Összefoglaló a október 6-i SiteTalk OPN Globális Konferenciáról Budapest

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Összefoglaló a 2012. október 6-i SiteTalk OPN Globális Konferenciáról Budapest"

Átírás

1 Összefoglaló a október 6-i SiteTalk OPN Globális Konferenciáról Budapest Ez az összefoglaló, mint eddig is mindegyik, belőlem is tartalmaz egy részt. Bevallottan nagyon szubjektív. Biztos vagyok abban, hogy mindenkinek mást jelentett, mást közvetített ez a rendezvény. Lehet, másoknak máshova estek a hangsúlyok. Lehet, amit én kevésbé tartottam fontosnak, mások fontosabbnak ítélik. És persze előfordulhat, hogy amit én fontosnak és hangsúlyosnak tartok, mások szemében az kisebb jelentőséggel bír. Igyekeztem ragaszkodni az elhangzottakhoz. Néha saját megjegyzéseimet is hozzáfűztem. Ezeket dőlt betűkkel találjátok. Elöljáróban engedtessék meg nekem néhány személyes gondolat május óta részt vettem valamennyi európai rendezvényen. Voltam 2010 májusában Budapesten, 2011 márciusában Ljubljanában, 2011 novemberében Bécsben, és természetesen mindkét ez évi budapesti rendezvényen is. Nem lehet összehasonlítani egyiket sem a másikkal. Mindegyik mérföldkő volt a vállalatunk életében. Mégis azt gondolom, a tegnapi volt eddig a legjelentősebb. Nagyon hosszúra sikerült ez az összefoglaló. Ezért a minősülteknek mindjárt itt az elején szeretnék gratulálni. Valamennyien nagyon büszkék voltunk rátok. A képeket ezúttal is Juhász Balázs kollégám készítette, köszönet érte. Direktoraink:

2 Senior Direktoraink

3 A rendezvény kezdődött egy látványos lézershow-val. Ezután a nap házigazdája, Rune Evensen lépett a színpadra. Bejelentette, hogy 28 országból vannak jelen vendégek. (10 nyelven folyt a szinkrontolmácsolás). Miután köszöntötte a résztvevőket, egy nagyon tanulságos történetet mesélt. Volt egyszer egy fiatalember, aki nagyon vágyott a sikerre. Annyira vágyott a sikerre, hogy minden nap korán felkelt, már fél 12-kor. Felvette a legjobb öltönyét, majd bekapcsolta a tv-t. Egyszer azonban felébredt már negyed 12-kor, és úgy gondolta, ez egy különleges nap, ma valaminek történnie kell. Bekapcsolta a tv-t, és meglátott egy hirdetést: egy GURU hirdette, hogy ő tudja a siker titkát, és bárkinek megtanítja, aki elutazik hozzá Acapulcóba. Nosza, repülőre szállt, és elment a GURU-hoz. - Mennyire akarod a sikert? - Nagyon! - Jó, akkor holnap hajnali négykor gyere ide hozzám. Másnap hajnali háromkor felkelt, felvette a legjobb öltönyét, és ment a GURU-hoz. A GURU levitte őt a tengerpartra, és el kezdett befele menni a vízbe. A fiatalember meg utána. Mikor már nyakukig ért a víz, a GURU újra megkérdezte: - Mennyire akarod a sikert? - Nagyon! Erre a GURU lenyomta a fiatalember fejét a víz alá, és egy percig ott tartotta. Mikor felengedte, azt kérdezte tőle: - Mit akartál az előbb odalent a víz alatt? - Levegőt! - No, majd ha annyira akarod a sikert, mint az előbb a víz alatt a levegőt, akkor leszel sikeres!

4 Következett a nap első előadója, Tasi János President Véleményem szerint ő annyira akarta a sikert, mint víz alatt a levegőt. Ezt bizonyítják az eredményei./ Gondolatok az előadásából: - nem kell sok mindent kitalálni, követni kell azokat, akik előttünk járnak - ha a sikeres vezetőd megfogja a kezed, és bevisz a tengerbe, kövesd őt a tengerbe - semmivel nem vagyok másabb, mint te; ugyanúgy 1 fejem, két kezem, két lábam, két fülem, 1 szám van - én sem tudok egyszerre 2 prezentációt tartani, mert nekem is csak 1 szám van - ha van valami különbség köztetek, és köztünk, akik a színpadon állunk, akkor az az: mi meghoztunk egy döntést - ha ezt a döntést te is meghozod, nagyon rövid idő alatt te is itt leszel a színpadon - ha nem ez a célod, hanem valami más, azt is el tudod érni - a döntéshez a legjobb időben vagy - ez az üzlet ma, most, ezekben a napokban, hetekben indul el - teljesen új, ugyanakkor régi koncepciók fognak elindulni - új, mert új funkciók, ugyanakkor régi, mert egyidős az üzletünkkel - megvalósítja a cég azt, amit első perctől kezdve ígért o közösségi oldal plusz egy pláza rendszer o új funkciók: oktatás utazás webtrader aukciós oldal store - két út áll előttünk: o az eredeti koncepció o ugyanakkor szeptember 1-től elindult valami, ami biztosítja nekünk az átmenetet, amíg felépítjük az eredeti koncepciót - semmi különbség nincs köztünk. Ha én ezt meg tudtam csinálni, te is meg tudod csinálni Hunyd be a szemed! Képzelj el egy embert! Add rá a legszebb ruhádat, amiben a legjobban érzed magad! A haját állítsd be úgy, ahogy a legjobban szereted! Legyen olyan a szeme színe, ahogy a legjobban szereted! Lásd, hogy fenn áll a színpadon! Azon a színpadon, ami a célja volt. Ha kinyitod a szemed, azt látod, hogy te állsz ott. Meg tudod csinálni! Csak hidd el! És hozd meg a döntést!

5 Frank Ricketts Három évig szimbolizált engem ez a dal, valahányszor a színpadra léptem. A Mission impossible című film zenéje. Már nincs több lehetetlen küldetés. Mától semmi sem lehetetlen számotokra. Ez az üzlet mennyire egyedi - Lesz valami, ami sehol sem elérhető, csak nálunk - egy olyan termék, amit milliók vásárolnak jelenleg is - decembertől kezdve vezetjük be, mert azt akarjuk, hogy karácsonyra mindenki megkapja, aki megrendeli - az alapterméket mindenki ismeri - az alaptermék az omega3 - nekünk lesz OMEGA klinikai vizsgálat - az omega3 mellet vitaminok és ásványi anyagok együttese - dohányosok számára fontos kiegészítő termék - ki lehet a vásárlója? Mindenki, akinek fontos az egészsége. Mindenki, aki omaga3-at szedett - 6 hónappal a világpremier előtt rendelkezésre bocsátjuk. 6 hónapig sehol máshol nem lesz kapható, csak a SiteTalk-on - a következőkben online megismerhetitek a terméket, a klinikai vizsgálatok eredményét - most számoljuk az árat, a BV-t, tervezzük a logisztikát Csak Norvégiában 500 millió értékben forgalmaznak omega3-at éves szinten. Új Sense&Soul termékcsalád Isobel, egy svéd énekesnő mutatta be. - organikus (természetes) alapanyagokból - unisex termék - a helyszínen egy összeállított készletet lehetett vásárolni kedvezménnyel. Ezután egy rövid show következett A show után dr. Kőrös Attila President és felesége, Horváth Éva lépett a mikrofonhoz. Arra, amit ők adtak át nekünk a színpadon, szerintem senki nem számított. Én személy szerint nagyon hálás vagyok, hogy megtették. Az esetleges pontatlanságokért tőlük elnézést kérek. Attila: A kedvenc filmem Ha eljön Joe Black. Nagyon nagy hatással volt az életemre. A hálózati marketing is komoly értékeket képvisel. Az elmúlt 17 évben nagyon megszerettem a hálózati marketinget. Éva: Az a Kőrös Attila, aki most ezt mondja, hogy nagyon megszerette a hálózati marketinget, 17 évvel ezelőtt azt mondta nekem, hogy ne égessem magam a városban, ahol élünk azzal, hogy ilyesmivel foglalkozom.

6 Az én kedvenc filmem a Távol Afrikától. Ez egy szerelmes film. Úgy látszik, én ilyen szerelmes típus vagyok. Ma reggel, amikor a szállodai szobában elpróbáltuk ezt az egészet, rájöttem, hogy ezért a pillanatért kellett ezt a 17 évet végigcsinálnunk. Attila: Amennyire szeretem, annyira utálom is. Minden rajtunk múlik. Nincs kire mutogatni. Pont ott vagy, amit eddig tettél. Nekem annyival könnyebb, hogy mutogathatok Évára. A hálózatépítésnél nincs egyszerűbb dolog. Azért olyan nehéz, mert ennyire egyszerű. Azokat az értékeket, amik nekem nagyon fontosak, a családomtól kaptam. Átlagos polgári családban nőttem fel, viszonylagos jólétben. Tulajdonképpen burokban éltem. Ez a burok 16 éves koromban pukkant ki, amikor meghalt az édesapám. A körülményeink sokkal rosszabbak lettek. Az édesanyám egyedül próbálta meg fenntartani a családot. A nővérem és a bátyám akkor már egyetemre járt. Szerettem volna én is egyetemre menni. A bátyám segítsége nélkül ez nem sikerülhetett volna. Apánk halála után a bátyám lett a családfő. Nyugodtan mondhatom, hogy második apám volt. Nyilvánvaló volt, hogy csak úgy tudok egyetemre menni, ha az egyetem mellet dolgozom. Ráadásul elég sok jómódú gyerek volt az egyetemen, és én jobban akartam élni, mint ők. Tubifexet szállítottunk a díszállat kereskedéseknek. Ketten a bátyámmal gumicsizmában, gumiruhában szennyezett folyókban álltunk a vízben, és szűrtük át az iszapot. ami a végén fennmaradt, azt el lehetett adni a díszállat kereskedőknek. Akkor is ott álltunk, ha 40 fok volt, és akkor is, ha -28. Volt olyan, hogy úgy ráfagyott kezünkre a ruha, csak úgy tudtuk levetni, hogy kalapáccsal össze kellet törni a jeget. De minden hétfőn a kisállat kereskedésbe szállítani kellett. Ezek alatt az évek alatt én megtanultam dolgozni. Nekem volt a legtöbb pénzem. A túlnyomó többség azt hitte, hogy otthonról kapom. Amikor sikereket érsz el, mások azt fogják mondani, szerencséd volt. Miközben te hihetetlen dolgokat tettél meg érte. Ma reggel arra jöttem rá, nem is változott semmi az életemben. Csak nem hétfő reggel, hanem péntek éjfélig, és nem gumiruhát hordok, hanem öltönyt. És akkor másodszor is kipukadt az életem. 25 éves koromban 2 héttel az államvizsga előtt meghalt a bátyám. Sok időbe telt, mire újra összeraktam magam. Akkor már Évával együtt voltam, és néhány hónap múlva összeházasodtunk. Azt már együtt csináltuk. Azóta együtt vagyunk. Éva: Azért kellett ma reggel a szállodában elpróbálni, hogy ezt el tudja mondani bőgés nélkül. Attila: Aki itt ül most a teremben, azért ül itt, mert voltak hasonló helyzetek az életében. Ha egyszer már fel tudtál állni ilyen, vagy hasonló helyzetből, akkor tudod, hogy képes vagy. Mindennek ára van. Ma meglátod, hogy olyan időszak következik, amikor érdemes lesz megfizetni az árat. Ha újra csinálnám, ugyanezt tenném. Délután meglátjátok, hogy a vállalat készen van azzal, amit ígért. A többi rajtunk, rajtatok múlik.

7 Kenny Nordlund - nem mutatjuk be látványosan a SiteTalk 3.0-t, már élőben működik - az is láthatja a deal-eket, aki nem tag. Vásárláshoz regisztrálnia kell - játékok: ingyenes java alapú játékok, amiket tovább fejlesztettünk, kihívás és bajnokság - credit vásárlás BV-t generál - 1 BV program - ha csak a deal-eket nézzük, ezt a koncepciót egyszer már 13 milliárd dollárra értékelte a piac - creditekért juthatnak az emberek a deal-ekhez, miközben BV generálódik - olyan dolgokról van szó, amire úgyis költünk, - virtuális ajándékozási lehetőség o millió $ forog a virtuális ajándékozások piacán o piros boríték Ázsiában ezt adják ajándékba születésnapokon vagy újévkor. A piros borítékban pénz van. Tegyünk bele SiteTalk Creditet - meghívás a SiteTalk-ra: o ha elküldesz egy meghívót, az illető el kezd gondolkodni, hogy regisztráljon vagy ne egy újabb közösségi oldalhoz o Küldünk creditet a meghívóval kap ajándék pénzt, amit csak akkor tud felhasználni, ha regisztrál. Megkönnyítettük ezzel a döntését? o a fel nem használt creditek 30 nap múlva visszaszállnak az ajándékozóra - 1BV program a creditek költésével aktívak tudnak maradni az 1BV programban - heti 20 credit elköltése = aktív státusz az 1BV programban - BV-t generál - SiteTalk tagként a direkt meghívottak vásárlásai után 5% SiteTalk credit - creditet költenek ahhoz, hogy aktívak legyenek. Hétfőn kedden és a hét folyamán aktív lesz sok új funkció - SiteTalk STORE a boltunk o az OPN termékek a SiteTalk-on is elérhetők lesznek. Egyelőre egy pár termék, aztán egyre több és több. o pl. Ernest Hamingway termékek - SiteTalk aukció hamarosan (penny aukció) o itt Rune közbeszólt: nem írtuk még alá a szerződést - reméljük, hogy januárban el tudjuk indítani, miután bevezettük a tőzsdére a céget.

8 Az ebédszünet után a legnagyobb európai MLM újság a Netowrk Karriere Magazine elismerését adta át Rune-nek a lap alapítója és tulajdonosa. Az elismerést azért kaptuk, meg a legígéretesebb network marketing vállalkozásnak tartják az OPN t. A businessforhome.org tulajdonosa Ted Nuyten is jelen volt a rendezvényünkön. Azért jött, hogy írjon rólunk. Frank Ricketts az új kompenzációs terv A kompenzációs terv elmagyarázása nem a legizgalmasabb dolog a világon. Bármelyik MLM céget ha megnézed, neki van a legjobb terméke, és a legjobb kifizetési terve. Olyat még nem hallottam az elmúlt 34 év alatt, hogy nagyon rossz a marketing tervünk, gyere, lépj be hozzánk. A kompenzációs terv letölthető a webirodából - 34 éve vagyok ebben a szakmában, és bátran állíthatom, hogy ez a legzseniálisabb üzleti terv ebben a szakmában. - nem változás, fejlesztés - a következő évtizedekben is kiszolgál benneteket - azoknak is szól, akiket be szeretnétek vonzani - olyan támogatást kapsz, ami forradalmasítja az üzletedet. - sziklaszilárd alapokon nyugvó tervet adjunk át - soha nem találkoztam olyan emberrel, aki azért lépett ki egy cégből, mert túl sokat keresett - Direkt és hálózati jutalék o Basic tag 5% o Bronz tag 7,5% o Gold tag 10%

9 o hálózati jutalék plafon: / hét egységesen - olyan embereket keresünk, akik a SiteTalk lehetőségre várnak - aktív státusz: (nem keverendő össze az 1BV program aktív státuszával) o aki október 6-a előtt regisztrált, aktív a következő 4 hétre o aki ezután regisztrál, a regisztrációtól számított 4 hétre aktív o utána heti 15BV személyes forgalom szükséges az aktív státusz fenntartásához o 60 BV 4 hétre aktív o minden saját vásárlás BV-je 100%-ban számít o direktek ST tagok és nem aktív OPN tagok vásárlása 25%-ban számít o bolgár és román 2 új nyelv, amit behoztunk a rendszerbe - Matching bónusz: gyakorlatilag nem változott - adminisztrációs díj: aki október 6 előtt regisztrált, annak október 5-ig kell a 35 adminisztrációs díjat megfizetni - aki ez után fog regisztrálni: a regisztráció vagy felminősülés után 1 év múlva esedékes az adminisztrációs díj. / nem mondta ki, de ebből egyértelmű, hogy SiteTalk tagokra nem vonatkozik/ Új karrier szintek: - új kitűzők - színben különböznek - mindenki, aki elér egy karrier szintet, az adott ország rendezvényén a felső és alsó vonala előtt megkapja FAST TRACK /Gyorsindulás/ Bónusz Vagy TE 3 direkt szponzoráltad, aki GOLD tag mind a 3 direktednek 3 direkt vonala, amelyen legalább 1 Gold tag van (ez összesen 12 Gold tag) Ha ezt 4 hét alatt teljesíted, akkor 1000 extra bónuszt kapsz 8 hét alatt, akkor 500 extra bónuszt 12 hét alatt, akkor pedig 250 extra bónuszt a többi jutalékodon felül. Aki október 6 előtt csatlakozott, mindenkinek biztosítjuk ezt a lehetőséget. Mindenki megszerezheti erre az extra bónuszra a jogosultságot. Korlátlan hálózatépítési Bónusz: Senior Directori szinttől felfele jár, a részleteket keresd a hivatalos kompenzációs tervben. Új OPN webiroda hétfő reggel, ha Isten is megsegít, új webirodátok lesz. - ennek 90%-a program - olyan platform, amely biztosítja, hogy újabb funkciókat tudjunk bekapcsolni - sokkal több információ a hálózati fában - hálózati elhelyezés:

10 o automata beállítás, ami a SiteTalk tagokra vonatkozik: egyet jobbra, egyet balra, megint jobbra, megint balra o természetesen a manuális elhelyezés lehetősége megmarad o bank kapcsolat: számlaszám megváltoztatása nem állítja le a kifizetést o nyomon tudod követni, hogy hol tart a kifizetésed, és ameddig az OPN nem utalja ki, addig vissza is tudod fordítani o OPN SHOP o többféle fizetési mód o szűrni lehet terméktípus és fizetési mód szerint Minden a forgalomról szól az 1BV is a forgalomról szól 20 ST Creditet elkölt BV aktív státusz újabb BV a BV-k 80%-t a SiteTalk-on fogjátok generálni Passzív jövedelem: annyira passzív vagyok, nekem való ez a jövedelem. Ez nem erről szól. Először felépítesz egy struktúrát aktív munkával, és azután élvezheted a passzív jövedelmet. dr. Góczán László Vice President: Ne hagyd, hogy ellopják az álmaidat Ez itt ma egy nagy család. A SiteTalk család. 2 hónappal ezelőtt Londonban összegyűlt egy másik család, a sportolók családja. Mi a közös bennünk hálózatépítőkben és az olimpiai versenyzőkben? Mindannyian kiléptünk a komfort zónánkból. - te is kiléptél a saját komfortzónádból - te is keltél hajnali 6-kor, hogy odaérj egy másik városba egy prezentációra - te is kibírtad, hogy 12-szer nemet mondtak, és tizenharmadszorra ugyanolyan lelkesen mondtad a prezentációt - te is mentél úgy prezentációra, hogy 15 vendégre számítottál, és csak 1 volt. Neki ugyanolyan lelkesen megtartottad, mintha 15-en lettek volna - te is felállsz tapsolni, mikor neked kényelmetlennek tűnik. Készítettünk egy filmet, amelyben minden itt ma jelen levő ország sportolói szerepelnek. Dőlj hátra, és élvezd. A film csodálatos volt, és a kivetített idézetek is. Ezek azok a részek, amiket nem lehet visszaadni. Ezekért a pillanatokért is kell eljönni a rendezvényekre. Hidd el, több leszel általuk. Vissza tudom adni a szavakat, amik elhangzottak, át tudom adni a szikár tényeket, de nem adhatom át neked az élményt. Azt csak megélni lehet. És a magad élményét megélni csak te tudod. A szavak, a gesztusok csak saját személyiséged szűrőjén keresztül szólnak valóban hozzád. A kommunikáció 93%-a non-verbális. Nincs senki, aki 2 dimenzióban, szavakban 100%-osan tudná közvetíteni a 3 dimenziós élményt, és azt a valamit, amit hangulatként, érzelemként, energiaként megtapasztalni kizárólag a helyszínen lehet. Igaz ez erre a filmre, de Tasi János és Kőrös Attiláék előadására, vagy az elismerésben részesülők beszédeire, köztük Hargas Győző újonnan elismert Director szavaira. Ugyanúgy igaz ez Kenny, Frank és a többi előadó tények mögötti, plusz tartalmat hordozó prezentációira is.

11 Webtrader Abe Cofnas Abe a fejlesztője annak a platformnak, amit webtrader néven találsz meg az OPN shop-ban. Bővebben róla és munkáiról: oldalon találsz. - a FOREX a világ legnagyobb piaca - 7 trillió $ / nap - 2 nap alatt több, mint az USA éves gazdasága - bárhol lehet kereskedni a mobil eszközöknek köszönhetően val elindítható - soha nem hagyunk benneteket magatokra - modulok - pontosan tudjuk, hogy mit csinálnak az ügyfeleitek. Ha megvesznek egy táplálék kiegészítőt, nem tudjátok, hogy bevették-e, ha egy krémet, nem tudjátok, hogy használták-e? Mi pontosan tudjuk, hogy hányszor használta az ügyfeletek a platformot, hány kereskedést indított. - FOREX = BV - heti 1 alkalommal webkonferencia különböző országokban különböző nyelveken. Kevin Capozzi going public / tőzsdei bevezetés/ - magán cég vagy tőzsdére megy, vagy nem - folyamatosan növekvő cég mehet a tőzsdére, ez elvárás, negyedévről negyedévre növekedést tudjon felmutatni. - jó hírű európai tőzsdén szeretnénk bevezetni még idén, amennyiben semmi előre nem látható dolog nem jön közbe. - sok rekordot megdöntöttetek már az elmúlt 3 évben. Itt az idő, hogy egy újabb rekordot is megdöntsetek. - az 1BV program a kulcs októberben - a SiteTalk oldal értékelése lezárul október 31-ig. - a kezetekben van a jövőnk. Minél többen használják az oldalt, annál nagyobb lesz az értéke. Holman Endre General Media Group - több mint 50 saját fejlesztésű weboldal - 12 közülük a maga nemében piacvezető - a General Media eddig csak saját tulajdonú weboldalakat fejlesztett - on-line marketing és MLM o a két rendszer sikeresen összekössük o az online világban az információt kreatívan, szórakoztatóan és egyszerűen kell eljuttatni a fogyasztóhoz o az interneten így kell kommunikálni: ez hideg, ez meleg, stb. o ha a felhasználó nem érti az információt, akkor azt fogja mondani, hogy rossz az oldal, és elmegy

12 o egy embernek 7-szer kell találkoznia egy márkával, mire felismeri o a feladatunk a SiteTalk és az OPN márkát bevezetni az emberek közé o megszervezünk 6 találkozást, és a hetedik alkalommal veletek fog találkozni - Alexa Ranking: látogatottsági adatok szerint sorba rakja az összes létező weboldalt - amikor találkoztunk, a SiteTalk 7 napos átlagban a helyen állt - sok nagy márkát azon a környéken nem találni - Image kampány a SiteTalk-ra világszerte azért, hogy az emberek találkozzanak a SiteTalk márkával. - 7 nap alatt a SiteTalk 7 napos átlagban a TOP 5000 közé került. - itt már vannak olyan márkák, mint pl. a Pizza Hut, subway - Hogyan kapcsolódik ez hozzátok? az adclicks-en keresztül - az a feladatunk, volument termeljünk a SiteTalk-ra, hogy ti még több pénzt keressetek. Németh Ferenc Vice President - az MLM az egyetlen hely, ahol a pénzügyi gyarapodás személyiségfejlődéssel is jár - a kudarc nem egy személy, hanem egy esemény - a tegnap az éjszakával végetért - ma van hátralévő életed első napja Urban Tunsek Vice President (az MLM rock sztárja by Rune) - egyedül semmire sem vagy képes, ez egy csapatjáték - út a siker felé: o találd meg a miértedet o 2 szponzorom is kilépett ebből az üzletből, de ez engem nem érdekel o ez az üzlet nagyobb, mint bárki ezen a világon o ne azt kérd, hogy kevesebb kihívás legyen, hanem azt, hogy bölcsebb legyél o csak az igazi vezetők maradnak itt o Tiszteled a CSAPATOT a felsővonalad az alsóvonalad a keresztvonalad o segíteni kell a csapatodat o a hit meg fogja változtatni a világodat o soha ne add fel o találj valakit, aki sikeres, és soha nem voltak nehézségei o adj 100%-ot magadból, és élj 100%-on. - Ki vagyok én? - Bajnok vagyok nézd meg a videót, és ahányszor azt kérdezi a filmben who am I válaszold hangosan. I am a Champion

13 Thomas Nordlund: Support and Help - tud az ember dolgozni, sokat dolgozni, nagyon sokat dolgozni, és okosan dolgozni - nagyon sokat kell magunkon dolgozni, mielőtt másokon segíteni tudnánk - The Secret Code (Oxford Program 1. modul) ben jutottam hozzá ehhez az anyaghoz, azóta használom - aki valóban tudja, hogy mit akar, az keményen fog dolgozni o névlista o higgy magadban o legalább napi 50 percet önfejlesztéssel kell tölteni - SiteTalk Care Bali, iskola projekt és élelmiszer segítség o bővebben a megújult oldalon Kjell Arild - segítsetek nekünk az alsóvonalak naprakészen tartásában - Tell the world mondd el mindenkinek - a Procter & Gamble 40 ezer háziasszonyt fizet szerte a világon, hogy pozitív információkat tegyenek közzé a termékekről Új Presidentek: Lennart és Lasse Bodell Svédország - aki hisz magában, annak sokkal könnyebb ez az üzlet Kenny Nordlund: - a TOP keresők minden hálózathoz a harmadik és ötödik év között csatlakoznak - jövő évi Director Trip o minősülni február 28-ig o Úti cél egyelőre nem ismert - következő rendezvény: március vége április eleje Bécs - korai jegyár: 20 lesz - a következő 14 napban meg fogjátok tudni, hogy meddig - ha új belépőd van, és nem váltja meg a jegyét Bécsbe, nem fogsz tudni vele dolgozni Összefoglaló: - omega skincare termékek - 1 BV program - credit küldés - aukciós oldal hamarosan - SiteTalk Store hamarosan - Network Karriere elismerés - webtrader - új webiroda - új kompenzációs terv

14 - SiteTalk tag el tud jutni a Gold szinter, és onnan a President szintre akár, anélkül, hogy egyetlen centet is fizetnie kellene érte - games - care - új Opportunity magazin online és nyomtatott formában - General Media Group szerződés - deals A cég egyetlen célja, hogy masszívan növekedjen. Találkozzunk Bécsben tavasszal, addig is a magyarországi rendezvényeken, és természetesen naponta a SiteTalk oldalon. Sziasztok! Szabó Márta

15

Mágikus formula. 1. Megfelelő időben 2. Megfelelő helyen 3. Megfelelő üzletben 4. Elkötelezett cselekvés

Mágikus formula. 1. Megfelelő időben 2. Megfelelő helyen 3. Megfelelő üzletben 4. Elkötelezett cselekvés Mágikus formula 1. Megfelelő időben 2. Megfelelő helyen 3. Megfelelő üzletben 4. Elkötelezett cselekvés Bevételi csatornák Aukciók Autoship Cashback Credit vásárlás Deals Előnycsomagok Játékok OPN shop

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás Hogyan tervezz? 20 óra munka 1 héten 45 óra munka 1 héten 10 telefonhívás 26 27 telefonhívás 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás 7 találkozó 4 csatlakozó 18 találkozó 10 csatlakozó Csatlakozónként 100

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

"Soha nem érzem, hogy itt a plafon" - Interjú Bánsági Ildikóval

Soha nem érzem, hogy itt a plafon - Interjú Bánsági Ildikóval "Soha nem érzem, hogy itt a plafon" - Interjú Bánsági Ildikóval 2014. augusztus 26. kedd, 07:00 "Mindig büszke voltam, ha valami újra hívtak. Soha nem érzem, hogy itt a plafon, hanem inkább azt, hogy szeretnék

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS 7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS Ez a téma nagyon nyilvánvalónak tűnhet, de tapasztalataim szerint ez az egyik legfélreértettebb része az üzletnek. Minden üzlet, vállalkozás, cég elad valamit. Rendszerint megoldást

Részletesebben

Összefoglaló a 2012. szeptember 8-i SiteTalk OPN Day-ről

Összefoglaló a 2012. szeptember 8-i SiteTalk OPN Day-ről Összefoglaló a 2012. szeptember 8-i SiteTalk OPN Day-ről Ez az összefoglaló, mint eddig is mindegyik, belőlem is tartalmaz egy részt. Bevallottan nagyon szubjektív. Biztos vagyok abban, hogy mindenkinek

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás Beszédpanelek és mintadialógusok - Ne izgulj, menni / sikerülni fog! - Ne butáskodj, menni / sikerülni fog! - Ne hülyéskedj, menni / sikerülni fog! - Ne félj,

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: 2016.07.27-TŐL Megjegyzés: Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű

Részletesebben

8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA

8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA 8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA Minden szakma és foglalkozás használ valamilyen eszközt a munkájuk megkönnyítésére. Az ács kalapácsot használ, a sebész szikét, és a pilóta iránytűt (navigációs rendszert). A Network

Részletesebben

GYORS START. Előadás sorozatunkkal kívánunk segítséget adni egy nagy, sikeres FOREVER vállalkozás felépítéséhez.

GYORS START. Előadás sorozatunkkal kívánunk segítséget adni egy nagy, sikeres FOREVER vállalkozás felépítéséhez. Előadás sorozatunkkal kívánunk segítséget adni egy nagy, sikeres FOREVER vállalkozás felépítéséhez. GYORS START T É G Y T Ö B B E T, M I N T A M I M Á S O K S Z E R I N T S Z Ü K S É G E S! FOREVER LIVING

Részletesebben

Csillag-csoport 10 parancsolata

Csillag-csoport 10 parancsolata Csillag-csoport 10 parancsolata 1. Nagyon jól érezd magad mindig, mert ilyen hely nem lesz több a világon. (Panka) 2. Próbálj meg normálisan viselkedni, hogy ne legyenek rád dühösek. (Vince) 3. Kitartóan

Részletesebben

Összefoglaló a 2013. augusztus 24-i SiteTalk Day-ről

Összefoglaló a 2013. augusztus 24-i SiteTalk Day-ről Összefoglaló a 2013. augusztus 24-i SiteTalk Day-ről Ezt az összefoglalót egy személyes megjegyzéssel kezdem. Míg a kezdésre vártunk, többekkel beszélgettem. Nagy megrökönyödéssel hallottam, hogy vannak,

Részletesebben

Összefoglaló a vezetői hétvégéről 2015. augusztus 29 30.

Összefoglaló a vezetői hétvégéről 2015. augusztus 29 30. Összefoglaló a vezetői hétvégéről 2015. augusztus 29 30. Egy fantasztikus hétvégét (pontosabban délutánt és estét) töltöttünk Bécsben. Együtt a cég vezetői és a hálózati vezetők. Utoljára közel egy éve,

Részletesebben

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com Korrektúra: Egri Anikó 2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 3 Az összefogás döbbenetes ereje... 4 Depressziós helyett bajnok... 6 Na

Részletesebben

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: 2016.07.27-TŐL Megjegyzés: Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű

Részletesebben

Összefoglaló Frank Ricketts 2013. június 4-i budapesti tájékoztatójáról

Összefoglaló Frank Ricketts 2013. június 4-i budapesti tájékoztatójáról Összefoglaló Frank Ricketts 2013. június 4-i budapesti tájékoztatójáról Az utóbbi hetekben, hónapokban dinamikus fejlődésen ment át az üzletünk. Több százan gyűltünk össze a Hélia szálló konferencia termében

Részletesebben

E D V I N Írta Korcsmáros András

E D V I N Írta Korcsmáros András E D V I N Írta Korcsmáros András A színen a Fiú, aki egy padon ül, majd előveszi a telefonját. Szia! Én vagy az, Dávid! Most hallasz? Nem? Na és most? Nagyszerű! Minden rendben. Nem, nincs baj. Éppen ebédszünetem

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Elnöki beszéd. Moszkva 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva, Olimpiai Stadion - 2014. augusztus 10.

Elnöki beszéd. Moszkva 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva, Olimpiai Stadion - 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva 2014. augusztus 10. 1 Köszönetnyilvánítás Minden munkatárs nevében köszönetet mondunk Papp Gulnára, Arany Oroszlán szintű felsővezetőnknek és férjének, Papp Mihálynak (8*), akik a

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER Ön ebben a pillanatban döntött arról, hogy változásokat hoz a saját életébe. Nem tudom hogyan és milyen stílusú életet él, de egyben

Részletesebben

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban:

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban: TIENS Ösztönző Programok 2015-2016 A TIENS Európa régiója 2015 júliusától ismét útjára indít ösztönző programokat azzal a céllal, hogy a Tanácsadóknak extra motivációt és díjat kínáljon a kimagasló teljesítményekért.

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

és amiről szó lesz ma este:

és amiről szó lesz ma este: és amiről szó lesz ma este: Ismerje meg az elsők között napjaink egyik legnagyobb e-kereskedelni Projectjét és mindent arról, hogyan kereshet passzív jövedelmet személyes részvétel nélkül vagy hogyan építhet

Részletesebben

Színbe hozunk! Találd meg magadban Te is az önkéntest!

Színbe hozunk! Találd meg magadban Te is az önkéntest! Színbe hozunk! Találd meg magadban Te is az önkéntest! Szia! A Faipari Tudományos Alapítvány saját profiljába vágó önkéntes programot indított ZuzmóKa néven. Az egy éven át tartó rendezvénysorozat önkéntesek

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

Szómagyarázat. Olyan TIENS Tanácsadó, aki más Tanácsadókat vezet be a TIENS üzletbe. A szponzor más néven: felső vonal.

Szómagyarázat. Olyan TIENS Tanácsadó, aki más Tanácsadókat vezet be a TIENS üzletbe. A szponzor más néven: felső vonal. Marketing Terv Szómagyarázat 1. Tanácsadó 2. Szponzor Bármely alkalmas személy, akit szponzorál egy TIENS Tanácsadó, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, benyújtja a kitöltött jelentkezési lapot (Kérelem és

Részletesebben

LEO Marketing Terv 2014. március 08.

LEO Marketing Terv 2014. március 08. LEO Marketing Terv 2014. március 08. Page 1 Bevezetés... 3 A marketing terv koncepciója... 4 Az alapok... 4 Fogalommagyarázat... 4 Kompenzációs időszak... 6 Hűségpont-rendszer... 6 Státusz Pontok (SP)...

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Kishegyi Nóra: de tudom, hogy van szeretet!

Kishegyi Nóra: de tudom, hogy van szeretet! Kishegyi Nóra: de tudom, hogy van szeretet! Mivel sem az én szüleim, sem férjem szülei nem álltak olyan jól anyagilag, hogy támogatni tudtak volna új otthonunk megteremtésében, esküvőnk után vidékre kötöztünk

Részletesebben

23 CSOPORTDINAMIKA. James Vagyi International All Rights Reserved. www.jamesvagyi.hu

23 CSOPORTDINAMIKA. James Vagyi International All Rights Reserved. www.jamesvagyi.hu 23 CSOPORTDINAMIKA A csoportok másképpen viselkednek, mint az egyének. A hasonló gondolkodású emberek találkozása a Network Marketing/MLM üzlet rendezvényein, különleges atmoszférát teremt. Nagyon nehéz

Részletesebben

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted?

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted? Banner/Hirdetés Barát/munkatárs Weboldal hirdetés vagy cikk Hírlevél / Hirdetés vagy cikk Kereső motor Hírek Képeslap / nyomtatott sajtóhirdetés Hol hallottál az SFI-ről? * Az alatta levő szövegdobozt

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

Petőcz András. Idegenek. Harminc perccel a háború előtt

Petőcz András. Idegenek. Harminc perccel a háború előtt Petőcz András Idegenek Harminc perccel a háború előtt Peut-être à cause des ombres sur son visage, il avait l air de rire. (Camus) Megyünk anyámmal haza, a plébániára. Szeretek az anyámmal kézen fogva

Részletesebben

Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál! Mindenkinek annyi baja van, az annyi bajnak annyi baja van, hogy annyi baj legyen. A. E. Bizottság: Vaníliaálomkeksz Előszövegelés De sok gyerekfilmet meg kellett néznem a gyerekeimmel! Micsoda időpocsékolás

Részletesebben

Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása

Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása Aikido-történet gyerekeknek Richard Moon és Chas Fleischman tollából Vass Anikó és Erszény Krisztián fordításában Előszó Ezt a történetet közel huszonöt

Részletesebben

Caramel: Tûrnöm kell 2015. June 24.

Caramel: Tûrnöm kell 2015. June 24. Caramel: Tûrnöm kell 2015. June 24. Nem lenne tanár, és azt is elmondja, miért nem. - Kipróbálná magát külföldön, de imád magyarul énekelni. - Interjú Molnár Ferenc Caramellel cigányságról, kirekesztésrõl,

Részletesebben

Indítsd el az üzleted

Indítsd el az üzleted Indítsd el az üzleted 1 Építsd fel a stratégiád A következő oldalakon adunk neked egy induló tervet. Kövesd a lépéseket. Légy türelmes, és ne add fel. Csak a kemény munka hoz eredményt. Minden üzlet magja

Részletesebben

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN A PREMIER INCOME PLAN TÉNYLEG EGY PRÉMIUM KATEGÓRIA. A JUTTATÁSI RENDSZERE EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS. A TERMÉKEI IS, AMI

Részletesebben

Összefoglaló a 2013. augusztus 13-i tájékoztatóról

Összefoglaló a 2013. augusztus 13-i tájékoztatóról Összefoglaló a 2013. augusztus 13-i tájékoztatóról Fontos állomáshoz érkeztünk azon az úton, amin 4 éve elindultunk. Ez nem csak az én véleményem. Ma szemmel látható volt, mások is így gondolják. Kánikula

Részletesebben

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával?

