Minden, amit tudnunk kell mielőtt WEBLAPSZERKESZTŐHÖZ fordulunk!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Minden, amit tudnunk kell mielőtt WEBLAPSZERKESZTŐHÖZ fordulunk!"

Átírás

1 Programozótól ügyfeleknek Minden, amit tudnunk kell mielőtt WEBLAPSZERKESZTŐHÖZ fordulunk!...avagy weblapot rendelők kézikönyve huba & ferencz D E S I G N & M A R K E T I N G készítette: Héjja Huba - Ferencz

2 huba & ferencz D E S I G N & M A R K E T I N G

3 A szerzőről... Meggyőződésem, hogy egy gondosan elkészített weblap segít jobb fényben feltüntetni egy vállalkozást. Erre minden bizonnyal szükség van, hiszen a mai üzleti életre jellemző intenzív verseny mellett egy vállalkozó sem engedheti meg magának, hogy e-marketingje alul maradjon a konkurenseihez képest. Jelen lenni a világhálón, kapcsolatot tartani a potenciális illetve a már meglévő kliensekkel, online kampányokat kivitelezni mind olyan tevékenység, melyek nem csak a nagy vállalatok feladatai közé tartoznak! Héjja Huba vagyok, üdvözlöm Önt! Közel 5 éve foglalkozom egyedi, sablonmentes weblapok fejlesztésével, digitális és nyomtatott reklámanyagok szerkesztésével. Hiszem, hogy mindig van helye a fejlődésnek ebben a szakmában, ezért igyekszem folyamatosan képezni magam. Célom, olyan weblapok és marketing tervek kivitelezése, melyek az Ön vállalkozását magasabb szintre emelik, növelik az Ön eladásait és mindig egy lépéssel a konkurensei előtt tartják!

4 Előszó Miért írtam meg ezt a dokumentumot? Eddigi pályafutásom során, az esetek túlnyomó többségében olyan kliensekkel találkoztam, akik nem látták át teljes mértékben az online jelenlétből fakadó pozitívumokat, negatívumokat, feladatokat és kötelességeket. Leggyakoribb tévhitek közé az tartozott, hogy a kliens azt gondolta, miután megrendeli tőlem a weblapot, én hazamegyek, kattogtatok párat a számítógépemen és az így megszületett eredményért olyan árat kérek cserébe, amit ő nem tart indokoltnak. Ezen kívül még előfordult olyan is, hogy a kliens rám bízta weblapja szövegének megírását, mondván, hogy neki nincs ideje erre, és én úgyis tudok inspirálódni a konkurensei oldalairól. Persze, hogy volt szerencsém olyan ügyféllel is dolgozni, aki maximálisan tudta, hogy milyen erőforrásokra van szükség egy egyedi weblap elkészítésére, és soha semmilyen részletben nem volt fennakadás. Célom ezzel az írással tehát nem más, mint egy olyan kézikönyv szerkesztése, mely elolvasása után potenciális klienseimmel még gördülékenyebben tudok majd közreműködni.

5 Előszó Kinek ajánlom ezt a dokumentumot? Örvendenék, ha ezt a dokumentumot minél több olyan személy olvasná, aki a közeljövőben weblapot szeretne rendelni. Ennek ellenére azok képernyőjén is jó helyen van, akik csak kíváncsiak a benne írottakra. Az olvasó felkészültségi szintjétől függetlenül remélem, hogy mindenkinek akad benne valami hasznos információ. Weblapszerkesztők számára talán nem nyújt túl sok újat, de előfordulhat, hogy még ők is találnának benne néhány megfontolandó megoldást. Jogi nyilatkozat A dokumentumban szereplő képek, illusztrációk és szöveg mind a szerző tulajdonát képezik. Bármilyen jellegű felhasználásuk engedélyezett a forrás pontos feltüntetésének feltételével.

6 Tartalom I. Általános fogalmak 1.1 Mi a weblap? Miért van vállalkozásunknak szüksége rá? Milyen költségekkel jár az elkészítése? Miért vannak 100 eurós ajánlatok a piacon? Milyen típusú weblapok léteznek? 11 II. Rendelési tudnivalók 2.1 Hogyan forduljunk weblapszerkesztőhöz? Melyek az elkészítés szakaszai? Kész a weblapunk - hogyan tovább? Nézettség, látogatottság, hatékonyság Milyen hibák elkövetését kerüljük? 18 III. Összefoglaló 3.1 Összefoglaló 19

7 I. Általános fogalmak 1.1 Mi a weblap? Nyilván erre a kérdésre tucatnyi választ lehetne adni, hiszen mást jelent egy gyereknek, mást egy felnőttnek, mást egy vállalkozónak és mást egy weblapszerkesztőnek. A szerkesztő megszámolhatatlanul sok, összefüggő kódok és programozási megoldások egyvelegét látja benne, mely a képek és az illusztrációk segítségével életre kel és szolgálja a látogatót. Egy gyerek talán csak annyit észlel, hogy egy lehetőség, ahol játszani lehet. A felnőtt már nyilván ennél többet sejt, hiszen az is előfordulhat, hogy munkája során számtalan weblapról kell információkat begyűjtsön, talán onnan vásárol elektronikai cikkeket, olvassa a friss híreket. A vállalkozó számára viszont mindez csak egy eszköz, mely úgy viselkedik, mint még egy alkalmazott.

8 Általános fogalmak 1.2 Miért van vállalkozásunknak szüksége rá? A mai kor egyik legmarkánsabb jellemzője a világháló abszolút hódítása. A fejlettebb államokban már óriási százalékban vannak hozzácsatolva a háztartások az internethez. Noha Romániában emberből egyelőre csak 320 használja az internetet, mert a vidéken élő populáció életstílusába még nem integrálódott ez a szolgáltatás, a tendencia mégis növekvőben van. Már a mai, de a jövő generációja még inkább olyan életvitelt fog folytatni, melyből az internet nem hiányozhat. Ha mellé vesszük az "okos telefonok" térhódítását, beláthatjuk, hogy a 21. századi ember folyamatosan internet közelben akar lenni. Miért van ez? A mai életstílus nagyon felgyorsult. Az emberek az információhoz azonnal hozzá akarnak jutni. Sok esetben már a barátokkal való kommunikációt is interneten keresztül bonyolítják le, nem beszélve egyes termékek vásárlásáról. Egyre szélesedik azon tevékenységek köre, melyeket a világhálón lehet megtenni. Ilyen körülmények között, nem jelen lenni azon, egy akkora hiányosságot jelent, mely sorozatos lehetőségek kihagyását jelentheti vállalkozásunk számára. Ha van weblapunk és kellőképp foglalkozunk vele, akkor célközönségünk folyamatosan informálódik rólunk, tudja mi történik a vállalkozásunkkal, akár vásárol is az online platformunkon keresztül, de ami a legfontosabb, nem felejt el bennünket.

9 Általános fogalmak 1.3 Milyen költségekkel jár az elkészítése? A weblap egyik elengedhetetlen kelléke a domain név. Ez nem más, mint jövőbeli weblapunk hivatkozási címe, pl. Ez a szolgáltatás általában harmadik fél bevonásával jön létre, és költségeit a weblap tulajdonosa állja. Az írás pillanatában ez a szolgáltatás kb. 40 euróba kerül, amennyiben a domain név végződése ".ro", és egyszeri kifizetést igényel. A másik elengedhetetlen kellék a tárhely (hosting) és ennek lefoglalása. Ezt a szolgáltatást általában csomagban értékesítik az előzővel (domain névvel), és ára a megrendelt tárhely méretétől függ (pl. havi 2 euró/3000 MB tárhely). Éves periódusokra szokás rendelni és költsége szintén a weblap tulajdonosát terheli. A weblap elkészítésének árát nem lehet vonalzóval mérni. Függ a vizuális kivitelezéstől, a technikai megoldásoktól, a beépített modulok sokaságától, tudástárától. Szolgáltatásról lévén szó, az ár a kivitelezőtől függ. Az én esetemben az ár csak egy részletekre kiterjedő konzultációs szakasz végén deríthető ki pontosan. Ennek ellenére van néhány irányelv, mely mentén meg lehet ítélni egy weblap súlyát, ebből eredendően az ára is bepozicionálható. Esküvői zenészek, fotósok, szépségiparban dolgozó személyek bére csak egy példa arra, hogy a szolgáltatások ára ma már nem a legalsó szinten helyezkedik el. Egy komplex, minőségi weblap akár 3 hétnél is hosszabb idő alatt készülhet el, tehát be kell látnunk, hogy egy weblap nem olcsó, de annál hasznosabb, ha jól van elkészítve.

10 Általános fogalmak 1.4 Miért vannak 100 eurós ajánlatok a piacon? Az informatika népszerű a fiatalabb generációk körében, ezért találkozhatunk olyan vállalkozó szellemű személyekkel, akik kiegészítő jövedelem reményében elvállalják a weblapunk elkészítését. Nincs kizárva, hogy jó munkát is végezhetnek, de az ilyen üzletkötésnek sok hátulütője lehet. Az elsők között említhető, hogy általában nem tudnak számlát adni az elvégzett munkáért, így nem könnyítik vállalkozásunk adóterheit, sőt zsebből kell őket kifizetni. Egy másik aspektus lehet, hogy előre legyártott sablon rendszerek segítségével készítik el egyedinek vallott weblapunkat. Ez elsőre talán nem is annyira szembetűnő, de előfordulhat, hogy találkozunk majd hasonló kinézetű, szerkezetű weblapokkal. Előfordulhat az is, hogy megrendelőként szeretnénk, ha weblapunk kis, apró beépített modulokkal (online szavazó, eseménynaptár, online kérdőív) legyen felruházva, de a szomszéd srác ezt nem tudja már vállalni vagy csak olyan kivitelezésben, mely nem passzol a weblap külalakjával, formájával, stílusával. Ez azért fordulhat elő, mert a sablonrendszerek nem nyújtanak egyediséget, testre szabhatóságot. Megemlíthetjük azt is, hogy amennyiben a szomszéd fiú idővel munkába áll, szakmát vált vagy akár elköltözik, már nehézkesen tudnánk vele felvenni a kapcsolatot, nehézkesen tudnánk átalakításokat végeztetni idővel elavuló honlapunkon. Végül, de nem utolsó sorban azzal is számolnunk kell, hogy ha az illető személynek ez nem foglalkozása, hivatása, akkor szakmai fejlődése idővel a tetőpontra hág és nem fog tudni nekünk újabb és újabb megoldásokat, fejlesztési lehetőségeket, trendeket, kivitelezéseket ajánlani, és így weblapunk megragad egy adott minőségi szinten, melyet utólag csak plusz kiadás árán tudunk javítani.

11 Általános fogalmak 1.5 Milyen típusú weblapok léteznek? A következő lista csak a teljesség igénye nélkül mutatja be a weblapok lehetséges típusait, hiszen számuknak csak a képzelet szab határt. a. Bemutató szájt A maga egyszerűségében azt a célt szolgálja, hogy egy rendezvényt, eseményt, esetleg személyt bemutasson. Tartalma szűk, nem frissülő, képanyaga limitált. Célja, hogy egy jól meghatározható célközönség elérje és információt gyűjtsön róla. Példaként elképzelhető egy tíz éves érettségi találkozó alkalmával létrehozott oldal, ahol a helyszínről, szállásról, étkezésről és a rendezvény programjáról lehet tájékozódni. Részvételünket visszajelezhetjük és pár képet is megnézhetünk a régi emlékekből. Egy ilyen jellegű oldal képezi a ranglista alját és pont ezért az ára is szerény. b. Portfólió szájt Akár egy többször ismétlődő esemény, akár egy művész saját weboldalaként képzeljük el, szerkezetileg már összetettebb, hiszen tartalma akár havonta frissülhet. Hasonló oldalakon már beépített modul is megjelenhet (kép alatti szavazó), de arra is lehetőséget kell adni, hogy a weblap tulajdonosa akár saját maga is frissíthesse portfólióját. c. Miniportál Legyen szó egy politikusról, egy ifjúsági vagy civil szervezetről vagy csak egy helyi érdekeltségű hetilap weblapjáról, ebben az esetben már akár napi rendszerességgel frissülhet a tartalom hírek, cikkek, fotó albumok, videók formájában. Ebben az esetben az adminisztrációs felület már elengedhetetlen, mely komoly, precíz kivitelezést igényel. A beépített modulok száma

12 Általános fogalmak megnövekszik és szerkezete utólagos bővítésre minél alkalmasabb kell legyen. A keresőmotor optimalizálás (SEO) ez esetben már követelmény, és még az olvasókkal való online kapcsolattartás is beépíthető. d. Webshop (e-commerce szájt) Egy vállalkozás nem csak hagyományos módon értékesítheti termékeit. Egy online áruház számtalan előnyöket tartalmaz, ugyanakkor kivitelezése meglehetősen sok odafigyelést, tesztelést igényel, hiszen élesben már nincs helye a hibának. Mérnöki pontossággal megszerkesztett adatbázist kell hozzárendelni, és az ügyfelekkel való kapcsolattartás itt már minimum követelmény. Az adminisztrációs felületet akár napi rendszerességgel igénybe kell venni, hiszen a készletek paraméterei akár naponta módosulhatnak. A romániai piacot figyelembe véve akár a többnyelvű oldal szerkesztését is fontolóra lehet venni, ugyanakkor a keresőmotor optimalizálás itt is követelményként említhető meg. Online fizetési lehetőség beépítésével válhat még teljesebbé a kép, tehát beláthatjuk, hogy ez a kategória már sokkal magasabb színvonalat képvisel, mint az előtte lévők. A lista valójában nem áll meg itt, hiszen, amint már említettem, a képzelet dönti csak el, hogy milyen célra használjuk weblapunkat, milyen modulokat építünk bele, akarjuk-e, hogy Mobile verziója is legyen, netalán Flash animációkkal díszítjük, RSS hírcsatornát építünk bele, stb.

13 II. Rendelési tudnivalók 2.1 Hogyan forduljunk weblapszerkesztőhöz? Akár közeli ismerősünk az illető személy, akár csak rátaláltunk a telefonszámára (névjegykártyáról, internetről, üzleti partnereinktől), mikor felhívjuk, sose ezzel kezdjük: - Szia, szeretnék egy weblapot! Mennyibe kerül? Erre nyilván nem is tudna helyben válaszolni, meg egy sor olyan kérdést tenne fel, melyek csak meghosszabbítanák a telefonbeszélgetést, többnyire eredmény nélkül. Sokkal hatékonyabb, ha első lépésként összegezzük gondolatainkat, elképzeléseinket. Papírra vetünk minden olyan apró részletet, amelyeket szeretnénk, ha weboldalunk tudna. Csak ezt követően vegyük fel a kapcsolatot egy weblapszerkesztővel és kérjünk tőle egy időpontot, amikor személyesen is el tudjuk mondani a lejegyzetteket, meg tudjuk vitatni a részleteket és végül, de nem utolsó sorban megközelítő árajánlatot is kapunk!

14 Rendelési tudnivalók 2.2 Melyek az elkészítés szakaszai? Egy weblap elkészítése elég jól behatárolható lépések egymás utániságát jelenti: a. Konzultációs szakasz Ebben a stádiumban beszélik meg a felek a részleteket. Itt kell tisztázni, hogy a weblap miként fog kinézni, milyen formája lesz, milyen színkombinációt kell a programozó használjon. Továbbá azt is tisztázni kell, hogy a tartalma mi lesz, statikus-e vagy dinamikus, rendszeresen frissülő, szükség lesz-e adminisztrációs felületre vagy a frissítés a weblapszerkesztő további munkáját képezi majd. Egyeztetni kell azt is, hogy milyen beépített modulokat kíván a tulajdonos a lapján, hány nyelven legyen megtekinthető a weblap, stb. Az elkészítés határidejét és árát is ebben a szakaszban kell tisztázni. b. Kiegészítő szolgáltatások lefoglalása Érdemes a domain nevet ( és a tárhelyet időben lefoglalni. Ez megkönnyítheti a projekt folyamán fellépő időszakos beszámolók megmutatását, de mindezek ellenére ez a szakasz csúszhat hátrább a sorrendben. c. A design kivitelezésének szakasza A kezdeti, konzultációs szakaszban megbeszéltek alapján a weblapszerkesztő elkészíti a jövőbeli weblap külalakjának tervét, terveit. Ezt először csak egy képszerkesztő programban teszi, majd utólag, ha a kliens is meg van vele elégedve, megprogramozza. d. A háttérszerkezet felépítése Itt készül el a háttéradatbázis, amennyiben a projekt megköveteli. Ugyanakkor tartalommal is feltöltődik az oldal, megíródnak a beépített modulok, feltöltődnek a képek és videók.

15 Rendelési tudnivalók e. Tesztelési szakasz A weblapszerkesztő feltölti a valós szerverre a kész munkát, és elkezdődik a tesztelés. Ez azt jelenti, hogy pár külső személy, akár barátok is, néhányszor fellátogatnak az oldalra, navigálnak rajta és elmondják esetleges észrevételeiket. f. Átadási szakasz A weblap elkészült, a szerkesztő átnyújtja a kész munkát és megkapja érte a megbeszélt pénzösszeget. Miért fontos, hogy a konzultációs szakaszban minden részletet többször átgondolva, de annál magabiztosabban tisztázzunk? A konzultációs szakasz végéig semmi tettlegesség nem történik, csak beszélgetések, egyeztetések. Ha egy későbbi stádiumban szeretnénk változtatni egy bizonyos aspektusán az oldalnak (pl. más formai felépítés tetszik meg vagy rájövünk, hogy felhasználói fiók rendszert szeretnénk), akkor előfordulhat, hogy a weblapszerkesztő egészen vissza kell lépjen az első mozzanatokig, ami kárba veszett időt és pénzt jelent, mind számunka, mind a kivitelező számára egyaránt.

16 Rendelési tudnivalók 2.3 Kész van a weblapunk - hogyan tovább? Ebben a fázisban sem szabad karba tett kézzel hátra dőlni, és azt hinni, hogy ezzel megtettünk minden tőlünk telhetőt. A weblapunk reklámra szorul, melyet két fő ágon tehetünk meg: a. online b. offline. A. Online weblappromoválás A közösségi oldalak (social network) népszerűsége soha nem látott méreteket ölt. Nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy vállalkozásunk termékeit, szolgáltatásait, programjait eljuttassuk számtalan emberhez. Ugyanakkor léteznek rendszeresen látogatott szakmai fórumok, blogok, ahol reklámunk helye biztos látogatókra talál. Hírportálok, újságok, civil szervezetek honlapjai jó alternatívák arra, hogy reklámunkat elhelyezzék az oldalaikon. B. Offline (hagyományos) weblappromoválás Vállalkozásunk számtalan hagyományos, nyomtatott formában képes önreklámozásra. Névjegykártyáink már hordozhatják weblapunk címét. Támogathatunk olyan látogatott rendezvényeket, ahol cserébe a plakátokon, szórólapokon weblapunk címe szerepelni fog. A katalógusok, prospektusok, noteszek, bannerek mind-mind olyan eszközök, melyek tökéletesen megfelelnek weblapunk és ezáltal cégünk reklámozására. A lehetőségek nyilván ennél szélesebb skálán mozognak. Képzeletünk, kreativitásunk szab csak határt annak, hogy milyen eszközök segítségével reklámozzuk magunkat.

17 Rendelési tudnivalók 2.4 Nézettség, látogatottság, hatékonyság Nem is gondolnánk, hogy mennyi statisztikai adathoz tudunk hozzáférni weblapunkkal kapcsolatban. Egyedi látogatók száma, látogatások száma, megnézett oldalak száma, eltöltött idő honlapunkon, csak néhány olyan adat, mely hasznos feedback lehet számunkra. Ugyanakkor segíthet megítélni azt is, hogy még mennyi promoválásra van szükségünk, ahhoz hogy weblapunk elérje a kívánt nézettséget. Legyünk merészek, és fektessünk abba, hogy weblapunk egy népszerű oldal legyen. Egy gondosan elkészített weblap, nézettség nélkül nagyon keveset ér. Sajnos, a legtöbb weblaptulajdonos a weblapszerkesztőre neheztel, amiért honlapja nem elég látogatott, vagy nem kap elég pozitív visszajelzést(megrendelést, t) róla. Ajánlott havonta egyszer konzultálni weblapszerkesztőnkkel, kérni, hogy készítsen nézettségi diagramokat, statisztikákat, kimutatásokat, és ezek alapján kidolgozni olyan promoválási metódusokat, mely a végén egy látogatott honlapot eredményez.

18 Rendelési tudnivalók 2.5 Milyen hibák elkövetését kerüljük? Számtalan olyan weblapot találhatunk a piacon, amely több nyelven való megtekintést tesz lehetővé (pl. román, magyar, angol). Annak ellenére, hogy a főoldal általában elkészül több nyelven, már a tartalmi oldalak elmaradnak ettől a gyakorlattól, ami negatív benyomást kelthet még a hazai látogatók körében is, nem beszélve a külföldiekről. Ha nem tudjuk garantálni a teljes tartalom állandó fordítását, akkor gondolkodjunk el szükségszerűségén. A hiányos tartalom ugyancsak bizalmatlanságot kelt a látogatóban, ezért mindig figyeljünk oda arra, hogy weblapunk ne adjon utalást olyan tartalomra, ami nem szerepel az adatbázisunkban. Ha egy weblap tartalma nem frissül, idővel a látogatók elpártolnak az olvasásától, így nehéz lesz később újra odacsalogatni őket. Figyeljünk oda arra, hogy olvasóink mindig friss hírekhez, tartalomhoz, képekhez jussanak hozzá, ezáltal motiválva őket az újabb és újabb látogatásra. Lehetőleg próbáljuk úgy összeállítani a weblapunkat, hogy minimális interaktivitás legyen benne. A túlzottan passzív oldalak hamar untatják a látogatókat, hiszen ma már a weblapok többsége intenzíven tartja a kapcsolatot az olvasókkal. Ne essünk tévedésbe: a kizárólag Flash-ben (animációs program) elkészített weblapok lehet, hogy nagyon érdekesek vizuálisan, de ronthatják a felhasználói élményt!

19 III. Összefoglaló 3.1 Összefoglaló Az olvasottak alapján kijelenthetjük, hogy egy weblap elkészítése érdekében mind a megrendelő, mind a kivitelező sok időt és energiát kell befektessen, ámbár ha komoly stratégia mentén készül az illető weblap, akkor a hosszútávú hozama mindenkit elégedetté tesz. Sose hátráljunk meg a kihívásoktól! Mindig tartsuk szem előtt az újat, a modernet. Még lehet hagyományos módon üzletelni, de miért ne használjuk ki az online üzletelést is, ha lehetőség adódik rá? Keressük meg azt a weblapszerkesztőt, akivel úgy érezzük, hogy hosszú távon együtt tudunk dolgozni és közös munkánk gyümölcseként szerezzünk még több követőt, érdeklődőt, vásárlót!

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat!

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat! Honlapkészítés egyszerűen Tegyük tisztába a dolgokat! Az Internet beépült a mindennapjainkba A technikai fejlődésnek és a szélessávú Internet elterjedésének köszönhetően ma már weboldalak milliárdjai között

Részletesebben

minic studio Melinda Steel Weboldal kivitelezési árajánlat 2013.03.01.

minic studio Melinda Steel Weboldal kivitelezési árajánlat 2013.03.01. minic studio Melinda Steel Weboldal kivitelezési árajánlat 2013.03.01. Weboldal 1. Előkészítés 1.1. Anyaggyűjtés 1.2. Kutatás 2. Tervezés 3. Kivitelezés 3.1. Drótváz 3.2. Grafikus tervezés 3.3. Programozás

Részletesebben

szolgáltatás ismertető www.primerate.hu

szolgáltatás ismertető www.primerate.hu Szemkamera kutatás szolgáltatás ismertető Mi is az a szemkamera? A szemkamera egy vizuális eszköz, amely képes rögzíteni az emberi szem mozgását, miközben az hirdetéseket, prospektusokat, DM levelet, reklámújságot,

Részletesebben

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Responsive, dinamikus weboldal Alapcsomag tartalma Reszponzív, dinamikus weboldal Egyedi webdesign 1-5 menüpont

Részletesebben

Weboldal készítés kérdőív

Weboldal készítés kérdőív Weboldal készítés kérdőív Az alábbi kérdéseket a honlap készítés kezdő fázisában szoktam feltenni az ügyfeleimnek. A kérdőív rendeltetése: - hogy a legmegfelelőbb arculat kialakításához a lehető legtöbbet

Részletesebben

IV/8. sz. melléklet: Internetes megjelenés (vállalati portál) funkcionális specifikáció

IV/8. sz. melléklet: Internetes megjelenés (vállalati portál) funkcionális specifikáció IV/8. sz. melléklet: Internetes megjelenés (vállalati portál) funkcionális specifikáció 1. A követelménylista céljáról Jelen követelménylista (mint a GOP 2.2.1 / KMOP 1.2.5 pályázati útmutató melléklete)

Részletesebben

A válaszadók több, mint kilenctizede férfi. Forrás: Nowton Bt es gazdafelmérés, N 2019 =523 fő

A válaszadók több, mint kilenctizede férfi. Forrás: Nowton Bt es gazdafelmérés, N 2019 =523 fő Gazdafelmérés 2019 A válaszadók több, mint kilenctizede férfi 100 90 80 70 60 50 40 30 20 10 0 Férfi Nő A gazdák dominálnak a foglalkozást illetően A válaszadók negyede se nem gazda se nem vadász. A vadászok

Részletesebben

3 Filozófia A biológiai információ generációk közötti átadását az örökítőanyag biztosítja. A DNS szerkezete teremti meg az információ majdnem tökéletesen stabil tárolását, pontos megkettőződését és átadását.

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

E-Business Symposium - 2008.04.08. Az értékek mértéke. A magyarországi e-kereskedelem számokban. Kis Gergely. 2008 GKIeNET Kft.

E-Business Symposium - 2008.04.08. Az értékek mértéke. A magyarországi e-kereskedelem számokban. Kis Gergely. 2008 GKIeNET Kft. E-Business Symposium - 2008.04.08 Az értékek mértéke A magyarországi e-kereskedelem számokban Kis Gergely 2008 GKIeNET Kft. Az internet hozzáférés alakulása 2001-2007 (%) A 14 évesnél idısebb lakosság

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót szőtt a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? Van megoldás! A világ és a vevők megváltoztak. Önnek is változnia kell! Ezt

Részletesebben

A Mediaforce. A többit bízza ránk:

A Mediaforce. A többit bízza ránk: A Mediaforce Cégünk egyedi, testre szabott megoldásokat kínál vállalkozása fejlesztésére és marketingjének racionalizálására. A mindig túlterhelt vállalatvezetők válláról vesszük le a terhet integrált

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

1 Mit értünk cookie, böngésző helyi tárolás ("cookie és hasonló technológia") alatt?

1 Mit értünk cookie, böngésző helyi tárolás (cookie és hasonló technológia) alatt? Cookie-szabályzat Hatályos: 2018. május 25. Utoljára frissítve: 2018. március 23. A GfK Hungária askgfk.hu Online Access Panel teljesítése céljából a jelen Cookie-szabályzat alapján cookie-kat és hasonló

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

ÁRLISTA ONLINE ÜZLETI MEGJELENÉS ÉS KOMMUNIKÁCIÓ. ÉRVÉNYES : től visszavonásig

ÁRLISTA ONLINE ÜZLETI MEGJELENÉS ÉS KOMMUNIKÁCIÓ. ÉRVÉNYES : től visszavonásig ÁRLISTA ONLINE ÜZLETI MEGJELENÉS ÉS KOMMUNIKÁCIÓ ÉRVÉNYES : 2016.01.01-től visszavonásig SZOLGÁLTATÁSAINK TERMÉK ÉS SZOLGÁLTATÁS MANAGEMENT TÁJÉKOZTATÓ WEBOLDAL ÉS WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS DOMAIN NÉV REGISZTRÁCIÓ

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2013.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) Adószám: 12397202-2-42 Cégjegyzékszám: 01-09-7079 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást

Részletesebben

Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége?

Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége? Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége? Íme 7+1 szempont, amelyet ne hagyjon figyelmen kívül a választás előtt 1. Kezelhetőség

Részletesebben

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20.

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. Projekt rövid leírása Weboldal és shop magyar nyelven, szűk termékkínálattal, célzott marketinggel. A romániai piac

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

GRAFIKAI DESIGN ÁRAK

GRAFIKAI DESIGN ÁRAK GRAFIKAI DESIGN ÁRAK A folyamat A kifinomult és igényes design szakértelemre vall. Manapság az egyre magasabb szintű és színvonalú grafikai tervezés az igény. Nem véletlen: a brand az a felület, amellyel

Részletesebben

BUSINESS GAINER CSOMAGAJÁNLAT SZEMÉLYI EDZŐK, WEBSHOPOK SZÁMÁRA

BUSINESS GAINER CSOMAGAJÁNLAT SZEMÉLYI EDZŐK, WEBSHOPOK SZÁMÁRA BUSINESS GAINER SZEMÉLYI EDZŐK, KONDITEREMEK ÉS WEBSHOPOK SZÁMÁRA Ha egy sikeres vállalkozást szeretnél, több klienssel, több bevétellel és szabadidővel, akkor jó helyen jársz. A megoldásainkkal ezek elérhetővé

Részletesebben

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a 365 365 A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a tökéletesre való törekvésünket: Legyen a partnerünk,

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2012.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást vevőink elégedettsége élvez így próbálunk

Részletesebben

Brandtrend.hu médiaajánlat

Brandtrend.hu médiaajánlat Brandtrend.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Brandtrend.hu bemutatkozás 3 A Brandtrend.hu tartalmi elemei 4 A Brandtrend.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Média ajánlat. Éljen az online marketing előnyeivel, hirdesse cégét a VIRM rendszerében! Mit jelent emellett egy online hirdetés?

Média ajánlat. Éljen az online marketing előnyeivel, hirdesse cégét a VIRM rendszerében! Mit jelent emellett egy online hirdetés? Az üzletben két funkció létezik: a marketing és az innováció. (Milan Kundera) Média ajánlat (Érvényes: 2015. 04. 27-től visszavonásig) A VIRM - http://virm.hu oldalán történő hirdetési megjelenések révén

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- A KiallitasAjanlo.hu programajánló weboldal szolgáltatásai Érvényes 2013.09.01-től visszavonásig Szolgáltatásaink a weboldal látogatóinak ingyenes Kiállítás- és programlista fókuszál, de megtalálhatók

Részletesebben

3. Milyen lehetőséget nyújtunk?

3. Milyen lehetőséget nyújtunk? 3. Milyen lehetőséget nyújtunk? Banner megjelenés 468x60 800x60 120x240 Igényszerinti méret E-mail Direkt Marketing Levél végi reklámszöveg Levél minden felhasználónak TVNBigFile banner TVNPixelek TVNGames

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA MÉDIAAJÁNLAT 2017 I. BEMUTATKOZUNK A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A cégcsoportba tartozó Libri és Bookline márkák egyaránt meghatározó szereplői a hazai

Részletesebben

A 10 leggyakrabban használt marketing eszköz a kisvállalatok körében. 1. Saját honlap. 2. Facebook céges oldal. 3. , saját listára

A 10 leggyakrabban használt marketing eszköz a kisvállalatok körében. 1. Saját honlap. 2. Facebook céges oldal. 3.  , saját listára A honlap, a céges Facebook oldal és az email voltak a kisvállalkozások kedvenc marketing eszközei 2015-ben. A Facebook az első tíz helyből hármat szerzett meg, míg a Google AdWords csak a nyolcadik lett.

Részletesebben

Panasza van? A Fogyasztóvédelmi Tanács segíthet

Panasza van? A Fogyasztóvédelmi Tanács segíthet Panasza van? A Fogyasztóvédelmi Tanács segíthet Panasza a továbbiak egyikkével kapcsolatos: autóbusz, vonat, repülőgép, komp, áramszolgáltató, gáz, szén vagy vízszolgáltató? Ha már kapcsolatba lépett az

Részletesebben

Szponzorációs ajánlat

Szponzorációs ajánlat REevolutio Regionális Fejlesztési Konferencia és Kerekasztal Román-magyar területi együttműködések a gazdaságfejlesztés szolgálatában Szponzorációs ajánlat Debreceni konferencia 2009. június 3. Megjelenési

Részletesebben

Kutatás a év közötti magyar lakosság körében. Megrendelő: Café PR

Kutatás a év közötti magyar lakosság körében. Megrendelő: Café PR Kutatás a 14-49 év közötti magyar lakosság körében Megrendelő: Café PR Tinédzserek médiahasználata (korábbi Pulzus-kutatás reprezentatív eredménye) TINIK ÉS AZ INTERNET 36% okostelefonfüggőnek tartja magát

Részletesebben

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA MÉDIAAJÁNLAT 2019 I. BEMUTATKOZUNK A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A cégcsoportba tartozó Libri és Bookline márkák egyaránt meghatározó szereplői a hazai

Részletesebben

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27.

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. Budapest, 2014. január 27. ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. 1. Mi a www.tetalap.hu címen elérhető

Részletesebben

Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum

Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum Médiaajánlat Villanyszerelő Szakmai Fórum http://villanyszerelo.forum.hu 2013 A Villanyszerelő Szakmai Fórum küldetése a magyarországi villamos szakemberek összefogása, annak érdekében, hogy szakmai párbeszédet

Részletesebben

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012 Beküldendő e-mailen, postai úton, vagy faxon! Kiállítás megnevezése: Pavilon/Standszám: Ügyintéző: Elérhetősége: Kiállító neve: MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 01 Megrendeljük az alábbi szolgáltatásokat:

Részletesebben

Internet alkamazások Készítette: Methos L. Müller Készült: 2010

Internet alkamazások Készítette: Methos L. Müller Készült: 2010 Internet alkamazások Készítette: Methos L. Müller Készült: 2010 Tartalomjegyzék - Tartalomkezelő rendszerek Miért jó a CMS alapú website? CMS rendszerek - Mi szükséges ezen CMS-ekhez? - Információ építészet

Részletesebben

OSINT. Avagy az internet egy hacker szemszögéből

OSINT. Avagy az internet egy hacker szemszögéből OSINT Avagy az internet egy hacker szemszögéből Nyílt Forrású Információszerzés OSINT - Open Source Intelligence Definíció: minden egyén számára nyilvánosan, legális eszközökkel megszerezhető, vagy korlátozott

Részletesebben

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap Vajda Éva Keresőoptimalizált üzleti honlap Hagyományos és keresőmarketing Hagyományos marketing Csoportképzésen alapul Passzív befogadás Magas belépési korlát Konverzió alig mérhető Keresőmarketing Egyéni

Részletesebben

epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés március 1.

epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés március 1. epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés 2009. március 1. A www.epiteszforum.hu naponta új hírekkel jelentkező építészeti napilap, amely a hasznos szakmai és közéleti információk mellett beszámol a legfontosabb

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

Mit? Online tortarendelés

Mit? Online tortarendelés Mit? Online tortarendelés Miért lesz más/jobb, mint a hasonló oldalak? Grafikus felületen mindenki saját maga tervezheti meg a torta felületét, éjjel-nappal van kiszállítás Kinek? Egyszerűbb kezeléssel

Részletesebben

ÁRLISTA SZÖVEGÍRÁSHOZ

ÁRLISTA SZÖVEGÍRÁSHOZ ÁRLISTA SZÖVEGÍRÁSHOZ http://kreativkontroll.hu. Érvényes: 2012. augusztus 1-jétől visszavonásig HOGYAN KÉPEZZÜK ÁRAINKAT? Mivel a szövegírás minden esetben más, ezért az adott projectekhez igazítjuk árainkat.

Részletesebben

Újradefiniált kereskedelem

Újradefiniált kereskedelem Újradefiniált kereskedelem Magyar Termék Google rendezvény 2017. 03.06. Az előadást és az összefoglalót készítette: Csukás Zsuzsanna FMCG szakértő zsuzsanna.csukas@applause.hu Az előadás tartalma Általános

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071 Hévíz.hu médiaajánlat 2016 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai

Részletesebben

Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt)

Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt) Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt) És tudd meg, hogyan kerülheted el mindet! vaszonkepszalon.hu Ebben a kis doksiban igyekeztünk összegyűjteni neked azokat a buktatókat,

Részletesebben

10 állítás a gyerekek internethasználatáról

10 állítás a gyerekek internethasználatáról Ságvári Bence Helyünk a világban 10 állítás a gyerekek internethasználatáról 0 Pillantás Európára alacsony használat, alacsony kockázat alacsony használat, közepes kockázat magas használat, közepes kockázat

Részletesebben

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer Legyen az Ön cégének is! Egyedi megjelenés, melyet az Ön igényeire alakítunk! Számítástechnikai webáruház és katalógus rendszer számítástechnikai viszonteladóknak.

Részletesebben

Hogyan fogalmazzuk meg egyszerűen, egyértelműen a programozóknak, hogy milyen lekérdezésre, kimutatásra, jelentésre van szükségünk?

Hogyan fogalmazzuk meg egyszerűen, egyértelműen a programozóknak, hogy milyen lekérdezésre, kimutatásra, jelentésre van szükségünk? Hogyan fogalmazzuk meg egyszerűen, egyértelműen a programozóknak, hogy milyen lekérdezésre, kimutatásra, jelentésre van szükségünk? Nem szükséges informatikusnak lennünk, vagy mélységében átlátnunk az

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

FIGYELEMFELKELTŐ HIRDETÉS BANNERES KAMPÁNY TÖBB REKLÁMHÁLÓZATBAN

FIGYELEMFELKELTŐ HIRDETÉS BANNERES KAMPÁNY TÖBB REKLÁMHÁLÓZATBAN FIGYELEMFELKELTŐ HIRDETÉS BANNERES KAMPÁNY TÖBB REKLÁMHÁLÓZATBAN A sikeres kampányok tervezésében az internet a médiamix mára már kihagyhatatlan elemévé vált. A jóváhagyott költésgvetések tervezéséhez

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2018

Nagy Webáruház Felmérés 2018 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2018 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést, ezúttal már a ShopRenter támogatásával. A kutatás keretében 894

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

A kiemelt részek a leggyakrabban kért anyagok. Az árba nincsen belekalkulálva jogdíjas anyagok pl.: stock fotók, vagy 3d-s modellek

A kiemelt részek a leggyakrabban kért anyagok. Az árba nincsen belekalkulálva jogdíjas anyagok pl.: stock fotók, vagy 3d-s modellek Tartalomjegyzék Árajánlataink visszavonásig érvényesek!...1 Nyomdakész grafikai tervezés árlista...2 Szórólapok:...2 Szórólapok hozott anyagból kép, szöveg a megrendelő által biztosítva:...2 Szórólapok

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató

Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató Minimális követelmények a K&H távbankár híradó megtekintéséhez Adobe Flash lejátszó Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval vagy túlzottan

Részletesebben

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN A SZERZŐI KÖNYVKIADÁS FORRADALMA II. Évad, 2. Szám, 2015. 07. A HÓDÍTÓ ÍR Egy kis whisky-történelem A TŐZSDEI ROBOT Barát vagy ellenség? INGYENES TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLET MÁSKÉPP SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

Részletesebben

Üzletszabályzat. Bevezető rendelkezések. Árak. Módosítva: 2015.04.17.

Üzletszabályzat. Bevezető rendelkezések. Árak. Módosítva: 2015.04.17. Üzletszabályzat Módosítva: 2015.04.17. Bevezető rendelkezések Az alábbiakban leírt szerződési feltételek a Speed Bike Korlátolt Felelősségű Társaság, mint elektronikus kereskedelmi szolgáltatást nyújtó

Részletesebben

Általános tájékoztató szolgáltatások megrendeléséhez

Általános tájékoztató szolgáltatások megrendeléséhez Rólunk A dinamikusan fejlődő digitális könyvpiac egyre növekvő kulturális és gazdasági jelentősségre tesz szert. Az Egora Kiadó Kft. fő célkitűzése, hogy a hazai ügyfelek számára hatékony és elérhető megoldásokat

Részletesebben

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Kik is vagyunk? A célzott webes megoldások ügynöksége! Az e-kereskedelemről Adatok: A GKIeNET 2700 magyarországi legális webshopot

Részletesebben

A Baptifon elégedettségi felmérés 2014. Az eredmények elemzése Bálint Benjámin, 2015. február 15.

A Baptifon elégedettségi felmérés 2014. Az eredmények elemzése Bálint Benjámin, 2015. február 15. A Baptifon elégedettségi felmérés 2014 Az eredmények elemzése Bálint Benjámin, 2015. február 15. Áttekintés Ez a Baptifon flotta első ügyfél elégedettségi felmérése Kitöltési időszak: 2014. december 2015.

Részletesebben

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért.  A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai Szolgáltatások a sikeres német-magyar üzletekért A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai www.duihk.hu Kivonat a DUIHK szolgáltatási katalógusából * * a hivatkozások a teljes katalógusra

Részletesebben

Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál

Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál Mecséri Ildikó kereskedelmi és minőségirányítási vezető ebolt Kft Minőségirányítás Kinek hasznos a minőségirányítás? Egy bizonyos méret felett fontos A nagy

Részletesebben

ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén

ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén 1. A 18/2005. IHM rendelet melléklete alapján össze kell állítani a közérdekű adatokat 2. Az elkészített dokumentumok feltöltése a központi honlapra:

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

Online misszió lehetőségei Drupal [+ Google]

Online misszió lehetőségei Drupal [+ Google] Online misszió lehetőségei Drupal [+ Google] Hirdesd az evangéliumot, állj vele elő, akár alkalmas, akár alkalmatlan! (2Tim 4,2) Nagy Gusztáv Jézus Krisztus képviselője férj négy gyermekes családapa tanszéki

Részletesebben

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Szerezzen JOBB ügyfeleket! Válasszon olyan beszállítót, aki vevőket is küld a termékei mellé! Mit vár el egy Beszállító a marketing támogatás mellé? A komoly beszállítók,

Részletesebben

Megjelenés: hetente péntek. Anyagleadás: hetente kedd 16.00

Megjelenés: hetente péntek. Anyagleadás: hetente kedd 16.00 A nyíregyházi önkormányzat hetilapja, a XXI. évfolyamát élô Nyíregyházi Napló a rendszeresen végzett közvélemény-kutatások szerint a lakosság elsô számú információs forrása: a megyeszékhelyen élôk leginkább

Részletesebben

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000

Felület 2/1 392x248 430x280 440x290 1 870 000 Borító IV. 215x280 220x290 1 460 000 Borító III. 215x280 220x290 1 210 000 az Autó Az autóslap Az Autó címû havilap olvasói számára továbbra is elsôdleges és meghatározó hírforrást kínál az autók és az autózás világának széles rétegeket érintô kérdéseiben. Hiteles, naprakész

Részletesebben

Dombóvár Város Arculati Kézikönyve

Dombóvár Város Arculati Kézikönyve Dombóvár Város Arculati Kézikönyve tartalomjegyzék 1. Általános koncepció 4. Elektronikus eszközök 4.1 Honlap 2. Alapvető arculati elemek 4.2 Hírlevél 2.1 Logó kinézet 2.2 Logó szerkezet 2.3 Logó színek

Részletesebben

VÁRÓTERMI KUTATÁS Kutatási jelentés az IDS Medical részére

VÁRÓTERMI KUTATÁS Kutatási jelentés az IDS Medical részére VÁRÓTERMI KUTATÁS Kutatási jelentés az IDS Medical részére 1 A váróteremben töltött idő A legutóbbi várótermi látogatás tapasztalatai % Plakátok 9% Reklámanyagok olvasása Szórólapok 44% 9% 44% Elolvasta

Részletesebben

JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.)

JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.) JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.) A Jootthon nem csupán egy hirdetési- nyilvántartási portál, Jootthon egy olyan közösség, amelynek tagjai folyamatosan oszthatnak

Részletesebben

Dr. Szűts Zoltán Facebook a felsőoktatásban?

Dr. Szűts Zoltán Facebook a felsőoktatásban? Dr. Szűts Zoltán Facebook a felsőoktatásban? A tudásgyárak technológiaváltása és humánstratégiája a felsőoktatás kihívásai a XXI. században A tanulási-tanítási környezetről folytatott vitákba, és a felsőoktatásról

Részletesebben

Laptopkonyha.hu médiaajánlat

Laptopkonyha.hu médiaajánlat Laptopkonyha.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Laptopkonyha.hu bemutatkozás 3 Laptopkonyha.hu tartalmi elemei 4 A Laptopkonyha.hu strukturális felépítése

Részletesebben

A. Webes metaadat szerkesztő

A. Webes metaadat szerkesztő ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén 1. A 18/2005. IHM rendelet melléklete alapján össze kell állítani a közérdekű adatokat 2. Az elkészített dokumentumok feltöltése a központi honlapra:

Részletesebben

Ne csak lıj, célozz is!

Ne csak lıj, célozz is! Ne csak lıj, célozz is! Manapság egymást érik a különbözı cikkek és tanulmányok a válságkezeléssel kapcsolatosan. Én igazán akkor beszélek válságról, ha az a saját fejünkben/lelkünkben is kialakul. Mindaddig

Részletesebben

Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető

Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető Ötlet Mit? (pl. online tortarendelés) Miért lesz más/jobb, mint a hasonló oldalak? (pl. egy grafikus felületen mindenki saját maga tervezheti

Részletesebben

Testreszabott online kommunikációs megoldások

Testreszabott online kommunikációs megoldások Testreszabott online kommunikációs megoldások A PROFESSION SZÁMOKBAN NÉZD EZT A RENGETEG SZÁMOT AMIÉRT VÉRT IZZADTUNK Amíg nem számszerűsítjük, a hatékonyság is csak egy jól csengő ígéret. Percenként történik

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A weboldalakat, más néven honlapokat azért készítik, hogy egy személyt, vagy szervezetet, például egy alapítványt, megtaláljanak

Részletesebben

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket?

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Gergely Gábor online marketing tréner Simon László részére Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Itt a megoldás ami... egyszerűen használható,

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató KépzésTér A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb állás és képzésvására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal)

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal) BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

Live Info Network. egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon

Live Info Network. egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon Live Info Network egy új hirdetési lehetőség a magyar internetes piacon cégadatok A Live Info 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy különböző eseményekről szolgáltasson élő közvetítést és online videókat.

Részletesebben

Bemutató anyag. Flash dinamikus weboldal adminisztrációs felület. Flash-Com Számítástechnikai Kft. 2012. Minden jog fenntartva!

Bemutató anyag. Flash dinamikus weboldal adminisztrációs felület. Flash-Com Számítástechnikai Kft. 2012. Minden jog fenntartva! Bemutató anyag Flash dinamikus weboldal adminisztrációs felület Flash-Com Számítástechnikai Kft. 2012. Minden jog fenntartva! Testreszabott weboldalhoz egyéni adminisztrációs felület Mivel minden igény

Részletesebben

Tisztelt Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság!

Tisztelt Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság! Tisztelt Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság! Élve az Médiatanács által elfogadott és február 1-től 45 napon át érvényben lévő javaslattételi lehetőséggel, az alábbiakban összefoglaljuk a Közszolgálati

Részletesebben

Bevezetés: Mi a CRM? A tervezési fázis helye és szerepe a CRM implementációs projektekben Jógyakorlatok: mire figyeljünk a CRM tervezés közben.

Bevezetés: Mi a CRM? A tervezési fázis helye és szerepe a CRM implementációs projektekben Jógyakorlatok: mire figyeljünk a CRM tervezés közben. Mire figyeljünk a CRM rendszerek tervezésekor? Gyakorlati tapasztalatok Komáromi András Bevezetés: Mi a CRM? A tervezési fázis helye és szerepe Miért fontos a tervezési fázis? A tervezési fázis helye és

Részletesebben

Alkalmazások fejlesztése A D O K U M E N T Á C I Ó F E L É P Í T É S E

Alkalmazások fejlesztése A D O K U M E N T Á C I Ó F E L É P Í T É S E Alkalmazások fejlesztése A D O K U M E N T Á C I Ó F E L É P Í T É S E Követelmény A beadandó dokumentációját a Keszthelyi Zsolt honlapján található pdf alapján kell elkészíteni http://people.inf.elte.hu/keszthelyi/alkalmazasok_fejlesztese

Részletesebben

Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért. Készülékfüggetlen megjelnítés. Szeretne a Google találati lista elején állni?

Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért. Készülékfüggetlen megjelnítés. Szeretne a Google találati lista elején állni? Szolgáltatásaink Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért Készülékfüggetlen megjelnítés. Google AdWords fizetős hirdetések Szeretne a Google találati lista elején állni? Arculattervezés az egységes

Részletesebben

Nem minden könyvtáros grafikus, nem minden grafikus könyvtáros avagy annak (is) kell(ene) lennünk?

Nem minden könyvtáros grafikus, nem minden grafikus könyvtáros avagy annak (is) kell(ene) lennünk? K2 továbbképzési sorozat Könyvtári Intézet 2019. március 19. Nem minden könyvtáros grafikus, nem minden grafikus könyvtáros avagy annak (is) kell(ene) lennünk? Sümeginé Lehotai Edit edit.lehotai @ek.szte.hu

Részletesebben

A Csakfoci.hu, Magyarország vezető online futball magazinja

A Csakfoci.hu, Magyarország vezető online futball magazinja Média ajánlat www.csakfoci.hu A Csakfoci.hu, Magyarország vezető online futball magazinja A Gmedia online sales house- ról: Az Gmedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 2008- ban alakult, magyar tulajdonban

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2017

Nagy Webáruház Felmérés 2017 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2017 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 887 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tartalomjegyzék KÖZÖSSÉGI MEGOSZTÁS - 2 - MIÉRT HASZNOS? - 2 - A JÓ SHARE GOMB ISMERTETŐ JELEI - 3 - MEGOSZTÁSI

Részletesebben

HELYES módosítható, olvashatóság. Válasz Felhasználói élmény, stílusos, egyéni megjelenés HIBAS

HELYES módosítható, olvashatóság. Válasz Felhasználói élmény, stílusos, egyéni megjelenés HIBAS Jelölje be azt a sort, amelyben kizárólag a weboldalakkal szemben támasztott alapkövetelmények szerepelnek. Értékes információtartalom, olvashatóság, vonzó és igényes megjelenés. Olvashatóság, felhasználói

Részletesebben