rendezett nemzetközi kiállításokon nyolcszor nyerte el az első díjat. A készüléket a kínai Gao Jiasun úr fejlesztette ki. Ő fedezte fel, hogy a magas vérnyomás hatékonyan kezelhető az emberi szervezet bioelektromossága által. Az emberi test elektromosságára vonatkozóan már 25 évvel ezelőtt is végeztek kutatásokat Oroszországban, Amerikában, Franciaországban és Svédországban, amelyek eredményei a kínai kutatásokkal szinte megegyeznek. Egy orosz professzor írt is erről egy tanulmányt, viszont nem fejlesztett ki készüléket. Egy svéd professzor is végzett kutatásokat a VIC elvre vonatkozóan. Arra a következtetésre jutott, hogy az emberi szervezet, a test, zárt áramkör-szerűen funkcionál, és az elektromosság harmóniájának megbomlása különböző betegségek kialakulásához vezet. Ő szintén nem fejlesztett ki egy ilyen készüléket sem. A kínai tudósok közül Gao Jiasun úr az emberi test elektromosságának elvére, a yin-yang elméletre, az energiacsatornákra vonatkozó kutatásokra, a modern kori orvostudományra és a reflexológiára együttesen támaszkodva fejlesztette ki ezt a készüléket, hogy a modern kori civilizációs betegségekre megoldást nyújtson. A tudományos kutatások alapján ezt a készüléket tágabb fogalommal kell illetnünk, mert tulajdonképpen elektromosságot harmonizáló készülék, de mivel legszembetűnőbb funkciója az, hogy a vérnyomást 3-5 perc alatt képes lecsökkenteni, ezért hívjuk elsősorban vérnyomáscsökkentő gépnek.

4 Egy VIC chip található meg benne, amely a test elektromosságának pozitív és negatív töltéseit hozza egyensúlyba. Mindennapi életünk során a szennyezett levegő, az autók által kibocsátott kipufogó gázok, a stressz, a hőmérsékleti változásokhoz való alkalmazkodás, a mobiltelefon, a számítógép, a mikrohullámú sütő használata mind-mind negatív töltésű észecskéket von el a szervezetünktől. Ezáltal felborul az elektromosság egyensúlya és betegségek alakulnak ki. Hogy ezt elkerüljük, a készülékbe épített VIC chip a fent említett okok miatt keletkezett túl sok pozitív töltésű részecskét átalakítja negatívvá. Ez a chip egyébként ahhoz hasonló, mint ami a mobiltelefonokban is van, csak bonyolultabb, fejlettebb technológiájú. Bonyolult rendszerén keresztül tehát a túl sok pozitív töltésű részecskét negatívvá alakítja, amelyeket előzőleg folyamatosan elveszítettünk. Az átalakítás után pedig a negatív töltésű részecskéket továbbítja a szervezetnek. Mindezeket a fizika törvényei alapján, a szervezet saját bioelektromosságát felhasználva végzi. A kutatók szerint egész életünket az elektromosság határozza meg. Akár a villamos angolnát, vagy a ráját is említhetjük példaként, - ezek az állatok elektromosság nélkül elpusztulnának. Ez az emberekkel is ugyanígy van. A kórházakban a szív (EKG) vagy az agy (EEG) vizsgálatánál is azt nézik, hogy mennyi a feszültség a szervekben, hogy az elektromosság egyensúlya stabil-e. Amennyiben nem, akkor különböző betegségek lépnek fel, szervi elváltozások alakulnak ki. Például daganatok vagy sorvadás. Ez a készülék helyreállítja az elektromosság egyensúlyát azáltal, hogy megfelelő mennyiségű negatív töltést juttat a szervezethez.

5 A harmónia testileg és lelkileg egyaránt fontos. Az ideges, furcsa viselkedésű embereknél látható, hogy felborult bennük a mentális egyensúly, tehát nincsenek egészséges állapotban. Izmainknak, belső szerveinknek is elektromos egyensúlyban kell lenniük, hogy megfelelően tudjanak működni. Ha látunk valakit, akinek nem nyugodt és egyenletes a járása, az már egyensúlyveszteségre utal. Egyre több ember visel szemüveget, vagy szemműtétre szorul, hogy jó legyen a látása, ez is a harmónia elvesztését jelzi. A test energiacsatornáinak is feltétlenül harmonikusan kell működniük, különben komoly betegségek alakulhatnak ki. Ezeket az akupunktúrás pontok jelzik. A harmónia fontossága a véráramlásra is vonatkozik. A gyomor és a lép harmonikus működése is elengedhetetlenül fontos. Ideális esetben a gyomorból lefelé, a lépből pedig felfelé áramlik az energia, ellenkező esetben hasmenés, vagy rosszullét léphet fel. Ugyanígy szellemileg is kiegyensúlyozottnak kell lennünk. Kellemetlen tünetekhez vezethet, ha például valaki hosszú ideig nem piheni ki magát, mert elveszti a harmóniáját és rossz lesz a közérzete. Ha öt napig nem alszunk, az ájuláshoz is vezethet, amely a harmónia elvesztésének már egy szélsőséges esete. Az összes közül talán a leglényegesebb az öt legfontosabb belső szervünk harmóniája, azaz a máj, szív, lép, tüdő és a vese megfelelő működése, mivel ezek biztosítják a teljes szervezet harmóniáját. Az emberi szervezet és a belső szervek harmonikus működését az öt elem segítségével írhatjuk le. Az elemek a következők: fa, tűz, föld, fém, víz. Ezek mind egy-egy belső szervnek felelnek meg. A fa a szívnek, a tűz a májnak, a föld a lépnek, a fém a tüdőnek, a víz pedig a vesének felel meg. Az elemek energia formájában áramlanak a belső szervekhez a hozzájuk tartozó csatornákon keresztül. A fa a tűz felé áramlik, elég, ezután a föld következik, mert a fa hamuvá lesz, utána a fém, mivel azokat a földben találhatjuk meg, ha a fém folyékonnyá válik, víz lesz belőle, majd ismét fa, mert a fa növekedését a víz segíti elő, a fa elem után pedig ismét tűz és így tovább. Az elemek tehát az energia áramlását, az energia körforgását írják le. Például a cukorbetegségben szenvedő embereknél ez a folyamat túl gyorsan megy végbe. Ha a fa után egyből a föld elemhez kerül az energia, majd a fém kimaradásával a vízhez, akkor ezáltal felborul az egyensúly, amely sajnos mindenképpen betegségek kialakulásához vezet.

6 Az egészséges és a kóros folyamatok állomásait és következményeit a kínai hagyomány mind egy-egy fantázianévvel illeti. A szervezet egyensúlyához és a szervek harmonikus működéséhez elengedhetetlen, hogy minden szervhez a megfelelő energiaminőség áramoljon. Tulajdonképpen egész életünket ez határozza meg. Ha ez nem így történik, egészségünket hatalmas károk érik. A harmóniát a legteljesebben a kínai hagyomány yin-yang elmélete fejezi ki. A yin és a yang az ég és a föld útja, átszövi a dolgokat, és a változásokat, a születést és a halált is ennek a két minőségnek az aránya és harmóniája határozza meg. Bár a yin-yang elmélet és az elektromosságról szóló törvény különböző történelmi korban született, mégis mindkettő csodálatos magyarázatot ad az élet és az egészség működési elvére. A yin-yang elvhez hasonlóan, ha a szervezet elektromossága, feszültsége egyensúlyi állapotban van, akkor az energiacsatornák is megfelelően működnek. De most nézzük, mik is az energiacsatornák! Az energiacsatornák tulajdonképpen az energia útját jelentik a szervezeten belül. Fent és lent, kívül, belül, balról, jobbra minden egyes testrészünket összetartják, a belső szerveinket és végtagjainkat egyaránt. Az élethossz, a halál, a betegségek kialakulása és a szervek aktuális állapota, tehát tulajdonképpen minden az energiacsatornák működésétől függ. Ezért a kínai orvosprofesszorok úgy tartják, amelyik orvos nem ért az energiacsatornák működéséhez, az nem képes gyógyítani sem. Az akupunktúrát, az akupresszúrát és a masszázst is az energiacsatornák működési elve alapján dolgozták ki. Ezek alkalmazásával csodálatos eredményeket érhetünk el a gyógyításban. Bármiféle megbetegedésnél, vagy ha egy testrészünk fáj, a megfelelő akupunktúrás ponton kell a kezelést alkalmazni, amely fejen, szemkörnyéken, lábon, a test bármely részén lehet, mert mindegyik testrészünk a test egy kisebb lenyomatát mutatja. Fogfájásnál például a kézen lévő pontot kezelik, nőgyógyászati problémák, alhasi görcsök fellépésekor szintén a megfelelő

7 pontot stimulálják, amelynek köszönhetően megszűnik a fájdalom. Ezek a kezelések tehát mind az energiacsatornák harmonizálása által történnek. Ez a készülék is képes ezt a harmóniát létrehozni, azáltal, hogy helyreállítja a test elektromosságának az egyensúlyát. Három olyan ország van a világon, ahol az emberek kiemelkedően magas kort érnek meg: Oroszország, Pakisztán és Equador. Ezeken a helyeken mindenki megéri a 80 év feletti kort. Ennek az az oka, hogy ezeken a területeken több negatív töltésű részecske található, mint máshol. Németországban egy híres professzor a következő kísérletet végezte el: a kísérlet alanyainak egyik felét pozitív töltésű helyre vitte, a többi embert pedig olyan területre, ahol a negatív részecskék voltak nagyobb arányban. A különbség óriási volt a két csoport egészségügyi állapota között, testileg és szellemileg egyaránt. Azok, akik nem jutottak elég negatív töltéshez, megbetegedtek és mindvégig rossz közérzetre panaszkodtak. Akiknek a szervezetébe viszont elegendő negatív töltésű részecske került, azok nyugodtan aludtak, anyagcseréjük és a pulzusuk megfelelő volt, ATP szintjük nőtt, a vérnyomásuk lecsökkent, javult az ereik állapota, és a légzésük is nyugodtabbá vált. Ezenkívül nőtt a szervezetük kalcium- és globulintartalma, a kálium csökkent, fehérvérsejt számuk is emelkedett, a vizelet kiválasztásuk normalizálódott, valamint szellemileg is frissnek érezték magukat. Tehát higgyék el, ezek a részecskék szabad szemmel nem láthatóak, mégis jelen vannak a test minden sejtjében, akár az áram a világító lámpában. Tehát ha veszítünk a negatív töltésű részecskékből, azokat feltétlenül pótolnunk kell. Ha a készülék két részét összeillesztjük, akkor létrejön a taszítás, a zárt áramkör, amelyet az oldalán található kis lámpa is jelez. A sejtekben található túl sok pozitív töltésű részecskét a VIC chip negatívvá alakítja és a zárt áramkör következtében továbbítja a szervezetünknek, így azok a sejtekbe kerülnek. Tehát a sejtekből hiányzó negatív töltést pótolja, amely a sejtek egészséges működéséhez elengedhetetlenül szükséges.

8 Ennek köszönhetően javul a sejtfunkció és a szervek működése. A két rész összeillesztése által tehát egy zárt áramkörű, gyógyításra alkalmas eszköz áll a rendelkezésünkre. Gyakran előfordul, hogy amikor fésülködünk és hozzáérünk a mellettünk álló emberhez, akkor megrázzuk. Ilyenkor áramot adunk le, amely következtében nagymértékű pozitív töltésű többlet keletkezik. Viszont ha a készüléket a kezünkben tartjuk, akkor a keletkezett túl sok pozitív töltésű részecskét negatívvá alakítja át, amelyet továbbjuttat a szervezetnek, ezáltal pótolja, ami elveszett. Így szervezetünk egészséges állapotba kerül. Ennek a készüléknek négy fő jellegzetessége van. Az egyik az, hogy önellátó, működéséhez semmilyen külső erőforrás igénybevétele nem szükséges. Csupán az emberi test elektromosságát használja fel, és pótolja a szervezetből hiányzó negatív töltést. Az oldalán található lámpa csupán jelzésre szolgál, a zárt áramkör meglétét mutatja, olyan, mint egy monitor. Ahol a részecskék nincsenek egyensúlyban, ott harmóniát teremt. Tehát önellátó, semmilyen külső erőforrás nem szükséges a működéséhez. Második fontos tulajdonsága az, hogy kétirányú egyensúlyt teremt, a kínai orvoslás yin-yang elve alapján. Magas vérnyomásnál a nyakra tegyük 3-5 perc alatt lecsökkenti a vérnyomást, ahogy a dobozban található használati utasításban is szerepel, ami most nincs itt nálunk Ingadozó vérnyomás kezelésénél ha a csuklóra tesszük, rövid időn belül normalizálódik a vérnyomás. Akár a kezünkben is tarthatjuk, úgy is nagyon hatásos. Nemcsak magas vérnyomás, de magas vérzsír szint kezelésére is kiválóan alkalmas. 60-as, 70-es alacsony vérnyomásnál is használható, mert megemeli a vérnyomást. A kétirányú funkció tehát ezt jelenti, a magas vérnyomást csökkenti, az alacsonyat pedig fokozatosan megemeli.

9 Mi történik ilyenkor? Ha a sejtekben kevés a pozitív töltés, akkor az erek beszűkülnek, ilyenkor a vérnyomás megemelkedik. Ha viszont pótoljuk a hiányzó negatív töltést, akkor az erek kitágulnak és a vérnyomás normalizálódik. Alacsony vérnyomás esetében pedig fordítva. Ezt jelenti tehát a kétirányú funkció. A készülék harmadik jellegzetessége, hogy kiváló minőségű anyagokból, a legújabb és legfejlettebb technológia alapján készült. Vízálló, ütésálló és hosszú élettartamú. Ha bármilyen műszaki készüléket vásárolunk, mindig az okoz fejfájást, vajon meddig fog működni. Az ebben a készülékben található chip viszont a legmodernebb technológia alapján készült, a kezelést végző kis fogacskái is nagyon megbízhatóak és hatékonyak. Ezt a készüléket ahányszor csak elővesszük, mindig ugyanolyan tökéletesen fog működni, mindez viszont más műszaki cikkekről, például a mobiltelefonokról nem mondható el. Negyedik jellegzetessége, hogy sugárzásmentes és fájdalommentes, természetes módon működik. Mindannyian tudjuk, hogy a magas vérnyomás mennyire veszélyes, mivel több halálos kimenetelű betegségnek is az okozója lehet. Ezért nemcsak Kínában, hanem Oroszországban, Amerikában és Japánban is a szakértők folyamatos kutatásokat végeznek, hogy a magas vérnyomás okozta megbetegedéseket megelőzzék. A magas vérnyomás leggyakrabban szívmegbetegedéseket okoz, ráadásul alattomos és állandóan visszatérő rendellenesség. A manapság használatban lévő magas vérnyomásra felírt gyógyszerek mindegyike károsítja a vesét és a májat, főként ha valaki már fiatal korban rákényszerül a szedésükre. Ezért a magas vérnyomás világszerte a figyelem középpontjában áll. Az emberek mind egy olyan készüléket keresnek, amely sugárzás- és fájdalommentes és a fizika törvényei alapján működik. Ez a Tians vérnyomáscsökkentő készülék rendelkezik mindezekkel a tulajdonságokkal. A készüléket háromféleképpen alkalmazhatjuk: vagy kézben tartjuk, vagy egy akupunktúrás pontra nyomjuk, vagy fésülő mozdulatokat végzünk a fejünkön. Egyik kezünkkel megfogjuk a kerek részénél, másik kezünket a fogas részhez illesztjük, ezáltal a készülék az egyik oldalon bevitt pozitív töltésű részecskéket negatívvá alakítja át, és továbbítja ezeket a szervezetünknek a másik kezünkön keresztül. A készüléket minden reggel használhatjuk ezen a módon.

10 Tudták, hogyha a testünk két oldalán az energiaáramlás különbözik, akkor az betegségekhez vezet? Ennek az az oka, hogyha az energia áramlásának akár iránya, akár intenzitása különbözik, akkor az izmok és az erek sem működnek megfelelően, amely könnyen szívrohamhoz vezethet. A készülék használatával viszont harmóniába hozhatjuk testünk jobb és bal oldalát. A magas vérnyomás okozója tehát a pozitív töltésű részecskék többlete és a negatív töltés hiánya, a készülék segítségével viszont helyreállíthatjuk az elektromos egyensúlyt. Használjuk naponta legalább háromszor, de lehet ötször is, minden alkalommal 3-5 percet. A második módszer az akupunktúrás pontok nyomása. A magas vérnyomásban szenvedők a nyakukra helyezzék, bal kézben tartva a nyak jobb oldalára, vagy jobb kézben tartva a nyak bal oldalára. A szervezet bioelektromosságának a segítségével körülbelül három perc alatt, fokozatosan leviszi a vérnyomást. A csukló belső oldalán található ütőérre is helyezhetjük. Sok ember szerint az akupunktúrás kezelés mellőzhető, mert a készülék a huszonegy fogacska segítségével, bárhová helyezve betölti ezt a funkciót. A szíveredetű mellkasi fájdalom nagyon kellemetlen. Ha a szívben vagy környékén fájdalom lép fel, jobb kezünkkel helyezzük a szívre a készüléket és körülbelül három perc alatt megszabadít a fájdalomtól, az erek működése helyreáll és a szív vérellátása is javul. Gyakran tapasztaljuk, hogy a tüdőbetegek vagy a tüdőgyulladásban szenvedők állandóan köhögnek és a rohamok még éjszaka sem szűnnek meg. Mindezt a tüdőben képződött váladék váltja ki, amelyet a pozitív töltésű részecskék többlete okoz. Ez a váladék magától nem tisztul ki, de ha a készüléket a mellkasra helyezzük, a tüdőben található hörgők és hajszálerek negatív töltésű részecskékhez jutnak, ennek következtében a váladék magától kitisztul. Tehetjük bal kézzel a jobb oldalra, vagy jobb kézzel a bal oldalra, az eredmény ugyanaz lesz. A készülék mindenképpen érintkezzen a bőrfelülettel és fontos, hogy más ember ne érintse meg. Ha egy ember tartja kézben, a lámpa világítani fog, amely azt jelzi, működésre kész.

11 Fejfájás vagy migrén esetén helyezzük a fejünkre. A reumát és az izületi fájdalmakat is elmulasztja, mindig ott helyezzük el a testünkön, ahol éppen fájdalmat érzünk. A kutatók bebizonyították, hogy az összes szervi fájdalmunk a szerveink elektromos egyensúlyának megbomlásából fakad. Tehát a különböző fájdalmak fellépésekor feltétlenül alkalmazzunk kezelést, mert a fájdalom mindig a harmónia és az egyensúly megbomlását, a belső szervek nem megfelelő működését jelenti, amely sok kellemetlenséghez, akár súlyos betegségekhez is vezethet. Tehát annak érdekében, hogy megszabaduljunk a fájdalomtól, mindig nyomjuk a megfelelő pontra. A harmadik alkalmazási módszer a fésülő mozdulatok végzése. Elég, ha fésülködni tudunk, és máris elmulaszthatjuk fájdalmainkat és harmóniába hozhatjuk szervezetünket. A mozdulatokat a fejen végezzük, egymás után többször. Egyes testrészeink a belső szerveink térképéül szolgálnak. Például a szemünkben láthatjuk belső szerveink állapotát. A fejünkön minden szervünk akupunktúrás pontja megtalálható, akárcsak a kezünkön és a lábunkon. Tehát ha a fejünkön fésülő mozdulatokat végzünk a készülékkel, akkor az egész szervezetünk egészségi állapotán javíthatunk, mivel a fejünk az egész testünk legkiterjedtebb térképe, ahol testrészeink és szerveink minden akupunktúrás pontja megtalálható. Ezzel a fésüléses módszerrel látásunk és hallásunk is javul, valamint szellemileg is frissebbnek fogjuk érezni magunkat. Derékfájás esetén is kiválóan hat. Önmagunkat is tudjuk kezelni, egyszerűen csak egyik kezünkkel helyezzük a keresztcsontra és végezzünk masszírozó mozdulatokat, ezáltal oldódnak a fájdalmat okozó izületi csomók. Nyakfájdalom esetén is helyezzük a nyakra, valamint a tarkóra és végezzünk simító mozdulatokat. A készülék huszonegy fogacskájának köszönhetően akupunktúrás kezeléshez hasonló eredményt érhetünk el. A három alkalmazási módszer tehát: a kézben tartás, a nyomás és a fésülő mozdulatok végzése. A fésülő mozdulatokat a kezünkön is végezhetjük. Egy

12 ismerősöm, Zui tanár úr édesanyja az idén 76 éves. Amióta a készülékkel ezt a módszert alkalmazza egy szem gyógyszert sem kellett beszednie. A használati utasítást is tartalmazó kis füzetben olvashatjuk, hogy egy francia politikus miután használta a készüléket Kínába utazott, hogy kifejezze köszönetét a gyártóknak, mivel magas vérnyomása a készülék használatával teljesen normalizálódott, és többet nem szorul gyógyszeres kezelésre. A magas vérnyomás megszüntetésén kívül a készülék más funkciókkal is rendelkezik, ugyanis az alacsony és az ingadozó vérnyomásra is kiváló hatással van, valamint a szívkoszorúér- problémákat is enyhíti. Ezek a betegségek mind a vérkeringés rendellenességével hozhatók kapcsolatba. Magas vérnyomás kezelésekor tegyük a nyakra vagy a csuklóra, vagy éppen kézbe is foghatjuk. Alacsony vérnyomásnál ugyanígy járjunk el, szívkoszorúér megbetegedéseknél helyezzük a szívünkre, ingadozó vérnyomás esetében pedig a fejen végezzünk fésülő mozdulatokat. A vérnyomás problémákon kívül fejfájás és migrén fellépésekor is használható. Ez tehát a második funkció. Amint érezzük a fájdalom kezdetét, végezzünk fésülő mozdulatokat, vagy először tartsuk a kezünkben és azután alkalmazzuk a fejünkön a kezelést. A fejfájás három perc alatt meg fog szűnni. Hogy miért? Mert a fejen lévő sok beszűkült hajszáleret a negatív töltésű részecskék kitágítják, ezáltal a fejgörcs is megszűnik, ráadásul a fej vérellátása is javul. Tehát javul a fej vérellátása, az érfalakon található lerakódások is kitisztulnak, emiatt a fejfájás tulajdonképpen 3-5 perc alatt magától megszűnik. A készülék harmadik funkciója, hogy semlegesíti azokat a káros sugárzásokat, amelyek nap mint nap érik szervezetünket. Például ha mobiltelefont használunk, akkor 5 perc beszélgetés után a sejtek által viselhető sugárzási szint negyvenszerese éri a fejet, amely egy idő után kóros elváltozásokhoz vezethet. A Kínai Egészségügyi Minisztérium nyilvánosságra hozta, hogy az aggyal kapcsolatos megbetegedések többsége a mobiltelefonok okozta káros sugárzások következtében alakul ki. Szingapúrban elvégeztek egy kísérletet, amely során a kísérleti alany fejére huszonegy érzékelőt helyeztek el. Amikor az illető felvette a mobiltelefonját,

13 számítógép monitorján látható volt, hogy a feszültség ingadozása miatt az agyi hullámaiban milyen változások mennek végbe. Ilyen hullámok voltak láthatók. Az itt található lámpa is 220-as égővel működik, ha 380-asat teszünk bele, akkor tönkremegy. Viszont amint az illető kézbe vette a Tiens készüléket, vagy a szívéhez helyezte, az agyi hullámok ismét egyenletessé váltak. A készülék tehát megszabadít minket a mobiltelefonok okozta sugárzás káros hatásaitól. A szingapúri kísérletet végző kutatók is úgy tartják, mobiltelefon használata után feltétlenül végezzünk fésülő mozdulatokat a fejünkön a készülékkel, hogy a káros sugárzásoktól megszabaduljunk. A káros sugárzás következményei azoknál is megfigyelhetőek, akik számítógép mellett dolgoznak, Sokuknak kis fehér foltok vagy kiütések találhatóak az arcukon, mivel az eleve túlsúlyban lévő pozitív töltések mennyiségét a számítógép káros sugárzása még tovább fokozza. Ezért minden nap alkalmazzuk a fésüléses módszert, mert így a káros sugárzások mértékét hatásosan csökkenthetjük. Pekingben manapság sokat hallhatunk arról, hogy a különféle sugárzások, bár szabad szemmel nem láthatóak, mégis a legkárosabb hatással vannak egészségünkre. Mindenki ismeri a háztartásokban használatos mikrohullámú sütőt, amely szintén elektromágneses sugárzást okoz és károsítja a szervezetünket. A különféle sugárzások bár láthatatlanok, mégis nagy veszélyt jelentenek életünkre. Tehát saját egészségünk érdekében használjuk a készüléket, hogy megszabaduljunk a mobiltelefon, a mikrohullámú sütő, a televízió és a számítógép okozta sugárzásoktól. Ez tehát a harmadik funkció. A készülék negyedik funkciója a szépségápolás. Hajhullás ellen, a hajnövesztés serkentésére és szellemi frissesség elérésére is kiválóan használható. Masszírozzuk vele az arcunkat gyengéd, körkörös mozdulatokkal, ezáltal csökken az arc zsírtermelése, felfrissül a bőr és a különböző foltok is halványulnak. Használjuk naponta legalább 2-3-szor, 3-5 percet és 28 nap múlva észre fogjuk venni, hogy megszabadultunk az elhalt hámsejtektől. Bőrünk frissé, fiatalossá és ragyogóvá válik, és mindehhez csupán 28 nap szükséges.

14 Masszírozzuk vele a szemöldökünk környékét, vagy az orr és a száj körüli területet, de tulajdonképpen az arc bármely részén használhatjuk. Mivel a készülék a pozitív töltésű részecskéket negatívvá alakítja, ezért megszabadulunk az elhalt hámsejtektől, sőt még a mitesszerek mennyisége is nagymértékben csökken. Most térjünk át a hajproblémákra. A hajhullás fő oka a bőr alatti hajhagymák alacsony ATP szint miatti elégtelen működése. Mivel az ATP a negatív töltésekben található, ezért ha azok számát növeljük és a pozitív töltésű részecskéket csökkentjük, akkor az ATP szint is emelkedik, amelynek köszönhetően a hajhagymák is új erőre kapnak, így a haj is növekedésnek indul. Ha fáradtak vagyunk, vagy erőtlennek érezzük magunkat a készülék segítségével felfrissíthetjük szervezetünket. Ilyenkor a szervezet több negatív töltéshez jut, így kitágulnak az erek, javul a vérellátás. Alkalmazása vérszegény gyerekeknek, vagy különböző agyi problémákkal küszködő idős embereknek is javasolt. Használatával javul a koncentrációs- és az emlékezőképesség. Pszichés problémák esetében is nagyon jó hatással van az életkedvre és az életerőt is fokozza. Látászavarok vagy időskori távollátás kezelésekor tegyük a tarkóra. Bármiféle szembetegség vagy látászavar esetében nagyon rövid időn belül látványos javulást tapasztalhatunk. A negyedik funkció tehát a szépségápolás, arcápolás, hajnövesztés és a felfrissítés. A készülék ötödik funkciója a görcsoldás és a fájdalomcsillapítás. Gyomor-, bél- és nőgyógyászati fájdalmakkor a pozitív töltésű részecskék megrekednek az energiacsatornákban görcsös fájdalmat okozva. Ez sokszor annyira kiterjedt, hogy nemcsak rossz közérzetet, de látászavarokat is okoz. Tehát gyomor-, has-, alhasi fájdalmak, váll- és izületi fájdalom ellen is nagyszerűen hat, mivel a pozitív töltésű részecskéket negatívvá alakítja, ezáltal egyensúlyba hozza a szervezet energiaháztartását. Tulajdonképpen mindenfajta fájdalom esetén alkalmazható, mert a test bármely részén képes visszaállítani az energiaáramlás harmóniáját. A készülék élettartama hosszú, legalább évig problémamentesen használható. A vásárlók így vélekednek róla: természetes módon működik,

15 használata során kellemes érzés tölt el bennünket, látványos és gyors eredményt nyújt, már 3-5 perc alatt kifejti a hatását, a dobozon is látható módon. Az is előnyére válik, hogy bárhová könnyedén, akár zsebre téve is magunkkal vihetjük. Ez a vérnyomáscsökkentő és harmonizáló készülék mindennapi használata során minden sejtünkre és szervünkre, egész szervezetünkre nagyszerű hatással van. életünket. Napról napra harmóniát hoz az életünkbe, egyszerűen jobbá teszi Figyelem! A Tiens szervezet harmonizáló fenti leírása eredeti fordítása a készülékhez tartozó /kínai nyelvű/ cd- n megjelent készülék bemutatójának!

Regeneráló termékleírás

Regeneráló termékleírás Regeneráló termékleírás A Regeneráló a finom technológiák, a modern biotudomány és az ősi kínai orvoslás egyidejű felhasználásának a ragyogó eredménye. Az első olyan készülék a világon, amely az emberi

Részletesebben

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET 1 Tartalom: Az egészségről mi az egészség az egészség alatti állapot veszélyei az egészség faktorai A kínai egészségmegőrző kultúra története módszerei és lényege A egészség kör elmélet tisztítás, pótlás,

Részletesebben

CieAura. Tiszta energia. (Pure Energy) (A termék dobozán szereplő szöveg fordítása.)

CieAura. Tiszta energia. (Pure Energy) (A termék dobozán szereplő szöveg fordítása.) Tiszta energia (Pure Energy) Tartós energia, egyensúly és mentális éberség egész nap. Egy kevés javulás Természetesen. energiákat a hologram chipekre. A CieAura energiái a test különböző akkupunktúrás

Részletesebben

TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék. Használja naponta! Bármikor! Bárhol! Gyakran Ismételt Kérdések

TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék. Használja naponta! Bármikor! Bárhol! Gyakran Ismételt Kérdések TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék Használja naponta! Bármikor! Bárhol! Gyakran Ismételt Kérdések 1. Pontosan mi is az a TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék? A TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék

Részletesebben

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70.

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. IRODA MASSZÁZS VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. Irodai masszázs Az irodai masszázs a leghatékonyabb módja annak, hogy munkatársai mindig frissen, kipihenten dolgozzanak. A kezelést az Ön munkahelyén

Részletesebben

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm. A QMED Akupresszúrás matrac ÉS PÁRNA egy praktikus, esztétikus egészségmegőrző eszköz, mely 100 % organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült. A matrac hossza 67 cm, szélessége

Részletesebben

Vezető betegségek Magyarországon. Szív-érrendszeri betegségek és magasvérnyomás Civilizációs ártalmak?

Vezető betegségek Magyarországon. Szív-érrendszeri betegségek és magasvérnyomás Civilizációs ártalmak? Vezető betegségek Magyarországon Szív-érrendszeri betegségek és magasvérnyomás Civilizációs ártalmak? Megválaszolandó Kérdések Melyek azok a betegségek amelyek a ranglistát vezetik? Mennyire vagyunk felelősek

Részletesebben

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN!

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! A FOLYAMATOSAN NÖVEKVÕ LEVEGÕSZENNYEZÉSSEL EGYENES ARÁNYBAN NÖVEKSZIK A LÉGÚTI BETEGSÉGEKBEN SZENVEDÕK SZÁMA, KÜLÖNÖSEN A GYEREKEKNÉL. HASZNÁLD A TERMÉSZET EREJÉT //

Részletesebben

ORVOSI KÉZIKÖNYV. Magyar ハンガリー 語

ORVOSI KÉZIKÖNYV. Magyar ハンガリー 語 ORVOSI KÉZIKÖNYV Magyar ハンガリー 語 Az orvosnak Nem értem a japán orvosi kifejezéseket, ezért ezt a kézikönyvet használva szeretném leírni a tüneteim. Személyes Adatok Mai dátum Év Hónap Nap Név Keresztnév

Részletesebben

TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0002 A MAGAS VÉRNYOMÁS ÉS RIZIKÓFAKTORAI

TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0002 A MAGAS VÉRNYOMÁS ÉS RIZIKÓFAKTORAI TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0002 A MAGAS VÉRNYOMÁS ÉS RIZIKÓFAKTORAI Az erekben keringő vér nyomást fejt ki az erek falára: ez a vérnyomás. Szabályozásában részt vesz a szív, az erek, az agy, a vesék és

Részletesebben

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( Ritkán jut az emberek eszébe, hogy egy kellemes illat segíthet az ellazulásban. Most nem a parfümök permetezéséről, vagy a mesterséges illatforrásokról van szó. Egy egészséges, egyszerű és kellemes módszer

Részletesebben

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse Ezért érdemes gránátalmát fogyasztani! 1. Tele van fontos tápanyagokkal A kemény héj alatt több száz mag rejlik a gránátalmában. Ezek tele vannak hasznos tápanyagokkal. Sok benne a C- és K-vitamin, valamint

Részletesebben

Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra

Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra Egészségnap III. Az egészség olyasmi, mint a gondosan égetett gyertya. Ha körültekintő

Részletesebben

Születési dátumod elárulja, csak ismerni kell, mit és milyen módon..????

Születési dátumod elárulja, csak ismerni kell, mit és milyen módon..???? Születési dátumod elárulja, csak ismerni kell, mit és milyen módon..????.. Melyik a szomszéd kertje.????..motivációd mindig legyen.a látszat néha csalóka.. www.tienselet.hu ű www.tienselet.hu Mi a csudát

Részletesebben

9 tipp fejfájás ellen

9 tipp fejfájás ellen 9 tipp fejfájás ellen Lüktet a halántékod, és úgy érzed, pillanatokon belül szétrobban a fejed. Azonnal kell val Ki gondolná, hogy az emberek 80%-a szenved időről időre fejfájástól, ráadásul a nők jóval

Részletesebben

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék AB-203 3 in 1 Mikrodermabráziós készülék (Ultrahang, gyémántfejes csiszoló, hideg-meleg vasaló) Fontos megjegyzés: 1) Kérjük olvassa el a használati utasítást mielőtt használni kezdi a készüléket. 2) Ne

Részletesebben

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Az antioxidánsok olyan molekulák, melyek képesek eltávolítani a szabadgyököket a szervezetünkből. Ilyen az Astaxanthin is, reakcióba lép a szabadgyökökkel

Részletesebben

Bói Anna. Konfliktus? K. könyvecskék sorozat 1.

Bói Anna. Konfliktus? K. könyvecskék sorozat 1. Bói Anna Konfliktus? K könyvecskék sorozat 1. Tartalom: Üdvözölöm a kedves Olvasót! Nem lehetne konfliktusok nélkül élni? Lehet konfliktusokkal jól élni? Akkor miért rossz mégis annyira? Megoldás K Összegzés

Részletesebben

A szív- és érrendszeri megbetegedések

A szív- és érrendszeri megbetegedések A szív- és érrendszeri megbetegedések A szív- és érrendszeri betegségek mind a megbetegedések számát, mind a halálozást tekintve vezető helyet foglalnak el a fejlett ipari országokbanköztük hazánkban is.

Részletesebben

Tények a magas vérnyomásról

Tények a magas vérnyomásról 4 Magas vérnyomás Dr. Rath Cellular Health TM sejtegészségi ajánlásai a megelőzéshez és a kiegészítő terápiához Tények a magas vérnyomásról: Dr. Rath sejtegészségi ajánlásai - Egészségi előnyök a betegek

Részletesebben

Stresszkezelés a munkahelyen és a magánéletben

Stresszkezelés a munkahelyen és a magánéletben Stresszkezelés a munkahelyen és a magánéletben Melyik okozhat stresszt? Bevezető A stressz olyan mint a borivás: kis mennyiségben jótékony hatása van, motivál és élénkebbé tesz. A túlzott és folyamatos

Részletesebben

A DE KK Belgyógyászati Klinika Intenzív Osztályán és Terápiás Aferezis Részlegén évi közel 400 db plazmaferezis kezelést végzünk.

A DE KK Belgyógyászati Klinika Intenzív Osztályán és Terápiás Aferezis Részlegén évi közel 400 db plazmaferezis kezelést végzünk. A DE KK Belgyógyászati Klinika Intenzív Osztályán és Terápiás Aferezis Részlegén évi közel 400 db plazmaferezis kezelést végzünk. Az eseteink túlnyomó részét neuro-, immunológiai eredetű kórképek adják.

Részletesebben

Bemutatkozás.

Bemutatkozás. Bemutatkozás A BNM azért jött létre, hogy olyan minőségi egészségmegőrző és gyógyászati termékek gyártására és fejlesztésére koncentráljon, amelyek jól képviselik a cég szemléletmódját az egészségmegőrzés

Részletesebben

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Tisztelt Hölgyem, Uram! Egy környezetbarát tüzelés felmelegít, mind testileg, mind lelkileg... Tisztelt Hölgyem, Uram! A tûz már évezredek óta vonzza az embert! És valóban, az emberiség kultúrtörténetében mindig is tapasztalhattuk

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 2 A JADE KÕ A jade

Részletesebben

M E G O L D Ó L A P. Nemzeti Erőforrás Minisztérium. Korlátozott terjesztésű!

M E G O L D Ó L A P. Nemzeti Erőforrás Minisztérium. Korlátozott terjesztésű! Nemzeti Erőforrás Minisztérium Érvényességi idő: az írásbeli vizsga befejezésének időpontjáig A minősítő neve: Rauh Edit A minősítő beosztása: mb. főigazgató-helyettes M E G O L D Ó L A P szakmai írásbeli

Részletesebben

Harmónia és egészségmegőrzés

Harmónia és egészségmegőrzés Harmónia és egészségmegőrzés a szervezet saját jelével, a null-ponti energia, a mágneses hatás, a kristályrezgések, az EM-kerámiapor, a skalárfizika erejével, a legmodernebb technológiákkal egyszerűen,

Részletesebben

A rotavírus a gyomor és a belek fertőzését előidéző vírus, amely súlyos gyomor-bélhurutot okozhat.

A rotavírus a gyomor és a belek fertőzését előidéző vírus, amely súlyos gyomor-bélhurutot okozhat. A rotavírus a gyomor és a belek fertőzését előidéző vírus, amely súlyos gyomor-bélhurutot okozhat. A rotavírus az egyik leggyakoribb okozója a súlyos hasmenésnek csecsemő és kisdedkorban. Évente világszerte

Részletesebben

Kopogtass az egészségedre!

Kopogtass az egészségedre! Kopogtass az egészségedre! Mi az EFT, az Érzelmi Felszabadítás Technikája? Az Érzelmi Felszabadítás Technikája az ősi kínai akupunktúra, és a modern pszichológia elképzeléseinek kombinációja. Ezzel az

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 18010 Lábmasszírozó gép insportline Otterchill TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 HASZNÁLAT... 3 ELEM CSERE... 4 ALTERNATÍV HASZNÁLAT... 4 2 BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ Olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Melegítő sál. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 82651HB55XV

Melegítő sál. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 82651HB55XV Melegítő sál hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82651HB55XV 2015-06 322 833 Kedves Vásárlónk! Új melegítő sálja kellemesen simul a vállak és a nyak köré. A melegítő sálban több kamra található,

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

Electro Therapad ET-950. Használati útmutató a zselés felületű elektróda párnák felhelyezéséhez

Electro Therapad ET-950. Használati útmutató a zselés felületű elektróda párnák felhelyezéséhez Electro Therapad ET-950 Használati útmutató a zselés felületű elektróda párnák felhelyezéséhez Köszönetnyilvánítás Köszönjük, hogy egészsége védelme érdekében az OTO termékét választotta. A felhasználói

Részletesebben

Káros Elektromos Sugárzás Értékek Otthonunkban (http://quantumrider.wordpress.com)

Káros Elektromos Sugárzás Értékek Otthonunkban (http://quantumrider.wordpress.com) Káros Elektromos Sugárzás Értékek Otthonunkban (http://quantumrider.wordpress.com) Wednesday, April 27, 2011 Néhány egyszerű példa azzal kapcsolatosan, hogy egy átlagos lakásban milyen elektromos sugárzás

Részletesebben

11.3.1. Az emésztırendszer betegségei

11.3.1. Az emésztırendszer betegségei 11.3.1. Az emésztırendszer betegségei Gyomorfekély 11.3.1.01. Mely tünet NEM tipikus jele a gyomorfekélynek? a. étkezés utáni hasfájás, hányinger b. fogyás, fáradtság c. haspuffadás 11.3.1.02. Mely tényezı

Részletesebben

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával.

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával. Az inkontinencia az altesti záróizmok záróképtelenségét jelenti, mind a húgycső, mind a végbél vonatkozásában. Következménye akaratlan vizeletelcsöppenés, -elfolyás, illetve -székletürités. Az inkontinencia

Részletesebben

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával.

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával. Az az altesti záróizmok záróképtelenségét jelenti, mind a húgycső, mind a végbél vonatkozásában. Következménye akaratlan vizeletelcsöppenés, -elfolyás, illetve -székletürités. Az szinte már népbetegség

Részletesebben

Farkas-Transz Szállítási Kft.

Farkas-Transz Szállítási Kft. Farkas-Transz Szállítási Kft. CSOPORTFOGLALKOZÁS DIETETIKUS BEVONÁSÁVAL A SZÍV- ÉS ÉRREND- SZERI BETEGSÉGEK MEGELŐZÉSÉRE Szív- és érrendszeri betegségek megelőzése Csoportfoglalkozás dietetikus bevonásával

Részletesebben

M E G O L D Ó L A P. Emberi Erőforrások Minisztériuma. Korlátozott terjesztésű!

M E G O L D Ó L A P. Emberi Erőforrások Minisztériuma. Korlátozott terjesztésű! Emberi Erőforrások Minisztériuma Érvényességi idő: az írásbeli vizsga befejezésének időpontjáig A minősítő neve: Rauh Edit A minősítő beosztása: mb. főigazgató-helyettes M E G O L D Ó L A P szakmai írásbeli

Részletesebben

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával.

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával. Az inkontinencia az altesti záróizmok záróképtelenségét jelenti, mind a húgycső, mind a végbél vonatkozásában. Következménye akaratlan vizeletelcsöppenés, -elfolyás, illetve -székletürités. Az inkontinencia

Részletesebben

Aktív életerő HU/KAR/0218/0001

Aktív életerő HU/KAR/0218/0001 Aktív életerő HU/KAR/0218/0001 A bizonyítottan javítja az idősödő kutyák életminőségét: élénkebbé teszi az állatokat és ezáltal aktívabb életmódot tesz lehetővé számukra. Az oxigenizáció mellett a szív-

Részletesebben

Az agyi infarktus (más néven iszkémiás stroke) kialakulásának két fő közvetlen oka van:

Az agyi infarktus (más néven iszkémiás stroke) kialakulásának két fő közvetlen oka van: Szívvel a stroke ellen! - Háttéranyag Az agyi érkatasztrófa (szélütés) okai Tünetei bár hasonlóak, mégis két jól elkülöníthető oka van: az agyi infarktus, melynek hátterében az agyat ellátó ér elzáródása

Részletesebben

Dr. Molnár Csaba. szakorvos, természetgyógyász szakértő

Dr. Molnár Csaba. szakorvos, természetgyógyász szakértő Dr. Molnár Csaba szakorvos, természetgyógyász szakértő (Tigrisszív Bt, Thai Masszázs Iskola, Debrecen www.thaimasszazsiskola.hu; facebook: Gyógyító Ember Egészség Klub): A,,keleti'' és,,nyugati'' masszázsmódszerek

Részletesebben

Az egészséges életre nevelés. Dr. Nyéki Lajos 2015

Az egészséges életre nevelés. Dr. Nyéki Lajos 2015 Az egészséges életre nevelés Dr. Nyéki Lajos 2015 Bevezetés A tanulási idő fokozatos növekedése, a munkahelyeken a szellemi munka túlsúlyba kerülése, a mozgásszegény, ülő életmód egyre többször okoz neurotikus

Részletesebben

A 2-es típusú cukorbetegség

A 2-es típusú cukorbetegség A 2-es típusú cukorbetegség tablettás kezelése DR. FÖLDESI IRÉN, DR. FARKAS KLÁRA Az oktatóanyag A MAgyAr DiAbetes társaság vezetôsége Megbízásából, A sanofi támogatásával készült készítette A MAgyAr DiAbetes

Részletesebben

Szabadentalpia nyomásfüggése

Szabadentalpia nyomásfüggése Égéselmélet Szabadentalpia nyomásfüggése G( p, T ) G( p Θ, T ) = p p Θ Vdp = p p Θ nrt p dp = nrt ln p p Θ Mi az a tűzoltó autó? A tűz helye a világban Égés, tűz Égés: kémiai jelenség a levegő oxigénjével

Részletesebben

KEDVES BETEGÜNK, KEDVES SZÜLŐK!

KEDVES BETEGÜNK, KEDVES SZÜLŐK! KEDVES BETEGÜNK, KEDVES SZÜLŐK! Az elvégzett műtéti beavatkozást követően közvetlenül, Ön (Önök gyermeke) az intenzív terápiás osztályon kerül elhelyezésre. Szükséges, hogy a műtét előtt ismeretet szerezzen

Részletesebben

KEDVES BETEGÜNK, KEDVES SZÜLŐK!

KEDVES BETEGÜNK, KEDVES SZÜLŐK! KEDVES BETEGÜNK, KEDVES SZÜLŐK! Az elvégzett műtéti beavatkozást követően közvetlenül, Ön (Önök gyermeke) az intenzív terápiás osztályon kerül elhelyezésre. Szükséges, hogy a műtét előtt ismeretet szerezzen

Részletesebben

Égési sérülések ellátása Égési sérülést okozhat minden olyan tárgy, gőz, gáz, levegő, folyadék, aminek a hőmérséklete magasabb a testhőmérsékletnél, vagy egyéb külső tényezők, mint az elektromos áram savak,

Részletesebben

Egészségnevelés. Budapest, Sümeginé Hamvas Enikő

Egészségnevelés. Budapest, Sümeginé Hamvas Enikő Egészségnevelés Budapest, Sümeginé Hamvas Enikő A kisgyermek fejlődésének adatai Súlyfejlődés: - Születési súly: átlagosan 2500-3500g - 1. hó: 300g/hó - 2-6. hó: 600g/hó - 7-12. hó: 500g/hó - Ideális súly

Részletesebben

TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0584. Dömötöri Sándor Vendéglátó Kft. egészségre nevelési programja EGÉSZSÉGNAP

TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0584. Dömötöri Sándor Vendéglátó Kft. egészségre nevelési programja EGÉSZSÉGNAP Dömötöri Sándor Vendéglátó Kft. egészségre nevelési programja EGÉSZSÉGNAP A dohányzás a burgonyafélék családjába tartozó dohánynövény leveleinek élvezete. Valószínűleg először Kolumbusz és társai találkoztak

Részletesebben

Iratjel: OrvosiKamara

Iratjel: OrvosiKamara 39./1 39./2 39./3 39./4 39./5 39./6 39./7 39./8 39./9 39./10 39./11 39./12 Na K 39./13 Na K 39./14 Na K 39./15 39./16 39./17 39./18 * A vérbe került mérgező többletkálium káros hatását ezekkel lehet csökkenteni!

Részletesebben

FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS

FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS Kedves Vásárló! Gratulálunk az új szaunájához. Biztosak vagyunk abban, hogy évekig élvezni fogja a szauna összes előnyét. Kérjük, hogy mindenek előtt gondosan olvassa át

Részletesebben

TIHANYI ANDRÁS TÓTH JÓZSEF WEBER-SUTA ÁGNES ZÖLD UTAT AZ EGÉSZSÉGNEK! MIKROALGÁK SZEREPE A MODERN TÁPLÁLKOZÁSBAN ÉS A GYÓGYÍTÁSBAN

TIHANYI ANDRÁS TÓTH JÓZSEF WEBER-SUTA ÁGNES ZÖLD UTAT AZ EGÉSZSÉGNEK! MIKROALGÁK SZEREPE A MODERN TÁPLÁLKOZÁSBAN ÉS A GYÓGYÍTÁSBAN TIHANYI ANDRÁS TÓTH JÓZSEF WEBER-SUTA ÁGNES ZÖLD UTAT AZ EGÉSZSÉGNEK! MIKROALGÁK SZEREPE A MODERN TÁPLÁLKOZÁSBAN ÉS A GYÓGYÍTÁSBAN TIHANYI András-TÓTH József - WEBER-SUTA Ágnes ZÖLD UTAT AZ EGÉSZSÉGNEK!

Részletesebben

Szabóné Schmidt Mária Konzultáns kód: 000-0058575 TEL: +36 20 386 6434. Website: http://fittlesz.com http://www.fittmellekes.com

Szabóné Schmidt Mária Konzultáns kód: 000-0058575 TEL: +36 20 386 6434. Website: http://fittlesz.com http://www.fittmellekes.com E-mail: maria.fittlady@gmail.com Skype: fittlesz Website: http://fittlesz.com http://www.fittmellekes.com Mit jelent a Wellness? Ez az új fogalom túlságosan összetett ahhoz, hogy egy szóval megfogalmazható

Részletesebben

Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra

Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra A cukorbetegség (diabetes mellitus) a szénhidrátanyagcsere zavara, amely a vérben, illetve a testnedvekben megemelkedett cukorszinttel és kóros anyagcseretermékekkel

Részletesebben

SE-33 TENS mikroprocesszoros ingeráram-készülék...a legújabb fejlesztés eredménye

SE-33 TENS mikroprocesszoros ingeráram-készülék...a legújabb fejlesztés eredménye SE-33 TENS mikroprocesszoros ingeráram-készülék...a legújabb fejlesztés eredménye Használati útmutató és jótállási jegy 0120 Gyártási szám:........................... Eladás kelte:..............................................

Részletesebben

ELEKTROSTIMULÁTOR Elektromos masszázs BeautyRelax BR-670

ELEKTROSTIMULÁTOR Elektromos masszázs BeautyRelax BR-670 ELEKTROSTIMULÁTOR Elektromos masszázs BeautyRelax BR-670 FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ 1 TARTALOM BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK 3 FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK 5 MŰKÖDÉSI FELTÉTELEK 6 FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK 6 ALAP TULAJDONSÁGOK

Részletesebben

Lehet, hogy szívelégtelenségem van?

Lehet, hogy szívelégtelenségem van? Lehet, hogy szívelégtelenségem van? Ez a kiadvány azért jött létre, hogy segítse önt a szívelégtelenség korai tüneteinek felismerésében. Mi a szívelégtelenség? A szívelégtelenség meghatározás nagyon ijesztőnek

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék...

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék... Tartalomjegyzék Az Ultralieve Pro készülék...2 Az ultrahang előnyös hatásai...2 Milyen problémák kezelésére használható a készülék...2 A készüléket tilos használni...3 Az Ultralieve Pro részei...4 Az ultrahang

Részletesebben

Az elhízás, a bulimia, az anorexia. Az elhízás

Az elhízás, a bulimia, az anorexia. Az elhízás Az elhízás, a bulimia, az anorexia Az elhízás Elhízás vagy túlsúlyosság elhízás a testsúly a kívánatosnál 20%-kal nagyobb túlsúlyosság a magasabb testsúly megoszlik az izmok, csontok, zsír és víz tömege

Részletesebben

Kyokushin Karate mint versenysport: a sporttudomány jelentősége

Kyokushin Karate mint versenysport: a sporttudomány jelentősége Kyokushin Karate mint versenysport: a sporttudomány jelentősége A karate nem sport, hanem életforma! Írta: Dr. Dörgő Sándor Az idézett teória avagy bölcselet a Kyokushin Karatét gyakorlók körében igen

Részletesebben

Kristálysólámpa és Sótégla hatása az emberi szervezetre

Kristálysólámpa és Sótégla hatása az emberi szervezetre Kristálysólámpa és Sótégla hatása az emberi szervezetre Elgondolkozott már azon, hogy miért ajánlják az orvosok légúti- és bőr megbetegedéseknél a tengeri levegőt? Miért hat egészségünkre és közérzetünkre

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

Lux Plus PROGRAMKÖNYV

Lux Plus PROGRAMKÖNYV Lux Plus PROGRAMKÖNYV A programcsomagok használatáról A készülék programcsomagjait alkalmazhatja egészséges állapotban, a közérzet javítására vagy az egészségügyi problémák, balesetek, sérülések esetén,

Részletesebben

1. tudáskártya. Mi az energia? Mindnyájunknak szüksége van energiára! EnergiaOtthon

1. tudáskártya. Mi az energia? Mindnyájunknak szüksége van energiára! EnergiaOtthon 1. tudáskártya Mi az energia? Az embereknek energiára van szükségük a mozgáshoz és a játékhoz. Ezt az energiát az ételből nyerik. A növekedéshez is energiára van szükséged. Még alvás közben is használsz

Részletesebben

Tartásjavító program, törzsizom erősítő gyakorlatokkal

Tartásjavító program, törzsizom erősítő gyakorlatokkal Tartásjavító program, törzsizom erősítő gyakorlatokkal Ez a fejezet elsősorban azoknak szól, akiknek bár vannak gerinc (nyaki, háti, deréktáji) problémáik, panaszaik, azonban diagnosztizált deformitásuk

Részletesebben

A LAKOSAZON L B Munkakörzet sorszáma C Megye D Terület E A számlálókörzet száma F A lakás sorszáma. G A háztartás sorszáma

A LAKOSAZON L B Munkakörzet sorszáma C Megye D Terület E A számlálókörzet száma F A lakás sorszáma. G A háztartás sorszáma KÖZPONTI STATISZTIKAI HIVATAL Egységes Lakossági Adatfelvételi Rendszer Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei MUNKABALESETEK ÉS MUNKÁVAL KAPCSOLATOS EGÉSZSÉGKÁROSODÁSOK 2013. II. negyedév A LAKOSAZON

Részletesebben

FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS

FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS FINN SZAUNA HASZNÁLATI UTASÍTÁS Kedves Vásárló, Gratulálunk az új szaunájához. Biztosak vagyunk abban, hogy évekig élvezni fogja a szauna összes előnyét. Kérjük, hogy mindenek előtt gondosan olvassa át

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

II. ORVOSI WELLNESS KONFERENCIA 2014. április 10 11.

II. ORVOSI WELLNESS KONFERENCIA 2014. április 10 11. II. ORVOSI WELLNESS KONFERENCIA 2014. április 10 11. ÚJ LEHETŐSÉGEK (mind a páciensek, mind pedig az orvosok számára) A wellness felölel minden olyan tevékenységet, szolgáltatást, amelyek az életminőség,

Részletesebben

1. tudáskártya. Mi az energia? Mindenkinek szüksége van energiára! EnergiaOtthon

1. tudáskártya. Mi az energia? Mindenkinek szüksége van energiára! EnergiaOtthon 1. tudáskártya Mi az energia? T E J Az embereknek energiára van szükségük a mozgáshoz és a játékhoz. Ezt az energiát az ételből nyerik. A növekedéshez is energiára Még alvás közben is van szükséged. használsz

Részletesebben

AZ EGYENÁRAM HATÁSAI

AZ EGYENÁRAM HATÁSAI AZ EGYENÁRAM HATÁSAI 1) HŐHATÁS Az elektromos áram hatására a zseblámpa világít, mert izzószála felmelegszik, izzásba jön. Oka: az áramló elektronok kölcsönhatásba kerülnek a vezető helyhez kötött részecskéivel,

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

III. ORVOSI WELLNESS ÚJ LEHETŐSÉGEK. Hotel Benczúr - 1068 Budapest, Benczúr u. 35. É+L Kongresszus- és Kiállításszervező KFT. 2015. április 16 17.

III. ORVOSI WELLNESS ÚJ LEHETŐSÉGEK. Hotel Benczúr - 1068 Budapest, Benczúr u. 35. É+L Kongresszus- és Kiállításszervező KFT. 2015. április 16 17. Hotel Benczúr - 1068 Budapest, Benczúr u. 35. É+L Kongresszus- és Kiállításszervező KFT. III. ORVOSI WELLNESS KONFERENCIA 2015. április 16 17. ÚJ LEHETŐSÉGEK (mind a páciensek, mind pedig az orvosok számára)

Részletesebben

Termékhasználati. útmutató. Mi van benne számodra?

Termékhasználati. útmutató. Mi van benne számodra? Termékhasználati útmutató Mi van benne számodra? Optimalizálja a sejtjeid működését Az ASEA a világ első és egyetlen redox kiegészítő készítménye. A redox jelzőmolekulák létfontosságú szerepet töltenek

Részletesebben

Kezelés típusai. Ingerlő: Rövid idejű Erős Manipulatív. Gátló Hosszú idejű Gyenge Kevés manipuláció. Szúrás mélysége: Pont helye határozza meg

Kezelés típusai. Ingerlő: Rövid idejű Erős Manipulatív. Gátló Hosszú idejű Gyenge Kevés manipuláció. Szúrás mélysége: Pont helye határozza meg Meridián 4-8 Repetíció Kezelés típusai Ingerlő: Rövid idejű Erős Manipulatív Gátló Hosszú idejű Gyenge Kevés manipuláció Szúrás mélysége: Pont helye határozza meg Tüdő meridián Forráspont: 1. Tonizáló

Részletesebben

TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék. Használja naponta!bármikor!bárhol!

TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék. Használja naponta!bármikor!bárhol! TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék Használja naponta!bármikor!bárhol! Az ön bioelektromos állapota kiegyensúlyozott? Ellenőrizze, hogy tapasztal-e hasonló tüneteket: Alacsony vagy magas vérnyomás, folyamatos

Részletesebben

Fusion Vital. tevékenységi napló. Életmódfelmérés. név / azonosító szám. Firstbeat Bodyguard gyári szám. program kezdő dátuma: / /

Fusion Vital. tevékenységi napló. Életmódfelmérés. név / azonosító szám. Firstbeat Bodyguard gyári szám. program kezdő dátuma: / / Fusion Vital tevékenységi napló Életmódfelmérés név / azonosító szám Firstbeat Bodyguard gyári szám program kezdő dátuma: / / tevékenységi napló - HÁttéR információk Az Ön telefonszáma: Az Ön email címe:

Részletesebben

Sarkantyú kezelése gyógytornával

Sarkantyú kezelése gyógytornával Sarkantyú kezelése gyógytornával A sarkantyú tulajdonképpen egy meszes kinövés a sarokcsont talpi felszínén, vagy az Achilles ín sarkon tapadó részén. Gyógytornászként sokszor találkozom ezzel a problémával,

Részletesebben

TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0037. Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért.

TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0037. Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. 1 Kedvezményezett: Gönc és Térsége Egészségéért Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. Az Európai unió és a magyar állam

Részletesebben

mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR

mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR az OkTaTÓaNyag a magyar DiabeTes Társaság vezetôsége megbízásából, a sanofi TámOgaTásával készült készítette a magyar DiabeTes Társaság edukációs

Részletesebben

INFUSION. TIENS prémium teák

INFUSION. TIENS prémium teák INFUSION TIENS prémium teák TIENS TEÁK, HOGY JÓ NAPJA LEGYEN A tea az egyik legősibb és legnagyobb becsben tartott ital a világon. Elkészítésének módja és fogyasztása régóta fontos részét képezi a kínai

Részletesebben

Büdösfürdő altalaja nagyon sok ásványi anyagot rejt mélyen belül, vagy közel a földkéreg felszínéhez. Mindenekelőtt gyógyító hatása van ezeknek az

Büdösfürdő altalaja nagyon sok ásványi anyagot rejt mélyen belül, vagy közel a földkéreg felszínéhez. Mindenekelőtt gyógyító hatása van ezeknek az Büdösfürdő altalaja nagyon sok ásványi anyagot rejt mélyen belül, vagy közel a földkéreg felszínéhez. Mindenekelőtt gyógyító hatása van ezeknek az anyagoknak, fizikális és kémiai tulajdonságaiknak köszönhetően

Részletesebben

Plazma elektron spray ionizáló rendszer

Plazma elektron spray ionizáló rendszer Plazma elektron spray ionizáló rendszer tartalom Ismertetés 2... Fő funkciók 5... Jellemzők 7... Üzemmódok és alkalmazás 9... Tesztek és tanúsítványok 10... Technikai adatok 12... Csomagolás 13... 1. Ismertetés

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Dulcolax 10 mg végbélkúp biszakodil

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Dulcolax 10 mg végbélkúp biszakodil Generated by Unregistered Batch DOC TO PDF Converter 2011.3.827.1514, please register! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Dulcolax 10 mg végbélkúp biszakodil Olvassa el figyelmesen az

Részletesebben

12.3.1. Súlyos csontsérülések

12.3.1. Súlyos csontsérülések Beküldési határidő 2012. április 11. 23.59 12.3.1. Súlyos csontsérülések Gerincoszlop 12.3.1.01. Milyen irányba helyezkednek el a tövisnyúlványok (csigolyanyúlvány)? http://elsosegely.hu/temakorok/tores,-randulas,-ficam/a-gerincoszlop-felepitese

Részletesebben

Elektromosság, áram, feszültség

Elektromosság, áram, feszültség Elektromosság, áram, feszültség Elektromos alapjelenségek Egymással szorosan érintkező ( pl. megdörzsölt) felületű anyagok a szétválás után elektromos állapotba kerülnek. Azonos elektromos állapotú anyagok

Részletesebben

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos A -tól Z -ig Koleszterin Kisokos A SZÍV EGÉSZSÉGÉÉRT Szívügyek Magyarországon Hazánkban minden második ember szív- és érrendszerrel kapcsolatos betegség következtében veszíti életét*, ez Magyarországon

Részletesebben

Iránytű egy egészségesebb életvitelhez A mozgás szerepe mindennapjainkban

Iránytű egy egészségesebb életvitelhez A mozgás szerepe mindennapjainkban Iránytű egy egészségesebb életvitelhez A mozgás szerepe mindennapjainkban A kiadvány az elnyert TÁMOP-6.1.2/A-09/1-2009-0047 Egészségmegőrzés a Dunanett Kft-nél pályázat részeként készült 2 A Nemzeti Fejlesztési

Részletesebben

MunkaKalauz. Tájékoztató és Információs Tudástár munkavédelmi gyakorlati megoldásokról és módszerekről

MunkaKalauz. Tájékoztató és Információs Tudástár munkavédelmi gyakorlati megoldásokról és módszerekről MunkaKalauz Tájékoztató és Információs Tudástár munkavédelmi EGYÉB HASZNOS ÚTMUTATÓ ÖSSZEFOGLALÓ FIGYELEMFELHÍVÁS Információs brossúra Szeged, 2013. MunkaKalauz Tájékoztató és Információs Tudástár munkavédelmi

Részletesebben

Korszerű raktározási rendszerek. Szakdolgozat

Korszerű raktározási rendszerek. Szakdolgozat Gépészmérnöki és Informatikai Kar Mérnök Informatikus szak Logisztikai Rendszerek szakirány Korszerű raktározási rendszerek Szakdolgozat Készítette: Buczkó Balázs KOKIOC 3770 Sajószentpéter, Ady Endre

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Imigran oldatos injekció+autoinjektor szumatriptán

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Imigran oldatos injekció+autoinjektor szumatriptán Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Imigran oldatos injekció+autoinjektor szumatriptán Mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert

Részletesebben

Munkatársi, munkahelyi kapcsolatok Stressz mint cardiovasculáris rizikófaktor. Lang Erzsébet Vasútegészségügy NK. Kft.

Munkatársi, munkahelyi kapcsolatok Stressz mint cardiovasculáris rizikófaktor. Lang Erzsébet Vasútegészségügy NK. Kft. Munkatársi, munkahelyi kapcsolatok Stressz mint cardiovasculáris rizikófaktor Lang Erzsébet Vasútegészségügy NK. Kft. Pécs Kardiológia ????? Miért??? Lehet, hogy külön utakon járunk?! Együtt könnyebb?

Részletesebben

Sportélettan zsírok. Futónaptár.hu

Sportélettan zsírok. Futónaptár.hu Sportélettan zsírok Futónaptár.hu A hétköznapi ember csak hallgatja azokat a sok okos étkezési tanácsokat, amiket az egészségének megóvása érdekében a kutatók kiderítettek az elmúlt 20 évben. Emlékezhetünk

Részletesebben

Szászhegyessy Zita 30 NAPOS. SAJÁT TESTSÚLYOS KIHÍVÁS 2. Nap Felsőtest BEMELEGÍTÉS

Szászhegyessy Zita 30 NAPOS. SAJÁT TESTSÚLYOS KIHÍVÁS 2. Nap Felsőtest BEMELEGÍTÉS BEMELEGÍTÉS ugrókötél ugró kötél nélkül ugrálsz (nagyobb túlsúllyal maradj a járásnál, egyelőre ne terheld feleslegesen az ízületeidet) Karhúzás oldaltartásban vállkörzés sarokhúzás térdhúzás Összesen

Részletesebben