Kedves Igazgató Asszony/Úr!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kedves Igazgató Asszony/Úr!"

Átírás

1 6060 TISZAKÉCSKE, TEMPLOM TÉR 3. TEL./FAX. 76/ , 76/ A mese az az ábécéskönyv, amelyből a gyermek megtanul a saját lelkéből olvasni. Bruno Bettelheim Ikt.sz: 178/2014 Kedves Igazgató Asszony/Úr! Tizenegyedik alkalommal kívánjuk megrendezni a magyarországi református általános iskolák ORSZÁGOS MESEMONDÓ, MESEÍRÓ, KÉZMŰVES ÉS SZÉPÍRÓ TALÁLKOZÓJÁT. A versenyeket különböző korcsoportokban szervezzük, melyről mellékelten tájékoztatót küldünk. Találkozónkkal szeretnénk ismét alkalmat biztosítani a református iskolák közötti testvéri találkozásra és tapasztalatcserére. A verseny időpontja: november 7. (péntek) Helye: Tiszakécske, Tiszakécskei Református Általános Iskola és Gimnázium Az iskola részvételi szándékát témakörönként, korcsoportonként a letölthető nevezési lapokon ( kérjük címünkre visszajelezni: október 17-ig, levélben vagy ben. Tiszakécskei Református Általános Iskola és Gimnázium 6060 Tiszakécske, Templom tér 3. Visszajelzésük után október 20-ig megküldjük a verseny napjának részletes forgatókönyvét, ben. Kérjük, jelentkezésükkor pontos címet mellékeljenek! Megjegyzés: Jelentkezésnél kérjük figyelembe venni, hogy a versenyeket egy időben rendezzük meg. A szépíró versenyre jelentkezők részt vehetnek a mesemondó versenyen is. A meseíró pályázat nevezése maga az elkészített mese. Tisztelettel kérjük a határidők betartását, a versenyzők és kísérőik pontos megnevezését! Nevezési díj nincs. A diákok ellátása díjtalan. A kísérő nevelők és szülők étkezését térítési díj ellenében /600 Ft./ tudjuk biztosítani. A sikeres találkozó reményében szeretettel várjuk iskolája nevezését. Életére és a tantestület munkájára Isten áldását kérve, testvéri üdvözlettel: Tiszakécske, szeptember 10. Bohács Imre sk. igazgató

2 A mese az legyen, aminek lennie illik, tetsző magyarázója mindannak, amit a lélek gondol és érez. Kazinczy Ferenc Mesemondók találkozója Kedves Gyerekek! Az elmúlt évben indián mesékkel ismerkedtünk. Jó volt más nép kultúráját megismerni, utazni a nagyvilágban a mesék szárnyán. Egy-egy nagy utazás után szeretünk megpihenni, s saját hazánkban szétnézni, kincseket keresni. Nem volt hiábavaló a kutatás, csodákra találtunk. Élnek közöttünk KORTÁRS MAGYAR ÍRÓK, akik gyönyörű meséket, ifjúsági regényeket írnak a számotokra. Itt a lehetőség, hogy megismerkedjetek velük, s a mesemondó találkozóra egy meséjüket, regényrészletüket elhozzátok nekünk. Izgalmas élményben lesz részetek a művek keresése közben, valószínű, hogy sok szerző nevével először találkoztok. Segítségül néhány szerző, kiadvány címe: 1 Cerkabellás antológiák Boldizsár Ildikó Királylány születik, Királyfi születik (Mesék férfiakról nőknek; Mesék nőkről férfiaknak; Mesék életről; Mesék halálról; Mesék anyáknak; Mesék apáknak) Máté Angi: Volt egyszer egy Fésűs Éva: Az ezüst hegedű Marék Veronika meséi Csukás István Dániel András: Kicsibácsi és Kicsinéni (meg az Imikém) Beck Andrea: A Titoktündér - Titokmesék gyerekeknek és felnőtteknek, hogy minden egy kicsit könnyebb legyen Beck Andrea: A Titoktündér - A Titok Klub - Újabb titokmesék gyerekeknek és felnőtteknek Berg Judit: Lengemesék - Nádtengeri nyár, Lengemesék - Tavasz a Nádtengeren, Meseleves, Hisztimesék Nyulász Péter Berszán István: Angyalok meséi

3 Böszörményi Gyula: Kerekalma mesék (Móra kiadásában Égboltmesék címmel fog megjelenni) Berg Judit, Berniczky Éva, Békés Márta, Csík Mónika, Dávid Ádám, Dóka Péter, Finy Petra, Gyárfás Endre, Kiss Ottó, Lackfi János, Majoros Nóra, Miklya Luzsányi Mónika, Miklya Zsolt, Mészöly Ágnes, Nyulász Péter, Ovlachi Aliz, Pacskovszky Zsolt, Prágai Tamás, Simon Réka Zsuzsanna, Szabó T. Anna, Tasnádi Emese, Turbuly Lilla, Vig Balázs művei. Érik a nyár, az Elveszett lények boltja, a Tejbegríz című antológiák, tele mesékkel és versekkel. Természetesen ezen kívül is választhattok mesét, ma is élő magyar szerzőtől. 2 Korcsoportok: 1. oszt., 2. oszt., 3. oszt., 4. oszt., 5. oszt., 6. oszt. Iskolánként és korcsoportonként 1-1 főt várunk! Értékelési szempontok: Folyamatos szövegmondás Érzelmi azonosulás Megfelelő beszédtechnika Kapcsolattartás a közönséggel, érdeklődés fenntartása Nevezési határidő: október 17. A letölthető nevezési lapon ben vagy levélben. Jó felkészülést kívánunk!

4 Az írás önkifejezés, természetes folyamat, s általa színesebbé tehetjük a világot. P Szabó Ila Meseíró pályázat Kedves Gyerekek! MESEHŐS X-FAKTOR 3 Mesehős kerestetik! Biztosan sok tehetségkutató műsort láttatok már, ahol a jelentkezők egy ismert dalt a saját elképzelésük szerint adtak elő, belebújva egy más által már bemutatott szerepbe. Most mi hirdetünk tehetségkutató versenyt. Keressük az általatok legjobban kedvelt mesehőst. Bújj a bőrébe, keltsd életre, találj ki neki új kihívásokat! Bármelyik ismert, klasszikus mesehőst kiválaszthatod, de teljesen új történetet találj ki számára. Képzeld magad a helyébe, hogy a mai megváltozott világban mi történhet vele. Mesédet egyes szám első személyben írd, hisz te kelted őt életre! Induljon hát a MESEHŐS X-FAKTOR Legyél te a legjobb, újraálmodott mesehős! Kalandos történetedet illusztrálhatod, írhatod kézzel, géppel, bármilyen méretben. Izgatottan várjuk a tehetségkutató versenyünk jelentkezőit. Meseíró pályázatunkat 5 korcsoportban hirdetjük meg: 3. oszt. 4. oszt. 5. oszt. 6. oszt. 7-8.oszt. Iskolánként és korcsoportonként 5 mesét várunk! Feltétlenül írjátok rá a saját neveteket és iskolátokét is! Az elkészült művek beküldési határideje: október 17. Kérjük a határidő pontos betartását! Jó munkát kívánunk!

5 Tudomásul kell vennünk, hogy a bennünk rejlő képesség az alkotásra nem más, mint Isten alkotóereje. Joseph Chilton Pearce Kézműves találkozó Kedves Gyerekek! Ugye Ti is szerettek ajándékot adni annak, akit szerettek, tiszteltek? Kézműves találkozónkon meglepetést szeretnénk készíteni a városunkban élő Böszörményi Gyula írónak, aki ebben az évben ünnepli 50. születésnapját. Biztosan ismeritek gyerekeknek szóló műveit: Gergő és az álomfogók, Zsófi I. II. Mizu, Lúzer Rádió Budapest Van két műve azonban, ami még nem jelent meg nyomtatásban /Interneten elérhető az alábbi linken: 4 Böszörményi Gyula: Sünmesék (18 fejezet) Böszörményi Gyula: Nyúlárnyék (12 fejezet) Felhívjuk figyelmeteket, hogy a linken található mesék fordított kronológia szerint vannak (tehát az elsőként megjelenő, a mese utolsó fejezete). Szeretnénk, ha ehhez a két könyvhöz könyvborítót terveznétek. Talán valamelyik elnyeri az író és egy kiadó tetszését és a könyv megjelenésekor fel tudja használni a legszebb alkotást. De senkinek egy szót sem! Ez meglepetés lesz! 3-4. osztály: Böszörményi Gyula: Sünmesék című művéhez tervezzetek olyan könyvborítót, amit majd a helyszínen fogtok majd elkészíteni. Kemény kartonra a megszokott eszközökön túl természetes anyagokat /préselt levél, szárított növény, termés, stb./ ragasztva idézzétek meg a mesék hangulatát. A könyvborító legyen figyelemfelkeltő, ötletes, gyerekek érdeklődését felkeltő. Az író nevét, a mű címét bármilyen technikával rátehetitek / írhatjátok, ragaszthatjátok/ Természetesen az összhatás a fontos. A borító ne legyen 50 cm-nél magasabb osztály: Böszörményi Gyula: Nyúlárnyék című művéhez tervezzetek olyan könyvborítót, amit majd a helyszínen fogtok majd elkészíteni. 50 cm-nél nem magasabb kartonra tervezzetek könyvborítót. Felhasználható anyagok: fakanál, dekorgumi, zseníliadrót, szövet, gyöngy, stb.

6 Idézzétek meg a mesék hangulatát. A könyvborító legyen figyelemfelkeltő, ötletes, gyerekek érdeklődését felkeltő. Az író nevét, a mű címét bármilyen technikával rátehetitek / írhatjátok, ragaszthatjátok/ Természetesen az összhatás a fontos. Mivel ezeket a műveket ajándéknak szánjuk, szeretnénk, ha itt hagynátok a verseny után, hogy az írónak személyesen is megmutassuk, lefényképezzük. Amit magatokkal kell hozni: Rengeteg ötletet Kézügyességet Előre kiszabott karton Az általatok eltervezett technika kivitelezéséhez szükséges anyagokat, ragasztót, eszközöket stb. Mindazokat a kiegészítőket, amelyek segítségével elkészítetek a könyvborítókat 5 Csak a helyszínen elkészített műveket tudjuk elfogadni. Előre összeállított, ragasztott kivágott dolgokat nem használhattok fel! Műveteket tervezzétek meg előre, s a helyszínen 2 óra áll rendelkezésetekre a kivitelezésre! Értékelési szempontok: ötletesség kivitelezés a munka tisztasága esztétikus végeredmény Iskolánként és korcsoportonként 3-4.oszt., 5-6.oszt., egy-egy 3 fős csapatot várunk! Nevezési határidő: október 17. Jó felkészülést kívánunk!

7 Ősi hit szerint az írás az Istenek ajándéka, s a formák szépsége az ember hozzájárulása az isteni alkotáshoz. Szépírók találkozója Kedves Gyerekek! Országos Mesemondó, Meseíró, Kézműves és Szépíró találkozónkon ebben az évben is várjuk azokat a diákokat, akik szeretnek és tudnak szépen írni. 6 Nevezni: Egy szabadon választott kortárs magyar író meséjéből 10 soros szabadon választott szöveg másolásával lehet a korosztályának megfelelő vonalazású lapon. Iskolánként és korcsoportonként / osztály / 2-2 fő nevezését várjuk. Kérjük pedagógus kollégáinkat, hogy az előzetes selejtezőt az évfolyamokon tartsák meg! Előre is köszönjük! Szíveskedjetek a lap hátoldalára ráírni a tanuló nevét, osztályát, és iskolájának a nevét, címét! A beküldött írásokból választjuk ki a legjobbakat, s őket hívjuk meg a találkozónkra, hogy iskolánkban 2x5 perces /írott és nyomtatott/ szöveg másolásával bizonyítsák szépíró képességüket. Értékelési szempontok: Szabályos vonalvezetés, alakítás, kapcsolás. Az írás teljesítményének szintje / 5 perc alatt leírt szöveg mennyisége /. Írástechnikai hibák. Tetszetős, lendületes írás. A Szépíró találkozó résztvevőinek lehetőségük lesz a Mesemondó találkozón is részt venni, a Kézműves találkozó munkájába azonban nem tudnak bekapcsolódni. Nevezési határidő: október 17. Kérjük a határidő pontos betartását! Jó munkát kívánunk!

8 K é z m ű v e s t a l á l k o z ó N e v e z é s i l a p Iskola pontos neve, címe, telefonszám, cím: osztály 3 fő/ csapat 1. név:. 2. név:. 3. név: osztály 3 fő/ csapat 1. név:. 2. név:. 3. név:. Kísérő pedagógusok: Ebédet. fő részére kérünk... intézményvezető aláírása

9 M e s e m o n d ó t a l á l k o z ó N e v e z é s i l a p Iskola pontos neve, címe, telefonszám, cím: osztály 2. osztály 3. osztály 4. osztály 5. osztály 6. osztály Kísérő pedagógusok:... Ebédet. fő részére kérünk... intézményvezető aláírása

6060 TISZAKÉCSKE, TEMPLOM TÉR 3. TEL./FAX. 76/441-052, 76/540-012 e-mail: realisgimi@realisgimi.hu www.realisgimi.hu A mese az az ábécéskönyv, amelyből a gyermek megtanul a saját lelkéből olvasni. Bruno

Részletesebben

6060 TISZAKÉCSKE, TEMPLOM TÉR 3. TEL./FAX. 76/441-052, 76/540-012 e-mail: realisgimi@realisgimi.hu www.realisgimi.hu A mese az az ábécéskönyv, amelyből a gyermek megtanul a saját lelkéből olvasni. Bruno

Részletesebben

6060 TISZAKÉCSKE, TEMPLOM TÉR 3. TEL./FAX. 76/441-052, 76/540-012 e-mail: realisgimi@realisgimi.hu www.realisgimi.hu A mese az az ábécéskönyv, amelyből a gyermek megtanul a saját lelkéből olvasni. Bruno

Részletesebben

Versenykiírás. A pályázás menete:

Versenykiírás. A pályázás menete: Versenykiírás A Tolsztoj Társaság a Magyar-Orosz Együttműködésért Egyesület orosz-magyar mesemondó versenyt hirdet minden olyan hazai és határon túli általános iskola számára, ahol tanítják az orosz nyelvet,

Részletesebben

Versenyeinkre a nevezéseket 2013. április 25-ig legyetek szívesek elküldeni!

Versenyeinkre a nevezéseket 2013. április 25-ig legyetek szívesek elküldeni! Általános Iskolák Igazgatóinak Munkaközösségeinek L A N D O R N A P 2013. május 22. (szerda) Tárgy: versenykiírások Kedves Kollégák! A Landorhegyi Általános Iskola, Sportiskola az idei tanévben a következő

Részletesebben

Összefoglaló a Regionális Bibliaismereti Versenyről

Összefoglaló a Regionális Bibliaismereti Versenyről Összefoglaló a Regionális Bibliaismereti Versenyről A verseny Megrendezésének időpontja: 2018. december 7. Rendező intézményének neve: Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolája,

Részletesebben

Kedves Igazgató Asszony/Úr! Nyolcadik alkalommal kívánjuk megrendezni a magyarországi református általános iskolák

Kedves Igazgató Asszony/Úr! Nyolcadik alkalommal kívánjuk megrendezni a magyarországi református általános iskolák REFORMÁTUS KOLLÉGIUM ÁLTALÁNOS ISKOLÁJA ÉS GIMNÁZIUMA 6060 TISZAKÉCSKE, TEMPLOM TÉR 3. TEL./FAX. 76/441-052, 76/540-012, 540-013 e-mail: realis@t-online.hu www.realisgimi.hu A mesék arra valók - és arra

Részletesebben

Tisztelt Intézményvezető! A gyenesdiási Kárpáti János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola meghirdeti XV. GERGELY-NAPI MŰVÉSZETI FESZTIVÁLJÁT

Tisztelt Intézményvezető! A gyenesdiási Kárpáti János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola meghirdeti XV. GERGELY-NAPI MŰVÉSZETI FESZTIVÁLJÁT Tisztelt Intézményvezető! A gyenesdiási meghirdeti XV. GERGELY-NAPI MŰVÉSZETI FESZTIVÁLJÁT az általános és művészeti iskolák tehetséges tanulói részére DRÁMAJÁTÉK, VERS- ÉS PRÓZAMONDÁS, IPAR- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZET,

Részletesebben

V. SZENTESI MULTIMÉDIÁS BIBLIAISMERETI VERSENY VERSENYKIÍRÁS. A verseny meghirdetője: Időpontja: március 11. (péntek) 10:00

V. SZENTESI MULTIMÉDIÁS BIBLIAISMERETI VERSENY VERSENYKIÍRÁS. A verseny meghirdetője: Időpontja: március 11. (péntek) 10:00 V. SZENTESI MULTIMÉDIÁS BIBLIAISMERETI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A verseny meghirdetője: Kiss Bálint Református Általános Iskola, Szentes, Kossuth tér 2., 6600 honlap: motto oktatóportál: kissbalint.hu motto.kissbalint.hu

Részletesebben

Versenyfelhívás. Egyéni versenyek

Versenyfelhívás. Egyéni versenyek Versenyfelhívás 2018. december 01. Ünnepélyes megnyitó: 8.45 Verseny kezdési időpontja: 9.00 Helyszín: Debreceni Kazinczy Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4031 Debrecen, Margit tér

Részletesebben

2011/2012. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport

2011/2012. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport 2011/2012. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport 2012. március 10. (szombat) 11.00 óra Székesfehérvár Csitáry G. Emil Fedettuszoda FŐVÉDNÖKÖK Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Minisztérium

Részletesebben

Kedves Gyerekek és Kedves, Lelkes Családok!

Kedves Gyerekek és Kedves, Lelkes Családok! Kedves Gyerekek és Kedves, Lelkes Családok! Íme az ígért versenyről minden tudnivaló, olvassátok el figyelmesen és készüljetek! Külön feltételek olvashatók az alsó- és felső tagozatosok számára! MEGSZENTELT

Részletesebben

KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE évfolyam részére

KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE évfolyam részére KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE 5-6. évfolyam részére A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete

Részletesebben

Erős vár a mi Istenünk!

Erős vár a mi Istenünk! Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztály Gyermek és Ifjúsági Munkaág H Í R L E V É L T ART ALOM Köszönt Erős vár a mi Istenünk! Gyermek és Ifjúsági pályázat elszámolása Programnaptár

Részletesebben

MAGYAR GYEPLABDA SZAKSZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐK

MAGYAR GYEPLABDA SZAKSZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐK MAGYAR GYEPLABDA SZAKSZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐK 1 2014/2015. TANÉVI GYEPLABDA DIÁKOLIMPIA TEREM és MŰFÜVES VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A gyeplabdázás népszerűsítése az általános

Részletesebben

I. Csenki Imre Országos Zsoltár- és Népdalzsoltár-éneklő Versenyre.

I. Csenki Imre Országos Zsoltár- és Népdalzsoltár-éneklő Versenyre. Mezőtúri Református Kollégium, Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola és Óvoda (OM azonosító: 036007) : 5400 Mezőtúr, Kossuth Lajos út 2., Pf. 13 : 06-56/350-012, 06-56/350-043; /fax: 06-56/350-305

Részletesebben

Eger, május 21.

Eger, május 21. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2016. május 21. Időpont : 2016. május 21. Helyszín :

Részletesebben

KERÜLETI MAGYAR MUNKAKÖZÖSSÉG

KERÜLETI MAGYAR MUNKAKÖZÖSSÉG 1 A nyelv nem az enyém, nem a tiéd, hanem az édes mienk. Kazinczy KERÜLETI MAGYAR MUNKAKÖZÖSSÉG MUNKATERVE 2012/2013. 2 Helyzetelemzés Munkaközösségünkhöz 22 kerületi iskola magyar munkaközössége tartozik:

Részletesebben

Meghívó. Idıpont: 2009. április 18. Helyszín: Fekete István Általános Iskola és Óvoda. Cím: 9023 Gyır, Kodály Z. u. 31.

Meghívó. Idıpont: 2009. április 18. Helyszín: Fekete István Általános Iskola és Óvoda. Cím: 9023 Gyır, Kodály Z. u. 31. Meghívó Idıpont: 2009. április 18. Helyszín: Fekete István Általános Iskola és Óvoda Cím: 9023 Gyır, Kodály Z. u. 31. Telefon: 96/516 050 Fax: 96/516 054 FEKETE ISTVÁN ÍRÓ EMLÉKÉRE Minden reggel fényesebb

Részletesebben

Eger, április 26.

Eger, április 26. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS ZF Lenksysteme Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2015. április 26. Időpont : 2014. április

Részletesebben

NEVEZÉSI FELTÉTELEK Az iskolák kategóriánként egy, legfeljebb két fő nevezésével képviselik magukat a versenyen.

NEVEZÉSI FELTÉTELEK Az iskolák kategóriánként egy, legfeljebb két fő nevezésével képviselik magukat a versenyen. CSABAI KULTURÁLIS JÁTÉKOK 2018. ÁPRILIS 16-21. HÉTFŐ JÓZSEF ATTILA VERSMONDÓ VERSENY Időpont: Helyszín: Nevezési határidő: 2018. április 16. (hétfő) 15.00 óra Lencsési Általános Iskola és Alapfokú Művészeti

Részletesebben

Tiszán innen Dunán túl Kerületi Népdaléneklési Verseny az 5-6. évfolyam 7-8. évfolyam évfolyamok számára

Tiszán innen Dunán túl Kerületi Népdaléneklési Verseny az 5-6. évfolyam 7-8. évfolyam évfolyamok számára VERSENYKIÍRÁS AZ OKTATÁSI HIVATAL ÁLTAL TÁMOGATOTT Tiszán innen Dunán túl Kerületi Népdaléneklési Verseny az 5-6. évfolyam 7-8. évfolyam 9-13. évfolyamok számára A verseny ideje: 2017. január 25. szerda

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ISKOLAI TANULMÁNYI VERSENYEK

ÁLTALÁNOS ISKOLAI TANULMÁNYI VERSENYEK HEVES MEGYEI PEDAGÓGIAI INTÉZET ÁLTALÁNOS ISKOLAI TANULMÁNYI VERSENYEK 2013/2014. TANÉV TARTALOMJEGYZÉK MEGYEI SZERVEZÉSŰ VERSENYEK Komplex anyanyelvi és matematikai verseny 4. évfolyamosoknak 5.o. Környezetismereti

Részletesebben

Sz. 1 50m Gyorsúszás Férfi 7 éves és idősebb ben születettek Nincs szintidő

Sz. 1 50m Gyorsúszás Férfi 7 éves és idősebb ben születettek Nincs szintidő Oldal 1 Sz. 1 50m Gyorsúszás Férfi 7 éves és idősebb 2006.11.25. 98-99-ben születettek Nincs szintidő 1. Atyi Ádám 98 006 37.49 2. Ujlakán Kálmán 98 006 40.89 4. Nagy Balázs 98 006 43.91 3. Varga Márton

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra 2015 Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

A verseny időpontja: március 23. (szerda)

A verseny időpontja: március 23. (szerda) Énekeljetek az Úrnak, áldjátok nevét, hirdessétek szabadítását mindennap! Zsoltárok 96:2. Tisztelt Igazgató Asszony / Igazgató Úr! Tisztelt Énektanár Kolléganő / Kolléga! Örömmel értesítjük Önöket, hogy

Részletesebben

Feladatlap. lókedvelő könyvbarátoknak

Feladatlap. lókedvelő könyvbarátoknak Feladatlap lókedvelő könyvbarátoknak Összegyűjthető 56 / Név: Iskola, osztály:. Lakcím:. Elérhetőség: mail, telefon Beküldés határideje: 2012. április 13. Cím: Békés Megyei Tudásház és Könyvtár, Gyermekkönyvtár

Részletesebben

Cantemus. IX. Cantemus Nemzetközi Kórusfesztivál 2012. augusztus 16-21. Karvezetoi mesterkurzus Szabó Dénes vezetésével.

Cantemus. IX. Cantemus Nemzetközi Kórusfesztivál 2012. augusztus 16-21. Karvezetoi mesterkurzus Szabó Dénes vezetésével. Cantemus IX. Cantemus Nemzetközi Kórusfesztivál 2012. augusztus 16-21. Nyíregyháza Karvezetoi mesterkurzus Szabó Dénes vezetésével 2012. augusztus 15-22. Nyíregyháza A Fesztivál A Nyíregyházi Cantemus

Részletesebben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben Tündék Törpök Emberek A Magyar Tolkien Társaság 2014. január 4-én J. R. R. Tolkien, a XX. század egyik legnagyobb írója, az utolérhetetlen mítoszteremtő és nyelvész életműve előtt tisztelegve, 122. születésnapja

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben!

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! VERSENYSZABÁLYZAT PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! Papír- és Nyomdaipari Szövetség - elsősorban tagvállalatai bevonásával

Részletesebben

Összefoglaló a Nagyjaink: Csukás István Meséi Alkotói Pályázatról

Összefoglaló a Nagyjaink: Csukás István Meséi Alkotói Pályázatról Összefoglaló a Nagyjaink: Csukás István Meséi Alkotói Pályázatról A verseny megrendezésének időpontja: 2019. 03. 05. rendező intézményének neve: szervezőjének neve, beosztása: Kerekes Gábor Imre, Művész

Részletesebben

Megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Programtervezet 2015/2016 TANÉV

Megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Programtervezet 2015/2016 TANÉV Megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Programtervezet 2015/2016 TANÉV Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér Helyszín: NYÍR Pláza első emelet Önkéntesség, nemzetközi ifjúsági cserék, kiállítások,

Részletesebben

Hallássérült Tanulók Országos Szabóky Adolf Informatika és Sportversenyét

Hallássérült Tanulók Országos Szabóky Adolf Informatika és Sportversenyét 1204 Budapest, Török Flóris u. 89. és fax: 283-0624 283-0858 www.eotvos-szki.sulinet.hu Versenykiírás 2015/2016. tanév Hagyományainknak megfelelően, ebben az évben is szeretnénk megrendezni a Budapest

Részletesebben

December 17-én a harmadik gyertyát is meggyújtottuk az iskola adventi koszorúján.

December 17-én a harmadik gyertyát is meggyújtottuk az iskola adventi koszorúján. A 3. gyertya December 17-én a harmadik gyertyát is meggyújtottuk az iskola adventi koszorúján. A gyertyagyújtás sorrendjében a harmadik gyertya színe rózsaszín, mivel a bűnbánatba már egy kis öröm is keveredik,

Részletesebben

Kedves leendő 5. évfolyamos! Szeretnénk, ha nyáron olvasnál! A következőkben felsorolunk ehhez Neked néhány könyvcímet, hogy könnyebben tudjál két

Kedves leendő 5. évfolyamos! Szeretnénk, ha nyáron olvasnál! A következőkben felsorolunk ehhez Neked néhány könyvcímet, hogy könnyebben tudjál két Kedves leendő 5. évfolyamos! Szeretnénk, ha nyáron olvasnál! A következőkben felsorolunk ehhez Neked néhány könyvcímet, hogy könnyebben tudjál két könyvet választani. 1. Olvass sok-sok mesét! pl. Grimm-mesék

Részletesebben

Eger, május20.

Eger, május20. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Tel.: +3670/365-02-36 VERSENYKIÍRÁS BOSCH Mesterek Tornája ésdemó Kupa Eger, 2018. május20. Időpont : 2018. május 20. Helyszín: Rendező: Kemény Ferenc Körcsarnok 3300 Eger,

Részletesebben

B Ú C S Ú Z U N K. iskolai híradó június 5. évf. 7. szám

B Ú C S Ú Z U N K. iskolai híradó június 5. évf. 7. szám iskolai híradó Budapest III. kerületi Önkormányzat Óvoda, Általános Iskola,Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény III. Szellő utca 9-11. 1035 www.szelloegymi.hu 2012. június 5. évf. 7. szám B Ú

Részletesebben

V. Pest Megyei Rézfúvós Versenyt

V. Pest Megyei Rézfúvós Versenyt Tisztelt Igazgató Úr / Hölgy! A Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában 2017. április 28-án rendezzük meg az V. Pest Megyei Rézfúvós Versenyt A verseny helyszíne változatlanul

Részletesebben

FELHÍVÁS A GÁL FERENC KÖZÉPISKOLAI HITTANVERSENYRE (GFKH)

FELHÍVÁS A GÁL FERENC KÖZÉPISKOLAI HITTANVERSENYRE (GFKH) Menjetek békével, szolgáljátok Istent és embertársaitokat! FELHÍVÁS A GÁL FERENC KÖZÉPISKOLAI HITTANVERSENYRE (GFKH) A GFKH célja, hogy a 9-12. osztályosok egy háromfordulós, szellemet és lelket pezsdítő

Részletesebben

Versenyek a felső tagozaton 2016/2017 I. félév Idegen nyelv Martinstag Martinstag az 5. és 6. évfolyam tanulói számára november elején tartott

Versenyek a felső tagozaton 2016/2017 I. félév Idegen nyelv Martinstag Martinstag az 5. és 6. évfolyam tanulói számára november elején tartott Versenyek a felső tagozaton 2016/2017 I. félév Idegen nyelv Martinstag Martinstag az 5. és 6. évfolyam tanulói számára november elején tartott ország-ismereti rendezvény. A lelkes diákok csapatokban mérhették

Részletesebben

2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA SPORT TEHETSÉGPROGRAM Bajai EGYMI május

2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA SPORT TEHETSÉGPROGRAM Bajai EGYMI május SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2018 2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA 2019. május 16-17-18. Bajai EGYMI VERSENYKIÍRÁS Sportosan Könnyebb! Speciális Szakiskolák Országos Sportfesztiválja tanulásban

Részletesebben

Olvass, rajzolj, játssz velünk! hétfő: szerda: zárva. csütörtök: 9-18-óráig péntek: 9-19-óráig szombat: 9-13-óráig.

Olvass, rajzolj, játssz velünk! hétfő: szerda: zárva. csütörtök: 9-18-óráig péntek: 9-19-óráig szombat: 9-13-óráig. Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ Gyermekkönyvtár Gödöllő, Dózsa György út 8. Telefonszám: +36/28-515-534 E-mail: gyerekkönyvtar@gvkik.hu www.gvkik.hu " Én először mindig megszagolom a könyvet,

Részletesebben

2011-ben is. kinézni?

2011-ben is. kinézni? Rajzverseny 2011-ben is óvodásoknak A Te környezettudatos kinézni? házad hogy fog 2010-12-15 Ilyen volt ilyen lett... Egy spontán rajz, aztán mese a környezettudatos házról, és jöhet a világmegváltó alkotás.

Részletesebben

Az Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft. Ifjúsági Ház április között 9. alkalommal rendezi meg az Újpesti Diáknapokat.

Az Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft. Ifjúsági Ház április között 9. alkalommal rendezi meg az Újpesti Diáknapokat. Az Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft. Ifjúsági Ház április 11-15. között 9. alkalommal rendezi meg az Újpesti Diáknapokat. A következő programokat kínáljuk a hét folyamán: Diákpolgármester választás

Részletesebben

CSODÁT VIRÁGZIK A JELEN március 10. péntek

CSODÁT VIRÁGZIK A JELEN március 10. péntek CSODÁT VIRÁGZIK A JELEN KÁRPÁT-MEDENCEI REFORMÁTUS ISKOLÁK VERSENYE ÉS TALÁLKOZÓJA A REFORMÁCIÓ 500. ÉVFORDULÓJA TISZTELETÉRE Előttünk jársz! Te vagy az Élet! A tegnap is hirdeti fényed, de ha mi ma követünk

Részletesebben

Országos döntő: Sárvár, 2015. május 11. (hétfő)

Országos döntő: Sárvár, 2015. május 11. (hétfő) Országos döntő: Sárvár, 2015. május 11. (hétfő) 1 2014/2015. TANÉVI PETANQUE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A petanque sport népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai

Részletesebben

Természettudományi munkaközösség. Versenyeredmények 2009/2010

Természettudományi munkaközösség. Versenyeredmények 2009/2010 Természettudományi munkaközösség Versenyeredmények 2009/2010 Természetfotó pályázat Őszi forduló I. helyezés: Szabó Fanni 7.b Ködbe burkolózva II. helyezés: Batki Viktória 8.e Fénysugár III. helyezés:

Részletesebben

Kedves Gyerekek! Tisztelt Igazgató Kolléga!

Kedves Gyerekek! Tisztelt Igazgató Kolléga! Tisztelt Igazgató Kolléga! Kedves Gyerekek! Intézményünk Gyermekkönyvtára ebben az évben is meghirdeti tavaszi kulturális versenyeit a hagyományoknak megfelelen regionális jelleggel. Szeretettel várjuk

Részletesebben

FUTAPEST CROSSFUTÁS KISTARCSA november 23.

FUTAPEST CROSSFUTÁS KISTARCSA november 23. FUTAPEST CROSSFUTÁS KISTARCSA 2008. november 23. Végeredmény 4 KM Gyerek Absz.hely Név Szül.év Rajtszám Idö 1. RAJSZKI PÉTER 1995 378 15:34 2. Kocsis Gábor 1995 350 16:08 3. Novák Eszter 1996 354 17:24

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ A TÖRD A FEJED! ORSZÁGOS TEHETSÉGGONDOZÓ MATEMATIKAVERSENYRŐL

ÖSSZEFOGLALÓ A TÖRD A FEJED! ORSZÁGOS TEHETSÉGGONDOZÓ MATEMATIKAVERSENYRŐL ÖSSZEFOGLALÓ A TÖRD A FEJED! ORSZÁGOS TEHETSÉGGONDOZÓ MATEMATIKAVERSENYRŐL A verseny megrendezésének időpontja: 2019. március 22. rendező intézményének neve: Dr. Enyedy Andor Óvoda és Bölcsőde szervezőjének

Részletesebben

REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2018.

REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2018. REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2018. A verseny rendezője: KISKUNHALASI REFORMÁTUS KOLLÉGIUM SZILÁDY ÁRON GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM 6400 Kiskunhalas, Kossuth

Részletesebben

Tisztelt Igazgató Asszony/Úr!

Tisztelt Igazgató Asszony/Úr! Tisztelt Igazgató Asszony/Úr! Iskolánk ebben a tanévben is szeretettel hívja és várja a diákokat és kedves felkészítı kollégákat a Mária napok versenyeire. A kiírt versenyek és idıpontjaik: Március 21.,

Részletesebben

Baranya 25-50-75-100 kerékpáros túra. Négy Évszak Futás (tavasz) Négy Évszak Futás (nyár) 2012 másodperces. DÖKE 25-50-75 kerékpáro s túra

Baranya 25-50-75-100 kerékpáros túra. Négy Évszak Futás (tavasz) Négy Évszak Futás (nyár) 2012 másodperces. DÖKE 25-50-75 kerékpáro s túra Tó- s - Ádám Kriszt nincs nincs Ambrus Norbert X nincs nincs Asszonyi Veronika X X nincs nincs Balla Antal nincs nincs Balogh Bettina X X X X X X X X X ezüst arany Balogh János X X nincs nincs Balogh Judit

Részletesebben

Összefoglaló Az Úr csodái XIV. Országos Óvodai Rajzversenyről

Összefoglaló Az Úr csodái XIV. Országos Óvodai Rajzversenyről A verseny Összefoglaló Az Úr csodái XIV. Országos Óvodai Rajzversenyről megrendezésének időpontja: 2016. március rendező intézményének neve: Óvoda 4100, Tardy u. 8. szervezőjének neve, beosztása: Kari

Részletesebben

REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017

REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017 REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017 A verseny rendezője: KISKUNHALASI REFORMÁTUS KOLLÉGIUM SZILÁDY ÁRON GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM 6400 Kiskunhalas, Kossuth

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI PÁRBAJTŐR VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI PÁRBAJTŐR VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI PÁRBAJTŐR VERSENYKIÍRÁS 1 2016/2017. TANÉVI VÍVÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ PÁRBAJTŐR VERSENYKIÍRÁS A Párbajtőr Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel

Részletesebben

Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár Kiss Hunor 1.a 1. 1. Gál Csabáné. Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár

Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár Kiss Hunor 1.a 1. 1. Gál Csabáné. Név oszt. helyezés Kategória felkészítő tanár TUDÁSBAJNOKSÁG MEGYEI DÖNTŐ - ANYANYELV Kiss Hunor 1.a 1. 1. Gál Csabáné TUDÁSBAJNOKSÁG MEGYEI DÖNTŐ - ANYANYELV Fónagy-Árva Péter 2.a 18. 2. Nagy Levente 2.b 26. 2. Bodnárné Bali Krisztina TUDÁSBAJNOKSÁG

Részletesebben

A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15

A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15 Rajzverseny óvodásoknak 2011-ben is A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15 Ilyen volt ilyen lett... Egy spontán rajz, aztán mese a környezettudatos házról, és jöhet a világmegváltó alkotás.

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra 2015. Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

2008/2009. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ II. korcsoport. 2009. február 07. Székesfehérvár, Csitáry G. Emil Fedettuszoda

2008/2009. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ II. korcsoport. 2009. február 07. Székesfehérvár, Csitáry G. Emil Fedettuszoda 2008/2009. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ II. korcsoport 2009. február 07. Székesfehérvár, Csitáry G. Emil Fedettuszoda Fővédnökök: Dr. Gyenesei István Önkormányzati Minisztérium miniszter Dr.

Részletesebben

1.a. A verseny szintje / helyezés, fokozat. osztály. Bosnyák Boglárka 1.a Helyes Márton 1.a bendegúz nyelvész Zákány Laura 1.a 1.

1.a. A verseny szintje / helyezés, fokozat. osztály. Bosnyák Boglárka 1.a Helyes Márton 1.a bendegúz nyelvész Zákány Laura 1.a 1. Versillusztráció Bosnyák Boglárka a Helyes Márton a bendegúz nyelvész Zákány Laura a 3. Gömöri Kende a Szépolvasási Szilágyi Máté a Erdei Krisztina a 3. Bosnyák Boglárka a meseillusztráció Szabó Fanny

Részletesebben

Név. Osztály Verseny megnevezés Helyezés Felkészítő tanár neve. 1-4 osztály

Név. Osztály Verseny megnevezés Helyezés Felkészítő tanár neve. 1-4 osztály Név. Osztály Verseny megnevezés Helyezés Felkészítő tanár neve 1-4 osztály Magyar nyelv és irodalom műveltségi terület Magyar nyelv és irodalom Czuczor Gidai Zsófia 2.b XIII.Országos Versmondó verseny

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI TŐR VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI TŐR VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI TŐR VERSENYKIÍRÁS 1 2016/2017. TANÉVI VÍVÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ TŐR VERSENYKIÍRÁS A Tőr Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban:

Részletesebben

Radnóti-nap 2014. Rajz pályázatot Meseíró pályázatot.

Radnóti-nap 2014. Rajz pályázatot Meseíró pályázatot. Radnóti-nap 2014 Mit is jelenthet húsz, vagy ötven év? múlt és jövendő századok sora? A költő oly idős, amennyi a világ, ( Radnóti Miklós: Köszöntő) A Városközponti Tulipános Általános Iskola Radnóti Miklós

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28.

