aonang.hu prospektus Túrák, programok, látványosságok Ao Nang és Krabi környékén. Minden, amit érdemes megnézni!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "aonang.hu prospektus Túrák, programok, látványosságok Ao Nang és Krabi környékén. Minden, amit érdemes megnézni!"

Átírás

1 aonang.hu prospektus Túrák, programok, látványosságok Ao Nang és Krabi környékén. Minden, amit érdemes megnézni!

2 Krabi tartomány Thaiföld déli tartományainak egyike, mely csodálatos természeti adottságaival csalogatja az ide látogató turistákat. A helyi törvények értelmében tiltottak a zajos vizisportok mint pl. a jet-ski - és szintén nem engedélyezett a napágyak és napernyők bérbeadása a tengerpatokon, ezáltal Phukettel és Samuival ellentétben - a zsúfolt tömegturizmus elkerülte Krabit. Természetesen itt is megtalálhatóak a különféle éttermek és bárok, de csak korlátozott számban és a főutcától 10 percrnyire már a dzsungelben vagy egy teljesen kihalt partszakaszon találjuk magunkat. 154 kisebb-nagyobb sziget tartozik Krabihoz, pl. Phi Phi vagy Lanta, hogy csak a legismertebbeket említsük. De számos lakatlan szigetre is ellátogathatunk, melyek némelyike már pár perc hajókázással elérhető. Krabi leggyorsabban repülővel közelíthető meg. Nemzetközi reptere kicsi, de mégsem zsúfolt, a repülőkre történő feljutás gyors. Egy órás repülőútra van Bangkoktól vagy Kuala Lumpurtól, de közvetlen járat üzemel Szingapúrba és Koh Samuira is. Ezen kívül busszal, vonattal és menetrendszerint közlekedő hajóval is megközelíthető, akár az éjszakai járatokkal is. Az ebben a prospektusban ajánlott csoportos túrák tartalmazzák a transzfert a szállásról és vissza, ivóvizet, esetenként kávét és gyülölcsöket, igény szerint védőfelszerelést és természetesen a biztosítást, hajótúrák a búvármaszkot is. Az egész napos programokon ebédet is kínálnak. Csak kipróbált, megbízható utaztatókat ajánlok, akik minden esetben biztosítanak angol nyelvű idegenvezetőt is. Ez a prospektus 2 év munkájának gyümölcse, azzal a hiánypótló céllal jött létre, hogy bemutassa ezt a gyönyörű tartományt. Érdemes kinyomtatni és elvinni az utazásra, mert még angolul se találni ilyen részletes ismertetőt Krabiról. Kellemes időtöltést és sok szép élményt kíván: Cooper, Anti és Dorina az aonang.hu csapata.

3 Szervezett csoportos túrák 4 sziget túra Egész napos hajótúra Ao Nang közelében lévő gyönyörű szigetekre. (Poda, Chicken, Tup Islands, Phranang Cave). Phi Phi szigetek túra Egész napos hajótúra Phi Phi Don és Phi Phi Ley szigetek legszebb öbleibe, partjaira. (Bamboo Island, Lohsamah Bay, Maya Bay, Pileh Bay, Phi Phi Don, Monkey Beach, Viking Cave, Hin Klang). 5 sziget (Hong Island) túra Egész napos hajótúra Hong Island és a környékén lévő szigetekre kajakozási lehetőséggel. (Daeng Island, Hong Beach, Hong Lagoon, Pakbia Island, Lading Island). Naplemente túra Délután fut ki a hajó a kikötőből ami megátogatja az Ao Nang környéki kis szigeteket, grill vacsorát kínál és közben páratlan naplementét ígér az egyik lakatlan szigeten, ahol búvárkodni is lehet. Búvárkodás Az Andamán tenger paradicsom a készülékes búvároknak, számos világhírű merülőhely található itt. A még nem képzett búvárok elvégezhetik a kezdő tanfolyamot vagy akár vizsga nélkül is kipróbálhatják a merülést. Vitorlázás Lehetőség van hosszabb-rövidebb vitorlás túrákra Ao Nang vagy akár Phi Phi környékén privát vagy csoportos túrák keretén belül. Kisebb csoportok, de akár 50 fős társaságok is bérelhetnek vitorlást személyzettel együtt.

4 Krabi folyótorkolat, mangróve erdő 1-2 órás csónakázás a Krabi folyó torkolatánál, ahol a mangróve erdő páratlan élővilágnak és a helyi őslakosoknak ad otthont. Booze cruise Egész napos buli túra az Ao Nang közelében lévő szigetekre (Poda, Chicken, Tup Islands, Phranang Cave) kicsit másképp, hisz később indulunk, mint a legtöbb hajó és csak sötétedés után érkezünk vissza. A túra különlegessége a korlátlan alkohol fogyasztás a hajón! Vacsora egy lakatlan szigeten Felejthetetlen romantikus vacsora 2 (vagy akár több) fő részére a lakatlan Tup Island homokján, ahova naplemente előtt érkezik a hajónk és ahol már behűtve vár a pezsgő és a bor, az előzetesen egyeztetett vacsora pedig már tálalásra kész. Különleges alkalmak méltó megünneplésére ajánlott. Kajakozás Számtalan lehetőséget nyújt Krabi a kajakozni vágyóknak. Fél vagy akár egész napos kajakozásra is van lehetőség egy közeli sziget körül és a belsejében található mangróve erdőben, de szinte bármelyik parton lehet bérelni kajakot akár csak egy órára is. Elefánt túra Az egyik legnagyszerűbb lehetőség elefántháton felfedezni a környéket és megfigyelni az itt élő állatokat természetes környezetükben. Maya Bay kemping Kempingezés a Phi Phi Ley szigeten lévő Maya öbölben, A part című film forgatási helyszínén. Délutáni érkezés mire a turisták már hazamennek. Búvárkodás, focizás, kajakozás után jöhet a sütögetés, majd 1-2 ital közben ismerkedés, zenélés és az éjszakai fürdőzés a biolumineszcens élőlényekkel, amik világítanak körülöttünk a sötét vízben. Ébredés után kiadós reggeli, majd hazafelé a nevezetesebb öblök végiglátogatása.

5 Sziklamászás Krabi a világ egyik leghíresebb sziklamászó paradicsoma. A teljesen kezdőtől a profi mászóig mindenki megtalálja a maga mészkő szikláját, melynek tetejéről az egész környéket belátni. A szervezők a mászáshoz szükséges cipőt, beülőt, köteleket, biztosító embert, krétát is biztosítanak. A teljesen kezdőket profi oktatásban részesítik. Deep water soloing Ez egy speciális sziklamászási technika, ahol is a vízből kiemelkedő függőleges sziklákra kell felmászni kötél használata nélkül. De mivel alattunk csak a mély víz van, így bármilyen magasságból visszaugorhatunk. Mélytengeri horgászat Annak, aki szereti a kihívásokat és a nagyvadra megy. Fél és egész napos hajóstúra, ahol célpont a hatalmas kardhal és társai. Lovaglás Krabi természeti szépségeit csodás tengerpartját be lehet járni lóháton is. A túravezető természetesen a lovas igényeihez és képzettségi szintjéhez igazítja a túra útvonalát. A biztonság mindig a legelső szempont. Gyerekek pónilovat is megülhetnek, a még tapasztalat nélküliek pedig leckéket vehetnek. Mountain bike túra Kerékpár napi bérlésére is van lehetőség, de a helyi vezető által vezetett kerékpár túrák alkalmával olyan helyekre is eljuthatunk, ahova más közlekedési eszközzel soha.

6 Vadvízi evezés Phang Nga tartomány egyik sebesvizű folyóján lehet választani az 5 és 9 km-es távok között. Négyszemélyes hajókban, hajónként 2 vezetővel és minden szükséges biztonsági felszereléssel (mentőmellény, sisak). A kristály tiszta víz csak thai viszonylatban hideg, 20 fok körüli. Quadozás Ez a program is Phang Nga tartomány csodálatos hegyvidéki terepeit mutatja be csak a szárazföldön. Tapasztalt vezetőt követve hegynek fel, dombnak le, folyómederben és vízesések alatt mindig a képességeknek megfelelő, de kihívást jelentő útvonalakon fedezhetjük fel a környéket. A védőfelszerelést és a technikai eligazítást is tartalmazza a program. James Bond szikla túra Egész napos túra az 1965-ös James Bond film forgatási helyszínéül szolgáló érdekes formájú sziget (Koh Tapu) és az útközbe eső egyéb érdekességek (Phang Nga öböl, ebéd az úszó faluban, Monkey cave, mangróve erdő, vízesés) megismerésére. Főzőtanfolyam A thai konyha legkedveltebb fogásait tanítják meg az összetevők bemutatásátók kezdve a mesterfogásokig, hogy hazautazás után otthon is tálalni tudjuk ezeket az ínycsiklandó ételeket. Látványosságok Krabi tartományban Tiger Cave Temple Egy valaha tigrisek által lakott barlang köré épített templom komplexum, valamint egy lélegzetelállító panorámát biztosító mészkő szikla tetején álló Buddha szobor, ahova a kihívást jelentő 1,256 lépcsőfok leküzdése után lehet feljutni.

7 Emerald Pool Azaz a smaragd medence, amely a nevét a közeli forrásból származó víz színéről kapta. A dzsungel közepén található öko-turista célpont nem csak a fürdőzőknek nagy élmény, hanem a természetkedvelő túrázóknak is. Hot Springs Forróvízű forrás az erdő közepén lévő nemzeti parkban, ahol a thermál víz a természetesen kialakult kádakon keresztül ömlik a folyóba. Khao Phanom Bencha nemzeti park Krabi leghíresebb nemzeti parkja ahol számtalan vízesés és megannyi egzotikus élőlény található. Lehetőség van fél vagy akár több napos túrákra is. Éjszaka sátrakban vagy bungalókban lehet megpihenni. Egyik leghíresebb látványossága a Huay Toh vízesés, ami csak 500 méterre van a nemzeti park bejáratától. Krabi éjszakai piac A minden hétvégén nyitvatartó éjszakai piac a helyi ételek és gyümölcsök legnagyobb választékát nyújtja és mindezt nagyon olcsón. Itt aztán végigkóstolhatjuk a sokszor teljesen ismeretlen finomságokat és különböző ajándéktárgyakat is vásárolhatunk. Nyitva péntek, szombat és vasárnap este. Gastropod fossil beach Az egyik legősibb, 75 millió éves megkövesedett kagyló lelőhely. Csak két másik hasonló hely található a Földön. Apálykor érdemes meglátogatni, mert csak ekkor bukkan elő a tengerből. Fish Farm Hatalmas szadabtéri medencében és több kisebb akváriumban tekinthetjük meg Thaiföld vízalatti élőlényeit az apró csikóhaltól kezdve a fenséges leopárd cápáig.

8 Natin Spicy Garden A holland nyugdíjas patikus célja, hogy megismertesse az emberekkel az egzotikus fűszerek, gyümölcsök eredetét, fejlődését, felhasználási módjait. Személyesen vezeti körbe a vendégeit, hogy megmutassa nekik, hogy néz ki a chili, vanília, kakaó, kávé, rambután, kesudió, bors, szezám, gyömbér, kurkuma és még sok-sok más érdekes növény. Kobra show, majom iskola A show keretén belül több kígyófajt is megmerhetünk és megtapinthatunk, közte a méltán híres/hírhedt királykobrát. Ebből itt található Thaiföldön a legnagyobb, közel 6 méteres! A kígyók után a majmok is megmutatják, mit tanultak az iskolában. Bébi elefánt show Pár tonnás kölyök elefántok mutatják be tudásukat a közönségnek. Railay beach lagúna Az egyik szikla gyomrában lévő fantasztikusan szép lagúnához olykor gyökerekbe, kifeszített kötelekbe kapaszkodva kell feljutni a szikla tetejére, hogy megcsodálhassuk a lélegzetelállító kilátást. Majd innen még meredekebb úton leereszkedünk a szikla gyomrába, ahol egy fürdésre is alkalmas lagúna jutalmazza meg azokat, akik végigküzdötték magukat a néha embertpróbáló útvonalon. Cipő, ivóvíz és kamera nélkül ne induljunk el! Horgászat Krabi környékén több természetes és mesterséges horgásztó is található, valamint a folyótorkolatoknál is jó lehetőség van kifogni a vacsorát. Fish spa Az édesvízi doktorhal sokféle bőrproblémára nyújt megoldást. Egy kis doktorhalakkal teli akváriumba kell helyezni a lábunkat pár percre, ahol a halak lecsipegetik az ember lábáról a beteg, elhalt hámréteget.

9 Sportolási lehetőségek Jóga, reiki Go-kartozás Bungee jumping Golf Személyi edzés (TRX edzések, kötéledzés) Thai box Lőpálya Egyéb túra célpontok Tup Kaek Hang Nak hegyi túra Sra Kaew barlang Wat Tum Sang Phet Than Bokkhorani nemzeti park Bővebb információ ben vagy a helyszínen.

10 Szolgáltatások Szállásfoglalás A hátizsákos moteltől a tengerparti kunyhóig, az ötcsillagos szállodán át a hegytetőn lévő medencés luxusvilláig. Autó, motor bérlés Robogó, chopper, cross motor, személyautó vagy terepjáró bérlés. Transzfer intézés Bárhonnan-bárhova-bármivel: busz, minibusz, hajó, vonat, tuk-tuk és ezek kombinációja. Taxi, minibusz rendelés Megbízható, angolul beszélő sofőr, garantált minőség, fix ár. Személyre szabott program összeállítása A személyes igényeknek és pénztárcának megfelelő komplett program összeállítása. Magántúrák szervezése A csoportos túrák magánszervezésben történő lebonyolítása igazodva az utasok kívánságaihoz. Magyar idegenvezető Ao Nang-on élő, thaiul beszélő, tapasztalt magyar idegenvezető. Legény-, leánybúcsú és esküvő teljeskörű szervezése Az előkészületektől a lebonyolításig. Étterem ajánlás Thai, indiai, olasz, német esetleg magyar konyha. Személyes tapasztalat, a legjobb kipróbált éttermek.

11 Elérhetőségek Név: Horváth János, Szilágyi Dorina, Szász Antal Cím: 127 Moo 4. Nopparat Thara Soi 8. Ao Nang, Muang Krabi Telefonszám: Horváth János: (Thaiföldről: ) Szilágyi Dorina: Weboldal: Facebook: Jelmagyarázat : kihagyhatatlan programok, látnivalók, Krabi gyöngyszemei, pár napos látogatások alkalmával érdemes ezekkel kezdeni : érdekes, ajánlott látnivalók, a hosszabb itt tartózkodás alkalmával érdemes felkeresni : a program általában speciális érdeklődést kíván vagy magasabb árfekvésű, ezért foglalásakor előzetes tájékozódást igényel Az értékelés a személyes véleményemet tükrözi. Az összes itt ajánlott programot kipróbáltam, az összes helyszínt személyesen bejártam. Ez a prospektus az aonang.hu tulajdona. Szabadon terjeszthető, de kizárólag változatlan formában!

Fakultatív Programajánlat

Fakultatív Programajánlat Fakultatív Programajánlat Program1 PHI PHI - speedboatos kirándulás Speedboatos kirándulás és snorkelezés Phi Phi szigetek körül egész napos program o A program kb 7:30-8 órakor indul reggel a szállásról

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 CLUB MED FINOLHU VILLAS 5 csillagos luxus minőség. Észak Male atoll, 40 perces privát gyorshajó transzfer a reptértől a szállodáig. A sziget déli része kizárólag az ott nyaralóknak van fenntartva. Ezen

Részletesebben

Kihaad Maldives Éttermek:

Kihaad Maldives Éttermek: Kihaad Maldives 4,5 csillagos, 600 m x 350 m -s sziget, zátony 50 m 200 m Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet igénybe venni. Szobai minibár (sör+üdítők) és 1kirándulás is az árban Kiváló minőségű, szép

Részletesebben

THAIFÖLD - Bangkok ROYAL BENJA 3* 58 EUR/főtől. január. február. március

THAIFÖLD - Bangkok ROYAL BENJA 3* 58 EUR/főtől. január. február. március THAIFÖLD - Bangkok Bangkok az ország központja. A kivételes, ellentétekkel teli nagyvárosban megismerheti Thaiföld utánozhatatlan hangulatát, számtalan felhőkarcolót, templomot, palotát, valamint a régi

Részletesebben

ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014

ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014 ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014 Étel & Ital Ellátás napi háromszori étkezéssel Reggeli 07:30 10:30 Kései reggeli (legalább kontinentális) 11:00-ig Ebéd (büfé) 12:30 14:30 Vacsora (büfé)

Részletesebben

THAIFÖLD - Bangkok ROYAL BENJA 3* 60 EUR/főtől 58 EUR/főtől. december. január. február. március

THAIFÖLD - Bangkok ROYAL BENJA 3* 60 EUR/főtől 58 EUR/főtől. december. január. február. március THAIFÖLD - Bangkok Bangkok az ország központja. A kivételes, ellentétekkel teli nagyvárosban megismerheti Thaiföld utánozhatatlan hangulatát, számtalan felhőkarcolót, templomot, palotát, valamint a régi

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 COCOON MALDIVES 4-5 csillagos sziget Lhaviyani atoll, 30 perc hidroplán transzfer Maléról, 700 m hosszú, 100 m széles sziget, 145 lakrésszel. Új építésű DESIGN modern stílusú resort, meghagyva az eredeti

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: Kihaa Maldives 4 csillagos, 600 m x 350 m -s sziget, zátony 50 m 200 m Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet igénybe venni. Az egyik legszebb partú sziget, főleg a SUNSET oldalon. 1 A 2012-ben nyitott Kihaa

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info 1 COCO PALM DHUNI KOLHU 5 csillagos, nagyon szép sziget. BAA atoll. Malétól észak-nyugati irányban. Alap árban belső repülőjárat 35 perc + kishajójárat 15 perc. Felárért lehet kérni 30 perces közvetlen

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

PHI-PHI NEMZETI PARK - 1 napos kirándulás

PHI-PHI NEMZETI PARK - 1 napos kirándulás PHI-PHI NEMZETI PARK - 1 napos kirándulás 46 kilométerre Phukettől délkeletre, a Malaka szorosban fekszik egy 6 festői szigetből szigetcsoport, a Phi-Phi szigetek. Neve maláj eredetű, bizonyára az erre

Részletesebben

Phuket magyarul: Priváttúra, transzfer, idegenvezetés PHUKET SZIGETTÚRA

Phuket magyarul: Priváttúra, transzfer, idegenvezetés PHUKET SZIGETTÚRA PHUKET SZIGETTÚRA Phuket 53 kilométer hosszú és 14 kilométer széles trópusi sziget, tehát elég nagy. Területének jó egyharmada nemzeti park, csodálatos természeti látnivalókkal. Fővárosa sok évszázados

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 HERITANCE AARAH ISLAND 5 csillagos resort sziget. RAA atoll. Malétól 40 perc hidroplán transzferrel. 2018 ban nyílt. A sziget mérete kb. 500 m hosszú és 300 m széles, egyik oldalán elkeskenyedő. Housereff

Részletesebben

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02.

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KUALA LUMPUR MODERN ÉS RÉGI ARCA, MALACCA GYARMATI EMLÉKEI,

Részletesebben

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere A Kefallinia.hu Partnere a Personal Tours A 24. sikeres szezonja elé néző Personal Tours az elmúlt évtizedekben több, mint százezer pihenni vágyó, jelentős részben visszatérő vendéget utaztatott nyaralásukra.

Részletesebben

THAIFÖLD (Phuket, Koh Samui, Koh Chang)

THAIFÖLD (Phuket, Koh Samui, Koh Chang) THAIFÖLD (Phuket, Koh Samui, Koh Chang) Phuket egész évben világszínvonalú búvárkodási és kitőnı vitorlázási úti cél. Ráadásul a thai nép egyike a legszívélyesebbnek. E barátságos eket meg kell látogatnia!

Részletesebben

MANTA 10 NAPOS CSOMAG

MANTA 10 NAPOS CSOMAG MANTA 10 NAPOS CSOMAG 5 NAP / 10 MERÜLÉS / 7 ÉJ WASINI SZIGET 3 NAP / 2 ÉJ SZAFARI: KELET TSAVO AMBOSELI 1 ÉJ NAIROBIBAN Érkezés: Mombasába, transzferünk a reptéren vár minket és elindulunk Mombasán keresztül

Részletesebben

MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl.

MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl. MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl./ 110 km / 1 A sziget mérete 600m x 110 m. A housereef a parttól kb 15-30 m

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

MANTA CSOMAG 10 NAP AMBOSELI, KELET TSAVO

MANTA CSOMAG 10 NAP AMBOSELI, KELET TSAVO MANTA CSOMAG 10 NAP 4 NAP / 3 ÉJSZAKA SZAFARI KALAND 5 NAP / 7 ÉJSZAKA BÚVÁRKODÁS WASINI SZIGET AMBOSELI, KELET TSAVO 1 Nap: Amboseli Kora reggel találkozunk a Nairobi Nemzetközi repterén, ahonnan elindulunk

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, email: info@admiraltravel.hu

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, email: info@admiraltravel.hu 1 KANUHURA 5 csillagos luxus sziget. Lhaviyani atoll észak keleti részén található ez a 1.000 m x 200 m s csodálatos hófehér homok partú sziget. Korall zátony 100-150 m - re. A legtökéletesebb partú hibátlan

Részletesebben

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA SZEMÉLYES ELŐNYÖK Helyben élő magyar kapcsolat non-stop elérhetőséggel, csoportkísérettel és az alábbiak ismeretével: Az igényeknek legmegfelelőbb szállás biztosítása Az attrakciókat

Részletesebben

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől,

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, Ez a méltán népszerű sziget az egyik legrégebben átadott üdülőhely. Eredetileg

Részletesebben

Tartalom. Bemutatkozás

Tartalom. Bemutatkozás Tartalom Bemutatkozás 5 nap / 4 éj Incentive vitorlázás - Horvátország Biograd Žut Dugi Otok, Otok Kornati - Biograd 8-9 5 nap / 4 éj Incentive vitorlázás - Horvátország Kaštela Trogir Rogoznica - Kaštela

Részletesebben

Planet Hungary Utazásszervező iroda H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com

Planet Hungary Utazásszervező iroda H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com Planet Hungary Utazásszervező iroda H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com Bali röviden, majd hajóút Komodo szigetéig 1. nap: Budapest Indulás Budapestről átszállással

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : 1 SONEVA FUSHI Igazi 6 csillagos szuper luxus ECO-FRIENDLY sziget, azoknak akik igénylik a magas szolgáltatásokat, de mégis szeretnének Robinsoni luxus körülmények között pihenni-kikapcsolódni. 1,4 km

Részletesebben

Vitorlázás a Seychelles szigeteken a S.Y. Sea Start és a S.Y. Sea Bird vitorlásokon

Vitorlázás a Seychelles szigeteken a S.Y. Sea Start és a S.Y. Sea Bird vitorlásokon Vitorlázás a Seychelles szigeteken a S.Y. Sea Start és a S.Y. Sea Bird vitorlásokon Egy Seychelles-szigeti nyaralás összes fantasztikus élménye mindössze egy karnyújtásnyira Öntıl a Sea Star/Sea Bird vitorlásokon

Részletesebben

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND 3 csillagos, 700m x 140m, zátony: 350-400 m, 35 perc belső járattal Malé reptértől+ 5 perc hajóval: PADI búvárközponttal rendelkezik! Talán a legkedvezőbb áru sziget! A

Részletesebben

Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk

Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk Iskolánk diákjai ismét külföldi tanulmányi kiránduláson vehettek részt a Határtalanul! program jóvoltából: április 10. és 13. között Szlovéniában

Részletesebben

túravezetővel szeretnéd legyőzni a zúgókat. A képek a tavalyi raftingon készültek.

túravezetővel szeretnéd legyőzni a zúgókat. A képek a tavalyi raftingon készültek. Vogalonga Olaszország varázslatos Velencéjében és Raffting a Socán Szlovéniában útközben 2015. május 22-25. (Péntek, szombat, vasárnap; hétfő), Pünkösd hétvégén Különleges lehetőségre egy igazi vízi-hétvégére

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 AMARI HAVODDA 4,5 csillagos, Gaafu-Dhaalu atoll, Malétól, 60 perc belső repülőjárattal, majd hajóval + 15 perc. A sziget mérete: 280 m x 800 m, housereef:150-200 m. A szigeten 2 étterem, főétteremben

Részletesebben

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO AGRÁRIPARI KIÁLLÍTÁS 2018.08.24 09.01. (9 NAP / 7 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (augusztus 24.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2.

Részletesebben

HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva!

HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva! 1 HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva! Lhaviyani atoll külső északi zátonyánál lévő kis sziget 400 m x 165 m. Hidroplán transzfer

Részletesebben

MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK

MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK The Barefoot Eco Hotel 4* Fekvése: Hanimadhoo szigetén található kedves szálloda, Male repülőteréről kb. 1 órás belső repülő járattal érhető el. A sziget kb. 7 km hosszú

Részletesebben

AEROVIVA CHARTER JÁRATOK: TÉLBŐL NYÁRBA, ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL!

AEROVIVA CHARTER JÁRATOK: TÉLBŐL NYÁRBA, ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL! AEROVIVA CHARTER JÁRATOK: TÉLBŐL NYÁRBA, ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL! AKCIÓ*, AMIG A KÉSZLET TART! AFRIKÁBAN, ANGKORBAN ÉS A KÖRUTAZÁSOK SORÁN AZ ELLÁTÁS BENNE VAN AZ ÁRBAN! AFRIKA *max 1000 utas részére, érkezési

Részletesebben

DOMINIKAi. köztársaság

DOMINIKAi. köztársaság DOMINIKAi köztársaság A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába vezető tengeri

Részletesebben

Fakultatív programok Negombo-ból

Fakultatív programok Negombo-ból Colombo biciklivel Túra vége: 10.30 7400 Kaposvár, Fő u. 53. Telefon: 82/511 190, 82/511 191, 82/526 584 Telefax: 82/ 526 585 E-mail: anita@jetwing.hu Eng. szám: U 000387 Adószám: 13097417-2-14 Fakultatív

Részletesebben

A programok egymást követik, nincsenek párhuzamos szervezések így csak Rajtad áll mihez van kedved Pünkösd hétvégén!

A programok egymást követik, nincsenek párhuzamos szervezések így csak Rajtad áll mihez van kedved Pünkösd hétvégén! Vogalonga Olaszország varázslatos Velencéjében és Raffting a Socán Szlovéniában útközben 2014. június 6-7-8. (Péntek, szombat, vasárnap), Pünkösd hétvégén Különleges lehetőségre egy igazi vízi-hétvégére

Részletesebben

ABU DHABI DUBAI DMC ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2017 ÁPRILIS

ABU DHABI DUBAI DMC ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2017 ÁPRILIS & ABU DHABI DUBAI DMC ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2017 ÁPRILIS REPTÉRI KÉT IRÁNYÚ TRANSZFER ÁRAK DUBAI REPTEREIRŐL (DWC / DXB) TRANSZFER TÍPUSA Dubai csoportos 1 óra 50 50 0 45 45 0 Abu Dhabi csoportos 2 óra 90

Részletesebben

A TERMÉSZET VALÓDI ÉLMÉNYE A MALÁJ- GUT. BESSER. GÖSSER.

A TERMÉSZET VALÓDI ÉLMÉNYE A MALÁJ- GUT. BESSER. GÖSSER. A TERMÉSZET VALÓDI ÉLMÉNYE A MALÁJ- GUT. BESSER. GÖSSER. Világtáj rovatunk támogatója a Gösser V I L Á G T Á J FÉLSZIGET Szöveg és fotó: BUZÁS BALÁZS Érintetlen állatkert A MALÁJ-FÉLSZIGET EGY 160 MILLIÓ

Részletesebben

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO VILÁGÍTÁSTECHNIKAI KIÁLLÍTÁS 2018.05.07 05.12. (6 NAP / 4 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (május 7.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2

Részletesebben

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY LUX* Hotel Gran Gaube (Legends)***** Mauritius / Grand Gaube Sokféle szolgáltatással rendelkező szálloda, az aktív pihenést keresők számára ideális. Fekvése A LUX* Island Resorts szállodalánc tagja Grand

Részletesebben

CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó

CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó CLUB MED 2 Felújított tengerjáró vitorlás hajó Egy csodálatos vitorlás tengerjáró hajó, harmonikus modern designnal Felújított 5 szigonyos hajó, mely tökéletes kényelmet biztosít az utazás során. Sokféle,

Részletesebben

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb.

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb. Mexikó CanCún A Karib-tengerbe nyúló mexikói félsziget legkeletibb csücskén fekszik Cancún varázslatos üdülővárosa. A türkiz számtalan árnyalatában szikrázó tenger szinte körbefonja a 7-es számot formázó

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő Rendezvény központ Üdvözöljük A Római-part legújabb gyöngyszeme, ahely, csodálatos dunai panorámával várja kedves vendégeit. Hatalmas kertünkben közvetlenül a folyóparton gyönyörködhet a Dunában egy pohár

Részletesebben

LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon!

LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon! 1 LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon! Ari atoll déli részén található, transzfer: 35 perc belső repülővel + 15 perc hajóval, lehet kérni közvetlen hidroplánnal

Részletesebben

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Aktív hétvégére várjuk a sportszerető családokat! Ezt a hétvégét olyan családoknak vagy egyéneknek ajánljuk, akik szeretnének egy sportos

Részletesebben

Thaiföldi árainkról: Helyi szolgáltatások, helyi valutában. Hány Ft egy Thai Baht? Vannak Ft-os áraink is...

Thaiföldi árainkról: Helyi szolgáltatások, helyi valutában. Hány Ft egy Thai Baht? Vannak Ft-os áraink is... Ahogy a magyar nyelv sem világnyelv, úgy a magyar forint sem valuta. Szerintünk egy árat, fixen, HUF-ban megadni ma inkább átverés, mint tájékoztatás. Arra jó csak, hogy becsalogassa a kedves vevőt. Bevált

Részletesebben

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében.

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében. KARPATHOS Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, melynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb fővárossal, a napsugár

Részletesebben

f Balatoni Programok

f Balatoni Programok Balatoni Programok Szolgáltatásaink: - Hajókirándulások - Csapatépítések - Vitorlázás - Speed boat transfer - Magán rendezvények - Szárazföldi transzfer Eszközeink: - 40-70 fős vitorlások - 15 fős speed

Részletesebben

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure*****

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Falcon Hills*** FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** AI 143.000,- Ft/fő standard kétágyas szoba Hotel

Részletesebben

Karpathos a szenvedély szigete

Karpathos a szenvedély szigete Karpathos a szenvedély szigete Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, amelynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb

Részletesebben

Gray Line Tours Bali (buszos)

Gray Line Tours Bali (buszos) Tour A: KINTAMANI SZÉPSÉGEI (THE BEAUTY OF KINTAMANI) A teljes napos túra főbb látnivalói: Tradicionális Balinéz Barong és Keris Tánc Fafaragó művészek Lenyűgöző látkép a Batur hegynél és tónál Tampaksiring

Részletesebben

Kirándulások árai Cancunból és a Maja Riviéráról 2013-2014

Kirándulások árai Cancunból és a Maja Riviéráról 2013-2014 Kirándulások árai Cancunból és a Maja Riviéráról 2013-2014 felnőtt gyerek (4-12 év) Chichen-Itza luxus (magyar nyelven, kis csoportos, keddenként) 110 70 Chichen-Itza nagy busszal (angol vagy spanyol nyelven)

Részletesebben

1. Bangkok városa és templomai

1. Bangkok városa és templomai 1. Bangkok városa és templomai Programunk tartalmazza az összes, Bangkok-i alap látnivalót, ami egy napos programba józanésszel belefér. Ennél több látnivalót egy napos programba nem szabad beletenni,

Részletesebben

MENEDÉK. Me nedék a Borszék feletti Bükk-havason HELY

MENEDÉK. Me nedék a Borszék feletti Bükk-havason HELY A HELY A Keleti-Kárpátok havasainak a Gyergyói-, a Besztercei-, és a Kelemen-havasok ölelésében levő Borszék immár jó két évszázada Erdély egyik legszebb és méltán híres Európa szerte híres települése.

Részletesebben

Szállásajánlatok a világ híres tájairól

Szállásajánlatok a világ híres tájairól Szállásajánlatok a világ híres tájairól Alábbi ajánlatainkat azoknak készítettük, akik saját maguk szervezik meg útjaikat, és ehhez csak a megfelelő szálláshelyeket foglalják le irodákon keresztül. Az

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2018 - Coldplay Kulináris élményutazás Délkelet-Angliában Utazás időpontja: 2018. november 23-26. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Minimum létszám: 10 fő Mert kicsit olyan, mintha egy videóklipben lennél -

Részletesebben

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat.

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat. Bali A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja. A vulkanikus hegyek, a zöldellő teraszos rizsföldek, az egzotikus, buja növényzet, a inomhomokos strandok,

Részletesebben

Ho t e l Pl aya Go l f ««««

Ho t e l Pl aya Go l f «««« MALLORCA NYÁR NYÁR Mallorca Spanyolország északi része elõtt húzódik a különbözõ földrajzi adottságokkal, kultúrával, valamint konyhával rendelkezõ öt szigetbõl álló Baleár-szigetvilág. Legnagyobb és egyben

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0897 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Capri Tengerparti luxushotel Capri szigetén LEIRÁS A

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3316 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Capr Luxus villa eladó Capri szigetén LEIRÁS Ez az ingatlan

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 A festői szépségű kék tenger minden természetkedvelő embert elvarázsol Zakynthos szigetén. Aki egyszer a Navagio-öblöt megpillantja, az biztosan rabja lesz és szeretne visszatérni

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0505 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Elba Sziget TOSZKÁN TENGERPARTI VILLA ELADÓ

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Andiamo in Toscana! Kirándulás és interaktív workshopok Toszkánában Utazás időpontja: 2017. március 10-14. Utazás hossza: 5 nap/4 éj Létszám: 8-10 fő Részletes program 1. nap Érkezés Pisába, a

Részletesebben

Szardínia Szicília. 2012. március 28-tól április 5-ig. Készített: Varga Orsolya 13. a

Szardínia Szicília. 2012. március 28-tól április 5-ig. Készített: Varga Orsolya 13. a Szardínia Szicília 2012. március 28-tól április 5-ig Készített: Varga Orsolya 13. a 1.nap: Már hetek óta várt utazás végre kezdetét vette. Mindenki izgatottan várta a repülő utat, a fogadó családját, az

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ Ahol magad is legendára találsz Hajdúszoboszló, mint Legendás Helyszín bemutatása: Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén, a Tiszántúlon fekvő

Részletesebben

Kerala, a földi Paradicsom - 9 nap / 8 éjszaka

Kerala, a földi Paradicsom - 9 nap / 8 éjszaka Kerala, a földi Paradicsom - 9 nap / 8 éjszaka Kerala India dél-nyugati részén fekvı állam, a Kókuszpálmák Földje-ként is emlegetik. A Backwaters a tengertıl a szárazföldbe nyúló lagúnák, csatornák, folyók,

Részletesebben

DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁG

DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁG DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁG A Karib-tenger egyik legszebb szigetét Kolombusz Kristóf fedezte fel több, mint 500 éve. Kuba után Dominika a második legnagyobb sziget a Nagy Antillákon. A sziget kétharmad részét

Részletesebben

Tájékoztatjuk Kedves vendégeinket, hogy a minibárból történő fogyasztást a konferencia minden kedves vendége egyénileg rendezi a szálloda portáján.

Tájékoztatjuk Kedves vendégeinket, hogy a minibárból történő fogyasztást a konferencia minden kedves vendége egyénileg rendezi a szálloda portáján. II. Számviteli konferencia Helyszín ismertető A Szálloda a Budapest Székesfehérvár vasútvonalon Velence állomástól 150 méterre található. A szálláshely szolgáltatás megrendelése feljogosítja a megrendelőt

Részletesebben

Rodosz, Gennadi Írta: Horváth Vanessa 2016.

Rodosz, Gennadi Írta: Horváth Vanessa 2016. Rodosz, Gennadi 2016.07.18-2016.08.29 Írta: Horváth Vanessa 2016. Erasmus+ Gennadi 2016. június 18-án indultunk a Liszt Ferenc reptérről Rodoszra, hogy eltöltsünk ott 6 hét szakmai gyakorlatot. Későn délután

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Merry Christmas, your Lordship! Exkluzív adventi HOSSZÚ HÉTVÉGE Angliában Utazás időpontja: 2017. december 7-10. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Létszám (min-max): 10-12 fő Részletes program 1. nap

Részletesebben

TÁMOP-3.14.-12/2-2012-0821. Gyermekláncfű egészségmegőrző és környezetvédő tábor

TÁMOP-3.14.-12/2-2012-0821. Gyermekláncfű egészségmegőrző és környezetvédő tábor TÁMOP-3.14.-12/2-2012-0821 Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra Gyermekláncfű egészségmegőrző és környezetvédő tábor TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0821

Részletesebben

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a Magyarországon elérhető legjobb téli vezetéstechnikai tréning. Ugyanis nem mesterséges műgyanta

Részletesebben

11. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 2 fotómodellel május 30-június 3

11. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 2 fotómodellel május 30-június 3 11. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 2 fotómodellel 2011. május 30-június 3 Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az

Részletesebben

Nyers ételkészítő Tábor

Nyers ételkészítő Tábor Nyers ételkészítő Tábor Első alkalommal, és reméljük lesz folytatása. megrendezzük a nyers életmód táborunkat. Együtt készítjük el a finomságokat, együtt is fogyasztjuk el, kirándulunk, énekelünk, jókat

Részletesebben

MSC Armonia Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt

MSC Armonia Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt MSC Armonia Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt 2016.05.13-05.21. További információk 1.nap: Budapest-Genova Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben

Részletesebben

Francia Polinézia hajóút Tahiti Huahine Rangiroa Raiatea Bora Bora Moorea Rövid Los Angeles-i városnézéssel

Francia Polinézia hajóút Tahiti Huahine Rangiroa Raiatea Bora Bora Moorea Rövid Los Angeles-i városnézéssel Francia Polinézia hajóút Tahiti Huahine Rangiroa Raiatea Bora Bora Moorea Rövid Los Angeles-i városnézéssel Körút Tahiti-ről (Papeete), Francia Polinézián át 10 nap az Ocean Princess fedélzetén Hajóndulás:

Részletesebben

KURAMATHI ISLAND RESORT 4 csillagos, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Déli-Rasdhooatoll, sziget mérete:900 m x 200 m, zátony. 30-50 m hidroplántranszfer 30 perc,

KURAMATHI ISLAND RESORT 4 csillagos, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Déli-Rasdhooatoll, sziget mérete:900 m x 200 m, zátony. 30-50 m hidroplántranszfer 30 perc, 1 KURAMATHI ISLAND RESORT 4 csillagos, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Déli-Rasdhooatoll, sziget mérete:900 m x 200 m, zátony. 30-50 m hidroplántranszfer 30 perc, Dús trópusi növényzetű, kiváló merülési lehetőségeket

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu Odüsszeusz szigete 32 Moraitika Agios Ioannis városától 20 km-re délre, a keleti parton található kiépült nyaralóhely. A Messonghy folyó bal partján elterülő szállodák, nyaralók és apartmanházak között

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 25-i ülésére Tárgy: A kárpátaljai Dercenből érkező gyermekek vendéglátásáról szóló döntés meghozatala Előadó: Ottó Péter

Részletesebben

10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely

10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 10. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az Adriai-tenger partjára invitálja immár

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

Rafting - vadvízi evezés az Olt-folyón. Helyszín: Olt-folyó, Tusnádi-szoros. Program időtartartama (felkészítővel együtt): 3-4 óra

Rafting - vadvízi evezés az Olt-folyón. Helyszín: Olt-folyó, Tusnádi-szoros. Program időtartartama (felkészítővel együtt): 3-4 óra Rafting - vadvízi evezés az Olt-folyón. Helyszín: Olt-folyó, Tusnádi-szoros. Program időtartartama (felkészítővel együtt): 3-4 óra A túrát nemzetközileg elismert engedéllyel rendelkező, gyakorlott vezetők

Részletesebben

8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely

8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely 8. Dalmáciai Fotóművészeti Mesterműhely Európa egyik legszebb, szigetekkel, félszigetekkel tagolt tengerpartja a horvát partszakasz. A közép-dalmáciai részre, az Adriai-tenger partjára invitálja immár

Részletesebben

FLORIDA + KARIB TENGER

FLORIDA + KARIB TENGER FLORIDA + KARIB TENGER 2016. december 09-22. (14 nap/12 éj) 12.09. Érkezés Miamiba A menetrend függvényében átszállással az esti órákban érkezünk Budapestről Miamiba. A szállás elfoglalása, majd szabadprogram.

Részletesebben

MSC LUXUS HAJÓUTAK transzferrel és magyar kísérővel

MSC LUXUS HAJÓUTAK transzferrel és magyar kísérővel MSC LUXUS HAJÓUTAK transzferrel és magyar kísérővel 03.11., MSC Musica, 1 éj Dubai + 7 éj hajó, Dubai REPÜLŐVEL! AKCIÓ! Fényűző városok és sivatagi dűnék 2 ágyas bella belső, 1049 EUR/fő helyett 949 EUR

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 LUX South Ari Atoll 5 csillagos sziget. Kiváló választás luxus színvonalon! Igazi minőségi üdülősziget igényeseknek! Ari atoll déli részén található, transzfer: 35 perc hidroplánnal. De lehet kérni korai,vagy

Részletesebben

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

Időpont: január (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: kollégiumban Egerben, 2 személyes, saját zuhanyzós szobákban.

Időpont: január (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: kollégiumban Egerben, 2 személyes, saját zuhanyzós szobákban. Időpont: 2019. január 26-27. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: kollégiumban Egerben, 2 személyes, saját zuhanyzós szobákban. Étkezés: otthonról szendvicsek. Egerben vacsora lehetőség. Mit

Részletesebben

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat 51 Zakinthosz Levante rózsája Zante néven is ismert a Jón-tenger harmadik legnagyobb szigete. Az elmúlt években méltán vált az egyik leglátogatottabb görög területté. Miért is? És miért ajánlanám én is

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Andiamo in Toscana! Húsvéti kirándulás és gasztro workshopok Toszkánában Utazás dátuma: 2017. április 14-18. Utazás hossza: 5 nap/4 éj Létszám (min-max): 6-8 fő Szakadj ki a mindennapokból egy

Részletesebben

Utazási ajánlat (száma: B1/ ) Utasainkat a programok során a zseniális idegenvezető, Kakuk László kíséri! Útleírás

Utazási ajánlat (száma: B1/ ) Utasainkat a programok során a zseniális idegenvezető, Kakuk László kíséri! Útleírás Utazási ajánlat (száma: B1/180102-000019) Utasainkat a programok során a zseniális idegenvezető, Kakuk László kíséri! Útleírás 15 nap Kis Thaiföld és Angkor körút + Phuket tengerparti pihenés + Dubai indulás

Részletesebben

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére

Program és árajánlat. Egy napos kirándulások. Iskolás vagy óvodás csoportok részére Program és árajánlat Egy napos kirándulások Iskolás vagy óvodás csoportok részére Érkezés Lehetőség van rá, hogy jó idő esetén a csoport lovas kocsival érkezzen a vasútállomástól a park területére. Azonban

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1140 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Monte Argentario Luxusvilla eladó az olasz Monte Argentario

Részletesebben

t flotta hajózási társaság

t flotta hajózási társaság t flotta hajózási társaság info@tflotta.hu +36 30 542 4547 bemutatkozó Az elmúlt 16 évben cégünk a Balatoni hajózás meghatározó szereplőjévé vált. Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően mára a térség legnagyobb

Részletesebben

AZ «ISMERETLEN» ÉSZAK

AZ «ISMERETLEN» ÉSZAK AZ «ISMERETLEN» ÉSZAK 1. NAP Érkezés az ivatoi nemzetközi repülőtérre. Fogadás és transzfer a szállodába Vacsora és elhelyezés a szállodában. 2. NAP Hétfő : Indulás Andasibe felé (140 km). Peyrieras magán

Részletesebben