Insurance Accessories StopGAP

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Insurance Accessories StopGAP"

Átírás

1 Insurance Accessories StopGAP

2 Tartalom A QBE-ről StopGAP A StopGAP követi a zászlóshajós EuroGAP terméket A kockázat és hogyan előzzük meg A StopGAP megjelenítése Hogyan változtassuk meg a kártérítési limitet A StopGAP kulcs jellemzői A StopGAP célzott piaca StopGAP díjak Kártérítési példa StopGAP Összkockázat StopGAP támogatott gépjárművek/ StopGAP kizárt gépjárművek StopGAP - Előnyök az ügyfél számára StopGAP - Előnyök a pertner számára Adminisztráció QBE Product Protection kulcs komponensek Partnereink (CEE) Kapcsolat A gépjármű szerződéskori értéke és az aktuális káridőponti forgalmi értéke közötti különbséget fedezi, lopás vagy totálkár esetén.

3 A QBE-ről QBE eredete visszanyúlik a XIX. században, amikor még a gyerekcipőben járó cég székhelye Sydneyben volt (1886). Akkoriban hajók biztosításával foglalkozott Ázsia, Ausztrália, Európa és Amerika szerte. Első londoni irodáját 1904-ben nyitotta és 1973 óta a QBE név alatt végzi tevékenységét. A világ 25 legjobb biztosító és viszontbiztosítója között. 49 országban rendelkezik kirendeltséggel alkalmazottal világszerte. A+ minősítés a Standard & Poor s intézet által. Több, mint szerződés. Több, mint kifizetett kártérítés. QBE CZ QBE 2004 óta megtalálható már a Cseh piacon, de január 1. óta jelenlegi formájában, mint QBE Insurance (Europe) Limited szervezeti egységként működik. Fontos lépés volt 2009-ben a Carlife cég megszerzése, amely a közép-európai Product Protection megalapítója volt, elsősorban a gépjármű és pénzügyi szektor kiegészítő biztosításaira fókuszálva (GAP biztosítások, garancia, munkanéküliségi biztosítás).

4 A StopGAP követi a zászlóshajós EuroGAP terméket "EuroGAP = Vételár biztosítás" a QBE jól ismert és sikeres forgalmazott biztosítási terméke, mely klasszikus formájában fedezetet nyújt a gépjármű vételára és a káridőponti forgalmi értéke közötti különbözetre totálkár vagy lopás esetén. Az innovatív és egyedi StopGAP megoldás az EuroGAP biztosításból fejlődött ki, rugalmasabb kereteket biztosítva, mely lehetővé teszi az ügyfelek és a piaci lehetőségek új szegmenseinek elérését A StopGAP megköthető olyan gépjárművekhez is, melyeknél már több mint 90 nap telt el a vásárlás óta, ezzel lehetőséget teremt arra hogy a casco, GFB biztosítások megújítási időszakában a használt autó tulajdonosok számára is elérhető legyen a biztosítás. A StopGAP csak LOPÁS alapváltozatához nem szükséges casco biztosítással rendelkezni, ami nagyban növeli a célzott fogyasztói piacot. Nincs szükség különböző dokumentumokra (úgy, mint számla/adásvételi szerződés stb.) a StopGAP biztosítás megkötéséhez.

5 A kockázat és hogyan előzzük meg A gépjármű piaci értékének a csökkenése már a vásárlás pillanatában elkezdődik. Leginkább az első hat évben, amikor is az értékcsökkenés 10-15% körül mozog. StopGAP StopGAP a gépjármű szerződéskori EuroTax értéke és a káridőponti forgalmi értéke (EuroTax alapján) közötti különbséget fedezi a választott kártérítési limit erejéig totálkár vagy lopáskár esetén. A StopGAP kétféle módozata lehetséges: Csak lopás és Összkockázat.

6 A StopGAP megjelenítése Fedezetet nyújt a gépjármű piaci értéke és a választott kártérítési limit közötti különbségre totálkár vagy lopáskár esetén.

7 Hogyan változtassuk meg a kártérítési limitet Szorozzuk meg a gépjármű jelenlegi értékét egy megfelelő, véleménye szerinti értékcsökkenéssel : Pl Ft x 10% Az eredmény megadja az első év fedezeti értékét: Pl Ft = Kártérítési limit Csoport B Ez az összeg automatikusan minden évben ugyanennyivel növekszik (maximum 3 év): 1. év = Ft 2. év = Ft 3. év = Ft Az ügyfél 4 kártérítési limit közül választhat. StopGAP Kockázati körök StopGAP LOPÁS Fedezetet nyújt 1, 2 vagy 3 évre csak lopás esetén. Nem szükséges casco biztosítás. StopGAP ÖSSZKOCKÁZAT Fedezetet nyújt 1, 2 vagy 3 évre teljes megsemmisülés esetén, illetve a casco biztosítás hatálya alá tartozó biztosított esemény bekövetkeztekor.

8 A StopGAP kulcs jellemzői Biztosított összeg Nem készül EuroTax értékelés szerződéskötéskor. Az ügyfél 4 kártérítési limit közül választhat. A kártérítési limit duplázódik a második, triplázódik a harmadik évben. Biztosítás előnyei EuroTax-ot hasonlítunk EuroTax-hoz káreset bekövetkeztekor. Választható a maximum kártérítési limit. Maximum kártérítési limit Ft Ft. Biztosított kockázat Fedezeti módozatok: Díjfizetés Összkockázat vagy csak Lopás. Csak Lopás esetén, NEM SZÜKSÉGES ELSŐDLEGES BIZTOSÍTÁSSAL (CASCO) RENDELKEZNI Egyösszegű díjfizetés a teljes időtartamra. Biztosítási időtartam 1, 2 vagy 3 év.

9 A StopGAP célzott piaca Lehetőségek Brókerek, Lízing cégek, Használtautó kereskedések. Flották, Egyéni ügyfelek. Célpiac Kiegészítő termék a casco és GFB megújítása mellé. Flottás ügyfelek, akik szeretnék megvédeni a gépjármű parkot az értékcsökkenéstől a gépjármű teljes megsemmisülése esetén Egyéni ügyfelek, akik a gépjárműbe fektetett befektetésüket szeretnék megvédeni.

10 StopGAP díjak Kártérítési limit Díjak Első évben Második évben Harmadik évben Csak lopás Összkockázat 1 éves biztosítás 2 éves biztosítás 3 éves biztosítás A HUF HUF HUF B HUF HUF HUF C HUF HUF HUF D HUF HUF HUF A HUF HUF HUF HUF B HUF HUF HUF HUF C HUF HUF HUF HUF D HUF HUF HUF HUF A HUF HUF HUF HUF HUF B HUF HUF HUF HUF HUF C HUF HUF HUF HUF HUF D HUF HUF HUF HUF HUF A bíztosítási díj egy összegben fizetendő és a biztosítás teljes időtartamára vonatkozik.

11 Kártérítési példa StopGAP Összkockázat A biztosítási kártérítés mindig egy fontos kérdés. Mi a QBE-nél tudjuk, hogy a kárrendezés folyamata a partnereinkben és ügyfeleinkben meghatározza a társaságról kialakított képet Gépjármű EuroTax értéke szerződéskötéskor Ft Gépjármű aktuális piaci értéke EuroTax alapján Ft Gépjármű káridőponti forgalmi értéke. Különbség Ft Kártérítési limit Ft Kártérítési limit Csoport C, 3 éves biztosítás esetében. StopGAP Összkockázat Ftx Kártérítési összeg StopGAP Összkockázat esetén A casco kárrendezésből levonásra kerül a casco önrészesedés összege

12 StopGAP támogatott gépjárművek Maximum kg saját tömeg Minimum 6 hónapos, maximum 6 éves gépjárművek A biztosítás megköthető 6 hónaposnál fiatalabb gépjárműre is, de ebben az esetben a szerződéskori érték 6 hónapos gépjárműre lesz megállapítva (átlagos km futás és átlagos kondíciók). Gépjárművek, melyek szerepelnek a magyarországi EuroTax listában (www.eurotax.hu). Gépjárművek, melyek nem kerültek kizárásra a StopGAP Biztosítás általános feltételeiben. StopGAP Kizárt gépjárművek Gépjármű, amely a biztosítás megkötése előtt már elszenvedett olyan töréskárt, amely a karosszériát vagy a hajtásláncot érinti (függetlenül attól, hogy javításra került-e). Gépjárművek, melyek sérültek tűz, árvíz vagy jégkár következtében. Gépjárművek, amelyeket a gyártó specifikációjától eltérően módosítottak, gépek platformjaként illetve munkagépként szolgálnak. Az alábbi szolgáltatásra használt gépjárművek: Rövid időtartamú gépjármű kölcsönzés (6 hónapnál rövidebb időtartam). Taxiszolgáltatás, limuzinok, utasok ellenérték fejében történő szállítása. Autósiskola vagy gépjárművezető képzés. Megkülönböztető jelzést használó gépjárművek (mentők, tűzoltók, rendőrségi gépjárművek). Az autóértékesítők vagy szervízszolgáltatók ideiglenes tulajdonában lévő gépjárművek. A biztosításból kizárt gyártmányú gépjárművek (lásd a Biztosítás általános feltételeiben).

13 StopGAP - Előnyök az ügyfél számára StopGAP megakadályozza a gépjármű értékcsökkenését a teljes megsemmisülés esetén. Amennyiben a kártérítési limit helyesen kerül kiválasztásra az ügyfél a casco kártérítést követően rendelkezni fog elegendő pénzforrással ahhoz, hogy egy hasonló értékű gépjárművet vehessen. StopGAP biztosítás bármikor megköthető a gépjármű 6 éves koráig. StopGAP lehetőséget kínál az egyéni kártérítési limit meghatározására, ezáltal csökkenteni a biztosítás díját. StopGAP csak LOPÁS módozatában nem kell casco biztosítással rendelkeznie az ügyfélnek. A StopGAP kártérítés kifizetése a kárrendezést követően 15 napon belül megtörténik. A gépjármű a világ TOP 25 listáján szereplő A+ minősítéssel rendelkező biztosítónál van biztosítva.

14 StopGAP - Előnyök a partner számára Növeli a cég hitelességét, mely arra törekszik, hogy megvédje az ügyfelek befektetéseit. Jó lehetőség arra, hogy valami újat, extrát kínáljon az ügyfél számára. StopGAP felhasználható, mint hatékony értékesítési és marketing eszköz. Az ügyfélnek 30 nap áll rendelkezésére, hogy döntsön, ha nem fizeti az EuroGAP biztosítást, akkor sincs büntetés, egyszerűen töröljük a szerződését. Az ügyfél gépjárműve ebben a 30 napban is biztosítva van ez egy lehetőség arra, hogy adjunk neki valamit ajándékba. Lízing esetén a lízing ajánlat vonzóbbá válik az ügyfél számára, növelve ezzel az érdeklődést és a bizalmat a lízing termékekkel szemben, Növeli az érdeklődést és a bizalmat a lízingcégek irányában. Csökkenti a kockázatot lízing finanszírozás esetén. Növeli az ügyfél lojalitását és megelégedettségét. Összehasonlítva a versenytársakkal, növeli a termék vonzerejét. Lehetőséget nyújt arra, hogy egy másik lízingelt gépjárművet is értékesítsen ugyanazon az ügyfélnek. StopGAP = partnereink bevételének növelése!

15 Adminisztráció Teljesen elektronikus folyamat. Nincs szükség papírokra a megkötéshez, csak az aláírt ajánlatkérő nyomtatványra! Gyors és könnyű adatbevitel. Gyors jutalék kifizetés. Jól képzett munkatársak. Betanítás a terméket és értékesítés illetően.

16 QBE Product Protection kulcs kompetenciák QBE PP rendelkezik az összes szükséges készséggel és képességgel a különböző projektek lebonyolításához. A mi megoldásunk egy olyan ajánlat, ami : Növeli az értékesítést Segítséget nyújt az ügyfélmegtartásban Növeli a márka iránti hűséget Csökkenti a kockázatot És a legfontosabb: jutalékbevételt jelent Amivel rendelkezünk : Jogi és kockázatkezelési támogatottság Európa szerte Könyvelés és díjbeszedés Web alapú szerződéskezelés, riportrendszer és kárügyintézés a Danni rendszerben Kereskedés által kezelhető kárrendezési rendszer Értékesítési segédletek a partnerek részére És ami legfontosabb: rugalmas és dinamikus csapat.

17 Partnereink (CEE) VWFS

18 Elérhetőségek Cég/ Cím Kapcsolattartó/ Beosztás Telefonszám/ Mobile / Web EU QBE INSURANCE (EUROPE) LIMITED (Product Protection European Hub) Na Pankráci 1683/ Praha 4 Andrew Quirke Business Manager - Europe EU QBE INSURANCE (EUROPE) LIMITED (Product Protection European Hub) Na Pankráci 1683/ Praha 4 Allan Lagrange Underwriter PP - Europe CZ QBE INSURANCE (EUROPE) LIMITED, organizační složka Na Pankráci 1683/ Praha 4 Pavel Tempír Business Support Analyst HU QBE Insurance (Europe) Limited, Magyarországi Fióktelepe Stefánia út 51. H-1143 Budapest Enikö Nagy Key Account Manager HU QBE Insurance (Europe) Limited, Magyarországi Fióktelepe Stefánia út 51. H-1143 Budapest Katalin Garami Key Account Manager HU QBE Insurance (Europe) Limited, Magyarországi Fióktelepe Stefánia út 51. H-1143 Budapest Erik Lajtár Claim officer

19 Köszönjük a figyelmet!

Szigetvári Zsófia: GAP BIZTOSÍTÁS ÚJ LEHETŐSÉG A GÉPJÁRMŰ-BIZTOSÍTÁSOK PIACÁN 1

Szigetvári Zsófia: GAP BIZTOSÍTÁS ÚJ LEHETŐSÉG A GÉPJÁRMŰ-BIZTOSÍTÁSOK PIACÁN 1 Szigetvári Zsófia: GAP BIZTOSÍTÁS ÚJ LEHETŐSÉG A GÉPJÁRMŰ-BIZTOSÍTÁSOK PIACÁN 1 A GAP biztosítás a gépjárművek mellé adható biztosítások között egy újszerű biztosítási terméknek tekinthető. A biztosítás

Részletesebben

Hitelplusz Kedvezményes autóhitel

Hitelplusz Kedvezményes autóhitel Hitelplusz Kedvezményes autóhitel Igényeljen autó hitel elbírálást a Hitelplusznál! A legkedvezőbb autóhitel konstrukció, melyet megismerhet! A hitel tárgya és egyben fedezete is az autó. Lehet új vásárlású

Részletesebben

PARTNERSÉG A FLOTTAKEZELÉSBEN

PARTNERSÉG A FLOTTAKEZELÉSBEN PARTNERSÉG A FLOTTAKEZELÉSBEN SPÓROLJUNK KÖZÖSEN BARANYAI ZOÁRD Értékesítési csoportvezető LeasePlan Hungária Zrt. Tel: +36 1 236 3656 Mobile: +36 20 980 9994 zoard.baranyai@leaseplan.hu FLOTTAKEZELÉS

Részletesebben

milyen módon fizethet? Postai csekken, átutalással, illetve csoportos beszedéssel tehet eleget díjfizetési kötelezettségének.

milyen módon fizethet? Postai csekken, átutalással, illetve csoportos beszedéssel tehet eleget díjfizetési kötelezettségének. apró betűk helyett amit a K&H gépjárműbiztosításokról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás előnyeit, legjobb tulajdonságait

Részletesebben

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK MOTORKERÉKPÁR BIZTOSÍTÁS TÉMÁBAN Az alábbi összefoglaló, tájékoztató jellegű, Biztosítótól függően egyéni eltérések lehetnek.

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK MOTORKERÉKPÁR BIZTOSÍTÁS TÉMÁBAN Az alábbi összefoglaló, tájékoztató jellegű, Biztosítótól függően egyéni eltérések lehetnek. GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK MOTORKERÉKPÁR BIZTOSÍTÁS TÉMÁBAN Az alábbi összefoglaló, tájékoztató jellegű, Biztosítótól függően egyéni eltérések lehetnek. 1. Mi a különbség a szerződéses kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

Részletesebben

Általános Biztosítási Feltételek GAP Biztosításhoz (ABFGAP-1014)

Általános Biztosítási Feltételek GAP Biztosításhoz (ABFGAP-1014) Bevezető Rendelkezések Általános Biztosítási Feltételek GAP Biztosításhoz (ABFGAP-1014) A Biztosító a biztosítási díj megfizetése ellenében, jelen Általános Biztosítási Feltételek GAP Biztosításhoz (a

Részletesebben

mi a GFB és miért jó? A GFB a károsult és a károkozó érdekeit egyaránt szolgálja, a gépjármű üzemeltetése során másnak okozott károkat fedezi.

mi a GFB és miért jó? A GFB a károsult és a károkozó érdekeit egyaránt szolgálja, a gépjármű üzemeltetése során másnak okozott károkat fedezi. apró betűk helyett amit a K&H gépjármű-biztosításokról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás előnyeit, legjobb tulajdonságait

Részletesebben

K&H perfect casco. pótlási értékre szóló teljeskörű casco biztosítás különös feltételei CTU-09

K&H perfect casco. pótlási értékre szóló teljeskörű casco biztosítás különös feltételei CTU-09 K&H perfect casco pótlási értékre szóló teljeskörű casco biztosítás különös feltételei CTU-09 K&H casco biztosítás ügyfél-tájékoztató Tisztelt Ügyfelünk! Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a K&H perfect

Részletesebben

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. Az EU által befogadott nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok alapján készített konszolidált pénzügyi kimutatások 2010. Konszolidált Pénzügyi Helyzet Kimutatás megj. 2010. 2009. Biztosítási díjak

Részletesebben

K&H teljeskörű casco biztosítás. K&H casco biztosítás ügyfél-tájékoztató. Tisztelt Ügyfelünk!

K&H teljeskörű casco biztosítás. K&H casco biztosítás ügyfél-tájékoztató. Tisztelt Ügyfelünk! K&H casco biztosítás ügyfél-tájékoztató Tisztelt Ügyfelünk! Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a K&H perfect casco pótlási értékre szóló teljeskörű casco biztosítást (CTU-09), amely (gép)járművére nyújt

Részletesebben

Lendület Top casco Ügyféltájékoztató

Lendület Top casco Ügyféltájékoztató Lendület Top casco Ügyféltájékoztató Lendület Top casco Ügyféltájékoztató Tisztelt Ügyfelünk! A forgalom folyamatos, dinamikus növekedése és a mai sebesség határok mellett olyan mértékû károk keletkezhetnek

Részletesebben

Kereskedelmi és Hitelbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Kereskedelmi és Hitelbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság Kereskedelmi és Hitelbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság KONSZOLIDÁLT ÉVES JELENTÉS 2012. december 31. KONSZOLIDÁLT ÉVES JELENTÉS TARTALOMJEGYZÉK Kibocsátói nyilatkozat Konszolidált éves beszámoló

Részletesebben

ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ A GB395 JELŰ GROUPAMA GARANCIA CASCO BIZTOSÍTÁSHOZ

ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ A GB395 JELŰ GROUPAMA GARANCIA CASCO BIZTOSÍTÁSHOZ Az OTP Csoport partnere ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ A GB395 JELŰ GROUPAMA GARANCIA CASCO BIZTOSÍTÁSHOZ Groupama Garancia Biztosító Zrt. 1051 Budapest, Október 6. utca 20. Nyomtatványszám: 3151/1 Hatályos 2014. március

Részletesebben

KÖBE LENDÜLET TOP CASCO BIZTOSÍTÁS. KöZLEKEDÉSI BIZTOSÍTÓ EGYESÜLET A NONPROFIT BIZTOSÍTÓ. Érvényes: 2009. szeptember 1-tôl

KÖBE LENDÜLET TOP CASCO BIZTOSÍTÁS. KöZLEKEDÉSI BIZTOSÍTÓ EGYESÜLET A NONPROFIT BIZTOSÍTÓ. Érvényes: 2009. szeptember 1-tôl KÖBE LENDÜLET TOP CASCO BIZTOSÍTÁS KöZLEKEDÉSI BIZTOSÍTÓ EGYESÜLET A l a p í t v a : 1 9 9 6 A NONPROFIT BIZTOSÍTÓ Érvényes: 2009. szeptember 1-tôl Ügyféltájékoztató Ügyféltájékoztató a Lendület Top Casco

Részletesebben

VOSZ FINANSZÍROZÁS. Tartalom

VOSZ FINANSZÍROZÁS. Tartalom Tartalom I. A mikro-, kis- és középvállalati (MKKV) szektor finanszírozásának alapkérdései 4 1. A forrásszerzés két megközelítése 4 2. Mi a szerencsés kisebbség titka? 4 II. Vállalkozás-finanszírozás és

Részletesebben

Sokféleség, szolidaritás, megbízhatóság

Sokféleség, szolidaritás, megbízhatóság A SIGNAL Biztosító ajánlata a szakszervezeti tagok számára Sokféleség, szolidaritás, megbízhatóság SIGNAL - Mindig biztonságban Kedves Szakszervezeti Tag! A SIGNAL Biztosító és a szakszervezetek kapcsolata

Részletesebben

Termékbiztosítás Ön még nagyobb biztonsággal számolhat

Termékbiztosítás Ön még nagyobb biztonsággal számolhat Termékbiztosítás Ön még nagyobb biztonsággal számolhat TARTALOMJEGYZÉK 1. A HAPPY CARE TERMÉKBIZTOSÍTÁS NAGYOBB BIZTONSÁGOT NYÚJT 3 2 MIÉRT VÁLASSZAM A HAPPY CARE TERMÉKBIZTOSÍTÁST? 3 3. KÁR ESETÉN GYORS

Részletesebben

Allianz Cégmester Vállalkozásbiztosítás

Allianz Cégmester Vállalkozásbiztosítás www.allianz.hu Allianz Cégmester Vállalkozásbiztosítás Vállalati biztosítások Ügyfél-tájékoztató 1/12 Tartalom A biztosítás tárgya és a biztosítási esemény............ 4 A biztosítási időszak és annak

Részletesebben

Lakásvásárlási hitel az OTP Banknál. Milyen pénznemben vegyünk fel hitelt? XI. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia. Kolozsvár, 2008. május 23 24.

Lakásvásárlási hitel az OTP Banknál. Milyen pénznemben vegyünk fel hitelt? XI. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia. Kolozsvár, 2008. május 23 24. Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Közgazdaság- És Gazdálkodástudományi Kar, Kolozsvár Lakásvásárlási hitel az OTP Banknál. Milyen pénznemben vegyünk fel hitelt? XI. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia

Részletesebben

KÖBE LENDÜLET TOP CASCO BIZTOSÍTÁS

KÖBE LENDÜLET TOP CASCO BIZTOSÍTÁS KÖBE LENDÜLET TOP CASCO BIZTOSÍTÁS személygépkocsikra és kishaszongépjármûvekre Érvényes: 2014. március 15. utáni kockázatviselési kezdetû szerzôdésekre Lendület Top Casco Ügyféltájékoztató Ügyféltájékoztató

Részletesebben

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42

Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe 1146 Budapest, Hermina út 17. Telefon: (06 40) 200 521, fax: (06 1) 461 0624 Adószám: 22157629-1-42 PBA ASSZISZTENCIA PLUS ORSZÁGÚTI SEGITSÉGNYÚJTÁS BIZTOSÍTÁS

Részletesebben

VERSENYTANÁCS. határozatot. 1. A Versenytanács megállapítja, hogy a verseny korlátozására alkalmas magatartást tanúsított

VERSENYTANÁCS. határozatot. 1. A Versenytanács megállapítja, hogy a verseny korlátozására alkalmas magatartást tanúsított VERSENYTANÁCS Ügyszám: Vj-51/2005/184. A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa az Allianz Hungária Biztosító Rt. (Budapest), a Generali-Providencia Biztosító Zrt. (Budapest), a Gépjármű Márkakereskedők

Részletesebben

Tájékoztató árvízkárosult ügyfeleink részére

Tájékoztató árvízkárosult ügyfeleink részére Kiegészítő fizetési könnyítések árvízkárosult ügyfeleink részére (autó, motor) - Magánszemélyek részére 30 napon belüli fizetési késedelem esetén Jelen tájékoztatónk azon magánszemély Ügyfeleinknek szól,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A FINANSZÍROZOTT GÉPJÁRMŰ BEÉPÍTETT CASCO BIZTOSÍTÁSRÓL

TÁJÉKOZTATÓ A FINANSZÍROZOTT GÉPJÁRMŰ BEÉPÍTETT CASCO BIZTOSÍTÁSRÓL TÁJÉKOZTATÓ A FINANSZÍROZOTT GÉPJÁRMŰ BEÉPÍTETT CASCO BIZTOSÍTÁSRÓL Jelen tájékoztató a finanszírozott gépjármű beépített casco biztosításának főbb ismérveinek bemutatása érdekében készült. Felhívjuk szíves

Részletesebben

Felhasználói leírás. A CKB FREE rendszer felhasználói funkcióiról

Felhasználói leírás. A CKB FREE rendszer felhasználói funkcióiról Felhasználói leírás A CKB FREE rendszer felhasználói funkcióiról Verzió: 2.0 Készült: 2010.március 25. 1/63.oldal TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezető... 4 2. Főképernyő... 6 3. Adatbekérés... 10 4. Díjtájékoztatás...

Részletesebben

AZ AUTÓBÓNUSZ GÉPJÁRMÛ-BIZTOSÍTÁS ÖNKÉNTES CASCO SZERZÔDÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI...

AZ AUTÓBÓNUSZ GÉPJÁRMÛ-BIZTOSÍTÁS ÖNKÉNTES CASCO SZERZÔDÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI... Tartalomjegyzék AZ AUTÓBÓNUSZ GÉPJÁRMÛ-BIZTOSÍTÁS ÖNKÉNTES CASCO SZERZÔDÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI... 3 1. A biztosítási szerzôdés alanyai... 3 2. A biztosítás szerzôdés létrejötte... 3 3. Biztosítási szerzôdés

Részletesebben

I. A TKM mutatóhoz kapcsolódó kérdések:

I. A TKM mutatóhoz kapcsolódó kérdések: Európa vezetô életbiztosítója I. A TKM mutatóhoz kapcsolódó kérdések: Mi az a TKM és mit mutat? 1. A TKM (Teljes Költségmutató) a rendszeres és egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítási

Részletesebben

Kötelező gépjárműfelelősségbiztosítás. Terméktájékoztató és a törvénynek a gépjárműfelelősségbiztosításokra

Kötelező gépjárműfelelősségbiztosítás. Terméktájékoztató és a törvénynek a gépjárműfelelősségbiztosításokra Kötelező gépjárműfelelősségbiztosítás Terméktájékoztató és a törvénynek a gépjárműfelelősségbiztosításokra vonatkozó rendelkezései Tisztelt Partnerünk! Köszönjük szíves érdeklődését. Tájékoztatjuk, hogy

Részletesebben

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás felcím Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás Terméktájékoztató és a törvénynek a gépjármű-felelősségbiztosításokra vonatkozó rendelkezései ALCÍM 1/22 Tisztelt Partnerünk! Köszönjük szíves érdeklődését.

Részletesebben

KÖBE LENDÜLET START CASCO BIZTOSÍTÁS

KÖBE LENDÜLET START CASCO BIZTOSÍTÁS KÖBE LENDÜLET START CASCO BIZTOSÍTÁS Ügyféltájékoztató Ügyféltájékoztató a kötelezô gépjármû-felelôsségbiztosítás mellé köthetô LENDÜLET START CASCO BIZTOSÍTÁS-ról Tisztelt Ügyfelünk! Jelen tájékoztatónkban

Részletesebben