Éneklés, Balázs által készített videó megnézése, utána kicsiknek, nagyoknak külön tanítás a Kánai mennyegzőről. (Annus, Laci)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Éneklés, Balázs által készített videó megnézése, utána kicsiknek, nagyoknak külön tanítás a Kánai mennyegzőről. (Annus, Laci)"

Átírás

1 Tábori hírmondó 2013 Személyes hangvételű beszámoló napról-napra: Hétfő Elindult a tábor! 31 gyerek, 13 segítő... Sok ismerős, néhány új arc... Mindenkinek örültünk. (Én is, bár sajnos én idén nem részt venni, csak a tábori hírmondók szerkesztésében). A nap reggeli tornával kezdődött, utána a megérdemelt reggeli. Délelőtt kialakultak a csoportok (Lópofa Jópofa, Lelkes Sajtos Kecskék, Kékkutya és a Smiley). Éneklés, Balázs által készített videó megnézése, utána kicsiknek, nagyoknak külön tanítás a Kánai mennyegzőről. (Annus, Laci) Amikor a neveket választották, csak a Smiley csapat gondolt rá, hogy mi is lesz a következő feladat: Csapatzászló festés... :) De minden csapat nagyon kreatív volt.. A zászlókészítés közben a gyerekek nagyon jól viselkedtek, figyeltek, egymásra, és vigyáztak a ruhájukra.. (meg a Fecára). Ebéd a Hasmesterben (húsleves, rántott hús rizzsel, mindenki jó étvággyal evett). Holnap minden csapat reklámvideót fog készíteni magáról, ennek a stratégiai megbeszélése folyt délután. (tudjuk a stratégia fontos :)) Utána a nagy meleg ellenére is foci, kosár, csocsó, tollas, szaladgálás.. Közben folyamatos hűtés... Slagból. Már az ebéd után félórával hihetetlen mennyiségű kekszet és gyümölcsöt betoltak a gyerekek, idén is örömmel fogadunk a szülőktől ilyen irányú támogatást. Holnap sportnap, sapkát, kalapot, (sálat, kesztyűt ne!), naptejet, vizet hozzanak a gyerekek. Mindenkinek szép estét, jó pihenést kívánunk!

2 Kedd A mai nap Annus játékos reggeli tornájával kezdődött, amit a gyerekek nagyon élveztek (és a felnőttek is). Reggeli után pedig kivonult a csapat az Omszk parkba, ahol Beke Sanyi vezetésével bemelegítettek a sportnapra. (Sanyi sok évig Thai bokszolt). A nap is rendesen bemelegített, de ez nem zavarta a gyerekeket: Vikivel és Nikivel röpiztek, Fecával fociztak, Rolival baseballoztak (milyen jól hangzott volna, hogy Rolival rollereztek...). A homokos röpipályán pedig kiválóan lehetett homokozni is, egymást betemetni.. Bianka édesanyja (akié a fagyizó az Omszk parknál), meghívta az egész csapatot fagyizni! Ráadásul Maja kutyájukat is lehetett ingyen simogatni :) Ebéd megint Hasmesterben: paradicsomleves nagy sikerrel és rizses hús. Ebéd után pihenés (játék, gyümölcs, foci, kosár - aktív pihenés). Délután pedig a csapatok a reklámvideókat állították össze, nagyon lelkesen és koncentráltan dolgoztak rajta Holnap kirándulás lesz : szendvics, víz, sapka, naptej, sportcipő. Mindenkinek szép szerdát!

3 Szerda A mai nap is reggeli tornával kezdődött. (Attól nem kell félni, hogy nem mozognak a héten eleget a gyerekek.) Reggeli: virsli volt, és szükség is volt az energiára, mert a Balázs által készített videó megtekintése után elindult a csapat a Róka-hegyre. Ez a csillaghegyi HÉV megállóhelytől másfél kilométer távolságra található és Óbuda jelentős természeti értéke, fővárosi védettségű természetvédelmi területe. Zoli előre készült; hétfő reggel még a tábor előtt felderítette a terepet, fényképeket készített, és ezeket indulás előtt levetítette a gyerekeknek, majd kis kinyomtatott képek formájában meg is kapták (kb. 40-et). Pl. Egy tűzcsap, egy kerítés aminek kocka volt a tetején, egy bizonyos látkép, egy behajtani tilos tábla, egy növény, lovak, lócitrom. Ezeket kellett aztán megkeresni a gyerekeknek, ami teljesen elterelte a figyelmüket arról, hogy voltaképpen most kirándulnak, ráadásul tűz a nap, és nagyon meleg van. Útközben kutyákat is kellett számolniuk (60-nál többet számoltak meg), és lépcsőket is. Abból is volt sok.. (több, mint 200, és azokon nemcsak lefele kellett menniük). Az alábbi képen hány gyereket tudtok megszámolni? A helyes válasz beküldője túró rudit kap! Igyekeztek egy árnyas részt keresni, és ott Zoli a kicsiknek, Roli a nagyoknak tanított arról, hogy Jézus hogyan adott ennivalót ötezer embernek. Mivel még mindig nem fáradtak el kellően a gyerekek, a szervezők hosszas mérlegelés után arra jutottak, hogy esetleg számháborúzni lehetne. Véletlenül Pont voltak Zolinál számok (mi mindent nem hord a táskájában?), és kezdetét vette az ádáz csata, mely számtalan emberéletet követelt, és némi veszekedést is generált (tanulság: a már lelőtt embereket nem szabad a terepre visszaengedni). Reméljük mély lelki sérülések nélkül úszta meg mindenki a véres küzdelmet...

4 Hazérkezés után a szervezők demonstrálni szerették volna az ötezer ember megvendégelését, és ezt kenyér és hal híján 12 pizzán mutatták be. 12 kosár kenyér helyett most egy pizza maradt, de a Hasmester családi pizzáinak méretét ismerve ez is derekas teljsesítmény volt. (ja, ez hot dog? pizzát nem találtam) Mire én délután odaértem a táborba, érdekes kép fogadott: mindenütt elpilledt segítők... és lelkesen és fáradhatatlanul kosarazó, focizó, csocsózó, hazamenni nem akaró gyerekek... Sütinek, gyümölcsnek továbbra is örülünk! Békés csütörtököt! (már csütörtök jön..? Hogy elment ez a három nap!)

