Fedezze fel a Geberit teljes választékát

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Fedezze fel a Geberit teljes választékát"

Átírás

1 Fedezze fel a Geberit teljes választékát Geberit Kft Budapest Budafoki út 97. T (1) F (1) Kunde & Co.

2 Tartalom CsŒvezeték rendszerek Lefolyórendszerek Szaniter rendszerek Integráció Szolgáltatások 4-17 oldal oldal oldal oldal oldal A Geberit csœvezeték rendszerei minden szerelési módra, minden területen megoldást nyújtanak a vízellátástól a gázellátáson át a komplex ipari berendezésekig. Függetlenül attól, hogyan és hol, a Geberit présfitting rendszere szavatolja a csœkötések biztonságát. A Geberit komplett programot nyújt a háztartási és ipari berendezésekhez. A szennyvízelvezetéshez alkalmazott kiváló minœségı rendszerek mellett ajánljuk a hangcsillapított PE csöveket, amelyek a legszigorúbb követelményeknek is eleget tesznek. Nagy tetœfelületek esetén a Geberit Pluvia rendszer biztosítja a csapadékvíz hatékony elvezetését. A falsík elœtti szereléstechnika rendszerelemei teljeskörı megoldást nyújtanak. Ide tartoznak a szerelési-, öblítési rendszerek (falsík elé, illetve falon kívül), a nyilvános helyiségek számára készült öblítési rendszerek, mosdócsaptelepek és a szifonok. A személyes higiénia a Dusch WC berendezéseink, valamint nyilvános területeken az érintés nélkül mıködtethetœ öblítœ berendezések által teljesedik ki. Termékeinket nemcsak mint egyes szerelœelemeket tekintjük, hanem úgy is mint egy rendszer alkotórészeit, mint egy hosszú lánc egyes láncszemeit. Ugyanis köztudott, hogy a lánc legfeljebb olyan erœs, mint a leggyengébb láncszeme. A Geberit megbízhatósága a termékekbe épülœ knowhow-ban rejlik. Ez számunkra magától értetœdœ, az ügyfeleink részére maga a beépített biztonság. A Geberit filozófia szerint szerint a szolgáltatás egyenlœ az ügyfelekkel kialakított jó személyes kapcsolattal és az információcserével, az építéstœl az üzemeltetésig. A szolgáltatás csak akkor tökéletes, ha bármikor elérhetœ. Ezért mi nemcsak tapasztalataink átadásával és továbbképzésekkel állunk partnereink rendelkezésére, hanem központi számunkon mıszaki tanácsadó szolgálatunk is segíti az Ön munkáját.

3 CsŒvezeték rendszerek préskötés technika 4 Gyorsan és biztonságosan: présfitting rendszer Geberit préskötés: csövek, idomok és szerszámok egy kézbœl Geberit présfitting rendszer: A kötések alakváltozással jönnek létre. Ahol korábban csavaroztak, hegesztettek vagy forrasztottak, ott ma a Geberit préskötés technikával rövidebb idœ alatt megbízhatóbb kötéseket készítenek. Ez gyors, biztonságos és tiszta technika a megszokott szerelési módszerekhez képest. A préskötés technika komponensei présidomok, csövek és a présszerszám tartós, tömör kötéseket garantálnak. A présfitting rendszerek évtizedek óta beváltak, számos minœsítéssel rendelkeznek mind a épületgépészetben, mind az ipar területén való alkalmazásban. A préskötés technika ma már a csœkötések bevált módszere.

4 CsŒvezeték rendszerek alkalmazás 6 Bármilyen igényhez és alkalmazáshoz a megfelelœ anyag Az idomkínálat és a mm-ig terjedœ méretválaszték lehetœvé tesz majdnem minden épületgépészeti és ipari szerelést. Az épületgépészeti és ipari csœvezeték rendszerek számára Geberit az Ön partnere, akire rábízhatja magát. Geberit préskötés rendszerek: a hosszú távon tartós, kényelmes megoldás kiváló minœséggel párosul. A Geberit világviszonylatban vezetœ gyártója a rozsdamentes acélból, fém-mıanyag kombinációjából, szénacélból és hagyományos vörösrézbœl készült présfitting rendszereknek. Az optimálisan egymásra épülœ termékválasztéknak köszönhetœen a legbonyolultabb szerelés is gyorsan és megbízhatóan elvégezhetœ. A Geberit préskötés rendszerei speciális profillal, (Mepla) illetve speciális profilú tömítéssel (fémes rendszerek) rendelkeznek. Így a nyomáspróba egyszerıen elvégezhetœ és a préselés hiányából adódó tömítetlenség egyértelmıen felismerhetœ. A nem helyesen összepréselt idomoknál a tömítetlenség a nyomáspróba alkalmával egyértelmıen kiderül.

5 CsŒvezeték rendszerek Mepla 8 Formatartó, rugalmas és gyorsan szerelhetœ A Mepla csœ problémamentesen hajlítható kézzel vagy hajlító szerszámmal. Geberit Mepla: Villámgyors szerelés kompromiszszumok nélkül. CsŒdarabolás, kalibrálás, idomráillesztés, préselés és kész is van a kötés óta Geberit vezetœ szerepet vállal a csœvezeték rendszerek fejlesztésében és gyártásában. A Mepla rendszer legújabb generációjával is magasra helyezte a Geberit a mércét. A Mepla csövek kiváló minœségı mıanyag és alumínium kombinációjából készülnek. A belsœ réteg jó minœségı PEX. A hosszában tompán hegesztett alumínium stabilitást biztosít. A PE-HD külsœ köpeny védi az alumíniumot a külsœ behatásokkal szemben. A Mepla csœ rugalmas, ellenálló, hosszú élettartamú és egyszerı az alkalmazása átgondolt jó megoldás, megbízható és gyorsan szerelhetœ. Az alumínium magnak köszönhetœen a Mepla csövek abszolút diffúziómentesek, és a hosszirányú tágulás kisebb mértékı, mint a mıanyag csöveknél. Pótlólagos megerœsítésekre és tartóvályúkra emiatt nincsen szükség. A Geberit Mepla abszolút higiénikus és újrafelhasználatóságának köszönhetœen különösen környezetkímélœ.

6 CsŒvezeték rendszerek Mapress Edelstahl 10 Kompromisszum nélküli higiénia, nagy teljesítmény és ellenállóképesség Mapress Edelstahl A jövœ higiéniai megoldása Az ivóvíz tisztaságának megœrzésében a Geberit nem köt kompromisszumot. A legmagasabb követelményeknek is megfelelœ tulajdonságok mellett a Geberit által gyártott rozsdamentes acél termékek számos szerelési feladat megoldására alkalmasak. Anyaga a víz és agresszív közegek korrozív hatásaival szemben ellenálló. A Mapress Edelstahl csœ abszolút higiénikus és hosszú élettartamának köszönhetœen környezetkímélœ. A Mapress présfitting rendszer alkalmazási lehetœségei szinte korlátlanok. A Mapress Edelstahl csœ alkalmazása azokon a helyeken ajánlott, ahol magas a hœmérséklet, nagy a nyomás és magasak a higiéniai elvárások. A rendszer könnyen tisztítható, ellenálló a hœhatásokkal és a kémiai fertœtlenítœ szerekkel szemben. A nagy idomválaszték és a mm-ig terjedœ mérettartomány is vonzóvá teszik a Mapress présfitting rendszert.

7 CsŒvezeték rendszerek Mapress C-Stahl 12 MegfelelŒ rendszer a megfelelœ hœmérséklethez Mapress és Mepla a legyœzhetetlen páros A Geberit Mapress C-Stahl és Mepla préskötés rendszerei fıtési és hıtési csœhálózatok kivitelezéséhez kínálnak kényelmes megoldást. A szénacélból készült Mapress csövek és idomok gyakorlatilag minden területen alkalmazhatóak. A présfitting rendszer révén abszolút megbízható kötések készíthetœk. A Mapress szénacél csöveket a gyártás során polipropilénbœl készült védœréteggel látják el. A szénacél csœ 54 mm átmérœig felületkezelt, a polipropilén réteg a külsœ korróziós hatások ellen védi. Ez teszi lehetœvé az utólagos, esztétikus falon kívüli szerelést. Alkalmazástól függœen nem feltétlenül szükséges a Mapress szénacél csövek pótlólagos szigetelése. A csœ alaktartásának köszönhetœen csak kevés rögzítési pont szükséges, ezért az alátámasztási távolság megnövelhetœ. A Mepla és a MeplaTherm csövek rugalmasságuk, alaktartásuk és diffúziómentességük miatt mind radiátoros mind padlófıtési rendszerekhez elœnyösen alkalmazhatóak és gyorsan szerelhetœek. A hagyományos vörösrézbœl készült Mapress Kupfer préskötés rendszer egészíti ki a választékot, amely mind fıtési mind klímarendszerek szereléséhez nyújt átfogó megoldást.

8 CsŒvezeték rendszerek Mapress Kupfer 14 Gázvezetékek esetében az elsœ helyen a biztonság áll Gázszerelés Geberit présfitting rendszerrel biztonságos jövœt jelent! A Geberit gázvezetékek esetében is komplett rendszert ajánl. A vörösréz és rozsdamentes acél alapanyagú csœrendszerek kiváló minœségı csœkapcsolatot biztosítanak. A préskötés elœnyei évtizedek óta ismertek az ivóvízellátási és fıtési rendszerek területén. A Geberit Mapress préskötéses rendszer a folyékony és földgázvezetékek kialakításához is megfelelœ alternatívát nyújt. A menetes csœvégzœdéssel rendelkezœ présidomok nagy választéka lehetœvé tesz minden gázszerelvényhez való csatlakozást. Méretválaszték vörösréz esetében mm-ig, míg a rozsdamentes acélnál108 mm-ig terjed. A gázszerelésre alkalmas Mapress idomokat sárga színkóddal láttuk el, így könnyen felismerhetœk. A gyártás során elhelyezett sárga tömítœgyırı kiváló minœségı akrilnitril-butadienbœl készült.

9 CsŒvezeték rendszer Mapress MAM 16 Kiváló minœségı préselt csœkapcsolat Prémiumkategóriás fémesen tömítœ préskötés A Geberit legerœsebb csœvezeték-rendszere: Mapress MAM Mapress MAM préskötés a tökéletes ipari rendszer ott, ahol a csœkötésekkel szemben a nyomás, nyomásváltozás, hœmérséklet és korrózió a legmagasabb követelményeket támasztja. A Mapress csövek Mapress MAM préskötéses nem oldható kötésének létrehozásához a kívülrœl kónuszos fittingvégre egy nemesacél gyırıt kell húzni. A csövet, a fittinget és a gyırıt axiálisan összepréseljük. Így a kötés egyéb tömítœanyag nélkül jön létre. Ezzel lehetségessé válik a teljes mérettartományban (Ø=18-54 mm) a több mint 40 bar-os üzemi nyomás,- vákuum,- és 200 C-os hœmérséklettırés. A rendszer összes eleme magas ötvözœ-anyag tartalmú nemesacélból készül. Ezáltal a Mapress MAM préskötéses rendszer éppen olyan korrózióálló az agresszív anyagokkal szemben, mint egy hegesztett csœvezetékrendszer.

10 Lefolyórendszerek Referenciák 18 Ha lefolyórendszer, akkor Geberit A Geberit, mint a lefolyórendszerek piacvezetœ gyártója, átfogó megoldást kínál egymásra épülœ termékei által: csövek és idomok különbözœ anyagokból és kötéstechnikával. Rögzítési rendszerek, tetœösszfolyók, padlóösszefolyók teszik teljessé a kínálatot. A híres Sidney-i operaház, nagy ipari berendezések vagy akár átlagos magánházak mind a mi know-how-nk gyakorlati megvalósulását mutatják, és hangsúlyozzák ezen rendszerek magas színvonalát és megbízhatóságát.

11 Lefolyórendszerek ipari alkalmazás 20 Csövek és lefolyórendszerek az ipar számára... Az ipari vízelvezetœ rendszereknek a legmostohább körülmények között is megbízhatóan kell mıködniük. Ezért alkalmazzák a Geberit rendszereket a legkülönfélébb ipari üzemekben, többek között az élelmiszeripar, gyógyszer- és vegyiparipar területén, valamint a hajóépítésben. hegeszthetœ, és nemcsak az erœs kémiai, hœ- és mechanikai hatásoknak áll ellen, hanem tökéletesen tömör. A Geberit PE csövek és idomok ideálisak ipari- és laborépületek lefolyórendszerének kialakításához, illetve földbe fektetett csatornákhoz és vezetékekhez is. Átfogó termékválasztékával Geberit az ipari felhasználás összes követelményét teljesíti. A kínálat felöleli a különbözœ átmérœjı polietilén csöveket, illetve idomokat. A PE szennyvíz lefolyórendszer

12 Lefolyórendszerek háztartás vagy lakásépítés Lakóépületek szennyvízelvezetéséhez a Geberit PE anyagból készült csöveket és idomokat kínál. Amennyiben fokozott hangcsillapítási igény merül fel, a Geberit db20 a megoldás. Mindkét rendszer széles hœmérséklet-tartományban alkalmazható, továbbá egyszerıen megmunkálható. A hegesztett kötés tökéletes tömörséget biztosít és ellenáll az erœhatásoknak. A Geberit padlóösszefolyók legalább 50 mm-es vízzárral rendelkeznek, ellenállnak a hœmérséklet ingadozásnak, vegyi anyagoknak, ütésállóak és öntisztítóak. A padlóösszefolyó egy szempillantás alatt beszerelhetœ, mint ahogy azt a Geberit termékektœl el is várjuk.

13 Lefolyórendszerek szifonok és bızelzárók 24 Betervezett biztonság Geberit szifonok: fürdœkád lefolyó-garnítúra Typ 90 Geberit szifonok: fürdœkád lefolyó-garnitúra Ahogy minden Geberit fürdœkád lefolyó-garnitúra, úgy a Typ 90-es is a már ismert ellenáram elv alapján gondoskodik a fürdœszoba nyugalmáról, de még ennél is többet nyújt: a 90 mm-es befolyószeleppel nemcsak az optimális lefolyási teljesítményt biztosítja, hanem a szifontest különösen kis beépítési magassága következtében még praktikusabb. A Geberit ezzel járul hozzá a fürdœkád komfortosabb használatához. A kiemelhetœ szırœvel az optimálisan tisztítható szifonház új távlatokat nyit a vízelvezetésben. Geberit vizelde szifon A Geberit 1 literes vizeldeöblítœ technológiája 60%-kal csökkentett vízfogyasztást eredményez. Az innovatív technikával a vizelde leszívó szifonja és az infravörös vizelde elektronika csökkenti az üzemeltetési költségeket és tehermentesíti a környezetet. Geberit mosdószifon Ennél a szifonnál Geberit közös nevezœre hozta az esztétikát és a mıködést. A beépített hidraulikai elem egyenletes és direkt áramlással vezeti el a vizet a lefolyóba. Ezáltal minden használat teljesen automatikusan öntisztító hatást vált ki. Az új mosdószifon klasszikus formájával minden mosdóhoz és szerelvényhez jól illeszkedik. Ez a Geberit know-how.

14 Lefolyórendszerek Geberit Pluvia 26 A vákuumos rendszerı csapadékvíz elvezetœ még a természetet is felülmúlja Hagyományos Pluvia A Geberit Pluvia a legnagyobb tetœfelülettel is megbirkózik A Geberit Pluvia csapadékvíz elvezetœ rendszer kis átmérœjı csövekkel elképesztœ nagy teljesítményrœl tesz tanúbizonyságot. A szifonhatás elve alapján mıködœ csapadékvíz elvezetœ rendszer akár 100 liter esœvizet is képes másodpercenként elvezetni. A Geberit Pluvia rendszer tökéletes megoldás kedvezœ áron. A csœfektetés lejtés nélkül történik, és lényegesen kevesebb ejtœ- és alapvezetékbœl elkészíthetœ. A hagyományos rendszerek az esœvizet részben telített csöveken keresztül vezetik le az utcai közcsatornába. A Geberit Pluvia csœvezetékrendszer a teljes telítettség elvén mıködik. Az ejtœvezetékben vákuum keletkezik, amely hatásos önleszívást eredményez. A telítettségrœl egy speciális tetœvíz összefolyó és a teljes rendszer hidraulikai egyensúlya gondoskodik. A PluviaFlex függesztœ rendszerrel a Geberit új távlatot nyitott a csapadékvíz elvezetésben. A PluviaConnect egy hajlékony csatlakozó csœ beépítésével biztosítja a vízszintes csœvezetékek gyors, egyszerı és rugalmas szerelését.

15 Szaniter rendszerek szerelési rendszerek 28 Minden megbízható szerelés alapja Ha Geberit szereléstechnikáról van szó, akkor mi komplett rendszerben rendszerben gondolkodunk Ha Geberit termékeket szerelünk, minden esetben környezetbarát, egymásra épülœ megoldásokkal találkozunk. A Geberit valamennyi eleme és termékcsoportja megbízható rendszert alkot, a technika és az esztétika legmagasabb követelményeinek megfelelœen. Minden Geberit szerelés alapköve a rendszerszemlélet. A falra rögzített WC-k, vizeldék, mosdók és más berendezési tárgyak részére a Geberit minden építési helyzetben a megfelelœ elemet biztosítja. A tervezœ így nagy szabadságot élvez minden szaniter helyiség kialakításánál, új épületeknél éppúgy, mint felújításoknál.

16 Szaniter rendszerek szerelési rendszerek 30 Minden faltípushoz a megfelelœ megoldás Geberit Sanbloc SzerelŒelem, amely mindig és mindenütt használható. Nedves- és szárazépítésben, falsík elœtt vagy falba építve. A mindentudó Geberit Sanbloc, mint mindegyik Geberit szerelœelem, gyorsan és egyszerıen szerelhetœ és a legmagasabb követelményeket is kielégíti a hangcsillapítás és a tızvédelem területén. Geberit Duofix A Geberit Duofix több mint univerzális, gyorsan beépíthetœ szerelési elem a szárazépítéshez. Megfelel a legmagasabb hangcsillapítási és tızvédelmi követelményeknek is. Geberit Duofix alkalmas könnyı szerkezetes falba vagy téglafal elé való szerelésre. A szerelœelemet mindösszesen négy ponton kell rögzíteni és ezáltal villámgyorsan szerelhetœ. Geberit Kombifix A Geberit Kombifix szerelési elemek a nedves építéstechnológiához alkalmazhatóak és a gyakorlatban évtizedek óta beváltak. Geberit Kombifix elemek WC, mosdó, vizelde és bidé szereléséhez is rendelkezésre állnak.

17 Szaniter rendszerek falsík mögötti öblítœtartályok 32 Állja a nyomáspróbát Falsík mögötti Geberit öblítœtartály A falsík mögötti Geberit öblítœtartály tökéletes választás. Hegesztési varrat nélkül, formafújási technológiával készül, ennek köszönhetœen teljesen tömör. tatható. A kis méretı öblítœ,- és töltœszelephez a szerelœnyílás kényelmesen nagy méretı. A falsík mögötti Geberit öblítœtartály valamennyi Geberit rendszerhez illeszkedik, és azok számára a szükséges stabilitást biztosítja. Egyszerıbb bekötés már szinte el sem képzelhetœ: szerszám nélkül a már elœre szerelt töltœszelep problémamentesen, kézzel csatlakoz-

18 Szaniter rendszerek nyomólapok 34 Minden környezetben megállja a helyét Geberit nyomólapok az esztétikus forma minœséggel párosul Biztonságos mıködés, esztétikus megjelenés a Geberit nyomólapok minden szaniter helyiség számára különleges jelleget kölcsönöznek, mindegy, hogy a két mennyiségı, vagy az öblítés/stop technika rejlik mögötte. Samba, Rumba, Twist, Tango vagy Mambo: különféle formák a különbözœ ízlésı emberek részére. A mögötte rejlœ technika azonban mindig víztakarékos, ezáltal környezetkímélœ akár két mennyiségı, akár öblítés/stop rendszerrœl beszélünk.

19 Szaniter rendszerek falon kívüli öblítœtartályok 36 A fehér mindig fehér marad Falon kívüli Geberit öblítœtartályok A Geberit öblítœtartályok anyaga egy különleges mıanyag (ASA), amely több éves használat után sem sárgul és alig karcolódik. Egy éves intenzív napsugárzás után is olyan a Geberit falon kívüli öblítœtartálya, mint új korában: csillogóan fehér. A falon kívüli Geberit öblítœtartályok évek múlva is úgy néznek ki, mint az újak, és nagy falvastagságuknak köszönhetœen rendkívül stabilak. Az univerzális mıszaki megoldás nagyon egyszerı és gyors szerelést tesz lehetœvé. A vízcsatlakozást lehet balról, jobbról, alulról és középen szerelni. Hosszútávon gazdaságos megoldás: a víztakarékos két mennyiségı és öblítés/stop funkció.

20 Szaniter rendszerek nyilvános mellékhelységek 38 Érintésmentes és intelligens Geberit WT 60 Elegáns forma és vandálbiztos kivitel, higiénikus a használat során. Biztonságos, víztakarékos mıködés 2 érzékelœs infravörös technikával. Áramellátás hálózatról és elemrœl egyaránt. Geberit WC 60 Automatikus, infra szabályzású WC-öblítés. Mıködés- és vandálbiztos építési mód, csavarral rögzített rozsdamentes acél fedœlemezzel. Áramellátás külsœ elhelyezésı hálózati csatlakozó dobozzal. Geberit érintés nélküli rendszerek a nyilvános mellékhelységekben Nyilvános mellékhelyiségekben a Geberit gondoskodik az Ön kényelmérœl. A WC- és vizeldehasználat vagy kézmosás: mind megtörténhet anélkül, hogy a szerelvényt kézzel kellene érinteni. Ez nemcsak rendkívül kényelmes, de a mindennapokban. Az érintés nélküli Geberit rendszerek egyszerıen beépíthetœek és sok esetben a hálózattól legteljesen függetlenül, elemekkel mıködtethetœek. Az infravörös technológia karbantartási igénye kicsi. A szervizelést végzœ szakember számára minden rendelkezésre áll a szerszámoktól a szerviz-kézikönyvig.

21 Szaniter rendszerek Dusch WC-k 40 Tökéletes komfortérzet Geberit Dusch WC csak tiszta víz Az intimhigiénia részére van a WC-papírnak egy jótékony, mindenekfelett tiszta alternatívája tisztálkodás tiszta, friss vízzel. A Geberit Dusch WC tökéletes komfortérzetet nyújt mindennapokban. Aki az alapos, kíméletes tisztítást meleg, lágy vízsugárral egyszer már megtapasztalta, alig tud errœl lemondani. A Geberit Dusch WC-k a legmagasabb színvonalú intimhigiénia biztosítása érdekében különféle felszereltséggel kaphatók az egyszerı ülœkétœl a komplett berendezésig. A Geberit Dusch WC-k igazi High-Tech berendezések, esztétikus kivitelben minden modern fürdœszoba díszévé válnak.

22 Integráció 42 A rendszerbe foglalás mıvészete KülönbözŒ szempontok közös nevezœre hozatala A Geberit nem csak különálló termékeket fejleszt, hanem azokat intelligens rendszerbe is foglalja. Természetesen minden termék minœség és megbízhatóság vonatkozásában a legmagasabb követelményeknek tesz eleget. EbbŒl kiindulva Geberit figyelembe veszi a legkülönbözœbb szempontokat, amelyek a beépítésnél és a késœbbi használatnál mértékadóak. Ehhez járul hozzá a Geberit know-how-jával több éves szakmai tapasztalattal. Ez a munkamódszer különösen hatékony együttmıködéshez vezet, amely az összes Geberit terméket és komponenst rendszerbe foglalja. Ezért is vannak elœnyben sok tekintetben a Geberit termékek. A Geberit rendszer tökéletes rugalmasságról, hatékonyságról és megbízhatóságról tesz tanúbizonyságot. Ez érvényes a beépítésre éppúgy, mint a teljes élettartamra. A Geberit semmit sem bíz a véletlenre. A kiváló minœség a kölcsönösen egyeztetett rendszertulajdonságok eredménye.

23 Integráció tızvédelem 44 Biztonságos megoldás a tız és a zaj terjedésének megakadályozására A Geberit könnyıvé teszi a tervezést A Geberit szerelési rendszerek biztonságosak, ami a szerelœ számára elœnyt jelent a kiírásnál és a beszerelésnél egyaránt. Ezt érti a Geberit átgondolt tervezés és szerelés alatt. A Geberit szerelési rendszerek egymásra épülœ elemekbœl állnak, amelyekkel valamennyi építészeti feladat problémamentesen megvalósítható. Ez különösen igaz a zaj és tızvédelem esetében. Mint a Geberit ügyfele, Ön átfogó garanciális felelœsségvállalást kap egy kézbœl. Így Ön mögött megbízható, szaktudásra épülœ cég áll, a Geberit.

24 Integráció hangcsillapítás 46 Komfort és nyugalom A zajt csökkentik: Gebeit Duofix és Gebeit db20. Geberit Duofix és Geberit db20 A Geberit db20 szennyvíz elvezetœ rendszerrel a Geberit Duofix a legmagasabb hangcsillapítási követelményeket is teljesíti. Mindezek mögött az épületfizika területén szerzett szaktudás áll a Geberit know-how. Az univerzálisan alkalmazható Geberit Duofix termékhez szerelési segédanyagok tartoznak a száraz építési technológia minden fázisához: Falon belüli szereléshez, könnyı szerkezetı falakhoz és sorba történœ szereléshez. Geberit Duofix és a Geberit db20: hatékony szerelés a szárazépítésben és következetes hangcsillapítás egy kézbœl.

25 Szolgáltatás partnerkapcsolatok 48 A jó szolgáltatás a megbízható partnerkapcsolat alapja A szaniter technika világában a bizalom nélkülözhetetlen. Sok Geberit terméket építenek be a falakba, födémekbe vagy a padlókba. Itt nem lehet hibázni. A szerelœknél, tervezœknél és beruházóknál a megbízhatóság az elsœ helyen szerepel. A Geberitnél a szakemberek bízhatnak abban, hogy mindig elsœ osztályú terméket kapnak, méghozzá határidœre. Mıszaki tanácsadóink Önökért dolgoznak. Ãk a mi know-how hordozóink a piacon, készséggel állnak rendelkezésre minden helyszínen.

26 Szolgáltatás TovábbképzŒ központok 50 A mi szaktudásunk segítségével az épületgépész szakma képviselœi vezetœ pozícióba kerülnek A Geberit világszerte 20 továbbképzœ központban évente több mint húszezer épületgépész szakembert képez, hogy a szaniter szereléstechnika fejlœdésével lépést tudjanak tartani. A helyes tanulási folyamat sohasem lehet egyoldalú. A siker is az ötletek és információk cseréjén alapul. Így Geberit számos mérnöknek, építésznek, tervezœnek és kivitelezœnek kínálja a lehetœséget, hogy felbecsülhetetlen gyakorlati tapasztalataikat hasznosítsák. A továbbképzœ központok ezért lényegesen hozzájárulnak a Geberit tudás kibœvítéséhez és a know-how elmélyítéséhez. Profi partnereink javaslatai ösztönzik cégünket, hogy a piacon található megoldatlan problémákat átvilágítsák és a megfelelœ termékeket kifejlesszék. Egyesült Arab Emirátus Belgium Németország Franciaország Nagy-Britannia Olaszország Hollandia Ausztria Lengyelország Portugália Románia Fehéroroszország Svájc Szingapúr Dánia Svédország Norvégia Szlovénia Spanyolország Cseh Köztársaság Magyarország USA

27 Szolgáltatás ügyfélszolgálat 52 Kérdése van? Megválaszoljuk! Ne késlekedjen, ha mıszaki problémája vagy kérdése merül fel. Hívjon bennünket! Mıszaki tanácsadóink mindig segítenek Önnek és teljes körı szolgáltatással állnak a rendelkezésére. Hívja egyszerıen a Geberit központi számát: Az Ön partnere mıszaki tanácsadónk, aki szakmai kérdésére készséggel válaszol, továbbá: Geberit termékekrœl és azok szakszerı alkalmazásáról információkat szolgáltat Személyesen meglátogatja Ön Továbbképzéseket és tanfolyamokat szervez és vezet Kérjük rendelje meg a részletes Geberit katalógust a következœ címen: Geberit Kft Budapest, Budafoki út 97.

28 Szolgáltatás ProPlanner szoftver 54 Új lépték a szaniter szereléstechnikában A Geberit Európában vezetœ szerepet játszik a szaniter szereléstechnika piacán, és ez nem véletlen. A komoly szakmai tudásra épülœ szervezet ismereteit felhasználva jelöli ki a fejlœdés irányát és valósítja meg fejlesztéseit. Ezt érti Know-How Installed alatt. Geberit nem egyszerıen egy termék neve. Know-How Installed találó módon foglalja össze mindazt, ami a cégre jellemzœ. ÖsztönzŒleg támogatjuk dolgozóink személyes és szakmai fejlœdését. Szakmai tudásra épülœ vállalatként folyamatosan növekvœ alapot biztosítunk a fejlesztésekhez, és az így megszerzett ismeretanyagot, know-how-t építjük be minden területen. Sokoldalú ismereteink és szaktudásunk a következœkön alapulnak: Ezek az értékek irányítják gondolkodásunkat és cselekedeteinket, és biztosítják piacvezetœ pozíciónkat. Így tudunk mindig új és új fejlœdési irányt megszabni a szaniter szereléstechnika területén. A tervezés új dimenziója A Geberit ProPlanner szoftver a teljes épületgépész tervezést egyszerıvé, átláthatóvá és célirányossá teszi. A Geberit ProPlanner gyors, precíz és abszolút megbízható. A tervezés új dimenzója. Költségvetési kiírás, épületgépészeti tervezés és ajánlatadás ezek mind idœt igényelnek, nem is keveset. A tervezœk azon versenyeznek, hogy ki tudja optimálisan a vevœ igényeihez igazítani az ajánlatát Az új Geberit ProPlanner szoftver ebben nyújt praktikus segítséget és teszi az egész tervezést célorientálttá és felhasználóbaráttá. Integráció, innováció és szaktudás.

RAUTITAN Az új generáció. www.rehau.hu. Construction Automotive Industry

RAUTITAN Az új generáció. www.rehau.hu. Construction Automotive Industry RAUTITAN Az új generáció MEGGYŐZŐ, PROFESSZIONÁLIS, Kompromisszumok nélkül biztonságos www.rehau.hu Construction Automotive Industry Tartalom Az új és a bevált optimális kombinációja Egy sokoldalú rendszer

Részletesebben

Elektronikus alkatrészek védelme. XXIII-ik kiadás. A Thonauer GmbH. információs magazinja

Elektronikus alkatrészek védelme. XXIII-ik kiadás. A Thonauer GmbH. információs magazinja XXIII-ik kiadás A Thonauer GmbH. információs magazinja Elektronikus alkatrészek védelme Az elektronikus alkatrészek korszerı technológiákkal való védelme fontos az alkatrészek gyártói és felhasználói számára.

Részletesebben

Hörmann ipari szekcionáltkapuk

Hörmann ipari szekcionáltkapuk Hörmann ipari szekcionáltkapuk MeggyŒzŒ minœség és biztonság ÚJ A 13241-1 -es szabvány szerinti teljesítmény jellemzokkel 2 A Nürburgring -i boxutca Tartalom A szakemberek Know-how-jával 4-7 STE 40 Egyhéjú

Részletesebben

Knowhow. Tökéletes egyszerűség. A tudomány oázisa. Geberit Hírújság 2013/1. Geberit AquaClean Sela. Referenciaépület

Knowhow. Tökéletes egyszerűség. A tudomány oázisa. Geberit Hírújság 2013/1. Geberit AquaClean Sela. Referenciaépület Knowhow Geberit Hírújság 2013/1. Geberit AquaClean Sela Tökéletes egyszerűség Referenciaépület A tudomány oázisa A Know-how áthat mindent, amit teszünk. Beköszöntő Kedves Ügyfelünk! A téli hónapokban,

Részletesebben

Ãszi bemutatók a Thonauer-nél. XXIV-ik kiadás. A Thonauer GmbH. információs magazinja. Kétkomponenses asztali tömítœ és adagoló berendezések

Ãszi bemutatók a Thonauer-nél. XXIV-ik kiadás. A Thonauer GmbH. információs magazinja. Kétkomponenses asztali tömítœ és adagoló berendezések XXIV-ik kiadás A Thonauer GmbH. információs magazinja Ãszi bemutatók a Thonauer-nél Ãsszel három különbözœ rendezvényünkön ismerkedhetnek meg modern gyártástechnológiáink gazdaságosságáról és alkalmazási

Részletesebben

csináltunk vevœink legnagyobb megelégedésére.

csináltunk vevœink legnagyobb megelégedésére. Thonauer illustriert ElŒszó Ing. Walter Altrichter a Thonauer GmbH üzletvezetœje Programunkban a legkorszerıbb technológiák Kábelfeldolgozás Cable Processing KrimpelŒ automaták Csupaszító gépek Csatlakozóház

Részletesebben

Knowhow. Elegáns és praktikus. Rotterdam új építészeti ikonja. Geberit Hírújság 2015/1. Geberit CleanLine zuhanyfolyóka.

Knowhow. Elegáns és praktikus. Rotterdam új építészeti ikonja. Geberit Hírújság 2015/1. Geberit CleanLine zuhanyfolyóka. Knowhow Geberit Hírújság 2015/1. Geberit CleanLine zuhanyfolyóka Elegáns és praktikus Referenciaépület Rotterdam új építészeti ikonja Tartalom Megbízhatóság lejárati dátum nélkül. Kiadja Geberit Kft. 1117

Részletesebben

Know-how. Érdekes hidraulikai megoldás. Zöld építkezés a trópusokon. Geberit Hírújság 2012/2. Knowhow. Referenciaépület

Know-how. Érdekes hidraulikai megoldás. Zöld építkezés a trópusokon. Geberit Hírújság 2012/2. Knowhow. Referenciaépület Knowhow Geberit Hírújság 2012/2. Know-how Érdekes hidraulikai megoldás Referenciaépület Zöld építkezés a trópusokon A minőség és hatékonyság mindig divatos. Beköszöntő Tisztelt Ügyfelünk! Mindegy, hogy

Részletesebben

HANSA A FÜRDŐSZOBÁBAN

HANSA A FÜRDŐSZOBÁBAN HANSA A FÜRDŐSZOBÁBAN SOKAT ÉLT MEG A VÍZ ÚTBAN FELÉNK. ADJUK MEG NEKI A SZERELVÉNYEKET, HOGY MESÉLHESSEN NEKÜNK RÓLA. MINDEN DOLOG LÉNYEGE A VÍZ, MERT A VÍZ A MINDEN, ÉS MINDEN A VÍZHEZ TÉR VISSZA. MILÉTOSZI

Részletesebben

TÖBBRÉTEGŰ CSŐRENDSZER

TÖBBRÉTEGŰ CSŐRENDSZER TÖBBRÉTEGŰ CSŐRENDSZER Többrétegű csőrendszer víz, fűtés, hűtésszerelésre és ipari alkalmazásokra PEXAL Egy kiváló csővezetékrendszer A Valsir Pexal rendszer alkotóelemei a többrétegű csövek és különböző

Részletesebben

A Thonauer GmbH. információs magazinja Kábelek és vezetékek feliratozása pillanatok alatt

A Thonauer GmbH. információs magazinja Kábelek és vezetékek feliratozása pillanatok alatt XXIX. kiadás A Thonauer GmbH. információs magazinja Kábelek és vezetékek feliratozása pillanatok alatt A Wraptor nyomtató és címkézœ berendezés segítségével a címkék nyomtatása és a kábelre történœ automatikus

Részletesebben

Katalógus 2006 2007. www.spit-paslode.hu

Katalógus 2006 2007. www.spit-paslode.hu Katalógus 2006 2007 www.spit-paslode.hu 53 év tapasztalata Az évek során mindent elkövettünk,hogy minél jobb válaszokat adjuk az Önök elvárásaira. Professzionalizmus Termékeink minœsége számunkra a legfontosabb.

Részletesebben

A lakók és a TERVEZŐK MÉG NYUGODTABBAN ALHATNAK. www.rehau.hu. Construction Automotive Industry

A lakók és a TERVEZŐK MÉG NYUGODTABBAN ALHATNAK. www.rehau.hu. Construction Automotive Industry A lakók és a TERVEZŐK MÉG NYUGODTABBAN ALHATNAK RAUPIANO PLUS LEFOLYÓRENDSZEREK PRÉMIUM KATEGÓRIÁJÚ HANGGÁTLÁSSAL www.rehau.hu Construction Automotive Industry A MAI ÉPÜLETEKBEN TÖBB MINDEN HALLATSZIK

Részletesebben

AHI Roofing Kft - Kereskedelmi Iroda A Pavilon 307/C

AHI Roofing Kft - Kereskedelmi Iroda A Pavilon 307/C KIÁLLÍTÓI ÚJDONSÁGOK AHI Roofing Kft - Kereskedelmi Iroda A Pavilon 307/C GERARD TETŐCSALÁD - TETŐ EGY ÉLETRE Az acéllemez alapú GERARD tetőcsalád ideális, esztétikus és hosszú életű megoldást nyújt a

Részletesebben

SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2013

SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2013 SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2013 SZERELÉSI KÉZIKÖNYV Tartalomjegyzék I. Gyorskereső 4-7 II. Ajánló 8 III. Szaniterek 9-75 A) Általános információk 9-17 1. Alföldi szaniterek jellemzői 9-10 2. Kerámia anyagának

Részletesebben

AZ IGAZÁN HATÉKONY MEGOLDÁS:

AZ IGAZÁN HATÉKONY MEGOLDÁS: 2009. szeptember október Épületgépészet épületvillamosság FŰTÉS KORSZERŰSÍTÉSHEZ AZ IGAZÁN HATÉKONY MEGOLDÁS: LÉGBŐL KAPOTT altherma HT Magas hőmérsékletű fűtésre > A kazánt közvetlen hőszivattyúra lehet

Részletesebben

2006 SZERELÉSI KÉZIKÖNYV

2006 SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2006 SZERELÉSI KÉZIKÖNYV S Z E R E L É S I K É Z I K Ö N Y V Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék I. Gyorskereső 4-7 II. Ajánló 8 III. Szaniterek 9-64 A) Általános információk 9-15 1. Alföldi szaniterek jellemzői

Részletesebben

GROHE Enjoy Water. Fürdőszobai és konyhai csaptelepek

GROHE Enjoy Water. Fürdőszobai és konyhai csaptelepek GROHE Enjoy Water Fürdőszobai és konyhai csaptelepek Fürdőszobai és konyhai csaptelepek HU 05.2006 Grohe Hungary Kft. 2040 Budaörs Liget u. 1. Tel. 06 23 500 000 Fax 06 23 500 001 grohe@grohe.hu A víz

Részletesebben

Technical Kft. Budapest legnagyobb kandalló bemutatóterme

Technical Kft. Budapest legnagyobb kandalló bemutatóterme 2009. március április Energiatakarékos és passzív házak Technical Kft. Budapest legnagyobb kandalló bemutatóterme 1103 Budapest, Kőér u. 16. Tel: 06 (1) 260-2290, Mobil: 06/20 341-1217, 06/20 9342-911,

Részletesebben

KülsŒ kulcsnyílású csavarok, acél csavarok (hatlapfejı csavarok) BelsŒ meghajtású csavarok (belsœ hatlapú csavarok)

KülsŒ kulcsnyílású csavarok, acél csavarok (hatlapfejı csavarok) BelsŒ meghajtású csavarok (belsœ hatlapú csavarok) KülsŒ kulcsnyílású csavarok, acél csavarok (hatlapfejı csavarok) BelsŒ meghajtású csavarok (belsœ hatlapú csavarok) Menetes szálak, tœcsavarok, menetes csapok Anyák Hengeres szegek, kúpos szegek, rovátkolt

Részletesebben

NAPENERGIA, AMI INGYEN HÁZHOZ JÖN

NAPENERGIA, AMI INGYEN HÁZHOZ JÖN NAPENERGIA, AMI INGYEN HÁZHOZ JÖN 100% energia, mindig ingyen melegvíz-előállításhoz és fűtéshez Tirol A hegyek országa. Lélegzetelállítóan gyönyörű környezet magas életminőséggel. És itt működik az a

Részletesebben

WIN! 2. szám www.weidmueller.hu W EIDMÜLLER I NFORMATION & N EWS. Szélsôséges körülményekre szabott technika Vonattal a világ tetejére 4

WIN! 2. szám www.weidmueller.hu W EIDMÜLLER I NFORMATION & N EWS. Szélsôséges körülményekre szabott technika Vonattal a világ tetejére 4 2. szám www.weidmueller.hu [Countries] Austria and Switzerland WIN! W EIDMÜLLER I NFORMATION & N EWS Szélsôséges körülményekre szabott technika Vonattal a világ tetejére 4 Tengerhajózási technika: Interfész

Részletesebben

Toyota anyagmozgató eszközök

Toyota anyagmozgató eszközök Toyota anyagmozgató eszközök Targoncák és kapcsolódó szolgáltatások www.toyota-forklifts.hu Együtt, erősebben A Toyota Material Handling Europe (TMHE) a Toyota Material Handling Group (TMHG) európai regionális

Részletesebben

S Z E R E L É S I K É Z I K Ö N Y V 2 0 1 2

S Z E R E L É S I K É Z I K Ö N Y V 2 0 1 2 SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2012 Szerelési kézikön yv Tartalomjegyzék I. Gyorskereső 4-7 II. Ajánló 8 III. Szaniterek 9-74 A) Általános információk 9-17 1. Alföldi szaniterek jellemzői 9-10 2. Kerámia anyagának

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK

HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK 0020005172-02 11/02/05 15:49 Page 1 0020005172-02 11/02/05 15:49 Page 2 HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK 2 0020005172-02 11/02/05 15:49 Page 3 FELSZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS ISOTWIN C 24 E ÉS ISOTWIN F 24 E

Részletesebben

9 0 0 2 S U G LÓ TA A K L Á R 2009 E N GENERÁL KATALÓGUS E G HU

9 0 0 2 S U G LÓ TA A K L Á R 2009 E N GENERÁL KATALÓGUS E G HU 2009 GENERÁL KATALÓGUS LÉGKONDÍCIONÁLÁS H TÉS F TÉS FOLYADÉKH T S RENDSZEREK VEZET SZEREPBEN A MIN SÉGI TERMÉKEKKEL A Daikin kimagasló energiahatékonysággal rendelkez, és széles körben használható, magas

Részletesebben

Bevezetés 3. 2. A rézcsô jellemzôinek ismertetése 5

Bevezetés 3. 2. A rézcsô jellemzôinek ismertetése 5 Rézcsövek alkalmazása fûtési és vízellátási rendszerekben Szerelési útmutató Tartalomjegyzék Bevezetés 3 1. Réz- és acélcsöves szereléstechnológia összehasonlítása központifûtésés vízszerelés esetén 5

Részletesebben

WIN! No. 5 2009 W EIDMÜLLER I NFORMATION & N EWS. Karnyújtásnyira a jövő 4. Az összetettség egyszerűsítése 8

WIN! No. 5 2009 W EIDMÜLLER I NFORMATION & N EWS. Karnyújtásnyira a jövő 4. Az összetettség egyszerűsítése 8 No. 5 2009 WIN! www.weidmueller.hu W EIDMÜLLER I NFORMATION & N EWS Karnyújtásnyira a jövő 4 Az összetettség egyszerűsítése 8 Testreszabott vizsgálatok minden igényre 12 1 [A szerkesztő előszava] Story

Részletesebben

Truma Kemping Világ 2013. Több Kényelem útközben

Truma Kemping Világ 2013. Több Kényelem útközben Truma Kemping Világ 2013 Több Kényelem útközben Egyszerűen pihentetőbb utazás A Truma-val minden utazás nyaralás A kemping a nyaralás lényege. Közel a természethez, közel az emberekhez, közel önmagához.

Részletesebben

Kondenzációs készülékek Energiatakarékos fűtési megoldások a Bosch-tól

Kondenzációs készülékek Energiatakarékos fűtési megoldások a Bosch-tól Kondenzációs készülékek Energiatakarékos fűtési megoldások a Bosch-tól 2012 Élet az értékek mentén 2 Kondenzációs készülékek Tartalom 2012 Élet az értékek mentén 2 Kondenzációs technika 4 Megtakarítási

Részletesebben