Bemutatkozik a Befektetési Kártya

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bemutatkozik a Befektetési Kártya"

Átírás

1 Bemutatkozik a Befektetési Kártya Mi igent mondunk ügyfeleink elképzeléseire. Ezért az ügyfeleink.

2 A Befektetési Kártya használata Kártyahasználat A Befektetési Kártya ugyanúgy alkalmas készpénzfelvételre és vásárlásra, mint a hagyományos bankkártyák. Belföldön és külföldön minden olyan bankfiókban, bankautomatában és kereskedelmi egységben használható, ahol a MasterCard jelzés fel van tüntetve. A Befektetési Kártya-konstrukció sajátossága, hogy a kártyához egy pénzpiaci befektetési alap kapcsolódik. Ezt azt jelenti, hogy a kártyaszámlára való befizetést (átutalás, készpénz befizetés) követően a Befektetési Kártya-birtokosok értékpapírszámlán nyilvántartott befektetési jegyeinek állománya automatikusan megnő. (A befektetési jegyek az alap vagyonából való arányos részesedést testesítenek meg.) A kártya használata (készpénz felvétel, vásárlás) pedig lényegében befektetési jegyek automatikus visszaváltását jelenti. A Befektetési Kártya működése Óvadék, felhasználható keret A Befektetési Kártya-birtokosoknak a számlán állandóan tartaniuk kell egy minimális összeget. (Ennek mértéke általában Ft, de bizonyos esetekben ez az érték módosulhat.) Ezt az összeget óvadéknak hívjuk, mert a kártyahasználathoz kapcsolódóan a hagyományos banki óvadék szerepét tölti be. Az óvadék valójában nem egy külön kezelt pénzösszeg, hanem a befektetési állomány része, amihez csak a kártyaszámlája megszüntetésének kezdeményezését követően lehet hozzáférni. A felhasználható keret a befektetés állományának tényleges értéke az óvadék összegével csökkentve. A felhasználható keret az óvadék hozamát is magában foglalja. A bankautomatából, illetve Mobilbank segítségével lekérdezett egyenleg is ezt az értéket tükrözi, és természetesen a vásárlásoknál is maximum a felhasználható keret erejéig lehet kiegyenlíteni a számlákat.

3 Bemutatkozik a Befektetési Kártya A Budapest Befektetési Kártya nemcsak a világ minden táján elfogadott, dombornyomott, MasterCard bankkártya, hanem egyben befektetési lehetőség is. Miben különbözik a Budapest Befektetési Kártya-konstrukció a hagyományos bankkártyáktól? A Budapest Befektetési Kártya a hagyományos bankkártyákkal szemben a rugalmas pénzkezelést befektetési hozamokkal párosítja. A kártyaszámlára befizetett összegek automatikusan egy pénzpiaci befektetési alapba kerülnek. A Budapest Befektetési Kártya-konstrukció hozamát a kártya mögött álló Budapest Pénzpiaci Alap adja. Az alap hozama lényegesen meghaladhatja a hagyományos kártyaszámlák kamatát. A Budapest Befektetési Kártyához tartozó kártyaszámla abban is különbözik a hagyományos bankkártyákhoz tartozó kártyaszámláktól, hogy míg a hagyományos kártyák esetében a kamatot az időszak (általában egy hónap) végén írják jóvá, addig a Befektetési Kártyaszámla egyenlege minden nap az addig elért hozammal növelt egyenleget mutatja. Olyan ez, mintha a számla egyenlegéhez minden nap jóváírnák az előző napi kamatot. 1. példa: Katalin Befektetési Kártyájához tartozó értékpapírszámlájának egyenlege 200X. május 3-án Ft. Ennyi az értékpapírszámlán lévő befektetési jegyeinek aktuális napi értéke. A befektetési jegyek árfolyama ezen a napon 1, Ft, így a számlán ( Ft/1, Ft/db=) db befektetési jegy van. Az árfolyam 200X. május 5-ére 1, Ft-ra nő. Ekkor Katalin befektetésnek értéke ( db*1, Ft/db=) Ft lesz. (A felhasználható keret - elérhető egyenleg - a fenti összegek óvadékkal csökkentett része.) A felhasználható keret tehát anélkül nőtt, hogy Katalin bármiféle tranzakciót kezdeményezett volna. Óvadék, felhasználható keret Miben különbözik a hagyományos befektetésektől? Több magasan kamatozó betétek, értékpapírok hátránya, hogy a megtakarításokat hosszú időre le kell kötni. A futamidő lejárata előtt ha egyáltalán lehetséges csak jelentős kamatveszteséggel lehet hozzájutni a befektetett összeghez. Ezzel szemben a Budapest Befektetési Kártya segítségével megtakarítását tetszőleges időpontban elhelyezheti, majd befektetését az adott napig elért hozammal együtt bármikor kiveheti.

4 Értékpapírszámla és az értékpapírszámla kivonat Az értékpapírszámla a befektetési jegyek nyilvántartására szolgál. Ezen a számlán éppúgy van forgalom és egyenleg, mint egy folyószámlán, de forintok helyett befektetési jegyek szerepelnek a nyilvántartásban. Az értékpapírszámla kivonat a befektetési jegyek számában történt változásokat tartalmazza. Ez a kivonat a kártyaszámlánál tárgyaltaknak megfelelően a napi tranzakciókat összevontan tartalmazza. 2. példa Folytassuk az előző példát. Katalin értékpapírszámlájára 200X án a napi záráskor forintot vezet át a Bank. Ezen a napon egy befektetési jegy árfolyama 1, Ft. Ekkor az értékpapírszámlán ( Ft/1, Ft/db=) db befektetési jegy kerül jóváírásra. 1. ábra 1. ábra Értékpapírszámla kivonat (részlet) Teljesítési időszak: 200X X Értéknap Tranzakció leírása Db (befektetési jegy) Vétel/eladási árfolyam Vétel/eladási ár 200X Vétel (+) db 1, Ft Ft 200X Eladás (-) db 1, Ft Ft 200X Hozam jóváírás (+) db 1, Ft Ft 200X Eladás (-) db 1, Ft Ft Értékpapírszámla forgalom összesen: db Értékpapírszámla nyitó egyenlege db Értékpapírszámla záró egyenlege db Befektetési jegyek záró értéke Ft Miért van szükség a hozamjóváírásra? A bankkártyák elsősorban a napi pénzforgalom vásárlások, fizetések kényelmes lebonyolítására szolgálnak. A Budapest Befektetési Kártya-konstrukció esetében a kártya használata lényegében befektetési jegy eladással és visszaváltással jár. A forint összegek befektetési jegyekre való átváltása kerekítési problémákat okozhat akkor, ha a befektetési jegyek árfolyama lényegesen magasabb 1 Ft-nál. E problémák kiküszöbölése érdekében van szükség a hozamjóváírásra (hozamfizetésre). Mit jelent a hozamjóváírás (hozamfizetés)? Minden naptári negyedév végén az adott időszakban felhalmozódott hozam ami nem más, mint a Budapest Pénzpiaci Befektetési Jegy adott napra kiszámított árfolyamának 1 Ft fölötti része 1 Ft-os névértékű befektetési jegyekben jóváíródik az ügyfelek értékpapírszámláján, miközben a befektetési jegyek árfolyama pontosan 1 Ft-ra esik vissza. Másképpen fogalmazva, mivel az árfolyam visszaesik 1 Ft-ra, befektetési jegyeket kell az ügyfél számláján jóváírni ahhoz, hogy a forint egyenlege ne változzon, A hozamjóváírás tehát lényegében csak egy technikai átváltás, amelynek során kevesebb, de egyenként magasabb (1 Ft feletti) árfolyamú befektetési jegy több, de egyenként alacsonyabb (pontosan 1 Ft/db) árfolyamú befektetési jegyre cserélődik ki.

5 A Befektetési Kártya működése A Befektetési Kártyához két számla tartozik (kártyaszámla, értékpapírszámla). A Budapest Bank mindkét számláról havonta kivonatot küld. A kártyaszámla és a bankszámlakivonat A kártyaszámla a Budapest Befektetési Kártyához kapcsolódó pénzforgalom lebonyolítására szolgál. Ez egy technikai számla, amelynek egyenlege minden nap átvezetésre kerül az értékpapírszámlára a következő módon: Ha a kártyaszámlán lebonyolított napi tranzakciók eredményeként a számla egyenlege pozitív, akkor ezt az összeget a Bank átutalja az ügyfél értékpapír számlájára. Az értékpapírszámlán jóváírt összegből a Bank automatikusan befektetési jegyeket vásárol. Ha a kártyaszámla egyenlege negatív a napi záráskor, akkor a Bank a szükséges összeggel automatikusan megterheli a számlatulajdonos értékpapírszámláját. A terheléshez szükséges fedezetet a Bank a kellő mennyiségű befektetési jegy visszaváltásából fedezi. A kártyaszámla egyenlege - a napi átvezetések miatt - minden nap végén 0 Ft. A kártyaszámla csupán egy technikai számla, a kártyával felhasználható egyenleg (a befektetési állomány) változását az értékpapírszámlán lévő befektetési jegyek darabszámának és azok árfolyamának változása adja. A kártyaszámláról készült bankszámlakivonaton tételesen szerepel minden forint jóváírás (utalás, befizetés) és minden forint terhelés (vásárlás, készpénzfelvétel ATM-ből). A kártyaszámlára a Budapest Bank nem fizet kamatot. A Budapest Befektetési Kártya konstrukció hozamát a kártya mögött álló Budapest Pénzpiaci Alap adja. Az alap hozama lényegesen meghaladhatja a hagyományos kártyaszámlák kamatát. A kártyaszámláról készült bankszámlakivonaton mindez nyomon követhető. A kivonaton tételesen szerepel minden kártyaszámlát érintő tranzakció. 3. példa Katalin számlájára 200X án megérkezett Ft összegű munkabér (jóváírás), és ugyanezen a napon átutalással egyenlítette ki Ft összegű számláját (terhelés). A nap végén ( Ft Ft=) Ft kerül át a Budapest Pénzpiaci Alapba. (A számviteli szabályoknak megfelelően ez a kártyaszámlán terhelésként jelentkezik.) 2. ábra 2. ábra: Kártyaszámla kivonat (részlet) Értéknap Tranzakció terhelés(-) Jóváírás 200X Munkabér AB Közlemény: Minta Kft. 200X Átutalás CD (-) Ellenszámla: Demo Rt. Közlemény: 2345/2004 sz. számla alapján 200X Átvezetés Bef. Alapba (-)

6 A hozamjóváírás alapja a hozamfizetés napján értékpapírszámlán lévő befektetési jegyek darabszáma, hiszen a kártyahasználat során az addig felhalmozódott hozammal növelt értéken számítják be a befektetési jegyeket. A hozam úgy jelentkezik, hogy ugyanolyan összeg kifizetéséhez kevesebb darab befektetési jegyet kell visszaváltani, mint amennyit akkor kapott a kártyabirtokos, amikor ezt az összeget a kártyaszámlájára utalta vagy befizetette. 4. példa Katalin december 28-án Ft-ot helyezett el a számláján. A Budapest Pénzpiaci befektetési jegyek árfolyama ezen a napon éppen 1 Ft/db volt, így az értékpapírszámláján db befektetési jegyet ír jóvá a Bank. Katalin március 12-én kártyájával Ft értékben vásárol. Mivel időközben befektetési jegyek árfolyama 1, Ft/db-ra nőtt, ezért csak Ft/1, Ft/db = db befektetési jegyet kell csak visszaváltani a vásárlás összegének fedezéséhez. Nem szabad elfelejteni, hogy három hónappal korábban Katalin ezért az összegért darab befektetési jegyet kapott. A Ft hozama tehát db db=601 db befektetési jegy (ennyivel kevesebbet kellett visszaváltani ugyanazon összeg kifizetéséhez), aminek aktuális értéke 601 db *1,015245Ft/ db=610 Ft. Teljesítmény garancia A Budapest Bank a Budapest Pénzpiaci Alap éves teljesítményére garanciát vállal. A garanciaév október 1-jétől a következő év szeptember 30-ig tart. A Bank minden naptári negyedévet megelőzően meghirdet egy hozamszintet. Ha a garanciaévben az alap tényleges hozama nem éri el a Bank által meghirdetett hozamszintek számtani átlagát, akkor a Budapest Bank a hozamkülönbözetet jóváírja a Budapest Befektetési Kártyával rendelkező ügyfelek számláján. A jóváírás alapja az értékpapírszámlán nyilvántartott éves átlagos befektetési jegy darabszáma a garancia időszak alatt. 5. példa A garancia időszak alatt a meghirdetett negyedéves hozamszintek a következők voltak: 6,5%, 6%, 5,5%, 5%. Az Alap éves teljesítménye 6% volt a teljes időszak alatt. Mivel az Alap teljesítménye meghaladja a négy meghirdetett hozamszint számtani átlagát (5,75%,), ezért nincs szükség garancia jóváírásra.

7 3. ábra: Hozamjóváírás (hozamfizetés) Teljesítési időszak: 200X X Értéknap Tranzakció leírása Db (befektetési jegy) Vétel/eladási árfolyam Vétel/eladási ár 200X Vétel (+) db 1, Ft Ft 200X Eladás (-) db 1, Ft Ft 200X Hozam jóváírás (+) db 1, Ft Ft 200X Eladás (-) db 1, Ft Ft Értékpapírszámla forgalom összesen: db Értékpapírszámla nyitó egyenlege db Értékpapírszámla záró egyenlege db Befektetési jegyek záró értéke Ft 3 Dátum 200X db db db = db száma Befektetési jegyek árfolyama értéke db Ft Ft db Ft db Ft Ft Megjegyzés Hozamjóváírás elött Hozamjóváírás mértéke * Hozamjóváírás után db x 0, Ft/db = Ft = Ft befektetési jegy (mivel az árfolyam visszaesik 1 Ft-ra ) példa Hogyan történik a hozamjóváírás a gyakorlatban? A Letétkezelő kiszámolja a hozamfizetés napjára érvényes hozamjóváírás előtti árfolyamot (ez ebben az esetben 1, Ft/db). Ennek az árfolyamnak az 1 Ft fölötti része (0, Ft/db) kerül hozamként kifizetésre. A hozamjóváírás előtt a számla egyenlege ( db x 1, Ft/db=) Ft. 2 A hozamjóváírás összegét az értékpapírszámlán lévő befektetési jegyek darabszámának ( db 3 ) és a hozamfizetés (0, Ft/db) mértékének szorzata adja. Az eredményként kapott Ft ért a bank 8339 db befektetési jegyet ír jóvá az értékpapírszámlán, mivel a befektetési jegyek árfolyama visszaesett 1 Ft-ra. 4 A hozamjóváírás után az értékpapírszámlán db befektetési jegy található. Mivel a befektetési jegyek árfolyama a hozamfizetés után 1 Ft, ezért a számla egyenlege Ft. Ez az összeg pontosan megegyezik a hozamjóváírás előtti egyenleggel, tehát a hozamjóváírás csak egy technikai átváltás. 5 2 Megjegyzések: Az Ön felhasználható kerete nem a hozamfizetéstől változik meg, mint az a hagyományos bankszámlák esetében a kamatjóváírások alkalmával történik. A számláján lévő befektetési jegyek naponta változó értéke folyamatosan tükrözi befektetésének - az eltelt napok alatt - megszolgált hozamát. A hozamjóváírás összege csak abban az esetben egyezik meg az adott negyedévben realizált tényleges hozammal, ha Ön a negyedév során nem hajtott végre tranzakciót.

8 7. példa Katalin a bankkártya-használat során a lehető legnagyobb biztonságra törekszik, ezért a Budapest Befektetési Kártyájának készpénzfelvételi és vásárlási limitjét is nagyon alacsonyra állította. Ezek a limitek a napi kisebb összegű tranzakciók lebonyolításához tökéletesen megfelelnek. Katalin szeretne egy nagy értékű televíziót vásárolni bankkártyájával. Ekkor sem kell lemondania a biztonságról. Közvetlenül a vásárlás előtt a Mobilbank Plusz segítségével - a mobiltelefonjáról indított SMS üzenetben felemeli a kártyája vásárlási limitjét úgy, hogy az fedezetet nyújtson a vásárlás teljes összegére. Ezután nyugodtan fizet a bankkártyájával. Miután a fizetésről szóló SMS üzenet megérkezett a telefonra, a vásárlási limitet újabb SMS üzenettel visszaállítja a megszokott értékre. Megjegyzések: Akik maximális biztonságra törekednek és csak ritkábban használják a bankkártyájukat 0-ára is állíthatják a bankkártyához kapcsolódó imiteket, így a kártya esetleges elvesztésekor sem kell aggódniuk az illetéktelen használat miatt. A bankkártyához tartozó limitek a Budapest Internetbank segítségével az interneten is módosíthatók. Utazási biztosítás Az aktivált Budapest Befektetési Kártyákhoz (fő- és társkártyához egyaránt) egész Európára kiterjedő, ingyenes utazási biztosítás tartozik. Akkor lehet hasznos útitárs, amikor nincs szándék vagy lehetőség külön utasbiztosítás megkötésére (pl. rövid időre, illetve szomszéd országokba tervezett utazásnál kevesen gondolnak biztosítás megkötésére). Az utasbiztosítás általános és különös biztosítási feltételei megtekinthetők a Budapest Bank címen elérhető internetes honlapján. A Budapest Pénzpiaci Alap kezelési szabályzata mindenkor érvényes kondíciós listával együtt elérhető a Budapest Bank fiókjaiban, illetve a internetes oldalon.

9 Kiegészítő szolgáltatások Hogyan használhatja ki még jobban a Budapest Befektetési Kártya-konstrukció lehetőségeit? A Budapest Befektetési Kártyához modern kiegészítő szolgáltatások kapcsolódnak. A Budapest Internetbank segítségével bárhonnan, a nap bármely szakában figyelemmel kísérheti pénzügyeit, átutalásokat indíthat, illetve tetszőlegesen mozgathatja tőkéjét az egyes befektetési alapok között. 8. példa Katalin fizetését a Budapest Befektetési Kártyához tartozó számlára kapja. Ebből az összegből annyit, amennyit várhatóan nem fog elkölteni az adott hónapban a Budapest Internetbank befektetési szolgáltatása segítségével a Budapest Állampapír Alapba helyezi el. Katalin két hét múlva ülőgarnitúrát szeretne vásárolni, és szükség van arra, hogy a kártyáján legyen elég fedezet a vásárláshoz. Ekkor a vásárlást megelőző munkanapon az internetes szolgáltatás segítségével az Állampapír Alapból átvezeti a vásárláshoz szükséges összeget. Külső számlára szeretne utalni forintot a Budapest Állampapír Alapból. Ekkor az Internetbank befektetési szolgáltatása segítségével az alapból a Befektetési Kártyára teszi át az adott összeget, majd másnap az Internetbank számlavezetési szolgáltatásán keresztül átutalja azt a külső számlára. Hogyan lehet még biztonságosabbá tenni a Budapest Befektetési Kártya használatát? A Budapest Mobilbank egy bankkártyához kötött, mobiltelefonon (Pannon GSM, T-Mobile, Vodafone) elérhető szolgáltatás, ami lehetővé teszi a bankkártya biztonságos használatát, vásárlási limitek módosítását, és a költések kényelmes ellenőrzését. A következő szolgáltatások állnak az ügyfelek rendelkezésére: Extra a Budapest Mobilbank Extra legfőbb előnye, hogy az átutalások mobilkészülékről bárhonnan, bármikor elküldhetők, így nem szükséges bankba, postára menni a fizetések teljesítéséhez. A szolgáltatás magában foglalja a PLUSZ csomagban elérhető funkciókat is. Plusz a szolgáltatás minden, kártyabirtokos által kiválasztott kártya- és számlatranzakcióról automatikusan üzenetet küld, s lehetőséget nyújt a kártyához kapcsolódó limitek és más beállítások SMS útján történő változtatására. Light havi díjmentes szolgáltatás, mely azonnal értesít a bankkártyájával végzett elektronikus elfogadóhelyi (POS) vásárlásokról.

O.F.SZ. Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. Hirdetmény

O.F.SZ. Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. Hirdetmény O.F.SZ. Országos Fizetési Szolgáltató Zrt. Hirdetmény a természetes és nem természetes személyek Fizetési Számláira és kapcsolódó szolgáltatásaira vonatkozóan VERZIÓSZÁM: 1/2019/PH Elfogadás napja: 2019.

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY)

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG Egyéni-és társas vállalkozások és egyéb szervezetek pénzforgalmi bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások kondíciói Kiadás időpontja: 2011.01.01. Indoklás:

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Pénzforgalmi forint számlavezetés kondícióiról. Hatályos: július 17.

HIRDETMÉNY. Pénzforgalmi forint számlavezetés kondícióiról. Hatályos: július 17. HIRDETMÉNY Pénzforgalmi forint vezetés kondícióiról Hatályos: 2017. július 17. Jelen Hirdetmény a Kisalföld Takarék Szövetkezet által vállalkozások, lakásszövetkezetek, társasházak, önkormányzatok, költségvetési

Részletesebben

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok I. Takarékpont Számlacsomagok Számlacsomagok Nebuló Ugródeszka 14-27-évig Feltétel 14-18 év 18-27 év Számlanyitási díj Havi zárlati díj Számlavezetési díj Számlacsomag havi díja 105 Ft 205 Ft Számlakivonat

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY)

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG Egyéni-és társas vállalkozások és egyéb szervezetek pénzforgalmi bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások kondíciói Kiadás időpontja: 2011.08.05. Indoklás:

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: CIB Bank Zrt. Számla megnevezése: CIB USD Devizaszámla Dátum:

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: CIB Bank Zrt. Számla megnevezése: CIB USD Devizaszámla Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: CIB Bank Zrt. Számla megnevezése: CIB USD Devizaszámla Dátum: 2019.07.31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének iról nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Pénzforgalmi forint számlavezetés kondícióiról. Hatályos: november 1-től

HIRDETMÉNY. Pénzforgalmi forint számlavezetés kondícióiról. Hatályos: november 1-től HIRDETMÉNY Pénzforgalmi forint vezetés kondícióiról Hatályos: 2017. november 1-től Jelen Hirdetmény a (névváltozás előtt 2017. október 31-ig Kisalföld Takarékszövetkezet)(továbbikaban:Takarékszövetkezet)

Részletesebben

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE 1. Alapszolgáltatások Számlanyitás díja Számlavezetés havidíja NetBank / Telepített banki terminál / TeleBank használat havidíja Díjtalan belföldi elektronikus forintátutalások száma 2. Kiegészítő szolgáltatások

Részletesebben

Budapest Bank Money+ Privát Banki Szolgáltatások

Budapest Bank Money+ Privát Banki Szolgáltatások Hirdetmény érvényes: 2009.11.09 Budapest Bank Money+ Privát Banki Szolgáltatások MONEY+ SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBE VÉTELÉNEK FELTÉTELEI A Budapest Bank Money+ szolgáltatásait a Budapest Bank Nyrt. ügyfele veheti

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Privát Banki számla HUF Dátum:

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Privát Banki számla HUF Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Dátum: 2019.08.02 Privát Banki számla HUF Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Bankszámla devizaneme Bankszámla kondíciói

HIRDETMÉNY. Bankszámla devizaneme Bankszámla kondíciói HIRDETMÉNY hatályos 2012. szeptember 26-tól a hivatalosan közzétett változtatásig AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe az AXA Bank Europe SA törvényes képviselője (továbbiakban: Bank) bankszámla

Részletesebben

Online Befektetési Rendszer hasznos tippek

Online Befektetési Rendszer hasznos tippek Milyen esetben használja az átvezetés funkciót? Online Befektetési Rendszer hasznos tippek Minden Budapest Banknál vezetett értékpapírszámla rendelkezik hozzá tartozó pénzszámlával. A pénzszámlán elhelyezett

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.06.01-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.06.01-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére Cirrus/Maestro Főkártya éves díja * 1 500,0 Társkártya éves díja 1 500,0 Pótkártya díja (kártyaletiltást követően) 1 500,0 Pótkártya díja (újragyártási

Részletesebben

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE 1. Alapszolgáltatások Számlanyitás díja Számlavezetés havidíja NetBank / Telepített banki terminál / TeleBank használat havidíja Díjtalan belföldi elektronikus forintátutalások száma 2. Kiegészítő szolgáltatások

Részletesebben

Hatálybalépés értéknapja augusztus 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig.

Hatálybalépés értéknapja augusztus 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. Hatálybalépés értéknapja 2015. augusztus 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó

Részletesebben

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok Számlacsomagok 14-27-évig Feltétel I. Számlacsomagok Takarékpont ok Rajt Rajt Xtra Gyorsítás Gyorsítás Xtra 14-18 év és 18-27 év és 14-18 év 2 éves hűség- 18-27 év 2 éves hűségszerződés szerződés Számlanyitási

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: MagNet Bank Zrt. Számla megnevezése: Általános. Dátum:

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: MagNet Bank Zrt. Számla megnevezése: Általános. Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: MagNet Bank Zrt. Számla megnevezése: Általános Dátum: 2019. 07. 31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

VÁLLALATI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY

VÁLLALATI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY 1. oldal v/20150721 VÁLLALATI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1138 Budapest, Váci út 135-139. D-C ép., Cg. szám: 01-17-000554, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék

Részletesebben

Hatálybalépés napja november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig.

Hatálybalépés napja november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. Hatálybalépés napja 2015. november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó Általános

Részletesebben

VÁLLALATI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY

VÁLLALATI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY v/20140828 VÁLLALATI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1138 Budapest, Váci út 135-139. D-C ép., Cg. szám: 01-17-000554, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék

Részletesebben

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok I. Takarékpont Számlacsomagok Számlacsomagok Nebuló Ugródeszka 14-27-évig Feltétel 14-18 év 18-27 év Számlanyitási díj Havi zárlati díj Számlavezetési díj Számlacsomag havi díja 105 Ft 205 Ft Számlakivonat

Részletesebben

LAKOSSÁGI FORINT SZÁMLACSOMAGOK

LAKOSSÁGI FORINT SZÁMLACSOMAGOK LAKOSSÁGI FORINT SZÁMLACSOMAGOK 1. IFJÚSÁGI/MIAMANÓ FORINT SZÁMLACSOMAGOK Számlacsomag neve IFJÚSÁGI MiaManó Számlavezetés költségei Számlavezetés díja/hó Törzsbetét 3 60 Csomagváltás Jóváírások (GIRO,

Részletesebben

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére VISA Electron² Cirrus/Maestro Kártya kibocsátáshoz kapcsolódó díjak¹ Főkártya éves díja * 1 500,00 Ft 1 500,00 Ft Társkártya éves díja 1 500,00

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Bankszámla devizaneme Bankszámla kondíciói

HIRDETMÉNY. Bankszámla devizaneme Bankszámla kondíciói HIRDETMÉNY hatályos 2012. július 1-től a hivatalosan közzétett változtatásig AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe (továbbiakban: Bank) bankszámla kondíciói Bankszámla devizaneme Bankszámla kondíciói

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás Díj Általános számlaszolgáltatások. Számlavezetés

Díjjegyzék. Szolgáltatás Díj Általános számlaszolgáltatások. Számlavezetés Díjjegyzék Számlavezető neve: K&H Bank Zrt. Számla megnevezése: K&H prémium számla és szolgáltatáscsomag HUF Dátum: 2019. július 31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK HATÁLYOS: 2013. JANUÁR 02. NAPJÁTÓL (tartalmazza a 2012. november 08. napján meghirdetett kiegészítést) CIB Bankkártyák PLUSZ KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE 1. FORINT ÉS

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: március 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: március 1-től I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése, fix

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a től érvényes kondícióiról szerződött ( + szerződött Számlafenntartással kapcsolatos díjak Számla nyitási díjak 100 Számlavezetési díjak/hó* Számlavezetési díj esetén 10 Internetbank esetén 25 25 Számlavezetési díj + Internetbank

Részletesebben

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói 1/11 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói 5/2012.01.17. számú ülés nélküli Eszköz - Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2012.02.01-től 2/11

Részletesebben

Díjtétel elnevezése Számlanyitási díj

Díjtétel elnevezése Számlanyitási díj A Pénzforgalmi üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDICIÓS LISTÁRÓL B) Lakossági kondíciók ELECTRICA számlacsomag 1,2 Hatálybalépés időpontja: 2017. június 6. 1.1 Forint fizetési számla és

Részletesebben

Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet H I R D E T M É N Y

Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet H I R D E T M É N Y -------------------------------------------------------------------- Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet H I R D E T M É N Y (Forintban végzett műveletek) FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉS KONDÍCIÓI Lakosság és

Részletesebben

VÁLLALATI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY

VÁLLALATI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY v/20160426 VÁLLALATI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1138 Budapest, Váci út 135-139. D-C ép., Cg. szám: 01-17-000554, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék

Részletesebben

HIRDETMÉNY. az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK

HIRDETMÉNY. az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK BANKSZÁMLÁK, BETÉTI BANKKÁRTYÁK, HITELKÁRTYÁK UNICREDIT DUPLA SZÁMLACSOMAGRA VONATKOZÓ KONDÍCIÓK (2008.

Részletesebben

Díjjegyzék. Az e dokumentumban használt kifejezéseket ismertető fogalomtár díjmentesen elérhető.

Díjjegyzék. Az e dokumentumban használt kifejezéseket ismertető fogalomtár díjmentesen elérhető. Díjjegyzék Számlavezető neve: Raiffeisen Bank Zrt. Számla megnevezése: Deviza CHF Dátum: 2019. július 31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások Díjjegyzék Számlavezető neve: Raiffeisen Bank Zrt. Számla megnevezése: Deviza GBP Dátum: 2019. július 31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt

Részletesebben

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI SZÁMLAVEZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI SZÁMLAVEZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok I. Takarékpont Számlacsomagok Számlacsomagok Nebuló Ugródeszka 14-27-évig Feltétel 14-18 év 18-27 év Számlanyitási díj Havi zárlati díj Számlavezetési díj Számlacsomag havi díja 105 Ft 205 Ft Számlakivonat

Részletesebben

VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK

VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK Hatályos 2014. május 28 -tól VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK 1. VÁLLALKOZÓI/ÖNKORMÁNYZATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK Vállalkozói/Önkormányzati forint számlacsomagok STANDARD KOMFORT DINAMIKUS PRAXIS EGÉSZSÉGÜGYI

Részletesebben

Díjjegyzék. Az e dokumentumban használt kifejezéseket ismertető fogalomtár díjmentesen elérhető.

Díjjegyzék. Az e dokumentumban használt kifejezéseket ismertető fogalomtár díjmentesen elérhető. Díjjegyzék Számlavezető neve: Raiffeisen Bank Zrt. Számla megnevezése: Díjnyertes Dátum: 2019. szeptember 25. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA VÁLLALATI ÉS ÖNKORMÁNYZATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE HITELKÁRTYA KONDÍCIÓK

KONDÍCIÓS LISTA VÁLLALATI ÉS ÖNKORMÁNYZATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE HITELKÁRTYA KONDÍCIÓK Hatálybalépés napja: 2019. január 1., érvényes a következő Kondíciós lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó Általános Üzleti

Részletesebben

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói 1/12 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói 37/2011.12.28. számú Eszköz - Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2012.01.01-től 2/12 Már nem igényelhető,

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Junior számla (7-14 év között) HUF Dátum: / 7

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Junior számla (7-14 év között) HUF Dátum: / 7 Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Dátum: 2019.07.31 Junior számla (7-14 év között) HUF Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

A hirdetmény módosításának oka: a jegybanki alapkamat mértékének csökkenése.

A hirdetmény módosításának oka: a jegybanki alapkamat mértékének csökkenése. 1/13 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói A hirdetmény módosításának oka: a jegybanki alapkamat mértékének csökkenése. 1/2013.07.18. számú Eszköz - Forrás

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.10.01-től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.10.01-től érvényes kondícióiról II. Lakossági számlához kapcsolódó díjak, jutalékok JUTALÉK MÉRTÉKE Alap számla Elektronikus Internetbank + SMS szolgáltatás + 1 db MC Standard főkártya)* Aktív számla¹ Prémium számla¹ Aranykor számla²

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2015. október 01. napjától visszavonásig Az itt feltüntetett OBA logó arról ad tájékoztatást, hogy

Részletesebben

Hatálybalépés napja: szeptember 15., érvényes a következő Kondíciós lista megjelenéséig.

Hatálybalépés napja: szeptember 15., érvényes a következő Kondíciós lista megjelenéséig. Hatálybalépés napja: 2017. szeptember 15., érvényes a következő Kondíciós lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó Általános

Részletesebben

BANKKÁRTYA K O N D Í C I Ó S L I S T A Magánszemélyek részére

BANKKÁRTYA K O N D Í C I Ó S L I S T A Magánszemélyek részére CIB Inspire Electron 1, 1 2,3 Classic 4 Gold (Tensi CIB CIB Internet 2 234 Ft 4 48 16 733 Ft 856 Ft FŐKÁRTYA ÉVES DÍJA 7 CIB XL Átutalási Magánszámlához és CIB Alapszámlához CIB VISA Inspire vagy Electron

Részletesebben

VÁLLALATI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY

VÁLLALATI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY VÁLLALATI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1138 Budapest, Váci út 135-139. D-C torony, Cg. szám: 01-17-000554, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék cégbírósága),

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

Az ELECTRICA számlacsomag január 1-től nem értékesíthető

Az ELECTRICA számlacsomag január 1-től nem értékesíthető A Pénzforgalmi üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDICIÓS LISTÁRÓL B) Lakossági kondíciók ELECTRICA számlacsomag 1,2 Hatálybalépés időpontja: 2019. január 1.. Az ELECTRICA számlacsomag 2018.

Részletesebben

FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK

FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK HATÁLYOS: 2014. AUGUSZTUS 1-TŐL CIB Bankkártyák PLUSZ KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE MASTERCARD BUSINESS () ÉS MASTERCARD BUSINESS GOLD ( ALAPÚ) TÍPUSÚ BANKKÁRTYA 2013. JÚLIUS

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások Díjjegyzék Számlavezető neve: Raiffeisen Bank Zrt. Számla megnevezése: Premium Gold 2.0 Dátum: 2019. szeptember 25. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Grátisz számla HUF Dátum:

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Grátisz számla HUF Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Grátisz számla HUF Dátum: 2019.08.02 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK

VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK 1. VÁLLALKOZÓI/ÖNKORMÁNYZATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK Vállalkozói/Önkormányzati forint számlacsomagok STANDARD KOMFORT DINAMIKUS PRAXIS EGÉSZSÉGÜGYI Számlacsomag neve Számlavezetés

Részletesebben

HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról

HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról Tartalomjegyzék: 1. HIRDETMÉNY a lakossági forint bankszámlákról és a kapcsolódó 2. HIRDETMÉNY a lakossági deviza II. bankszámlákról

Részletesebben

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Standard Lakossági Bankszámla EUR. Dátum: október 21.

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Standard Lakossági Bankszámla EUR. Dátum: október 21. Díjjegyzék Számlavezető neve: Sberbank Magyarország Zrt. Számla megnevezése: Standard Lakossági Bankszámla EUR Dátum: 2019. október 21. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások

Részletesebben

Hatálybalépés napja július 25. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig.

Hatálybalépés napja július 25. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. Hatálybalépés napja 2016. július 25. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó Általános

Részletesebben

HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK

HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK UniCredit Takarékszámla Értékesítése 2012. április 6-al bezárólag megszűnt. kamatláb/ EBKM 0,01%

Részletesebben

BANKKÁRTYA Kondíciós lista Magánszemélyek részére

BANKKÁRTYA Kondíciós lista Magánszemélyek részére KEDVEZMÉNYEK a bankkártya sztenderd kondícióiból, ha a betéti bankkártya a CIB Kártyázó Számlacsomaghoz vagy a CIB Kártyázó Számlacsomag mellett nyitott kártyafedezeti számlához kapcsolódik Termékek és

Részletesebben

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Fair számlacsomag 2. kategória. Dátum: október 21.

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Fair számlacsomag 2. kategória. Dátum: október 21. Díjjegyzék Számlavezető neve: Sberbank Magyarország Zrt. Számla megnevezése: Fair számlacsomag 2. kategória Dátum: 2019. október 21. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

6/25. számú melléklet - FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Lakossági Bankszámla Hirdetmény 6/25. számú melléklet FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Jelen Hirdetmény az FHB Flexibilis Hitelkeret termékhez

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Junior számla (14-18 éves korig) HUF Dátum:

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Junior számla (14-18 éves korig) HUF Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Dátum: 2019.07.31 Junior számla (14-18 éves korig) HUF Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2016. október 17. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

2) Az OTPdirekt szolgáltatás(ok) havidíjának számlázási időszaka: a tárgyhónap 1-től a tárgyhó utolsó napjáig terjedő időszak.

2) Az OTPdirekt szolgáltatás(ok) havidíjának számlázási időszaka: a tárgyhónap 1-től a tárgyhó utolsó napjáig terjedő időszak. I. OTPdirekt díjak 1. Havidíj OTPdirekt szolgáltatások Kondíciós Lista 1) Az OTP Bank Nyrt. az OTPdirekt szolgáltatások igénybevételéért OTPdirekt szerződésenként havidíjat számít fel. A havidíj a Szerződő

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét Éves

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016.

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016. Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított forgalmazást érintő

Részletesebben

HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK

HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK UNICREDIT LÉPÉSELŐNY MEGTAKARÍTÁSI PROGRAM - megszűnt. Minimális megtakarítás összege Lekötött betét

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete 1. Általános rendelkezések Top Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

BANKKÁRTYA K O N D Í C I Ó S L I S T A Magánszemélyek részére

BANKKÁRTYA K O N D Í C I Ó S L I S T A Magánszemélyek részére CIB Inspire Electron 1, 1 2,14, 2,3 Classic 4 Gold CIB Gold CIB Internet FŐKÁRTYA ÉVES DÍJA 7 3 032 Ft CIB XL Átutalási Magánszámlához és CIB Alapszámlához CIB VISA Inspire vagy Electron főkártya éves

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT 4,5-es betét, 2 hónapra Akció ideje GRÁNIT 4,5-es betét 2014.08.08-tól

Részletesebben

HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról

HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról Tartalomjegyzék: 1. HIRDETMÉNY a lakossági forint bankszámlákról és a kapcsolódó bankkártyákról 2. HIRDETMÉNY a lakossági deviza II.

Részletesebben

HIRDETMÉNY A MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ TERMÉKEK KONDÍCIÓIRÓL

HIRDETMÉNY A MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ TERMÉKEK KONDÍCIÓIRÓL HIRDETMÉNY A MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ TERMÉKEK KONDÍCIÓIRÓL Érvényes: 2011.08.15. Számlavezetés PSZ /A. sz. melléklet: Már nem köthető lakossági forint bankszámlák, bankszámlacsomagok kondíciói PSZ/B. sz.

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások Díjjegyzék Számlavezető neve: Raiffeisen Bank Zrt. Számla megnevezése: Premium Select Dátum: 2019. szeptember 25. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól

Részletesebben

PÉNZFORGALMI HIRDETMÉNY ERSTE BUSINESS SZÁMLACSALÁD

PÉNZFORGALMI HIRDETMÉNY ERSTE BUSINESS SZÁMLACSALÁD PÉNZFORGALMI HIRDETMÉNY ERSTE BUSINESS SZÁMLACSALÁD (AZ hivatalos tájékoztatója a Business Számlacsaládba tartozó ERSTE Business FX Számlacsomaggal, az ERSTE Business Max Számlacsomaggal, az ERSTE Business

Részletesebben

II.B. Nem igényelhető lekötött forint- és devizabetétek

II.B. Nem igényelhető lekötött forint- és devizabetétek II.B. igényelhető lekötött forint- és devizabetétek Kondíciós Lista Érvényben: 2008. november 6-tól visszavonásig 1. 2008. november 5. után nem igényelhető forint lekötött betétek 1. 1. Raiffeisen Vegyespáros

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Ajándék betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Ajándék betét

Részletesebben

Hirdetmény. Lakossági és vállalkozói bankkártyák kondíciói. A hirdetmény módosításának oka: bankkártyával történő vásárlás kondícióinak módosítása.

Hirdetmény. Lakossági és vállalkozói bankkártyák kondíciói. A hirdetmény módosításának oka: bankkártyával történő vásárlás kondícióinak módosítása. Hirdetmény Lakossági és vállalkozói bankkártyák kondíciói A hirdetmény módosításának oka: bankkártyával történő vásárlás kondícióinak módosítása. 7/2015. számú Ügyvezetői Testületi határozattal elfogadva

Részletesebben

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére

III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak lakosság részére Főkártya éves díja * Hatályos: 2018. február 01. Hatályát veszti a 2017.12.01 -i fenti elnevezésű Hirdetmény 2017. december 01-től nem igényelhető!

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.07.01-től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.07.01-től érvényes kondícióiról III. Kártyaszerződéshez kapcsolódó díjak vállalkozások részére Mastercard Business 5 000,00 Ft 5 000,00 Ft Pótkártya díja (kártyaletiltást követően) 5 000,00 Ft Pótkártya díja (újragyártási díj sérülés

Részletesebben

É r v é n y e s : 2 0 1 2. d e c e m b e r 1 5 - t ő l

É r v é n y e s : 2 0 1 2. d e c e m b e r 1 5 - t ő l H a t á l y o s : 2 0 1 2. d e c e m b e r 1 5 - t ő l É s z a k T o l n a M e g y e i T a k a r é k s z ö v e t k e z e t H i r d e t m é n y e F o r i n t f o l y ó s z á m l a, e l s z á m o l á s i

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Ajándék betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Ajándék betét

Részletesebben

BANKKÁRTYA Kondíciós lista Magánszemélyek részére

BANKKÁRTYA Kondíciós lista Magánszemélyek részére KEDVEZMÉNYEK a bankkártya sztenderd kondícióiból, ha a betéti bankkártya a CIB Kártyázó Számlacsomaghoz vagy a CIB Kártyázó Számlacsomag mellett nyitott kártyafedezeti számlához kapcsolódik Termékek és

Részletesebben

Hatálybalépés napja augusztus 29. Érvényes a következő Hirdetmény hatálybalépéséig (B-18/11)

Hatálybalépés napja augusztus 29. Érvényes a következő Hirdetmény hatálybalépéséig (B-18/11) HIRDETMÉNY LÁTRA SZÓLÓ ÉS HATÁRIDŐS BETÉTEK az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói lakossági ügyfelek részére AKCIÓS BETÉTEK A I. és II. pontok szerinti akciós betétlekötési megbízások kizárólag

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Ajándék betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Ajándék betét

Részletesebben

Közzététel napja: 2015. szeptember 30. Hatálybalépés napja 2015. október 1. (B-15/8)

Közzététel napja: 2015. szeptember 30. Hatálybalépés napja 2015. október 1. (B-15/8) HIRDETMÉNY LÁTRA SZÓLÓ ÉS HATÁRIDŐS BETÉTEK az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói lakossági ügyfelek részére 2015. január 1-ét követően a Bank valamennyi lekötött betét lejárat előtti részleges/teljes

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Pay betét, 3 hónapra Akció ideje Betét típusa Éves kamat EBKM 2016.11.07-től

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. GRÁNIT Megtakarítási számla Havi számlavezetési díj Éves kamat az egyenleg 500 000 Ft alatti részére (2014. február 19-től) Éves kamat

Részletesebben

6 000 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft + ÁFA. 0 Ft. Akcióban 0 Ft / hó (10), egyébként Ft / hó 350 Ft 25 Ft / SMS

6 000 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft + ÁFA. 0 Ft. Akcióban 0 Ft / hó (10), egyébként Ft / hó 350 Ft 25 Ft / SMS 1. Alapszolgáltatások Számlanyitás díja Számlavezetés havidíja NetBank / Telepített banki terminál / TeleBank használat havidíja Díjtalan belföldi elektronikus forintátutalások száma 2. Kiegészítő szolgáltatások

Részletesebben

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK 1.1. Bankkártya típusok

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK 1.1. Bankkártya típusok HATÁLYOS: 2013. SZEPTEMBER 30-TÓL CIB Bankkártyák KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE MASTERCARD BUSINESS HUF ÉS MASTERCARD BUSINESS GOLD (HUF ALAPÚ) TÍPUSÚ BANKKÁRTYA 2013. JÚLIUS

Részletesebben

PRIVÁT ÜGYFÉLCSOPORT ÉRTÉKPAPÍR KONDÍCIÓS LISTA

PRIVÁT ÜGYFÉLCSOPORT ÉRTÉKPAPÍR KONDÍCIÓS LISTA Érvényes: 2014. július 1. Meghirdetve: 2014. július 1. Jelen Hirdetményben feltüntetett kondíciók a 2014.02.03. napját megelőzően megkötött szerződésekre vonatkoznak. A Hirdetményben feltüntetett kondíciókra

Részletesebben

HIRDETMÉNY. hatályos 2010. április 27-tıl a hivatalosan közzétett változtatásig XGA bankszámla kondíciói

HIRDETMÉNY. hatályos 2010. április 27-tıl a hivatalosan közzétett változtatásig XGA bankszámla kondíciói HIRDETMÉNY hatályos 2010. április 27-tıl a hivatalosan közzétett változtatásig XGA bankszámla kondíciói Bankszámla devizaneme XGA bankszámla kondíciói Kamat/Hozam Magánszámla: Éves kamat 1-500.000,- Ft

Részletesebben

VÁLLALATI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY

VÁLLALATI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY 1. oldal v/20150721 VÁLLALATI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1138 Budapest, Váci út 135-139. D-C ép., Cg. szám: 01-17-000554, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék

Részletesebben

A KÁPOLNÁSNYÉK ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET, MINT B3 TAKARÉK SZÖVETKEZETI JOGELŐD ÁLTAL 2015. AUGUSZTUS 31-IG FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNYEI

A KÁPOLNÁSNYÉK ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET, MINT B3 TAKARÉK SZÖVETKEZETI JOGELŐD ÁLTAL 2015. AUGUSZTUS 31-IG FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNYEI A KÁPOLNÁSNYÉK ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET, MINT B3 TAKARÉK SZÖVETKEZETI JOGELŐD ÁLTAL 2015. AUGUSZTUS 31-IG FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNYEI Kártyagyártás + PIN pótlás Kártyagyártás pótlólag PIN pótlás

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2016. december 13. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét Éves

Részletesebben

Megnevezés Erste Kolléga Forint Bankszámla Erste Kolléga Extra Forint Bankszámla

Megnevezés Erste Kolléga Forint Bankszámla Erste Kolléga Extra Forint Bankszámla ERSTE MUNKAVÁLLALÓI BANKSZÁMLÁK DÍJAI ÉS JUTALÉKAI Közzététel: 2015. június 29. napján Hatályos: 2015. július 1-től A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. tv.-ben előírt tájékoztatási

Részletesebben

Mecsek_Hirdetmény a től érvényes kondícióiról

Mecsek_Hirdetmény a től érvényes kondícióiról Mecsek_Hirdetmény a 2017.12.01-től érvényes kondícióiról II. Nem forgalmazott lakossági számlához kapcsolódó díjak, jutalékok Hatályát veszti a 2017.10.01 -i fenti elnevezésű Hirdetmény 2013.03.15-től

Részletesebben

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK HATÁLYOS: 2013. DECEMBER 1-TŐL CIB Bankkártyák KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE MASTERCARD BUSINESS () ÉS MASTERCARD BUSINESS GOLD ( ALAPÚ) TÍPUSÚ BANKKÁRTYA 2013. JÚLIUS 15.

Részletesebben