5 Csütörtök A mai nap strandolni voltunk (igen, én is.. :) Így biztos nem fogok téves információkat írni. 10-kor indult a busz, addig reggeli torna (táncos!), reggeli. (nem táncos) A strandra vittünk szendvicseket, gyümölcsöket, és ott is ebédeltünk, erről hamarosan bővebben is írok. Nem tudom Budakalászon, Budapesten, Dunakeszin, stb. milyen volt az idő, de Leányfalun egész nap sűrű felhő takarta a napot egészen addig a pillanatig, amíg össze nem szedelőzködtünk 4 körül, hogy induljunk a buszhoz. Onnantól elkezdett hétágra sütni a nap. De hát voltunk mi már zuhogó esőben is a strandon, (annak az volt az előnye, hogy kb. egyedül mi voltunk az egész strandon.). Ma is előnybe részesítették a gyerekek a termálmedencét, de a nagyok fociztak is, volt, aki szólózott (Solo), volt aki várta, hogy kissé jobbra forduljon az idő, és volt aki a lábmosó medencét részesítette előnyben. Az étkezés is nagyszerűen megoldódott: Zoli reggel tétován körülnézett, hogy hol, mit is lehet majd enni, mire az egyik büfés megszólította, kérdezte, mit szeretne, majd felajánlotta, hogy a több, mint 50 fős csoportunknak 700 forintos menüáron gyros/hamburger/lángos/gyros lángos+palacsinta+limonádét előkészít. Én akkora értem oda, mire Zolival megtárgyalták a dolgokat, aztán be gyorsan be is mutattam őket egymásnak: ugyanis a büfés, Janó lánya az a Niki, aki többször volt már a gyülinkben, a női körön fuvolázott is (Ildi osztályába járt)..

6 Kicsi a világ, és a leányfalusi strand, és a mai napon nekik is áldást hoztunk, fellendítettük kicsit a bizniszt. Egy órára meg is éhezett mindenki, az ebéd gyorsan elfogyott. Utána még strandolás, labdázás, gyerekdobálás.. Közben hallottuk, hogy a gyerekmedencében technikai okokból le kellett ereszteni a vizet.. Nem mi voltunk! 4-kor indult vissza a busz.. és hát hiába volt néhány nagyon rendes szülő, akik pontban fél ötkor ott voltak, hogy a nagyon fáradt gyereküket hazavigye a valahogy mégsem olyan nagyon fáradt gyerekek valahogy megint nem akaróztak hazamenni.. Csak nem sikerül őket kifárasztani.. Valamit rosszul csinálunk? Este azért sikerült elaltatni őket? Holnap utolsó nap... De vasárnap megint találkozunk 10-től... Mindenkinek jó pénteket, mindjárt hétvége!!

7 Péntek Nem, nem maradt el a péntek.. Elkészült az utolsó Hírmondó is. Elérkezett az utolsó nap. Reggeli, reggeli torna. Ügyes gyerekek. Videó megnézése. Köszönjük Balázs! Éneklés. Stop Sokszor. Még, még! Kb. Nyolcszor. (Hozzád száll az énekem). Tanítás. (András, Annamari). Komoly, figyelmes gyerekek. Stop Kézműveskedés: Dugótutaj, virágkészítés,levendula illatosító, karkötő, gyöngyfűzés. Kreatív gyerekek Stop Arcfestés. Vámpír, Batman, Amerika Kapitány, Angry Bird, Jóker, stb. Fiúk.

8 Virágocska, Tigris, Pillangó, Kiskutya, Tündérke, stb. Lányok. Kreatív felnőttek. Éhes gyerekek. Éhes felnőttek. Ebéd: Gulyásleves (üresre nyalt kondér), mákostészta. Jóllakott gyerekek. Jóllakott felnőttek. Csapatonként quizjáték. Okos gyerekek. Játék. Fáradt felnőttek. Vége. Szomorú gyerekek, szomorú felnőttek. Jó volt. Vidám gyerekek, vidám felnőttek. Hálás felnőttek. (mármint a táborért, nem azért, hogy vége van...) Vasárnap találkozunk!! Szeretettel:

Tábori hírmondó 2012. Személyes hangvételű beszámoló napról-napra...

Tábori hírmondó 2012. Személyes hangvételű beszámoló napról-napra... Tábori hírmondó 2012 Személyes hangvételű beszámoló napról-napra... Hétfő: Reggeli után megalakultak a csapatok; a Sárkányok, a Sárkányölők, a Lelkesek és a JC csapat. Komoly szabályok vannak, pontokat

Részletesebben

Az Albertfalvi Don Bosco Katolikus Általános Iskola 6.b osztályának nyári tábora

Az Albertfalvi Don Bosco Katolikus Általános Iskola 6.b osztályának nyári tábora PROJEKT MEGHÍVÓ ISKOLA: Albertfalvi Don Bosco Katolikus Általános Iskola és Óvoda AZ ESEMÉNY: Egészségnevelő túrák, táborok, kirándulások, túraszakkörök DÁTUMA:2015.06.22-26. Az Albertfalvi Don Bosco Katolikus

Részletesebben

HÉTFŐ 9:00 gyülekező Tábori szabályok 9:45 ismertetése. 10:00 1. előadás: AFRIKA

HÉTFŐ 9:00 gyülekező Tábori szabályok 9:45 ismertetése. 10:00 1. előadás: AFRIKA HÉTFŐ 9:00 gyülekező Tábori szabályok 9:45 ismertetése 1. előadás: AFRIKA 11:00 sport, foci, akadályverseny 17:30 szünet A kollégiumnál kipakolás, elrendeződés A helyszín bemutatása, Csoportok beosztása,

Részletesebben

A Baross az Erasmus+ programjában

A Baross az Erasmus+ programjában A Baross az Erasmus+ programjában Mi is az Erasmus+ és hogyan kötődik az iskolánkhoz? Az Erasmus+ program az Európai Unió 2014-2020 között futó oktatási, képzési, ifjúsági és sport programja. Iskolánk

Részletesebben

Összefoglaló a Nyári táborról

Összefoglaló a Nyári táborról TÁMOP 3.1.4-08/2-2009-0147 Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés Innovatív intézményekben című pályázat, Nagybajom Város Önkormányzata, Nagybajomi Általános Művelődési Központ Egységes Gyógypedagógiai

Részletesebben

Étlap. 45.Hét Jó étvágyat kívánunk! Gasztro-Gál Kft 4026, Debrecen, Kálvin tér 16.

