Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 18-ai rendes, nyílt ülés határozatai

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 18-ai rendes, nyílt ülés határozatai"

Átírás

1 Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 18-ai rendes, nyílt ülés határozatai A Képviselő-testület 6 igen, 0 nem, 0 tartózkodással hozza meg alábbi határozatát. 98/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat az ülés jegyzőkönyvének hitelesítésére Mekler Andrea és Bakos András képviselőket jelöli ki. A Képviselő-testület 6 igen, 0 nem, 0 tartózkodással hozza meg alábbi határozatát. 99/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat az ülés napirendjét az alábbiak szerint állapítja meg: 1. Javaslat a Dunavarsányi Közös Önkormányzati Hivatal március december 31-ig terjedő időszakra vonatkozó költségvetésének elfogadására 2. Javaslat a Dunavarsányi Közös Önkormányzati Hivatal köztisztviselőire vonatkozó egyes önkormányzati rendeletek megalkotására, valamint a Dunavarsányi Közös Önkormányzati Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzatának, úgy is mint Ügyrendjének a jóváhagyására 3. Javaslat az Önkormányzat évi belső ellenőrzési tervének módosítására 4. Tájékoztató a közmeghallgatáson elhangzott felvetésekről 5. Javaslat folyószámlahitel meghosszabbítására 6. Javaslat a Dunavarsány Helyi Építési Szabályzata és Szabályozási terve módosítását érintő kérdések megvitatására (Völgy utca környéke szabályozási terve, MAG-DEPO) 7. Javaslat védőnői pályázat kiírására 8. Javaslat a 2013/2014-es nevelési évben indítható óvodai csoportok meghatározására és a Weöres Sándor Óvoda csoportjaiban a maximális létszámtól való eltérés engedélyezésére 9. Javaslat a Weöres Sándor Óvoda Alapító Okiratának módosítására 10. Javaslat a Dunavarsányi Árpád Fejedelem Általános Iskola és a Dunavarsányi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola Alapító Okiratának véleményezésére 11. Javaslat székely-magyar rovással készült helynévtábla felállításához való hozzájárulás megadására 12. Javaslat megállapodás megkötésére a Dunavarsányi Torna Egylettel 13. Javaslat a 04/7 és 04/8 hrsz.-ú ingatlanok területrendezésére 14. Javaslat az elővárosi vasútvonalak megállóhelyeinek fejlesztésére 15. Javaslat a Dunavarsány Ipari Park Kft. telekhatár-rendezési kérelméhez való hozzájárulás megadására 16. Javaslat az ELMŰ Hálózati Kft. részére tulajdonosi hozzájárulás kiadására 17. Javaslat az ELMŰ Hálózati Kft. vezetékjogával kapcsolatos kártalanítási megállapodások elfogadására 18. Rendőrőrs közbeszerzés elbírálás 19. Tájékoztató a DTV Zrt. jelenlegi helyzetéről 20. Javaslat a Dunavarsányi Városgazdálkodási Kft évre vonatkozó üzleti tervének elfogadására 21. Javaslat a Dunavarsányi Városgazdálkodási Kft. Felügyelő Bizottságával kapcsolatos módosítások elfogadására Zárt ülés:

2 22. Javaslat a felsőfokú oktatásban tanulmányokat folytató fiatalok anyagi támogatásáról szóló 35/2004. (XII. 01.) Ök. rendelet alapján kiírt pályázat elbírálására 23. A 9/2013. (I. 15.) számú képviselő-testületi határozat visszavonása A Képviselő-testület 7 igen, 0 nem, 0 tartózkodással hozza meg alábbi határozatát. 100/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a) a Dunavarsányi Közös Önkormányzati Hivatal március december 31-ig szóló, jelen határozat meghozatalát segítő előterjesztés melléklete szerinti költségvetését elfogadja, b) az a) pontban elfogadott Dunavarsányi Közös Önkormányzati Hivatal költségvetéséhez eft-tal járul hozzá, mely összeg a központi támogatás, illetve a saját bevételek terhére kerül átutalásra. c) felhatalmazza Bóna Zoltán t Dunavarsány Város Önkormányzatának évi költségvetéséről szóló 1/2013.(II. 13.) önkormányzati rendeletének jelen határozat szerinti módosítására. A Képviselő-testület 8 igen, 0 nem, 0 tartózkodással hozza meg alábbi határozatát. 101/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat, mint irányító szerv - az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény 9. (1) bekezdés e) pontjában kapott felhatalmazás alapján, figyelemmel Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselőtestülete és Majosháza Község Önkormányzatának Képviselő-testülete által február 6-án elfogadott Dunavarsányi Közös Önkormányzati Hivatal Alapító Okirata 8. pontjában és az ugyancsak február 6-án elfogadott közös önkormányzati hivatal létrehozásáról szóló megállapodás pontjában foglaltakra, jóváhagyja a Dunavarsányi Közös Önkormányzati Hivatal jelen határozat meghozatalát segítő előterjesztés 4. számú melléklete szerinti Szervezeti és Működési Szabályzatát. A Képviselő-testület 8 igen, 0 nem, 0 tartózkodással hozza meg alábbi határozatát. 102/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat az Önkormányzat évi, kockázatokkal alátámasztott, a jelen határozat meghozatalát segítő előterjesztés melléklete szerinti módosított belső ellenőrzési tervét elfogadja.

