Összefoglaló a október 6-i SiteTalk OPN Globális Konferenciáról Budapest

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Összefoglaló a 2012. október 6-i SiteTalk OPN Globális Konferenciáról Budapest"

Átírás

1 Összefoglaló a október 6-i SiteTalk OPN Globális Konferenciáról Budapest Ez az összefoglaló, mint eddig is mindegyik, belőlem is tartalmaz egy részt. Bevallottan nagyon szubjektív. Biztos vagyok abban, hogy mindenkinek mást jelentett, mást közvetített ez a rendezvény. Lehet, másoknak máshova estek a hangsúlyok. Lehet, amit én kevésbé tartottam fontosnak, mások fontosabbnak ítélik. És persze előfordulhat, hogy amit én fontosnak és hangsúlyosnak tartok, mások szemében az kisebb jelentőséggel bír. Igyekeztem ragaszkodni az elhangzottakhoz. Néha saját megjegyzéseimet is hozzáfűztem. Ezeket dőlt betűkkel találjátok. Elöljáróban engedtessék meg nekem néhány személyes gondolat május óta részt vettem valamennyi európai rendezvényen. Voltam 2010 májusában Budapesten, 2011 márciusában Ljubljanában, 2011 novemberében Bécsben, és természetesen mindkét ez évi budapesti rendezvényen is. Nem lehet összehasonlítani egyiket sem a másikkal. Mindegyik mérföldkő volt a vállalatunk életében. Mégis azt gondolom, a tegnapi volt eddig a legjelentősebb. Nagyon hosszúra sikerült ez az összefoglaló. Ezért a minősülteknek mindjárt itt az elején szeretnék gratulálni. Valamennyien nagyon büszkék voltunk rátok. A képeket ezúttal is Juhász Balázs kollégám készítette, köszönet érte. Direktoraink:

2 Senior Direktoraink

3 A rendezvény kezdődött egy látványos lézershow-val. Ezután a nap házigazdája, Rune Evensen lépett a színpadra. Bejelentette, hogy 28 országból vannak jelen vendégek. (10 nyelven folyt a szinkrontolmácsolás). Miután köszöntötte a résztvevőket, egy nagyon tanulságos történetet mesélt. Volt egyszer egy fiatalember, aki nagyon vágyott a sikerre. Annyira vágyott a sikerre, hogy minden nap korán felkelt, már fél 12-kor. Felvette a legjobb öltönyét, majd bekapcsolta a tv-t. Egyszer azonban felébredt már negyed 12-kor, és úgy gondolta, ez egy különleges nap, ma valaminek történnie kell. Bekapcsolta a tv-t, és meglátott egy hirdetést: egy GURU hirdette, hogy ő tudja a siker titkát, és bárkinek megtanítja, aki elutazik hozzá Acapulcóba. Nosza, repülőre szállt, és elment a GURU-hoz. - Mennyire akarod a sikert? - Nagyon! - Jó, akkor holnap hajnali négykor gyere ide hozzám. Másnap hajnali háromkor felkelt, felvette a legjobb öltönyét, és ment a GURU-hoz. A GURU levitte őt a tengerpartra, és el kezdett befele menni a vízbe. A fiatalember meg utána. Mikor már nyakukig ért a víz, a GURU újra megkérdezte: - Mennyire akarod a sikert? - Nagyon! Erre a GURU lenyomta a fiatalember fejét a víz alá, és egy percig ott tartotta. Mikor felengedte, azt kérdezte tőle: - Mit akartál az előbb odalent a víz alatt? - Levegőt! - No, majd ha annyira akarod a sikert, mint az előbb a víz alatt a levegőt, akkor leszel sikeres!

4 Következett a nap első előadója, Tasi János President Véleményem szerint ő annyira akarta a sikert, mint víz alatt a levegőt. Ezt bizonyítják az eredményei./ Gondolatok az előadásából: - nem kell sok mindent kitalálni, követni kell azokat, akik előttünk járnak - ha a sikeres vezetőd megfogja a kezed, és bevisz a tengerbe, kövesd őt a tengerbe - semmivel nem vagyok másabb, mint te; ugyanúgy 1 fejem, két kezem, két lábam, két fülem, 1 szám van - én sem tudok egyszerre 2 prezentációt tartani, mert nekem is csak 1 szám van - ha van valami különbség köztetek, és köztünk, akik a színpadon állunk, akkor az az: mi meghoztunk egy döntést - ha ezt a döntést te is meghozod, nagyon rövid idő alatt te is itt leszel a színpadon - ha nem ez a célod, hanem valami más, azt is el tudod érni - a döntéshez a legjobb időben vagy - ez az üzlet ma, most, ezekben a napokban, hetekben indul el - teljesen új, ugyanakkor régi koncepciók fognak elindulni - új, mert új funkciók, ugyanakkor régi, mert egyidős az üzletünkkel - megvalósítja a cég azt, amit első perctől kezdve ígért o közösségi oldal plusz egy pláza rendszer o új funkciók: oktatás utazás webtrader aukciós oldal store - két út áll előttünk: o az eredeti koncepció o ugyanakkor szeptember 1-től elindult valami, ami biztosítja nekünk az átmenetet, amíg felépítjük az eredeti koncepciót - semmi különbség nincs köztünk. Ha én ezt meg tudtam csinálni, te is meg tudod csinálni Hunyd be a szemed! Képzelj el egy embert! Add rá a legszebb ruhádat, amiben a legjobban érzed magad! A haját állítsd be úgy, ahogy a legjobban szereted! Legyen olyan a szeme színe, ahogy a legjobban szereted! Lásd, hogy fenn áll a színpadon! Azon a színpadon, ami a célja volt. Ha kinyitod a szemed, azt látod, hogy te állsz ott. Meg tudod csinálni! Csak hidd el! És hozd meg a döntést!

5 Frank Ricketts Három évig szimbolizált engem ez a dal, valahányszor a színpadra léptem. A Mission impossible című film zenéje. Már nincs több lehetetlen küldetés. Mától semmi sem lehetetlen számotokra. Ez az üzlet mennyire egyedi - Lesz valami, ami sehol sem elérhető, csak nálunk - egy olyan termék, amit milliók vásárolnak jelenleg is - decembertől kezdve vezetjük be, mert azt akarjuk, hogy karácsonyra mindenki megkapja, aki megrendeli - az alapterméket mindenki ismeri - az alaptermék az omega3 - nekünk lesz OMEGA klinikai vizsgálat - az omega3 mellet vitaminok és ásványi anyagok együttese - dohányosok számára fontos kiegészítő termék - ki lehet a vásárlója? Mindenki, akinek fontos az egészsége. Mindenki, aki omaga3-at szedett - 6 hónappal a világpremier előtt rendelkezésre bocsátjuk. 6 hónapig sehol máshol nem lesz kapható, csak a SiteTalk-on - a következőkben online megismerhetitek a terméket, a klinikai vizsgálatok eredményét - most számoljuk az árat, a BV-t, tervezzük a logisztikát Csak Norvégiában 500 millió értékben forgalmaznak omega3-at éves szinten. Új Sense&Soul termékcsalád Isobel, egy svéd énekesnő mutatta be. - organikus (természetes) alapanyagokból - unisex termék - a helyszínen egy összeállított készletet lehetett vásárolni kedvezménnyel. Ezután egy rövid show következett A show után dr. Kőrös Attila President és felesége, Horváth Éva lépett a mikrofonhoz. Arra, amit ők adtak át nekünk a színpadon, szerintem senki nem számított. Én személy szerint nagyon hálás vagyok, hogy megtették. Az esetleges pontatlanságokért tőlük elnézést kérek. Attila: A kedvenc filmem Ha eljön Joe Black. Nagyon nagy hatással volt az életemre. A hálózati marketing is komoly értékeket képvisel. Az elmúlt 17 évben nagyon megszerettem a hálózati marketinget. Éva: Az a Kőrös Attila, aki most ezt mondja, hogy nagyon megszerette a hálózati marketinget, 17 évvel ezelőtt azt mondta nekem, hogy ne égessem magam a városban, ahol élünk azzal, hogy ilyesmivel foglalkozom.

6 Az én kedvenc filmem a Távol Afrikától. Ez egy szerelmes film. Úgy látszik, én ilyen szerelmes típus vagyok. Ma reggel, amikor a szállodai szobában elpróbáltuk ezt az egészet, rájöttem, hogy ezért a pillanatért kellett ezt a 17 évet végigcsinálnunk. Attila: Amennyire szeretem, annyira utálom is. Minden rajtunk múlik. Nincs kire mutogatni. Pont ott vagy, amit eddig tettél. Nekem annyival könnyebb, hogy mutogathatok Évára. A hálózatépítésnél nincs egyszerűbb dolog. Azért olyan nehéz, mert ennyire egyszerű. Azokat az értékeket, amik nekem nagyon fontosak, a családomtól kaptam. Átlagos polgári családban nőttem fel, viszonylagos jólétben. Tulajdonképpen burokban éltem. Ez a burok 16 éves koromban pukkant ki, amikor meghalt az édesapám. A körülményeink sokkal rosszabbak lettek. Az édesanyám egyedül próbálta meg fenntartani a családot. A nővérem és a bátyám akkor már egyetemre járt. Szerettem volna én is egyetemre menni. A bátyám segítsége nélkül ez nem sikerülhetett volna. Apánk halála után a bátyám lett a családfő. Nyugodtan mondhatom, hogy második apám volt. Nyilvánvaló volt, hogy csak úgy tudok egyetemre menni, ha az egyetem mellet dolgozom. Ráadásul elég sok jómódú gyerek volt az egyetemen, és én jobban akartam élni, mint ők. Tubifexet szállítottunk a díszállat kereskedéseknek. Ketten a bátyámmal gumicsizmában, gumiruhában szennyezett folyókban álltunk a vízben, és szűrtük át az iszapot. ami a végén fennmaradt, azt el lehetett adni a díszállat kereskedőknek. Akkor is ott álltunk, ha 40 fok volt, és akkor is, ha -28. Volt olyan, hogy úgy ráfagyott kezünkre a ruha, csak úgy tudtuk levetni, hogy kalapáccsal össze kellet törni a jeget. De minden hétfőn a kisállat kereskedésbe szállítani kellett. Ezek alatt az évek alatt én megtanultam dolgozni. Nekem volt a legtöbb pénzem. A túlnyomó többség azt hitte, hogy otthonról kapom. Amikor sikereket érsz el, mások azt fogják mondani, szerencséd volt. Miközben te hihetetlen dolgokat tettél meg érte. Ma reggel arra jöttem rá, nem is változott semmi az életemben. Csak nem hétfő reggel, hanem péntek éjfélig, és nem gumiruhát hordok, hanem öltönyt. És akkor másodszor is kipukadt az életem. 25 éves koromban 2 héttel az államvizsga előtt meghalt a bátyám. Sok időbe telt, mire újra összeraktam magam. Akkor már Évával együtt voltam, és néhány hónap múlva összeházasodtunk. Azt már együtt csináltuk. Azóta együtt vagyunk. Éva: Azért kellett ma reggel a szállodában elpróbálni, hogy ezt el tudja mondani bőgés nélkül. Attila: Aki itt ül most a teremben, azért ül itt, mert voltak hasonló helyzetek az életében. Ha egyszer már fel tudtál állni ilyen, vagy hasonló helyzetből, akkor tudod, hogy képes vagy. Mindennek ára van. Ma meglátod, hogy olyan időszak következik, amikor érdemes lesz megfizetni az árat. Ha újra csinálnám, ugyanezt tenném. Délután meglátjátok, hogy a vállalat készen van azzal, amit ígért. A többi rajtunk, rajtatok múlik.

7 Kenny Nordlund - nem mutatjuk be látványosan a SiteTalk 3.0-t, már élőben működik - az is láthatja a deal-eket, aki nem tag. Vásárláshoz regisztrálnia kell - játékok: ingyenes java alapú játékok, amiket tovább fejlesztettünk, kihívás és bajnokság - credit vásárlás BV-t generál - 1 BV program - ha csak a deal-eket nézzük, ezt a koncepciót egyszer már 13 milliárd dollárra értékelte a piac - creditekért juthatnak az emberek a deal-ekhez, miközben BV generálódik - olyan dolgokról van szó, amire úgyis költünk, - virtuális ajándékozási lehetőség o millió $ forog a virtuális ajándékozások piacán o piros boríték Ázsiában ezt adják ajándékba születésnapokon vagy újévkor. A piros borítékban pénz van. Tegyünk bele SiteTalk Creditet - meghívás a SiteTalk-ra: o ha elküldesz egy meghívót, az illető el kezd gondolkodni, hogy regisztráljon vagy ne egy újabb közösségi oldalhoz o Küldünk creditet a meghívóval kap ajándék pénzt, amit csak akkor tud felhasználni, ha regisztrál. Megkönnyítettük ezzel a döntését? o a fel nem használt creditek 30 nap múlva visszaszállnak az ajándékozóra - 1BV program a creditek költésével aktívak tudnak maradni az 1BV programban - heti 20 credit elköltése = aktív státusz az 1BV programban - BV-t generál - SiteTalk tagként a direkt meghívottak vásárlásai után 5% SiteTalk credit - creditet költenek ahhoz, hogy aktívak legyenek. Hétfőn kedden és a hét folyamán aktív lesz sok új funkció - SiteTalk STORE a boltunk o az OPN termékek a SiteTalk-on is elérhetők lesznek. Egyelőre egy pár termék, aztán egyre több és több. o pl. Ernest Hamingway termékek - SiteTalk aukció hamarosan (penny aukció) o itt Rune közbeszólt: nem írtuk még alá a szerződést - reméljük, hogy januárban el tudjuk indítani, miután bevezettük a tőzsdére a céget.

8 Az ebédszünet után a legnagyobb európai MLM újság a Netowrk Karriere Magazine elismerését adta át Rune-nek a lap alapítója és tulajdonosa. Az elismerést azért kaptuk, meg a legígéretesebb network marketing vállalkozásnak tartják az OPN t. A businessforhome.org tulajdonosa Ted Nuyten is jelen volt a rendezvényünkön. Azért jött, hogy írjon rólunk. Frank Ricketts az új kompenzációs terv A kompenzációs terv elmagyarázása nem a legizgalmasabb dolog a világon. Bármelyik MLM céget ha megnézed, neki van a legjobb terméke, és a legjobb kifizetési terve. Olyat még nem hallottam az elmúlt 34 év alatt, hogy nagyon rossz a marketing tervünk, gyere, lépj be hozzánk. A kompenzációs terv letölthető a webirodából - 34 éve vagyok ebben a szakmában, és bátran állíthatom, hogy ez a legzseniálisabb üzleti terv ebben a szakmában. - nem változás, fejlesztés - a következő évtizedekben is kiszolgál benneteket - azoknak is szól, akiket be szeretnétek vonzani - olyan támogatást kapsz, ami forradalmasítja az üzletedet. - sziklaszilárd alapokon nyugvó tervet adjunk át - soha nem találkoztam olyan emberrel, aki azért lépett ki egy cégből, mert túl sokat keresett - Direkt és hálózati jutalék o Basic tag 5% o Bronz tag 7,5% o Gold tag 10%

9 o hálózati jutalék plafon: / hét egységesen - olyan embereket keresünk, akik a SiteTalk lehetőségre várnak - aktív státusz: (nem keverendő össze az 1BV program aktív státuszával) o aki október 6-a előtt regisztrált, aktív a következő 4 hétre o aki ezután regisztrál, a regisztrációtól számított 4 hétre aktív o utána heti 15BV személyes forgalom szükséges az aktív státusz fenntartásához o 60 BV 4 hétre aktív o minden saját vásárlás BV-je 100%-ban számít o direktek ST tagok és nem aktív OPN tagok vásárlása 25%-ban számít o bolgár és román 2 új nyelv, amit behoztunk a rendszerbe - Matching bónusz: gyakorlatilag nem változott - adminisztrációs díj: aki október 6 előtt regisztrált, annak október 5-ig kell a 35 adminisztrációs díjat megfizetni - aki ez után fog regisztrálni: a regisztráció vagy felminősülés után 1 év múlva esedékes az adminisztrációs díj. / nem mondta ki, de ebből egyértelmű, hogy SiteTalk tagokra nem vonatkozik/ Új karrier szintek: - új kitűzők - színben különböznek - mindenki, aki elér egy karrier szintet, az adott ország rendezvényén a felső és alsó vonala előtt megkapja FAST TRACK /Gyorsindulás/ Bónusz Vagy TE 3 direkt szponzoráltad, aki GOLD tag mind a 3 direktednek 3 direkt vonala, amelyen legalább 1 Gold tag van (ez összesen 12 Gold tag) Ha ezt 4 hét alatt teljesíted, akkor 1000 extra bónuszt kapsz 8 hét alatt, akkor 500 extra bónuszt 12 hét alatt, akkor pedig 250 extra bónuszt a többi jutalékodon felül. Aki október 6 előtt csatlakozott, mindenkinek biztosítjuk ezt a lehetőséget. Mindenki megszerezheti erre az extra bónuszra a jogosultságot. Korlátlan hálózatépítési Bónusz: Senior Directori szinttől felfele jár, a részleteket keresd a hivatalos kompenzációs tervben. Új OPN webiroda hétfő reggel, ha Isten is megsegít, új webirodátok lesz. - ennek 90%-a program - olyan platform, amely biztosítja, hogy újabb funkciókat tudjunk bekapcsolni - sokkal több információ a hálózati fában - hálózati elhelyezés:

10 o automata beállítás, ami a SiteTalk tagokra vonatkozik: egyet jobbra, egyet balra, megint jobbra, megint balra o természetesen a manuális elhelyezés lehetősége megmarad o bank kapcsolat: számlaszám megváltoztatása nem állítja le a kifizetést o nyomon tudod követni, hogy hol tart a kifizetésed, és ameddig az OPN nem utalja ki, addig vissza is tudod fordítani o OPN SHOP o többféle fizetési mód o szűrni lehet terméktípus és fizetési mód szerint Minden a forgalomról szól az 1BV is a forgalomról szól 20 ST Creditet elkölt BV aktív státusz újabb BV a BV-k 80%-t a SiteTalk-on fogjátok generálni Passzív jövedelem: annyira passzív vagyok, nekem való ez a jövedelem. Ez nem erről szól. Először felépítesz egy struktúrát aktív munkával, és azután élvezheted a passzív jövedelmet. dr. Góczán László Vice President: Ne hagyd, hogy ellopják az álmaidat Ez itt ma egy nagy család. A SiteTalk család. 2 hónappal ezelőtt Londonban összegyűlt egy másik család, a sportolók családja. Mi a közös bennünk hálózatépítőkben és az olimpiai versenyzőkben? Mindannyian kiléptünk a komfort zónánkból. - te is kiléptél a saját komfortzónádból - te is keltél hajnali 6-kor, hogy odaérj egy másik városba egy prezentációra - te is kibírtad, hogy 12-szer nemet mondtak, és tizenharmadszorra ugyanolyan lelkesen mondtad a prezentációt - te is mentél úgy prezentációra, hogy 15 vendégre számítottál, és csak 1 volt. Neki ugyanolyan lelkesen megtartottad, mintha 15-en lettek volna - te is felállsz tapsolni, mikor neked kényelmetlennek tűnik. Készítettünk egy filmet, amelyben minden itt ma jelen levő ország sportolói szerepelnek. Dőlj hátra, és élvezd. A film csodálatos volt, és a kivetített idézetek is. Ezek azok a részek, amiket nem lehet visszaadni. Ezekért a pillanatokért is kell eljönni a rendezvényekre. Hidd el, több leszel általuk. Vissza tudom adni a szavakat, amik elhangzottak, át tudom adni a szikár tényeket, de nem adhatom át neked az élményt. Azt csak megélni lehet. És a magad élményét megélni csak te tudod. A szavak, a gesztusok csak saját személyiséged szűrőjén keresztül szólnak valóban hozzád. A kommunikáció 93%-a non-verbális. Nincs senki, aki 2 dimenzióban, szavakban 100%-osan tudná közvetíteni a 3 dimenziós élményt, és azt a valamit, amit hangulatként, érzelemként, energiaként megtapasztalni kizárólag a helyszínen lehet. Igaz ez erre a filmre, de Tasi János és Kőrös Attiláék előadására, vagy az elismerésben részesülők beszédeire, köztük Hargas Győző újonnan elismert Director szavaira. Ugyanúgy igaz ez Kenny, Frank és a többi előadó tények mögötti, plusz tartalmat hordozó prezentációira is.

11 Webtrader Abe Cofnas Abe a fejlesztője annak a platformnak, amit webtrader néven találsz meg az OPN shop-ban. Bővebben róla és munkáiról: oldalon találsz. - a FOREX a világ legnagyobb piaca - 7 trillió $ / nap - 2 nap alatt több, mint az USA éves gazdasága - bárhol lehet kereskedni a mobil eszközöknek köszönhetően val elindítható - soha nem hagyunk benneteket magatokra - modulok - pontosan tudjuk, hogy mit csinálnak az ügyfeleitek. Ha megvesznek egy táplálék kiegészítőt, nem tudjátok, hogy bevették-e, ha egy krémet, nem tudjátok, hogy használták-e? Mi pontosan tudjuk, hogy hányszor használta az ügyfeletek a platformot, hány kereskedést indított. - FOREX = BV - heti 1 alkalommal webkonferencia különböző országokban különböző nyelveken. Kevin Capozzi going public / tőzsdei bevezetés/ - magán cég vagy tőzsdére megy, vagy nem - folyamatosan növekvő cég mehet a tőzsdére, ez elvárás, negyedévről negyedévre növekedést tudjon felmutatni. - jó hírű európai tőzsdén szeretnénk bevezetni még idén, amennyiben semmi előre nem látható dolog nem jön közbe. - sok rekordot megdöntöttetek már az elmúlt 3 évben. Itt az idő, hogy egy újabb rekordot is megdöntsetek. - az 1BV program a kulcs októberben - a SiteTalk oldal értékelése lezárul október 31-ig. - a kezetekben van a jövőnk. Minél többen használják az oldalt, annál nagyobb lesz az értéke. Holman Endre General Media Group - több mint 50 saját fejlesztésű weboldal - 12 közülük a maga nemében piacvezető - a General Media eddig csak saját tulajdonú weboldalakat fejlesztett - on-line marketing és MLM o a két rendszer sikeresen összekössük o az online világban az információt kreatívan, szórakoztatóan és egyszerűen kell eljuttatni a fogyasztóhoz o az interneten így kell kommunikálni: ez hideg, ez meleg, stb. o ha a felhasználó nem érti az információt, akkor azt fogja mondani, hogy rossz az oldal, és elmegy

12 o egy embernek 7-szer kell találkoznia egy márkával, mire felismeri o a feladatunk a SiteTalk és az OPN márkát bevezetni az emberek közé o megszervezünk 6 találkozást, és a hetedik alkalommal veletek fog találkozni - Alexa Ranking: látogatottsági adatok szerint sorba rakja az összes létező weboldalt - amikor találkoztunk, a SiteTalk 7 napos átlagban a helyen állt - sok nagy márkát azon a környéken nem találni - Image kampány a SiteTalk-ra világszerte azért, hogy az emberek találkozzanak a SiteTalk márkával. - 7 nap alatt a SiteTalk 7 napos átlagban a TOP 5000 közé került. - itt már vannak olyan márkák, mint pl. a Pizza Hut, subway - Hogyan kapcsolódik ez hozzátok? az adclicks-en keresztül - az a feladatunk, volument termeljünk a SiteTalk-ra, hogy ti még több pénzt keressetek. Németh Ferenc Vice President - az MLM az egyetlen hely, ahol a pénzügyi gyarapodás személyiségfejlődéssel is jár - a kudarc nem egy személy, hanem egy esemény - a tegnap az éjszakával végetért - ma van hátralévő életed első napja Urban Tunsek Vice President (az MLM rock sztárja by Rune) - egyedül semmire sem vagy képes, ez egy csapatjáték - út a siker felé: o találd meg a miértedet o 2 szponzorom is kilépett ebből az üzletből, de ez engem nem érdekel o ez az üzlet nagyobb, mint bárki ezen a világon o ne azt kérd, hogy kevesebb kihívás legyen, hanem azt, hogy bölcsebb legyél o csak az igazi vezetők maradnak itt o Tiszteled a CSAPATOT a felsővonalad az alsóvonalad a keresztvonalad o segíteni kell a csapatodat o a hit meg fogja változtatni a világodat o soha ne add fel o találj valakit, aki sikeres, és soha nem voltak nehézségei o adj 100%-ot magadból, és élj 100%-on. - Ki vagyok én? - Bajnok vagyok nézd meg a videót, és ahányszor azt kérdezi a filmben who am I válaszold hangosan. I am a Champion

13 Thomas Nordlund: Support and Help - tud az ember dolgozni, sokat dolgozni, nagyon sokat dolgozni, és okosan dolgozni - nagyon sokat kell magunkon dolgozni, mielőtt másokon segíteni tudnánk - The Secret Code (Oxford Program 1. modul) ben jutottam hozzá ehhez az anyaghoz, azóta használom - aki valóban tudja, hogy mit akar, az keményen fog dolgozni o névlista o higgy magadban o legalább napi 50 percet önfejlesztéssel kell tölteni - SiteTalk Care Bali, iskola projekt és élelmiszer segítség o bővebben a megújult oldalon Kjell Arild - segítsetek nekünk az alsóvonalak naprakészen tartásában - Tell the world mondd el mindenkinek - a Procter & Gamble 40 ezer háziasszonyt fizet szerte a világon, hogy pozitív információkat tegyenek közzé a termékekről Új Presidentek: Lennart és Lasse Bodell Svédország - aki hisz magában, annak sokkal könnyebb ez az üzlet Kenny Nordlund: - a TOP keresők minden hálózathoz a harmadik és ötödik év között csatlakoznak - jövő évi Director Trip o minősülni február 28-ig o Úti cél egyelőre nem ismert - következő rendezvény: március vége április eleje Bécs - korai jegyár: 20 lesz - a következő 14 napban meg fogjátok tudni, hogy meddig - ha új belépőd van, és nem váltja meg a jegyét Bécsbe, nem fogsz tudni vele dolgozni Összefoglaló: - omega skincare termékek - 1 BV program - credit küldés - aukciós oldal hamarosan - SiteTalk Store hamarosan - Network Karriere elismerés - webtrader - új webiroda - új kompenzációs terv

14 - SiteTalk tag el tud jutni a Gold szinter, és onnan a President szintre akár, anélkül, hogy egyetlen centet is fizetnie kellene érte - games - care - új Opportunity magazin online és nyomtatott formában - General Media Group szerződés - deals A cég egyetlen célja, hogy masszívan növekedjen. Találkozzunk Bécsben tavasszal, addig is a magyarországi rendezvényeken, és természetesen naponta a SiteTalk oldalon. Sziasztok! Szabó Márta

15

Összefoglaló a hétvégi ljubljanai rendezvényről

Összefoglaló a hétvégi ljubljanai rendezvényről Összefoglaló a hétvégi ljubljanai rendezvényről Ez az összefoglaló más lesz, mint amit megszoktatok. Mivel rengeteg videofelvétel készült, és a SiteTalk oldalon a lényeges információk szombat óta részletekben

Részletesebben

Összefoglaló SiteTalk Day Budapest 2014. március 22.

Összefoglaló SiteTalk Day Budapest 2014. március 22. Összefoglaló SiteTalk Day Budapest 2014. március 22. A cég vezetőinek európai Road Show-ja keretében került sor a budapesti SiteTalk Day-re 2014. március 22-én. Magnus Larsson és Kenny Nordlund volt a

Részletesebben

Start kézikönyv- A WorldVentures üzleted alapjai és az első lépések a csatlakozásodat követően

Start kézikönyv- A WorldVentures üzleted alapjai és az első lépések a csatlakozásodat követően Start kézikönyv- A WorldVentures üzleted alapjai és az első lépések a csatlakozásodat követően Előszó Ez a kézikönyv Paulányi Bea csapatának készült és 2 részből áll. Amit éppen olvasol, az 1. kötet, az

Részletesebben

XVII. évfolyam 1. szám / 2013. JANUÁR

XVII. évfolyam 1. szám / 2013. JANUÁR XVII. évfolyam 1. szám / 2013. JANUÁR Magasabb szintű vezető Vezetői képesség Hogy tudnád ezt a kifejezést definiálni? Írók, filozófusok írásaikban megkísérelték megmagyarázni, mi is kell ahhoz, hogy valaki

Részletesebben

Összefoglaló a 2013. augusztus 13-i tájékoztatóról

Összefoglaló a 2013. augusztus 13-i tájékoztatóról Összefoglaló a 2013. augusztus 13-i tájékoztatóról Fontos állomáshoz érkeztünk azon az úton, amin 4 éve elindultunk. Ez nem csak az én véleményem. Ma szemmel látható volt, mások is így gondolják. Kánikula

Részletesebben

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS TARTALOMJEGYZÉK AZ ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS BEMUTATJA A KERESETI LEHETŐSÉGEKET, A KÉSZPÉNZBEN ELÉRHETŐ BÓNUSZOKAT, A MEGSZEREZHETŐ CÍMEKET, ELISMERÉSEKET, TOVÁBBÁ

Részletesebben

Első fejezet A piros vagy a kék pirulát kéred?

Első fejezet A piros vagy a kék pirulát kéred? Első fejezet A piros vagy a kék pirulát kéred? Talán akkor történt, amikor a kormányzatok világszerte arra használták a lakosságtól kisajtolt adókat, hogy abból támogassák a csődbe jutott Wall Street-i

Részletesebben

Lezárási útmutató. Kasza Tamás. Kasza Tamás KÖZLEMÉNY AZ INGYENES PDF EBOOK SZERZŐI JOGAIHOZ

Lezárási útmutató. Kasza Tamás. Kasza Tamás KÖZLEMÉNY AZ INGYENES PDF EBOOK SZERZŐI JOGAIHOZ KÖZLEMÉNY AZ INGYENES PDF EBOOK SZERZŐI JOGAIHOZ Mivel látjuk, hogy ma minden magyar értékesítőnek, cégvezetőnek, és hálózatépítőnek nehezebben megy, mint eddig bármikor, ezért szeretnénk segíteni mindenkinek,

Részletesebben

XVI. ÉVFOLYAM 3. SZÁM / 2012. MÁRCIUS

XVI. ÉVFOLYAM 3. SZÁM / 2012. MÁRCIUS XVI. ÉVFOLYAM 3. SZÁM / 2012. MÁRCIUS Csak tenni a dolgunkat Az életünkben sokszor egyszerűnek tűnő dolgok valójában rengeteg ráfordított energia és munka árán jönnek létre. Gondoljunk csak arra, amikor

Részletesebben

XV. évfolyam 10. szám / 2011. október

XV. évfolyam 10. szám / 2011. október XV. évfolyam 10. szám / 2011. október Változás A változások bejelentése az egyik sarkalatos napirendi pontja volt a Super Rally-nek Washingtonban. Szeretném megismételni nektek az ott elmondott gondolataimat

Részletesebben

Fontos telefonszámok

Fontos telefonszámok Fontos telefonszámok 2 Írd ide a szponzorod, aktív felsővonalaid, illetve a hozzád legközelebb található service center elérhetőségeit: Név Telefonszám E-mail cím Megjegyzés Név Cím Telefon Nyitva tartás

Részletesebben

Útmutató A Binárishoz

Útmutató A Binárishoz Útmutató A Binárishoz Eddig fel nem fedett titkok a binárisból való pénzkereséshez! Bevezetés Ez a könyv a bináris marketingterv azon részeit magyarázza el, amire korábban esetleg nem került sor, és bemutatok

Részletesebben

Keresztvonalazás: Ajánlás: Hideghívás: Reszponzoráció:

Keresztvonalazás: Ajánlás: Hideghívás: Reszponzoráció: Keresztvonalazás: Olyan üzletépítővel való konzultáció, aki anyagilag nem érdekelt az üzleted épülésében. Veszélyes lehet. Persze ha a szponzorod jelen van akkor az egy kontrolált keresztvonalazás és az

Részletesebben

12. 2013 :: XVII. Issue 12.

12. 2013 :: XVII. Issue 12. 12. 2013 :: XVII. Issue 12. 36 éve már, hogy eldöntöttük, létrehozunk egy egészségmegőrzéssel és szépségápolással foglalkozó céget, a fantasztikus MLM üzlet struktúrájára építve. Mindig is hittem abban,

Részletesebben

ÉPÍTSD ÜZLETEDET ÖNBIZALOMMAL RAIN CIKLUS

ÉPÍTSD ÜZLETEDET ÖNBIZALOMMAL RAIN CIKLUS ÉPÍTSD ÜZLETEDET ÖNBIZALOMMAL RAIN CIKLUS RAIN CIKLUS MAKING IT RAIN A RAIN Ciklus bizonyítottan működő, lépésről-lépésre felépített rendszer, amelynek segítségével sikeressé válhatsz, és segíthetsz másokat,

Részletesebben

SIKERTERV VEZETÕI KIADÁS

SIKERTERV VEZETÕI KIADÁS www.oriflame.hu SIKERTERV VEZETÕI KIADÁS Azok, akik együtt dolgoznak és közös a céljuk, nagyobb sikert érnek el. Ösztönzik egymást, és tudják, hogy az összetartás kifizetõdõbb, mint egyedül járni az utat.

Részletesebben

XV. évfolyam 07. szám / 2011. JÚLIUS

XV. évfolyam 07. szám / 2011. JÚLIUS XV. évfolyam 07. szám / 2011. JÚLIUS Kapcsolatok Mint ahogy már sokan tudjátok, most voltam az Afrikai Rallyn a gyönyörű Cape Townban. Micsoda fantasztikus rendezvény volt! Több mint 4000 forgalmazó jött

Részletesebben

Többre vágysz, mint a tömegek? Akkor neked szól ez a könyv!

Többre vágysz, mint a tömegek? Akkor neked szól ez a könyv! Elöszó Kedves olvasó! Ha most e sorokat olvasod, akkor az már nagyon jó jel, mert a társadalom azon kis csoportjához tartozol, akik hajlandóak aktivan tenni sorsuk, jövőjük alakulásáért, és nem csak a

Részletesebben

XVII. évfolyam 5. szám / 2013. MÁJUS

XVII. évfolyam 5. szám / 2013. MÁJUS XVII. évfolyam 5. szám / 2013. MÁJUS Boldog születésnapot kívánok a Forever családnak! Hosszú utat tettünk meg a szerény kezdetektől mostanáig. Hála a csodálatos aloe növénynek, és annak az eltökéltségnek,

Részletesebben

Marathon. Év közepére felpöröghet a befektetési termékek értékesítése

Marathon. Év közepére felpöröghet a befektetési termékek értékesítése MARATHON INSURANCE ZRT. Marathon I. évfolyam, 1. szám 2012. április 2011 decemberében a legjobb értékesítő Krasnyánszky Zsuzsanna Unit Managerünk A Marathonnál megtaláltam mindazt, ami nekem fontos, és

Részletesebben

rabszolgái A szabadság Mindazokhoz akik még hisznek egy élhetőbb életben! Kiáltvány A bilincseit csak az veheti le, aki egyáltalán észreveszi őket!

rabszolgái A szabadság Mindazokhoz akik még hisznek egy élhetőbb életben! Kiáltvány A bilincseit csak az veheti le, aki egyáltalán észreveszi őket! Kiáltvány A XXI. század vállalkozóihoz! I. Rész A szabadság rabszolgái A bilincseit csak az veheti le, aki egyáltalán észreveszi őket! Mindazokhoz akik még hisznek egy élhetőbb életben! Kiáltvány a 21.

Részletesebben

Itt,most valami egészen új kezdődik Az a kérdés,hogy veled vagy nélküled?

Itt,most valami egészen új kezdődik Az a kérdés,hogy veled vagy nélküled? 2011. Itt,most valami egészen új kezdődik Az a kérdés,hogy veled vagy nélküled? Fekete Zoltán fekete.blackzo@gmail.com 2011.05.08. Üdvözlöm. Amiért most ön itt jár az csupán egy picit az én érdemem. Felhívtam

Részletesebben

OUR TEAM: 2000 PEOPLE

OUR TEAM: 2000 PEOPLE OUR TEAM: 2000 PEOPLE Rex Maughan az igazgatóság elnöke, vezérigazgató Kedves Forever Család! Amikor a nyár véget ér, az idő hűvösebbre fordul és a fák az ősz millió színében pompáznak, mindig élvezettel

Részletesebben

XVII. évfolyam 4. szám / 2013. ÁPRILIS

XVII. évfolyam 4. szám / 2013. ÁPRILIS XVII. évfolyam 4. szám / 2013. ÁPRILIS A hála sikert teremt A minap elgondolkodtam a hála jelentéséről. Érdekes, ahogyan megváltozik az emberek lelkiállapota, amikor erre a szóra gondolnak. A hála nem

Részletesebben

Kulcsrakész Megoldás a Sikeres DubLi Network Üzleted Felépítéséhez

Kulcsrakész Megoldás a Sikeres DubLi Network Üzleted Felépítéséhez DubLi Üzleti Rendszer Kulcsrakész Megoldás a Sikeres DubLi Network Üzleted Felépítéséhez Tartalomjegyzék Bevezetés Üdvözöljük Önt a DubLi Network világában! Itt a lehetőség, hogy napjaink egyik leghatalmasabb

Részletesebben

XV. évfolyam 05. szám / 2011. MÁJUS

XV. évfolyam 05. szám / 2011. MÁJUS XV. évfolyam 05. szám / 2011. MÁJUS Testvérek a bajban Felfoghatatlan gondoltam, miközben néztem a Japánban pusztító földrengés képeit. Mint ahogy Gregg is említette levelében, az első gondolatom nekem

Részletesebben

MIT TESZ AZÉRT, HOGY TÖBBEN AKARJANAK ÖNTŐL VÁSÁROLNI?

MIT TESZ AZÉRT, HOGY TÖBBEN AKARJANAK ÖNTŐL VÁSÁROLNI? MIT TESZ AZÉRT, HOGY TÖBBEN AKARJANAK ÖNTŐL VÁSÁROLNI? Az egyik ismerősöm mesélte néhány hete, hogy vásárolni akartak, de nem tudtak. Mi is történt? Az elmúlt hétvégén négy munkatársammal konferencián

Részletesebben

Akkor nézz be a kulisszák mögé!

Akkor nézz be a kulisszák mögé! Érdekel egy cég és egy üzleti honlap fejlesztésének teljes története? Akkor nézz be a kulisszák mögé! nevem Juhász Attila. Alapító tag vagyok az Online Vállalkozó Klubban, Volenszki Sándor kollégámmal

Részletesebben

Életed Mérföldköve. Karriertervezés pályakezdőknek és újrakezdőknek

Életed Mérföldköve. Karriertervezés pályakezdőknek és újrakezdőknek Életed Mérföldköve Karriertervezés pályakezdőknek és újrakezdőknek Milliókat érő különbség munkavállalás és karrierépítés között Szerző: Magyar Kitti Társszerzők: Varga István Radnóti Krisztina Cserép

Részletesebben

XV. évfolyam 06. szám / 2011. június

XV. évfolyam 06. szám / 2011. június XV. évfolyam 06. szám / 2011. június Mesterek Imádom a meleg időt. Micsoda csodálatos időszaka ez az évnek! Mindent jobbnak és frissebbnek látunk és érzünk. A tél terheit ledobva minden megújul, gyönyörű

Részletesebben