Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség"

Átírás

1 Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség MEGYEI IV. OSZTÁLY Férfi felnőtt nagypályás Megyei IV. osztályú bajnokság versenykiírása a es bajnoki szezonra A SLASZ elnökségének 45/2010. számú határozatával módosított 17/2010. számú határozata alapján.

2 A Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség IV. osztályú felnőtt bajnokságának évi versenykiírása 1. Bajnokság célja A Megyei IV. bajnokság amatőr verseny, amelynek célja: - A csapatok folyamatos versenyzésének biztosítása, - A bajnokság győztesének és helyezettjeinek megállapítása, - A mérkőzések nézőinek szórakoztatása, a labdarúgás népszerűsítése. - A Fair Play magatartás érvényre juttatása. 2. A bajnokságok szervezője és rendezője A bajnokságot versenykiírását Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség (továbbiakban: SLASZ) Elnöksége fogadja el, a bajnokság lebonyolításáért a SLASZ erre illetékes bizottságai a felelősek. 3. A bajnokság nevezési és részvételi feltételei Az adott bajnokságokban való indulásra nevezhet minden olyan sportszervezet, amely a 2009/2010. évi magyar bajnokságokban elért helyezése alapján erre jogot szerzett és megfelel az alábbi feltételeknek: - a nevezési lapot és annak kötelező mellékleteit 2010.július 23.-ig (péntek) 12 óráig hivatalosan megküldi Somogy Megyei Labdarúgó Szövetségnek. - - teljesíti a nevezési lapon és a kötelező mellékletekben leírtakat. Az ezzel kapcsolatos hiánypótlási határidő 2010.július óra. A hiánypótlási díj Ft. Kötelező mellékletek: nyilatkozat arról, hogy elfogadja az MLSZ szabályzatait illetve a SLASZ 2010/2011.évi adott bajnokságra vonatkozó versenykiírását és Etikai Kódex-ét ; nyilatkozat arról, hogy a megyei szövetség számára az éves szakmai jelentését kitöltve beküldi; nyilatkozat arról, hogy nincs ellene folyamatban végelszámolási, csőd- illetve felszámolási eljárás; 90 napnál nem régebbi bírósági végzés az egyesületről, vagy a képviselő nyilatkozata, hogy nem történt változás a képviseletben; 90 napnál nem régebbi APEH igazolás arról, hogy nincs lejárt köztartozása; nyilatkozat arról, hogy az alkalmazni kívánt edző képesítéssel rendelkezik nyilatkozat arról, hogy rendelkezik a létesítmény használatára vonatkozóan legalább egy bajnoki évre érvényes szerződéssel, amennyiben a létesítmény nem a sportszervezet tulajdonában van; a nevezési díj, a tagsági díj, és a JB támogatás 1. részlet befizetésének igazolása (az elutalt összegekről a bankszámlakivonatok másolata); a Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség igazolásának csatolása arról, hogy az MLSZ-el és a SLASZ-al szemben nincs pénzügyi tartozása; A csapatok nevezési dokumentumait a Versenybizottság a versenykiírással együtt küldi meg.

3 Nevezési díj Ft A nevezési díj tartalmazza a pályahitelesítési díjat, valamint az utánpótlás csapatok és a Magyar Kupa megyei selejtezőjének nevezési díját is. Tagsági díj Ft Működési támogatás (Játékvezető Biz. részére) Ft/év A SLASZ a mérkőzésekre 1 fő játékvezetőt biztosít. A játékvezetői díjakra vonatkozó működési támogatást öt részletben kell befizetni. Az erre vonatkozó határidők az alábbiak : 1. részlet Ft ig 2. részlet Ft ig 3. részlet Ft ig 4. részlet Ft ig 5. részlet Ft ig A nevezési díj, a tagsági díj, és a JB támogatás 1. részletét a SLASZ által kibocsátott számla alapján kell utalni a számlán feltüntetett számlaszámra. A nevezéseket a SLASZ Versenybizottsága bírálja el I. fokon. A határidő után beadott, a hiányosan megküldött, valamint a befizetési határidőt elmulasztó egyesületek nevezéseket a SLASZ Versenybizottsága elutasítja. Az elutasító határozat ellen fellebbezést lehet benyújtani. A nevezéseket a SLASZ Versenybizottsága bírálja el I. fokon. A határidő után beadott, valamint a hiányosan megküldött nevezéseket a SLASZ Versenybizottsága elutasítja. Az elutasító határozat ellen fellebbezést lehet benyújtani. 4. A bajnokság résztvevői és bajnoki osztály létszáma A bajnokság egy 12-es és egy 11-es csoportban kerül lebonyolításra. A csoportbeosztást a versenybizottság készíti el, ez ellen nincs helye fellebbezésnek. Résztvevői : - A Megyei IV. osztályra nevező csapatok. 5. A bajnoki mérkőzések ideje és helye A bajnokság őszi idénye augusztus 29-től november 7-ig tart. November 14. a tavaszi 1. forduló mérkőzés napja, illetve az őszi fordulók tartaléknapja. A bajnokság tavaszi idénye március 13-tól május 22-ig tart. Április 24. (húsvét) a tavaszi fordulók tartaléknapja. A április 24.-e után elhalasztott fordulót, vagy elmaradt mérkőzést a utolsó fordulója előtti időpontig pótolni kell. A két csoport azonos helyén végzett csapatai május 29.-én és június 5.-én az összesített bajnoki eredményeket eldöntő helyosztó - mérkőzéseket játszanak. Az 1. mérkőzés pályaválasztója a két csoport összevetésében gyengébb eredményt elért csapat. A fentiekben meghatározott játéknap vasárnap, de a bajnokságban szombaton és egyéb napokon is rendezhető mérkőzés a Versenyszabályzat ide vonatkozó rendelkezéseinek betartása alapján. 6. A labdarúgók kötelező szerepeltetésére vonatkozó előírások Egy csapatban a pályán egyszerre 3 nem Európai Uniós állampolgárságú labdarúgó szerepelhet.

4 7. Bajnokságba történő feljutás- kiesés és feljebb kerülés a bajnoki év végén A bajnokságból feljutó és kieső csapat nincs. 8. A bajnokság rendszere, helyezések eldöntése A bajnokság téli szünet beiktatásával, őszi-tavaszi rendszerben kerül lebonyolításra. Győzelemért 3 pont, döntetlenért 1 pont, vereség esetén 0 pont jár. A bajnokság végén azonos pontszám esetén az alábbi sorrend dönt: - a bajnokságban elért több győzelem, - a bajnoki mérkőzések gólkülönbsége, - a bajnoki mérkőzésen rúgott több gól, - egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések pontkülönbsége, - egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések gólkülönbsége, - az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzéseken az idegenben lőtt több gól, - a bajnokság Fair Play versenyében elért jobb helyezés, - a sorsolás. 9. A bajnokságok díjazása Az 1. helyezett díja serleg, oklevél, 20 db aranyozott érem, és 3 db labda Az 2. helyezett díja serleg, oklevél, 20 db ezüstözött érem, és 2 db labda, Az 3. helyezett díja serleg, oklevél, 20 db bronzozott érem, és 1 db labda. A bajnok egy garnitúra (16 db mez, 16 db nadrág, 16 pár lábszárvédő + 1 kapus szerelés) mezfelszerelés díjazásban részesül. Tárgyjutalom, és vásárlási utalvány díjazásban részesül a legjobb góllövő. Azonos gólszám esetén a csapat jobb helyezése dönt. 10. A bajnokság Fair Play (sportszerűségi) versenyei A Fegyelmi Bizottságok értékelése szerint a legsportszerűbb sportszervezet tárgyjutalomban részesül. Az 1. helyezett díja serleg, oklevél és 3 db labda. A bajnokságok Fair Play értékelési szempontjai a következők: - sárga lap 2 hibapont - piros lap 5 hibapont - sportszakember elleni fegyelmi büntetés 10 hibapont - szövetséggel kapcsolatos befizetési kötelezettség 20 hibapont elmulasztása miatti fegyelmi intézkedés - csapat elleni fegyelmi intézkedés, 25 hibapont (létszámhiányos kiállás, rendezési hiányosság) - rendzavarás miatt mérkőzés megszakítás, 40 hibapont egyéb rendbontás - mérkőzés elmaradás, beszüntetés 50 hibapont valamint pálya betiltás esetén. Azonos pontszám esetén a jobb bajnoki helyezés dönt.

5 11. Csere lehetőség A bajnokságban 5 mezőnyjátékos és 1 kapus végig cserélhető. A mérkőzés jegyzőkönyvébe 7 cserejátékos írható be. A mérkőzésen cserélni csak cserelappal lehet. Cserelapról a csapatoknak kell gondoskodni. 12. Bajnokság költségei A megyei IV. osztályú felnőtt bajnokság irányításával, üzemeltetésével és díjazásával kapcsolatos költségeket a megyei szövetség viseli. A mérkőzések rendezésével kapcsolatos költségeket a pályaválasztó csapatok kötelesek viselni. A vendégcsapatok részvételi költsége a vendégcsapatokat terheli (utazás, étkezés, egyéb). 13. Egyéb rendelkezések A labdarúgók a mérkőzésen csak érvényes verseny engedéllyel léphetnek pályára. A verseny engedély díja egész évre 2750 Ft + ÁFA /fő, II. félévre 1650 Ft + ÁFA /fő. A nyári átigazolási időszak július 1-től augusztus 1.-én éjfélig tart, kivéve a sportszerződéses amatőr labdarúgók esetén, akiknél az átigazolási időszak vége 2010.augusztus 31.-e A téli átigazolási időszak 2011.január 21.-től február 21.-én éjfélig tart. Az átigazolási díj 2200 Ft + ÁFA/ fő. Az elveszett verseny igazolvány és sportorvosi engedély újbóli elkészítésének költségtérítése: Ft + ÁFA /fő. Az első verseny igazolvány kiállítási díja 400 Ft + ÁFA /fő A mérkőzés eredetileg kisorsolt időpontjának megváltoztatását lehet kérni a versenybizottságtól az alábbiak figyelembe vételével : a)ha az időpont változtatás 15 nappal korábban történik, mint a mérkőzés, nem kell eljárási költséget fizetni; b)ha az időpont-változtatás a mérkőzés előtt 15-8 nap között történik, akkor Ft az eljárási költség; c)ha az időpont-változtatás a mérkőzés előtt 8 napon belül történik, akkor Ft az eljárási költség. Az időpont módosítási díjat a kezdeményező sportszervezetnek kell megfizetni. A bajnoki mérkőzéseket a Versenykiírásban meghatározottak szerint kell lebonyolítani. Emellett az MLSZ Elnöksége által elfogadott Országos Versenyszabályzat, Fegyelmi Szabályzat, Nyilvántartási-, Igazolási- és Átigazolási Szabályzat, valamint a Sportlétesítményi előírások és mérkőzés rendezési Szabályzat határozzák meg a mérkőzésekkel kapcsolatos események eljárási rendjét. Az óvási díj Ft, a fellebbezési díj csapat esetében Ft, labdarúgó és sportvezető esetében Ft. Öt színes lap (sárga és piros lap) után a sportszervezetnek pénzbüntetést kell fizetni. Ebben az esetben piros laponként 1000 Ft-ot, sárga laponként 500 Ft-ot kell megfizetni. A labdarúgónak felmutatott 2. sárga lapos figyelmeztetés utáni kiállítás egy piros lapnak minősül, ebben az esetben egyik sárga lapot sem kell figyelembe venni a nyilvántartás során.

6 A Megyei IV. osztályú felnőtt mérkőzést legalább VI. osztályú pályán lehet lebonyolítani. A pályák osztályba sorolásáról a SLASZ Biztonsági és Technikai Bizottsága pályahitelesítési eljárás keretében dönt. A pályahitelesítés költségeit első esetben a nevezési díj tartalmazza, a további esetekben díjköteles. Rendezők (sportrendezvény biztosítók) száma: Mérkőzés besorolása Megyei I Alapfokozatú 6 fő Fokozott biztonsági fokozatú 8 fő Kiemelt biztonsági fokozatú 12 fő A mérkőzések alapfokozatú besorolásúak, kivéve ha a SLASZ Biztonsági és Technikai Bizottsága másként nem dönt. A fokozott, illetve a kiemelt biztonsági fokozatú mérkőzéseken a rendezői létszám legalább 50 %-át a települési polgárőrökből, vagy az erre szakosodott biztonsági cég dolgozóiból kell kijelölni. Utánpótlás mérkőzéseken a fenti létszám 50 %-át kell biztosítani. A mérkőzésekre a pályaválasztó csapatnak 2 db Winner márkájú és azonos minőségű labdát kell biztosítania, melyek alkalmasságát a játékvezető a mérkőzés előtt ellenőrzi. A labdák beszerzéséről a bajnokság indulásakor SLASZ központilag gondoskodik térítésmentes Winner labdák biztosításával A tavaszi szezonra az egyesületek új mérkőzés labdákat kell beszerezniük, melyhez a SLASZ igény esetén segítséget nyújt. Ebben az esetben a labdák árának nettó összegét kell megfizetni az egyesületnek. A labdák elhelyezése: 1 mérkőzésen használatos, 1 a felezővonalhoz. A labdák folyamatos játékba vonását a játékvezetőnek biztosítania kell. A mérkőzés megszakítása esetén a játékvezető a mérkőzés beszüntetésére vonatkozó döntése előtt köteles egyeztetni a mérkőzés jegyzőkönyvében megnevezett szövetségi vagy játékvezető ellenőrrel. Ennek elmulasztása nem óvási ok, de a játékvezető ellen fegyelmi eljárás kezdeményezhető. A mérkőzéseken a SLASZ által az egyesületek részére ingyenesen biztosított belépőjegyeket kell használni. A belépőjegyek meghatározott rovatait mérkőzés megnevezése, belépőjegy - az egyesületnek kell kitölteni. 14. Záró rendelkezések Az a sportegyesület, amelynek bármilyen típusú és nagyságú fizetési hátraléka van a Szövetséggel szemben a hátralék rendezéséig az átigazolásból fegyelmi eljárás útján kizárható. A bajnokság lebonyolításával kapcsolatos olyan kérdések, amelyek a versenykiírásban nem kerültek szabályozásra, a versenybizottság, végső soron a SLASZ elnökség hatáskörébe tartozik. A versenykiírás mellékletét képezi a es szezonra vonatkozó versenynaptár. A SLASZ elnöksége és bizottságai folyamatos feladatként látják el a bajnokság irányítását, szervezését és üzemeltetését.

7 A SLASZ elnökségének és bizottságainak tagjai, a SLASZ munkatársai, a játékvezetők, az asszisztensek és az ellenőrök, valamint az egyesületek tagjai a SLASZ Etikai Kódex-ében leírtak szerint kell, hogy végezzék tevékenységüket. A nevezési határidő lejárta után, de a bajnokság megkezdése előtt a hatályos versenykiírást csak az adott versenyrendszerben induló sportszervezetek 2/3-os többségének írásos, egyetértő beleegyezésével lehet módosítani. A bajnokság megkezdése után a hatályos versenykiírást csak az adott versenyben induló valamennyi sportszervezet írásos, egyetértő beleegyezésével lehet módosítani. Kaposvár, SLASZ Elnökség

8 Melléklet A Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség által szervezett bajnokságok és kupák évi programja és időbeosztása, valamint az MLSZ által szervezett Magyar Kupa programja ŐSZI PROGRAM Időpont Program megnevezése Megjegyzések Augusztus 01. vasárnap A Magyar Kupa megyei selejtezőjének előselejtezője 52-es táblára kerülésért A Megyei I és II. osztály pályahitelesítése (ütemterv szerint) SLASZ Technikai Bizottság 04. szerda A Megyei I és II. osztályú csapatok sorsolás egyeztetése Kaposvár, Megyeháza 08. vasárnap Az országos Magyar Kupa 1. fordulója Somogy megyéből 6 csapat 08. vasárnap A Magyar Kupa megyei selejtezőjének 1. fordulója Résztvevők: 52 csapat 15. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések, őszi szezon kezdete 1. forduló hétfő-szerda A Megyei III és IV. osztályú csapatok sorsolás egyeztetése 3 helyszínen A Megyei III és IV. osztály pályahitelesítése (ütemterv szerint) SLASZ Technikai Bizottság 18. szerda Az országos Magyar Kupa 2. fordulója Az 1. fordulóból továbbjutók 22. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 2. forduló 22. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések, őszi szezon kezdete 1. forduló 29. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 3. forduló 29. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések 2. forduló Szeptember 01. szerda A Magyar Kupa megyei selejtezőjének 2. fordulója Résztvevők: 32 csapat 05. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 4. forduló 05. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések 3. forduló 12. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 5. forduló 12. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések 4. forduló 22. szerda Az országos Magyar Kupa 3. fordulója A 2. fordulóból továbbjutók 19. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 6. forduló 19. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések 5. forduló 26. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 7. forduló 26. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések 6. forduló Október 03. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 8. forduló 03. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések 7. forduló 10. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 9. forduló 10. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések 8. forduló 17. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 10. forduló 17. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések 9. forduló 24. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 11. forduló 24. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések 10. forduló 31. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 12. forduló 31. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések, őszi szezon vége 11. forduló November 07. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 13. forduló 07. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések, őszi szezon vége 12. forduló 14. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 14. forduló 21. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések, őszi szezon vége 15. forduló 28. vasárnap Őszi bajnoki pótnap vagy 16. forduló (tavaszi 1. forduló)

9 2011. TAVASZI PROGRAM Időpont Program megnevezése Megjegyzések Február 25. péntek A Megyei I, II, III, IV. osztályú csapatok sorsolás egyeztetése Kaposvár, Megyeháza 27. vasárnap MK megyei selejtező 3. forduló Résztvevők: 16 csapat Március 06. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések, tavaszi szezon kezdete 16. vagy 17. forduló 13. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 17. vagy 18. forduló 13. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések, tavaszi szezon kezdete 13. forduló 20. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 18. vagy 19.. forduló 20. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések 14. forduló 27. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 19. vagy 20. forduló 27. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések 15. forduló Április 03. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 20. vagy 21. forduló 03. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések 16. forduló 06. szerda Tartaléknap Magyar Kupa megyei selejtező 3. forduló 10. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 21. vagy 22. forduló 10. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések 17. forduló 17. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 22. vagy 23. forduló 17. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések 1. forduló 20. szerda Magyar Kupa megyei selejtező 4. forduló Résztvevők: 8 csapat 24. vasárnap HÚSVÉT Tartaléknap vagy 23. forduló Május 01. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 24. forduló 01. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések rájátszás 04. szerda MagyarKupa megyei elődöntő és mérkőzések a 6 közé jutásért Résztvevők: 8 csapat 08. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 25. forduló 08. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések rájátszás 15. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 26. forduló 15. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések rájátszás 18. szerda Magyar Kupa megyei döntő Résztvevők: 2 csapat 22. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 27. forduló 22. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések rájátszás 29. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 28. forduló 29. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések rájátszás Június 05. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések 29. forduló 05. vasárnap Megyei III. IV. osztályú bajnoki mérkőzések rájátszás 12. vasárnap Megyei I. II. osztályú bajnoki mérkőzések, tavaszi szezon vége 30. forduló Bajnokságok befejezése utáni rájátszások, osztályozók, egyéb programok Június 18. szombat Mérkőzés a Megyei II. bajnoka címért Résztvevők: 2 csapat Június 18. szombat Mérkőzés a Megyei I. osztályba jutásért Résztvevők: 2 csapat Június 19. vasárnap Mérkőzés a Megyei II. U-19 bajnoka címért Résztvevők: 2 csapat Június 19. vasárnap Mérkőzés a Megyei III. bajnoka címért Résztvevők: 2 csapat Június 19. vasárnap Mérkőzés a Megyei III. U-21 bajnoka címért Résztvevők: 2 csapat Június 19. vasárnap Mérkőzések a Megyei II. osztályba jutásért Résztvevők: 4 csapat

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség SERDÜLŐ KOROSZTÁLYOS BAJNOKSÁG Fiú ifjúsági nagypályás U 17 korosztályú bajnokság versenykiírása A SLASZ elnökségének 21/2010. számú határozata alapján. A Somogy Megyei

Részletesebben

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség MEGYEI III. OSZTÁLY Férfi felnőtt nagypályás Megyei III. osztályú bajnokság versenykiírása a 2010-2011-es bajnoki szezonra A SLASZ elnökségének 44/2010.számú határozatával

Részletesebben

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség MEGYEI II. OSZTÁLY Férfi felnőtt nagypályás Megyei II. osztályú bajnokság versenykiírása a 2010-2011-es bajnoki szezonra A SLASZ elnökségének 43/2010. számú határozatával

Részletesebben

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség IFJÚSÁGI KOROSZTÁLYOS BAJNOKSÁG Férfi ifjúsági I. osztályú nagypályás U 19 korosztályú bajnokság versenykiírása a 2010-2011-es bajnoki szezonra A SLASZ elnökségének 18/2010.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI TÉLI BAJNOKSÁG Zala Megyei Téli férfi felnőtt nagypályás (műfüves) labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYE Veszprém Megyei férfi Téli Kupa versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A Kupa szervezője és

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Liga Kupa Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2016 2017 Budapest, 2016. augusztus 6. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség (továbbiakban

Részletesebben

MEGYEI II. OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2010/2011.

MEGYEI II. OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2010/2011. Pest Megyei Labdarúgó Szövetség (PMLSZ) Postacím: 1364 Budapest, Postafiók 301.; Székhely: 1052 Budapest, Városház utca 7.; E-mail: versenyiroda@pmlsz.hu; jb-iroda@pmlsz.hu; nyiab-iroda@pmlsz.hu; Telefon/fax:

Részletesebben

A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása

A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves K. krt. 28. E-mail: mhlsz.vb@gmail.com A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása Az MHLSZ

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság MEGYEI IV. OSZTÁLY Megyei IV. osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016-2017. Jóváhagyás 2015.12.08. Utolsó módosítás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei-Budapesti Igazgatóság HAJDÚ-BIHAR MEGYEI III. OSZTÁLY Hajdú-Bihar Megyei ú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság Megyei ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013 2014. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság U19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG I. osztály Veszprém Megyei U-19 korosztályú férfi ifjúsági, I. osztályú nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYEI IV. OSZTÁLY Megyei-Budapesti IV. osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség SZUPER KUPA Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó Szuper Kupa versenykiírása 2015. Tartalom 1. A Szuper Kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 2 2. A Kupa célja... 2 3.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség CSONGRÁD MEGYEI IGAZGATÓSÁG CSONGRÁD MEGYE NŐI FELNŐTT I. OSZTÁLY Női felnőtt labdarúgó nagypályás bajnokság versenykiírása 2016 2017. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság ALBA LIGA Versenykiírás Székesfehérvári kispályás női labdarúgó bajnokság 2016 2017. Jóváhagyás 2015.12.08 Utolsó módosítás 2015.12.08 Hatálybalépés

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei-Budapesti Igazgatóság HAJDÚ-BIHAR MEGYEI II. OSZTÁLY Hajdú-Bihar Megyei ú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság /Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó Szövetség / KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI III. TARTALÉK OSZTÁLY Komárom-Esztergom Megyei III. Osztályú

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság ALBA LIGA Versenykiírás Székesfehérvári kispályás férfi labdarúgó bajnokság 2016 2017. Jóváhagyás 2015.12.08. Utolsó módosítás 2015.12.08. Hatálybalépés

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság / Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség / BÁCS-KISKUN MEGYEI II. OSZTÁLY Bács-Kiskun Megyei ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóság BARANYA MEGYEI I.O. U19, U16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Baranya Megyei I. osztályú U19, U16 korosztályú férfi ifjúsági, nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság /Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség/ U19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei II. osztály U19 korosztályú ifjúsági fiú nagypályás labdarúgó

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei-Budapesti Igazgatóság U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Komárom-Esztergom Megyei U-16 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI NŐI BAJNOKSÁG Zala Megyei Női csökkentett pályaméretű labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatóság U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Békés Megyei U-16 korosztályú férfi ifjúsági műfüves futsal labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. év Tartalom 1. A

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér megyei Igazgatóság / Fejér megyei Labdarúgó Szövetség / FEJÉR MEGYEI ÖREGFIÚK Fejér Megyei, férfi öregfiúk, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017. Jóváhagyás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Megyei Igazgatóság ( Megyei Labdarúgó Szövetség) U-19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei I. II. osztályú U-19 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság 2013-2014. évi indulási jogát eldöntő osztályozó mérkőzések versenykiírása 1. Az Osztályozó mérkőzések résztvevői A) A 2012-2013.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság MEGYEI I. OSZTÁLY Megyei I. osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016-2017. Jóváhagyás 2015.12.08. Utolsó módosítás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Igazgatóság / Labdarúgó Szövetség / U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG U-16 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás, labdarúgó bajnokságok versenykiírása 2016 2017. év Jóváhagyás 2015.12.08

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság / JNSZ Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság / JNSZ Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság / JNSZ Megyei Labdarúgó Szövetség / JNSZ MEGYEI IV. OSZTÁLY JNSZ Megyei IV. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság VESZPRÉM MEGYEI III. OSZTÁLY Veszprém Megyei III. ú férfi felnőtt, nagypályás, pályaméretű labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017. Jóváhagyás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság SOMOGY MEGYEI IV. OSZTÁLY Somogy Megyei II. osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013 2014. Tartalom 1. A bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság /Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség/ BÁCS-KISKUN MEGYEI U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG korosztályú fiú serdülő nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség / SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY Somogy Megyei I. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2012 2013.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság U-34 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei Öregfiúk nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2012 2013. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság MEGYEI III. OSZTÁLYÚ TARTALÉK BAJNOKSÁG Komárom-Esztergom Megyei III. osztályú férfi felnőtt TARTALÉK nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Vas Megyei Igazgatóság VAS MEGYEI II. OSZTÁLY Vas Megyei II. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség / MEGYEI IV. OSZTÁLY Megyei IV. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2012 2013. Tartalom

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI I. OSZTÁLY Zala Megyei I. Osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Igazgatóság SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2011 2012. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság SOMOGY MEGYEI ÖREGFIÚ BAJNOKSÁG Somogy Megyei Öregfiú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016-2017 Jóváhagyás 2015.12.08.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság U-16 BAJNOKSÁG Heves Megyei U-16 korosztályú fiú nagypályás, labdarúgó bajnokságok alap versenykiírása 2013 2014. év TERVEZET VERZIÓ 1. Tartalom 1. A

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság MEGYEI II. OSZTÁLY Komárom-Esztergom ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

MEGYEI I/B-OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I/B-OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010.

MEGYEI I/B-OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I/B-OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010. Pest Megyei Labdarúgó Szövetség (PMLSZ) Postacím: 1364 Budapest, Postafiók 301.; Székhely: 1052 Budapest, Városház utca 7.; E-mail: versenyiroda@pmlsz.hu; jb-iroda@pmlsz.hu; nyiab-iroda@pmlsz.hu; Telefon/fax:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY Veszprém Megyei I. osztályú férfi felnőtt versenykiírása 2013 2014. Tartalom 1.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Vas Megyei Igazgatóság VAS MEGYEI II. OSZTÁLY Vas Megyei II. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017. év Jóváhagyás 2015.12.08 Utolsó módosítás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI II. OSZTÁLY Zala Megyei II. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása 2015 2016.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Veszprém Megyei U-16 korosztályú férfi nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóság (Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Labdarúgó Szövetség) BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI III. OSZTÁLY Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei III. Osztályú férfi

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóság BARANYA MEGYEI IV. OSZTÁLY Baranya Megyei IV. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG Megyei Öregfiúk nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013-14.évi bajnoki év Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Országos Bajnokság III. osztály Felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2015-2016 Budapest, 2015. június 12. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY Somogy Megyei I. osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013 2014. Tartalom 1. A bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség / SOMOGY MEGYEI U-13 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Somogy Megyei U-13 korosztályú fiú serdülő nagypályás labdarúgó bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér megyei Igazgatóság / Fejér megyei Labdarúgó Szövetség / U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Fejér Megyei U-16 korosztályú fiú serdülő nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Vas Megyei Igazgatóság VAS MEGYEI III. OSZTÁLY Vas Megyei III. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei-Budapesti Igazgatóság MEGYEI IGAZGATÓSÁG CÍMERE MEGYEI I-. OSZTÁLY Megyei I. osztályu férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság alap versenykiírása 2015 2016.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság SOMOGY MEGYEI ÖREGFIÚ I.. OSZTÁLY Somogy Megyei Öregfiú I. osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013 2014. Tartalom

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság / Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség / SOMOGY MEGYEI U-13 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Somogy Megyei U-13 korosztályú fiú serdülő csökkentett pályaméretű labdarúgó

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság Veszprém Megyei U-16 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG Megyei Öregfiúk nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-16.évi bajnoki év Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY Veszprém Megyei I. Osztályú férfi felnőtt, nagypályás, pályaméretű labdarúgó bajnokságok versenykiírása 2016 2017. Jóváhagyás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / Kiemelt U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei Kiemelt U-16 korosztályú fiú serdülő

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség LIGA KUPA Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó Liga Kupa versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A Liga Kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 2 2. A Kupa célja... 2 3. A

Részletesebben

MEGYE I. OSZTÁLY. MEGYE I. férfi felnőtt és U-19 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2010-2011. ÉV

MEGYE I. OSZTÁLY. MEGYE I. férfi felnőtt és U-19 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2010-2011. ÉV MEGYE I. OSZTÁLY MEGYE I. férfi felnőtt és U-19 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2010-2011. ÉV A BMLSZ Elnöksége 15/2009. (2010. június 11.) számú határozataival fogadta el. 1.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér megyei Igazgatóság / Fejér megyei Labdarúgó Szövetség / FEJÉR MEGYEI II. OSZTÁLY Fejér Megyei II. Osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság MEGYEI I. OSZTÁLY Heves Megyei I. osztályú férfi felnőtt, nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013 2014. VERZIÓ 2. Tartalom 1. A bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóság BARANYA MEGYEI ÖREGFIÚ BAJNOKSÁG I. OSZTÁLY Baranya Megyei férfi Öregfiú I. osztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei-Budapesti Igazgatóság MEGYEI IGAZGATÓSÁG CÍMERE MEGYEI IV-. OSZTÁLY Megyei I. osztályu férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság alap versenykiírása 2015 2016.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság FEJÉR MEGYEI I. OSZTÁLY Fejér Megyei I. ú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. I. osztályú fiú serdülő U15, U14 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása

Magyar Labdarúgó Szövetség. I. osztályú fiú serdülő U15, U14 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása Magyar Labdarúgó Szövetség I. osztályú fiú serdülő U15, U14 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa...

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság MEGYEI IV. OSZTÁLY Heves Megyei IV. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatóság MEGYEI II. OSZTÁLY Békés Megyei II. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Férfi Felnőtt Békés Megyei II. osztály

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság BUDAPEST III. OSZTÁLY Budapest III. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság / Budapesti Labdarúgó Szövetség / EGYETEMI FUTSAL BAJNOKSÁG Budapesti Egyetemi-Főiskolai Férfi Felnőtt Futsal bajnokság versenykiírása 2013 2014. év TERVEZET

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság SOMOGY MEGYEI U-21 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Somogy Megyei U-21 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013 2014. év

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség KOMÁROM-ESZTERGOM Megyei Igazgatóság / KOMÁROM-ESZTERGOM Megyei Labdarúgó Szövetség / Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó Megyei Kupa versenykiírása 2016 2017. Jóváhagyás 2015.12.08.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa...

Részletesebben

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI NŐI KISPÁLYÁS BAJNOKSÁG

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI NŐI KISPÁLYÁS BAJNOKSÁG Magyar Labdarúgó Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság /Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség/ GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI NŐI KISPÁLYÁS BAJNOKSÁG Győr-Moson-Sopron Megyei női felnőtt kispályás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóság /Nógrád Megyei Labdarúgó Szövetség/ NÓGRÁD MEGYEI I. OSZTÁLY Nógrád Megyei I. ú férfi felnőtt, nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2017

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság Megyei U19 bajnokság Heves Megyei férfi U19 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Igazgatóság U-14 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG U-14 korosztályú fiú serdülő nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása 2015 2016. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság / Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség / U-14 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei U-14 korosztályú férfi csökkentett pályaméretű labdarúgó bajnokság versenykiírás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatóság / Tolna1 Megyei Labdarúgó Szövetség / U-14 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei U-14 korosztályú fiú serdülő csökkentett pályaméretű labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. II. osztályú férfi ifjúsági U17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása

Magyar Labdarúgó Szövetség. II. osztályú férfi ifjúsági U17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása Magyar Labdarúgó Szövetség II. osztályú férfi ifjúsági U17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa...

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / JÁSZ- NAGYKUN- SZOLNOK MEGYEI III. OSZTÁLY Jász-Nagykun-Szolnok Megyei III. osztályú

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóság /Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Labdarúgó Szövetség / BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI III. OSZTÁLY Borsod-Abaúj-ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság MEGYEI I. OSZTÁLY Komárom-Esztergom ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság SOMOGY MEGYEI II. OSZTÁLY Somogy Megyei II. osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013 2014. Tartalom 1. A bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság / Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség / FEJÉR MEGYEI TÉLI MŰFÜVES BAJNOKSÁG Fejér Megyei Téli Műfüves férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-i Igazgatóság (Borsod-Abaúj-i Labdarúgó Szövetség ) BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI TÉLI MŰFÜVES TORNA Borsod-Abaúj-i Téli Műfüves Torna férfi felnőtt nagypályás labdarúgó

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság Férfi felnőtt, nagypályás labdarúgó Veszprém Megyei versenykiírása 2016 2017. Jóváhagyás 2015.12.08. Utolsó módosítás 2015.12.08. Hatálybalépés 2016.01.08.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYEI IV. OSZTÁLY Veszprém Megyei IV. osztályú férfi felnőtt labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság SOMOGY MEGYEI II. OSZTÁLY Somogy Megyei II. osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013 2014. Tartalom 1. A bajnokság

Részletesebben

MEGYEI I. OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2010/2011.

MEGYEI I. OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2010/2011. Pest Megyei Labdarúgó Szövetség (PMLSZ) Postacím: 1364 Budapest, Postafiók 301.; Székhely: 1052 Budapest, Városház utca 7. E-mail: versenyiroda@pmlsz.hu; jb-iroda@pmlsz.hu; nyiab-iroda@pmlsz.hu Telefon/fax:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. I. osztályú férfi ifjúsági U-18, U-16 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása

Magyar Labdarúgó Szövetség. I. osztályú férfi ifjúsági U-18, U-16 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása Magyar Labdarúgó Szövetség I. osztályú férfi ifjúsági U-18, U-16 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2011-2012. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa...

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóság BARANYA MEGYEI FIÚ U15 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Baranya Megyei U15 korosztályú fiú serdülő csökkentett (3/4-ed pályás) pályaméretű labdarúgó bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság /Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség/ GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI I. OSZTÁLY Megyei I. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság

Részletesebben