Onecoin a világ legjobban fizető üzlete

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Onecoin a világ legjobban fizető üzlete"

Átírás

1 Onecoin a világ legjobban fizető üzlete Bitcoin Onecoin Egy kis történeti áttekintés A 2008-as gazdasági válság majdnem térdre kényszerítette a világ pénzügyi rendszerét. A felelősség a központi bankoké és a szabályzóké. Sok ember és sok ország ment tönkre napok alatt. Ebből a válságból fejlődött ki a világ legnagyobb pénzügyi lehetősége. Ez a válság újragondolást igényelt a pénzpiacon, hogy mit kéne másképp csinálni. A legenda szerint jött egy Satoshi Nakamoto nevű japán informatikai mérnök de valójában nem tudjuk ki volt ő, pedig 2015-ben gazdasági Nobel díjat is megitéltek neki - az ő fejében született meg az ötlet, hogy hozzunk létre digitális valutát, amely hagyományos értelemben bírja a valutáknak minden funkcióját és előnyét. Tehát úgy funkcionál mint a pénz, viszont küszöböljön ki több hátrányát is a pénznek. És itt a hangsúly a hátrányoknak a kiküszöbölése. - ez egy értékálló devalválhatatlan valuta legyen. - mindenféle manipulatív pénzpiaci szereplőtől távol tartsa a valutát, hogy ne tudják negatívan befolyásolni annak értékét Ez a digitális valuta, vagy más néven kriptovaluta, amely valósággá vált, de nem osztott sikert az államok és a bankok között, hiszen ez az ők privilégiuma volt. Ezért induláskor rásütötték, hogy illegális és aki ezzel foglalkozik az börtönbe fog kerülne, és különben is ez egy hülyeség és nem fog működni. A legelső kriptovaluta a Bitcoin blokkláncrendszert 2009 óta írják és bár a pénzügyi ellenőrzők, intézmények, a kormányok és a média egyhangúan kritizálta, értéke hatalmas növekedésbe kezdett és 2013 között 10 dollár centről 110 dollárra ment fel az értéke. Azért, mert a bitcoin azt tudta, amit kellett, amiért létrehozták. - azonnali fizetést tett lehetővé, nem kellett várni rá napokat, amíg az elutaló országból a fogadó ország bankjába megérkezett az összeg - az induló és fogadó bank nem tette rá a költségét. Tehát költségmentesen tudták használni. - anonimitást biztosított a pénz használójának - és ez egy hamisíthatatlan rendszer. Nem lehet a Bitcoint hamisítani.

2 Ezzel elindult a pénzpiac digitalizálása, amely idővel lényegesen háttérbe fogja szorítani a készpénzforgalmat. Az Amerikai Határidős Árutözsde Felügyelet a Bitcoint és más virtuális pénzeket, nyersanyagnak minősítette a hatályos amerikai jogszabályok alapján. Az Európai Bizottság döntése szerint áfa mentes a virtuális pénzek váltása és az ezzel való kereskedés. Ma már a legnagyobb bankok kutatják, hogy hogyan lehetne ebbe a buliba beszállni, mert rájöttek, hogy éves szinten milliárd dollárt tudnának megspórolni ezzel a technológiával, amit a Bitcoin és az Onecoin is használ. A Mastercard is több olyan üzletbe fektetett be, amik digitális valutával teszik lehetővé a fizetést. A piacon egy rés keletkezett és elindult egy technológiai versenyfutás. A Citibank is bejelentette, hogy hamarosan citicoin néven kriptovalutát fognak létrehozni. Görögország, Ukrajna, Oroszország bejelentette, hogy saját kriptovaluta kifejlesztésén gondolkodnak. Ez a mindössze 7 éves iparág alapjaiban átreformálja a pénzpiacot. Budapesten 2 bitcoin elfogadóhely van, bitcoin automatával (mint az ATM). Az előbb említett piaci rés volt az, amelyre az onecoin későbbi alapító tulajdonosa, vezérigazgatója is felfigyelt 2014-ben, aki úgy döntött, hogy útjára indítja saját kriptovalutáját az onecoint, amely minden lehetséges reformot megdöntött az iparágon belül, adott időszakon belül csatlakoztatott partnereknek a száma, adott időszakon belüli pénzforgalom és a kifizetett jutalékoknak a számában. Ma már több mint en csatlakoztak az onecoin üzlethez és ez a szám folyamatosan növekszik. A nagy sikert példázza, hogy már 8 óra alatt 1000 belépőt is elért ez az üzlet a világ minden tájáról. Mivel a kriptovaluta értékét a kereslet és a kínálat határozza meg, ezért könnyű megérteni, hogy egy gyarapodó hálózatban az érték növekszik. A 2015 januárjában induló onecoin messze a legújabb, legmodernebb és leginnovatívabb kriptovaluta a világon. Alapítója Dr. Ruja Ignatova most 35 éves üzletasszony jogi és gazdasági végzettségét neves egyetemeken szerezte. Oxfordban a jogi karon végzett, és Konstanzban szerezte közgazdaságból a mesterfokozatot, mindkettőt szinte egyidőben végezte el mindössze 4 év alatt, majd kezdetben Svájcban a világ legnagyobb jogi irodájánál, majd Oroszország legnagyobb bankjánál dolgozott vezető pozícióban, és mielőtt az onecoint elindította, Bulgária egyik legnagyobb alapkezelőjének volt a vezérigazgatója és közel negyedmillió dollár felett diszpozícinált. A McKinseynél dolgozott a Sberbankkal, az UniCredit-tel, az Allianz-al, a Raffeisennél és más pénzügyi intézményekkel ben az Év Üzletasszonya lett Bulgáriában nemzetközi üzlet kategóriában. Jelenleg a frankfurti Deutsche banknál, valamint az orosz befektetési bank üzemeltetésén dolgozik.

