passzívház Érték 0,08 W/m 2 K

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "passzívház Érték 0,08 W/m 2 K"

Átírás

1 passzívház U Érték 0,08 W/m 2 K

2 Bauland-passzívházak KÉPZELJEN EL EGY OLYAN HÁZAT, amely rendkívül egyszerű alapelv szerint működik: a kifelé áramló hőveszteséget minimálisra csökkentve, a beáramló napenergiát pedig maximálisan kihasználva, megfelelő szellőzés biztosítása mellett olyan rendszert alkot, amely szinte önmagában gondoskodik a kellemes belső hőmérséklet kialakulásáról.

3 BAULAND > energiatudatos építészet A ház energiaháztartásának figyelembevétele már az építészeti tervezés során kiemelt fontosságú. A passzívház extrém jó hőszigeteléssel rendelkezik, mind az aljzat, a falak, a födém, mind pedig a nyílászárok tekintetében. Ennek köszönhetően a passzívház hővesztesége töredéke egy hagyományos házénak. A hőveszteségek minimalizálása érdekében a kiváló hőszigetelés alkalmazása mellett különös figyelemet fordítanak a hőhídmentes és légtömör szerkezet kialakítására. A szellőztetés egy passzívházban mindig kontrollált módon, hővisszanyerővel ellátott szellőztető berendezéssel történik. Balogh György az első magyarországi minősített passzívház tulajdonosa. Az épület nettó 126 m 2. Kivitelezési költség: br Ft/hasznos terület Ft-os havi rezsi Kényelem, Komfort, Egészség A passzívház folyamatosan friss levegőt biztosít, mellékhatások nélkül. A passzívházak lakóinak számtalan visszajelzése alapján ezek a passzívházak legjobb tulajdonságai: Nincs por, poratka és penész Nincs pollen Nincs károsanyag-kibocsátás Nincs zaj A passzívházban fellépő összes hőveszteség olyan minimális, hogy nincs szükség jelentős fűtési rendszer kiépítésére, elegendőek a házban jelenlévő passzív energiaforrások, az ablakokon keresztül beérkező napfény, a gépek és a bentlakók által leadott hő. Egy pas szívház fűtési energiaszükséglete akár 90 %-kal kevesebb. Megtérülés Az épületek nagyon hosszú távú befektetések, felújítási periódusuk 40, a teljes életciklusuk 100 év. Fűtésük, hűtésük, meleg vízzel való ellátásuk felelős a CO 2 kibocsátás 35%-áért. A passzívház szabvány alkalmazása új házak építése esetén a hagyományosan épített házakkal szemben %-os csökkenést eredményez és a többletköltség csak 5-10 %. Mennyit ér Önnek, ha egy évvel tovább él?

4 Bauland-passzívházak A Bauland Kft óta kitartó úttörője a környezetvédelemnek és az energiatakarékosságnak. Meggyőződésünk, hogy az alacsonyabb energiafelhasználás, kevesebb károsanyag-kibocsátással is jár. Ezért elköteleztük magunkat az innovatív EPS-zsalu és a jövőbemutató Passzívház Szabvány mellett. Ennek eredményeként a Bauland kivitelezte az első magyarországi, a darmstadti Passiv Haus Institut által minősített, Passzívházat. A Bauland márkanévként fémjelzi a különösen jó minőségű Neopor alapanyagú építőelemeket is. A kész falak U-értéke 0,24-0,08 W/m 2 K között változik, 25, 30, 40 vagy 50 cm falvastagságok mellett. Sikerünk alapja a folyamatos innováció, az ellenőrzött és magas testsűrűségű gyártás, és az ehhez igazodó kedvező ár. Az alapanyag A Neopor -ral a BASF (a világ legnagyobb vegyipari vállalata) olyan szigetelőanyagot fejlesztett ki, ami a hagyományos termékekhez képest lényegesen nagyobb hőszigetelési képességgel rendelkezik. A Neopor alkalmazása ökológiai szempontból is kedvező. 1 m 3 Bauland Neopor elem előállításához kb. 10 liter kőolajra van szükség. Ugyanez a szigetelőréteg 50 év alatt hozzávetőlegesen m 3 gázt takarít meg. EPS zsalu A zseniális Lego elvű építési rendszer rendkívül gyors és a gyerekjáték könnyedségével kivitelezhető, mind az abszolút laikusok, mind a gyakorlott vállalkozók számára. Az önerősen kivitelezett Bauland ház alternatívát kínál a hagyományos és drága építési rendszerekkel szemben. Mindegy, hogy családi ház, ikerház, társasház vagy akár irodaház építését tervezi. A hőszigetelt EPS-zsalu rendkívüli mértékű építési költségmegtakarítást és a piacon kapható legnagyobb hőszigetelést nyújtja Önnek.

5 BAULANDgroup > energiatudatos RENDSZER ELŐNYÖK Nincs szükség plusz szigetelésre * A legjobb hőszigetelési tulajdonság (Bauland Extrem U= 0,08 W/m²K) Egyedülálló Bauland Lemezalaprendszer * Rendkívül alacsony hulladékarány * 100 évet meghaladó élettartam A legjobb passzívházak követelményeinek megfelelő Bauland Födémrendszer * Ökohatékony szigetelő A legideálisabb építési rendszer önerős kivitelezéshez, akár a Passzívház Szabvány alkalmazása esetén is Rugalmas, egyedi igényekre szabott szolgáltatások (Felelős Műszaki Vezetés, Helyszíni tanácsadás, stb.) Nedvességnek ellenálló alapanyag, lehetetlen szigetelési értékromlás, nem lehetséges a rothadás Kiváló ár-teljesítmény arány * Magas újraértékesítési hozam, rendkívül alacsony rezsiköltségek Bérelhető gépek, faltámaszok * Nincsenek építészeti korlátozások * Nagy tömegű, masszív építés technológia Téli kivitelezés * Egyszerű pumpával és mixerbetonnal való kitöltés (akár megrendelhető szolgáltatásként) Kiváló zajcsillapítás * Allergén mentes, nem mérgező higiéniás csomagolásokra is használt alapanyag Nincs rovar- vagy termeszvész * Elméleti és gyakorlati oktatás * Könnyű szállítás és rakodás Akár földrengésnek, hurrikánnak ellenálló, stabil szerkezet * Ökológiailag újrahasznosítható építőanyagok Minőségellenőrzött márka * 45 éves múlttal rendelkező kipróbált építőanyag

6 Bauland-passzívházak Szigetelt lemezalap A passzívházak kivitelezésében szerzett több éves tapasztalat tette szükségszerűvé az egyedülálló Bauland Lemezalap kifejlesztését, hiszen az aljzat megfelelő szigetelése nélkül a magyarországi klímán passzívház kivitelezése nem lehetséges. Hőhídmentes háromhéjú falszerkezetek A háromhéjú falszerkezetek optimális megoldást nyújtanak a hővédelem, a zajvédelem és a teherbírás tekintetében. A rendelkezésre álló kiegészítő elemekkel mint az áthidaló, a koszorú, a magasító, a szög vagy íves elemek, minden épületforma nagy biztonsággal kivitelezhető. A lemezalap tejes mértékben illeszkedik a rendszer többi eleméhez, ugyanúgy előregyártott modulok és egyszerű telepíthetőség jellemzi, Az elemek kapcsolata kötőanyagl. A szükséges anyagmennyiség pontosan meghatározható, hulladékmentes. Klasszikus családi házak estén a kivitelezési idő maximum 3 nap, vasalása statikai méretezést igényel.

7 BAULAND > energiatudatos építészet Tehát, a teljes Hőszigetelt Bauland Építési Rendszer alkalmazásával, önerős kivitelezés esetén is, teljesen kizártak a hőhidak. Hőszigetelt födém A Bauland födém egy alul felül sík, monolit-vasbetonból álló, rejtett bordás szerkezet. A szerkezet teherbírását az előregyártott betongerendák és a hálóval erősített, helyszínen öntött fejlemez adják. Az előregyártott gerendák használata jelentős idő és zsaluköltség megtakarítást eredményez, a bélésidomokban kialakított csatornák pedig a légtechnikai csövek gyors és esztétikus elhelyezését teszik lehetővé. A koszorú kialakítása egyszerűen a rendszerhez tartozó koszorúelem segítségével oldható meg.

8 Bauland-passzívházak Know-how Tudni kell, hogy hogyan: sőt, napjainkban egyre inkább, hogyan kell másként csinálni. Az elméleti tudás önmagában számunkra sem elegendő. Egy szakember minőségét az határozza meg, hogy mennyire egyezik meg az elméleti és a gyakorlati tudása. A mi feladatunk, hogy folyamatosan figyeljük a piacot, és ügyfeleink számára kiválasszuk a mindenkori kínálat legkiválóbb termékeit és technológiáit. Bauland Akadémia Elméleti és gyakorlati oktatás, önerős kivitelezőknek és szakembereknek Ez a házépítés életem egyik legörömtelibb, legkreatívabb de persze fáradtsággal teli időszaka volt. Attila csapata, no meg az alvállalkozó - kivitelezők mind-mind tüneményes, kedves, magasan képzett szakemberek voltak. Az eredmény (a hozzáértők szerint is) egy kiemelkedően jó minőségű épület. Nem gondoltam volna, hogy építkezni jó. Mihály György Pilisszentlászló Havi rezsi: Ft/hó

9 tetô Födém fal alap BAULAND > energiatudatos építészet 1. nap 3. nap 5. nap 8. nap 9. nap 12. nap 15. nap 16. nap 17. nap 22. nap 25. nap

10 Bauland-passzívházak Típusházak Garantált ár, garantált passzívház minőség Lápisz: 147 m 2 / innováció A mai modern kor emberének készült a Lápisz. A minden generáció elvárását teljesítő, maximális kihasználtságot és mégis megfelelő életteret biztosító Passzív ház, mely innovatív formavilágával egyedülálló és különleges. Elrendezését tekintve kényelmes nappali, 3 szoba, duplex fürdőszobás kialakítású egy állásos garázzsal. Az épület lemezalapon fekszik és hőszigetelt, rejtett gépészettel kialakítható födém rendszerrel megálmodott. MalacHit: 83 m 2 / fenntarthatóság Egyszintes passzívház a nyugalom rejteke, ahol megszűnnek a mindennapok problémái. A földszintes Otthon kiváló elosztású, harmóniát sugárzó külsővel és fantasztikus tulajdonságokkal kényezteti leendő lakóit. A családi ház nagy nappalival, lakható és kényelmesen berendezhető szobákkal tervezett. A lemezalapra megépített, és kitűnő hőszigetelő réteget biztosító falszerkezet segítségével, télen meleg, nyáron kellemes hűvös életteret biztosít a bent levőknek. Riolit: 138 m 2 / folyamatosság A család egészének gazdaságosan megépíthető és üzemeltethető kétszintes mediterrán jellegű és a toszkán szőlők lejtőinek hangulatát idéző családi háza. Négy szobával, duplex fürdővel kényelmessé teszi a bentlakók mindennapjait. A folyamatos szellőzést biztosító rendszer által bejuttatott friss levegő a gyermekek részére kellemes játszó, a szülők részére komfortos pihenő és dolgozóteret biztosít egész nap. Kulcsra készen akár 6 hónap alatt átadható.

11 BAULAND > energiatudatos építészet Életünket a jelenben kell élnünk, arccal a jövő felé. A fenntartható fejlődés a fejlődés olyan formája, amely a jelen igényeinek kielégítése mellett nem fosztja meg a jövő generációit saját szükségleteik kielégítésének lehetőségétől. (ENSZ Közös jövőnk jelentés, 1987)

12 Bauland Kft. H-2151 Fót, Fótliget Irodaház Telefon: Fax:

Technical Kft. Budapest legnagyobb kandalló bemutatóterme

Technical Kft. Budapest legnagyobb kandalló bemutatóterme 2009. március április Energiatakarékos és passzív házak Technical Kft. Budapest legnagyobb kandalló bemutatóterme 1103 Budapest, Kőér u. 16. Tel: 06 (1) 260-2290, Mobil: 06/20 341-1217, 06/20 9342-911,

Részletesebben

Kész-Ház Katalógus 1

Kész-Ház Katalógus 1 Kész-Ház Katalógus 1 Hamarabb, mint gondolná Biztonságban, kényelemben szeretnénk élni és nevelni a gyerekeinket, azzal a meggyőződéssel, hogy a családi ház, melybe oly sok időt, energiát és pénzt fektettünk

Részletesebben

BAUCELL ENERGIATUDATOS ÉPÍTŐ ELEM

BAUCELL ENERGIATUDATOS ÉPÍTŐ ELEM BAUCELL ENERGIATUDATOS ÉPÍTŐ ELEM Tartalom: A Baucell BMT Kft Az EPS/beton építési rendszer Az EPS-beton szerkezetek előnyei A Baucell falazat Baucell Start Baucell Basic Baucell Standard Baucell Prémium

Részletesebben

Hamarabb mint gondolná

Hamarabb mint gondolná YTONG Kész Ház 2 A legjobb választás a saját otthonért Hamarabb mint gondolná Biztonságban, kényelemben szeretnénk élni, és nevelni a gyerekeinket, betelve azzal a tudattal, hogy a ház, amelyben az életünk

Részletesebben

Biztonságos kényelem. YTONG Kész Ház

Biztonságos kényelem. YTONG Kész Ház Biztonságos kényelem YTONG Kész Ház 2 A legjobb választás a saját otthonért YTONG az otthonához vezetõ biztos választás Az ember egyik legfõbb vágya, hogy olyan otthont teremtsen a családjának, a szeretteinek,

Részletesebben

GRAND-ÁCS KÉSZHÁZAK GRAND-ÁCS KÉSZHÁZAK ENERGIATAKARÉKOS ÉS PASSZÍV HÁZAK MINÕSÉG + ENERGIATAKARÉKOSSÁG + ÉRTÉKÁLLÓSÁG = GRAND 128 ALPESI.

GRAND-ÁCS KÉSZHÁZAK GRAND-ÁCS KÉSZHÁZAK ENERGIATAKARÉKOS ÉS PASSZÍV HÁZAK MINÕSÉG + ENERGIATAKARÉKOSSÁG + ÉRTÉKÁLLÓSÁG = GRAND 128 ALPESI. ENERGIATAKARÉKOS ÉS PASSZÍV HÁZAK passzív házak alternatív energia szigetelés 2010. március világítástechnika MINÕSÉG + ENERGIATAKARÉKOSSÁG + ÉRTÉKÁLLÓSÁG = GRAND-ÁCS KÉSZHÁZAK GRAND-ÁCS KÉSZHÁZAK GRAND

Részletesebben

Passzívház, Aktív ház, Autonóm ház, Ökoház és megújuló energiák. 1x1. kézikönyv. Dél-Dunántúli

Passzívház, Aktív ház, Autonóm ház, Ökoház és megújuló energiák. 1x1. kézikönyv. Dél-Dunántúli Lépjen velünk a napkorszakba! Passzívház, Aktív ház, Autonóm ház, Ökoház és megújuló energiák 1x1 kézikönyv Dél-Dunántúli 7200 Dombóvár, Gyenis Antal u. 35. iroda@ddeik.hu http://www.ddeik.hu Tel.: 74/525-200

Részletesebben

PASSZÍVHÁZAK TERVEZÉSÉNEK ALAPJAI

PASSZÍVHÁZAK TERVEZÉSÉNEK ALAPJAI Debreczy Zoltán PASSZÍVHÁZAK TERVEZÉSÉNEK ALAPJAI Energetikai-mûszaki szemléletû segédlet passzívháztervezôknek, -építôknek és -használóknak Készült a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium megbízásából

Részletesebben

www.velux.hu árkatalógus Érvényes: 2010. december 6-tól

www.velux.hu árkatalógus Érvényes: 2010. december 6-tól www.velux.hu Termékés árkatalógus Érvényes: 2010. december 6-tól Eredeti tetőtéri ablakok a piacvezetőtől már alapáron is Vezető márka A VELUX több mint 60 évvel ezelőtt elsőként kezdett tetőtéri ablakokat

Részletesebben

Az ISOVER Multi-Komfort Ház és szerkezeti csomópontjai www.isover.hu

Az ISOVER Multi-Komfort Ház és szerkezeti csomópontjai www.isover.hu Az ISOVER Multi-Komfort Ház és szerkezeti csomópontjai 2009 www.isover.hu Aki törõdik a Földdel, az Passzív Házak jótétemény a mi nagy otthonunknak, a Földnek. Az élet a passzív házban számtalan elõnnyel

Részletesebben

studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK

studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek hangsúlyozzák

Részletesebben

ENERGIA- TAKARÉKOSSÁGI KISOKOS

ENERGIA- TAKARÉKOSSÁGI KISOKOS ENERGIA- TAKARÉKOSSÁGI KISOKOS www.ujhazcentrum.hu ENERGIATAKARÉKOSSÁG HŐSZIGETELÉS NAPENERGIA ÁRNYÉKOLÁS PASSZÍVHÁZ NYÍLÁSZÁRÓCSERE NYEREMÉNYJÁTÉK Rugalmas megoldások tet felújításhoz. 2 A szakemberek

Részletesebben

A természet védelme szívügyünk. Ezért szorosan együttmú ködünk vele.

A természet védelme szívügyünk. Ezért szorosan együttmú ködünk vele. Vitocal 300-A_210x250_HU 26.08.2010 14:36 Uhr Seite 1 2010. szeptember A természet védelme szívügyünk. Ezért szorosan együttmú ködünk vele. A Viessmann kínálata természetesen meggyőző: az új Vitocal 300-A

Részletesebben

árkatalógus Érvényes: 2012. február 1-jétől Nem éri meg kevesebbel beérni! www.velux.hu www.tetoablakcsere.hu

árkatalógus Érvényes: 2012. február 1-jétől Nem éri meg kevesebbel beérni! www.velux.hu www.tetoablakcsere.hu Termékés árkatalógus Érvényes: 2012. február 1-jétől Nem éri meg kevesebbel beérni! www.velux.hu www.tetoablakcsere.hu 70 évvel ezelőtt, a Cégcsoport alapítójának egyszemélyes vállalkozása elsőként kezdett

Részletesebben

2013-2014 1. szám. Hatékony Ház Napok. Nyisson Ön is! www.hatekonyhaz.hu

2013-2014 1. szám. Hatékony Ház Napok. Nyisson Ön is! www.hatekonyhaz.hu 2013-2014 1. szám Hatékony Ház Napok Nyisson Ön is! www.hatekonyhaz.hu Szakmai partnereink Passzív és energiatakarékos házak Építtetőktől építtetőknek médiatámogatóink Projekt gazda A Hatékony Ház Napok

Részletesebben

www.velux.hu árkatalógus Érvényes: 2011. április 1-jétől

www.velux.hu árkatalógus Érvényes: 2011. április 1-jétől www.velux.hu Termékés árkatalógus Érvényes: 2011. április 1-jétől Eredeti tetőtéri ablakok komplett megoldások Piacvezető márka A VELUX Cégcsoport alapítója 70 évvel ezelőtt elsőként kezdett tetőtéri ablakokat

Részletesebben

Környezetvédelmi koncepció ÖKO-TALPACSKA A HARSÁNYLEJTŐN

Környezetvédelmi koncepció ÖKO-TALPACSKA A HARSÁNYLEJTŐN Környezetvédelmi koncepció ÖKO-TALPACSKA A HARSÁNYLEJTŐN Környezetvédelmi koncepció ÖKO-TALPACSKA A HARSÁNYLEJTŐN Célkitűzés: Mintaértékűen minimalizált ökológiai lábnyommal építeni és élni. A pályamunkánk

Részletesebben

ALTGEO A + házak ALTERNATÍV INTELLIGENS ÉPÜLETEK. Építkezzen tudatosan!

ALTGEO A + házak ALTERNATÍV INTELLIGENS ÉPÜLETEK. Építkezzen tudatosan! Építkezzen tudatosan! ALTGEO A + házak ALTERNATÍV INTELLIGENS ÉPÜLETEK Egyedi technológiával építjük fel otthonát, ami nem kerül többe a hagyományos építkezésnél, de beköltözéstől kezdve folyamatos megtakarítást

Részletesebben

REHAU EURO-DESIGN 70 ABLAKOK HATÉKONY HŐSZIGETELÉS ÉS SOKSZÍNŰ DESIGN AZ IGÉNYES LAKÓÉPÜLETEK SZÁMÁRA. www.rehau.hu. Construcion Automotive Industry

REHAU EURO-DESIGN 70 ABLAKOK HATÉKONY HŐSZIGETELÉS ÉS SOKSZÍNŰ DESIGN AZ IGÉNYES LAKÓÉPÜLETEK SZÁMÁRA. www.rehau.hu. Construcion Automotive Industry REHAU EURO-DESIGN 70 ABLAKOK HATÉKONY HŐSZIGETELÉS ÉS SOKSZÍNŰ DESIGN AZ IGÉNYES LAKÓÉPÜLETEK SZÁMÁRA www.rehau.hu Construcion Automotive Industry STÍLUS ÉS KOMFORT A LAKÁSBAN REHAU EURO-DESIGN 70 ABLAKOKKAL

Részletesebben

ÖKOHÁZAK. Energiatakarékos ház

ÖKOHÁZAK. Energiatakarékos ház ÖKOHÁZAK Energiatakarékos ház Energiatakarékos házanknak nevezzük az alacsony energiájú és az ún. passzívházakat. Az energiatakarékos házak energiafogyasztásuk alapján kerülnek meghatározásra. Az alacsony

Részletesebben

7. KLÍMATUDATOS ÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSOK

7. KLÍMATUDATOS ÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSOK KLÍMATUDATOS ÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSOK 7. KLÍMATUDATOS ÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSOK Az épületenergetika az Európai Unió energia és klímapolitikájának egyik fő prioritási területe. Az épületek energiahatékonyságáról

Részletesebben

Kedves Olvasó! Tartalom. Ugye nem lenne kellemes burkolatok nélküli épületekben, szakinfoépítészet. szigeteléstechnika

Kedves Olvasó! Tartalom. Ugye nem lenne kellemes burkolatok nélküli épületekben, szakinfoépítészet. szigeteléstechnika Tartalom Parafa a fenntartható építészetért 2 Természetes burkolat csúcsminőséggel párosítva 7 A bambusz térhódítása napjainkban 10 Svéd szalagparketta padlófűtéshez is 13 Modul padlószőnyeg 15 Harmóniában

Részletesebben

szakinfo építészet online kiadásunk: szakinfo-epiteszet@europe.com www.szakinfo-epiteszet.hu ENERGIATUDATOS ÉPÜLETEK, INTELLIGENS OTTHONOK

szakinfo építészet online kiadásunk: szakinfo-epiteszet@europe.com www.szakinfo-epiteszet.hu ENERGIATUDATOS ÉPÜLETEK, INTELLIGENS OTTHONOK szakinfo építészet ENERGIATUDATOS ÉPÜLETEK, INTELLIGENS OTTHONOK 2011. október online kiadásunk: szakinfo-epiteszet@europe.com A pelletgyártás specialistája Minden, ami a pelletgyártáshoz kell! Friedli

Részletesebben

Nem éri meg kevesebbel beérni! árkatalógus. Érvényes: 2013. március 1-jétől

Nem éri meg kevesebbel beérni! árkatalógus. Érvényes: 2013. március 1-jétől Nem éri meg kevesebbel beérni! Termékés árkatalógus Érvényes: 2013. március 1-jétől Mit nyújt Önnek a VELUX márka? 2 TETŐTÉRI ABLAKOK Több mint 70 év kutatás-fejlesztés a tetőn keresztül az otthonokba

Részletesebben

szellőzési megoldások

szellőzési megoldások szellőzési megoldások 2/3 Jobb levegőminőséget és energiamegtakarítást célzó innováció Abban mindenki egyetért, hogy amikor komfortról van szó, akár otthon, akár egy irodában, a levegőminőség meghatározó

Részletesebben

Hatékony Ház Napok Nyisson Ön is!

Hatékony Ház Napok Nyisson Ön is! Hatékony Ház Napok Nyisson Ön is! www.hatekonyhaz.hu Kampány A kampánnyal kapcsolatos információ Inspiráció Minta Hatékony Házak országszerte Szakmai cikkek A Hatékony Házak szakmai háttere A Hatékony

Részletesebben

Fényes díj az építőiparban immár másodszor!

Fényes díj az építőiparban immár másodszor! Köszöntő Tisztelt Partnerünk! A Lambda Systeme Kft. 20 éves jubileuma alkalmából készült magazin olvasójaként szeretettel üdvözlöm Önt! A jeles évforduló arra sarkall minket, hogy megálljunk egy percre.

Részletesebben

A SmartWindow egyszerűen telepíthető és kezelhető. Csak egy kicsi gateway -re van szükség, melyet egy meglévő

A SmartWindow egyszerűen telepíthető és kezelhető. Csak egy kicsi gateway -re van szükség, melyet egy meglévő Épületvezérlés Intelligens épületgépészet egyszerű vezérlése Az Internorm intelligens SmartWindow épületvezérlés növeli otthona kényelmét. Segítségével az Internorm I-tec szellőztetők, I-tec és egyéb árnyékolók,

Részletesebben

Útmutató alacsony hőmérsékletű radiátorokhoz

Útmutató alacsony hőmérsékletű radiátorokhoz Útmutató alacsony hőmérsékletű radiátorokhoz CLEVER LOW TEMPERATURE RADIATORS minden alacsony hő mérsékletű fűtési rendszer esetén a leh ető legjobb megoldás a radiátor. de NE TŐL em fogadja el, olvassa

Részletesebben

II. évf., 1.szám / 2007 tavasz. Lélegzik-e a fa? Mik azok a passzívházak? Lépéskényszer. AUSTROTimes / 2007. tavasz

II. évf., 1.szám / 2007 tavasz. Lélegzik-e a fa? Mik azok a passzívházak? Lépéskényszer. AUSTROTimes / 2007. tavasz II. évf., 1.szám / 2007 tavasz Lélegzik-e a fa? Mik azok a passzívházak? Lépéskényszer előhang passzívház Mik azok a passz Papp Ferenc kereskedelmi ügyvezető igazgató Kedves Olvasónk, megszületett második

Részletesebben