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Használd ezt a nagyszerű és ingyenes szolgáltatást olyan célokra, amelyek pénzt és időt takarítanak meg Neked, ügyfeleidnek és barátaidnak!

Részletesebben

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE 13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE Mindegyikünknek kétféle szokásai vannak: jók és rosszak. A jó szokásaink közelebb visznek minket álmaink földjére, és a rosszak távolabb visznek álmaink földjétől. A jó szokások

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

Önmeghaladás, életcélok, jóllét

Önmeghaladás, életcélok, jóllét PÁL FERENC Önmeghaladás, életcélok, jóllét A lélektani és spirituális dimenziók összefüggései Néhány alkalommal találkoztam Gyökössy Bandi bácsival. Többek között, amikor a papnevelõ intézetbe jártam,

Részletesebben

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések TIENS Európai Régió 2018. január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések *Toborzó Program *Szuper Sztár

Részletesebben

Nekem ez az életem. Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével

Nekem ez az életem. Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével Nekem ez az életem Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével A patika igényesen felújított, orvosi rendelôknek is helyet adó épületben található a kisváros egyik terének sarkán. A

Részletesebben

12 A NYER ÉNKÉP hírneve és imázsa mi milyennek látjuk önmagunkat. képünk van saját magunkról mit gondolunk, érzünk és hiszünk

12 A NYER ÉNKÉP hírneve és imázsa mi milyennek látjuk önmagunkat. képünk van saját magunkról mit gondolunk, érzünk és hiszünk 12 A NYERŐ ÉNKÉP Egy országnak, egy iparágnak, egy cégnek, egy szervezetnek, egy terméknek, vagy egy személynek, mind van hírneve és imázsa. Nagyon fontos az, hogy mint cég, vagy személy, milyennek látnak

Részletesebben

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók 2017. ZINC and május its influence - Termékpromóció on human body Érvényes 2017. április 27 2017. május 26 Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók Új Tanácsadók Csatlakozása Új ZINC

Részletesebben

file:///c:/docume~1/barany~1/locals~1/temp/rar$ex26.297... Mûsor : Egyenes beszéd (R:) Dátum : 2005.12.07. - 2000 Credit: 0000

file:///c:/docume~1/barany~1/locals~1/temp/rar$ex26.297... Mûsor : Egyenes beszéd (R:) Dátum : 2005.12.07. - 2000 Credit: 0000 Dátum : 2005.12.07. - 2000 Adó : ATV Mûsor : Egyenes beszéd (R:) Credit: 0000 - A mûsorvezetõ következõ vendége, Szolnoki Andrea fõpolgármester-helyettes. Öt budapesti kórház indít egy programot, méghozzá

Részletesebben

TIENS Marketing Terv. (Európa régió)

TIENS Marketing Terv. (Európa régió) TIENS Marketing Terv (Európa régió) 7 fajta Bónusz és kategória Csatlakozásból származó forgalom (Csomagok) 70% 60% 01 04 02 Fejlődési Bónusz Szponzor Bónusz 07 Speciális Díj Értékesítési Bónusz 05 Kiválósági

Részletesebben

Szeretet volt minden kincsünk

Szeretet volt minden kincsünk Szeretet volt minden kincsünk Azt mondják, mindenkinek meg van írva a sorskönyvében az élete. Mindenkinek ki van jelölve z út, mint a kerti ösvény, szélekkel, jelekkel, hogy ne lehessen letérni róla. Van

Részletesebben

Facebook karácsony a magyar kkv-knál

Facebook karácsony a magyar kkv-knál Facebook karácsony a magyar kkv-knál Kutatás összefoglaló 2017.12.06. RG Stúdió Kft. Sűrű éve volt a Facebooknak 2017-ben. Megújult a küldetése, közel 150 millió új emberrel bővült a felhasználói kör,

Részletesebben

Tegezés, magázás. Tegeződés: a beszélgetőpartnerünknek azt mondjuk, hogy te. Tegezünk: barátokat családtagokat gyerekeket és (legtöbbször) kollégákat

Tegezés, magázás. Tegeződés: a beszélgetőpartnerünknek azt mondjuk, hogy te. Tegezünk: barátokat családtagokat gyerekeket és (legtöbbször) kollégákat Tegezés, magázás 1 ) Alapszabályok Tegeződés: a beszélgetőpartnerünknek azt mondjuk, hogy te. Tegezünk: barátokat családtagokat gyerekeket és (legtöbbször) kollégákat Magázódás: a beszélgetőpartnerünknek

Részletesebben

Hulladékgazdálkodási Nap 2009

Hulladékgazdálkodási Nap 2009 EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK PLATINA PARTNER ÁRKATEGÓRIA : ARANY PARTNER ÁRKATEGÓRIA : EZÜST PARTNER ÁRKATEGÓRIA : BRONZ PARTNER ÁRKATEGÓRIA : Szervező: Tanzer Consulting Kft. 1027 Budapest Horvát u. 19-23.

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

Összefoglaló SiteTalk Day Budapest 2014. március 22.

Összefoglaló SiteTalk Day Budapest 2014. március 22. Összefoglaló SiteTalk Day Budapest 2014. március 22. A cég vezetőinek európai Road Show-ja keretében került sor a budapesti SiteTalk Day-re 2014. március 22-én. Magnus Larsson és Kenny Nordlund volt a

Részletesebben

A kutatás időtartama: 2013. március

A kutatás időtartama: 2013. március 1 A kutatás célja a Magyarországon működő, rendszeresen frissített termékkínálattal rendelkező, online kiskereskedelemmel foglalkozó cégek működésének vizsgálata. A kutatás célcsoportjának kiválasztása:

Részletesebben

magát. Kisvártatva Vakarcs, a kutya is csatlakozott hozzájuk. Kedveskedve hol a Papa, hol meg az unoka lábaira fektette meleg tappancsait.

magát. Kisvártatva Vakarcs, a kutya is csatlakozott hozzájuk. Kedveskedve hol a Papa, hol meg az unoka lábaira fektette meleg tappancsait. Göncölszekér M ári szólt asszonyához Pista, te csak maradj az ágyban, próbálj meg aludni. Ez a szegény lánygyerek folyton köhög. Nem hagy téged aludni. Nem tudsz pihenni. Lehet, hogy a komámnak lesz igaza.

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

Dénes Viktor: De akkor miért harcolunk?

Dénes Viktor: De akkor miért harcolunk? Dénes Viktor: De akkor miért harcolunk? 2013. február 6., 11:00 Sorozatunkban a Színház- és Filmművészeti Egyetemen ebben az évadban végzősöket, Novák Eszter és Selmeczi György zenés szakirányú osztályának

Részletesebben

Shopping Center Network

Shopping Center Network Shopping Center Network Egy lehetőség amivel bárki élhet, amivel bárki elérheti a célját, megvalósíthatja az álmait. Mennyire időszerű ez? Ezt döntse el Ön! Mire vágynak az emberek??? nyaralás új autó

Részletesebben

Csöngettek az ajtón. Katus támolyogva

Csöngettek az ajtón. Katus támolyogva Olcsó krumpli Csöngettek az ajtón. Katus támolyogva ment ajtót nyitni. Nagy örömére, az édesanyja állt az ajtó előtt. Anyukám, de jó, hogy jössz. Alig állok a lábamon, olyan álmos vagyok. Kislányom! Csak

Részletesebben

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017.

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017. Rendkívüli innováció Európa Régió Kiváló csapatunka 2017 2018 Ösztönző programok Vállalati felelősségvállalás Érvényes: 2017. július-tól 1 2017-2018 Ösztönző programok 600BV Platina Program Arany és Platina

Részletesebben

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT FOR EDUCATIONAL & TRAINING PURPOSES Ötletek, amelyek megváltoztatták a világot Ezek az ötletek hatalmas változást hoztak azok életébe, akik kezdettől

Részletesebben

szerelmes éneke T E D D W A Y N

szerelmes éneke T E D D W A Y N szerelmes éneke T E D D Y W A Y N E A testvéreimnek és a szüleimnek Azt akarom, hogy az életem buli legyen. Se szülôk, se szabályok, se semmi. Hogy senki se állíthasson meg. Senki ne állíthasson meg. Justin

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ. Készítette:

ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ. Készítette: ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ Készítette: A Magánpénzügyi Akadémia - vagyonteremtés önerőből - A Magánpénzügyi Akadémia küldetése: közérthetővé tenni a pénzügyeket, ezzel az évtized végére

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

Flavon max - a tudatos döntés

Flavon max - a tudatos döntés Flavon max - a tudatos döntés Küldetésünk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat

Részletesebben

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe?

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe? Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe? Amikor első kisbabámat vártam, a munkahelyem megszűnt. Elgondolkodtam, mihez fogok kezdeni, ha nem találok később sem munkahelyet. A kisgyermekes

Részletesebben

Meghívó nyílt napra. Kedves Meghívottam!

Meghívó nyílt napra. Kedves Meghívottam! Kedves Meghívottam! Meghívó nyílt napra Szeretettel meghívunk egy olyan nyílt napra, ahol a jövő biztosítékáról lesz szó, az ARANYRÓL. Gondoskodás önmagunkról, gyermekeinkről, a jövőről. Azért küldünk

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 18-I RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 18-I RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK Ikt.szám: 818-5/2012. PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 18-I RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATOK SZÁMA: 154, 155, 156, 157/2012. (IV. 18.) 2 Jegyzőkönyv

Részletesebben

Péterfy Bori: zseniális zenészek vesznek körül. 2014. 04. 05. Szerző: Szimpatika

Péterfy Bori: zseniális zenészek vesznek körül. 2014. 04. 05. Szerző: Szimpatika Péterfy Bori: zseniális zenészek vesznek körül 2014. 04. 05. Szerző: Szimpatika Péterfy Bori színész- és énekesnő. A Krétakör Színháznak, majd 2008-tól Alföldi menesztéséig a Nemzeti Színház társulatának

Részletesebben

Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem

Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem jelenthetett komolyabb problémát az, hogy megértesse

Részletesebben

KE - Vizuális támpontként majd egy legközelebbi műsorunkban már hátha már lesz webkamera és akkor majd könnyebb lesz, mi is majd fejlődünk.

KE - Vizuális támpontként majd egy legközelebbi műsorunkban már hátha már lesz webkamera és akkor majd könnyebb lesz, mi is majd fejlődünk. Konferálók - a HIT Rádió délutáni műsora HIT Rádió, www.hitradio.hu (KE Körtvélyfáy Eszter riporter, LE - Loványi Eszter és KZS - Kovács Zsuzsanna KE - A kutya az ember legjobb barátja. tarja a mondás,

Részletesebben

Összefoglaló a 2013. február 26-i direktori találkozóról

Összefoglaló a 2013. február 26-i direktori találkozóról Összefoglaló a 2013. február 26-i direktori találkozóról Budapesten a Hélia Hotel adott otthont az üzletünk egy nagyon jelentős eseményének. Nem volt még arra példa, hogy Rune Evensen vezérigazgató és

Részletesebben

A Lakatos Család 2008-2009 Évi Fényképes Krónikái

A Lakatos Család 2008-2009 Évi Fényképes Krónikái A Lakatos Család 2008-2009 Évi Fényképes Krónikái Üdvözlet Denver-ből. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kíván Norbi, Rachel, Josiah, Joshi és Anna. Röviden szeretnék beszámolni hogy mi is

Részletesebben

Galambos Gábor, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar főigazgatója (2001 March 01, Thursday) - Munkatársunktól

Galambos Gábor, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar főigazgatója (2001 March 01, Thursday) - Munkatársunktól Galambos Gábor, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar főigazgatója (2001 March 01, Thursday) - Munkatársunktól Amióta én vagyok a fõigazgató, kell, hogy látsszon az, hogy nagyobb rend van. Ez szép lassan

Részletesebben

Szerintem ez igaz. Teljesen egyetértek. Ezt én is így gondolom. Ez így van. Fogalmam sincs. Nincs véleményem. Talán így van. Lehet.

Szerintem ez igaz. Teljesen egyetértek. Ezt én is így gondolom. Ez így van. Fogalmam sincs. Nincs véleményem. Talán így van. Lehet. 1. Mi a véleményed? kártyák Szerintem ez igaz. Teljesen egyetértek. Ezt én is így gondolom. Ez így van. Fogalmam sincs. Nincs véleményem. Talán így van. Lehet. Szerintem ez nem igaz. Nem értek egyet. Én

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András Joachim Meyer A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Bot Fordította: Berki András A botról Az ötödik, és egyben utolsó fejezete ennek a könyvnek, amiben elmagyarázom és röviden

Részletesebben

A kultúra menedzselése

A kultúra menedzselése A kultúra menedzselése Beszélgetés Pius Knüsellel Svájcban tavasztól őszig nagy rendezvénysorozaton mutatkozik be a négy visegrádi ország kultúrája. A programot, amely a Centrelyuropdriims összefoglaló

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben