Média ajánlat. Szabó Nóra ügyvezető igazgató (+36 70)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Média ajánlat. Szabó Nóra ügyvezető igazgató (+36 70) 383 53 52 szabo.nora@fixtv.hu"

Átírás

1 Média ajánlat 2006 Reklám és műsorértékesítési információk: Fekete Gábor Richárd marketing igazgató (+36 30) Szabó Nóra ügyvezető igazgató (+36 70)

2 Kezdetek Televíziónk október 14-én kezdte meg sugárzását. Műsorainkat az indulásunk óta sugározzuk az éterben az UHF 26-os (511,25 Mhz) földi frekvencián (Budapesten és 60 km sugarú körön belüli elérhetőség), október 10-étől már a T-Kábel (147,25 MHz) alapcsomagjának is része vagyunk február 11-étől a UPC Kábel (319,25 MHz) budapesti alapcsomagjában is szereplünk tól az Antenna Digital valamennyi csomagjában is követhetőek vagyunk. A fix.tv a fiatalok interaktív, teljesen politikamentes televíziós fóruma. Megszabottan 75%-ban informatikára szakosodott közműsor szolgáltató televízió. A nézők a internetes portálunkról chat-en, fórumokon, webkamerával ill. telefonon keresztül bekapcsolódhatnak a műsorok szerkesztésébe. 24 órás műsorunk 14 órás élő stúdióprogramja lendületes, akárcsak az a korosztály, akiknek leginkább szól. A fix.tv az első olyan szaktelevízió, amely az Internet segítségével friss és percrekész információkkal szolgál. Sok zenével, könnyed szórakoztató hangvételével a fix.tv a képernyő és a monitor elé csábítja az internetes generációt. A internetes portálunkon a live-linken keresztül élőben láthatják a nézők műsorainkat a világhálón is. Műsoraink szerteágazóan válogatnak a világunkat és a XXI. század emberét érintő újdonságokból és aktuális információkból. Ezek közül néhány példa: technológia-informatika, kommunikáció, zene, kultúra, számítógépes játékok, utazás, divat, mozifilmek, extrém sportok, ezotéria vagy akár egyéb más hazai és nemzetközileg érdekes és igényelt témák. Műsorvezetőink a nézői visszajelzések alapján abszolút releváns és elfogadott személyiségként jelennek meg a fiatalok körében. Az elmúlt években rohamléptekkel tör előre célcsoportunk körében a számítógép használata és az ehhez kapcsolódó szolgáltatáspaletta kihasználása. Ennek tudatában nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásra az informatikai területeken is. Minden eszközzel megpróbáljuk a fiatalok általános műveltsége mellett, az informatikai műveltségüket és etikai érzéküket is fejleszteni.

3 Reklámkészítési és sugárzási tájékoztató Kategória I. Sms-chat/Klip II. Napi műsor* III. Heti műsor* IV. Kiemelt műsor* Idősáv Idősáv kategóriák Magyarázat éjszakai videoklip és sms-chat napi rendszerességű műsorok heti rendszerességű műsorok Kreatív Klub, Private Room, Exit, Paraván Árak Lista ár Kategória I. Sms-chat/Klip II. Napi műsor III. Heti műsor IV. Kiemelt műsor 10 mp mp mp mp Partner ár Kategória I. Sms-chat/Klip II. Napi műsor III. Heti műsor IV. Kiemelt műsor Politikai hírdetés 10 mp mp mp mp Közvetlen ajánlat 1 perc 2 perc 5 perc 3,6x 6x 13x A k. ajánlat a kategóriák 10mp árainak szorzói. Blokk első felárak 100% IV. kiemelt műsor 50% nem kiemelt műsor * Az élő adásban lejátszott reklámmegjelenés sugárzásra kerül az ismétlésben is.

4 Reklámkészítési és sugárzási tájékoztató 100 ezer Ft 300 ezer Ft Stúdió bérlet 1 órára (technika, és stábbal) fél napra (délelőtt / éjjel) Nyereményjáték adásban Ft Ft min. 30 nyeremény, 10-15mp 30-60mp, 1 alkalommal 50 ezer Ft 100 ezer Ft 250 ezer Ft Kész műsor sugárzása Termék szakbemutató adásban 2-5 perc (nem teleshop) műsoron belüli perc saját 40 perces elkülönülő adás 2 perc reklámidővel TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK (sávos) 500 ezer Ft feletti együttes vásárlás esetén 1 millió Ft feletti együttes vásárlás esetén 2 millió Ft feletti együttes vásárlás esetén -15% -25% -35% Kategória Forgatott anyag 2D animáció 3D animáció Vegyes/egyéb igények Reklámszpot készítési díjak 5-9mp(Ft-tól) mp(Ft-tól) 16-22mp(Ft-tól) 23-30mp(Ft-tól) Reklámügynökségi jutalék 15% Az áraink magyar forintban értendők és nem tartalmazzák a 20%-os forgalmi adót.

5 Műsorrend 6:00-16:00 16:15 17:15 18:15 19:15 20:15 21:15 22:15 23:15 0:15 Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap Hétköznap reggel 6 órától 8 óráig archív ismétlések, Hétvégén reggel 6 órától 8 órától előző napi 1. vetítések ismétlései, ismétléseket, 16 órakor Cinevízió című Mozifilm előzetes összeállítást sugárzunk. sportműsorokat vetítünk. Délután 16:15-től éjfélig 6 órán keresztűl élő adások folynak! Szombat 12 órakor Fitness WarmUp netburger WarmUp netburger WarmUp sportműsor WarmUp netburger WarmUp KidBurger Magazin, majd TopFix10 c. műsoraink 1. vetítése. netburger netburger sportműsor netburger KidBurger Paragrafus Kreatív Klub netburger netburger sportműsor netburger netburger Kreatív Klub Macians ArtF./ClipStory Level Up sportműsor Macians netburger Level Up PartyLife Paragrafus Kreatív Klub Linux Portál Paraván Game Over PartyLife TopFix10 Spiritusz Spiritusz Private Room MoziZóna Private Room Game Over RockFan Édes2es Exit RockFan Paraván Kipuffogó Kipuffogó Exit Élő adásaink után adás-zárás, majd reggel 6 óráig Klipkívánság-műsor SMS/Chat-tel. Jelmagyarázat: Élő adás Ismétlés 12 éves piktogrammal 16 éves piktogrammal

6 ArtFashion Célcsoport: éves korig Adásidő: hétfő 20:15, 2 hetente (tiszta adásidő 40 perc) Ismétlés: kedd 11:15 A fix.tv új kéthetente jelentkező divatmagazinja a legújabb divatirányzatokkal, a "trenddel" foglalkozik. A ruhákon kívül nagy szerepet kap a műsorban a szépségápolás, a masszázstól, a jógától egészen a délutáni és alkalmi smink bemutatókig. Figyelemmel kísérhetjük a különböző cégek divatbemutatóit, színes riportokat láthatunk a szakma jeles képviselőivel a ruhatervezőtől egészen a fodrászig. Minden adásunk végén egy csipetnyi "sztártitok" kerül a nézők elé, melyben megtudhatják az érdeklődök, a hazai sztárok öltözködési, sminkelési szokásaikat, megismerhetik kedvenc márkájukat, öltözködési szokásaikat.

7 ClipStory Célcsoport: éves korig Adásidő: hétfő 20:15, 2 hetente (tiszta adásidő 40 perc) Ismétlés: kedd 11:15 A Clipstory című műsorban a hazai könnyűzenei szakma jeles képviselőit látjuk vendégül. A választás elsődleges szempontja a műsor profiljához illően, természetesen azon együttesekre irányul, akik friss videoklippel rendelkeznek. A műsorba a meghívott vendégek beszélnek az aktuális videoklipről, a forgatás kulisszatitkairól, valamint aktualitásokról együttesükkel kapcsolatban. A műsor második felében nyereményjátékok, friss klipek, illetve saját készítésű klipforgatásokról készült bejátszások láthatók. Egy fiataloknak szóló csatorna műsorkínálatából nem hiányozhat mai zenével foglalkozó műsor, hiszen a zenehallgatás meghatározó elem ebben a korosztályban, és ők különösen lelkesednek az énekesekért, együttesekért.

8 Édes2es (élő) Célcsoport: 18 éven felüliek Adásidő: csütörtök 23:15 (tiszta adásidő 50 perc) Ismétlés: péntek 12:45 Az Édes2es, a leglehetetlenebbnek tűnő célt tűzte ki maga elé: a Női Lélek megértését. A csatorna egyik legrégebb óta látható műsorában Szilvási Endre egy közismert, népszerű vagy épp népszerűtlen, de mindenképpen izgalmas nőszemélyt bombáz kérdéseivel, vesézi ki életét. A műsor percében mindenről szó esik, ami az adott vendég életét és ügyes-bajos dolgait érinti. Ha műfaji keretbe szeretnénk illeszteni a talkshow-t, aktualizáló életútinterjúnak nevezhetnénk, aminek szem- és fültanúja lehet a műsor egyre terebélyesedő nézőközönsége.

9 Exit (élő) Célcsoport: 16 éven felüliek Adásidő: péntek 22:15 (tiszta adásidő 40 perc) Ismétlés: hétfő 0:15 Az Exitet nézők is lehetőséget kapnak arra, hogy betekintést nyerjenek a kulisszák mögé, ez esetben a filmkészítés rejtelmeibe. Megismerkedhetnek különböző amatőr és független filmesek produkcióin túl a hollywoodi profik munkáival. A szereplők, a kaszkadőrök, trükkmesterek izgalmas világával, esetenként maguktól az alkotóktól értesülhetnek a legújabb fejleményekről. De ugyanitt találkozhat a néző a rajongókkal is, akik kifejtik, miért olyan különleges számukra az adott témakör. A műsornak még vendégei az adott téma szakértői, akik szakmai szempontok szerint járják körül a műsorban bemutatásra kerülő alkotásokat és értékelik azokat. A műsor érinti a sci-fi, fantasy műfaj szinte minden formáját, a képregényeken, könyveken, filmeken, szerepjátékokon át egészen a számítógépes játékokig.

10 Fitness Magazin Célcsoport: éves korig Adásidő: szombat 12:00 (tiszta adásidő 30 perc) Ismétlés: vasárnap 12:25 A Fitness Magazin kimondott célja, hogy olyan gyakorlati tanácsokkal és útmutatással szolgáljon az egészséges életmód követőinek, illetve ezen irányelveket most megismerőknek, amelyek segítenek eligazodni a testmozgás, a személyre szabott edzéstervek, a táplálkozás, a reformkonyha, a relaxáció és regenerálódás útvesztőiben. Ez a televízió egyik sportműsora, mely egy manapság igen nagy népszerűségre szert tett sportágról szól.

11 Game Over Célcsoport: 16 éven felüliek Adásidő: péntek 21:15 (tiszta adásidő 40 perc) Ismétlés: szerda 23:15 A Game Over a magyar médiában egyedülálló műsor. A műsorvezetők próbálják a legérdekesebben, és a legkülönbözőbb oldalakról bemutatni azokat a játékokat, amikkel éppen foglalkozik a nagyvilág. A hírek keretén belül a játékvilág legfrissebb híreiről, aktualitásairól tájékoztatják a nézőt minden adás elején külön hírblokkban. Az adásban bemutatásra kerülnek a legújabb játékok, illetve a még meg nem jelent friss játékokról készült rövidfilmek is. Adásunkban bármikor betelefonálhatnak a nézők és megoszthatják társaikkal véleményüket, de akár sms-t is küldhetnek.

12 KidBurger (elő) Célcsoport: 8-18 éves korig Adásidő: péntek 17:15 (tiszta adásidő 80 perc) Ismétlés: szombat 9:00 A Kidburger sok más fixes műsor mellett egyedülálló a magyar médiában. A műsorvezetők éves gyerekek, akik élőben tesztelnek számítógépes és konzolos játékokat, mutatnak be hasznos és érdekes programokat, weboldalakat vagy tesztelnek hardvereket. Mindezt gyerekszemmel. A műsor a célcsoport alsó korhatárához tartozó tiniknek szól, ami tulajdonképpen ahogyan a nevében is benne van a Netburger kistestvére.

13 Kipuffogó Célcsoport: 12 éven felüliek Adásidő: vasárnap 22:15 (tiszta adásidő 80 perc) Ismétlés: szerda 15:00, péntek 14:15 A Kipuffogó című műsor minden vasárnap este tíz óra után szórakoztatja a televízió nézőit. A két műsorvezető Elvis és Peru személye gyakorlatilag a garancia arra, hogy nem csak a nézők, hanem az interjú alanyok is jól szórakoznak majd az adás alatt. A Kipuffogóban mindent megtudhatsz az ország leglazább arcairól, hiszen az élet több szegmenséből is láthatod kedvenceidet. Ebben a műsorban épp úgy találkozhatsz kedvenc rock együtteseddel, mint a legjobb hazai bunyósokkal, de a RAP műfajából is sokan meglátogatják a Kipuffogót, hiszen különböző blokkokra (Rappet-Klub, Mélyvíz, Küzdőtér, To-Rock, Partyarcok) szedve találhatod meg benne azt, ami a legjobban érdekel A Kipuffogó nem más, mint szórakoztató interjúk tömkelege egy picit másképp, mint ahogyan azt mindenki szokta ígérni egy ilyen rövid tartalomjegyzékben.

14 Kreatív Klub (élő) Célcsoport: éves korig Adásidő: kedd 21:15 (tiszta adásidő 40 perc) Ismétlés: szerda 12:00 A Kreatív Klub műsorvezetője a meghívott IT szakemberekkel beszélget élőben a legújabb informatikai vívmányokról, programozásról, tuningról, melyeket be is mutatnak. Mindenről, ami az informatikai társadalmat érinti, de mindenki számára érthető formában. Felmérésünk alapján a fiatalok mellett egyre több magas keresettel rendelkező vállalkozó és vezető manager is figyelemmel kíséri ezen programunkat, érdeklődve az aktuális trendekről és innovatív fejlesztésekről. A számítástechnikai témájú műsorok közül legkomolyabban ez dolgozza fel a technológiai újdonságokat, hozzáértő műsorvezetője segítségével. A nézők telefonon, sms-ben és en érkező kérdéseire válaszolnak szakértő vendégeik.

15 Level Up (élő) Célcsoport: 12 éven felüliek Adásidő: kedd 20:15 (tiszta adásidő 40 perc) Ismétlés: szerda 11:15 A Level Up a fix.tv játéktudományos és kulturális műsora, amely minden eddigi videojátékokkal kapcsolatos médiakezdeményezésnél messzebbre megy. Nem közvetlenül a frissen megjelenő játékokat, hanem a videojátékkultúra legfontosabb trendjeit, legizgalmasabb problémaköreit veszi górcső alá. A Level Up a témáit az adott terület szakértőivel folytatott beszélgetés keretein belül dolgozza fel. Vendégei közt éppúgy megtalálhatóak tudósok, politikusok, közéleti személyiségek, mint a játékvilág prominens képviselői: játékfejlesztők, kiadók, illetve maguk a játékosok. Kiemelkedően fontos célkitűzése, hogy a nemzetközileg elismert, de hazánkban alig ismert cybersportolókat a nagyközönség is megismerje. A hazai játékfejlesztés neves képviselőivel beszélgetnek munkájukról: a tervezéstől a művészi előkészítésen és a programozáson át a kész szoftverek terjesztésig. Sorozatukban a főbb játékmechanikai kategóriákat elemezik ki a kártyajátékoktól a stratégiákon át az akciójátékokig. Abszolút hiánypótló műsorról van szó, aminek vezetője a ludológia hazai szakértője.

16 Linux Portál (élő) Célcsoport: mindenki Adásidő: szerda 21:15 (tiszta adásidő 40 perc) Ismétlés: csütörtök 11:15 A Linux portal című szakműsorunk a linuxos ismeretterjesztéssel valamint a nyílt forrású, szabadon felhasználható programokkal foglalkozik, mely műsor az első és egyetlen a magyar médiában. A linux népszerűsítése és oktatása folyik adásaikban. Igyekszünk megtartani az egyensúlyt a tájékoztató jellegű előadások és a szabad szoftveres események, szervezetek, cégek bemutatása között. A tévénézőket is aktívitásra sarkallják: játékokkal, ajándéksorsolásokkal. Nem elsősorban azokhoz szól, akik már tudják, ismerik, használják a Linuxot, sokkal inkább azokhoz, akik még nem. Célunk, hogy minél szélesebb körben megismerjék meg ezen operációs rendszert, népszerűsítsük a nyílt forráskódú lehetőségeket, a Linux-szal most ismerkedőknek segítsünk, a guruk szakmai fejlődését támogassuk.

17 Macians (élő) Célcsoport: 12 éven felüliek Adásidő: csütörtök 20:15 (tiszta adásidő 40 perc) Ismétlés: péntek 11:15 A fix.tv által indított Macintosh platformmal foglalkozó műsor (Macians) célja a Magyarországon elsőbbséget, de most már nem kizárólagosságot élvező pc-kel szemben bemutatni egy más operációs rendszert, más típusú, felépítésű gépeket, technológiát és nem utolsósorban egy teljesen más látásmódot. A műsorban mindig szerepel egy pc-s ember, aki a pc-n mutatja be a programokat, hiszen ezek nagyrészt kompatibilisek egymással, illetve meg van a megfelelőjük a különböző rendszereken. Az összehasonlítás mind hardver mind szoftver oldalról megtörténik.

