Insurance Accessories StopGAP

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Insurance Accessories StopGAP"

Átírás

1 Insurance Accessories StopGAP

2 Tartalom A QBE-ről StopGAP A StopGAP követi a zászlóshajós EuroGAP terméket A kockázat és hogyan előzzük meg A StopGAP megjelenítése Hogyan változtassuk meg a kártérítési limitet A StopGAP kulcs jellemzői A StopGAP célzott piaca StopGAP díjak Kártérítési példa StopGAP Összkockázat StopGAP támogatott gépjárművek/ StopGAP kizárt gépjárművek StopGAP - Előnyök az ügyfél számára StopGAP - Előnyök a pertner számára Adminisztráció QBE Product Protection kulcs komponensek Partnereink (CEE) Kapcsolat A gépjármű szerződéskori értéke és az aktuális káridőponti forgalmi értéke közötti különbséget fedezi, lopás vagy totálkár esetén.

3 A QBE-ről QBE eredete visszanyúlik a XIX. században, amikor még a gyerekcipőben járó cég székhelye Sydneyben volt (1886). Akkoriban hajók biztosításával foglalkozott Ázsia, Ausztrália, Európa és Amerika szerte. Első londoni irodáját 1904-ben nyitotta és 1973 óta a QBE név alatt végzi tevékenységét. A világ 25 legjobb biztosító és viszontbiztosítója között. 49 országban rendelkezik kirendeltséggel alkalmazottal világszerte. A+ minősítés a Standard & Poor s intézet által. Több, mint szerződés. Több, mint kifizetett kártérítés. QBE CZ QBE 2004 óta megtalálható már a Cseh piacon, de január 1. óta jelenlegi formájában, mint QBE Insurance (Europe) Limited szervezeti egységként működik. Fontos lépés volt 2009-ben a Carlife cég megszerzése, amely a közép-európai Product Protection megalapítója volt, elsősorban a gépjármű és pénzügyi szektor kiegészítő biztosításaira fókuszálva (GAP biztosítások, garancia, munkanéküliségi biztosítás).

4 A StopGAP követi a zászlóshajós EuroGAP terméket "EuroGAP = Vételár biztosítás" a QBE jól ismert és sikeres forgalmazott biztosítási terméke, mely klasszikus formájában fedezetet nyújt a gépjármű vételára és a káridőponti forgalmi értéke közötti különbözetre totálkár vagy lopás esetén. Az innovatív és egyedi StopGAP megoldás az EuroGAP biztosításból fejlődött ki, rugalmasabb kereteket biztosítva, mely lehetővé teszi az ügyfelek és a piaci lehetőségek új szegmenseinek elérését A StopGAP megköthető olyan gépjárművekhez is, melyeknél már több mint 90 nap telt el a vásárlás óta, ezzel lehetőséget teremt arra hogy a casco, GFB biztosítások megújítási időszakában a használt autó tulajdonosok számára is elérhető legyen a biztosítás. A StopGAP csak LOPÁS alapváltozatához nem szükséges casco biztosítással rendelkezni, ami nagyban növeli a célzott fogyasztói piacot. Nincs szükség különböző dokumentumokra (úgy, mint számla/adásvételi szerződés stb.) a StopGAP biztosítás megkötéséhez.

5 A kockázat és hogyan előzzük meg A gépjármű piaci értékének a csökkenése már a vásárlás pillanatában elkezdődik. Leginkább az első hat évben, amikor is az értékcsökkenés 10-15% körül mozog. StopGAP StopGAP a gépjármű szerződéskori EuroTax értéke és a káridőponti forgalmi értéke (EuroTax alapján) közötti különbséget fedezi a választott kártérítési limit erejéig totálkár vagy lopáskár esetén. A StopGAP kétféle módozata lehetséges: Csak lopás és Összkockázat.

6 A StopGAP megjelenítése Fedezetet nyújt a gépjármű piaci értéke és a választott kártérítési limit közötti különbségre totálkár vagy lopáskár esetén.

7 Hogyan változtassuk meg a kártérítési limitet Szorozzuk meg a gépjármű jelenlegi értékét egy megfelelő, véleménye szerinti értékcsökkenéssel : Pl Ft x 10% Az eredmény megadja az első év fedezeti értékét: Pl Ft = Kártérítési limit Csoport B Ez az összeg automatikusan minden évben ugyanennyivel növekszik (maximum 3 év): 1. év = Ft 2. év = Ft 3. év = Ft Az ügyfél 4 kártérítési limit közül választhat. StopGAP Kockázati körök StopGAP LOPÁS Fedezetet nyújt 1, 2 vagy 3 évre csak lopás esetén. Nem szükséges casco biztosítás. StopGAP ÖSSZKOCKÁZAT Fedezetet nyújt 1, 2 vagy 3 évre teljes megsemmisülés esetén, illetve a casco biztosítás hatálya alá tartozó biztosított esemény bekövetkeztekor.

8 A StopGAP kulcs jellemzői Biztosított összeg Nem készül EuroTax értékelés szerződéskötéskor. Az ügyfél 4 kártérítési limit közül választhat. A kártérítési limit duplázódik a második, triplázódik a harmadik évben. Biztosítás előnyei EuroTax-ot hasonlítunk EuroTax-hoz káreset bekövetkeztekor. Választható a maximum kártérítési limit. Maximum kártérítési limit Ft Ft. Biztosított kockázat Fedezeti módozatok: Díjfizetés Összkockázat vagy csak Lopás. Csak Lopás esetén, NEM SZÜKSÉGES ELSŐDLEGES BIZTOSÍTÁSSAL (CASCO) RENDELKEZNI Egyösszegű díjfizetés a teljes időtartamra. Biztosítási időtartam 1, 2 vagy 3 év.

9 A StopGAP célzott piaca Lehetőségek Brókerek, Lízing cégek, Használtautó kereskedések. Flották, Egyéni ügyfelek. Célpiac Kiegészítő termék a casco és GFB megújítása mellé. Flottás ügyfelek, akik szeretnék megvédeni a gépjármű parkot az értékcsökkenéstől a gépjármű teljes megsemmisülése esetén Egyéni ügyfelek, akik a gépjárműbe fektetett befektetésüket szeretnék megvédeni.

10 StopGAP díjak Kártérítési limit Díjak Első évben Második évben Harmadik évben Csak lopás Összkockázat 1 éves biztosítás 2 éves biztosítás 3 éves biztosítás A HUF HUF HUF B HUF HUF HUF C HUF HUF HUF D HUF HUF HUF A HUF HUF HUF HUF B HUF HUF HUF HUF C HUF HUF HUF HUF D HUF HUF HUF HUF A HUF HUF HUF HUF HUF B HUF HUF HUF HUF HUF C HUF HUF HUF HUF HUF D HUF HUF HUF HUF HUF A bíztosítási díj egy összegben fizetendő és a biztosítás teljes időtartamára vonatkozik.

11 Kártérítési példa StopGAP Összkockázat A biztosítási kártérítés mindig egy fontos kérdés. Mi a QBE-nél tudjuk, hogy a kárrendezés folyamata a partnereinkben és ügyfeleinkben meghatározza a társaságról kialakított képet Gépjármű EuroTax értéke szerződéskötéskor Ft Gépjármű aktuális piaci értéke EuroTax alapján Ft Gépjármű káridőponti forgalmi értéke. Különbség Ft Kártérítési limit Ft Kártérítési limit Csoport C, 3 éves biztosítás esetében. StopGAP Összkockázat Ftx Kártérítési összeg StopGAP Összkockázat esetén A casco kárrendezésből levonásra kerül a casco önrészesedés összege

12 StopGAP támogatott gépjárművek Maximum kg saját tömeg Minimum 6 hónapos, maximum 6 éves gépjárművek A biztosítás megköthető 6 hónaposnál fiatalabb gépjárműre is, de ebben az esetben a szerződéskori érték 6 hónapos gépjárműre lesz megállapítva (átlagos km futás és átlagos kondíciók). Gépjárművek, melyek szerepelnek a magyarországi EuroTax listában ( Gépjárművek, melyek nem kerültek kizárásra a StopGAP Biztosítás általános feltételeiben. StopGAP Kizárt gépjárművek Gépjármű, amely a biztosítás megkötése előtt már elszenvedett olyan töréskárt, amely a karosszériát vagy a hajtásláncot érinti (függetlenül attól, hogy javításra került-e). Gépjárművek, melyek sérültek tűz, árvíz vagy jégkár következtében. Gépjárművek, amelyeket a gyártó specifikációjától eltérően módosítottak, gépek platformjaként illetve munkagépként szolgálnak. Az alábbi szolgáltatásra használt gépjárművek: Rövid időtartamú gépjármű kölcsönzés (6 hónapnál rövidebb időtartam). Taxiszolgáltatás, limuzinok, utasok ellenérték fejében történő szállítása. Autósiskola vagy gépjárművezető képzés. Megkülönböztető jelzést használó gépjárművek (mentők, tűzoltók, rendőrségi gépjárművek). Az autóértékesítők vagy szervízszolgáltatók ideiglenes tulajdonában lévő gépjárművek. A biztosításból kizárt gyártmányú gépjárművek (lásd a Biztosítás általános feltételeiben).

13 StopGAP - Előnyök az ügyfél számára StopGAP megakadályozza a gépjármű értékcsökkenését a teljes megsemmisülés esetén. Amennyiben a kártérítési limit helyesen kerül kiválasztásra az ügyfél a casco kártérítést követően rendelkezni fog elegendő pénzforrással ahhoz, hogy egy hasonló értékű gépjárművet vehessen. StopGAP biztosítás bármikor megköthető a gépjármű 6 éves koráig. StopGAP lehetőséget kínál az egyéni kártérítési limit meghatározására, ezáltal csökkenteni a biztosítás díját. StopGAP csak LOPÁS módozatában nem kell casco biztosítással rendelkeznie az ügyfélnek. A StopGAP kártérítés kifizetése a kárrendezést követően 15 napon belül megtörténik. A gépjármű a világ TOP 25 listáján szereplő A+ minősítéssel rendelkező biztosítónál van biztosítva.

14 StopGAP - Előnyök a partner számára Növeli a cég hitelességét, mely arra törekszik, hogy megvédje az ügyfelek befektetéseit. Jó lehetőség arra, hogy valami újat, extrát kínáljon az ügyfél számára. StopGAP felhasználható, mint hatékony értékesítési és marketing eszköz. Az ügyfélnek 30 nap áll rendelkezésére, hogy döntsön, ha nem fizeti az EuroGAP biztosítást, akkor sincs büntetés, egyszerűen töröljük a szerződését. Az ügyfél gépjárműve ebben a 30 napban is biztosítva van ez egy lehetőség arra, hogy adjunk neki valamit ajándékba. Lízing esetén a lízing ajánlat vonzóbbá válik az ügyfél számára, növelve ezzel az érdeklődést és a bizalmat a lízing termékekkel szemben, Növeli az érdeklődést és a bizalmat a lízingcégek irányában. Csökkenti a kockázatot lízing finanszírozás esetén. Növeli az ügyfél lojalitását és megelégedettségét. Összehasonlítva a versenytársakkal, növeli a termék vonzerejét. Lehetőséget nyújt arra, hogy egy másik lízingelt gépjárművet is értékesítsen ugyanazon az ügyfélnek. StopGAP = partnereink bevételének növelése!

15 Adminisztráció Teljesen elektronikus folyamat. Nincs szükség papírokra a megkötéshez, csak az aláírt ajánlatkérő nyomtatványra! Gyors és könnyű adatbevitel. Gyors jutalék kifizetés. Jól képzett munkatársak. Betanítás a terméket és értékesítés illetően.

16 QBE Product Protection kulcs kompetenciák QBE PP rendelkezik az összes szükséges készséggel és képességgel a különböző projektek lebonyolításához. A mi megoldásunk egy olyan ajánlat, ami : Növeli az értékesítést Segítséget nyújt az ügyfélmegtartásban Növeli a márka iránti hűséget Csökkenti a kockázatot És a legfontosabb: jutalékbevételt jelent Amivel rendelkezünk : Jogi és kockázatkezelési támogatottság Európa szerte Könyvelés és díjbeszedés Web alapú szerződéskezelés, riportrendszer és kárügyintézés a Danni rendszerben Kereskedés által kezelhető kárrendezési rendszer Értékesítési segédletek a partnerek részére És ami legfontosabb: rugalmas és dinamikus csapat.

17 Partnereink (CEE) VWFS

18 Elérhetőségek Cég/ Cím Kapcsolattartó/ Beosztás Telefonszám/ Mobile / Web EU QBE INSURANCE (EUROPE) LIMITED (Product Protection European Hub) Na Pankráci 1683/ Praha 4 Andrew Quirke Business Manager - Europe andrew.quirke@cz.qbe.com EU QBE INSURANCE (EUROPE) LIMITED (Product Protection European Hub) Na Pankráci 1683/ Praha 4 Allan Lagrange Underwriter PP - Europe allan.lagrange@cz.qbe.com CZ QBE INSURANCE (EUROPE) LIMITED, organizační složka Na Pankráci 1683/ Praha 4 Pavel Tempír Business Support Analyst pavel.tempir@cz.qbe.com HU QBE Insurance (Europe) Limited, Magyarországi Fióktelepe Stefánia út 51. H-1143 Budapest Enikö Nagy Key Account Manager eniko.nagy@hu.qbe.com HU QBE Insurance (Europe) Limited, Magyarországi Fióktelepe Stefánia út 51. H-1143 Budapest Katalin Garami Key Account Manager katalin.garami@hu.qbe.com HU QBE Insurance (Europe) Limited, Magyarországi Fióktelepe Stefánia út 51. H-1143 Budapest Erik Lajtár Claim officer erik.lajtar@hu.qbe.com

19 Köszönjük a figyelmet!

Biztosítás és társadalombiztosítás

Biztosítás és társadalombiztosítás Biztosítás és társadalombiztosítás Dr. FARKAS Szilveszter PhD, egyetemi docens Pénzügy Intézeti Tanszék farkas.szilveszter@pszfb.bgf.hu, http://dr.farkasszilveszter.hu A vagyon- és felelősségbiztosítások.

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. Az ajánlatkérő neve és címe: BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 9-2.) 2. A közbeszerzés tárgya

Részletesebben

Gépjármű kiegészítő biztosítások kötésének menete

Gépjármű kiegészítő biztosítások kötésének menete Gépjármű kiegészítő biztosítások kötésének menete 1. Általános információk Statisztikáink szerint egyre több partnerünk használja ki a lehetőséget, hogy a casco, illetve kötelező gépjármű felelősség biztosítások

Részletesebben

Flottaköltségek optimalizálása Budapest Autópark-kezelő ZRt. Ü g y f é l n a p 2 0 0 7. 0 5. 1 0

Flottaköltségek optimalizálása Budapest Autópark-kezelő ZRt. Ü g y f é l n a p 2 0 0 7. 0 5. 1 0 Flottaköltségek optimalizálása Budapest Autópark-kezelő ZRt. Flottával kapcsolatos költségek megoszlása* Adó: Adó: 10% 10% Értékvesztés: Értékvesztés: 33% 33% Üzemanyagköltség: Üzemanyagköltség: 29% 29%

Részletesebben

BI megoldás a biztosítói szektorban

BI megoldás a biztosítói szektorban Dobos Zoltán 2009 szeptember 10 BI megoldás a biztosítói szektorban Tartalom Üzleti felhasználási területek a biztosítói szektorban Cognos megoldások a biztosítói szektor részére 2 Fókusz területek Értékesítési

Részletesebben

Lízing Üzleti tanácsok, üzleti tanácsadás: www.kisado.hu

Lízing Üzleti tanácsok, üzleti tanácsadás: www.kisado.hu Lízing Lízing A lízingbevevő a lízingszerződésben rögzített lízingdíj megfizetésére vállal kötelezettséget. A lízingszerződés fedezete maga a lízing tárgya, amelynek tulajdonjogát a lízingbevevő csak a

Részletesebben

Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása

Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása Alkuszi Tevékenységet Végző Természetes Személyek Szakmai Felelősségbiztosítása Ügyfél-tájékoztató és biztosítási szerződési feltételek Nyomtatványszám: NF3143 Hatályos: 2018. szeptember 01- Tartalom 1.

Részletesebben

Plus 3 finanszírozási konstrukció a Mercedes-Benztől.

Plus 3 finanszírozási konstrukció a Mercedes-Benztől. Három jó választás. Plus 3 finanszírozási konstrukció a Mercedes-Benztől. A Plus3 zárt végű pénzügyi lízing konstrukció lényege, hogy kedvező havidíj fizetési kötelezettség mellett tegye lehetővé a gépkocsi

Részletesebben

A CIB Lízing Zrt. Összefoglaló Hirdetménye (XXL finanszírozás)

A CIB Lízing Zrt. Összefoglaló Hirdetménye (XXL finanszírozás) A CIB Lízing Zrt. Összefoglaló Hirdetménye (XXL finanszírozás) Személy- és kishaszon-gépjárművek vonatkozásában fogyasztónak minősülő Ügyféllel kötött deviza alapú pénzügyi lízing- és kölcsön ügyletek

Részletesebben

ATLASZ VÁLLALKOZÁSOK KÁRBIZTOSÍTÁSA DÍJSZABÁS (MJK: D-VKSZ 001-2008) D-VKSZ

ATLASZ VÁLLALKOZÁSOK KÁRBIZTOSÍTÁSA DÍJSZABÁS (MJK: D-VKSZ 001-2008) D-VKSZ ATLASZ VÁLLALKOZÁSOK KÁRBIZTOSÍTÁSA DÍJSZABÁS (MJK: D-VKSZ 001-2008) D-VKSZ 001-2008 Érvényes: 2008. október 1. 1. oldal, összesen: 7 1. Általános rendelkezések 1.1. Alap biztosítási összeg: az ajánlati

Részletesebben

Szakmai felelősségbiztosítási program a MNMNK tagjai részére

Szakmai felelősségbiztosítási program a MNMNK tagjai részére www.greco.eu Szakmai felelősségbiztosítási program a MNMNK tagjai részére GrECo JLT Hungary Kft. 2015. Az Ön személyes GrECo kapcsolattartója Fekete Ferenc Vezető biztosítási tanácsadó GrECo JLT Hungary

Részletesebben

EXKLUZÍV SZÁMLA Termékindító megbeszélés

EXKLUZÍV SZÁMLA Termékindító megbeszélés EXKLUZÍV SZÁMLA Termékindító megbeszélés EXKLUZÍV SZÁMLA Befektetés és biztosítás 1 EXKLUZÍV SZÁMLA- Háttér - A Signal Biztosító a terméket az OVB kérésének és igényeinek megfelelően alakította ki: - AZ

Részletesebben

A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS

A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS Szombathely 2009. Április 21. ÚJ BERUHÁZÁS, BESZERZÉS SZEMPONTOK MAGYARÁZAT Felhasználhatóság Alkalmazási

Részletesebben

Szigetvári Zsófia: GAP BIZTOSÍTÁS ÚJ LEHETŐSÉG A GÉPJÁRMŰ-BIZTOSÍTÁSOK PIACÁN 1

Szigetvári Zsófia: GAP BIZTOSÍTÁS ÚJ LEHETŐSÉG A GÉPJÁRMŰ-BIZTOSÍTÁSOK PIACÁN 1 Szigetvári Zsófia: GAP BIZTOSÍTÁS ÚJ LEHETŐSÉG A GÉPJÁRMŰ-BIZTOSÍTÁSOK PIACÁN 1 A GAP biztosítás a gépjárművek mellé adható biztosítások között egy újszerű biztosítási terméknek tekinthető. A biztosítás

Részletesebben

Erste Lakáslízing ZRt. Lakossági hirdetmény 2. sz. melléklet HIRDETMÉNY

Erste Lakáslízing ZRt. Lakossági hirdetmény 2. sz. melléklet HIRDETMÉNY HIRDETMÉNY Az ERSTE LAKÁSLÍZING ZRT. hivatalos tájékoztatója a lakossági ingatlanlízing termékek esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről című dokumentum 2.

Részletesebben

Ajánlat / Módosítási javaslat Egyedi nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítási szerződés az MKFE tagjai részére

Ajánlat / Módosítási javaslat Egyedi nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítási szerződés az MKFE tagjai részére 1. Sz. Melléklet Ajánlat / Módosítási javaslat Egyedi nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítási szerződés az MKFE tagjai részére Szerződésszám: Neve: Székhelye: Levelezési címe: I. A Szerződő

Részletesebben

A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS

A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS Szombathely 2010. Május11. A BIZALMI HÁROMSZÖG ÖNÖK Finanszírozás, szolgáltatás Elégedettség Bizalom

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK KAMATOK. 3 havi BUBOR 1 + 5,640 % Hó 15-e Egyenlő részletben. 3 havi EURIBOR 2 + 8,139 % Hó 15-e Egyenlő részletben

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK KAMATOK. 3 havi BUBOR 1 + 5,640 % Hó 15-e Egyenlő részletben. 3 havi EURIBOR 2 + 8,139 % Hó 15-e Egyenlő részletben HIRDETMÉNY Az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Z hivatalos tájékoztatója az Egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok és más jogi személyek részére nyújtott ingatlanlízing finanszíro ozás esetén alkalmazott kondíciókról,

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT.

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. NEGYEDÉVES TÁJÉKOZTATÓ 2014. ELSŐ NEGYEDÉV 2014. május 15. 1. Összefoglaló Jelen tájékoztató célja, hogy a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító

Részletesebben

Ajánlat / Módosítási javaslat / Adatközlő * Egyedi nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítási szerződés a MKFE tagjai részére

Ajánlat / Módosítási javaslat / Adatközlő * Egyedi nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítási szerződés a MKFE tagjai részére Ajánlat / Módosítási javaslat / Adatközlő * Egyedi nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítási szerződés a MKFE tagjai részére Szerződésszám: Termék kód: OFF Módozati kód: NFUVB Módozati szám:

Részletesebben

Kedves Vasutasok Szakszervezetének Tagjai!

Kedves Vasutasok Szakszervezetének Tagjai! Kedves Vasutasok Szakszervezetének Tagjai! Biztosan találkozott már mindenki a Cofidis reklámjaival, különböző médiákban, amiből reméljük azt a következtetést vonták le, hogy termékeink igen kedvezőnek

Részletesebben

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció.

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. Mi a dimeb? A dimeb munkavédelmi szakemberek számára kifejlesztett modern technológia.

Részletesebben

ADATKÖZLŐ LAP VAGYON- és FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI DÍJAJÁNLATHOZ

ADATKÖZLŐ LAP VAGYON- és FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI DÍJAJÁNLATHOZ ADATKÖZLŐ LAP VAGYON- és FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI DÍJAJÁNLATHOZ Szerződő adatai, ha eltér a biztosítottól: Cég neve: Székhely címe: Levelezési címe: Cégjegyzékszám: Adószám: Fő tevékenység: Kapcsolattartó

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT.

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. NEGYEDÉVES TÁJÉKOZTATÓ 2014. HARMADIK NEGYEDÉV 2014. november 13. 1. Összefoglaló Jelen tájékoztató célja, hogy a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A FINANSZÍROZOTT GÉPJÁRMŰ BEÉPÍTETT CASCO BIZTOSÍTÁSRÓL

TÁJÉKOZTATÓ A FINANSZÍROZOTT GÉPJÁRMŰ BEÉPÍTETT CASCO BIZTOSÍTÁSRÓL TÁJÉKOZTATÓ A FINANSZÍROZOTT GÉPJÁRMŰ BEÉPÍTETT CASCO BIZTOSÍTÁSRÓL Jelen tájékoztató a finanszírozott gépjármű beépített casco biztosításának főbb ismérveinek bemutatása érdekében készült. Felhívjuk szíves

Részletesebben

KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ.

KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ. BMW ajánlatok www.bmw.hu A vezetés élménye KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ. BMW aktuális ajánlatok 2015. február 28-ig. BMW 1-es sorozat (3 és 5 ajtó) Ön most három ajánlat közül választhat: Támogatott belépő ár

Részletesebben

BISNODE PARTNERRADAR. Segítségével könnyen, egyszerűen leszűrheti célcsoportját és a kapott listát Excelbe is kimentheti.

BISNODE PARTNERRADAR. Segítségével könnyen, egyszerűen leszűrheti célcsoportját és a kapott listát Excelbe is kimentheti. BISNODE PARTNERRADAR A Bisnode PartnerRadar szolgáltatásban az összes magyarországi vállalkozás napi aktualitású adatai megtalálhatók, közel 130 ezer cégnél telefonszám és több mint 160 ezer cégnél e-mail

Részletesebben

Societatea Comerciala de Asigurare-Reasigurare Astra S.A. Biztosító Magyarországi Fióktelepe

Societatea Comerciala de Asigurare-Reasigurare Astra S.A. Biztosító Magyarországi Fióktelepe Societatea omerciala de sigurare-reasigurare stra S.. iztosító Magyarországi Fióktelepe kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás 2012-es naptári évre vonatkozó díjtarifája Felhívjuk szíves figyelmét, hogy

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

Gépjármű kárrendezési tájékoztató

Gépjármű kárrendezési tájékoztató Gépjármű kárrendezési tájékoztató A gépjármű - kárrendezés A kárrendezési központ Budapesten, a Társaság központjában működik, a kárfelvételeket illetve a kárügyintézést megbízott szakértői irodák végzik.

Részletesebben

Ajánlat / Módosítási javaslat Egyedi belföldi árufuvarozói felelősségbiztosítási szerződés az MKFE tagjai részére

Ajánlat / Módosítási javaslat Egyedi belföldi árufuvarozói felelősségbiztosítási szerződés az MKFE tagjai részére 2. Sz. Melléklet Ajánlat / Módosítási javaslat Egyedi belföldi árufuvarozói felelősségbiztosítási szerződés az MKFE tagjai részére Szerződésszám: Neve: Székhelye: Levelezési címe: I. A Szerződő adatai

Részletesebben

Hirdetmény Lakossági hitelek kamatairól, kondícióiról Érvényes: 2012. április 7-től

Hirdetmény Lakossági hitelek kamatairól, kondícióiról Érvényes: 2012. április 7-től I. Hosszú lejáratú fogyasztási hitel Igényelhető hitelösszeg 300.000-1.000.000 Ügyleti kamat Lakossági hitelek kamatairól, kondícióiról 54-120 hónap Hitel - előkészítési díj 2% Folyósítási jutalék 1% Kezelési

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT.

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. NEGYEDÉVES TÁJÉKOZTATÓ 2014. MÁSODIK NEGYEDÉV 2014. augusztus 12. 1. Összefoglaló Jelen tájékoztató célja, hogy a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító

Részletesebben

13IZ'1'OSÍ'I'ÁSl SZI",IZZOI)1?S

13IZ'1'OSÍ'I'ÁSl SZI,IZZOI)1?S 13IZ'1'OSÍ'I'ÁSl SZI",IZZOI)1?S amely létrejótt egyrészről az Országgyűlés Hivatala 1357. Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., mint biztosított (továbbiakban : Biztosított) másrészről a Groupama Garancia

Részletesebben

MARKETINGTERV KLIENS (K)

MARKETINGTERV KLIENS (K) MARKETINGTERV KLIENS (K) A honlapon való beregisztrálás pillanatától bárki tanulmányozhatja a személyes irodában elhelyezett információkat, megismerkedhet a SkyWay technológiájával, kérdéseket tehet fel

Részletesebben

V JÚNIUS 10-IG SZERZŐDÖTT AEGON-UNICREDIT JELZÁLOGHITELEK VI. DÍJMENTES ELŐTÖRLESZTÉS... 17

V JÚNIUS 10-IG SZERZŐDÖTT AEGON-UNICREDIT JELZÁLOGHITELEK VI. DÍJMENTES ELŐTÖRLESZTÉS... 17 HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HITELEK Az UniCredit Bank Hungary Zrt. 2010. december 13-ától a deviza alapú, lakáscélú jelzáloghiteleknél

Részletesebben

Weblizing ajánlatadó és workflow rendszer

Weblizing ajánlatadó és workflow rendszer cash flow online Finanszírozási ajánlat készítés, kalkuláció Folyamatmenedzsment, többirányú kommunikáció, értesítés, státuszkövetés Iratkezelés, dokumentumsablonok Online, webes alkalmazás Egyedi paraméterezés

Részletesebben

- Nyíltvégű pénzügyi lízing.

- Nyíltvégű pénzügyi lízing. Nyíltvégű pénzügyi lízing. 2012. január 01től céges ügyfeleinknek lehetőségük nyílik ÚJ ÉS HASZNÁLT személygépjárművek nyíltvégű lízing tőkerész díjának Áfa tartalmát visszaigényelni! Ezért javasoljuk,

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/134. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 14090/2016 CPV Kód:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/134. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 14090/2016 CPV Kód: BÉRLETI ÉS FLOTTAKEZELÉSI SZERZŐDÉS Az MNV Zrt. által üzemeltetett hivatali gépjárművek bérleti és flottakezelési feladatainak ellátása - szerződésmódosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/134 Beszerzés

Részletesebben

A világ legkisebb bankfiókja

A világ legkisebb bankfiókja A világ legkisebb bankfiókja 1. Mobilbank - a folyamatos fejlődés története 2. Mit hoz a holnap? 3. A mobilfizetésről röviden 4. Együttműködési modellek Tartalom 5. Egy működő hazai példa és tanulságai

Részletesebben

Pénz-és kockázatkezelés

Pénz-és kockázatkezelés Pénz-és kockázatkezelés X-Trade Brokers Magyarországi Fióktelepe Soós Róbert Egy befektetési stratégia elemei 1. Meg kell határozni a belépési és zárási pozíciókat. 2. Pénz-és kockázatkezelés 3. Pszichológia

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. a Start Garancia Pénzügyi Szolgáltató Zrt. garanciavállalási díjairól és költségeiről. Érvényes: 2015. május 18.

H I R D E T M É N Y. a Start Garancia Pénzügyi Szolgáltató Zrt. garanciavállalási díjairól és költségeiről. Érvényes: 2015. május 18. H I R D E T M É N Y a Start Garancia Pénzügyi Szolgáltató Zrt. garanciavállalási díjairól és költségeiről Érvényes: 2015. május 18. napjától 1. Befektetési Tőkegarancia Garanciadíja Garanciadíj Befektetési

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

Budapest Autópark-kezelő ZRt.

Budapest Autópark-kezelő ZRt. Budapest Autópark-kezelő ZRt. GE Flotta Szolgáltató a világban Japan 800.000 jármű $ 6,7 MMM jműáll 3 ország 300.000 jármű $ 2,7 MMM jmű áll 11 ország 155.000 jármű $ 900 MM jmű áll 2 ország Hol vagyunk

Részletesebben

Finanszírozás kockázatkezelés csaláskutatás pénzügyi, adózási és számviteli szakmai konferencia. SOPRON október 4-5. Faktoring.

Finanszírozás kockázatkezelés csaláskutatás pénzügyi, adózási és számviteli szakmai konferencia. SOPRON október 4-5. Faktoring. Finanszírozás kockázatkezelés csaláskutatás pénzügyi, adózási és számviteli szakmai konferencia SOPRON 2012. október 4-5. Faktoring Előadó: Csáki Ferenc Elnök, Magyar Faktoring Szövetség Faktoring: A pénzügyi

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó. A QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepének panaszkezelési elveiről és gyakorlatáról

T Á J É K O Z T A T Ó. A QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepének panaszkezelési elveiről és gyakorlatáról T Á J É K O Z T A T Ó A QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepének panaszkezelési elveiről és gyakorlatáról I. Hatálybalépés dátuma: 2014.01.01. Érvényessége: visszavonásig Hivatkozott

Részletesebben

Miért érdemes technológia-transzferben gondolkoznia?

Miért érdemes technológia-transzferben gondolkoznia? INNOVÁCIÓ MENEDZSMENT SZOLGÁLTATÁSOK Miért érdemes technológia-transzferben gondolkoznia? Glósz és Társa Kft. 1. Magunkról: Kik vagyunk, mit tudunk, miért kerültünk ide? 2018. Glósz és Társa Kft. 2. oldal

Részletesebben

Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet. Treasury termékei és szolgáltatásai. Lakossági Ügyfelek részére

Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet. Treasury termékei és szolgáltatásai. Lakossági Ügyfelek részére Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet Treasury termékei és szolgáltatásai Lakossági Ügyfelek részére 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Befektetési szolgáltatások és termékek... 3 1.1 Portfoliókezelés... 3 2. Pénz-és

Részletesebben

Üzemszünet-biztosítás Ügyfél-tájékoztató

Üzemszünet-biztosítás Ügyfél-tájékoztató Üzemszünet-biztosítás Ügyfél-tájékoztató 1/6 AHE-11935 Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy az alábbiakban bemutassuk társaságunkat, valamint megújított üzemszünet biztosítási termékünket, amely meghatározott

Részletesebben

Gépjármű kárrendezési tájékoztató

Gépjármű kárrendezési tájékoztató Gépjármű kárrendezési tájékoztató A gépjármű- kárrendezés A kárrendezési központ Budapesten, a társaság központjában működik, a kárfelvételeket és a kárügyintézést megbízott szakértői irodák végzik. Szerződött

Részletesebben

A LeaseGAP Biztosítás Általános Feltételei (HULG-0911)

A LeaseGAP Biztosítás Általános Feltételei (HULG-0911) A LeaseGAP Biztosítás Általános Feltételei (HULG-0911) Bevezető rendelkezések A QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe (a továbbiakban a Biztosító ) a biztosítási díj megfizetése ellenében

Részletesebben

MEGTAKARíTÁSI SZÁMLA (bankfiókban és a OTPdirekt szolgáltatáson keresztül nyitott számla) JUNIOR SZÁMLA (bankfiókban) 0.65% < % 1.20% 0.

MEGTAKARíTÁSI SZÁMLA (bankfiókban és a OTPdirekt szolgáltatáson keresztül nyitott számla) JUNIOR SZÁMLA (bankfiókban) 0.65% < % 1.20% 0. Kamatlábak Folyószámla Junior számla Megtakarítási számla Betétek OTP Sincron csomag MAGÁNSZEMÉLYEK 2017. December 11. FOLYÓSZÁMLA (bankfiókban és a szolgáltatáson keresztül nyitott számla) JUNIOR SZÁMLA

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A Jogelőd Kis-Rába menti Takarékszövetkezetnél október 1. és október 31. között forgalmazott

HIRDETMÉNY. A Jogelőd Kis-Rába menti Takarékszövetkezetnél október 1. és október 31. között forgalmazott HIRDETMÉNY A Jogelőd KisRába menti Takarékszövetkezetnél 2017. október 1. és 2017. október 31. között forgalmazott Ingatlan célú nem támogatott Takarékszövetkezeti Kölcsön esetében alkalmazott kondíciókról

Részletesebben

HOVÁNY CÉGCSOPORT BESZÁLLÍTÓI ADATLAP PÁLYÁZÓ CÉG NEVE PÁLYÁZATA

HOVÁNY CÉGCSOPORT BESZÁLLÍTÓI ADATLAP PÁLYÁZÓ CÉG NEVE PÁLYÁZATA BESZÁLLÍTÓI ADATLAP PÁLYÁZÓ CÉG NEVE PÁLYÁZATA Általános Információk A pályázó cég teljes neve: Cég rövidített neve: Cégjegyzék szám: Cégbírósági bejegyzés száma: Cégbírósági bejegyzés helye, kelte,: Adószám:

Részletesebben

KOCKÁZATKEZELÉSI JELENTÉS A belső tőkemegfelelés értékelési folyamatára vonatkozó elvekről és stratégiákról

KOCKÁZATKEZELÉSI JELENTÉS A belső tőkemegfelelés értékelési folyamatára vonatkozó elvekről és stratégiákról KOCKÁZATKEZELÉSI JELENTÉS A belső tőkemegfelelés értékelési folyamatára vonatkozó elvekről és stratégiákról A Random Capital Broker Zrt. (cj: 01-10-046204 székhely: 1053 Budapest, Szép u. 2.) (Továbbiakban:

Részletesebben

Már nem értékesített hiteltípusok és korábban folyósított hitelek kondíciói (Érvényes: 2011. január 1-től) Tartalomjegyzék

Már nem értékesített hiteltípusok és korábban folyósított hitelek kondíciói (Érvényes: 2011. január 1-től) Tartalomjegyzék Már nem értékesített hiteltípusok és korábban folyósított hitelek kondíciói (Érvényes: 2011. január 1-től) Tartalomjegyzék 1. Posta Szabad felhasználású jelzálogkölcsön...2 1.1. HUF alapú (Szabad felhasználású

Részletesebben

B1-B7. Költségvetési bevételek

B1-B7. Költségvetési bevételek B1-B7. Költségvetési bevételek 1. melléklet a 7/215. (V. 4.) önkormányzati rendelethez Nyim Község Önkormányzatának 214. évi bevételi ai Sorszá Rovat megnevezése Rovat Eredeti száma m 1. 2. 3. 4. 1 Helyi

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ Az AppSolute Kft. részére kialakított ATLASZ ELECTRONIC ELECTRONIKUS BERENDEZÉSEK ALL RISKS BIZTOSÍTÁSÁRÓL (MJK: T-ELECTRONIC 001-2015)

TÁJÉKOZTATÓ Az AppSolute Kft. részére kialakított ATLASZ ELECTRONIC ELECTRONIKUS BERENDEZÉSEK ALL RISKS BIZTOSÍTÁSÁRÓL (MJK: T-ELECTRONIC 001-2015) TÁJÉKOZTTÓ z ppsolute Kft részére kialakított TLSZ ELECTRONIC ELECTRONIKUS BERENDEZÉSEK LL RISKS BIZTOSÍTÁSÁRÓL (MJK: TELECTRONIC 0012015) TISZTELT PRTNERÜNK! CTRON C R ige, az TLSZ nkat elolvasni j k

Részletesebben

V 111 záradék Gépjármű-készletek biztosítása

V 111 záradék Gépjármű-készletek biztosítása V 111 záradék Gépjármű-készletek biztosítása Jelen záradék alapján a szerződő felek megállapodnak abban, hogy a biztosítási szerződés egyéb feltételeinek, kizárásainak, záradékainak változatlan érvényben

Részletesebben

UTASBIZTOSÍTÁS. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Classic, Fiesta és Superior módozatokhoz

UTASBIZTOSÍTÁS. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Classic, Fiesta és Superior módozatokhoz Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 1. cikkely FOGALMAK UTASBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI

Részletesebben

J A V A S L A T az Ózdi Városgondnokság tulajdonában lévő eszköz értékesítésére, selejtezésére

J A V A S L A T az Ózdi Városgondnokság tulajdonában lévő eszköz értékesítésére, selejtezésére J A V A S L A T az Ózdi Városgondnokság tulajdonában lévő eszköz értékesítésére, selejtezésére Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Ózdi Városgondnokság Ó Z D, 2015. június 24. 1. 2. Az Ózdi Városgondnokság

Részletesebben

Kondíciós lista Kölcsönök, Hitelek és Bankgaranciák kondíciói

Kondíciós lista Kölcsönök, Hitelek és Bankgaranciák kondíciói Kondíciós lista Kölcsönök, Hitelek és Bankgaranciák kondíciói Vállalkozások és egyéb szervezetek számára Allianz Bank Zrt. Tel.: 06-40-421-421 Érvényben: 2010. augusztus 13-tól Swift: ALLZHUHB www.allianz.hu

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLAT a. Traffic-Control Kft. részére

EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLAT a. Traffic-Control Kft. részére EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLAT a Traffic-Control Kft. részére 1. Cégismertető A Venyige3 Kárrendezési Centrum 100%-os magyar tulajdonban, 2011. augusztus 15-én kezdte meg működését, 59 Millió Forintos törzstőkével

Részletesebben

ELŐRELÁTÓ PROGRAM Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás. Első lépés a biztonságos jövő felé

ELŐRELÁTÓ PROGRAM Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás. Első lépés a biztonságos jövő felé ELŐRELÁTÓ PROGRAM Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Első lépés a biztonságos jövő felé ELŐRELÁTÓ GONDOSKODÁS Életünkben a legnagyobb események mint például az esküvő, az első saját otthon megteremtése,

Részletesebben

\ H J l C ALPOLGÁRMESTERE. Tárgy: Javaslat folyószámla hitelkeret szerződés megkötésére. Tisztelt Képviselő-testület!

\ H J l C ALPOLGÁRMESTERE. Tárgy: Javaslat folyószámla hitelkeret szerződés megkötésére. Tisztelt Képviselő-testület! \ H J l C BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ALPOLGÁRMESTERE ÖNKORMÁNYZAT Tárgy: Javaslat folyószámla hitelkeret szerződés megkötésére Tisztelt Képviselő-testület! A 2009. évben megkötött folyószámla hitelkeret

Részletesebben

Utasbiztosítás. Termék: Útitárs. Milyen típusú biztosításról van szó? Mire terjed ki a biztosítás? Mire nem terjed ki a biztosítás?

Utasbiztosítás. Termék: Útitárs. Milyen típusú biztosításról van szó? Mire terjed ki a biztosítás? Mire nem terjed ki a biztosítás? Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető Biztosító: Allianz Hungária Zrt. Magyarországon, a Magyar Nemzeti Bank által 10337587 azonosítószámon nyilvántartott biztosító Termék: Útitárs A termékre vonatkozó

Részletesebben

START Tőkegarancia Zrt.

START Tőkegarancia Zrt. START Tőkegarancia Zrt. ÚJ TERMÉK A KKV-K SZÁMÁRA EU-S TÁMOGATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK ELŐSEGÍTÉSÉRE Az értékteremtő befektetés garanciája Szakmai Nap - 2007. június 26. Pályázati források a KKV-k részére

Részletesebben

Tisztelt Érdeklődő, Látogató!

Tisztelt Érdeklődő, Látogató! Tisztelt Érdeklődő, Látogató! Mi a Carmechanix Team előnye a piacon jelen lévő, hasonló tevékenységű vállalatokkal szemben? Ön miért minket válasszon járműve javítására? Hasonlítsa össze szolgáltatásainkat

Részletesebben

ANK Autós Akadémia. Fejes László 2013-10-29

ANK Autós Akadémia. Fejes László 2013-10-29 ANK Autós Akadémia Fejes László 2013-10-29 tartalom Autópiac Finanszírozási piac helyzete Finanszírozási trendek Termékek előnyök, hátrányok Extrémitások a piacon Befogadás kockázatkezelés Captive szerepek

Részletesebben

A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK. Postai irányítószám: 1051 Telefon: 06-1/ Fax: 06-1/

A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK. Postai irányítószám: 1051 Telefon: 06-1/ Fax: 06-1/ 8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Magyar

Részletesebben

Nemzeti Workshop. Új üzleti modellek és élelmiszer-feldolgozási stratégiák

Nemzeti Workshop. Új üzleti modellek és élelmiszer-feldolgozási stratégiák Nemzeti Workshop Új üzleti modellek és élelmiszer-feldolgozási stratégiák Dr. Sebők András Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. 1 Az üzleti modell célja 2 Olyan vonzó ajánlat a vevők számára - a termékek

Részletesebben

Forintban Denominált Modell Portfoliók Átmeneti portfolió 45% 10% Átmeneti portfolió 45% Pénzpiaci Kötvény Abszolút hozamú A befektetési stratégia célja: A tőke reálértékének megőrzése és egy stabil kamatjövedelem

Részletesebben

Bízik a magyar piacban az AIG KILÁTÁSOK A felelősség típusú biztosításokra még nem figyelnek eléggé a hazai vállalatok

Bízik a magyar piacban az AIG KILÁTÁSOK A felelősség típusú biztosításokra még nem figyelnek eléggé a hazai vállalatok Bízik a magyar piacban az AIG KILÁTÁSOK A felelősség típusú biztosításokra még nem figyelnek eléggé a hazai vállalatok A hazai cégeknél egyelőre a vagyonbiztosításoknál magas viszonylag a penetráció, a

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

Finanszírozási lehetőségek KKVk részére az energiaszektorban

Finanszírozási lehetőségek KKVk részére az energiaszektorban Finanszírozási lehetőségek KKVk részére az energiaszektorban Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. A Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. bemutatása Tulajdonos A 2009-ben alapított Bank tulajdonosa 2010 márciusa

Részletesebben

Értékpapír-kölcsönzés

Értékpapír-kölcsönzés Értékpapír-kölcsönzés TARTALOMJEGYZÉK 1. MI AZ A NAPON TÚLI SHORT?... 3 2. HOGYAN LEHET NAPON TÚLI SHORT POZÍCIÓT NYITNI?... 3 2.1. NAPON TÚLI SHORT POZÍCIÓ NYITÁSA A NETBOON KERESKEDÉSI FELÜLETEN... 4

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Pénzforgalmi forint számlavezetés kondícióiról. Hatályos: november 1-től

HIRDETMÉNY. Pénzforgalmi forint számlavezetés kondícióiról. Hatályos: november 1-től HIRDETMÉNY Pénzforgalmi forint vezetés kondícióiról Hatályos: 2017. november 1-től Jelen Hirdetmény a (névváltozás előtt 2017. október 31-ig Kisalföld Takarékszövetkezet)(továbbikaban:Takarékszövetkezet)

Részletesebben

Építés- szerelési biztosítások november 07. Dr. Tóth Krisztina

Építés- szerelési biztosítások november 07. Dr. Tóth Krisztina Építés- szerelési biztosítások 2018. november 07. Dr. Tóth Krisztina Kinek van kockázata és felelőssége egy építési beruházás során BERUHÁZÓ BERUHÁZÁS LEBONYOLÍTÓ FELELŐS MŰSZAKI VEZETŐ FŐVÁLLALKOZÓ KIVITELEZŐ

Részletesebben

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján Köszöntjük a Nap Napja konferencia résztvevőit Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető RS Komplex szolgáltatás Piaci igény RS Komplex szolgáltatás A szolgáltatás háttere Részvételi feltételek 1.

Részletesebben

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 UTASBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A MAPFRE

Részletesebben

4,5-4,99%-os FIX kamat a teljes futamidôre 2013.12.13-ig benyújtott hitelkérelmek esetében hitelek

4,5-4,99%-os FIX kamat a teljes futamidôre 2013.12.13-ig benyújtott hitelkérelmek esetében hitelek Kedvezményes kamatozású vállalati forint Akár 80%-os finanszírozási arány AVHGA kiegészítô kezesség esetén 4,5-4,99%-os FIX kamat a teljes futamidôre 2013.12.13-ig benyújtott hitelkérelmek esetében hitelek

Részletesebben

Kedves Viszonteladó Partnerünk,

Kedves Viszonteladó Partnerünk, Kedves Viszonteladó Partnerünk, A Panda Security 2011. január 15-i dátummal bevezeti a képzés alapú támogatási rendszerét magyarországi viszonteladói számára. Az új rendszerben azokat a viszonteladókat

Részletesebben

Aranyszárny. rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2009) Hatályos: 2009.

Aranyszárny. rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2009) Hatályos: 2009. Aranyszárny rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2009) Hatályos: 2009. április 1-jétől Módosítás időpontja: 2011. július 1. Nysz.: 14755 Tartalomjegyzék

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. a Start Garancia Pénzügyi Szolgáltató Zrt. garancia- és kezességvállalási díjairól és költségeiről

H I R D E T M É N Y. a Start Garancia Pénzügyi Szolgáltató Zrt. garancia- és kezességvállalási díjairól és költségeiről H I R D E T M É N Y a Start Garancia Pénzügyi Szolgáltató Zrt. garancia- és kezességvállalási díjairól és költségeiről Érvényes: 2018. március 21. napjától 1. Befektetési tőkegarancia garanciadíja Kezességi

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT.

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. NEGYEDÉVES TÁJÉKOZTATÓ 2012. NEGYEDIK NEGYEDÉV 2013. február 19. 1. Összefoglaló Jelen tájékoztató célja, hogy a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító

Részletesebben

A magyar export támogatása lehetőségek az EXIM-től

A magyar export támogatása lehetőségek az EXIM-től A magyar export támogatása lehetőségek az EXIM-től Boros Gergely, Képviseletvezető - Pécs 2015. január 20. Állami exportösztönzés Külgazdasági és Külügyminisztérium tulajdonosi felügyelete alatt Stratégiai

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ AZ MKB BANK ZRT. FAKTORING SZOLGÁLTATÁSAIHOZ

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ AZ MKB BANK ZRT. FAKTORING SZOLGÁLTATÁSAIHOZ AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ AZ MKB BANK ZRT. FAKTORING SZOLGÁLTATÁSAIHOZ AJÁNLATKÉRŐI / SZÁLLÍTÓI ADATLAP I. Szállító azonosító adatok A vállalkozás neve: Adószám: - - Ügyintéző neve: E-mail címe: Telefonszáma:

Részletesebben

Finanszírozási formák az új támogatási rendszerben. Előadó: Bencsik Győző és Hollósi Melinda Dátum: Fertőszentmiklós, 2015. március 6.

Finanszírozási formák az új támogatási rendszerben. Előadó: Bencsik Győző és Hollósi Melinda Dátum: Fertőszentmiklós, 2015. március 6. Finanszírozási formák az új támogatási rendszerben Előadó: Bencsik Győző és Hollósi Melinda Dátum: Fertőszentmiklós, 2015. március 6. MIT KÍNÁL AZ OTP BANK? 2 Agrár finanszírozási termékek - Összefoglaló

Részletesebben

A biztosítási adó szabályai 2017.

A biztosítási adó szabályai 2017. A biztosítási adó szabályai 2017. A biztosítási adó a biztosítási szektort terhelő forgalmi típusú különadó, amelynek szabályait a 2012. évi CII. törvény (a továbbiakban: Batv.) tartalmazza. Az adóból

Részletesebben

UNION-Casco biztosítások Biztosítási ajánlat

UNION-Casco biztosítások Biztosítási ajánlat UNION-Casco biztosítások Biztosítási ajánlat Képviselő kódja: Képviselő neve: Nyugtaszám: Adóigazgatási szám: 10491984-2-44 Ajánlatszám: Kérjük, nyomtatott betűvel töltse ki! A megfelelő helyen így jelölje!

Részletesebben

GB526 JELÛ GROUPAMA GARANCIA TÁRSASHÁZKÖZÖSSÉGEK ÉS LAKÁSSZÖVETKEZETEK VAGYONBIZTOSÍTÁSA

GB526 JELÛ GROUPAMA GARANCIA TÁRSASHÁZKÖZÖSSÉGEK ÉS LAKÁSSZÖVETKEZETEK VAGYONBIZTOSÍTÁSA Biztosító: Groupama Garancia Biztosító Zrt. Székhely: 1051 Budapest, Október 6. utca 20. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041071 Cégbíróság: Fõvárosi Bíróság Számlaszám: 11794008-20071099 76090193413921 57010

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 113. Tárgyalásos eljárás - EKR000771032018 Eredménytelen közbeszerzési eljárás Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Országgyűlés Hivatala Kgfb. és casco biztosítási

Részletesebben

Európai típusú deviza opció az FHB Bankban

Európai típusú deviza opció az FHB Bankban Európai típusú deviza opció az FHB Bankban Európai típusú deviza opció bemutatása Az európai típusú devizaopció (továbbiakban: opció) egy olyan megállapodás, amely során az opció vevője jogot szerez arra,

Részletesebben

mi a GFB és miért jó? A GFB a Károsult és a Károkozó érdekeit egyaránt szolgálja, a gépjármű üzemeltetése során másnak okozott károkat fedezi.

mi a GFB és miért jó? A GFB a Károsult és a Károkozó érdekeit egyaránt szolgálja, a gépjármű üzemeltetése során másnak okozott károkat fedezi. apró betűk helyett amit a K&H gépjármű-biztosításokról tudni érdemes Azért készítettük ezt a tájékoztató anyagot, hogy segítsünk Önnek kérdések és válaszok formájában érthetőbbé tenni a fontosabb tudnivalókat

Részletesebben

Flotta casco biztosítás

Flotta casco biztosítás Flotta casco biztosítás Hatályos: 2014. november 1-tôl Ügyféltájékoztató Ügyféltájékoztató Tisztelt Ügyfelünk! Jelen tájékoztatónkban szeretnénk Önnek röviden bemutatni a KÖBE FLOTTA CASCO BIZTOSÍTÁSÁT.

Részletesebben

MEGTAKARíTÁSI SZÁMLA (bankfiókban és a OTPdirekt szolgáltatáson keresztül nyitott számla) Deviza Sávok Kamatok Sávok Kamatok Sávok Kamatok < 500

MEGTAKARíTÁSI SZÁMLA (bankfiókban és a OTPdirekt szolgáltatáson keresztül nyitott számla) Deviza Sávok Kamatok Sávok Kamatok Sávok Kamatok < 500 Kamatlábak Folyószámla Junior számla Megtakarítási számla Betétek OTP Sincron csomag MAGÁNSZEMÉLYEK 2015. augusztus 21 FOLYÓSZÁMLA (bankfiókban és a szolgáltatáson keresztül nyitott számla) JUNIOR SZÁMLA

Részletesebben

*Születésnapi betét: 0,10%-k *OTPdirekt-en keresztül lekötött betét: 0,20% 0,10% Megjegyzés: *Nyugdíjasoknak nyújtott betét: 0,20% 0,10%

*Születésnapi betét: 0,10%-k *OTPdirekt-en keresztül lekötött betét: 0,20% 0,10% Megjegyzés: *Nyugdíjasoknak nyújtott betét: 0,20% 0,10% Kamatlábak Folyószámla Junior számla Megtakarítási számla Betétek OTP Sincron csomag MAGÁNSZEMÉLYEK 2015. február 04 FOLYÓSZÁMLA (bankfiókban és a szolgáltatáson keresztül nyitott számla) JUNIOR SZÁMLA

Részletesebben

Bankismeretek 7. Lamanda Gabriella November 11.

Bankismeretek 7. Lamanda Gabriella November 11. Bankismeretek 7. Lamanda Gabriella lamanda@finance.bme.hu 2015. November 11. Miről volt szó? Befektetések Befektetési alapok Nyugdíjcélú előtakarékosság Életbiztosítások Elmaradtunk: Semleges banki szolgáltatások

Részletesebben

Flotta casco biztosítás

Flotta casco biztosítás Flotta casco biztosítás Hatályos: 2016. január 1-tôl Ügyféltájékoztató Ügyféltájékoztató Tisztelt Ügyfelünk! Jelen tájékoztatónkban szeretnénk Önnek röviden bemutatni a KÖBE FLOTTA CASCO BIZTOSÍTÁSÁT.

Részletesebben

QECO Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Tanácsadó Zrt. Belesics Boglárka +36/30-737-5299

QECO Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Tanácsadó Zrt. Belesics Boglárka +36/30-737-5299 Ajánlat Díjfizetés ütemezése: Területi hatály: Fedezet típusa: Biztosítási időszak: Létszám: negyedéves, féléves, éves egész világ 24 órás 1 év, évente újuló egyéni / csoportos Kockázatvállalás: versenyeken,

Részletesebben