Étlap. 45.Hét Jó étvágyat kívánunk! Gasztro-Gál Kft 4026, Debrecen, Kálvin tér 16. Gasztro-Gál Kft 45.Hét. 2017. 11.06. 2017. 11.12. Hétfő: Karfiol leves A: Rántott sertésszelet, párolt rizs kukoricával B: Kapros tejszínes pulykafalatok, szarvacska tészta Kedd: Sárgarépa krémleves A:

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLlÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? 2 Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

Élménybeszámoló - Dolomitok (Rosengarten)

Élménybeszámoló - Dolomitok (Rosengarten) Élménybeszámoló - Dolomitok (Rosengarten) A 2013/2014. tanévben immár harmadik alkalommal megrendezett Jakucs László Nemzetközi Földrajzversenyen elért első helyezésünkkel csapattársam, Boros János Mátyás,

Részletesebben

Beszámoló. Szabadtéri mozgásos tevékenység

Beszámoló. Szabadtéri mozgásos tevékenység Beszámoló Szabadtéri mozgásos tevékenység Iskola neve: Somogyjádi Illyés Gyula Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Mezőcsokonyai Tagiskolája Program időpont: 2015. június 15. Helyszín: Mezőcsokonyai

Részletesebben

Eme írás készíttetett az Úr 2008. Évének Augusztus havában,

Eme írás készíttetett az Úr 2008. Évének Augusztus havában, Eme írás készíttetett az Úr 2008. Évének Augusztus havában, ama XII. ÁGOTA táborrul, mely tarttatott az jeles Szeged városában, azon vidám ifjak örömére!!! Az ÁGOTA Alapítvány (helyett) bemutatja (a 2

Részletesebben

December havi programok

December havi programok December havi programok December 3-án kezdődik a korcsolya. Középső csoportos kortól (aki 2014. augusztus 31- ig betölti az 5 évet) lehet korcsolyázni. Az első turnus nyolc alkalom, ez január közepéig

Részletesebben

Erdei iskola, Szolnok 2010. május 3-7.

Erdei iskola, Szolnok 2010. május 3-7. Erdei iskola, Szolnok 2010. május 3-7. Hétfı Hétfın reggel indultunk a Keleti pályaudvarról az erdei iskolába, melyet már nagyon vártam. Sok gyerek utazott együtt, mert nemcsak az én osztályom, hanem az

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 2411-2/2011. 20. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a földesi

Részletesebben

Tejeskávé Zsemle korpás Margarin Szalámi diákcsemege. Zöldpaprika. Csurgatott tojásleves Finom főzelék Sajttal töltött pulykamell

Tejeskávé Zsemle korpás Margarin Szalámi diákcsemege. Zöldpaprika. Csurgatott tojásleves Finom főzelék Sajttal töltött pulykamell Heti étlap: 2016.10.03. - 2016.10.09. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 11-14 év 2016.10.03. hétfő 2016.10.04. kedd 2016.10.05. szerda 2016.10.06. csütörtök 2016.10.07. péntek 2016.10.08.

Részletesebben

HITTANOS TÁBOR. 2009. jún. 22-26.

HITTANOS TÁBOR. 2009. jún. 22-26. HITTANOS TÁBOR 2009. jún. 22-26. 2009. június 22-én, egy borús hétfői napon a templom udvarán gyülekeztünk, de az idő senkinek nem rontotta el a kedvét. Vártuk, hogy a névjegykártyánkat megkapjuk. Amint

Részletesebben

KIMA Keresztyén Ifjúsági Missziós Alapítvány. 1039 Budapest, József Attila u. 28.

KIMA Keresztyén Ifjúsági Missziós Alapítvány. 1039 Budapest, József Attila u. 28. KIMA Keresztyén Ifjúsági Missziós Alapítvány 1039 Budapest, József Attila u. 28. 2010. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2011. május. 12. Theisz Gábor elnök - 1 - A KIMA Keresztyén Ifjúsági Missziós

Részletesebben

Az étlapváltozás jogát fenntartjuk. Jó étvágyat kíván a PENSIÓ 17 KFT. Szmk részére kóstolás lehetséges KOVÁCS ISTVÁNNÉ kovacsmarcsi50@gmail.

Az étlapváltozás jogát fenntartjuk. Jó étvágyat kíván a PENSIÓ 17 KFT. Szmk részére kóstolás lehetséges KOVÁCS ISTVÁNNÉ kovacsmarcsi50@gmail. 2012,10,01,-10,05, Citromos tea, sajtkrém, zsemle, paprika HÉTFŐ Hamis gulyásleves, bolognai spagetti, reszelt sajt, alma Kakaós csiga KEDD Forralt tej, gabona golyó Kelkáposzta főzelék, vagdalt, félbarna

Részletesebben

Nyitra Utcai Általános Iskola Erzsébet tábor II. turnus

Nyitra Utcai Általános Iskola Erzsébet tábor II. turnus Nyitra Utcai Általános Iskola Erzsébet tábor II. turnus 2018. 05. 25.-29. Hétfő: A tábor reggel 8-kor indult, névsorellenőrzéssel és gyors programismertetővel. Reggeliztünk, majd három csoportra osztottuk

Részletesebben

Sport az életünkben, küzdelem a mindennapokban

Sport az életünkben, küzdelem a mindennapokban Sport az életünkben, küzdelem a mindennapokban A SIÓFOKI VAK BOTTYÁN JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS AMI 5. ÉVFOLYAMOS TANULÓI RÉSZÉRE 2016.09.05-09 KÖZÖTT SZERVEZETT ERDEI ISKOLAI PROGRAM DOKUMENTÁCIÓJA Palkó

Részletesebben

Karamellás tej Kenyér búzakorpás Margarin Felvágott sajtos párizsi Zöldpaprika. Kenyér búzakorpás Sajtkrém Felvágott kópé szelet Lilahagyma

Karamellás tej Kenyér búzakorpás Margarin Felvágott sajtos párizsi Zöldpaprika. Kenyér búzakorpás Sajtkrém Felvágott kópé szelet Lilahagyma Reggeli Heti étlap: 2017.01.02. - 2017.01.08. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 11-14 év 2017.01.02. hétfő 2017.01.03. kedd 2017.01.04. szerda 2017.01.05. csütörtök 2017.01.06. péntek 2017.01.07.

Részletesebben

A feladatlap valamennyi részének kitöltése után, küldje meg konzulensének!

A feladatlap valamennyi részének kitöltése után, küldje meg konzulensének! Beküldendő A feladatlap valamennyi részének kitöltése után, küldje meg konzulensének! 1. Mini-projektterv Záródolgozat Projekt a gyakorlatban Osztály/csoport: 5. osztály Résztvevők száma: 22 fő 9 lány

Részletesebben

Svájci tanulmányút. Basel

Svájci tanulmányút. Basel Svájci tanulmányút Basel A tanulmányúton öten vettünk részt; két tanár, Gál Anikó és Dékány István, valamint három diák: Annus Péter, Pászti Ferenc és én, Papp Zsolt. 2013. január 22-én hajnali 2 órakor

Részletesebben

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Tóth Mária tankerületi igazgató Tapolcai Tankerület Tapolcai Általános Iskola SZAKMAI BESZÁMOLÓ

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Tóth Mária tankerületi igazgató Tapolcai Tankerület Tapolcai Általános Iskola SZAKMAI BESZÁMOLÓ SZAKMAI BESZÁMOLÓ A innovatív pedagógiai-módszertani megújulása megnevezésű, TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0439 azonosítószámú projekt pályázati programjának Köznevelési intézményekben nevelési-pedagógiai tevékenységek

Részletesebben

2016. július Akali újratöltve. Tábori beszámoló. Budapest 2. csoport. Görög Kátya. Budapest,

2016. július Akali újratöltve. Tábori beszámoló. Budapest 2. csoport. Görög Kátya. Budapest, 2016. július 25-31. Akali újratöltve Tábori beszámoló Budapest 2. csoport Görög Kátya Budapest, 2016. 08.02. Az idei tábor számomra azért volt különleges, mert a csoportomból minden család részt vett.

Részletesebben

Gasztro-Gál Kft 4026, Debrecen, Kálvin tér 16. Étlap. 01.Hét

Gasztro-Gál Kft 4026, Debrecen, Kálvin tér 16. Étlap. 01.Hét 01.Hét. 2018. 01.03. 2018. 01.05. Szerda: Lencse leves A: Brassói aprópecsenye,tepsis burgonya, savanyúság B: Bolognai spagetti, mandarin Csütörtök: Húsleves A: Főtt sertéshús, burgonyapüré, vegyes gyümölcs

Részletesebben

Nemzetiségi nap az első osztályban

Nemzetiségi nap az első osztályban Nemzetiségi nap az első osztályban November 10-én ismét nemzetiségi napot tartottunk az alsó tagozaton. Az első osztályosok közös programot szerveztek. Két vendéget hívtunk. A nap mesehallgatással kezdődött.

Részletesebben

Október havi programok

Október havi programok Október havi programok október 2. hétfő kirándulás 1-2-4-8 csoport Margitsziget október 3. kedd folytatódik az úszás / az első turnus október 5-ig tart / Szeptember 19-én elmaradt az úszás, mert nem érkezett

Részletesebben

A

A Heti étlap: 2016.09.01. - 2016.09.04. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 4-6 év 2016.09.01. csütörtök 2016.09.02. péntek 2016.09.03. szombat 2016.09.04. vasárnap 2016.09.05. hétfő 2016.09.06.

Részletesebben

A

A Heti étlap: 2016.09.01. - 2016.09.04. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 11-14 év 2016.09.01. csütörtök 2016.09.02. péntek 2016.09.03. szombat 2016.09.04. vasárnap 2016.09.05. hétfő 2016.09.06.

Részletesebben

A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai szeptember augusztus 31. Katica Tanya Az élmények hazája

A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai szeptember augusztus 31. Katica Tanya Az élmények hazája A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai 2017. szeptember 1. - 2018. augusztus 31. Napijegyek Családi belépők Legjobb ár, ha családdal jössz Ha csoporttal jössz egy napra Ha nálunk szállsz

Részletesebben

EGÉSZSÉGNAP: TINÓDIS NYÍLT NAP AZ EGÉSZSÉGES REGGELI JEGYÉBEN. beszámoló

EGÉSZSÉGNAP: TINÓDIS NYÍLT NAP AZ EGÉSZSÉGES REGGELI JEGYÉBEN. beszámoló Idő: 2019. január 30. EGÉSZSÉGNAP: TINÓDIS NYÍLT NAP AZ EGÉSZSÉGES REGGELI JEGYÉBEN. beszámoló Helyszín: Egri Ballasi Bálint Általános Iskola Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskolája Célkitűzés:- diákok

Részletesebben

A

A Heti étlap: 2017.02.01. - 2017.02.05. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 7-10 év 2017.02.01. szerda 2017.02.02. csütörtök 2017.02.03. péntek 2017.02.04. szombat 2017.02.05. vasárnap 2017.02.06.

Részletesebben

RÖPLABDA NAPTÁR - 2013 SZEPTEMBER

RÖPLABDA NAPTÁR - 2013 SZEPTEMBER RÖPLABDA NAPTÁR - 2013 SZEPTEMBER 16 20:00 17 SZUPER MINI 15:00-16:00 _ PETZELT 19:00-21.00 18 GYEREK 'A és 'B 16:00-18:15 19:00 21:00 19 SZUPER MINI 17:00-18:00 20 21 MINI 'A és GYEREK 'B 15:30 SZUPER

Részletesebben

EBÉD EBÉD EBÉD EBÉD EBÉD

EBÉD EBÉD EBÉD EBÉD EBÉD 1.s Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 1. Önálló tanulás Önálló tanulás Önálló tanulás Önálló tanulás Önálló tanulás 2. Matek Testnevelés Matek Testnevelés Matek 3. Testnevelés Magyar Rajz Magyar Technika

Részletesebben

December havi programok

December havi programok December havi programok December 4-től korcsolyázunk : december 4. kedd, 6. csütörtök, 11. kedd,13. csütörtök 17. hétfő, 20. csütörtök ez a turnus januárban folytatódik Idén is a káposztásmegyeri fedett

Részletesebben

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP GYSI II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ TORNA GYÖNGYÖS 2010. június 18-20. II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP 2010 NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA GYÖNGYÖS 2010. JÚNIUS 18-20. Szeretettel meghívunk

Részletesebben

Finnországi beszámoló 2011.10.24. - 2011.11.7.

Finnországi beszámoló 2011.10.24. - 2011.11.7. Finnországi beszámoló 2011.10.24. - 2011.11.7. 2011.10.24. hétfő Ma reggel 9:00-kor a Kőbánya-Kispest 200E buszmegállójában találkoztuk. Felszálltunk a buszra és elindultunk a Liszt Ferenc (Ferihegy) reptér

Részletesebben

A

A Heti étlap: 2017.02.01. - 2017.02.05. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 15-18 év 2017.02.01. szerda 2017.02.02. csütörtök 2017.02.03. péntek 2017.02.04. szombat 2017.02.05. vasárnap 2017.02.06.

Részletesebben

A

A Heti étlap: 2017.02.01. - 2017.02.05. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 4-6 év 2017.02.01. szerda 2017.02.02. csütörtök 2017.02.03. péntek 2017.02.04. szombat 2017.02.05. vasárnap 2017.02.06.

Részletesebben

Karamellás tej Kenyér búzakorpás Margarin Felvágott sajtos párizsi Zöldpaprika. Kenyér búzakorpás Sajtkrém Felvágott kópé szelet Lilahagyma

Karamellás tej Kenyér búzakorpás Margarin Felvágott sajtos párizsi Zöldpaprika. Kenyér búzakorpás Sajtkrém Felvágott kópé szelet Lilahagyma Heti étlap: 2017.01.02. - 2017.01.08. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 7-10 év 2017.01.02. hétfő 2017.01.03. kedd 2017.01.04. szerda 2017.01.05. csütörtök 2017.01.06. péntek 2017.01.07. szombat

Részletesebben

December havi programok

December havi programok December havi programok December 2-től korcsolyázunk : december 2. kedd, 4. csütörtök, 9. kedd,11. csütörtök 16. kedd 18. csütörtök ez a turnus januárban folytatódik Idén is a Jégpalota fedett jégcsarnokába

Részletesebben

Fotó és művészetterápiás tábor

Fotó és művészetterápiás tábor Fotó és művészetterápiás tábor Második alkalommal rendeztük meg Fotó és művészetterápiás kurzusunk lezáró eseményét egy hetes táborozás formájában. A hét elején hétfőtől szerdáig a felnőtt résztvevőkkel,

Részletesebben

Kérdőív a gyermekek és serdülők egészségéről és jólétéről

Kérdőív a gyermekek és serdülők egészségéről és jólétéről KIDSCREEN-52 Kérdőív a gyermekek és serdülők egészségéről és jólétéről Szülői kérdőív Page 1 of 7 Kedves Szülő, Dátum: év hónap Hogy van a gyermeke? Hogy érzi magát? Ezeket szeretnénk most megtudni Öntől.

Részletesebben

KIMA Keresztyén Ifjúsági Missziós Alapítvány 1039 Budapest, József Attila u. 28. 2009. évi Közhasznúsági jelentése

KIMA Keresztyén Ifjúsági Missziós Alapítvány 1039 Budapest, József Attila u. 28. 2009. évi Közhasznúsági jelentése KIMA Keresztyén Ifjúsági Missziós Alapítvány 1039 Budapest, József Attila u. 28. 2009. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2010. május. 17. Theisz Gábor elnök - 1 - A KIMA Keresztyén Ifjúsági Missziós

Részletesebben

A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai szeptember augusztus 31. Katica Tanya Az élmények hazája

A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai szeptember augusztus 31. Katica Tanya Az élmények hazája A Katica Tanya - Élményközpont nyitva tartása és árai 2016. szeptember 1. - 2017. augusztus 31. a Napijegyek Családi belépők Legjobb ár, ha családdal jössz Ha csoporttal jössz egy napra Ha nálunk szállsz

Részletesebben

December havi programok

December havi programok December havi programok December 1. szombat összevont csoportban fogadjuk a gyerekeket December 4-től korcsolyázunk : december 4 kedd, 6 csütörtök, 11 kedd,13 csütörtök 18 kedd ez a turnus januárban folytatódik

Részletesebben

ÉTLAP Reggeli Tízórai Ebéd Uzsonna Vacsora. Kertész leves Paradicsomos húsgombóc Főtt burgonya ½

ÉTLAP Reggeli Tízórai Ebéd Uzsonna Vacsora. Kertész leves Paradicsomos húsgombóc Főtt burgonya ½ 9. hét 2018.03.01 2018.03.04. 02.26. 02.27. 02.28. 03.01. Csokis kuglóf Bécsi felvágott Vaj, uborka Korpás zsemle Kertész leves os húsgombóc Főtt burgonya ½ Müzli szelet Hentes tokány Köles 03.02. Bat

Részletesebben

2012. Május ANGYALKERTI HÍRMONDÓ

2012. Május ANGYALKERTI HÍRMONDÓ 2012. Május ANGYALKERTI HÍRMONDÓ KATICA Mennyi, mennyi minden. Annyi minden történt mostanában. Áprilist zártuk a kiállítással, utána készültünk az anyák-napjára nagyon ügyesek voltak, 11-én pénteken délelőt

Részletesebben

Kakaó Vajas pogácsa Gabonapehely 1,3,7 1,3,7 1,7,10,(6),(12) 1,3,7. Túrókrém

Kakaó Vajas pogácsa Gabonapehely 1,3,7 1,3,7 1,7,10,(6),(12) 1,3,7. Túrókrém Kockasajt 18,69 g 20,60 g 12,84 g 12,72 g 13,20 g 6,99 g 21,73 g 15,32 g 3,52 g 10,59 g 12,58 g 6,62 g 20,32 g 28,67 g 13,26 g 37,55 g 0,00 g 1,46 g 93,11 g 26,55 g 1,59 g 71,63 g 16,93 g 3,27 g 27,10

Részletesebben

Karamellás tej Kenyér búzakorpás Margarin Felvágott sajtos párizsi Zöldpaprika. Kenyér búzakorpás Sajtkrém Felvágott kópé szelet Lilahagyma

Karamellás tej Kenyér búzakorpás Margarin Felvágott sajtos párizsi Zöldpaprika. Kenyér búzakorpás Sajtkrém Felvágott kópé szelet Lilahagyma Heti étlap: 2017.01.02. - 2017.01.08. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 4-6 év 2017.01.02. hétfő 2017.01.03. kedd 2017.01.04. szerda 2017.01.05. csütörtök 2017.01.06. péntek 2017.01.07. szombat

Részletesebben

Barossosok az Európai Parlamentben (és egyéb helyeken)

Barossosok az Európai Parlamentben (és egyéb helyeken) Barossosok az Európai Parlamentben (és egyéb helyeken) A tények: Időpont: 2012. október 10 13. Helyszínek, látnivalók, programok: Dachau: koncentrációs tábor megtekintése Strasbourg: angolosok: részvétel

Részletesebben

ERDEI ISKOLA programja

ERDEI ISKOLA programja ERDEI ISKOLA programja 2010. május 10-14. Felsőtárkány Hagyd ott a várost. Csend-övembe jöjj, hagyd ott az ingerült és hetyke szókat. Itt fákat, felhőt, forrást üdvözölj, s hallgasd a zengő, mámoros rigókat.

Részletesebben

A feladatlap valamennyi részének kitöltése után, küldje meg konzulensének!

A feladatlap valamennyi részének kitöltése után, küldje meg konzulensének! Beküldendő A feladatlap valamennyi részének kitöltése után, küldje meg konzulensének! 1. Mini-projektterv Záródolgozat Projekt a gyakorlatban Osztály/csoport: 7. a Résztvevők száma: 30 fő (19 lány, 11

Részletesebben

Hírlevél. Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház. 2014. január-június

Hírlevél. Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház. 2014. január-június Hírlevél Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház 2014. január-június Gyerekházunk napi szinten 9-13. h áll a családok rendelkezésére. A napi foglalkozásokon túl folyamatos programokkal a jeles napok megünneplésével

Részletesebben

A Civilek a Fiatalokért Egyesület által szervezett februári workshopok, nagyrendezvény

A Civilek a Fiatalokért Egyesület által szervezett februári workshopok, nagyrendezvény Tisztelt Partnereink! A Civilek a Fiatalokért Egyesület által szervezett februári workshopok, nagyrendezvény 2018. február hónap sem telt el események, rendezvények nélkül. Egyesületünkaz EFOP-1.2.1.15-2016-00681