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Időpont: 2015. november

Részletesebben

ORSZÁGOS NÉMET NYELVI TANULMÁNYI VERSENY ISKOLAI FORDULÓ

ORSZÁGOS NÉMET NYELVI TANULMÁNYI VERSENY ISKOLAI FORDULÓ ORSZÁGOS NÉMET NYELVI TANULMÁNYI VERSENY ISKOLAI FORDULÓ 2017. 01. 12. Név oszt. helyezés korcsoport felkészítő tanár Káposzta Bence 7.b I. 7-8. évfolyam Bütösi Lili 7.b II. 7-8. évfolyam Kocsis Ildikó

Részletesebben

J á t é k l e í r á s

J á t é k l e í r á s Játékleírás Az Informatikai és Könyvtári Szövetség kreatív, fiatalos, elsősorban a középiskolás korosztályt megszólító olvasásnépszerűsítő országos akciót indít A Nagy Könyves Beavatás címmel, mely Veronica

Részletesebben

MEGYEI KOMPLEX TANULMÁNYI VERSENY EREDMÉNYEK LILLA TÉRI ÁLTALÁNOS ISKOLA

MEGYEI KOMPLEX TANULMÁNYI VERSENY EREDMÉNYEK LILLA TÉRI ÁLTALÁNOS ISKOLA MEGYEI KOMPLEX TANULMÁNYI VERSENY EREDMÉNYEK LILLA TÉRI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2017.11.17. ANGOL 5.o Leskovics Péter Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Ált. Isk. Virág Roland Hunyadi János Általános I Nagy Bence

Részletesebben

23.KIDS KUPA mezei futóverseny Balassagyarmat (péntek) I-VI. korcsoport Versenykiírás

23.KIDS KUPA mezei futóverseny Balassagyarmat (péntek) I-VI. korcsoport Versenykiírás 23.KIDS KUPA mezei futóverseny Balassagyarmat 2017. 03. 24. (péntek) I-VI. korcsoport Versenykiírás 1. A VERSENY RENDEZŐJE: A Katolikus Iskolák Diák Sportszövetsége megbízásából a Balassagyarmati Szent

Részletesebben

Helyezettek. 1. évfolyam

Helyezettek. 1. évfolyam Helyezettek 1. évfolyam Elérhető maximális pontszám: 86 pont Versenyzők száma: 21 fő Helyezés Tanuló neve Elért Iskola pontszám 1. Jáni Mihály 77 2. Mile Réka 75 3. Kovács Rebeka 74 Egry József Ált. Isk.

Részletesebben

VII. Krétakör Művészeti Verseny 2017

VII. Krétakör Művészeti Verseny 2017 Tisztelt Igazgató Nő/Úr! Tisztelt Csoportvezetők! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Free Dance Alapfokú Művészeti Iskola és a Bíborka Alapfokú Művészeti Iskola a Tiszalöki Kossuth Lajos Általános Iskola

Részletesebben

AUGUSZTUS SZEPTEMBER

AUGUSZTUS SZEPTEMBER 2017/2018-as tanév munkaterve Időpontok Programok AUGUSZTUS 2017.08.22. Javító vizsga 2017.08.28. Tankönyvosztás 2017.09. 01. 08.00 2017.09.04. 16:30 2017.09.13-14. 14.00-17.00-ig 2017.09.15-ig SZEPTEMBER

Részletesebben

2. oldal Dolhai Balázs Dombi Ádám dr. Buséter Gábor dr. Galó Zsolt dr. Gyürke Bettina dr. Kovács Nikolett dr. Nagy Dóra Zita dr. Németh István dr. Sán

2. oldal Dolhai Balázs Dombi Ádám dr. Buséter Gábor dr. Galó Zsolt dr. Gyürke Bettina dr. Kovács Nikolett dr. Nagy Dóra Zita dr. Németh István dr. Sán 1. oldal Személyi rész a Hivatalos Értesítő 2018/2. számában A Honvédelmi Minisztérium személyügyi hírei 2017. december 1. - 2017. december 31. közötti időszakban Kormányzati szolgálati jogviszony létesült

Részletesebben

A verseny neve Kategória Helyezés

A verseny neve Kategória Helyezés Egy Nap az Élet A verseny neve Kategória Helyezés "Édes Anyanyelvünk" nyelvhasználati verseny országos, Kárpát-medencei döntőjén Városi Weöres Sándor szavalóverseny döntőbe jutott kimagasló eredményt ért

Részletesebben

Összefoglaló a Törd a fejed! Országos Tehetséggondozó Matematikaversenyről

Összefoglaló a Törd a fejed! Országos Tehetséggondozó Matematikaversenyről Összefoglaló a Törd a fejed! Országos Tehetséggondozó Matematikaversenyről A verseny Megrendezésének időpontja: 2018. március 23. Rendező intézményének neve: Dr. Enyedy Andor, Óvoda és Bölcsőde Szervezőjének

Részletesebben

Művészetek hete. Reneszánsz. a Debreceni Benedek Elek Általános Iskolában

Művészetek hete. Reneszánsz. a Debreceni Benedek Elek Általános Iskolában Művészetek hete a Debreceni Benedek Elek Általános Iskolában Reneszánsz Iskolánkban október 1. és 5. között rendeztük meg a Művészetek hetét. A diákok és a tantestület tagjai ezáltal kicsit visszacsöppentek

Részletesebben

Alsó tagozatos Nyelvtan-Helyesírás verseny

Alsó tagozatos Nyelvtan-Helyesírás verseny 1 / 5 201031. 14:34 Alsó tagozatos Nyelvtan-Helyesírás verseny Iskola Tanuló neve Osztály Felkészítő tanár neve Kategória Pontszám Helyezés Megjegyzés 1 Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános

Részletesebben

2010/2011. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport. 2011. március 12. (szombat) 11.00 óra. Székesfehérvár Csitáry G.

2010/2011. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport. 2011. március 12. (szombat) 11.00 óra. Székesfehérvár Csitáry G. 2010/2011. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport 2011. március 12. (szombat) 11.00 óra Székesfehérvár Csitáry G. Emil Fedettuszoda FŐVÉDNÖKÖK Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Minisztérium

Részletesebben

FIÚ LABDARÚGÁS I. korcsoport 3. helyezés

FIÚ LABDARÚGÁS I. korcsoport 3. helyezés y FIÚ LABDARÚGÁS I. korcsoport 3. helyezés Nagy Miklós, Berencsi Sándor, Jádi Bence, Dálnoki László, Kosdi Bálint, Pócsi Balázs, Páter Gergő, Lakatos Patrik LÁNY LABDARÚGÁS (5.oszt.) 3. helyezés Koszta

Részletesebben

A 2008. őszi Pro Tour versenyekkel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatom Önöket:

A 2008. őszi Pro Tour versenyekkel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatom Önöket: Tisztelt Sporttársak! A 2008. őszi Pro Tour versenyekkel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatom Önöket: 2007. július 1-től életbe lépett nevezési rend értelmében minden nemzeti szövetség jogosult versenyszámonként

Részletesebben

Futam: Pálya: Versenyző: Iskola: Idő:

Futam: Pálya: Versenyző: Iskola: Idő: Futam: Pálya: Versenyző: : Idő: I. 100 m fiú gyorsúszás 1 1 4 2 4 3 Gyulai Dávid Sándor Kosina Gergő Péter Mihucz Márton János (1995) 4 4 Hajdú Kristóf 4 5 Petrus Szilárd Tóth Árpád Gimnázium 00:57,81

Részletesebben

A Beszédes József Általános Iskola felső tagozatán az alábbi magyar versenyeken vettek részt tanulóink:

A Beszédes József Általános Iskola felső tagozatán az alábbi magyar versenyeken vettek részt tanulóink: A Beszédes József Általános Iskola felső tagozatán az alábbi magyar versenyeken vettek részt tanulóink: A MESEMONDÓ VERSENYEN, Pakson 2014. október 20-án STINGLI JÓZSEF 3. helyezést ért el! A BOLYAY ANYANYELVI

Részletesebben

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA 2017. ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA 1 A pályázat kiírója: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (továbbiakban:

Részletesebben

2014-2015-ÖS TANÉV EREDMÉNYEI

2014-2015-ÖS TANÉV EREDMÉNYEI 2014-2015-ÖS TANÉV EREDMÉNYEI Horvát nyelv, kulturális élet A tanévet megelőző nyári programok: 1) 2014.Június 22-29.- Pag (Horvátország)- Horvát nyelvi tábor 6 tanuló vett részt az egy hetes horvátországi

Részletesebben

Vasas Márk. Fischer Kinga. Szilágyi Olívia Mercédesz

Vasas Márk. Fischer Kinga. Szilágyi Olívia Mercédesz Felkészítő tanár Braunné Fodor Zsuzsanna A megnevezése TIT Megyei történelem Benevezett tanulók Fekete Gergely Villám Dániel Tanuló osztálya Elért helyezés 9. hely 1 4. hely Városismereti Szabadegyetem

Részletesebben

Koleszárikné Németh Beáta K115 54:22 2 Turkevi-Nagy Dávid 2000 K102 40:58

Koleszárikné Németh Beáta K115 54:22 2 Turkevi-Nagy Dávid 2000 K102 40:58 10.6 km; 1900-2010; nő 10.6 km; 1900-2010; férfi 1 Radics Anna 1985 K114 49:52 1 Galamb Csaba 1994 K103 40:40 2 1977 K115 54:22 2 Turkevi-Nagy Dávid 2000 K102 40:58 3 Fekete-Péntek Szilvia 1983 K109 54:37

Részletesebben

Köszöntjük a városi olvasópályázat díjátadóján megjelent kedves vendégeinket!

Köszöntjük a városi olvasópályázat díjátadóján megjelent kedves vendégeinket! Köszöntjük a városi olvasópályázat díjátadóján megjelent kedves vendégeinket! 2015. 04. 22. Olvasmányok: 1. évf.: Benedek Elek: Szélike királykisasszony/ Zolnainé Lovas Emma 2. évf.: Tersánszky Józsi Jenő:

Részletesebben

Ballagók és kitüntetéseik 2017.

Ballagók és kitüntetéseik 2017. Ballagók és kitüntetéseik 2017. Május, a tavasz egyik legszebb hónapja. Ilyenkor virágba borulnak az orgonák, a vadgesztenyék, a babarózsák és számos más növény is ontja virágainak illatát. 2017. május

Részletesebben

Szeretem, mert Vasból van

Szeretem, mert Vasból van VAS MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT 9700 Szombathely, Berzsenyi D. tér 1. Vas megyei Általános Iskolák részére Tárgy: Versenykiírás Iktatószám: 2-45/2013 Székhelyén Tisztelt Igazgató Asszony/Úr! Tisztelt Pedagógusok!

Részletesebben

PEST MEGYEI ALSÓ TAGOZATOS KOMPLEX TANULMÁNYI VERSENY

PEST MEGYEI ALSÓ TAGOZATOS KOMPLEX TANULMÁNYI VERSENY KOSSUTH LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA 2200 MONOR, KOSSUTH LAJOS ÚT 98. Tel.: 06-29-410-717; 06-29-410-862 Fax: 06-29-416-266 E-mail: kossuth@kossuth-monor.sulinet.hu Web: www.monorkossuth.hu TÁJÉKOZTATÓ A PEST

Részletesebben

Versenyek és eredmények a 2014/2015-ös tanévben

Versenyek és eredmények a 2014/2015-ös tanévben Versenyek és eredmények a 2014/2015-ös tanévben Országos helyezések Megyei és területi helyezések 1-15-ig Városi helyezések 1-5-ig Házi helyezések 1-3-ig Egyéni eredmények Tantárgy Forduló A verseny megnevezése

Részletesebben

A hazai és határon túli magyar tehetségígéretek óvodai tehetségkibontakoztató NTP-OTKP

A hazai és határon túli magyar tehetségígéretek óvodai tehetségkibontakoztató NTP-OTKP A hazai és határon túli magyar tehetségígéretek óvodai tehetségkibontakoztató programjának támogatása NTP-OTKP-17-0114 Megvalósult témáink A pályázat megvalósításának folytatása 3. Egy kiállítás képei

Részletesebben

TANULMÁNYI VERSENYEK

TANULMÁNYI VERSENYEK TANULMÁNYI VERSENYEK Német nemzetiségi vers- és prózamondó verseny megyei forduló Felkészítő: Cser Márta, Kornerné Kosztich Julianna, Tóth Zoltánné Kelemen Mária 1. kategória 2. hely: Tánczos Regina 2.a

Részletesebben

Reumatológia klinika tanterme Élettan 8:00-8:45

Reumatológia klinika tanterme Élettan 8:00-8:45 Reumatológia klinika tanterme Élettan 8:00-8:45 Bódy Péter Bordás János begs Boros Gábor Bendegúz es a=anatómia Cserháti Zoltán b=biokémia Farkas Dániel Márton e=élettan Fekete Ákos s=szövettan Gógl Aliz

Részletesebben

Kedves Kollégák! Tájékoztatni szeretnélek Benneteket a nemzetközi Junior Internet projekt versenylehetőségeiről.

Kedves Kollégák! Tájékoztatni szeretnélek Benneteket a nemzetközi Junior Internet projekt versenylehetőségeiről. Kedves Kollégák! Tájékoztatni szeretnélek Benneteket a nemzetközi Junior Internet projekt versenylehetőségeiről. A Junior Internet projekt honlapja magyar nyelven a következő címen érhető el: http://www.juniorinternet.hu

Részletesebben

Diákolimpia Mezei Futóbajnokság

Diákolimpia Mezei Futóbajnokság Résztvevők: Pest Megyei Mezei Futóbajnokság - versenykiírás Diákolimpia Mezei Futóbajnokság Pest Megyei Döntő Tápiószecső, (Csütörtök) Pest megye II.-VI. korcsoportos leány és fiú tanulói, akik felkészültek,

Részletesebben

DIÁKVILÁG. 3. évfolyam 1. Magyar Bianka 2. Gila Viktória 3. Szabó Levente Felkészítő nevelő: Vassné Lucz Klára. 4. évfolyam

DIÁKVILÁG. 3. évfolyam 1. Magyar Bianka 2. Gila Viktória 3. Szabó Levente Felkészítő nevelő: Vassné Lucz Klára. 4. évfolyam DIÁKVILÁG Kedves Olvasók! Az áprilisi iskolai eredményekről szeretnék Önöknek beszámolni. A matematika helyi verseny eredménye a következő: 2. évfolyam 1. Vigh-Molnár Rudolf felk. nev: Laskovicsné Ágoston

Részletesebben