3 A OneCoin korlátolt felelősségű társaság, Gibraltárban bejegyezve: (hivatalos címe: Suite 2B, 143 Main Street, Gibraltar) Az Onecoin bányászat erről lejjeb többet olvashatsz -, 3 helyen zajlik, ahová a szerverek telepítve vannak, 2 Európában és 1 Ázsiában. Azért több helyen, hogy kizárják azt a lehetőséget, hogy feltörhessék ezt a számítógépes rendszert. Valamint kiszűrték a lopás és a hamisítás lehetőségét. A Onecoin Ltd. elsődleges tevékenysége eladni és terjeszteni oktatási csomagokat (a OneAcademy oktatási csomag), valamint a tagoknak elérhetővé tegye a kripto valuta kibányászását. A OneCoin Ltd. és termékei egy német megalapozott és erős törvény szerint igazoltan törvényesek! Az OneCoin 10-szer erősebb lesz mint a bitcoin!!!! El tudod képzelni milyen lesz 1-2 év múlva?? Ma a bitcoin után az onecoin a 2. jelentősebb digitális valuta. A világon már több száz digitális valuta létezik. A világ leggazdagabb emberei között az első 6 helyig többségében olyanok szerepelnek már, akik onecoin üzletben gazdagodtak meg. Ez a jővő re jósolják, hogy a világpiacot már a kriptovaluták fogják uralni. Hogyan fedeztem fel ezt az üzletet Az üzleteim nem annyira mentek, ahogy szerettem volna. Üzleteim mellett el kezdtem keresni kimondottan internetes üzletet, de kritikus szemmel, mert próbáltam elkerülni a pénzemet lenyúlós lehetőségeket. Márciusban figyeltem fel rá és vártam hogyan alakul, miről szól, szinte elkezdtem kicsit képezni magamat ebben a témában, hogy megállapítsam működik-e ez az üzlet, hol van a gyenge pontja, mennyire átverés. Rájöttem, hogy ez egy nagyon jó biztos lehetőség, amit a többi üzletem mellett is tudok végezni. Ha csak befektetek és nem építek hálózatot benne akkor is sokat lehet vele keresni. De ha csapatot is építek még több lesz a pénzem. Jobban érdeklődnek mostmár a másik üzleteim iránt is, nemcsak a termékek, hanem ezután a pénzkereseti lehetőség után is. Nem mindenki akar hálózatot építeni, vagy eladni, van aki csak egy pénzkereseti lehetőséget keres.

4 Nos elmondhatom és megnyugtatlak, ebben az üzletben csak egyetlen egyszer kell befizetni és nem kell hálózatot építeni ha nem akarsz, akkor is pénzt fogsz keresni. Információkat találsz még: De még nagyon sok információt lehet találni erről az interneten. Onecoin üzlet A OneCoin egyszeri alkalom az életben! Forradalmasítja a pénzügyi termékek és az internet üzleti világát. Az OneCoin-felfogás egy egyedi és innovatív kriptovaluta, ami a legnépszerűbb Bitcoin alapjain született meg. Napjainkig ennek a Bitcoin pénznemnek az értéke 75 alkalommal emelkedett! Kezdéskor egy ilyen érme 0,10 $-t ért, ma már 400 $ körül van az értéke. Az onecoin januárjában 0,5 eurót ért, ma 6,2 eurót ér. Gazdasági előrejelzések szerint 2016 végére elérheti a 25 eurót, 2017 végére pedig akár a 100 eurót is. Tapasztalat szerint eddig az előrejelzéseknél nagyobb mértékű volt az emelkedés. Az árfolyam nem csökkenhet, mivel az onecoin egy zárt piacon van, amit nem befolyásol más, csak a belépők számának intenzív növekedése. Most van itt az idő a számodra, hiszen részese lehetsz egy új valuta, az OneCoin indításának. Ez az alkalom csak szigorúan meghívásalapú. Üzleti platformot nyújt, ami bemutatja neked ezt a rendkívül vonzó hasznot és pénzügyi oktatást hozó üzletet. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!!! Ehhez először ingyenesen létre kell hoznod a fiókodat az alábbi linken: Regisztráció: A regisztrálásban ott egy videó is a segítségedre lesz. Ha a neten körülnézel, akkor sok helyen lehet regisztrálni, de akkor annak a neve alá fogsz csatlakozni. Kérlek, hogy hozzám a fenti linken csatlakozz! Az ingyenesen kívül még 7 befektetői csomagból tudod kiválasztani a lehetőségeidnek legmegfelelőbb értékesítési és egyben oktatási csomagot. A kapott webfelületen, Onecoint lehet bányásztatni, valamint mindenki kap egy online kereskedelmi platformot, ahol lehet kereskedni a Onecoinnal és tokenekkel. A választható csomagok a következők:

5 Amikor létrehozod az ingyenes fiókodat, a ROOKIE FREE ingyenes csomagot azonnal megkapod, amellyel még nem tudsz pénzt keresni és a fiókod ezzel nap múlva megszűnhet. Ahhoz, hogy megmaradjon a fiókod és pénzt is tudj keresni minimum a 110 eurós, vagy nagyobb értékű csomagot meg kell venned. A legelső vásárlásod alkalmával akármelyik csomagot választod - még 30 euró aktiválási díjat is kell fizetned, de utána ezt többé már nem kéri senki tőled. Minél nagyobb csomagot veszel meg, annál nagyobb nyereséget fogsz elérni. De ha megteheted, lényegesebb előnyökkel jár, ha az 550 eurós TRADER vagy annál nagyobb csomagot veszed meg. A csomagok paramétereiről bővebben a mellékletben olvashatsz. Több lehetőséged van pénzkeresésre. Ezek: - befektetési céllal (ez csomag megvásárlásával mindenképpen teljesül is) - hálózatépítési és befektetési céllal Akármelyik a célod, ebben az üzletben csak gyarapodhat a pénzed. Ha regisztráltál, akkor keress meg engem és segítek a további lépésekben: Skype: nyirilajos64 Elsődleges cél és annak lépései: csomag megvásárlása -> split (tokenek duplázódnak) -> bányászat (onecoin kinyerése) Tehát a csomagvásárlástól eljutni az onecoinig. A megvásárolt csomagban kapsz szabad tokeneket (zsetonokat). Ezek lesznek a TE kis munkásaid a bányászatban. Amiket, ha ezután rögtön eladnál, már többet kapnál érte, mint amennyit befizettél. A Starter csomagban kapsz 1100 tokent, 1 token = 0,225 euró (1100*0,225=247 euró). Eladhatod, de ne tedd ezt! A split ami egyszerre történik a rendszerben minden résztvevőnél - azt jelenti, hogy a szabad tokenek (amelyek nem lettek bányászatba küldve) száma duplázódik. A Starter csomagtól az Executive Trader csomagig csak 1-szer, a Tycoon Trader csomagtól 2-szer splitelődik. A Starter csomag mivel csak egyszer splitelődik, 2200 szabad tokened lesz

6 utána (494 euró), de még ezt se add el, hanem küldd el ezeket bányászni. A splitek 8-10 hetente ismétlődnek. Most június elején van esélye egy splitnek. Ezt a webirodádban a splitbarométer mutatja. Most áll 90%-on, egy hete még 82% volt. Amikor eléri a 100%-ot, akkor duplázódnak a tokenek. Ha időben belépsz, részese lehetsz ennek, nem kell újabb heteket várnod. A bányászat egy nagy és bonyolult számítógépes algoritmus, amely a cég géptermeiben védett és nem befolyásolható, ellenőrzött módon működik. Célja az, hogy a tokenek ez alapján találják meg virtuálisan az onecoinokat, amely a webirodádban a számládra érkezik. Ezután már, kiveheted, levásárolhatod, vagy befektethetsz nagyobb értékű csomag megvásárlásába. Tehát a nagyobb hozamért egy lényeges dologgal fizetsz még, az pedig nem más mint az IDŐ, az hogy vársz a splitre vagy splitekre, majd vársz arra, hogy gyűljenek lassan az onecoinok a számládon. A spliteket nem kell megvárnod, elküldheted a tokeneket bármikor bányászni, csak mivel nincsenek annyian, kevesebb onecoint fognak neked kibányászni. A belépők számának alakulását és globálisan a rendszerben kibányászott összes már kibányászott Onecoinok számát a lenti linken tudod figyelemmel kísérni. Az alábbi linken pedig egy a kriptovalutákkal kapcsolatos honlap TOVÁBBAJÁNLÁS (HÁLÓZATÉPÍTÉS) NÉLKÜL IS JELENTŐS PASSZÍV JÖVEDELMED LEHET! Ha ezt másoknak is elmondod sokkal nagyobb lesz a nyereséged, ha belépnek! Ha az 550 eurós csomaggal lépsz be, akkor sokkal nagyobb hozamokat tudsz elérni akkor kapsz már bankkártyát is a cégtől -, és nem kell többet vásárolnod külső befektetéssel, mert a hozam jobban fedezni tud egy nagyobb csomagot. Ha továbbajánlásod hatására belépnek a rendszerbe, akkor minden belépő után 10% jutalékot fizet a cég. De olyan lehetőség is van, ahol ez már 25% az 550 eurós, vagy nagyobb csomagok esetén. Ne fektess be a létfenntartásodhoz elengedhetetlenül szükséges pénzt!!! Itt nem a kenyérre való pénzeddel kell elindulni, hanem azzal az összeggel, amelyet fél-egy évig akár nélkülözni is tudsz. Természetesen, ha elkezded ezt a lehetőséget tovább ajánlani, akkor munkával a OneCoinban tartott pénzed többszörösét keresheted meg hálózati jutalék formájában. Csak nagykorú magánszemélyek léphetnek be a világ bármely tájáról.

7 Miért szúrja sok ember szemét a OneCoin cég? A kérdésre nagyon egyszerű a válasz és ennek több oka is van. Nem szeretnék erről túl sokat írni, de a legfontosabbakat azért megemlítem. Egy aránylag fiatal cégről beszélünk, szeptember 14-én alakult. Amióta megjelent, óriási iramban fejlődik, naponta több ezer ember csatlakozik az üzlethez, ezzel több tíz millió eurós forgalmat generálva. Amiről én tudok, az 43 millió euró volt egy nap alatt. Ekkora forgalmat sok cég nem generál 1 év alatt sem. Nagyon sok vezető ott hagyta a meglévő cégét és kriptovalutába fektette be a pénzét, üzletet épít. Ebből kifolyólag az ott maradt vezetők nem fognak szépeket mondani az üzletről. A világon a legtöbb pénzt MLM-ből Juha Parhiala keres, ugyancsak OneCoinos, mindez 2 év munkájával. A cég rendelkezik saját bankkal, saját bankkártyát bocsájt ki és ezzel is kitűnik a többi cég közül. A legjobbat mindig támadják, lemondják, próbálják megsemmisíteni, mindenféle általuk nem bizonyított koholmánnyal megvádolják. Példa erre: Dr. Ruja Ignatova felkérte vizsgálatra Németország egyik legnagyobb ügyvédi irodáját a Schulenberg & Schenk Rechtsanwalte & Steuerberatung céget. Az általuk készített és közzétett jegyzőkönyv bizonyítja, hogy ez az üzlet nem valósítja meg a piramisjátéknak minősítést. Olyat még nem találtam, hogy valaki belép és utána negatív tapasztalattal. Fórumokban csak olyanok támadják, akik be sem léptek, tehát csak előítéletből mondanak negatív véleményt, nem tapasztalatból, minden valós információ nélkül. A cég válaszolva a rágalmakra, folyamatosan tesz nyilvánossá bizonyítékokat ezek ellentételezésére és annak bizonyítására, hogy ez nem piramisjáték, hanem teljesen legális és törvényes üzlet. Dr. Ruja Ignatova és a cég más vezetői a kezdetektől fogva ügyvédi irodákkal és hivatalokkal arra törekedett, hogy az Onecoin teljesen törvényes alapokon működjön. A cég nagyon sok vizsgálaton, átvilágításon megy át folyamatosan, valamint a befizetéseket fogadó német CommerzBank AG is nyilván megnézi, hogy 100 milliók legális üzleteket fednek-e le. Lenyúlják-e a pénzedet? Ez kis forgalom esetén lehetséges lenne, de itt, ahol 100 millió eurókat kellene eltüntetni, ez már túl nagy összeg ahhoz, és ehhez már túlságosan szétterjedt ez az üzlet a világon, hogy ilyen megtörténhessen. FONTOS!!! SENKI SEM VÁRJA EL TŐLED, HOGY HÁLÓZATOT ÉPÍTS, ANÉLKÜL IS NAGY NYERESÉGET ÉRSZ EL. EZ NEM PIRAMISJÁTÉK. A HÁLÓZATÉPÍTÉS CSAK EGY LEHETŐSÉG, AMIVEL TÖBBET KERESHETSZ ÉS MÁSOKAT IS HOZZÁJUTTATHATSZ EHHEZ A ÜZLETHEZ. AZ ONECOIN TÖBB MINT 200 ORSZÁGBAN VAN JELEN. MOST MÁJUSBAN AVATTAK FEL DR. RUJA IGNATOVA SZÜLŐVÁROSÁBAN, SZÓFIÁBAN A CÉGNEK EGY ÚJ SZÉKHÁZAT. AZ ONECOIN MÉG KÉT ÉVES SINCS, DE MÁR ANNYIRA BEKERÜLT A GAZDASÁGI ÉLETBE, HOGY NEM KELL TARTANOD ATTÓL, HOGY A BEFEKTETÉSED EGYSZER CSAK ELTÜNIK, ELLOPJÁK, MINT A NEMZETKÖZILEG IS ÜLDÖZÖTT PIRAMISJÁTÉKOKBAN LEHETSÉGES. NEM KELL HAVI SZINTEN FIZETNED VALAMENNYIT, HOGY A RENDSZERBEN AKTÍV MARADJ, MINT MÁS RENDSZEREKBEN. ITT ELEGENDŐ 1 CSOMAGOT MEGVÁSÁROLNOD ÉS A BENTI

8 HOZAMOKBÓL UPGRADELNI TUDSZ NAGYOBB CSOMAGRA, HA AKAROD ÉS VAN A WEBIRODÁDBAN ERRE MÁR FEDEZETED. EZ AZ ÜZLET ELSŐSORBAN AZ ONECOIN ÁRFOLYAMÁNAK EMELKEDÉSÉRE ÉPÜL, ÉS A CÉG MINDENT MEG IS TESZ, HOGY EZ AZ EMELKEDÉS TARTÓS LEGYEN. TUDOM, TÚL SZÉP, HOGY IGAZ LEGYEN. NÉZZ KÖRÜL A NETEN!!! HA MÉGIS MEGTETSZETT AZ ÜZLET AKKOR KÉRLEK A MÁR AZ ELŐBBIEKBEN MEGADOTT REGISZTRÁCIÓS LINKEN LÉPJ BE! RENGETEG ANYAG VAN FENT. PL JANUÁRBAN DR. RUJA IGNATOVA BUDAPESTEN JÁRT ÉS AZ ÜZLET TÖBB MÁS NEVES MAGYAR KÉPVISELŐJÉVEL BESZÉDET TARTOTT EGY 750 FÉRŐHELYES TEREMBEN, AMELYT TÖBB MINT 200 ORSZÁGBAN IS LÁTHATTAK EGYIDŐBEN. ENNEK A TÖBB MINT 4 ÓRÁS VIDEÓJA AZ ALÁBBI LINKEN TALÁLHATÓ. ITT IS SOKAT TUDSZ MEG ERRŐL AZ ÜZLETRŐL. Egy szó, mint száz, ha akarod ha nem, az OneCoin üzlet itt van és itt is lesz! A kriptovaluta a jövő. Vannak akik ezt időben meglátták és vannak akik akkor sem fogják elhinni, amikor már abban kapják a fizetésüket. Kérdés, hogy lépsz-e időben vagy kimaradsz ebből? A Bitcoin sorsa lassan leáldozóban van és várható, hogy így az Onecoin lesz a vezető kriptovaluta a világon. Befektetőknek számítási példa: Nézzük meg a 110 euró értékű befektetési csomagot. Amelyben 1100 token áll rendelkezésünkre, megvárjuk a splitet, így 2200 token fog rendelkezésünkre állni, melyet bányászatba küldünk.

9 A számítás alapja a fenti Onecoin növekedési potenciál 3 éves előrejelzés táblázat, mely alapján a gazdasági szakemberek előrejelzése alapján az Onecoin árfolyama év végére elérheti a 25 eurót is. Az alábbi táblázat év elején készült, amikor még a csomagok 10%-al olcsóbbak voltak és akkor még 53 volt a nehézségi fok. Három választásunk van: 1./ Kézi bányászat esetén 64 tokent használ fel a rendszer 1 onecoin kibányászásához. 2./ Automata bányászat esetén 63 tokent (most ennyi a nehézségi fok, de ez év végére még emelkedhet) használ fel a rendszer 1 onecoin kibányászásához. Ezért automata bányászatba érdemes forgatni Ez mit jelent számokban: 2200 token = 34 onecoin 25 euróval számolva 850 eurót ér a befektetés ez év végére. 140 eurós (kb ) befektetés év végére Ft értéket képvisel. 3./ Kereskedésre bocsájtod a token-jeid az exchange menüben. pl: 100 euróért kapott 1000 token eladási árfolyama ( ) 0,225. Azaz: a 60 nappal korábban 100 euróért kapott 1000 token duplázódása után eladás esetén mai nap 450 eurót érne. A 2. választást megvalósítva a következőképpen alakul a többi csomag 1x-es split után: eurós csomag esetén euró ( ,-Ft) lehet a hozam (158 onecoin) eurós csomag esetén euró ( ,-Ft) lehet a hozam (317 onecoin) eurós csomag esetén euró ( ,-Ft) lehet a hozam (952 onecoin)

10 Az előzőekből kiindulva a következőképpen alakul a következő csomag 2x-es split után, pl. 80 nehézségi fokkal kalkulálva: eurós csomag esetén euró ( ,-Ft) lehet a hozam (3000 onecoin) Ebből a csomagból újabb, nagyobb (vagy ugyanolyan) csomagot is tudsz már venni, vagy a rendszerben tokeneket vásárolni is tudsz. Mivel a fenti összegek csak kalkulációk és nem ígéret, úgy kell tekinteni inkább, hogy hasonló nagyságrendű hozam érhető el, ugyanis több mindentől függ, függ pl. az euró akkori árfolyamától is a forintra átszámításnál. Ha nagyobb csomagra váltasz, akkor ez a hozam még tovább többszöröződhet. Persze a nehézségi fok is növekedni fog (több token tud kibányászni 1 onecoint), viszont 2017 év végére már 100 eurót érhet 1 onecoin. Szinte lehetetlen megjósolni, de várhatóan akkorra a befektetett összegnek minimum a szorosa érhető el. Ezt a hozamot csak új cryptovalutabányászattal lehet elérni, mivel a cryptovaluta bányászat egy nagyon speciális befektetési forma. Bárki sok pénzt kereshet, ha nem csinál semmi mást csak befektet, de ezt a hozamot csak új cryptovaluta bányászattal lehet elérni! A fentiekből egyértelműen kiderül, hogy nem érdemes token-t eladni, mert csak azzal lehet további onecoin-okhoz jutni. Ha meggyőző volt ez a prezentáció, akkor érdeklődj! Aki pénzért dolgozik, nehezen gazdagszik meg. Ha igazán gazdag akarsz lenni, tanulj meg eszközöket építeni, venni, vagy teremteni. Fizetésemelésért dolgozni nagyon kockázatos. Robert Kiyosaki Dolgozzunk együtt a sikereidért, az anyagi függetlenségedért! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Légy a csapattársam! Regisztrálj az alábbi linken és ezzel hozd létre ingyenes fiókodat az Onecoin üzletben: Ne hagyd ki azt a lehetőséget, hogy a split (duplázódás) hamarosan bekövetkezik! Üdvözlettel: Nyiri Lajos Skype: nyirilajos64 Telefon: 30/

11 Infinity csomag Prémium Trader Tycoon Trader Infinity Trader csomag a legújabb csomag mellett a OneCoin család, hogy teljesen kifejlődött, hogy fokozza az élményt dedikált bányászok, akik igyekeznek fel szintű elsajátítását a pénzügyi kereskedés. Ezzel a csomaggal tagoknak teljes hozzáférést biztosít az összes 6 oktatási szinten az összes kapcsolódó anyagok és a teljesítmény értékelése. Azonban kötött megerősítése és serkentik tagjai, az Infinity csomagot úgy kereskedelmi és bányászati élmény egy lépéssel tovább azáltal két lehetőség az aktiváláshoz, minden közvetlenül kapcsolódó kizárólagos osztott stratégia. Ez a csomag célja az emberek, akik törekszenek a kiválóság. Ár: EUR Szabad token BV pontok 0 OLP pont napi * Executive Trader A Premium Trader csomag a végső oktatási termékcsomag. Nagyon ajánlott bármely tagja, érdekel a bővülő ő / ő megértése a pénzügyi kereskedelmi és menedzsment, hogy a jártassági szintet. Jellemzője 6 egyetemi szinten a gyakorlat és videó bemutatók szerepelnek, és ad kiterjesztett tagja jogoknak a digitális ökoszisztéma OneCoin. A prémium csomag segít tagjainak frissíteni tudásukat, és átveheti kiterjedt gyakorlata bányászat és a kereskedelem crypotcurrency. Ár: EUR Szabad token BV pontok OLP pont napi * Pro Trader Az iparmágnás kereskedő csomag egyik legfejlettebb oktatási csomagot, amely tagok 5 szint a OneAcademy internetes oktatási platform. Ez a csomag azoknak, akik szeretnék, hogy a kereskedelmi készségek a legfelsőő szintre, és komolyan profitálni bányászati és kereskedelmi OneCoins. Ár: EUR Szabad token BV pontok OLP pont nap Trader Az ügyvezető Trader csomag tartalmazza szint 1, 2, 3 és 4 OneAcademy internetes oktatási program. Ez a csomag részletes leírást ad az eszközök, amelyek javítják a jövedelmezőséget a kereskedelemben jelentősen. Ár: EUR Szabad token BV pontok OLP pont napi * A Pro Trader csomag tartalmazza szintek 1., 2. és 3. OneAcademy internetes oktatási program. Miután befejezte ezeket a tanfolyamokat, akkor el fogja érni közbenső kereskedelmi készségek, amelyek segítségével profitálhatnak bányászati és kereskedelmi OneCoins. Ár: EUR Szabad token BV pontok, OLP pont A kereskedő csomag egyaránt szint 1. és 2. szint az OneAcademy internetes oktatási program. Ez a csomag az emberek, akik szeretnék, hogy ismerkedhessenek kereskedés eszköz osztályok, mint az arany és cryptocurrency többek között. Ár: 550 EUR Szabad token 550 BV pontok 750 OLP pont napi *

12 Starter Rookie Free * A maximális összeg, amit felhalmozott naponta. Egyszeri aktíválási díj 30 euró kerül felszámításra az első vásárlás alkalmával. A Starter tartalmazza az első szinten a OneAcademy internetes oktatási program. Ez egy bevezetés a pénzügyi termékek és a kereskedelmi és a hallgató számára az online olvasmányok, videó bemutatók, vetélkedők és a tanúsítványt elkezdi felfedezni a OneExchange. Ár: 110 EUR Szabad token 0 Aurum Gold Coins 110 BV pontok 100 OLP pont napi * A Rookie egy ingyenes csomag, amely információkat tartalmaz OneCoin, az e-book: Gondolkozz és meggazdagszik és hírlevél fejlesztésére vonatkozó OneCoin. Ár: Ingyenes 0 Szabad token 0 Aurum Gold Coins 0 BV pontok 0 OLP pont napi * Regisztrálás (ingyenes fiókod létrehozása) után, a kiválasztott csomagot a következőképpen tudod elutalni euróban. COMMERZBANK AG KÖZLEMÉNY: Kérjük, tüntesd fel a felhasználónevedet, amivel regisztráltál és a csomagot! Megjegyezzük, hogy a vállalat nem felelős, ha hibás felhasználónevet írtál be. Részleges kifizetéseket a csomagokra nem fogadnak el. Lásd az alábbi példát: USERNAME: ABC123, PACKAGE: TRADER BANKSZÁMLA: SZÁMLATULAJDONOS: IMS International Marketing Services GmbH BANK: Commerzbank AG BANK CÍME: Königsstraße 39, Münster IBAN: DE (EUR) BIC: COBADEFFXXX

A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK

A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK Mi is az a One Coin? Ki áll mögötte? Milyen képességgel és tapasztalattal rendelkezik? Legális-e? Lehet-e bármilyen hátrányom, ha népszerűsítem? Valóságos ez? Emberek a valós piacon

Részletesebben

A BITCOIN SIKERTÖRTÉNETE

A BITCOIN SIKERTÖRTÉNETE A BITCOIN SIKERTÖRTÉNETE 1.400 1.200 1.000 800 600 400 200 BITCOIN ÁRFOLYAM VÁLTOZÁS Egy férfi 27$-ért vásárolt bitcoin, meg is feledkezett róla Aztán mikor megnézte kiderült, hogy 886.000$-t ér... Vett

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

www.conligushungary.com Jutalékterv

www.conligushungary.com Jutalékterv Jutalékterv Ak-váló csomag- Regisztráció Az ak-vációs csomagunk biztosítja a helyed a vállalatban és megadja neked a szükséges információkat, hogy hogyan indulj a OneCoin- al. A kezdőcsomag információkat

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

Indítsd el az üzleted

Indítsd el az üzleted Indítsd el az üzleted 1 Építsd fel a stratégiád A következő oldalakon adunk neked egy induló tervet. Kövesd a lépéseket. Légy türelmes, és ne add fel. Csak a kemény munka hoz eredményt. Minden üzlet magja

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK

A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK Mi is az a One Coin? Ki áll mögötte? Milyen képességgel és tapasztalattal rendelkezik? Legálise? Lehete bármilyen hátrányom, ha népszerűsítem? Valóságos ez? Emberek a valós piacon

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

A tőzsdézés tévhitei, misztériumai

A tőzsdézés tévhitei, misztériumai 2 A tőzsdézés tévhitei, misztériumai A közgondolkodásban a tőzsde világa misztikus és elérhetetlen dolognak tűnhet. Természetesen ez nem így van, a tőzsdézés ma már mindenki számára elérhető pénzkereseti

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés Mi mozgatja életünket? Mik azok az alapvető gondolatok, amelyek a mindennapok során motiválnak bennünket? Mit tudunk tenni annak érdekében, hogy könnyebben

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA!

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! www.oneteam.hu www.oneteam.hu www.oneteam.hu Kedves Partnerünk! AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! Hétfőn (július 6.) elindult az exclusive CoinVegas Promóciónk, mely korlátozott

Részletesebben

Fortress Insurance & Investment Company Történeti áttekintés:

Fortress Insurance & Investment Company Történeti áttekintés: Történeti áttekintés: A Fortress 1947-ben alakult biztosító társaságként 1998-ban létrehozta a vagyonkezelési üzletágat A cégnek több mint 14 millió ügyfele van 2200 alkalmazottja világszerte 22 képviselete

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

A türelem dollárt terem! Pénz a neten. Tartalomjegyzék

A türelem dollárt terem! Pénz a neten. Tartalomjegyzék A türelem dollárt terem! Pénz a neten Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 Ami a befektetéshez kell... 3 A HYIP oldalak általános használata... 4 HYP fiók belső oldal... 5 Befektetés egy példával illusztrálva...

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni?

Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni? Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni? Gondolt már arra, hogy bizonytalannak tűnő jövőjét igazi gyémántokkal biztonságosabbá teheti?

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

A türelem dollárt terem! Befektetés alapozó. Tartalomjegyzék

A türelem dollárt terem! Befektetés alapozó. Tartalomjegyzék A türelem dollárt terem! Befektetés alapozó Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 Magas hozamú befektetés... 3 Én alkalmazom az OKOSAN szabályt... 7 Amit Én ajánlok!... 8 Horváth Tamás (Bighori) oldal 1 Bevezetés

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

Kategóriák Fedezeti követelmények

Kategóriák Fedezeti követelmények 1 Válasszon kedvére a világ 20 különböző tőzsdéjét leképező 6.000 különböző CFD közül. Az elérhető tőkeáttétel akár 10-szeres is lehet. Long és short pozíció nyitására egyaránt van lehetőség, akár napon

Részletesebben

Erős vs. gyenge forint

Erős vs. gyenge forint 2010 február 15. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Naponta halljuk a hírekben, hogy most épp gyengült vagy erősödött a forint, hogyan

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben

Online forex. kereskedés. Négy óra munkával 1000 euró havonta!, Dolgozz a nappalidban 100 euró/napért!,

Online forex. kereskedés. Négy óra munkával 1000 euró havonta!, Dolgozz a nappalidban 100 euró/napért!, Online forex kereskedés Négy óra munkával 1000 euró havonta!, Dolgozz a nappalidban 100 euró/napért!, Ön is találkozott már hasonló hirdetésekkel? Olvassa el tájékoztatónkat és ismerje meg a legfontosabb

Részletesebben

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában 7Daywealth Csapat Angol és német nyelvű kapcsolat: info@euro-welle.de Skype: teveko1 2babsi@gmail.com Skype: baerbel 199 VANNAK

Részletesebben

Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ. StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013.

Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ. StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013. Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013. 1 koncepció meghatározza, hogy kiknek mit ad el, és hogyan teremt ebből pénzt a vállalkozás. StartUP Vállalkozásindítás

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben

Hírlevél 2012. szeptember

Hírlevél 2012. szeptember Hírlevél 1. szeptember 1 Hírlevél 1. szeptember START Tőkegarancia Zrt. Hírlevél 1. szeptember BELEHÚZTAK A JEREMIE KOCKÁZATI TŐKEALAPOK 37,5 %- ON A START ZRT. JEREMIE KOCKÁZATI TŐKEINDEXE A Start Zrt.

Részletesebben

Devizaárfolyam, devizapiacok. 2006. november 14.

Devizaárfolyam, devizapiacok. 2006. november 14. Devizaárfolyam, devizapiacok 2006. november 14. Az árfolyam fajtái 1. Az árfolyam a nemzeti pénz csereértéke Deviza = valutára szóló követelés Valutaárfolyam: jegybankpénz esetében Devizaárfolyam: számlapénz

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN A PREMIER INCOME PLAN TÉNYLEG EGY PRÉMIUM KATEGÓRIA. A JUTTATÁSI RENDSZERE EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS. A TERMÉKEI IS, AMI

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod (Útmutató, hogyan indítsd el és működtesd saját online vállalkozásod) Szakmáry Martin Tartalomjegyzék Bevezetés...3 1. fejezet Mi az oka, hogy internetes

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

Forgalomnövelő, vevőmegtartó pénz-visszatérítéses rendszer. A Magyarországi Kereskedők és Szolgáltatók Piacvédelmi Szövetsége támogatásával

Forgalomnövelő, vevőmegtartó pénz-visszatérítéses rendszer. A Magyarországi Kereskedők és Szolgáltatók Piacvédelmi Szövetsége támogatásával Forgalomnövelő, vevőmegtartó pénz-visszatérítéses rendszer A Magyarországi Kereskedők és Szolgáltatók Piacvédelmi Szövetsége támogatásával 1 Az alapok QR kód és vonalkód azonosítású elektronikus pénztárca,

Részletesebben

OTPdirekt Internet Banking. Használati útmutató

OTPdirekt Internet Banking. Használati útmutató OTPdirekt Internet Banking Használati útmutató 1 Tartalom I. OTPdirekt Internet Banking : Azonosítási lépések I.1. Azonosítás OTP Bank Románia által kibocsátott bankkártya segítségével...3 I.2. Azonosítás

Részletesebben

Swisscoin üzleti koncepció Információs brosúra az értékesítési partnereknek!

Swisscoin üzleti koncepció Információs brosúra az értékesítési partnereknek! Swisscoin üzleti koncepció Információs brosúra az értékesítési partnereknek! A rejtélyes valuta A pénz jövője A digitális készpénz A jövőbeni online fizetés Üdvözöl a SWISSCOIN! Üdvözlünk! Üdvözöl a Swisscoin!

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

Az AlertPay online bank (Bankszámlanyitás regisztráció)

Az AlertPay online bank (Bankszámlanyitás regisztráció) Az AlertPay online bank (Bankszámlanyitás regisztráció) Az AlertPay egy Internetes, online bank, amely 2004.-ben jött létre Kanadában. Hitelességét egy független amerikai szerv, a BBB (Better Business

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Az automatikus eszközalap áthelyezéssel kapcsolatban Önnek nincs semmi tennivalója.

Tisztelt Ügyfelünk! Az automatikus eszközalap áthelyezéssel kapcsolatban Önnek nincs semmi tennivalója. Tisztelt Ügyfelünk! Társaságunk folyamatosan azon dolgozik, hogy ügyfelei számára valódi értéket teremtve pénzügyi biztonságot nyújtson. Számunkra az ügyfélközpontúság a vállalati kultúra része, amelynek

Részletesebben

www.conligushungary.com OneExchange

www.conligushungary.com OneExchange OneExchange OneExchange Egy Izgalmas Lehetőség ü 2014.10.24- én elindítjuk az egyik legizgalmasabb és legprofitálóbb részét a OneConcept- nek a OneExchange- et ü Az első lépésben kereskedni tudsz majd

Részletesebben

Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. 1

Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. 1 Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. 1 Bemutatkozás Burány Gábor 2014-től SZÉCHENYI Kereskedelmi Bank Zrt. Befektetési Szolgáltatások, vezető üzletkötő 2008-2013 Strategon Értékpapír Zrt. üzletkötő, határidős

Részletesebben

.. Havi Tervező. Üzlet, azt jelenti: pénzkereső tevékenység!

.. Havi Tervező. Üzlet, azt jelenti: pénzkereső tevékenység! Név:.. Felhasználónév (username): 2015. hó.nap TOP Vezető.... Havi Tervező Üzlet, azt jelenti: pénzkereső tevékenység! Egy jól működő Üzlethez elengedhetetlenek a célkitűzések, tervek, és a folyamatos

Részletesebben

Online oktatsz az easylearn-ön. Egy platform több százezer hallgató

Online oktatsz az easylearn-ön. Egy platform több százezer hallgató Online oktatsz Online oktatsz az easylearn-ön Egy platform több százezer hallgató Jövőkép A jövő a modern e-learning Közösség az oktatásban Határtalan lehetőségek Az easylearn az online oktatás egy egészen

Részletesebben

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing Évente a legtöbb milliomost adja, pl. Amway, Tupperware,... Ragadja

Részletesebben

regisztrációs segédlet

regisztrációs segédlet regisztrációs segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz regisztrálni a SkyWay-be. Ajánlódtól kaptál egy linket, amely így néz ki: http://skyway.capital/?partner_id=xxxxxx

Részletesebben

Csomag vásárlási segédlet

Csomag vásárlási segédlet Csomag vásárlási segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz csomagot vásárolni a SkyWay-ben. Lépj be a webirodádba. Ha orosz nyelven jelenik

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

Üdvözöljük Önt! A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel. Kérem maradjanak Csendben az előadás során. Kapcsolja ki a telefont

Üdvözöljük Önt! A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel. Kérem maradjanak Csendben az előadás során. Kapcsolja ki a telefont Az új élet ritmusa! Üdvözöljük Önt! Kérem maradjanak Csendben az előadás során Kapcsolja ki a telefont A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel A Сég Jogi Сíme Nemzetközi Cég Társaság REDE X RED LTD

Részletesebben

BC Tipp heti statisztika (8. hét)

BC Tipp heti statisztika (8. hét) BC Tipp heti statisztika (8. hét) S&P 500 index vétel 1526,60 áttörésekor Profitcél: 1559,60 Javasolt stop loss: 1515,70 2013.02.15. 15:34 60 db Index CFD 4,99 dollár 66 465 Ft 1 220 060 Ft 2 500 000 Ft

Részletesebben

AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA. a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai

AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA. a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai részére Az UniCredit Csoport Az UniCredit Csoport vezető

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu

Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu Fel tehetek Önnek néhány kérdést? Szeretné azt csinálni, amihez kedve van, de abból nem tud megélni? Úgy gondolja, sokkal többet ér, minthogy eladja az

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

e-volúció Az elektronikus bankolás jelene és jövője Gyimesi István, fejlesztési vezető, Cardinal Kft. www.cardinal.hu

e-volúció Az elektronikus bankolás jelene és jövője Gyimesi István, fejlesztési vezető, Cardinal Kft. www.cardinal.hu e-volúció Az elektronikus bankolás jelene és jövője Gyimesi István, fejlesztési vezető, Cardinal Kft. 1 Történelem Az elektronikus bankolás lassan nagykorúvá válik Magyarországon: 1994: Creditanstalt,

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

TELC nyelvvizsga feladatok

TELC nyelvvizsga feladatok TELC nyelvvizsga feladatok Lehet, hogy a TELC-re kéne menni? Amikor körülötted már mindenki nyelvvizsgára készül, te is elkezdesz parázni és sorra kapod a jobbnál jobb tippeket arra, hogy melyik nyelvvizsgát

Részletesebben

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet Teljesítmény 5 600 Kh/s

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet Teljesítmény 5 600 Kh/s a kiszámítható jövő a vállalat A vállalatot 2013 szeptemberében hoztuk létre azzal a céllal, hogy egy innovatív felhő technológián alapuló grafikai szolgáltatást nyújtsunk a világ bármely pontján működő

Részletesebben

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv SCNet International LTD./ 1 SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei Marketing terv / Kompenzációs terv SCnet International Ltd. (a továbbiakban, mint SCnet) egy multinacionális (nemzetközi),

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Kezdés 0$: magyarul, ingyenes Kattints a Surf Offered menüre Nézd meg, hogy van e szabad hirdetés, ha van, akkor Kattints

Részletesebben

BetBulls Opciós Portfolió Manager

BetBulls Opciós Portfolió Manager BetBulls Opciós Portfolió Manager Ennek a modulnak a célja, hogy ügyfeleinknek lehetőséget biztosítson virtuális számlanyitásra és részvény, valamint opciós pozíciók vásárlására, eladására a naponta frissülő,

Részletesebben

Figyelmeztetés a kockázatokra:

Figyelmeztetés a kockázatokra: A jelen előadáson vagy videóban elhangzottak az előadó magánvéleményét tükrözik. Nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont

Részletesebben

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet Regisztrációs link (klikk a linkre) www.solidtrustpay.com Regisztráció indítása: Klikkelj a regisztrációs linkre, megnyílik a böngésződben és kattints

Részletesebben

PLATINA CSOMAG dollár

PLATINA CSOMAG dollár PLATINA CSOMAG 2777 dollár Családi indulás PLATINA CSOMAG = 2777 $ GOLD CSOMAG = 1577 $ SILVER CSOMAG = 597 $ Platina csomag = 3 * 2777 = 8332 dollár Gold csomag = 3 * 1577 = 4731 dollár Silver csomag

Részletesebben

BC Tipp heti statisztika (3. hét)

BC Tipp heti statisztika (3. hét) BC Tipp heti statisztika (3. hét) EURGBP vétel 0,8275 áttörésekor Profitcél: 0,8480 Javasolt stop loss: 0,8191 2013.01.11. 15:15 50 000 129 pont 224 745 Ft 439 500 Ft 2 500 000 Ft 1 / 8 EURUSD vétel 1,3358

Részletesebben

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet. Teljesítmény 56 000 Kh/s

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet. Teljesítmény 56 000 Kh/s a kiszámítható jövő a vállalat A vállalatot 2013 szeptemberében hoztuk létre azzal a céllal, hogy egy innovatív felhő technológián alapuló grafikai szolgáltatást nyújtsunk a világ bármely pontján működő

Részletesebben

Még keresi a lehetőséget?

Még keresi a lehetőséget? Még keresi a lehetőséget? Üzlet indítása Be tudja osztani a saját idejét? Annyi pénzt keres, amennyit megérdemel? Szeretne otthonról dolgozni? Sikerül megteremtenie a megfelelő egyensúlyt a munka és a

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

Produse. Kaszinó, póker, Nugget game, sportfogadások, lottó, személyes honlap és virtuális iroda (Backoffice) Vegye a kezébe a sorsát!

Produse.  Kaszinó, póker, Nugget game, sportfogadások, lottó, személyes honlap és virtuális iroda (Backoffice) Vegye a kezébe a sorsát! PrFo_B-B-7DB_99_HU 1 Lopoca nemzetközi online gaming platform, melynek székhelye Cipruson található. 2011 februárjától elérhető tíz közép- és kelet-európai országban. az ingyenes feliratkozást követően

Részletesebben

Bevezető. 2015 alkoholszondabolt.hu Minden jog fenntartva

Bevezető. 2015 alkoholszondabolt.hu Minden jog fenntartva Bevezető Ha digitális alkoholszondát szeretnél vásárolni, a legjobb helyen jársz! Ebben a kiskönyvben segítünk neked eldönteni, hogy melyik alkoholszondát válaszd. Elsőként azt kell eldöntened, hogy cégként,

Részletesebben

Lejáratkor kamatadó- és Eho-mentes befektetés

Lejáratkor kamatadó- és Eho-mentes befektetés Dinamikus portfóliókezeléssel! Lejáratkor kamatadóés Eho-mentes befektetés Bonum Életbiztosítás Befektetés és biztosítási védelem Meglévő megtakarításunk befektetésekor mindannyiunk számára fontos szempont,

Részletesebben

2010.06.05. Pénz és tőkepiac. Intézményrendszer és a szolgáltatások. Befektetési szolgáltatási tevékenységek

2010.06.05. Pénz és tőkepiac. Intézményrendszer és a szolgáltatások. Befektetési szolgáltatási tevékenységek Pénz és tőkepiac Intézményrendszer és a szolgáltatások Befektetési vállalkozások - Értékpapír bizományos - Értékpapír kereskedő - Értékpapír befektetési társaság Befektetési szolgáltatók Működési engedélyezésük

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Kik is vagyunk? A célzott webes megoldások ügynöksége! Az e-kereskedelemről Adatok: A GKIeNET 2700 magyarországi legális webshopot

Részletesebben

Mi alapján válassz MLM céget?

Mi alapján válassz MLM céget? Mottó: Ne az üzlet válasszon ki téged, hanem te válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet! Mi alapján válassz MLM céget? azaz tudd meg, hogyan válaszd ki azt a járművet, ami a lehető leggyorsabban képes elrepíteni

Részletesebben

Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni.

Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni. Tárgy: Még én sem gondoltam, hogy ennyire jól működik [SPEC1]! Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni. Kedves [SPEC1]! Most egy valóban nagyszerű lehetőséggel tudsz megismerkedni. Először, amikor

Részletesebben

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján.

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Tartalom Bevezetés... 3 Alapozzunk!... 4 Mi az Affiliate Marketing?... 4 Mi nem az Affiliate Marketing?... 5 Hasznos a kezdő affiliate marketer

Részletesebben

a Europe Treasury euró alapú, rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött, teljes életre szóló életbiztosításhoz

a Europe Treasury euró alapú, rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött, teljes életre szóló életbiztosításhoz Megtakarítás biztosítási védelemmel ötvözve: megoldás a felelősségteljesen gondolkodó emberek számára. Egy bölcs ember úgy éli az életét, hogy cselekszik, nem pedig a cselekvésről gondolkodik. Carlos Castaneda

Részletesebben

A lakossági állampapír befektetések

A lakossági állampapír befektetések A lakossági állampapír befektetések Mi az állampapír? Az állampapír az állam által kibocsátott, hitelviszonyt megtestesítő értékpapír. Az állampapír a legbiztonságosabb befektetési lehetőség ma Magyarországon.

Részletesebben

Innováció és növekedés Az elektronikus kereskedelem lehetőségei. Kis Ervin Egon elnök Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért www.szek.

Innováció és növekedés Az elektronikus kereskedelem lehetőségei. Kis Ervin Egon elnök Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért www.szek. Innováció és növekedés Az elektronikus kereskedelem lehetőségei Kis Ervin Egon elnök Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért www.szek.org Üzleti stratégiák gazdasági krízis túléléséhez Rövid távú stratégiák

Részletesebben

(tudás és tapasztalat) Kérdőív. Lépést tart Ön azzal, hogy mi történik a gazdaságban (az üzleti életben) és a pénzügyi piacokon?

(tudás és tapasztalat) Kérdőív. Lépést tart Ön azzal, hogy mi történik a gazdaságban (az üzleti életben) és a pénzügyi piacokon? Név: Cím: Ügyfélszám: Megfelelési teszt (tudás és tapasztalat) Kérdőív Lépést tart Ön azzal, hogy mi történik a gazdaságban (az üzleti életben) és a pénzügyi piacokon? 1) Egyáltalán nem érdekel. Ritkán

Részletesebben

Útmutató az epayments használatához. Legfontosabb funkciók Mi az az elektronikus pénztárca? Hogyan használd kártya egyenleged?

Útmutató az epayments használatához. Legfontosabb funkciók Mi az az elektronikus pénztárca? Hogyan használd kártya egyenleged? Útmutató az epayments használatához Legfontosabb funkciók Mi az az elektronikus pénztárca? Hogyan használd kártya egyenleged? Miután sikeresen regisztráltál az epayments oldalán, most abban szeretnénk

Részletesebben

Gazdálkodási modul. Gazdaságtudományi ismeretek II. Számvitel és pénzgazdálkodás. KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc

Gazdálkodási modul. Gazdaságtudományi ismeretek II. Számvitel és pénzgazdálkodás. KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek II. Számvitel és pénzgazdálkodás KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc Valuta, deviza, konvertibilitás 64. lecke Nemzetközi elszámolások

Részletesebben

Fizetési és teljesítési folyamat

Fizetési és teljesítési folyamat Fizetési és teljesítési folyamat Bejelentkezés Részvény- nyilatkozatok kijelzése Nyilatko- zati opciók Fizikai Tulajdonosi igazolás kiküldése Részvénykereskedelmi számla létrehozása egy MLDS által kijelölt

Részletesebben

E-DiscountGroup Közösségi modell

E-DiscountGroup Közösségi modell E-DiscountGroup Közösségi modell Köszöntünk az E-DiscountGroup csapatában! Talán nem is gondoltad amikor regisztráltál, hogy megtetted az első lépést, ami megváltoztathatja az életed. Lehet, hogy azért

Részletesebben

BC Tipp heti statisztika (42. hét)

BC Tipp heti statisztika (42. hét) BC Tipp heti statisztika (42. hét) USDHUF eladás 216,65 áttörésekor Profitcél: 210,15 Javasolt stop loss: 218,25 2013.10.11. 11:56 100 000 263,7 pont 263 700 Ft 649 950 Ft 2 500 000 Ft 1 / 10 DAX index

Részletesebben

K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap

K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap kereskedelmi kommunikáció 2014. november 2 háttér, piaci trendek 1Q12 2Q12 3Q12 4Q12 1Q13 2Q13 3Q13 4Q13 1Q14 2Q14 3Q14 4Q14 1Q15 2Q15 3Q15 4Q15

Részletesebben

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy 3. már létező vállalkozásod felfuttatásáról? Boér Tamás www.sikertervezes.com

Részletesebben

Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít

Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít Flavon GPS - Ha a passzív jövedelem számít A Flavon GPS egy, a hálózatépítést segítő eszközünk, egy keretrendszer, mely segítségével könnyedén és gyorsan

Részletesebben