KERESKEDŐI KATALÓGUS 2013

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KERESKEDŐI KATALÓGUS 2013"

Átírás

1 KERESKEDŐI KATALÓGUS 2013

2 GARDENA Minden, ami a kertnek kell Értékes termékek minden munkafázishoz, minden évszakban A kertápoláshoz szükséges rendszerek, és intelligens termékek fejlesztésében és előállításában több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a GARDENA. Mára a GARDENA vezető márka a jó minőségű kerti szerszámok piacán Európában, és szerte a világon több mint, 80 országban van jelen. A kerttulajdonosok megbíznak a GARDENA névben, és leginkább a széles termékkínálatát becsülik. A kert bármely területére, minden feladathoz létezik megfelelő termék a megszokott GARDENA minőségben. GARDENA rendszerek a házban és a kertben Minden tökéletesen illeszkedik egymáshoz A rendszerszemlélet emeli ki a GARDENA termékeket, és sok termékcsoportnál visszaköszön. Az Original GARDENA System 1968-as kifejlesztése volt a mérföldkő, a további termék- és rendszerfejlesztések alapja. Minőség A GARDENA kiemelkedően magas minőségéről és a megbízhatóságáról ismert. A tervezési- és termelési lánc minden fázisa pontosan meghatározott ellenőrzési ciklusokkal és minőségirányítási irányelvekkel biztosított. Tartóssági- és törésteszt, hőségés fagyteszt csak egy pár azok közül a tesztek közül, melyeket egyes termékeknek ki kell állniuk. Ezért tud a GARDENA nyugodt lelkiismerettel sok termékre 25 év szavatosságot nyújtani. Technológia/innováció A GARDENA azt a feladatot tűzte ki célul, hogy olyan termékeket fejlesszen ki és állítson elő, melyek a kerti munkát amennyire csak lehet egyszerűvé és hatékonnyá teszik. Ezért a termékportfóliót folyamatosan továbbfejlesztik és bővítik. Mindezek mellett a GARDENA a legújabb technológiát követi, mely hozzájárul a kerti munkák megkönnyítéséhez. Kényelem/ergonómia GARDENA nem csak olyan termékeket fejleszt ki és állít elő, melyek alkalmasak a feladat elvégzésére. A termékfejlesztések célja, hogy megkönnyítsék a kerti munkát, és ne legyen kényelmetlen, nehézkes a munka már pár perc után. Ezért a GARDENA nagy hangsúlyt fektet a termékek ergonómiájára. Nagy markolatok, puha műanyag elemek, vagy egyszerűen változtatható funkciók csak egy-egy példa mindezekre. 2

3 GARDENA Tartalomjegyzék Áttekintés Tartalom Oldal Tartalom Oldal Original GARDENA System 4 40 Original GARDENA System 4 8 Profi-System 9 10 Tömlők Tömlőskocsik/-tartók Locsolók, öntözők, öntözőrudak Kerti zuhanyzók 27 Négyszög-, tömlő-, gyöngyesőztetők Kör-, magas-, nagyfelület esőztetők Cleansystem, mosókefék Öntözéstechnika Öntözésvezérlés Micro-Drip-System Nyaralás alatti öntözés 56 Erkélyládaöntözés 56 Pipeline 57 Sprinklersystem Szivattyúk Kerti szivattyúk Merülő-nyomó szivattyúk Háztartási automata szivattyúk Merülőszivattyúk Szennyvízszivattyúk 75 Szivattyú tartozékok Esővízhasznosítás 79 Réz szerelvények, tömlők Gyepápolás Eletromos-/akkumulátoros fűnyírók Benzinmotoros fűnyírók Suhanó fűnyírók Elektromos gyepszellőztető, mélyszellőztető Damilos fűszegélynyírók Akkumulátoros fűnyíró ollók, Akkumulátoros bokornyírók Fűnyíró ollók Szórókocsik 109 Lítium-ion akkumulátoros technológia Csereakkumulátorok, gyorstöltő 111 Fa- és bokorápolás Elektromos-/akkumulátoros sövénynyírók Akkumulátoros bokornyírók Elektromos-/akkumulátoros lombfújók 118 Mechanikus sövényvágó ollók Metszőollók Ágvágó ollók Hernyózó ollók GARDENA elektromos/ akkumulátoros láncfűrészek Kerti fűrészek Pumpás-/Nyomáspermetező Kerti szerszámok/ talajmegmunkálás combisystem kisszerszámok combisystem nagygépek Téli szerszámok Terraline ásók, villák Elektromos kapák 156 Gyep- és ágyáskeretek 156 Kerti kocsi, szemétszedő 157 Gyomkiszúró 158 Kesztyűk Alkatrészek Termékjegyzék * A termék elérhetőségéről kérjen további információt!

4 Original GARDENA System A fogyasztók elismerik az Original GARDENA System-et Amiért a fogyasztók megbíznak az eredetiben: Hosszantartó, megbízható minőség. Kiemelkedő kényelem használat során. Megbízható a kezelése. Innovatív problémamegoldás. Széles, sokoldalú csatlakozási lehetőségek. Nagy szimpátia a márka iránt. Az elejétől a végéig minden mindenhez passzol, és hosszútávon is csepegésmentes. Vízmennyiség mérő Innovatív megoldás: Mérje a vízmennyiséget és adagolja is igény szerint. Ideális a felhasznált vízmennyiség ellenőrzéséhez, segít a takarékosságban. Termék megnevezése Original GARDENA System GARDENA vízmennyiség mérő Ideális a felhasznált vízmennyiség ellenőrzéséhez. Méri az átfolyó vízmennyiséget. Négy funkció, gombnyomással egyszerűen választható: Napi, szezonális, öntözésenkénti vízfelhasználás és aktuális vízátfolyás (liter/perc). Csapelemre vagy tömlőelemre egyszerűen rácsatlakoztatható. Elemet tartalmaz. Színes blisztercsomagolás * Akció Vízmennyiség számláló akció (kép nélkül) Figyelemfelkeltő displayben. Tartalom: 24 x cikksz Értékesítés csak 24 db-os displayben! GARDENA csapelem A GARDENA rendszer csatlakozója a vízcsaphoz. Egyszerű, problémamentes kezelés, szerszámot nem igényel ,7 mm-es (G 3/8") vízcsapra 21 mm-es (G 1/2") menettel. Ömlesztett ,7 mm-es (G 3/8") vízcsapra 21 mm-es (G 1/2") menettel. Színes blisztercsomagolás mm-es (G1/2") vízcsapra 26,5 mm-es (G 3/4") menettel. Ömlesztett mm-es (G1/2") vízcsapra 26,5 mm-es (G 3/4") menettel. Színes blisztercsomagolás ,5 mm-es (G 3/4") vízcsapra 33,3 mm-es (G 1") menettel. Ömlesztett ,5 mm-es (G 3/4") vízcsapra 33,3 mm-es (G 1") menettel. Színes blisztercsomagolás.

5 Original GARDENA System GARDENA csuklós csapelem GARDENA rendszercsatlakozó a vízcsaphoz. Megakadályozza a tömlő megtörését és elcsavarodását a vízcsapnál a forgó és dönthető csatlakozóelemnek köszönhetően. Különösen jól használható a tömlőskocsikhoz * ,5 mm-es (G 3/4) vízcsaphoz 33,3 mm-es (G 1) menettel és 21 mm-es (G 1/2) vízcsaphoz 26,5 mm-es (G 3/4) menettel. Ömlesztett ,3 mm-es (G 1) vízcsaphoz 26,5 mm-es (G 3/4) menettel és 23 mm-es (G 5/8) vízcsaphoz 21 mm-es (G 1/2) menettel. Színes blisztercsomagolás. GARDENA víztolvaj A GARDENA rendszer csatlakozója mm-es külső átmérőjű, menet nélküli vízcsaphoz. Korrózióálló. Szerszám nélkül szerelhető. GARDENA adapter beltéri vízcsaphoz A GARDENA rendszer csatlakoztatása beltéri vízcsaphoz (pl.: konyha, fürdőszoba). Külső és belső menetes vízcsapra is használható. Miután egyszer már kicserélte a vízcsap szórófejét (szerelési útmutató mellékelve), az Original GARDENA System bármikor gyorsan a csaphoz csatlakoztatható, vagy leszerelhető. A csapelem nincs kitéve sérülésveszélynek. Ajánlati forma: színes bliszterkarton. GARDENA 2-utas szelep Két csatlakozó berendezés üzemeltetéséhez. 2 fokozatmentesen szabályozható kimenet. Vákuumformázott csomagolás színes kartonon * Színes blisztercsomagolás M 22 x 1 belső-, M 24 x 1 külső menet * mm-es (G 1/2) vízcsapra 26,5 mm-es (G 3/4) menettel ,5 mm-es (G 3/4) vízcsapra 33,3 mm-es (G 1) menettel. GARDENA 2 utas elosztó 2 csatlakozókészülék üzemeltetésére. A vízátfolyás szabályozható és elzárható. 2 GARDENA öntözőkomputer vagy öntözőóra csatlakoztatható hozzá. GARDENA Profi-Systemre átszerelhető GARDENA Profi-System csapelem segítségével (cikksz. 2801). Színes bliszterkártya ,5 mm-es (G 3/4) vízcsaphoz 33,3 mm-es (G 1) menettel és 21 mm-es (G 1/2) vízcsaphoz 26,5 mm-es (G 3/4) menettel. GARDENA 4 utas vízelosztó Több csatlakozó berendezés üzemeltetéséhez. 4 fokozatmentesen szabályozható csap. 2 GARDENA öntözőkomputer vagy öntözőóra csatlakoztatható hozzá. GARDENA Profi-Systemre átszerelhető GARDENA Profi-System csapelem segítségével (cikksz. 2801). Színes bliszterkártya ,5 mm-es (G 3/4) vízcsaphoz 33,3 mm-es (G 1) menettel és 21 mm-es (G 1/2) vízcsaphoz 26,5 mm-es (G 3/4) menettel. GARDENA buborékosító adapter A GARDENA csapelemére felpattintható. Lágy, fröcskölésmentes, levegővel átjárt vizet ad * Színes termékkártya. GARDENA buborékosító menetes adapter GARDENA rendszer buborékosítóval rendelkező vízcsapra történő csatlakoztatásához, mint pl. a konyhában vagy fürdőszobában M 22x1 belső- és 26,5 mm-es (G 3/4) külső menettel. Színes blisztercsomagolás M 24x1 belső- és 26,5 mm-es (G 3/4) külső menettel. Színes blisztercsomagolás.

6 Original GARDENA System GARDENA prémium tömlőelem Modern és igényes kivitelű, értékes prémium tömlőelem. Kényelmesen és gyorsan csatlakoztatható a tömlővéghez. A csatlakozás egyszerű húzó mozdulattal oldható. A puha műanyag, rovátkolt fogófelület kényelmes fogást eredményez. Elasztikus gyűrű védi a terméket. A stabil, értékes fém tömlőfoglalatnak köszönhetően különösen jól tartja meg a tömlőt. Értékesítési forma: bliszterkártya mm-es (1/2") tömlőhöz mm-es (3/4") és 16 mm-es (5/8") tömlőhöz. Értékesítés csak 12 darabos csomagolási egységben. GARDENA prémium vízmegállító Modern és igényes kivitelű, értékes prémium tömlőelem. Kényelmesen és gyorsan csatlakoztatható a tömlővéghez, és a locsolóhoz. A locsolófejet csatlakoztatva szabad a víz útja, szétkapcsoláskor a víz útját elzárja, így öntözőkészülék-csere esetén megtakarítja a vízcsaphoz vezető utat. A puha műanyag, rovátkolt fogófelület kényelmes fogást eredményez. Elasztikus gyűrű védi a terméket. A stabil, értékes fém tömlőfoglalatnak köszönhetően különösen jól tartja a tömlőt. Értékesítési forma: bliszterkártya. GARDENA gyors tömlőelem Gyors csatlakozás a tömlővéghez: egyszerű húzással oldható a csatlakozás. GARDENA vízmegállító Csatlakoztatás a tömlővéghez: szétkapcsoláskor a vízfolyás automatikusan leáll; összekapcsoláskor a víz újra folyni kezd. Készülékcsere esetén megtakarítja a vízcsaphoz vezető utat. GARDENA zárószabályzó A csatlakozó készülékek egyszerű cseréje, különösen nagy víznyomásnál. Kényelmes a vízvétel, valamint a vízátfolyás szabályozása és elzárása a tömlővégen mm-es (1/2") tömlőhöz mm-es (3/4") és 16 mm-es tömlőhöz. Értékesítés csak 12 darabos csomagolási egységben mm-es (1/2") tömlőkhöz. Ömlesztett mm-es (1/2") tömlőkhöz. Színes blisztercsomagolás mm-es (3/4") és 16 mm-es (5/8") tömlőkhöz. Ömlesztett mm-es (3/4") és 16 mm-es (5/8") tömlőkhöz. Színes blisztercsomagolás mm-es (1/2") tömlőkhöz. Ömlesztett mm-es (1/2") tömlőkhöz. Színes blisztercsomagolás mm-es (3/4") és 16 mm-es (5/8") tömlőkhöz. Ömlesztett mm-es (3/4") és 16 mm-es (5/8") tömlőkhöz. Színes blisztercsomagolás mm-es (1/2") tömlőkhöz. 4-színes termékkártya mm-es (3/4") és 16 mm-es (5/8") tömlőkhöz. Színes termékkártya. GARDENA készülékelem Belső menettel rendelkező locsoló-berendezéseknek az Original GARDENA Systemhez való csatlakoztatásához ,5 mm (3/4") menettel, ömlesztett * Amerikai menettel. Blisztercsomagolás. GARDENA csatlakozóelem 13,2 mm-es (G 1/4) menettel * ,2 mm-es (G 1/4) menettel. Színes termékkártya.

7 Original GARDENA System GARDENA átmeneti tömlőelem Átmenet egy tömlőcsavarmenettől (pl. a mosógépen), a GARDENA csapelemhez. Csavarással oldható a gyorscsatlakozó, ezért gyermekbiztos. 26,5 mm-es (G 3/4) menettel * Színes termékkártya. GARDENA csatlakozóelem Problémamentes tömlőhosszabbítás OGS gyorscsatlakozóval ellátott tömlőkhöz. Átmenet 19 mm-es (3/4")-ről 13 mm-es (1/2") tömlőre, és azonos átmérők is hosszabbíthatók Ömlesztett Színes blisztercsomagolás. GARDENA javítóelem Szerszám nélküli, gyors tömlőjavításhoz a megsérült tömlőrész kivágása után a két tömlődarabot kösse össze a javítóelemmel mm-es (1/2") tömlőkhöz. Ömlesztett mm-es (1/2") tömlőkhöz. Színes blisztercsomagolás mm-es (3/4") és 16 mm-es (5/8") tömlőkhöz. Ömlesztett mm-es (3/4") és 16 mm-es (5/8") tömlőkhöz. Színes blisztercsomagolás. GARDENA Y-elem Tömlőelágazáshoz: pl. gyepfelület és v irágládák egyidejű öntözéséhez. Átmenet 19 mm-es (3/4")-ről 13 mm-es (1/2") tömlőre Ömlesztett Színes blisztercsomagolás. GARDENA csatlakozóelem szabályozószeleppel A tömlőben átfolyó víz fokozatmentes szabályozásához és elzárásához. Ideális az esőztető hatótávolságának szabályozására Színes termékkártya. GARDENA szabályozószelep 2 utas tömlőben átfolyó víz egy Y-elem bemeneténél történő fokozatmentes szabályozásához és elzárásához. Egyszerű húzással oldható a csatlakozás Színes termékkártya. GARDENA gyorscsatlakozó választék tartóban Attraktív, színes, a termékeket bemutató ábrákkal. Tartalom: 40 x 901, 10 x 902, 20 x 913, 10 x 914, 50 x 915, 10 x 916, 10 x 921, 20 x 931, 20 x 932, 10 x 933, 10 x 934, 20 x 8114, 5 x 8119, 5 x *

8 Original GARDENA System GARDENA prémium SB-System- Indulókészlet Modern és igényes kivitelű termékekkel. 13 mm-es (1/2") tömlőhöz, 26,5 mm-es (G 3/4) menetű csaphoz és 33,3 mm-es (G 1) menetű csaphoz. Tartalma: 1 x 902/5305, 1 x 8166, 1 x 8168, 1 x GARDENA prémium indulókészlet Akció Tartalma: 24 blisztercsomag, csomagonként 1 x 902/5305, 8166, 8168, Figyelemfelkeltő displayben. GARDENA indulókészlet Akció Aktuális szezonajánlat. Tartalom: 1 x 902/5305, 915, 913, Figyelemfelkeltő displayben, blisztercsomagolásban. GARDENA indulókészlet csuklós csapelemmel Aktuális szezonajánlat. Tartalom: 30 blisztercsomag, csomagonként 1 x 998, 915, 913, Figyelemfelkeltő displayben. Tartalom (cikksz. 8180): 1 x csapelem 902, 1 x gyors tömlőelem 916, 1 x vízmegállító 914, 1 x locsoló GARDENA tömlőelem-készlet 13 mm-es (1/2") tömlőkhöz. Tartalom: 2 x 915. GARDENA gyorscsatlakozó-készlet M 22 x 1 belső- és 26,5 mm-es (G 3/4) külső menetes csatlakozó. Tartalom: 1 x 2906, 901, 915. GARDENA csatlakozóelem-készlet 13 mm (1/2") Tartalom: 2 x 915, 1 x 931. GARDENA javítóelem-készlet 13 mm-es (1/2") tömlőkhöz. Tartalom: 2 x 932. GARDENA csatlakozóelem-készlet 13 mm-es (1/2") tömlőkhöz és 26,5 mm-es (G 3/4) menetű vízcsapokhoz. Tartalom: 2 x 901, 1 x 915. GARDENA locsolókészlet 13 mm-es (1/2") tömlőkhöz, vízstoppal. Tartalom: 1 x 913, 1 x GARDENA elosztókészlet 13 mm-es (1/2") tömlőkhöz. Tartalom: 1 x 934, 3 x * Akció Értékesítés csak 24 darabos displayben! Akció * Akció Értékesítés csak 30 darabos displayben! * * * * * * * GARDENA tartalék O-gyűrűk Ajánlati forma: ömlesztve, (kép nélkül). Lásd az 5303-as cikksz. árut a 114. oldalon * /2901 cikksz.-hoz. GARDENA tömítéskészlet Tartalom: 1 lapostömítés, 3 O-gyűrű /2902 cikksz.-hoz. 8

9 GARDENA Profi-System GARDENA Profi-System csapelem Vízcsaphoz történő csatlakozás. A csatlakoztatható a GARDENA szivattyúkhoz (Kivéve: cikksz: 1490, 1740, 1742). Blisztercsomagolás színes kartonlapon. GARDENA Profi-System tömítéskészlet (kép nélkül) Tartalom: 3 O-gyűrű, a 2801 és 2802-eshez 1-1 lapostömítés. Blisztercsomagolás színes kartonlapon. GARDENA Profi-System tömlőelem A tömlővégek gyors csatlakoztatásához: a csatlakozás egyszerű húzó mozdulattal oldható. A speciális tömlőfoglalat erősen tartja a tömlőt. Blisztercsomagolás színes kartonlapon. GARDENA Profi-System zárószabályozó A csatlakozó készülékek egyszerű cseréje, különösen nagy víznyomásnál. Kényelmes vízvétel, valamint a vízátfolyás szabályozása és elzárása a tömlővégen. A speciális tömlőfoglalat erősen tartja a tömlőt. Blisztercsomagolás színes kartonlapon mm-es (G 1/2) vízcsaphoz 26,5 mm-es (G 3/4) menettel ,5 mm-es (G 3/4) vízcsaphoz 33,3 mm-es (G 1) menettel mm-es (3/4") tömlőkhöz mm-es (3/4") tömlőkhöz. GARDENA Profi-System átmeneti elem vízmegállítóval Csatlakoztatás a tömlővéghez: szétkapcsolás esetén a vízfolyás automatikusan leáll; szétkapcsolás összecsatlakoztatáskor a víz újra folyni kezd. Nem kell elmenni újra a vízcsapig. Minden eredeti GARDENA rendszerű (OGS) berendezésnek a profi rendszerhez való csatlakoztatásához. Átmenethez 13 mm-es (1/2") tömlőkre a 931-es csatlakozóelemmel. GARDENA Profi-System csatlakozóelem Problémamentes tömlőösszekötéshez és hosszabbításhoz. Színes termékkártya mm-es (3/4") tömlőkhöz. Blisztercsomagolás színes kartonlapon GARDENA Profi-System szűkítő csatlakozóelem A Profi rendszerről az eredeti GARDENA (OGS) rendszerre történő átmenethez. Blisztercsomagolás színes kartonlapon GARDENA Profi-System Y-elem A tömlő egyszerű elágaztatásához a Profi-System-en belül, 3/4"-os bemenettel és 2 x 3/4"-os kimenettel. Blisztercsomagolás színes kartonlapon GARDENA Profi-System Y-szűkítőelem A Profi rendszerről az eredeti GARDENA (OGS) rendszerre történő átmenethez: egy profi rendszerű bemenet, két eredeti GARDENA (OGS) rendszerű kimenet. Blisztercsomagolás színes kartonlapon

10 GARDENA Profi-System GARDENA Profi-System készülékelem Öntözőberendezések belső menettel történő csatlakoztatására a Profi rendszerhez. 26,5 mm-es (G 3/4) menettel. Blisztercsomagolás színes kartonlapon GARDENA Profi-System készülékelem Öntözőberendezések belső menettel történő csatlakoztatására a Profi rendszerhez. Blisztercsomagolás színes kartonlapon * Amerikai menettel. GARDENA Profi-System T-elem A Profi rendszerről az eredeti GARDENA (OGS) rendszerre történő átmenethez. Egy Profi rendszerű bemenet, egy Profi rendszerű kimenet, egy eredeti GARDENA (OGS) rendszerű kimenet. Blisztercsomagolás színes kartonlapon GARDENA Profi-System locsoló Profi rendszerű berendezés nagy átfolyási mennyiséggel. Fokozatmentesen szabályozható sárgaréz fúvóka: teljes vízsugár permet elzárás. Blisztercsomagolás színes kartonlapon GARDENA Profi-System permetező-locsoló Öntözéshez és tisztításhoz. 3 vízsugárforma: locsolósugár, teljes sugár, permet. Elzárható vízátfolyás. Puha, rugalmas védőgyűrűvel a locsolófejen. Original GARDENA systemre átszerelhető. Színes termékkártya GARDENA Profi-System permetező-öntözőrúd Öntözéshez és tisztításhoz. 3 vízsugárforma: locsolósugár, teljes sugár, permet. Elzárható vízátfolyás. Puha, rugalmas védőgyűrűvel a locsolófejen. Original GARDENA Systemre átszerelhető. Hossza 92 cm. Színes termékkártya *

11 GARDENA tömlők Original GARDENA System kerti tömlők Igazi innováció ebben az értékes piaci szegmensben. GARDENA minőségi tömlők speciális Skin Tech-bevonattal: Nem csavarodnak, nem törnek meg. Könnyen csúsztatható (nem akad meg tárgyakban). Könnyen feltekerhetőek. Tökéletesen illik az Original GARDENA System rendszerelemekhez. PREMIUM Igényeseknek Nagy igénybevétel. Összetett kertszerkezetek. COMFORT Ambiciózusoknak Közepesen gyakori gyakori használat. Tagolt kertszerkezet (pl. gyep, kőlapok, kavics). CLASSIC Kezdőknek Közepesen gyakori használat. Normál kertszerkezet (pl. gyep, kőlapok). 11

12 GARDENA tömlők GARDENA Premium SkinTech tömlő Skin Tech bevonattal és különlegesen jó minőségű szövettel. Csavarodásmentes, nem törik meg és nem csomózódik, könnyen csúsztatható, kiemelkedően rugalmas. A vastag tömlőfal biztonságról és hosszú élettartamról gondoskodik. Nagy igénybevételhez. 20 év szavatosság. Színes display-korong mm (1/2"), 20 m, rendszerelemek nélkül * mm (1/2"), 30 m, rendszerelemek nélkül * mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül mm (3/4"), 25 m, rendszerelemek nélkül. GARDENA Comfort SkinTech tömlő Skin Tech bevonattal és jó minőségű szövettel. Csavarodásmentes, nem törik meg és nem csomózódik, könnyen csúsztatható, kiemelkedően rugalmas. A vastag tömlőfal biztonságról és hosszú élettartamról gondoskodik. Közepesen erős, erős igénybevételhez. 18 év szavatosság. Színes display-korong mm (1/2"), 20 m rendszerelemek nélkül * mm (1/2"), 30 m, rendszerelemek nélkül mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül mm (3/4"), 25 m, rendszerelemek nélkül. GARDENA Classic SkinTech tömlő Skin Tech bevonattal és jó minőségű szövettel. Csavarodásmentes, nem törik meg és nem csomózódik, jól csúsztatható, formatartó. A vastag tömlőfal biztonságról és hosszú élettartamról gondoskodik. Közepesen erős igénybevételhez. 15 év szavatosság. Színes display-korong mm (1/2"), 20 m, rendszerelemek nélkül * mm (1/2"), 30 m, rendszerelemek nélkül mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül m 13 mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** mm (3/4"), 25 m, rendszerelemek nélkül mm (3/4"), 50 m, rendszerelemek nélkül m 19 mm (3/4"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** ** Tekercsben történő árusításhoz, tömlőcenterhez. ** Értékesítés csak komplett tekercsben. * Az adatok 13 mm-es (1/2") szerelvény nélküli tömlőre vonatkoznak. 12

13 GARDENA tömlők GARDENA Premium Rubber gumi tömlő Könnyű és rugalmas gumi tömlő EPDM-minőséggel: időjárás- és ózonálló. +95 C-ig állja a forróvizet. Nagy teherbírású. 20 év szavatosság. Színes display-korong * mm (1/2"), 20 m, rendszerelemek nélkül * m 13 mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** * mm (3/4"), 25 m, rendszerelemek nélkül * m 19 mm (3/4"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** ** Tekercsben történő árusításhoz, tömlőcenterhez. ** Eladás csak komplett tekercsben. GARDENA Comfort tömlő PVC tömlő nagy értékű szövetbetéttel. Formatartó és nyomásálló. A vastag tömlőfal biztonságról és hosszú élettartamról gondoskodik. Közepesen erős és erős igénybevételhez. 15 év szavatosság. Színes display-korong mm (1/2"), 20 m, rendszerelemek nélkül * mm (1/2"), 30 m, rendszerelemek nélkül mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül m 13 mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** mm (3/4"), 25 m, rendszerelemek nélkül mm (3/4"), 50 m, rendszerelemek nélkül m 19 mm (3/4"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** m 25 mm (1"), 25 m, without System Fittings. ** m 32 mm (5/4"), 25 m, rendszerelemek nélkül.** ** Tekercsben történő árusításhoz, tömlőcenterhez. ** Értékesítés csak komplett tekercsben. GARDENA Classic tömlő PVC tömlő nagy értékű szövetbetéttel. Formatartó és nyomásálló. Közepesen erős igénybevételhez. 1 Színes display-korong * mm (1/2"), 10 m, rendszerelemek nélkül mm (1/2"), 20 m, rendszerelemek nélkül * mm (1/2"), 30 m, rendszerelemek nélkül mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül m 13 mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** * mm (3/4"), 10 m, rendszerelemek nélkül mm (3/4"), 25 m, rendszerelemek nélkül * m 19 mm (3/4"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** ** Tekercsben történő árusításhoz, tömlőcenterhez. ** Értékesítés csak komplett tekercsben. * Az adatok 13 mm-es (1/2") szerelvény nélküli tömlőre vonatkoznak. 13

14 GARDENA tömlők GARDENA Standard tömlő PVC tömlő nagy értékű szövettel. Formatartó és nyomásálló. Közepes igénybevételhez. 8 év szavatosság. Blisztercsomagolás színes kartonlapon mm (1/2"), 20 m, rendszerelemek nélkül * mm (1/2"), 30 m, rendszerelemek nélkül mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül * m 13 mm (1/2"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** mm (3/4"), 25 m, rendszerelemek nélkül mm (3/4"), 50 m, rendszerelemek nélkül m 19 mm (3/4"), 50 m, rendszerelemek nélkül.** ** Tekercsben történő árusításhoz, tömlőcenterhez. ** Értékesítés csak komplett tekercsben. GARDENA Standard tömlő Attraktív színes displayben 14 tekercs 20 m-es Standard tömlő 13 mm (1/2"), rendszerelemek nélkül. 8 év szavatosság * Értékesítés csak 14 db-os displayben! GARDENA Standard tömlő Attraktív színes displayben. 14 tekercs 20 m-es Standard tömlő, kompletten Original GARDENA System rendszerelemekkel: 1 x csapelem 902, 1 x adapter 5305, 1 x tömlőelem 915, 1 x vízmegállító 913, 1 x permetező Blisztercsomagolás színes kartonlapon. GARDENA spiráltömlő készlet Ideális erkélyládák, cserepes növények, kisebb felületek, előkertek öntözéséhez. Elkerülhető a fárasztó tömlő fel- és letekerése, valamint az öntözőkanna cipelése. Formájából eredően a tömlő használat után újra visszaugrik. Tartalom: 10 spiráltömlő tömlőelemmel, vízmegállítóval, 8120 cikksz. impulzus locsolóval, 900, 901, 902 cikksz. buborékosító menetes elemmel és falra szerelhető tartóval. Blisztercsomagolás színes kartonlapon mm (1/2"), 20 m, rendszerelemekkel. Értékesítés csak 14 db-os displayben! * Értékesítés csak 4 db-os csomagolási egységben! GARDENA spiráltömlő készlet Akció (kép nélkül) Tartalom: 20 x 4647 cikksz. spiráltömlő készlet. Figyelemfelkeltő displayben Akció Értékesítés csak 20 db-os displayben! * Az adatok 13 mm-es (1/2") szerelvény nélküli tömlőre vonatkoznak. 14

15 GARDENA tömlőskocsik/-tartók Classic tömlőskocsi különösen robusztus és stabil Classic tömlőskocsi Speciálisan formázott támasztó biztosítja a tömlőskocsi stabilitását. Nem lesz többé piszkos a keze (60 HG és 100 HG modellek). A kényelmes tömlővezetés automatikusan tekeri fel a tömlőt egyenletesen, szabályosan. Robusztus, stabil fém kivitel nagy kertekhez. Tömlővezetővel a könnyed feltekeréshez. Praktikus Classic tömlőtartók minden igényhez a megfelelő modell. Classic fali tömlőtartó tömlővezető orsóval A tömlő kényelmes, állva történő feltekeréséhez. Tömlővezető orsó gondoskodik a tömlő fel- és letekeréséről a ház sarkán is. Classic fali tömlőtartó 1 termék 2 feladatra: A tömlő falon történő tárolásához; bármikor levehető a falról, és használható a kertben. Classic tömlőtartó Ideális teraszokra és kisebb kertekbe. Magas stabilitás a speciális háromszögű felépítésnek és a mély súlypontnak köszönhetően. Ergonomikus markolat a kényelmes szállításhoz. 15

16 GARDENA tömlőskocsik/-tartók GARDENA Comfort tömlőskocsi easyroll Kényelmes tömlővezetés gondoskodik a tömlő egyenletes, vezetett feltekeréséről: nem lesz piszkos a keze. A nagy kerekek kényelmes haladást biztosítanak még egyenetlen talajon is. Állítható tárolóhely locsoló, szórófej, vagy öntözőrúd számára. Az utáncsepegés gátló megakadályozza a víz kifolyását használat után. A szögben álló tömlőcsatlakozó megakadályozza a tömlő megtörését. A forgó csatlakozótengely meggátolja a tömlő megcsavarodását fel- és lecsévélésnél. Profi-Systemre átszerelhető Profi-System csapelemmel, cikkszám: Max. 50 m 13 mm-es (1/2") tömlőhöz, 30 m 15 mm-es (5/8") tömlőhöz, vagy 20 m 19 mm-es (3/4") tömlőhöz. Készre szerelve színes termékkártyával Tartozékai: 1 x 8563 Classic SkinTech tömlő 1/2" 20 m, 1 x 2041 szabályozható locsoló Plus, 3 x 915 tömlőelem, 1 x 913 vízmegállító, 1 x 902 csapelem, 1 x 900 csapelem, 1 x 5305 adapter. Méretek (Sz x H x M): 42 x 60 x 105 cm. Értékesítés csak 2 db-os csomagolási egységben! GARDENA Comfort tömlőskocsi easyroll plus Kivitele mint cikksz. 2683, csak még kiválóbb minőséggel, a különösen kényelmes és ergonómikus munkához. A tolókar felső részén található kihajtható tekerőkar álló helyzetben is egyszerű csévélést biztosít: nem kell többet hajlongani. Praktikus rakhellyel kis tartozékok tárolásához, beépített utáncsepegésgátló. Készre szerelve színes termékkártyával Tartozékai: 1 x 8593 Comfort SkinTech tömlő 1/2" 20 m, 1 x 8102 Comfort permetező locsoló, 3 x 915 tömlőelem, 1 x 913 vízmegállító, 1 x 902 csapelem, 1 x 900 csapelem, 1 x 5305 adapter. Méretek (Sz x H x M): 43 x 60 x 110 cm. Értékesítés csak 2 db-os csomagolási egységben! GARDENA Classic tömlőskocsi 60 TS Közepes és nagyobb kertekbe. A speciálisan kialakított támaszték biztosítja a kiemelkedő stabilitást. A tolókar újszerű kialakítása bármilyen testmagasság esetén kényelmes. A tolókar magassága állítható, így helytakarékos a tárolása: tolókar kézvédelemmel. A szögben álló tömlőcsatlakozás megakadályozza a tömlő megtörését. A forgó csatlakozótengely meggátolja a tömlő megcsavarodását fel- és lecsévélésnél. Az utáncsepegésgátló megakadályozza a víz kifolyását a tömlőből használat után. Felhajtható, szabadon futó tekerőkar. Könnyen forgó kerekek. Határozottan nagyobb víznyomás esetén 2801 cikkszámú Profi-System csapelem segítségével átszerelhető GARDENA Profi-System-re. Színes displaykartonban Max. 60 m 13 mm-es (1/2") tömlőhöz, 50 m 15 mm-es (5/8") tömlőhöz, vagy 35 m 19 mm-es (3/4") tömlőhöz. Méretek (Sz x H x M): 38 x 46 x cm * Classic tömlőskocsi 60 TS készlet Készre szerelve: 1 x tömlőskocsi 8000, 1 x 20 m Classic 13 mm (1/2") tömlő eredeti GARDENA rendszerelemekkel és locsolóval (1 x 915, 1 x 913, 1 x 8114). Tartozékokkal kiegészítve: rendszerelemek a csapra történő csatlakoztatáshoz (1 x 900, 1 x 5305, 1 x 902, 2 x 915). 16

17 GARDENA tömlőskocsik/-tartók GARDENA Classic tömlőskocsi 60 HG/100 HG Közepes, és nagyobb kertekbe (60 HG), nagyobb kertekbe (100 HG). Kényelmes tömlővezetés gondoskodik a tömlő egyenletes, vezetett feltekeréséről: nem lesz piszkos a keze. A speciálisan kialakított támaszték biztosítja a kiemelkedő stabilitást. A tolókar újszerű kialakítása bármilyen testmagasság esetén kényelmes. Tolókar kézvédelemmel. A szögben álló tömlőcsatlakozás megakadályozza a tömlő megtörését. A forgó csatlakozótengely meggátolja a tömlő megcsavarodását fel- és lecsévélésnél. Az utáncsepegésgátló megakadályozza a víz kifolyását a tömlőből használat után. Felhajtható, szabadon futó tekerőkar. Könnyen forgó kerekek. Határozottan nagyobb víznyomás esetén 2801 cikkszámú Profi-System csapelem segítségével átszerelhető GARDENA Profi-System-re. Színes displaykartonban * HG Max. 60 m 13 mm-es (1/2") tömlőhöz, 50 m 15 mm-es (5/8") tömlőhöz, vagy 35 m 19 mm-es (3/4") tömlőhöz. Méretek (Sz x H x M): 38 x 46 x cm Classic tömlőskocsi 60 HG készlet Készre szerelve: 1 x tömlőskocsi 8003, 1 x 20 m Classic 13 mm (1/2") tömlő eredeti GARDENA rendszerelemekkel és locsolóval (1 x 915, 1 x 913, 1 x 8114). Tartozékokkal kiegészítve: rendszerelemek a csapra történő csatlakoztatáshoz (1 x 900, 1 x 5305, 1 x 902, 2 x 915) HG Max. 100 m 13 mm-es (1/2 ) tömlőhöz, 80 m 15 mm-es (5/8") tömlőhöz, vagy 50 m 19 mm-es (3/4") tömlőhöz. Méretek (Sz x H x M): 38 x 47 x cm. GARDENA fém tömlőskocsi 60 A tolókar magassága állítható: Testmagassághoz igazítható. Helytakarékos tárolás. A kengyel kényelmes markolattal. Széles kengyel a stabil álláshoz. Stabil, porbevonatos fémdob, szabadonfutó tekerőkarral. Utáncsepegésgátló: használat után megszünteti a víz kifolyását a tömlőből. Könnyen forgó kerekek speciális fűkímélő mintázattal. Színes információs karton Max. 60 m 13 mm-es (1/2") tömlőhöz, 50 m 15 mm-es (5/8") tömlőhöz, vagy 35 m 19 mm-es (3/4") tömlőhöz. Méretek (Sz x H x M): 42 x 47 x cm. GARDENA fém tömlőskocsi 100 A robusztus, stabil profi tömlőskocsi. Széles tolókengyel a biztonságos felállításhoz. A tömlővezető megkönnyíti a tömlő rétegszerű feltekerését. Stabil, porbevonatos fémdob szabadonfutó tekerőkarral. Utáncsepegésgátló. A szögben álló tömlőcsatlakozás megakadályozza a tömlő megtörését. A forgó csatlakozótengely meggátolja a tömlő megcsavarodását fel- és lecsévélésnél. Stabil járókerekek jól tapadó, fűkímélő speciális mintázattal. Átszerelhető GARDENA Profi-Systemre Profi-System csapelemmel, cikksz x 2801 cikkszámút tartalmaz. Displaykartonban * Max. 100 m 13 mm-es (1/2") tömlőhöz, 80 m 15 mm-es (5/8") tömlőhöz, 50 m 19 mm-es (3/4") tömlőhöz, vagy 25 m 25 mm-es (1") tömlőhöz. Méretek (Sz x H x M): 55 x 65 x 89 cm. 17

18 GARDENA fali tömlődoboz Új: GARDENA fali tömlődoboz A GARDENA egyet jelent a magas felhasználói kényelemmel, megbízható működéssel és innovatív termékmegoldásokkal, mindezt a piacvezető technológiájával. Az akkumulátor technológia növekvő piaca: Akkumulátor most már a fali tömlődobozoknál is. Li-Ion POWER Fali tömlődoboz 35 roll-up Li Innováció: első motormeghajtású fali tömlődoboz a tömlő visszatekeréséhez. Nagy teljesítményű, megbízható lítium-ion akkumulátorral és LED-es akkumulátor töltöttségi szint kijelzővel. Automatikusan feltekeri a tömlőt nem kell többé hajolnia, tekernie, és nem lesz többé piszkos a keze. Még kényelmesebb: Húzza ki a tömlőt a kívánt hossz eléréséig fáradság és erőkifejtés nélkül; a tömlő hossza fokozatmentesen beállítható. Kényelmesen gombnyomásra feltekeri a tömlőt. A tömlőt a motor biztonságosan és egyenletesen tekeri fel. Fali tömlődoboz roll-up Automatikusan feltekeri a tömlőt nem kell többé hajolnia, tekernie, és nem lesz többé piszkos a keze. Erős acél rugós modellek, a tömlő visszahúzása így biztonságos, megbízható. Húzza ki a tömlőt a kívánt hosszúságig egy rövid rántás a tömlőn a tömlő egyenletesen és fékezve tekeredik fel. Minden modell 13 mm-es (1/2") minőségi tömlővel felszerelve. 15 m Kis kertekhez és teraszokhoz 25 m Közepes méretű kertekhez 35 m Nagyobb kertekhez 18

19 GARDENA fali tömlődobozok GARDENA Comfort fali tömlődoboz 35 roll-up automatic Li Nagyobb kertekhez. Húzza ki a tömlőt a kívánt hosszúságra fáradtság és erőkifejtés nélkül. A tömlő hossza fokozatmentesen beállítható. Kényelmesen gombnyomásra feltekeri a tömlőt. A tömlő automata módon biztonságosan és egyenletesen tekeredik fel a dobozba. Motorhajtású, nagy teljesítményű, megbízható lítium-ion akkumulátorral bármikor utántölthető. Az akkumulátor töltöttségi állapotát LED-es kijelző mutatja. 35 m, nagy vízátfolyású 13 mm-es (1/2") GARDENA minőségi tömlővel. A falra szerelve 180 C-ban elforgatható. A GARDENA locsolók, öntözők, mosókefék, stb. számára kialakított praktikus tartókkal. Lopásvédelem előkészítve. A beépített hordozófogantyú lehetővé teszi az egyszerű tartóról történő le- és felhelyezést és a szállítást. Az utáncsepegés-gátló megakadályozza a víz használat utáni kifolyását. Készre szerelve: 35 m GARDENA minőségi tömlővel és 2 m csatlakozótömlővel, eredeti GARDENA rendszerelemekkel: 1-1 db 900, 901, 902, 915, 913, 8114, fali tartó csavarokkal, tiplikkel, szerelési segédlettel, töltővel. GARDENA Comfort fali tömlődoboz 25 roll-up automatic Közepes méretű kertekhez. Húzza ki a tömlőt a kívánt hosszúságra. Automatikus feltekeri a tömlőt, mely a tömlő rövid megrántásával indítható. A tömlő biztonságosan és egyenletesen tekeredik fel automatikusan. 25 m, nagy vízátfolyású 13 mm-es (1/2") GARDENA minőségi tömlővel. A falra szerelve 180 C-ban elforgatható. A GARDENA locsolók, öntözők, mosókefék, stb. számára kialakított praktikus tartókkal. Lopásvédelem előkészítve. A beépített hordozófogantyú lehetővé teszi az egyszerű tartóról történő le- és felhelyezést és a szállítást. Az utáncsepegés-gátló megakadályozza a víz használat utáni kifolyását. Készre szerelve: 25 m GARDENA minőségi tömlővel és 2 m csatlakozótömlővel, eredeti GARDENA rendszerelemekkel: 1-1 db 900, 901, 902, 915, 913, 8114, fali tartó csavarokkal, tiplikkel, és szerelési segédlettel. Li-Ion POWER új Tömlő hossza: 35 m. Tömlő átmérője: 13 mm (1/2"). Meghajtás: motor. Akkumulátor teljesítménye: 18 V / 1,5 Ah. 1 akkumulátor töltés: kb. 50 teljes tömlőhossz feltekerésére elegendő. Méretek (H x Sz x M): 59,3 x 25 x 54,2 cm * új Tömlő hossza: 25 m. Tömlő átmérője: 13 mm (1/2"). Meghajtás: acél rugók. Méretek (H x Sz x M): 59,3 x 25 x 54,2 cm új GARDENA Comfort fali tömlődoboz 35 roll-up automatic Tömlő hossza: 35 m. Tömlő átmérője: 13 mm (1/2"). Meghajtás: acél rugók. Méretek (H x Sz x M): 59,3 x 25 x 54,2 cm. GARDENA Comfort fali tömlődoboz 15 roll-up automatic Teraszokra és kisméretű kertekhez. Húzza ki a tömlőt a kívánt hosszúságra. Automatikus feltekeri a tömlőt, mely a tömlő rövid megrántásával indítható. A tömlő automatikusan tekeredik fel biztonságosan és egyenletesen. 15 m, nagy vízátfolyású 13 mm-es (1/2 ) GARDENA minőségi tömlővel. A falra szerelve 180 C-ban elforgatható. GARDENA locsolók, öntözők, mosókefék, stb. számára kialakított praktikus tartókkal. A beépített hordozófogantyú lehetővé teszi az egyszerű tartóról történő le- és felhelyezést és a szállítást. Az utáncsepegés-gátló megakadályozza a víz használat utáni kifolyását. Készre szerelve: 15 m GARDENA minőségi tömlővel és 2 m csatlakozótömlővel, eredeti GARDENA rendszerelemekkel: 1-1 db 900, 901, 902, 915, 913, 8114, fali tartó csavarokkal, tiplikkel, és szerelési segédlettel új Tömlő hossza: 15 m. Tömlő átmérője: 13 mm (1/2"). Meghajtás: acél rugók. Méretek (H x Sz x M): 47,7 x 21,2 x 39,5 cm.

20 GARDENA tömlőskocsik/-tartók GARDENA Classic fali tömlődob 60 tömlővezető orsóval A tömlő falon való tárolására. A tömlő kényelmesen fel- és letekerhető a különálló, egyedileg a falra (sarokra is) szerelhető tömlővezető orsóval. Stabil fémtartók a falra erősítéshez. Beépített hordfogantyú a kényelmes szállításhoz használat után. A szögben elálló csatlakozó csőcsonk meggátolja a tömlő megtörését. Kompletten 2 GARDENA csapelemmel (Profi-Systemre átszerelhető). Utáncsepegés-gátló, melybe használat után a cső bedugható. Színes bliszterkártya Max. 60 m 13 mm-es (1/2") tömlőhöz, 50 m 15 mm-es (5/8") tömlőhöz, vagy 35 m 19 mm-es (3/4") tömlőhöz. GARDENA Classic fali tömlődob 50 készlet Kisebb, közepes kertekhez. 1 termék 2 alkalmazási területre: A tömlő falon történő tárolásához; bármikor leemelhető a mobil használathoz a kertben. Felhajtható, szabadon futó tekerőkarra. Készre szerelve: 1 x fali tömlődob, 1 x 20 m 13 mm (1/2") Classic tömlő eredeti GARDENA rendszerelemekkel (1 x 915, 1 x 913, 1 x 8114). Tartozékokkal kiegészítve: rendszerelemek a csapra történő csatlakoztatáshoz (1 x 900, 1 x 5305, 1 x 902, 2 x 915). Fali tartóval, dűbelekkel, csavarokkal. Színes termékkártyával. Palettán Értékesítés csak 12 db-os csomagolási egységben, palettán! GARDENA System tömlőtartó Praktikus felakasztható tároló a kerti tömlőknek és az Original GARDENA System rendszerelemeknek. Ajánlati forma: ömlesztve * GARDENA fali tömlőtartó Kicsi, olcsó tömlőtartó praktikus tárolóhelye az eredeti GARDENA rendszerelemeknek. Ajánlati forma: ömlesztve GARDENA fali tömlőtartó tömlővel Alaktartó, nyomásálló kerti tömlővel. Feszítőnyomás 20 bar. 8 év tömlőgarancia. Fali tömlőtartóval és szerelvényekkel együtt. Kartoncsomagolásban Értékesítés csak 10 darabos display-ben! 20

KERESKEDŐI KATALÓGUS 2014

KERESKEDŐI KATALÓGUS 2014 KERESKEDŐI KATALÓGUS 2014 GARDENA Tartalomjegyzék Áttekintés Tartalom Oldal Tartalom Oldal Original GARDENA System 3 40 Original GARDENA System 3 7 Profi-System 8 9 Tömlők 10 14 Tömlőskocsik/-tartók 15

Részletesebben

Kereskedői katalógus. 2016 Kereskedői katalógus. Husqvarna Magyarország Kft. Ezred u. 1 3 H-1044 Budapest. www.gardena.

Kereskedői katalógus. 2016 Kereskedői katalógus. Husqvarna Magyarország Kft. Ezred u. 1 3 H-1044 Budapest. www.gardena. 2016 Kereskedői katalógus Husqvarna Magyarország Kft. Ezred u. 1 3 H-1044 Budapest 2016 Kereskedői katalógus www.gardena.hu 47101-70/2015 My garden my passion Víztechnika 3 Kerttechnika 95 Kerti Szerszámok

Részletesebben

GARDENA árlista 2013

GARDENA árlista 2013 árlista 2013 0201-20 966806101 új Kerti kesztyű 6-os méret 4078500020107 160 6 62160000 GÖNT 866 1 100 0202-20 966806201 új Kerti kesztyű 7-es méret 4078500020206 160 6 62160000 GÖNT 866 1 100 0203-20

Részletesebben

GARDENA árlista 2013

GARDENA árlista 2013 Vasi Agro-Center Kft. 9700 Szombathely, Pálya u. 5. 70/2788788 vagy 20/9694486 GARDENA árlista 2013 GARDENA cikkszám Új Megnevezés Katalógus oldal Besorolás Ajánlott fogyasztói ár 27%-os Áfával (Ft) 0201-20

Részletesebben

Kereskedői 2017 katalógus

Kereskedői 2017 katalógus 2017 Kereskedői katalógus Az én kertem - az én szenvedélyem Víztechnika 4 Kerttechnika 96 Kerti Szerszámok 150 Original GARDENA System 4 GARDENA Profi System 13 GARDENA locsolóeszközök 16 Locsolók / Öntözők

Részletesebben

GARDENA árlista 2014

GARDENA árlista 2014 Áfával 020-20 9668060 Kerti kesztyű 6/XS méret 407850002007 59 6260000 GEGY 890 30 0202-20 96680620 Kerti kesztyű 7/S méret 4078500020206 59 6260000 GEGY 890 30 0203-20 96680630 Kerti kesztyű 8/M méret

Részletesebben

Új GARDENA AquaContour automatic: Az esô, mely az Ön kertjéhez alkalmazkodik

Új GARDENA AquaContour automatic: Az esô, mely az Ön kertjéhez alkalmazkodik Új GARDENA AquaContour automatic: Az esô, mely az Ön kertjéhez alkalmazkodik GARDENA AquaContour automatic: Mert minden kert más! 380 m 2 -ig egy esôztetôvel öntözhet Az új GARDENA AquaContour automatic

Részletesebben

Billenős locsoló, aluminium 17 fúvókás Akár 260 m2 belocsolására alkalmas. aluminium - 17 db réz fúvókával Akár 280 m2 belocsolására alkalmas

Billenős locsoló, aluminium 17 fúvókás Akár 260 m2 belocsolására alkalmas. aluminium - 17 db réz fúvókával Akár 280 m2 belocsolására alkalmas Kép Család Cikkszám Megnevezés / Leírás Listaár Radeco Billenős locsolók Billenős locsoló, aluminium 17 fúvókás Akár 260 m2 belocsolására alkalmas -2803 1 972 Ft Billenős locsoló, aluminium - 17 db réz

Részletesebben

TAVASZI AKCIÓ 2014 ÉLMÉNY A KERTBEN

TAVASZI AKCIÓ 2014 ÉLMÉNY A KERTBEN TAVASZI AKCIÓ 2014 ÉLMÉNY A KERTBEN GARDENA MINDEN AMI A KERTNEK KELL A GARDENA több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az intelligens kertészeti termékek és rendszerek fejlesztésében, gyártásában.

Részletesebben

ÖNTÖZÉSTECHNIKA 73 80

ÖNTÖZÉSTECHNIKA 73 80 ÖNTÖZÉSTECHNIKA 73 80 1 702 166 100 TÖMLŐ ECO 1/2 20 M 5901828850028 198 1 1 702 167 100 TÖMLŐ ECO 1/2 30 M 5901828850042 144 1 1 702 168 100 TÖMLŐ ECO 1/2 50 M 5901828850066 108 1 1 702 169 100 TÖMLŐ

Részletesebben

GARDENA árlista 2011

GARDENA árlista 2011 árlista 2011 0232-20 900834001 Kerti kocsi 4078500023207 168 84279000 GÖNT 19 900 0239-20 900834301 Fali tömlőtartó 4078500023900 19 39259010 GEGY 1 690 0302-20 900834601 cs-hernyózóolló 4078500030205

Részletesebben

Ajánlott fogyasztói GARDENA árlista 2015

Ajánlott fogyasztói GARDENA árlista 2015 árlista 2015 0201-20 966806101 Kerti keszty 6/XS méret 4078500020107 187 1 62160000 GEGY 1 016 1 290 0202-20 966806201 Kerti keszty 7/S méret 4078500020206 187 1 62160000 GEGY 1 016 1 290 0203-20 966806301

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

ÉLMÉNY A KERTBEN Tavaszi akció 2015. gardena.hu ÖNTÖZÉS 1

ÉLMÉNY A KERTBEN Tavaszi akció 2015. gardena.hu ÖNTÖZÉS 1 ÉLMÉNY A KERTBEN Tavaszi akció 2015 gardena.hu ÖNTÖZÉS 1 GARDENA öntözés Ha a növények öntözéséről van szó, akkor a GARDENA a legjobb választás. Válassza ki a megfelelő locsolópisztolyt vagy öntözőrudat,

Részletesebben

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet.

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet. Nagykonyhai - ipari kivitelű csaptelepek robosztus kivitel, hosszú élettartam Asztali csaptelep test - univerzális felhasználás - szerelhető különböző hosszúságú kifolyószárral nagy méretű mosogató medencékhez

Részletesebben

Árlista 2016. 0202-20 966806201 Kerti kesztyű 7/S méret 4078500020206 168 6 62160000 1 790 Ft

Árlista 2016. 0202-20 966806201 Kerti kesztyű 7/S méret 4078500020206 168 6 62160000 1 790 Ft új 0202-20 966806201 Kerti kesztyű 7/S méret 4078500020206 168 6 62160000 1 790 Ft 0203-20 966806301 Kerti kesztyű 8/M méret 4078500020305 168 6 62160000 1 790 Ft 0205-20 966806401 Kerti kesztyű ültetéshez

Részletesebben

Ajánlott fogyasztói GARDENA árlista 2016

Ajánlott fogyasztói GARDENA árlista 2016 árlista 2016 0201-20 966806101 Kerti kesztyű 6/XS méret 168 1 409 1 790 0202-20 966806201 Kerti kesztyű 7/S méret 168 1 409 1 790 0203-20 966806301 Kerti kesztyű 8/M méret 168 1 409 1 790 0205-20 966806401

Részletesebben

Kereskedelmi árlista 2009. Érvényes: 2009. július 1-től

Kereskedelmi árlista 2009. Érvényes: 2009. július 1-től Kereskedelmi árlista 2009 Érvényes: 2009. július 1-től 0232-20 Kerti kocsi 162 1 023207 84279000 A 15 492 19 365 0239-20 Fali tömlôtartó 20 10 023900 39259010 B 1 329 1 661 0302-20 cs-hernyózó olló 157

Részletesebben

Garanciális és javító szervizek:

Garanciális és javító szervizek: KERESKEDELMIÁRLI STA204 Telefon: 06 () 25-46 Fax: 06 () 25-444 Szaktanácsadás: E-mail: vevoszolgalat.husqvarna@husqvarna.hu Öntözéstechnika, tótechnika: Tóth László 06 () 44-205 Öntözéstechnika, tótechnika:

Részletesebben

Árlista 2008, érvényes: 2008. január 1-től

Árlista 2008, érvényes: 2008. január 1-től 1. oldal Magyarország Kft., 1158 Budapest, Késmárk u. 22. Tel: 414-2000, Fax: 414-0399, email: gardena@gardena.hu Árlista 2008, érvényes: 2008. január 1-től 0232-20 Kerti kocsi 167 13 250 15 900 0239-20

Részletesebben

Fogyasztói áras GARDENA árlista 2016

Fogyasztói áras GARDENA árlista 2016 GRDEN 0201-20 966806101 Kerti kesztyű 6/XS méret 168 6 62160000 GEGY 1 790,00 Ft 0202-20 966806201 Kerti kesztyű 7/S méret 168 6 62160000 GEGY 1 790,00 Ft 0203-20 966806301 Kerti kesztyű 8/M méret 168

Részletesebben

TARTOZÉKOK MOTOROS KASZÁKHOZ ÉS BOZÓTVÁGÓKHOZ

TARTOZÉKOK MOTOROS KASZÁKHOZ ÉS BOZÓTVÁGÓKHOZ HOROSZCOOP Kft. SOLO GÉP ÉS TARTOZÉK ÁRLISTA Érvényes: 2013.05.01-től visszavonásig SOLO MOTOROS KASZÁK ELEKTROMOS KASZÁK nettó 112 10 00 112 01 Akkus bozótvágó 24V/1,4 Ah 49 900 Ft KÖNNYŰ BENZINMOTOROS

Részletesebben

Maximális eredmény. minimális ráfordítással. Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád.

Maximális eredmény. minimális ráfordítással. Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád. Maximális eredmény minimális ráfordítással Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád www.bosch-garden.hu 1619LA8537 Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120. H 1103 Budapest HUNGARY

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Husqvarna Magyarország Kft.

Husqvarna Magyarország Kft. A GARDENA-ról bővebben Ez a prospektus csak egy részét fedi le a GARDENA termékkínálatának. Az interneten a www.gardena.hu oldalon az egész termék szortimentet megtekintheti, illetve hasznos tippeket talál

Részletesebben

Telefon: 06 (1) 251-4161. Fax: 06 (1) 251-4144. vevoszolgalat.husqvarna@husqvarna.hu. Tarnai Judit 06 (30) 757-0679

Telefon: 06 (1) 251-4161. Fax: 06 (1) 251-4144. vevoszolgalat.husqvarna@husqvarna.hu. Tarnai Judit 06 (30) 757-0679 Telefon: 06 (1) 251-4161 Fax: 06 (1) 251-4144 Szaktanácsadás: E-mail: vevoszolgalat.husqvarna@husqvarna.hu Öntözéstechnika, tótechnika: Tóth László 06 (1) 414-2015 Öntözéstechnika, tótechnika: György Attila

Részletesebben

Robosztus, sokoldalú magasnyomású mosó tömlőtartó dobbal - magas teljesítmény, felhasználóbarát kezelés

Robosztus, sokoldalú magasnyomású mosó tömlőtartó dobbal - magas teljesítmény, felhasználóbarát kezelés E 140.3 Az E 140.3 modell egy mobil és felhasználóbarát gép, ergonomikus kialakításának és a beépített tömlődobnak köszönhetően. A teleszkópos fogantyúk könnyebb tárolást biztosítanak. A tartozékok praktikus

Részletesebben

Az én kertem. Az én szenvedélyem. Tavaszi akció

Az én kertem. Az én szenvedélyem. Tavaszi akció 2016 Az én kertem. Az én szenvedélyem. Tavaszi akció GARDENA öntözés Az én kertem. Az én szabadidőm. A kert a pihenés és a szabadidő színtere. Azért, hogy növényeid egészségesek, a gyep üde zöld legyen,

Részletesebben

Vízelvezetés-technika

Vízelvezetés-technika Vízelvezetés-technika Lefolyók kiöntőtálakhoz és készülékekhez, DIN-EN 274 szabvány szerint bevizsgált, minőségellenőrzött. Építőipari Műszaki Engedély: A-945/1998 Katalógus 2005 Tartalomjegyzék Vízelvezetés-technika

Részletesebben

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től Akkumulátoros kerti gép szett F0150078AA 0078AA Feszültség: 10,8 V Akkumulátorkapacitás: 1,5 Ah Akkumulátorrendszer: Li-ion Töltési idő: 1 óra 0738 Vágási átmérő: 170 mm 0738 Vágórendszer: Műanyag kések

Részletesebben

VIBA. mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre. Halomszellõztetõk és Ventillátorok PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS

VIBA. mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre. Halomszellõztetõk és Ventillátorok PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS Halomszellõztetõk és Ventillátorok - hordozhatók és gazdasgsak mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS A mini-permetezõ egy sokoldalú gép, mely alkalmas

Részletesebben

Vízelvezetés-technika V3 Lefolyók mosogatókhoz, kiöntőtálakhoz és készülékekhez

Vízelvezetés-technika V3 Lefolyók mosogatókhoz, kiöntőtálakhoz és készülékekhez Árlista 201 Vízelvezetés-technika Lefolyók kiöntőtálakhoz és készülékekhez DIN-EN 274 szabvány szerint bevizsgált és minőségellenőrzött. Építőipari Műszaki Engedély: A-945/1998 Könnyen szerelhető és rugalmas.

Részletesebben

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár VS és KB fogasléces emelõk, hébér DIN 7355 szerint. Alacsony szerkezeti a KB típus esetében. Biztonsági hajtókar behajtható fogantyúval. Kívánságra racsnis hajtókarral is szállítható. 10/ Köröm (legalacsonyabb)

Részletesebben

Háztartási magasnyomású mosók E / E 145.2

Háztartási magasnyomású mosók E / E 145.2 A család minden tagja közepes és erős tisztítási feladatok ellátására alkalmas, amely a ház körüli munkák során adódik. Kiváló megoldás a terepjárók és lakókocsik tisztítására is. Az E 140.2 mobil, ergonomikus,

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

Hajlítás és alakformálás

Hajlítás és alakformálás Hajlítás és alakformálás Széles választék specifikus hajlítási és alakítási igényekhez. Megbízható minőség. Típus Modellek száma in. Oldal Karos csőhajlítók Csővezetékek 7 5 8-3 4 10-18 8.2 Szerszám 8

Részletesebben

Sokoldalú magasnyomású mosó tömlőtartó dobbal - magas teljesítmény, felhasználóbarát kezelés

Sokoldalú magasnyomású mosó tömlőtartó dobbal - magas teljesítmény, felhasználóbarát kezelés E 130.3 X- Megbízható alumínium szivattyú Teleszkópos kar, robosztus alumínium csővel Mosókészlet, -lándzsa, habinjektor, tömlő és elektromos kábel tárolása Nyomásszabályzás Click&Clean fúvóka rendszer

Részletesebben

Termékek 2015 SZIVATTYÚK TÓÁPOLÁS VILÁGÍTÁS TÓÉPÍTÉS

Termékek 2015 SZIVATTYÚK TÓÁPOLÁS VILÁGÍTÁS TÓÉPÍTÉS Fascinating A víz és a kert WaterGardens bûvöletében Termékek 015 SZIVATTYÚK TÓÁPOLÁS VILÁGÍTÁS TÓÉPÍTÉS Vulkán Sugarak Harang Kehely SZÖKÔKÚT SZIVATTYÚK PondoVario 750 3500 Szökôkút szivattyú kerti tavakhoz

Részletesebben

Husqvarna Magyarország Kft. H-1044 Budapest Ezred u. 1-3. Tel.: 06-1-251-4161 Fax: 06-1-251-4144 E-mail: vevoszolgalat.husqvarna@husqvarna.

Husqvarna Magyarország Kft. H-1044 Budapest Ezred u. 1-3. Tel.: 06-1-251-4161 Fax: 06-1-251-4144 E-mail: vevoszolgalat.husqvarna@husqvarna. Husqvarna Magyarország Kft. H-1044 Budapest Ezred u. 1-3. Tel.: 06-1-251-4161 Fax: 06-1-251-4144 E-mail: vevoszolgalat.husqvarna@husqvarna.hu Területi képvisel ink: Tolna megye, Baranya megye, Bács-Kiskun

Részletesebben

Intenzív, állandó és gondos permetezés: növényei a legjobbat érdemlik.

Intenzív, állandó és gondos permetezés: növényei a legjobbat érdemlik. Intenzív, állandó és gondos permetezés: növényei a legjobbat érdemlik. 145 Háti, motoros permetezők hosszú, intenzív munkához. Könnyű kezelhetőség, nagyméretű tartályok, alumínium keverőlapát, erős, megbízható

Részletesebben

szerszámok 6 REHAU SZERSZÁMOK

szerszámok 6 REHAU SZERSZÁMOK szerszámok 6 REHAU SZERSZÁMOK 195 6 REHAU SZERSZÁMOK TARTALOMJEGYZÉK 6.1 REHAU szerszámok áttekintő ábrája.............................................................. 197 6.2 REHAU szerszámkiegészítők

Részletesebben

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények elosztószekrények Még nagyobb biztonság: Az új Orion elosztószekrény További információ az internetes oldalunkon Az új, "mindentudó" elosztószekrényünk

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Telefon: 06 (1) 251-4161. Fax: 06 (1) 251-4144. E-mail: vevoszolgalat.husqvarna@husqvarna.hu. Banka Pál 06 (30) 985-4969. Varga Olga 06 (30) 338-8121

Telefon: 06 (1) 251-4161. Fax: 06 (1) 251-4144. E-mail: vevoszolgalat.husqvarna@husqvarna.hu. Banka Pál 06 (30) 985-4969. Varga Olga 06 (30) 338-8121 Telefon: 06 (1) 251-4161 Fax: 06 (1) 251-4144 Területi képviselőink: Tolna megye, Baranya megye, Bács-Kiskun megye, Csongrád megye, Békés megye: Észak-Pest, Nógrád megye, Komárom-Esztergom megye-kelet,

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén.

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. A cselekvés ideje. A szórakozás ideje. Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az AQT magasnyomású mosó termékcsaláddal. Könnyedén megbirkózik

Részletesebben

Telefon: 06 (1) 251-4161. Fax: 06 (1) 251-4144. vevoszolgalat.husqvarna@husqvarna.hu. Tarnai Judit 06 (30) 757-0679

Telefon: 06 (1) 251-4161. Fax: 06 (1) 251-4144. vevoszolgalat.husqvarna@husqvarna.hu. Tarnai Judit 06 (30) 757-0679 KERESKEDELMIÁRLI STA2015 Telefon: 06 (1) 251-4161 Fax: 06 (1) 251-4144 Szaktanácsadás: E-mail: vevoszolgalat.husqvarna@husqvarna.hu Öntözéstechnika, tótechnika: Tóth László 06 (1) 414-2015 Öntözéstechnika,

Részletesebben

IB 7/40 Advanced. Áttekinthető kijelző. Legnagyobb mobilitás

IB 7/40 Advanced. Áttekinthető kijelző. Legnagyobb mobilitás Az új Kärcher IB 7/40 Classic szárazjeges tisztító meggyőző tisztítóerővel rendelkezik. Áramlástechnikailag úgy optimalizált, hogy alacsony levegőnyomásnál is kiemelkedő tisztítási eredményt ér el.beépített

Részletesebben

Az Ön álomkertjéhez GARDENA termékszortiment

Az Ön álomkertjéhez GARDENA termékszortiment Az Ön álomkertjéhez GARDENA termékszortiment Öntözővíz egy kattintással az Original GARDENA System rendszerelemeivel Az elejétől a végéig, minden mindenhez illik és hosszútávon is csepegés mentes. A vízvezetés

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

Elen a fejlesztesben

Elen a fejlesztesben Öntözési termékek katalógusa Elen a fejlesztesben Turbinás szórófejek Esozteto szórófejek Mágnesszelepek Vezérloautomaták Érzékelok Vezérloközpontok Mágnesszelepek Alkalmazási terület HPV PGV PGV Jar-Top

Részletesebben

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D Az új BC 240 D bozótvágót mind a saját kertet gondozó magán felhasználók mind a városi zöldterületek - mint társasházak, lakóparkok,

Részletesebben

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs.

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs. Homlokzati állvány rendszerelemek Normál bilincs Forgó bilincs Fix 90, SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és alumínium csőhöz egyaránt használható (DIN EN 74) SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és

Részletesebben

Florapack Kertészet - www.kert-to.hu - Webáruház. Termékek 2014 - 2015 SZIVATTYÚK TÓÁPOLÁS VILÁGÍTÁS TÓÉPÍTÉS

Florapack Kertészet - www.kert-to.hu - Webáruház. Termékek 2014 - 2015 SZIVATTYÚK TÓÁPOLÁS VILÁGÍTÁS TÓÉPÍTÉS Fascinating A víz és a kert WaterGardens bûvöletében Termékek 014-015 SZIVATTYÚK TÓÁPOLÁS VILÁGÍTÁS TÓÉPÍTÉS Sugarak Harang Kehely SZÖKÔKÚT SZIVATTYÚK PondoVario 750 3500 Szökôkút szivattyú kerti tavakhoz

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK INDÍTÁSRÁSEGITO KÉSZÜLÉKEK

TARTALOMJEGYZÉK INDÍTÁSRÁSEGITO KÉSZÜLÉKEK TARTALOMJEGYZÉK INDÍTÁSRÁSEGITO KÉSZÜLÉKEK Bull Starter 12V Bull Starter 12/24V Genesis EP16 Memory Saver P 3 Professional Inditökábel Személygépjármü, Inditökábel Tehergépkocsi BULL STARTER 12 V Banner

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

Tervezési segédlet GARDENA Sprinklersystem

Tervezési segédlet GARDENA Sprinklersystem Tervezési segédlet GARDENA Sprinklersystem Ház AquaContou 90 90 Te rasz Vízcsatlakozás helye Süllyesztett négyszögesőztető Medence 90 270 180 140 Szegélynövények Kompetens tervezőre és telepítőre van szüksége?

Részletesebben

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer walraven.com BIS RapidStrut Szerelősín rendszer Új! BIS UltraProtect 000 BIS RapidStrut G tartozékok A következő generáció BIS RapidStrut DS 5 BIS RapidStrut : minden közepes és nehéz teher rögzítéséhez

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók 5 Épületvasalatok 5 000 Ajtóbehúzók Összehasonlító táblázat Würth DORMA GEZE GU/BKS TS- TS 68 /TS 77 TS 000 TS-5 TS 72 TS 500 TS-8 TS 72/TS73 TS-0 TS 70 / TS 72 TS 2000 OTS 330 TS-20 TS 83 TS 4000 OTS

Részletesebben

HDS 9/16-4 ST Gas. Melegvizes magasnyomású mosó. Speciális flíz (gázfűtésű) Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű)

HDS 9/16-4 ST Gas. Melegvizes magasnyomású mosó. Speciális flíz (gázfűtésű) Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű) Melegvizes magasnyomású mosó 1 Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű) 3 Speciális flíz (gázfűtésű) Hosszú élettartam. Jobb hatásfok Az új fejlesztésű felszíni égő egyenletes gázkiáramlást tesz lehetővé.

Részletesebben

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val Csempe- és élvédő-profilok Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására Csináld Marley-val Csempeprofilok és élvédők a Marleytól sokféle színben, alakban és nagyságban Szép

Részletesebben

Védett elosztók orion plus. IP65-ös falon kívüli elosztószekrények

Védett elosztók orion plus. IP65-ös falon kívüli elosztószekrények Védett elosztók orion plus IP65-ös falon kívüli elosztószekrények Védett elosztók orion plus Fémszekrények 12 Méretválaszték 14 C rendszer 16 S rendszer 21 Kiegészítők 22 Poliészter szekrények 24 Még nagyobb

Részletesebben

TARTOZÉKOK FORGÁCSELSZÍVÓ BERENDEZÉSEKHEZ

TARTOZÉKOK FORGÁCSELSZÍVÓ BERENDEZÉSEKHEZ TARTOZÉKOK FORGÁCSELSZÍVÓ BERENDEZÉSEKHEZ TOVÁBBI TARTOZÉKOK ELSZÍVÓ BERENDEZÉSEKHEZ Elszívóadapter 35 Belső-Ø 44 Külső-Ø Elszívóadapter - KGS A fejező és sarkaló fűrész, Metabo ipari porszívóra történő

Részletesebben

MINERALHOLDING KFT. Termékek 2014 SZIVATTYÚK TÓÁPOLÁS VILÁGÍTÁS TÓÉPÍTÉS

MINERALHOLDING KFT. Termékek 2014 SZIVATTYÚK TÓÁPOLÁS VILÁGÍTÁS TÓÉPÍTÉS Fascinating A víz és a kert Waterardens bûvöletében SZIVATTYÚ TÓÁPLÁS VILÁÍTÁS TÓÉPÍTÉS Termékek 014 1106 Bp, Fehér út 10 Tel: 09-770 E-mail: info@mineralholdinghu Vulkán Sugarak arang ehely SZÖÔÚT SZIVATTYÚ

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐK FELSŐMARÓKHOZ

KIEGÉSZÍTŐK FELSŐMARÓKHOZ Nagy maróasztal DE2000 DE2000 Nagy maróasztal. Mérete: 600 750 mm DE2005 Porelszívó rendszer 40 mm-es csatlakozóval, két tömlővel és adapterrel DE2007 Vízszintes munkadarab rögzítő DE2008 Függőleges munkadarab

Részletesebben

Nyomáskapcsolók Áttekintés

Nyomáskapcsolók Áttekintés Áttekintés Termék Alkalmazás Beállítási Max. Védettség Oldal neve tartomány nyomás RT Általános célra -1-30 bar 42 bar IP66 36-37 KPS Nehézipari környezetben 0-60 bar 120 bar IP67 38-39 KPI/KP Könnyû ipari

Részletesebben

Megbízható teljesítmény. GARDENA szivattyúk

Megbízható teljesítmény. GARDENA szivattyúk Megbízható teljesítmény GARDENA szivattyúk Új viziutak GARDENA szivattyúk Öntözés A víz az egyik legértékesebb természeti erôforrásunk. A GARDENA szivattyúkkal és a tökéletesen összehangolt rendszerelemek

Részletesebben

Háztartási magasnyomású mosók C 130.1

Háztartási magasnyomású mosók C 130.1 Megbízható alumínium szivattyú Kerekes váz a könnyű mozgathatóság érdekében Pisztoly, fúvóka és habszóró tárolása Beépített magasnyomású tömlő és elektromos kábeltárolás Nyomásszabályozás Click&Clean fúvóka

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK EGYÉB TARTOZÉKOK

TARTALOMJEGYZÉK EGYÉB TARTOZÉKOK TARTALOMJEGYZÉK EGYÉB TARTOZÉKOK Akkumulátorsaruk Pólusátalakitók Akkumulátorsav-Elemzö AZ Akkumulátor Gondozása Charging Equalizer Neutralon Póluszsir és Póluskefe Pólusvédö Spray & Póluskefe Digatron

Részletesebben

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AKKUMULÁTOROS ABLAKTISZTÍTÓ A praktikus elszívó funkciónak és az egyszerű kezelésnek köszönhetően a Kärcher ablaktisztítóival az ablaktisztítás jelentősen könnyebb

Részletesebben

Háztartási magasnyomású mosók C 130.1

Háztartási magasnyomású mosók C 130.1 Megbízható alumínium szivattyú Kerekes váz a könnyű mozgathatóság érdekében Pisztoly, fúvóka és habszóró tárolása Beépített magasnyomású tömlő és elektromos kábeltárolás Nyomásszabályozás Click&Clean fúvóka

Részletesebben

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronikus ajtózár Ujjlenyomat NFC kapcsolat PIN kód Ajtózár: biztonságosan és egyszerűen lehet okostelefonnal irányítani. Okostelefon Telefon applikáció www.burg.biz Minőség és

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

HydroModul. rendszerek. HydroModul rendszerek. Gyerekjáték összerakni. www.bwt.hu

HydroModul. rendszerek. HydroModul rendszerek. Gyerekjáték összerakni. www.bwt.hu HydroModul rendszerek HydroModul rendszerek Gyerekjáték összerakni www.bwt.hu HydroMODUL univerzális megoldás ivóvízhálózatok és fűtési hálózatok 1. csatlakozó: pl.: Infinity M Az ivóvízrendszer korróziómentes

Részletesebben

KOMPAKT FÉNYCSŐ - HALOGÉN IZZÓ - LED

KOMPAKT FÉNYCSŐ - HALOGÉN IZZÓ - LED TERMÉK KTLÓGUS (NGYKERESKEDELEM) KOMPKT FÉNYCSŐ - HLOGÉN IZZÓ - LED www.megerizoldneklenni.hu Importőr és forgalmazó: Encase Kft., e-mail: info@encase.hu, (+36 30 39 45 456 Cikkszám CFL-5-2U-27-5 4897029960226

Részletesebben

Modellek száma. Hordozható TRISTAND satuk 4 1 8-12 6-300 2.2

Modellek száma. Hordozható TRISTAND satuk 4 1 8-12 6-300 2.2 Csősatuk és -támaszok Számos csőtartozék rendelhető az egységesített munkavégzéshez. Az ellenálló kialakítás sokéves megbízható szolgálatot tesz lehetővé. Satuk Modellek száma Magasságállítás in. mm in.

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Katalógus 2014 / 2015

Katalógus 2014 / 2015 Katalógus 2014 / 2015 Innovatív szerszámok Univerzális megoldások 3 wolfcraft - innovatív impulzusok a barkácsolók és a mesteremberek számára 1949 óta a wolfcraft vállalat az innovatív ötletek forrásának

Részletesebben

2011 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK ÉS KIEGÉSZÍTOIK www.estiare.hu

2011 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK ÉS KIEGÉSZÍTOIK www.estiare.hu ESTIARE S.A. Pol. Ind. Cova Solera - C/ Praga, 5 089 Rubí - Barcelona - España Tel. + (34) 935 86 282 - Fax. + (34) 936 979 768 info@estiare.es - www.estiare.es 20 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK

Részletesebben

Komplett programot kínálunk!

Komplett programot kínálunk! Komplett programot kínálunk! Mechanikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára Mechanikus végállású motorok Egyszerûen meggyõzõek Biztonságot adunk Védelem betörés ellen - teljesen automatikusan

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

barna fehér fehér ezüst ezüst

barna fehér fehér ezüst ezüst WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 040 Budaörs, Gyár u.. - Tel.: (00 36) 3/48-30 - Nyomtatva Magyarországon B 5 000/H 0 050 0/003 -szerelési méret Ollókaros és csúszósines ajtóbehúzóra A helyi elôírások és

Részletesebben

Függesztő rendszerek

Függesztő rendszerek FÜGGESZTő RENDSZEREK Függesztő rendszerek Posztersínek és kiegészítők Plakáttartó és klapp sínek 109 POSZTERSÍNEK ÉS Posztersínek és kiegészítők Az OEK poszter sínrendszer lendületbe hozza reklámját! A

Részletesebben

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old.

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. Fagor edények Egészséges ételek gyorsan és biztonságosan elkészítve. 10 L 8 8 L 6 6 L 4 4 L 2 Egészséges ételek A Fagor

Részletesebben

Munkavédelem és hegesztőpajzsok

Munkavédelem és hegesztőpajzsok Tartalomjegyzék Munkavédelem és hegesztőpajzsok autodark hegesztőpajzsok autodark 560i 90 autodark 560x 91 autodark 660i 92 autodark 660x 93 autodark 760 94 autodark - automata hegesztőpajzsok Alkatrészek

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha Zuhanypanel Lift 2 Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha közelebb, akkor érezni fogja, amint a víz

Részletesebben

GARDENA réz gyorscsatlakozók

GARDENA réz gyorscsatlakozók GARDENA réz gyorscsatlakozók GARDENA gyorscsatlakozós elosztó Tömlők elágaztatásához, és pl. tömlők 19 mm-ről (3/4") 13 mm-re (1/2") való szűkítéséhez. Ömlesztett. 7119-20 711906 901 10 00 01 2 GARDENA

Részletesebben

TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS

TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS FatMax XTREME TŰZŐKALAPÁCS Rugalmas bevonat kényelem és biztos fogás érdekében Szabadalmaztatott begyűrődés elleni mechanizmus az első multifunkciós szerszám amely tűzőkalapács

Részletesebben

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund 386 Lap Lap Basic 1200x800x50 388 Basic 1000x1000x50 390 Basic 1200x1200x50 392 Basic 1500x1000x50 394 Professional 1000x500x100 396 Professional 1000x1000x100 398 Professional 1200x800x100 400 Professional

Részletesebben

Szívókarok és ventilátorok

Szívókarok és ventilátorok Tartalomjegyzék és ventilátorok Szívókar 61 Szívókar, 2 csukló 62 Szívókar, 3 csukló 63 Teleszkópkar 65 Szívókar elszívócsatornához 66 Szívókar, álló függő 67 Ventilátorok Ventilátor 68 Központi ventilátor

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

GARDENA Öntözőrendszerek 2013

GARDENA Öntözőrendszerek 2013 GARDENA Öntözőrendszerek 2013 GARDENA Pipeline Úgy juthat vízhez, mint áramhoz a konnektorból Tartalomjegyzék A ház körül és a kertben a legkülönbözőbb helyeken van szüksége vízre. De már elege van a hosszú

Részletesebben

Robbanómotoros magasnyomású mosó G 4.10 M

Robbanómotoros magasnyomású mosó G 4.10 M Robbanómotoros magasnyomású mosó G 4.10 M Benzinüzemű magasnyomású mosó Felszereltség: Beépített vízszűrő Adapter kerti tömlőcsatlakozáshoz A3/4" Magasnyomású tömlő 7.5 m Tisztítószerfelszívó tömlő szűrővel

Részletesebben