1. A rendszer bemutatása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1. A rendszer bemutatása"

Átírás

1 v 1.1

2 1. A rendszer bemutatása Cégünk, elsőként Magyarországon, olyan egyedi rendszert fejlesztett ki, mellyel pontosan, gyorsan és költséghatékonyan tudja kiértékelni és elemezni a tachográfok adatait. A gépjármű üzemeltetőjének jogszabályi kötelessége gondoskodni a gépjárművezetői kártyák 28 naponkénti, a digitális tachográf egység 90 naponkénti adatletöltéséről és az adatok megőrzéséről. Egyszerű megoldásaink bárki számára biztosítják annak lehetőségét, hogy a vállalkozása eleget tegyen a törvény által előírtaknak, úgy, hogy miközben Ön a költségeit optimalizálja, fontos egyedi információkhoz juthat a feltöltött adatokból. Olyan megoldást kínálunk cége számára, amely fix sofőr és jármű korlátozás nélkül használható, és amely Önnek a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Licensz és követési díjat nem számolunk fel sem a regisztrációkor, sem pedig a későbbiekben, ezáltal megszabadítjuk Önt az egyszeri nagyobb beruházási költségektől. Csapatunk megbízható és modern megoldást nyújt mind a kis- és középvállalkozások, mind a nagy nemzetközi fuvarozó cégek számára. Szakmai segítséget nyújtunk mind a tachográf adatok begyűjtésében, mind azok kiértékelésében. Útmutatást adunk a program használatához, amelyről az alábbiakban részletes betekintést nyerhet Amennyiben felkeltettük érdeklődését, regisztráljon ingyenesen és próbálja ki szolgáltatásunkat: A rendszer használata Online tachográf kiértékelő szolgáltatásunk használatához nem kell mást tennie, mint regisztrálnia rendszerünkbe, és fiókját aktiválni. A belépés után a vezérlőpult felületre továbbítja a rendszer ahonnan, könnyen el tudja érni a legtöbbször használt funkciókat. A gyorsmenü felett bejelentkezés után megjelenik a belső menü, ami segítségével a rendszer összes funkcióját elérheti. 1.

3 Adatai feltöltéséhez a Digitális adat feltöltés, valamint az Analóg korong feltöltés menüpontokat tudja használni. Az oldalon a fájl feltöltő gomb segítségével válassza ki a megfelelő fájlt digitális kártya adat esetén a sofőr vagy járműkártyáról letöltött DDD kiterjesztésű fájlokat, analóg tachográf korong esetén pedig a beszkennelt korongok képeit. A feltöltés után a rendszer kiolvassa a fájlokból az információkat, és az adatokat hozzárendeli a megfelelő személyekhez. Digitális fájlok esetén Önnek csak a fájlt kell feltöltenie és a hozzárendelés, valamint az adatok kiolvasása automatikusan megtörténik. Analóg korong kép feltöltése esetén, Önnek ki kell választania, melyik sofőrhöz tartozik a korong és az pontosan melyik napra vonatkozik. 2.

4 Kimutatások készítése Kimutatás készítéshez válassza a Kiértékelés menüpontot, majd válassza ki a kívánt opciókat. A kiválasztott sofőr, vagy sofőrök után a kiértékelés gombra kattintva a rendszer elkészíti a kiválasztott riport típusokat. Amennyiben Kredites csomaggal rendelkezik és a kiértékeléshez nem rendelkezik elegendő kredittel, úgy a rendszer továbbra is elkészíti a riportot, ellenben Ön csak akkor tudja azt letölteni, ha fiókját feltöltötte a riport értékének megfelelő kredittel. Előnyök a dobozos offline szoftverekkel szemben nem kell telepítenie külön a szoftvert a rendszer használatához csak egy böngészőre van szüksége, vagy akár mobiltelefonról is elérhető bármely internettel rendelkező számítógépről elérhető, akár többről is egyszerre nem kell semmilyen plusz programot telepíteni, és azt karbantartania Az adatokból a következő információkat képes a rendszer elkészíteni az Ön számára: munkaidő kimutatás (különböző tevékenységek tételes megjelenítése) szabálysértés riport több, mint 10 egyedi riport készítése a járművezetőkről, valamint a járművekről excel, vagy pdf formátumban A munkaidő kimutatás és a szabálysértési riportok a tachográf adatok kiértékelése során automatikusan elkészülnek a kiértékeléskor beállított időszakra. Ezt minden csomagunkban szereplő kiértékelésünk tartalmazza az előfizetési csomagjától függetlenül. Ezen felül Önnek lehetősége van a rendelkezésre álló adatokból olyan plusz lekérdezéseket és riportokat készítenie, melyek fontosak lehetnek az Ön számára, és segítségükkel növelheti cége hatékonyságát, és maximalizálhatja bevételeit. 3.

