Tisztaság BIO stílusban. Termékeink leírása, bemutatása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tisztaság BIO stílusban. Termékeink leírása, bemutatása"

Átírás

1 Tisztaság BIO stílusban Termékeink leírása, bemutatása

2 BioHAUS univerzális BIO tisztítószer A BioHAUS univerzális BIO tisztítószer alkalmas a fából, műanyagból, kerámiából, üvegből, linóleumból és fémből készült felületek tisztítására és ápolására. Általános használatra, könnyedén lebomló hatékony hatással. Ideális a víz ellenálló felületek tisztítására. Feloldja a vízkőlerakódásokat és nyomok nélkül tisztítja a felületeket. Sikeresen tesztelték az érzékeny bőrű és az allergiás személyek kedvéért. Nem tartalmaz tartósítószert, szintetikus anyagokat, és nem irritálja a bőrt. A takarító hatóanyagok növényi zsírokon és olajokon alapuló összetétel, amelyek könnyen lebomlóak. Hatékonyan tisztítja a felületeket. Nagyon sok mindenre lehet használni. Finom, friss illatú szer.

3 BioHAUS BIO ruhaillatosító Az illatosító szer friss illatot nyújt a fehér és színes ruhák számára, használata következtében a ruhák bársonyosan puhábbak lesznek. Az összetételének köszönhetően, bármilyen mennyiségű vízkeménység esetén használható, a ruhák kézi és automata mosásához, 30 C és 95 C hőmérséklet között. Eukaliptusz és verbéna levél illóolajokat tartalmaz, amely enyhe citrus illatot árasztanak. Gyengéd, gazdaságos és lebomló. Az alkohol és szaharin tenzidek kombinációja állandósítják és megtartják az illat szétosztottságát. BIO ruhaillatosító hosszú ideig frissességet nyújt, az eukaliptusz olaj és verbéna közötti kombináció energiát ad és bátorítja a jó kedvet.

4 BioHAUS BIO fehérítő Eltávolítja a zsírok, gyümölcsök, kávé, tea által okozott foltokat. A BioHAUS oxigén alapú fehérítő egy kiskanál hozzáadásával akadálymentesen távolíthatja el a kávé és tea foltokat. Hatékony még 30 C-os hőmérsékleten. Az oxigén alapú fehérítő a legjobb ökologikus lehetőség. Az oxigén alapú fehérítő akadályozza a fehér és színes ruháknál a szürke hullámok kialakulását. Még a mosás ideje alatt feloldódik a vízben. Az oxigén alapú fehérítő 30 C és 95 C hőmérséklet között hat A fehérítő eltávolítja még a legmakacsabb foltokat is anélkül, hogy megtámadná a ruha anyagát, gazdaságos és könnyen kezelhető

5 BioHAUS BIO folyékony mosószer Kitűnő bőrgyógyászati tulajdonságokkal és különleges mosási hatékonysággal rendelkezik, a folttisztítás már 20ºC foknál bizonyítja hatékonyságát. A ruhák nagyon puhává és sokkal könnyebben vasalhatóvá válnak. Biológiailag könnyen lebomló. A dió kivonat és a természetes olaj és zsír alapú növényi kombináció egy folyékony mosószert képez, amelynek kitűnő bőrgyógyászati tulajdonságai vannak, különös mosási hatékonysága van, a foltok feloldási hatékonyságáról tesz szert akár 20ºC foknál. A ruhák puhábbá és könnyen vasalhatóvá válnak. Könnyen lebomló. Minden aktív hatóanyagok könnyen lebomló. Nátrium-só tartalmának köszönhetően, a folyékony BIO mosószer alkalmas bármilyen fokú vízkeménységnek. A szaharinos termékek által erjesztett citromsav hozzájárul a vízlágyításhoz alacsony hőmérsékleten és a PH érték optimális értékének fenntartásában. A BIO mosószerrel való mosás után, a ruhák tiszták, nagyon frissek, könnyen vasalhatókká válnak. Nem halványul ki a színűk és nem nyúlnak el.

6 BioHaus mosódió Intenzív tisztító erővel és antibakteriális hatással rendelkezik A termék ideális a fehér és színes szövetek mosásához C fok között (beleértve a selymet és a gyapjút), mivel szín és szövetbarát. A ruhák színének élénksége megőrzi hosszabb ideig. A dióhéjjal való mosás nemcsak környezet barát, hanem gazdaságos is. 2-3-szor is felhasználható, ha alacsony hőmérsékleten alkalmazza. Meleg vízzel való érintkezés során, feloldja a piszkot. A heti 2-3 mosásnál, egy 500 grammos csomag legalább 6 hónapig elegendő! Amikor langyos vízzel érintkezik, egy lúgos oldat jön létre, amely feloldja a szennyeződéseket. A dióhéjának nincs szaga. A diónak hatalmas tisztítási ereje van és baktérium elleni hatással rendelkezik. Nem irritálja a bőrt A foltokat könnyebben lehet eltávolítani, ha a lerakódást megkeményedés előtt eltávolítják.

7 BioHAUS BIO automata mosószer Koncentrált és hatékony. A recept egyedülálló, környezetbarát, erős zsíroldó hatású. Mivel a fehérjék búza igen jól tűri a bőrt. Lehetővé teszi, a kompozíció lehet használni bármilyen fokú keménység. Összetétele: cukor tenszidák, növényi olajok, szappan szóda,, természetes rizsből eredő keményítő, természetes levendula illóolaj

8 BioHAUS BIO ruha balzsam BioHAUS BIO ruha balzsam gyorsan oldódik a vízben, hogy az anyag puhasága és kényelmessége érdekében. Egy modern öblítő szer, amely kellemes puhaságot és friss illatot áraszt a ruhái számára. A balzsam kiküszöböli az elektrosztatikus feszültséget. Gyengéd, gazdaságos és biológiailag lebontható. A szálak korai elhasználódása ellen véd. A ruháknak egy kellemes puhaságot és egy friss és egészséges illatot nyújt, a ruhák pedig kevésbé gyűrődnek és könnyebben vasalhatók. Biológiailag könnyen lebomló

9 BioHAUS folteltávolító BIO oldat A narancsolajból koncentrált tisztító oldat egy Mindent tudó az összes tisztítási szükséglethez. A hígítási szintjétől függően használja a háztartási / konyhai tisztításhoz, a foltok eltávolításához, vagy használja, mint oldószer. Egy pillanat alatt feloldja a zsírt. Nincs többé folt. A folt eltávolító BIO oldat zsírtalanít, eltávolítja a foltokat a ruhákból, szőnyegekből, kárpitozott bútorokból, megszünteti a kellemetlen szagot. Az oldat leküzdi a legmakacsabb foltokat is, anélkül, hogy megtámadná a ruha anyagát. Kellemes narancs illatú és selymesíti a bőrt.

10 BioHAUS folteltávolító BIO por Természetbarát megoldás a folt nélküli, tiszta ruhák elérése érdekében. Ideális a foltok megelőzésében. A folt eltávolító por ideális a fehér (pamut, len, kender szövet, vegyes) és a színes ruhák számára egyaránt. Eltávolítja a makacs foltokat (tea, kávé, gyümölcs, bor, stb.) anélkül, hogy roncsolná az anyagot. Hatékonyan tisztítja a különböző anyagokon levő foltokat, anélkül, hogy kivenné a színét

11 BioHAUS folteltávolító BIO oldat A narancsolajból koncentrált tisztító oldat egy Mindent tudó az összes tisztítási szükséglethez. A hígítási szintjétől függően használja a háztartási / konyhai tisztításhoz, a foltok eltávolításához, vagy használja, mint oldószer. Egy pillanat alatt feloldja a zsírt. Nincs többé folt. A folt eltávolító BIO oldat zsírtalanít, eltávolítja a foltokat a ruhákból, szőnyegekből, kárpitozott bútorokból, megszünteti a kellemetlen szagot. Eltávolítja a rágógumit, a tintát, az olajt, a körömlakkot, a tollat, a ragasztót, az állat vagy növény eredetű keményített zsírt. A tisztítási különleges hatása a narancs terpin (narancshéjából kivont illóolaj alkotó eleme) és felületaktív anyagok közötti kombinációnak köszönhető. Az alkohol és a gyógynövény kivonatok (komló levelek és kamilla levelek és menta levelek és dióhéj), növelik a folttávolító BIO oldat tárolási idejét, amely igen jól bomlik. Az oldat leküzdi a legmakacsabb foltokat is, anélkül, hogy megtámadná a ruha anyagát. Kellemes narancs illatú és selymesíti a bőrt

12 BioHAUS fém és kerámia lap tisztító BIO oldat Természetbarát tűzhely tisztító termék BioHAUS gáztűzhely tisztító BIO oldat, tisztítja és védi a kerámia vagy üveg lemezeket és a színesfémeket, mint a bronz és réz. Az összetételben szereplő a Swabian Fehér tájról eredő természetes mészpornak köszönhetően erős tisztító erővel rendelkezik.

13 BioHAUS BIO mosogatószer Koncentrált és hatékony. A környezetbarát és egyedi receptje, a zsírok elleni erős hatásról tesz bizonyosságot. A búzából kivont proteinek köszönhetően, a bőr nagyon jól tolerálja. A BioHAUS BIO mosogatószer megfelel a környezet és a bőrgyógyászati követelményeknek és a kivételes tisztítószere képessége meggyőz. Az alapanyagokból (burgonya, kukorica, cukornád, cukorrépa, kókusz és pálmamag olaj) kivont szaharinos tenzidák, amelyeket a kókuszdió és a pálmamagból kivont néhány zsíralkohol szulfáttal vegyítik, aktív tisztító szerek kitűnő bőrgyógyászati tulajdonságokkal. Sokoldalú, többfunkciós és biológiailag lebomló termék. A mosószer még a legnehezebb szennyeződéseket is könnyen és hatékonyan megtisztítja. Mosás után az edények csillognak, a szárazra törlés már nem szükséges. Finom a bőrrel és friss és kellemes érzetet nyújt. Egy csepp elegendő, a nehéz szennyeződés esetén, koncentráltabban használják.

14 BioHAUS tűzhely, sütő tisztító oldat BioHAUS tűzhely tisztító oldat hatékony a szennyeződések eltávolításában, zsírtalanító és fertőtlenítő hatása van. Nem támadja meg a rozsdamentes acélt, a műanyagot, a kerámiát és a porcelánt. Tisztítja a kemencét, a sütő formákat, a grill készülékeket, a fritőzöket és a gőz kemencéket. Csak a biológiailag lebomló tenzidákat tartalmaz. A sűrített oldat eltávolítja a makacs szennyeződést, még a legrejtettebb helyen levő zsírfoltokat is, hátra hagyva tiszta és fertőtlenített felületeket, a főzéshez alkalmas körülményeket nyújtva.

15 BioHAUS Padlózat mosószer A padlózat mosószer a padlózat, csempe, parketta, laminált padló és linóleum tisztításához és fertőtlenítéséhez ajánlott termék. Mosószer hatékonyan tisztít a kókuszdió kivonatának köszönhetően, nyomok nélküli ragyogást biztosítva. A kókusz antibakteriális és Anti mikrobás tulajdonságokkal rendelkezik. A padlózat mosószer BioHAUS sokoldalú és nagyon hasznos, eltávolítja még a legmakacsabb foltokat is. Felfrissíti a szobai levegőt és fertőtleníti a vele tisztított felületet

16 BioHAUS szőnyegtisztító oldat Szőnyegtisztító oldat gyorsan és hatékonyan távolítja el a piszkot. Az oldat szőnyeg, moketta és kárpitos anyagok tisztítására javasolt. Az oldatot kézi vagy porszívó segítségével lehet alkalmazásba hozni. Az oldat eltávolítja még a legmakacsabb foltokat is, megélénkíti a színeket, megszünteti a kellemetlen illatokat és friss levegőt hagy a szobában.

17 BioHAUS bútorápoló oldat A bútorápoló oldat az ásványi és növényi olajoknak, a könnyű tenzidáknak, illetve a könnyen feloldódó összetevőknek köszönhetően, védi és ápolja a sötét színű bútort. Az oldat táplálja és ápolja a fát, védi azt a nyomok és karcolódásokkal szemben.

18 BioHAUS BIO vízkőoldó WC számára Ajánlatos a WC-k higiénikus tisztítására. Eltávolítja a szennyeződéseket, baktériumokat és semlegesíti a kellemetlen szagokat. A BioHAUS vízkőoldónak összetételében a következők szerepelnek: erjesztéses cukorból kivont természetes savak, amely teljesen lebontható. Feloldja a kalcium lerakódásokat és fertőtlenít. A termék kellemes illata az eukaliptusz és a menta természetes olajoknak köszönhető. A hatóanyagok (nyersanyagokból kivont: burgonya, kukorica, cukornád, cukorrépa, kókusz-és pálmaolaj) egyedülálló feloldási és szennyeződés eltávolítási tulajdonságai vannak. Citromsav és a tejsav segítségével tisztít. A vízkőoldó fényesé teszi a felületeket és eltávolítja a baktériumokat, így megelőzve a megbetegedés veszélyeit. Eltávolítja a kellemetlen illatokat-frissességet nyújtva.

19 BioHAUS ablaktisztító oldat BioHAUS ablaktisztító oldat az üveg, műanyag és a terrakotta felületek nyomok nélküli tisztítására ajánlott. Összetételében növényi alkohol található, aminek a tisztított felületek gyorsan száradása köszönhető. A BioHAUS ablaktisztító hosszabb ideig tartó pormentes, tiszta ablakot eredményez. Az oldat levendula és citromfű illatú. Nem támadja a felületeket és a bőrt.

20 BioHAUS fürdőszoba tisztító oldat BioHAUS fürdőszoba tisztító Bio oldat gyorsan és hatékonyan távolítja el a szappan és víz nyomokat, de a vízkőlerakódásokat is. A csempézett burkolatok felületének tiszt1tására ajánlott. Az egészségügyi tárgyak tisztításához és a vízkőlerakódások eltávolításához is használható Az oldat tisztán és fényesen hagyja a felületeket, az eukaliptusz illóolajnak köszönhetően mely még egy nagyon jó fertőtlenítőszer is.

21 Igényeljen nyomtatott katalógust! Ára postaköltséggel: 500Ft+Áfa Előre utalással!

22 BioHaus Garden Orchidea növekedést elősegítő növénytápszer A növénytápszer elősegíti a növény anyagcseréjének javítását, védi a növényi immunrendszert a csírák és az állati eredetű gombás fertőzésekkel szemben. A növénytápszer hozzájárul a növények anyagcseréjének javításában, megerősíti az immunrendszerüket, védi az állati eredetű gombásodástól és baktériumoktól. Az orchideák számára alkotott növénytápszer nagyon kiegyensúlyozott, ami a tápláló anyagokat illeti. Nem tartalmaz káros anyagokat Használjuk szükségszerűen 1-4 hetente. Permetezze növénytápszerrel a leveleket nem a kivirágzott növényt. A növénytápszer biztosítja a növény egészségét és hosszas virágzást.

23 BioHaus Garden növénytápszer NKP (nitrogén-foszfor-potászium) alapú organikus növénytápszer. Növényi szerves anyagokat tartalmaz, amely szobanövények, fűszernövények és zöldségek számára ajánlott. Növényi szerves anyagokat tartalmaz, amely szobanövények, fűszernövények és zöldségek számára ajánlott. Az anyag összetevőinek köszönhetően, hozzájárul a virágok gyökereinek és leveleinek gyorsabb kifejlődéséhez és az immunrendszer javításához. A BIO összetevők nem károsítják a környezetet.

24 Elérhetőségeim Weboldalam Az Ön független Life Care partnere: Géber Mária Skype: bio.kozosseg Tel/fax: Mobil:

800 W. Teljesítmény. Minimum rendelhető mennyiség

800 W. Teljesítmény. Minimum rendelhető mennyiség + - Elem típusa 800 W Teljesítmény KÖRNYEZETBARÁT TERMÉK Környezetbarát termék 0 Csomagolási egység Minimum rendelhető mennyiség prémium minőség, széles körben ismert márka megbízható minőség, közkedvelt

Részletesebben

Ahol a család és az üzlet találkozik. Termékkatalógus

Ahol a család és az üzlet találkozik. Termékkatalógus Ahol a család és az üzlet találkozik Termékkatalógus FAMILY BUSINESS Family Business Mi is az a Family Business? A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Termékeink többségében

Részletesebben

Székhely: Kirendeltségeink: Kedves Partnerünk!

Székhely: Kirendeltségeink: Kedves Partnerünk! R R A MERIDA cégcsoport a mosdóhigiéniai termékek egyik legnagyobb gyártója és forgalmazója Közép és Kelet-Európában. Ajánlatunkban nagy választékban megtalálhatók folyékony szappan adagolók, papírtörölköző

Részletesebben

Termékkatalógus 2015 tavasz

Termékkatalógus 2015 tavasz Alapszerek 2 Tisztítószerek 2 Mosogatószerek 5 Mosószerek / mosóparfümök 6 arc- és bôrápolás 9 fogápolás 18 fürdôszerek 19 dezodorok 22 kozmetikai alapanyagok / olajok 23 hajápolás 27 szappanok 28 baba-mama

Részletesebben

Termékkatalógus 2015 tél

Termékkatalógus 2015 tél Alapszerek 2 Tisztítószerek 2 Mosogatószerek 5 Mosószerek / mosóparfümök 6 arc- és bôrápolás 9 fogápolás 18 fürdôszerek 19 dezodorok 22 kozmetikai alapanyagok / olajok 23 hajápolás 27 szappanok 28 baba-mama

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Tana - Bemutatkozunk O. 4 7. Fertőtlenítő hatású tisztítószerek O. 8 13. Padlóápoló- és tisztítórendszerek O.

Tartalomjegyzék. Tana - Bemutatkozunk O. 4 7. Fertőtlenítő hatású tisztítószerek O. 8 13. Padlóápoló- és tisztítórendszerek O. TERMÉKKATALÓGUS Tartalomjegyzék Tana - Bemutatkozunk O. 4 7 Fertőtlenítő hatású tisztítószerek O. 8 13 Padlóápoló- és tisztítórendszerek O. 14 31 Szanitertisztítószerek O. 32 37 Napi- és általános tisztítószerek

Részletesebben

2013. Magyarország legnagyobb bio-, gyógy- és wellnesstermékek nagykereskedése. és diszkont áruháza

2013. Magyarország legnagyobb bio-, gyógy- és wellnesstermékek nagykereskedése. és diszkont áruháza Magyarország legnagyobb bio-, gyógy- és wellnesstermékek nagykereskedése és diszkont áruháza 203. MediLine Üzletház Kft. 39 Budapest, Csizma u. 4. Tel.: +36--239828 w w w. m e d i l i n e. h u Gyógytermékek,

Részletesebben

IPARI PARK, MŰHELY AJÁNLAT

IPARI PARK, MŰHELY AJÁNLAT IPARI PARK, MŰHELY AJÁNLAT Gazdaságos termékeink (ÁRAINK NETTÓ ÁRAK, AZ ÁFA-T NEM TARTLAMAZZÁK!) Általános tisztítószerek SEPTOFOAM (1 LITER, 5 LITER) HABOSÍTHATÓ FERTŐTLENÍTŐ Lúgos, fertőtlenítő hatású

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Tana - Bemutatkozunk S. 4 7. Fertőtlenítő hatású tisztítószerek S. 8 12. Padlóápoló- és tisztítórendszerek S.

Tartalomjegyzék. Tana - Bemutatkozunk S. 4 7. Fertőtlenítő hatású tisztítószerek S. 8 12. Padlóápoló- és tisztítórendszerek S. TERMÉKKATALÓGUS Tartalomjegyzék Tana - Bemutatkozunk S. 4 7 Fertőtlenítő hatású tisztítószerek S. 8 12 Padlóápoló- és tisztítórendszerek S. 14 26 Szanitertisztítószerek S. 28 34 Napi- és általános tisztítószerek

Részletesebben

Általános tisztítószer, márvány és kerámia felületek kezelésére - Professzionális használatra

Általános tisztítószer, márvány és kerámia felületek kezelésére - Professzionális használatra ICS MARMO Általános tisztítószer, márvány és kerámia felületek kezelésére - Professzionális használatra JELLEMZŐI Biológiailag aktív, foszfátmentes szer. Alkoholalapú termék. Ajánlott kerámia, márvány,

Részletesebben

2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS

2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS 2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS Megoldás az egészséges életmód követőinek! A Bionet minden olyan ember számára megoldást nyújt, aki tudatosan törődik egészségével. Termékeinket kifejezetten Önnek hoztuk létre;

Részletesebben

GÉPJÁRMŰVEK TELJES KÖRŰ TISZTÍTÁSA/ÁPOLÁSA

GÉPJÁRMŰVEK TELJES KÖRŰ TISZTÍTÁSA/ÁPOLÁSA GÉPJÁRMŰVEK TELJES KÖRŰ TISZTÍTÁSA/ÁPOLÁSA A PROFESSZIONÁLIS GÉPJÁRMŰTISZTÍTÁS NÉGY FÁZISA 2 Tartalomjegyzék A professzionális gépjárműtisztítás négy fázisa 2 Tartalomjegyzék 3 4 Tippek és trükkök 5 6

Részletesebben

A RÓLUNK GONDOSKODÓ. bolygó A TEREMTETT VILÁG TISZTELETE ÉS AZ EMBER FELELŐSSÉGE

A RÓLUNK GONDOSKODÓ. bolygó A TEREMTETT VILÁG TISZTELETE ÉS AZ EMBER FELELŐSSÉGE ásával, lap g. A RÓLUNK GONDOSKODÓ bolygó A TEREMTETT VILÁG TISZTELETE ÉS AZ EMBER FELELŐSSÉGE Ajánlás Tartalomjegyzék Az Úristen vette az embert és Éden kertjébe helyezte, hogy művelje és őrizze. /Teremtés

Részletesebben

Élelmiszeripari katalógus. Élelmiszerhigiénia Fejőház higiénia Vízkezelő vegyszerek Műszaki berendezések Takarító eszközök és munkavédelem

Élelmiszeripari katalógus. Élelmiszerhigiénia Fejőház higiénia Vízkezelő vegyszerek Műszaki berendezések Takarító eszközök és munkavédelem Élelmiszeripari katalógus Élelmiszerhigiénia Fejőház higiénia Vízkezelő vegyszerek Műszaki berendezések Takarító eszközök és munkavédelem TISZTELT ÜGYFELÜNK! Ön a Pentalean Kft. új, Élelmiszeripari katalógusát

Részletesebben

Írisz arcápoló termékcsalád

Írisz arcápoló termékcsalád Írisz arcápoló termékcsalád Az arc bőre természetesen friss benyomást kelt, ha a bőr működése egyensúlyban van. Amennyiben arcbőrünk zsírosodásra hajlamos, nem célszerű egyszerűen zsírtalanítani. Ez az

Részletesebben

721 FESTÉKEK 727 ZSÍRTALANÍTÓK CSOPORT 734 JELÖLÕFESTÉKEK 732 ABLAKMOSÓ 732 HEGESZTÉSI 740 HŰTŐFOLYADÉKOK 740 RENDSZER 742 FELSZÍVÓ-

721 FESTÉKEK 727 ZSÍRTALANÍTÓK CSOPORT 734 JELÖLÕFESTÉKEK 732 ABLAKMOSÓ 732 HEGESZTÉSI 740 HŰTŐFOLYADÉKOK 740 RENDSZER 742 FELSZÍVÓ- 708 OLVASZTÓTÉGE- LYEK 716 KINYOMÓPISZ - TOLYOK ÉS PASZTÁK 721 FESTÉKEK Oldal.......................662 Oldal.......................662 Oldal.......................663 727 ALKATRÉSZ - MOSÓK 727 ZSÍRTALANÍTÓK

Részletesebben

horse products Táplálékkiegészítők és ápolási termékek lovaknak

horse products Táplálékkiegészítők és ápolási termékek lovaknak horse products Táplálékkiegészítők és ápolási termékek lovaknak Légúti termékek 4 Fokhagyma termékek 6 Istálló fertőtlenítők 7 Patairhagyulladás - Laminitis 8 Hámsérülések, elsősegély 9 Csüdsömör 12 Pata

Részletesebben

Tisztító- és ápolószerek. Kéz. Bőr. Legjobb szolgáltatás

Tisztító- és ápolószerek. Kéz. Bőr. Legjobb szolgáltatás Tisztító- és ápolószerek. Kéz. Bőr. Legjobb szolgáltatás biztonsággal tegee-rumler A tegee-rumler rendelkezik a DIN EN ISO 9001 szabvány szerinti tanúsítással. A technika legfrissebb állása szerinti tisztítószereket

Részletesebben

ROTEX KFT. Cím: 8600 Siófok, Fı u. 174-176 Tel.: 84/769-032 http://www.rotexkft.hu KATALÓGUS POKER KONCENTRÁLT MOSÓSZER

ROTEX KFT. Cím: 8600 Siófok, Fı u. 174-176 Tel.: 84/769-032 http://www.rotexkft.hu KATALÓGUS POKER KONCENTRÁLT MOSÓSZER 1. TERMÉK KATALÓGUS KÜLSİMOSÁS ANYAGAI: POKER KONCENTRÁLT MOSÓSZER Magas koncentrációjú mosószer, gyorsan és mélyen tisztítja a legmakacsabb szennyezıdéseket is, kiváló zsíroldó hatásának köszönhetıen.

Részletesebben

EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKEK. NATURA SIBERICA a versenytársak előtt. Adaptogén gyógynövények

EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKEK. NATURA SIBERICA a versenytársak előtt. Adaptogén gyógynövények EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKEK A NATURA SIBERICA a világon egyedülállóan a szibériai fenyőmag olaját használja fel minden termékük alapjaként. A bázisolaj hatékonyan ötvözi a többi növényi összetevő értékes hatóanyagát,

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS KIVÁLÓ TERMÉKEK AZ EXKLUZÍV TERMÉSZETES KŐ, MŰKŐ ÉS KERÁMIA FELHASZNÁLÓINAK. Tisztítás Védelem Ápolás

TERMÉKKATALÓGUS KIVÁLÓ TERMÉKEK AZ EXKLUZÍV TERMÉSZETES KŐ, MŰKŐ ÉS KERÁMIA FELHASZNÁLÓINAK. Tisztítás Védelem Ápolás TERMÉKKATALÓGUS KIVÁLÓ TERMÉKEK AZ EXKLUZÍV TERMÉSZETES KŐ, MŰKŐ ÉS KERÁMIA FELHASZNÁLÓINAK Tisztítás Védelem Ápolás www.moellerstonecare.eu www.flemann.com A kőápolás feladatai Tisztítás Védelem Ápolás

Részletesebben

ÉLELMISZEREK, HÁZTARTÁSI ÉS VEGYI ÁRUK. 150 g

ÉLELMISZEREK, HÁZTARTÁSI ÉS VEGYI ÁRUK. 150 g ÉLELMISZEREK, HÁZTRTÁSI ÉS VEGYI ÁRUK ÁSVÁNYVIZEK ÜÍTŐITLOK TEÁK KÁVÉK TEJEK KKÓ KEKSZEK ÉTKÉSZLETEK UKRÁSZTI TERMÉKEK ELOHTÓ TÁLK ÉS EVŐESZKÖZÖK KÉZTÖRLŐK ZSEKENŐK EÜ PPÍROK ÉS EÜ PPÍR RENSZEREK SOMGOLÓK

Részletesebben

ÁLTALÁNOS IPARI KATALÓGUS EZER ÉS EGY JÓ MEGOLDÁS

ÁLTALÁNOS IPARI KATALÓGUS EZER ÉS EGY JÓ MEGOLDÁS ÁLTALÁNOS IPARI KATALÓGUS EZER ÉS EGY JÓ MEGOLDÁS TISZTÍTÓSZEREK / KENŐANYAGOK / KORRÓZIÓVÉDELMI TERMÉKEK / FESTÉKEK / HEGESZTÉSI SEGÉDANYAGOK / TÖMÍTŐK RAGASZTÓK / SPECIÁLIS TERMÉKEK / KIEGÉSZÍTŐK A CRC

Részletesebben

Dr. Organic termékcsalád

Dr. Organic termékcsalád Dr. Organic termékcsalád Filozófia: Ép testben ép lélek Az egészségnek és a jó közérzetnek ez a holisztikus megközelítése garantálja, hogy ami a testünkre kerül az ugyan olyan tiszta, mint ami bekerül

Részletesebben

Martina Gebhardt. A legtermészetesebb natúrkozmetikum

Martina Gebhardt. A legtermészetesebb natúrkozmetikum A legtermészetesebb natúrkozmetikum Naturkosmetik GmbH a világon az egyetlen natúrkozmetikumokat gyártó cég, melynek kivétel nélkül minden terméke Demeter-minősítéssel rendelkezik. A cég alapítója, az

Részletesebben

A víz újrahasznosítása környezetbarát és gazdaságos megoldás.

A víz újrahasznosítása környezetbarát és gazdaságos megoldás. A víz újrahasznosítása A víz újrahasznosítása környezetbarát és gazdaságos megoldás. A gépjárműmosó berendezésekben, valamint ipari magasnyomású mosásnál keletkező szennyezett víz visszanyerése, ill. kezelése

Részletesebben

LÉGY KIVÁLASZTOTT A VÁLASZTHATÓ CÉLOKNAK KÖSZÖNHETÔEN, SELECTIVE-NEK (KIVÁLASZTOTTNAK) LENNI JÓ. A LEGJOBB MÓDSZER ARRA, HOGY TUDÁSODAT

LÉGY KIVÁLASZTOTT A VÁLASZTHATÓ CÉLOKNAK KÖSZÖNHETÔEN, SELECTIVE-NEK (KIVÁLASZTOTTNAK) LENNI JÓ. A LEGJOBB MÓDSZER ARRA, HOGY TUDÁSODAT LÉGY KIVÁLASZTOTT A VÁLASZTHATÓ CÉLOKNAK KÖSZÖNHETÔEN, SELECTIVE-NEK (KIVÁLASZTOTTNAK) LENNI JÓ. A LEGJOBB MÓDSZER ARRA, HOGY TUDÁSODAT TAPASZTALATOKON KERESZTÜL GYARAPÍTSD. A Selective Professional márka

Részletesebben

CLEAN UP KAROTIN MANDULA HYALURON. GOLD 24 Ka AHA VITA DERMA AKNE ANTICELLULITE MILK & HONEY

CLEAN UP KAROTIN MANDULA HYALURON. GOLD 24 Ka AHA VITA DERMA AKNE ANTICELLULITE MILK & HONEY H CLEAN UP alapos bőrtisztítás CAMOMILE SENSITIVE az érzékeny bőr gyengéd és teljes körű ápolása KAROTIN a bőr regenerálása, ápolása harminc év felett MANDULA a száraz és fáradt bőr ápolása HYALURON a

Részletesebben