A Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Tanács pályázatot hirdet a közép-dunántúli regionális ifjúsági hálózatok együttműködésének fejlesztésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Tanács pályázatot hirdet a közép-dunántúli regionális ifjúsági hálózatok együttműködésének fejlesztésére"

Átírás

1 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Tanács pályázatot hirdet a közép-dunántúli regionális ifjúsági hálózatok együttműködésének fejlesztésére A pályázat kódja: IFJ-GY-KD-06-F 1. A pályázat célja 1.1. A közép-dunántúli régióban (Fejér, Komárom-Esztergom, Veszprém megye ) kialakult regionális ifjúsági hálózatok szakmai együttműködésének fejlesztése. 2. A rendelkezésre álló keretösszeg mértéke és forrása 2.1 A pályázat támogatására rendelkezésre álló keretösszeg Ft, azaz egymillió-ötszázezer forint A pályázati keretösszeget a Magyar Köztársaság évi költségvetéséről és az államháztartás három éves kereteiről szóló évi CXVI. Törvény 1. számú mellékletében meghatározott XXIV. Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium fejezet 2/4/2/1 Gyermek és Ifjúsági Alapprogram fejezeti kezelésű előirányzata, évi költségvetéséről szóló évi CXXXV. Törvény 1. számú mellékletében meghatározott XXIV., Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium fejezet 9/4/3/1 Gyermek és Ifjúsági Alapprogram támogatása fejezeti kezelésű előirányzata, valamint a évi költségvetéséről szóló évi CLIII. Törvény 1. számú mellékletében meghatározott XXIV., Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium fejezet 9/4/2/4 Gyermek és Ifjúsági Alapprogram támogatása fejezeti kezelésű előirányzata biztosítja. 3. A pályázaton igényelhető támogatás formája és összege 3.1. A támogatás vissza nem térítendő pénzbeli támogatás, melynek folyósítása a Mobilitás Pályázati Útmutató szerint egy összegben, előfinanszírozás formájában történik A pályázott támogatás mértéke legfeljebb a bruttó összköltség 75%-a lehet, azaz a pályázat benyújtásához minimum 25%-os önrész vállalása szükséges az összköltségvetés arányában. A pályázaton igényelhető támogatás maximális összege Ft, azaz háromszázezer forint. 4. Általános tudnivalók 4.1. A Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Tanács döntésének értelmében a Pályázók lehetőségeik függvényében eldönthetik azt, hogy elektronikus úton (internetes vagy e-pályázat) vagy papíralapon kívánnak pályázni.

2 4.2. Az internetes pályázat benyújtása előtt minden leendő pályázónak regisztrálnia kell magát az internetes pályázati rendszerben, amely a oldalon érhető el. Kizárólag a regisztrált pályázók jogosultak az e-pályázatok benyújtására, a kiválasztott pályázati kategóriához tartozó webes programűrlap kitöltésével. A benyújtott pályázat érvényességéhez minden pályázónak legkésőbb az adott kategória beadási határidejéig postai úton a Mobilitás címére kell beküldeni az internetes pályázati rendszer feltételeit elfogadó nyilatkozat egy eredeti, aláírt példányát (Mobilitás Pályázati Igazgatóság, 1590 Budapest, Postafiók 102.). Ehhez mellékelni kell a regisztrációs díj befizetését igazoló csekkszelvény vagy átutalási megbízás terhelési értesítőjének másolatát is Papíralapú pályázat esetén a pályázati felhívásban megadott helyeken lehet az űrlapot, adatlapot igényelni, s a pályázatot a megadott címre kell a beadási határidőig eljuttatni (Mobilitás Középdunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda, 8200 Veszprém, Kossuth u. 10. Postafiók 382.). 5. Pályázatot nyújthatnak be 5.1. Az internetes pályázati rendszerben regisztrált szervezetek, intézmények, amelyek megfelelnek az 5.3. pontban meghatározott feltételeknek Az internet-elérhetőséggel nem rendelkező Pályázók pályázatukat postai úton is benyújthatják. Pályázni jogosultak azon szervezetek, amelyek megfelelnek az 5.3. pontban meghatározott feltételeknek. 5.3 A közép-dunántúli régióból pályázhatnak: - társadalmi szervezetek (kivéve pártok és szakszervezetek), - alapítványok, - közhasznú társaságok; 6. Pályázatkezelő Mobilitás Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda 8200 Veszprém, Kossuth u. 10. Telefon/fax: 88/ / Pályázati díj, regisztrációs díj 7.1 Az internetes pályázati rendszerben történő regisztráció egyszeri regisztrációs díja Ft, azaz ötezer forint, amelyet a pályázati adatlaphoz mellékelt, illetve a Mobilitástól igényelhető sárga postai csekken, vagy átutalással a számlaszámra lehet befizetni a Mobilitás javára. Kérjük, az átutalásnál a megjegyzés rovatban, illetve a csekk közlemény rovatában tüntessék föl a pályázat kódját (IFJ-GY-KD-06-F), illetve a partnerazonosítót!

3 7.2 A regisztrációs dokumentumot (nyilatkozatot) és a regisztrációs díj befizetését igazoló dokumentum másolatát az alábbi címre kérjük beküldeni: Mobilitás Pályázati Igazgatóság 1590 Budapest, Postafiók A papíralapú, postai úton benyújtott pályázat esetén a pályázati díj pályázatonként Ft, azaz ötezer forint, amelyet a pályázati adatlaphoz mellékelt, illetve a 8.1. pontban szereplő irodától igényelhető sárga postai csekken vagy átutalással a számlaszámra lehet befizetni a Mobilitás javára. Kérjük, befizetéskor a megjegyzés rovatba írják be a pályázat kódját (IFJ-GY-KD-06-FP). A rózsaszín postai csekken, postacímre történő befizetést nem tudjuk elfogadni! 7.4 A pályázat benyújtásának, érvényességének, elbírálásának, a pályázók kiértesítésének, valamint a nyertes pályázókkal való szerződéskötésnek, továbbá a pályázati program megvalósításának, ellenőrzésének és elszámolásának kötelező általános feltételeit az ifjúsági, családügyi, szociális és esélyegyenlőségi miniszter felügyelete alá tartozó fejezeti kezelési előirányzatok felhasználásáról szóló 1/2006. (II.17) ICSSZEM rendelet (továbbiakban Rendelet) és a Mobilitás Pályázati Útmutató tartalmazza. Az érvénytelen pályázatokkal kapcsolatos szabályokat a Mobilitás Pályázati Útmutató tartalmazza. A Rendelet és a Mobilitás Pályázati Útmutató letölthető a honlapról. 8. A pályázati csomag 8.1 A pályázati csomag - amely magában foglalja a pályázati felhívást, az adatlapot, a programűrlapot és a Mobilitás Pályázati Útmutatót - letölthető a - honlapról, ingyenesen átvehető vagy telefonon igényelhető a - Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Irodában (8200 Veszprém, Kossuth u. 10., V. emelet, tel: , ) 8.2. A pályázattal kapcsolatban a 8.1. pontban meghatározottak mellett -- további információ kérhető - a vagy a címen és a honlapon, - a Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Irodában (8200 Veszprém, Kossuth u. 10. V. emelet, tel: , ). 9. A pályázat benyújtása 9.1. A pályázat beadási, postára adási határideje: december 08.. Internetes pályázatnál 2006.december 08., óra!

4 9.2. Az internetes pályázati rendszerben regisztrált pályázók a honlapon elérhető programűrlap kitöltésével nyújthatnak be pályázatot. A kitöltéshez szükséges információkat a honlapon elérhető Felhasználói kézikönyv tartalmazza A pályázatot postai úton az alábbi címre kérjük beküldeni: Mobilitás Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda 8200 Veszprém, Pf.: 382 A pályázatot személyesen kizárólag a Mobilitás Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Irodánál (8200 Veszprém, Kossuth Lajos u. 10. V. emelet / Zöld Ház /) legkésőbb a beadási határidő napján óráig lehet leadni. A postai úton vagy személyesen benyújtott pályázatnak tartalmaznia kell két példányban (egy eredeti és egy másolati példányban) a hiánytalanul kitöltött és cégszerűen aláírt pályázati adatlapot és programűrlapot, valamint a programűrlapban megjelölt mellékleteket, továbbá a pályázati díj befizetését igazoló postai feladóvevény vagy az átutalási megbízás terhelési értesítőjének másolatát. Rózsaszín postai utalványon postacímre érkezett befizetéseket nem tudunk elfogadni! A pályázatot KÉT elkülönített (egy eredeti és egy másolati) példányban, de EGY borítékban kell benyújtani A beadási határidőt követően hiánypótlásra nincs lehetőség! 9.5. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a beadási határidő előtt 8 nappal a beadási határidőt meghosszabbítsa melyről a honlapokon ad tájékoztatást. 10. Pályázati feltételek A pályázat benyújtásának, érvényességének, elbírálásának, a pályázók kiértesítésének, valamint a nyertes pályázókkal való szerződéskötésnek, továbbá a pályázati program megvalósításának, ellenőrzésének és elszámolásának kötelező általános feltételeit az ifjúsági, családügyi, szociális és esélyegyenlőségi miniszter felügyelete alá tartozó fejezeti kezelési előirányzatok felhasználásáról szóló 1/2006. (II.17) ICSSZEM rendelet (továbbiakban Rendelet) és a Mobilitás Pályázati Útmutató tartalmazza. Az érvénytelen pályázatokkal kapcsolatos szabályokat a Mobilitás Pályázati Útmutató tartalmazza. A Rendelet és a Mobilitás Pályázati Útmutató letölthető a honlapról. 11. A pályázat érvényességének speciális feltételei - Egy szervezet, egy kategóriában csak egy pályázatot nyújthat be; 12. Az elbírálás során előnyben részesülnek azok a pályázatok, amelyeknél[w.l.1] : - Három megyében legalább 6 szervezet együttműködését célozzák meg.

5 - Már meglévő együttműködések fejlesztését helyezik előtérbe (képzések, szemináriumok, tanulmányutak ). - A projekt fenntarthatósága biztosított. 13. A pályázatok elbírálásának szakmai szempontrendszere és határideje A pályázatok értékelését szakértői bizottság az alábbi szempontrendszer szerint végzi[w.l.2] : 1. A pályázó szervezet bemutatása mennyire részletes, áttekinthető és meggyőző. 0-4 pont (Kik hozták létre és mikor? (1 p), Milyen céllal? (1 p), Eddigi eredményeik? (1 p), Jövőre vonatkozó terveik? (1 p) 2. A pályázati cél tartalmi indoklása / szakmai alátámasztottsága mennyire megalapozott, érvelő és meggyőző pont (A pályázati program rövid-, közép és hosszú távú célja? (2-2-2 p). A pályázati program hogyan kapcsolódik, illeszkedik a pályázó egyéb programjaihoz, feladataihoz?( 4 p) 3. A program szakmai terve - tervezett intézkedések, teendők - mennyire kidolgozott, megalapozott és meggyőző. A tervezett intézkedések, teendők stb. valóban a cél kidolgozott, meggyőző és megalapozott megvalósításának minősíthetők-e? A program tervezett megvalósítása teljes egészében, vagy csak részben teszi elérhetővé a pályázati célt? (A pályázó nem részletezi a teendőket, röviden mutatja be a program megvalósítását (0-7 p). A pályázó hosszabban, esszészerűen mutatja be a program megvalósítását (8-17 p). A szakmai ütemterv napi, heti, havi, negyedéves stb. lebontásban kronologikusan megnevezi a részteendőket, azok felelőseit, a határidőket, s a program értékelésének körülményeit (18-22 p) pont 4. A részletes költségvetés összhangban van-e a megfogalmazott pályázati céllal, s a tervezett intézkedésekkel, teendőkkel? A részletes költségvetés mennyire kidolgozott, áttekinthető és meggyőző? (A költségvetés a következő értékelhető szempontokat tartalmazhatja: kiadások típusa (6 p), a program megvalósításának szakaszai vagy a pénzfelhasználás tervezett kronologikus sorrendje (3 p), napok, személyek stb. száma áttekinthetővé téve az egy egységre jutó kiadást (3 p),melyik tételt finanszírozza önerőből, egyéb forrásból és pályázati támogatásból(3 p) pont 5. Az önerő a tervezett kiadás 25 %-nál több. 0-4 pont (Az önerő a tervezett kiadás %-a (2 p,) 40 %-nál több (2 p), 6. A szervezet sajátosságait és lehetőségeit figyelembe véve alternatív külső források bevonását is tervezik a program megvalósíthatósága érdekében. 0-4 pont (Egyéb pályázatok (1 p), szponzorok (1 p), saját bevételek - részvételi díj, egyéb vállalkozásból származó bevétel stb. (1 p), A külső források rendelkezésre állását szerződések stb. bizonyítják (1 p) 7. Miként vonódnak be a régió ifjúsági szakemberei, szervezetei a hálózatfejlesztés folyamatába. 0-8 pont

6 8. A korosztályi részvétel miként valósul meg a projekt egyes fázisaiban 0-10 pont 9. A hálózat fejlesztése több szervezet együttműködésével jön létre 0-3 pont A következő szempontok közül kettőnek meg kell jelennie a pályázatban ahhoz, hogy pontszámmal értékelhető legyen. (Már két szempont esetén is megadható a 20 pont.) A hálózat fenntarthatóságára hangsúlyt fektet a pályázó Együttműködési szempontok a Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Irodával A projektben megjelennek a regionális ifjúsági helyzetelemzés szempontjai 10. A projekt megalapozottsága, megvalósíthatósága, legitimitása Várt eredmények és hatások kidolgozottsága 0 / 10 / 20 pont Összesen (maximum 100 pont): Az érvényes pályázatokról a Közép-dunántúli Regionális Ifjúsági Tanács december 15- ig dönt. A nyertes pályázatok listáját a Mobilitás a honlapon, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium a honlapon a döntést követő 15. napig közzéteszi. A pályázókat a Pályázatkezelő értesíti a döntésről, és a nyertes szervezeteknek tájékoztatást nyújt a szerződéskötés feltételeiről. A nyertes szervezetekkel a Pályázatkezelő köt szerződést a Szociális és Munkaügyi miniszter nevében a döntés kézbesítésétől számított 30 napon belül A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a döntést követően, amennyiben a pályázati célra rendelkezésre álló keretösszeget a beérkezett pályázatok száma vagy tartalma miatt nem tudta felhasználni, úgy további beadási határidőt és/vagy módosított feltételeket határozzon meg egy módosított pályázati felhívás keretében. [W.L.1]Amennyiben vannak előnyt jelentő jellemzői egy pályázatnak, úgy nagyon pontosan meg kell határozni, hogy ezek pontértékben mennyit jelentenek. Erről a pályázónak és a bírálónak egyaránt tudnia kell. [W.L.2]Legyenek rögzítve a pontértékek is!!!

7

Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu. Vissza

Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu. Vissza 1 / 6 2012.11.02. 9:11 Szerkesztőség: Budapest I. ker. Corvin tér 12., Tel: 30-659-63-88, E-mail: info@pafi.hu Vissza Cím: Gyermekek és fiatalok közösségeinek, valamint ifjúsági civil szervezetek téli

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Ifjúsági közösségek, ifjúsági civil szervezetek közösségépítő programsorozatainak támogatása. A pályázat kódja: IFJ-GY-15-A

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Ifjúsági közösségek, ifjúsági civil szervezetek közösségépítő programsorozatainak támogatása. A pályázat kódja: IFJ-GY-15-A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ifjúsági közösségek, ifjúsági civil szervezetek közösségépítő programsorozatainak támogatása A pályázat kódja: IFJ-GY-15-A Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Nemzeti

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A pályázat kódja: IFJ-GY-13-C

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A pályázat kódja: IFJ-GY-13-C PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Gyermekek- és fiatalok közösségeinek és ifjúsági civil szervezetek tagjainak, valamint az ifjúsággal foglalkozó szakemberek képzéseinek támogatása A pályázat kódja: IFJ-GY-13-C A Gyermek-

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. 3. A támogatottak köre

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. 3. A támogatottak köre PÁLYÁZATI KIÍRÁS Az NCA Közép-magyarországi Regionális Kollégiuma pályázatot hirdet civil szervezetek működésének támogatására (Pályázat kódja: NCA-KM-09) Jelen pályázati kiírás részét képezi a Pályázati

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A pályázat kódja: IFJ-GY-14-B

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A pályázat kódja: IFJ-GY-14-B PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Gyermekek- és fiatalok közösségeinek és ifjúsági civil szervezetek rendezvényeinek (kiemelten tábor és ifjúsági turizmus) támogatása A pályázat kódja: IFJ-GY-14-B A Gyermek- és Ifjúsági

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására (A pályázat kódja: CSP-CSBM-15)

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására (A pályázat kódja: CSP-CSBM-15) PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására (A pályázat kódja: CSP-CSBM-15) Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A pályázat kódja: KOR-TARS-11

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A pályázat kódja: KOR-TARS-11 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Kor-Társ Idősügyi Program 2011. Idősklubok, nyugdíjasklubok, kulturális, oktatási és egészségügyi programjainak támogatására A pályázat kódja: KOR-TARS-11 A Nemzeti Erőforrás Minisztérium

Részletesebben

civil szervezetek működési célú támogatására (Pályázat kiírás kódja: NEA-12-M)

civil szervezetek működési célú támogatására (Pályázat kiírás kódja: NEA-12-M) PÁLYÁZATI KIÍRÁS civil szervezetek működési célú támogatására (Pályázat kiírás kódja: NEA-12-M) A Nemzeti összetartozás Kollégium; az Új nemzedékek jövőjéért Kollégium, a Mobilitás és alkalmazkodás Kollégium;

Részletesebben

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevében a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevében a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevében a pályázatot hirdet Jegyzetelő szolgáltatás támogatása felsőoktatásban tanuló fogyatékos hallgatók érdekében (kód: 21221) címmel 1. A PÁLYÁZAT

Részletesebben

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP. Új nemzedékek jövőjéért kollégium. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2014.

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP. Új nemzedékek jövőjéért kollégium. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2014. NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP Új nemzedékek jövőjéért kollégium PÁLYÁZATI KIÍRÁS Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2014. Pályázati kategória kódja: NEA-UN-14-SZ Meghirdetés dátuma: 2013.

Részletesebben

számára az iskolai egészségfejlesztési-drogmegelőzési (A pályázat kódja: KAB-IPP-08)

számára az iskolai egészségfejlesztési-drogmegelőzési (A pályázat kódja: KAB-IPP-08) Alap- és középfokú nevelési oktatási intézmények számára az iskolai egészségfejlesztési-drogmegelőzési tevékenység támogatása (A pályázat kódja: KAB-IPP-08) Pályázati Útmutató 2008. április 1. Fogalmak

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS az Európai Területi Társulások 2014. évi támogatására (A pályázat kódja: ETT-14)

PÁLYÁZATI KIÍRÁS az Európai Területi Társulások 2014. évi támogatására (A pályázat kódja: ETT-14) PÁLYÁZATI KIÍRÁS az Európai Területi Társulások 2014. évi támogatására (A pályázat kódja: ETT-14) A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium megbízásából a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (a továbbiakban:

Részletesebben

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP. Társadalmi felelősségvállalás kollégium. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2014.

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP. Társadalmi felelősségvállalás kollégium. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2014. NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP Társadalmi felelősségvállalás kollégium PÁLYÁZATI KIÍRÁS Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2014. Pályázati kategória kódja: NEA-TF-14-SZ Meghirdetés dátuma:

Részletesebben

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP. Társadalmi felelősségvállalás kollégium PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2015.

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP. Társadalmi felelősségvállalás kollégium PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2015. NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP Társadalmi felelősségvállalás kollégium PÁLYÁZATI KIÍRÁS Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2015. Pályázati kategória kódja: NEA-TF-15-SZ Meghirdetés dátuma:

Részletesebben

feltöltve Word formátumban, nem szkennelve)

feltöltve Word formátumban, nem szkennelve) PÁLYÁZATI KIÍRÁS Az egészségjavítást célzó szabadidősport érdekében folytatott tevékenység támogatására (Pályázat kódja: MOB-MSZT-12) A 2012 januárjától módosított sporttörvény értelmében a sportközélet

Részletesebben

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP. Új nemzedékek jövőjéért kollégium PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2015.

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP. Új nemzedékek jövőjéért kollégium PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2015. NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP Új nemzedékek jövőjéért kollégium PÁLYÁZATI KIÍRÁS Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2015. Pályázati kategória kódja: NEA-UN-15-SZ Meghirdetés dátuma: 2015.

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A pályázati kategória kódja: NTP-HOTDKR-M-14. A meghirdetés dátuma: 2014. december 23.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A pályázati kategória kódja: NTP-HOTDKR-M-14. A meghirdetés dátuma: 2014. december 23. PÁLYÁZATI KIÍRÁS A pályázati kategória kódja: A meghirdetés dátuma: 2014. december 23. 1. oldal Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (a továbbiakban: Támogató) megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő

Részletesebben

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP. Mobilitás és alkalmazkodás kollégium PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2015.

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP. Mobilitás és alkalmazkodás kollégium PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2015. NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP Mobilitás és alkalmazkodás kollégium PÁLYÁZATI KIÍRÁS Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2015. Pályázati kategória kódja: NEA-MA-15-SZ Meghirdetés dátuma: 2015.

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Kiemelt jelentőségű és helyi szabadidősport események megrendezésének támogatására (Pályázat kódja: MOB-SZE-14) A Magyar Olimpiai Bizottság (1124 Budapest, Csörsz u. 49-51.) a továbbiakban:

Részletesebben

ÚTRAVALÓ ÖSZTÖNDÍJPROGRAM ÚT A FELSŐOKTATÁSBA ESÉLYTEREMTŐ ÖSZTÖNDÍJ- ÉS ÖNKÖLTSÉG-TÁMOGATÁSI ALPROGRAM

ÚTRAVALÓ ÖSZTÖNDÍJPROGRAM ÚT A FELSŐOKTATÁSBA ESÉLYTEREMTŐ ÖSZTÖNDÍJ- ÉS ÖNKÖLTSÉG-TÁMOGATÁSI ALPROGRAM PÁLYÁZATI KIÍRÁS ÚTRAVALÓ ÖSZTÖNDÍJPROGRAM ÚT A FELSŐOKTATÁSBA ESÉLYTEREMTŐ ÖSZTÖNDÍJ- ÉS ÖNKÖLTSÉG-TÁMOGATÁSI ALPROGRAM (A pályázat kódja: UTR-UF-13) Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (továbbiakban:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. 1.1 Pályázat célja. 1.2 A támogatandó tevékenységek köre. A kedvezményezett által elvégzendő tevékenységek:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. 1.1 Pályázat célja. 1.2 A támogatandó tevékenységek köre. A kedvezményezett által elvégzendő tevékenységek: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A tehetségeket segítő szakemberek erkölcsi és anyagi megbecsülését szolgáló programok kidolgozására és a támogatás odaítélésére (A pályázat kódja: NTP-OKD-M-12) Az Emberi Erőforrások

Részletesebben

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL... 1 AKTUÁLIS INTÉZMÉNYI PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK... 2

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL... 1 AKTUÁLIS INTÉZMÉNYI PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK... 2 PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 201 4. március 1 0. 56. s zám Köszöntő A hírlevél célja, hogy szakmai információkat biztosítson a pályázni kívánó kollégáink számára, tájékoztasson az aktuális pályázati lehetőségekről

Részletesebben

ÚT A DIPLOMÁHOZ. Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program MÓDOSÍTOTT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

ÚT A DIPLOMÁHOZ. Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program MÓDOSÍTOTT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program MÓDOSÍTOTT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A pályázati kategória kódja: A meghirdetés dátuma: 2013. november 21. A módosítások dátuma: 2013. december

Részletesebben

ÚT A DIPLOMÁHOZ. Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A pályázati kategória kódja: UD-13-A/B

ÚT A DIPLOMÁHOZ. Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A pályázati kategória kódja: UD-13-A/B Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A pályázati kategória kódja: A meghirdetés dátuma: 2013. november 21. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (a továbbiakban:

Részletesebben

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP Közösségi környezet kollégium Mobilitás és alkalmazkodás kollégium Nemzeti összetartozás kollégium Társadalmi felelősségvállalás kollégium Új nemzedékek jövőjéért kollégium

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A hátrányos helyzetű térségekben 1 élő tehetséges fiatalok támogatására (A pályázat kódja: NTP-HHT-MPA-12)

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A hátrányos helyzetű térségekben 1 élő tehetséges fiatalok támogatására (A pályázat kódja: NTP-HHT-MPA-12) PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A hátrányos helyzetű térségekben 1 élő tehetséges fiatalok támogatására (A pályázat kódja: NTP-HHT-MPA-12) Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (továbbiakban: EMMI) megbízásából az Oktatáskutató

Részletesebben

NEMZETISÉGI TÁMOGATÁSOK PÁLYÁZATI KIÍRÁS

NEMZETISÉGI TÁMOGATÁSOK PÁLYÁZATI KIÍRÁS NEMZETISÉGI TÁMOGATÁSOK PÁLYÁZATI KIÍRÁS Nemzetiségi kulturális kezdeményezések 2015. évi költségvetési támogatására Pályázati kategória kódja: NEMZ-KUL-15 Meghirdetés dátuma: 2014. december 30. Az Emberi

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Te jössz!

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Te jössz! PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Te jössz! 2. sz. melléklet Fővárosi Közgyűlés Oktatási és Ifjúságpolitikai Bizottsága pályázatot ír ki fővárosi székhellyel rendelkező, tevékenységüket Budapesten kifejtő civil szervezetek

Részletesebben

Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S A

Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S A A N E M Z E T I E G Y Ü T T M Ű K Ö D É S I A L A P Ú J N E M Z E D É K E K J Ö V Ő J É É R T K O L L É G I U M C I V I L S Z E R V E Z E T E K S Z A K M A I P R O G R A M J Á N A K T Á M O G A T Á S A

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A hazai és nemzetközi jó gyakorlatok adaptálásának támogatására (A pályázat kódja: NTP-JGYA-MPA-12)

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A hazai és nemzetközi jó gyakorlatok adaptálásának támogatására (A pályázat kódja: NTP-JGYA-MPA-12) PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A hazai és nemzetközi jó gyakorlatok adaptálásának támogatására (A pályázat kódja: NTP-JGYA-MPA-12) Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (továbbiakban: EMMI) megbízásából az Oktatáskutató

Részletesebben