M700/M700i vontatott permetezőgép 2400 liter, 3200 liter, 4000 liter

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "M700/M700i vontatott permetezőgép 2400 liter, 3200 liter, 4000 liter"

Átírás

1 M700/M700i vontatott permetezőgép 2400 liter, 3200 liter, 4000 liter

2 2 M700-as sorozatú permetezőgép Bevezető Koncentrált képességek Nagy teljesítmény, maximális hasznos üzemidő és a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költség ez az, amire Önnek igazán szüksége lesz új gépei esetében. A John Deere M700 és M700i permetezőgépekben pedig ezeket mind megtalálja. A permetezési pontosságnak és a könnyű kezelhetőségnek köszönhetően ezek a gépek nagy teljesítménnyel dolgoznak, és mivel a John Deere tervezte és gyártja őket, a maximális hasznos üzemidő és a megbízható működés is garantált. A permetezőgép hatékonysága tovább csökkenti az üzemeltetési költségeket. Függetlenül az Ön által vezetett gazdaság méretétől és jellegétől, Ön is megtalálja azt a John Deere vontatott szántóföldi permetezőgép modellt, amelynek kapacitása és felszereltsége tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Az általunk kínált M700/M700i sorozatú permetezőgépek testreszabott megoldásokat nyújtanak, amelyek az intenzív és a kevésbé intenzív növénytermesztéshez egyaránt ideálisak. A rendelhető opciók széles választéka rendkívül egyszerűvé teszi az ideális felszereltség összeállítását.

3 M700-as sorozatú permetezőgép 3 John Deere vontatott szántóföldi permetezőgépek TARTALOMJEGYZÉK Bevezető 2 Együtt sikeresebben! 4 Ismerje meg a gépet 6 M700/M700i A John Deere M700/M700i vontatott szántóföldi permetezőgépek két vagy három ponton csukló, méteres munkaszélességű szórókerettel rendelhetők, három tartály mérettel, 2400-tól 4000 literes térfogatig. 800i A John Deere 800i vontatott permetezőgép többféle szórókeret szélességgel rendelhető, a kompakt, kétcsuklós, 18 méterestől, a háromcsuklós 40 méteres változatig. A tartály térfogat 3200-tól 4000 literig terjed. A csökkentett folyadékmennyiségű TwinFluid technológia növeli a lefedettséget, ezzel együtt pedig a fejlett ISOBUS kompatibilitás támogatja a John Deere integrált intelligens megoldások használatát. Alváz és permetlé tartály 8 Permetezési ciklus 10 Dokumentáció 12 Feltöltés 14 Szállítás 16 Szórókeretek 18 Permetezés 20 Öblítés és higítás 22 M900/M900i A John Deere M900/M900i vontatott permetezők sok szempontból hasonlítanak az R900i szériára, például abban, hogy akár 6200 literes tartályt, és akár 40 méteres keretszélességet is kínálnak. A nagygazdaságok és a vegyes tevékenységet folytató mezőgazdasági vállalkozások igényeinek megfelelően az alapfelszereltség jelentősen bővíthető különféle opciókkal és intelligens megoldások felszerelésével. R900i Az R900i a 24 méteres, kétcsuklós szórókeretektől kezdve a 40 méteres, háromcsuklós szórókeretekig bezárólag többféle munkaszélességben rendelhető. Az R962i hatalmas, 6200 litereres permetlé tartályával a legnagyobb feladat is rendkívül egyszerűen elvégezhető. A kisebb R952i változat permetlé tartályának névleges térfogata 5200 liter. Műholdvevők és kijelzők 24 Műszaki adatok 26

4 4 M700-as sorozatú permetezőgép Együtt sikeresebben! Egy minőségi partner Együtt sikeresebbek vagyunk! Minden sikeres együttműködés alapja a bizalom és az egyetértés. A John Deere-nál, gépeink legendás minősége és megbízhatósága, felhasználóbarát rendszereink innovatív hatékonysága és forgalmazóink által nyújtott példás támogatás jóvoltából, a bizalom nem kérdés. Mi pontosan tudjuk, hogy Önnek mire van szüksége ahhoz, hogy munkáját mindig siker koronázza: olyan gépre, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy minden másnál jobban teljesítsen a szántóföldön, valamint egy olyan szakszerviz és alkatrészellátó hálózatra, ami elkötelezetten dolgozik az Ön hasznos üzemidejének és költséghatékonyságának maximalizálásáért. Ez az egyedülálló kölcsönös bizalom és egyetértés az, ami biztosítja, hogy együtt még sikeresebbek legyünk. Páratlanul jó teljesítmény Nálunk a gépteljesítmény sokkal több, mint pusztán csak a nyers erő. Nálunk költséghatékonyságot, a lehető legnagyobb termelékenységet és páratlan szakértelmet is jelent. Permetezőgépeinket kifejezetten az ilyen berendezésekre létrehozott európai részlegünk tervezi, és gyártja, ezért a mi gépeink garantálják az Ön munkájának minőségét. A hasznos üzemidő maximalizálása A hasznos üzemidő a szántóföldön és a vonulás során egyaránt nagyobb termelékenységet jelent. Azért, hogy Ön zavartalanul dolgozhasson, elsőszámú célunkká tettük a hatékony, új megoldások kifejlesztését a gépek állásidejének csökkentése érdekében. Teljesen egységes ellátást biztosító John Deere alkatrész ellátó hálózatunk az Egyesült Királyságtól egészen Oroszországig terjed. Garantáltan eredeti alkatrészeink beszerzése és beszerelése még soha sem volt ennyire gyors és egyszerű. Csapatunk részeként a KITE Zrt. mindig szívesen áll az Ön szolgálatára.

5 M700-as sorozatú permetezőgép 5 Az üzemeltetési költségek minimalizálása Mindenki tudja, hogy a minőség terén kötött kompromisszum hosszú távon nagyon sokba kerülhet, és a John Deere gépeket kifejezetten hosszú távú használatra tervezték. A minőség az ismérvünk, és éppen ez adja termékeink lenyűgöző megbízhatóságát, tartósságát, alacsonyabb működési költségeit és csökkentett karbantartási igényeit. Mindezek hozzájárulnak termékeink értékállóságához, és így a használtgép magasabb piaci értékéhez.

6 6 M700-as sorozatú permetezőgép Ismerkedjen meg a géppel Milyen az Ön ideális vontatott szántóföldi permetezőgépe? Akár az alapkivitelű M700-as, vagy az ISOBUS-szal felszerelt M700i modellt választja, mindkét esetben olyan vontatott szántóföldi permetezőgép mellett dönt, melyet sok éves megbízható és precíz permetezésre gyártottunk. Természetesen rendelheti az M700/M700i modellt egyéb opciókkal felszerelve is, amelyekkel a permetezőgép teljesítménye tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez. A fejlett intelligens megoldások precizitást biztosítanak és csökkentik az inputköltségeket Standard 12 Voltos áramellátás, vagy ISOBUS Automatikus keretszakasz vezérlésre előkészítve BoomTrac szórókeret szintezés és magasságszabályozás (csak az M700i változaton) AutoDilute automatikus vegyszerhigítás és öblítés (csak az M700i változaton) Páratlan szórókeret stabilitás és élettartam, akár 10 szakasszal Munkalámpák a nagyobb éjszakai termelékenységhez, LED lámpák az ISOBUS vezérlésű változatokon 280 l/min szivattyú teljesítmény 400 literes öblítő tartály John Deere minőség és szervizháttér Alváz: Strapabíró, jól kiegyensúlyozott alváz állítható, fix, vagy kihúzható féltengelyekkel. Kormányzott vonórúd: Kézi és automata kormányzás, valamint automata táblavégi forduló (HMS) üzemmód. Feltöltés és öblítés: Könnyű beállítás a feltöltéshez és az öblítéshez. Igény esetén AutoDilute automatikus higítás és öblítés funkció is rendelhető.

7 M700-as sorozatú permetezőgép 7 AutoDilute funkció (opció): Ez az automata, többciklusos öblítési program és vegyszermaradék higító rendszer kétféle üzemmódban használható: a vegyszermaradék felhigítása több lépésben vagy folyamatosan. A Z-karos parallelogramma felfüggesztés egyenletes magasságszabályozási sebességet és hátsó hasmagasságot biztosít. Dupla keresztlengőkaros kerékfelfüggesztés: Ez a karbantartást nem igénylő rendszer nagyobb stabilitást biztosít, elnyeli a talajról érkező lökéseket, így nagyobb közúti vontatási sebességet tesz lehetővé (opció). Két- és háromcsuklós szórókeret: Válasszon a jól bevált és stabil John Deere szórókeretek széles választékából, akár 30 méteres szélességgel. A permetlészivattyú szállítási kapacitása 280 l/perc. A BoomTrac rendszer növeli a permetlé kijuttatás és eloszlás pontosságát. Továbbá csökkenti az elsodródást a menet közbeni automatikus szórókeret szintezés és magasságszabályozás segítségével. Ez különösen dombos és egyenetlen terepen, valamint a táblavégi fordulókban előnyös. A szakaszvezérlés az M700-as és az M700i modellhez egyaránt rendelhető, és segít az inputköltségek csökkentésében, mivel lényegesen csökkenti a kihagyásokat és az átfedéseket. Ez a GPS-alapú rendszer az előzetesen meghatározott terület elhagyásakor, illetve elérésekor automatikusan nyitja meg, illetve zárja el a szórókeret szakaszokat.

8 8 M700-as sorozatú permetezőgép Alváz és permetlé tartály A tökéletes stabilitás: a permetezési hatékonyság kulcsa Minél alacsonyabban található a gép súlypontja, annál stabilabb a gép. Az M700/M700i permetezőgépek tervezésekor is ezt tartottuk szem előtt, így gépeink stabilabbak, könnyebben irányíthatók, pontosabbak és könnyen szállíthatóak, akár üres, akár tele tartállyal, akár szántóföldön, akár közúton, és akár még lejtőkön is! Az alvázban alacsonyan elhelyezett tartályt a robusztus főváz teljesen körülveszi, ezáltal az M700/M700i súlypontja rendkívül alacsonyra került. Az így létrejött stabilitás és keresztirányú súlyelosztás lehetővé teszi, hogy a permetezőgép a szórókeret helyzetétől függetlenül munka közben is stabil maradjon. Keskeny vonórúd a szűkebb fordulókhoz Állítható magasságú vonószem Dupla keresztlengőkaros kerékfelfüggesztés

9 M700-as sorozatú permetezőgép 9 Az Ön igényeihez szabott kapacitás A rendelhető háromféle permetlé tartály mérettel (2400 l, 3200 l és 4000 l névleges térfogat) könnyű kiválasztani, hogy melyik M700/M700i modell illeszkedik a legjobban az Ön gazdálkodásához. Mindegyik változat pontosan ugyanazon minőségi szabványok alapján készül. Kormányozhat manuálisan vagy használja ki az automata kormányzás előnyeit az automatikus keretszakasz vezérléssel és automata táblavégi fordulóval (HMS) kombinálva. Több kormányzási üzemmód Választható kézi üzemmód például tolatáshoz, illetve automata üzemmód a nyomvonal folyamatos követéséhez. A kézi üzemmód lehetővé teszi az oldalirányú lejtő kompenzálását, míg az automata táblavégi forduló aktiválja a kormány automatikát, ha a forgókban nem permetez. A tartályok ellenálló polietilén alapanyaga sok-sok éven át problémamentes használatot biztosít. A sima, legömbölyített forma tökéletes a keveréshez, és kívül-belül egyaránt könnyű tisztán tartani. A mély gyüjtőtérrel és a meredeken lefutó tartályfenékkel minimális a permetlé maradék mennyisége, és még lejtős terepen is könnyű a lefejtés. A tartályokban nem találhatók kiálló felületek, vagy bemélyedések, amelyek akadályoznák a folyadékáramot vagy a vegyszer bekeverését. A száraz szintjelző az alapfelszereltség részét képezi, opcióként pedig digitális szintjeladó is rendelhető.

10 10 M700-as sorozatú permetezőgép Permetezési ciklus Precíziós növényvédelem: egyszerű, mint az egyszeregy Amikor hatékony növényvédelemről van szó, akkor az időzítés és a kijuttatási technológia csaknem ugyanolyan fontos, mint a megfelelő növényvédőszer megválasztása. Az M700/M700i permetezőgép széria mindegyik modellje rendkívüli termelékenységre képes a permetezési folyamat mindegyik fázisában. Ezek a gépek a permetezést egyszerűbbé, pontosabbá és költséghatékonyabbá teszik a tervezéstől kezdve a feltöltésen és a szállításon át a permetezésig, az öblítéssel és a maradék felhigításával bezárólag. Az M700i változathoz tartozó, opcióként választható GreenStar kijelzővel a permetezés dokumentálása is elvégezhető. Az M700/M700i az összes hatósági és környezetvédelmi előírásnak megfelel, mely jelenleg érvényben van az Európai Unióban. Öblítés és szermaradvány higítás Permetezés 5 4

11 M700-as sorozatú permetezőgép 11 1 Dokumentáció 2 3 Feltöltés Szállítás Tartsa szemmel költségeit Válasszon a különféle John Deere csatlakozási megoldások gazdag választékából, amelyek különféle pontossági szinteket és a termelékenység növelését teszik lehetővé. A KITE Zrt. segítséget nyújt abban, hogy Ön megtalálja a speciális igényeinek megfelelő legjobb és leghatékonyabb megoldást. A részleteket lásd a 24. oldalon.

12 12 M700-as sorozatú permetezőgép Dokumentáció Dokumentáció: minden az előkészítésen múlik Az opcióként választható GreenStar érintőképernyős kijelzővel felszerelt M700i permetezőgép a teljes növénytermesztési ciklusban növeli a termelékenységet a dokumentációtól kezdve, a feltöltésen és a szállításon keresztül, egészen a permetezésig és az öblítésig. A megfelelő dokumentáció ad biztos alapot az egész munkafolyamatnak. A pontosan rögzített adatok segítségével Ön minden szezonban sokkal eredményesebben dolgozhat, hiszen munkatervet készíthet a következő munkamenethez, hogy évszakról évszakra még magasabb hozamot érhessen el.

13 M700-as sorozatú permetezőgép 13 A kézi vezérlés egyszerűségétől kezdve a John Deere intelligens megoldásainak kényelméig, széles lehetőségek skálája áll rendelkezésére, hogy M700i permetezőjét pontosan az Ön igényeire szabja. Az M700i az intelligens megoldások teljes skálájával szerelhető fel, melyek segítenek Önnek racionalizálni az adatrögzítés és a permetezés-tervezés minden mozzanatát. Valamennyi információ és kimutatás, amire a növényvédelem során szüksége van, automatikusan rögzítésre kerül a munkavégzés közben. Utána Ön ezeket az adatokat átmásolhatja irodai számítógépre, vagy kinyomtathatja a vezetőfülkébe szerelt nyomtatón. Munkafolyamatai és szükségletei függvényében vásárolhat a KITE Zrt-től személyi számítógépre telepíthető szoftvert is. A különleges együttműködés keretében fejlesztett szoftvernek köszönhetően Ön biztos lehet benne, hogy az tökéletesen megfelel az igényeinek. Amint megtapasztalta, hogy mennyi időt és energiát takarít meg a papírmunka és a hagyományos tervezés kiváltásával, el sem tudja majd képzelni, hogyan dolgozhatott eddig az intelligens megoldások nélkül. Öné a választás. Field Doc dokumentációs funkció (opció) Ez a valós idejű dokumentációs szoftver automatikusan rögzíti az összes műveletet, majd lehetővé teszi ezen adatok átmásolását az Ön személyi számítógépére a későbbi elemzésekhez. Kérjük, vegye figyelembe az alábbiakat: ezeknek a GPS-alapú eszközöknek a használata GreenStar 2630 kijelző és StarFire műholdvevő antenna felszerelését igényli. A részletekért forduljon a KITE Zrt-hez! Előzetes permetezési térképek készítése (opció) Változtatható dózisú kijuttatással szeretne kiszórni műtrágyát, gyomirtót, gombaölőszert, vagy érésgyorsítót? Semmi akadálya: csak hozza létre a tervezett kijuttatási térképet személyi számítógépén, másolja át a traktor vezetőfülkéjébe szerelt GreenStar 2630 kijelzőre és már indulhat is a permetezés. Tartály feltöltés kalkulátor (opció) Felejtse el a papírt és ceruzát a legközelebbi munkaterv készítésekor. A Tartályfeltöltés kalkulátor pontosan meghatározza, hogy a tervezett vegyszerezéshez milyen mennyiségű permetlére van szükség, hányszor kell feltölteni a permetezőgépet, illetve milyen részleges feltöltést alkalmazzon a munka befelyezéséhez. Önnek csak annyi a dolga, hogy először megadja a legfontosabb adatokat, így például a parcella méretét, a kijuttatási mennyiséget vagy a kiszórni kívánt növényvédőszert, majd pedig beállítsa a permetlé keverés arányát. A többit a Tartályfeltöltés kalkulátor másodperceken belül kiszámolja automatikusan és hibák nélkül. Mivel a számítások azokon a valós adatokon alapulnak, amelyeket Ön a korábbi permetezés során rögzített, nincs többé elpazarolt idő vagy vegyszer!

14 14 M700-as sorozatú permetezőgép Feltöltés Feltöltés: egyszerűen kezelhető Nem is lehetne egyszerűbb vagy kényelmesebb a gépkezelés. Az ergonomikus kezelőfelületet nagyméretű vezérlőkarokkal szereltük fel, amelyek minimalizálják a kezelői hibák lehetőségét, illetve értékes időt takarítanak meg a gép beállítása során. Az opcióként választható intelligens megoldások még gyorsabbá, könnyebbé és pontosabbá teszik a feltöltést, a permetezést és az öblítést. A folyadék keringető rendszer két funkcionális szakaszra oszlik: a munkaszakaszra és a permetező szakaszra. Ez biztosítja, hogy a nyomás mindig ott legyen optimális, ahol a legnagyobb szükség van erre. A vezérlő szelep mögött található a vegyszerbekeverő tartály, a nagy nyomású mosó és a ruhatároló rekeszek. A szűrőket és a csatlakozókat úgy helyeztük el, hogy tökéletesen elősegítsék a könnyű gépkezelést. Ellenálló kézi szelepek Gyorsabb feltöltés a 2"-os feltöltő tömlő csatlakozón keresztül Automata feltöltési figyelmeztető hangjelzés Önfeltöltő dugattyús membránszivattyú 55 literes vegyszerbekeverő tartály Átfejtő szelep, 2"-os gyors feltöltés az öblítő tartályhoz Zárt vegyszerbekeverő rendszer

15 M700-as sorozatú permetezőgép 15 Digitális permetlé tartály szintjelző Segítségével Ön vegyszert és időt takaríthat meg, mivel a kijelzőn látható az aktuális tartály szint, a fennmaradó mennyiséggel kezelhető terület nagysága és a megtehető távolság. Tartsa tisztán A feltöltést követően mosson kezet a külön erre a célra elhelyezett kézmosó tartály segítségével, amelybe akár 20 liter tiszta víz tölthető. Tartsa mindig kéznél és rendben A tárolórekesz ideális olyan tárgyak szállítására, melyekre Önnek szüksége lehet munka közben.

16 16 M700-as sorozatú permetezőgép Szállítás Szállítás: a gyorsaság és a stabilitás jegyében tervezve Az M700/M700i sorozatú permetezőgép alacsony súlypontja és egyenletes súlyelosztása irányadó a piacon. A karbantartást nem igénylő dupla keresztlengőkaros kerékfelfüggesztés egyszerű és költséghatékony megoldás, amely elnyeli a talajegyenetlenségekből eredő rezgéseket, és hozzájárul a permetezőgép élettartamának meghosszabbításához. A permetezőgép négyféle vonórúd opcióval rendelhető: 2 fix és 2 kormányzott változatban. Az általunk alkalmazott szórókeret rögzítés biztosan rögzíti a szórókeretet szállítás során. Sima haladás Jobb permetezési pontosság A z alváz kialakításának köszönhetően nem károsítja a növényállományt A B C E

17 M700-as sorozatú permetezőgép 17 D F A A különféle vonórúd típusok sima haladást biztosítanak B Keskeny vonórúd kialakítás a szűk fordulók esetére és az egyenletes sorvégi nyomkövetés érdekében. C A kormányzott vonórúd: automata nyomvonal követéssel vagy kézi kormányzással egyaránt rendelhető. A táblavégi fordulókban alkalmazott automata nyomvonal követés garantálja, hogy a permetezőgép automatikusan és pontosan a traktor hátsó kerekeinek nyomában haladjon. A funkció be- és kikapcsolása automatikusan történik a tábla végén a táblavégi forduló automatikával (HMS) segítségével. D Szórókeret szállítási védelem: minimalizálja a szórókeretre ható rezgéseket és a kopást a gyors közúti vontatás során. E F Alacsony felépítés: az alacsony súlypont és az egyenletes súlyelosztás biztosítja a biztonságos és könnyű irányítást. Ruhatároló rekesz. Ideális váltóruha vagy más tárgyak szállítására.

18 18 M700-as sorozatú permetezőgép Szórókeretek Szórókeretek: nagy pontosság, nagyobb termésátlagok A precíziós permetezés a szórókeret stabilitásától függ, a John Deere szórókeretek stabilitása és tartóssága pedig közismert. Két- illetve háromcsuklós acél szórókeretek széles skáláját kínáljuk, olyan minőségi funkciókkal, melyek évről-évre megbízható és precíz működést biztosítanak. A pontosság a szórókeret stabilitásával kezdődik Az instabil szórókeret közvetlen következménye a vegyszerpazarlás és a gyengébb termésátlag. Valamennyi John Deere szórókeret a precíziós permetezés követelményeinek megfelelő stabilitást és funkciókat kínál. A pontosság pedig optimalizálja a permetszer eloszlását, ami növeli a termelékenységet. Központi inga felfüggesztés a szórókeret szintezéséhez A legyezésgátló felfüggesztés a legjobb permetszer eloszlást biztosítja A szórókeret mozgató munkahengerek végállás csillapítása minimalizálja a csuklók kopását Tartós gömbfejek és perselyek zsírzógombokkal, a szórókeret hosszabb élettartama érdekében Függőleges és vízszintes szórókeret biztosítás Rozsdamentes acél permetlé vezetékek gyorscsatlakozókkal BoomTrac automata szórókeret magasság és dőlésszög szabályozó rendszer Változtatható geometria szabályzás a szórókeret jobb terepkövetése érdekében A szórókeret szétnyitása, illetve összecsukása a traktor kihelyezett hidraulika szelepeivel, elektro-hidraulikus szeleppel vagy elektro-hidraulikus vezérléssel végezhető.

19 M700-as sorozatú permetezőgép 19 Legyezésgátló felfüggesztés Optimális permetezési pontosságot biztosít tarlón és más durva talajon, mivel mindkét szórókeret szárnyon elnyeli a hosszanti lengéseket. Kétcsuklós szórókeretek méteres munkaszélességgel Szakaszok száma 18 / Szakasz szélessége, m 20 / / / / / / ,5-4,5-4,5-4,5-4,5-4,5 27 / / / Háromcsuklós szórókeretek méteres munkaszélességgel Szakaszok száma 24 / Szakasz szélessége, m 27 / ,5-4, ,5-4,5 27 / / / Többfunkciós vezérlő kar Valamennyi, a permetezés során gyakran használt fontos funkció működtethető a többfunkciós vezérlő karral: fő szelep be/ki, automatikus keretszakasz vezérlés, szórókeret magasság, szórókeret billentés, változtatható geometria, szórókeret nyitás és összecsukás.

20 20 M700-as sorozatú permetezőgép Permetezés Permetezés: precíz permetezés Az M700/M700i permetezőgépeken egyetlen csepp permetlé sem vész kárba, így minden permetezési munka kiszámíthatóan végezhető. A John Deere technológia elősegíti, hogy a gépkezelő egyetlen tartálytöltéssel nagyobb területet permetezhessen le. Pörgesse fel a teljesítményt A 280 l/min teljesítményű önfeltöltő szivattyú a folyadékot oda szállítja, ahol arra szükség van, így minimalizálja a potenciális áramláskieséseket. Zártkörös keringető rendszer A rendszer a fő szórókeret szelep elzárását követően is folyamatosan keringeti a permetlevet egészen a szakaszoló szelepekig, így lehetővé teszi a permetezés gyors megkezdését idő- és vegyszerveszteség nélkül. A gyors és alapos öblítés érdekében a munka befejezését követően a szivattyú rövid időre nagyobb teljesítményre kapcsol. Pontosság A Z-karos paralelogramma felépítés egyenletes magasságszabályozási sebességet és magasságot biztosít. A BoomTrac magasságszabályozás segíti a permetezés megfelelő magasságon történő megkezdését, hogy így tökéletes lehessen a permetlé eloszlás. Az inga rendszerű legyezésgátló csillapítja a függőleges és vízszintes lengéseket, és így helyén tartja a szórókeretet.

21 M700-as sorozatú permetezőgép 21 Mert a permetlé minden cseppje drága Az intelligens technológia elsőosztályú precízitást biztosít, ezáltal pedig a termelékenység is nő. A John Deere permetezőgépek olyan intelligens funkciókkal és megoldásokkal vannak felszerelve, mint például a automatikus keretszakasz vezérlés, a BoomTrac szórókeretmagasság szabályozó automatika és a térképes alapon változtatható dózisú permetezés, melyek a permetezést gyorsabbá, könnyebbé és pontosabbá teszik. John Deere automatikus keretszakasz vezérlés A John Deere automatikus keretszakasz vezérlés (GreenStar kijelzővel), teljes kontrollt biztosít a keretszakaszok felett. Automatikusan elzárja, és kinyitja az adott szakasz fúvókáit, amikor Ön egy előre meghatározott területre, illetve a sorvégre ér, vagy éppen elhagyja azt. (A táblavégi forduló automatika csak a GreenStar kijelzővel használható) Ez a rendszer még kevésbé gyakorlott gépkezelő és akár ék alakú parcella esetében is képes csökkenteni a kihagyásokat, vagy az átfedéseket és így a növényvédőszerekre költött összegeket is. Térkép alapú változtatható dózisú permetezés Az egyes területeken eltérő mértékű növényvédelemre van szükség. Ezzel a technológiával Ön az irodai számítógépén előkészített parcella szintű beállítások segítségével előre beállíthatja az alkalmazni kívánt dózist. A szántóföldön pedig az Ön permetezőgépe valós időben elvégez minden beállítást, hogy a gépkezelő ezek után valóban a minőségi munkavégzésre és a hatékonyságra koncentrálhasson. A GreenStar kijelzőre már feltöltöttük azt a szoftvert, amely a változtatható dózisú permetezéshez szükséges.

22 22 M700-as sorozatú permetezőgép Öblítés és higítás Öblítés és higítás: tiszta megoldások Könnyen és hatékonyan öblítheti, és higíthatja a permetlé maradványt, és mindezt a fülke kényelméből. Csak válassza ki a kívánt programot a GreenStar kijelzőn, és hátra is dőlhet, hiszen minden további munkát a gép végez el. Az M700/M700i permetező minden részlete az átgondolt öblítési és higítási folyamatnak megfelelően lett kialakítva. A lekerekített vonalú, öblök és beugrók nélküli tartályban a permetlé akadálytalanul áramlik, a teljes permetező rendszer pedig az opcióként választható zárt keringető rendszerrel egészen a szórókeret szakaszoló szelepekig teljesen kiöblíthető.

23 M700-as sorozatú permetezőgép 23 AutoDilute automata öblítőrendszer Az M700i permetezőgéphez opcióként választható rendszer kiszámítja, hogy mennyi tiszta vízre és öblítési ciklusra van szükség az adott higítási tényező eléréséhez. Számításba veszi az összes fel nem használt permetlé és víz mennyiséget is. A permetlé felhigításához a tiszta vizes tartályból a permetlé tartály mosó fúvókákba külön szivattyú nyom vizet. A permetező szivattyú keringeti a felhigított permetlevet a teljes permetező rendszerben és a szórókeretben is. Az AutoDilute valamennyi hatályos törvénynek és előírásnak megfelel, és biztosítja, hogy a legkevésbé tapasztalt gépkezelő is minden alkalommal jó eredményeket produkáljon. A teljes higítási folyamat a vezetőfülke kényelméből irányítható Gyorsabb öblítés a nagyobb termelékenység érdekében Kevesebb kezelői hiba Kevesebb növénykár és környezetszennyezés

24 24 M700-as sorozatú permetezőgép Antennák és kijelzők A permetezőgép testreszabásához válassza a legmegfelelőbb kijelzőt Munkagép kijelző 1100 Munkagép kijelző 1100 Ez a 4,3"-os színes kijelző lehetővé teszi a permetezőgép egyszerű kézi vezérlését a standard 12 Voltos csatlakozón keresztül. Nyomógombok a gyors működtetéshez Forgatógomb (a könnyű navigációhoz) 480 x 272 pixeles kijelző felbontás ISOBUS Dokumentáció Szakaszvezérlés GreenStar as kijelző X X GreenStar as kijelző X X X CommandCenter kijelző X GreenStar kijelző Egyedülálló rugalmasságot, teljes körű navigációt, élethű szántóföldi képeket és ISOBUS munkagép vezérlést keres? Vegye szemügyre közelebbről a GreenStar as kijelzőt! 7 hüvelykes, színes, nyomógombos kijelző Könnyen kezelhető navigációs forgatógomb ISOBUS kompatibilis (Virtuális Terminál) John Deere Dokumentáció alap dokumentációs funkció Kompatibilis a StarFire 300 és a StarFire 3000 műholdvevő antennákkal Kompatibilis az M700-as (nem ISOBUS) és az M700i (ISOBUS) permetezőgéppel GreenStar kijelző Ahogy vállalkozása növekszik, egyre több kihívásnak kell megfelelnie. Ezért érdemes már ma egy olyan kijelzőbe beruháznia, amely a jövő lehetőségeit is magában rejti: az új GreenStar kijelző. Ez a színes, érintőképernyős kijelző az Ön John Deere traktorain, önjáró silózógépein, kombájnjain vagy permetezőgépein használt valamennyi intelligens megoldás figyelését és vezérlését lehetővé teszi. Navigáció és haladó szintű navigáció Dokumentáció és térképes alapon változtatható dózisú permetezés Haladó szintű ISOBUS képességek (pl. John Deere automatikus keretszakasz vezérlés) Automata munkagép felismerés Brilliáns 26 cm-es érintőképernyő, csatlakoztatható videó funkcióval Teljesítmény figyelés USB port az adatátvitelhez Készenléti üzemmód közúti szállításhoz vagy éjszakai használathoz

25 M700-as sorozatú permetezőgép 25 és a legnagyobb kényelmet Speciális tartozékok a teljesítmény növeléséhez Számos lehetőség áll rendelkezésére, hogy John Deere permetezőgépét pontosan az Ön igényeinek megfelelően alakítsa ki. Itt látható néhány, általunk kínált opció, amely gyárilag, vagy utólag szerelhető fel. További információért forduljon a KITE Zrt-hez StarFire 300 és 3000 antenna Ezek a fejlett helymeghatározó antenna egyszerűen, mind GPS, mind pedig GLONASS műholdjelekkel, minden pontossági szinten és mindegyik John Deere navigációs rendszerrel használhatók. A kézi vezérlésű párhuzamos nyomkövetéssel (Parallel Tracking) és az integrált AutoTrac automata kormányzással a StarFire antennák évről évre vállalkozásával együtt nőnek. Jobb működés árnyékolási problémák esetén Megbízható minden terepen Gyorsabb műholdjel befogás Kényelmes táv-aktiválás Végfúvóka tartó A végfúvóka tartókat a szórókeret végére kell felszerelni, és végfúvókákkal kell ellátni, melyekkel megakadályozható a parcellahatáron kívülre permetezés. Két végfúvóka típus rendelhető, kézi, illetve elektromos működésű, és mindkettőre több fúvóka szerelhető. Öntisztuló nyomóági szűrő Az öntisztuló szűrő segítségével a gépkezelő a szűrőpohár leszerelése nélkül moshatja ki a szűrőbetétben esetlegesen összegyűlt szennyeződéseket. Zárt rendszerű ECOMATIC vegyszeradagoló Az Ön permetezőgépe felszerelhető zárt rendszerű vegyszeradagolóval is, amellyel a növényvédőszerek egyszerűbb kezelése érdekében nagyméretű, újratölthető tartályokat használhat. A készlet a szivattyú szívóágára kapcsolható, és a permetlé tartályba adagolja a vegyszereket. Szórókeret rugózás dombos terepre Speciális készlet rendelhető a szórókeret jobb csillapításához nagyobb sebesség, illetve dombos terep esetén. Csak szerelje fel a nyomórugókat a központi inga és a szórókeret főváza közé. StarFire 300 és StarFire 3000 antenna Három különböző végfúvóka tartó típus közül választhat.

26 26 M700-as sorozatú permetezőgép Műszaki adatok Műszaki adatok M724 / M732 / M740 M732i / M740i Névleges tartály térfogat, l 2400 / 3200 / / 4000 Valós tartály térfogat, l 2520 / 3360 / / 4200 Öblítő tartály, l 400 Kézmosó tartály, l Voltos 3-pólusú áramellátás csatlakozó (Cobo csatlakozó) / ISOBUS (9-pólusú Deutsch csatlakozó) Permetezés-vezérlés multifukciós vezérlőkarral (Joystick) Munkagép kijelző 1100 GS 1800-as kijelző GS 2630-as kijelző GPS-es automatikus keretszakasz vezérlés Permetező szivattyú típusa Önfeltöltő dugattyús membránszivattyú Szivattyú teljesítmény 280 l/min TLT szivattyú hajtás (Walterscheid nagy hajtásszögű kardántengely) Permetező nyomás min max, bar 1 10 bar Hasmagasság a keréktengely alatt,* cm Poliuretán dupla karos kerékfelfüggesztés Beállítható keréknyomtáv *, cm Fix vonórúd, felső vagy alsó vonószemmel Kormányzott vonórúd, felső vagy alsó vonószemmel BoomTrac automata szórókeret billentés és magasságszabályozás táblavégi forduló automatikával Munkalámpák (halogén vagy LED) * A keréknyomtáv és a felszerelt gumiabroncsok függvényében Oldatrendszer műszakai adatok M724 / M732 / M740 M732i / M740i Kézi működtetésű szelepek Többciklusos higító rendszer (Auto Dilute) digitális tartályszint érzékelővel Visszacsapó szelep a 2"-os feltöltő csonkban Figyelmeztető hangjelzés a tartály töltéshez Feltöltő injektor Ruhatároló rekesz 60 literes, zárt falú és zárható vegyszertató rekesz 1 1/2"-os átfejtő szelep a permetlé külső tartályba szivattyúzásához Digitális tartályszint érzékelő részletes értékekkel a kijelzőn Külső szivattyútöltő csatlakozó 1 1/2", (hidráns) Zárt rendszerű vegyszeradagoló (Ecomatic) 1 1/2"-os Gyorsfeltöltő csatlakozó a tisztavizes tartályhoz Keverés automatikus elektromos be/ki kapcsolása a tartályszint alapján, (szabadon programozható) Kijuttatási mennyiség szabályozása nyomás-, vagy térfogatáram szenzorral, illetve mindkettővel I-funkciók (alapértelmezett szelep pozíció, felkészülés, kereszt ellenőrzés, alacsony térfogatáram érzékelés, automata térfogatáram-nyomás beállítás) Vegyszerbekeverő tartály térfogata 55L Mosó szórópisztoly a vegyszerbekeverő tartálynál Ballonmosó fej a feltöltő nyílásban 6, vagy 9 méteres, 2"-os feltöltő tömlő szállítási tartóval vagy tartó nélkül Öntisztító nyomóági szűrő Mosókefe tömlő csévével Gumiabroncs méretek* M724 / M732 / M732i / M740 / M740i Hegesztett keréktárcsára (10 csavaros) szerelt gyári méretű gumiabroncsok 230/95R48 (136A8/136B), 10 csavaros 270/95R48 (144A8/140B), 10-csavaros 300/95R46 (148A8/144B), 10 csavaros 340/85R48 (152A8/152B), 10 csavaros 420/85R38 (144A8/141B), 10 csavaros 480/70R38 (145A8/142B), 10 csavaros 520/70R38 (150A8/147B), 10 csavaros 520/85R38 (155A8/152B), 10 csavaros * A választható gumaibroncs méret a gép típusától és a tengelyterheléstől függ Alapfelszerelés Opció Nem rendelhető Fúvókák (M724 / M732 / M732i / M740 / M740i) Teejet XR polimer (kupakkal és tömítéssel) Teejet TT polimer (kupakkal és tömítéssel) Turbo TwinJet TTJ60 polimer (kupakkal és tömítéssel) Lechler IDK, POM (kupakkal és tömítéssel) Lechler IDKT, POM (kupakkal és tömítéssel) Teejet AI rozsdamentes acél (kupakkal és tömítéssel) Lechler ID, POM (kupakkal és tömítéssel) Lechler ID kerámia (kupakkal és tömítéssel) Agrotop TD HiSpeed Lechler IDN, türkiz, POM Folyékony műtrágya fúvókák TeeJet StreamJet 3-lyukú fúvóka SJ3-VP TeeJet StreamJet 7-lyukú fúvóka SJ7-VP Végfúvóka Teejet AIUB rozsdamentes acél (kupakkal és tömítéssel) Lechler IS, POM (kupakkal és tömítéssel) M700 / M700i

RANGER 2500 18 m EAGLE

RANGER 2500 18 m EAGLE RANGER 2500 18 m EAGLE HARDI RANGER 2500/ 18 szántóföldi permetezőgép 2500 lieteres Polietilén tartály, melynek kialakítása teljes (vegyszermaradvány mentes) kiürülést tesz Fix tengely, fokozatmentes nyomtáv

Részletesebben

HSS Szórókeret VONTATOTT SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐK. IKARUS A28 és A38

HSS Szórókeret VONTATOTT SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐK. IKARUS A28 és A38 HSS Szórókeret VONTATOTT SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐK IKARUS A28 és A38 HSS Szórókeret Ikarus A28 és A38 Egy sokoldalú, kompakt permetező, 2800 vagy 3800 literes permetlétartállyal Nyomkövető rendszer A kompakt

Részletesebben

R962i vontatott szántóföldi permetező 6200 l. Új dimenzióba helyezett növény védelem

R962i vontatott szántóföldi permetező 6200 l. Új dimenzióba helyezett növény védelem R962i vontatott szántóföldi permetező 6200 l Új dimenzióba helyezett növény védelem 2 R962i vontatott permetező Bevezetés Minden részletében jobb. Az új R962i permetező egy egyszerű felismerésen alapszik:

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

AMS - rendszer. Számítógépes Agrár Menedzsment

AMS - rendszer. Számítógépes Agrár Menedzsment AMS - rendszer Számítógépes Agrár Menedzsment GreenStar alkalmazások AMS 3 közös főegység: StarFire DGPS vevő GreenStar kijelző Mobil Processzor AMS - kombájn GreenStar anyagáram mérő Hozammérő & Térképező

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

Az egyértelmű választás. Precízitás - Könnyű kezelhetőség NAVIGATOR 3000-4000-5000-6000

Az egyértelmű választás. Precízitás - Könnyű kezelhetőség NAVIGATOR 3000-4000-5000-6000 Az egyértelmű választás Precízitás - Könnyű kezelhetőség NAVIGATOR 3000-4000-5000-6000 NAVIGATOR Minőség Könnyű kezelhetőség Kapacitás Érték a pénzért Permetlé tartály: Kormányzás: Vezérlő egység: 3000-4000

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

VIBA. mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre. Halomszellõztetõk és Ventillátorok PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS

VIBA. mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre. Halomszellõztetõk és Ventillátorok PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS Halomszellõztetõk és Ventillátorok - hordozhatók és gazdasgsak mini-permetezõ Quadokra és kisméretõ mezõgazdasági gépekre PRAKTIKUS ÉS GAZDASÁGOS PERMETEZÉS A mini-permetezõ egy sokoldalú gép, mely alkalmas

Részletesebben

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 Kiválóan alkalmas aszfalt és beton felületek megmunkálására. A felületmarók a SIMEX által szabadalmaztatott önszintező mechanizmussal vannak

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

Adatlap üzemi szántóföldi permetezőgépekhez

Adatlap üzemi szántóföldi permetezőgépekhez 1 A típus megnevezése: A gyártó neve és címe (amennyiben nem egyezik a bejelentővel): A gép rendszere: 104/1 104/2 A megjelölés (adattábla) helye: 101 Maradékmennyiség Műszakimaradék m. vízszintesen: l

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

RANGER. Piacvezető jellemzők

RANGER. Piacvezető jellemzők RANGER 2500 Piacvezető jellemzők RANGER Piacvezető jellemzők RANGER 2500 Jellemzők tekintetében élenjáró Annak ellenére, hogy ez a típus a legkisebb a HARDI vontatott szántóföldi permetezőgépek családjában,

Részletesebben

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK KITE Bérgép Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! AJÁNLATOK 2016 2 A KITE Zrt. Magyarországon, sőt Európában egyedülálló módon komplex

Részletesebben

Önjáró permetezőgépek

Önjáró permetezőgépek Önjáró permetezőgépek A termelékenység legújabb generációja A legújabb R4030-as és R4038-as permetezőgépek 2 Önjáró permetezőgépek Intelligens permetezőgépek Ez a lételemük. Ezek a permetezőgépek minden

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

A JÖVŐ A PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS. Hadászi László fejlesztési és szaktanácsadási igazgató

A JÖVŐ A PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS. Hadászi László fejlesztési és szaktanácsadási igazgató A JÖVŐ A PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS Hadászi László fejlesztési és szaktanácsadási igazgató Precíziós gazdálkodás 1. Fogalma: Olyan műszaki, informatikai, információs technológiai és termesztéstechnológiai alkalmazások

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

Piacvezető jellemzők. Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER

Piacvezető jellemzők. Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER Piacvezető jellemzők Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER A legfontosabb jellemzők Annak ellenére, hogy ez a típus a legkisebb a HARDI vontatott szántóföldi permetezőgép kínálatában, a kiváló

Részletesebben

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620 Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó Tartalomjegyzék 1. ELŐSZÓ... 1 1.1. A gép rendeltetésszerű használata... 1 1.2. Műszaki adatok...

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

Profi-Class vontatott permetezö

Profi-Class vontatott permetezö Profi-Class vontatott permetezö Munkaszélesség: 24-42m Tartályméret: 5.000 l, 6.000 l, 7.000 l, 8.000 l, 10.000 l, 12.000 Még nagyobb biztonság a kanyarokban és a közúti közlekedésnél. Alacsony súlypont

Részletesebben

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet.

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet. Nagykonyhai - ipari kivitelű csaptelepek robosztus kivitel, hosszú élettartam Asztali csaptelep test - univerzális felhasználás - szerelhető különböző hosszúságú kifolyószárral nagy méretű mosogató medencékhez

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

Dr. Mesterházi Péter Ákos GPS csoportvezető. Liszkay Péter területi képviselő

Dr. Mesterházi Péter Ákos GPS csoportvezető. Liszkay Péter területi képviselő 2016.04.20 Dr. Mesterházi Péter Ákos GPS csoportvezető Liszkay Péter területi képviselő Termelési költségek megoszlása a növénytermesztésben Egyéb Műtrágya Személyi ráfordítás Gépi munka Növényvédőszer

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

Intenzív, állandó és gondos permetezés: növényei a legjobbat érdemlik.

Intenzív, állandó és gondos permetezés: növényei a legjobbat érdemlik. Intenzív, állandó és gondos permetezés: növényei a legjobbat érdemlik. 145 Háti, motoros permetezők hosszú, intenzív munkához. Könnyű kezelhetőség, nagyméretű tartályok, alumínium keverőlapát, erős, megbízható

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

, GAMA SZÓRÓ BERENDEZÉSEK POLIURETÁN HABOK, BEVONATOK ÉS POLIUREÁK

, GAMA SZÓRÓ BERENDEZÉSEK POLIURETÁN HABOK, BEVONATOK ÉS POLIUREÁK , GAMA SZÓRÓ BERENDEZÉSEK GAMA SZÓRÓ BERENDEZÉSEK POLIURETÁN HABOK, BEVONATOK ÉS POLIUREÁK KIK VAGYUNK MI Telephelyünk Spanyolországban, Barcelonától 30 Km-re található, Vilanova i la Geltrú-ban. Cégünk

Részletesebben

900-as sorozatú változókamrás bálázó

900-as sorozatú változókamrás bálázó 900-as sorozatú változókamrás bálázó 2 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bevezető Lépjen át a gyorsítósávba! Az innovatív kigurítási koncepciójával és a kompromisszumok nélküli felépítésével a 900-as

Részletesebben

Extra széles kúpszögű, lapos szórású fúvóka

Extra széles kúpszögű, lapos szórású fúvóka Jellemzők: n Kiváló minőségű szórási eloszlás. n Az extra széles szórásképnek köszönhetően a fúvóka használható a szórócső nélküli alkalmazásokhoz. n Ideális fúvóka közterületen használható permetezőgépekhez.

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. falco +ando

THE GREEN LIGHT. falco +ando 79 THE GREEN LIGHT falco +ando 85 ISMERTETŐ falco A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Tervező: Michel Tortel Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság IK 08 (**) Névleges feszültség

Részletesebben

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Segédalváz Hidraulikus megoldások Rakodók Munkaeszközök Piaci szegmentálás Professzionális Félprofesszionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis & kompakt traktorok

Részletesebben

MUNKAGÉP AJÁNLAT. 2010 tavasz

MUNKAGÉP AJÁNLAT. 2010 tavasz MUNKAGÉP AJÁNLAT 2010 tavasz VibroCult magágykészítő kombinátor - könnyű, de szívós kivitelű munkagép A VN VibroCult kombinátor a legújabb tagja a VOGEL-NOOT munkagép palettának. A könnyű kivitelű eszköz

Részletesebben

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz.

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. Megbízható kotró gépre szerelhető bontókalapácsot keres általános

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD Forgalmazó: Extrémplast Bt 8000 Székesfehérvár, Berényi út 1/A Tel.:22 784 270, Mobil:70 327 0746 info@extremplast.hu www.extremplast.hu SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD SHD-U "EURO" garatszárítók a fentről

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

GL700 sorozat Nem csak egy lézeradó

GL700 sorozat Nem csak egy lézeradó GL700 sorozat Nem csak egy lézeradó Az Ön versenyképessége érdekében készítettünk egy forradalmian új megoldást az építőipar számára Az új Spectra Precision Laser GL700 sorozatú lézeradót. A GL700 biztosítja

Részletesebben

VisiFlo üreges kúpos szórásképű fúvókák

VisiFlo üreges kúpos szórásképű fúvókák VisiFlo üreges kúpos szórásképű fúvókák Kiváló: Kelés után kijuttatandó kontakt gyomirtók, gombaölő szerek és rovarirtó szerek biztosítva, hogy finoman porlasztott permetcseppek érjék el a célterületeket.

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától www.toyota-forklifts.hu Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING TÁVVEZÉRELT ANYAGMOZGATÓ RENDSZER 3 Fejleszteni kívánja komissiózási munkafolyamatát? Válassza t - mote

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

A világnak egyre több élelmiszerre van szüksége

A világnak egyre több élelmiszerre van szüksége 2 Tartalomjegyzék Miért érdemes az Agrifac mellett dönteni? A világnak egyre több élelmiszerre van szüksége 3 Agrifac permetezőgépek, évtizedek óta az élen 4 Brilliant Simple 6 4e For Growers 7 Az alapok

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

Rivális nélkül permetezőgépek Ködképző

Rivális nélkül permetezőgépek Ködképző Rivális nélkül Ködképző permetezőgépek Többcélú A HARDI KÖDKÉPZŐ PERMETEZŐGÉPEK kompromisszumok nélkül permetezik le az Ön bármilyen ültetvényét. Bármit is termesszen a kis tőkéktől a nagy gyümölcsfa ültetvényekig

Részletesebben

Komplett programot kínálunk!

Komplett programot kínálunk! Komplett programot kínálunk! Mechanikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára Mechanikus végállású motorok Egyszerûen meggyõzõek Biztonságot adunk Védelem betörés ellen - teljesen automatikusan

Részletesebben

ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN

ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN A legkompaktabb BAXI készülékcsalád Magas hatásfok (zárt égésterűeknek minősítés a 92/42/CEE szabvány szerint) Digitális vezérlőpanel széles LCD kijelzővel Kompakt hidraulikus szerelvénycsoport

Részletesebben

Compass monitor. Fő tulajdonságok: - Kompakt dizájn beépített LED-sorral. - 17,8 cm-es (7 inch) színes érintőképernyő

Compass monitor. Fő tulajdonságok: - Kompakt dizájn beépített LED-sorral. - 17,8 cm-es (7 inch) színes érintőképernyő Robotpilóta Magyarország Kft. +36 20 3366 002 info@robotpilota.hu www.robotpilota.hu G pavilon 105A stand Compass monitor A termelőknek, akik egy egyszerű és megfizethető precíziós mezőgazdasági monitort

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI CSEPEGTETŐ ÖNTÖZÉS

MEZŐGAZDASÁGI CSEPEGTETŐ ÖNTÖZÉS MEZŐGAZDASÁGI CSEPEGTETŐ ÖNTÖZÉS Nagy áramlású csepegtető berendezés, mely a legjobb alapanyagokból készül, biztosítva a termék kiváló minőségét. A piacvezető CV értékek (1,5 %) és a legnagyobb használati

Részletesebben

TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK

TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK 2017 Bemutatkozás Debrecen Derecske Sopron Az 1997-ben alakult Optimit Hungária Kft. a hidraulika és pneumatika területén az alábbi tevékenységi körökkel áll ügyfelei rendelkezésére:

Részletesebben

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 5GL sorozatú traktorok 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 2 5GL sorozatú traktorok Áttekintés 5G Alacsony kivitel A John Deere új megoldása Behajtható tükrök Kompakt

Részletesebben

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal 1 ZA-TS ZG-TS ZA-TS és ZG-TS Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal Az AMAZONE cég új, csúcsteljesítményű műtrágyaszórói SPEED spreading Eltérő munkaszélességekhez különböző szórólapát-szegmensek

Részletesebben

991B. www.mchale.net. A professzionális választás. körbálacsomagoló sorozat

991B. www.mchale.net. A professzionális választás. körbálacsomagoló sorozat 991B körbálacsomagoló sorozat www.mchale.net A professzionális választás Diktálja az iramot A McHale 991 sorozat diktálja az iramot a hatásos és hatékony körbálacsomagolás területén. A praktikus kialakítás,

Részletesebben

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ Típus: Ladog G129S Ladog G129N Teljesítmény (kw/le): 70 / 98 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: VM Common-Rail Hűtés: víz Lökettérfogat (cm³): 3000 Üzemanyag-fogyasztás: 4-5 liter/üzemóra Kormányzás:

Részletesebben

TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK

TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK 2017 Debrecen Derecske Sopron Budapest Biatorbágy info@optimit.hu www.optimit.hu Bemutatkozás Az 1997-ben alakult Optimit Hungária Kft. a hidraulika és pneumatika területén az alábbi

Részletesebben

A legnagyobb erejű könnyűsúlyú!

A legnagyobb erejű könnyűsúlyú! A legnagyobb erejű könnyűsúlyú! Legnagyobb erő a meggyőző méreteknek köszönhetően! az UF Osztályának legnagyobb tartályméretével és legnagyobb szórókeretével, valamint könnyű szerkezetével Ön a legjobb

Részletesebben

Az új dimenzió az - UF 1501 és UF 1801 függesztett permetezőgépek

Az új dimenzió az - UF 1501 és UF 1801 függesztett permetezőgépek UF 1501 UF 1801 Az új dimenzió az - UF 1501 és UF 1801 függesztett permetezőgépek Mindig a legjobb minőség és a legújabb technológia Pontos, gazdaságos és környezetbarát Nagy tartálytérfogat: 1500 vagy

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Teljesítmény a legkisebb részletekig

Teljesítmény a legkisebb részletekig Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodó választék az Ön kompakt traktorára PIACI FELOSZTÁS Professzionális Fél professzionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis és kompakt Traktorok Kompakt

Részletesebben

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat Branson R/ C/ CX Sorozat 18 19 A jól olvasható műszerfal egy szemvillanás alatt mutatja: a fordulatszámot, a motor hőmérsékletet és az üzemanyagszintet. Jelző lámpák: izzitás, irányjelző, olaj nyomás,

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK KÉPVISELET EMELŐ BERENDEZÉSEK KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK Elmas kétfõtartós futódaru Demag rendszer Elektromos emelõmûvel és Demag vonszolókábeles áramellátással felszerelve Teherbírás 3,2 t Fesztáv 28,8 m Emelési

Részletesebben

Adatlap üzemi kertészeti permetezőgépekhez

Adatlap üzemi kertészeti permetezőgépekhez 1 A típus megnevezése: A gyártó neve és címe (amennyiben nem egyezik a bejelentővel): A gép rendszere: 104/1 104/2 A megjelölés (adattábla) helye: 101 Maradékmennyiség Műszakimaradék m. vízszintesen: l

Részletesebben

Az intelligens permetezőgép. Egyedülálló tulajdonságok COMMANDER 3300-4500-5500-7000

Az intelligens permetezőgép. Egyedülálló tulajdonságok COMMANDER 3300-4500-5500-7000 Az intelligens permetezőgép Egyedülálló tulajdonságok COMMANDER 3300-4500-5500-7000 COMMANDER Air Assisted EasyClean filter TurboFiller AutoAgitation AutoWash AutoTerrain DynamicFluid4 SafeTrack AutoSectionControl

Részletesebben

BORA 1500/2000L ALAPFELSZERELTSÉG

BORA 1500/2000L ALAPFELSZERELTSÉG BORA 1500/2000L A KERTITOX BÓRA vontatott növényvédő gépcsalád szőlő- és gyümölcskultúrák, valamint komló permetezéssel történő növényvédelmére alkalmas. A gép a tartályában tárolt permetlevet elporlasztja

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Trimble gépvezérlések

Trimble gépvezérlések Trimble gépvezérlések Az amerikai Trimble Navigations műholdvevő rendszerével számos gépvezérlési rendszer üzemeltethető. A vételi pontatlanságokból adódóan műholdas vezérléssel dózert, nyesőládát és kotrógépet

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9 Felhasználási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó, a betáp víz hómérséklet illetve az elektromos hálózat

Részletesebben

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65 ABRONCSOK MEZŐGAZDASÁGI RADIÁLABRONCSOK 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF Nagy teljesítményű traktorokra tervezve: csökkentett földtömörítés és nagyobb üzemi hatékonyság. Akár 20 százalékkal nagyobb terhelhetőség.

Részletesebben

Vágók 5000-es sorozat

Vágók 5000-es sorozat Vágók 5000-es sorozat 1 Az új 5000-es sorozatú vágók Könnyebb és ergonomikusabb, mint valaha, kompromisszumok nélküli teljesítmény Hajlított penge Páratlan teljesítmény Az Ön igényeire szabva A választás

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor > Vödör mosók Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó Termék adatlap 1 / 6 Energetikai besorolás

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

AUTOMAC. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu

AUTOMAC. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest. www.petruzalek.hu Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest Gépek tálca hegesztéshez XPEED 5 MAP technológia Az új XPEED tálcahegesztõgép megvalósulását a frissáru csomagolás terén felmerülõ ipari követelmények hívták

Részletesebben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. Lehet, hogy az mérete kicsi, de a Yamaha nagyobb típusaiban megtalálható számos funkcióval rendelkezik, így például dupla A-karos, független első felfüggesztéssel,

Részletesebben

Padlótisztító automaták

Padlótisztító automaták A kategória legszélesebb egymással ellentétesen forgó kettős hengerkeféjű súroló feje, ami növeli a hatékonyságot A nagyméretű 380 literes tartályokkal időt spórolhatunk, valamint alkalmassá teszi, több

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energy efficiency class A (MPS : 6,6 vagy 8,8 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26249

Részletesebben

Dobozfelállítás Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők

Dobozfelállítás Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők www.socosystem.hu Tartalom Dobozfelállítás SOCO Pack ATS dobozfelállító gép ragasztószalagos zárással Dobozfelállítás, alsó oldali dobozzárás és a doboz

Részletesebben

8. FELADAT: AUTOMATIKUS IRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK

8. FELADAT: AUTOMATIKUS IRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK 8. FELADAT: AUTOMATIKUS IRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK Felelős: -dr. dr. Fekete András, BKÁE, ÉTK, Fizika - Automatika Tanszék, Budapest - dr. Földesi István, Kovács László, FVM Mezőgazdasági Gépesítési Intézet,

Részletesebben

Padlóba süllyesztett ajtócsukók

Padlóba süllyesztett ajtócsukók Képes tartalomjegyzék Normál karos ajtócsukók Csúszókaros ajtócsukók EN 14 európai szabvány A CT 2000, 2200, 00, 3000, 4000 és a TEB 900 ajtócsukó sorozatok az EN 14 európai szabvány minden egyes követelménye

Részletesebben

ERŐSEN TAPADÓ SZENNYEZŐDÉS HATÉKONY MOSÁSA

ERŐSEN TAPADÓ SZENNYEZŐDÉS HATÉKONY MOSÁSA ERŐSEN TAPADÓ SZENNYEZŐDÉS HATÉKONY MOSÁSA 1-es mosóhatékonysági ÖBLÍTÉS 2-es mosóhatékonysági 3-as mosóhatékonysági KÖNNYŰ, KÖZEPES SZENNYEZŐDÉS -es mosóhatékonysági 5-ös mosóhatékonysági ERŐSEN TAPADÓ

Részletesebben

Intelligens kapacitás. Ergonómia, kilátás, teljesítmény. ALPHA evo

Intelligens kapacitás. Ergonómia, kilátás, teljesítmény. ALPHA evo Intelligens kapacitás Ergonómia, kilátás, teljesítmény ALPHA evo ALPHA evo EcoDrive Komfort Könnyű kezelhetőség Kapacitás Teljesítmény Tartály: 3500 l / 4100 l Motorok: EasyDrive modell: Deutz 6-hengeres

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK SWINGTRAC A SWINGTRAC-RENDSZER : egyedülállóan kialakított megoldás, amely egyszerűbbé teszi a gép manőverezését, rossz területeken, ahol a kövek és tuskók

Részletesebben