5 2. Csomagjaink Online tachográf kiértékelő rendszerünk használatával Ön tervezni tudja költségeit, és meglevő csomagjaink segítéségével testre szabhatja szolgáltatásait. Meglevő csomagjaink mindegyikére igazak az alábbiak: nincs regisztrációs díj nincs egyszeri több tíz- vagy százezer forintos szoftver beruházási költség nincs éves licensz- vagy szoftverfrissítési díj nincs sofőr- vagy járműkorlátozás Tachográf kiértékelő rendszerünket többféle konstrukcióban tudja használni. A részletes árlistánk itt érhető el: /arlista.pdf Alkalmi előfizetői csomagok Alkalmi felhasználóink számára az X10, X20, X50, X100, X200-as csomagjainkat ajánljuk, melyekkel az előre megvásárolt krediteket tachográf adatok kiértékelésére, vagy egyedi riportok készítésére bármikor fel tudja használni. A nevekben szereplő számok a csomaghoz tartozó krediteket jelzik, így például az X100-as csomagban 100 szabadon felhasználható kredit van, melyek a kiértékelt riportnapok számával fognak csökkenni. A rendelkezésre álló krediteket egyedi riportokra és lekérdezésre is igénybe veheti, így a rendszer minden funkcióját ugyanúgy ki tudja használni, mintha egy rendszeres előfizetéssel rendelkezne. Abban az esetben, ha szeretne tachográf adatokat kiértékelni, de nem rendelkezik a megfelelő kredittel a kiértékeléshez, akkor is el tudja végezni a kiértékelést, ugyanis a rendszer feldolgozza a kiválasztott időszakot, de a riportot csak az egyenlege feltöltése után tudja megtekinteni és letölteni. Csomag neve Tacho-X 10 Tacho-X 50 Tacho-X 100 Tacho-X hónapnál régebbi adatok megőrzése Automatikus értesítés Egyedi riport készítés Ár Ft Ft Ft Ft Ár / kredit 235 Ft 220 Ft 195 Ft 170 Ft Áraink bruttó árak: (gkv / hó) 4.

6 Rendszeres előfizetői csomagok Rendszeres havidíjas ügyfeleink számára a Bronz, Silver, vagy Gold csomagunkat ajánljuk folyamatos kiértékelésre. Minden csomagunkhoz darabonként 28 kreditet adunk, így ha 10 db Silver csomagot vásárol, akkor havonta 280 kredit értékben állíthat elő riportokat a Tacho-X rendszer segítségével. Amennyiben az adott hónapban nem használta fel a rendelkezésre álló krediteket az átvivődik a következő hónapra, így semmilyen veszteség nem fogja Önt érni. A rendszer semmilyen szinten nem fogja Önt korlátozni, hogy éppen hány sofőr vagy jármű szerepel a rendszerben a kreditek fejében bármikor és bárkiről előállítható riportok, a nap 24 órájában a hét minden napján. Költségei tervezhetősége érdekében Önnek lehetősége van fél éves, vagy akár éves előfizetési csomag megvásárlására, melyekhez különböző kedvezmények tartoznak, igény esetén ingyenesen kipróbálható verziót is biztosítunk. A szolgáltatás használata közben, vagy annak lejártakor bármikor válthat nagyobb csomagra, vagy vehet további csomagszámokat. Csomagjaink közti különbséget az alábbi táblázatban tekintheti meg. 12 hónapnál régebbi adatok megőrzése Automatikus értesítés Rendszeres CD/DVD archiválás Egyedi riport készítés Tacho-X Bronz Tacho-X Silver Tacho-X Gold Prémium kezelő rendszer Hamarosan Előfizetés (6 hónap) Ft Ft Ft Előfizetés (12 hónap) Ft Ft Ft * Áraink bruttó árak: (gkv / hó) Az egyedi riportok segítségével Ön átfogó és részletes elemzésekhez juthat sofőrjeivel és járműveivel kapcsolatban a digitális, vagy korong adatokból kinyert információk alapján. Flottakedvezmények és egyedi igények Rendszerünk rugalmassága miatt könnyen integrálható már meglévő vállalatirányítási rendszerekkel és más webes szolgáltatásokkal. Nagyobb nemzetközi cégek, flották számára 5.

7 egyedi árajánlatokkal, fejlesztésekkel és egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal tudunk versenyképes alternatívát ajánlani. Flottakedvezményért, egyedi fejlesztésekért, vagy árajánlatainkért, kérjük keressen fel minket valamelyik elérhetőségünkön, és munkatársaink a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot. 3. Szolgáltatásaink Digitális tachográf kiértékelés Amennyiben Ön szeretné naprakészen, gyorsan és hatékonyan kezelni tachográf adatait, a lehető legjobb helyen jár. Az új online tachográf kiértékelő rendszerünkkel Ön bárhol és bármikor elvégezheti a kiértékelést percek alatt, telepítés nélkül. Analóg tachográf kiértékelés Online kiértékelő rendszerünk forradalmian egyszerűvé teszi az analóg adatok kiértékelését. Az adatokat ugyanolyan formában tároljuk, mint a digitális adatok esetén, ezáltal ugyanazokat az előnyöket és információkat megkaphatja, mintha digitálisan rögzítette volna azokat. A képek feltöltése után Ön hozzárendelheti a korongokat a rendszerben regisztrált sofőrjeihez és járműveihez, vagy, amennyiben még nem szerepelnek az adatbázisban, a felületen azonnal fel is tudja venni őket. A rendszer a beolvasott korongok alapján megmutatja Önnek a feldolgozandó adatokat, melyeket opcionálisan pontosíthat, illetve finomíthat a feldolgozás véglegesítése előtt. Amennyiben Ön megfelelőnek találja a felületen a rendszer által a beszkennelt korongról kiolvasott információkat, a megfelelő értékeket és a további paramétereket (km óra állás, dátum, ország) hozzákapcsolja az adott sofőrhöz. A korongok feldolgozása után az adatok kiértékelése és feldolgozása másodpercek alatt megtörténik. Lehetősége nyílik a rendszer által egyedi lekérdezéseket és riportokat készíteni, amelyeknek segítségével pontosabb képet kaphat alkalmazottai munkájáról és annak eredményességéről, valamint szabálytalanságairól. Riportjaink alapján olyan egyedi és fontos információkhoz juthat pillanatok alatt, melyekkel minimalizálhatja a költségeit és maximalizálhatja a cége hatékonyságát. 6.

8 Egyéb szolgáltatásaink Cégünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja Önnek: helyszíni adat letöltés és kiértékelés személyes konzultáció, tanácsadás és program bemutató egyedi szoftveres megoldások, külső meglévő rendszerekkel való integráció tachográf oktatás és vizsgáztatás online rendszerünk segítségével (hamarosan!) Amennyiben nem rendelkezik saját digitális tachográf letöltő készülékkel, és szeretné, ha a letöltést is elvégeznénk Ön helyett, természetesen vállaljuk a helyszíni letöltést és kiértékelést is. Ha szeretné saját maga elvégezni a letöltést, segítünk az Ön igényeinek leginkább megfelelő készüléket kiválasztani, melynek segítségével percek alatt hozzájuthat a rendszerünk által feldolgozható adatokhoz. Egyedi megvalósítások Amennyiben Ön használ már valamilyen szoftvert, és szeretné összekapcsolni azt a mi rendszerünkkel, kérjük, keressen fel minket, és kidolgozunk egy megoldást, hogy cége a lehető leghatékonyabban tudjon működni. Hamarosan elkészülő fejlesztéseink Rendszerünk fejlesztése során nagy hangsúlyt fektettünk a felhasználói igényekre és ergonómiára, valamint a lehető legmodernebb technológiák alkalmazására. A rendszer felépítése teljesen moduláris, így könnyen be lehet illeszteni új és különálló funkciókat. A változásokról, akcióinkról és új fejlesztéseinkről ben értesítjük felhasználóinkat, ezáltal Ön mindig maximálisan ki tudja használni a rendszerben rejlő lehetőségeket. Egyedi riportok és exportok számának bővítése, mely során komplexebb és részletesebb lekérdezésekre nyílik lehetősége. Alkalmazásunk nyelvesítése külföldi felhasználóink számára, figyelembe véve a helyi szabályozásokat és rendelkezéseket. (angol, német) Online AETR oktató rendszer, a járművezetők ismereteinek bővítésére és karbantartására, hogy elősegítse a jogkövető magatartást. 7.

9 4. Célkitűzéseink Célunk, hogy Magyarországon egyedülálló technológiánkat a lehető legtöbb céggel megismertessük, valamint korszerű és hatékony megoldásokat tudjunk nyújtani a fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan felmerülő problémákra. A folyamatos fejlesztéseinkkel és a felhasználói visszajelzések alapján szeretnénk fokozni a felhasználói élményt, és szeretnénk piacvezetővé válni nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában. Elérhetőségeink Mobil: Web: / Geredy Emil Egyéni Vállalkozó 8.

1. Szolgáltatásaink. Adatok feltöltése és elemzése. Digitális feltöltés. Analóg korong feltöltés

1. Szolgáltatásaink. Adatok feltöltése és elemzése. Digitális feltöltés. Analóg korong feltöltés v 1.1 1. Szolgáltatásaink Adatok feltöltése és elemzése A Tacho-X rendszer képes a digitális, valamint analóg tachográfból korongokból származó adatokat beolvasni, és elemezni azokat. Az beolvasott adatokat,

Részletesebben

SZOFTVERKATALÓGUS 2015

SZOFTVERKATALÓGUS 2015 SZOFTVERKATALÓGUS 2015 www.infoteka.hu INFOTÉKA ÜGYVITELI SZOFTVEREK 2 Infotéka Katalógus 2015 Bemutatkozás Az Infotéka Kft. 1991. februárjában alakult elsősorban ügyviteli szoftverek fejlesztésére. Az

Részletesebben

INFOTÉKA. Katalógus SZOFTVERKATALÓGUS 2014. www.infoteka.hu. www.infoteka.hu

INFOTÉKA. Katalógus SZOFTVERKATALÓGUS 2014. www.infoteka.hu. www.infoteka.hu INFOTÉKA Katalógus SZOFTVERKATALÓGUS 2014 INFOTÉKA ÜGYVITELI SZOFTVEREK 2 Infotéka Katalógus 2014 Bemutatkozás Az Infotéka Kft. 1991. februárjában alakult elsősorban ügyviteli szoftverek fejlesztésére.

Részletesebben

Árajánlat. mobilfizetés szolgáltatás nyújtására. intézményi flották részére. Készítette: Sense/Net Zrt. 1117 Budapest, Infopark sétány 1.

Árajánlat. mobilfizetés szolgáltatás nyújtására. intézményi flották részére. Készítette: Sense/Net Zrt. 1117 Budapest, Infopark sétány 1. Árajánlat mobilfizetés szolgáltatás nyújtására intézményi flották részére Készítette: Sense/Net Zrt. 1117 Budapest, Infopark sétány 1. Budapest, 2014. július 7. Érvényes: 2014. szeptember 30-ig 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben

MarketingMérnök felhasználói szerződés

MarketingMérnök felhasználói szerződés MarketingMérnök felhasználói szerződés A mai napon az MPS Consulting Kft (Székhely: 2300 Ráckeve, Somlyó utca 57., Adószám: 23282030-2- 13), továbbiakban Szolgáltató és a... (Székhely:..., Adószám:...),

Részletesebben

Éttermi weboldal & webáruház Funkcionális tájékoztató

Éttermi weboldal & webáruház Funkcionális tájékoztató kreatívan, korszerűen 2014.10.20. 2. OLDAL SMcom kreatívan, korszerűen Mi, az SMcom-nál a 2010-es kezdetektől fogva nagy figyelmet fordítunk a nemzetközi trendek, technológiák elsajátítására, melyeket

Részletesebben

INTELLIGENS, A LEGÚJABB INTERNET KOMMUNIKÁCIÓS TECHNOLÓGIÁKAT ALKALMAZÓ LOGISZTIKAI SZOFTVER.

INTELLIGENS, A LEGÚJABB INTERNET KOMMUNIKÁCIÓS TECHNOLÓGIÁKAT ALKALMAZÓ LOGISZTIKAI SZOFTVER. INTELLIGENS, A LEGÚJABB INTERNET KOMMUNIKÁCIÓS TECHNOLÓGIÁKAT ALKALMAZÓ LOGISZTIKAI SZOFTVER. Sok szempontból előnyös a PROGRAMJA! raktár üzemeltetési Bevezető. Kedves Partnerünk! Ön is jól tudja, hogy

Részletesebben

123Szamla.hu Használati Útmutató. Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15. 123szamla.hu info@123szamla.hu 06 30 535 2181

123Szamla.hu Használati Útmutató. Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15. 123szamla.hu info@123szamla.hu 06 30 535 2181 123Szamla.hu Használati Útmutató Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15 Tartalom Szolgáltatói adatok... 4 Kiállítható számlák... 4 Regisztráció... 4 A vállalkozás adatainak beállítása... 5 Logó

Részletesebben

INTERNETES JEGYZETTÖMB.

INTERNETES JEGYZETTÖMB. INTERNETES JEGYZETTÖMB. SZABÓ KRISZTIÁN 2013 NETNOTE.HU TARTALOM Bevezető... 2 A feladat leírása... 3 2. Rendszer egységeinek leírása... 3 2. 1. A NetNote menürendszere... 4 1 2. 2. A menük részletes leírása...

Részletesebben

Csatlakozz a Munkástanácsok Országos Szövetsége flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you

Csatlakozz a Munkástanácsok Országos Szövetsége flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you Csatlakozz a Munkástanácsok Országos Szövetsége flottájához, mert valóban megéri Vodafone Power to you Mit biztosít neked a Munkástanácsok Országos Szövetsége flottaajánlata? 0 Ft-os beszélgetést a flottatagok

Részletesebben

Csatlakozzon a Magyar Állami Operaház flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you

Csatlakozzon a Magyar Állami Operaház flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you Csatlakozzon a Magyar Állami Operaház flottájához, mert valóban megéri Vodafone Power to you Kiegészítő flotta internet csomagjainkhoz választhat új okostelefont kedvezőbb áron Díjmentesen beszélgethet

Részletesebben

Székhely: Adószám: Cgj.szám: Web: E-mail: Iroda: Mobil: Fax: UFO-SOFT v3.0. Rendszer modul Törzsadat modul Partner modul Számlázás modul

Székhely: Adószám: Cgj.szám: Web: E-mail: Iroda: Mobil: Fax: UFO-SOFT v3.0. Rendszer modul Törzsadat modul Partner modul Számlázás modul UFO-SOFT v3.0 Rendszer modul Törzsadat modul Partner modul Számlázás modul Felhasználói kézikönyv 2014. 01. 07. UFO-Tech Kft. UFO-SOFT v3.0 Felhasználói kézikönyv 1 / 39 Tartalomjegyzék 1. A programról

Részletesebben

123Szamla.hu Használati Útmutató. Verziószám: 2014/Q2 Kelt: 2014.07.10. 123szamla.hu info@123szamla.hu 06 30 535 2181

123Szamla.hu Használati Útmutató. Verziószám: 2014/Q2 Kelt: 2014.07.10. 123szamla.hu info@123szamla.hu 06 30 535 2181 123Szamla.hu Használati Útmutató Verziószám: 2014/Q2 Kelt: 2014.07.10 Tartalom Szolgáltatói adatok...4 Kiállítható számlák...4 Regisztráció...4 A vállalkozás adatainak beállítása...5 Logó beállítása...6

Részletesebben

OPENCART. Online Webáruház. Felhasználói Ismertető. verzió: 1.0

OPENCART. Online Webáruház. Felhasználói Ismertető. verzió: 1.0 OPENCART Online Webáruház Felhasználói Ismertető verzió: 1.0-1 - Tartalomjegyzék Bevezető...5 Az OpenCart telepítése...6 Rendszer követelmények és installálás...7 Alapvető Beállítások...12 A magyar nyelvi

Részletesebben

Üdvözöljük az Euler Hermes online szolgáltatása, az EOLIS felhasználói között!

Üdvözöljük az Euler Hermes online szolgáltatása, az EOLIS felhasználói között! Bevezető Üdvözöljük az Euler Hermes online szolgáltatása, az EOLIS felhasználói között! Az Euler Hermes lehetőséget biztosít, hogy proaktív módon naprakészen menedzselje a hitelbiztosítási szerződését.

Részletesebben

Gyakori kérdések és válaszok. Útmutató a Kulcs - Számla Online használatához

Gyakori kérdések és válaszok. Útmutató a Kulcs - Számla Online használatához Gyakori kérdések és válaszok. Útmutató a Kulcs - Számla Online használatához 18 Hogyan próbálhatom ki az online számlázó működését? Tekintse meg online számlázónk demóját, ami csak annyiban tér el az előfizetéssel

Részletesebben

KÓRHÁZI FINANSZÍROZÁSI ADATOK ONLINE BESOROLÁSÁRA ALKALMAS INFORMATIKAI RENDSZER

KÓRHÁZI FINANSZÍROZÁSI ADATOK ONLINE BESOROLÁSÁRA ALKALMAS INFORMATIKAI RENDSZER WEBESOROLÓ KÓRHÁZI FINANSZÍROZÁSI ADATOK ONLINE BESOROLÁSÁRA ALKALMAS INFORMATIKAI RENDSZER A WEBESOROLÓ A HBCS AUDIT KFT. SAJÁT FEJLESZTÉSŰ, WEB ALAPÚ INFORMATIKAI RENDSZERE, AMELYNEK SEGÍTSÉGÉVEL AZ

Részletesebben

infotéka Házipénztár FB (SQL verzió) 2011... Infotéka Kft.

infotéka Házipénztár FB (SQL verzió) 2011... Infotéka Kft. infotéka Házipénztár FB (SQL verzió) I infotéka Házipénztár FB Tartalomjegyzék Fejezet I Bevezetés 2 Fejezet II Telepítés 4 Fejezet III Cégek létrehozása, kiválasztása 17 Fejezet IV A szoftver regisztrálása

Részletesebben

2014 v4.1. Integrált. Felhasználói dokumentáció

2014 v4.1. Integrált. Felhasználói dokumentáció 2014 v4.1 Integrált Felhasználói dokumentáció Fekete Prog-RAM Kft. 1992-2014 Tartalomjegyzék Bemutatkozás... 3 Cégadatok... 3 Elérhetőségek... 3 Névjegy... 3 Rendszer követelmények... 5 Javascript engedélyezése...

Részletesebben

infotéka Kontír FB (SQL verzió) 2011... Infotéka Kft.

infotéka Kontír FB (SQL verzió) 2011... Infotéka Kft. infotéka Kontír FB (SQL verzió) I Infotéka Kontír FB Tartalomjegyzék Fejezet I Bevezetés 2 Fejezet II Telepítés 4 Fejezet III Cégek létrehozása, kiválasztása 17 Fejezet IV A szoftver regisztrálása 23 Fejezet

Részletesebben

easytrack II GPS / GPRS átjelző és nyomkövető rendszer

easytrack II GPS / GPRS átjelző és nyomkövető rendszer easytrack II GPS / GPRS átjelző és nyomkövető rendszer HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ V2.19 és újabb modul verziókhoz Dokumentum verzió: 3.0 2014.02.12 Web felület verzió: 3.0.11 Tartalomjegyzék 1 Az easytrack alapvető

Részletesebben

Számlaközpont Zrt. Elektronikus számlázás és dokumentumkezelés Tájékoztató

Számlaközpont Zrt. Elektronikus számlázás és dokumentumkezelés Tájékoztató Számlaközpont Zrt. Elektronikus számlázás és dokumentumkezelés Tájékoztató 1 A felgyorsult üzleti folyamatok olyan háttérmegoldásokat követelnek, melyek alkalmazásával a számlázás és az ahhoz kapcsolódó

Részletesebben

Modulus ERP Integrált Vállalatirányítási rendszer

Modulus ERP Integrált Vállalatirányítási rendszer Modulus ERP Integrált Vállalatirányítási rendszer MODULUS KERETRENDSZER MODULUS FRAMEWORK ERP Mi az a MODULUS Vállalatirányítási Rendszer? A MODULUS Vállalatirányítási Rendszer egy modern, internetes technológiára

Részletesebben

SNW rendszer kézikönyv

SNW rendszer kézikönyv SNW rendszer kézikönyv Tartalomjegyzék 1 Általános ismertető az SNW rendszerről...4 1.1 Az SNW rendszerről röviden...4 1.2 Az SNW moduljai...5 1.2.1 Webes keretrendszer modul...5 1.2.2 Oktatás-szervezés

Részletesebben

Csatlakozz a Munkástanácsok flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you

Csatlakozz a Munkástanácsok flottájához, mert valóban megéri. Vodafone Power to you Csatlakozz a Munkástanácsok flottájához, mert valóban megéri Vodafone Power to you Miért érdemes a Munkástanácsok flotta-előfizetésre váltanod? Csatlakozz most, hogy 0 Ft-ért hívhasd családtagjaid és munkatársaid!

Részletesebben

Informatikai tevékenység 2234 Maglód, Széchenyi u. 4. +36.30.215.6737 +36.29.325.854 Mérnöki, tanácsadói tevékenység Iroda: Mobil: Telefon:

Informatikai tevékenység 2234 Maglód, Széchenyi u. 4. +36.30.215.6737 +36.29.325.854 Mérnöki, tanácsadói tevékenység Iroda: Mobil: Telefon: +36.22.534.280 +36.22.534.282 Számlázó és Készletnyilvántartó Program Felhasználói kézikönyv Készítette: Újfalusi Krisztián UFO-INFO Bt. 2006.03.20. UFO-INFO Bt. Kézikönyv: Számlázó és Készletnyilvántartó

Részletesebben

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának szervezetfejlesztése

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának szervezetfejlesztése Projekt: Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának szervezetfejlesztése Dokumentum neve: File: A belső szervezeti egységek közötti együttműködés javítása SZFV_AROP_intranet_0_06 Verzió:

Részletesebben

HORIZONT Integrált irodai programcsomag Házipénztár modul. Verziószám: 2.40. Felhasználói segédlet

HORIZONT Integrált irodai programcsomag Házipénztár modul. Verziószám: 2.40. Felhasználói segédlet NRG-COM Kft. 1192 Budapest Bercsényi u. 61. HORIZONT Integrált irodai programcsomag Házipénztár modul Verziószám: 2.40 Felhasználói segédlet 2012 Tartalomjegyzék Általános információk (GYIK - gyakran ismételt

Részletesebben

Magyar Intrastat Kft. (Intrastat okmánykitöltő rendszer) 2013. Felhasználói kézikönyv

Magyar Intrastat Kft. (Intrastat okmánykitöltő rendszer) 2013. Felhasználói kézikönyv Magyar Intrastat Kft. INTRASTAT 2003-2013. (Intrastat okmánykitöltő rendszer) 2013. Felhasználói kézikönyv Mindenképpen olvassa el ezt a dokumentumot a rendszer használata érdekében Dokumentum verzió:

Részletesebben

Telefonhasználati és szolgáltatásútmutató. Vodafone Power to you

Telefonhasználati és szolgáltatásútmutató. Vodafone Power to you Telefonhasználati és szolgáltatásútmutató Vodafone Power to you Tartalomjegyzék 1. Első lépések a telefonálásig...4 1.1. SIM kártya...4 1.2. Akkumulátor...4 1.3. PIN kód...4 1.4. PUK kód...5 1.5. Ügyfélbiztonsági

Részletesebben