22 nd CEEMAN ANNUAL CONFERENCE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "22 nd CEEMAN ANNUAL CONFERENCE"

Átírás

1 22 nd CEEMAN ANNUAL CONFERENCE 2014-ben az ESSCA School of Management-et érte az az egyedülálló megtiszteltetés, hogy az ez évi konferenciát Budapesten szervezheti meg. Az eseményre ezúttal több mint 150 vendéget várunk a világ minden tájáról. Working together for a better future! Az 1993-ban alakult CEEMAN (Central and East European Management Development Association) célja, hogy mint nemzetközi menedzsmentfejlesztési szövetség, elősegítse a menedzsment fejlesztését mind több területen és mind jobb minőségben a közép-kelet-európai térségben. Az elmúlt több mint 20 év során fokozatosan vált azon menedzsmentfejlesztési intézetek világméretű hálózatává, amelyek az oktatás és fejlesztés minőségében illetve a tág értelemben vett változásmenedzsment kérdéskörében érdekeltek. A CEEMAN oktatásfejlesztés, kutatás, konzultáció útján kívánja elősegíteni a menedzsmentfejlesztés és változásmenedzsment folyamatainak minőségi javulását. A vezetés és változás jelenségével kapcsolatos szemléletmódjának középpontjában az innováció, a kreativitás és a kulturális értékek tisztelete áll. A CEEMAN mára 215 intézményi és egyéni tagot számlál Európa, Észak-Amerika, Latin-Amerika, Afrika és Ázsia 54 országából.

2 A CEEMAN fő céljai: 1. A menedzsment képzések minőségének és a vezetésfejlesztésnek a javítása különösképp azon országokban, amelyek új gazdasági és társadalmi válaszokat keresnek a globális változásokra. 2. A globális versenyképesség, a fenntartható fejlődés és a társadalmi felelősségvállalás elősegítése. 3. Találkozási lehetőségek biztosítása az üzleti iskolák és egyéb menedzsment fejlesztési intézmények számára az együttműködések kialakítása és a tapasztalatcsere elősegítése érdekében. 4. Fórum biztosítása a párbeszédek, együttműködések és közös tanulási folyamatok kialakításának érdekében. 5. A tagok érdekeinek képviselete. A CEEMAN fő tevékenysége: 1. Nemzetközi konferenciák és fórumok szervezése 2. Oktatási programok kialakítása 3. Nemzetközi minőségügyi akkreditáció 4. A kiválóság támogatása és jutalmazása azokon a területeken, amelyek a business oktatásban és menedzsmentfejlesztésben kritikus jelentőségűek 5. Oktatási anyagok fejlesztésének támogatása 6. Esettanulmányok készítésének elősegítése és támogatása 7. Nemzetközi kutatások 8. Publikálás A CEEMAN ÉVES KONFERENCIÁI A CEEMAN minden évben - tudományos és üzleti szempontból egyaránt jelentős - konferenciát szervez több száz fő részvételével. A témák prominens szakértői, a tagországok intézményeinek igazgatói, rektorai, dékánjai és a rendezvénynek helyszínt adó ország vezető politikusai egyaránt képviseltetik magukat az eseményen.

3 Eddig 21 alkalommal - többek között Szlovéniában, Albániában, Grúziában, Lettországban, Olaszországban, Oroszországban, Ukrajnában és Dél- Afrikában szervezték meg a konferenciát. Az eddigi rendezvények olyan cégek támogatását élvezték, mint például a Coca - Cola, a Siemens, a BMW, a KLM, az Airfrance, a Studio Moderna, a Riko, a BMW, a Riga International Airport, az Emporiki Bank, a ProCredit Bank, a Deutsche Bank, a Garanti, a Temsa vagy a Gorenje. A korábbi években magas szintű politikai döntéshozók és a téma elismert szakértői személyes jelenlétükkel is támogatták a nemzetközi eseményt. A teljesség igénye nélkül kiemelnénk a következő prominens személyeket: - Dimitri Gvindadze, Grúzia pénzügyminisztere - Kakha Baindurashvili, a Grúz Kereskedelmi és Iparkamara elöke - Antoine Bardon, A Grúziai Francia Üzleti Tanács elnöke - Andris Vilks, a SEB Bank vezető elemzője, a Lett Miniszterelnök tanácsadója. - Edi Rama, Tirana polgármestere - Jozefina Topalli, az Albán Parlament elnöke - Erhard Busek, Ausztria korábbi alkancellárja, a SECI (Southeast European Cooperative Initiative) koordinátora - Lars-Hendrik Roeller, az ESMT (European School of Management and Technology) elnöke, a CPEC (Competition Policy European Commission) vezető elemzője - Vladimir Putin, Oroszország elnöke - Milen Veltchev, Bolgár pénzügyminiszter - Maim Behar, a Bolgár Üzleti Vezetők Fórumának elnöke - Ivan Šprlje, a Horvát Dubrovnik és Neretva megyék elöljárója - EBRD és WTO képviselők - Ichak Adizes, az Adizes Institute (USA) alapítója és elnöke - Chan Kim, a Blue Ocean Strategy book társszerzője, az INSEAD Blue Ocean Strategy Institute társigazgatója - Nancy Adler, a Canadai McGill University képviselője - Peter Kraljič, Emeritus (McKinsey, Szlovákia, Németország) - Jean-Pierre Lehmann, Emeritus Professzor (International Political Economy) ESSCA Az ESSCA Franciaország egyik első számú felsőoktatási intézménye, mely több mint 100 éves hagyománnyal büszkélkedhet. Az iskolát 1909-ben alapították Angers városában, ma pedig már négy campus áll a nívós oktatás szolgálatában: Angersben, Párizsban, Shanghaiban és Budapesten.

4 Az 1909-ben Angers városában alapított ESSCA School of Management a menedzsment és a vezetéstudományok területén kínál képzéseket a diákjai számára. 47 országban 168 egyetemmel alakított ki partnerkapcsolatokat. A Conférence de Grandes Ecoles tagjaként, az ESSCA akkreditált felsőfokú (Bac 5) mester diplomát nyújt végzett hallgatói számára. A hagyományos francia típusú grande école -októl eltérően az ESSCA, követve az európai LMD -t öt éves képzést kínál integrált formában: az első három évbe a vezetés és menedzsment tudományok alapjainak a megismerésén, a gondolatok strukturálásának a kialakításán és a vállalatok megismerésén van a hangsúly, az utolsó két év pedig a szakosodásnak, az igazi nemzetközi, szakmai és kulturális dimenzió megismertetésének van szentelve. A képzés harmadik évében a hallgatók kötelező jelleggel egy félévet külföldön töltenek, majd a negyedik évben ismét eltölthetnek egy félévet egy külföldi intézményben a szakirányuknak megfelelően. A képzés negyedik évében a hallgatók négy szakirány közül választhatnak: marketing, menedzsment, pénzügy és a szakmai gyakorlattal ötvözött pénzügy. Az ESSCA képzései már más egyetemen végzett jelentkezők számára is nyitva állnak, és az iskola számos további programot kínál vállalati vezetők és alkalmazottak számára is. Az ESSCA az első francia felsőoktatási iskola, amely megszerezte az EPAS európai akkreditációt az oktatási programjainak a kiválósága, a nemzetközi nyitottsága és a vállalatokkal kialakított szoros kapcsolatai elismeréseként. Az iskola jelenleg az AACSB akkreditáció folyamatában van. Az ESSCA értékrendje a humanizmuson alapul, a diák kerül az oktatási folyamat középpontjába, így válhat igazán fontossá a személyes kiteljesedés és a kiválóság folyamatos kutatása. Az ESSCA további fejlődési tervei a kiválóság jegyében születnek, nagy hangsúlyt helyezve arra, hogy aktív segítséget nyújtsanak a fiataloknak a szakmai és polgári életbe való beilleszkedésükbe. Az ESSCA minden évben öt ösztöndíjat ajánl fel kiváló magyar hallgatók számára, akik az iskola mester szintű képzésében tandíjmentesen vehetnek részt.

5 Az ESSCA 75 állandó professzort foglalkoztat 470 meghívott előadóval és nemzetközi szakértővel dolgozik együtt 2500 vállalattal alakított ki partnerkapcsolatot tagot számláló volt-diák hálózatot működtet, melyek közül 7000 Franciaországban vagy külföldön élő - tag aktívan részt vesz az iskola életében A végzett hallgatók 96%-a 4 hónapon belül állást talál, és 93%-a elégedett megszerzett pozíciójával. Az ESSCA húszéves magyarországi jelenléte során, a világ minden tájáról érkező diákokon kívül több mint 1500 közép-európai és magyar diákot képzett. Többségük jelenleg a kereskedelem vagy a menedzsment területén vezető pozíciót tölt be. CEEMAN ÉVES KONFERENCIA AZ ESSCA SZERVEZÉSÉBEN Az idei konferencia egyik központi témája, a menedzsment képzés innovatív újítási javaslatain túl, az Új technológiai megoldások a menedzsment oktatásban lesz. Hazákban a korábbiakhoz hasonlóan - magas szintű politikai képviseletre és a nemzetközi tudományos élet színe javára számítunk. A konferencia Budapesten szeptember között az ESSCA School of Management magyarországi kirendeltségén, az ESSCA Magyarország Alapítványnál, valamint a Margitszigeti Danubius Health Spa Resort szállodában kerül megrendezésre. A rendezvény egyúttal sajtónyilvános is lesz, így a nemzetközi és hazai oktatási és politikai szereplőkkel biztosított kapcsolatfelvételen túl, lehetőséget biztosítunk arra, hogy szponzorként megjelenjenek a kiküldött és nagy elérést biztosító cikkekben, sajtóanyagokon. Bízunk benne, hogy a téma felkelti cége érdeklődését és Önöket is a szponzoraink között tudhatjuk ezen a rendkívüli eseményen!

6 22 nd CEEMAN ANNUAL CONFERENCE szeptember SZPONZORÁCIÓS AJÁNLATUNK Szponzorációs fokozatok Gyémánt Arany Ezüst Bronz A Szponzorált az eseményen el /kihelyezi a Szponzor logóját, márka jelzését, termékének jelzését egyeztetett formában (zászló, molinó, asztali zászló, matrica, stb.) A Szponzorált a konferencia szüneteiben, egy kivetítőn megjeleníti a Szponzor logóját. Szponzor a céges szóró ajándékait átadhatja a résztvevőknek, a kiállítói területen kihelyezett asztaloknál. Szponzorált az eseményen fotókat készít, amelyeken megjeleníti a Szponzor jelzéseit az eseménnyel összefüggésben, azokat archiválja, és annak másolatát a Szponzornak átadja további hasznosítás céljaira. A Szponzorált a rendezvény kiadványában elhelyezi a Szponzor logóját. (A kiadvány a CEEMAN minden tagjához eljut.) A Szponzorált feltünteti a Szponzor logóját a konferencia honlapjának Szponzorok szekciójában. A Szponzor az eseményen a Szponzorálttal egyeztetett módon és létszámban felszólalhat.

7 A Szponzorált lehetővé teszi a Szponzor jelenlétét a VIP eseményeken (egyeztetett módon és létszámban), ahol a Szponzor találkozhat a helyi döntéshozókkal, képviselheti üzleti érdekeit. A Szponzor az eseményen a Szponzorálttal egyeztetett módon és létszámban részt vehet. A Szponzorált a konferencia plakátjain megjeleníti a Szponzor logóját. Szponzorált a külső kommunikációs csatornáin (sajtóanyag, sajtóközlemény, PR cikk) megjeleníti a Szponzor logóját. A Szponzorált a Szponzor által megnevezett partnerek (maimum 3 partner) számára kedvezményes, 20 % - kal csökkentett jegyárat biztosít a konferencián. Szponzoráció összege: HUF HUF HUF HUF

8 Kapcsolatépítési lehetőség a szponzorok számára: A külföldi és magyarországi döntéshozókkal történő kapcsolatfelvétel ezúttal is biztosított a rendezvényen részt vevők számára. A Szponzor jogosultságai 1.1.Szponzor jogosult honlapján megjeleníteni a CEEMAN- nel kapcsolatos támogatásáról szóló anyagokat. 1.2.Szponzor jogosult szakmai kiállításokon felhasználni a CEEMAN támogatásával kapcsolatos anyagokat. 1.3.Szponzor jogosult nyomtatott prospektusaiban, szóróanyagaiban megjeleníteni a CEEMAN-t, mint általa támogatott szervezetet. További információ: Terdik Adrienne Fükő Adrienn Ügyvezető PR Vezető PResston PR PResston PR Csatárka Irodaház Csatárka Irodaház 1025 Budapest 1025 Budapest Csatárka u Csatárka út T (+ 36 1) T (+ 36 1) F (+36 1 ) F (+36 1) M ( ) M (+36 30) adrienne.terdik@presstonpr.hu adrienn.fuko@presstonpr.hu

Africa-Europe Challenge (AEC) Szponzorációs lehetőségek

Africa-Europe Challenge (AEC) Szponzorációs lehetőségek Africa-Europe Challenge (AEC) Szponzorációs lehetőségek Az elmúlt 10-15 év alatt Afrika vált a legvonzóbb befektetési piaccá a világ fejlődő régiói között. Ezt a lehetőséget célozva, az Africa-Europe Challenge

Részletesebben

KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG

KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG Időpont: 2015. október 15. KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG Helyszín: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ (5000 Szolnok, Hild János tér 1.) A konferencia témája, célja A világgazdasági tendenciák, a

Részletesebben

Részvételi és szponzorációs ajánlat

Részvételi és szponzorációs ajánlat Részvételi és szponzorációs ajánlat Elsı Önkormányzati Projektbörze és Szakmai Konzultáció Budapest, 2010. március 31. Az európai uniós fejlesztési források elnyerése érdekében készült Integrált Városfejlesztési

Részletesebben

Tisztelt Partnereink!

Tisztelt Partnereink! Tisztelt Partnereink! A jövőre tartandó VIII. Magyar Privátbankári Konferenciánk iránt mutatott nagyfokú érdeklődés nyomán, illetve a 2017-es év marketing büdzsé hatékony tervezéséhez együttműködési lehetőséget

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN

HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN Április 9. Konferencia és divatbemutató Helyszín: OLASZ KULTURÁLIS INTÉZET A Nemzeti Divat Liga Magyarország Egyesület (NDL) szeretné a kreatív

Részletesebben

Információs és kommunikációs technológiák a regionális gazdaságfejlesztés szolgálatában

Információs és kommunikációs technológiák a regionális gazdaságfejlesztés szolgálatában SAJTÓKÖZLEMÉNY 2013. október 17. Információs és kommunikációs technológiák a regionális gazdaságfejlesztés szolgálatában -Nemzetközi szintű tanácskozás zajlott Budapesten- 2013. október 15-17-e között

Részletesebben

Szponzorációs ajánlat

Szponzorációs ajánlat REevolutio Regionális Fejlesztési Konferencia és Kerekasztal Román-magyar területi együttműködések a gazdaságfejlesztés szolgálatában Szponzorációs ajánlat Debreceni konferencia 2009. június 3. Megjelenési

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Incze Emma

Oktatói önéletrajz Incze Emma adjunktus Gazdálkodástudományi Kar Vezetés és Stratégia Tanszék Karrier fokú végzettségek: 1993-1997 Babes-Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár, Románia, Pénzügy - Biztosítások 1999-2004 Budapesti Corvinus

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Incze Emma

Oktatói önéletrajz Incze Emma adjunktus Gazdálkodástudományi Kar Vezetés és Stratégia Tanszék Karrier fokú végzettségek: 1999-2004 Budapesti Corvinus Egyetem, Gazdálkodástani Doktori Iskola 1993-1997 Babes-Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár,

Részletesebben

Menedzsment és Controlling Egyesület (MCE)

Menedzsment és Controlling Egyesület (MCE) Menedzsment és Controlling Egyesület (MCE) Jogi státusz: bejegyzett egyesület Székhely: 1119 Budapest, Fehérvári út 79. Terület: tevékenysége kiterjed Magyarország területére Alapítás: 1992 Tagok: Honlap:

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

A jelentésről. Az egyetlen CEE online piaci körképét bemutató részletes kutatási anyag.

A jelentésről. Az egyetlen CEE online piaci körképét bemutató részletes kutatási anyag. A jelentésről Az egyetlen CEE online piaci körképét bemutató részletes kutatási anyag. Több mint 1000 nyomtatott példány kerül terjesztésre az online piac legfontosabb döntéshozói között. A digitális kiadást

Részletesebben

Erasmus+ Felsőoktatási intézmények közötti együttműködések Fókuszban a partnerországok. Holik Mónika

Erasmus+ Felsőoktatási intézmények közötti együttműködések Fókuszban a partnerországok. Holik Mónika Erasmus+ Felsőoktatási intézmények közötti együttműködések Fókuszban a partnerországok Holik Mónika Head of Unit A3 Erasmus+: Higher Education Erasmus Mundus Joint Master Degrees Education, Audiovisual

Részletesebben

Márkaépítés, termékbevezetés, rendezvények és koncertek a siker és az elegancia megtestesítőjével, Zsédával.

Márkaépítés, termékbevezetés, rendezvények és koncertek a siker és az elegancia megtestesítőjével, Zsédával. + A PResston PR stratégiája: Zséda - Út az üzleti sikerhez - Márkaépítés, termékbevezetés, rendezvények és koncertek a siker és az elegancia megtestesítőjével, Zsédával. 1 + A PResston PR stratégiája:

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a II. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia kiállító partnere 2013. február 21-én Kedves Kiállító partnerünk!

Részletesebben

MEGŐRZÉS - MEGOSZTÁS MEGÚJULÁS

MEGŐRZÉS - MEGOSZTÁS MEGÚJULÁS MEGŐRZÉS - MEGOSZTÁS MEGÚJULÁS. NOVEMBER a régió kiemelt szakmai konferenciája a jövő múzeumáról, a digitális kor kihívásairól és lehetőségeiről Helyszín: Magyar Nemzeti Múzeum Legyen a támogatónk! Öt

Részletesebben

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő http://balaton.mett.hu Húsz évvel az első Balaton Konferencia megrendezése után a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly

Részletesebben

Projektmenedzsment Kiválóság Tábla

Projektmenedzsment Kiválóság Tábla Az ÉV Projektmenedzsere Díj kiírási rendszere A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla, a magyar projektmenedzsment szervezetek által létrehozott közösség, amely évente a Projektmenedzsment világnapján Év

Részletesebben

I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt

I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt Budapest, 2012. szeptember 18-21. KONFERENCIA TÁMOGATÓI ÉS KIÁLLÍTÓI CSOMAGOK http://www.eetc2012budapest.com Konferencia és a Kiállítás

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató KépzésTér A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb állás és képzésvására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több

Részletesebben

Ecommerce Hungary Évindító Konferencia február 12. Öböl-Ház Rendezvényközpont

Ecommerce Hungary Évindító Konferencia február 12. Öböl-Ház Rendezvényközpont Ecommerce Hungary Évindító Konferencia 2019. február 12. Öböl-Ház Rendezvényközpont Az Ecommerce Hungary-ről A szervező a 2005-ben alakult, és 2010. áprilisban közhasznú státuszt nyert Ecommerce Hungary

Részletesebben

PROF. DR. FÖLDESI PÉTER

PROF. DR. FÖLDESI PÉTER A Széchenyi István Egyetem szerepe a járműiparhoz kapcsolódó oktatásban, valamint kutatás és fejlesztésben PROF. DR. FÖLDESI PÉTER MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA 2014. JANUÁR 31. Nemzetközi kitekintés Globalizáció

Részletesebben

Koncepció. vezető tréning cégeinek

Koncepció. vezető tréning cégeinek 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció Magyarország vezető tréning cégeinek 10. Personal Hungary Magyarország elsőszámú HR Szakkiállítása 78kiállító és 2.105szaklátogató

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján a tavalyi, III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia 330 résztvevővel Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre

Részletesebben

XII. Országos Anyagtudományi Konferencia KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

XII. Országos Anyagtudományi Konferencia KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK XII. Országos Anyagtudományi Konferencia Balatonkenese, 2019. október 13-15. KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK www.oatk.hu A Konferencia célkitűzése Az előző évekhez hasonlóan a 2019. évi anyagtudományi konferenciának

Részletesebben

Koncepció az ügyviteli szoftvereket forgalmazó cégeknek

Koncepció az ügyviteli szoftvereket forgalmazó cégeknek 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció az ügyviteli szoftvereket forgalmazó cégeknek 10. Personal Hungary Magyarország elsőszámú HR Szakkiállítása 78kiállító és 2.105szaklátogató

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Tátrai Tünde

Oktatói önéletrajz Dr. Tátrai Tünde egyetemi docens Gazdálkodástudományi Kar Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1995-2001 Miskolci Egyetem, Állam- és Jogtudományi Kar 1991-1997 Budapesti Közgazdaságtudományi

Részletesebben

Szimpózium az Automotive Hungary szakkiállításon: KAPACITÁSFEJELSZTÉS A JÖVŐ MEGTEREMTÉSE A CEE RÉGIÓBAN. Szervezők:

Szimpózium az Automotive Hungary szakkiállításon: KAPACITÁSFEJELSZTÉS A JÖVŐ MEGTEREMTÉSE A CEE RÉGIÓBAN. Szervezők: Szimpózium az Automotive Hungary szakkiállításon: KAPACITÁSFEJELSZTÉS A JÖVŐ MEGTEREMTÉSE A CEE RÉGIÓBAN Szervezők: 250 kiállító 10 különböző ország 10.000 látogató Mit kínál az AutomotiveHungary? 1 A

Részletesebben

Az Erasmus+ programról Dudás Ferencné c. egyetemi docens Nemzetközi Mobilitási Iroda igazgató

Az Erasmus+ programról Dudás Ferencné c. egyetemi docens Nemzetközi Mobilitási Iroda igazgató Az Erasmus+ programról Dudás Ferencné c. egyetemi docens Nemzetközi Mobilitási Iroda igazgató Mi az az Erasmus+ program? Az Európai Bizottság idén már 28 éves programja Plusz, mert a 28 évvel ezelőtt alapított

Részletesebben

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt.

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Szeretnénk elérni, hogy a Budapestre látogatók a városban járva a megérkezéstől az elutazásig folyamatosan találkozzanak

Részletesebben

VI. Magyar Privátbankári Konferencia 2015. július 9.

VI. Magyar Privátbankári Konferencia 2015. július 9. VI. Magyar Privátbankári Konferencia 2015. július 9. A Blochamps Capital Kft. megalakulása óta igyekszik kiemelkedő szakértelmével és hozzáértésével támogatni, működésében segíteni a magyar privátbanki

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATOK ÉS KKV-K SZÁMÁRA RELEVÁNS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÁTTEKINTÉSE A TRANSZNACIONÁLIS ÉS INTERREGIONÁLIS PROGRAMOKBAN

ÖNKORMÁNYZATOK ÉS KKV-K SZÁMÁRA RELEVÁNS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÁTTEKINTÉSE A TRANSZNACIONÁLIS ÉS INTERREGIONÁLIS PROGRAMOKBAN ÖNKORMÁNYZATOK ÉS KKV-K SZÁMÁRA RELEVÁNS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÁTTEKINTÉSE A TRANSZNACIONÁLIS ÉS INTERREGIONÁLIS PROGRAMOKBAN Miben különböznek a nemzetközi programok? 1. Idegen nyelv használata 2. Konzorciumépítés

Részletesebben

Támogatói ajánlat. III. Magyarországi Klímacsúcs. Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában!

Támogatói ajánlat. III. Magyarországi Klímacsúcs. Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában! Támogatói ajánlat III. Magyarországi Klímacsúcs Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában! Magyarország feladatai Mexikó után Legyen Ön is része a III.

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK VII. Országos Anyagtudományi Konferencia Balatonkenese, 2009. október 11-13. KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK www.oatk.hu A Konferencia célkitőzése Az anyagtudomány, anyagvizsgálat és anyaginformatika képviselıinek

Részletesebben

PR Public Relations 1.

PR Public Relations 1. Prof. Dr. Piskóti István 5. PR Public Relations 1. Prof. Dr. Piskóti István π-marketing 1 Szponzorálás Szponzorálás Ellentételezett anyagi (vagy egyéb) támogatás nyújtása. (szponzor-szponzorált) Nem mecenatúra.

Részletesebben

Koncepció az ERP rendszereket. vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára

Koncepció az ERP rendszereket. vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció az ERP rendszereket (komplex ügyvitelszervezés, vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára 10. Personal Hungary

Részletesebben

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia a tavalyi, II. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a III. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia

Részletesebben

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget m é d i a a j á n l a t Bemutatkozás A Magyar Borok Bálja a báli szezon meghatározó eseménye és egyben a magyar bor ünnepe, amelyen az Év Bortermelői, a borszakma jeles képviselői mellett jelen vannak

Részletesebben

ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI FÕISKOLA ÁVF-NAPOK. 1114 Budapest Villányi út 11-13. www. avf.hu

ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI FÕISKOLA ÁVF-NAPOK. 1114 Budapest Villányi út 11-13. www. avf.hu ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI FÕISKOLA ÁVF-NAPOK 1114 Budapest Villányi út 11-13. www. avf.hu Kiadja az Általános Vállalkozási Fõiskola Felelõs kiadó: Antal János fõigazgató Szerkesztette: Karcsics Éva Tördelõ

Részletesebben

MUNKAADÓK ÉS GYÁRIPAROSOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. Confederation of Hungarian Employers and Industrialists

MUNKAADÓK ÉS GYÁRIPAROSOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. Confederation of Hungarian Employers and Industrialists MUNKAADÓK ÉS GYÁRIPAROSOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Confederation of Hungarian Employers and Industrialists 1 Tisztelt Olvasó! Dr. Futó Péter elnök A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) a

Részletesebben

A Tempus Közalapítvány által koordinált kifelé és befelé irányuló felsőoktatási ösztöndíj lehetőségek

A Tempus Közalapítvány által koordinált kifelé és befelé irányuló felsőoktatási ösztöndíj lehetőségek A Tempus Közalapítvány által koordinált kifelé és befelé irányuló felsőoktatási ösztöndíj lehetőségek Erasmus+, CEEPUS, Campus Mundi és Államközi ösztöndíjak Budapest, 2019. június 17. Winkler-Antal Krisztina

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI ÉS TÁMOGATÓI FELHÍVÁS

KIÁLLÍTÓI ÉS TÁMOGATÓI FELHÍVÁS Magyar Állatorvosi Kamara Fővárosi Szervezetének Továbbképző Konferenciája Helyszín: Ramada Resort Aquaworld Budapest 1044 Budapest, Íves út 16. Időpont: 2016. január 16 17. (Szombat Vasárnap) KIÁLLÍTÓI

Részletesebben

U T I B E S Z Á M O L Ó D R. P O Ó R J Ó Z S E F G R A Z I K A R L F R A N Z S E G Y E T E M ( A U S Z T R I A ) 2 0 1 8. 0 3. 1 8-2 1. 2 0 1 8. M Á R C I U S 2 4. 2 T A R T A L O M 1 KARL FRANZS EGYETEM

Részletesebben

Elő- és utókommunikáció. Gazdasági évindító a Világgazdasággal

Elő- és utókommunikáció. Gazdasági évindító a Világgazdasággal Elő- és utókommunikáció Világgazdaság Gazdasági évindító a Világgazdasággal Minden, amit egy vállalkozónak, cégvezetőnek 2016 üzleti trendjeiről, kormányzati terveiről, hitel- és pályázati forrásokról

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Dobák Miklós

Oktatói önéletrajz Dr. Dobák Miklós egyetemi tanár Gazdálkodástudományi Kar Vezetés és Szervezés Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1975-1979 Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem, Népgazdasági tervező-elemző szak, vállalati modellező

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Dobák Miklós

Oktatói önéletrajz Dr. Dobák Miklós egyetemi tanár Gazdálkodástudományi Kar Vezetés és Szervezés Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1975-1979 Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem, Népgazdasági tervező-elemző szak, vállalati modellező

Részletesebben

Országpromóció, magyar felsőoktatás népszerűsítése, versenyképességének javítása;

Országpromóció, magyar felsőoktatás népszerűsítése, versenyképességének javítása; Országpromóció, magyar felsőoktatás népszerűsítése, versenyképességének javítása; FOI-k nemzetköziesítési folyamatainak támogatása: nemzetközi mobilitás ösztönzése, partnerkapcsolatok erősítése, nemzetközi

Részletesebben

Mindenkinek eredményes V. Magyarországi Klímacsúcs, Jövőnk a víz konferenciát kívánok!

Mindenkinek eredményes V. Magyarországi Klímacsúcs, Jövőnk a víz konferenciát kívánok! Médiatámogatói együttműködés V. Magyarországi Klímacsúcs 2013. szeptember 12. Jövőnk a víz Budapest Meghívom Önöket a Klíma Klub szervezésében az V. Magyarországi Klímacsúcs, Jövőnk a víz konferenciára!

Részletesebben

A tehetség nem tör utat magának! A TALENT. A TALENT n Konferencia a La femme 50 tehetséges t magyar fiatal program

A tehetség nem tör utat magának! A TALENT. A TALENT n Konferencia a La femme 50 tehetséges t magyar fiatal program A tehetség nem tör utat magának! Támogatni, ösztönözni kell és megmutatkozási lehetőséget biztosítani számára. A TALENT n Konferencia ezért jött létre. Ram Colosseum, 2013. szeptember 26. A TALENT n Konferencia

Részletesebben

Nemzetközi képzési környezet és nemzetközi marketing tevékenyég integrált fejlesztése AP

Nemzetközi képzési környezet és nemzetközi marketing tevékenyég integrált fejlesztése AP TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004 Nemzetközi képzési környezet és nemzetközi marketing tevékenyég integrált fejlesztése AP Negyedik projektszintű találkozó 2014. december 2. Losoncz Annamária SZTE NKI

Részletesebben

MIÉRT ÉRDEMES AZ MPRSZ-HEZ CSATLAKOZNI?

MIÉRT ÉRDEMES AZ MPRSZ-HEZ CSATLAKOZNI? TAGSÁGI ELŐNYÖK MIÉRT ÉRDEMES AZ MPRSZ-HEZ CSATLAKOZNI? A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) a kommunikációs szakmai egyik legnagyobb múltú hazai szervezete, amelynek jövőképe a következő: A Magyar

Részletesebben

Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciája

Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciája Mutassa be cégét és termékeit innovatív és tudatosan fejlődő cégek vezetőinek és legyen a Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciájának kiállító partnere 2014. október 8-án Kedves Kiállító Partnerünk!

Részletesebben

Kommunikációs és promóciós eszközök a beiskolázási marketingben. Készítette: Duga Zsófia PTE-KTK PhD hallgató PTE-ÁOK PR referens 2010. Október 22.

Kommunikációs és promóciós eszközök a beiskolázási marketingben. Készítette: Duga Zsófia PTE-KTK PhD hallgató PTE-ÁOK PR referens 2010. Október 22. Kommunikációs és promóciós eszközök a beiskolázási marketingben Készítette: Duga Zsófia PTE-KTK PhD hallgató PTE-ÁOK PR referens 2010. Október 22. 1.Mi is az a beiskolázási marketingtevékenység? A felsőoktatási

Részletesebben

Title. ITD Hungary - Enterprise. Europe Network. Sub-title Vállalkozásfejlesztési hálózat szolgáltatásai PLACE PARTNER S LOGO HERE

Title. ITD Hungary - Enterprise. Europe Network. Sub-title Vállalkozásfejlesztési hálózat szolgáltatásai PLACE PARTNER S LOGO HERE ITD Hungary - Enterprise Title Europe Network Sub-title Vállalkozásfejlesztési hálózat szolgáltatásai PLACE PARTNER S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Enterprise Europe Network Létrejötte

Részletesebben

Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) Kapcsolat:

Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) Kapcsolat: Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) Kapcsolat: iren.marta@bcsdh.hu 1 Tartalomjegyzék 1. BCSDH bemutatkozás 2. BCSDH megközelítés 3. BCSDH szervezet 4. Tagság előnyei és feltételei,

Részletesebben

Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar

Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar Az életnek, az életre képzünk! #degtk Legfiatalabb kar 2014 Jogelőd karok: KTK & GVK Hallgatói létszámát tekintve az Egyetem legnagyobb kara 10 intézet kollégái

Részletesebben

Szabályos-E. Kereskedelem Konferencia. 2011. május 5-6. 2011. november 16. A SzEK.org őszi konferenciája

Szabályos-E. Kereskedelem Konferencia. 2011. május 5-6. 2011. november 16. A SzEK.org őszi konferenciája R 3 R 2 R 3 VIII. Szabályos-E Elektronikus Kereskedelem Konferencia A SzEK.org őszi konferenciája 2011. május 5-6. 2011. november 16. R 5 R 9 R 9 R 14 A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org)

Részletesebben

KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA

KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA 1. Konferencia házigazdája (főszponzor) 1.300.000 Ft + Áfa értékesített mennyiség: 1 db - ELKELT kizárólag a főszponzor kreatívjai helyezhetők ki a konferencia

Részletesebben

A TransWaste projekt bemutatása

A TransWaste projekt bemutatása A TransWaste projekt bemutatása TransWaste A projekt a CENTRAL EUROPE Program keretén belül kerül megvalósításra és az ERDF (European Regional Development Fund) által támogatott A programról részletesen:

Részletesebben

STUDY IN HUNGARY - CAMPUS MUNDI HALLGATÓ TOBORZÁS BRAINSTORMING Budapest, április 7.

STUDY IN HUNGARY - CAMPUS MUNDI HALLGATÓ TOBORZÁS BRAINSTORMING Budapest, április 7. STUDY IN HUNGARY - CAMPUS MUNDI HALLGATÓ TOBORZÁS BRAINSTORMING Budapest, 2016. április 7. Campus Mundi nemzetköziesítés 1. A hazai felsőoktatási intézményekben zajló nemzetköziesítési folyamat elősegítése;

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATOK SZÁMÁRA RELEVÁNS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK

ÖNKORMÁNYZATOK SZÁMÁRA RELEVÁNS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÖNKORMÁNYZATOK SZÁMÁRA RELEVÁNS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK Miben különböznek a nemzetközi programok? 1. Használt nyelv 2. Konzorciumépítés 3. Elérni kívánt hatás 4. Szemlélet A programok áttekintése 1. Közép-Európa

Részletesebben

Elő- és utókommunikáció

Elő- és utókommunikáció Elő- és utókommunikáció Gazdasági évindító a Világgazdasággal Minden, amit egy vállalkozónak, cégvezetőnek 2016 üzleti trendjeiről, kormányzati terveiről, hitel- és pályázati forrásokról tudni lehet és

Részletesebben

Vállalkozói projektek - a következő lépések

Vállalkozói projektek - a következő lépések Vállalkozói projektek - a következő lépések Varga László projektmenedzser Együtt a vállalkozásokkal, együtt a vállalkozásokért Amiről szó lesz: Vállalkozásokkal kapcsolatos projektek közel másfél évtizede

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Zoltayné dr. Paprika Zita

Oktatói önéletrajz Dr. Zoltayné dr. Paprika Zita Dr. Zoltayné dr. Paprika Zita egyetemi tanár Gazdálkodástudományi Kar Döntéselmélet Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1976-1981 Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem, tervgazdasági szak Tudományos

Részletesebben

Gyakornoki programok

Gyakornoki programok Egységben az erő Mozgás a tökéletesség jegyében Gyakornoki programok Királykategória a lég-, szabályozás- és hajtástechnikában A ZIEHL-ABEGG Motor- és Ventillátorgyártó Kft. Marcaliban Az akkori tulajdonos,

Részletesebben

Út az emberekhez - Társadalmi kommunikáció, PR

Út az emberekhez - Társadalmi kommunikáció, PR TÁMOP-2.4.8-12/1-2012-0001 A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése, a munkaügyi ellenőrzés fejlesztése Út az emberekhez - Társadalmi kommunikáció, PR Előadó: Kisanyik Tímea Éva tevékenység koordinátor

Részletesebben

NEMZETKÖZI ADAPTÁCIÓS INTÉZKEDÉSEK A BELTÉRI LEVEGŐMINŐSÉG INTEGRÁLT KEZELÉSÉHEZ

NEMZETKÖZI ADAPTÁCIÓS INTÉZKEDÉSEK A BELTÉRI LEVEGŐMINŐSÉG INTEGRÁLT KEZELÉSÉHEZ NEMZETKÖZI ADAPTÁCIÓS INTÉZKEDÉSEK A BELTÉRI LEVEGŐMINŐSÉG INTEGRÁLT KEZELÉSÉHEZ CSEH KÖZTÁRSASÁG LENGYELORSZÁG NOFER INSTITUTE OF OCCUPATIONAL MEDICINE NATIONAL INSTITUTE OF PUBLIC HEALTH LODZKIE REGION

Részletesebben

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS. Szabó Adrienn Tempus Közalapítvány

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS. Szabó Adrienn Tempus Közalapítvány RENDEZVÉNYSZERVEZÉS Szabó Adrienn Tempus Közalapítvány Disszemináció projekteredmények terjesztése projekttermékek terjesztése (új képzések, tantervek, tananyagok, taneszközök, stb.) projektmegvalósítás

Részletesebben

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n. Pótpályázat április

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n. Pótpályázat április Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n 1. Előzmények Pótpályázat 2019. április Az MNB a Társadalmi Felelősségvállalási Stratégiája alapján aktív szerepet vállal

Részletesebben

III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia és Kiállítás. Szponzoráció

III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia és Kiállítás. Szponzoráció III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia és Kiállítás Budapest, Szponzoráció Kapcsolat Akadémiai Kiadó Zrt. Magyar Gabriella Telefon: +36-1-464-8218 Fax: +36-1-464-8221 1 Meghívó Immár harmadik alkalommal

Részletesebben

Centralizált (brüsszeli benyújtású)

Centralizált (brüsszeli benyújtású) Centralizált (brüsszeli benyújtású) pályázati lehetőségek Beke Márton Tempus Közalapítvány, Felsőoktatási Egység Miről lesz szó? Partnerségi projektek 1. Erasmus+ Felsőoktatási fejlesztési projektek (Capacity

Részletesebben

CARGO Közlekedési Kft.

CARGO Közlekedési Kft. CARGO Közlekedési Kft. Konferencia partneri ajánlat 2018 RepülésVilág konferencia A közlekedéstörténet egyik legnagyobb hatású változása zajlott le a szemünk előtt az elmúlt másfél évtizedben, amivel a

Részletesebben

KÁROLY RÓBERT FŐISKOLA GYÖNGYÖS. Innovációs kihívások és lehetőségek 2014-2020 között

KÁROLY RÓBERT FŐISKOLA GYÖNGYÖS. Innovációs kihívások és lehetőségek 2014-2020 között KÁROLY RÓBERT FŐISKOLA GYÖNGYÖS Innovációs kihívások és lehetőségek 2014-2020 között XV. Nemzetközi Tudományos Napok 2016. március 30 31. 1. FELHÍVÁS 1 TUDOMÁNYOS BIZOTTSÁG Elnök Dinya László CSc, egyetemi

Részletesebben

27. BEAUTY FORUM HUNGARY

27. BEAUTY FORUM HUNGARY 27. BEAUTY FORUM HUNGARY A legnagyobb hazai professzionális szépségipari szakkiállítás és vásár Időpont: 2018. október 26-27. EZ AZ ÉN NAPOM! W W W. B E A U T Y - FO R U M. H U HELYSZÍN: Miért a Beauty?

Részletesebben

PROFESSZIONÁLIS OKTATÓI TEVÉKENYSÉG

PROFESSZIONÁLIS OKTATÓI TEVÉKENYSÉG PROFESSZIONÁLIS OKTATÓI TEVÉKENYSÉG KIVÁLÓSÁG PROFIL 2011. június A kiváló szervezetek elérik és fenntartják azt a teljesítményt, mely megfelel a partnereik elvárásainak. Ennek a célnak sikeres elérése

Részletesebben

A HÓNAP KÜLDŐORSZÁGA LENGYELORSZÁG

A HÓNAP KÜLDŐORSZÁGA LENGYELORSZÁG A HÓNAP KÜLDŐORSZÁGA LENGYELORSZÁG Kiss Kornélia Magyar Turizmus Zrt. Budapest, 2007. február 27. Felhasznált források UN WORLD TOURISM ORGANIZATION OECD, CIA FACTBOOK INTERNET WORLD STATS EUROPEAN TRAVEL

Részletesebben

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n július 15.

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n július 15. Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n 1. Előzmények 2016. július 15. A Magyar Nemzeti Bank (továbbiakban MNB) a Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban SZTE)

Részletesebben

Külképviseleti és partneri hálózatok szerepe a magyar felsőoktatás nemzetközi promóciója területén

Külképviseleti és partneri hálózatok szerepe a magyar felsőoktatás nemzetközi promóciója területén Külképviseleti és partneri hálózatok szerepe a magyar felsőoktatás nemzetközi promóciója területén Major-Kathi Veronika Tempus Közalapítvány MeLLearN 15. Nemzeti és nemzetközi lifelong learning konferencia

Részletesebben

rendezvények rendezvények Médiaajánlat

rendezvények rendezvények Médiaajánlat Médiaajánlat Bemutatkozás A magyar bor iránt elkötelezett szervezetként fontosnak tartjuk ráirányítani a figyelmet azokra a borfajtákra, amelyek mind belföldön, mind külföldön méltán képviselhetik hazánkat.

Részletesebben

Menü. Az Európai Unióról dióhéjban. Továbbtanulás, munkavállalás

Menü. Az Európai Unióról dióhéjban. Továbbtanulás, munkavállalás Az Európai Unióról dióhéjban Továbbtanulás, munkavállalás Dorka Áron EUROPE DIRECT - Pest Megyei Európai Információs Pont Cím: 1117 Budapest Karinthy F. utca 3. Telefon: (1) 785 46 09 E-mail: dorkaa@pmtkft.hu

Részletesebben

Nők szerepe a kutatásfejlesztésben. Dr. Groó Dóra Ügyvezető igazgató Tudományos és Technológiai Alapítvány

Nők szerepe a kutatásfejlesztésben. Dr. Groó Dóra Ügyvezető igazgató Tudományos és Technológiai Alapítvány Nők szerepe a kutatásfejlesztésben Dr. Groó Dóra Ügyvezető igazgató Tudományos és Technológiai Alapítvány Politikai háttér Lisszabon, Európai Tanács ülése, 2000. Cél: 2010-re az EU legyen a legversenyképesebb

Részletesebben

VEGYEN ÖN IS RÉSZT A KONFERENCIÁN!

VEGYEN ÖN IS RÉSZT A KONFERENCIÁN! MEGHÍVÓ Cégek, gazdasági társaságok és magánszemélyek számára A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM KÖRNYEZETTUDOMÁNYI ÉS MŰSZAKI INTÉZETE között rendezi meg a XV. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferenciát

Részletesebben

Hulladékgazdálkodási Nap 2009

Hulladékgazdálkodási Nap 2009 EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK PLATINA PARTNER ÁRKATEGÓRIA : ARANY PARTNER ÁRKATEGÓRIA : EZÜST PARTNER ÁRKATEGÓRIA : BRONZ PARTNER ÁRKATEGÓRIA : Szervező: Tanzer Consulting Kft. 1027 Budapest Horvát u. 19-23.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A 2015/2016. ÉVI ERASMUS+ TANULMÁNYI ÉS SZAKMAI GYAKORLATI CÉLÚ HALLGATÓI MOBILITÁSRA

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A 2015/2016. ÉVI ERASMUS+ TANULMÁNYI ÉS SZAKMAI GYAKORLATI CÉLÚ HALLGATÓI MOBILITÁSRA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A 2015/2016. ÉVI ERASMUS+ TANULMÁNYI ÉS SZAKMAI GYAKORLATI CÉLÚ HALLGATÓI MOBILITÁSRA 1. A pályázati felhívás célja: A pályázni jogosult hallgatói számára Erasmus+ külföldi részképzés

Részletesebben

BUDAPESTI MŐSZAKI FİISKOLA KELETI KÁROLY GAZDASÁGI KAR

BUDAPESTI MŐSZAKI FİISKOLA KELETI KÁROLY GAZDASÁGI KAR BUDAPESTI MŐSZAKI FİISKOLA KELETI KÁROLY GAZDASÁGI KAR A A tanulás s az, amely mővel, m a munka az, amely gazdagít. t. Keleti KárolyK (1833-1892) 1892) Amit kínálunk. Amirıl szó lesz. Az infrastruktúra

Részletesebben

Dr. Lőrincz Péter ( )

Dr. Lőrincz Péter ( ) Dr. Lőrincz Péter (1945-2009) Főiskolai tanár, a Székesfehérvári Regionális Oktató és Innovációs Központ főigazgatója Kezdetektől tagja az MLBKT-nak, 1994-2006-ig elnökségi tag Rendszeres oktatója az MLBKT

Részletesebben

TANTÁRGYI ÚTMUTATÓ. E-business alapjai. tanulmányokhoz

TANTÁRGYI ÚTMUTATÓ. E-business alapjai. tanulmányokhoz IV. évfolyam Gazdálkodási és Menedzsment Szak, Vállalkozásszervező Szakirány BA TANTÁRGYI ÚTMUTATÓ E-business alapjai tanulmányokhoz TÁVOKTATÁS 2014/2015 Tanév I. félév A KURZUS ALAPADATAI Tárgy megnevezése:

Részletesebben

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n július 15.

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n július 15. Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n 1. Előzmények 2017. július 15. Az MNB a Társadalmi Felelősségvállalási Stratégiája alapján aktív szerepet vállal a közgazdasági

Részletesebben

Az ÉV PROJEKTMENEDZSERE díjpályázat kiírási rendszere

Az ÉV PROJEKTMENEDZSERE díjpályázat kiírási rendszere Az ÉV PROJEKTMENEDZSERE díjpályázat kiírási rendszere A, a magyar projektmenedzsment szervezetek által létrehozott közösség, amely évente a Projektmenedzsment világnapján ÉV PROJEKTMENEDZSERE díjat adományoz.

Részletesebben

Negyedszázados múlt, tudatos jelen, fenntartható jövő

Negyedszázados múlt, tudatos jelen, fenntartható jövő Negyedszázados múlt, tudatos jelen, fenntartható jövő és a TDK mozgalom Kósi Kálmán Környezetirányítási szakértő akkreditálás 2001. december (indítás 2002) A szak indítását elsősorban a gazdálkodói és

Részletesebben

FELHÍVÁS A PALLAS ATHÉNÉ GEOPOLITIKAI ALAPÍTVÁNY MUNKAKÖREINEK BETÖLTÉSÉRE

FELHÍVÁS A PALLAS ATHÉNÉ GEOPOLITIKAI ALAPÍTVÁNY MUNKAKÖREINEK BETÖLTÉSÉRE FELHÍVÁS A PALLAS ATHÉNÉ GEOPOLITIKAI ALAPÍTVÁNY MUNKAKÖREINEK BETÖLTÉSÉRE A Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány pályázatot hirdet az Alapítvány munkaszervezete személyi állományának feltöltésére. Az

Részletesebben

módszertan 1. Folyamatosság - Kockák 2. Konzultáció 2 Konzulens, szakértők 4. Bibliográfia - Jegyzetek

módszertan 1. Folyamatosság - Kockák 2. Konzultáció 2 Konzulens, szakértők 4. Bibliográfia - Jegyzetek módszertan 1. Folyamatosság - Kockák 2. Konzultáció 2 Konzulens, szakértők 3. Kihívások Konferencia / Esettanulmányok 4. Bibliográfia - Jegyzetek 1. Folyamatosság - Kockák 2. Konzultáció 2 Konzulens, szakértők

Részletesebben

Erzsébet királyné 175. születésnapi évfordulója alkalmából megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben

Erzsébet királyné 175. születésnapi évfordulója alkalmából megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben Erzsébet királyné 175. születésnapi évfordulója alkalmából megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben Tisztelt leendő Partnerünk! A 2012-es évben Sisi 175. születésnapjának megemlékezése mellett,

Részletesebben

INNORAIL 2015 SZPONZORI CSOMAGOK. Budapest, 2015. október 14-16. Vasúti infrastruktúra és innováció Európában

INNORAIL 2015 SZPONZORI CSOMAGOK. Budapest, 2015. október 14-16. Vasúti infrastruktúra és innováció Európában INNORAIL 2015 Vasúti infrastruktúra és innováció Európában Budapest, 2015. október 14-16. www.innorail2015.hu Szervező: Innorail Kiadó és Konferencia Kft. SZPONZORI CSOMAGOK INNORAIL 2015 TISZTELT PARTNERÜNK!

Részletesebben

Humán erőforrások és mobilitás a 6. Keretprogramban. Csuzdi Szonja Ideiglenes Mobilitási NCP Oktatási Minisztérium Kutatás-fejlesztési Helyettes

Humán erőforrások és mobilitás a 6. Keretprogramban. Csuzdi Szonja Ideiglenes Mobilitási NCP Oktatási Minisztérium Kutatás-fejlesztési Helyettes Humán erő és mobilitás a 6. Csuzdi Szonja Ideiglenes Mobilitási NCP Oktatási Minisztérium Kutatás-fejlesztési Helyettes Államtitkárság Humán erő és mobilitás a 6. EK Keretprogram 16 270! Az európai kutatás

Részletesebben