3 A Képviselő-testület 8 igen, 0 nem, 0 tartózkodással hozza meg alábbi határozatát. 103/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a Dunavarsány, Vörösmarty utcára vonatkozó 40 km/h-s sebességkorlátozást feloldja, és felkéri a t, hogy a sebességkorlátozó táblák bevételével bízza meg a Dunavarsányi Városgazdálkodási Kftt 104/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a) Ft összegben az OTP Bank Nyrt-től felvett folyószámlahitel július 1-től történő meghosszabbításáról dönt. A hitel futamidejét július 1-től december 20-ig határozza meg. b) a hitel és járulékai visszafizetésének biztosítékául az önkormányzat költségvetési bevételeit, ezen belül elsősorban a saját bevételeket ajánlja fel, különös tekintettel a helyi adóbevételekre, átengedett adóbevételekre, központi és egyéb támogatásokra, figyelembe véve a mindenkor hatályos államháztartási törvény és az annak végrehajtásáról szóló kormányrendeleteket, jogszabályokat; valamint az IBIDEN Kft-től érkező iparűzési adóbevételekből ,- Ft összeg engedményezését ajánlja fel. c) az önkormányzat kötelezettséget vállal arra, hogy a hitel kamatát és járulékos költségeit a hitel teljes futamideje alatt - a felhalmozási és tőke jellegű kiadásokat megelőzően - a költségvetésébe betervezi és jóváhagyja, illetve költségvetési előirányzat módosításai során figyelembe veszi. d) az Önkormányzat vállalja, hogy az OTP Bank Nyrt. részére az OTP Bank Nyrtnél, illetve más pénzügyi intézménynél vagy a Magyar Államkincstárnál vezetett fizetési- és alszámlájára, ahol ezt jogszabály nem zárja ki, továbbá a költségvetési szervei fizetési számláira felhatalmazáson alapuló beszedési megbízást biztosít. e) felhatalmazza a t, hogy a fenti hitelre vonatkozóan az OTP Bank Nyrt-nél eljárjon, az ügylet egyéb feltételeiben megállapodjon, a hitelszerződést aláírja az Önkormányzat képviseletében. 105/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a) visszavonja a 33/2013. (II. 12.) számú határozatát. b) a Völgy utca térségének terület felhasználására, szabályozására és továbbtervezésére, az Urbanitás Tervező és Tanácsadó Kft. által kidolgozott, ezen határozat meghozatalát segítő előterjesztés 2. számú melléklete szerinti B változatot

4 fogadja el. Ebben az esetben a meglévő telkek, nyeles telek kialakításával, általában csak két kb m 2 -es telkekre oszthatók. c) felkéri az Urbanitás Tervező és Tanácsadó Kft-t, hogy a TSZT, HÉSZ és SZT módosítás Étv. 9. (3) bekezdés szerinti egyeztetési anyagát a vonatkozó területre az Étv. 9. (4) bekezdés szerint tárgyaláshoz a b) pontban foglaltaknak megfelelően dolgozza ki. d) felhatalmazza a t az egyéb szükséges intézkedések megtételére. 106/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a) pályázatot hirdet védőnői állás betöltésére jelen határozat meghozatalát segítő előterjesztés mellékletét képező pályázati kiírás szerint. b) felkéri a t, hogy az a) pont szerinti pályázati felhívást az Egészségügyi Közlönyben, a Nemzeti Közigazgatási Intézet (KSZK) honlapján, a Dunavarsányi Napló következő számában, valamint helyben szokásos módon jelentesse meg. 107/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a) úgy dönt, hogy a Dunavarsány Város Önkormányzat Weöres Sándor Óvoda (2336 Dunavarsány, Árpád u. 14.) 12 csoportot indíthat a 2013/2014-es nevelési évben. b) a nemzeti köznevelésről szóló évi CXC. törvény 25. (7) bekezdése és 4. számú melléklete alapján valamennyi csoportban engedélyezi a maximális létszámtól való eltérést, és a csoportonkénti maximális létszámot 30 főben határozza meg. 108/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a) június 19-ei hatállyal jóváhagyja a Dunavarsány Város Önkormányzat Weöres Sándor Óvoda Alapító Okiratának jelen határozat meghozatalát segítő előterjesztés 1. számú melléklete szerinti 4. számú módosítását, b) felhatalmazza a t a dokumentum aláírására, c) felhatalmazza a t, a Magyar Államkincstárnál a törzskönyvi bejegyzés módosítása érdekében szükséges intézkedések megtételére.

5 109/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a) június 19-ei hatállyal jóváhagyja a Dunavarsány Város Önkormányzat Weöres Sándor Óvoda jelen határozat meghozatalát segítő előterjesztés 2. számú melléklete szerinti módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okiratát, b) felhatalmazza a t a dokumentum aláírására, c) felhatalmazza a t a Magyar Államkincstárnál a törzskönyvi bejegyzés módosítása érdekében szükséges intézkedések megtételére. 110/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a Dunavarsányi Árpád Fejedelem Általános Iskola jelen határozat meghozatalát segítő előterjesztés 2. számú melléklete szerinti Alapító Okiratát véleményezte és az abban foglaltakkal egyetért. 111/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a Dunavarsányi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola jelen határozat meghozatalát segítő előterjesztés 3. számú melléklete szerinti Alapító Okiratát véleményezte és az abban foglaltakkal egyetért. 112/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a) a Jobbik Magyarországért Mozgalom Dunavarsányi Szervezet kérésére, az általa kérelmében megjelölt helyeken 5 db egységes székely-magyar rovással készült helynévtábla felállításához hozzájárul. b) felhatalmazza a t a táblák felállításának engedélyezéséhez szükséges dokumentumok aláírására.

6 113/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat saját részéről elfogadja a jelen határozat meghozatalát segítő előterjesztés 1. számú melléklete szerinti megállapodást, amely a Dunavarsányi Torna Egylettel kerül megkötésre, és felhatalmazza a t a megállapodás aláírására, illetve az egyéb szükséges intézkedések megtételére. 114/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a) támogatja a 04/7 és 04/8 helyrajzi számú, a Magyar Állam tulajdonában és a Pilisi Parkerdő Zrt. kezelésében lévő ingatlanok tulajdonjogának megszerzését területcsere útján. b) felhatalmazza a t az a) pont szerinti földcsere lehetőségének átfogó vizsgálatára, az ezzel kapcsolatos tárgyalások lefolytatására és az esetleges földcserére irányuló megállapodás előkészítésére. c) felkéri a t, hogy a b) pont szerinti tárgyalások folyamatáról és eredményéről tájékoztassa a Képviselő-testületet. és folyamatos 115/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a) megerősíti azon szándékát, hogy részt kíván venni a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztési Zrt. (továbbiakban: NIF) P+R és B+R parkolók és buszfordulók építése című projektjében, és vállalja a NIF által megépített P+R és B+R parkoló legalább 10 évig történő üzemeltetését, illetve az üzemeltetés költségeinek a város költségvetésébe történő tárgyévenkénti beépítését. A parkoló sorszáma a NIF által megküldött kérelem mellékletében csatolt táblázat szerint: 46, megálló neve: Dunavarsány. b) felkéri a t a szükséges intézkedések megtételére.

7 116/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a) a Dunavarsány Ipari Park Kft. által benyújtott, a jelen határozat meghozatalát segítő előterjesztés 2. sz. melléklete szerinti változási vázrajz alapján az 5022 helyrajzi számú közút telekhatár-rendezéséhez hozzájárul. b) felhatalmazza a t a tulajdonosi hozzájárulás aláírására és az egyéb szükséges intézkedések megtételére. 117/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a) az ELMŰ Hálózati Kft. részére a Dunavarsány helység 5022 helyrajzi számú ingatlant érintően az Ipari Park, IBIDEN IV. gyártócsarnok ellátása, 20 kv-os földkábel hálózat létesítéséhez kiadandó, jelen határozat meghozatalát segítő előterjesztés 4. számú melléklete szerinti tulajdonosi hozzájárulást, illetve az 5022 helyrajzi számú ingatlan fenti beruházással kapcsolatos igénybevételéről szóló, a jelen határozat meghozatalát segítő előterjesztés 3. számú melléklete szerinti megállapodást változatlan tartalommal és szövegezéssel a saját részéről elfogadja. b) felhatalmazza a t az a) pont szerinti megállapodás és tulajdonosi hozzájárulás aláírására, illetve az egyéb szükséges intézkedések megtételére. 118/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a) a tulajdonában lévő, Dunavarsány 036/39 hrsz-ú, 036/51 hrsz-ú, 036/52 hrsz-ú, 038/1 hrsz-ú és a 4679 helyrajzi számú ingatlanokat érintő, az ELMŰ Hálózati Kft. vezetékjogával kapcsolatos, a jelen határozat meghozatalát segítő előterjesztés 1-5. melléklete szerinti kártalanítási megállapodásokat változatlan tartalommal és szövegezéssel a saját részéről elfogadja. b) felhatalmazza a t az a) pont szerinti megállapodások aláírására.

8 119/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a Dunavarsányi Rendőrőrs kialakítása tárgyú közbeszerzési eljárás eredményét az alábbiakban állapítja meg: a) A GIPS-BAU Bt. (2116 Zsámbok, Deák Ferenc u. 30.) ajánlata érvénytelen, b) A ZSI-LI Golden Kft. (2336 Dunavarsány, Vasút sor 969/27. hrsz.) ajánlata érvényes, c) A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatásra vonatkozó érvényes ajánlatot a ZSI- LI Golden Kft. tette, ajánlati ár (nettó): ,- Ft, d) Az eljárás eredményes volt, e) Az eljárás nyertese a ZSI-LI Golden Kft. A Képviselő-testület felhatalmazza a t a vállalkozási szerződés aláírására. 120/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat nem fogadja el az Áporka Községnek az Áporka Község DTV Zrt-ben lévő üzletrésze 36 %-ának megvásárlásra irányuló 19 millió forintos szóbeli ajánlatát. 121/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a Dunavarsányi Városgazdálkodási Kft. jelen határozat meghozatalát segítő előterjesztés mellékletét képező évi üzleti tervét elfogadja. 122/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat

9 a) elfogadja a 100%-os tulajdoni részesedésével működő, általa alapított Dunavarsányi Városgazdálkodási Kft. Felügyelő Bizottsági elnökének, Ács Sándornak a Felügyelő Bizottsági elnöki tisztégéről történő lemondását. b) a 100%-os tulajdoni részesedésével működő, általa alapított Dunavarsányi Városgazdálkodási Kft. Felügyelő Bizottságát 1 fő új taggal, Szabó Ilona 2336 Dunavarsány, Hóvirág u. 13. szám alatti lakossal kiegészíti. Az új tagnak a megbízatást június 19. napjával kezdődően július 15. napjáig tartó időszakra adja. c) a 100%-os tulajdoni részesedésével működő, általa alapított Dunavarsányi Városgazdálkodási Kft. Alapító Okiratát aszerint módosítja, hogy a továbbiakban az Ügydöntő Felügyelő Bizottság elnökét a taggyűlés, mint a társaság legfőbb szerve választja meg, és az elnök tiszteletdíját bruttó Ft/hó összegben állapítja meg, d) az Alapító Okirat c) pont szerinti módosítására tekintettel az Ügydöntő Felügyelő Bizottság elnökének Szabó Ilonát választja meg, e) a 100%-os tulajdoni részesedésével működő, általa alapított Dunavarsányi Városgazdálkodási Kft. könyvvizsgálójának a MOORE Stephens Wagner International LTD-t jelöli ki, 5 éves határozott időtartamra, f) felhatalmazza a t, hogy az a-e) pont szerinti döntésekre figyelemmel készíttesse el és írja alá a Dunavarsányi Városgazdálkodási Kft. Alapító Okiratának módosítását, illetve a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okiratot, és azt nyújtsa be a Budapest Környéki Törvényszékhez, mint Cégbírósághoz. Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 18-ai rendes, zárt ülés határozatai 123/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a) a felsőfokú oktatásban tanulmányokat folytató fiatalok anyagi támogatásáról szóló 35/2004. (XII. 01.) önkormányzati rendelet szerint kiírt ösztöndíj pályázat alapján, a 2013/2014-es tanévben, 10 hónapig, havonta ,- Ft azaz Tizenötezer forint összegű ösztöndíjban részesíti Burián Tamást (szül: Budapest, ; lakcím: 2336 Dunavarsány, Damjanich u. 6.), b) felkéri a t a jelen határozat meghozatalát segítő előterjesztés 1. számú melléklete szerinti Tanulmányi szerződés megkötésére. 124/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a) a felsőfokú oktatásban tanulmányokat folytató fiatalok anyagi támogatásáról szóló 35/2004. (XII. 01.) rendelete szerint kiírt ösztöndíj pályázat alapján, a 2013/2014-es

10 tanévben, 10 hónapig, havonta ,- Ft azaz Tizenötezer forint összegű ösztöndíjban részesíti Szántó Orsolyát (szül: Budapest, ; lakcím: 2336 Dunavarsány, Szőlő u. 24.), b) felkéri a t a jelen határozat meghozatalát segítő előterjesztés 1. számú melléklete szerinti Tanulmányi szerződés megkötésére. 125/2013. (VI. 18.) számú Képviselő-testületi határozat a 9/2013. (I. 15.) számú határozatát visszavonja.

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai A Képviselő-testület 7 igen, 0 nem, 0 tartózkodással hozta meg alábbi határozatát. 84/2012. (VI.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. képviselő Mekler Andrea. képviselő Orbán Róbert. képviselő Száger Gyula. képviselő Dr. Szilágyi Ákos

JEGYZŐKÖNYV. képviselő Mekler Andrea. képviselő Orbán Róbert. képviselő Száger Gyula. képviselő Dr. Szilágyi Ákos JEGYZŐKÖNYV Készült: Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendes, nyílt üléséről 2013. június 18-án, 17 05 órakor, a Dunavarsányi Közös Önkormányzati Hivatal Nagytermében. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

2014.december 9-ei ülés Képviselő-testületi határozatai

2014.december 9-ei ülés Képviselő-testületi határozatai 2014.december 9-ei ülés Képviselő-testületi határozatai 187/2014. (XII. 09.) Jegyzőkönyv hitelesítők: dr. Békássy Szabolcs, Kun László 188/2014. (XII. 09.) Napirendi pontok elfogadása 1. Javaslat az Önkormányzat

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. május 15-ei rendkívüli, nyílt ülésének határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. május 15-ei rendkívüli, nyílt ülésének határozatai 2012. május 15-ei rendkívüli, nyílt ülésének határozatai 66/2012. (V. 15.) számú Képviselő-testületi határozat az ülés jegyzőkönyvének hitelesítésére Gergőné Varga Tünde alpolgármestert és Száger Gyula

Részletesebben

A Képviselő-testület szeptember 25-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület szeptember 25-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2014. szeptember 25-i ülésének határozatai 340/2014.(IX.25.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a zárt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. augusztus 7.- én 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

ERDŐKERTES JEGYZŐKÖNYVE

ERDŐKERTES JEGYZŐKÖNYVE 11/2014/J ERDŐKERTES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. JÚLIUS 23-ÁN MEGTARTOTT NYILVÁNOS RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Az ülésen alkotott rendeletek és hozott határozatok jegyzéke: 54/2014.

Részletesebben

2016. december 13-ai rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai

2016. december 13-ai rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai 2016. december 13-ai rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai A Képviselő-testület 5 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazatarányban az alábbi határozatot hozza: 197/2016. (XII. 13.) számú Képviselő-testületi

Részletesebben

169/2012. (IV. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat

169/2012. (IV. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 169/2012. (IV. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a vízi közmű szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény végrehajtására a

Részletesebben

2015. december 15-ei rendes Képviselő-testületi ülés határozatai

2015. december 15-ei rendes Képviselő-testületi ülés határozatai 2015. december 15-ei rendes Képviselő-testületi ülés határozatai 178/2015.(XII. 15.) Jegyzőkönyv hitelesítők (dr. Békássy Szabolcs, dr. Csobolyó Eszter) 179/2015. (XII. 15.) Napirendi pontok elfogadása

Részletesebben

2015. február 10-ei rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai. 14/2015. (II. 10.) számú Képviselő-testületi határozat

2015. február 10-ei rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai. 14/2015. (II. 10.) számú Képviselő-testületi határozat 2015. február 10-ei rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai 12/2015. (II. 10.) Jegyzőkönyv hitelesítők: Mekler Andrea, dr. Bóna Balázs 13/2015. (II. 10.) Napirendi pontok elfogadása 14/2015.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Képviselő-testület 2013. augusztus 22-i üléséről.

JEGYZŐKÖNYV A Képviselő-testület 2013. augusztus 22-i üléséről. JEGYZŐKÖNYV A Képviselő-testület 2013. augusztus 22-i üléséről. Időpontja: 2013. augusztus 22. 19:20 órai kezdettel Helye: Kiskunlacháza Polgármesteri Hivatal Tanácsterme Jelen vannak: polgármester Dr.

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai 51/2011. (IV. 12.) számú Képviselő-testületi határozat Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/3/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. március 25-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülésén, 2012. május 16-án a Polgármesteri Hivatal B épületi alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak: Gyenes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. november 21.- én 17 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 76/2012. (VI. 25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. június 25-ei ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Lejárt határidejű határozatokról

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 15-ei rendes, nyílt ülés határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 15-ei rendes, nyílt ülés határozatai Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 15-ei rendes, nyílt ülés határozatai A Képviselő-testület 7 igen, 0 nem és 0 tartózkodással az alábbi határozatot hozza: 41/2014. (IV.

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 12-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 12-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből 2013. június 12-én megtartott rendkívüli ülése könyvéből 120/2013. (VI. 12.) sz. NORMATÍV Kth: Képviselő-testület 2013. június 12-én megtartott rendkívüli ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat

Részletesebben

Tard község önkormányzat képviselő-testülete az OTP Bank Nyrt.-től 5 503 000 Ft munkabér hitel felvételével egyetért.

Tard község önkormányzat képviselő-testülete az OTP Bank Nyrt.-től 5 503 000 Ft munkabér hitel felvételével egyetért. 30./2012. (IV. 19.) határozata Tárgy: ÖNHIKI pályázat benyújtása 1. Tard község Önkormányzat képviselő-testülete a Magyarország 2012. évi központi költségvetéséről szóló 2011. évi CLXXXVIII. törvény 6.

Részletesebben

A Képviselő-testület 2010. június 21-i rendkívüli ülésén hozott határozatai:

A Képviselő-testület 2010. június 21-i rendkívüli ülésén hozott határozatai: A Képviselő-testület 2010. június 21-i rendkívüli ülésén hozott határozatai: 196/2010. (VI. 21.) számú határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete, elfogadja a napirendi pontokat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dömsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal tárgyaló Ülés ideje: 2013. november 18. Az ülésre meghívottak: Bencze

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontokat 9 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja.

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontokat 9 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 5-én, 10.00 órakor kezdődő rendkívüli, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak:

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 26-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 26-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. nyilvános ülésének könyvéből. 83/2009. (V. 26.) Kt. határozat egyetért azzal, hogy a 2009. május 26.-ai nyilvános ülés egyebek napirendi pontját az alábbi napirendi pontokkal egészítse ki: A 3. napirendi

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8 - igen - 0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 142/2012. (VIII.16.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 10-én 17,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. június 29-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. június 29-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. nyilvános ülésének könyvéből. 70/2010. (VI. 29.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete felveszi a napirendi pontok közé A KKÁMK esélyegyenlőségi intézkedési tervének megtárgyalása és elfogadása

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: KOZP/4657-6/2013. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. július 31-i rendkívüli ülésére Tárgy: A) Eplényi temető

Részletesebben

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/16/2014. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. december 17-i ülésére Tárgy: A) Eplény Községi Önkormányzat

Részletesebben

!~lll. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló

!~lll. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere Előterjesztés a Képviselő-testület részére A KEOP program keretében támogatott pályázatokhoz támogatást megelőző hitel felvételéhez engedményezési

Részletesebben

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 226/2011. (X. 26.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. október 26-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

2014. december 15. ülés

2014. december 15. ülés 2014. december 15. ülés 100/2014. (XII. 15.) sz. Kt. határozat Dunaharaszti Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi adókról szóló 23/2011. (XII. 20.) rendeletet hatályában fenntartja, az abban meghatározott

Részletesebben

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 5-én, 11.00 órakor megtartott redkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 5-én, 11.00 órakor megtartott redkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 5-én, 11.00 órakor megtartott redkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e 107/2012. sz. képviselő-testületi határozat: Jegyzőkönyv hitelesítők

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6. /2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. október 24-én (szerdán) 16: 00 órakor tartott

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 9-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 9-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-051, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2015. február 26-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2015. február 26-i ülésére 10. napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2015. február 26-i ülésére Tárgy: Javaslat a Gólyafészek Óvoda alapító okiratának módosítására Előterjesztő: Lehota Vilmos polgármester

Részletesebben

83/2013. (II. 21.) számú Képviselő-testületi Határozat

83/2013. (II. 21.) számú Képviselő-testületi Határozat 83/2013. (II. 21.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Oktatási Főosztálya (4024 Debrecen, Piac u. 54. szám) által

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 10/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. november 15-én a Mérges Községházban megtartott testületi üléséről. Jelen vannak: Balázs

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. augusztus 9.- én 11 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. augusztus 9.- én 11 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. augusztus 9.- én 11 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

dr. Galambos Eszter, a JÜB elnöke Gerecz Attila, a PÜF elnöke 3. A volt szovjet repülőtér értékesítése tárgyában hozott határozatok visszavonása

dr. Galambos Eszter, a JÜB elnöke Gerecz Attila, a PÜF elnöke 3. A volt szovjet repülőtér értékesítése tárgyában hozott határozatok visszavonása A 2013. szeptember 12-i ülés határozatai 341/2013.(IX.12.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete jegyzőkönyv hitelesítőnek elfogadja dr. Vancsura Tamás képviselő személyét.

Részletesebben

1. napirendi pont: Döntés a Gyömrői 028/41 hrsz-ú külterületi szántó Magyar Agrár- Élelmiszergazdasági és

1. napirendi pont: Döntés a Gyömrői 028/41 hrsz-ú külterületi szántó Magyar Agrár- Élelmiszergazdasági és JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26-án, 8.45 órakor kezdődő rendkívüli, ülésén, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak:

Részletesebben

2017. március 14-ei rendes, Képviselő-testületi ülés határozatai

2017. március 14-ei rendes, Képviselő-testületi ülés határozatai 2017. március 14-ei rendes, Képviselő-testületi ülés határozatai 42/2017. (III. 14.) számú Képviselő-testületi határozat az ülés jegyzőkönyvének hitelesítésére dr. Bóna Balázs alpolgármestert és Száger

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-11/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014.szeptember 10-én (szerdán) 14 00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről R E N D E

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzatának. Polgármester

Dunavarsány Város Önkormányzatának. Polgármester Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Javaslatot tesz az ülés napirendjére, melyet a testület egyhangúan elfogad az alábbiak szerint:

JEGYZŐKÖNYV. Javaslatot tesz az ülés napirendjére, melyet a testület egyhangúan elfogad az alábbiak szerint: Szám: /2010. JEGYZŐKÖNYV Készült: Márianosztra Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 20.-án megtartott nyilvános testületi üléséről. A napirend fontosságára való tekintettel a képviselők

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete 457/3/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 23.-án megtartott rendkívüli üléséről - 1 - Izsák Város Önkormányzat

Részletesebben

Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. február 28-án, 18 órakor az Önkormányzati Hivatal üléstermében megtartott üléséről.

Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. február 28-án, 18 órakor az Önkormányzati Hivatal üléstermében megtartott üléséről. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-4/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. február 28-án,

Részletesebben

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, október 24., kedd. 6. szám

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, október 24., kedd. 6. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. október 24., kedd 6. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. október 24., kedd 6. szám

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/8/2008. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. március 11-én megtartott

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/5/2012. Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 16-án megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V

J E G Y Z Õ K Ö N Y V J E G Y Z Õ K Ö N Y V amely készült Makád község Képviselõ-testületének 2009.november 17-i, rendkívüli ülésérõl a Makád és Lórév Körjegyzõségi Hivatalban - Makádon Jelen vannak: Baski Gábor polgármester

Részletesebben

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő napirend szerint tartsa az ülését, az alábbi kiegészítésekkel:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő napirend szerint tartsa az ülését, az alábbi kiegészítésekkel: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/2/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 4. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (I.27) határozata - ZÁRT ülésen hozott -

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (I.27) határozata - ZÁRT ülésen hozott - 18/2016. (I.27) határozata A mezőkövesdi egészségügyi alapellátást érintő támogatási kérelem elbírálása 1. A Képviselő-testület Dr. Fehér Edit háziorvos kérelmét megtárgyalta, és a praxis működési költségeinek

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete június 25-én 16 órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete június 25-én 16 órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. június 25-én 16 órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Kastélykerti Óvoda Alapító Okiratának módosítása. Tura Város

Részletesebben

2018. február 13. rendes, nyílt ülés határozatai. 19/2018. (II. 13.) számú Képviselő-testületi határozat

2018. február 13. rendes, nyílt ülés határozatai. 19/2018. (II. 13.) számú Képviselő-testületi határozat 2018. február 13. rendes, nyílt ülés határozatai 19/2018. (II. 13.) számú Képviselő-testületi határozat az ülés jegyzőkönyvének hitelesítésére Herczeg Mariann és Mekler Andrea képviselőket jelöli ki. Felelős:

Részletesebben

68/2013. (VI. 24.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

68/2013. (VI. 24.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 68/2013. (VI. 24.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 44. -a, valamint

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY február 5. VII. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY február 5. VII. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2016. február 5. VII. évfolyam 1. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 5. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. február 3-án megtartott munkaterv szerinti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 23. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

2016. február 9-ei együttes Képviselő-testületi (Dunavarsány-Majosháza) ülés határozatai

2016. február 9-ei együttes Képviselő-testületi (Dunavarsány-Majosháza) ülés határozatai 2016. február 9-ei együttes Képviselő-testületi (Dunavarsány-Majosháza) ülés határozatai 4/2016. (II. 9.) jegyzőkönyv hitelesítő (dr. Békássy Szabolcs) 5/2016. (II. 9.) napirendi pont elfogadása 6/2016.

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

2015. február 25-ei rendkivüli képviselő-testületi ülés határozatai

2015. február 25-ei rendkivüli képviselő-testületi ülés határozatai 2015. február 25-ei rendkivüli képviselő-testületi ülés határozatai A Képviselő-testület 4 igen, 0 nem, 1 tartózkodással hozza meg alábbi határozatát. 20/2015. (II. 25.) számú Képviselő-testületi határozat

Részletesebben

I. HATÁROZAT KIVONAT

I. HATÁROZAT KIVONAT Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-217 /2014. 10/2014. I. HATÁROZAT KIVONAT a 2014. június 26-ai rendkívüli képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 172/2014.

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/15/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. december 16-i ülésére Tárgy: A) Eplény Községi Önkormányzat

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 5-én - csütörtökön - de. 7,30 órakor megtartott r e n d k í v ü l i üléséről. A képviselő-testület rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 15-én 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 15-én 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 476-14/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata:

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: A Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

154/2011. (IX.6.) Kt. sz. határozat visszavonása és új határozat elfogadása folyószámla-hitel felvétele tárgyában

154/2011. (IX.6.) Kt. sz. határozat visszavonása és új határozat elfogadása folyószámla-hitel felvétele tárgyában Tárgy: 154/2011. (IX.6.) Kt. sz. határozat visszavonása és új határozat elfogadása folyószámla-hitel felvétele tárgyában H a t á r o z a t i j a v a s l a t: A képviselő-testület a polgármester előterjesztésében,

Részletesebben

24/2009. (III. 26.) önkormányzati testületi határozat a évi éves belső ellenőrzési jelentés és éves összefoglaló ellenőrzési jelentést elfogadja

24/2009. (III. 26.) önkormányzati testületi határozat a évi éves belső ellenőrzési jelentés és éves összefoglaló ellenőrzési jelentést elfogadja 23/2009. (III. 26.) önkormányzati testületi határozat Püspökladány Város Önkormányzata a számlavezető OTP Bank Nyrt-től 110 millió Ft összegű bérhitelkeret jóváhagyását kéri. 2009. február 24-től 2010.

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 19-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 19-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300 Fax: 52/557-302 E-mail: polgmhiv@hajduszob.hu Ikt. sz.: 142-1/2017. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Rábacsécsény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Rábacsécsény, Deák tér 6. 7-A/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rábacsécsény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. május 26- án 19.

Részletesebben

Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele

Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele A Képviselő-testület úgy határozott, hogy a Forró és Vidéke Takarékszövetkezetnél 6.000.000.-Ft összegű bankszámla-hitelkeretet

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET október 5.-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET október 5.-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2017. október 5.-i ülésére Iktató szám: 222/2017. Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Javaslat a Budapest, IX. kerület

Részletesebben

A Képviselő-testület március 10-i ülésén hozott határozatok:

A Képviselő-testület március 10-i ülésén hozott határozatok: A Képviselő-testület 2012. március 10-i ülésén hozott határozatok: 1/2012. (III. 10.) együttes határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete és Áporka Község Önkormányzatának

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: Beszámoló a 2016. évi költségvetés I. félévi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2005. május 5-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester

Részletesebben

BELOIANNISZ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BELOIANNISZ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Szám: 01-377/2012/6. BELOIANNISZ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 2012. április 25. 6. számú jegyzőkönyv 1 Határozatok: 25/2012. (IV.25.) számú Képviselő-testület

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3./2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.július 7.-én (hétfőn) 14 órakor tartott rendkívüli

Részletesebben

2017. évi tulajdonosi határozatok. 1/2017. (V.08.) sz. TGY határozat:

2017. évi tulajdonosi határozatok. 1/2017. (V.08.) sz. TGY határozat: 2017. évi tulajdonosi határozatok 1/2017. (V.08.) sz. TGY határozat: Az ÓNTE Nonprofit Kft. taggyűlése megismerve a könyvvizsgáló jelentését és a Felügyelőbizottság jelentését az ÓNTE Nonprofit. 2016.

Részletesebben

Ecsegfalva Község Önkormányzata 5515 Ecsegfalva, Fő u. 67 Tel/Fax: 66/ ,

Ecsegfalva Község Önkormányzata 5515 Ecsegfalva, Fő u. 67 Tel/Fax: 66/ , Ecsegfalva Község Önkormányzata, Fő u. 67 Tel/Fax: 66/487-100, e-mail: ecsegfalva@t-online.hu 973-10/2015.ikt.sz J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015.

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezetőinek megválasztására

Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezetőinek megválasztására Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere Szám: 11139/2017. Javaslat egyes önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezetőinek megválasztására Tisztelt Közgyűlés! A Salgótarján és Környéke Vízmű

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 174/2013. (VI.12.) önkormányzati határozata. Napirend megállapítása

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 174/2013. (VI.12.) önkormányzati határozata. Napirend megállapítása 174/2013. (VI.12.) önkormányzati határozata Napirend megállapítása 1.) Adósságkonszolidáció végrehajtásához szükséges Képviselő-testületi döntés meghozatala Előadó: Dr. Fekete Zoltán Referens: Balog Lászlóné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dömsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről. Ülés helye: Dömsödi Polgármesteri Hivatal, 2344 Dömsöd, Petőfi tér 6. Ülés ideje: 2013. június 19. Jelen

Részletesebben

dr. Endrédy Renáta osztályvezető, a Jegyző megbízottja

dr. Endrédy Renáta osztályvezető, a Jegyző megbízottja Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám:101/20-43/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 3-án, 18:00 órai

Részletesebben

2015. január 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülés

2015. január 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülés Napirend előtt: 2015. január 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülés 1/2015. (I.19.) Kt. H A T Á R O Z A T Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy mai rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének április 17-én (kedden) órakor megtartott nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének április 17-én (kedden) órakor megtartott nyilvános üléséről 108-10/2012.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2012. április 17-én (kedden) 14 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 10/2012(IV.18.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről. Jegyzőkönyv Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Biró Ferenc polgármester Czabányi Attila Sándor képviselő Csatlós

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november 26-án (szerda) 16 órakor megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november 26-án (szerda) 16 órakor megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. november 26-án (szerda) 16 órakor megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Kastélykerti Óvoda Alapító Okiratának módosítása

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. január 29. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2. Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Javaslat Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. I.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én (hétfő) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben