J e g y z ő k ö n y v. Készült: Mezőszilas község önkormányzat képviselőtestületének augusztus 30-án tartott üléséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J e g y z ő k ö n y v. Készült: Mezőszilas község önkormányzat képviselőtestületének augusztus 30-án tartott üléséről."

Átírás

1 J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzat képviselőtestületének augusztus 30-án tartott üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Horváthné Gógán Jolán alpolgármester, Fáncsik Géza, Kónya Vilmosné, Magyar József, Nagy Tibor, Paál Gyula, Raffael Attila és Zámbó Tibor képviselőtestületi tagok Dr. Kardos Tamás jegyző és Steidl János műszaki ügyintéző Igazoltan távolmaradt: Menyhártné Nagy Judit és Semjén Attila képviselőtestületi tag Horváthné Gogán Jolán alpolgármester: Üdvözölte a képviselőtestületi ülésen megjelent képviselőtestületi tagokat, meghívott vendéget és a jegyzőt. Megállapította, hogy a képviselőtestületi ülés határozatképes, mert a 10 képviselőtestületi tag közül 8 jelen volt, az ülést megnyitotta. Javaslatot terjesztett elő az ülés napirendi pontjaira, melyet a képviselőtestület 8 igen szavazattal az alábbiak szerint fogadott el: N a p i r e n d 1./ 83/2006. (VII. 26.) KT. sz. határozat hatályon kívül helyezésére irányuló javaslat. Előadó: Dr. Kardos Tamás jegyző 2./ A Németh László Közösségi Ház, Községi és Iskolai Könyvtár intézményvezetői álláshelyére kiírandó pályázat megvitatása Előadó: Dr. Kardos Tamás jegyző 3./ A Dr. Végh János Óvoda megüresedett intézményvezetői álláshelye által felmerült probléma megvitatása Előadó: Horváthné Gogán Jolán alpolgármester 4./ A szociális, iskolai és óvodai étkeztetés szeptember 1-től történő megoldására vonatkozó javaslat megvitatása Előadó: Dr. Kardos Tamás jegyző 5./ A szabadidő-tó bérbevételére érkezett ajánlat megvitatása Előadó: Horváthné Gogán Jolán alpolgármester 6./ A Fejér megyei Önkormányzatok Temetkezési Kft-ben lévő üzletrész megvásárlására érkezett ajánlat megvitatása Előadó: Horváthné Gogán Jolán alpolgármester 7./ A Fejér megyei Szent György Kórház működésének racionalizásával foglalkozó megkeresés megvitatása

2 Előadó: Horváthné Gogán Jolán alpolgármester 8./ Tájékoztatás a SODEXHO által küldött iskolakonyha üzemeltetési ajánlatról Előadó: Horváthné Gogán Jolán alpolgármester 9./ B e j e l e n t é s e k Első napirendi pont tárgyalása (Előterjesztés a melléklet szerint) Dr. Kardos Tamás jegyző: Szóaban is ismertette az írásbeli előterjesztés szerinti 83/2006. (VII. 26.) KT. sz. határozat hatályon kívüli helyezésére irányuló javaslatot. 1./ Magyar József képv.: A közigazgatási hivatal álláspontja ellenére véleménye szerint nem megoldott az önálló intézményként működő könyvtár vezetése. Nincs az intézményben felelős vezető, ki irányítja a munkát, ki ellenőrzi a munkavégzést, a munkaügyi szabályok betartását, szabadságok engedélyezését ki végzi el. Az intézményvezető akadályoztatása és távolléte különbözik a jelenlegi helyzettől. Nagy Tiborné jogosult-e a másik két dolgozó vezetésére és felette ki gyakorolja a munkáltatói jogokat? 2./ Dr. Kardos Tamás jegyző: Az intézmény vezetője jelenleg a munkaköri leírása alapján Nagy Tiborné könyvtáros. A munkáltatói jogokat egymás felett gyakorolja Nagy Tiborné és Horváthné Gogán Jolán. Ebben a paradox helyzetben a közigazgatási hivatal vezetőjének sincs javaslata a megoldásra. A helyi önkormányzati választások lebonyolításáig nem lesz változás. 3./ Zámbó Tibor képv.: Az OTP Banknál megtörtént-e a vezető változás bejelentése, illetve készült-e aláírás-bejelentő. Számla kibocsátása esetén ki jogosult az aláírásra. Utalványozási jogköre is van az intézményvezetőnek. 4./ Magyar József képv.: A leltár szerinti átadás-átvételi eljárást 8 napon belül kellett volna elvégezni a vezetői megbízatásról való lemondás után, ez megtörtént-e? A jelenlegi helyzet szerint nincs a könyvtárnak gazdája. 5./ Horváthné Gogán Jolán alpolgármester: Az átadás-átvételi eljárás még nem történt meg. 6./ Paál Gyula képv.: Az átadás-átvételi eljárást most már gyorsan el kellene végezni, leltár szerint át kell adni a könyvtár vezetését. A pályázat kiírásáról, illetve a vezetői megbízásról is döntenie kell a képviselőtestületnek. Az átmeneti időszakban is kell az önálló intézménybe vezető. Ha nincs kinek átadni az eszközöket továbbra is Horváthné Gogán Jolán volt könyvtárvezető a felelős érte. 7./ Magyar József képv.: Nagy Tiborné részére nem lehet vezetői megbízást adni megfelelő végzettség hiányában. Az átmeneti időszakban munkaköri leírása szerint kell a helyettesítést elvégeznie. 8./ Dr. Kardos Tamás jegyző: Megoldás lehetne a könyvtár vezetésére a vezetői megbízás, de megfelelő végzettségű dolgozó hiányában ez nem lehetséges. Önálló intézmény esetében a vezető és a helyettes vezető között kell az átadás-átvételi eljárást lefolytatni. 9./ Magyar József képv.: A könyvtár jelentős vagyonállománnyal rendelkezik, tudja-e a helyettesítő dolgozó, hogy mit vesz át, miért vállal felelősséget?