18 MoziZóna Célcsoport: 12 éven felüliek Adásidő: szerda 22:15 (tiszta adásidő 40 perc) Ismétlés: csütörtök 12:00 A MoziZóna-ban a nézők megismerkedhetnek a legújabb mozikfilmekkel, azok tartalmával, szereplőivel. A műsorvezető-szerkesztő minden alkalommal meghív egy prominens személyiséget, akit a nagyközönség még nem biztos, hogy ismer, ugyanakkor a szakma elismeri tehetségét. A műsort egy multiplex mozi előterében és vetítőjében veszik fel, ezzel téve a környezetet még hitelesebbé. A MoziZóna az első olyan fix.tv-s produkció, melyet egy másik tévéadó is műsorára tűzött.

19 netburger (élő) Célcsoport: éves korig Adásidő: héköznap 17:15 (tiszta adásidő 80 v. 120 perc) Ismétlés: másnap 8:40 A Netburger Színes, interaktív informatikai magazinműsor, fiatal műsorvezetőink tolmácsolásában. Érdekes témákkal, vadonatúj szoftverekkel, a legfrissebb informatikai hírekkel és hardverekkel. Elhozzuk a legjobb hazai és külföldi sztárokat, dj-ket. A műsor fő profilja az informatika, de emellett mindig értesülhetsz a legfrissebb hazai és külföldi bulikról, partikról, a legizgalmasabb filmekről, a legjobb játékokról,de vannak sztárhírek, kulturális és könnyűzenei programajánló, weboldalak bemutatása, játékok, filmek, szoftverek stb. Az interaktivitás, a néző aktív részvétele a műsor egyik fő jellegzetessége. Több csatorna is a nézők rendelkezésre áll, lehetőség van a műsor ideje alatt a telefonálásra, gyakran vannak különféle nyeremények, melyekhez így, egy a feltett kérdésre válaszolva lehet hozzájutni. Telefonon várnak még persze mindenféle hozzászólást is. Valamint lehet sms-t küldeni. Ezekre természetesen adás közben folyamatosan reagálnak az illetékesek.

20 Paragrafus (élő) Célcsoport: 18 éven felüliek Adásidő: hétfő 21:15 (tiszta adásidő 40 perc) Ismétlés: kedd 12:00 Paragrafus: a fix.tv jogi fóruma. Hétfő este élőben jelentkező műsorban meghívott ügyvédekkel beszélgetünk. A téma hetente változó, de az embereket érdeklő, érintő problémák, jogi kérdések súlyozottabban vannak jelen, mint az érthetetlen jogi kérdések. A nézők aktív visszajelzései is segítenek a téma kiválasztásában. Ami megkülönbözteti egyéb jogi beszélgetésektől: próbáljuk az emberek számára közérthető módon átbeszélni a problémát. Tanácsot adunk és felhívjuk a nézők figyelmét a jogi útvesztők veszélyeire.

21 Paraván Célcsoport: éves korig Adásidő: szombat 22:15 (tiszta adásidő 45 perc) Ismétlés: vasárap 11:15 Spanyolfal, ellenző, kályhaellenző, térelválasztó bútor, bábszínpad alsó része. Kinek mit jelent ez a szó De igazából eme szó mely a fix.tv műsorait díszíti, magáért beszél. Hétről hétre neves, kedvelt és kevésbé kedvelt médiaszemélyiségek kerülnek Paraván elé. Kánya Kata elénk tárja a vendégek azon oldalát, amit a nézők nem ismerhetnek, s ezáltal teljesen új megközelítési módot használ A műsorban nyereményjáték is helyet kap, melyben egy, két személyes vacsora a szerencsés jutalma. Ha minden szombaton figyelemmel kísérik a beszélgetést, lehet pont ön lesz a szerencsés, aki párjával eltölthet egy estét, egy étteremben. Szombaton 22:15 kor jöjjön ön is, hogy lássa ki kerül Paraván elé aznap.

22 PartyLife Célcsoport: 16 éven felüliek Adásidő: szombat 21:15 (tiszta adásidő 40 perc) Ismétlés: vasárnap 20:15 Budapesti parti élet bemutatása, nívós helyeken. A műsorral olyan célközönséget próbálunk megcélozni, akiknek fontos hova mennek szórakozni, és érdeklik a bulik, a DJ-k, finom látványos koktélok, hogyan buliznak napi média személyiségeink. Két műsorvezető kalauzolja el a nézőket valóság szerűen, amiben helyet kap a két VJ esti életének a végig követése. A műsor közben idő kiírásával jelezzük, hol tart épp a Party. Ezzel is csak azt szeretnénk elérni, hogy a néző próbálja beleélni magát abba a 45 percbe s mikor megnézi a műsort, itt az ideje, hogy kikapcsolja a televíziót, és elinduljon egy hajnalig tartót partizni. Helyet kap továbbá a műsorban nyeremény játék is. Melyben CD-ket, belépőket, értékes nyereményeket sorsolunk ki. Hisz szombat este beindul a Parti élet, és nem csak a szórakozóhelyeken, hanem itt a fix.tv-n is. 21:15-től megpróbáljuk hétről hétre megmutatni a legjobb helyeket.

23 Private Room (élő) Célcsoport: 16 éven felüliek Adásidő: kedd 22:15 (tiszta adásidő 80 perc) Ismétlés: szerda 12:45 A fix.tv-ben szinte az indulástól sikeresen működik a Private Room című egészségügyi magazinműsor. A műsor a kezdetekben kizárólag a lelki megbetegedések orvoslására szolgált, melyek során számos pszichológus és pszichiáter szólalt meg adásainkban. A lelki megbetegedések azonban számos szomatikus elváltozással is járnak, melyek kezelésének szükségességének bemutatása révén, illetve iránymutatásában is részt kívántunk venni. Céljaink a megelőzés, az egészséges életmódra nevelés valamint a legújabb készítményekről, kutatási eredményekről, műtéti eljárásokról, terápiás módszerekről, egészséges életmód kialakításáról, életünk megreformálásáról illetve gyógyszerekről való folyamatos tájékoztatás a nézőinknek. Tapasztalataink szerint a nyomtatott médiák hátránya, hogy csak egyoldalú kommunikációt enged hirdetőik részére, míg a fix.tv-ben egy folyamatos kétoldali kommunikációs lehetséges a műsor alatt valamint a műsor után. (chat, sms fal, telefon, ). A fix.tv portálján lehetőség nyílik a műsort megelőzően szakmai vagy inkább hétköznapi nyelven a nézők érdeklődésének felkeltésére, valamint szakmai leírások, tanulmányok közzétételére.

24 RockFan (élő) Célcsoport: 16 éven felüliek Adásidő: csütörtök 22:15 (tiszta adásidő 40 perc) Ismétlés: péntek 23:15 A hazai rock élet minden mozzanatáról beszámol hétről hétre Rockfan című műsoruk. A műsorvezetők a zenei élet aktív szereplői, így a nézőknek autentikusak. Az újdonságok első kézből történő bemutatása videoklip, megjelenő dvd, cd és újság formájában történik, és ebben a műsorban is szerepet kap az interaktivitás a nyereményjátékokban, illetve a chat-es elérésen keresztül. A mûsorkínálatban csak a Rockfan foglalkozik konkrétan a zenével, annak is speciális, ugyanakkor egy bizonyos réteg által kedvelt szeletével, a rockzenével, de a fiatalok közül sokan vannak, akik szeretik ezt a stílust. Minden adásban vendégül látnak egy-egy bandát, akik eljátsszák kedvenc zenéiket, majd utána beszélgetnek a karakteres (bizarr) műsorvezetőkkel. Helyet kapnak még a zenei világ hírei is.

25 Spiritusz (élő) Célcsoport: 18 éven felüliek Adásidő: hétfő 22:15 (tiszta adásidő 80 perc) Ismétlés: kedd 12:45 A Spiritusz olyan műsor, amely azoknak segít eligazodni az ezotéria útvesztőiben, akik életüket sikeresebbé, boldogabbá, munkájukat eredményesebbé szeretnék tenni. Az ezoterikus pszichológia segítségével vezeti rá a nézőket arra, hogy kapcsolati problémáikat hogyan tudják sikeresen megoldani. A műsor célja az is, hogy a médiában sok helyen tapasztalható bulvárezotéria helyett, megfelelő eligazítást nyújtson az EZOTERIA témában. Telefonálók minden korosztályból és társadalmi rétegből jelentkeznek. Az értelmiségiek és vállalkozók többsége adáson kívül szokott konkrét problémákkal fordulni a műsorvezető-szerkesztőhöz.

26 TopFix10 Célcsoport: éves korig Adásidő: szombat 12:45, két hetente (tiszta adásidő 40 perc) Ismétlés: vasárnap 21:15 A TopFix10 a fix.tv interaktív zenei toplistája. A kéthetente jelentkező műsorban a legfrissebb klipek, az újdonságok kerülnek bemutatásra külföldi és magyar vezető toplistákat valamint a nézői szavazatokat figyelembevéve! A legújabb zeneszámok vetítésén túlmenően a műsorvezető számos információt mesél a klip készítéséről illetve az előadóról. Ezzel teljessé téve műsorunkat, hiszen igény volt a fiatalok részéről egy olyan műsor iránt, ahol többet tudhatnak meg, mint egy átlagos kliplista.

27 WarmUp (elő) Célcsoport: mindenki Adásidő: hétköznap 16:20 (tiszta adásidő 35 perc) Ismétlés: másnap reggel 8:00 Informatikai tanácsadó műsor (Warm Up) minden nap délután jelentkező élő, interaktív műsor, melyhez sms-sel, telefonnal, chat-tel és IRC-n keresztül lehet hozzászólni, számítástechnikai kérdésben segítséget kérni. Konkrét kérdésekre konkrét választ kapnak a hozzászólók a segítőkész és szakmai tapasztalattal rendelkező műsorvezetőktől. Az iskolából már hazaért fiatalok, ha elakadnak a számítógépes munka, játék, programozás vagy netalán szerelés közben, bátran fordulhatnak hozzá. Minden adásban a napi témával kapcsolatos kérdésekre helyes választ adók között értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Média ajánlat. RTL Klub. műsorszponzorációs megjelenések. Barátok közt Reflektor magazin Reggeli Mozikvíz Fókusz F1

Média ajánlat. RTL Klub. műsorszponzorációs megjelenések. Barátok közt Reflektor magazin Reggeli Mozikvíz Fókusz F1 Média ajánlat RTL Klub műsorszponzorációs megjelenések Barátok közt Reflektor magazin Reggeli Mozikvíz Fókusz F1 RTL Klub Barátok közt A Barátok közt hosszú évek óta Magyarország legnépszerűbb sorozata,

Részletesebben

Média ajánlat RTL Klub Nyereményjáték felületek Fókusz Barátok közt Story Extra Mozikvíz Hétvégi Filmklub

Média ajánlat RTL Klub Nyereményjáték felületek Fókusz Barátok közt Story Extra Mozikvíz Hétvégi Filmklub Média ajánlat RTL Klub Nyereményjáték felületek - 2017. Fókusz Barátok közt Story Extra Mozikvíz Hétvégi Filmklub RTL Klub Fókusz magazin Naponta jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális

Részletesebben

TV2 Mokka Napló Jóban rosszban Magellán Időjárás jelentés támogatás

TV2 Mokka Napló Jóban rosszban Magellán Időjárás jelentés támogatás Média ajánlat TV2 műsorszponzorációs megjelenések Mokka Napló Jóban rosszban Magellán Időjárás jelentés támogatás TV2 Mokka A napindító show A megújult Mokka egy név alatt erősíti tovább a jól ismert brand-et,

Részletesebben

TV2 Mokka Napló Jóban rosszban Időjárás jelentés támogatás

TV2 Mokka Napló Jóban rosszban Időjárás jelentés támogatás Média ajánlat TV2 műsorszponzorációs megjelenések 2013. Mokka Napló Jóban rosszban Időjárás jelentés támogatás TV2 Mokka A napindító show A megújult Mokka egy név alatt erősíti tovább a jól ismert brand-et,

Részletesebben

A legférfiasabb oldalad

A legférfiasabb oldalad A legférfiasabb oldalad A manus.hu célja megteremteni egy olyan oldalt, melyben az erősebbik nem újból erősebbik nem lehet. Lelki menedéket és szakszerű segítséget nyújtani egy internetes magazin keretein

Részletesebben

TV2 műsorszponzorációs megjelenések 2014.

TV2 műsorszponzorációs megjelenések 2014. Média ajánlat TV2 műsorszponzorációs megjelenések 2014. Mokka Napló Édes Élet Jóban rosszban Filmkvíz Mokka A napindító show A megújult Mokka egy név alatt erősíti tovább a jól ismert brandet, melyből

Részletesebben

Általanos Médiaajánlat

Általanos Médiaajánlat Általanos Médiaajánlat 2014 Kik vagyunk mi? Az RC Creative Media 2014 május elején indította útjára az RC News online magazint, amely tervei szerint a legújabb internetes magazin kategóriát képviseli.

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT Érvényes 2013. február 1-től visszavonásig.

MÉDIAAJÁNLAT Érvényes 2013. február 1-től visszavonásig. MÉDIAAJÁNLAT Érvényes 2013. február 1-től visszavonásig. Röviden televíziónkról A Szombathelyi Televízió 22-25 km- es sugárzási körzetével a vasi megyeszékhely környékét, 55.000 háztartást fed le. Hétköznapokon

Részletesebben

PULZUS TV. Média ajánlat

PULZUS TV. Média ajánlat PULZUS TV Média ajánlat Érvényes: 2009. január 1-től a következő tájékoztató megjelenéséig! Az árak az ÁFA összegét nem tartalmazzák! 1 MŰSOROK A televízió adása Sopronban és szűk vonzáskörzetében a UPC

Részletesebben

GAZDASÁG, KÖZÉLET, KULTÚRA MÉDIAAJÁNLAT Gazdasági tematikájú, közéleti és információs televízió. Érvényes: február 17-től visszavonásig

GAZDASÁG, KÖZÉLET, KULTÚRA MÉDIAAJÁNLAT Gazdasági tematikájú, közéleti és információs televízió. Érvényes: február 17-től visszavonásig MÉDIAAJÁNLAT 2017. Gazdasági tematikájú, közéleti és információs televízió Érvényes: 2017. február 17-től visszavonásig Célcsoport Az ECHO TV célcsoportja a világ történéseire, a gazdaság változásaira,

Részletesebben

Tervezett epizódszám: 32 epizód /2.évad

Tervezett epizódszám: 32 epizód /2.évad II.évad Tervezett epizódszám: 32 epizód /2.évad Az első adás időpontja: 2018. április 8. (vasárnap) 13:30 Az első évad városai: Esztergom Kazincbarcika Nyíregyháza Műsorhossz: kereskedelmi félóra (25 perc)

Részletesebben

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MÉDIA FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉS MODERÁTOR SZAKIRÁNY ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MÉDIA FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉS MODERÁTOR SZAKIRÁNY ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR KOMMUNIKÁCIÓ ÉS MÉDIA FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉS MODERÁTOR SZAKIRÁNY ZÁRÓVIZSGA TÉTELSOR 2015 A tételsor 1. Ön egy televíziós politikai vitaműsor vezetője. A meghívottak a legnagyobb hazai pártok vezetői.

Részletesebben

NŐK LAPJA EGÉSZSÉG kutatás 2017.

NŐK LAPJA EGÉSZSÉG kutatás 2017. NŐK LAPJA EGÉSZSÉG kutatás 2017. Egészségügyi állapot 1. Van Önnek vagy családtagjának bármilyen egészségügyi problémája? A magyar internetező népesség 57%-a küzd maga vagy valamely családtagja egészségügyi

Részletesebben

Médiaismereti foglalkozások könyvtári környezetben foglalkozás sorozat beszámoló

Médiaismereti foglalkozások könyvtári környezetben foglalkozás sorozat beszámoló A foglalkozás címe: Ismerkedő foglalkozás A foglalkozás helyszíne és résztvevői: Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár 1004 Kőbányai könyvtára, felsős csoport A foglalkozás időpontja: 2010. október 15. A foglalkozás

Részletesebben

Érje el hatékonyan a technikai újdonságokra nyitott, fizetőképes fiatalokat! MÉDIAAJÁNLAT

Érje el hatékonyan a technikai újdonságokra nyitott, fizetőképes fiatalokat! MÉDIAAJÁNLAT Érje el hatékonyan a technikai újdonságokra nyitott, fizetőképes fiatalokat! MÉDIAAJÁNLAT Az Esport1.hu Magyarország első számú, független, kizárólag az elektronikus sportokra koncentráló, folyamatos,

Részletesebben

KÉPÚJSÁG OLDAL SUGÁRZÁSA. 1 oldal / 2 hét 20.000 Ft + Áfa ( 66 ) 1 oldal / 1 hét 12.500 Ft + Áfa ( 41 ) Magánszemélyek részére: 1 oldal / hó

KÉPÚJSÁG OLDAL SUGÁRZÁSA. 1 oldal / 2 hét 20.000 Ft + Áfa ( 66 ) 1 oldal / 1 hét 12.500 Ft + Áfa ( 41 ) Magánszemélyek részére: 1 oldal / hó GYTV@CHELLO.HU 37/ 311-355 fax: 37/ 505-145 Marketing: 37/ 505-147 KÉPÚJSÁG OLDAL SUGÁRZÁSA Vállalkozások részére: 1 oldal / hó 30.000 Ft + Áfa ( 100 ) 1 oldal / 2 hét 20.000 Ft + Áfa ( 66 ) 1 oldal /

Részletesebben

SZÓBELI TRÉNINGEK TÉMAKÖREI

SZÓBELI TRÉNINGEK TÉMAKÖREI NÉMET TRÉNINGEK SZÓBELI TRÉNINGEK TÉMAKÖREI TÉMÁK SZINT 1 SZINT 2 SZINT 1-2 TÉMA 1 AZ EGYÉN ÉS TÁRSAS KAPCSOLATAI SZEMÉLYI ADATOK, KÜLSŐ MEGJELENÉS BELSŐ TULAJDONSÁGOK, RUHÁZAT, CSALÁD, CSALÁDI ESEMÉNYEK/ÜNNEPEK

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLÓ Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és intézményei

MÉDIAAJÁNLÓ Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és intézményei Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és intézményei Rendezvény helyszíneink PESTSZENTIMREI SPORTKASTÉLY a korszerű rendezvénycsarnok A 2006-ban átadott modern rendezvénycsarnok a kerület egyik leglátogatottabb

Részletesebben

Egyetemi hallgatók, munkatársak

Egyetemi hallgatók, munkatársak Egyetemi hallgatók, munkatársak Elsõ évfolyamos és leendõ hallgatók körében Médiumok: Univ Pécs + Kari lapok Az Univ Pécs a Pécsi Tudományegyetem szorgalmi idõszakokban (február-május, szeptember-december)

Részletesebben

Lánchíd Rádió MÉDIAAJÁNLAT

Lánchíd Rádió MÉDIAAJÁNLAT MÉDIAAJÁNLAT 2011 2011 A rádió profilja A Lánchíd Rádió 2007. március 15-én szólalt meg regionális közműsor-szolgáltató adóként a fővárosban és környékén. Jelenleg már Balatonfüred és Székesfehérvár körzetében

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

Mi játsszuk a slágereket!

Mi játsszuk a slágereket! A FRISSS FM Szombathely, 97.7 immáron több, mint másfél éve zengi körbe kiváló zenéivel, és friss híreivel Szombathely és 25 30 km es vertikális körzetét. A térség egyetlen kereskedelmi rádiójaként több

Részletesebben

2012. október 3-7. programod van

2012. október 3-7. programod van 2012. október 3-7. programod van ITT A BNV RETRO KIÁLLÍTÁS! 1967-ben kóstolóval egybekötve bemutatják a Coca-Colát a BNV-n, ahol olyan népszerű lesz, hogy a rendőrségnek kell beavatkoznia. 1976-ban a Tisza

Részletesebben

A MELEGEK ÉS MELEGBARÁTOK PIACVEZETŐ MAGAZINJA

A MELEGEK ÉS MELEGBARÁTOK PIACVEZETŐ MAGAZINJA MÉDIAAJÁNLAT 2013 A MELEGEK ÉS MELEGBARÁTOK PIACVEZETŐ MAGAZINJA A Humen Magazinnak mint minden médiaterméknek elsődleges célja a tájékoztatás. Kiadványunk betekintést enged a kultúra, a szépségápolás

Részletesebben

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense 2015. november 7 8. Millenáris A szépségipar leggyorsabban fejlődő szegmense A világon nők és férfiak milliói tennének meg szinte bármit azért, hogy lassítsák bőrük öregedését. Laboratóriumok ezrei dolgoznak

Részletesebben

Forma 1 az RTL Klubon. 2009. március

Forma 1 az RTL Klubon. 2009. március Forma 1 az RTL Klubon 2009. március Sportműsorok és a programfigyelem A TV előtt a számok mögött kutatás RTL Klub GfK Hungária 2001 Műsortípusok programfigyelem szerinti rangsora Adatfelvétel 4,500 fő,

Részletesebben

Debrecen Televízió. Médiaajánlat. Fizetett politikai hirdetés közzétételére. Van mit nézni Debrecenben! Van mit nézni Debrecenben!

Debrecen Televízió. Médiaajánlat. Fizetett politikai hirdetés közzétételére. Van mit nézni Debrecenben! Van mit nézni Debrecenben! Médiaajánlat Fizetett politikai hirdetés közzétételére Bevezető Az elektronikus média egyre inkább meghatározza életünket. Gondoljunk csak a televízióra, ami ma már az emberek hétköznapjait hihetetlen

Részletesebben

A NYUGAT RÁDIÓ 2008. ÉVI MÉDIAAJÁNLATA

A NYUGAT RÁDIÓ 2008. ÉVI MÉDIAAJÁNLATA A NYUGAT RÁDIÓ 2008. ÉVI MÉDIAAJÁNLATA A Nyugat Rádió egyszerre minôségi, szórakoztató és megbízható. Olyan média, amely minden korosztály számára szól, s amelyet joggal érezhet magáénak minden szombathelyi

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2011 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U Amíg az ember levegô nélkül csak per cekig képes élni, víz híján csak napokig, élelemtôl

Részletesebben

A NÉZŐI VÁLASZTÁS SZABADSÁGA. Vörös Csilla március 19.

A NÉZŐI VÁLASZTÁS SZABADSÁGA. Vörös Csilla március 19. A NÉZŐI VÁLASZTÁS SZABADSÁGA Vörös Csilla 2014. március 19. Copyright 2013 The Nielsen Company. Confidential and proprietary. VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGEK CSATORNA VÉTELI MÓD INFOKOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZ ÉS HASZNÁLATA

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLÓ Sopronmédia. Soprontv

MÉDIAAJÁNLÓ Sopronmédia. Soprontv MÉDIAAJÁNLÓ 2017 Soprontv Soproni Kommunikációs Központ Kft. 9400 Sopron Liszt Ferenc utca 1. www.sopronmedia.hu info@sopronmedia.hu Reklám nélkül eddig csak a pénzverdéknek sikerült pénzt csinálniuk.

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLÓ Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és intézményei

MÉDIAAJÁNLÓ Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és intézményei és intézményei Rendezvény helyszíneink PESTSZENTIMREI SPORTKASTÉLY a korszerű rendezvénycsarnok A 2006-ban átadott modern rendezvénycsarnok a kerület egyik leglátogatottabb rendezvényhelyszíne. Az intézmény

Részletesebben

Promenade Publishing House MÉDIAAJÁNLÓ

Promenade Publishing House MÉDIAAJÁNLÓ MÉDIAAJÁNLÓ Tartalom 1 Betegvagyok.hu bemutatkozás 2 Betegvagyok.hu tartalmi felépítése 3 Látogatottsági adatok 4 Hirdetési lehetőségek, árak (formátumok, helyek) 5 Technikai információ, specifikáció 6

Részletesebben

TV MÉG MINDIG CSÚCSFORMÁBAN

TV MÉG MINDIG CSÚCSFORMÁBAN TV MÉG MINDIG CSÚCSFORMÁBAN BIG PICTURE (MEME) Vörös Csilla 2014. November 12. TARTALOM Változások kora - Helyzetkép Időeltolásos tévénézés TV+ Kitekintés Jövőkép 2 VÁLTOZÁSOK KORA HELYZETKÉP 2014. OKTÓBER:

Részletesebben

Számok és tények. Az Online videó előretörése, Magyarországon és a világban. 4KIDS

Számok és tények. Az Online videó előretörése, Magyarországon és a világban. 4KIDS Számok és tények Az Online videó előretörése, Magyarországon és a világban. A YouTube-ot havonta egymilliárd aktív felhasználó keresi fel, ez havonta 6 milliárd órányi videót jelent Percenként 300 órányi

Részletesebben

FittAnya médiaajánlat

FittAnya médiaajánlat FittAnya médiaajánlat FittAnya médiaajánlat 217. 1. Bemutatkozik a FittAnya.hu: Bármire képes vagy! A fittanya.hu egy olyan hely, ahol semmi sem kötelező, de mindent szabad. Ahol az édesanyáknak nem kell

Részletesebben

WWW.ECHOTV.HU/RISINGSTAR/MÉDIAAJÁNLAT MÉDIAAJÁNLAT 2011 RISING STAR KFT., 1145 BUDAPEST, TÖRÖKŐR UTCA 78.

WWW.ECHOTV.HU/RISINGSTAR/MÉDIAAJÁNLAT MÉDIAAJÁNLAT 2011 RISING STAR KFT., 1145 BUDAPEST, TÖRÖKŐR UTCA 78. MÉDIAAJÁNLAT 2011 RISING STAR KFT., 1145 BUDAPEST, TÖRÖKŐR UTCA 78. Tamás TELEFON: Andor 06-1-688-3500, Telefon: +36 20 422-15-36 FAX: 06-1-688-3510 E-mail: tamas.andor01@gmail.com Echo Tv Magyarország

Részletesebben

SZÓBELI ÉRETTSÉGI TÉMAKÖRÖK ANGOL NYELVBŐL

SZÓBELI ÉRETTSÉGI TÉMAKÖRÖK ANGOL NYELVBŐL SZÓBELI ÉRETTSÉGI TÉMAKÖRÖK ANGOL NYELVBŐL Az érettségi vizsga tartalmi részét az alább felsorolt témakörök képezik, azaz a feladatok minden vizsgarészben tematikusan ezekre épülnek. Ez a lista az érettségi

Részletesebben

VÁLTOZÓ TV2, VÁLTOZATLAN PROGRAM

VÁLTOZÓ TV2, VÁLTOZATLAN PROGRAM VÁLTOZÓ TV2, VÁLTOZATLAN PROGRAM MÉDIAPOLITIKAI ELEMZÉS A REGGELI BESZÉLGETŐS MŰSOROKRÓL 2016.04.15. MÉDIAPOLITIKAI ELEMZÉS A REGGELI BESZÉLGETŐS MŰSOROKRÓL 2016.04.15. 2 VÁLTOZÓ TV2, VÁLTOZATLAN PROGRAM

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

Komplex szervezetfejlesztés megvalósítása Tab Város Önkormányzatánál. Partnerek intézményesített bevonása a döntéshozatalba

Komplex szervezetfejlesztés megvalósítása Tab Város Önkormányzatánál. Partnerek intézményesített bevonása a döntéshozatalba Komplex szervezetfejlesztés megvalósítása Tab Város Önkormányzatánál Partnerek intézményesített bevonása a döntéshozatalba 2010 Projektvázlat 1. Jegyzői egyeztetés 2. Célok, elvárások A helyi újság tartalmával

Részletesebben

Informatika Kft. Budapest, XXV. Villányi út 11.

Informatika Kft. Budapest, XXV. Villányi út 11. Budapest, XXV. Villányi út 11. Tisztelt Kis Péter! Mellékelten megküldjük Önnek legfrissebb szoftverajánlónkat. Ha érdekli az itt csak röviden bemutatott megoldások, kérjük, keressen fel személyesen vagy

Részletesebben

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu Médiaajánlat A Studio 1900 Communications Agency védjegye a naprakészség és a folyamatos fejlődés. Ennek szellemében dolgozik tapasztalt csapatunk, hogy az online világban rejlő lehetőségek legszélesebb

Részletesebben

A tinik a valóságshow-kat kedvelik a legjobban

A tinik a valóságshow-kat kedvelik a legjobban A tinik a valóságshow-kat kedvelik a legjobban Baranyai Eszter Budapest, 2015. május 20. 1 Az elmúlt tizenöt évben - a kiskorúak szabadidejükből naponta legalább három órát szentelnek tévénézésre. A magyar

Részletesebben

epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés március 1.

epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés március 1. epiteszforum.hu olvasói célcsoportelemzés 2009. március 1. A www.epiteszforum.hu naponta új hírekkel jelentkező építészeti napilap, amely a hasznos szakmai és közéleti információk mellett beszámol a legfontosabb

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

(Prím Online, Kütyü Magazin, Prím Letöltés, Prímlista)

(Prím Online, Kütyü Magazin, Prím Letöltés, Prímlista) Médiaajánlat 2013. (Prím Online, Kütyü Magazin, Prím Letöltés, Prímlista) Komplex médiaajánlat Hirdessen kedvezményes áron a Prím Online Kütyü Magazin Prím Letöltés Prímlista oldalakon egyszerre! Célközönségünk,

Részletesebben

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató Digitális szegmensek Kurucz Imre NRC Marketingkutató 20161 május Három szegmens a 15-59 éves lakosságon belül Digitális analfabéták nem használják az internetet, így (szinte) teljesen kívül rekednek a

Részletesebben

Megjelenés: hetente péntek. Anyagleadás: hetente kedd 16.00

Megjelenés: hetente péntek. Anyagleadás: hetente kedd 16.00 A nyíregyházi önkormányzat hetilapja, a XXI. évfolyamát élô Nyíregyházi Napló a rendszeresen végzett közvélemény-kutatások szerint a lakosság elsô számú információs forrása: a megyeszékhelyen élôk leginkább

Részletesebben

VIII. DUDIK Fesztivál

VIII. DUDIK Fesztivál VIII. DUDIK Fesztivál Szakmai beszámoló 2016.09.12. Dunaújvárosi Egyetem Dunaújvárosi Főiskola DUDIK fesztivál 2016. június 9-10-11-12. Dunaújváros, Alsó-Duna part Szakmai beszámoló Tartalom 1. DUDIK a

Részletesebben

Kommunikáció Szépségipar. Dinamizmus. Hatékonyság Népszerűség. Széles körű ismertség

Kommunikáció Szépségipar. Dinamizmus. Hatékonyság Népszerűség. Széles körű ismertség Kommunikáció Szépségipar Dinamizmus Hatékonyság Népszerűség Széles körű ismertség MÉDIAAJÁNLAT Kommunikáció és szépségipar Mi is az a REMEKA? A szépségipari médiaszolgáltatások célja a szépségipari márkák

Részletesebben

A Kecskeméti Televízió bemutatása

A Kecskeméti Televízió bemutatása MÉDIAAJÁNLAT 2018 A Kecskeméti Televízió bemutatása A Kecskeméti Televízió önálló alkotóműhelyként több mint 30 éves múltra tekint vissza. Számos szakmai elismerés mellett kollégáink magas szintű felkészültségét

Részletesebben

VAN MIT NÉZNI DEBRECENBEN! DEBRECEN TELEVÍZIÓ MÉDIA AJÁNLAT

VAN MIT NÉZNI DEBRECENBEN! DEBRECEN TELEVÍZIÓ MÉDIA AJÁNLAT VAN MIT NÉZNI DEBRECENBEN! DEBRECEN TELEVÍZIÓ MÉDIA AJÁNLAT MÉDIAAJÁNLAT BEVEZETŐ ITTHON VAGYUNK Az elektronikus média egyre inkább meghatározza életünket. Gondoljunk csak a televízióra, ami ma már az

Részletesebben

Témakörök az idegen nyelvi érettségihez

Témakörök az idegen nyelvi érettségihez Témakörök az idegen nyelvi érettségihez TÉMAKÖR 1. Személyes vonatkozások, család 2. Ember és társadalom Középszint A vizsgázó személye, életrajza, életének fontos állomásai (fordulópontjai) Családi élet,

Részletesebben

Kiket érinthet az analóg lekapcsolás?

Kiket érinthet az analóg lekapcsolás? Televíziónézési pillanatkép Kiket érinthet az analóg lekapcsolás? 2011. november Nielsen Közönségmérés - Előfizetés (vételi hierarchia) + A teljes népesség () televíziós vételi platformok szerinti kategóriái

Részletesebben

Javaslat az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft évi közhasznúsági jelentésének jóváhagyására

Javaslat az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft évi közhasznúsági jelentésének jóváhagyására Javaslat az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft. 2018. évi közhasznúsági jelentésének jóváhagyására Előterjesztő: Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft. ügyvezetője Ózd, 2019. május 16. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

Részletesebben

HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN

HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN Április 9. Konferencia és divatbemutató Helyszín: OLASZ KULTURÁLIS INTÉZET A Nemzeti Divat Liga Magyarország Egyesület (NDL) szeretné a kreatív

Részletesebben

AZ INTERNET SZEREPE A FELSŐOKTATÁSI BEISKOLÁZÁSI MARKETINGBEN, ILLETVE AZ INTÉZMÉNYVÁLASZTÁSI FOLYAMATBAN

AZ INTERNET SZEREPE A FELSŐOKTATÁSI BEISKOLÁZÁSI MARKETINGBEN, ILLETVE AZ INTÉZMÉNYVÁLASZTÁSI FOLYAMATBAN AZ INTERNET SZEREPE A FELSŐOKTATÁSI BEISKOLÁZÁSI MARKETINGBEN, ILLETVE AZ INTÉZMÉNYVÁLASZTÁSI FOLYAMATBAN Bányai Edit, PhD Dudás Katalin, PhD III. Felsőoktatási Marketing Konferencia, Pécs, 2010. október

Részletesebben

Angol nyelv közép- és emelt szintű szóbeli érettségi témakörök 2018

Angol nyelv közép- és emelt szintű szóbeli érettségi témakörök 2018 Angol nyelv közép- és emelt szintű szóbeli érettségi témakörök 2018 Az érettségi vizsga tartalmi részét az alább felsorolt témakörök képezik, azaz a feladatok minden vizsgarészben tematikusan ezekre épülnek.

Részletesebben

A kérdés ezek után a következőképpen hangzik: Ki nézi meg a reklámokat a tévében? Egyáltalán, "nézik-e" a reklámokat vagy csak "látják" az emberek?

A kérdés ezek után a következőképpen hangzik: Ki nézi meg a reklámokat a tévében? Egyáltalán, nézik-e a reklámokat vagy csak látják az emberek? Műhely Ki nézi meg a reklámokat a tévében? Bevezető Nézői oldalról vizsgálva az elmúlt éveket, a televíziós reklámpiac nagyléptékű változásainak éveit tudhatjuk magunk mögött. Az országos kereskedelmi

Részletesebben

Digitális csatornakiosztas

Digitális csatornakiosztas Digitális csatornakiosztas Csatorna Frekvencia Program Jelleg, profil Nyelv S24 330 MHz Parlament TV politikai és gazdasági információs csatorna QAM256 SYm:6000 d1 TV kulturális műsorok M1 HD közszolgálati

Részletesebben

VÁLTOZÓ VIDEÓ VILÁG: MILYEN KÉPERNYŐN NÉZNEK? ELŐADÓ: VÖRÖS CSILLA. Digitalia szeptember 10.

VÁLTOZÓ VIDEÓ VILÁG: MILYEN KÉPERNYŐN NÉZNEK? ELŐADÓ: VÖRÖS CSILLA. Digitalia szeptember 10. VÁLTOZÓ VIDEÓ VILÁG: MILYEN KÉPERNYŐN NÉZNEK? ELŐADÓ: VÖRÖS CSILLA Digitalia 2013. szeptember 10. TARTALOM TV tények (eszközök, nézési idő, nézést növelő faktorok) Multiplatform (eszközök, külföldi adatok,

Részletesebben

Juventus rádió 103,9 Budapest kedvencei, változatosan!

Juventus rádió 103,9 Budapest kedvencei, változatosan! Juventus rádió 103,9 Budapest kedvencei, változatosan! A Juventus rádió az ország legrégebbi kereskedelmi rádiója. Létrehozása az 1989-es rendszerváltás évéhez kötődik. A rádióban az elmúlt 26 évben a

Részletesebben

MiNők.hu médiaajánlat

MiNők.hu médiaajánlat MiNők.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 MiNők.hu bemutatkozás 3 A MiNők.hu tartalmi elemei 4 A MiNők.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Pályázati hírlevél 1. évfolyam - 5. szám 2013. február 11. Hallgatók számára

Pályázati hírlevél 1. évfolyam - 5. szám 2013. február 11. Hallgatók számára Pályázati hírlevél 1. évfolyam - 5. szám 2013. február 11. Hallgatók számára Retextil termékfejlesztői pályázat Kreatív termékötlet-pályázat textil újrahasznosítás témában Pályázni olyan termékötletekkel

Részletesebben

Népszámlálás kommunikációs program

Népszámlálás kommunikációs program Népszámlálás kommunikációs program Sikeres kommunikáció=eredményes összeírás Népszámlálás az egyetlen teljeskörű összeírás. Legmélyebb területi szintű adatok megszerzése. (kistérség, városrész). Tetszőleges

Részletesebben

Szponzorációs portfolió

Szponzorációs portfolió Szponzorációs portfolió Mert a reklámkerülő nézői attitűd a szponzorációknál nem érvényesül Megfelelő környezetben a szponzoráció alkalmas a nézők figyelmének megragadására A szponzoráció célzott elérést

Részletesebben

METEOROLÓGIAI ELŐREJELZÉSEK A MÉDIA SZÁMÁRA. Merics Attila

METEOROLÓGIAI ELŐREJELZÉSEK A MÉDIA SZÁMÁRA. Merics Attila METEOROLÓGIAI ELŐREJELZÉSEK A MÉDIA SZÁMÁRA Merics Attila Országos Meteorológiai Szolgálat, Szegedi Magaslégköri Obszervatórium 6728 Szeged, Bajai út 11. e-mail: merics.a@met.hu Bevezetés A meteorológiai

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT HIRDETŐK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu

MÉDIAAJÁNLAT HIRDETŐK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu MÉDIAAJÁNLAT HIRDETŐK SZÁMÁRA www.szepsegbroker.hu Érvényes: 2010. december 31-ig Dr. Szabó Judit Anna Gyógyszerész Szépség Bróker Mobil: 06 30 985 6602 E-mail: szabo.judit@szepsegrboker.hu Koncepció A

Részletesebben

A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény.

A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény. Kedves Lakók, Szülők, Gyerekek! A Nyitra Utcai Általános Művelődési Központ többcélú intézmény. Alaptevékenysége az iskoláskorúak általános iskolai oktatása, napközi otthonos ellátásuk, a gyermekek, fiatalok,

Részletesebben

Tisztelt Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság!

Tisztelt Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság! Tisztelt Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság! Élve az Médiatanács által elfogadott és február 1-től 45 napon át érvényben lévő javaslattételi lehetőséggel, az alábbiakban összefoglaljuk a Közszolgálati

Részletesebben

K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K

K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K Keresztrejtvény K E R E S Z T R E J T V É N Y S Z P O N Z O R Á C I Ó S L E H E T Ő S É G E K Egységes feltételek A feltüntetett árak minden esetben net értendők, és tartalmazzák a szerkesztőségi költségeket

Részletesebben

TV mindenhol. Vantsa László Magyarországért, Csehországért és Szlovákiáért felelős kereskedelmi és terjesztési igazgató Discovery Networks CEEMEA

TV mindenhol. Vantsa László Magyarországért, Csehországért és Szlovákiáért felelős kereskedelmi és terjesztési igazgató Discovery Networks CEEMEA TV mindenhol Vantsa László Magyarországért, Csehországért és Szlovákiáért felelős kereskedelmi és terjesztési igazgató Discovery Networks CEEMEA A DISCOVERY NETWORKS KÜLDETÉSÜNK A KÍVÁNCSISÁG KIELÉGÍTÉSE

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

DEBRECEN TELEVÍZIÓ KÖZEL 30 ÉVE

DEBRECEN TELEVÍZIÓ KÖZEL 30 ÉVE MÉDIAAJÁNLAT RÓLUNK ITTHON VAGYUNK A gazdag országos programkínálat mellett igen figyelemre méltó módon növekszik a helyi televíziók nézettsége. Ez a tény elsősorban annak köszönhető, hogy túl gazdag ma

Részletesebben

Designer Drogok Prevenciós Program Tervezet

Designer Drogok Prevenciós Program Tervezet Designer Drogok Prevenciós Program Tervezet Problémafelvetés, beavatkozási területek: Magyarországon jelenleg a fiatalok jelentős része találkozik különböző tudatmódosító szerekkel. Ezek fogyasztása, illetve

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

IDEGEN NYELV ÉRETTSÉGI VIZSGA ÁLTALÁNOS KÖVETELMÉNYEI

IDEGEN NYELV ÉRETTSÉGI VIZSGA ÁLTALÁNOS KÖVETELMÉNYEI IDEGEN NYELV ÉRETTSÉGI VIZSGA ÁLTALÁNOS KÖVETELMÉNYEI Az idegen nyelv érettségi vizsga célja Az idegen nyelvi érettségi vizsga célja a kommunikatív nyelvtudás mérése, azaz annak megállapítása, hogy a vizsgázó

Részletesebben

INTERNETES HONLAP ÉS A ZÁHONYI ZÓNA

INTERNETES HONLAP ÉS A ZÁHONYI ZÓNA VI. rész INTERNETES HONLAP ÉS A ZÁHONYI ZÓNA Záhony települési honlap javasolt szerkezeti felépítése Nyitólap 3-féle választási lehetőséggel: Helyi lakos vagyok Vendég vagyok Legfrissebb hírek A nyitólapon

Részletesebben

történtekről, legyen szó bármelyik népszerű esport játékról, pl. a CS:GO-ról, LoL-ról, HS-ről, Dota2-ről, Overwatch-ról vagy más egyéb esportágról.

történtekről, legyen szó bármelyik népszerű esport játékról, pl. a CS:GO-ról, LoL-ról, HS-ről, Dota2-ről, Overwatch-ról vagy más egyéb esportágról. MÉDIAAJÁNLAT Az Esport1.hu Magyarország első számú, független, kizárólag az elektronikus sportokra koncentráló, folyamatos, élő hírszolgáltatása a hét minden napján, egész évben. Az oldalon és annak közösségimédia-felületein

Részletesebben

Műhely. Ünnepi tévénézés. Naponta átlagosan min. 6 órát tévét nézők társadalmi csoporton belüli aránya

Műhely. Ünnepi tévénézés. Naponta átlagosan min. 6 órát tévét nézők társadalmi csoporton belüli aránya Műhely Ünnepi tévénézés Az év végi ünnepek - Karácsony, Újév és a kettő közötti időszak - a televíziós csatornák számára mindig komoly kihívást jelentenek, hiszen ezen időszak alatt a nézők különlegesen

Részletesebben

együtt erősebbek vagyunk program

együtt erősebbek vagyunk program Ko Zvetlen lakossági kommunikáció tudomány kiadó együtt erősebbek vagyunk program - 120 - Mi a program célja? Az Együtt erősebbek vagyunk program célja, hogy felhívja a diabéteszgondozásban résztvevők

Részletesebben

HÍRFOGYASZTÓI PROFILOK

HÍRFOGYASZTÓI PROFILOK HÍRFOGYASZTÓI PROFILOK ELŐADÓ: VÖRÖS CSILLA Mérők Klubja 2013.05.30. TARTALOM A hírek közönsége A hírfogyasztás dimenziói Hírfogyasztók preferenciái 2 NAPI TÉVÉNÉZÉSI IDŐ ÉS ELÉRÉS 2013 Q1, célcsoport:

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT 2013 Líra bolthálózat Könyvklub magazin Minden nap könyv magazin Klubrádió InfoRádió Kupon hírlevél Online médiaajánlat hirdetes@lira.

MÉDIAAJÁNLAT 2013 Líra bolthálózat Könyvklub magazin Minden nap könyv magazin Klubrádió InfoRádió Kupon hírlevél Online médiaajánlat hirdetes@lira. MÉDIAAJÁNLAT 2013 Líra bolthálózat Könyvklub magazin Minden nap könyv magazin Klubrádió InfoRádió Kupon hírlevél Online médiaajánlat hirdetes@lira.hu MÉDIAAJÁNLAT BOLTHÁLÓZAT LÍRA BOLTHÁLÓZAT Plakátkihelyezés

Részletesebben

ültetés seating PÁLYÁZAT, 2007

ültetés seating PÁLYÁZAT, 2007 ültetés seating PÁLYÁZAT, 2007 Kik vagyunk? Lelkes fiatalok, akik érdeklôdnek a filmek, a mozivilág és a mûvészetek iránt. Célunk Felpezsdíteni a mûvészet és a film iránt érdeklôdô fiatalokat egy mûvészeti

Részletesebben

Forró témák a környezetvédelmi médiában, avagy merre tart ma a szakmai közérdeklődés?

Forró témák a környezetvédelmi médiában, avagy merre tart ma a szakmai közérdeklődés? Forró témák a környezetvédelmi médiában, avagy merre tart ma a szakmai közérdeklődés? - Szelektív hulladékgyűjtési kommunikációs szakmai nap 2010.február 4. Simányi Zsuzsanna Hulladéksors szakmai folyóirat

Részletesebben

Sunshine Rádió Fm 99,4 Mhz

Sunshine Rádió Fm 99,4 Mhz Cím: 4400 Nyíregyháza Szarvas út 1-3, II. em. Telefon: 42 78-80-74 www.sunshinefm.hu E-mail: marketing@sunshinefm.hu Észak- Kelet Magyarország legismertebb kereskedelmi rádiója Egyedi zenei összeállítás

Részletesebben

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT A Balaton Boat Show csupán egy órányi autóútra Budapesttől, Magyarország legmeghatározóbb vízi hajókiállításaként széles hajókínálattal, változatos hajózáshoz kapcsolódó kiállítói körrel, izgalmas és színes

Részletesebben

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Médiaajánlat 2012 logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Rólunk írták» Szakmailag az ország leghitelesebb szervezete.» Nagyszerű szakmai rendezvények.» Gyors és rugalmas

Részletesebben

A szerzői jogi jogsértések tipizálása, fókuszban az on-line jogsértések. Dr. Horváth Péter

A szerzői jogi jogsértések tipizálása, fókuszban az on-line jogsértések. Dr. Horváth Péter A szerzői jogi jogsértések tipizálása, fókuszban az on-line jogsértések Dr. Horváth Péter A szerző jogai Személyhez fűződő jogok 10-15. (név feltüntetés, nyilv.ra hozatal, a mű egységének védelme) Vagyoni

Részletesebben

www.duen.hu www MÉDIA ajánlat a 201 20 2 1

www.duen.hu www MÉDIA ajánlat a 201 20 2 1 MÉDIA ajánlat 2012 www.duen.hu, a kezdõoldal 1999 óta mûködik a weblap, mint a magyar autósport élet vezetõ hírforrása. 3x nyerte el az MNASZ-tõl az ÉV AUTÓS HONLAPJA megtisztelõ elismerést. Több, mint

Részletesebben

MAGAZIN KIAJÁNLÓ. 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN

MAGAZIN KIAJÁNLÓ. 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN MAGAZIN KIAJÁNLÓ 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN PERSPECTIVE Lapunkon keresztül alternatív perspektívát adunk Olvasóinknak a jövő technológiai újításaihoz és a mögöttük fellelhető üzlet

Részletesebben

TÉVÉNÉZÉS AZ INTERNETEN

TÉVÉNÉZÉS AZ INTERNETEN TÉVÉNÉZÉS AZ INTERNETEN 2014. MÁJUS NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS 2014. OKTÓBER 9. A MAGYAR NÉPESSÉG MEGOSZLÁSA ÉS ESZKÖZELLÁTOTTSÁGA 9,4 M Összes személy Van a háztartásban A tévés háztartásban élő 4 éven felüli

Részletesebben

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN A SZERZŐI KÖNYVKIADÁS FORRADALMA II. Évad, 2. Szám, 2015. 07. A HÓDÍTÓ ÍR Egy kis whisky-történelem A TŐZSDEI ROBOT Barát vagy ellenség? INGYENES TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLET MÁSKÉPP SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

Részletesebben

Új munkatársak megtalálása és megtartása. Hungary s leading job board.

Új munkatársak megtalálása és megtartása. Hungary s leading job board. Új munkatársak megtalálása és megtartása Célok Toborzással kapcsolatos célok Jelentkezők- minőség és mennyiség Time to hire rövidítése Állásajánlatok elfogadási arányának a növelése Célcsoport Szakmailag

Részletesebben

TELEVÍZIÓS KÍNÁLAT ÉS FOGYASZTÁS. Vörös Csilla 2014. Február 27.

TELEVÍZIÓS KÍNÁLAT ÉS FOGYASZTÁS. Vörös Csilla 2014. Február 27. TELEVÍZIÓS KÍNÁLAT ÉS FOGYASZTÁS Vörös Csilla 2014. Február 27. ELÉRÉS ÉS KÖZÖNSÉGARÁNY A NAPI TÉVÉNÉZÉSI IDŐ ÉS AZ ELÉRÉS Célcsoportok: Teljes lakosság (9 179 449 fő) és 18+ (7 857 565 fő) Idősáv: 02:00-25:59

Részletesebben

Szakmai gyakorlat beszámoló

Szakmai gyakorlat beszámoló Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Szakmai gyakorlat beszámoló Reklámszervező Szakmenedzser II. Évfolyam Zsohár Dániel 2011 nyarán letöltendő 9 hetes szakmai gyakorlatom Zalaegerszeg városában

Részletesebben

TÉVÉNÉZÉS AZ INTERNETEN 2015

TÉVÉNÉZÉS AZ INTERNETEN 2015 TÉVÉNÉZÉS AZ INTERNETEN 2015 NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS 2015. AUGUSZTUS 6. INTERNETES ESZKÖZELLÁTOTTSÁG TV+ Survey 2015, TV-s 4+ személyek Van a háztartásban INTERNET 74% ASZTALI SZÁMÍTÓGÉP LAPTOP OKOSTELEFON*

Részletesebben