KERESKEDŐI KATALÓGUS 2013

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KERESKEDŐI KATALÓGUS 2013"

Átírás

1 KERESKEDŐI KATALÓGUS 2013

2 GARDENA Minden, ami a kertnek kell Értékes termékek minden munkafázishoz, minden évszakban A kertápoláshoz szükséges rendszerek, és intelligens termékek fejlesztésében és előállításában több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a GARDENA. Mára a GARDENA vezető márka a jó minőségű kerti szerszámok piacán Európában, és szerte a világon több mint, 80 országban van jelen. A kerttulajdonosok megbíznak a GARDENA névben, és leginkább a széles termékkínálatát becsülik. A kert bármely területére, minden feladathoz létezik megfelelő termék a megszokott GARDENA minőségben. GARDENA rendszerek a házban és a kertben Minden tökéletesen illeszkedik egymáshoz A rendszerszemlélet emeli ki a GARDENA termékeket, és sok termékcsoportnál visszaköszön. Az Original GARDENA System 1968-as kifejlesztése volt a mérföldkő, a további termék- és rendszerfejlesztések alapja. Minőség A GARDENA kiemelkedően magas minőségéről és a megbízhatóságáról ismert. A tervezési- és termelési lánc minden fázisa pontosan meghatározott ellenőrzési ciklusokkal és minőségirányítási irányelvekkel biztosított. Tartóssági- és törésteszt, hőségés fagyteszt csak egy pár azok közül a tesztek közül, melyeket egyes termékeknek ki kell állniuk. Ezért tud a GARDENA nyugodt lelkiismerettel sok termékre 25 év szavatosságot nyújtani. Technológia/innováció A GARDENA azt a feladatot tűzte ki célul, hogy olyan termékeket fejlesszen ki és állítson elő, melyek a kerti munkát amennyire csak lehet egyszerűvé és hatékonnyá teszik. Ezért a termékportfóliót folyamatosan továbbfejlesztik és bővítik. Mindezek mellett a GARDENA a legújabb technológiát követi, mely hozzájárul a kerti munkák megkönnyítéséhez. Kényelem/ergonómia GARDENA nem csak olyan termékeket fejleszt ki és állít elő, melyek alkalmasak a feladat elvégzésére. A termékfejlesztések célja, hogy megkönnyítsék a kerti munkát, és ne legyen kényelmetlen, nehézkes a munka már pár perc után. Ezért a GARDENA nagy hangsúlyt fektet a termékek ergonómiájára. Nagy markolatok, puha műanyag elemek, vagy egyszerűen változtatható funkciók csak egy-egy példa mindezekre. 2

3 GARDENA Tartalomjegyzék Áttekintés Tartalom Oldal Tartalom Oldal Original GARDENA System 4 40 Original GARDENA System 4 8 Profi-System 9 10 Tömlők Tömlőskocsik/-tartók Locsolók, öntözők, öntözőrudak Kerti zuhanyzók 27 Négyszög-, tömlő-, gyöngyesőztetők Kör-, magas-, nagyfelület esőztetők Cleansystem, mosókefék Öntözéstechnika Öntözésvezérlés Micro-Drip-System Nyaralás alatti öntözés 56 Erkélyládaöntözés 56 Pipeline 57 Sprinklersystem Szivattyúk Kerti szivattyúk Merülő-nyomó szivattyúk Háztartási automata szivattyúk Merülőszivattyúk Szennyvízszivattyúk 75 Szivattyú tartozékok Esővízhasznosítás 79 Réz szerelvények, tömlők Gyepápolás Eletromos-/akkumulátoros fűnyírók Benzinmotoros fűnyírók Suhanó fűnyírók Elektromos gyepszellőztető, mélyszellőztető Damilos fűszegélynyírók Akkumulátoros fűnyíró ollók, Akkumulátoros bokornyírók Fűnyíró ollók Szórókocsik 109 Lítium-ion akkumulátoros technológia Csereakkumulátorok, gyorstöltő 111 Fa- és bokorápolás Elektromos-/akkumulátoros sövénynyírók Akkumulátoros bokornyírók Elektromos-/akkumulátoros lombfújók 118 Mechanikus sövényvágó ollók Metszőollók Ágvágó ollók Hernyózó ollók GARDENA elektromos/ akkumulátoros láncfűrészek Kerti fűrészek Pumpás-/Nyomáspermetező Kerti szerszámok/ talajmegmunkálás combisystem kisszerszámok combisystem nagygépek Téli szerszámok Terraline ásók, villák Elektromos kapák 156 Gyep- és ágyáskeretek 156 Kerti kocsi, szemétszedő 157 Gyomkiszúró 158 Kesztyűk Alkatrészek Termékjegyzék * A termék elérhetőségéről kérjen további információt!

4 Original GARDENA System A fogyasztók elismerik az Original GARDENA System-et Amiért a fogyasztók megbíznak az eredetiben: Hosszantartó, megbízható minőség. Kiemelkedő kényelem használat során. Megbízható a kezelése. Innovatív problémamegoldás. Széles, sokoldalú csatlakozási lehetőségek. Nagy szimpátia a márka iránt. Az elejétől a végéig minden mindenhez passzol, és hosszútávon is csepegésmentes. Vízmennyiség mérő Innovatív megoldás: Mérje a vízmennyiséget és adagolja is igény szerint. Ideális a felhasznált vízmennyiség ellenőrzéséhez, segít a takarékosságban. Termék megnevezése Original GARDENA System GARDENA vízmennyiség mérő Ideális a felhasznált vízmennyiség ellenőrzéséhez. Méri az átfolyó vízmennyiséget. Négy funkció, gombnyomással egyszerűen választható: Napi, szezonális, öntözésenkénti vízfelhasználás és aktuális vízátfolyás (liter/perc). Csapelemre vagy tömlőelemre egyszerűen rácsatlakoztatható. Elemet tartalmaz. Színes blisztercsomagolás * Akció Vízmennyiség számláló akció (kép nélkül) Figyelemfelkeltő displayben. Tartalom: 24 x cikksz Értékesítés csak 24 db-os displayben! GARDENA csapelem A GARDENA rendszer csatlakozója a vízcsaphoz. Egyszerű, problémamentes kezelés, szerszámot nem igényel ,7 mm-es (G 3/8") vízcsapra 21 mm-es (G 1/2") menettel. Ömlesztett ,7 mm-es (G 3/8") vízcsapra 21 mm-es (G 1/2") menettel. Színes blisztercsomagolás mm-es (G1/2") vízcsapra 26,5 mm-es (G 3/4") menettel. Ömlesztett mm-es (G1/2") vízcsapra 26,5 mm-es (G 3/4") menettel. Színes blisztercsomagolás ,5 mm-es (G 3/4") vízcsapra 33,3 mm-es (G 1") menettel. Ömlesztett ,5 mm-es (G 3/4") vízcsapra 33,3 mm-es (G 1") menettel. Színes blisztercsomagolás.

5 Original GARDENA System GARDENA csuklós csapelem GARDENA rendszercsatlakozó a vízcsaphoz. Megakadályozza a tömlő megtörését és elcsavarodását a vízcsapnál a forgó és dönthető csatlakozóelemnek köszönhetően. Különösen jól használható a tömlőskocsikhoz * ,5 mm-es (G 3/4) vízcsaphoz 33,3 mm-es (G 1) menettel és 21 mm-es (G 1/2) vízcsaphoz 26,5 mm-es (G 3/4) menettel. Ömlesztett ,3 mm-es (G 1) vízcsaphoz 26,5 mm-es (G 3/4) menettel és 23 mm-es (G 5/8) vízcsaphoz 21 mm-es (G 1/2) menettel. Színes blisztercsomagolás. GARDENA víztolvaj A GARDENA rendszer csatlakozója mm-es külső átmérőjű, menet nélküli vízcsaphoz. Korrózióálló. Szerszám nélkül szerelhető. GARDENA adapter beltéri vízcsaphoz A GARDENA rendszer csatlakoztatása beltéri vízcsaphoz (pl.: konyha, fürdőszoba). Külső és belső menetes vízcsapra is használható. Miután egyszer már kicserélte a vízcsap szórófejét (szerelési útmutató mellékelve), az Original GARDENA System bármikor gyorsan a csaphoz csatlakoztatható, vagy leszerelhető. A csapelem nincs kitéve sérülésveszélynek. Ajánlati forma: színes bliszterkarton. GARDENA 2-utas szelep Két csatlakozó berendezés üzemeltetéséhez. 2 fokozatmentesen szabályozható kimenet. Vákuumformázott csomagolás színes kartonon * Színes blisztercsomagolás M 22 x 1 belső-, M 24 x 1 külső menet * mm-es (G 1/2) vízcsapra 26,5 mm-es (G 3/4) menettel ,5 mm-es (G 3/4) vízcsapra 33,3 mm-es (G 1) menettel. GARDENA 2 utas elosztó 2 csatlakozókészülék üzemeltetésére. A vízátfolyás szabályozható és elzárható. 2 GARDENA öntözőkomputer vagy öntözőóra csatlakoztatható hozzá. GARDENA Profi-Systemre átszerelhető GARDENA Profi-System csapelem segítségével (cikksz. 2801). Színes bliszterkártya ,5 mm-es (G 3/4) vízcsaphoz 33,3 mm-es (G 1) menettel és 21 mm-es (G 1/2) vízcsaphoz 26,5 mm-es (G 3/4) menettel. GARDENA 4 utas vízelosztó Több csatlakozó berendezés üzemeltetéséhez. 4 fokozatmentesen szabályozható csap. 2 GARDENA öntözőkomputer vagy öntözőóra csatlakoztatható hozzá. GARDENA Profi-Systemre átszerelhető GARDENA Profi-System csapelem segítségével (cikksz. 2801). Színes bliszterkártya ,5 mm-es (G 3/4) vízcsaphoz 33,3 mm-es (G 1) menettel és 21 mm-es (G 1/2) vízcsaphoz 26,5 mm-es (G 3/4) menettel. GARDENA buborékosító adapter A GARDENA csapelemére felpattintható. Lágy, fröcskölésmentes, levegővel átjárt vizet ad * Színes termékkártya. GARDENA buborékosító menetes adapter GARDENA rendszer buborékosítóval rendelkező vízcsapra történő csatlakoztatásához, mint pl. a konyhában vagy fürdőszobában M 22x1 belső- és 26,5 mm-es (G 3/4) külső menettel. Színes blisztercsomagolás M 24x1 belső- és 26,5 mm-es (G 3/4) külső menettel. Színes blisztercsomagolás.

6 Original GARDENA System GARDENA prémium tömlőelem Modern és igényes kivitelű, értékes prémium tömlőelem. Kényelmesen és gyorsan csatlakoztatható a tömlővéghez. A csatlakozás egyszerű húzó mozdulattal oldható. A puha műanyag, rovátkolt fogófelület kényelmes fogást eredményez. Elasztikus gyűrű védi a terméket. A stabil, értékes fém tömlőfoglalatnak köszönhetően különösen jól tartja meg a tömlőt. Értékesítési forma: bliszterkártya mm-es (1/2") tömlőhöz mm-es (3/4") és 16 mm-es (5/8") tömlőhöz. Értékesítés csak 12 darabos csomagolási egységben. GARDENA prémium vízmegállító Modern és igényes kivitelű, értékes prémium tömlőelem. Kényelmesen és gyorsan csatlakoztatható a tömlővéghez, és a locsolóhoz. A locsolófejet csatlakoztatva szabad a víz útja, szétkapcsoláskor a víz útját elzárja, így öntözőkészülék-csere esetén megtakarítja a vízcsaphoz vezető utat. A puha műanyag, rovátkolt fogófelület kényelmes fogást eredményez. Elasztikus gyűrű védi a terméket. A stabil, értékes fém tömlőfoglalatnak köszönhetően különösen jól tartja a tömlőt. Értékesítési forma: bliszterkártya. GARDENA gyors tömlőelem Gyors csatlakozás a tömlővéghez: egyszerű húzással oldható a csatlakozás. GARDENA vízmegállító Csatlakoztatás a tömlővéghez: szétkapcsoláskor a vízfolyás automatikusan leáll; összekapcsoláskor a víz újra folyni kezd. Készülékcsere esetén megtakarítja a vízcsaphoz vezető utat. GARDENA zárószabályzó A csatlakozó készülékek egyszerű cseréje, különösen nagy víznyomásnál. Kényelmes a vízvétel, valamint a vízátfolyás szabályozása és elzárása a tömlővégen mm-es (1/2") tömlőhöz mm-es (3/4") és 16 mm-es tömlőhöz. Értékesítés csak 12 darabos csomagolási egységben mm-es (1/2") tömlőkhöz. Ömlesztett mm-es (1/2") tömlőkhöz. Színes blisztercsomagolás mm-es (3/4") és 16 mm-es (5/8") tömlőkhöz. Ömlesztett mm-es (3/4") és 16 mm-es (5/8") tömlőkhöz. Színes blisztercsomagolás mm-es (1/2") tömlőkhöz. Ömlesztett mm-es (1/2") tömlőkhöz. Színes blisztercsomagolás mm-es (3/4") és 16 mm-es (5/8") tömlőkhöz. Ömlesztett mm-es (3/4") és 16 mm-es (5/8") tömlőkhöz. Színes blisztercsomagolás mm-es (1/2") tömlőkhöz. 4-színes termékkártya mm-es (3/4") és 16 mm-es (5/8") tömlőkhöz. Színes termékkártya. GARDENA készülékelem Belső menettel rendelkező locsoló-berendezéseknek az Original GARDENA Systemhez való csatlakoztatásához ,5 mm (3/4") menettel, ömlesztett * Amerikai menettel. Blisztercsomagolás. GARDENA csatlakozóelem 13,2 mm-es (G 1/4) menettel * ,2 mm-es (G 1/4) menettel. Színes termékkártya.

7 Original GARDENA System GARDENA átmeneti tömlőelem Átmenet egy tömlőcsavarmenettől (pl. a mosógépen), a GARDENA csapelemhez. Csavarással oldható a gyorscsatlakozó, ezért gyermekbiztos. 26,5 mm-es (G 3/4) menettel * Színes termékkártya. GARDENA csatlakozóelem Problémamentes tömlőhosszabbítás OGS gyorscsatlakozóval ellátott tömlőkhöz. Átmenet 19 mm-es (3/4")-ről 13 mm-es (1/2") tömlőre, és azonos átmérők is hosszabbíthatók Ömlesztett Színes blisztercsomagolás. GARDENA javítóelem Szerszám nélküli, gyors tömlőjavításhoz a megsérült tömlőrész kivágása után a két tömlődarabot kösse össze a javítóelemmel mm-es (1/2") tömlőkhöz. Ömlesztett mm-es (1/2") tömlőkhöz. Színes blisztercsomagolás mm-es (3/4") és 16 mm-es (5/8") tömlőkhöz. Ömlesztett mm-es (3/4") és 16 mm-es (5/8") tömlőkhöz. Színes blisztercsomagolás. GARDENA Y-elem Tömlőelágazáshoz: pl. gyepfelület és v irágládák egyidejű öntözéséhez. Átmenet 19 mm-es (3/4")-ről 13 mm-es (1/2") tömlőre Ömlesztett Színes blisztercsomagolás. GARDENA csatlakozóelem szabályozószeleppel A tömlőben átfolyó víz fokozatmentes szabályozásához és elzárásához. Ideális az esőztető hatótávolságának szabályozására Színes termékkártya. GARDENA szabályozószelep 2 utas tömlőben átfolyó víz egy Y-elem bemeneténél történő fokozatmentes szabályozásához és elzárásához. Egyszerű húzással oldható a csatlakozás Színes termékkártya. GARDENA gyorscsatlakozó választék tartóban Attraktív, színes, a termékeket bemutató ábrákkal. Tartalom: 40 x 901, 10 x 902, 20 x 913, 10 x 914, 50 x 915, 10 x 916, 10 x 921, 20 x 931, 20 x 932, 10 x 933, 10 x 934, 20 x 8114, 5 x 8119, 5 x *

8 Original GARDENA System GARDENA prémium SB-System- Indulókészlet Modern és igényes kivitelű termékekkel. 13 mm-es (1/2") tömlőhöz, 26,5 mm-es (G 3/4) menetű csaphoz és 33,3 mm-es (G 1) menetű csaphoz. Tartalma: 1 x 902/5305, 1 x 8166, 1 x 8168, 1 x GARDENA prémium indulókészlet Akció Tartalma: 24 blisztercsomag, csomagonként 1 x 902/5305, 8166, 8168, Figyelemfelkeltő displayben. GARDENA indulókészlet Akció Aktuális szezonajánlat. Tartalom: 1 x 902/5305, 915, 913, Figyelemfelkeltő displayben, blisztercsomagolásban. GARDENA indulókészlet csuklós csapelemmel Aktuális szezonajánlat. Tartalom: 30 blisztercsomag, csomagonként 1 x 998, 915, 913, Figyelemfelkeltő displayben. Tartalom (cikksz. 8180): 1 x csapelem 902, 1 x gyors tömlőelem 916, 1 x vízmegállító 914, 1 x locsoló GARDENA tömlőelem-készlet 13 mm-es (1/2") tömlőkhöz. Tartalom: 2 x 915. GARDENA gyorscsatlakozó-készlet M 22 x 1 belső- és 26,5 mm-es (G 3/4) külső menetes csatlakozó. Tartalom: 1 x 2906, 901, 915. GARDENA csatlakozóelem-készlet 13 mm (1/2") Tartalom: 2 x 915, 1 x 931. GARDENA javítóelem-készlet 13 mm-es (1/2") tömlőkhöz. Tartalom: 2 x 932. GARDENA csatlakozóelem-készlet 13 mm-es (1/2") tömlőkhöz és 26,5 mm-es (G 3/4) menetű vízcsapokhoz. Tartalom: 2 x 901, 1 x 915. GARDENA locsolókészlet 13 mm-es (1/2") tömlőkhöz, vízstoppal. Tartalom: 1 x 913, 1 x GARDENA elosztókészlet 13 mm-es (1/2") tömlőkhöz. Tartalom: 1 x 934, 3 x * Akció Értékesítés csak 24 darabos displayben! Akció * Akció Értékesítés csak 30 darabos displayben! * * * * * * * GARDENA tartalék O-gyűrűk Ajánlati forma: ömlesztve, (kép nélkül). Lásd az 5303-as cikksz. árut a 114. oldalon * /2901 cikksz.-hoz. GARDENA tömítéskészlet Tartalom: 1 lapostömítés, 3 O-gyűrű /2902 cikksz.-hoz. 8

9 GARDENA Profi-System GARDENA Profi-System csapelem Vízcsaphoz történő csatlakozás. A csatlakoztatható a GARDENA szivattyúkhoz (Kivéve: cikksz: 1490, 1740, 1742). Blisztercsomagolás színes kartonlapon. GARDENA Profi-System tömítéskészlet (kép nélkül) Tartalom: 3 O-gyűrű, a 2801 és 2802-eshez 1-1 lapostömítés. Blisztercsomagolás színes kartonlapon. GARDENA Profi-System tömlőelem A tömlővégek gyors csatlakoztatásához: a csatlakozás egyszerű húzó mozdulattal oldható. A speciális tömlőfoglalat erősen tartja a tömlőt. Blisztercsomagolás színes kartonlapon. GARDENA Profi-System zárószabályozó A csatlakozó készülékek egyszerű cseréje, különösen nagy víznyomásnál. Kényelmes vízvétel, valamint a vízátfolyás szabályozása és elzárása a tömlővégen. A speciális tömlőfoglalat erősen tartja a tömlőt. Blisztercsomagolás színes kartonlapon mm-es (G 1/2) vízcsaphoz 26,5 mm-es (G 3/4) menettel ,5 mm-es (G 3/4) vízcsaphoz 33,3 mm-es (G 1) menettel mm-es (3/4") tömlőkhöz mm-es (3/4") tömlőkhöz. GARDENA Profi-System átmeneti elem vízmegállítóval Csatlakoztatás a tömlővéghez: szétkapcsolás esetén a vízfolyás automatikusan leáll; szétkapcsolás összecsatlakoztatáskor a víz újra folyni kezd. Nem kell elmenni újra a vízcsapig. Minden eredeti GARDENA rendszerű (OGS) berendezésnek a profi rendszerhez való csatlakoztatásához. Átmenethez 13 mm-es (1/2") tömlőkre a 931-es csatlakozóelemmel. GARDENA Profi-System csatlakozóelem Problémamentes tömlőösszekötéshez és hosszabbításhoz. Színes termékkártya mm-es (3/4") tömlőkhöz. Blisztercsomagolás színes kartonlapon GARDENA Profi-System szűkítő csatlakozóelem A Profi rendszerről az eredeti GARDENA (OGS) rendszerre történő átmenethez. Blisztercsomagolás színes kartonlapon GARDENA Profi-System Y-elem A tömlő egyszerű elágaztatásához a Profi-System-en belül, 3/4"-os bemenettel és 2 x 3/4"-os kimenettel. Blisztercsomagolás színes kartonlapon GARDENA Profi-System Y-szűkítőelem A Profi rendszerről az eredeti GARDENA (OGS) rendszerre történő átmenethez: egy profi rendszerű bemenet, két eredeti GARDENA (OGS) rendszerű kimenet. Blisztercsomagolás színes kartonlapon

10 GARDENA Profi-System GARDENA Profi-System készülékelem Öntözőberendezések belső menettel történő csatlakoztatására a Profi rendszerhez. 26,5 mm-es (G 3/4) menettel. Blisztercsomagolás színes kartonlapon GARDENA Profi-System készülékelem Öntözőberendezések belső menettel történő csatlakoztatására a Profi rendszerhez. Blisztercsomagolás színes kartonlapon * Amerikai menettel. GARDENA Profi-System T-elem A Profi rendszerről az eredeti GARDENA (OGS) rendszerre történő átmenethez. Egy Profi rendszerű bemenet, egy Profi rendszerű kimenet, egy eredeti GARDENA (OGS) rendszerű kimenet. Blisztercsomagolás színes kartonlapon GARDENA Profi-System locsoló Profi rendszerű berendezés nagy átfolyási mennyiséggel. Fokozatmentesen szabályozható sárgaréz fúvóka: teljes vízsugár permet elzárás. Blisztercsomagolás színes kartonlapon GARDENA Profi-System permetező-locsoló Öntözéshez és tisztításhoz. 3 vízsugárforma: locsolósugár, teljes sugár, permet. Elzárható vízátfolyás. Puha, rugalmas védőgyűrűvel a locsolófejen. Original GARDENA systemre átszerelhető. Színes termékkártya GARDENA Profi-System permetező-öntözőrúd Öntözéshez és tisztításhoz. 3 vízsugárforma: locsolósugár, teljes sugár, permet. Elzárható vízátfolyás. Puha, rugalmas védőgyűrűvel a locsolófejen. Original GARDENA Systemre átszerelhető. Hossza 92 cm. Színes termékkártya *

11 GARDENA tömlők Original GARDENA System kerti tömlők Igazi innováció ebben az értékes piaci szegmensben. GARDENA minőségi tömlők speciális Skin Tech-bevonattal: Nem csavarodnak, nem törnek meg. Könnyen csúsztatható (nem akad meg tárgyakban). Könnyen feltekerhetőek. Tökéletesen illik az Original GARDENA System rendszerelemekhez. PREMIUM Igényeseknek Nagy igénybevétel. Összetett kertszerkezetek. COMFORT Ambiciózusoknak Közepesen gyakori gyakori használat. Tagolt kertszerkezet (pl. gyep, kőlapok, kavics). CLASSIC Kezdőknek Közepesen gyakori használat. Normál kertszerkezet (pl. gyep, kőlapok). 11

12 GARDENA tömlők GARDENA Premium SkinTech tömlő Skin Tech bevonattal és különlegesen jó minőségű szövettel. Csavarodásmentes, nem törik meg és nem csomózódik, könnyen csúsztatható, kiemelkedően rugalmas. A vastag tömlőfal biztonságról és hosszú élettartamról gondoskodik. Nagy igénybevételhez. 20 év szavatosság. Színes display-korong mm (1/2"), 20 m, rendszerelemek nélkül * mm (1/2"), 30 m, rendszerelemek nélkül * mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül mm (3/4"), 25 m, rendszerelemek nélkül. GARDENA Comfort SkinTech tömlő Skin Tech bevonattal és jó minőségű szövettel. Csavarodásmentes, nem törik meg és nem csomózódik, könnyen csúsztatható, kiemelkedően rugalmas. A vastag tömlőfal biztonságról és hosszú élettartamról gondoskodik. Közepesen erős, erős igénybevételhez. 18 év szavatosság. Színes display-korong mm (1/2"), 20 m rendszerelemek nélkül * mm (1/2"), 30 m, rendszerelemek nélkül mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül mm (3/4"), 25 m, rendszerelemek nélkül. GARDENA Classic SkinTech tömlő Skin Tech bevonattal és jó minőségű szövettel. Csavarodásmentes, nem törik meg és nem csomózódik, jól csúsztatható, formatartó. A vastag tömlőfal biztonságról és hosszú élettartamról gondoskodik. Közepesen erős igénybevételhez. 15 év szavatosság. Színes display-korong mm (1/2"), 20 m, rendszerelemek nélkül * mm (1/2"), 30 m, rendszerelemek nélkül mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül m 13 mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** mm (3/4"), 25 m, rendszerelemek nélkül mm (3/4"), 50 m, rendszerelemek nélkül m 19 mm (3/4"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** ** Tekercsben történő árusításhoz, tömlőcenterhez. ** Értékesítés csak komplett tekercsben. * Az adatok 13 mm-es (1/2") szerelvény nélküli tömlőre vonatkoznak. 12

13 GARDENA tömlők GARDENA Premium Rubber gumi tömlő Könnyű és rugalmas gumi tömlő EPDM-minőséggel: időjárás- és ózonálló. +95 C-ig állja a forróvizet. Nagy teherbírású. 20 év szavatosság. Színes display-korong * mm (1/2"), 20 m, rendszerelemek nélkül * m 13 mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** * mm (3/4"), 25 m, rendszerelemek nélkül * m 19 mm (3/4"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** ** Tekercsben történő árusításhoz, tömlőcenterhez. ** Eladás csak komplett tekercsben. GARDENA Comfort tömlő PVC tömlő nagy értékű szövetbetéttel. Formatartó és nyomásálló. A vastag tömlőfal biztonságról és hosszú élettartamról gondoskodik. Közepesen erős és erős igénybevételhez. 15 év szavatosság. Színes display-korong mm (1/2"), 20 m, rendszerelemek nélkül * mm (1/2"), 30 m, rendszerelemek nélkül mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül m 13 mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** mm (3/4"), 25 m, rendszerelemek nélkül mm (3/4"), 50 m, rendszerelemek nélkül m 19 mm (3/4"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** m 25 mm (1"), 25 m, without System Fittings. ** m 32 mm (5/4"), 25 m, rendszerelemek nélkül.** ** Tekercsben történő árusításhoz, tömlőcenterhez. ** Értékesítés csak komplett tekercsben. GARDENA Classic tömlő PVC tömlő nagy értékű szövetbetéttel. Formatartó és nyomásálló. Közepesen erős igénybevételhez. 1 Színes display-korong * mm (1/2"), 10 m, rendszerelemek nélkül mm (1/2"), 20 m, rendszerelemek nélkül * mm (1/2"), 30 m, rendszerelemek nélkül mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül m 13 mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** * mm (3/4"), 10 m, rendszerelemek nélkül mm (3/4"), 25 m, rendszerelemek nélkül * m 19 mm (3/4"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** ** Tekercsben történő árusításhoz, tömlőcenterhez. ** Értékesítés csak komplett tekercsben. * Az adatok 13 mm-es (1/2") szerelvény nélküli tömlőre vonatkoznak. 13

14 GARDENA tömlők GARDENA Standard tömlő PVC tömlő nagy értékű szövettel. Formatartó és nyomásálló. Közepes igénybevételhez. 8 év szavatosság. Blisztercsomagolás színes kartonlapon mm (1/2"), 20 m, rendszerelemek nélkül * mm (1/2"), 30 m, rendszerelemek nélkül mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül * m 13 mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** mm (3/4"), 25 m, rendszerelemek nélkül mm (3/4"), 50 m, rendszerelemek nélkül m 19 mm (3/4"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** ** Tekercsben történő árusításhoz, tömlőcenterhez. ** Értékesítés csak komplett tekercsben. GARDENA Standard tömlő Attraktív színes displayben 14 tekercs 20 m-es Standard tömlő 13 mm (1/2"), rendszerelemek nélkül. 8 év szavatosság * Értékesítés csak 14 db-os displayben! GARDENA Standard tömlő Attraktív színes displayben. 14 tekercs 20 m-es Standard tömlő, kompletten Original GARDENA System rendszerelemekkel: 1 x csapelem 902, 1 x adapter 5305, 1 x tömlőelem 915, 1 x vízmegállító 913, 1 x permetező Blisztercsomagolás színes kartonlapon. GARDENA spiráltömlő készlet Ideális erkélyládák, cserepes növények, kisebb felületek, előkertek öntözéséhez. Elkerülhető a fárasztó tömlő fel- és letekerése, valamint az öntözőkanna cipelése. Formájából eredően a tömlő használat után újra visszaugrik. Tartalom: 10 spiráltömlő tömlőelemmel, vízmegállítóval, 8120 cikksz. impulzus locsolóval, 900, 901, 902 cikksz. buborékosító menetes elemmel és falra szerelhető tartóval. Blisztercsomagolás színes kartonlapon mm (1/2"), 20 m, rendszerelemekkel. Értékesítés csak 14 db-os displayben! * Értékesítés csak 4 db-os csomagolási egységben! GARDENA spiráltömlő készlet Akció (kép nélkül) Tartalom: 20 x 4647 cikksz. spiráltömlő készlet. Figyelemfelkeltő displayben Akció Értékesítés csak 20 db-os displayben! * Az adatok 13 mm-es (1/2") szerelvény nélküli tömlőre vonatkoznak. 14

15 GARDENA tömlőskocsik/-tartók Classic tömlőskocsi különösen robusztus és stabil Classic tömlőskocsi Speciálisan formázott támasztó biztosítja a tömlőskocsi stabilitását. Nem lesz többé piszkos a keze (60 HG és 100 HG modellek). A kényelmes tömlővezetés automatikusan tekeri fel a tömlőt egyenletesen, szabályosan. Robusztus, stabil fém kivitel nagy kertekhez. Tömlővezetővel a könnyed feltekeréshez. Praktikus Classic tömlőtartók minden igényhez a megfelelő modell. Classic fali tömlőtartó tömlővezető orsóval A tömlő kényelmes, állva történő feltekeréséhez. Tömlővezető orsó gondoskodik a tömlő fel- és letekeréséről a ház sarkán is. Classic fali tömlőtartó 1 termék 2 feladatra: A tömlő falon történő tárolásához; bármikor levehető a falról, és használható a kertben. Classic tömlőtartó Ideális teraszokra és kisebb kertekbe. Magas stabilitás a speciális háromszögű felépítésnek és a mély súlypontnak köszönhetően. Ergonomikus markolat a kényelmes szállításhoz. 15

16 GARDENA tömlőskocsik/-tartók GARDENA Comfort tömlőskocsi easyroll Kényelmes tömlővezetés gondoskodik a tömlő egyenletes, vezetett feltekeréséről: nem lesz piszkos a keze. A nagy kerekek kényelmes haladást biztosítanak még egyenetlen talajon is. Állítható tárolóhely locsoló, szórófej, vagy öntözőrúd számára. Az utáncsepegés gátló megakadályozza a víz kifolyását használat után. A szögben álló tömlőcsatlakozó megakadályozza a tömlő megtörését. A forgó csatlakozótengely meggátolja a tömlő megcsavarodását fel- és lecsévélésnél. Profi-Systemre átszerelhető Profi-System csapelemmel, cikkszám: Max. 50 m 13 mm-es (1/2") tömlőhöz, 30 m 15 mm-es (5/8") tömlőhöz, vagy 20 m 19 mm-es (3/4") tömlőhöz. Készre szerelve színes termékkártyával Tartozékai: 1 x 8563 Classic SkinTech tömlő 1/2" 20 m, 1 x 2041 szabályozható locsoló Plus, 3 x 915 tömlőelem, 1 x 913 vízmegállító, 1 x 902 csapelem, 1 x 900 csapelem, 1 x 5305 adapter. Méretek (Sz x H x M): 42 x 60 x 105 cm. Értékesítés csak 2 db-os csomagolási egységben! GARDENA Comfort tömlőskocsi easyroll plus Kivitele mint cikksz. 2683, csak még kiválóbb minőséggel, a különösen kényelmes és ergonómikus munkához. A tolókar felső részén található kihajtható tekerőkar álló helyzetben is egyszerű csévélést biztosít: nem kell többet hajlongani. Praktikus rakhellyel kis tartozékok tárolásához, beépített utáncsepegésgátló. Készre szerelve színes termékkártyával Tartozékai: 1 x 8593 Comfort SkinTech tömlő 1/2" 20 m, 1 x 8102 Comfort permetező locsoló, 3 x 915 tömlőelem, 1 x 913 vízmegállító, 1 x 902 csapelem, 1 x 900 csapelem, 1 x 5305 adapter. Méretek (Sz x H x M): 43 x 60 x 110 cm. Értékesítés csak 2 db-os csomagolási egységben! GARDENA Classic tömlőskocsi 60 TS Közepes és nagyobb kertekbe. A speciálisan kialakított támaszték biztosítja a kiemelkedő stabilitást. A tolókar újszerű kialakítása bármilyen testmagasság esetén kényelmes. A tolókar magassága állítható, így helytakarékos a tárolása: tolókar kézvédelemmel. A szögben álló tömlőcsatlakozás megakadályozza a tömlő megtörését. A forgó csatlakozótengely meggátolja a tömlő megcsavarodását fel- és lecsévélésnél. Az utáncsepegésgátló megakadályozza a víz kifolyását a tömlőből használat után. Felhajtható, szabadon futó tekerőkar. Könnyen forgó kerekek. Határozottan nagyobb víznyomás esetén 2801 cikkszámú Profi-System csapelem segítségével átszerelhető GARDENA Profi-System-re. Színes displaykartonban Max. 60 m 13 mm-es (1/2") tömlőhöz, 50 m 15 mm-es (5/8") tömlőhöz, vagy 35 m 19 mm-es (3/4") tömlőhöz. Méretek (Sz x H x M): 38 x 46 x cm * Classic tömlőskocsi 60 TS készlet Készre szerelve: 1 x tömlőskocsi 8000, 1 x 20 m Classic 13 mm (1/2") tömlő eredeti GARDENA rendszerelemekkel és locsolóval (1 x 915, 1 x 913, 1 x 8114). Tartozékokkal kiegészítve: rendszerelemek a csapra történő csatlakoztatáshoz (1 x 900, 1 x 5305, 1 x 902, 2 x 915). 16

17 GARDENA tömlőskocsik/-tartók GARDENA Classic tömlőskocsi 60 HG/100 HG Közepes, és nagyobb kertekbe (60 HG), nagyobb kertekbe (100 HG). Kényelmes tömlővezetés gondoskodik a tömlő egyenletes, vezetett feltekeréséről: nem lesz piszkos a keze. A speciálisan kialakított támaszték biztosítja a kiemelkedő stabilitást. A tolókar újszerű kialakítása bármilyen testmagasság esetén kényelmes. Tolókar kézvédelemmel. A szögben álló tömlőcsatlakozás megakadályozza a tömlő megtörését. A forgó csatlakozótengely meggátolja a tömlő megcsavarodását fel- és lecsévélésnél. Az utáncsepegésgátló megakadályozza a víz kifolyását a tömlőből használat után. Felhajtható, szabadon futó tekerőkar. Könnyen forgó kerekek. Határozottan nagyobb víznyomás esetén 2801 cikkszámú Profi-System csapelem segítségével átszerelhető GARDENA Profi-System-re. Színes displaykartonban * HG Max. 60 m 13 mm-es (1/2") tömlőhöz, 50 m 15 mm-es (5/8") tömlőhöz, vagy 35 m 19 mm-es (3/4") tömlőhöz. Méretek (Sz x H x M): 38 x 46 x cm Classic tömlőskocsi 60 HG készlet Készre szerelve: 1 x tömlőskocsi 8003, 1 x 20 m Classic 13 mm (1/2") tömlő eredeti GARDENA rendszerelemekkel és locsolóval (1 x 915, 1 x 913, 1 x 8114). Tartozékokkal kiegészítve: rendszerelemek a csapra történő csatlakoztatáshoz (1 x 900, 1 x 5305, 1 x 902, 2 x 915) HG Max. 100 m 13 mm-es (1/2 ) tömlőhöz, 80 m 15 mm-es (5/8") tömlőhöz, vagy 50 m 19 mm-es (3/4") tömlőhöz. Méretek (Sz x H x M): 38 x 47 x cm. GARDENA fém tömlőskocsi 60 A tolókar magassága állítható: Testmagassághoz igazítható. Helytakarékos tárolás. A kengyel kényelmes markolattal. Széles kengyel a stabil álláshoz. Stabil, porbevonatos fémdob, szabadonfutó tekerőkarral. Utáncsepegésgátló: használat után megszünteti a víz kifolyását a tömlőből. Könnyen forgó kerekek speciális fűkímélő mintázattal. Színes információs karton Max. 60 m 13 mm-es (1/2") tömlőhöz, 50 m 15 mm-es (5/8") tömlőhöz, vagy 35 m 19 mm-es (3/4") tömlőhöz. Méretek (Sz x H x M): 42 x 47 x cm. GARDENA fém tömlőskocsi 100 A robusztus, stabil profi tömlőskocsi. Széles tolókengyel a biztonságos felállításhoz. A tömlővezető megkönnyíti a tömlő rétegszerű feltekerését. Stabil, porbevonatos fémdob szabadonfutó tekerőkarral. Utáncsepegésgátló. A szögben álló tömlőcsatlakozás megakadályozza a tömlő megtörését. A forgó csatlakozótengely meggátolja a tömlő megcsavarodását fel- és lecsévélésnél. Stabil járókerekek jól tapadó, fűkímélő speciális mintázattal. Átszerelhető GARDENA Profi-Systemre Profi-System csapelemmel, cikksz x 2801 cikkszámút tartalmaz. Displaykartonban * Max. 100 m 13 mm-es (1/2") tömlőhöz, 80 m 15 mm-es (5/8") tömlőhöz, 50 m 19 mm-es (3/4") tömlőhöz, vagy 25 m 25 mm-es (1") tömlőhöz. Méretek (Sz x H x M): 55 x 65 x 89 cm. 17

18 GARDENA fali tömlődoboz Új: GARDENA fali tömlődoboz A GARDENA egyet jelent a magas felhasználói kényelemmel, megbízható működéssel és innovatív termékmegoldásokkal, mindezt a piacvezető technológiájával. Az akkumulátor technológia növekvő piaca: Akkumulátor most már a fali tömlődobozoknál is. Li-Ion POWER Fali tömlődoboz 35 roll-up Li Innováció: első motormeghajtású fali tömlődoboz a tömlő visszatekeréséhez. Nagy teljesítményű, megbízható lítium-ion akkumulátorral és LED-es akkumulátor töltöttségi szint kijelzővel. Automatikusan feltekeri a tömlőt nem kell többé hajolnia, tekernie, és nem lesz többé piszkos a keze. Még kényelmesebb: Húzza ki a tömlőt a kívánt hossz eléréséig fáradság és erőkifejtés nélkül; a tömlő hossza fokozatmentesen beállítható. Kényelmesen gombnyomásra feltekeri a tömlőt. A tömlőt a motor biztonságosan és egyenletesen tekeri fel. Fali tömlődoboz roll-up Automatikusan feltekeri a tömlőt nem kell többé hajolnia, tekernie, és nem lesz többé piszkos a keze. Erős acél rugós modellek, a tömlő visszahúzása így biztonságos, megbízható. Húzza ki a tömlőt a kívánt hosszúságig egy rövid rántás a tömlőn a tömlő egyenletesen és fékezve tekeredik fel. Minden modell 13 mm-es (1/2") minőségi tömlővel felszerelve. 15 m Kis kertekhez és teraszokhoz 25 m Közepes méretű kertekhez 35 m Nagyobb kertekhez 18

19 GARDENA fali tömlődobozok GARDENA Comfort fali tömlődoboz 35 roll-up automatic Li Nagyobb kertekhez. Húzza ki a tömlőt a kívánt hosszúságra fáradtság és erőkifejtés nélkül. A tömlő hossza fokozatmentesen beállítható. Kényelmesen gombnyomásra feltekeri a tömlőt. A tömlő automata módon biztonságosan és egyenletesen tekeredik fel a dobozba. Motorhajtású, nagy teljesítményű, megbízható lítium-ion akkumulátorral bármikor utántölthető. Az akkumulátor töltöttségi állapotát LED-es kijelző mutatja. 35 m, nagy vízátfolyású 13 mm-es (1/2") GARDENA minőségi tömlővel. A falra szerelve 180 C-ban elforgatható. A GARDENA locsolók, öntözők, mosókefék, stb. számára kialakított praktikus tartókkal. Lopásvédelem előkészítve. A beépített hordozófogantyú lehetővé teszi az egyszerű tartóról történő le- és felhelyezést és a szállítást. Az utáncsepegés-gátló megakadályozza a víz használat utáni kifolyását. Készre szerelve: 35 m GARDENA minőségi tömlővel és 2 m csatlakozótömlővel, eredeti GARDENA rendszerelemekkel: 1-1 db 900, 901, 902, 915, 913, 8114, fali tartó csavarokkal, tiplikkel, szerelési segédlettel, töltővel. GARDENA Comfort fali tömlődoboz 25 roll-up automatic Közepes méretű kertekhez. Húzza ki a tömlőt a kívánt hosszúságra. Automatikus feltekeri a tömlőt, mely a tömlő rövid megrántásával indítható. A tömlő biztonságosan és egyenletesen tekeredik fel automatikusan. 25 m, nagy vízátfolyású 13 mm-es (1/2") GARDENA minőségi tömlővel. A falra szerelve 180 C-ban elforgatható. A GARDENA locsolók, öntözők, mosókefék, stb. számára kialakított praktikus tartókkal. Lopásvédelem előkészítve. A beépített hordozófogantyú lehetővé teszi az egyszerű tartóról történő le- és felhelyezést és a szállítást. Az utáncsepegés-gátló megakadályozza a víz használat utáni kifolyását. Készre szerelve: 25 m GARDENA minőségi tömlővel és 2 m csatlakozótömlővel, eredeti GARDENA rendszerelemekkel: 1-1 db 900, 901, 902, 915, 913, 8114, fali tartó csavarokkal, tiplikkel, és szerelési segédlettel. Li-Ion POWER új Tömlő hossza: 35 m. Tömlő átmérője: 13 mm (1/2"). Meghajtás: motor. Akkumulátor teljesítménye: 18 V / 1,5 Ah. 1 akkumulátor töltés: kb. 50 teljes tömlőhossz feltekerésére elegendő. Méretek (H x Sz x M): 59,3 x 25 x 54,2 cm * új Tömlő hossza: 25 m. Tömlő átmérője: 13 mm (1/2"). Meghajtás: acél rugók. Méretek (H x Sz x M): 59,3 x 25 x 54,2 cm új GARDENA Comfort fali tömlődoboz 35 roll-up automatic Tömlő hossza: 35 m. Tömlő átmérője: 13 mm (1/2"). Meghajtás: acél rugók. Méretek (H x Sz x M): 59,3 x 25 x 54,2 cm. GARDENA Comfort fali tömlődoboz 15 roll-up automatic Teraszokra és kisméretű kertekhez. Húzza ki a tömlőt a kívánt hosszúságra. Automatikus feltekeri a tömlőt, mely a tömlő rövid megrántásával indítható. A tömlő automatikusan tekeredik fel biztonságosan és egyenletesen. 15 m, nagy vízátfolyású 13 mm-es (1/2 ) GARDENA minőségi tömlővel. A falra szerelve 180 C-ban elforgatható. GARDENA locsolók, öntözők, mosókefék, stb. számára kialakított praktikus tartókkal. A beépített hordozófogantyú lehetővé teszi az egyszerű tartóról történő le- és felhelyezést és a szállítást. Az utáncsepegés-gátló megakadályozza a víz használat utáni kifolyását. Készre szerelve: 15 m GARDENA minőségi tömlővel és 2 m csatlakozótömlővel, eredeti GARDENA rendszerelemekkel: 1-1 db 900, 901, 902, 915, 913, 8114, fali tartó csavarokkal, tiplikkel, és szerelési segédlettel új Tömlő hossza: 15 m. Tömlő átmérője: 13 mm (1/2"). Meghajtás: acél rugók. Méretek (H x Sz x M): 47,7 x 21,2 x 39,5 cm.

20 GARDENA tömlőskocsik/-tartók GARDENA Classic fali tömlődob 60 tömlővezető orsóval A tömlő falon való tárolására. A tömlő kényelmesen fel- és letekerhető a különálló, egyedileg a falra (sarokra is) szerelhető tömlővezető orsóval. Stabil fémtartók a falra erősítéshez. Beépített hordfogantyú a kényelmes szállításhoz használat után. A szögben elálló csatlakozó csőcsonk meggátolja a tömlő megtörését. Kompletten 2 GARDENA csapelemmel (Profi-Systemre átszerelhető). Utáncsepegés-gátló, melybe használat után a cső bedugható. Színes bliszterkártya Max. 60 m 13 mm-es (1/2") tömlőhöz, 50 m 15 mm-es (5/8") tömlőhöz, vagy 35 m 19 mm-es (3/4") tömlőhöz. GARDENA Classic fali tömlődob 50 készlet Kisebb, közepes kertekhez. 1 termék 2 alkalmazási területre: A tömlő falon történő tárolásához; bármikor leemelhető a mobil használathoz a kertben. Felhajtható, szabadon futó tekerőkarra. Készre szerelve: 1 x fali tömlődob, 1 x 20 m 13 mm (1/2") Classic tömlő eredeti GARDENA rendszerelemekkel (1 x 915, 1 x 913, 1 x 8114). Tartozékokkal kiegészítve: rendszerelemek a csapra történő csatlakoztatáshoz (1 x 900, 1 x 5305, 1 x 902, 2 x 915). Fali tartóval, dűbelekkel, csavarokkal. Színes termékkártyával. Palettán Értékesítés csak 12 db-os csomagolási egységben, palettán! GARDENA System tömlőtartó Praktikus felakasztható tároló a kerti tömlőknek és az Original GARDENA System rendszerelemeknek. Ajánlati forma: ömlesztve * GARDENA fali tömlőtartó Kicsi, olcsó tömlőtartó praktikus tárolóhelye az eredeti GARDENA rendszerelemeknek. Ajánlati forma: ömlesztve GARDENA fali tömlőtartó tömlővel Alaktartó, nyomásálló kerti tömlővel. Feszítőnyomás 20 bar. 8 év tömlőgarancia. Fali tömlőtartóval és szerelvényekkel együtt. Kartoncsomagolásban Értékesítés csak 10 darabos display-ben! 20

Magasnyomású mosók Kert Tisztítás otthon. Home & Garden 2010

Magasnyomású mosók Kert Tisztítás otthon. Home & Garden 2010 Magasnyomású mosók Kert Tisztítás otthon Home & Garden 2010 Tartalomjegyzék Magasnyomású mosók Tartozékok magasnyomású mosókhoz Tisztítószerek magasnyomású mosókhoz Szivattyúrendszerek a kertben Öntözőrendszerek

Részletesebben

Home & Garden 2011. Home & Garden 2011. Magasnyomású mosók Kert Tisztítás otthon

Home & Garden 2011. Home & Garden 2011. Magasnyomású mosók Kert Tisztítás otthon Magasnyomású mosók Kert Tisztítás otthon Home & Garden 2011 Szívesen ajánljuk: Kärcher Hungária Kft. Tormásrét út 2. (Vendelpark) H-2051 Biatorbágy Tel: + 36/23 530 640 Fax: + 36/23 530 341 E-mail: info@kaercher.hu

Részletesebben

GARDENA szivattyú információ Közvetlenül a GARDENA-tól

GARDENA szivattyú információ Közvetlenül a GARDENA-tól GARDENA szivattyú információ Közvetlenül a GARDENA-tól Minden, amit a szivattyúkról tudni kell Szivattyút szeretne vásárolni? Csupán egy szivattyút? Nem! Természetesen Önnek is a GARDENA a legjobb választás!

Részletesebben

Magasnyomású mosók Beltéri tisztítás Kert. Home & Garden 2013

Magasnyomású mosók Beltéri tisztítás Kert. Home & Garden 2013 Magasnyomású mosók Beltéri tisztítás Kert Home & Garden 2013 Teljesítmény és felelősség A Kärcher energia- és erőforrás-kímélő eco!ogic sorozata új irányt mutat a tisztításban. Az új készülékgeneráció

Részletesebben

H á z i k e r t i é s k ö z t e r ü l e t i ö n t ö z é s t e c h n i k a i t e r m é k e k. N e m z e t k ö z i k a t a l ó g u s

H á z i k e r t i é s k ö z t e r ü l e t i ö n t ö z é s t e c h n i k a i t e r m é k e k. N e m z e t k ö z i k a t a l ó g u s H á z i k e r t i é s k ö z t e r ü l e t i ö n t ö z é s t e c h n i k a i t e r m é k e k N e m z e t k ö z i k a t a l ó g u s Bevezetés Kedves öntözési szakember! A Toro Irrigation elhivatott csapata

Részletesebben

Verhetetlenül sokoldalú készülékek a Kärcher magasnyomású mosói

Verhetetlenül sokoldalú készülékek a Kärcher magasnyomású mosói Verhetetlenül sokoldalú készülékek a Kärcher magasnyomású mosói Kärcher, a magasnyomású mosó feltalálója, 1950 óta a magasnyomású mosás elvét folyamatosan optimalizálta. Nagyobb teljesítmény kevesebb fogyasztással.

Részletesebben

Üdvözöljük a ROTHENBERGER-nél! Szeretettel üdvözöljük Önt a csőszerelő eszközök világában.

Üdvözöljük a ROTHENBERGER-nél! Szeretettel üdvözöljük Önt a csőszerelő eszközök világában. Üdvözöljük a ROTHENBERGER-nél! Szeretettel üdvözöljük Önt a csőszerelő eszközök világában. Több mint 6.000 termékkel a kínálatunkban a legnagyobb termékválasztékkal rendelkezünk az iparágban, így lehetővé

Részletesebben

2011-2012 Házikerti és közterületi öntözéstechnikai termékek Nemzetközi katalógus. T-Markt

2011-2012 Házikerti és közterületi öntözéstechnikai termékek Nemzetközi katalógus. T-Markt 2011-2012 Házikerti és közterületi öntözéstechnikai termékek Nemzetközi katalógus A Toro elhivatottsága a felelős környezetvédelemért Az alapítási elveivel összhangban, a Toro Company elkötelezett abban,

Részletesebben

3.606 Ft-tól. 173 Ft / kg

3.606 Ft-tól. 173 Ft / kg Minden ami Állat www.omtshop.hu Érvényes: 2015. március 31-ig, ill. a készlet erejéig. 3.606 Ft-tól Hordozható etető, 13.5 literes : 312921 - horizont gyártás, kiváló minőség! - Ütésálló polipropilénből

Részletesebben

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 Az Ön eredményességét növelő kialakítás Profi homlokrakodóink és munkaeszközeink teljes palettája Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 HU 2 A homlokrakodó,

Részletesebben

Tekintse meg új, katalógusban még nem szereplő termékeinket

Tekintse meg új, katalógusban még nem szereplő termékeinket Tekintse meg új, katalógusban még nem szereplő termékeinket Robert Bosch Kft. 0. Budapest, Gyömrői út 0. www.dremel.hu 9 Vág, Csiszol és Mar: egy szerszám, többféle felhasználás Lágy indítás: rángatózás

Részletesebben

Minden idők legerősebb modellje.

Minden idők legerősebb modellje. Többfunkciós porszívók Minden idők legerősebb modellje. Az új, univerzálisan alkalmazható Kärcher többfunkciós porszívókat kiemelkedő szívóerő, csekély áramfogyasztás, speciális kialakítású padlótisztító

Részletesebben

GRUNDFOS SzivattyúK A HÁZBAN és A KERTBEN. Grundfos Fűtés Hűtés Vízellátás

GRUNDFOS SzivattyúK A HÁZBAN és A KERTBEN. Grundfos Fűtés Hűtés Vízellátás GRUNDFOS SzivattyúK A ÁZBAN és A KERTBEN Grundfos Fűtés űtés Vízellátás 213 213 ÚJDONSÁGOK ALPA2 A továbbfejlesztett ALPA2 az új motortechnológiának köszönhetően a leghatékonyabb keringető szivattyú. A

Részletesebben

Truma Kemping Világ 2013. Több Kényelem útközben

Truma Kemping Világ 2013. Több Kényelem útközben Truma Kemping Világ 2013 Több Kényelem útközben Egyszerűen pihentetőbb utazás A Truma-val minden utazás nyaralás A kemping a nyaralás lényege. Közel a természethez, közel az emberekhez, közel önmagához.

Részletesebben

Minden ami Állat. Német technológia, német gyártás! Egyedülálló szabadalmaztatott technológia! Hosszútávú alkatrész ellátás!

Minden ami Állat. Német technológia, német gyártás! Egyedülálló szabadalmaztatott technológia! Hosszútávú alkatrész ellátás! Érvényes: 2013.06.30-ig, vagy a készlet erejéig! Minden ami Állat Német technológia, német gyártás! Egyedülálló szabadalmaztatott technológia! Hosszútávú alkatrész ellátás! Új készülék! Nagyobb teljesítmény!

Részletesebben

TERMÉKÁTTEKINTÉS NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREINK RÖVIDEN

TERMÉKÁTTEKINTÉS NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREINK RÖVIDEN TERMÉKÁTTEKINTÉS NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREINK RÖVIDEN KIMAGASLÓ MINŐSÉG HÁZON BELÜLI FEJLESZTŐRÉSZLEG CSÚCSTECHNOLÓGIA A LEGMODERNEBB NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREK GYÖKEREINK Tirol A hegyek országa. Lélegzetelállítóan

Részletesebben

Villanypásztor katalógus

Villanypásztor katalógus Villanypásztor katalógus Villanypásztor megoldások minden állatfajhoz Megoldás a mindennapokra Mi kell ahhoz, hogy állatait biztonságban tudhassa? Ha már próbált becserkészni legelőről megszökött állatot,

Részletesebben

2011/12 ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK www.ryobi.hu

2011/12 ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK www.ryobi.hu 2011/12 ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOK www.ryobi.hu A Ryobi termékek milliók munkáját könnyítik meg szerte a világon. Hosszú évek alapos munkájával jutottunk el ide, mert figyeltünk és figyelünk arra, hogy

Részletesebben

Kondenzációs készülékek Energiatakarékos fűtési megoldások a Bosch-tól

Kondenzációs készülékek Energiatakarékos fűtési megoldások a Bosch-tól Kondenzációs készülékek Energiatakarékos fűtési megoldások a Bosch-tól 2012 Élet az értékek mentén 2 Kondenzációs készülékek Tartalom 2012 Élet az értékek mentén 2 Kondenzációs technika 4 Megtakarítási

Részletesebben

FORRASZTÁS, HEGESZTÉS, VÍZ-FÛTÉS SZERELÉS

FORRASZTÁS, HEGESZTÉS, VÍZ-FÛTÉS SZERELÉS FORRASZTÁS, HEGESZTÉS, VÍZ-FÛTÉS SZERELÉS SZABADIDÕ ÉS KERT Specialista a gáz-eszközökben Önmagunkról: Mint a csõmegmunkálás és csõfeldolgozás kézi szerszámainak és gépeinek világszerte vezetõ gyártója

Részletesebben

Garanciális és javító szervizek:

Garanciális és javító szervizek: KERESKEDELMIÁRLI STA204 Telefon: 06 () 25-46 Fax: 06 () 25-444 Szaktanácsadás: E-mail: vevoszolgalat.husqvarna@husqvarna.hu Öntözéstechnika, tótechnika: Tóth László 06 () 44-205 Öntözéstechnika, tótechnika:

Részletesebben

H á z i k e r t i s z ó r ó f e j e k

H á z i k e r t i s z ó r ó f e j e k H á z i k e r t i s z ó r ó f e j e k H á z i k e r t i s z ó r ó f e j e k A Toro hidromotoros szórófejei több ipari szabványt alapoztak meg. A világszerte nagy számban telepített szórófejek hatékonyan

Részletesebben

AL-KO Az erős márka. Ezt a célt szolgálja termékeink és szolgáltatásaink folyamatos

AL-KO Az erős márka. Ezt a célt szolgálja termékeink és szolgáltatásaink folyamatos l kerti technik a l barkács technika kerti és házkörüli barkács Kerti Magazin 2009 AL-KO Az erős márka Ezt a célt szolgálja termékeink és szolgáltatásaink folyamatos továbbfejlesztése, de a marketing eszközeink

Részletesebben

Digitális multiméterek DM383 Kompakt méret levehetõ gumitokkal. Fõbb jellemzõi: szakadásvizsgáló, tranzisztor hfe,

Digitális multiméterek DM383 Kompakt méret levehetõ gumitokkal. Fõbb jellemzõi: szakadásvizsgáló, tranzisztor hfe, csoport 516 multiméterek ÉS FESZÜLTSÉG KIJELZŐ Digitális multiméterek DM383 Kompakt levehetõ gumitokkal. Fõbb jellemzõi: szakadásvizsgáló, tranzisztor hfe, leolvasás/szélsõérték rögzítés, olvadóbiztosítékkal

Részletesebben

Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod.

Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod. Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod. 63 Van, akinek szegélyeket kell kialakítania, van akinek a kertjét kell gondoznia és van, aki a cserjéket műveli: az összes feladathoz

Részletesebben

ZENIT Logisztikai Eszközök Kereskedõháza Kft.

ZENIT Logisztikai Eszközök Kereskedõháza Kft. TERMÉKKATALÓGUS 2008 Gyors és egyszerû rendelés Webáruházon keresztül: www.zenitkft.hu, Faxon: +36-1-688-15-28, E-mail-en: ugyfelszolgalat@zenitkft.hu, Levélben: H-1095 Budapest, Ipar u. 2./b, Személyesen:

Részletesebben

HASZNÁLATI MELEGVÍZ MEGÚJULÓ ENERGIA HELYISÉGFŰTÉS ÁRLISTA 2014. Használati melegvíz. Megújuló energia. Helyiségfűtés. Helyiségfűtés 2014/01

HASZNÁLATI MELEGVÍZ MEGÚJULÓ ENERGIA HELYISÉGFŰTÉS ÁRLISTA 2014. Használati melegvíz. Megújuló energia. Helyiségfűtés. Helyiségfűtés 2014/01 HASZNÁLATI MELEGVÍZ MEGÚJULÓ ENERGIA HELYISÉGFŰTÉS ÁRLISTA 2014 Használati melegvíz meleg Megújuló Megújuló energia Helyiségfűtés Helyiségfűtés 2014/01 A továbbiakban feltüntetett áraink 2014. április

Részletesebben

Mezőgépet a karácsonyfa alá

Mezőgépet a karácsonyfa alá Mezőgépet a karácsonyfa alá Kedves vásárlóink! A Szal-Agro Kft-től készletről azonnal megvásárolhatja az alábbi dokumentumban szereplő gépeket. - MTZ traktorok, - keskeny nyomtávú traktor, - vetőgépek

Részletesebben

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku Arts & Crafts Kemencék és tartozékok Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku www.nabertherm.com Made in Germany Made in Germany A Nabertherm cég világszerte működő

Részletesebben

RAUTITAN Az új generáció. www.rehau.hu. Construction Automotive Industry

RAUTITAN Az új generáció. www.rehau.hu. Construction Automotive Industry RAUTITAN Az új generáció MEGGYŐZŐ, PROFESSZIONÁLIS, Kompromisszumok nélkül biztonságos www.rehau.hu Construction Automotive Industry Tartalom Az új és a bevált optimális kombinációja Egy sokoldalú rendszer

Részletesebben