3 10./ Dr. Kardos Tamás jegyző: Az átadás-átvételi jegyzőkönyvben részletesen fel kell sorolni a vagyontárgyakat, a folyamatban lévő ügyeket, és akkor az átvevő tisztában lesz azzal, miért is vállal felelősséget. 11./ Zámbó Tibor képv.: A felelősség vállalása érdekében elengedhetetlen az átadás-átvételi eljárás lebonyolítása. 12./ Raffael Attila képv.: Az első napirendi pont tárgyalása során szavazni kellene a 83/2006. (VII. 26.) KT. sz. határozat hatályon kívül helyezéséről és utána kellene tárgyalni a második napirendi pontot. A napirendi pont megvitatása után a képviselőtestület 5 igen szavazattal, 2 tartózkodással (1 képviselőtestületi tag nem szavazott) az alábbi határozatot hozta: 84/2006. (VIII. 30.) KT. sz. határozat határozat hatályon kívül helyezéséről Mezőszilas Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a 83/2006. (VII. 26.) KT. sz. határozatát hatályon kívül helyezi. Megbízza a Képviselő-testület a jegyzőt, hogy a szükséges intézkedések megtételéről gondoskodjon. Felelős: dr. kardos Tamás jegyző Második napirendi pont tárgyalása (Előterjesztés a melléklet szerint) Dr. Kardos Tamás jegyző: Az első napirendi pont tárgyalása során eléggé belefolytunk a második napirendi pont témájába. Az intézményvezetői álláshely megüresedése esetén a képviselőtestületnek nincs mérlegelési lehetősége, ki kell írni a pályázatot. Vezetői megbízást nem lehet adni. A döntési lehetőség a pályázat kiírás feltételeinek megállapításában jelentkezik. 1./ Zámbó Tibor képv.: Ha a helyettes vezető elvállalja a feladatot, a képviselőtestület kiírhatja a pályázatot is. 2./ Raffael Attila képv.: Az átadásnak mindenképpen meg kell történnie, vagy továbbra is a volt könyvtárvezető vállalja a felelősséget az intézményben lévő eszközökért, vagyontárgyakért. 3./ Dr. Kardos Tamás jegyző: Az átadás-átvételi eljárást nem lehet elmulasztani, mert Nagy Tiborné veszi át a könyvtárvezetői feladatokat. 4./ Magyar József képv.: A könyvtárvezetői feladatok és az alpolgármesteri feladatok ellátása során a hátralévő 1 hónapban minden marad a régiben, ugyanaz a helyzet, hogy az alpolgármester asszony és a könyvtárvezető saját magának a munkáltatója. 5./ Fáncsik Géza képv.: Létre kell hozni az általános művelődési központot és akkor nem kell sem a könyvtárba, sem pedig az óvodába külön vezető. A jelenlegi gazdasági helyzet is indokolja ezt a megoldást, és a következő képviselőtestület munkájában is könnyebbség lenne az ÁMK létrehozása. 6./ Dr. Kardos Tamás jegyző: ÁMK alakítása jelenleg nem lehetséges, mert csak július, augusztus hónapban lehet közoktatási intézményeket átszervezni.

4 7./ Magyar József képv.: Véleménye szerint nincs ilyen törvény, intézmény-összevonás bármikor lehetséges úgy, hogy minden intézményben a megfelelő munkát továbbra is elvégzik. Egyetért Fáncsik Géza képviselőtestületi tag javaslatával, gazdaságos az intézmények összevonása a pénzügyi helyzet javítása érdekében. A jelenlegi képviselőtestület ne vállalja fel a könyvtárvezetői pályázat kiírását, szükséges az intézmények átalakítása. Nem javasolta az intézményvezetői pályázat kiírását. 8./ Paál Gyula képv.: Egyetért azzal, hogy ne hozzuk lehetetlen helyzetbe a következő képviselőtestületet. A pályázatot ne írjuk ki, dönthet róla a következő képviselőtestület. Köztársasági elnököt sem választott az országgyűlés azonnal. 9./ Kónya Vilmosné képv.: Egyetért az ÁMK létrehozásával annak ellenére, hogy amikor először szóba került tiltakozott ellene. A jelenlegi képviselőtestület ne írja ki az intézményvezetői pályázatot. 10./ Dr. Kardos Tamás jegyző: Tájékoztatta a képviselő-testületet, hogy a pályázat kiírása jogszabályi kötelezettség a testület részére. A napirendi pont megvitatása után a képviselőtestület 5 igen szavazattal, 2 tartózkodással (1 képviselőtestületi tag nem szavazott) az alábbi határozatot hozta: 85/2006. (VIII. 30.) KT. sz. határozat intézményvezetői pályázat kiírásáról A Mezőszilas Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a közoktatási intézményekben tervezett átalakítások miatt Horváthné Gogán Jolán intézményvezető lemondása következtében megüresedett intézményvezetői álláshelyet nem tölti pályázat útján. Az intézmény vezetését a Mezőszilasi Németh László Közösségi ház Községi és Iskolai Könyvtár Szervezeti és Működési Szabályzatában, valamint a beosztott könyvtáros munkakörleírásában meghatározott módon láttatja el. Megbízza a Képviselő-testület az alpolgármestert, hogy a határozatot adja ki és gondoskodjon az egyéb szükséges intézkedések megtételéről. Paál Gyula képviselőtestületi tag az ülésről távozott, így a létszám a továbbiakban 7 fő volt. Harmadik napirendi pont tárgyalása (Előterjesztés a melléklet szerint) Dr. Kardos Tamás jegyző: A Dr. Végh János Óvoda megüresedett intézményvezetői álláshely betöltésénél más a helyzet, mint a könyvtárnál, itt a jogszabály lehetőséget ad arra is, hogy pályázat kiírása nélkül gondoskodjon a testület az intézmény vezetésnek megoldásáról. Tehát nem kötelező pályázatot kiírni. Ha a testület úgy dönt, hogy nem kíván pályázatot kiírni, ismét kettő lehetősége adódik: megbízást lehet adni az intézményvezetői feladatok ellátására, vagy a képviselőtestület nem kíván megbízást adni a vezetői feladatokra, ez esetben az SZMSZ szerint történik az óvoda vezetése. A vezetői feladatokat ellátó dolgozónak megfelelő végzettséggel kell rendelkeznie. 1./ Horváthné Gogán Jolán alpolgármester: Az előterjesztés határozati javaslatából vagy a b./ vagy a c./ pont alattit javasolta elfogadni. 2./ Kónya Vilmosné képv.: Az eddigi óvodavezető csoportmunka nélkül végezte a feladatokat. Ha a

5 képviselőtestület nem nevez ki másik vezetőt, a megbízott vezető, illetve a helyettes vezetőnek csoportmunka mellett kell a vezetői feladatokat ellátni. 3./ Zámbó Tibor képv.: Ha a második napirendi pont gondolatmenetét követjük, akkor a c./ határozati javaslat elfogadása logikus. Egyetértve Kónya Vilmosné képviselőtestületi tag hozzászólásával sok a feladat, de el kell végezni. 4./ Magyar József képv.: Támogatja, ha a képviselőtestület a második napirendi pont szerinti elgondolás alapján az SZMSz szerint kívánja megoldani az óvoda vezetését. Szintén a c./ határozati javaslat elfogadását javasolta. A napirendi pont megtárgyalása után a képviselőtestület 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 86/2006. (VIII. 30.) KT. sz. határozat óvodavezető kinevezéséről A Mezőszilas Község Önkormányzat Képviselő-testülete 138/1992. (X. 8.) Korm. rendelet bekezdése alapján úgy határozott, hogy a közoktatási intézményekben tervezett átalakítások miatt Nagy Lászlóné intézményvezető lemondása következtében megüresedett intézményvezetői álláshelyet egyenlőre nem tölti pályázat útján. Az intézmény vezetését a Mezőszilasi Dr. Végh János Óvoda Szervezeti és Működési Szabályzatában meghatározott módon láttatja el augusztus 31. és legfeljebb július 1. közötti időszakban. Megbízza a Képviselő-testület az alpolgármestert, hogy a határozatot adja ki és gondoskodjon az egyéb szükséges intézkedések megtételéről. Negyedik napirendi pont tárgyalása (Előterjesztés a melléklet szerint) Dr. Kardos Tamás jegyző: Az írásbeli előterjesztést kiegészítve elmondta, hogy az árajánlatban az 5 %-os ÁFA emelkedés miatt változott az ebéd ára. Telefonon történt egyeztetés után az óvodai ebédet a vállalkozó lejjebb engedte, de csak az óvodai étkezésnél, így az óvodai ebéd ára szeptember 1-jétől Ft lesz. Zámbó Tibor képviselőtestületi tag az ülésre visszaérkezett, így a létszám a továbbiakban 7 fő volt. 1./ Fáncsik Géza képv.: A konyha felújítási határideje tudomás szerint szeptember 1-je volt. Miért nem készül el a felújítási munka a vállalt határidőre? Az étkeztetéssel járó többletkiadásokat vállalja át az építő cég. 2./ Dr. Kardos Tamás jegyző: A Közbeszerzési Értesítőben a konyha felújítása közbeszerzési eljárás alá tartozik szeptember 30-i határidővel jelent meg a vállalási határidő. A SODEXHO ajánlata azért szól október 31-ig, mert ráhagyással dolgoznak. 3./ Steidl János műszaki ügyintéző: Az eredeti elképzelések szerint a konyha felújítását december 31-én kezdték volna, ezzel szemben július 1-jén adta át a konyhát az iskola. A felújítás végrehajtásához 2,5 hónap szükséges.

6 4./ Zámbó Tibor képv.: Egyetért azzal, hogy vannak olyan munkálatok, amelyekkel várni kell, de előfordult olyan eset is, hogy bontási munkák végzése után 2 hétig nem dolgoztak, ami mindenképpen időveszteség a befejezés szempontjából. 5./ Kónya Vilmosné képv.: Az iskolai konyha és a SODEXHO Kft árai között igen nagy a különbség, amelyet az önkormányzatnak kell pótolni. Paál Gyula képviselőtestületi tag az ülésre visszaérkezett, így a létszám a továbbiakban ismét 8 fő volt. 6./ Dr. Kardos Tamás jegyző: Az árak közötti különbséget az egyéb bevételek terhére eddig is az önkormányzat átvállalta. 7./ Zámbó Tibor képv.: Továbbra is az a véleménye, hogy a konyha felújítását nem akkor kell végezni, amikor ott főzni kell. 8./ Horváthné Gogán Jolán alpolgármester: Ragaszkodni kell a szeptember 30-i befejezési határidőhöz. Magyar József képviselőtestületi tag az ülésről távozott, így a létszám a továbbiakban 7 fő volt. 9./ Zámbó Tibor képv.: A Szociális Segítő Szolgálat épületében lesz átmenetileg megoldva az iskolás gyermekek részére az étkeztetés, amelyhez egyeztetni szükséges az intézmény vezetőjével, illetve dolgozóival. A napirendi pont megtárgyalása után a képviselőtestület 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 87/2006. (VIII. 30.) KT. sz. határozat szociális, iskolai és óvodai étkeztetésről Mezőszilas Önkormányzat Képviselőtestülete megtárgyalta a SODEXHO, óvodai, iskolai és szociális étkeztetésre tett szerződéses ajánlatát és azt a határozat 1. számú melléklete szerinti szövegezéssel elfogadja. Képviselőtestület megbízza az alpolgármestert, hogy SODEXHO-t a határozat kivonatának megküldésével a Képviselőtestület döntéséről értesítse, egyidejűleg felhatalmazza az alpolgármestert a szerződés aláírására. Felelős: Horváthné Gógán Jolán alpolgármester Ötödik napirendi pont tárgyalása Horváthné Gogán Jolán alpolgármester: Németh József vállalkozó kérésére a szabadidő-tó bérbevételét a képviselőtestület a mai ülésén ne tárgyalja meg, mert nem készített hozzá megfelelő árajánlatot. Tájékoztatta a képviselőtestület tagjait, hogy a pénzügyi bizottság javaslata alapján a bérbeadás jogi feltételeit is tisztázni kell. Magyar József képviselőtestületi tag az ülésre visszaérkezett, így a létszám a továbbiakban ismét 8 fő volt. A képviselőtestület 8 igen szavazattal határozathozatal nélkül az alpolgármester tájékoztatóját tudomásul vette, a napirendi pontot a mai ülésen nem tárgyalta meg. Hatodik napirendi pont tárgyalása

7 (Előterjesztés a melléklet szerint) Horváthné Gogán Jolán alpolgármester: A Fejér megyei Önkormányzatok Temetkezési Kft-ben lévő üzletrész megvásárlására érkezett ajánlatot előzetesen a pénzügyi bizottság is megtárgyalta. Magyar József pü. biz. elnöke: A pénzügyi bizottság javasolta az üzletrész értékesítését az a./ határozati javaslat szerinti 25 %-os értékben. A részvények kiegyenlítése esetén a ravatalozók berendezési tárgyaira javasolták fordítani a befolyt összeget. 1./ Raffael Attila képv.: Miért ilyen keveset ajánlanak érte, Ha lehetséges magasabb összegben kell az értékesítést megkísérelni. 2./ Paál Gyula képv.: Leltár szerint ez az önkormányzati vagyon mennyit érhet? Ha megkapjuk a részvények értékét a pénzügyi bizottság javaslata alapján a ravatalok berendezési tárgyainak felújítására fordíthatjuk. Lehetséges az is, hogy későbbi időpontban semmit sem adnának a részvényekért. A napirendi pont megtárgyalása után a képviselőtestület 8 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 88/2006. KT. sz. határozat üzletrész értékesítéséről A Mezőszilas Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Fejér Megyei Temetkezési Kft-ben lévő Ft-os üzletrészét értékesíti Székesfehérvár Város részére, 25%-os névértéken. Megbízza a Képviselő-testület az alpolgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Hetedik napirendi pont tárgyalása (Előterjesztés a melléklet szerint) 1./ Kónya Vilmosné képv.: Nem ért egyet a kórház magánkézbe adásával. 2./ Magyar József képv.: A Fejér megyei Közgyűlés anyagi eszközei nem megfelelőek a kórház működtetéséhez. Szükséges a magántőke bevonása a kórház fenntartása, fejlesztése érdekében. Aki nem rendelkezik megfelelő biztosítással fizessen az ellátásért. Ahhoz, hogy magasabb színvonalú egészségügyi ellátásban részesüljön Mezőszilas község lakossága is csak fejlesztés után lehetséges. Csak a működtetés kerül magánkézbe. 3./ Zámbó Tibor képv.: Egyre romlik az egészségügyi ellátás színvonala. Enyingen a rendelőintézetben már nincs is tüdőszűrés és Sárbogárdon sincs működőképes EKG vagy tüdőröntgen, sokat kell várni egyegy vizsgálat elvégzésére. A napirendi pont megtárgyalása után a képviselőtestület 6 igen és 2 nem szavazattal az alábbi

8 határozatot hozta: 89/2006. (VIII. 30.) KT. sz. határozat a Fejér megyei Szent György Kórház racionalizálásáról A Mezőszilas Község Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért a Fejér Megye Közgyűlése által tervezett a Fejér Megyei Szent György Kórház működését érintő átszervezésekkel. Megbízza a Képviselő-testület az alpolgármestert, hogy a döntésről tájékoztassa a Fejér Megye Közgyűlésének Elnökét. Paál Gyula képviselőtestületi tag az ülésről távozott, így a létszám a továbbiakban 7 fő volt. Nyolcadik napirendi pont tárgyalása (Előterjesztés a melléklet szerint) Horváthné Gogán Jolán alpolgármester: Az előterjesztést a pénzügyi bizottság előzetesen megtárgyalta. Magyar József pü. biz. elnöke: Az előterjesztés megtárgyalása után a pénzügyi bizottság nem javasolja a mezőszilasi iskolai konyha kiszervezését a magas költségek miatt. A napirendi pont megtárgyalása után a képviselőtestület 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 90/2006. (VIII. 30.) KT. sz. határozat iskolakonyha üzemeltetéséről A Mezőszilas Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy egyenlőre nem kívánja az iskolakonyhát kiszervezni. Megbízza a Képviselő-testület az alpolgármestert, hogy a döntésről tájékoztassa a Sodexho képviselőjét. B e j e l e n t é s e k 1./ Horváthné Gogán Jolán alpolgármester ismertette, hogy Sáregres község Önkormányzatától írásban is megérkezett a simontornyai központi orvosi ügyeleti körből való kiválásról szóló képviselőtestületi határozat. Paál Gyula képviselőtestületi tag az ülésre visszaérkezett, így a létszám a továbbiakban ismét 8 fő volt. 2./ Horváthné Gogán Jolán alpolgármester bejelentette, hogy a szüreti bált ez év szeptember 30-án a Lukács-ház épületben szeretné megrendezni. Az eddigi helyszín (a volt kaszinó épület) a rendezvény megtartására nem alkalmas. A szüreti bál megtartása kapcsán felmerülő költségeket (víz- és áramdíj) a rendező szerv kifizeti, ha szükséges Ft terembérleti díjat is tudnának fizetni. A takarítási munkákat szintén elvégzik.

9 1./ Zámbó Tibor képv.: Az említett épület nem alkalmas ilyen rendezvény tartására, nincs benne nagyterem, csak több kisebb helyiség van. Raffael Attila képviselőtestületi tag az ülésről távozott, így a létszám a továbbiakban 7 fő volt. 2./ Magyar József képv.: Egyetért Zámbó Tibor képviselőtestületi tag felszólalásával, a Lukács-ház épülete ilyen rendezvény tartására nem alkalmas. Javasolta mivel hagyományőrző rendezvény megtartásáról van szó sátor bérleti díját ( Ft) vállalja át az önkormányzat. A bejelentés megvitatása után a képviselőtestület 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 91/2006. (VIII. 30.) KT. sz. határozat sátor bérleti díjának átvállalásáról A Mezőszilas Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a szüreti bál megtartását a sátorbérlet átvállalásával, maximum Ft.-al támogatja. Megbízza a Képviselő-testület az alpolgármestert, hogy szükséges intézkedéseket tegye meg. 3./ Fáncsik Géza képv.: a Hadak útján elkészült járda megóvása érdekében javasolta vízelvezető árok kihúzását az önkormányzat tulajdonában lévő traktorral, illetve mindenképpen meg kellene oldani azt, hogy a gépek ne menjenek rá a járdára. 4./ Zámbó Tibor képv.: elmondta, hogy a helyi újság következő száma a polgármester és önkormányzati képviselő jelölési határidő lejárta után fog megjelenni, amelyben a jelöltek bemutatkozó cikket írhatnak. Köszönetét és elismerését fejezte ki a nyárádmagyarosi csoport vendéglátásáért. Kérte az alpolgármester asszonyt, hogy elismerését tolmácsolja a szervezőknek és a fogadó családoknak, valamint a lebonyolításban résztvevőknek. Javasolta, a vendégek által hozott ajándékok (szőttes, fa erdélyi címer) kiállítását az önkormányzat dísztermében. 1./ Magyar József képv.: Mivel a terem házasságkötő terem is az ajándékok elhelyezését a folyósón, egy erre alkalmas szekrényben javasolta megoldani. 5./ Fáncsik Géza képv.: A lajoshegyi pincebetörések megszüntetése érdekében intézkedéseket kellene teni. A rendőrök is valamilyen módon megelőzhetnék ezeket a cselekményeket. A tulajdonosok már megunják a termelést, értelmetlennek tartják a munkájukat. 6./ Dr. Kardos Tamás jegyző: Korábbi ülésen tájékoztatta a képviselőtestület tagjait arról, hogy a luxusadóról szóló rendelet megalkotását a közigazgatási hivatal észrevételezte. Az ezzel kapcsolatos tájékoztató nem elegendő, határozattal kell róla dönteni. A bejelentés meghallgatása után a képviselőtestület 6 igen és 1 nem szavazattal az alábbi határozatot hozta: 92/2006. (VIII. 30.) KT. sz. határozat a luxusadóról A Mezőszilas Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Fejér Megyei Közigazgatási Hivatal által küldött 02/437/2006. számú észrevételben foglaltakat tudomásul veszi.

10 Megbízza a Képviselő-testület az alpolgármestert, hogy szükséges intézkedéseket tegye meg. 7./ Dr. Kardos Tamás jegyző: tájékoztatta a képviselőtestület tagjait, hogy a gyógyszertár épület leltár szerinti átadása megtörtént Ft értékű ingóság hiányzik, ennek értékét a bérlő kifizeti. A telefonvonal az új épületbe a tulajdonos hozzájárulása nélkül áthelyezésre került. A telefonszolgáltató elismerte, hogy hibázott a vonalat visszahelyezik. Ha ez megtörténik, fenntartási díjat kellene fizetnünk, amely nem célszerű az üres épületben. Olyan megoldás is lehetséges, hogy a telefonvonalat kifizeti a volt bérlő. A bejelentés meghallgatása után a képviselőtestület 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 93/2006. (VIII. 30.) KT. sz. határozat telefonvonal kifizetéséről A Mezőszilas Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a volt gyógyszertár épületben lévő telefonvonalat értékesíti a Banco bt. részére Ft.-os áron. Megbízza a Képviselő-testület az alpolgármestert, hogy szükséges intézkedéseket tegye meg. Dr. Kardos Tamás jegyző: Az átadás során további problémaként merült fel az épület használatra alkalmas állapotban való átadása. A bérlő elmondta, hogy egy építőipari cég ajánlata szerint a megfelelő munkákat Ft-ért végeznék el. Kérte, hogy a kőműves munkákat az önkormányzat karbantartói végezzék el, melyet kifizetne és a meszelést elvégeztetné. Steidl János műszaki ügyintéző javasolta, hogy a bérlővel történő tárgyalások után vállalja el az önkormányzat az összes munkát kevesebb költségért, mint az ajánlat szerinti Ft. 1./ Zámbó Tibor képv.: A bérlő fizesse ki a teljes összeget az önkormányzat részére. 2./ Fáncsik Géza képv.: Egyetért Zámbó Tibor képviselőtestületi tag hozzászólásával. 3./ Nagy Tibor képv.: A karbantartási és meszelési munkák teljes költségét fizesse ki a bérlő. 4./ Magyar József képv.: Véleménye szerint Ft-ért az önkormányzat karbantartó csoportja a szükséges munkákat elvégezheti a gyógyszertár épületben. A bejelentés megvitatása után a képviselőtestület 6 igen szavazattal (1 képviselőtestületi tag nem szavazott) az alábbi határozatot hozta: 94/2006. (VIII. 30.) KT. sz. határozat gyógyszertár épület karbantartásáról A Mezőszilas Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a volt gyógyszertár épületének a meszelését Ft ellenében átvállalja a volt bérlő Banco bt.-től. Az összeg befizetését követően az önkormányzat úgy tekinti, hogy az épületet használható állapotban adta át a Banco bt.. Megbízza a Képviselő-testület az alpolgármestert, hogy szükséges intézkedéseket tegye meg.

11 8./ Dr. Kardos Tamás jegyző: Bejelentette, hogy a háziorvosi rendelő felújítása az épület külső színezésének kivételével elkészült. Berendezési tárgyak hiányoznak, megfelelő eszköz felszereltség biztosítása az önkormányzat kötelező feladata. A gyermekorvosi rendelőből sok felszerelés használható, csak egy kartotékszekrény hiányzik. 1./ Fáncsik Géza képv.: Tudomása szerint a háziorvos a praxist árulja. Nem értett egyet a havi Ft-os támogatással sem, a szekrény vásárlását sem javasolta. 2./ Magyar József képv.: A rendelő átadása hiányosan történt meg. 3./ Paál Gyula képv.: A régi rendelőben volt kartotékszekrény is. 4./ Dr. Kardos Tamás jegyző: A háziorvosi praxis átadásakor is hiányos volt a felszerelés, saját bútort is használ a háziorvos. A felújítás után 2 rendelő lesz, azért kellene a szekrény. Tudomása szerint az orvos nem árulja apraxist. 5./ Horváthné Gogán Jolán alpolgármester: Javasolta, hogy a hiányzó bútorokról szerezzünk be árajánlatot és ennek ismeretében döntsön a képviselőtestület a beszerzésről. 6./ Paál Gyula képv.: Az új rendelő működési engedélyének beszerzésekor kiderül az alapellátás felszereltsége és ami hiányzik azt pótolni kell egy rendelőben. A bejelentés megvitatása után a képviselőtestület 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 95/2006. (VIII. 30.) KT. sz. határozat háziorvosi rendelő bútorvásárlásáról A Mezőszilas Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a háziorvosi rendelő működési engedélyének megkéréséig a hiányzó kötelező felszerelési tárgyak pótlásáról gondoskodik. Megbízza a Képviselő-testület az alpolgármestert, hogy szükséges intézkedéseket tegye meg, a hiányzó berendezési tárgyakról szerezzen be árajánlatot, és azt terjessze a képviselő-testület elé. Magyar József képv.: Kérdezte az alpolgármester asszonytól, hogy változni fog-e a rendelési idő és az orvosi itt tartózkodása? Horváthné Gogán Jolán alpolgármester: A háziorvossal történt megbeszélés alapján a feltett kérdésre válaszolva elmondta, hogy be fogja tartani a rendelési időt. Horváthné Gogán Jolán alpolgármester: Megköszönte a képviselőtestületi tagok, meghívott vendég és a jegyző megjelenését. Bejelentette, hogy

12 önkormányzat ingatlan vásárlásával kapcsolatos részletfizetési kedvezmény tárgyalása zárt ülésen történik, amelyről külön jegyzőkönyv készül. Kmft. Horváthné Gogán Jolán alpolgármester Dr. Kardos Tamás jegyző

JEGYZŐKÖNYV. Mezőszilas Község Önkormányzatának. rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Mezőszilas Község Önkormányzatának. rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről. Sorszám: 19 /2013. Ikt.szám: M 2389/2013. JEGYZŐKÖNYV Mezőszilas Község Önkormányzatának 2013. augusztus 29-én, 17 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről. Napirendi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának rendkívüli képviselőtestületi üléséről 2005. június 13-án. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Kiss Géza polgármester, Fáncsik

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. N a p i r e n d

J e g y z ő k ö n y v. N a p i r e n d J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2005. július 12-én tartott rendkívüli üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Kiss Géza polgármester, Fáncsik Géza, Horváthné

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2006. november 30-án tartott rendkívüli üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Magyar József polgármester, Borza Vilma,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2006. május 19-én tartott képviselőtestületi üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Horváthné Gógán Jolán alpolgármester,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Mezőszilas Község Önkormányzatának 2011. március 30-án tartott képviselőtestületi üléséről Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Magyar József polgármester, Horváthné Gogán

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Mezőszilas Község Önkormányzatának 2012. december 21-én tartott képviselőtestületi ülésről Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Magyar József polgármester, Horváthné Gogán

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Mezőszilas község önkormányzatának rendkívüli képviselőtestületi üléséről augusztus 15-én

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Mezőszilas község önkormányzatának rendkívüli képviselőtestületi üléséről augusztus 15-én J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának rendkívüli képviselőtestületi üléséről 2012. augusztus 15-én Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Magyar József polgármester,

Részletesebben

Ortaháza Község Önkormányzata. Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 13- án megtartott nyílt ülésről.

Ortaháza Község Önkormányzata. Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 13- án megtartott nyílt ülésről. 32/10/2013 Zala Megye Ortaháza Község Önkormányzata Jegyzőkönyv Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 13- án megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 69/2013.(VIII.13.) kt.

Részletesebben

Készült: Mezőszilas község önkormányzatának rendkívüli képviselőtestületi üléséről január 7-én.

Készült: Mezőszilas község önkormányzatának rendkívüli képviselőtestületi üléséről január 7-én. J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának rendkívüli képviselőtestületi üléséről 2008. január 7-én. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Magyar József polgármester, Borza

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. N a p i r e n d

J e g y z ő k ö n y v. N a p i r e n d J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község képviselőtestületének rendkívüli üléséről 2005. január 10-én Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Kiss Géza polgármester, Fáncsik Géza, Horváthné

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mezőszilas Község Önkormányzatának. rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Mezőszilas Község Önkormányzatának. rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről. Sorszám: 11/2013. Ikt.szám: M 1954/2013. JEGYZŐKÖNYV Mezőszilas Község Önkormányzatának 2013. május 13-án, 17 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről. Napirendi pontok:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/16-18/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 3. napján 18,20 órakor

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u.123. Tel: 87/435-055. Száma: 1092-5/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Mezőszilas község önkormányzat Képviselő-testületének 2005. július 25-én tartott üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Mezőszilas község önkormányzat Képviselő-testületének 2005. július 25-én tartott üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzat Képviselő-testületének 2005. július 25-én tartott üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Kiss Géza polgármester, Horváthné

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Mezőszilas község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. július 18-án tartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Mezőszilas község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. július 18-án tartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Mezőszilas község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. július 18-án tartott üléséről Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Magyar József polgármester, Horváthné Gogán

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Igazoltan távolmaradt: Kónya Vilmosné képviselőtestületi tag

Jegyzőkönyv. Igazoltan távolmaradt: Kónya Vilmosné képviselőtestületi tag Jegyzőkönyv Készült: Mezőszilas Község Önkormányzatának 2013. március 26-án tartott képviselőtestületi ülésről Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Magyar József polgármester, Horváthné Gogán

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának képviselőtestületi üléséről 2006. február 27-én. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Horváthné Gogán Jolán alpolgármester,

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

HATÁROZATOK ALSÓNEMESAPÁTI 66/2013.(VIII.09.) határozat a Védőnői Szolgálatot Fenntartó Egészségügyi Társulás megszüntetése

HATÁROZATOK ALSÓNEMESAPÁTI 66/2013.(VIII.09.) határozat a Védőnői Szolgálatot Fenntartó Egészségügyi Társulás megszüntetése A L S Ó N E M E S A P Á T I és N E ME S A P Á T I Községek ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETEINEK 2013. augusztus 9-ei együttes ny i l v á n o s ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 151-2/2013/ANA. Tartalom:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 28-án 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 28-án 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 152-22/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 15-én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/132-4/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 30. napján 15,00 órakor

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 14. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. november 13.) Napirend:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D- 20-2/2014. Oroszi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8458 Oroszi, Szabadság u. 27. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. február 27 -én 16

Részletesebben

Ezt követően ismertette a napirendi pontot, amely következő: 1. A képviselő-testület 2013. évi munkatervének elfogadása

Ezt követően ismertette a napirendi pontot, amely következő: 1. A képviselő-testület 2013. évi munkatervének elfogadása Öttevény Község Önkormányzat Képviselő-testülete Öttevény Fő u. 100. J e g y z ő k ö n y v Készült: Öttevény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. december 19. napján 16 órakor az öttevényi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére.

JEGYZŐKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére. JEGYZŐKÖNYV Készült: Sáregres Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. október 24-én 15.00 órai kezdettel a Községháza tanácstermében tartott üléséről. Jelen vannak: Tiringer Mária polgármester

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.február 13.-án megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én (hétfő) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzat Képviselő-testületének 2007. október 29-én tartott üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Magyar József polgármester, Borza

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/104-8/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 09. napján 14,00 órakor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 12-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 12-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Képviselő-testülete 8066 Pusztavám, Kossuth Lajos u. 64-66. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2016. május 12-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal házasságkötő terme

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Csönge Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.január 16.napján 17 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Csönge Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.január 16.napján 17 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Csönge Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.január 16.napján 17 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye: Csönge Község Önkormányzata hivatalos helyiségében

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 17-én órakor tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 17-én órakor tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 17-én 16.00 órakor tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Ikt.szám: 692-1/2014 JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2015. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V VÁRBALOG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. április 27-én megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Várbalog Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Helyszín: Kaba Város Önkormányzat (4183 Kaba, Szabadság tér 1.) emeleti tanácskozó terem

JEGYZŐKÖNYV. Helyszín: Kaba Város Önkormányzat (4183 Kaba, Szabadság tér 1.) emeleti tanácskozó terem 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kaba Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. január 16-án 14,00 órai kezdettel megtartott üléséről. Helyszín: Kaba Város Önkormányzat (4183 Kaba, Szabadság tér 1.) emeleti tanácskozó

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőkomárom Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 17-én 15 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Községház Tanácsterme 8137 Mezőkomárom,

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2011. június 14-én 8.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről

Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2011. június 14-én 8.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2011. június 14-én 8.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről Jelen vannak: Térmeg György Jákobné Szász Erika Dr. Jaskó Sándor polgármester

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/16-9/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 23. napján 17,00 órakor

Részletesebben

Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2005. február 14-én tartott képviselőtestületi üléséről.

Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2005. február 14-én tartott képviselőtestületi üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2005. február 14-én tartott képviselőtestületi üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Kiss Géza polgármester, Horváthné

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége ( 8782 Zalacsány, Zrínyi u. 6. I. emelet házasságkötő terem)

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége ( 8782 Zalacsány, Zrínyi u. 6. I. emelet házasságkötő terem) 1 Jegyzőkönyv Készült: Zalacsány Önkormányzat Képviselő-testületének, Almásháza Önkormányzat Képviselő-testületének, Tilaj Önkormányzat Képviselő-testületének és Ligetfalva Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Paál István polgármester Berki Zoltán alpolgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mezőszilas Község Önkormányzatának. nyílt képviselő-testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Mezőszilas Község Önkormányzatának. nyílt képviselő-testületi üléséről. Sorszám: 20 /2013. Ikt.szám: M 2469/2013. JEGYZŐKÖNYV Mezőszilas Község Önkormányzatának 2013. szeptember 12-én, 17 00 órai kezdettel megtartott nyílt képviselő-testületi üléséről. Napirendi pontok: Nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bánd Község Önkormányzata, Hárskút Község Önkormányzata, Márkó Község Önkormányzata közös képviselő-testületi ülésén, 2013. november 20-án, szerdán, 17 óra 30 perc kezdettel,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A képviselő-testület 5 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A képviselő-testület 5 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében 2011. december 15-én tartott nyílt üléséről. Jelen voltak: Gémes

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. július 24-én (szerda) 18 órakor megtartott rendkívüli ülésén, a Varsányi Közös Önkormányzati Hivatalban. Jelen vannak: Pintérné Kanyó Judit polgármester Bárány Erzsébet

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 12/2015. sz. jegyzőkönyve. a 2015. május 28 án megtartott rendkívüli ülésről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 12/2015. sz. jegyzőkönyve. a 2015. május 28 án megtartott rendkívüli ülésről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/2015. sz. jegyzőkönyve a 2015. május 28 án megtartott rendkívüli ülésről 1 Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testület 2011. június 1-én a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében megtartott üléséről. Jelen vannak: ( A jelenléti ív

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: Svh 79-3/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 10/2015. sz. jegyzőkönyve. a 2015. május 6 án megtartott rendkívüli ülésről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 10/2015. sz. jegyzőkönyve. a 2015. május 6 án megtartott rendkívüli ülésről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 10/2015. sz. jegyzőkönyve a 2015. május 6 án megtartott rendkívüli ülésről 1 Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 30-án tartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 30-án tartott rendkívüli nyílt üléséről HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 30-án tartott rendkívüli nyílt üléséről Tartalmazza a : 87/2014.(VII.30.)

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 4/2013. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 28/2013. (IV.15.) számú határozatot a Vasivíz Zrt-vel kötendő bérleti-üzemeltetési szerződés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én tartott nyílt üléséről 170/16/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én tartott nyílt üléséről Határozatok: 106/2014. (IX.15.)

Részletesebben

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete

8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d. J e g y z ő k ö n y v. Monostorapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti 8296 H e g y e s d Száma: 182-4/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A képviselőtestületi ülés helye: Hencida Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme

JEGYZŐKÖNYV. A képviselőtestületi ülés helye: Hencida Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme JEGYZŐKÖNYV Készült: Hencida Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 12-én megtartott rendkívüli üléséről. A képviselőtestületi ülés helye: Hencida Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme Jelen

Részletesebben

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT Tornyospálca Községi Önkormányzat 2012. szeptember 26-ai nyilvános ülésének a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ i: 451-454/2012. d./ rendelete: -- TÁRGYSOROZAT Megnyitó és napirendi pontok tárgyalására

Részletesebben

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről JEGYZŐKÖNV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2014. június 17-i rendkívüli üléséről Az ülés helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti díszterme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 30-án 13,00 órai kezdettel tartott nyilvános rendes üléséről

JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 30-án 13,00 órai kezdettel tartott nyilvános rendes üléséről Ikt.szám: 459-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 30-án 13,00 órai kezdettel tartott nyilvános rendes üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. október 26-án 14 óra 30 perckor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 42 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. március 11- én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő /

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő / 1 Tormásliget Község Önkormányzat 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tormásliget Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-án 17.30 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Kastélyépület

Részletesebben

MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL

MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL 1-21/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V PETRIVENTE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2010. december 28. napján MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Határozatok: Sorszáma: Kódja 98/2010. (XII.28.) Z1 99/2010.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Isztimér és Kincsesbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. április 27-én 17 órakor megtartott együttes üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Isztimér és Kincsesbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. április 27-én 17 órakor megtartott együttes üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Isztimér és Kincsesbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. április 27-én 17 órakor megtartott együttes üléséről. Az ülés helye: Községháza 8045 Isztimér, Köztársaság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 6/2014. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V VÁRBALOG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. június 30-án megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Várbalog Község Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 5-én tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 5-én tartott nyílt üléséről 170/2/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 5-én tartott nyílt üléséről Rendeletek: 2/2014.(II.28.) önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 17-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 17-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Képviselő-testülete 8066 Pusztavám, Kossuth Lajos u. 64-66. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. december 17-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal házasságkötő

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Hegyesd község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296. Hegyesd, Zrínyi u.1. Tel: 87/435-038. Száma: 120-14/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Hegyesd község Önkormányzata Képviselő-testülete által 2013.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pilisszentlászló Önkormányzat Képviselő-testületének január 15-én (kedden) órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pilisszentlászló Önkormányzat Képviselő-testületének január 15-én (kedden) órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Szám: 1/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült Pilisszentlászló Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 15-én (kedden) 18.00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Jelen lévő képviselők: dr. Illés György

Részletesebben

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában:

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában: ~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV amely készült Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 30-án 17.00 órakor kezdődő nyilvános testületi ülésén, Nagyszentjánoson, az Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 206. december 3-án megtartott nyilvános, rendkívüli testületi üléséről. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság

Részletesebben

Napirend: JEGYZŐKÖNYV

Napirend: JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Készült: Sáregres Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 24-én 14.30 órai kezdettel a Községháza tanácstermében tartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Tiringer Mária

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV április 10. napján megtartott KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV április 10. napján megtartott KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Veszkény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9352 Veszkény, Fő utca 63. 3/2017. JEGYZŐKÖNYV 2017. április 10. napján megtartott KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL 1 Veszkény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. Jászszentlászlói Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása (Írásbeli előterjesztés)

Jegyzőkönyv. 1. Jászszentlászlói Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása (Írásbeli előterjesztés) Jegyzőkönyv Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 23-án 10 00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Zöldág János alpolgármester Borsik Imre képviselő

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 75 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. július 2-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

Szakáld-Hejőkeresztúr községek Képviselő-testületei. Jegyzőkönyv

Szakáld-Hejőkeresztúr községek Képviselő-testületei. Jegyzőkönyv Szakáld-Hejőkeresztúr községek Képviselő-testületei Jegyzőkönyv Készült: Szakáld községben 2014. július 09. napján Szakáld Község Önkormányzata testületének, valamint Hejőkeresztúr Község Önkormányzata

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/16-7/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28. napján 17,00 órakor tartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8294 Kapolcs Száma: 271-10/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kapolcs község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 9-én (hétfőn) 18 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 4-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 4-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 4-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok Tárgya: száma: 83/2012.(VII.04.) A Heves Megyei Vízmű Zrt-vel megkötendő

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax:

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax: Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Mártírok u. 64.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 6-i rendkívüli nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 6-i rendkívüli nyílt üléséről 1 Kisszállás Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 6-i rendkívüli nyílt üléséről 202/2015.(XI.06.) ÖK Döntés a szennyvízberuházás keretében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Torony, Dozmat képviselő-testületének február 03-án megtartott közös testületi ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Torony, Dozmat képviselő-testületének február 03-án megtartott közös testületi ülésén TORONY KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DOZMAT KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Készült: Torony, Dozmat képviselő-testületének 2016. február 03-án megtartott közös testületi ülésén Helye: Torony Község

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Csönge Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.február 11.napján 17 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Csönge Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.február 11.napján 17 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Csönge Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.február 11.napján 17 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye: Csönge Község Önkormányzata hivatalos helyiségében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 209 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 29- én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:29/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Mezőszilas község önkormányzat képviselőtestületének 2005. szeptember 15-én tartott üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Mezőszilas község önkormányzat képviselőtestületének 2005. szeptember 15-én tartott üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzat képviselőtestületének 2005. szeptember 15-én tartott üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Kiss Géza polgármester, Fáncsik

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8481. Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: 317-1/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. június 28-án, du. 13,00 órai kezdettel tartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat tanácskozó terme (3733 Rudabánya Gvadányi J. u. 47.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.február 25. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.február 25. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.február 25. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel/Fax: 74/595-900. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel/Fax: 74/595-900. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel/Fax: 74/595-900. sz. példány Szám: 476-23/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Soltész Balázs aljegyző. Vadászi Sándor RNÖ elnöke

JEGYZŐKÖNYV. Soltész Balázs aljegyző. Vadászi Sándor RNÖ elnöke K ö r ö m K ö z s é g i Önkormányzat Képviselő - testülete 3577 Köröm, Rákóczi u. 11. Tel.: 49/459-821; Fax: 49/459-817 E-mail: korom@korom.hu Szám: 2/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Köröm Község Képviselő-testületének2014.

Részletesebben

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v Szám: 38-8/2010. Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8395 Felsőpáhok, Szent I. u. 67. J e g y z ő k ö n y v Készült: Felsőpáhok Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. május 27-én

Részletesebben

d e c e m b e r é n m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

d e c e m b e r é n m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: titkarsag@nagydorogonk.axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R

Részletesebben

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/ ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 26/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben