M700/M700i vontatott permetezőgép 2400 liter, 3200 liter, 4000 liter

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "M700/M700i vontatott permetezőgép 2400 liter, 3200 liter, 4000 liter"

Átírás

1 M700/M700i vontatott permetezőgép 2400 liter, 3200 liter, 4000 liter

2 2 M700-as sorozatú permetezőgép Bevezető Koncentrált képességek Nagy teljesítmény, maximális hasznos üzemidő és a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költség ez az, amire Önnek igazán szüksége lesz új gépei esetében. A John Deere M700 és M700i permetezőgépekben pedig ezeket mind megtalálja. A permetezési pontosságnak és a könnyű kezelhetőségnek köszönhetően ezek a gépek nagy teljesítménnyel dolgoznak, és mivel a John Deere tervezte és gyártja őket, a maximális hasznos üzemidő és a megbízható működés is garantált. A permetezőgép hatékonysága tovább csökkenti az üzemeltetési költségeket. Függetlenül az Ön által vezetett gazdaság méretétől és jellegétől, Ön is megtalálja azt a John Deere vontatott szántóföldi permetezőgép modellt, amelynek kapacitása és felszereltsége tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Az általunk kínált M700/M700i sorozatú permetezőgépek testreszabott megoldásokat nyújtanak, amelyek az intenzív és a kevésbé intenzív növénytermesztéshez egyaránt ideálisak. A rendelhető opciók széles választéka rendkívül egyszerűvé teszi az ideális felszereltség összeállítását.

3 M700-as sorozatú permetezőgép 3 John Deere vontatott szántóföldi permetezőgépek TARTALOMJEGYZÉK Bevezető 2 Együtt sikeresebben! 4 Ismerje meg a gépet 6 M700/M700i A John Deere M700/M700i vontatott szántóföldi permetezőgépek két vagy három ponton csukló, méteres munkaszélességű szórókerettel rendelhetők, három tartály mérettel, 2400-tól 4000 literes térfogatig. 800i A John Deere 800i vontatott permetezőgép többféle szórókeret szélességgel rendelhető, a kompakt, kétcsuklós, 18 méterestől, a háromcsuklós 40 méteres változatig. A tartály térfogat 3200-tól 4000 literig terjed. A csökkentett folyadékmennyiségű TwinFluid technológia növeli a lefedettséget, ezzel együtt pedig a fejlett ISOBUS kompatibilitás támogatja a John Deere integrált intelligens megoldások használatát. Alváz és permetlé tartály 8 Permetezési ciklus 10 Dokumentáció 12 Feltöltés 14 Szállítás 16 Szórókeretek 18 Permetezés 20 Öblítés és higítás 22 M900/M900i A John Deere M900/M900i vontatott permetezők sok szempontból hasonlítanak az R900i szériára, például abban, hogy akár 6200 literes tartályt, és akár 40 méteres keretszélességet is kínálnak. A nagygazdaságok és a vegyes tevékenységet folytató mezőgazdasági vállalkozások igényeinek megfelelően az alapfelszereltség jelentősen bővíthető különféle opciókkal és intelligens megoldások felszerelésével. R900i Az R900i a 24 méteres, kétcsuklós szórókeretektől kezdve a 40 méteres, háromcsuklós szórókeretekig bezárólag többféle munkaszélességben rendelhető. Az R962i hatalmas, 6200 litereres permetlé tartályával a legnagyobb feladat is rendkívül egyszerűen elvégezhető. A kisebb R952i változat permetlé tartályának névleges térfogata 5200 liter. Műholdvevők és kijelzők 24 Műszaki adatok 26

4 4 M700-as sorozatú permetezőgép Együtt sikeresebben! Egy minőségi partner Együtt sikeresebbek vagyunk! Minden sikeres együttműködés alapja a bizalom és az egyetértés. A John Deere-nál, gépeink legendás minősége és megbízhatósága, felhasználóbarát rendszereink innovatív hatékonysága és forgalmazóink által nyújtott példás támogatás jóvoltából, a bizalom nem kérdés. Mi pontosan tudjuk, hogy Önnek mire van szüksége ahhoz, hogy munkáját mindig siker koronázza: olyan gépre, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy minden másnál jobban teljesítsen a szántóföldön, valamint egy olyan szakszerviz és alkatrészellátó hálózatra, ami elkötelezetten dolgozik az Ön hasznos üzemidejének és költséghatékonyságának maximalizálásáért. Ez az egyedülálló kölcsönös bizalom és egyetértés az, ami biztosítja, hogy együtt még sikeresebbek legyünk. Páratlanul jó teljesítmény Nálunk a gépteljesítmény sokkal több, mint pusztán csak a nyers erő. Nálunk költséghatékonyságot, a lehető legnagyobb termelékenységet és páratlan szakértelmet is jelent. Permetezőgépeinket kifejezetten az ilyen berendezésekre létrehozott európai részlegünk tervezi, és gyártja, ezért a mi gépeink garantálják az Ön munkájának minőségét. A hasznos üzemidő maximalizálása A hasznos üzemidő a szántóföldön és a vonulás során egyaránt nagyobb termelékenységet jelent. Azért, hogy Ön zavartalanul dolgozhasson, elsőszámú célunkká tettük a hatékony, új megoldások kifejlesztését a gépek állásidejének csökkentése érdekében. Teljesen egységes ellátást biztosító John Deere alkatrész ellátó hálózatunk az Egyesült Királyságtól egészen Oroszországig terjed. Garantáltan eredeti alkatrészeink beszerzése és beszerelése még soha sem volt ennyire gyors és egyszerű. Csapatunk részeként a KITE Zrt. mindig szívesen áll az Ön szolgálatára.

5 M700-as sorozatú permetezőgép 5 Az üzemeltetési költségek minimalizálása Mindenki tudja, hogy a minőség terén kötött kompromisszum hosszú távon nagyon sokba kerülhet, és a John Deere gépeket kifejezetten hosszú távú használatra tervezték. A minőség az ismérvünk, és éppen ez adja termékeink lenyűgöző megbízhatóságát, tartósságát, alacsonyabb működési költségeit és csökkentett karbantartási igényeit. Mindezek hozzájárulnak termékeink értékállóságához, és így a használtgép magasabb piaci értékéhez.

6 6 M700-as sorozatú permetezőgép Ismerkedjen meg a géppel Milyen az Ön ideális vontatott szántóföldi permetezőgépe? Akár az alapkivitelű M700-as, vagy az ISOBUS-szal felszerelt M700i modellt választja, mindkét esetben olyan vontatott szántóföldi permetezőgép mellett dönt, melyet sok éves megbízható és precíz permetezésre gyártottunk. Természetesen rendelheti az M700/M700i modellt egyéb opciókkal felszerelve is, amelyekkel a permetezőgép teljesítménye tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez. A fejlett intelligens megoldások precizitást biztosítanak és csökkentik az inputköltségeket Standard 12 Voltos áramellátás, vagy ISOBUS Automatikus keretszakasz vezérlésre előkészítve BoomTrac szórókeret szintezés és magasságszabályozás (csak az M700i változaton) AutoDilute automatikus vegyszerhigítás és öblítés (csak az M700i változaton) Páratlan szórókeret stabilitás és élettartam, akár 10 szakasszal Munkalámpák a nagyobb éjszakai termelékenységhez, LED lámpák az ISOBUS vezérlésű változatokon 280 l/min szivattyú teljesítmény 400 literes öblítő tartály John Deere minőség és szervizháttér Alváz: Strapabíró, jól kiegyensúlyozott alváz állítható, fix, vagy kihúzható féltengelyekkel. Kormányzott vonórúd: Kézi és automata kormányzás, valamint automata táblavégi forduló (HMS) üzemmód. Feltöltés és öblítés: Könnyű beállítás a feltöltéshez és az öblítéshez. Igény esetén AutoDilute automatikus higítás és öblítés funkció is rendelhető.

7 M700-as sorozatú permetezőgép 7 AutoDilute funkció (opció): Ez az automata, többciklusos öblítési program és vegyszermaradék higító rendszer kétféle üzemmódban használható: a vegyszermaradék felhigítása több lépésben vagy folyamatosan. A Z-karos parallelogramma felfüggesztés egyenletes magasságszabályozási sebességet és hátsó hasmagasságot biztosít. Dupla keresztlengőkaros kerékfelfüggesztés: Ez a karbantartást nem igénylő rendszer nagyobb stabilitást biztosít, elnyeli a talajról érkező lökéseket, így nagyobb közúti vontatási sebességet tesz lehetővé (opció). Két- és háromcsuklós szórókeret: Válasszon a jól bevált és stabil John Deere szórókeretek széles választékából, akár 30 méteres szélességgel. A permetlészivattyú szállítási kapacitása 280 l/perc. A BoomTrac rendszer növeli a permetlé kijuttatás és eloszlás pontosságát. Továbbá csökkenti az elsodródást a menet közbeni automatikus szórókeret szintezés és magasságszabályozás segítségével. Ez különösen dombos és egyenetlen terepen, valamint a táblavégi fordulókban előnyös. A szakaszvezérlés az M700-as és az M700i modellhez egyaránt rendelhető, és segít az inputköltségek csökkentésében, mivel lényegesen csökkenti a kihagyásokat és az átfedéseket. Ez a GPS-alapú rendszer az előzetesen meghatározott terület elhagyásakor, illetve elérésekor automatikusan nyitja meg, illetve zárja el a szórókeret szakaszokat.

8 8 M700-as sorozatú permetezőgép Alváz és permetlé tartály A tökéletes stabilitás: a permetezési hatékonyság kulcsa Minél alacsonyabban található a gép súlypontja, annál stabilabb a gép. Az M700/M700i permetezőgépek tervezésekor is ezt tartottuk szem előtt, így gépeink stabilabbak, könnyebben irányíthatók, pontosabbak és könnyen szállíthatóak, akár üres, akár tele tartállyal, akár szántóföldön, akár közúton, és akár még lejtőkön is! Az alvázban alacsonyan elhelyezett tartályt a robusztus főváz teljesen körülveszi, ezáltal az M700/M700i súlypontja rendkívül alacsonyra került. Az így létrejött stabilitás és keresztirányú súlyelosztás lehetővé teszi, hogy a permetezőgép a szórókeret helyzetétől függetlenül munka közben is stabil maradjon. Keskeny vonórúd a szűkebb fordulókhoz Állítható magasságú vonószem Dupla keresztlengőkaros kerékfelfüggesztés

9 M700-as sorozatú permetezőgép 9 Az Ön igényeihez szabott kapacitás A rendelhető háromféle permetlé tartály mérettel (2400 l, 3200 l és 4000 l névleges térfogat) könnyű kiválasztani, hogy melyik M700/M700i modell illeszkedik a legjobban az Ön gazdálkodásához. Mindegyik változat pontosan ugyanazon minőségi szabványok alapján készül. Kormányozhat manuálisan vagy használja ki az automata kormányzás előnyeit az automatikus keretszakasz vezérléssel és automata táblavégi fordulóval (HMS) kombinálva. Több kormányzási üzemmód Választható kézi üzemmód például tolatáshoz, illetve automata üzemmód a nyomvonal folyamatos követéséhez. A kézi üzemmód lehetővé teszi az oldalirányú lejtő kompenzálását, míg az automata táblavégi forduló aktiválja a kormány automatikát, ha a forgókban nem permetez. A tartályok ellenálló polietilén alapanyaga sok-sok éven át problémamentes használatot biztosít. A sima, legömbölyített forma tökéletes a keveréshez, és kívül-belül egyaránt könnyű tisztán tartani. A mély gyüjtőtérrel és a meredeken lefutó tartályfenékkel minimális a permetlé maradék mennyisége, és még lejtős terepen is könnyű a lefejtés. A tartályokban nem találhatók kiálló felületek, vagy bemélyedések, amelyek akadályoznák a folyadékáramot vagy a vegyszer bekeverését. A száraz szintjelző az alapfelszereltség részét képezi, opcióként pedig digitális szintjeladó is rendelhető.

10 10 M700-as sorozatú permetezőgép Permetezési ciklus Precíziós növényvédelem: egyszerű, mint az egyszeregy Amikor hatékony növényvédelemről van szó, akkor az időzítés és a kijuttatási technológia csaknem ugyanolyan fontos, mint a megfelelő növényvédőszer megválasztása. Az M700/M700i permetezőgép széria mindegyik modellje rendkívüli termelékenységre képes a permetezési folyamat mindegyik fázisában. Ezek a gépek a permetezést egyszerűbbé, pontosabbá és költséghatékonyabbá teszik a tervezéstől kezdve a feltöltésen és a szállításon át a permetezésig, az öblítéssel és a maradék felhigításával bezárólag. Az M700i változathoz tartozó, opcióként választható GreenStar kijelzővel a permetezés dokumentálása is elvégezhető. Az M700/M700i az összes hatósági és környezetvédelmi előírásnak megfelel, mely jelenleg érvényben van az Európai Unióban. Öblítés és szermaradvány higítás Permetezés 5 4

11 M700-as sorozatú permetezőgép 11 1 Dokumentáció 2 3 Feltöltés Szállítás Tartsa szemmel költségeit Válasszon a különféle John Deere csatlakozási megoldások gazdag választékából, amelyek különféle pontossági szinteket és a termelékenység növelését teszik lehetővé. A KITE Zrt. segítséget nyújt abban, hogy Ön megtalálja a speciális igényeinek megfelelő legjobb és leghatékonyabb megoldást. A részleteket lásd a 24. oldalon.

12 12 M700-as sorozatú permetezőgép Dokumentáció Dokumentáció: minden az előkészítésen múlik Az opcióként választható GreenStar érintőképernyős kijelzővel felszerelt M700i permetezőgép a teljes növénytermesztési ciklusban növeli a termelékenységet a dokumentációtól kezdve, a feltöltésen és a szállításon keresztül, egészen a permetezésig és az öblítésig. A megfelelő dokumentáció ad biztos alapot az egész munkafolyamatnak. A pontosan rögzített adatok segítségével Ön minden szezonban sokkal eredményesebben dolgozhat, hiszen munkatervet készíthet a következő munkamenethez, hogy évszakról évszakra még magasabb hozamot érhessen el.

13 M700-as sorozatú permetezőgép 13 A kézi vezérlés egyszerűségétől kezdve a John Deere intelligens megoldásainak kényelméig, széles lehetőségek skálája áll rendelkezésére, hogy M700i permetezőjét pontosan az Ön igényeire szabja. Az M700i az intelligens megoldások teljes skálájával szerelhető fel, melyek segítenek Önnek racionalizálni az adatrögzítés és a permetezés-tervezés minden mozzanatát. Valamennyi információ és kimutatás, amire a növényvédelem során szüksége van, automatikusan rögzítésre kerül a munkavégzés közben. Utána Ön ezeket az adatokat átmásolhatja irodai számítógépre, vagy kinyomtathatja a vezetőfülkébe szerelt nyomtatón. Munkafolyamatai és szükségletei függvényében vásárolhat a KITE Zrt-től személyi számítógépre telepíthető szoftvert is. A különleges együttműködés keretében fejlesztett szoftvernek köszönhetően Ön biztos lehet benne, hogy az tökéletesen megfelel az igényeinek. Amint megtapasztalta, hogy mennyi időt és energiát takarít meg a papírmunka és a hagyományos tervezés kiváltásával, el sem tudja majd képzelni, hogyan dolgozhatott eddig az intelligens megoldások nélkül. Öné a választás. Field Doc dokumentációs funkció (opció) Ez a valós idejű dokumentációs szoftver automatikusan rögzíti az összes műveletet, majd lehetővé teszi ezen adatok átmásolását az Ön személyi számítógépére a későbbi elemzésekhez. Kérjük, vegye figyelembe az alábbiakat: ezeknek a GPS-alapú eszközöknek a használata GreenStar 2630 kijelző és StarFire műholdvevő antenna felszerelését igényli. A részletekért forduljon a KITE Zrt-hez! Előzetes permetezési térképek készítése (opció) Változtatható dózisú kijuttatással szeretne kiszórni műtrágyát, gyomirtót, gombaölőszert, vagy érésgyorsítót? Semmi akadálya: csak hozza létre a tervezett kijuttatási térképet személyi számítógépén, másolja át a traktor vezetőfülkéjébe szerelt GreenStar 2630 kijelzőre és már indulhat is a permetezés. Tartály feltöltés kalkulátor (opció) Felejtse el a papírt és ceruzát a legközelebbi munkaterv készítésekor. A Tartályfeltöltés kalkulátor pontosan meghatározza, hogy a tervezett vegyszerezéshez milyen mennyiségű permetlére van szükség, hányszor kell feltölteni a permetezőgépet, illetve milyen részleges feltöltést alkalmazzon a munka befelyezéséhez. Önnek csak annyi a dolga, hogy először megadja a legfontosabb adatokat, így például a parcella méretét, a kijuttatási mennyiséget vagy a kiszórni kívánt növényvédőszert, majd pedig beállítsa a permetlé keverés arányát. A többit a Tartályfeltöltés kalkulátor másodperceken belül kiszámolja automatikusan és hibák nélkül. Mivel a számítások azokon a valós adatokon alapulnak, amelyeket Ön a korábbi permetezés során rögzített, nincs többé elpazarolt idő vagy vegyszer!

14 14 M700-as sorozatú permetezőgép Feltöltés Feltöltés: egyszerűen kezelhető Nem is lehetne egyszerűbb vagy kényelmesebb a gépkezelés. Az ergonomikus kezelőfelületet nagyméretű vezérlőkarokkal szereltük fel, amelyek minimalizálják a kezelői hibák lehetőségét, illetve értékes időt takarítanak meg a gép beállítása során. Az opcióként választható intelligens megoldások még gyorsabbá, könnyebbé és pontosabbá teszik a feltöltést, a permetezést és az öblítést. A folyadék keringető rendszer két funkcionális szakaszra oszlik: a munkaszakaszra és a permetező szakaszra. Ez biztosítja, hogy a nyomás mindig ott legyen optimális, ahol a legnagyobb szükség van erre. A vezérlő szelep mögött található a vegyszerbekeverő tartály, a nagy nyomású mosó és a ruhatároló rekeszek. A szűrőket és a csatlakozókat úgy helyeztük el, hogy tökéletesen elősegítsék a könnyű gépkezelést. Ellenálló kézi szelepek Gyorsabb feltöltés a 2"-os feltöltő tömlő csatlakozón keresztül Automata feltöltési figyelmeztető hangjelzés Önfeltöltő dugattyús membránszivattyú 55 literes vegyszerbekeverő tartály Átfejtő szelep, 2"-os gyors feltöltés az öblítő tartályhoz Zárt vegyszerbekeverő rendszer

15 M700-as sorozatú permetezőgép 15 Digitális permetlé tartály szintjelző Segítségével Ön vegyszert és időt takaríthat meg, mivel a kijelzőn látható az aktuális tartály szint, a fennmaradó mennyiséggel kezelhető terület nagysága és a megtehető távolság. Tartsa tisztán A feltöltést követően mosson kezet a külön erre a célra elhelyezett kézmosó tartály segítségével, amelybe akár 20 liter tiszta víz tölthető. Tartsa mindig kéznél és rendben A tárolórekesz ideális olyan tárgyak szállítására, melyekre Önnek szüksége lehet munka közben.

16 16 M700-as sorozatú permetezőgép Szállítás Szállítás: a gyorsaság és a stabilitás jegyében tervezve Az M700/M700i sorozatú permetezőgép alacsony súlypontja és egyenletes súlyelosztása irányadó a piacon. A karbantartást nem igénylő dupla keresztlengőkaros kerékfelfüggesztés egyszerű és költséghatékony megoldás, amely elnyeli a talajegyenetlenségekből eredő rezgéseket, és hozzájárul a permetezőgép élettartamának meghosszabbításához. A permetezőgép négyféle vonórúd opcióval rendelhető: 2 fix és 2 kormányzott változatban. Az általunk alkalmazott szórókeret rögzítés biztosan rögzíti a szórókeretet szállítás során. Sima haladás Jobb permetezési pontosság A z alváz kialakításának köszönhetően nem károsítja a növényállományt A B C E

17 M700-as sorozatú permetezőgép 17 D F A A különféle vonórúd típusok sima haladást biztosítanak B Keskeny vonórúd kialakítás a szűk fordulók esetére és az egyenletes sorvégi nyomkövetés érdekében. C A kormányzott vonórúd: automata nyomvonal követéssel vagy kézi kormányzással egyaránt rendelhető. A táblavégi fordulókban alkalmazott automata nyomvonal követés garantálja, hogy a permetezőgép automatikusan és pontosan a traktor hátsó kerekeinek nyomában haladjon. A funkció be- és kikapcsolása automatikusan történik a tábla végén a táblavégi forduló automatikával (HMS) segítségével. D Szórókeret szállítási védelem: minimalizálja a szórókeretre ható rezgéseket és a kopást a gyors közúti vontatás során. E F Alacsony felépítés: az alacsony súlypont és az egyenletes súlyelosztás biztosítja a biztonságos és könnyű irányítást. Ruhatároló rekesz. Ideális váltóruha vagy más tárgyak szállítására.

18 18 M700-as sorozatú permetezőgép Szórókeretek Szórókeretek: nagy pontosság, nagyobb termésátlagok A precíziós permetezés a szórókeret stabilitásától függ, a John Deere szórókeretek stabilitása és tartóssága pedig közismert. Két- illetve háromcsuklós acél szórókeretek széles skáláját kínáljuk, olyan minőségi funkciókkal, melyek évről-évre megbízható és precíz működést biztosítanak. A pontosság a szórókeret stabilitásával kezdődik Az instabil szórókeret közvetlen következménye a vegyszerpazarlás és a gyengébb termésátlag. Valamennyi John Deere szórókeret a precíziós permetezés követelményeinek megfelelő stabilitást és funkciókat kínál. A pontosság pedig optimalizálja a permetszer eloszlását, ami növeli a termelékenységet. Központi inga felfüggesztés a szórókeret szintezéséhez A legyezésgátló felfüggesztés a legjobb permetszer eloszlást biztosítja A szórókeret mozgató munkahengerek végállás csillapítása minimalizálja a csuklók kopását Tartós gömbfejek és perselyek zsírzógombokkal, a szórókeret hosszabb élettartama érdekében Függőleges és vízszintes szórókeret biztosítás Rozsdamentes acél permetlé vezetékek gyorscsatlakozókkal BoomTrac automata szórókeret magasság és dőlésszög szabályozó rendszer Változtatható geometria szabályzás a szórókeret jobb terepkövetése érdekében A szórókeret szétnyitása, illetve összecsukása a traktor kihelyezett hidraulika szelepeivel, elektro-hidraulikus szeleppel vagy elektro-hidraulikus vezérléssel végezhető.

19 M700-as sorozatú permetezőgép 19 Legyezésgátló felfüggesztés Optimális permetezési pontosságot biztosít tarlón és más durva talajon, mivel mindkét szórókeret szárnyon elnyeli a hosszanti lengéseket. Kétcsuklós szórókeretek méteres munkaszélességgel Szakaszok száma 18 / Szakasz szélessége, m 20 / / / / / / ,5-4,5-4,5-4,5-4,5-4,5 27 / / / Háromcsuklós szórókeretek méteres munkaszélességgel Szakaszok száma 24 / Szakasz szélessége, m 27 / ,5-4, ,5-4,5 27 / / / Többfunkciós vezérlő kar Valamennyi, a permetezés során gyakran használt fontos funkció működtethető a többfunkciós vezérlő karral: fő szelep be/ki, automatikus keretszakasz vezérlés, szórókeret magasság, szórókeret billentés, változtatható geometria, szórókeret nyitás és összecsukás.

20 20 M700-as sorozatú permetezőgép Permetezés Permetezés: precíz permetezés Az M700/M700i permetezőgépeken egyetlen csepp permetlé sem vész kárba, így minden permetezési munka kiszámíthatóan végezhető. A John Deere technológia elősegíti, hogy a gépkezelő egyetlen tartálytöltéssel nagyobb területet permetezhessen le. Pörgesse fel a teljesítményt A 280 l/min teljesítményű önfeltöltő szivattyú a folyadékot oda szállítja, ahol arra szükség van, így minimalizálja a potenciális áramláskieséseket. Zártkörös keringető rendszer A rendszer a fő szórókeret szelep elzárását követően is folyamatosan keringeti a permetlevet egészen a szakaszoló szelepekig, így lehetővé teszi a permetezés gyors megkezdését idő- és vegyszerveszteség nélkül. A gyors és alapos öblítés érdekében a munka befejezését követően a szivattyú rövid időre nagyobb teljesítményre kapcsol. Pontosság A Z-karos paralelogramma felépítés egyenletes magasságszabályozási sebességet és magasságot biztosít. A BoomTrac magasságszabályozás segíti a permetezés megfelelő magasságon történő megkezdését, hogy így tökéletes lehessen a permetlé eloszlás. Az inga rendszerű legyezésgátló csillapítja a függőleges és vízszintes lengéseket, és így helyén tartja a szórókeretet.

21 M700-as sorozatú permetezőgép 21 Mert a permetlé minden cseppje drága Az intelligens technológia elsőosztályú precízitást biztosít, ezáltal pedig a termelékenység is nő. A John Deere permetezőgépek olyan intelligens funkciókkal és megoldásokkal vannak felszerelve, mint például a automatikus keretszakasz vezérlés, a BoomTrac szórókeretmagasság szabályozó automatika és a térképes alapon változtatható dózisú permetezés, melyek a permetezést gyorsabbá, könnyebbé és pontosabbá teszik. John Deere automatikus keretszakasz vezérlés A John Deere automatikus keretszakasz vezérlés (GreenStar kijelzővel), teljes kontrollt biztosít a keretszakaszok felett. Automatikusan elzárja, és kinyitja az adott szakasz fúvókáit, amikor Ön egy előre meghatározott területre, illetve a sorvégre ér, vagy éppen elhagyja azt. (A táblavégi forduló automatika csak a GreenStar kijelzővel használható) Ez a rendszer még kevésbé gyakorlott gépkezelő és akár ék alakú parcella esetében is képes csökkenteni a kihagyásokat, vagy az átfedéseket és így a növényvédőszerekre költött összegeket is. Térkép alapú változtatható dózisú permetezés Az egyes területeken eltérő mértékű növényvédelemre van szükség. Ezzel a technológiával Ön az irodai számítógépén előkészített parcella szintű beállítások segítségével előre beállíthatja az alkalmazni kívánt dózist. A szántóföldön pedig az Ön permetezőgépe valós időben elvégez minden beállítást, hogy a gépkezelő ezek után valóban a minőségi munkavégzésre és a hatékonyságra koncentrálhasson. A GreenStar kijelzőre már feltöltöttük azt a szoftvert, amely a változtatható dózisú permetezéshez szükséges.

22 22 M700-as sorozatú permetezőgép Öblítés és higítás Öblítés és higítás: tiszta megoldások Könnyen és hatékonyan öblítheti, és higíthatja a permetlé maradványt, és mindezt a fülke kényelméből. Csak válassza ki a kívánt programot a GreenStar kijelzőn, és hátra is dőlhet, hiszen minden további munkát a gép végez el. Az M700/M700i permetező minden részlete az átgondolt öblítési és higítási folyamatnak megfelelően lett kialakítva. A lekerekített vonalú, öblök és beugrók nélküli tartályban a permetlé akadálytalanul áramlik, a teljes permetező rendszer pedig az opcióként választható zárt keringető rendszerrel egészen a szórókeret szakaszoló szelepekig teljesen kiöblíthető.

23 M700-as sorozatú permetezőgép 23 AutoDilute automata öblítőrendszer Az M700i permetezőgéphez opcióként választható rendszer kiszámítja, hogy mennyi tiszta vízre és öblítési ciklusra van szükség az adott higítási tényező eléréséhez. Számításba veszi az összes fel nem használt permetlé és víz mennyiséget is. A permetlé felhigításához a tiszta vizes tartályból a permetlé tartály mosó fúvókákba külön szivattyú nyom vizet. A permetező szivattyú keringeti a felhigított permetlevet a teljes permetező rendszerben és a szórókeretben is. Az AutoDilute valamennyi hatályos törvénynek és előírásnak megfelel, és biztosítja, hogy a legkevésbé tapasztalt gépkezelő is minden alkalommal jó eredményeket produkáljon. A teljes higítási folyamat a vezetőfülke kényelméből irányítható Gyorsabb öblítés a nagyobb termelékenység érdekében Kevesebb kezelői hiba Kevesebb növénykár és környezetszennyezés

24 24 M700-as sorozatú permetezőgép Antennák és kijelzők A permetezőgép testreszabásához válassza a legmegfelelőbb kijelzőt Munkagép kijelző 1100 Munkagép kijelző 1100 Ez a 4,3"-os színes kijelző lehetővé teszi a permetezőgép egyszerű kézi vezérlését a standard 12 Voltos csatlakozón keresztül. Nyomógombok a gyors működtetéshez Forgatógomb (a könnyű navigációhoz) 480 x 272 pixeles kijelző felbontás ISOBUS Dokumentáció Szakaszvezérlés GreenStar as kijelző X X GreenStar as kijelző X X X CommandCenter kijelző X GreenStar kijelző Egyedülálló rugalmasságot, teljes körű navigációt, élethű szántóföldi képeket és ISOBUS munkagép vezérlést keres? Vegye szemügyre közelebbről a GreenStar as kijelzőt! 7 hüvelykes, színes, nyomógombos kijelző Könnyen kezelhető navigációs forgatógomb ISOBUS kompatibilis (Virtuális Terminál) John Deere Dokumentáció alap dokumentációs funkció Kompatibilis a StarFire 300 és a StarFire 3000 műholdvevő antennákkal Kompatibilis az M700-as (nem ISOBUS) és az M700i (ISOBUS) permetezőgéppel GreenStar kijelző Ahogy vállalkozása növekszik, egyre több kihívásnak kell megfelelnie. Ezért érdemes már ma egy olyan kijelzőbe beruháznia, amely a jövő lehetőségeit is magában rejti: az új GreenStar kijelző. Ez a színes, érintőképernyős kijelző az Ön John Deere traktorain, önjáró silózógépein, kombájnjain vagy permetezőgépein használt valamennyi intelligens megoldás figyelését és vezérlését lehetővé teszi. Navigáció és haladó szintű navigáció Dokumentáció és térképes alapon változtatható dózisú permetezés Haladó szintű ISOBUS képességek (pl. John Deere automatikus keretszakasz vezérlés) Automata munkagép felismerés Brilliáns 26 cm-es érintőképernyő, csatlakoztatható videó funkcióval Teljesítmény figyelés USB port az adatátvitelhez Készenléti üzemmód közúti szállításhoz vagy éjszakai használathoz

25 M700-as sorozatú permetezőgép 25 és a legnagyobb kényelmet Speciális tartozékok a teljesítmény növeléséhez Számos lehetőség áll rendelkezésére, hogy John Deere permetezőgépét pontosan az Ön igényeinek megfelelően alakítsa ki. Itt látható néhány, általunk kínált opció, amely gyárilag, vagy utólag szerelhető fel. További információért forduljon a KITE Zrt-hez StarFire 300 és 3000 antenna Ezek a fejlett helymeghatározó antenna egyszerűen, mind GPS, mind pedig GLONASS műholdjelekkel, minden pontossági szinten és mindegyik John Deere navigációs rendszerrel használhatók. A kézi vezérlésű párhuzamos nyomkövetéssel (Parallel Tracking) és az integrált AutoTrac automata kormányzással a StarFire antennák évről évre vállalkozásával együtt nőnek. Jobb működés árnyékolási problémák esetén Megbízható minden terepen Gyorsabb műholdjel befogás Kényelmes táv-aktiválás Végfúvóka tartó A végfúvóka tartókat a szórókeret végére kell felszerelni, és végfúvókákkal kell ellátni, melyekkel megakadályozható a parcellahatáron kívülre permetezés. Két végfúvóka típus rendelhető, kézi, illetve elektromos működésű, és mindkettőre több fúvóka szerelhető. Öntisztuló nyomóági szűrő Az öntisztuló szűrő segítségével a gépkezelő a szűrőpohár leszerelése nélkül moshatja ki a szűrőbetétben esetlegesen összegyűlt szennyeződéseket. Zárt rendszerű ECOMATIC vegyszeradagoló Az Ön permetezőgépe felszerelhető zárt rendszerű vegyszeradagolóval is, amellyel a növényvédőszerek egyszerűbb kezelése érdekében nagyméretű, újratölthető tartályokat használhat. A készlet a szivattyú szívóágára kapcsolható, és a permetlé tartályba adagolja a vegyszereket. Szórókeret rugózás dombos terepre Speciális készlet rendelhető a szórókeret jobb csillapításához nagyobb sebesség, illetve dombos terep esetén. Csak szerelje fel a nyomórugókat a központi inga és a szórókeret főváza közé. StarFire 300 és StarFire 3000 antenna Három különböző végfúvóka tartó típus közül választhat.

26 26 M700-as sorozatú permetezőgép Műszaki adatok Műszaki adatok M724 / M732 / M740 M732i / M740i Névleges tartály térfogat, l 2400 / 3200 / / 4000 Valós tartály térfogat, l 2520 / 3360 / / 4200 Öblítő tartály, l 400 Kézmosó tartály, l Voltos 3-pólusú áramellátás csatlakozó (Cobo csatlakozó) / ISOBUS (9-pólusú Deutsch csatlakozó) Permetezés-vezérlés multifukciós vezérlőkarral (Joystick) Munkagép kijelző 1100 GS 1800-as kijelző GS 2630-as kijelző GPS-es automatikus keretszakasz vezérlés Permetező szivattyú típusa Önfeltöltő dugattyús membránszivattyú Szivattyú teljesítmény 280 l/min TLT szivattyú hajtás (Walterscheid nagy hajtásszögű kardántengely) Permetező nyomás min max, bar 1 10 bar Hasmagasság a keréktengely alatt,* cm Poliuretán dupla karos kerékfelfüggesztés Beállítható keréknyomtáv *, cm Fix vonórúd, felső vagy alsó vonószemmel Kormányzott vonórúd, felső vagy alsó vonószemmel BoomTrac automata szórókeret billentés és magasságszabályozás táblavégi forduló automatikával Munkalámpák (halogén vagy LED) * A keréknyomtáv és a felszerelt gumiabroncsok függvényében Oldatrendszer műszakai adatok M724 / M732 / M740 M732i / M740i Kézi működtetésű szelepek Többciklusos higító rendszer (Auto Dilute) digitális tartályszint érzékelővel Visszacsapó szelep a 2"-os feltöltő csonkban Figyelmeztető hangjelzés a tartály töltéshez Feltöltő injektor Ruhatároló rekesz 60 literes, zárt falú és zárható vegyszertató rekesz 1 1/2"-os átfejtő szelep a permetlé külső tartályba szivattyúzásához Digitális tartályszint érzékelő részletes értékekkel a kijelzőn Külső szivattyútöltő csatlakozó 1 1/2", (hidráns) Zárt rendszerű vegyszeradagoló (Ecomatic) 1 1/2"-os Gyorsfeltöltő csatlakozó a tisztavizes tartályhoz Keverés automatikus elektromos be/ki kapcsolása a tartályszint alapján, (szabadon programozható) Kijuttatási mennyiség szabályozása nyomás-, vagy térfogatáram szenzorral, illetve mindkettővel I-funkciók (alapértelmezett szelep pozíció, felkészülés, kereszt ellenőrzés, alacsony térfogatáram érzékelés, automata térfogatáram-nyomás beállítás) Vegyszerbekeverő tartály térfogata 55L Mosó szórópisztoly a vegyszerbekeverő tartálynál Ballonmosó fej a feltöltő nyílásban 6, vagy 9 méteres, 2"-os feltöltő tömlő szállítási tartóval vagy tartó nélkül Öntisztító nyomóági szűrő Mosókefe tömlő csévével Gumiabroncs méretek* M724 / M732 / M732i / M740 / M740i Hegesztett keréktárcsára (10 csavaros) szerelt gyári méretű gumiabroncsok 230/95R48 (136A8/136B), 10 csavaros 270/95R48 (144A8/140B), 10-csavaros 300/95R46 (148A8/144B), 10 csavaros 340/85R48 (152A8/152B), 10 csavaros 420/85R38 (144A8/141B), 10 csavaros 480/70R38 (145A8/142B), 10 csavaros 520/70R38 (150A8/147B), 10 csavaros 520/85R38 (155A8/152B), 10 csavaros * A választható gumaibroncs méret a gép típusától és a tengelyterheléstől függ Alapfelszerelés Opció Nem rendelhető Fúvókák (M724 / M732 / M732i / M740 / M740i) Teejet XR polimer (kupakkal és tömítéssel) Teejet TT polimer (kupakkal és tömítéssel) Turbo TwinJet TTJ60 polimer (kupakkal és tömítéssel) Lechler IDK, POM (kupakkal és tömítéssel) Lechler IDKT, POM (kupakkal és tömítéssel) Teejet AI rozsdamentes acél (kupakkal és tömítéssel) Lechler ID, POM (kupakkal és tömítéssel) Lechler ID kerámia (kupakkal és tömítéssel) Agrotop TD HiSpeed Lechler IDN, türkiz, POM Folyékony műtrágya fúvókák TeeJet StreamJet 3-lyukú fúvóka SJ3-VP TeeJet StreamJet 7-lyukú fúvóka SJ7-VP Végfúvóka Teejet AIUB rozsdamentes acél (kupakkal és tömítéssel) Lechler IS, POM (kupakkal és tömítéssel) M700 / M700i

Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel

Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel 6030 Premium Traktorok A teljesen új 6030 Premium sorozatú traktorokat a szerteágazó

Részletesebben

140-280 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

140-280 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 7700 140-280 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 04. oldal MF 7700 Gazdálkodásra született 08. oldal Intelligens megoldások a költséghatékony teljesítmény érdekében 10.

Részletesebben

p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés

p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 09:45 Pagina 2 4. OLDAL TERMELÉKENYSÉG

Részletesebben

p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY

p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 2 4.

Részletesebben

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól LE 7600 140-255 Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ POZÍCIÓ MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Okkal díjnyertes Az MF

Részletesebben

NEW HOLLAND CR CR7.90 I CR8.80 I CR8.90 I CR9.80 I CR9.90 I CR10.90

NEW HOLLAND CR CR7.90 I CR8.80 I CR8.90 I CR9.80 I CR9.90 I CR10.90 NEW HOLLAND CR CR7.90 I CR8.80 I CR8.90 I CR9.80 I CR9.90 I CR10.90 2 3 A VILÁG LEGNAGYOBB KAPACITÁSÚ KOMBÁJNJA. TÉNY. EGY ÚJ BETAKARÍTÁSI DIMENZIÓ. Az ikerrotoros New Holland CR kombájnok prototípusainak

Részletesebben

NEW HOLLAND CR CR8O7O CR8O8O CR9O7O CR9O8O CR9O9O

NEW HOLLAND CR CR8O7O CR8O8O CR9O7O CR9O8O CR9O9O NEW HOLLAND CR CR8O7O CR8O8O CR9O7O CR9O8O CR9O9O 2 3 NEW HOLLAND CR SZÉRIA Az iker rotoros New Holland CR kombájnok prototípusainak több mint 35 évvel ezelőtti bemutatása jelentős mérföldkő volt a gabona

Részletesebben

Professzionális sorvezető GPS és szabályozástechnika

Professzionális sorvezető GPS és szabályozástechnika Professzionális sorvezető GPS és szabályozástechnika Professzionális sorvezető GPS és szabályozás-technika Olyan kiváló minőségű termékeket fejlesztünk és gyártunk, melyen a felhasználói igényeknek és

Részletesebben

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG 270-370 LE 8600 Erőteljes jövő a gazdálkodásban 5 modell 270-től 370 LE-ig JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Pontosan olyan, amilyennek egy traktornak

Részletesebben

MF5400 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

MF5400 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG LE MF5400 125-145 Nagyobb teljesítmény, több lehetőség, nagyobb termelékenység Új kínálati paletta a közepes teljesítménykategóriában 5 modell: 125 145 LE JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG

Részletesebben

Fendt 200 Vario V/F/P

Fendt 200 Vario V/F/P Fendt Vario V/F/P Vario Fokozatmentes hajtóművel A Fendt speciális traktorok nagy múltra tekintenek vissza, nevük egyet jelent a megbízhatósággal, gazdaságossággal és értékállósággal. Lehet ezt még tovább

Részletesebben

LELY WELGER Változókamrás bálázók

LELY WELGER Változókamrás bálázók LELY WELGER Változókamrás bálázók www.lely.com innovators in agriculture Minden bála egy újabb remekmű Széles felszedő a maximális kibocsátásért A 2,25 m vezérlőpálya nélküli felszedő még éles kanyarban

Részletesebben

Az MF 7200-as sorozat: Nagy kapacitású, szalmarázó ládás kombájnok 2 típus és ezek Auto Level verziói

Az MF 7200-as sorozat: Nagy kapacitású, szalmarázó ládás kombájnok 2 típus és ezek Auto Level verziói 379-404 MFCENTORA 7200 LE Az MF 7200-as sorozat: Nagy kapacitású, szalmarázó ládás kombájnok 2 típus és ezek Auto Level verziói JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ POZÍCIÓ MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG

Részletesebben

3CX ECO ÉS 4CX ECO KOTRÓ-RAKODÓGÉP. Nehéz munka eredménye

3CX ECO ÉS 4CX ECO KOTRÓ-RAKODÓGÉP. Nehéz munka eredménye ÚJ 3CX ECO ÉS 4CX ECO KOTRÓ-RAKODÓGÉP Nehéz munka eredménye Az új 3CX ECO és 4CX ECO a leghatékonyabb és legtermelékenyebb kotró-rakodógépek, amelyet valaha építettek. Az innovatív ECODIG, ECOLOAD és ECOROAD

Részletesebben

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 Az Ön eredményességét növelő kialakítás Profi homlokrakodóink és munkaeszközeink teljes palettája Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 HU 2 A homlokrakodó,

Részletesebben

lely hibiscus Rendképző

lely hibiscus Rendképző lely hibiscus Rendképző Különösen robusztus munkagépek a tiszta rendkezelési munkákhoz www.lely.com innovators in agriculture smarter, faster, stronger! Okosabb, gyorsabb, erősebb! Három erőteljes fogalom,

Részletesebben

AXIÁL/MEZŐGAZDASÁGI HÁROM 6-OS A LANDINITŐL NEM ÖRDÖGTŐL VALÓK. részletek a 8. oldalon.

AXIÁL/MEZŐGAZDASÁGI HÁROM 6-OS A LANDINITŐL NEM ÖRDÖGTŐL VALÓK. részletek a 8. oldalon. GÉP / ALKATRÉSZ / SZERVIZ / HASZNÁLTGÉP / TESZT / PARTNERRIPORT / JÁTÉK / MESE / GÉPBEMUTATÓ / FINANSZÍROZÁS AXIÁL/MEZŐGAZDASÁGI HÁROM 6-OS A LANDINITŐL NEM ÖRDÖGTŐL VALÓK részletek a 8. oldalon. 10 LEGUNIVERZÁLISABB

Részletesebben

Vezérlés kiválasztási útmutató

Vezérlés kiválasztási útmutató Vezérlés kiválasztási útmutató ALKALMAZÁS TÍPUSA FOLYÉ- KONY SZEMCSÉS TÖBB TERMÉKTÍPUS VÁLTOZÓ MENNYISÉG ADAGO- LÁSÁRA SŰRŰ FOLYA- DÉKHOZ KÖZVETLEN INJEKTÁLÁSRA KÉPES ÚT MENTI KOMBÁJN- KAPACITÁS ÉS SZEMVE-

Részletesebben

Toyota anyagmozgató eszközök

Toyota anyagmozgató eszközök Toyota anyagmozgató eszközök Targoncák és kapcsolódó szolgáltatások www.toyota-forklifts.hu Együtt, erősebben A Toyota Material Handling Europe (TMHE) a Toyota Material Handling Group (TMHG) európai regionális

Részletesebben

A JÓ MÉG JOBB JCB KOTRÓ-RAKODÓ MODELLCSALÁD. A JCB teljesen új fejlesztésû kotró-rakodójáról, a JCB Midi CX-rôl bôvebben a 12. oldalon olvashat. 12.

A JÓ MÉG JOBB JCB KOTRÓ-RAKODÓ MODELLCSALÁD. A JCB teljesen új fejlesztésû kotró-rakodójáról, a JCB Midi CX-rôl bôvebben a 12. oldalon olvashat. 12. A JCB teljesen új fejlesztésû kotró-rakodójáról, a JCB Midi CX-rôl bôvebben a 12. oldalon olvashat. 12. A JÓ MÉG JOBB JCB KOTRÓ-RAKODÓ MODELLCSALÁD A JCB mindig is arról volt híres, hogy a legjobb kotró-rakodókat

Részletesebben

Fendt 900 Vario 927 930 933 936 939

Fendt 900 Vario 927 930 933 936 939 2014 Fendt 900 Vario 927 930 933 936 939 2 Új Fendt 900 Vario 3 Többet tud Jobban csinálja A 900 Fendt Vario 1995 óta vezető traktor a nagyüzemi és bérvállalkozások piacán. Az új 900 Vario, 390 LE-s maximális

Részletesebben

2012. III.SZÁM. facebook.com/axialkft ÚJDONSÁG PARTNER TESZT HÓDAGRO ZRT.

2012. III.SZÁM. facebook.com/axialkft ÚJDONSÁG PARTNER TESZT HÓDAGRO ZRT. 2012. III.SZÁM facebook.com/axialkft HÓDAGRO ZRT. PARTNER HORSCH TERRAGRIP ÚJDONSÁG AGRIFAC CONDOR TESZT BETAKARÍTÁSI KÉSZENLÉT ÉS INFORMÁCIÓ: 2012. június 23-tól augusztus 5-ig szombat: 7.30-16.00-ig

Részletesebben

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre.

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. Felszántottunk már több millió hektárt. 1837-ben, John Deere, egy fiatal amerikai patkolókovács forradalmasította a gazdálkodás módját

Részletesebben

LELY WELGER Fixkamrás bálázók

LELY WELGER Fixkamrás bálázók Fixkamrás bálázók www.lely.com innovators in agriculture Minden bála egy újabb remekmű Megbízható teljesítmény A teljesítményt annak a helynek a nagysága határozza meg, amelyen át a termény beáramlik a

Részletesebben

www.toyota-forklifts.eu Termékpaletta

www.toyota-forklifts.eu Termékpaletta www.toyota-forklifts.eu Termékpaletta Toyota Material Handling Europe A Toyota Material Handling Europe (TMHE) célkitűzése, hogy minden egyes Partneréhez közel legyen. Folyamatosan növekvő Európai hálózatunk

Részletesebben

2012. VI.SZÁM. facebook.com/axialkft. Újdonság BEMUTATÓ PENG-FARM KFT. MANITOU MLT 634 120LSU

2012. VI.SZÁM. facebook.com/axialkft. Újdonság BEMUTATÓ PENG-FARM KFT. MANITOU MLT 634 120LSU 2012. VI.SZÁM facebook.com/axialkft Landini LandPower Újdonság PENG-FARM KFT. PARTNER MANITOU MLT 634 120LSU BEMUTATÓ Tisztelt Olvasó! Kiadó és szerkesztőség: AXIÁL Kft. 6500 Baja, Szegedi út 147. Tel.:

Részletesebben

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh sorozat. volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh sorozat. volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus Volvo Trucks. Driving Progress volvo fh sorozat volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus A jövő teherautója most még futurisztikusabb. Azt mondják, a nyerő koncepción ne változtass. Mi mégis pontosan ezt

Részletesebben

50 éves. Egységben az erő. bemutatkozunk. jubileum. CX Elevation Új etalon a piacon. Kizárólagos. New Holland képviselő. 1. évfolyam, 1.

50 éves. Egységben az erő. bemutatkozunk. jubileum. CX Elevation Új etalon a piacon. Kizárólagos. New Holland képviselő. 1. évfolyam, 1. 1. évfolyam, 1. szám Kizárólagos New Holland képviselő 50 éves jubileum CX Elevation Új etalon a piacon Érkezik az első New Holland T8 Auto Command! Egységben az erő bemutatkozunk Köszöntő Tisztelt Olvasó!

Részletesebben

Fűtési megoldások Katalógusa

Fűtési megoldások Katalógusa Fűtési megoldások Katalógusa 2014 A komfort ihlette A dizájn vezette A mérnök megvalósította Fűtés, használati meleg víz és hűtés Fenntartható energia megoldások lakossági és kereskedelmi használatra 2

Részletesebben

Szögletes nagybálázó

Szögletes nagybálázó Szögletes nagybálázó HU KRONE több mint 100 sikeres év Szakértelem Innováció Vásárló centrikusság A KRONE vállalat neve közismert a mezőgazdaság világában több mint egy évszázada. A kezdetekben egy kis

Részletesebben