Fedezze fel a Geberit teljes választékát

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Fedezze fel a Geberit teljes választékát"

Átírás

1 Fedezze fel a Geberit teljes választékát Geberit Kft Budapest Budafoki út 97. T (1) F (1) Kunde & Co.

2 Tartalom CsŒvezeték rendszerek Lefolyórendszerek Szaniter rendszerek Integráció Szolgáltatások 4-17 oldal oldal oldal oldal oldal A Geberit csœvezeték rendszerei minden szerelési módra, minden területen megoldást nyújtanak a vízellátástól a gázellátáson át a komplex ipari berendezésekig. Függetlenül attól, hogyan és hol, a Geberit présfitting rendszere szavatolja a csœkötések biztonságát. A Geberit komplett programot nyújt a háztartási és ipari berendezésekhez. A szennyvízelvezetéshez alkalmazott kiváló minœségı rendszerek mellett ajánljuk a hangcsillapított PE csöveket, amelyek a legszigorúbb követelményeknek is eleget tesznek. Nagy tetœfelületek esetén a Geberit Pluvia rendszer biztosítja a csapadékvíz hatékony elvezetését. A falsík elœtti szereléstechnika rendszerelemei teljeskörı megoldást nyújtanak. Ide tartoznak a szerelési-, öblítési rendszerek (falsík elé, illetve falon kívül), a nyilvános helyiségek számára készült öblítési rendszerek, mosdócsaptelepek és a szifonok. A személyes higiénia a Dusch WC berendezéseink, valamint nyilvános területeken az érintés nélkül mıködtethetœ öblítœ berendezések által teljesedik ki. Termékeinket nemcsak mint egyes szerelœelemeket tekintjük, hanem úgy is mint egy rendszer alkotórészeit, mint egy hosszú lánc egyes láncszemeit. Ugyanis köztudott, hogy a lánc legfeljebb olyan erœs, mint a leggyengébb láncszeme. A Geberit megbízhatósága a termékekbe épülœ knowhow-ban rejlik. Ez számunkra magától értetœdœ, az ügyfeleink részére maga a beépített biztonság. A Geberit filozófia szerint szerint a szolgáltatás egyenlœ az ügyfelekkel kialakított jó személyes kapcsolattal és az információcserével, az építéstœl az üzemeltetésig. A szolgáltatás csak akkor tökéletes, ha bármikor elérhetœ. Ezért mi nemcsak tapasztalataink átadásával és továbbképzésekkel állunk partnereink rendelkezésére, hanem központi számunkon mıszaki tanácsadó szolgálatunk is segíti az Ön munkáját.

3 CsŒvezeték rendszerek préskötés technika 4 Gyorsan és biztonságosan: présfitting rendszer Geberit préskötés: csövek, idomok és szerszámok egy kézbœl Geberit présfitting rendszer: A kötések alakváltozással jönnek létre. Ahol korábban csavaroztak, hegesztettek vagy forrasztottak, ott ma a Geberit préskötés technikával rövidebb idœ alatt megbízhatóbb kötéseket készítenek. Ez gyors, biztonságos és tiszta technika a megszokott szerelési módszerekhez képest. A préskötés technika komponensei présidomok, csövek és a présszerszám tartós, tömör kötéseket garantálnak. A présfitting rendszerek évtizedek óta beváltak, számos minœsítéssel rendelkeznek mind a épületgépészetben, mind az ipar területén való alkalmazásban. A préskötés technika ma már a csœkötések bevált módszere.

4 CsŒvezeték rendszerek alkalmazás 6 Bármilyen igényhez és alkalmazáshoz a megfelelœ anyag Az idomkínálat és a mm-ig terjedœ méretválaszték lehetœvé tesz majdnem minden épületgépészeti és ipari szerelést. Az épületgépészeti és ipari csœvezeték rendszerek számára Geberit az Ön partnere, akire rábízhatja magát. Geberit préskötés rendszerek: a hosszú távon tartós, kényelmes megoldás kiváló minœséggel párosul. A Geberit világviszonylatban vezetœ gyártója a rozsdamentes acélból, fém-mıanyag kombinációjából, szénacélból és hagyományos vörösrézbœl készült présfitting rendszereknek. Az optimálisan egymásra épülœ termékválasztéknak köszönhetœen a legbonyolultabb szerelés is gyorsan és megbízhatóan elvégezhetœ. A Geberit préskötés rendszerei speciális profillal, (Mepla) illetve speciális profilú tömítéssel (fémes rendszerek) rendelkeznek. Így a nyomáspróba egyszerıen elvégezhetœ és a préselés hiányából adódó tömítetlenség egyértelmıen felismerhetœ. A nem helyesen összepréselt idomoknál a tömítetlenség a nyomáspróba alkalmával egyértelmıen kiderül.

5 CsŒvezeték rendszerek Mepla 8 Formatartó, rugalmas és gyorsan szerelhetœ A Mepla csœ problémamentesen hajlítható kézzel vagy hajlító szerszámmal. Geberit Mepla: Villámgyors szerelés kompromiszszumok nélkül. CsŒdarabolás, kalibrálás, idomráillesztés, préselés és kész is van a kötés óta Geberit vezetœ szerepet vállal a csœvezeték rendszerek fejlesztésében és gyártásában. A Mepla rendszer legújabb generációjával is magasra helyezte a Geberit a mércét. A Mepla csövek kiváló minœségı mıanyag és alumínium kombinációjából készülnek. A belsœ réteg jó minœségı PEX. A hosszában tompán hegesztett alumínium stabilitást biztosít. A PE-HD külsœ köpeny védi az alumíniumot a külsœ behatásokkal szemben. A Mepla csœ rugalmas, ellenálló, hosszú élettartamú és egyszerı az alkalmazása átgondolt jó megoldás, megbízható és gyorsan szerelhetœ. Az alumínium magnak köszönhetœen a Mepla csövek abszolút diffúziómentesek, és a hosszirányú tágulás kisebb mértékı, mint a mıanyag csöveknél. Pótlólagos megerœsítésekre és tartóvályúkra emiatt nincsen szükség. A Geberit Mepla abszolút higiénikus és újrafelhasználatóságának köszönhetœen különösen környezetkímélœ.

6 CsŒvezeték rendszerek Mapress Edelstahl 10 Kompromisszum nélküli higiénia, nagy teljesítmény és ellenállóképesség Mapress Edelstahl A jövœ higiéniai megoldása Az ivóvíz tisztaságának megœrzésében a Geberit nem köt kompromisszumot. A legmagasabb követelményeknek is megfelelœ tulajdonságok mellett a Geberit által gyártott rozsdamentes acél termékek számos szerelési feladat megoldására alkalmasak. Anyaga a víz és agresszív közegek korrozív hatásaival szemben ellenálló. A Mapress Edelstahl csœ abszolút higiénikus és hosszú élettartamának köszönhetœen környezetkímélœ. A Mapress présfitting rendszer alkalmazási lehetœségei szinte korlátlanok. A Mapress Edelstahl csœ alkalmazása azokon a helyeken ajánlott, ahol magas a hœmérséklet, nagy a nyomás és magasak a higiéniai elvárások. A rendszer könnyen tisztítható, ellenálló a hœhatásokkal és a kémiai fertœtlenítœ szerekkel szemben. A nagy idomválaszték és a mm-ig terjedœ mérettartomány is vonzóvá teszik a Mapress présfitting rendszert.

7 CsŒvezeték rendszerek Mapress C-Stahl 12 MegfelelŒ rendszer a megfelelœ hœmérséklethez Mapress és Mepla a legyœzhetetlen páros A Geberit Mapress C-Stahl és Mepla préskötés rendszerei fıtési és hıtési csœhálózatok kivitelezéséhez kínálnak kényelmes megoldást. A szénacélból készült Mapress csövek és idomok gyakorlatilag minden területen alkalmazhatóak. A présfitting rendszer révén abszolút megbízható kötések készíthetœk. A Mapress szénacél csöveket a gyártás során polipropilénbœl készült védœréteggel látják el. A szénacél csœ 54 mm átmérœig felületkezelt, a polipropilén réteg a külsœ korróziós hatások ellen védi. Ez teszi lehetœvé az utólagos, esztétikus falon kívüli szerelést. Alkalmazástól függœen nem feltétlenül szükséges a Mapress szénacél csövek pótlólagos szigetelése. A csœ alaktartásának köszönhetœen csak kevés rögzítési pont szükséges, ezért az alátámasztási távolság megnövelhetœ. A Mepla és a MeplaTherm csövek rugalmasságuk, alaktartásuk és diffúziómentességük miatt mind radiátoros mind padlófıtési rendszerekhez elœnyösen alkalmazhatóak és gyorsan szerelhetœek. A hagyományos vörösrézbœl készült Mapress Kupfer préskötés rendszer egészíti ki a választékot, amely mind fıtési mind klímarendszerek szereléséhez nyújt átfogó megoldást.

8 CsŒvezeték rendszerek Mapress Kupfer 14 Gázvezetékek esetében az elsœ helyen a biztonság áll Gázszerelés Geberit présfitting rendszerrel biztonságos jövœt jelent! A Geberit gázvezetékek esetében is komplett rendszert ajánl. A vörösréz és rozsdamentes acél alapanyagú csœrendszerek kiváló minœségı csœkapcsolatot biztosítanak. A préskötés elœnyei évtizedek óta ismertek az ivóvízellátási és fıtési rendszerek területén. A Geberit Mapress préskötéses rendszer a folyékony és földgázvezetékek kialakításához is megfelelœ alternatívát nyújt. A menetes csœvégzœdéssel rendelkezœ présidomok nagy választéka lehetœvé tesz minden gázszerelvényhez való csatlakozást. Méretválaszték vörösréz esetében mm-ig, míg a rozsdamentes acélnál108 mm-ig terjed. A gázszerelésre alkalmas Mapress idomokat sárga színkóddal láttuk el, így könnyen felismerhetœk. A gyártás során elhelyezett sárga tömítœgyırı kiváló minœségı akrilnitril-butadienbœl készült.

9 CsŒvezeték rendszer Mapress MAM 16 Kiváló minœségı préselt csœkapcsolat Prémiumkategóriás fémesen tömítœ préskötés A Geberit legerœsebb csœvezeték-rendszere: Mapress MAM Mapress MAM préskötés a tökéletes ipari rendszer ott, ahol a csœkötésekkel szemben a nyomás, nyomásváltozás, hœmérséklet és korrózió a legmagasabb követelményeket támasztja. A Mapress csövek Mapress MAM préskötéses nem oldható kötésének létrehozásához a kívülrœl kónuszos fittingvégre egy nemesacél gyırıt kell húzni. A csövet, a fittinget és a gyırıt axiálisan összepréseljük. Így a kötés egyéb tömítœanyag nélkül jön létre. Ezzel lehetségessé válik a teljes mérettartományban (Ø=18-54 mm) a több mint 40 bar-os üzemi nyomás,- vákuum,- és 200 C-os hœmérséklettırés. A rendszer összes eleme magas ötvözœ-anyag tartalmú nemesacélból készül. Ezáltal a Mapress MAM préskötéses rendszer éppen olyan korrózióálló az agresszív anyagokkal szemben, mint egy hegesztett csœvezetékrendszer.

10 Lefolyórendszerek Referenciák 18 Ha lefolyórendszer, akkor Geberit A Geberit, mint a lefolyórendszerek piacvezetœ gyártója, átfogó megoldást kínál egymásra épülœ termékei által: csövek és idomok különbözœ anyagokból és kötéstechnikával. Rögzítési rendszerek, tetœösszfolyók, padlóösszefolyók teszik teljessé a kínálatot. A híres Sidney-i operaház, nagy ipari berendezések vagy akár átlagos magánházak mind a mi know-how-nk gyakorlati megvalósulását mutatják, és hangsúlyozzák ezen rendszerek magas színvonalát és megbízhatóságát.

11 Lefolyórendszerek ipari alkalmazás 20 Csövek és lefolyórendszerek az ipar számára... Az ipari vízelvezetœ rendszereknek a legmostohább körülmények között is megbízhatóan kell mıködniük. Ezért alkalmazzák a Geberit rendszereket a legkülönfélébb ipari üzemekben, többek között az élelmiszeripar, gyógyszer- és vegyiparipar területén, valamint a hajóépítésben. hegeszthetœ, és nemcsak az erœs kémiai, hœ- és mechanikai hatásoknak áll ellen, hanem tökéletesen tömör. A Geberit PE csövek és idomok ideálisak ipari- és laborépületek lefolyórendszerének kialakításához, illetve földbe fektetett csatornákhoz és vezetékekhez is. Átfogó termékválasztékával Geberit az ipari felhasználás összes követelményét teljesíti. A kínálat felöleli a különbözœ átmérœjı polietilén csöveket, illetve idomokat. A PE szennyvíz lefolyórendszer

12 Lefolyórendszerek háztartás vagy lakásépítés Lakóépületek szennyvízelvezetéséhez a Geberit PE anyagból készült csöveket és idomokat kínál. Amennyiben fokozott hangcsillapítási igény merül fel, a Geberit db20 a megoldás. Mindkét rendszer széles hœmérséklet-tartományban alkalmazható, továbbá egyszerıen megmunkálható. A hegesztett kötés tökéletes tömörséget biztosít és ellenáll az erœhatásoknak. A Geberit padlóösszefolyók legalább 50 mm-es vízzárral rendelkeznek, ellenállnak a hœmérséklet ingadozásnak, vegyi anyagoknak, ütésállóak és öntisztítóak. A padlóösszefolyó egy szempillantás alatt beszerelhetœ, mint ahogy azt a Geberit termékektœl el is várjuk.

13 Lefolyórendszerek szifonok és bızelzárók 24 Betervezett biztonság Geberit szifonok: fürdœkád lefolyó-garnítúra Typ 90 Geberit szifonok: fürdœkád lefolyó-garnitúra Ahogy minden Geberit fürdœkád lefolyó-garnitúra, úgy a Typ 90-es is a már ismert ellenáram elv alapján gondoskodik a fürdœszoba nyugalmáról, de még ennél is többet nyújt: a 90 mm-es befolyószeleppel nemcsak az optimális lefolyási teljesítményt biztosítja, hanem a szifontest különösen kis beépítési magassága következtében még praktikusabb. A Geberit ezzel járul hozzá a fürdœkád komfortosabb használatához. A kiemelhetœ szırœvel az optimálisan tisztítható szifonház új távlatokat nyit a vízelvezetésben. Geberit vizelde szifon A Geberit 1 literes vizeldeöblítœ technológiája 60%-kal csökkentett vízfogyasztást eredményez. Az innovatív technikával a vizelde leszívó szifonja és az infravörös vizelde elektronika csökkenti az üzemeltetési költségeket és tehermentesíti a környezetet. Geberit mosdószifon Ennél a szifonnál Geberit közös nevezœre hozta az esztétikát és a mıködést. A beépített hidraulikai elem egyenletes és direkt áramlással vezeti el a vizet a lefolyóba. Ezáltal minden használat teljesen automatikusan öntisztító hatást vált ki. Az új mosdószifon klasszikus formájával minden mosdóhoz és szerelvényhez jól illeszkedik. Ez a Geberit know-how.

14 Lefolyórendszerek Geberit Pluvia 26 A vákuumos rendszerı csapadékvíz elvezetœ még a természetet is felülmúlja Hagyományos Pluvia A Geberit Pluvia a legnagyobb tetœfelülettel is megbirkózik A Geberit Pluvia csapadékvíz elvezetœ rendszer kis átmérœjı csövekkel elképesztœ nagy teljesítményrœl tesz tanúbizonyságot. A szifonhatás elve alapján mıködœ csapadékvíz elvezetœ rendszer akár 100 liter esœvizet is képes másodpercenként elvezetni. A Geberit Pluvia rendszer tökéletes megoldás kedvezœ áron. A csœfektetés lejtés nélkül történik, és lényegesen kevesebb ejtœ- és alapvezetékbœl elkészíthetœ. A hagyományos rendszerek az esœvizet részben telített csöveken keresztül vezetik le az utcai közcsatornába. A Geberit Pluvia csœvezetékrendszer a teljes telítettség elvén mıködik. Az ejtœvezetékben vákuum keletkezik, amely hatásos önleszívást eredményez. A telítettségrœl egy speciális tetœvíz összefolyó és a teljes rendszer hidraulikai egyensúlya gondoskodik. A PluviaFlex függesztœ rendszerrel a Geberit új távlatot nyitott a csapadékvíz elvezetésben. A PluviaConnect egy hajlékony csatlakozó csœ beépítésével biztosítja a vízszintes csœvezetékek gyors, egyszerı és rugalmas szerelését.

