J e g y z ı k ö n y v

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J e g y z ı k ö n y v"

Átírás

1 J e g y z ı k ö n y v Készült: Kuncsorba Községi Önkormányzat Képviselı-testületének február 25-i rendes ülésén. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme Jelen vannak: Rédai János polgármester, Ács Gyuláné, Bana Lajosné, Gelléné Tokai Erzsébet képviselık Hegedős László jegyzı, Pozsa Sándorné gazdaságvezetı. Rédai János: köszönti a megjelent képviselıket, Hegedős László jegyzıt, Pozsa Sándorné gazdaságvezetıt, Vesze Sándort a Kuncsorbai Polgárır Egyesület elnökét. Megállapítja, hogy az 5 fı képviselıbıl 4 fı jelen van, így az ülés határozatképes, s azt megnyitja. Az alábbi napirendi pontokat javasolja elfogadni. 1. Elıterjesztés Kuncsorba Község Önkormányzata évi költségvetési elıirányzatainak megállapítására Elıterjesztı: Rédai János polgármester Szakelıadó: Pozsa Sándorné gazdaságvezetı 2. Elıterjesztés a KEOP-1.1.1/C/ azonosító számú A Szolnoki Térségi Hulladékgazdálkodási Rendszer fejlesztése eszközbeszerzésekkel címő projekt, pályázat indításához szükséges intézkedésekrıl Elıterjesztı: Rédai János polgármester Szakelıadó: Hegedős László jegyzı 3. Elıterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Parlagfő-mentesítési Alap pályázat benyújtásáról Elıterjesztı: Rédai János polgármester Szakelıadó: Hegedős László jegyzı 4. Elıterjesztés a Csorba Kupa elıkészítésére Elıterjesztı: Rédai János polgármester Szakelıadó: Vesze László mőszaki fıelıadó Szavazásra bocsátja a napirendet, melyet a jelenlévı 4 elfogadott. képviselı 4 igen szavazattal

2 2 11/2014.(II.25.) sz. önkormányzati határozat A napirendi pontok elfogadásáról Kuncsorba Községi Önkormányzat Képviselı-testülete az ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadta el: 1. Elıterjesztés Kuncsorba Község Önkormányzata évi költségvetési elıirányzatainak megállapítására Elıterjesztı: Rédai János polgármester Szakelıadó: Pozsa Sándorné gazdaságvezetı 2 Elıterjesztés a KEOP-1.1.1/C/ azonosító számú A Szolnoki Térségi Hulladékgazdálkodási Rendszer fejlesztése eszközbeszerzésekkel címő projekt, pályázat indításához szükséges intézkedésekrıl Elıterjesztı: Rédai János polgármester Szakelıadó: Hegedős László jegyzı 3 Elıterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Parlagfő-mentesítési Alap pályázat benyújtásáról Elıterjesztı: Rédai János polgármester Szakelıadó: Hegedős László jegyzı 4 Elıterjesztés a Csorba Kupa elıkészítésére Elıterjesztı: Rédai János polgármester Szakelıadó: Vesze László mőszaki fıelıadó Errıl értesülnek: 1.) Rédai János polgármester helyben 2.) Hegedős László jegyzı helyben 3.) Képviselı-testület tagjai helyben 4.) Irattár Interpellációk: nem érkezett közérdekő kérdés, bejelentés. Polgármesteri tájékoztató: A két ülés között tett fontosabb eseményekrıl január16-án Budapesten részt vett a TÖOSZ Konferencián. Január 17-én részt vett Szolnokon a Megyei Operatív Program tervezésével kapcsolatos értekezleten. Január 23-án Budapesten egyeztetést folytatott az ivóvízminıség-javító program jelenlegi állásáról. Január 30-án a Tiszamenti LEADER Közhasznú Egyesület elnökségi ülésen vett részt. Február 3-án részt vett Törökszentmiklóson a kistérségi operatív program egyeztetésén. Február 11-én a Kuncsorbai Óvodai Társulás ülésén vett részt. Február 15-én óvodai farsangi ünnepségén vett részt.

3 3 Február 17-én a Törökszentmiklósi Munkaügyi Központban egyeztetést folytatott az Impulzus Egyesülettel. Február 18-án Szolnokon részt vett a Hulladékgazdálkodási Társulás ülésén. Február 20-án részt vett az Integrált Közösségi Térben rendezett észak-alföldi régió operatív program tájékoztatásán. Február 21-én Jegyzı Úrral közösen a CIB Banknál megszüntettük a számlavezetésünket. Február 21-én a Magyar Államkincstárhoz újból benyújtottuk az óvoda pályázatot. Március 6-ig kell benyújtani a pályázatot a Belügyminisztériumhoz az adósságkonszolidációban részt nem vett önkormányzatok fejlesztésére. A támogatás mértéke lakosság arányosan fı lakosságszám közötti település esetén forint. A támogatási kérelmet az ebr42 rendszeren kell rögzíteni. Dr. Heitler Csongor háziorvos a mai napon levélben közölte, hogy a Tiszatenyı praxisát is meg kívánja vásárolni és ehhez a Képviselı-testület hozzájárulását kéri. Most nem döntünk benne, elıször egyeztetünk dr. úrral. Szavazásra bocsátja a tájékoztatót, melyrıl a jelenlévı 4 képviselı 4 igen szavazattal az alábbi határozatot hozza: 12/2014/II.25./önkormányzati határozat: Polgármesteri tájékoztató elfogadásáról Kuncsorba Község Önkormányzat Képviselı-testülete tárgyalta a polgármesteri tájékoztatót, melyet elfogadott. Errıl értesülnek: 1.) Rédai János polgármester helyben 2.) Hegedős László jegyzı helyben 3.) Képviselı-testület tagjai helyben 4.) Irattár I. Napirend: Elıterjesztés Kuncsorba Község Önkormányzata évi költségvetési elıirányzatainak megállapítására Ács Gyuláné: A Pénzügyi Ügyrendi és Szociális Bizottsága megtárgyalta az elıterjesztést, melyet javasolt a testületnek elfogadásra. Rédai János: A költségvetés meghatározza az egész évi munkánkat. Megköszöni Pozsa Sándorné gazdaságvezetınek és munkatársainak a részletes elıterjesztést. Reális költségvetés e Ft forráshiánnyal van a költségvetés tervezve. A magas költségvetés az óvoda társulás miatt van. Azért ilyen sok a bevételünk, hiszen a társulás költségvetése is itt van megtervezve.

4 4 Pozsa Sándorné: Duplája a költségvetési elıirányzat a tavalyinak. Az óvodának külön bankszámlája van. Megjöttek a nettó finanszírozási őrlapok ez alapján kapjuk a finanszírozást azon rajta van, hogy mennyi az, amit az óvodai dolgozók után kell az államhoz befizetni. Az elıirányzat őrlapról látjuk, hogy mennyi a havi elıirányzata, a kettı különbözetét most is átutaltuk az óvoda számlájára. Rédai János:. Ebbıl látjuk, mennyi az óvodai társulásé. Igyekszünk, hogy ez az e Ft év végére lenullázódjon. Év közben továbbra is nagyfokú takarékosságra kell törekednünk. Alapnormatívánk a tavalyi évhez képest 1,5 millió Ft-tal kevesebb. Példaként említi, hogy tavaly a temetıre kaptunk 600 e Ft-ot, idén 100 e Ft-ot. A pedagógusokat érintı béremelés 75 %-át fedezte le a normatíva. 25 %-át kell az önkormányzatnak hozzátennie. Hegedős László: Amíg nem feladatfinanszírozás volt, az óvodai neveléshez lényegesen többet kellett az önkormányzatnak hozzátennie. 60 %-át fedezte le és 40 % terhelt bennünket. Rédai János: További példaként a gyermekélelmezésnél is másképp történik a finanszírozás, mint a tavalyi évben. Akkor 102 e Ft volt gyermekenként, most pluszként kellett igényelni. Pozsa Sándorné: Tényleges bekerülési költség alapján kapjuk és azzal el is kell számolni. Bana Lajosné: Lefedi a normatíva? Pozsa Sándorné: Lefedi 100 %-osan, de például most az óvodánál, -amit jeleztem is a vezetı óvónınek- az elmúlt évben megigényeltük a normatívát az adatok alapján, de most úgy néz ki, esetükben vissza kell fizetni valamennyit belıle. Kevesebb lett az étkezési nap. Tényleges étkezési napokat vesz figyelembe, ez alapján finanszírozza a költségeket tıl bankváltás volt. Kéri a képviselıket, hogy a lakosságot tájékoztassák, hogy senki ne fizessen régi CIB Bankos csekkjére. Rédai János: Minden évben volt folyószámla hitelünk. Jelenleg nincs. Biztonsági tartalékunk nincs. Igénybe kell venni, hogy likviditási gondok ne legyenek. Hegedős László: Addig el sem tudjuk indítani, amíg az önkormányzat költségvetése elfogadásra nem került. Lényegesen kevesebb, 1-1,5 millió Ft körül lesz, amit tartalékként fogunk tudni kezelni. Ígéret van az OTP részérıl, hogy a civil szervezetek, akiket az önkormányzat likvidhitelébıl támogattunk, most kérhetnek az OTP-tıl likvidhitelt, önkormányzati kezességvállalás mellett. Ez nem terhel bennünket. Gelléné Tokai Erzsébet: A civil szervezeteknek meddig van lehetıségük kérni a likvidhitelt? Hegedős László: Éven belül. Rédai János: szavazásra bocsátja rendeletet, melyrıl a jelenlévı 4 képviselı 4 igen szavazattal az alábbi rendeletet alkotja:

5 5 Kuncsorba Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2/2014.(II.26.) önkormányzati rendelete Kuncsorba Község Önkormányzat Önkormányzatának évi költségvetésérıl Kuncsorba Község Önkormányzat Képviselı-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés d) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következıket rendeli el: 1. A rendelet hatálya I. FEJEZET ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. A rendelet hatálya a Képviselı-testületre, annak bizottságára, a Közös Önkormányzati Hivatalra és az Önkormányzat irányítása alá tartozó költségvetési szervekre (intézményekre) terjed ki. II. FEJEZET RÉSZLETES RENDELKEZÉSEK 2. A költségvetés bevételei és kiadásai 2. (1) A képviselı-testület az önkormányzat évi Költségvetési bevételét Költségvetési kiadását Egyenlegét eft fıösszeggel eft fıösszeggel 0 eft hiánnyal állapítja meg. (2) Az (1) bekezdésben megállapított költségvetési bevételek forrásonkénti, a költségvetési kiadások jogcímenkénti megoszlását önkormányzati szinten, továbbá a finanszírozási célú mőveletek bevételeit és kiadásait a rendelet 3. melléklete alapján határozza meg a Képviselı-testület. (3) A mőködési és felhalmozási célú bevételi és kiadási elıirányzatok mérlegszerő bemutatását önkormányzati szinten a rendelet 5. melléklete részletezi. (4) A normatív hozzájárulásokat jogcímenként a Képviselı-testület a rendelet 4. melléklete alapján hagyja jóvá.

6 6 3. A költségvetés részletezése 3. (1) Kuncsorba Község Önkormányzata évi hitelállományát és törlesztésének alakulását lejárat és eszközök szerint a 9. sz. melléklet részletezi. (2) Az önkormányzat saját bevételeinek részletezését az adósságot keletkeztetı ügyletbıl származó tárgyévi fizetési kötelezettség megállapításához a 10. melléklet tartalmazza. (3) Az önkormányzat költségvetésében szereplı beruházások kiadásainak beruházásonkénti részletezését a 6. melléklet szerint határozza meg. (4) Az önkormányzat költségvetésében szereplı felújítások kiadásait felújításonként a 6. melléklet szerint részletezi. (5) Az EU-s támogatással megvalósuló programokat és projekteket, valamint az önkormányzaton kívül megvalósuló projektekhez való hozzájárulást a 7. melléklet szerint hagyja jóvá. (6) A 2. (2) bekezdésében megállapított önkormányzati bevételek és kiadások megoszlását, az éves létszám elıirányzatot és a közfoglalkoztatottak létszámát feladatonként a 1. mellékletek szerint határozza meg. (7) A finanszírozási célú pénzügyi mőveletekkel kapcsolatos hatásköröket a képviselı-testület fenntartja magának. 4. Engedélyezett álláshelyek alakulása 4. (1) A Képviselı-testület az Önkormányzat által évben engedélyezett létszámát a) január 1-jétıl: 2,00 fıben állapítja meg. b) A közfoglalkoztatottak létszám-elıirányzata: 6 fı. 5. A költségvetés végrehajtásának szabályai 5. (1) Az önkormányzati szintő költségvetés végrehajtásáért a polgármester, a könyvvezetéssel kapcsolatos feladatok ellátásáért a jegyzı a felelıs. (2) A költségvetési hiány csökkentése érdekében évközben folyamatosan figyelemmel kell kísérni a kiadások csökkentésének és a bevételek növelésének lehetıségeit. (3)A Képviselı-testület a nyilvántartott és eredménytelen behajtási intézkedés után is fennálló követelések leírása engedélyezésének hatásköreit az alábbiak szerint határozza meg: a) 100 e Ft alatt a jegyzı és a polgármester engedélyezi b) 100 e Ft felett a Képviselı-testület engedélyezi. (4)A (3) bekezdésben szereplı értékhatár értelmezésénél az éven túli követelések adósonként számítandók.

7 7 (5) Likvid hitel igénybevételét szükség szerint engedélyezheti a Képviselıtestület, amely hitel igénybevétele a mindenkori pénzügyi szükségletek függvényében történhet. (6) A Képviselı-testület a költségvetési egyensúly megırzése, valamint a minimális hitelfelvétel érdekében az alábbi intézkedéseket rendeli el: a) A zárszámadási rendelet hatálybalépéséig a várható pénzmaradvány terhére további kötelezettség nem vállalható. b) E rendelet mellékletében meghatározott kiadási elıirányzatok nem léphetık túl, azokra többletkötelezettség nem vállalható. c) Fedezet hiányában vállalt, ellenjegyzés nélküli kötelezettségvállalásból adódó kifizetés nem történhet. d) A fejlesztési és felújítási feladatok csak a teljes források támogatások, átvett pénzeszközök, fejlesztési bevételek biztosítása esetén indíthatók. 6. Az elıirányzatok módosítása 6. (1) Az önkormányzat bevételeinek és kiadásainak módosításáról, a kiadási elıirányzatok közötti átcsoportosításról a képviselı-testület dönthet. (2) A költségvetési szervek bevételi és kiadási elıirányzatai saját hatáskörben módosíthatók, a kiadási elıirányzatok egymás között átcsoportosíthatók. A polgármester a saját hatáskörben végrehajtott módosításokról, átcsoportosításokról a Képviselı-testületet harminc napon belül tájékoztatja. (3) A költségvetési szerv a kiemelt elıirányzatok között átcsoportosítást hajthat végre, azonban az nem irányulhat a személyi juttatások elıirányzatának növelésére, kivéve, ha az irányító szerv azt engedélyezi az elıirányzatok jóváhagyásakor még nem ismert jogszabályváltozás miatt. A költségvetési szerv alaptevékenysége körében szellemi tevékenység szerzıdéssel, számla ellenében történı igénybevételére szolgáló kiadási elıirányzat csak a személyi juttatások terhére növelhetı. (4) Amennyiben az önkormányzat év közben a költségvetési rendelet készítésekor nem ismert többletbevételhez jut, vagy bevételei a tervezettıl elmaradnak, arról a polgármester a Képviselı-testületet tájékoztatja. (5) A bevételi elıirányzat módosításával együtt járó kiadási elıirányzat módosítása tartós kötelezettségvállalást nem jelenthet, és nem járhat együtt többlettámogatási igénnyel. (6) A képviselı-testület - az elsı negyedév leteltével - negyedévenként, de legkésıbb az éves költségvetési beszámoló elkészítésének határidejéig, december 31-ei hatállyal módosítja a költségvetési rendeletét. Ha év közben az Országgyőlés a helyi önkormányzatot érintı módon a hozzájárulások, támogatások elıirányzatait zárolja, azokat csökkenti, törli, az intézkedés kihirdetését követıen haladéktalanul a Képviselı-testület elé kell terjeszteni a költségvetési rendelet módosítását. (7) Az évközben engedélyezett központi pótelıirányzatok felosztásáról a Képviselı-testület dönt a polgármester elıterjesztésében, a költségvetési rendelet egyidejő módosításával. (8) A (7) bekezdésben nem szereplı központi elıirányzatok miatti költségvetési rendelet módosításáról a Képviselı-testület dönt.

8 8 (9) Az egészségügyi alapellátást az Országos Egészségbiztosítási Pénztár közvetlenül finanszírozza. Az e célra tervezett elıirányzat a megkötésre kerülı finanszírozási szerzıdés alapján változhat. 7. A gazdálkodás szabályai 7. (1) Belsı szabályzatban rögzíteni szükséges a mőködéshez, gazdálkodáshoz kapcsolódóan a gazdálkodás vitelét meghatározó szabályokat, a mindenkor érvényes központi szabályozás figyelembe vételével, illetve a szükséges módosításokat végrehajtani. (2) A Közös Önkormányzati Hivatal, valamint a költségvetési szervek az évközi elıirányzat-módosításokról a jegyzı által elrendelt formában kötelesek naprakész nyilvántartást vezeti. 8. A költségvetés végrehajtásának ellenırzése 8. (1) Az önkormányzati költségvetési szervek ellenırzése a belsı kontrollrendszer keretében valósul meg, melynek létrehozásáért, mőködtetésért és továbbfejlesztéséért az önkormányzat esetében a jegyzı, az intézmények esetében az intézményvezetı felelıs. (2) Az önkormányzat a belsı ellenırzés kialakításáról a független belsı ellenır útján gondoskodott. A megfelelı mőködtetésrıl és a függetlenség biztosításáról a jegyzı köteles gondoskodni. III. FEJEZET HATÁLYBA LÉPTETİ RENDELKEZÉSEK 9. Záró rendelkezések 9. Ez a rendelet kihirdetése napján lép hatályba, rendelkezéseit azonban év január 1. napjától kell alkalmazni. Kuncsorba, január 25. Rédai János polgármester Hegedős László jegyzı

9 Megnevezés Sorszám Helyi Önkormányzat évi bér és dologi kiadásai - bevételei kormányzati funkciónként Kiemelt állami és Ár-és Vegyes Zöld Házi Segély és Önkorm.ált. Önk.vagyon Pénzügyi Közfoglalkoztatávilágítás szolg. szolgálat eü sport szolgálatatás nevelés étkeztetés Köz- Községgazd Védınıi Iskola Szabadidı- Könyvtári Óvodai Diák Köztemetı önk. belvízvédelegyőjtés kezelés szolgálat hulladék- terület orvosi szociális igazg. tev. gazdálkodás elszámolások rend.(falunap) kiadások 1 Személyi juttatások Munkaadókat terhelı jár gyógyszer Irodaszer, nyomtatvány könyv folyóirat Hajtó-és kenıanyag Kisértékő tárgyi eszköz Munkaruha, védıruha Szakmai anyagbeszerzés Egyéb anyagbeszerzés Távközlési díjak Vásárolt étkeztetés 0 13 Bérleti díj Gázenergia szolgáltatás Villamosenergia szolgáltatás Víz- és csatornadíjak Szállítás 0 18 Karbantartás, kisjavítás Egyéb üzemel., fenntart. szolg Vásárolt közszolgáltatás Biztosítási szolg ÁHT-n. belülre továbbszlázott ÁHT-n. kívülre továbbszlázott 0 24 Pénzügyi szolgáltatások Vásárolt termékek áfája Szolgáltatások áfa befizetése 0 27 Díjak, egyéb befiz. kötelezett Reklám, propaganda Egyéb dologi kiadások Számlázott szellemi tev Kamatkiadások 0 Dologi kiadások Támogatások intézmény fenntartás civil szervezetek, és egyéb segély Beruházás felújítás beszerzés, építés 0 Kiadások összesen: Intézményi bevételek (helyi adók Összesen

10 10 is) 2 Áfa Támogatások Bevételek összesen: Engedélyezett létszám:

11 2. számú melléklet Címrend Kuncsorbai Községi Önkormányzat évi költségvetéséhez Cím száma Alcím száma Cím/alcím neve I. Helyi Önkormányzat

12 Száma Kuncsorba Község Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE BEVÉTELEK Ezer forintban Jogcímek évi elıirányzat Önkormányzat mőködési támogatásai ( ) Helyi önkormányzatok mőködésének általános támogatása Önkormányzatok egyes köznevelési feladatainak támogatása Önkormányzatok szociális és gyermekjóléti feladatainak támogatása Önkormányzatok kulturális feladatainak támogatása Mőködési célú központosított elıirányzatok 1.6. Helyi önkormányzatok kiegészítı támogatásai Mőködési célú támogatások 2. államháztartáson belülrıl ( ) 2.1. Elvonások és befizetések bevételei 2.2. Mőködési célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések 2.3. Mőködési célú visszatérítendı támogatások, kölcsönök visszatérülése 2.4. Mőködési célú visszatérítendı támogatások, kölcsönök igénybevétele 2.5. Egyéb mőködési célú támogatások bevételei - Helyi és nemzetiségi önkormányzattól pénzalaptól - Elkülönített állami - Társadalombiztosítás pénzügyi alapjától - Központi költségvetési szervtıl EU-s támogatás 3. Felhalmozási célú támogatások államháztartáson belülrıl ( ) ebbıl: kötelezı 3. számú melléklet ebbıl: államigazgatási ebbıl : önként vállalat

13 Felhalmozási célú önkormányzati támogatások Felhalmozási célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések Felhalmozási célú visszatérítendı támogatások, kölcsönök visszatérülése Felhalmozási célú visszatérítendı támogatások, kölcsönök igénybevétele Egyéb felhalmozási célú támogatások bevételei - Helyi és nemzetiségi önkormányzattól pénzalaptól - Elkülönített állami - Társadalombiztosítás pénzügyi alapjától - Központi költségvetési szervtıl EU-s támogatás 4. Közhatalmi bevételek ( ) Helyi adók ( ) Magánszemélyek kommunális adója Iparőzési adó Gépjármőadó Egyéb közhatalmi bevételek (Bírságok, Pótlékok) Mőködési bevételek ( ) Készletértékesítés ellenértéke 5.2. Szolgáltatások ellenértéke Alkalmaztottak térítése Bérleti és lízingdíj Egyéb szolgáltatásokból származó bevétel Közvetített szolgáltatások értéke Tulajdonosi bevételek Ellátási díjak Kiszámlázott általános forgalmi adó Általános forgalmi adó visszatérítése 5.8. Kamatbevételek Egyéb pénzügyi mőveletek bevételei Egyéb mőködési bevételek

14 14 6. Felhalmozási bevételek ( ) 6.1. Immateriális javak értékesítése 6.2. Ingatlanok értékesítése 6.3. Egyéb tárgyi eszközök értékesítése 6.4. Egyéb felhalmozási célú bevétel Önkormányzat sajátos felhalmozási és tıkejellegő bevétele Pénzügyi befektetésekbıl származó bevétel - Önkormányzati vagyon bérleti és lízingdíj bevétele Mőködési célú átvett pénzeszközök ( ) Mőködési célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések ÁHn kívülrıl Mőködési célú visszatérítendı támogatások, kölcsönök visszatér. ÁH-n kívülrıl Egyéb mőködési célú átvett pénzeszköz Felhalmozási célú átvett pénzeszközök ( ) Felhalm. célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések ÁHn kívülrıl Felhalm. célú visszatérítendı támogatások, kölcsönök visszatér. ÁH-n kívülrıl Egyéb felhalmozási célú átvett pénzeszköz KÖLTSÉGVETÉSI BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (1+ +8) Hitel-, kölcsönfelvétel államháztartáson kívülrıl ( ) Hosszú lejáratú hitelek, kölcsönök felvétele Likviditási célú hitelek, kölcsönök felvétele pénzügyi vállalkozástól Rövid lejáratú hitelek, kölcsönök felvétele Belföldi értékpapírok bevételei ( )

15 Forgatási célú belföldi értékpapírok beváltása, értékesítése Forgatási célú belföldi értékpapírok kibocsátása Befektetési célú belföldi értékpapírok beváltása, értékesítése Befektetési célú belföldi értékpapírok kibocsátása Maradvány igénybevétele ( ) Elızı év költségvetési maradványának igénybevétele Elızı év költségvetési maradványának igénybevétele mőködési Elızı év költségvetési maradványának igénybevétele felhalmozási Elızı év vállalkozási maradványának igénybevétele Belföldi finanszírozás bevételei 13. ( ) Államháztartáson belüli megelılegezések Államháztartáson belüli megelılegezések törlesztése Betétek megszüntetése Külföldi finanszírozás bevételei 14. ( ) Forgatási célú külföldi értékpapírok beváltása, értékesítése Befektetési célú külföldi értékpapírok beváltása, értékesítése Külföldi értékpapírok kibocsátása Külföldi hitelek, kölcsönök felvétele Adóssághoz nem kapcsolódó 15. származékos ügyletek bevételei FINANSZÍROZÁSI BEVÉTELEK 16. ÖSSZESEN: ( ) 17. BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (9+16) Kiadások 1. Mőködési költségvetés kiadásai ( ) Személyi juttatások

16 Munkaadókat terhelı járulékok és szociális hozzájárulási adó Dologi kiadások Ellátottak pénzbeli juttatásai Egyéb mőködési célú kiadások Elvonások és befizetések Visszatérítendı támogatások, kölcsönök nyújtása ÁHn belülre Visszatérítendı támogatások, kölcsönök törlesztése ÁH-n belülre Egyéb mőködési célú támogatások ÁH-n belülre - Visszatérítendı támogatások, kölcsönök nyújtása ÁHn kívülre - Árkiegészítések, ártámogatások Kamattámogatások Egyéb mőködési célú támogatások államháztartáson kívülre Felhalmozási költségvetés kiadásai ( ) Beruházások Önkormányzati forrásból megvalósuló beruházási kiadások EU-s forrásból finanszírozott támogatással megvalósuló programok, projektek kiadásai EU-s forrásból finanszírozott támogatással megvalósuló programok, projektek önkormányzati hozzájárulásának kiadásai - Hazai forrásból finanszírozott támogatással megvalósuló programok, projektek kiadásai - Hazai forrásból finanszírozott támogatással megvalósuló programok, projektek önkormányzati hozzájárulásának kiadásai hozzájárulásának kiadásai 2.2. Felújítások 2.3. Egyéb felhalmozási kiadások

17 Visszatérítendı támogatások, kölcsönök nyújtása ÁH-n belülre Visszatérítendı támogatások, kölcsönök törlesztése ÁH-n belülre Egyéb felhalmozási célú támogatások ÁH-n belülre Visszatérítendı támogatások, kölcsönök nyújtása ÁH-n kívülre Lakástámogatás Egyéb felhalmozási célú támogatások államháztartáson kívülre 3. Tartalékok ( ) 3.1. Mőködési tartalék Általános tartalék Céltartalék 3.2. Felhalmozási tartalék Általános tartalék Céltartalék 4. KÖLTSÉGVETÉSI KIADÁSOK ÖSSZESEN (1+2+3) Hitel-, kölcsöntörlesztés 5. államháztartáson kívülre ( ) 5.1. Hosszú lejáratú hitelek, kölcsönök törlesztése 5.2. Likviditási célú hitelek, kölcsönök törlesztése pénzügyi vállalkozásnak 5.3. Rövid lejáratú hitelek, kölcsönök törlesztése Belföldi értékpapírok kiadásai ( ) Forgatási célú belföldi értékpapírok vásárlása Forgatási célú belföldi értékpapírok beváltása Befektetési célú belföldi értékpapírok vásárlása Befektetési célú belföldi értékpapírok beváltása Belföldi finanszírozás kiadásai ( ) Államháztartáson belüli megelılegezések folyósítása Államháztartáson belüli megelılegezések visszafizetése

18 Pénzeszközök betétként elhelyezése 7.4. Pénzügyi lízing kiadásai 8. Külföldi finanszírozás kiadásai ( ) 8.1. Forgatási célú külföldi értékpapírok vásárlása 8.2. Befektetési célú külföldi értékpapírok beváltása 8.3. Külföldi értékpapírok beváltása 8.4. Külföldi hitelek, kölcsönök törlesztése 9. FINANSZÍROZÁSI KIADÁSOK ÖSSZESEN: ( ) 10. KIADÁSOK ÖSSZESEN: (4+9) KÖLTSÉGVETÉSI BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK EGYENLEGE Ezer forintban Költségvetési hiány, többlet ( költségvetési bevételek 9. sor - költségvetési kiadások 4. sor) (+/-) FINANSZÍROZÁSI BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK EGYENLEGE Ezer forintban 1. Finanszírozási mőveletek egyenlege ( ) +/ Finanszírozási bevételek bıl: Mőködési célú finanszírozási bevételek Felhalmozási célú finanszírozási bevételek 1.2. Finanszírozási kiadások bıl: Mőködési célú finanszírozási kiadások Felhalmozási célú finanszírozási kiadások 0 0

19 évi normatív hozzájárulások és normatív, kötött felhasználású támogatások 4. számú melléklet

20 20 Kód a.) Jogcím Megnevezés Önkormányzati hivatal mőködésének támogatása átlag, illetve mutató évi Fajlagos összeg (Ft/fı) érték összesen (Ft) 0, I.1b.) Település-üzemeltetéshez kapcsolódó feladatellátása összesen Zöldterület- gazdálkodással kapcsolatos feladatok Közvilágítás fenntartásának támogatása Köztemetı fenntartással kapcsolatos feladatok támogatása Közutak fenntartásának támogatása Iparőzési adó miatti korrekció 0 Egyéb kötelezı önkormányzati feladatok támogatása Települési önkormányzatok nyilvános könyvtári és közmővelıdési feladatainak támogatása II.1.1.) Óvodai pedagógusok elismert létszáma 8 hóra 10, Óvodai pedagógusok elismert létszáma 4 hóra 9, Óvodai kisegítık létszámára 12 hóra 7, Óvoda pszichológus Óvodai mőködésre 8 hóra 107, Óvodai mőködésre 4 hóra 101, Óvodai támogatás III.2 Pénzbeni szociális juttatások III.3. Kitelepülsek szociális feladatainak támogatása III.5 a.) Gyermek étkezés 3, III.5.b.) Üzemeletetési étkeztetési támogatása Szociális feladatokhoz kiegészítı támogatás Összesen Kuncsorba Községi Önkormányzat évi költségvetésének mérlegszerő kimutatása 5. számú melléklet Mőködési kiadások Ezer Ft-ban! Helyi adó 7744 Személyi Mőködési ÁFA 199 Járulék 2576

21 21 Intézményi és saját bevétel 2633 Dologi Átengedett bevétel 0 Támogatások Állami támogatás Segély Támogatás értékő Kölcsön nyújtás 0 Átvett pénzeszköz 0 Tartalék 0 Kölcsön törlesztés 0 Hitel törlesztés 0 Pénzmaradvány 0 Költségvetési bef. 0 Költségvetési bef. 0 Összesen: Összesen: Mőködési hiány 780 Felhalmozási kiadások Ezer Ft-ban! Helyi adó 0 Felújítások 0 Felhalmozási ÁFA 0 Intézményi és saját bevétel 220 Beruházások 1000 Átengedett bevétel 0 Pénzeszköz átadás Állami támogatás 0 Kölcsön nyújtás 0 Támogatás értékő 0 Számítógép lizing 0 Átvett pénzeszköz 0 Kölcsön törlesztés 0 Pénzmaradvány 0 Összesen: 220 Összesen: 1000 Felhalmozási hiány -780

22 2014 évi tervezett felhalmozási kiadások 6. számú melléklet Sor-szám Megnevezés évi tervezett összegek (eft) saját erı 1. Idısek nappali ellátó intézményének akadálymentesítése hitel és átvett pénz-eszköz támogatás I. Felhalm. feladatok kötelezettségvállalással össz.: évi tervezett felújítási feladatok Kuncsorba Községi Önkormányzat Sorszám Megnevezés Saját erı Hitel és átv. pénzesz-köz Támogatás 1. nemleges Felújítási kiadások összesen 0 0 0

2014. évi elıirányzat KIADÁSOK

2014. évi elıirányzat KIADÁSOK Költségvetési rendelet őrlapjainak összefüggései: 2014. évi elıirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet 3.

Részletesebben

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet 3. oszlop 12. sor 1. sz.

Részletesebben

2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Sorszám

2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Sorszám B E V É T E L E K 1. melléklet a 2/2015. (II. 19.) önkormányzati rendelethez 1.1. sz. táblázat Csatka község Önkormányzat Ezer forintban 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Bevételi jogcím 1 2

Részletesebben

2015. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2015. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2015. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2015. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2015. évi előirányzat BEVÉTELEK 1.1. sz. melléklet Bevételek táblázat C. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet C. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet

Részletesebben

1. (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: (1) Az Önkormányzat 2014. évi költségvetésének összesített

1. (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: (1) Az Önkormányzat 2014. évi költségvetésének összesített Bakonyság Község Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2015. (V. 12) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 3/2014. (III. 10.) önkormányzati rendeletének módosításáról

Részletesebben

Tiszacsécse község Önkormányzat 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK BEVÉTELE ÉS KIADÁSA B E V É T E L E K

Tiszacsécse község Önkormányzat 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK BEVÉTELE ÉS KIADÁSA B E V É T E L E K Tiszacsécse község Önkormányzat 1.melléklet a 4/2014. (III. 11.) önkormányzati rendelethez 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK BEVÉTELE ÉS KIADÁSA B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Ezer forintban Sorszám Bevételi

Részletesebben

B E V É T E L E K Ezer forintban

B E V É T E L E K Ezer forintban 1.1. melléklet a 2/2014. (II. 28.) önkormányzati rendelethez Lovászpatona Község Önkormányzata 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1. sz. táblázat Sorszám B E V É T E L E K Bevételi jogcím Ezer

Részletesebben

Csernely Községi Önkormányzat évi költségvetésének összevont mérlege

Csernely Községi Önkormányzat évi költségvetésének összevont mérlege 1.1. melléklet a 2/2014.(II.04.) önkormányzati rendelethez 1 Csernely Községi Önkormányzat 2014. évi költségvetésének összevont mérlege B E V É T E L E K 1.. táblázat Ezer forintban Sorszám Bevételi jogcím

Részletesebben

12/2014.NII1.28.1 számú. az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 3/2014.1111.6./szárnú rendeletének módosításáról

12/2014.NII1.28.1 számú. az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 3/2014.1111.6./szárnú rendeletének módosításáról Szendrő Város Önkormányzat Képviselőtestületének 12/2014.NII1.28.1 számú önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 3/2014.1111.6./szárnú rendeletének módosításáról Szendrő

Részletesebben

Győrújbarát Község Önkormányzat2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK 1.1. ÖSSZEVONT melléklet a.../2015. MÉRLEGE (...) önkormányzati rendelethez

Győrújbarát Község Önkormányzat2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK 1.1. ÖSSZEVONT melléklet a.../2015. MÉRLEGE (...) önkormányzati rendelethez Győrújbarát Község Önkormányzat2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK 1.1. ÖSSZEVONT melléklet a.../2015. MÉRLEGE (...) önkormányzati rendelethez 1. sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím 2015. évi Ezer forintban 2015.

Részletesebben

B E V É T E L E K. Ezer forintban. 1. sz. táblázat. Módosított előirányzat. Sorszám Bevételi jogcím. 2014. évi előirányzat

B E V É T E L E K. Ezer forintban. 1. sz. táblázat. Módosított előirányzat. Sorszám Bevételi jogcím. 2014. évi előirányzat 1.1. melléklet a 18/2014 (XI.27.) számú önkormányzati rendelethez Szendrő Város Önkormányzata 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Ezer forintban Sorszám Bevételi

Részletesebben

2015. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2015. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2015. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2015. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2015. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet 3.

Részletesebben

B E V É T E L E K. 1. sz. táblázat Ezer forintban. 2014. évi. Sorszám Bevételi jogcím Eredeti előirányzat. Módosított előirányzat.

B E V É T E L E K. 1. sz. táblázat Ezer forintban. 2014. évi. Sorszám Bevételi jogcím Eredeti előirányzat. Módosított előirányzat. 1.1. melléklet a 15/2015. (V. 22.) önkormányzati rendelethez Kazincbarcika Városi Önkormányzat 2014. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK PÉNZÜGYI MÉRLEGE 1. sz. táblázat Ezer forintban Sorszám Bevételi jogcím Eredeti

Részletesebben

B E V É T E L E K. Bevételi jogcím

B E V É T E L E K. Bevételi jogcím 17/2014. (X. 27.) önkormányzati rendelet 1. mell.,,1.1 mell. az 1/2014. (II.28.) önkorm. rendelethez Szakoly Község Önkormányzat 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1. sz. táblázat Sorszám B E

Részletesebben

1.1. számú melléklet a 14/2014 ( XI.27. ) önkormányzati rendelethez Nagycserkesz Község Önkormányzata 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Ezer forintban Sorszám

Részletesebben

Borsodnádasd Önkormányzat 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE

Borsodnádasd Önkormányzat 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Borsodnádasd Önkormányzat 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1.1. melléklet a.../2014. (...) önkormányzati rendelethez 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Ezer forintban Sor - szám Bevételi jogcím

Részletesebben

B E V É T E L E K. Sorszám Bevételi jogcím 2014. évi előirányzat 2014. évi előirányzat

B E V É T E L E K. Sorszám Bevételi jogcím 2014. évi előirányzat 2014. évi előirányzat 1.1. melléklet a 8/2014.(VI.18.) önkormányzati rendelethez Sokorópátka Község Önkormányzat 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Bevételi jogcím 2014. évi előirányzat

Részletesebben

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2014. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet 3.

Részletesebben

Milota Önkormányzat 2014. ÉVI KIADÁSOK ÉS BEVÉTELEK B E V É T E L E K

Milota Önkormányzat 2014. ÉVI KIADÁSOK ÉS BEVÉTELEK B E V É T E L E K Milota Önkormányzat 1. melléklet a 7/2014. (IX. 29.) önkormányzati rendelethez 2014. ÉVI KIADÁSOK ÉS BEVÉTELEK B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Ezer forintban Sorszám Bevételi jogcím 2014. évi előirányzat

Részletesebben

2013. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2013. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2013. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 10 sora = 2/a. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2/b. számú melléklet 3.

Részletesebben

Kenézlő Községi Önkormányzat 1. számú melléklet a 11/2014. (IX. 12.) önkormányzati rendelethez

Kenézlő Községi Önkormányzat 1. számú melléklet a 11/2014. (IX. 12.) önkormányzati rendelethez Kenézlő Községi Önkormányzat 1. számú melléklet a 11/2014. (IX. 12.) önkormányzati rendelethez 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Ezer forintban Sorszám Bevételi

Részletesebben

Bakonyság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2015. (V. 12.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi zárszámadásáról

Bakonyság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2015. (V. 12.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi zárszámadásáról Bakonyság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2015. (V. 12.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi zárszámadásáról Bakonyság Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

SAJOBABONY VAROS ONKORMANYZATA KEPVISELO-TESTULETENEK 11/2015. (IV.29.) onkormanyzat! rendelete. a 2014. evi penziigyi terv vegrehajtasarol

SAJOBABONY VAROS ONKORMANYZATA KEPVISELO-TESTULETENEK 11/2015. (IV.29.) onkormanyzat! rendelete. a 2014. evi penziigyi terv vegrehajtasarol SAJOBABONY VAROS ONKORMANYZATA KEPVISELO-TESTULETENEK 11/2015. (IV.29.) onkormanyzat! rendelete a 2014. evi penziigyi terv vegrehajtasarol Sajobabony Varos. Onkormanyzatanak Kepviselo-testiilete az Alaptorveny

Részletesebben

2016. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2016. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2016. évi előirányzat BEVÉTELEK 1.1. sz. melléklet Bevételek táblázat C. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet C. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet

Részletesebben

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014.(III.12.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014.(III.12.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014.(III.12.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről 2 Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Bánhorváti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 6/2014. (III. 12.) önkormányzati rendelete

Bánhorváti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 6/2014. (III. 12.) önkormányzati rendelete Bánhorváti Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Hatályos:2014-03-17 -tól Bánhorváti Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Bánhorváti Községi Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Bánhorváti Községi

Részletesebben

Tájékoztató kimutatások, mérlegek Nyékládházi Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K

Tájékoztató kimutatások, mérlegek Nyékládházi Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K Tájékoztató kimutatások, mérlegek Nyékládházi Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE 1. számú tájékoztató tábla B E V É T E L E K Bevételi jogcím 2012. évi 2013.évi 1 2 5 3 1. I. Önkormányzat

Részletesebben

Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2014. évi eredeti BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat C. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet C. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet C. oszlop

Részletesebben

2. melléklet Ellend Községi Önkormányzat 2014. évi költségvetési bevételek előirányzatának teljesítése

2. melléklet Ellend Községi Önkormányzat 2014. évi költségvetési bevételek előirányzatának teljesítése 2. melléklet Ellend Községi Önkormányzat 2014. évi költségvetési bevételek ának teljesítése Megnevezés eredeti Ellend Községi Önkormányzat módosított összege 2 3 4 5 8 01 Helyi önkormányzatok működésének

Részletesebben

Költségvetési rendelet őrlapjainak összefüggései:

Költségvetési rendelet őrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet őrlapjainak összefüggései: 2013. évi eredeti elıirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 10 sora = 2/a. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2/b. számú melléklet

Részletesebben

Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014.(III.12.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014.(III.12.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014.(III.12.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről 2 Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Jánossomorja Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 1/2018. (II. 14.) önkormányzati rendelete

Jánossomorja Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 1/2018. (II. 14.) önkormányzati rendelete Jánossomorja Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2018. (II. 14.) önkormányzati rendelete Jánossomorja Város Önkormányzatának 2018. évi költségvetéséről Jánossomorja Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

B E V É T E L E K. Sorszám Eredeti előirányzat. Bevételi jogcím

B E V É T E L E K. Sorszám Eredeti előirányzat. Bevételi jogcím 1. sz. táblázat Forintban Eredeti Módosított A B C D 1. Önkormányzat működési támogatásai (1.1.+ +.1.6.) 3 190 815 3 977 175 1.1. Helyi önkormányzatok működésének általános támogatása 883 615 883 615 1.2.

Részletesebben

Balajt Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 4/2017.(IV. 27.) önkormányzati rendelete. Balajt Község Önkormányzata évi zárszámadásáról

Balajt Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 4/2017.(IV. 27.) önkormányzati rendelete. Balajt Község Önkormányzata évi zárszámadásáról Képviselő-testületének 4/2017.(IV. 27.) önkormányzati rendelete 2016. évi zárszámadásáról Balajt Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk. (2) bekezdésében meghatározott eredeti

Részletesebben

Jászágó Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (III. 8.) önkormányzati rendelete

Jászágó Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (III. 8.) önkormányzati rendelete Jászágó Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (III. 8.) önkormányzati rendelete Az Önkormányzat költségvetésről szóló 13/2015. (X.6.) rendelettel és a 10/2015. (VII.16) rendelettel módosított

Részletesebben

KUNFEHÉRTÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK

KUNFEHÉRTÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KUNFEHÉRTÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 3/2015. (II.26.) önkormányzati rendelet-tervezete az önkormányzat költségvetéséről szóló 1/2014.(II.14.) önkormányzati rendelet áról Kunfehértó Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Nagyrév Község Önkormányzat 6/2016. (V.31.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi zárszámadásáról

Nagyrév Község Önkormányzat 6/2016. (V.31.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi zárszámadásáról Nagyrév Község Önkormányzat 6/2016. (V.31.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi zárszámadásáról Nagyrév Község Önkormányzata az Államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 91. (1) bekezdésében

Részletesebben

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2014. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2014. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2014. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet 3.

Részletesebben

Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2014. évi eredeti BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat C. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet C. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet C. oszlop

Részletesebben

SÁROSPATAK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 14/2013. (VII. 04.) önkormányzati rendelete

SÁROSPATAK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 14/2013. (VII. 04.) önkormányzati rendelete SÁROSPATAK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 14/2013. (VII. 04.) önkormányzati rendelete Sárospatak Város Önkormányzatának költségvetésérıl szóló 3/2013. (II. 19.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Kunfehértó Község Önkormányzat évi költségvetéséhez. (a Képviselő-testület február 11-i ülésére)

ELŐTERJESZTÉS. Kunfehértó Község Önkormányzat évi költségvetéséhez. (a Képviselő-testület február 11-i ülésére) Kunfehértó Község Polgármestere ELŐTERJESZTÉS Kunfehértó Község Önkormányzat 2015. évi költségvetéséhez (a Képviselő-testület 2015. február 11-i ülésére) Tisztelt Képviselő-testület! Az önkormányzatok

Részletesebben

B E V É T E L E K. 1. melléklet a 7/2016.(V.11.) önkormányzati rendelethez Mád község Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ELŐIRÁNYZAT-MÓDOSÍTÁSA

B E V É T E L E K. 1. melléklet a 7/2016.(V.11.) önkormányzati rendelethez Mád község Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ELŐIRÁNYZAT-MÓDOSÍTÁSA 1. melléklet a 7/26.(V.11.) önkormányzati rendelethez Mád község Önkormányzat 25. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ELŐIRÁNYZAT-MÓDOSÍTÁSA 1. sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím B E V É T E L E K 25.évi 1. Önkormányzat

Részletesebben

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2014. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet 3.

Részletesebben

KIVONAT. Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Képviselő-testületének

KIVONAT. Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Képviselő-testületének KIVONAT Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. A Képviselő-testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi

Részletesebben

Tiszacsécse község Önkormányzat ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK BEVÉTELEI ÉS KIADÁSAI B E V É T E L E K

Tiszacsécse község Önkormányzat ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK BEVÉTELEI ÉS KIADÁSAI B E V É T E L E K Tiszacsécse község Önkormányzat 1. melléklet az 5/2014. (V. 20.) önkormányzati rendelethez 2013. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK BEVÉTELEI ÉS KIADÁSAI B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Ezer forintban Bevételi jogcím

Részletesebben

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2014. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet 3.

Részletesebben

a Kunfehértó Község Önkormányzat 2014. évi költségvetéséhez

a Kunfehértó Község Önkormányzat 2014. évi költségvetéséhez Kunfehértó Község Polgármestere ELŐTERJESZTÉS a Kunfehértó Község Önkormányzat 2014. évi költségvetéséhez (Képviselő-testület 2014. február 13-i ülésére) Tisztelt Képviselő-testület! Az önkormányzatok

Részletesebben

Ugod Község Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1.1. melléklet a.../2019. (...) önkormányzati rendelethez B E V É T E L E K

Ugod Község Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1.1. melléklet a.../2019. (...) önkormányzati rendelethez B E V É T E L E K Ugod Község Önkormányzat 2019. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1.1. melléklet a.../2019. (...) önkormányzati rendelethez 1. sz. táblázat Sorszám B E V É T E L E K Bevételi jogcím 2019. évi előirányzat

Részletesebben

sz. mell. Előirányzat-csoport, kiemelt előirányzat megnevezése. Bevételek

sz. mell. Előirányzat-csoport, kiemelt előirányzat megnevezése. Bevételek 9.1.1. melléklet a /2015 Megnevezés Feladat megnevezése Önkormányzat Kötelező feladatok bevételei, kiadása Száma A Előirányzat-csoport, kiemelt előirányzat megnevezése B Bevételek 1. Önkormányzat működési

Részletesebben

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének 15/2014.(VI.3.) önkormányzati rendelete

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének 15/2014.(VI.3.) önkormányzati rendelete TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének 15/2014.(VI.3.) önkormányzati rendelete Tiszavasvári Város Önkormányzata 2013. évi költségvetéséről szóló 4/2013.(II.15.) önkormányzati rendeletének

Részletesebben

B E V É T E L E K. 1. sz tájékoztató t. Page sz. táblázat. Sorszám Bevételi jogcím

B E V É T E L E K. 1. sz tájékoztató t. Page sz. táblázat. Sorszám Bevételi jogcím B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím A 1. Önkormányzat működési támogatásai (1.1.+ +.1.6.) 1.1. Helyi önkormányzatok működésének általános támogatása 1.2. Önkormányzatok egyes köznevelési

Részletesebben

Szamostatárfalva Község Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K

Szamostatárfalva Község Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K melléklet a.4/ (VIII.) önkormányzati rendelethez Szamostatárfalva Község Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K sz. táblázat Sorszá m Bevételi jogcím A B C Önkormányzat működési

Részletesebben

Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015. (II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015. (II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015. (II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az

Részletesebben

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 7/2013. (V. 02.) önkormányzati rendelete

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 7/2013. (V. 02.) önkormányzati rendelete Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének 7/2013. (V. 02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 4/2013. (II. 28.) önkormányzati rendelet módosításáról Hangony

Részletesebben

2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE

2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Borsodnádasdi Önkormányzat 1.1. melléklet a... önkormányzati rendelethez 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím 2013. 1 2 3 5 1. I. Önkormányzat

Részletesebben

Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2014. évi eredeti BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat C. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet C. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet C. oszlop

Részletesebben

Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testülete 3557 Bükkszentkereszt, Kossuth út 24 sz. Tel.: 46/ Fax: 46/

Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testülete 3557 Bükkszentkereszt, Kossuth út 24 sz. Tel.: 46/ Fax: 46/ Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testülete 3557 Bükkszentkereszt, Kossuth út 24 sz. Tel.: 46/390-120 Fax: 46/390-305 Jegyzőkönyv Készült Bükkszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

B E V É T E L E K. Ezer forintban. 1. sz. táblázat. Sorszám

B E V É T E L E K. Ezer forintban. 1. sz. táblázat. Sorszám 1 1.1. melléklet a 3/2015. (III. 13.) önkormányzati rendelethez Szakoly Község Önkormányzat 2015. ÉVI SZAKOLY KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1. sz. táblázat Sorszám B E V É T E L E K Bevételi jogcím

Részletesebben

Roma Nemzetiségi Önkormányzat Pápateszér 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K

Roma Nemzetiségi Önkormányzat Pápateszér 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K 1.1. melléklet az 1/2015. (II.11.) önkormányzati határozathoz Roma Nemzetiségi Önkormányzat Pápateszér 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K Ezer forintban Sor-szám Bevételi jogcím

Részletesebben

Sajóhídvég Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (II.11.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Sajóhídvég Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (II.11.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Sajóhídvég Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (II.11.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről Sajóhídvég Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól

Részletesebben

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2012. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2012. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2012. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 10 sora = 2/a. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2/b. számú melléklet 3.

Részletesebben

/2014. (II.10.) ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K

/2014. (II.10.) ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K 1.1. melléklet az 1./2014. (II.10.) önkormányzati rendelethez Káptalantóti Önkormányzat 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Bevételi jogcím 2014. évi előirányzat

Részletesebben

Balajt Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 7/2017.(VI.29.) önkormányzati rendelete

Balajt Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 7/2017.(VI.29.) önkormányzati rendelete a Képviselő-testületének 7/2017.(VI.29.) önkormányzati rendelete a Képviselő-testületének az önkormányzat 2017. évi költségvetéséről szóló 1/2017.(II.16.) önkormányzati rendelet módosításáról ának Képviselő-testülete

Részletesebben

B E V É T E L E K melléklet az 5/2015. (V. 29.) önkormányzati rendelethez Szakoly Község Önkormányzat ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK PÉNZÜGYI MÉRLEGE

B E V É T E L E K melléklet az 5/2015. (V. 29.) önkormányzati rendelethez Szakoly Község Önkormányzat ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK PÉNZÜGYI MÉRLEGE 1.1. melléklet az 5/2015. (V. 29.) önkormányzati rendelethez Szakoly Község Önkormányzat 2014. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK PÉNZÜGYI MÉRLEGE 1. sz. táblázat Ezer forintban Bevételi jogcím Eredeti Módosított Teljesítés

Részletesebben

JÁSZÁGÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT Képviselő-testületének. 3/2016. (III.8.) számú rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

JÁSZÁGÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT Képviselő-testületének. 3/2016. (III.8.) számú rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről JÁSZÁGÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT Képviselő-testületének 3/2016. (III.8.) számú rendelete az önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Jászágó Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk

Részletesebben

Adásztevel Község Önkormányzatának Képviselő-testületének 5/2017.(V.29.) önkormányzati rendelete a évi költségvetése végrehajtásáról

Adásztevel Község Önkormányzatának Képviselő-testületének 5/2017.(V.29.) önkormányzati rendelete a évi költségvetése végrehajtásáról Adásztevel Község Önkormányzatának Képviselő-testületének 5/2017.(V.29.) önkormányzati rendelete a 2016. évi költségvetése végrehajtásáról 2 Adásztevel Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2012. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2012. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 212. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 1 sora = 2/a. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2/b. számú melléklet 3.

Részletesebben

GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a évi pénzügyi terv végrehajtásáról

GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a évi pénzügyi terv végrehajtásáról GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a pénzügyi terv végrehajtásáról Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV.

Részletesebben

E l ı t e r j e s z t é s

E l ı t e r j e s z t é s Kéthely Község Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 8713 Kéthely, Ady Endre u. 1. Ügyiratszám: 1109/2015. 2. számú elıterjesztés E l ı t e r j e s z t é s az Önkormányzat 2014. évi költségvetését megállapító

Részletesebben

1/2013. (II.15.) rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2012. (II. 24.) rendeletének módosításáról

1/2013. (II.15.) rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2012. (II. 24.) rendeletének módosításáról 1/2013. (II.15.) rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 1/2012. (II. 24.) rendeletének módosításáról Pusztaottlaka Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvényének

Részletesebben

Pénzügyi előirányzatok mérlege

Pénzügyi előirányzatok mérlege Remeteszőlős Község Önkormányzat 1.1. melléklet a.../2015. (...) önkormányzati rendelethez Pénzügyi előirányzatok mérlege 1. sz. táblázat Bevételek Ezer forintban Bevételi jogcím Eredeti előirányzat Módosított

Részletesebben

3.. (1) Az önkormányzat 2013. december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: 1..

3.. (1) Az önkormányzat 2013. december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: 1.. Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2014.(IV.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról és a pénzmaradvány jóváhagyásáról Maglóca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

B E V É T E L E K. 1. sz. táblázat Ezer forintban. 2013. évi. Sorszám Eredeti előirányzat. Bevételi jogcím. Módosított előirányzat.

B E V É T E L E K. 1. sz. táblázat Ezer forintban. 2013. évi. Sorszám Eredeti előirányzat. Bevételi jogcím. Módosított előirányzat. 1.1. melléklet a 6/2014. (V. 12.) önkormányzati rendelethez LOVÁSZPATONA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2013. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK PÉNZÜGYI MÉRLEGE 1. sz. táblázat Ezer forintban Eredeti Módosított 1 2 3 4 5 Teljesítés

Részletesebben

BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK TELJESÍTÉSE

BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK TELJESÍTÉSE HETES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2014. (IV.30.) ÖNKORMÁNYZATI R E N D E L E T E AZ ÖNKORMÁNYZAT 2013. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL ÉS PÉNZMARADVÁNYÁRÓL Hetes Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Bakonynána Községi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K

Bakonynána Községi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K Bakonynána Községi Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE 1. melléklet a 8/2013. (VI.28.) rendelethez 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Bevételi jogcím i mód.elői. 1 2 3 3 1. I. Önkormányzat működési

Részletesebben

1/2015. (I.27.) számú rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

1/2015. (I.27.) számú rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről TÁT VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 1/2015. (I.27.) számú rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 23. (1) bekezdésében

Részletesebben

az ellátottak pénzbeli juttatásait az egyéb működési célú kiadásokat

az ellátottak pénzbeli juttatásait az egyéb működési célú kiadásokat Szentkirályszabadja Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/218.(III.1.) önkormányzati rendelete Szentkirályszabadja Község Önkormányzatának 218. évi költségvetéséről Szentkirályszabadja Község Önkormányzat

Részletesebben

Sajószöged Község Önkormányzata Képviselı-testületének 8/2012. (II.23.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetésérıl

Sajószöged Község Önkormányzata Képviselı-testületének 8/2012. (II.23.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetésérıl Sajószöged Község Önkormányzata Képviselı-testületének 8/2012. (II.23.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetésérıl Sajószöged Község Önkormányzata Képviselı-testülete Magyarország

Részletesebben

(2) A Képviselıtestület a kötségvetés fıısszegén belül a kiemelt elıirányzatainak módosított összegét az alábbiakban határozza meg:

(2) A Képviselıtestület a kötségvetés fıısszegén belül a kiemelt elıirányzatainak módosított összegét az alábbiakban határozza meg: Nógrád Község Önkormányzata Képviselı-testületének 5/2015. (IV. 30.) önkormányzati rendelete a Nógrád község 2014. évi költségvetésérıl szóló 3/2014. (II. 25.) önkormányzati rendelet módosításáról Nógrád

Részletesebben

B E V É T E L E K. Ezer forintban. 1. sz. táblázat. Sorszám

B E V É T E L E K. Ezer forintban. 1. sz. táblázat. Sorszám 1.1. melléklet az 1/214. (II. 28.) önkormányzati rendelethez Szakoly Község Önkormányzat 214. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1. sz. táblázat Sorszám B E V É T E L E K Bevételi jogcím Ezer forintban

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat évi költségvetése Konszolidált Bevételek (E Ft)

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat évi költségvetése Konszolidált Bevételek (E Ft) 1. melléklet Pilisszentkereszt Község Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 2/2014.(II.14.) önkormányzati rendelethez Pilisszentkereszt Község Önkormányzat 2014. évi költségvetése Konszolidált

Részletesebben

TISZAÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K

TISZAÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K 1.1. melléklet TISZAÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 27. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K Sorszám Bevételi jogcímek teljesítés %- a 1. Önkormányzat működési támogatásai (1.1.+ +.1.6.)

Részletesebben

Önkormányzat összevont bevételei és kiadásai évi évi eredeti módosított BEVÉTELEK MEGNEVEZÉSE előirányzat előirányzat

Önkormányzat összevont bevételei és kiadásai évi évi eredeti módosított BEVÉTELEK MEGNEVEZÉSE előirányzat előirányzat Önkormányzat összevont bevételei és kiadásai ezer Ft-ban 2015. évi 2015. évi eredeti módosított BEVÉTELEK MEGNEVEZÉSE ssz. 01 B111 Helyi önkormányzatok működésének általános támogatása 98 433 98 433 02

Részletesebben

2.. 3.. (1) Az önkormányzat 2013. december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: 1..

2.. 3.. (1) Az önkormányzat 2013. december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: 1.. Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2014.(V.5) önkormányzati rendelete az önkormányzat zárszámadásáról és a pénzmaradvány jóváhagyásáról Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Tolna Város Önkormányzatának évi összevont mérlege. Ft-ban évi terv Állami feladatok. Sorszám. Bevételi jogcímek. Kötelező feladatok

Tolna Város Önkormányzatának évi összevont mérlege. Ft-ban évi terv Állami feladatok. Sorszám. Bevételi jogcímek. Kötelező feladatok Tolna Város Önkormányzatának 2017. évi összevont mérlege Bevételi jogcímek Kötelező Önként vállalt Állami 1. sz. melléklet 1 1. Önkormányzatok működési támogatása 543 276 116 543 276 116 2 Helyi önkormányzatok

Részletesebben

Sajóhídvég Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2014. (V.5.) önkormányzati rendelete a évi zárszámadásról

Sajóhídvég Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2014. (V.5.) önkormányzati rendelete a évi zárszámadásról Sajóhídvég Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2014. (V.5.) önkormányzati rendelete a 2013. évi zárszámadásról Sajóhídvég Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében

Részletesebben

B1-B7. Költségvetési bevételek

B1-B7. Költségvetési bevételek B1-B7. Költségvetési bevételek 1. melléklet a 7/215. (V. 4.) önkormányzati rendelethez Nyim Község Önkormányzatának 214. évi bevételi ai Sorszá Rovat megnevezése Rovat Eredeti száma m 1. 2. 3. 4. 1 Helyi

Részletesebben

Borsodnádasdi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE. B E V É T E L E K Ezer forintban

Borsodnádasdi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE. B E V É T E L E K Ezer forintban Borsodnádasdi Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1.1. melléklet a 7/2014.(IV.30.) önkormányzati rendelethez 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Ezer forintban Sor - szám Bevételi jogcím

Részletesebben

1. melléklet a 8/2016. (V.27.) önkormányzati rendeleth Az egységes rovatrend szerint a kiemelt kiadási és bevé

1. melléklet a 8/2016. (V.27.) önkormányzati rendeleth Az egységes rovatrend szerint a kiemelt kiadási és bevé 1. melléklet a 8/216. (V.27.) önkormányzati rendeleth Az egységes rovatrend szerint a kiemelt kiadási és bevé ÖNKORMÁNYZAT ÉS INTÉZMÉNYEI MÓDOSÍTOTT ÖSSZESEN K1. Személyi juttatások K2. Munkaadókat terhelő

Részletesebben

I.mérleg. adatok eft-ban

I.mérleg. adatok eft-ban Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzatának 215. évi tervezett mérlege I.mérleg Bevételek Eredeti elıirányzat 215 Kiadások adatok eft-ban Eredeti elıirányzat 215 Költségvetési bevételek 28 722 Költségvetési

Részletesebben

B E V É T E L E K. Felhalmozási támogatás államháztartáson belülről ( )

B E V É T E L E K. Felhalmozási támogatás államháztartáson belülről ( ) 1 1. sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím B E V É T E L E K Eredeti Módosított 1.1.sz. melléklet Ezer forintban Teljesítés 1 2 3 4 5 1. I. Önkormányzat működési bevételei (2+3+4) 138 186 138 186 174 575

Részletesebben

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2012. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 10 sora = 2/a. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2/b. számú melléklet 3.

Részletesebben

...Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K

...Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K ...Önkormányzat melléklet a.../2013. (...) önkormányzati rendelethez 201 ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím Eredeti 201 évi Módosított 1 2 4 5 I. Önkormányzat

Részletesebben

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2012. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2012. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2012. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2012. évi előirányzat BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 10 sora = 2/a. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2/b. számú melléklet 3.

Részletesebben

Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének Hatályos:2014-03-04 -tól Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének - az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 3/2013. (II.20.) önkormányzati

Részletesebben

Szendrő Város Önkormányzat Képviselőtestületének 4/ 2015. ( II.27.) önkormányzati r e n d e l e t e. az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Szendrő Város Önkormányzat Képviselőtestületének 4/ 2015. ( II.27.) önkormányzati r e n d e l e t e. az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Szendrő Város Önkormányzat Képviselőtestületének 4/ 215. ( II.27.) önkormányzati r e n d e l e t e az Önkormányzat 215. évi költségvetéséről Szendrő Város Önkormányzat Képviselőtestülete az Alaptörvény

Részletesebben

Told Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2/2014. (II. 20.) önkormányzati rendelete Told Község Önkormányzata 2014. évi költségvetéséről

Told Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2/2014. (II. 20.) önkormányzati rendelete Told Község Önkormányzata 2014. évi költségvetéséről Told Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (II. 20.) önkormányzati rendelete Told Község Önkormányzata 2014. évi költségvetéséről Told Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyarország

Részletesebben

A rendelet hatálya. A költségvetés bevételei és kiadásai. (1) A képviselő-testület az önkormányzat évi költségvetését:

A rendelet hatálya. A költségvetés bevételei és kiadásai. (1) A képviselő-testület az önkormányzat évi költségvetését: Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/207 (II 23) Önkormányzati Rendelete az önkormányzat 206 évi költségvetéséről szóló 2/206 (II25) Önkormányzati Rendelete módosításáról Bükkszentkereszt

Részletesebben

Teljesítés Telj.% ssz. 01 B111 Helyi önkormányzatok működésének általános támogatása ,00%

Teljesítés Telj.% ssz. 01 B111 Helyi önkormányzatok működésének általános támogatása ,00% Önkormányzat összevont bevételei és kiadásai ezer Ft-ban BEVÉTELEK MEGNEVEZÉSE Eredeti Módosított előirányzat lőirányzat Teljesítés Telj.% ssz. 01 B111 Helyi önkormányzatok működésének általános támogatása

Részletesebben

Ártánd Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Ártánd Község Önkormányzat Képviselő-testületének Ártánd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015. (II. 26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről (a 9/2015. (VIII. 13.) önkormányzati rendelettel egységes szerkezetben)

Részletesebben