Részletesebben

XVIII. N E M Z E T K Ö Z I N É P M Ű V É S Z E T I T Á B O R P R OGRAMJAI július 7-14.

XVIII. N E M Z E T K Ö Z I N É P M Ű V É S Z E T I T Á B O R P R OGRAMJAI július 7-14. XVIII. N E M Z E T K Ö Z I N É P M Ű V É S Z E T I T Á B O R P R OGRAMJAI 2013. július 7-14. A hét eseményei: 2013. július 7. vasárnap 10,00 Tábornyitó istentisztelet a református templomban - Közreműködnek:

Részletesebben

Bem József Általános Iskola Februári Étlapja

Bem József Általános Iskola Februári Étlapja Heti étlap 2019.02.01. Péntek Citromos tea Hot-dog Energia: 333,48 Kcal / 1 393,95 Kj Fehérje Zsír T.Zsírsav 14,05 g 9,74 g 2,44 g Szénhidrát Cukor Só 46,96 g 13,83 g 2,07 g 1,(6),(7),(10) Gyümölcsleves

Részletesebben

Csóka Boglárka beszámolója Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola és Kollégium 2014.11.22.-szombat Tallin

Csóka Boglárka beszámolója Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola és Kollégium 2014.11.22.-szombat Tallin Csóka Boglárka beszámolója Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola és Kollégium 2014.11.22.-szombat 11:30- kor indultunk a ferihegyi repülőtérről, Budapestről. Helsinkiben átszálltunk és kb, fél 7 kor

Részletesebben

Horgásznaptár - részletes szolunáris naptár 2015

Horgásznaptár - részletes szolunáris naptár 2015 215 Január Napkelte Napnyugta Holdkelte Holdnyugta Holdfázis Major periódus Minor periódus yenge 1 Csütörtök 7:32 16:3 13:31 3:33 8:5 2:31 1:52 14:18 Jó 2 Péntek 7:32 16:4 14:13 4:35 8:57 21:23 2:44 15:1

Részletesebben

Heti étlap: A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / év. Tej, tea Bundás kenyér, trappista sajt Zöldpaprika

Heti étlap: A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / év. Tej, tea Bundás kenyér, trappista sajt Zöldpaprika Heti étlap: 2018.02.01. - 2018.02.04. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 19-69 év 2018.02.01. csütörtök 2018.02.02. péntek 2018.02.03. szombat 2018.02.04. vasárnap 2018.02.05. hétfő 2018.02.06.

Részletesebben

Kata. Megvagyok mondja. Kimegyünk? Á, jó itt.

Kata. Megvagyok mondja. Kimegyünk? Á, jó itt. Kata Az egyik budapesti aluljáró, metróbejárat előtt találkozunk, azt mondta, itt szokta napjainak nagy részét tölteni. Mocsok van, bűz és minden tele hajléktalanokkal. Alszanak dobozokon, koszos rongyokon,

Részletesebben

A

A Heti étlap: 2017.03.01. - 2017.03.05. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 4-6 év 2017.03.01. szerda 2017.03.02. csütörtök 2017.03.03. péntek 2017.03.04. szombat 2017.03.05. vasárnap 2017.03.06.

Részletesebben

2013. július 21. vasárnap

2013. július 21. vasárnap Newstart Életmódtábor a Bakonyban 2013.07.21-28-ig Részletes program: 2013. július 21. vasárnap 11.00-13.00 Érkezés, táborhely elfoglalása 13.30-14.30 Ebéd a Napfényes Étteremből: Kerti vegyes zöldségleves

Részletesebben

2013. SZEPTEMBER 2-6. Tea Házi májpástétom Korpás kenyérrel Zöldpaprikával. Joghurtos fahéjas szilvaleves Bácskai rizses hús Káposztasaláta

2013. SZEPTEMBER 2-6. Tea Házi májpástétom Korpás kenyérrel Zöldpaprikával. Joghurtos fahéjas szilvaleves Bácskai rizses hús Káposztasaláta 2013. SZEPTEMBER 2-6. Margarinosmézes Zsemle Házi májpástétom tea Házi kőrözött krém Kakaó Fonott kalács Párizsi Uborkával Allergének: glutén, tej Allergének:glutén, tej Allergének:glutén, tej Allergének:glutén,

Részletesebben

Heti étlap hétfő kedd szerda csütörtök péntek. Reggeli. Gyümölcstea *, Tojásrántotta*, Uborka

Heti étlap hétfő kedd szerda csütörtök péntek. Reggeli. Gyümölcstea *, Tojásrántotta*, Uborka hétfő kedd szerda csütörtök péntek Zöldtea*, Melegszendvics* Tejeskávé 15-18 éves*, Sajtos stangli*, Minivaj 10g-os*, Zöldpaprika* Gyümölcstea *, Trapista sajt*, Paradicsom*, Magvas kocka telj.kiőrl.*

Részletesebben

Hitéleti alkalmaink a as tanévben

Hitéleti alkalmaink a as tanévben Hitéleti alkalmaink a 2017-2018-as tanévben Intézményünk vezérigéje a 2017-2018-as tanévben: "A bölcsesség kezdete az Úrnak félelme, és a Szentnek megismerése ad értelmet." (Példabeszédek könyve 9,10)

Részletesebben

Heti étlap: A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 4-6 év

Heti étlap: A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 4-6 év Heti étlap: 2018.02.01. - 2018.02.04. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 4-6 év 2018.02.01. csütörtök 2018.02.02. péntek 2018.02.03. szombat 2018.02.04. vasárnap 2018.02.05. hétfő 2018.02.06.

Részletesebben

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november hó 18. napján tartott falugyűlésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november hó 18. napján tartott falugyűlésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Berekfürdő Községi Önkormányzat 5309 Berekfürdő, Berek tér 15. Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november hó 18. napján tartott falugyűlésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült:

Részletesebben

BESZÁMOLÓ Operation Orphan szeretnék megköszönni nekik!

BESZÁMOLÓ Operation Orphan szeretnék megköszönni nekik! BESZÁMOLÓ Örömmel és várakozással telt el az idő tavasz óta az intézményeinkben, hiszen ígéretet kaptunk, hogy téli ruhadarabok, cipők gyűjtését tervezi, szervezi az Operation Orphan. Ígéretüket megtartották,

Részletesebben

A

A Heti étlap: 2016.09.01. - 2016.09.04. A / Bölcsődei étkeztetés / 1-3 év 2016.09.01. csütörtök 2016.09.02. péntek 2016.09.03. szombat 2016.09.04. vasárnap 2016.09.05. hétfő 2016.09.06. kedd 2016.09.07.

Részletesebben

Cukorbetegek étlapja

Cukorbetegek étlapja 2015. szeptember 28.- október 2. Diab. jam Natúr vajkrém Zöld tea* Kocka sajt Kakaó* Kalács* Főtt tojás fölös karfiolleves Tarhonyás hús Cékla savanyúság* Vajas galuskaleves Vagdalt pogácsa Burgonyafőzelék*

Részletesebben

Elénekled? Tiszta pentaton...

Elénekled? Tiszta pentaton... Elénekled? Tiszta pentaton... De jó dolguk van, hál Istennek! Te voltál kiscserkész? Más az egész élet, ha jó az indulás... Aki eszi, abban élet lesz... Valóban étel, valóban ital... Testem a világ életéért...

Részletesebben

Csöngettek az ajtón. Katus támolyogva

Csöngettek az ajtón. Katus támolyogva Olcsó krumpli Csöngettek az ajtón. Katus támolyogva ment ajtót nyitni. Nagy örömére, az édesanyja állt az ajtó előtt. Anyukám, de jó, hogy jössz. Alig állok a lábamon, olyan álmos vagyok. Kislányom! Csak

Részletesebben

A legnagyobb tanári művészet, hogy az alkotás és felismerés örömét ébresszék. /A. Einstein/

A legnagyobb tanári művészet, hogy az alkotás és felismerés örömét ébresszék. /A. Einstein/ DÉR NAPOK RENDEZVÉNYSOROZAT Mottó: A legnagyobb tanári művészet, hogy az alkotás és felismerés örömét ébresszék. /A. Einstein/ Iskolánk 2003-ban vette fel Dér István festőművész (1937 1993) nevét. A település

Részletesebben

Palócleves Mákos metélt Alma Magvas kenyér. Sós v. sajtos rúd Actimel ivójoghurt

Palócleves Mákos metélt Alma Magvas kenyér. Sós v. sajtos rúd Actimel ivójoghurt Heti étlap: 2017.03.01. - 2017.03.03. A-menü / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 4-6 év 2017.03.01. szerda 2017.03.02. csütörtök 2017.03.03. péntek 2017.03.04. szombat 2017.03.05. vasárnap 2017.03.06.

Részletesebben

A

A Heti étlap: 2016.10.01. - 2016.10.02. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 19-69 év Szeghalom Város Önkormányzat Intézményműködtető Központja, 5520 Szeghalom, Tildy út 19-21. / II.sz. Konyha

Részletesebben

Tejeskávé Kenyér búzakorpás Felvágott pizza sonka Sajtkrém Zöldhagyma. Tarhonya leves Tökfőzelék Fasírt. Káposztás tészta Banán

Tejeskávé Kenyér búzakorpás Felvágott pizza sonka Sajtkrém Zöldhagyma. Tarhonya leves Tökfőzelék Fasírt. Káposztás tészta Banán Heti étlap: 2016.05.02. - 2016.05.08. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 15-18 év 2016.05.02. hétfő 2016.05.03. kedd 2016.05.04. szerda 2016.05.05. csütörtök 2016.05.06. péntek 2016.05.07.

Részletesebben

2013. SZEPTEMBER 2-6. Tea Házi májpástétom Korpás kenyérrel Zöldpaprikával. Joghurtos fahéjas szilvaleves Bácskai rizses hús Káposztasaláta

2013. SZEPTEMBER 2-6. Tea Házi májpástétom Korpás kenyérrel Zöldpaprikával. Joghurtos fahéjas szilvaleves Bácskai rizses hús Káposztasaláta 2013. SZEPTEMBER 2-6. Margarinosmézes Zsemle Házi májpástétom tea Házi kőrözött krém Kakaó Fonott kalács Párizsi Uborkával Allergének: glutén, tej Allergének:glutén, tej Allergének:glutén, tej Allergének:glutén,

Részletesebben

Dr. Kutnyányszky Valéria

Dr. Kutnyányszky Valéria Dr. Kutnyányszky Valéria Dr. Kutnyányszky Valéria 2009 őszén egy hónapot töltött a Kongói Demokratikus Köztársaság területén fekvő Kiwanjában. A bükkösdi homeopátiás orvos az Afrikai-Magyar Egyesület (AHU)

Részletesebben

- indulás - szept. 13-án este Magyarország felé. Este fél 9-től hangverseny Korondon. Éjfél tájban elhagyjuk Korondot, határátlépés, reggeli Gyulán.

- indulás - szept. 13-án este Magyarország felé. Este fél 9-től hangverseny Korondon. Éjfél tájban elhagyjuk Korondot, határátlépés, reggeli Gyulán. - indulás - szept. 13-án este Magyarország felé. Este fél 9-től hangverseny Korondon. Éjfél tájban elhagyjuk Korondot, határátlépés, reggeli Gyulán. - szept. 14-én Strandolás a termálfürdőben, utazás Budapestre,

Részletesebben

Bocskor Bill Turner. Jól éreztem magam a kellemes társaságnak köszönhetően hamar elment az idő. Sok szép dolgot láttam az út során.

Bocskor Bill Turner. Jól éreztem magam a kellemes társaságnak köszönhetően hamar elment az idő. Sok szép dolgot láttam az út során. Bocskor Bill Turner nov. 7 Péntek Utazás: Jól éreztem magam a kellemes társaságnak köszönhetően hamar elment az idő. Sok szép dolgot láttam az út során. Szállás: Komfortos,tiszta,kényelmes és nagyon bejövös

Részletesebben

A dokumentum tartalma a Nevezd meg! - Ne add el! Ne változtasd! licenc figyelembe vételével használható fel. A képek a Rezsiszelídítők

A dokumentum tartalma a Nevezd meg! - Ne add el! Ne változtasd! licenc figyelembe vételével használható fel. A képek a Rezsiszelídítők A 40 napos energiaböjt elkészítése során először megterveztük a közös vállalásainkat, a közös programokat, majd a szabadon maradó napokra minden család saját vállalást tett. A közös vállalásokról, közös

Részletesebben

Csillag-csoport 10 parancsolata

Csillag-csoport 10 parancsolata Csillag-csoport 10 parancsolata 1. Nagyon jól érezd magad mindig, mert ilyen hely nem lesz több a világon. (Panka) 2. Próbálj meg normálisan viselkedni, hogy ne legyenek rád dühösek. (Vince) 3. Kitartóan

Részletesebben

Poroszlói kalandok

Poroszlói kalandok Poroszlói kalandok 2018.05.25-05.27 Ezúttal a bennmaradós hétvégén Poroszlóra utaztunk el. Kivételesen, most ez nem a megszokott bennmaradósok közé tartozott, hiszen sportosabb és kalandokban gazdagabb

Részletesebben

Heti étlap: A-menü / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 4-6 év

Heti étlap: A-menü / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 4-6 év Heti étlap: 2016.09.01. - 2016.09.02. A-menü / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 4-6 év 2016.09.01. csütörtök 2016.09.02. péntek 2016.09.03. szombat 2016.09.04. vasárnap 2016.09.05. hétfő 2016.09.06.

Részletesebben

Beszámoló a 24 órás sportnapról:

Beszámoló a 24 órás sportnapról: Beszámoló a 24 órás sportnapról: A TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0236 számú pályázatunk iskolai hagyománnyá tehető eseményei között immár 2. alkalommal rendeztük meg a tanév vége előtti 24 órás sportnapot, amely

Részletesebben

gyümölcstea 2,5 dl Felvágott /sajtos párizsi/ Zsemle Krémleves Rizses hús Kukoricás kenyér

gyümölcstea 2,5 dl Felvágott /sajtos párizsi/ Zsemle Krémleves Rizses hús Kukoricás kenyér Heti étlap: 2016.02.01. - 2016.02.05. A-menü / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 11-14 év 2016.02.01. hétfő 2016.02.02. kedd 2016.02.03. szerda 2016.02.04. csütörtök 2016.02.05. péntek 2016.02.06.

Részletesebben

A Pasaréti Gimnázium hírlevele

A Pasaréti Gimnázium hírlevele A Pasaréti Gimnázium hírlevele Tisztelt Szülők, Diákok! A Pasaréti Gimnázium 2014/2015-ös tanévének májusi hírlevelében megtalálhatja az állandó és várható programjainkat, valamint közérdekű információinkat.

Részletesebben

A

A Heti étlap: 2017.06.01. - 2017.06.04. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 4-6 év 2017.06.01. csütörtök 2017.06.02. péntek 2017.06.03. szombat 2017.06.04. vasárnap 2017.06.05. hétfő 2017.06.06.

Részletesebben

WASSERSTART SPORTKÖR, BALATONFÖLDVÁR. Szörfözz velünk! Vitorlázz velünk!

WASSERSTART SPORTKÖR, BALATONFÖLDVÁR. Szörfözz velünk! Vitorlázz velünk! WASSERSTART SPORTKÖR, BALATONFÖLDVÁR Szörfözz velünk! Vitorlázz velünk! Szörf-, vitorlás, katamarán és SUP nyári táborok 2017 Szörf-, vitorlás, katamarán és SUP táborok Balatonföldváron 2017. június-július

Részletesebben

Ötven egész esztendővel a csokoládés uzsonna után kezdődik Magdaléna két életének tulajdonképpeni története... *****

Ötven egész esztendővel a csokoládés uzsonna után kezdődik Magdaléna két életének tulajdonképpeni története... ***** Ötven egész esztendővel a csokoládés uzsonna után kezdődik Magdaléna két életének tulajdonképpeni története... ***** Ezüst gyertyatartók fénye mellet egy fiatal férfi hajol íróasztala fölé. Az arca márványfehér,

Részletesebben

TÁMOP-3.2.4.A-11/1-2012-0098 SUGÓ PARTI-OLVASÓ PARTY Olvasási és digitális kompetenciafejlesztés

TÁMOP-3.2.4.A-11/1-2012-0098 SUGÓ PARTI-OLVASÓ PARTY Olvasási és digitális kompetenciafejlesztés TÁMOP-3.2.4.A-11/1-2012-0098 SUGÓ PARTI-OLVASÓ PARTY Olvasási és digitális kompetenciafejlesztés A tábor programjának terve EJF Könyvtár 2014.06.16-06.20. 2014.06.16. HÉTFŐ idő 1. csoport ÚÁMK 2. csoport

Részletesebben

Heti étlap: A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / év

Heti étlap: A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / év Heti étlap: 2017.11.01. - 2017.11.07. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 19-69 év Szeghalom Város Önkormányzat Intézményműködtető Központja, 5520 Szeghalom, Tildy út 19-21. / II.sz. Konyha

Részletesebben

Heti étlap: A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / év

Heti étlap: A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / év Heti étlap: 2019.05.01. - 2019.05.05. A / Napi háromszori étkeztetés szolgáltatása / 11-14 év 2019.05.01. szerda 2019.05.02. csütörtök 2019.05.03. péntek 2019.05.04. szombat 2019.05.05. vasárnap 2019.05.06.

Részletesebben

Éves munkaterv 2011/2012

Éves munkaterv 2011/2012 Éves munkaterv 2011/2012 Tanítási Tanítási Napló nap hét Naptári nap Esemény szerinti Képzések Szülői Egyéb sorszáma sorszáma esemény estek augusztus 27. Szombat augusztus 28. Vasárnap augusztus 29. Hétfő

Részletesebben

Lezajlott a Gyermeknap az Igali Gyógyfürdőben

Lezajlott a Gyermeknap az Igali Gyógyfürdőben Lezajlott a Gyermeknap az Igali Gyógyfürdőben 2011-ben is bekerült az Igali Gyógyfürdő nyári rendezvénysorozatába a már évek óta hagyományosan megrendezésre kerülő és töretlen sikernek örvendő gyermeknap,

Részletesebben

SZASZÁÉK gondoskodnak.

SZASZÁÉK gondoskodnak. ÉBREDÉS A PÁRI IFJÚSÁGI ÉS NEMZETISÉGI EGYESÜLET TÁJÉKOZTATÓ SZÓRÓLAPJA 2009. JÚNIUS PÁRI, Nagy utca 24. Teleház Telefon: 74/887-391 E-mail: ebredes.pari@vipmail.hu Meghívó PÖRKÖLTFŐZŐ VERSENY A Pári Ifjúsági

Részletesebben

Gasztro-Gál Kft 4026, Debrecen, Kálvin tér 16. Étlap. 14.Hét

Gasztro-Gál Kft 4026, Debrecen, Kálvin tér 16. Étlap. 14.Hét 14.Hét. 2018. 04.02. 2018. 04.06. Hétfő: HÚSVÉT Szerda: Húsleves csigatésztával A: Főtt sertéshús, burgonyapüré, paradicsomszósz, gyümölcs B: Rakott kelbimbó, gyümölcs Csütörtök: Karfiol krémleves zsemlekockával

Részletesebben

A XIII. GENIUS konferencia és diákverseny díjazott tanulói erdélyi jutalomkiránduláson vettek részt

A XIII. GENIUS konferencia és diákverseny díjazott tanulói erdélyi jutalomkiránduláson vettek részt A XIII. GENIUS konferencia és diákverseny díjazott tanulói erdélyi jutalomkiránduláson vettek részt (Ivó, Románia, 2015. július 25-31.) Gyere el, kérünk, légy a vendégünk! S lesz egy szép, közös emlékünk,

Részletesebben