Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 31-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 31-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből"

Átírás

1 170/2011. (III. 31.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Frizolia Mihály (7086 Ozora, Táncsics Mihály u.2.) Vidámpark (dodzsem, gyermek körhinta, felfújható csúszda) üzemeltetés iránti kérelméhez hozzájárul a balatonkenesei Vak Bottyán strand melletti keskeny nyúlványterületen az alábbi feltételekkel: lakókocsit, sátrat szállító eszközöket és egyéb gépjárműveket nem parkolhat a területen, a vállalkozó köteles Ft kauciót az Önkormányzat részére előre befizetni, a bérleti szerződés lejártával a bérlő a területet az eredeti állapotnak megfelelően köteles helyreállítani. A Képviselő-testület felkéri Tömör István polgármestert, hogy az érintetteket a döntésről értesítse. Határidő: a határozat elfogadására azonnal, értesítésre április 15.

2 171/2011. (III. 31.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 430/2010. (VI. 30.) számú határozatát az alábbiak szerint módosítja: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határoz, hogy a tulajdonában lévő Balatonakarattya, Aligai u. 1. sz. alatti, Bercsényi strandon található 1. sz. 26 m 2 alapterületű üzlethelyiséget fagyizó céljára bérbe adja a Dipper 111 Bt. (képviseli: Koczab Gézáné, Hajmáskér, Széchenyi u. 25.) részére december 31-ig az alábbi feltételekkel: - amennyiben az üzletet a Bercsényi strand önkormányzat általi fejlesztését érinti, bérlő köteles azt tudomásul venni és semminemű kártérítési igénnyel nem élhet az önkormányzat felé - a szerződésben a mai viszonyokra szükséges korszerűsítéseket végrehajtják A bérleti szerződés határidejének lejárta után a bérlőt előbérleti jog illeti meg. A Képviselő-testület a bérleti díj összegét Ft-ban állapítja meg. A Képviselő-testület felkéri Tömör István polgármestert, hogy az érintetteket a döntésről értesítse és a szerződést aláírja. Határidő: Felelős: a határozat elfogadására azonnal; értesítésre 2011.április 15. Tömör István polgármester

3 172/2011. (III. 31.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzat tulajdonában lévő 3705 hrsz alatti, Balatonkenese, Vak Bottyán pavilonsoron található WC épületére vonatkozó nyilvános WC üzemeltetés céljából évre szerződést kíván kötni az alábbiak szerint: Amennyiben az előző bérlő, Szabó Ervin (8174 Balatonkenese, Vak Bottyán u. 2.) fennálló tartozását, Ft összeget április 10. napjáig kifizeti az önkormányzat számára, úgy vele köt szerződést december 31-ig. Amennyiben Szabó Ervin tartozását határidőig nem rendezi, úgy a nyilvános WC üzemeltetésére új pályázat kiírása mellett dönt, melynek lebonyolításával megbízza Tömör István polgármestert. A Képviselő-testület megbízza Tömör István polgármestert, hogy a határozatról az érintetteket értesítse, valamint felhatalmazza a Balatonkenese 3705 hrsz-ú ingatlanon lévő WC épület bérleti szerződésének aláírására. Határidő: április 10., majd szerződéskötésre: április 29.

4 173/2011. (III. 31.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy döntött, hogy Eleven Lajos (Balatonkenese, Rózsa u. 29/3.) és Eleven Attila (Balatonkenese, Csokonai u. 26/2.), a Balatonkenese, Vak Bottyán pavilonsor 13. sz. pavilon-cukrászda tulajdonosai, valamint Szabó György (Balatonkenese, Strand tér 10.) a Balatonkenese, Vak Bottyán pavilonsor 10. sz. pavilon ( Dejó ételbár ) tulajdonosa részére a földhasználati jog bejegyzéséhez nem járul hozzá. A Képviselő-testület megbízza Tömör István polgármestert, hogy a határozatról az érintetteket értesítse. Határidő: április 30.

5 174/2011. (III. 31.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megismételt szavazás alkalmával - úgy döntött, hogy Eleven Lajos (Balatonkenese, Rózsa u. 29/3.) és Eleven Attila (Balatonkenese, Csokonai u. 26/2.), a Balatonkenese, Vak Bottyán pavilonsor 13. sz. paviloncukrászda tulajdonosai, valamint Szabó György (Balatonkenese, Strand tér 10.) a Balatonkenese, Vak Bottyán pavilonsor 10. sz. pavilon ( Dejó ételbár ) tulajdonosa részére a földhasználati jog bejegyzéséhez nem járul hozzá. A Képviselő-testület megbízza Tömör István polgármestert, hogy a határozatról az érintetteket értesítse. Határidő: április 30.

6 175/2011. (III. 31.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Nagy Béláné (4028 Debrecen, Szigligeti u.18. II/7.) Balatonkenese, Vak Bottyán pavilonsor 5. sz. pavilonra vonatkozó évi földhasználati díjra vonatkozó részletfizetési kérelmét megtárgyalta és az alábbi határozatot hozta: A március 15-ig a Balatonkenese, Vak Bottyán pavilonsor 5. sz. pavilonra vonatkozóan fennálló Ft összegű tartozás (közterület-használati díj: Ft, késedelmi pótlék Ft és földhasználati díj: Ft) megfizetését a Képviselő-testület Nagy Béláné részére elengedi, amennyiben Nagy Béláné földhasználati jogáról lemond. Amennyiben Nagy Béláné földhasználati jogáról nem mond le, úgy a Képviselőtestület évi földhasználati díjra vonatkozó részletfizetési kérelmét elutasítja. Továbbá a Képviselő-testület megbízza dr. Koczkás Sándor ügyvédet, hogy a Vak Bottyán pavilonsor 5. sz. pavilonra vonatkozó közterület-használati díj és földhasználati díj tartozás behajtására a szükséges intézkedéseket megtegye A Képviselő-testület megbízza Tömör István polgármestert, hogy a határozatról az érintettet értesítse. Határidő: április 15.

7 176/2011. (III. 31.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határoz, hogy a balatonkenesei önkormányzati dolgozók részére nem biztosítja térítésmentesen a sportcsarnok használatát foci célra évre heti 1 órára. Képviselő-testület felkéri Tömör István polgármestert, hogy az érintetteket a döntésről értesítse. Határidő: Felelős: a határozat elfogadására azonnal, értesítésre április 15. Tömör István polgármester

8 177/2011. (III. 31.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határoz, hogy a Balatonkenese, Vak Bottyán strand végén elhelyezkedő volt röplabda pályát 10 éves használatra nem engedi át a Balatonakarattyai FC részére. A Képviselő-testület megbízza Tömör István polgármestert, hogy az érintetteket a döntésről értesítse. Határidő: a határozat elfogadására azonnal, értesítésre április 15.

9 178/2011. (III. 31.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta az Öböl TV Kft. kedvezményezett támogatási szerződésének teljesítési felfüggesztésével kapcsolatos előterjesztést és az alábbi határozatott hozta. Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Év 12. Hó 14. Napján Wolf Viktória jegyző tájékoztatásának figyelembevételével hozott 645/2010. (XII. 14.) szám alatti határozat tartalma alapján az Öböl TV Gyártó Kereskedelmi Művészeti Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (8174 Balatonkenese, Mikes K. u. 8/5.) céggel kötött, Évre vonatkozó támogatási szerződés teljesítését (kifizetési kötelezettségét a szerződésben: Kedvezményezett cég javára) felfüggeszti, figyelemmel arra a tényre, hogy a szerződés megkötésekor az önkormányzat képviselő-testülete a Évi költségvetési rendeletét még el nem fogadta és a hatályos jogszabályok szerint az önkormányzat költségvetési rendelete elfogadása nélkül nem vállalhat előzetesen kötelezettséget annak terhére. A Polgármester adjon meghatalmazást és megbízást a támogatási szerződés felülvizsgálatára dr. Koczkás Sándor ügyvéd részére azzal, hogy legkésőbb Év 04. Hó 15. Napjáig adjon a meghatalmazott jogi képviselő tájékoztatást a képviselő-testületnek a támogatási szerződés jogszerűségéről vagy esetleges jogellenességéről, vizsgálja meg azt is, hogy fenn áll-e személyi felelősség a szerződés megkötésének körülményeiben. Határidő: Április 15.

10 179/2011. (III. 31.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta Balatonkenese város médiában történő megjelenésével kapcsolatos előterjesztést és az alábbi határozatot hozta. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testülete megbízza Vatics Erzsébet tanácsnok asszonyt, hogy vegye fel a kapcsolatot megyében, kistérségben vagy akár régióban működő médiákkal és tárgyaljon megjelenési felületek biztosításának lehetőségeiről, média támogatói szerződéskötés feltételeiről, majd javaslatokat legkésőbb Év április havi rendes képviselő-testületi ülésre terjessze be. Felelős: Vatics Erzsébet tanácsnok Határidő: április 30.

11 180/2011. (III. 31.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta Balatonkenese Polgármesteri Hivatalába képviselő-testületi tagok személyét érintő, rossz hírét keltő rágalmazó és becsületsértő megjegyzéseket tartalmazó levelekkel kapcsolatos előterjesztés és az alábbi határozatot hozta. Utasítja a polgármestert, hogy mérlegelés nélkül minden ilyen jellegű levelet 3 napon belül adjon át a város ügyeit képviselő dr. Koczkás Sándor ügyvédnek azzal, hogy a levelek tartalmának megfelelő fórumhoz fordulhasson és ellenlépéseket kezdeményezhessen a Képviselő-testülte nevében vagy képviselő-testületi tag nevében a vele történt egyeztetést követően. Az átadott levelekhez a polgármester adja meg az esetre szóló ügyvédi meghatalmazást is dr. Koczkás Sándor ügyvéd részére. Határidő: Felelős: azonnal és folyamatos Tömör István polgármester

12 181/2011. (III. 31.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta az Ideiglenes (ad hoc) vizsgáló bizottság megválasztása a Balatonkenese, Széchenyi utca teljes korszerűsítése projekt szabálytalansági eljárás megindítása ügyének kivizsgálására előterjesztés és az alábbi határozatot hozta. Balatonkenese Város Önkormányzat képviselő-testülete a Balatonkenese Város Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzatáról rendelkező 8/2007. (IV. 16.) rendelet (továbbiakban: SZMSZ) 32. (1) bekezdése alapján figyelemmel a (2) bekezdésre is ideiglenes (ad hoc) vizsgáló bizottságot (a továbbiakban: Bizottság) választ. A Bizottság alakításának célja és konkrét feladata: Annak megállapítása, hogy a Balatonkenese Város Önkormányzata KDOP-4.2.1/B azonosító számú, Balatonkenese, Széchenyi utca teljes korszerűsítése elnevezésű projektjében a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési ügynökség Év 03. Hó 24. Napján kelt és Polgármesteri Hivatalhoz Év 03. Hó 28. Napján érkezett értesítésében közölt, Év Napján elrendelt szabálytalansági eljárás megindítása és az ezzel együtt járó, az eljárás lezártáig történő kifizetések felfüggesztéséhez milyen okok és körülmények vezettek, azok milyen módon orvosolhatóak leginkább eredményesen, továbbá kiket és milyen mértékben terhel személyi és anyagi felelősség a szabálytalansági eljárás megindulásáért. A Bizottság elnöke: Vatics Erzsébet tanácsnok, képviselő A bizottsági tagok neve: - Az állandó bizottságok elnöke: Miklós Péter képviselő, Lengyel János képviselő, Kurucz Henrietta képviselő, - Dr. Koczkás Sándor ügyvéd A feladat elvégzésére megállapított határidő, illetve feltétel: A Bizottság feladatát legkésőbb a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség által kezdeményezett szabálytalansági eljárás jogerős befejezését követő 45. Napig köteles elvégezni. Az ideiglenes bizottság működésének belső szabályait figyelemmel az Ötv-ben és az SZMSZben foglalt rendelkezésekre első (alakuló) ülésén állapítja meg. Az ideiglenes bizottság feladatának elvégzése után munkájáról köteles a képviselő-testületnek írásban beszámolni. A bizottság elnökének és tagjainak megbízatása a beszámoló elfogadásával szűnik meg. Felelős: Vatics Erzsébet tanácsnok, képviselő, Bizottság elnöke Határidő: a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség által kezdeményezett szabálytalansági eljárás jogerős befejezését követő 45. nap

13 182/2011. (III. 31.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta az Ideiglenes (ad hoc) bizottság megválasztása a jegyzői munkakör betöltésére beérkezett pályázatok kezelésének végrehajtására előterjesztés és az alábbi határozatot hozta. A postai úton beérkezett zárt pályázatokat Hetyeiné Bors Ildikó igazgatási csoportvezető vegye át a postától zárt borítékban és a Bizottság által meghatározott rend szerint őrizze azokat és adja át a Bizottságnak. Balatonkenese Város Önkormányzat képviselő-testülete a Balatonkenese Város Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzatáról rendelkező 8/2007. (IV. 16.) rendelet (továbbiakban: SZMSZ) 32. (1) bekezdése alapján figyelemmel a (2) bekezdésre is ideiglenes (ad hoc) bizottságot (a továbbiakban: Bizottság) választ. A bizottság célja és konkrét feladata: Balatonkenese Város Önkormányzat képviselő-testülete pályázatot írt ki jegyzői munkakör betöltésére akként, hogy a pályázat benyújtásának határideje: Év 04. Hó 11. napja, hétfő. A pályázatok elbírálásának időpontja: Év 04. Hó 26. napja, kedd. A pályázat benyújtásának módja a postai út. Annak érdekében, hogy a borítékban érkezett pályázatok kezelése jogszerűen törtéjen, továbbá a várható nagyszámú jelentkezésre a pályázati anyagok kezelhetősége érdekében a bizottság készítse elő a beérkezett pályázatok bontásával az előzetes megfelelőségi vizsgálatot, ennek figyelembevételével gondoskodjon a pályázók meghívásáról a április 26. napján tartandó rendkívüli képviselő-testületi ülésre. A bizottság kidolgozza Hetyeiné Bors Ildikó igazgatási csoportvezetőhöz postai úton érkezett zárt pályázati borítékok kezelését és a tőle átvett zárt pályázati borítékok bontásának idejét, helyét, rendjét, elsődlegesen szem előtt tartva az érkeztetés, bontás, iktatás, a pályázati megfelelőség ellenőrzésének szabályait. A Bizottság elnöke: Vatics Erzsébet tanácsnok, képviselő A bizottsági tagok neve: - Miklós Péter képviselő, Lengyel János képviselő, Kurucz Henrietta képviselő, Sörédi Györgyné képviselő. A feladat elvégzésére megállapított határidő, illetve feltétel: A bizottság Év 04. Hó 04. Napjáig, hétfőig alakuló ülést tart és meghatározza működésének belső szabályait, Év 04. Hó 11. napja és Év 04. Hó 18. napja közötti időben meghatározott működésének belső szabályai szerint - végrehajtja a pályázatok

14 - 2 - bontását, a pályázati megfelelőség ellenőrzését és gondoskodik a pályázók meghívásáról. A pályázati kiírásnak nyilvánvalóan meg nem felelő pályázatokat benyújtó személyeket nem kell meghívni a rendkívüli képviselő-testületi ülésre. A bizottság feladatának elvégzése után munkájáról írásban beszámol a képviselő-testületnek április 26. napján tartandó rendkívüli ülésén. A bizottság elnökének és tagjainak megbízatása a beszámoló elfogadásával megszűnik. Az ideiglenes bizottság feladatának elvégzése után munkájáról köteles a képviselő-testületnek Év 04. Hó 26. Napján tartandó rendkívüli testületi ülésen írásban beszámolni. A bizottság elnökének és tagjainak megbízatása a beszámoló elfogadásával szűnik meg. Határidő: április 26. Felelős: Vatics Erzsébet tanácsnok, képviselő, bizottság elnöke

15 183/2011. (III. 31.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta Balatonkenese Polgármesteri Hivatal ügyirat kezelésével, a képviselő-testületi határozatok végrehajtásával kapcsolatos képviselői észrevételeket és az alábbi határozatot hozta. Balatonkenese Város Képviselő-testülete felkérjük a polgármester urat, hogy a hivatal köztisztviselőinek, mint a hivatal vezető tisztségviselője körlevélben hívja fel a figyelmét arra, hogy a képviselő-testület által hozott döntéseket tartsák tiszteletben mindenki saját munkaköréhez kapcsolódóan hajtsa végre és az önkormányzat ügyeivel kapcsolatos ügyirat kezelésénél a törvényi előírásoknak, adatvédelmi szabályoknak, ügyiratkezelés szabályzatban és közérdekű adatkezeléséről szóló szabályzatban foglaltaknak megfelelően járjanak el. Hívja fel a figyelmüket, hogy a nem kellően átgondolt ügyirat kezelések és képviselő-testületi határozatok nem végrehajtásából adódó önkormányzatnak okozható anyagi kárra és kárral kapcsolatos peres és fegyelmi eljárások következményeire. Határidő: április 4.

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 29-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 29-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből 2012. március 29-én megtartott zárt ülésének könyvéből 119/2012. (III. 29.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a védőnői állás betöltésére az egészségügyről szóló 1997.

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. június 3-án megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. június 3-án megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből 2010. június 3-án megtartott zárt ülésének könyvéből 385/2010. (VI. 03.) határozata: 1. Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 236/2010. (III.25.) sz. határozatát visszavonja. 2. Balatonkenese

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének május 26-án megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének május 26-án megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből 2011. május 26-án megtartott zárt ülésének könyvéből 279/2011. (V. 26.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határoz, hogy a Balatonkenese 3614 hrsz-ú partszakaszra

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 1-jén megtartott rendkívüli zárt ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 1-jén megtartott rendkívüli zárt ülésének jegyzőkönyvéből 2011. szeptember 1-jén megtartott rendkívüli zárt ülésének könyvéből 435/2011.(IX.01.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta Bagi Zoltán (Szolnok, Szolnok Ispán

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Jelenlévő képviselők száma: 6 fő Igennel szavazók száma: 6 fő Nemmel szavazók száma: 0 fő Tartózkodók száma: 0 fő 367/2012. (VII. 25.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 5-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 5-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 2011. október 5-én megtartott rendkívüli ülésének könyvéből Igennel szavazók száma: 5 fő Tartózkodók száma: 1 fő 477/2011. (X. 05.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 21-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 21-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Képviselő-testületének Képviselő-testületének 534/2012. (XI. 21.) határozata Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. november 21. napján megtartott ülésének napirendjét az alábbiak

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 30-án megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 30-án megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből 2011. június 30-án megtartott zárt ülésének könyvéből 350/2011. (VI. 30.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete újra megtárgyalta Fehérváriné Mosonyi Judit és Fehérvári Zsolt

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 292/2013. (VI. 27.) határozata Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2013. június 27. napján megtartott rendkívüli ülése könyvének hitelesítésére Sörédi Györgyné és Kurucz Henrietta

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Képviselő-testületének 305/2011. (VI. 14.) Képviselő-testületének határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. június 14. napján megtartott rendkívüli Képviselő-testületi

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 19-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 19-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 346/2012. (VII. 19.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. július 19. napján megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülése jegyzőkönyvének hitelesítésére Sörédi Györgyné

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatokról tájékoztató Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 23-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 23-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 2013. július 23-án megtartott rendkívüli ülésének könyvéből 314/2013. (VII. 23.) határozata Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2013. július 23. napján megtartott rendkívüli ülése

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Gazdasági Bizottság 2013. augusztus 26 -i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Gazdasági Bizottság 2013. augusztus 26 -i ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz- 355/2013. ELŐTERJESZTÉS A Gazdasági Bizottság 2013. augusztus 26 -i ülésére Tárgy: MACOVEI ERZSÉBET egyéni vállalkozó közterület-használati

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 4-én megtartott rendkívüli zárt ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 4-én megtartott rendkívüli zárt ülésének jegyzőkönyvéből 285/2012. (VI. 04.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. június 04. napján megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülése jegyzőkönyvének hitelesítésére Lengyel János

Részletesebben

2014. november 13-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének

2014. november 13-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 13-án megtartott rendkívüli ülésének könyvéből 472/2014. (XI. 13.) határozata Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2014. november 13. napján megtartott rendkívüli ülése

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-13/2012. K I V O N A T

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-13/2012. K I V O N A T 80/2012.(IV.11.) KT. 1./ Dunaföldvár város Önkormányzatának Képviselő-testülete Ráthgéber Lászlónének, a DIT Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetőjének, mint megbízottnak, a Dunaföldvár Város Önkormányzata,

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 141/2018. (X. 15.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 141/2018. (X. 15.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 141/2018. (X. 15.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. Őz utca útburkolat felújításáról, kivitelező kiválasztásáról döntés 2. 2019. évi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Gazdasági Bizottság február 18 -i ülésére. A Ha-Hoa 2004 Bt. közterület-használati díjtartozás elengedése iránti kérelme

ELŐTERJESZTÉS A Gazdasági Bizottság február 18 -i ülésére. A Ha-Hoa 2004 Bt. közterület-használati díjtartozás elengedése iránti kérelme Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-51/2015. ELŐTERJESZTÉS A Gazdasági Bizottság 2015. február 18 -i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A Ha-Hoa 2004 Bt. közterület-használati

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének március 16-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének március 16-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol 2010. március 16-án megtartott rendkívüli ülésének könyvébol 158/2010. (III. 16.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselo-testülete a 2010. március 16. napján megtartott rendkívüli Képviselo-testületi

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. szeptember 15-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. szeptember 15-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből 2010. szeptember 15-én megtartott zárt ülésének könyvéből 500/2010.(IX. 15.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a zárt ülés keretében hozott lejárt határidejű határozatokról

Részletesebben

K I V O N A T. 280/2008. (VII.17.) Balatonkenese Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének határozata:

K I V O N A T. 280/2008. (VII.17.) Balatonkenese Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének határozata: 2008. július 17-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésének könyvéből 280/2008. (VII.17.) határozata: Balatonkenese Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. július 17. napján megtartott

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. június 30-án megtartott ülésének jegyzokönyvébol

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. június 30-án megtartott ülésének jegyzokönyvébol 2010. június 30-án megtartott ülésének könyvébol 395/2010. (VI. 30.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselo-testülete a Balatonkenesén és Balatonakarattyán 2010. augusztus 20-ára tervezett

Részletesebben

K I V O N A T. Lakitelek Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Lakitelek Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből 2016. február 25-i ülésének könyvéből 39/2016.(II.25.) számú határozata A Lakiteleki Közvilágítási Beruházási Nonprofit Kft. végelszámolásáról Lakitelek Önkormányzat Zobokiné Kiss Anita előterjesztését

Részletesebben

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 49/2012.(III.07.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testülete megtárgyalta a lakásfenntartási támogatás természetben való nyújtására vonatkozóan az E-on Energiaszolgáltató Kft-vel

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 19-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 19-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésének könyvéből Jelenlévő képviselők száma: 6 fő Igennel szavazók száma: 6 fő 586/2011. (XII. 19.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 4-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 4-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 2012. április 4-én megtartott rendkívüli ülésének könyvéből 133/2012. (IV. 04.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. április 4. napján megtartott rendkívüli Képviselő-testületi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én (hétfő) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 10-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 10-i ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 181/2015. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2015. szeptember 10-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A Csicsergő Óvoda óvodavezető

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Gazdasági Ellátó Szervezet magasabb vezetői

Részletesebben

SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 139/2014. (XI. 25.) HATÁROZATA. A salföldi honlap megújításának tervéről

SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 139/2014. (XI. 25.) HATÁROZATA. A salföldi honlap megújításának tervéről J e l e n t é s Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 31-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének január 26-i rendkívüli ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének január 26-i rendkívüli ülésére Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

Budakalász Város Önkormányzat Pénzügyi és Vagyonhasznosítási Bizottsága E L ŐT E R J E S Z T É S

Budakalász Város Önkormányzat Pénzügyi és Vagyonhasznosítási Bizottsága E L ŐT E R J E S Z T É S Budakalász Város Önkormányzat Pénzügyi és Bizottsága 19/2010.(I.26.) sz. előterjesztés E L ŐT E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2010. január 26-i rendes ülésére Tárgy: Beszámoló Budakalász Város Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 14-én 20,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 14-én 20,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Szám: 15/2012. Ö.ü. Készült: 5 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 14-én 20,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni: Határozat

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni: Határozat Ásotthalom Község Önkormányzata Polgármesterétő l 21/2008 Témafelelős: Dr. Csúcs Áron Ikt. szám: 32- /2008. Véleményező bizottság: PTB, TVMB Tárgy: Az ÁSOTT-TELSZO Nonprofit Kft. értékesítésére pályázat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Alcsútdoboz Települési Önkormányzat Képviselő-testületének május 29-ei soros ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Alcsútdoboz Települési Önkormányzat Képviselő-testületének május 29-ei soros ülésére ELŐTERJESZTÉS Alcsútdoboz Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 29-ei soros ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Döntés az önkormányzat tulajdonában lévő Alcsútdoboz Szabadság u.

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/36/6/2016. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. április 20-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2014. december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. december 17-én megtartott munkaterv

Részletesebben

dr. Galambos Eszter, a JÜB elnöke Gerecz Attila, a PÜF elnöke 3. A volt szovjet repülőtér értékesítése tárgyában hozott határozatok visszavonása

dr. Galambos Eszter, a JÜB elnöke Gerecz Attila, a PÜF elnöke 3. A volt szovjet repülőtér értékesítése tárgyában hozott határozatok visszavonása A 2013. szeptember 12-i ülés határozatai 341/2013.(IX.12.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete jegyzőkönyv hitelesítőnek elfogadja dr. Vancsura Tamás képviselő személyét.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 20-ai ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 20-ai ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2018. szeptember 20-ai ülésére Iktató szám: 157/2018. Tárgy: A Ferencvárosi Intézményüzemeltetési Központ intézményvezetői

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Nem költségvetési szervek támogatására pályázat Iktatószám 981/2014.

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének könyvébol 246/2010. (IV. 12.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselo-testülete a 2010. április 12. napján megtartott rendkívüli Képviselo-testületi

Részletesebben

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám: B/499-2/2018. Sorszám: 13. ELŐTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. március 29. napján tartandó ülésére

Részletesebben

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 18- ai ülésének jegyzőkönyvéből:

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 18- ai ülésének jegyzőkönyvéből: ai ülésének könyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 93/2014. (VIII.18.) önkormányzati számu határozata: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testülete tudomásul veszi, hogy a KEOP-2014-4.10.0/N

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/ Fax: 85/

VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/ Fax: 85/ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefon: 85/501-001 Fax: 85/501-055 E-mail:polghiv@marcali.hu Ügyiratszám: 7902/7/2016. 5. sz. előterjesztés Ügyintéző: Németh Ildikó E L

Részletesebben

K I V O N A T. Felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy amennyiben a leadási határidőig nem érkezik ajánlat, az ajánlatkérést újra közzétegye.

K I V O N A T. Felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy amennyiben a leadási határidőig nem érkezik ajánlat, az ajánlatkérést újra közzétegye. K I V O N A T a Képviselő-testület 2009. szeptember 10-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 284/2009. (IX. 10.) számú h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a lejárt határidejű

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 1-jén megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 1-jén megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 2011. szeptember 1-jén megtartott rendkívüli ülésének könyvéből 425/2011.(IX.01.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. szeptember 1. napján megtartott rendkívüli

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület 2010. október 14-i ülésére. A Képviselő testület alakuló ülésén a következőkről kell döntenie :

Előterjesztés a Képviselő-testület 2010. október 14-i ülésére. A Képviselő testület alakuló ülésén a következőkről kell döntenie : Karancsalja község Önkormányzat Jegyzőjétől Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés a Képviselő-testület 2010. október 14-i ülésére A Képviselő testület alakuló ülésén a következőkről kell döntenie

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T a 2018. augusztus 15-én (szerdán) a Budapest XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal nagytermében (1163 Budapest, Havashalom u. 43. fszt. 18.) a Budapest

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására

J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: P.H. Településfejlesztési Osztály Ózd, 2017. október 26. Ózd

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 9-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Városi Óvoda intézményvezetői álláshelyére pályázat kiírása

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK Kistelek Képviselő-testület 2013. október 03-án tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában:

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában: ~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV amely készült Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 30-án 17.00 órakor kezdődő nyilvános testületi ülésén, Nagyszentjánoson, az Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

H A T Á R O Z A T Békéscsaba Város Képviselő-testülete az alakuló ülésen megválasztott polgármester fizetését Ft összegben állapította meg.

H A T Á R O Z A T Békéscsaba Város Képviselő-testülete az alakuló ülésen megválasztott polgármester fizetését Ft összegben állapította meg. Tárgy: A helyi Választási Bizottság elnökének tájékoztatója az önkormányzati választás eredményéről. - A képviselő-testület "A helyi Választási Bizottság elnökének tájékoztatója az önkormányzati választás

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 5. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez önkormányzati tulajdonú

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25. 256/2017. (VII.25.) KT határozat: Tárgy: Gömöri László kérelme a zamárdi kertmozi bérleti díjával kapcsolatban Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta Gömöri László kérelmét és

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének május 26-i rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének május 26-i rendes ülésére Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. május 26-i rendes ülésére Tárgy: Pályázat kiírása aljegyzői állás betöltésére Előterjesztő: dr. Gábor Ferenc jegyző

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat. Készült Káva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

Jegyzőkönyvi kivonat. Készült Káva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. nyílt ülésének könyvéből. 52/2015.(IV.22.) határozat Káva Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Monor Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság 2014. évi tűzvédelmi tevékenységéről szóló beszámolót elfogadja.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 24. napján tartandó soron következő testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 24. napján tartandó soron következő testületi ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 24. napján tartandó soron következő testületi ülésére Tárgy: A KDOP-2.1.1/D-12-2012-0040 azonosító jelű, Kerékpáros turisztikai

Részletesebben

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. SZEPTEMBER 17-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. SZEPTEMBER 17-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. SZEPTEMBER 17-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendelet: 20/2015. (IX. 18.) önkormányzati rendelet A 2015. évi költségvetésről szóló

Részletesebben

Felelős: Műszaki Osztály mb. vez.

Felelős: Műszaki Osztály mb. vez. H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági-Városüzemeltetési

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2011.március 25-i rendes ülésére

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2011.március 25-i rendes ülésére RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Tárgyalja: PVB Képviselő-testület nyílt ülés minősített többség ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2011.március 25-i rendes ülésére RÉTSÁGI NYUGDÍJAS KLUBOK

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. október 26-án tartandó ülésére Füzesgyarmati Városgazdálkodási és Intézményüzemeltetési Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezetői tisztségére vonatkozó pályázat

Részletesebben

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e A L S Ó N E M E S A P Á T I Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 149-7/2013/ANA. Tartalom: HATÁROZATOK KÓD 60/2013.(VI.28.)

Részletesebben

K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által május 31-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által május 31-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2013. május 31-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 2/2019 (II.14.) önkormányzati rendelete

Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 2/2019 (II.14.) önkormányzati rendelete Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2019 (II.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzati tulajdonban lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítéséről Celldömölk

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s E l ő t e r j e s z t é s a Képviselő-testület 2011. október 20-án de. 8.15 órától tartandó ülésére a Justh Zsigmond Művelődési Ház, Könyvtár és Közösségi Ház vezetői pályázatának kiírása tárgyában. Tisztelt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/3/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. március 25-i ülésére Tárgy: A könyvtár szakmai eszközfejlesztésére,

Részletesebben

A Piactér üzemeltetésének megszüntetésére irányuló kérelem megvitatása

A Piactér üzemeltetésének megszüntetésére irányuló kérelem megvitatása Az előterjesztés száma: 151/2014. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs Nagyközség képviselő-testületének 2014. december 3-án, 18-órakor megtartandó ülésére A Piactér üzemeltetésének

Részletesebben

Az Innoven Kft. 2012.november 15-én érkezett kérelmében tulajdonosi hozzájárulást kér a KEOP- 2012.5.5.0 számú pályázati kiíráson való részvételhez:

Az Innoven Kft. 2012.november 15-én érkezett kérelmében tulajdonosi hozzájárulást kér a KEOP- 2012.5.5.0 számú pályázati kiíráson való részvételhez: Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést véleményezi: Valamennyi

Részletesebben

Javaslat az Ózd, Volny József u. 1. szám alatti, ózdi belterületi 7217 hrsz-ú ingatlanra benyújtott vételi kérelem elbírálására

Javaslat az Ózd, Volny József u. 1. szám alatti, ózdi belterületi 7217 hrsz-ú ingatlanra benyújtott vételi kérelem elbírálására Javaslat az Ózd, Volny József u. 1. szám alatti, ózdi belterületi 7217 hrsz-ú ingatlanra benyújtott vételi kérelem elbírálására Előterjesztő: Pénzügyi és Gazdasági Bizottság elnöke Előkészítette: Településfejlesztési

Részletesebben

PÁTKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. április 27. Rendkívüli, nyílt ülés

PÁTKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. április 27. Rendkívüli, nyílt ülés 66-10./2015. PÁTKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. április 27. Rendkívüli, nyílt ülés Rendeletek: Határozatok: 53./2015. (IV.27.) önkormányzati határozata Pátka Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének február 27-i ülésére. Az előterjesztést készítette: jegyző

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének február 27-i ülésére. Az előterjesztést készítette: jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2008. február 27-i ülésére Tárgy: Szervezeti és Működési Szabályzat módosítása Az előterjesztést készítette: Vincze Miklós jegyző Előterjesztő:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szabó István Balázs képviselő (7 fő) Kerekesné Molnár Krisztina pénzügyi elődadó I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Szabó István Balázs képviselő (7 fő) Kerekesné Molnár Krisztina pénzügyi elődadó I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 3/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16-án 15.30 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

145/2013. (XII.11.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

145/2013. (XII.11.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 145/2013. (XII.11.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása H A T Á R O Z A T Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

Hozzászólás nem volt, a bizottság a napirenddel kapcsolatban az alábbi határozatot hozta:

Hozzászólás nem volt, a bizottság a napirenddel kapcsolatban az alábbi határozatot hozta: Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Gazdasági Bizottság Jegyzőkönyv készült a Gazdasági Bizottság 2014. április 23-án 12:00 órakor tartott rendes üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 10/2013. Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Vecsés Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. április 30-án (kedd) a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2017. (I.25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. január 25-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 27-én tartandó rendkívüli ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 27-én tartandó rendkívüli ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. október 27-én tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Városgondnokság magasabb vezetői

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 226/2011. (X. 26.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. október 26-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Maglóca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 16 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 129/2017. (VII. 31.) számú határozata A Képviselő-testület a következő napirendet fogadta el: 1. Gondozási Központ intézményvezetői munkakörre benyújtott pályázatok elbírálása

Részletesebben

a Pécsi Nemzeti Színház és a Bóbita Bábszínház nonprofit korlátolt felelősségű társasággá alakításáról

a Pécsi Nemzeti Színház és a Bóbita Bábszínház nonprofit korlátolt felelősségű társasággá alakításáról Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 310/2011. (06. 23.) számú határozata a Pécsi Nemzeti Színház és a Bóbita Bábszínház nonprofit korlátolt felelősségű társasággá alakításáról 1. Pécs Megyei

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. június 23-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Erzsébet Kórház- rendelőintézet igazgatói állására beérkezett pályázat elbírálása Előadó

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. február 23-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. február 23-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 2012. február 23-án megtartott ülésének könyvéből Jelenlévő képviselők száma: 6 fő Igennel szavazók száma: 6 fő 51/2012. (II. 23.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012.

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben