Ilhwa koreai ginzeng

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ilhwa koreai ginzeng"

Átírás

1 Ilhwa koreai ginzeng A tudomány és a tradíció találkozása

2 Már Magyarországon is elérhetőek Korea első számú ginzeng terméket exportáló vállalatának termékei! A koreai ginzeng (panax) Több, mint 2000 éve fogyasztják egész Ázsiában a koreai ginzenget (Panax ginseng C.A. Mayer), amiről a feljegyzések úgy számolnak be, hogy nincs hozzá fogható más gyógynövény, beleértve más ginzeng fajtákat is. A Panax szó görög eredetű, jelentése mindent gyógyít. A koreai ginzeng a világ legerősebb adaptogén gyógynövényeként ismert. A gyógynövények királyaként is nevezik. Az adaptogén gyógynövény olyan gyógynövény, amely segít a szervezetnek az egyensúly és az optimális egészség kialakításában és megtartásában. A koreai ginzenget hagyományosan erősítő szerként használták az állóképesség és az energia növelésére, valamint a szervezet pihentetésére egy hosszú nap után. Az elmúlt 20 év kutatásai kimutatták, hogy a ginzeng rendkívül hatékony számos, egészséggel kapcsolatos probléma kezelése esetén is. A koreai ginzeng egészségre gyakorolt számos jótékony hatását az ún. különböző saponinok, amit ginzenozidnak neveznek biztosítják. Ez a kiváló összetevő teszi a ginzeng növényt páratlanná. A koreai ginzenget a legjobbnak tartják, ugyanis igazolt tény, hogy 36 aktív összetevője (saponin) van, szemben az amerikai ginzeggel, aminek csak 13, illetve a kínai ginzenggel, aminek 14. Nemes gyógyír a múltban és ma A keleti orvosságoknak három csoportja van: enyhe, közepes és gyógyító. Az enyhe orvosság, vagy nemes gyógyszer egy testet felerősítő szer. A hosszú távú szedése nem okoz kárt és nem okoz függőséget. A Shen Nung Gyógyszerkönyv, amit kb. i.u. 500-ban Hung Ching (Kína) szerkesztett, a koreai panaxginzenget az enyhe vagy nemes orvosság kategóriába sorolja. Klinikailag is igazolták, hogy a ginzeng: Segít a stressz kezelésében Hozzájárul a szellemi tisztaság és Megtisztítja a vért a toxinoktól koncentráció megőrzéséhez Javítja a vér minőségét Támogatja az erős immunrendszert Segít a vércukrot egyensúlyban tartani Segít a szervezet lúgosításában Stimulálja és támogatja az emésztést Növeli az energiát és a vitalitást

3 Ha a kínai orvoslás gyógyszertani szempontjából vizsgáljuk, azt fedezhetjük fel, hogy azok az anyagok, amelyeknek a gyógyító természete meleg (jang), a hideg (jin) betegségeket gyógyítja. Az, hogy a ginzenget jang-ként osztályozzák, azt jelenti, hogy képes gyógyítani betegségeket. 1. A keringési rendszerre gyakorolt hatás Hajszálértágulat esetén jó hatású. A perifériás ellenállás csökkentése által javul a vérkeringés. Emellett a csontvelő anyagcsere folyamatát is segíti. A rendellenes véralvadás kontrollálása révén megelőzhető az agyi trombózis. Az olyan összetevők együttes jelenléte, mint az Rg, Rb és Rc elősegítik a vérnyomás normál szinten tartását. 2. Anyagcsere folyamatokra gyakorolt hatás Elősegíti a zsírok, fehérjék és nukleinsavak, valamint a májsejtek regenerálódását. Az alkohol lebontáshoz kapcsolódó különböző enzimekre hatást gyakorol. Segítséget nyújt a cukorbetegség megelőzésében a magas vércukor csökkentése révén, illetve azzal, hogy elősegíti az inzulintermelődést. Megelőzi a bőr dehidratáltságát. Hogyan? Stimulálja a vérkeringést és szabályozza a bőr nedvesség egyensúlyát. 3. Az immunrendszerre gyakorolt hatás A ginzeng visszaszorítja a rákos sejtek szaporodását és néhány esetben megmutatkozott, hogy a rákos sejtek normál működésű sejtekké alakultak át. A ginzeng késlelteti a HIV fertőzésből kialakuló AIDS betegség kifejlődését. Anti-karcinogénként meggátolja a környezetszennyezés okozta hatásokat.

4 4. DIÁKOK FIGYELMÉBE! A központi idegrendszerre gyakorolt hatás A ginzeng saponinban lévő panaxatriol feloldja a levertséget és a panaxadiol megnyugtatja a hiperaktív idegeket. Normalizálja az autonóm idegrendszer működését azzal, hogy növeli az agyban a katekolamint (hormon). Javítja a tanulási képességet, a memóriát, és oldja a stresszt, csökkenti a fáradságérzetet. Kontrollálja a kiszámíthatatlan mentális jelenséget, amit a kokainfüggőség okoz. 5. Az emésztőrendszerre gyakorolt hatás A gyomor nyálkahártya vérkeringésének elősegítése révén enyhíti a gyomorfájdalmakat. Javítja a gyomor és a belek működését és felold mindenféle mentális stresszt. 6. Sugárzás elleni védőhatás Védelmet nyújt a sugárbetegséggel szemben illetve segíti az ezen betegségből való felépülést. 7. Férfiasságot erősítő hatás 8. Megelőzi a szenilitást 9. Női betegségekre gyakorolt hatás Menstruációs fájdalomra szedett fájdalomcsillapítóval együtt előnyös hatással bír. Javítja a periférikus idegrendszer vérkeringését, így felmelegíti az egész testet, illetve egyenletesen elosztja a testhőt. Hatékony a férfiak energiacsökkenésének illetve a nők frigiditásának visszafordításában. A modern tudomány szempontjából az egész történelem során a koreai ginzenget gyógyszernek tekintették és hatékonyságát mindig is elismerték. A TEST ÁLLAPOTÁTÓL FÜGG, MI- LYEN MÉRTÉKBEN SZÍVÓDIK FEL A GINZENOZID A ginzenozidoknak két típusa van: 1.protopanaxadiol(dioltípus) és 2. Protopanaxatriol (trioltípus). Ezek a gyomorban nem emésztődnek meg, mint az általános ételek, de a belekben lévő mikroorganizmusok hidrolizálják azokat, mielőtt felszívódnának a testben. Ezért a belek állapota egy fontos tényező abban, hogy a ginzenozidok milyen mértékben képesek felszívódni.

5 A Koreai Élelmezés és Táplálkozástudományi folyóirat A diol és triol típusú ginzenozid felszívódása 2004-ben megjelent tanul5% 13% mánya szerint csupán az emberek 62%-ánál képes Mindkét típusú ginzenozid mindkét típusú ginzenozid feldiol típusú ginzenozid 20% 62% szívódni. Triol típusú ginzenozid Csak önmagában a diol-típus Egyik sem az emberek 20%-nál szívódik fel, míg csak a triol-típusú pedig 13%-nál. A maradék 5% esetében pedig egyik fajta ginzenozid sem épült be a szervezetbe. A teljes hatás elérése érdekében a beleknek képeseknek kell lenniük mindkét fajta ginzenozidot hatékonyan feldolgozni. 15-ször jobb felszívódás Mi lenne, ha képesek lennénk kiküszöbölni ezt a problémát? Ezt a kérdést tette fel az Ilhwa és ma büszkén teszi közzé a megtalált választ, ami nem más, mint a ST TM Enzimekkel való erjesztési eljárást alkalmazva a ginzenozidok ugyanolyan összetételű eleggyé válnak, mint amit a bél mikroorganizmusok hoznak létre. A GINST15 lehetővé teszi, hogy a ginzeng egy anyagcserével átalakított, felszívódásra kész állapotba kerüljön. Így a GINST15 képes átadni a koreai ginzeng hatékonyságát, a teljes egészség érdekében, függetlenül a belek állapotától, az egészségi állapottól, vagy az életkortól. Mivel nem szükséges, hogy végigmenjen a folyamaton, a GINST15 gyorsabban és nagyobb mennyiségben szívódik fel, mint a hagyományos ginzeng termékek.

6 Vizsgálatok igazolják, hogy a GINST15 kivonat 4-szer gyorsabban és 15-ször nagyobb mértékben szívódott fel, mint más ginzeng termékek. A vérben 27-szer nagyobb koncentrációban volt jelen a GINST15, és az átlag elért felszívódási csúcs kevesebb, mint 2 óra volt, szemben a hagyományos ginzeng 12 órás késésével. 15-ször jobb felszívódás. Szemben más termékekkel, amelyek a bélrendszerből szívódnak fel átlag 5%-ban, az ILHWA GINST 15 készítmények közvetlenül a gyomorból 75-90%-ban szívódnak fel. Ginseng Extract GinST 15 Extract Az ilhwa a ginzeng hajszálgyökereit is felhasználja Az ILHWA feldolgozza a teljes gyökeret, beleértve a hajszálgyökereket is. A ginzenget feldolgozó legtöbb cég meghámozza a gyökereket. A hámozás időt takarít meg, a hajszálgyökerek azonban kulcsfontosságú összetevőket, elsősorban ginzenozidokat tartalmaznak. Az Ilhwa hosszabb eljárást választja azzal, hogy nem hámozza meg a gyökereket, annak érdekében, hogy a leghatékonyabb végterméket kapja. Tévhit, hogy a vörösginzeng jobb lenne Az ILHWA a legjobb minőségű ginzenget használja fel, melyet az optimális 4 vagy 5 éves korban takarítanak be annak érdekében, hogy a ginzenozidok legszélesebb skáláját és egyensúlyát kapják. A jó minőségű vörös ginzenget általában 6 éves gyökerekből készítik. Az Ilhwa tudósai felfedezték, hogy a 6 éves betakarított gyökerek túl öregek, és a gyökér rostossá vált, kisebb a sűrűsége, és a ginzenozidok, valamint más fontos összetevők, például a fenolok és a poliszacharidok egyensúlya csökkent. Ez azért gond, mert a ginzenozidok a ginzeng egyedülálló aktív összetevői, melyek mindegyike különleges hatást gyakorol a szervezetre.

7 Új eljárás: Az Ilhwa szabadalmazott alacsony hőmérsékleten végzett vákuumos extrakciós eljárása elhagyja a forralást, párolást és a nagy hőt. Ennek következtében az ILHWA fehér ginzeng kivonata megőriz minden kulcsfontosságú összetevőt. Az ILHWA megtartja a legtöbb aminosavat és vitamint, melyek más típusú készítmények esetében elvesznek. Az összes összetevő optimális egyensúlya teszi az Ilhwa ginzenget olyan hatásossá. A legtöbb ginzeng feldolgozó cég vörös ginzenggé alakítja a ginzenget magas hőmérsékleten történő párolási eljárás útján, amely habár gyorsabb eljárás elpusztítja a vitaminokat és a germániumot, és csökkenti az aminosavak és a poliszacharidok számát. Az ILHWA egyedülálló feldolgozási technikájával készült ginzeng koncentrátum élettel teli, az aktív B vitaminokkal, (15) aminosavval, (42) nyomelemmel, (36) ginzenoziddal melyek egészséget javító hatásokat gyakorolnak a szervezetre. Összegzés Az optimális időben történő termesztés és betakarítás, főgyökér és az összes hajszálgyö- kér hámozás nélküli megtartása, a forralás, párolás és a magas hőmérséklet elhagyása eredményeként az ILHWA fehér ginzeng kivonat megőrzi a legtöbb aminosavat, vitamint, és poliszacharidot, melyek más típusú készítmények esetében elvesznek. Az Ilhwa által alkalmazott saját és szabadalmazott extrakciós eljárás szintén növeli a teljes ginzenozid tartalmat a vörös ginzeng kivonathoz képest. Az Ilhwa termesztési és betakarítási stratégiája a legjobb ginzenozid egyensúlyt éri el. Ez az optimális kombináció teszi az Ilhwa ginzeng kivona- tot és a ginexet a világ leghatékonyabb ginzengjévé. Ez az oka annak, hogy az egészségügyi professzorok világszerte használják az Ilhwa termékeket, és megbíznak bennük.

8 Több, mint 40 év tapasztalat és kutatások, amelyek a GMP és ISO 9001 szigorú minőségellenőrzése alatt zajlottak Korea legjobb ginzeng termék előállítását eredményezték. Az Ilhwa cég büszke arra, hogy a koreai ginzeng első számú exportőre lehet a világban, mind minőségben és mennyiségben egyaránt. ISO 9001 Az ISO 9001 tanúsítás elnyerése érdekében az Ilhwa egy kéthónapos alapos helyszíni értékelésen esett át, amit a KSA (Korean Standards Association) végzett. Azután további 4 hónapig folyamatos, egymást követő lépések történtek a módszeres üzleti folyamat, az egyes egységenkénti minőségirányítási rendszer létrehozása és annak kivitelezése végett. GMP jelentése: Good Manufacturing Practice, azaz Jó Gyártási Gyakorlat. Ez biztosítja, hogy ellenőrzött környezeti feltételek mellett az előállított termékek kiváló minőségűek és nem jelentenek kockázatot sem az egyénre, sem a közjóra. Az IH-901 fejlesztésével ami az Egyesült Államokban, Kanadában és Németországban is szabadalmazott egy újabb lépést teszünk a világ egészségének szolgálata és kutatása érdekében. Igazán büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb minőségű ginzeng termék előállítók lehetünk, és mindig azt tartjuk szem előtt, hogyan tehetnénk még egészségesebbé ügyfeleink életét. ( ) Sung Kyun Lee, CEO, Ilhwa Co. Ltd. Cégünk jelmondata: Teljes szíveddel tedd meg a legjobbat Magyarországi kizárólagos forgalmazó: Elérhetőségeink: Korean Trade Kft. Tel.: / , Web: ilhwa-ginseng.hu

GANODERMA (LINGZHI, REISI, PECSÉTVIASZGOMBA)

GANODERMA (LINGZHI, REISI, PECSÉTVIASZGOMBA) GANODERMA (LINGZHI, REISI, PECSÉTVIASZGOMBA) A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a Ganodermára. Ez az első úgynevezett gyógyhatású készítmény, amely még hosszútávon történő

Részletesebben

GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény Ganoderma (Lingzhi) A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása

GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény Ganoderma (Lingzhi) A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény Ganoderma (Lingzhi) A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára. Ez az első

Részletesebben

GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény. Ganoderma (Lingzhi) - A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása

GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény. Ganoderma (Lingzhi) - A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény Ganoderma (Lingzhi) - A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára. Ez az

Részletesebben

Ne gyógyítsuk a betegséget, hanem előzzük meg! Tartalomjegyzék:

Ne gyógyítsuk a betegséget, hanem előzzük meg! Tartalomjegyzék: Ne gyógyítsuk a betegséget, hanem előzzük meg! DXN Kisokos mindenkinek! Tartalomjegyzék: A gyógyító gombák 2 DXN, a Cég 5 Magyarországon kapható DXN termékek 7 Általános gyógynövény ismertető 8 A pecsétviaszgomba

Részletesebben

Itt az új JFX Target Regeneráló Krém a ForsLean erejével

Itt az új JFX Target Regeneráló Krém a ForsLean erejével Itt az új JFX Target Regeneráló Krém a ForsLean erejével Ahogyan idősödünk, bőrünk veszít feszességéből, üdeségéből, és megjelennek rajta az első finom látható vonalak, elszíneződések és a csökkent rugalmasság

Részletesebben

Könnyed séta a diéták útvesztőjében

Könnyed séta a diéták útvesztőjében Könnyed séta a diéták útvesztőjében Rendhagyó szakácskönyv By Brátán Erzsébet Publio Kiadó Copyright 2011 Brátán Erzsébet Minden jog fenntartva! Tartalomjegyzék ELŐSZÓ Néhány érdekesség Nincs rossz étel,

Részletesebben

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ: FORMULA IV

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ: FORMULA IV FORMULA IV RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ: FORMULA IV A megfelelõ táplálkozáshoz a vitaminok és ásványi anyagok szükségesek, de nem elegendõek. A megfelelõ forma eléréséhez más tápanyagok is hasonlóan fontos szerepet

Részletesebben

tavaszi 13 KATALÓGUS Egészséges Egészséges SZÉPSÉG Egészséges Az állandó egészség élménye ...Önnek is jár

tavaszi 13 KATALÓGUS Egészséges Egészséges SZÉPSÉG Egészséges Az állandó egészség élménye ...Önnek is jár tavaszi 13 KATALÓGUS Egészséges SZÉPSÉG Egészséges TESTSÚLY Egészséges táplálkozás Az állandó egészség élménye...önnek is jár Minőség Szakértők Ügyfélszolgálatunk segít Önnek... Ingyenesen hívható telefonszámunkon

Részletesebben

őszi 12 KATALÓGUS Egészséges Egészséges SZÉPSÉG Egészséges Az állandó egészség élménye ...Önnek is jár

őszi 12 KATALÓGUS Egészséges Egészséges SZÉPSÉG Egészséges Az állandó egészség élménye ...Önnek is jár őszi 12 KATALÓGUS Egészséges SZÉPSÉG Egészséges TESTSÚLY Egészséges táplálkozás Az állandó egészség élménye...önnek is jár Minőség Szakértők Ügyfélszolgálatunk segít Önnek... Ingyenesen hívható telefonszámunkon

Részletesebben

Természetes tápanyagforrás, magas minőségű étrend-kiegészítő, mely erősíti az emésztőrendszert és az immunrendszert

Természetes tápanyagforrás, magas minőségű étrend-kiegészítő, mely erősíti az emésztőrendszert és az immunrendszert Bluegreen Természetes tápanyagforrás, magas minőségű étrend-kiegészítő, mely erősíti az emésztőrendszert és az immunrendszert Alga komplex készítmény, magas minőségű egyedi összetevőket tartalmaz, mint

Részletesebben

2013. tél. Az állandó egészség élménye. Újdonságok. Egészséges. Egészséges táplálkozás. Egészséges

2013. tél. Az állandó egészség élménye. Újdonságok. Egészséges. Egészséges táplálkozás. Egészséges 2013. tél Az állandó egészség élménye. Hírek, érdekességek Egészséges táplálkozás Újdonságok Egészséges TESTSÚLY wwww.facebook.com/vitaking.eu Ingyenes tanácsadás Egészséges SZÉPSÉG www.vitaking.hu Miért

Részletesebben

Ájurvéda, Testtípusok, Gyógynövények

Ájurvéda, Testtípusok, Gyógynövények Ájurvéda, Testtípusok, Gyógynövények 1 Tartalomjegyzék Az Ájurvéda 3.o Dósák 4.o A testtípusok általános jellemzői 4.o Amla 7.o Arjuna 9.o Brahmi 10.o Kaunchsar 14.o Medohar Guggulu 17.o Shatawari 18.o

Részletesebben

Elkészítés: A hozzávalókat csak összekeverjük, és már ehetjük is Nagyon fini!!! A recept kb. 2 fő részére elég

Elkészítés: A hozzávalókat csak összekeverjük, és már ehetjük is Nagyon fini!!! A recept kb. 2 fő részére elég Finom csírasaláta Csíraevőknek vagy csírákkal barátkozóknak szeretettel: Hozzávalók: kb. két maréknyi ízlés szerinti csíra (én lucernából csináltam) egy kevés karikázott póréhagyma 1 szál sárgarépa reszelve

Részletesebben

Táplálék kiegészítôk. Kiegészítô adatok Ásványi anyagok 1 db tabletta (2 db tabletta)

Táplálék kiegészítôk. Kiegészítô adatok Ásványi anyagok 1 db tabletta (2 db tabletta) Az egészség alapja a megfelelô táplálkozás. A modern mezôgazdaság módszerei mára sajnos jelentôsen kimerítették az egykor ásványokban gazdag talajt, így többé nem számíthatunk arra, hogy táplálékunk tökéletesen

Részletesebben

2013. ősz. Az állandó egészség élménye. Újdonságok. Egészséges táplálkozás. Egészséges. Egészséges

2013. ősz. Az állandó egészség élménye. Újdonságok. Egészséges táplálkozás. Egészséges. Egészséges 2013. ősz Az állandó egészség élménye. Hírek, érdekességek Újdonságok Ingyenes tanácsadás Egészséges táplálkozás Egészséges TESTSÚLY Egészséges SZÉPSÉG wwww.facebook.com/vitaking.eu www.vitaking.hu Miért

Részletesebben

2015. tavasz. Az állandó egészség élménye. Újdonságok. Egészséges. Egészséges. Egészséges táplálkozás. www.vitaking.hu. www.facebook.com/vitaking.

2015. tavasz. Az állandó egészség élménye. Újdonságok. Egészséges. Egészséges. Egészséges táplálkozás. www.vitaking.hu. www.facebook.com/vitaking. 2015. tavasz Az állandó egészség élménye. Hírek, érdekességek Újdonságok Ingyenes tanácsadás Egészséges táplálkozás Egészséges TESTSÚLY Egészséges SZÉPSÉG www.facebook.com/vitaking.eu www.vitaking.hu Tartalomból

Részletesebben

2014. tavasz. Az állandó egészség élménye. Újdonságok. Egészséges. Egészséges táplálkozás. Egészséges

2014. tavasz. Az állandó egészség élménye. Újdonságok. Egészséges. Egészséges táplálkozás. Egészséges 2014. tavasz Az állandó egészség élménye. Hírek, érdekességek Egészséges táplálkozás Újdonságok Egészséges TESTSÚLY wwww.facebook.com/vitaking.eu Ingyenes tanácsadás Egészséges SZÉPSÉG www.vitaking.hu

Részletesebben

GYORS TERMÉKISMERTETÕ KALAUZ

GYORS TERMÉKISMERTETÕ KALAUZ GYORS TERMÉKISMERTETÕ KALAUZ Milyen szükségleteket elégít ki egy ilyen termék? Miért a GNLD a legjobb választás? E rövid termékismertetõ füzet azzal a céllal készült, hogy ezekre a kérdésekre választ adjon,

Részletesebben

Fiatalodjunk Peptidekkel!

Fiatalodjunk Peptidekkel! 1 Fiatalodjunk Peptidekkel! Bőr és haj reprodukciója természetesen! Életminőség javítása Nobel-díjra jelölt felfedezés 2010 Világújdonság Magyarországon! Exkluzív klub tagja lehet most ingyenesen! 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

TIENS TErmék katalógus 1

TIENS TErmék katalógus 1 TIENS Termék katalógus 1 TIENS Nemzetközi Egészség- és Ipari Park Kína, Tiencsin Ezen a parkon belül együttesen megtalálható a termékkutatás és fejlesztés központ, a gyártás központ, a konferencia központ,

Részletesebben

Élvezze az élet minden pillanatát!

Élvezze az élet minden pillanatát! Termékkalauz Élvezze az élet minden pillanatát! Élvezze az élet minden pillanatát! Ez a gondolat vezérelt bennünket, amikor Svédország vezető tudósainak segítségével elkezdtük kifejleszteni Wellnesstermékeink

Részletesebben

az információkat öszegyűjtötte: Keserű István / dualmed.hu Az E S K I M O - 3 halolaj - 1 -

az információkat öszegyűjtötte: Keserű István / dualmed.hu Az E S K I M O - 3 halolaj - 1 - Az E S K I M O - 3 halolaj - 1 - AZ OMEGA 3-2 - Miért van egyáltalán szükségünk omega-3-ra? Az omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavakat esszenciális, azaz alapvető zsírsavaknak nevezzük, ami orvosi

Részletesebben

A Kyäni Egészség Háromszög

A Kyäni Egészség Háromszög A Kyäni Egészség Háromszög Manapság a kényelem áll az első helyen, az egészség a második helyre szorul. Legtöbb ember számára csak idő kérdése egy váratlan kórházi beutaló A mai túlhajszolt életmód szó

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNYEKKEL AZ EGÉSZSÉGÉRT. Fitoterápiás rendszer

GYÓGYNÖVÉNYEKKEL AZ EGÉSZSÉGÉRT. Fitoterápiás rendszer GYÓGYNÖVÉNYEKKEL AZ EGÉSZSÉGÉRT Fitoterápiás rendszer Tartalom Bemutatkozás.................................... 3 Fitoterápia, a természetes gyógymód..................... 3 Emésztés.......................................

Részletesebben

Fiatalodjunk Peptidekkel!

Fiatalodjunk Peptidekkel! Fiatalodjunk Peptidekkel! Bőr és haj reprodukciója természetesen! Életminőség javítása Nobel-díjra jelölt felfedezés 2010 Világújdonság Magyarországon! Exkluzív klub tagja lehet most ingyenesen! Tartalomjegyzék

Részletesebben

Arginin Csodás aminosav optimális fizikai egészséget biztosít, fiatalító hatással kombinálva Írta: Dr. Joe Prendergast, M.D.

Arginin Csodás aminosav optimális fizikai egészséget biztosít, fiatalító hatással kombinálva Írta: Dr. Joe Prendergast, M.D. Tartalom Divertikuláris betegség enyhülése Az arginin alkalmazása óta jelentősen javult a közérzetem. Gasztroenterológusom nem győz csodálkozni! 2. oldal Jobb állóképességemnek köszönhetően egyre több

Részletesebben

USA NATURAL Termékcsalád

USA NATURAL Termékcsalád USA NATURAL Termékcsalád A fejlett világban már mindenütt felismerték, hogy napjainkban legfontosabb az egészség megőrzése és erősítése, melyben döntő az emberi szervezet vitaminokkal, makro- és mikroelemekkel,

Részletesebben

Dr. Mosóné Jenőfi Erzsébet előadása

Dr. Mosóné Jenőfi Erzsébet előadása Dr. Mosóné Jenőfi Erzsébet előadása www.vitahelp.hu klinikájának a weboldala. Fizikus Tanított egyetemen Amerikaiak felkérték, hogy vegyen részt speciális tudományos kutatásban, amely a sejt biofizikájával

Részletesebben

összeállította: Keserű István / dualmed.hu Termés zetgyógyászati Stúdió 1045 Budapest, Rózsa u. 7. Bejelentkezés: 06 30 242 6964

összeállította: Keserű István / dualmed.hu Termés zetgyógyászati Stúdió 1045 Budapest, Rózsa u. 7. Bejelentkezés: 06 30 242 6964 Termés zetgyógyászati Stúdió 1045 Budapest, Rózsa u. 7. Bejelentkezés: 06 30 242 6964 http://www.dualmed.hu A bemutatott adatok, cikkek, fordítások, anyagok a tájékozott döntésekhez szolgáltatnak információt

Részletesebben

2014. ősz. Az állandó egészség élménye. Újdonságok. Egészséges táplálkozás. Egészséges. Egészséges

2014. ősz. Az állandó egészség élménye. Újdonságok. Egészséges táplálkozás. Egészséges. Egészséges 2014. ősz Az állandó egészség élménye. Hírek, érdekességek Újdonságok Ingyenes tanácsadás Egészséges táplálkozás Egészséges TESTSÚLY Egészséges SZÉPSÉG www.facebook.com/vitaking.eu www.vitaking.hu Miért

Részletesebben