15 Szaniter rendszerek szerelési rendszerek 28 Minden megbízható szerelés alapja Ha Geberit szereléstechnikáról van szó, akkor mi komplett rendszerben rendszerben gondolkodunk Ha Geberit termékeket szerelünk, minden esetben környezetbarát, egymásra épülœ megoldásokkal találkozunk. A Geberit valamennyi eleme és termékcsoportja megbízható rendszert alkot, a technika és az esztétika legmagasabb követelményeinek megfelelœen. Minden Geberit szerelés alapköve a rendszerszemlélet. A falra rögzített WC-k, vizeldék, mosdók és más berendezési tárgyak részére a Geberit minden építési helyzetben a megfelelœ elemet biztosítja. A tervezœ így nagy szabadságot élvez minden szaniter helyiség kialakításánál, új épületeknél éppúgy, mint felújításoknál.

16 Szaniter rendszerek szerelési rendszerek 30 Minden faltípushoz a megfelelœ megoldás Geberit Sanbloc SzerelŒelem, amely mindig és mindenütt használható. Nedves- és szárazépítésben, falsík elœtt vagy falba építve. A mindentudó Geberit Sanbloc, mint mindegyik Geberit szerelœelem, gyorsan és egyszerıen szerelhetœ és a legmagasabb követelményeket is kielégíti a hangcsillapítás és a tızvédelem területén. Geberit Duofix A Geberit Duofix több mint univerzális, gyorsan beépíthetœ szerelési elem a szárazépítéshez. Megfelel a legmagasabb hangcsillapítási és tızvédelmi követelményeknek is. Geberit Duofix alkalmas könnyı szerkezetes falba vagy téglafal elé való szerelésre. A szerelœelemet mindösszesen négy ponton kell rögzíteni és ezáltal villámgyorsan szerelhetœ. Geberit Kombifix A Geberit Kombifix szerelési elemek a nedves építéstechnológiához alkalmazhatóak és a gyakorlatban évtizedek óta beváltak. Geberit Kombifix elemek WC, mosdó, vizelde és bidé szereléséhez is rendelkezésre állnak.

17 Szaniter rendszerek falsík mögötti öblítœtartályok 32 Állja a nyomáspróbát Falsík mögötti Geberit öblítœtartály A falsík mögötti Geberit öblítœtartály tökéletes választás. Hegesztési varrat nélkül, formafújási technológiával készül, ennek köszönhetœen teljesen tömör. tatható. A kis méretı öblítœ,- és töltœszelephez a szerelœnyílás kényelmesen nagy méretı. A falsík mögötti Geberit öblítœtartály valamennyi Geberit rendszerhez illeszkedik, és azok számára a szükséges stabilitást biztosítja. Egyszerıbb bekötés már szinte el sem képzelhetœ: szerszám nélkül a már elœre szerelt töltœszelep problémamentesen, kézzel csatlakoz-

18 Szaniter rendszerek nyomólapok 34 Minden környezetben megállja a helyét Geberit nyomólapok az esztétikus forma minœséggel párosul Biztonságos mıködés, esztétikus megjelenés a Geberit nyomólapok minden szaniter helyiség számára különleges jelleget kölcsönöznek, mindegy, hogy a két mennyiségı, vagy az öblítés/stop technika rejlik mögötte. Samba, Rumba, Twist, Tango vagy Mambo: különféle formák a különbözœ ízlésı emberek részére. A mögötte rejlœ technika azonban mindig víztakarékos, ezáltal környezetkímélœ akár két mennyiségı, akár öblítés/stop rendszerrœl beszélünk.

19 Szaniter rendszerek falon kívüli öblítœtartályok 36 A fehér mindig fehér marad Falon kívüli Geberit öblítœtartályok A Geberit öblítœtartályok anyaga egy különleges mıanyag (ASA), amely több éves használat után sem sárgul és alig karcolódik. Egy éves intenzív napsugárzás után is olyan a Geberit falon kívüli öblítœtartálya, mint új korában: csillogóan fehér. A falon kívüli Geberit öblítœtartályok évek múlva is úgy néznek ki, mint az újak, és nagy falvastagságuknak köszönhetœen rendkívül stabilak. Az univerzális mıszaki megoldás nagyon egyszerı és gyors szerelést tesz lehetœvé. A vízcsatlakozást lehet balról, jobbról, alulról és középen szerelni. Hosszútávon gazdaságos megoldás: a víztakarékos két mennyiségı és öblítés/stop funkció.

20 Szaniter rendszerek nyilvános mellékhelységek 38 Érintésmentes és intelligens Geberit WT 60 Elegáns forma és vandálbiztos kivitel, higiénikus a használat során. Biztonságos, víztakarékos mıködés 2 érzékelœs infravörös technikával. Áramellátás hálózatról és elemrœl egyaránt. Geberit WC 60 Automatikus, infra szabályzású WC-öblítés. Mıködés- és vandálbiztos építési mód, csavarral rögzített rozsdamentes acél fedœlemezzel. Áramellátás külsœ elhelyezésı hálózati csatlakozó dobozzal. Geberit érintés nélküli rendszerek a nyilvános mellékhelységekben Nyilvános mellékhelyiségekben a Geberit gondoskodik az Ön kényelmérœl. A WC- és vizeldehasználat vagy kézmosás: mind megtörténhet anélkül, hogy a szerelvényt kézzel kellene érinteni. Ez nemcsak rendkívül kényelmes, de a mindennapokban. Az érintés nélküli Geberit rendszerek egyszerıen beépíthetœek és sok esetben a hálózattól legteljesen függetlenül, elemekkel mıködtethetœek. Az infravörös technológia karbantartási igénye kicsi. A szervizelést végzœ szakember számára minden rendelkezésre áll a szerszámoktól a szerviz-kézikönyvig.

21 Szaniter rendszerek Dusch WC-k 40 Tökéletes komfortérzet Geberit Dusch WC csak tiszta víz Az intimhigiénia részére van a WC-papírnak egy jótékony, mindenekfelett tiszta alternatívája tisztálkodás tiszta, friss vízzel. A Geberit Dusch WC tökéletes komfortérzetet nyújt mindennapokban. Aki az alapos, kíméletes tisztítást meleg, lágy vízsugárral egyszer már megtapasztalta, alig tud errœl lemondani. A Geberit Dusch WC-k a legmagasabb színvonalú intimhigiénia biztosítása érdekében különféle felszereltséggel kaphatók az egyszerı ülœkétœl a komplett berendezésig. A Geberit Dusch WC-k igazi High-Tech berendezések, esztétikus kivitelben minden modern fürdœszoba díszévé válnak.

22 Integráció 42 A rendszerbe foglalás mıvészete KülönbözŒ szempontok közös nevezœre hozatala A Geberit nem csak különálló termékeket fejleszt, hanem azokat intelligens rendszerbe is foglalja. Természetesen minden termék minœség és megbízhatóság vonatkozásában a legmagasabb követelményeknek tesz eleget. EbbŒl kiindulva Geberit figyelembe veszi a legkülönbözœbb szempontokat, amelyek a beépítésnél és a késœbbi használatnál mértékadóak. Ehhez járul hozzá a Geberit know-how-jával több éves szakmai tapasztalattal. Ez a munkamódszer különösen hatékony együttmıködéshez vezet, amely az összes Geberit terméket és komponenst rendszerbe foglalja. Ezért is vannak elœnyben sok tekintetben a Geberit termékek. A Geberit rendszer tökéletes rugalmasságról, hatékonyságról és megbízhatóságról tesz tanúbizonyságot. Ez érvényes a beépítésre éppúgy, mint a teljes élettartamra. A Geberit semmit sem bíz a véletlenre. A kiváló minœség a kölcsönösen egyeztetett rendszertulajdonságok eredménye.

23 Integráció tızvédelem 44 Biztonságos megoldás a tız és a zaj terjedésének megakadályozására A Geberit könnyıvé teszi a tervezést A Geberit szerelési rendszerek biztonságosak, ami a szerelœ számára elœnyt jelent a kiírásnál és a beszerelésnél egyaránt. Ezt érti a Geberit átgondolt tervezés és szerelés alatt. A Geberit szerelési rendszerek egymásra épülœ elemekbœl állnak, amelyekkel valamennyi építészeti feladat problémamentesen megvalósítható. Ez különösen igaz a zaj és tızvédelem esetében. Mint a Geberit ügyfele, Ön átfogó garanciális felelœsségvállalást kap egy kézbœl. Így Ön mögött megbízható, szaktudásra épülœ cég áll, a Geberit.

24 Integráció hangcsillapítás 46 Komfort és nyugalom A zajt csökkentik: Gebeit Duofix és Gebeit db20. Geberit Duofix és Geberit db20 A Geberit db20 szennyvíz elvezetœ rendszerrel a Geberit Duofix a legmagasabb hangcsillapítási követelményeket is teljesíti. Mindezek mögött az épületfizika területén szerzett szaktudás áll a Geberit know-how. Az univerzálisan alkalmazható Geberit Duofix termékhez szerelési segédanyagok tartoznak a száraz építési technológia minden fázisához: Falon belüli szereléshez, könnyı szerkezetı falakhoz és sorba történœ szereléshez. Geberit Duofix és a Geberit db20: hatékony szerelés a szárazépítésben és következetes hangcsillapítás egy kézbœl.

25 Szolgáltatás partnerkapcsolatok 48 A jó szolgáltatás a megbízható partnerkapcsolat alapja A szaniter technika világában a bizalom nélkülözhetetlen. Sok Geberit terméket építenek be a falakba, födémekbe vagy a padlókba. Itt nem lehet hibázni. A szerelœknél, tervezœknél és beruházóknál a megbízhatóság az elsœ helyen szerepel. A Geberitnél a szakemberek bízhatnak abban, hogy mindig elsœ osztályú terméket kapnak, méghozzá határidœre. Mıszaki tanácsadóink Önökért dolgoznak. Ãk a mi know-how hordozóink a piacon, készséggel állnak rendelkezésre minden helyszínen.

26 Szolgáltatás TovábbképzŒ központok 50 A mi szaktudásunk segítségével az épületgépész szakma képviselœi vezetœ pozícióba kerülnek A Geberit világszerte 20 továbbképzœ központban évente több mint húszezer épületgépész szakembert képez, hogy a szaniter szereléstechnika fejlœdésével lépést tudjanak tartani. A helyes tanulási folyamat sohasem lehet egyoldalú. A siker is az ötletek és információk cseréjén alapul. Így Geberit számos mérnöknek, építésznek, tervezœnek és kivitelezœnek kínálja a lehetœséget, hogy felbecsülhetetlen gyakorlati tapasztalataikat hasznosítsák. A továbbképzœ központok ezért lényegesen hozzájárulnak a Geberit tudás kibœvítéséhez és a know-how elmélyítéséhez. Profi partnereink javaslatai ösztönzik cégünket, hogy a piacon található megoldatlan problémákat átvilágítsák és a megfelelœ termékeket kifejlesszék. Egyesült Arab Emirátus Belgium Németország Franciaország Nagy-Britannia Olaszország Hollandia Ausztria Lengyelország Portugália Románia Fehéroroszország Svájc Szingapúr Dánia Svédország Norvégia Szlovénia Spanyolország Cseh Köztársaság Magyarország USA

27 Szolgáltatás ügyfélszolgálat 52 Kérdése van? Megválaszoljuk! Ne késlekedjen, ha mıszaki problémája vagy kérdése merül fel. Hívjon bennünket! Mıszaki tanácsadóink mindig segítenek Önnek és teljes körı szolgáltatással állnak a rendelkezésére. Hívja egyszerıen a Geberit központi számát: Az Ön partnere mıszaki tanácsadónk, aki szakmai kérdésére készséggel válaszol, továbbá: Geberit termékekrœl és azok szakszerı alkalmazásáról információkat szolgáltat Személyesen meglátogatja Ön Továbbképzéseket és tanfolyamokat szervez és vezet Kérjük rendelje meg a részletes Geberit katalógust a következœ címen: Geberit Kft Budapest, Budafoki út 97.

28 Szolgáltatás ProPlanner szoftver 54 Új lépték a szaniter szereléstechnikában A Geberit Európában vezetœ szerepet játszik a szaniter szereléstechnika piacán, és ez nem véletlen. A komoly szakmai tudásra épülœ szervezet ismereteit felhasználva jelöli ki a fejlœdés irányát és valósítja meg fejlesztéseit. Ezt érti Know-How Installed alatt. Geberit nem egyszerıen egy termék neve. Know-How Installed találó módon foglalja össze mindazt, ami a cégre jellemzœ. ÖsztönzŒleg támogatjuk dolgozóink személyes és szakmai fejlœdését. Szakmai tudásra épülœ vállalatként folyamatosan növekvœ alapot biztosítunk a fejlesztésekhez, és az így megszerzett ismeretanyagot, know-how-t építjük be minden területen. Sokoldalú ismereteink és szaktudásunk a következœkön alapulnak: Ezek az értékek irányítják gondolkodásunkat és cselekedeteinket, és biztosítják piacvezetœ pozíciónkat. Így tudunk mindig új és új fejlœdési irányt megszabni a szaniter szereléstechnika területén. A tervezés új dimenziója A Geberit ProPlanner szoftver a teljes épületgépész tervezést egyszerıvé, átláthatóvá és célirányossá teszi. A Geberit ProPlanner gyors, precíz és abszolút megbízható. A tervezés új dimenzója. Költségvetési kiírás, épületgépészeti tervezés és ajánlatadás ezek mind idœt igényelnek, nem is keveset. A tervezœk azon versenyeznek, hogy ki tudja optimálisan a vevœ igényeihez igazítani az ajánlatát Az új Geberit ProPlanner szoftver ebben nyújt praktikus segítséget és teszi az egész tervezést célorientálttá és felhasználóbaráttá. Integráció, innováció és szaktudás.

OBO dupla csomagban: GEK-K Rapid 45 és GEK-K 80-as fedél

OBO dupla csomagban: GEK-K Rapid 45 és GEK-K 80-as fedél OBO dupla csomagban: Rapid 45 és 80-as fedél OBO topmodellek LFS Vezetékcsatornák Egyszerűen több hely A Rapid 45 A Rapid 45 típusú szerelvényezhetœ csatorna nagy mértékı rugalmasságot biztosít, ugyanis

Részletesebben

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ.

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. Több gazdaságosság a tervezésben és a kalkulációban: Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A Viega válasza az ingadozó nemesacél árakra A

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

Kívül szép, belül jó Az OBO WDK típusú vezetékcsatornái minden szempontból a legjobbak

Kívül szép, belül jó Az OBO WDK típusú vezetékcsatornái minden szempontból a legjobbak Kívül szép, belül jó Az OBO típusú vezetékcsatornái minden szempontból a legjobbak OBO topmodellek LFS Vezetékcsatornák Minden méretben tetszetősek A vezetékcsatorna ÚJ Tökéletesített anyagösszetétel VDE-típusengedély

Részletesebben

Megszokott minőség kedvező áron. Geberit Basic család

Megszokott minőség kedvező áron. Geberit Basic család Megszokott minőség kedvező áron Geberit Basic család Geberit Basic szerelőelemek *Figyelem: A BASIC termékcsalád WC és vizelde szerelőelemei kizárólag Delta nyomólapokkal és Basic vizelde vezérlésekkel

Részletesebben

Vízellátás, fûtéstechnika

Vízellátás, fûtéstechnika Vízellátás, fûtéstechnika Vízellátás, fûtéstechnika A nagy szabadságfok: A RAUTITAN épületgépészeti csõvezetékrendszer a kivitelezés során felmerülõ összes követelménynek eleget tesz. A rendszer univerzálisan

Részletesebben

watec Pneumatikus zsaluzás www.watec.at Polimerbeton és helyszíni betonozás alkalmazásával készített monolit rendszerkivitelű tojásszelvényű csatornák

watec Pneumatikus zsaluzás www.watec.at Polimerbeton és helyszíni betonozás alkalmazásával készített monolit rendszerkivitelű tojásszelvényű csatornák watec Polimerbeton és helyszíni betonozás alkalmazásával készített monolit rendszerkivitelű tojásszelvényű csatornák 2012 Watec Vertriebs GmbH Helyszíni betonozást alkalmazó korszerű kivitel www.watec.at

Részletesebben

Viega Profipress. Biztonság minden formában.

Viega Profipress. Biztonság minden formában. Viega Profipress. Biztonság minden formában. Viega Profipress. Biztonság minden csatlakozásnál. Az új Profipress méretekkel most teljes körű réz rendszer áll az Ön rendelkezésére. A Profipress minden elképzelhető

Részletesebben

vis von conel JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT.

vis von conel JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT. JELLEMZŐK vis von conel VIS falsík előtti szerelőelemek JELLEMZŐK WC szerelőelem nedves építéshez 2 mennyiséges öblítési lehetőség, állítható öblítővíz-mennyiséggel 9/3 vagy 6/3 liter és start/stop, vagy

Részletesebben

Az okos kötés. Gömbgrafitos öntvény idomok PVC/PE víznyomócsövekhez, DN 63-tól DN 225-ig. PN 10/16

Az okos kötés. Gömbgrafitos öntvény idomok PVC/PE víznyomócsövekhez, DN 63-tól DN 225-ig. PN 10/16 Az okos kötés Gömbgrafitos öntvény idomok PVC/PE víznyomócsövekhez, DN 63-tól DN 225-ig. PN 10/16 Egyszerû. Biztonságos. Innovatív. A gömbgrafitos öntvény gyártása, és feldolgozása során szerzett, több

Részletesebben

Vízellátás, fûtéstechnika

Vízellátás, fûtéstechnika Vízellátás, fûtéstechnika Vízellátás, fûtéstechnika A nagy szabadságfok: A RAUTITAN épületgépészeti csõvezetékrendszer a kivitelezés során felmerülõ összes követelménynek eleget tesz. A rendszer univerzálisan

Részletesebben

Digitális elmozdulásmérœ rendszer

Digitális elmozdulásmérœ rendszer Digitális elmozdulásmérœ rendszer Magnescale Tel: +49 711 5858-777 E-Mail: smse-mp@eu.sony.com www.sonymanufacturing.com Megbízható mérœrendszer jobb minœség és több nyereség A Sony mágneses mérœlécek

Részletesebben

METRIKUS COMPFIT C. Valamennyi iparág követelményeinek megfelelő pneumatikus csatlakozók 3... 16mm méretválaszték Kisméretű Minifit M csatlakozók

METRIKUS COMPFIT C. Valamennyi iparág követelményeinek megfelelő pneumatikus csatlakozók 3... 16mm méretválaszték Kisméretű Minifit M csatlakozók METRIKUS COMPFIT C Valamennyi iparág követelményeinek megfelelő pneumatikus csatlakozók 3... 16mm méretválaszték Kisméretű Minifit M csatlakozók MINŐSÉGI GYORSCSATLAKOZÓK Norgren Compfit C Push-in csatlakozók

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 34 582 09 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

Falon kívüli öblít tartályok

Falon kívüli öblít tartályok Falon kívüli öblít tartályok Okos öblítés! A kétmennyiséges öblítési rendszernek köszönhet en Ön mindig nyer! Akár 60%-os vízmegtakarítást is elérhet, ami nem csak az Ön pénztárcájának kedvez, hanem a

Részletesebben

991L 991B HS2000 998 F550 Fusion

991L 991B HS2000 998 F550 Fusion 991b Körbála Csomagoló Széria A McHale cég egy mezœgazdasági gép kiskereskedelmi vállalkozással indult, amely még ma is létezik. Ez a háttér kiváló alapot adott a mezœgazdasági gépek tervezéséhez és gyártásához,

Részletesebben

Vízelvezetés-technika

Vízelvezetés-technika Advantix zuhanylefolyók Vízelvezetés-technika X1 HU 2/15 Árlista 2015 Műszaki változtatások joga fenntartva! Az Advantix zuhanylefolyók mindazt kínálják, ami megfelel a vízelvezetés-technika elismert színvonalának:

Részletesebben

Innovatív vízelvezetés. Geberit zuhany szerelőelemek falba rejtett lefolyóval

Innovatív vízelvezetés. Geberit zuhany szerelőelemek falba rejtett lefolyóval Innovatív vízelvezetés Geberit zuhany szerelőelemek falba rejtett lefolyóval Különösebb ördöngösség nélkül, egyszerűen beszerelhető Rengeteg időt takaríthat meg, kompromisszumok nélkül A zuhany szerelőelem

Részletesebben

Polymerbeton aknarendszer Korrózióálló tetőtől talpig.

Polymerbeton aknarendszer Korrózióálló tetőtől talpig. Polymerbeton aknarendszer Korrózióálló tetőtől talpig. Könnyű, egyszerű és költséghatékony beépítés Korrózióálló Hosszú élettartam Egyedi kialakítás is lehetséges Erős és szivárgásmentes. Polymerbeton

Részletesebben

Zseniális védőcső: OBO Quick-Pipe

Zseniális védőcső: OBO Quick-Pipe Zseniális védőcső: OBO Quick-Pipe A legjobb kombináció A Quick-Pipe rendszer, a nyitott kábelvezetés és a klasszikus csœinstalláció intelligens kombinációja, most még több elœnyt kínál. A Quick-Pipe ideális

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

Kombifix szerelőelemek

Kombifix szerelőelemek Szerelőelemek befalazáshoz vagy eléfalazáshoz 1 Geberit termékkatalógus 211 Áttekintõ táblázat 12 WC szerelőelemek 14 Bidé szerelőelemek 21 Mosdó szerelőelemek 21 Vizelde szerelőelemek 22 Uniflex zuhany

Részletesebben

Viega Advantix Top. Mindent tud a padlók víztelenítéséről. Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen.

Viega Advantix Top. Mindent tud a padlók víztelenítéséről. Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen. Viega Advantix Top Mindent tud a padlók víztelenítéséről Extra gyors lefolyás, variálható magasság, nagy biztonság visszaszívás ellen. Az új Viega Advantix Top: a legjobb tulajdonságok egy termékben. 4

Részletesebben

AZ ALUMÍNIUM SZÍNT VALL

AZ ALUMÍNIUM SZÍNT VALL PREFA ERESZCSATORNÁK AZ ALUMÍNIUM SZÍNT VALL Az ereszcsatornák kétféleképpen határozhatják meg egy épület látványát: vagy tökéletesen érvényesülni hagyják a homlokzatot, úgy, hogy színükkel tökéletesen

Részletesebben

43 47, N 6 515. Gázellátás: korlátlanul, folyamatosan, fáradság nélkül Az eredeti Truma gáznyomás-szabályozók. Gázellátás a szabadidőjárműben

43 47, N 6 515. Gázellátás: korlátlanul, folyamatosan, fáradság nélkül Az eredeti Truma gáznyomás-szabályozók. Gázellátás a szabadidőjárműben Gázellátás: korlátlanul, folyamatosan, fáradság nélkül Az eredeti Truma gáznyomás-szabályozók 43 47, N 6 515 BIZTONSÁGOS GÁZELLÁTÁS? AHOL CSAK SZERETNÉ MonoControl CS és DuoControl CS biztonsági gáznyomás-szabályozó

Részletesebben

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer walraven.com BIS RapidStrut Szerelősín rendszer Új! BIS UltraProtect 000 BIS RapidStrut G tartozékok A következő generáció BIS RapidStrut DS 5 BIS RapidStrut : minden közepes és nehéz teher rögzítéséhez

Részletesebben

1. Rendszerismertetés

1. Rendszerismertetés A kifinomult technikai megoldások és a magas minõségi követelményeknek való megfelelés mellett a Geberit falsík alatti öblítõtartályaihoz kapcsolódó nyomólapok is a választási lehetoségek széles skáláját

Részletesebben

Elsõsorban erõs igénybevételre gyártott termékskála HEAVY-DUTY

Elsõsorban erõs igénybevételre gyártott termékskála HEAVY-DUTY Elsõsorban erõs igénybevételre gyártott termékskála HEAVY-DUTY Franke HEAVY-DUTY. HEAVY-DUTY A Franke HEAVY-DUTY termékcsaládja szélsõséges feltételek közötti használatra készült. Kiválóan alkalmazható

Részletesebben

INFÓ 3/2015. ÚJDONSÁG WC csatlakozás Bronz program Ipari rozsdamentes acél vízelvezetés Íves medence rácsok. www.alcaplast.hu

INFÓ 3/2015. ÚJDONSÁG WC csatlakozás Bronz program Ipari rozsdamentes acél vízelvezetés Íves medence rácsok. www.alcaplast.hu INFÓ 3/2015 www.alcaplast.hu WC csatlakozás Bronz program Ipari rozsdamentes acél vízelvezetés Íves medence rácsok WC CSATLAKOZÁS flexibilis mandzsetta a kivezető csatlakozásához WC csészék csatlakoztatja

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

Kötéstechnika termosztatikus szelepekhez és Combi 2/3/4 csavarzatokhoz

Kötéstechnika termosztatikus szelepekhez és Combi 2/3/4 csavarzatokhoz Kötéstechnika termosztatikus szelepekhez és Combi 2//4 csavarzatokhoz Termék Csom. egység Termékszám Megjegyzés Ofix s csavarzatok belső menetes szerelvényekhez Ofix CEP s nyomócsavarzat, réz csővezetékek

Részletesebben

Geberit Sanbloc. A Geberit Sanbloc szerelõelemek minden építési környezetben optimális megoldást jelentenek.

Geberit Sanbloc. A Geberit Sanbloc szerelõelemek minden építési környezetben optimális megoldást jelentenek. A Geberit Sanbloc szerelõelemek minden építési környezetben optimális megoldást jelentenek. Hagyományos falazás vagy szárazépítés? Falsík elõtti szerelés vagy falbaépítés? Minden feladat egyszerûen kompromisszumok

Részletesebben

ÉRDEMES-E BEFEKTENI A STRANGOK CSERÉJÉBE? LÉTÉSZ SZAKMAI KONZULTÁCIÓ II. - BUDAPEST

ÉRDEMES-E BEFEKTENI A STRANGOK CSERÉJÉBE? LÉTÉSZ SZAKMAI KONZULTÁCIÓ II. - BUDAPEST ÉRDEMES-E BEFEKTENI A STRANGOK CSERÉJÉBE? LÉTÉSZ SZAKMAI KONZULTÁCIÓ II. - BUDAPEST Felmerülő problémák és következmények Szigeteletlen vezetékek energiaveszteség új cs vezeték h szigeteléssel Lágyítás

Részletesebben

Csaptelepek és öblítési rendszerek Vizelde vezérlések

Csaptelepek és öblítési rendszerek Vizelde vezérlések Vizelde vezérlések Vizelde vezérlések Áttekintő táblázat: Geberit vizelde vezérlések Működtetés Érintésmentes működtetés Kézi működtetés Érzékelés/Vezérlés Infra vezérlés Hőmérséklet/ Vízátfolyás Pneumatikus

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

RAINSPOT. Utcai víznyelő RAINSPOT

RAINSPOT. Utcai víznyelő RAINSPOT RAINSPOT Utcai víznyelő RAINSPOT 306 REHAU csatornatechnika Több generációra szóló biztonság Tartalomjegyzék REHAU csatornatechnika Terméktulajdonságok és előnyök................................ 308 Termékváltozatok................................

Részletesebben

991B. www.mchale.net. A professzionális választás. körbálacsomagoló sorozat

991B. www.mchale.net. A professzionális választás. körbálacsomagoló sorozat 991B körbálacsomagoló sorozat www.mchale.net A professzionális választás Diktálja az iramot A McHale 991 sorozat diktálja az iramot a hatásos és hatékony körbálacsomagolás területén. A praktikus kialakítás,

Részletesebben

Duofix szerel elemek. Önhordó szerel elemek szárazépítéshez vagy befalazáshozl

Duofix szerel elemek. Önhordó szerel elemek szárazépítéshez vagy befalazáshozl Önhordó szerel elemek szárazépítéshez vagy befalazáshozl 28 Geberit termékkatalógus 29 Áttekint táblázat 3 WC szerel elemek 34 Bidé szerel elemek 52 Mosdó szerel elemek 55 Kiönt szerel elemek 62 Vizelde

Részletesebben

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu Újragondolt fürdőszoba dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok HU/12.11

Részletesebben

TÖBBRÉTEGŰ NAGYÁTMÉRŐJŰ RENDSZER. Uponor többrétegű nagyátmérőjű (RS) rendszer vízellátáshoz

TÖBBRÉTEGŰ NAGYÁTMÉRŐJŰ RENDSZER. Uponor többrétegű nagyátmérőjű (RS) rendszer vízellátáshoz TÖBBRÉTEGŰ NAGYÁTMÉRŐJŰ RENDSZER Uponor többrétegű nagyátmérőjű (RS) rendszer vízellátáshoz Uponor a legjobb választás Uponor a legjobb választás innováció, rendszer, megbízhatóság Az Uponor 1965 óta foglalkozik

Részletesebben

Padlóösszefolyó és folyóka rendszerek

Padlóösszefolyó és folyóka rendszerek Padlóösszefolyó és folyóka rendszerek Résfolyókák Sávfolyókák Összefolyó dobozok A DIRECT-LINE Kft. az 1991 évi megalakulása óta fejleszt és gyárt rozsdamentes termékeket, amelyek széles körben elterjedtek.

Részletesebben

Szárazépítés A burkolatot közvetlenül a szerelõelemre, annak teljes felületét befedve kell elhelyezni.

Szárazépítés A burkolatot közvetlenül a szerelõelemre, annak teljes felületét befedve kell elhelyezni. Geberit Falsík elõtti szerelés. Szereléstechnika. Falsík elõtti szerelés A Geberit szerelõelemek falsík elõtti szereléssel hagyományos tégla vagy betonfal illetve fém- vagy favázas szerelõfal elé építhetõk

Részletesebben

Vízelvezetés-technika

Vízelvezetés-technika Vízelvezetés-technika Lefolyók kiöntőtálakhoz és készülékekhez, DIN-EN 274 szabvány szerint bevizsgált, minőségellenőrzött. Építőipari Műszaki Engedély: A-945/1998 Katalógus 2005 Tartalomjegyzék Vízelvezetés-technika

Részletesebben

Hozza ki a legtöbbet fürdőszobájából. Az esztétikus fürdőszoba előnyei

Hozza ki a legtöbbet fürdőszobájából. Az esztétikus fürdőszoba előnyei Hozza ki a legtöbbet fürdőszobájából Az esztétikus fürdőszoba előnyei Amikor új fürdőszobáját tervezgeti, gondoljon az összhatásra is. Válasszon ki egy stílust, és gondoljon azokra az elemekre, amiket

Részletesebben

Geberit HDPE lefolyórendszerek katalógus

Geberit HDPE lefolyórendszerek katalógus lefolyórendszerek katalógus 2006-2007 lefolyórendszerek katalógus - 2006-2007 Geberit Kft. 1117 Budapest Budafoki út 97. Tel.: 204-4187 Fax: 204-4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu Geberit Kft. 0612

Részletesebben

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val Csempe- és élvédő-profilok Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására Csináld Marley-val Csempeprofilok és élvédők a Marleytól sokféle színben, alakban és nagyságban Szép

Részletesebben

Geberit nyomólapok és öblítőtartályok. Személyre szabott design

Geberit nyomólapok és öblítőtartályok. Személyre szabott design Geberit nyomólapok és öblítőtartályok Személyre szabott design A stílusos megjelenés titka a harmóniában rejlik. Olyan nyomólap, amely tökéletesen illeszthető bármilyen környezethez. Tökéletes az utolsó

Részletesebben

Lindab Rainline. Lindab Rainline. Lindab Ereszcsatorna rendszer. Adjon a házának új arculatot!

Lindab Rainline. Lindab Rainline. Lindab Ereszcsatorna rendszer. Adjon a házának új arculatot! Lindab Rainline Lindab Ereszcsatorna rendszer Adjon a házának új arculatot! A sokszínű rendszer Miért ne választhatna sötétbordó csatornát fehér homlokzathoz? Miért ne szerelhetne fel exkluzív rézvöröset

Részletesebben

Geberit Silent-db20 hangcsillapított lefolyórendszer

Geberit Silent-db20 hangcsillapított lefolyórendszer Geberit Silent-b20 hangcsillapított lefolyórenszer Csövek 583 Ívelemek 584 Elágazók 587 Tisztítóiomok 591 Szűkítők 593 Tokok, csatlakozók 594 Iomok Csatlakozó ív 597 Elágazó iomok 599 Kötések 600 Elektrokarmanytú

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 34 582 09 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A fenntarthatóság iránt elkötelezett építészetért Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal,

Részletesebben

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE matrac 04-2009 CSLH PP FSBE Komfort és megbízhatóság az istállóban! 2 A DeLaval M45S matrac egy kényelmes, megszakításmentes megoldás, erős 4 mm vastag szintetikus kétrétegű burkolattal és egy puha 40

Részletesebben

Iroda a megfelelœ helyen könnyı, gyors és tiszta összeszerelés alkalmazásával. inliko ház-a-házban egységekkel

Iroda a megfelelœ helyen könnyı, gyors és tiszta összeszerelés alkalmazásával. inliko ház-a-házban egységekkel Iroda a megfelelœ helyen könnyı, gyors és tiszta összeszerelés alkalmazásával inliko ház-a-házban egységekkel Nyerj új teret ember és technológia számára Az inliko ház-a-házban egységek elœnyei könnyı,

Részletesebben

Csővezeték-rendszerek és kötéstechnika. A3 Profipress S SC-Contur-ral (biztonsági kontúr)

Csővezeték-rendszerek és kötéstechnika. A3 Profipress S SC-Contur-ral (biztonsági kontúr) A3 Csővezeték-rendszerek és kötéstechnika A3 Profipress S SC-Contur-ral (biztonsági kontúr) Vörösréz csőkötési rendszer préselt csőkötési technológiával és gyárilag elhelyezett mel a magas hőmérsékletű

Részletesebben

Tájékoztató a Geberit árjegyzékhez. Termékcsoportok: Jelölések: Geberit árlista 2015. Az árjegyzék 2015. február 16-tól érvényes.

Tájékoztató a Geberit árjegyzékhez. Termékcsoportok: Jelölések: Geberit árlista 2015. Az árjegyzék 2015. február 16-tól érvényes. Tájékoztató a Geberit árjegyzékhez Az árjegyzék 2015. február 16-tól érvényes. A termékeket épületgépészeti nagykereskedõkön keresztül forgalmazzuk. Ez az árlista érvényteleníti az összes eddig kiadott

Részletesebben

Rozsdamentes acél kiegészítők

Rozsdamentes acél kiegészítők Rozsdamentes acél kiegészítők 143 STAINLESS STEEL ACCESSORIES Teka kiegészítők A rozsdamentes acél kiegészíőknek két csoportja van: (MX) és (IC). Mind a két termékcsalád közösségi használatra lett tervezve.

Részletesebben

PEHD BORDÁZOTT KÁBELVÉDŐ CSÖVEK

PEHD BORDÁZOTT KÁBELVÉDŐ CSÖVEK KÁBELVÉDŐ CSÖVEK PEHD BORDÁZOTT KÁBELVÉDŐ CSÖVEK A csöveket a Szerb Nyersanyagellenőrző Intézet, valamint a Nikola Tesla elektrotechnikai intézet vizsgálta be, valamint rendelkeznek a PTT unió nemzetközi

Részletesebben

ZÁSZLÓK MOLINÓK ZÁSZLÓRUDAK

ZÁSZLÓK MOLINÓK ZÁSZLÓRUDAK ZÁSZLÓK MOLINÓK ZÁSZLÓRUDAK CÉGÜNKRÃL 3 KÜLTÉRI ZÁSZLÓK 4 MOLINÓK 6 DEKORÁCIÓK BELTÉRI ZÁSZLÓK, 8 NEMZETI ZÁSZLÓK, TOVÁBBI TERMÉKEINK 10 DIGITÁLIS NYOMTATÁS 12 ZÁSZLÓRUDAK 14 CÉGÜNKRÃL A HUNGARODEKOR Európa

Részletesebben

+ + + Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer. Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer elônyei

+ + + Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer. Blanke DIBA-LINE + lineáris lefolyórendszer elônyei Lineáris lefolyórendszer 80 80 + lineáris lefolyórendszer A + a tökéletes megoldás épített zuhanyzók vízelvezetésének megoldására. A lefolyórendszer beépítése gyors és egyszerû. Beépítési magassága igen

Részletesebben

Termékújdonságok. Szerszámkészítés IV / 2015. E 3300 Csúszkaegyég

Termékújdonságok. Szerszámkészítés IV / 2015. E 3300 Csúszkaegyég Termékújdonságok Szerszámkészítés IV / 2015 CD-katalógus 5.9.1.0 Online katalógus Ebben az évben is újabb termékbővítéssel reagálunk az Önök kívánságaira, észrevételeire. Mint teljeskörű beszállítók így

Részletesebben

Energia hatékony nedves rendszerű fűtési és hűtési. Pe-Xa csövek alkalmazásával

Energia hatékony nedves rendszerű fűtési és hűtési. Pe-Xa csövek alkalmazásával Energia hatékony nedves rendszerű fűtési és hűtési rendszerek kizárólagos előnyei Pe-Xa csövek alkalmazásával Uponor PE-Xa rendszer Térhálósított polietilén cső épületgépészeti alkalmazásokhoz Az Uponor

Részletesebben

espring. Tiszta víz az egészséges életért

espring. Tiszta víz az egészséges életért espring. Tiszta víz az egészséges életért Az espring Víztisztító Rendszer a víz ízét, illatát és tisztaságát nagy mértékben képes javítani. Mindannyian tudjuk, hogy a víz nélkülözhetetlen az élethez. De

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

Geberit Monolith Plus WC elem 263. Geberit Monolith WC elem 269. Geberit Monolith bidé elem 272. Geberit Monolith Plus WC elem 273

Geberit Monolith Plus WC elem 263. Geberit Monolith WC elem 269. Geberit Monolith bidé elem 272. Geberit Monolith Plus WC elem 273 11 cm magas modulok 114 cm magas modulok Plus WC elem 263 WC elem 269 bidé elem 272 Plus WC elem 273 WC elem 279 mosdó elem 282 Kiegészítők Kiegészítők 35 Geberit termékkatalógus 214 / 215 261 WELL - Water

Részletesebben

MB 45 Alumínium ablak

MB 45 Alumínium ablak MB 45 Alumínium ablak Az MB-45 elnevezésű ablak a legkorszerűbb technológiára épülő, hőszigetelést nem igénylő alumínium rendszerű ablakok egyik kiemelkedő tagja. Egyaránt felhasználható kültéri és beltéri

Részletesebben

22 Geberit Mapress, Geberit Mepla rendszerek vízellátási, fûtési és ipari célokra

22 Geberit Mapress, Geberit Mepla rendszerek vízellátási, fûtési és ipari célokra Tájékoztató a Geberit árjegyzékhez Az árjegyzék 2014. március 1-től érvényes. A termékeket épületgépészeti nagykereskedõkön keresztül forgalmazzuk. Ez az árlista érvényteleníti az összes eddig kiadott

Részletesebben

aurotherm exclusiv VTK 570/1140

aurotherm exclusiv VTK 570/1140 vákuumcsöves napkollektorok, újra a Vaillant palettán A korábbi vákuumcsöves napkollektorunk beszállítójának problémái miatt került sor az új Vaillant vákuumcsöves kollektorok bevezetésére Az új Vaillant

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben

PLASSON ELEKTROFÚZIÓS GEOTERMIKUS RENDSZER vigyázunk a környezetünkre

PLASSON ELEKTROFÚZIÓS GEOTERMIKUS RENDSZER vigyázunk a környezetünkre PLASSON ELEKTROFÚZIÓS GEOTERMIKUS RENDSZER vigyázunk a környezetünkre Amíg a hőmérséklet a föld felett állandóan változik, napról napra, évszakról évszakra, a földfelszín alatt, a fagyhatár alatt (kb.

Részletesebben

INFÓ GAIA AWARDS 2014 DÍJ

INFÓ GAIA AWARDS 2014 DÍJ INFÓ INFÓ GAIA AWARDS 2014 DÍJ Nagy örömmel szeretnénk Önöknek bejelenteni, hogy az ALCAPLAST társaság elnyerte a rangos GAIA AWARDS 2014 díjat a Big 5 Dubai kiállításon. Az innovatív termékért való versenyben

Részletesebben

Vízelvezetés-technika V3 Lefolyók mosogatókhoz, kiöntőtálakhoz és készülékekhez

Vízelvezetés-technika V3 Lefolyók mosogatókhoz, kiöntőtálakhoz és készülékekhez Árlista 201 Vízelvezetés-technika Lefolyók kiöntőtálakhoz és készülékekhez DIN-EN 274 szabvány szerint bevizsgált és minőségellenőrzött. Építőipari Műszaki Engedély: A-945/1998 Könnyen szerelhető és rugalmas.

Részletesebben

Függelék Akadálymentes helyiségek kialakítása

Függelék Akadálymentes helyiségek kialakítása Akadálymentes helyiségek kialakítása Akadálymentes helyiségek kialakítása Geberit Duofix szerelőelemekkel történő WC-csésze szerelése mozgáskorlátozottak részére, tömör fal esetén DIN 14-1:21 szerint 9

Részletesebben

A mobil térrendszerek szakértője

A mobil térrendszerek szakértője A mobil térrendszerek szakértője Az Ön mobil térrendszereinek szakértője CONTAINEX a WALTER GROUP tagja Értékeink A CONTAINEX a konténerek és mobil térrendszerek vezető értékesítője egész Európában több

Részletesebben

Pontosan akkor van itt az ideje a következő lépés megtételének, amikor úgy gondoljuk, hogy már sokat elértünk. Üdvözöljük az OBO-nál.

Pontosan akkor van itt az ideje a következő lépés megtételének, amikor úgy gondoljuk, hogy már sokat elértünk. Üdvözöljük az OBO-nál. Pontosan akkor van itt az ideje a következő lépés megtételének, amikor úgy gondoljuk, hogy már sokat elértünk. Üdvözöljük az OBO-nál. A kezdetektől napjainkig A cégalapító Franz Bettermann Akkor van itt

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak GA alumíniumöntvény házak 8 4 7 1 5 6 3 2 Mindent elvisel A különlegesen robusztus alumíniumöntvény ház alkalmazási lehetőségei nem ismernek határokat.

Részletesebben

Vízelvezetés-technika. V4 Lefolyók WC-khez és vizeldékhez

Vízelvezetés-technika. V4 Lefolyók WC-khez és vizeldékhez V4 Vízelvezetés-technika V4 Lefolyók WC-khez és vizeldékhez DIN 1380 szabvány szerint bevizsgált. A sokféle szín minden berendezési trendet kielégít. Járulékos csatlakozási lehetőségek az íveken és csőcsonkokon.

Részletesebben

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT raupiano PLUS - PRÉMIUM ZAJVÉDELEM AZ OTTHONÁBAN www.rehau.hu termék: RAUPIANO PLUS Prémium zajvédelem nagy objektumokhoz RAUPIANO PLUS: lefolyórendszer minden olyan alkalmazáshoz,

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. evolo 2 3

THE GREEN LIGHT. evolo 2 3 71 THE GREEN LIGHT evolo 2 3 evolo A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság Üveg IK 08 (**) PC IK 10 (**) Aerodinamikai felület (CxS) -

Részletesebben

Professional Installation by OBO Professzionális megoldások a napi igények kielégítésére

Professional Installation by OBO Professzionális megoldások a napi igények kielégítésére Professional Installation by OBO Professzionális megoldások a napi igények kielégítésére Think connected. Az OBO termékei hiánytalanul teljes rendszert alkotnak. Nálunk minden villamos installációs feladathoz

Részletesebben

Csővezeték-technika acél

Csővezeték-technika acél Megapress Csővezeték-technika acél F2 HU 2/16 Árlista 2016 Műszaki változtatások joga fenntartva! Présidomrendszer ötvözetlen 1.0308 anyagszámú acélból készült présidomokkal, DIN EN 10255 és DIN EN 10220

Részletesebben

Műanyag csövek szerepe a víziközmű szolgáltatásban

Műanyag csövek szerepe a víziközmű szolgáltatásban Műanyag csövek szerepe a víziközmű szolgáltatásban Műanyagcső konferencia Budapest 2017. Radács Attila MaVíz Műszaki Bizottság Magyar Víziközmű Szövetség 41 víziközmű szolgáltató az országban Ivóvízellátás

Részletesebben

Vízelvezetés-technika. V3 Lefolyók mosogatókhoz, falikutakhoz és készülékekhez

Vízelvezetés-technika. V3 Lefolyók mosogatókhoz, falikutakhoz és készülékekhez V3 Vízelvezetés-technika V3 Lefolyók mosogatókhoz, falikutakhoz és készülékekhez DIN EN 274 szabvány szerint bevizsgált és minőségellenőrzött. Gyorsan szerelhető és rugalmas. Az univerzális kombinációk

Részletesebben

Geberit Kombifix. A Geberit ezen termékéhez 6 év Kibõvített Geberit Garanciát és 25 év Alkatrészellátási Garanciát nyújt.

Geberit Kombifix. A Geberit ezen termékéhez 6 év Kibõvített Geberit Garanciát és 25 év Alkatrészellátási Garanciát nyújt. A szerelési rendszer hagyományos tégla és betonfalazat esetén alkalmazható. A WC szerelõelemekben található Geberit UP falsík alatti öblítõtartály kiforrott technikai megoldásai biztosítják az egyszerû

Részletesebben

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU AKCIÓ CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ 214 000 FT-TÓL AJÁNDÉK 20 000 FT-OS KUPON, AMIT TOLÓ- VAGY KÉTSZÁRNYAS KAPUNYITÓ SZETTEKNÉL HASZNÁLHAT FEL VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL

Részletesebben

Vízelvezetés-technika

Vízelvezetés-technika Vízelvezetés-technika Advantix padlóvíztelenítés, DIN EN 1253 szabvány szerint bevizsgált, minőségellenőrzött. Építőipari Műszaki Engedély: A-945/1998 Katalógus 2005 Tartalomjegyzék Vízelvezetés-technika

Részletesebben

max. 300 Ø 52 max. 400 Ø 72 Ø 52 DN40 DN50 HL Szifonok Fürdó kád Ø 8-13

max. 300 Ø 52 max. 400 Ø 72 Ø 52 DN40 DN50 HL Szifonok Fürdó kád Ø 8-13 max. 300 Ø 52 Ø 8-13 max. 400 Ø 72 Ø 52 HL Szifonok Fürdó kád 45 100 EAN www.hutterer-lechner.com 9003076 + HL Fürdó kád szifonok Tervezési és alkalmazási tudnivalók Hozzáférhetőség és vízzár tartási képesség

Részletesebben

Csővezeték-technika vörösöntvény, szilikonmentes

Csővezeték-technika vörösöntvény, szilikonmentes G5 Sanpress Csővezeték-technika vörösöntvény, szilikonmentes HU 2/15 Árlista 2015 Műszaki változtatások joga fenntartva! Présidomrendszer (labs-frei, szilikon-mentes) vörösöntvényből készült présidomokkal,

Részletesebben

Tökéletes harmóniában

Tökéletes harmóniában Geberit Kft. Tökéletes harmóniában Budapest Alíz u. 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu HU/2015 Geberit Kft. Geberit WC-működtető nyomólapok és Geberit öblítésvezérlők

Részletesebben

Geberit zuhany szerelőelem falba rejtett lefolyóval. Jól bevált technológia most a zuhanyzókhoz is

Geberit zuhany szerelőelem falba rejtett lefolyóval. Jól bevált technológia most a zuhanyzókhoz is Geberit zuhany szerelőelem falba rejtett lefolyóval Jól bevált technológia most a zuhanyzókhoz is Nem minden, ami egyébként működik, tökéletes. Új és innovatív falba rejtett zuhanylefolyó a Geberittől.

Részletesebben

Sűrített levegő tartályok

Sűrített levegő tartályok tartályok Tartálytérfogat: 90 10.000 liter www.kaeser.com tartályok Kiváló minőségű horganyzás sokkal hosszabb élettartam! Minden egy kézből A sűrített levegő tartályoknak, mint tároló- és puffereszközöknek

Részletesebben

ROKA-RUBO TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

ROKA-RUBO TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS ROKA-RUBO TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS Ha álmai házát félköríves- és szegmensíves ablakok is díszítik, akkor mi megtaláltuk a megoldást a redœnyszekrény problematikájára. A PROBLÉMA: Félköríves- és szegmensíves

Részletesebben

Geberit Duofix szerelőelemek WC szerelőelemek

Geberit Duofix szerelőelemek WC szerelőelemek ek WC ek WC szerelõelemek WC ek Áttekintő táblázat: Duofix fali WC ek Sigma nyomólap család Omega nyomólap család Delta nyomólap család átszerelő vízkezelő tabletta behelyezéséhez 115.612.00.1 111.300.00.5

Részletesebben

Falsík alatti öblítőtartáy

Falsík alatti öblítőtartáy Falsík alatti öblítőtartáy Áttekintő táblázat 6 Geberit Sigma 12cm-es tartály 1 Geberit Sigma 8cm-es tartály 11 Geberit Omega tartály 12 Geberit Delta tartály 15 Kiegészítők 16 Geberit termékkatalógus

Részletesebben

Falsík alatti tartályok működtető nyomólapjai

Falsík alatti tartályok működtető nyomólapjai Nyomólapok Falsík alatti tartályok működtető nyomólapjai Áttekintő táblázat 55 anyaga típus oldal UP 300-as öblítőtartályhoz 2 mennyiséges öblítés öblítés-stop működtetés műanyag, ABS fém, könnyűfém öntvény

Részletesebben

MENNYEZETHŰTÉS/FALHŰTÉS A ModulDecke. A ModulWand. A SystemWand. Az EasyFlexWand.

MENNYEZETHŰTÉS/FALHŰTÉS A ModulDecke. A ModulWand. A SystemWand. Az EasyFlexWand. www.variotherm.hu MENNYEZETHŰTÉS/FALHŰTÉS A ModulDecke. A ModulWand. A SystemWand. Az EasyFlexWand. FŰTÉS. HŰTÉS. KOMFORT. Biztosan ismeri azt az érzést,...... amikor az ember egy forró nyári napon belép

Részletesebben

J A G A K N O C K O N W O O D

J A G A K N O C K O N W O O D J A G A K N O C K O N W O O D Kivételes, formabontó, konfrontáló. A KNOCKONWOOD a legelső fűtőtest fából. A gyönyörűen kivitelezett, egyszerű, mégis elegáns, tartós burkolat a legjobb minőségű furnérból

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben