Győr Programajánló Tavasz.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Győr Programajánló Tavasz. www.gyor.hu"

Átírás

1 Győr Programajánló Tavasz

2 2 A rendezvények szervezői 1 Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekek Háza Győri balett Győri Filharmonikus Zenekar győri Művészeti és Fesztiválközpont Győri Nemzeti Színház ménfőcsanak-gyirmóti művelődési központ Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ Újvárosi Művelődési Ház Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum Vaskakas Bábszínház látogatóközpont Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának sportügyi osztálya Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának humánpolitikai főosztálya EGYESÍTETT EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY HAJLÉKTALANOKAT SEGÍTŐ SZOLGÁLAT Antikexpo Kft ÉDES NAPOK KFT GAP MÉDIA KFT GYŐRI ÉREMGYŰJTŐK EGYESÜLETE KARZAT SZÍNHÁZ NONPROFIT KFT MOBILIS INTERAKTÍV KIÁLLÍTÁSI KÖZPONT NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM APÁCZAI CSERE JÁNOS KAR ORIGINAL BALANCE KFT PANNONHALMI FŐAPÁTSÁG RUPPERT ISTVÁN STADEX REKLÁM VOKE VASUTASOK ARANY JÁNOS MŰVELŐDÉSI HÁZ XANTUS JÁNOS ÁLLATKERT ZICHY FERENC LÁTOGATÓKÖZPONT LAKÓKÖZÖSSÉGI INFORMÁCIÓS ÉS SZOLGÁLTATÓ IRODA HAFE-HUNGARY KFT KAZINCZY FERENC GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM RÁBA FÚVOSZENEKARI EGYESÜLET Információ Látogatóközpont / Tourinform Győr 9021 Győr, Baross G. u. 21. Telefon 96/ , 96/ Részletes tájékoztató a programokról: A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

3 MÁRCIUS 3

4 4

5 Március :00 5 MEGYEHÁZ TÉR, HONVÉD LIGET, szent istván út, richter terem 1 Nemzeti ünnep óra MÁRCIUS 15. JÁTÉKSOR Szituációs játékok (toborzó, vágta, őrség), tábori nyomda, sorskerék, lengőteke, valamint kézműves műhely várja a kicsiket és nagyokat. 10:00 óra KOSZORÚZÁSI ÜNNEPSÉG Ünnepi beszédet mond Borkai Zsolt Győr Megyei Jogú Város polgármestere. Megemlékezést tart Simon Róbert Balázs Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere. Azon a hajnalon. Közreműködnek: Nagy Balázs és Fejszés Attila, a Győri Nemzeti Színház művészei, valamint az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont Énekkara. 11:00 DÍSZALEGYSÉG FELVONULÁSA A 12. Arrabona légvédelmi rakétaezred díszalegységének, a Veres Péter Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium Győri Lovas Nemzetőr Díszszakaszának és a IX. gróf Nádasdy Ferenc Hagyományőrző Huszár Bandérium felvonulása. 12:00 ÜNNEPI DÍSZKÖZGYŰLÉS A Győr Megyei Jogú Város Díszpolgára kitüntető címek, a Pro Urbe Győr díjak, valamint a évi városi sajtódíjak átadása. Az elismeréseket Borkai Zsolt, Győr város polgármestere adja át. A Győri Filharmonikus Zenekar hangversenye, vezényel Berkes Kálmán művészeti vezető. Március :00 Városház tér 1, 6 Másik Lehel Vizeli Csaba: Klapka rockmusical Takács Tibor népszerű ifjúsági regénye, a Klapka katonái alapján készült zenés darab az 1848/49-es forradalom és szabadságharc utolsó két hónapjának eseményeit dolgozza fel. Hősiesség, hazaszeretet, önfeláldozás, szerelem, árulás mind megjelenik a történetben, melynek vezéralakjai Klapka György és Haynau. Március 15 - április Győri Tavaszi Fesztivál Ahogy tavasszal újjáéled a természet, úgy pezsdül fel Győr kulturális élete is ben tizennyolcadik alkalommal rendezik meg a Győri Tavaszi Fesztivált, melynek változatos kulturális és szórakoztató programjai az ország minden tájékáról vonzzák a látogatókat. A győri programok összeállításánál a szervezők gondoskodnak róla, hogy minden korosztályú érdeklődő számára kínáljanak kikapcsolódási lehetőséget. 1, 6

6 6 Március :00, 16:00 vaskakas bábszínház 12 Aprók Színháza: Dödölle előadás 0-3 éveseknek Március :00 Likócsi közösségi ház 9 Likócsi Tavaszköszöntő Ünnepi beszédet mond: Simon Róbert Balázs Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere és Kalmár Ákos a Likócsi Településrészi Önkormányzat elnöke. Fellép a Vaszari Asszonykórus, Talpasok Kara, Likócsi Dalkör, Venczel-Kovács Zoltán és Sík Frida, Kosári Judit és Sebestyén Tamás. Március :00-18:00 Káptalandomb 31 Nyílt hétvége a Zichy Ferenc Látogatóközpontban Március :00 Győri Nemzeti Színház, Nagyszínpad 7 Móricz Zsigmond: Úri muri zenés színmű Mórizs Zsigmond Úri murija a magyar irodalom egyik leghíresebb, emblematikus története. Főhőse Szakhmáry Zoltán, a mintagazdasággal kísérletező földbirtokos, akinek újat akarása, cselekvő energiája apránként mállik szét szűkebb és tágabb környezete állóvizében. Házassága romokban, szeretőjét, a hamvas parasztlányt másfél éve rejtegeti a világ elől. Szakhmáryt szorongatják a gondok az adósság, a lelkiismeret-furdalás, az értetlenség, az elmaradott kisvárosi közeg, mígnem feladja a harcot és egy borgőzös-mulatós, maratoni muri során megtalálja problémáira a végső megoldást. Az Úri muri lenyűgöző tabló a millenniumi idők vidéki Magyarországáról, a tragédiába vezető veszett semmittevésről, középpontjában egy feloldhatatlan magánéleti konfliktussal. Egyszersmind kortól és időtől független általános látlelet, a dorbézolós egyszer élünk -felfogás súlyos bírálata, következményeinek szigorú számbavétele.

7 Március :00-19:00 7 füles bástya 30 Maxi 4. születésnapja A Füles Bástyába látogatók belekóstolhatnak egy kicsit abba, milyen is gondozónak lenni. Elkészíthetik Maximus tortáját, megnézhetik milyen mohók az aligátorteknősök, és milyen, ha egy kajmán éhes. Délután Maximus kisorsolja, hogy a farsangon készített álarcok közül melyik legyen a nyertes. Március :00-18:00 Mobilis Interaktív Kiállítási Központ 23 A Mobilis 2. születésnapja A Mobilis születésnapján a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred interaktív haditechnikai kiállítása, valamint egy különleges ipari történeti kiállítás nyílik. Bemutatják a honi alternatív hajtású flotta legkülönlegesebb járműveit, a Volt Timer projekt során elektromos meghajtásúvá alakított 30 évnél idősebb autókat. Egész napos játszóházzal, katonai járművek bemutatójával, a Juego Társasjáték Klub játékaival és a Mobilis különleges kísérleti bemutatóival várják a látogatókat. Március :00 Bartók Béla Megyei Művelődési Központ 6 SingSingSing 2 musical show A zenés esten többek között a Jekyll & Hide, a Macskák, A nyomorultak, az István, a király, a Mamma Mia!, a Szép nyári nap, a Diótörő és az Egérkirály, valamint az Aida legnagyobb slágerei csendülnek fel. Az előadás igényes jelmezekkel és látványtechnikával készült. A tánckar gerincét a Musical TáncStúdió és az Anakonda Rock and Roll Club táncosai adják.

8 8 Március :00-14:00 Árkád mögötti Városrét piactér 18 Régiségvásár Március :00 apátúr-ház 11 Rómer-emlékülés A Múzeum Rómer Flóris halálának 125. évfordulójára emlékülést szervez, melynek előadásai átfogóan mutatják be a bencés paptanár példaértékű természetrajzi, régészeti és műemlékvédelmi tevékenységét. Március :00 bezerédj-kastély 8 Március :00 Egyetemi Hangversenyterem (Zsinagóga) 6 Eastwing Group Világzene Frankie Látó jazz hegedűs hegedűjátékában ötvözi az Old Swing és a Modern Bebop jazzstílusok elemeit, mindezt elegánsan fűszerezve a World music határtalan lehetőségeivel. Kéry Gábor a jazz és a klasszikus zenében egyaránt jártas gitáros, Shankara Lal tabla művész hatására az indiai zene szépségeit is beleolvasztotta gitárjátékába. Frankie Látó és Kéry Gábor hegedű és gitár kooperációja hozza létre a különleges hangzású és dinamikájú, egyedien interpretált saját kompozíciókból álló koncertműsort, amihez nagyszerű zenészek csatlakoztak és szerzeményeikkel, professzionális muzsikájukkal teszik teljessé az Esastwing Group zenekari hangzását, atmoszféráját. A Cziráki Lajos Megyei képzőművészeti verseny megnyitója és díjkiosztó ünnepsége Megnyitja: Blazovicsné Varga Marianna KLIK tankerületi igazgató. Köszöntőt mond: Szabó Jenő önkormányzati képviselő. A kiállítás megtekeinthető április 17-ig. Március 20. Likócsi Közösségi Ház 9 Likócsi amatőr alkotók kiállításának megnyitója Információ Látogatóközpont / Tourinform Győr 9021 Győr, Baross G. u. 21. Telefon 96/ , 96/

9 Március :00-17:00 9 vaskakas bábszínház 12 Báb on air a Bábszínházi világnapon A bábszínház világnapján a bábok ki akarnak szabadulni a sötét raktárból a napsütésre. Mi sem egyszerűbb ennél, fülüknél fogva kicsipeszeljük őket a langyos tavaszi szélbe. Március :00 bartók béla megyei művelődési központ 6 Paul Blake: Római vakáció Zenés játék Cole Porter dalaival Egy örök klasszikus: a romantikus Audrey Hepburn Gregory Peck film színpadon, Cole Porter dalokkal. Egy kicsiny ország trónörököse, Anna hercegnő hivatalos látogatásra érkezik Rómába. Vele utazik az udvar néhány szigorú képviselője. Minden percét protokoll események töltik ki. A lány fellázad és egy váratlan pillanatban megszökik, hogy felfedezze az örök várost. Persze azonnal nyomába szegődik a bulvársajtó, hogy szaftos pletykákkal szolgáljon a közönségnek. Élükön az elszánt Joe Bradley, aki minden áron nagy sztorit akar szállítani megrendelőinek ha kell, magába is bolondítja a hercegnőt. Az előadás az Orlai Produkciós Iroda, a FÜGE és a Szentendrei Teátrum együttműködésével jön létre. Szereplők: Tenki Réka/Balla Eszter, Fekete Ernő, Hernádi Judit, Cseh Judit, Szikszai Rémusz, Márton András és Nagy Dániel Viktor. Március Egyetemi Hangversenyterem (Zsinagóga), Richter Terem Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál 2014-ben jelentős mérföldkőhöz érkezett a Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál. 15. évfordulóját ünnepli a hazai ütőszenei élet meghatározó seregszemléje, amely méltán lehet büszke mostanáig felmutatott értékeire, elért eredményeire a hazai és nemzetközi színtéren egyaránt. A fesztivál célja továbbra is az, hogy az ütős muzsika népszerűsítésén túl lehetőséget kínáljon a helyi tehetségek, ütős növendékek bemutatkozására. A fesztivál egyediségét reprezentálja az is, hogy a fiatal nemzedék képviselői személyesen találkozhatnak, és egy színpadon zenélhetnek a szakma hazai és nemzetközi sztárjaival. A fesztivál sztár fellépője Los Angelesből érkezik. Brian Tichy New Jerseyben született és a hard rockon, a Led Zeppelin, a Kiss, az Aerosmith, az AC/DC és a Van Halen zenéjén nevelkedett. Bővebb információt a oldalon találhatnak.

10 10 Március :00-19:00 Füles Bástya 30 A víz világnapja Március :00, 16:00 Vaskakas Bábszínház 12 Aprók Színháza: Cinege, cinege, kismadár előadás 0-3 éveseknek Március :00 Újvárosi Művelődési Ház 10 Újvárosi esték Menedék Az új esztendőben is folytatódik az Újvárosi esték színházi és pódiumestjeinek sorozata. Ahogyan az elmúlt évad zárórendezvényének egyik nézője fogalmazott: Ez a ház kis kultúrszigetté kezd válni. Valóban, a jövőben is sokféle, minőségi pódium- és kamaraszínházi programot kínálnak a szervezők a színes műfaji palettán. Vélhetően a különböző ízlésvilágú látogatók is megtalálják majd a nekik megfelelő produkciókat, s örömmel csodálkoznak rá eddig nem ismert műfajokra is. Ez alkalommal a Solits Lajos Színház előadását láthatják. Március :00-17:00 Xantus János Állatkert 30 Tavaszköszöntő az állatkertben Március :00-17:00 kovács margit-iskola 32 Liszi egészségnap A Lakóközösségi Információs és Szolgáltató Iroda szervezésében kerül megrendezésre az Egészségnap. Programok: sportrendezvények, előadások, gyerekfoglalkozások, vetélkedők. Március :00 Esterházy-palota 11 1 koncert + 1 kiállítás Az idei tavaszon új programsorozattal színesedik a Rómer-múzeum kínálata. Egyes kiállítások záró rendezvényeként tárlatvezetéssel és különleges koncertélménnyel várják mindazokat, akik kellemes perceket szeretnének eltölteni múzeumi környezetben. Első alkalommal Grászli Bernadett múzeumigazgató vezetésével láthatják az érdeklődők A titkos gyűjtemény című kiállítást. Az est további részében Völner Eszter & Stummer Márton Arietta című koncertjét hallhatják a tárlatlátogatók.

11 Március :00 vaskakas bábszínház 12 Hanyistók, avagy a grófkisasszony és a lápi szörny története Március :00 Esterházy-palota, Rómer-terem 11 XXV. Nyugatdunántúli Regionális Színjátszó Találkozó órától az előadásra hangoló játékok Március :00 bartók béla megyei művelődési központ 6 Március :00 Bartók Béla Megyei Művelődési Központ 6 Vuk Zenés Táncjáték gyerekeknek Fekete István Vuk című meséje ez idáig még sosem kelt életre táncszínpadon, most azonban mesejátékban elevenednek meg a jól ismert figurák. Karak, Vahur, Tás, A sima bőrű és még számos mesebeli szereplő mellett természetesen Vuk, akinek játékos, eleven karakterében minden gyerek magára ismerhet. Csalafinta csíntevésein és kalandozásain át a gondoskodó szeretet segítségével fedezi fel az életet. Az előadás az Inversedance Fodor Zoltán Társulata, a Nemzeti Táncszínház és a Művészetek Palotája közös produkciója. Robert Harling: Acélmagnóliák Színjáték két részben A darab hat nő és három év története. A hölgyek beszélnek, mesélnek, fecsegnek szerelemről, csalódásról, férfiakról, családról, és szinte észrevétlenül bomlik ki előttük az életük, titkaik, sorsaik, vágyaik. Az a különös barátságból, hitből, anyaságból font kapocs, amely az ACÉLNÁL is erősebb, és sajátja a női léleknek. Mindez sok bájjal, humorral, tartalmas estét kínálva a nézőknek. A Játékszín előadása. Szereplők: Hernádi Judit, Szulák Andrea, Dósa Zsuzsa, Zsurzs Kati, Erdélyi Tímea és Bartha Alexandra.

12 12 Március :00 Zichy-palota 6 Folyótól folyóig Villányi László József Attila-díjas költő új kötetének bemutatója. Március Győr Városi Egyetemi Csarnok 14 A Tollaslabda Diákolimpia döntője Március :00 25 vaskakas kaland Március :00 bezerédj-kastély 8 Különleges történelmi séta a Belvárosban Győr töröktől való visszafoglalásának emlékére. Bezerédj teadélután Vendég: Esztergályos Cecília Jászai Mari-díjas színésznő, Érdemes- és Kiváló művész. Esztergályos Cecília Budapesten, az Állami Balettintézetben tanult táncolni, majd a Pécsi Balettnél kezdte pályáját. A Színházés Filmművészeti Főiskolán elvégezte a színművész szakot. Színházi munkái mellett szerepelt játékfilmekben, tévéfilmekben. Többek között egyik főszerepét alakította a nagysikerű magyar televíziós sorozatnak, a Família Kft-nek. A színjátszás mellett kerámiák készítésével és festészettel is foglalkozik. Számos kiállítása volt, a budapesti nagy galériák mellett az ország több városában is bemutatkozott. Az est során először a művész rövid műsorát láthatják, majd beszélgetésre kerül sor. Beszélgetőtárs: Kovacsics Marcsi Március :00-19:00 Gyirmóti Művelődési Ház 15 Egészség-Piac 2014 Március :00-12:00 Móra Ferenc Általános Iskola 15 Egészség-Piac 2014 Március :00-18:00 Bácsai Művelődési Ház 15 Egészség-Piac 2014

13 Március :00-16:00 13 gyermekek háza 3 A hímes tojás napja Március :00 Vaskakas Bábszínház 12 Aprók Színháza: icurka-picurka előadás 0-3 éveseknek A Gyermekek Házába azok a tojásírók látogatnak el az ország különböző vidékeiről, akik bemutatják a különféle technikákkal készített alkotásaikat. Lesz itt karcolt, patkolt, áttört, viaszolt, levélrátétes, sárközi, gyimesi és moldvai csángó motívumokkal díszített hímes tojás. Lehet majd vásárolni, kipróbálni, titkokat ellesni, beszédbe elegyedni, tésztát sütni, ünnepi ajándéktárgyakat készíteni. A gyerekeket és a felnőtteket a kiállítás mellett egész napos játszóház is várja. 15 órakor Écsi Gyöngyi Angyal bárányok című előadását láthatják az érdeklődők. A részvétel ingyenes. Március 31- November 11. pannonhalmi főapátság 26 Március :00 vaskakas bábszínház 12 Ikon és ereklye: Képtisztelet Keleten és Nyugaton időszaki kiállítás matiné előadás: ihók és mihók 10 órától az előadásra hangoló játékok.

14 14 Március :00 Richter Terem 5 Kobayashi A Győri Filharmonikus Zenekar bérletes hangversenye Különleges zenei élményt kínál a Győri Filharmonikus Zenekar Nikisch Artur bérletsorozatában. A magyar zenei élet egyik meghatározó egyénisége, sokak kedvence Kobayashi Ken-Ichiro vezényli ezen az estén a zenekart, s csendülnek fel olyan nagyszerű dallamok, mint Beethoven Egmont nyitánya, Kodály Galántai táncok, illetve Beethoven III. (Esz-dúr) Eroica szimfóniája, amely egy hős küzdelmét, bukását és végül megdicsőülését tárja elénk.

15 április 15

16 16 Április 1. 09:00 Bezerédj-kastély 8 Hegyalján innen, Sokorón túl Népmesemondó verseny A Bezerédj-kastélyban 23. alkalommal kerül megrendezésre a hagyományos népmesemondó verseny, melyen a Győr környéki iskolák legtehetségesebb mesemondói mérik össze tudásukat. Április 1. 18:00 Április 3. 18:00 Richter Terem 5 V. KantHarosz Gála Ismét segít a zene és a bor Nyolc civilszervezet és a Győri Filharmonikus Zenekar összefogásából immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a KANTHAROSZ GÁLA. A koncerttel és borárveréssel egybekötött jótékonysági est jól példázza a közös összefogás erejét, amelynek célja, hogy a gálaesten befolyt összegből támogassák a társadalom nehéz sorban lévő tagjait. Az est fővédnöke Borkai Zsolt Győr város polgármestere. zichy-palota 6 Győri Polgári Szalon A bor szerelme, a szerelem bora Az est vendégei: Lovas Rozi színművész és Balikó Tamás rendező, színművész. A házigazda: Szigethy Gábor író, rendező. Április 4. 16:00-19:00 Kossuth Lajos Művelődési Ház 9 Örökifjak Táncklubja Árpilis 3. 16:00 Magvassy Mihály Sportcsarnok 14 XX. Óvodás Olimpia döntője 20. alkalommal rendezik meg az Óvodás Olimpia döntőjét, amelyen 25 óvoda selejtezője után 320 gyermek versenyez kislabdadobásban, távolugrásban, futásban és sorversenyben. A rendezvény fő célja, hogy a testedzés és az egészséges életmód kiemelkedő szerepet kapjon a gyerekek mindennapjaiban és már óvodáskorban megszeressék a sportolást. Április 4. 17:00 Dr Kovács pál megyei könyvtár és közösségi tér klubja 2 hangraforgó klub Emlékezés a 80 éve született Ladányi Mihályra Berzevici Zoltán előadóestje Élhettem volna gyönyörűen címmel, mely a VII. InternetVers Fesztivál programja. Április 4-5. Győr Plaza 28 XV. Vár a nagyvilág Utazási kiállítás

17 Április Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubja 2 A költészet hete A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér színes programsorozata. További részleteket a internetes oldalon találhatnak. Április 3-5. Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubja józsef attila művelődési ház 2 VII. InternetVers Fesztivál Költők és előadók találkozója, zenés irodalmi műsorokkal a költészet hetében. Április 3. 18:00 Ünnepélyes megnyitó: beszélgetés Kiss Anna József Attila-díjas költővel és ünnepi verskoncert Gryllus Vilmos és Szokolay Dongó Balázs előadásában. Április 4. Emlékezés a 80 éve született Ladányi Mihályra és Élhettem volna gyönyörűen címmel Berzevici Zoltán előadóestje. Április 5. Zalán Tibor József Attila-díjas költő estje, közreműködik Huzella Péter előadóművész. Április 5. 10:00-13:00 gyermekek háza 3 Csiga-biga Palota óvodások versmondó délelőttje Április 5. 9:30 keresd a nőt győrben! Városnéző séta történetekkel, meglepetésekkel és egy különleges programmal, aminek minden hölgy örül majd. Ezen a programon a NŐ kerül a fókuszba! 25 Április 5. 10:00-12:00 Püspöki Udvarbíróház, Csikóca Művészeti Műhely és Kiállítótér 11 Csikóca Gyermekműhely Hinta-palinta című kreatív kézműves foglalkozás. Április 5. 14:00-18:00 Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház 15 Egészség-Piac 2014

18 18 Április 5., 12., 19., :00 Vaskakas Bábszínház 12 Aprók Színháza előadás 0-3 éveseknek Április 5 - június 29. Esterházy-palota 11 Mucha és társai Április 5. 19:00 richter terem 5 Berecz András-est Berecz András, Kossuth-díjas mesemondó Angyalfütty című új CD-lemezbemutató önálló estjével mutatkozik be a Richter Teremben. A humorban bővelkedő, semmi máshoz nem fogható stílusú, mégis szívhez szóló előadását azoknak ajánljuk, akik fogékonyak az igazi magyar népmesemondói hagyományokra, és szeretnék megmozgatni nevetőizmaikat. Szecessziós plakátok a Magyar Képzőművészeti Egyetem gyűjteményéből című időszaki kiállítás. Április 6. 16:00 egyetemi hangversenyterem (zsinagóga) 5 Gran Partita A Győri Filharmonikus Zenekar bérletes hangversenye Műsor: W. A. Mozart: B-dúr szerenád, Gran Partita, KV 361 Hollós M.: Ciklus kürtkvartettre Közreműködnek: a Győri Filharmonikus Zenekar művészei Vezényel: Berkes Kálmán, Liszt-díjas. Április zichy-palota 6 Nemzetközi Babaés Mackókiállítás Mindenki találhat kedvére valót a 18. alkalommal megrendezésre kerülő kiállításon, ahol több száz baba és mackó várja a látogatókat. Az Országos Baba- és Mackókészítési Versenyre beküldött alkotások mellett a több évszázados hagyománnyal rendelkező japán lány és fiú ünnep babái, valamint Pap Janó jelmeztervező cm-es divatbábúi is láthatóak lesznek. A kiállítás kísérőrendezvénye a Babakonferencia, ahol szakmai előadások hangoznak el a baba kultúrtörténeti jelentőségéről és napjainkban betöltött szerepéről.

19 Április 6. 11:00 Április 8. 17:00 Április :00-12:00 19 vaskakas bábszínház 12 Kisfaludy Károly Könyvtár 2 Gyirmóti Művelődési Ház és Gyirmóti Óvoda 8 matiné előadás 10 órától az előadásra hangoló játékok. Versközelben az olvasók Madárgyűrűzés Kedvelt versek a könyvtár olvasóinak előadásában a költészet hetén. Április 7. 10:00 17:00 Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubja 32 Aranykapu Töreky Zsuzsi interaktív verses műsora a költészet hete alkalmából. Április :00 Bezerédj-kastély 8 Kreatív bütykölde Húsvéti kézműves foglalkozás Akkermann Katalinnal, melyre alsó tagozatos gyermekeket várnak. Április :00 Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubja 2 Találkozás Szilágyi István színművésszel Beszélgetőtárs: Károly Szabolcs. A költészet hete programja. Április 9. 09:00 bezerédj-kastély 8 Dr. Timaffy László Megyei Néprajzverseny A jeles néprajztudósról elnevezett kétfordulós versenyt 20. alkalommal rendezik meg a Bezerédj-kastélyban. A néprajzi vetélkedő mellett a versenyre nevezett iskolák diákjai hagyományőrző műsorukat is előadják. A verseny fővédnöke Timaffy Gyöngyvér.

20 20 Április :30 Egyetemi Hangversenyterem (Zsinagóga) 6 Éneklő Ifjúság Az Éneklő Ifjúság Kórustalálkozó évtizedek óta folyamatosan megrendezett ünnepe a közösségi éneklésnek Győr városában. Az idén sokadik alkalommal hangzik fel több száz gyönyörű énekhang egy időben. Szakmai zsűri minősíti a zenei eseményen felvonuló általános és középiskolákban éneklő kórusokat. Április :00, 11:00 Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubja 32 Költészet napi rendhagyó irodalomórák Közreműködik Horváth Ildikó és Nagy Anikó, a Barangoló együttes tagjai. A program a költészet hete rendezvénye. Április :00 Likócsi Művelődési Ház 15 Egészség-Piac 2014 Április :00-17:00 Kazinczy u Kormos István Városi Vermondó Verseny döntője Idén is meghirdetik Győr város általános iskoláiban a már hagyományosnak számító Kormos István Városi Versmondó Versenyt alsós és felsős kategóriában. A zsűri döntése alapján az elődöntő két korosztályából az első 15 tanuló juthat tovább a döntőbe. Április :00-19:00 Bezerédj-kastély 15 Egészség-Piac 2014 Április :00 voke arany jános művelődési ház 29 TIT Év Fotója Év Fotósa XI. alkalommal hirdetik meg a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat Pannon Egyesületének fotópályázatát Szabó Béla EFIAP fotóművésszel közösen. A TIT ÉV Fotója Év Fotósa nemzetközi fotópályázat rangot vívott ki magának a fényképezés szerelmeseinek körében. Második éve meghirdetik a tudományos kategóriát is, ezzel egyedülálló pályázati lehetőséget biztosítanak a tudományos fotográfiák számára. A XI. TIT ÉV Fotósa Év Fotója pályázat kiállítása a VOKE Arany János Művelődési Ház kiállítótermében látható május 13-ig.

21 Április :00-19:00 Április :00 Április :00 21 Bezerédj-kastély 8 Richter Terem 5 VOKE Arany János Művelődési Ház 29 Vasútmodellező terepasztalok és hajómodellek kiállítása csere-bere börze Április :00 Egyetemi Hanversenyterem (Zsinagóga) 35 Tavaszi koncert A Liszt Ferenc Zeneiskola Ifjúsági Fúvószenekra és a Rába Fúvószenekar közös koncertje. Jandó Jenő A Győri Filharmonikus Zenekar bérletes hangversenye Műsor: P. I. Csajkovszkij: b-moll zongoraverseny, op. 23 E. Grieg: Peer Gynt szvit P. I. Csajkovszkij: Rómeó és Júlia nyitányfantázia Közreműködik a Győri Filharmonikus Zenekar és Jandó Jenő zongoraművész. Vezényel: Berkes Kálmán Liszt-díjas. Cserefa együttes moldvai népzenei táncháza Április 11 - június 29. apátúr-ház 11 emberek az embertelenségben győr és a két világháború című időszaki kiállítás Április :00 Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház 9 EDDA koncert Az Edda Művek Magyarország egyik leghíresebb rockegyüttese ad koncertet Győrött. Az együttes magva 1973-ban alakult Griff együttesként, majd 1974-től Edda néven folytatták. Az Edda Művek dallamos, gazdagon hangszerelt rockdalai és balladái főként a fiatalok társadalmi és érzelmi életével, mindennapi örömeivel, problémáival foglalkoznak.

22 22 Április XXIX. Nemzetközi Balázs-kupa A nemzetközi Balázs-kupa Közép-Európa egyik legnagyobb fedettpályás utánpótlás kézilabda tornája, melynek egy hete alatt mintegy sportoló és kísérő a résztvevője. Városunk sportcsarnokaiban, tornatermeiben közel 400 mérkőzésre kerül sor a már az általános iskolai korosztály egészét felölelő 4 lány és 4 fiú korosztályban. A hazai résztvevőkön kívül visszatérő vendégcsapatok is várhatóak a környékbeli országokból. Április :00-18:00 József Attila Művelődési Ház 15 Egészség-Piac 2014 Április :00 Apátúr-ház 11 Megemlékezés a győri bombázás 70. évfordulóján Április 13. Szent Erzsébet templom 10 Virágvasárnapi Passió Április :00 Vaskakas Bábszínház 12 A Pincérfrakk utcai cicák bemutató előadás Van egy semmi csöpp utca Budán, a Pincérfrakk utca. Nekiszalad egy csúcsos hegynek, a másik felén pedig lehömpörödik és eltűnik a Bujjbehamari erdőben. Nem mondhatnám, hogy valami széles utca, az autóbusz is csak két részletben fér el rajta. Itt él Mörrenmorcogi Micó, Zöldbajusz Marci meg Csapükóc Tirir. Hogy a többiekről ne is beszéljünk áprilisában a Pincérfrakk utca apraja és nagyja Budáról Győrbe, a Vaskakas Bábszínház színpadára költözik. Varázslatos történet a varázslatos Pincérfrakk utca varázslatos lakóiról Kormos István varázslatos meséi lapján. Azoknak, akik hisznek a mesékben; és azoknak akik még nem. 10 órától az előadásra hangoló játékokkal várják a szervezők az érdeklődőket. Rendező: Kocsis Rozi Blattner Géza-díjas. Tervező: Nátravölgyi Ákos Blattner Gézadíjas. Közreműködik az Újvárosi Művelődési Ház kórusa.

23 Április :00 23 Richter Terem 5 Fesztiválzenekar A Győri Filharmonikus Zenekar bérletes hangversenye A Sándor János bérletsorozat zárásaként a világ tíz legjobb nagyzenekarai közé sorolt Budapesti Fesztiválzenekar vendégelőadásában gyönyörködhetünk. Dirigensük ezen az estén a nemzetközi zenei élet kiválósága, Dmitrij Kitajenko karnagy. Hegedűn közreműködik a világ egyik legjobb hegedűművészének aposztrofált Sergei Krylov, és előadásukban élvezhetjük Rimszkij-Korszakov, Sosztakovics, Prokofjev és Richard Strauss műveit. Április :00 Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ 9 Április 14. NyME Apáczai Csere János Kara 24 Április :00 Bezerédj-kastély 8 tavaszi nótadélután Fellép: Dóka Zsuzsanna, Bősi-Szabó László, Nagy Ibolya, Krasznai Tamás, Cserók Nóta Klub. Április arany jános utca 6 húsvéti kézműves kirakodóvásár Nemzetek turizmusa Nemzetközi konferencia A konferencia lehetőséget biztosít az adott ország turizmusának, turizmustrendjeinek, problémáinak megismerésére, megvitatására és természetesen a turizmus aktuális kérdéseinek bemutatására. Április NyME Apáczai Csere János Kara 24 Hallgatói napok Ménfőcsanaki portrék Vendég: Csehy Józsefné nyugdíjas tanárnő. Április :00 Likócsi Közösségi Ház 9 Húsvéti játszóház

24 24 Április :00-18:00 Újvárosi Művelődési Ház 10 Húsvéti játszóház Tojásfestés, írókázás, ünnepi készülődés. Április :30 Gyirmóti Művelődési Ház 8 Németh Jánosné foltvarró kiállításának megnyitója Április :00-18:00 Káptalandomb 31 Húsvét a Káptalandombon A Műemléki világnap alkalmából rendhagyó tárlatvezetések, kiállításmegnyitó és gyermekprogramok. Április :30 Szent Erzsébet templom 10 Nagypénteki Passió Közreműködik az Újvárosi Művelődési Ház kórusa. Április :00-19:00 Füles Bástya 30 A Föld napja Április :30-18:00 Kovács Margit-iskola 2 Húsvétváró családi délután Kézműves játszóházak, lufihajtogatás, arcfestés, sztárvendég közreműködésével az egész családnak. Április :00-12:00 Gyermekek Háza 3 Tavaszi szünidei játszóház Április Zichy Ferenc Látogatóközpont, Rómer-múzeum, Győri Bazilika 11 Belvárosi húsvét A Belvárosi húsvét új programsorozat, amely a Rómer-múzeum és a Zichy Ferenc Látogatóközpont együttműködésével valósul meg. Minden korosztály számára tartogat érdekességeket. A Műemléki világnap alkalmából hat helyszínen épületbemutató tárlatvezetések, majd a programsorozat további napjain húsvéti kézműveskedés várja a családokat. A Győri Bazilika termében rendezik meg a Szent Kereszt Az ÉLET fája című időszaki kiállítást, amely a Szent Kereszt tiszteletének egyházművészeti pillanatait mutatja be.

TAVASZ GYŐR PROGRAMAJÁNLÓ. www.gyor.hu

TAVASZ GYŐR PROGRAMAJÁNLÓ. www.gyor.hu 2015 TAVASZ GYŐR PROGRAMAJÁNLÓ www.gyor.hu GYŐR PROGRAMAJÁNLÓ 2015 TAVASZ 2 A RENDEZVÉNYEK SZERVEZŐI 1. GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA +36 96 500 100 WWW.GYOR.HU 2. DR. KOVÁCS PÁL MEGYEI KÖNYVTÁR

Részletesebben

Győri ProGramajánló. Tavasz. www.gyor.hu

Győri ProGramajánló. Tavasz. www.gyor.hu Győri ProGramajánló Tavasz www.gyor.hu 2 0 1 3 2 szervezők listája 1 Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata +36 96 500 100 www.gyor.hu 2 Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér +36 96 516 670 www.gyorikonyvtar.hu

Részletesebben

ŐSZ GYŐR PROGRAMAJÁNLÓ. www.gyor.hu

ŐSZ GYŐR PROGRAMAJÁNLÓ. www.gyor.hu ŐSZ GYŐR PROGRAMAJÁNLÓ 2014 www.gyor.hu GYŐR PROGRAMAJÁNLÓ 2014 ŐSZ 2 A RENDEZVÉNYEK SZERVEZŐI 1. GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA +36 96 500 100 www.gyor.hu 2. DR. KOVÁCS PÁL MEGYEI KÖNYVTÁR ÉS KÖZÖSSÉGI

Részletesebben

Győr Programajánló Tél. www.gyor.hu

Győr Programajánló Tél. www.gyor.hu 2 0 1 3 2 0 1 4 Győr Programajánló Tél www.gyor.hu 2 A rendezvények szervezői 1 Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata +36 96 500 100 www.gyor.hu 2 Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér +36 96

Részletesebben

GYŐR 2015 PROGRAMAJÁNLÓ

GYŐR 2015 PROGRAMAJÁNLÓ NYÁR GYŐR 2015 PROGRAMAJÁNLÓ A RENDEZVÉNYEK SZERVEZŐI KÓD NÉV TELEFON HONLAP 1. GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA +36 96 500 100 www.gyor.hu 2. DR. KOVÁCS PÁL MEGYEI KÖNYVTÁR ÉS KÖZÖSSÉGI TÉR +36 96

Részletesebben

2015. évi Eseménynaptár

2015. évi Eseménynaptár 2015. évi Eseménynaptár A magyar tüzérség a XX. században és Az I. Világháború centenáriumi kiállítása Janus Pannonius Múzeum JPM Csontváry Múzeum (Pécs, Janus Pannonius u. 11.) 2015. január 1 - május

Részletesebben

MÁRIA DEBRECENI. Újévi koncertre készül a 40 éves Kodály Kórus 2011. DEC. 8. 2012. JAN. 9.

MÁRIA DEBRECENI. Újévi koncertre készül a 40 éves Kodály Kórus 2011. DEC. 8. 2012. JAN. 9. DEBRECENI 2011. DEC. 8. 2012. JAN. 9. MÁRIA Új magyar musical Debrecenben Ősbemutatót tart a Csokonai Színház a Főnix Csarnokban Újévi koncertre készül a 40 éves Kodály Kórus jegy/infó: www.kulturalom.hu

Részletesebben

TAVASZI PROGRAMOK 2015. március 1 2015. május 31.

TAVASZI PROGRAMOK 2015. március 1 2015. május 31. Minősített Közművelődési Intézmény TAVASZI PROGRAMOK 2015. március 1 2015. május 31. BARÁTSÁG KULTURÁLIS KÖZPONT 2440 Százhalombatta, Szent István tér 5. KSZELLMANN FLÓRA DUNAFÜREDI KÖZÖSSÉGI HÁZ 2440

Részletesebben

Infók TáMOgATók TARTALOM IMPRESSZUM

Infók TáMOgATók TARTALOM IMPRESSZUM Szentendrei Teátrum és Nyár 2013 Infók TáMOgATók TARTALOM Előszó 4 Programnaptár 6 Szentendrei Múzeumok és Galériák Éjszakája 8 Interjú 12 Szentendrei Teátrum 14 Felolvasószínház 21 Gyerekteátrum 27 Koncertek

Részletesebben

50 ÉVES AZ ÁLLATKERT BÁNK BÁN Erkel operája újra műsoron. DEBRECENI ŐSZ Koncertkínálat: Edda, PG, Szekeres Adrien DEBRECENI 2011. NOV. 4. DEC. 8.

50 ÉVES AZ ÁLLATKERT BÁNK BÁN Erkel operája újra műsoron. DEBRECENI ŐSZ Koncertkínálat: Edda, PG, Szekeres Adrien DEBRECENI 2011. NOV. 4. DEC. 8. DEBRECENI 2011. NOV. 4. DEC. 8. 50 ÉVES AZ ÁLLATKERT BÁNK BÁN Erkel operája újra műsoron FOLYTATÓDIK A DEBRECENI ŐSZ Koncertkínálat: Edda, PG, Szekeres Adrien Négy márka és márkaszerviz egy helyen! OMP

Részletesebben

Kedves Vendégeink! Kedves Váciak!

Kedves Vendégeink! Kedves Váciak! Kedves Vendégeink! Kedves Váciak! Kerek évfordulóhoz érkezett a fesztivál. Nagy öröm számomra, hogy immáron a XX. Váci Világi Vigalomra invitálhatom Önöket. Július 27-28-29-én olyan kulturális és művészeti

Részletesebben

november 29 december 31.

november 29 december 31. november 29 december 31. 2013 Köszöntő Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Gyerekek! Van a csoda... Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban

Részletesebben

Tájékoztató füzet. 2014. szeptember 20., szombat, 10-18 óra KULTURÁLIS PIAC. Minden, ami kultúra, egy helyen, egy időben! & MÓDSZERTANI ROADSHOW

Tájékoztató füzet. 2014. szeptember 20., szombat, 10-18 óra KULTURÁLIS PIAC. Minden, ami kultúra, egy helyen, egy időben! & MÓDSZERTANI ROADSHOW Tájékoztató füzet Minden, ami kultúra, egy helyen, egy időben! 2014. szeptember 20., szombat, 10-18 óra KULTURÁLIS PIAC & MÓDSZERTANI ROADSHOW Vértes Agorája Tatabánya Szent Borbála tér 1. www.avertesagoraja.hu

Részletesebben

HÍRLEVÉL TARTALOM GYÕR-MOSON-SOPRON MEGYEI KULTURÁLIS. III. évfolyam 4. szám Bartók Béla Megyei Mûvelõdési Központ Közhasznú Társaság 2007/4.

HÍRLEVÉL TARTALOM GYÕR-MOSON-SOPRON MEGYEI KULTURÁLIS. III. évfolyam 4. szám Bartók Béla Megyei Mûvelõdési Központ Közhasznú Társaság 2007/4. GYÕR-MOSON-SOPRON MEGYEI KULTURÁLIS III. évfolyam 4. szám Bartók Béla Megyei Mûvelõdési Központ Közhasznú Társaság 2007/4. TARTALOM - Kodály Zoltán emlékhangverseny - II. Gyõri Operett Fesztivál - Kulturális

Részletesebben

Tartalomjegyzék. 1.1 Tevékenység jellege 1. oldal. 1.2. 1.2.Tevékenységünk 2. oldal 1.3. 2.Országos, megyei, kistérségi és városi kiemelt rendezvények

Tartalomjegyzék. 1.1 Tevékenység jellege 1. oldal. 1.2. 1.2.Tevékenységünk 2. oldal 1.3. 2.Országos, megyei, kistérségi és városi kiemelt rendezvények Tartalomjegyzék 1.Helyzetelemzés 1. oldal 1.1 Tevékenység jellege 1. oldal 1.2. 1.2.Tevékenységünk 2. oldal 1.3. 2.Országos, megyei, kistérségi és városi kiemelt rendezvények 3.oldal 2.2. Erkel Ferenc

Részletesebben

Részletes tévéműsor. Győr Plusz közéleti hetilap / V. évfolyam 12. szám / 2014. március 21., péntek / Megjelenik 59.500 példányban

Részletes tévéműsor. Győr Plusz közéleti hetilap / V. évfolyam 12. szám / 2014. március 21., péntek / Megjelenik 59.500 példányban 3. oldal A NAV Nyugat-dunántúli Regionális Adó Főigazgatósága ismertette elmúlt évi mérlegét. Szó esett a legfontosabb adatról, a kiemelt adónemek együttes bevételéről. 4. oldal Idén is csatlakozott Győr

Részletesebben

Nôk vezetô szerepben

Nôk vezetô szerepben 4 5. oldal A város fejlődése 2015-ben is biztosított jelentette ki lapunknak Borkai Zsolt polgármester. Az intézmények működtetése, a város fejlesztése és a gazdaságélénkítés kiemelt terület. 11. oldal

Részletesebben

E S E M É N Y N A P T Á R

E S E M É N Y N A P T Á R 2015 ESEMÉNYNAPTÁR JANUÁR Január 1. Újévi hangverseny Hagyományos újévköszöntő hangverseny, közreműködik a Budapest Jazz Orchestra, a Soproni Szimfonikus Zenekar, Urbán Orsolya (ének), Farkas Gábor Gábriel

Részletesebben

Klebelsberg Kultúrkúria. 2013. december - 2014. január

Klebelsberg Kultúrkúria. 2013. december - 2014. január Klebelsberg Kultúrkúria 2013. december - 2014. január ZÖLDÁG JELES NAPOK Zöldág Nemzetközi Öko-Design Fesztivál december 1. vasárnap 17.00 A rendezvénysorozat fővédnökei: Dr. Láng Zsolt polgármester a

Részletesebben

www.tavaszfeszt.hu XXVIII. 2013. március 11. április 3.

www.tavaszfeszt.hu XXVIII. 2013. március 11. április 3. www.tavaszfeszt.hu 2013. március 11. április 3. A Knorr-Bremse évek óta elkötelezett támogatója társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseknek és projekteknek a műszaki tudományok és oktatás, a helyi

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ TISZTELT JUBILÁLÓ FESZTIVÁLLÁTOGATÓK!

KÖSZÖNTŐ TISZTELT JUBILÁLÓ FESZTIVÁLLÁTOGATÓK! 1 2 3 KÖSZÖNTŐ TISZTELT JUBILÁLÓ FESZTIVÁLLÁTOGATÓK! Kecskeméten minden évszaknak megvan a hagyományos fesztiválja, és mind egyéni hangulatokkal, színekkel és ízekkel reprezentálja a hírös város értékeit,

Részletesebben

Fellobban az olimpiai láng!

Fellobban az olimpiai láng! 3. oldal 2013-ban új Ptk. lép hatályba, amelyben min dennapi életünket alapjaiban meghatározó szabályok változásáról van szó mondta dr. Bánáti János Győrben tett látogatásakor. 7. oldal Nemcsak egészségügyi,

Részletesebben

június július augusztus Együtt országszerte

június július augusztus Együtt országszerte Együtt országszerte Kiadványunkkal olyan, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat és partnerei által szervezett eseményeket szeretnénk figyelmébe ajánlani, amelyekkel teljesebbé teheti a 2013-as nyarat. Hazai

Részletesebben

PROGRAMFÜZET 2015. SZEPTEMBER-OKTÓBER

PROGRAMFÜZET 2015. SZEPTEMBER-OKTÓBER PROGRAMFÜZET 2015. SZEPTEMBER-OKTÓBER KÖSZÖNTŐ 1032 BUDAPEST, SAN MARCO UTCA 81. TEL.: 388-2373 388-7370 KULTURKOZPONT@KULTURKOZPONT.HU Mindenütt jó, de legjobb otthon, tartja az ismert közmondás. Ekként

Részletesebben

Példának lenni Írásunk a 3. oldalon

Példának lenni Írásunk a 3. oldalon 3. oldal A napokban adták be az NFÜ-nek az Újváros rehabilitációját elősegítő, 1,4 milliárd forint összköltségvetésű európai uniós pályázat második fordulójához szükséges terveket. 4. oldal Több helyi

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Kirándulás a Reneszánsz év jegyében TARTALOM GYÕR-MOSON-SOPRON MEGYEI KULTURÁLIS

HÍRLEVÉL. Kirándulás a Reneszánsz év jegyében TARTALOM GYÕR-MOSON-SOPRON MEGYEI KULTURÁLIS GYÕR-MOSON-SOPRON MEGYEI KULTURÁLIS HÍRLEVÉL IV. évfolyam 3. szám Bartók Béla Megyei Mûvelõdési Központ Közhasznú Társaság 2008/3. TARTALOM MEGYEJÁRÁS KULTÚRÁVAL XXXIII. RADNÓTI MIKLÓS NEMZETKÖZI FELNÕTT

Részletesebben

D E B R E C E N I 2011. OKTÓBER 7. NOV.

D E B R E C E N I 2011. OKTÓBER 7. NOV. DEBRECENI 2011. OKTÓBER 7. NOV. 8. DEBRECENI ŐSZ PROGRAMSZÜRET Film, színház, muzsika CÍVISVILÁG Darulestől pásztorbálig Tetszik Debrecen! Felfedezed? hírek tények a lényeg. 3 6 A kultúra hosszú folyamat,

Részletesebben

Minősített Közművelődési Intézmény ŐSZI PROGRAMOK

Minősített Közművelődési Intézmény ŐSZI PROGRAMOK Minősített Közművelődési Intézmény ŐSZI PROGRAMOK 2015. szeptember 1 november 30. BARÁTSÁG KULTURÁLIS KÖZPONT 2440 Százhalombatta, Szent István tér 5. KSZELLMANN FLÓRA DUNAFÜREDI KÖZÖSSÉGI HÁZ 2440 Százhalombatta,

Részletesebben

III. ÉVFOLYAM 04. 2014. TÉL. magazin. gysev cargo ÚTI CÉL AJÁNLÓ. Ingyenes kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható

III. ÉVFOLYAM 04. 2014. TÉL. magazin. gysev cargo ÚTI CÉL AJÁNLÓ. Ingyenes kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható GYSEV III. ÉVFOLYAM 04. 2014. TÉL magazin ÚTI CÉL AJÁNLÓ Sharm el Sheikh gysev cargo mozdony mozdony grand prix KIRUCCANÁSOK Ingyenes kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható SZOMBATHELYI ADVENTI VÁSÁR

Részletesebben

DEBRECENI. 2011. július 8. aug. 9. CAMPUS DEBRECENI NYÁR. Jön a nagy buli! Koncertek, tárlatok, táborok. Zene, mozi, szórakozás a stadionban

DEBRECENI. 2011. július 8. aug. 9. CAMPUS DEBRECENI NYÁR. Jön a nagy buli! Koncertek, tárlatok, táborok. Zene, mozi, szórakozás a stadionban DEBRECENI 2011. július 8. aug. 9. DEBRECENI NYÁR Koncertek, tárlatok, táborok CAMPUS Jön a nagy buli! Zene, mozi, szórakozás a stadionban A NYÁR ÉLMÉNYE - SÉTAREPÜLÉS ÉS LÉGI DOKUMENTÁCIÓ www.clarbis.hu

Részletesebben