MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ"

Átírás

1 MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ 1/104-1/2014/I. Ea: Erki-Kis Beáta Tárgy: Marosvári Attila alpolgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről. Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete M a k ó Tisztelt Képviselő-testület! A fontosabb tárgyalásokról, eseményekről az alábbi tájékoztatást adom: december 11. (szerda) A makói József Attila Gimnázium Európai Unió Comenius programjából finanszírozott Peace for Everyone projektje magyarországi találkozójának nyitó rendezvényén képviseltem az önkormányzatot és köszöntöttem a program hat országból érkezett résztvevőit. Késő délután a Makói József Attila Gimnázium Gimi estjén voltam jelen, majd este részt vettem a Comenius program külföldi vendégei tiszteletére rendezett vacsorán december 12. (csütörtök) Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Integrált Városfejlesztési Stratégiájának elkészítése céljából létrehozott területi munkacsoport alakuló ülésén vettem részt, jogszabályi követelmények alapján a várossal közvetlen határos települések egyikének képviselőjeként. Ezt követően a Csanád és Térsége Gazdakör szervezésében tartott A szántóföldi kertészeti kultúrák jövője c. konferencián voltam jelen, ahol többek között Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke és Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára tartott előadást december 13. (péntek) A makói József Attila Gimnázium Comenius projektje kapcsán városunkban tartózkodó külföldi delegációkkal találkoztam, akiknek rövid városismertető prezentációt tartottam a Hagymaházban. Késő délután az 5. sz választókörzet karácsonyi ünnepségén voltam jelen, ahol köszöntöttem a megjelenteket.

2 2013. december 14. (szombat) 2 A Contitech Fluid Kft. évzáró rendezvényén vettem részt a városi sportcsarnokban, ahol az önkormányzat nevében köszöntöttem a cég dolgozóit, és Nagy Mihály ügyvezető igazgató úr társaságában közreműködtem a törzsgárda-elismerések átadásában december 16. (hétfő) Medgyesi Pál úrral, a Makó-Térségi Víziközmű Kft. vezérigazgatójával tárgyaltunk a szolgáltatóváltással, valamint a kft. jövőbeli feladataival kapcsolatos kérdésekről. Ezt követően különböző vezetői témákról egyeztettünk december 17. (kedd) Az Alföldvíz Zrt. rendkívüli közgyűlésén vettem részt Békéscsabán, ahol többek között döntés született a társaság alaptőkéjének fölemeléséről. A közgyűlést követően megbeszélést folytattam dr. Csák Gyula úrral, a cég vezérigazgatójával december 18. (szerda) A képviselő-testület soros ülésén voltam jelen. Az ülést követően polgármester úrral és jegyző asszonnyal Karkas Mihály úrral, a Givaudan Hungary Kft. ügyvezető igazgatójával folytattunk évértékelő beszélgetést. Este a városi balett-oktatást alapítványi formában végző Varga Balett Táncműhely félévzáró Diótörő c. előadását tekintettem meg a Hagymaházban december 19. (csütörtök) Dr. Kozák Péter úrral, az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság igazgatójával, Balla Iván úrral, a Tisza-Marosszögi Vízgazdálkodási Társulat igazgatójával és Jenethné Purthál Ágnessel, az Alsó-Tisza-Vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség Vízimunka- és Vízilétesítmény-engedélyezési osztály munkatársával tárgyaltam a záportározó megvalósításával, illetve a város hosszú távú belvízi védekezésével kapcsolatos kérdésekről. Havrán András úrral, a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. kiemelt ügyfélmenedzserével tárgyaltam a termálprojekt csúszása miatt szükségessé vált többlet-gázkontingens vételezésével összefüggő kérdésekről. Jelen voltam, és az önkormányzat nevében koszorút helyeztem el a gimnázium falán közadakozásból állított Dr. Eperjessy Kálmán-emléktábla avató ünnepségén. Délután a Korona Üzleti és Szolgáltató Központ dísztermében megtartott ünnepség keretében 80 határon túli magyar tette le előttem az állampolgársági esküt és vette át az ezt igazoló okiratot december 20. (péntek) Polgármester úr és jegyző asszony társaságában az Alföldvíz Zrt. igazgatósági ülésén vettünk részt, ahol a Makó és a környező 16 település polgármestere által kezdeményezett, a Makó- Térségi Víziközmű Kft. szolgáltatásának meghosszabbítását kezdeményező javaslat került tárgyalásra.

3 3 Délután a Makó Térségi Víziközmű Kft. felügyelő bizottságának, majd tulajdonosi taggyűlésének ülését vezettem, amelyen a cég jövőbeli feladataival kapcsolatos napirendek megtárgyalására került sor december 30. (hétfő) A MATERM Kft. rendkívüli taggyűlésén vettem részt Budapesten december 31. (kedd) A víziközmű-szolgáltatás átadás-átvételi eljárásában képviseltem az önkormányzatot. Erre azért volt szükség, mert a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a 2013 májusában megkötött bérleti-üzemeltetési szerződést megerősítve, de az abban foglalt határidőket fölülbírálva január 1-jei hatállyal az Alföldvíz Regionális Víziközmű Szolgáltató Zrt-t jelölte ki közszolgáltatónak január 2. (csütörtök) Az Újév tiszteletére pezsgős koccintással köszöntöttük előbb a városban működő egyházak képviselőit, majd a polgármesteri hivatal munkatársait és az intézmények vezetőit, végül a városban működő pártok, civil szervezetek, gazdasági társaságok, intézmények képviselőit, a képviselő-testület tagjait, valamint a város díszpolgárait január 3. (péntek) Karkas Mihály úrral, a Givaudan Hungary Kft. ügyvezetőjével és munkatársaival folytattam megbeszélést a gyár vízellátásával kapcsolatos kérdésekről, különös tekintettel a szolgáltatóváltásra január 6. (hétfő) Nagy László úrral, a víziközmű közszolgáltatást végző Alföldvíz Zrt. vezérigazgatóhelyettesével és munkatársaival, valamint Medgyesi Pál úrral, a Makó-Térségi Víziközmű Kft. vezérigazgatójával tárgyaltam a szolgáltató-váltással összefüggő feladatokról és megállapodásokról január 7. (kedd) A folyamatban lévő projektekről egyeztettem a tárgyban illetékes kollégákkal január 8. (szerda) Vezetői megbeszélések keretében aktuális kérdésekről konzultáltunk január 9. (csütörtök) A folyamatban lévő projektekről egyeztettem a tárgyban illetékes kollégákkal. Késő délután a képviselő-testület rendkívüli ülésén vettem részt.

4 2014. január 10. (péntek) 4 Nagy László úrral, a víziközmű közszolgáltatást végző Alföldvíz Zrt. vezérigazgatóhelyettesével és munkatársaival, valamint Medgyesi Pál úrral, a Makó-Térségi Víziközmű Kft. vezérigazgatójával folytattam a szolgáltató-váltással összefüggő feladatokról és megállapodásokról korábban megkezdett tárgyalásokat január 13. (hétfő) Karol Biernacki úrral, a Csongrád Megyei Levéltár igazgatójával tárgyaltam a makói fióklevéltár elhelyezésének lehetőségeiről. Medgyesi Pál úrral, a Makó-Térségi Víziközmű Kft. vezérigazgatójával egyeztettem a szolgáltató-váltással összefüggő feladatokról, és a Kft. soron kívüli taggyűlése elé kerülő anyagokról január 14. (kedd) A Makó-Térségi Víziközmű Kft. soron kívüli taggyűlését vezettem, ahol a víziközmű közszolgáltatás átszervezésével kapcsolatos napirendek kerültek megtárgyalásra. Ezt követően ülésezett a Kft. felügyelő bizottsága, amely az Alföldvíz Zrt.-vel kötendő egyes megállapodások jóváhagyásáról döntött. Délután az intézményvezetők bevonásával a évi költségvetésről egyeztettünk január 15. (szerda) A nap folyamán az önkormányzat évi költségvetés különböző részletkérdéseiről folytattunk egyeztetéseket január 16. (csütörtök) Makó Város és Térsége Szennyvízcsatornázásának és Szennyvíztisztításának Megvalósítására Létrejött Önkormányzati Társulás társulási tanácsa ülésén vettem részt, majd ezt követően jelen voltam a képviselő-testület soron kívüli ülésén január 17. (péntek) Különböző vezetői témákban folytattunk megbeszéléseket január 20. (hétfő) Az önkormányzat évi költségvetéséről, ill. további vezetői témákról egyeztettünk, majd osztályvezetői értekezlet keretében tárgyaltuk meg a képviselő-testület soros ülése elé kerülő előterjesztéseket. Késő délután a vállalkozói szervezetek képviselőivel a Hagymatikum gyógyfürdő 2013-as működési tapasztalatairól és a évi tervekről konzultáltunk január 21. (kedd) A folyamatban lévő projektekről egyeztettem a témában illetékes kollégákkal.

5 2014. január 22. (szerda) 5 Csernyus Lőrinc úrral, a Triskell Kft. ügyvezetőjével tárgyaltam Budapesten a Hagymatikum fürdő fejlesztésével kapcsolatos kérdésekről. Ezt követően Szentendrén részt vettem a Kerékpáros település kerékpárbarát munkahely évi eredményeit összegző rendezvényen, ahol Makó önkormányzata nevében dr. Völner Pál úrtól, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkárától átvettem a Kerékpárosbarát település cím újbóli elnyeréséről tanúskodó oklevelet január 23. (csütörtök) Mucsi Attila úrral, a Makói Kommunális Nonprofit Kft. ügyvezetőjével és a hivatal érintett munkatársaival egyeztettem a város évi közmunka-programjának lebonyolításáról. Délután jelen voltam a soros képviselő-testületi ülést megelőző bizottsági elnöki konzultáción, majd a képviselő-testület soron kívüli ülésén január 24. (péntek) Bocsó Imre úrral, a Zéró Energiaház Klaszter elnökével, a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség alelnökével tárgyaltam egy napelempark megvalósításának lehetőségeiről január 27. (hétfő) Mucsi Attila úrral, a Makói Kommunális Nonprofit Kft. ügyvezetőjével és a hivatal érintett munkatársaival egyeztettem a város évi közmunka-programjának lebonyolításáról. Ezt követően vezetői megbeszéléseket tartottunk. Délután a soros beiskolázási fórumot megelőző egyeztetésen találkoztunk a városban működő oktatási intézmények vezetőivel és a fönntartók képviselőivel január 28. (kedd) Medgyesi Pál úrral, a Makó-Térségi Víziközmű Kft. vezérigazgatójával tárgyaltam a közszolgáltatás átadását követően megmaradó cég tevékenységéről, illetve a feladatátadás még nyitott kérdéseiről. Kérem tájékoztatóm elfogadását. Makó, január 29. Marosvári Attila alpolgármester

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ 1/656-1/2015/I Üi.: Varga Erika Tárgy: Farkas Éva Erzsébet polgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről.

Részletesebben

Maroslele Község Polgármesterétől

Maroslele Község Polgármesterétől Maroslele Község Polgármesterétől 6921 Maroslele, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 62/256 033 E-mail: marosleleph@vnet.hu Maroslele Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Maroslele Tárgy: Polgármesteri tájékoztató

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ I 2-8/2009. Üi.: Dénesné Szűcs Henrietta Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról Makó Város

Részletesebben

Az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról az alábbi tájékoztatást adom:

Az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról az alábbi tájékoztatást adom: 1 / 13 I. 2-263/2002. Üi: Kollár Eszter Tárgy: Polgármesteri tájékoztató az fontosabb tárgyalásokról. Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete M a k ó Tisztelt Képviselő-testület! Az előző ülés óta

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ I. 2-309/2005. Tárgy: dr. Siket István alpolgármester Üi.: Nagy Bertilla tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról Makó Város

Részletesebben

33-55/2013. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS

33-55/2013. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 1. sz. napirendi pont 33-55/2013. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS az elmúlt közgyűlésen hozott határozatok végrehajtásáról,

Részletesebben

Elnöki jelentés. A) Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról

Elnöki jelentés. A) Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról 28-2/2015/231. Heves Megyei Közgyűlés H e l y b e n Elnöki jelentés Tisztelt Közgyűlés! A Közgyűlés és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 12/2014. (XII. 15.) önkormányzati rendelet 28.

Részletesebben

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. április 23-án (csütörtök) 17:00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Perkáta, 2015. április 23. Határozat:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/21-17/2007. E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/216-4/2013. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2013. június 28-i nyilvános ülésére

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/216-4/2013. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2013. június 28-i nyilvános ülésére 1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/216-4/2013. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2013. június 28-i nyilvános ülésére Tárgy: Beszámoló a polgármester és az alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól, valamint a

Részletesebben

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/204-6/2011. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2011. december 09-i nyilvános ülésére

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/204-6/2011. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2011. december 09-i nyilvános ülésére NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/204-6/2011. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2011. december 09-i nyilvános ülésére Tárgy: Beszámoló a polgármester és az alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól, valamint

Részletesebben

B e s z á m o l ó a Heves Megyei Önkormányzati Hivatal 2013. évi tevékenységéről

B e s z á m o l ó a Heves Megyei Önkormányzati Hivatal 2013. évi tevékenységéről 86-3/2013/231. Heves Megyei Közgyűlés H E L Y B E N B e s z á m o l ó a Heves Megyei Önkormányzati Hivatal 2013. évi tevékenységéről Tisztelt Közgyűlés! Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011.

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/216-7/2013. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2013. november 22-i nyilvános ülésére

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/216-7/2013. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2013. november 22-i nyilvános ülésére 1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/216-7/2013. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2013. november 22-i nyilvános ülésére Tárgy: Beszámoló a polgármester és az alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól, valamint

Részletesebben

a 2015. január 29. napi képviselı-testületi ülésre I. A LEJÁRT HATÁRIDEJŐ HATÁROZATOK VÉGREHAJTÁSÁRÓL A POLGÁRMESTER FELADATKÖRÉT ÉRINTİEN

a 2015. január 29. napi képviselı-testületi ülésre I. A LEJÁRT HATÁRIDEJŐ HATÁROZATOK VÉGREHAJTÁSÁRÓL A POLGÁRMESTER FELADATKÖRÉT ÉRINTİEN Hajdúnánás Városi Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 1. Száma: 787-2/2015. Elıkészítık: Szólláth Tibor polgármester, Dr. Molnár Anett önkormányzati és szervezési ügyintézı, Síró Katalin titkárnı-szervezési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 28 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. április 23-án Jászboldogháza Önkormányzati Képviselőtestületének soros ülésén 15.00 órakor, a Községháza tanácskozó termében. Jelen vannak: Darók Sándor, Gerhát

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2015. április 30-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2015. április 30-ai ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŰLÉS E L N Ö K E E L Ő T E R J E S Z T É S a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2015. április 30-ai ülésére Tárgy: Tájékoztató a közgyűlés két ülése közötti időszak fontosabb

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2013. szeptember 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2013. szeptember 26-ai ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŰLÉS E L N Ö K E VI. 1-6/2013. E L Ő T E R J E S Z T É S a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés 2013. szeptember 26-ai ülésére Tárgy: Tájékoztató a közgyűlés két ülése közötti

Részletesebben

51-80/2014. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS

51-80/2014. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 1. sz. napirendi pont 51-80/2014. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS az elmúlt közgyűlésen hozott határozatok végrehajtásáról,

Részletesebben

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. március 27-én (szerda) 17:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Perkáta, 2013. március 27.

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye. Szám: 02/211-7/2014. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. március 25-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. március 25-i ülésére ELŐTERJESZTÉS Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. március 25-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza Város Önkormányzata polgármesterének beszámolója a Kecskemét és Térsége Többcélú Társulás

Részletesebben

Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testülete. Szám: 8-21/2014. Jegyzőkönyv

Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testülete. Szám: 8-21/2014. Jegyzőkönyv Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 8-21/2014. Jegyzőkönyv Készült: Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testületének nyílt ülésén A képviselő-testületi ülés helye: Sátoraljaújhely

Részletesebben

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2013. november 8-i rendes ülésére beterjesztett anyagok. I./A kötet

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2013. november 8-i rendes ülésére beterjesztett anyagok. I./A kötet I/A kötet 1. oldal Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2013. november 8-i rendes ülésére beterjesztett anyagok I./A kötet M E G H Í V Ó...2 Bizottsági ülések időpontjáról tájékoztatás...3

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/16-8/2010. E L Ő T E R J E S Z T É S A Veszprém

Részletesebben

T á j é k o z t a t ó a Heves Megyei Önkormányzati Hivatal 2013. év I. félévi tevékenységéről

T á j é k o z t a t ó a Heves Megyei Önkormányzati Hivatal 2013. év I. félévi tevékenységéről 86/2013/231. Heves Megyei Közgyűlés H E L Y B E N T á j é k o z t a t ó a Heves Megyei Önkormányzati Hivatal 2013. év I. félévi tevékenységéről Tisztelt Közgyűlés! A Heves Megyei Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

XXV. évfolyam 1. szám 2015. február 19. JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZLÖNYE A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA

XXV. évfolyam 1. szám 2015. február 19. JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZLÖNYE A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA XXV. évfolyam 1. szám 2015. február 19. JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZLÖNYE A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA TARTALOM Szám Tárgy Oldal I. JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI

Részletesebben

T á j é k o z t a t ó a Heves Megyei Önkormányzati Hivatal 2015. év I. félévi tevékenységéről

T á j é k o z t a t ó a Heves Megyei Önkormányzati Hivatal 2015. év I. félévi tevékenységéről 83/2015/231. Heves Megyei Közgyűlés H E L Y B E N T á j é k o z t a t ó a Heves Megyei Önkormányzati Hivatal 2015. év I. félévi tevékenységéről Tisztelt Közgyűlés! A Heves Megyei Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

MAKÓI HÍREK. Kórházi sorozat indul. Újra modellkísérletnek adhat otthont a makói kistérség

MAKÓI HÍREK. Kórházi sorozat indul. Újra modellkísérletnek adhat otthont a makói kistérség MAKÓI HÍREK A MAKÓI ÖNKORMÁNYZAT INFORMÁCIÓS HETILAPJA 2007. június 8. X. évfolyam 23. szám Fókuszban az egészségügy A makói kórház, illetve a regionális mentõszervezet reform utáni helyzetét tekintette

Részletesebben

XXIV. évfolyam 4. szám 2014. június 13. JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZLÖNYE A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA

XXIV. évfolyam 4. szám 2014. június 13. JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZLÖNYE A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA XXIV. évfolyam 4. szám 2014. június 13. JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZLÖNYE A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA TARTALOM Szám Tárgy Oldal I. SZEMÉLYI RÉSZ Z-3/2014. (VI.13.)

Részletesebben

Még ezen a napon lakossági fórumot tartottam a Művelődési Házban az orvosi ügyelet kérdéseiről.

Még ezen a napon lakossági fórumot tartottam a Művelődési Házban az orvosi ügyelet kérdéseiről. Beszámoló a két ülés közötti legfontosabb eseményekről, intézkedésekről a Képviselő-testület 2014. március 31-i ülésére (legutóbbi testületi ülés 2014. február 24.) Február 25-én Gyomaendrődön Nagy Sándor

Részletesebben