AZ I. V4 KERÉKPÁRVERSENY 2013 TÁJÉKOZTATÓ ÉS SZABÁLYZAT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AZ I. V4 KERÉKPÁRVERSENY 2013 TÁJÉKOZTATÓ ÉS SZABÁLYZAT"

Átírás

1 AZ I. V4 KERÉKPÁRVERSENY 2013 TÁJÉKOZTATÓ ÉS SZABÁLYZAT a V-4 országok külügyminisztériumainak védnökségével 1. A VERSENY CÉLJA 1. A visegrádi együttműködés országai Lengyelország, Csehország, Magyarország és Szlovákia közötti kapcsolatok erősítése és továbbfejlesztése. 2. Európai szintű promóció a Visegrádi Csoport országai és a régió egésze számára. 3. Az egészséges életmód, a kerékpározás és a kerékpáros turizmus népszerűsítése. 2. AZ ESEMÉNY NEVE I. V4 Kerékpárverseny (országúti kerékpározás, Open kategória) 3. SZERVEZŐ Lang Team Sp. z o.o. Biuro Organizacji Imprez Sportowych [sportesemény-szervező iroda] ul. Pachnąca 81, Warszawa, PL tel.: or 96 tel.: fax: Internet: Bankszámlaszám, BGŻ S.A.: PL SWIFT (BIC): GOPZPLPW 4. A VERSENY HELYSZÍNE ÉS IDŐPONTJA A Budapest-Krakkó útvonalon, Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország érintésével, május án. 5. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK A versenyen indulhat bármely felnőtt korú személy, aki megfelel az alább felsorolt feltételeknek: 1. Kitölti a jelentkezési lapot. A oldalon kinyomtatható űrlapot kell kitölteni és a Versenyszabályzat 6. paragrafusának megfelelően a részvételi díjat május 5-ig kell kifizetni. A versenyzőnek alá kell írnia a Szervező által kinyomtatott regisztrációs lapot, amikor megkapják a rajtszámokat. Minden versenyzőnek meg kell őriznie a fizetésről szóló eredeti bizonylatot, hogy a verseny ideje alatt be tudja mutatni az eseményszervező iroda számára.

2 2. A részvevők maximális létszáma 300 fő. Az egyes országok Magyarország, Csehország, Szlovákia és Lengyelország - számára a teljes népesség arányában határozták meg a versenyzői helyek számát, és ezen kívül még egy meghatározott keretet biztosítanak a külsős országok számára. Amennyiben a fenti országok egyike nem használja fel a számára biztosított helyeket, akkor a pótjelentkezők között kerülnek szétosztásra a megmaradt helyek a jelentkezés sorrendjében. 3. Mindegyik versenyző kap egy rajtszámot egy elektronikus chippel együtt, amit a verseny előtt osztanak ki. 4. Minden regisztrált versenyző köteles bukósisakkal és jó állapotban lévő, a közúti közlekedésre vonatkozó jogszabályi rendelkezések teljesítésére alkalmas kerékpárral részt venni a versenyben. A Szervező az összes versenyző számára fedezi a személyes felelősségbiztosítást és a balesetbiztosítást. 5. Azon okból kifolyólag, hogy a verseny éjszaka is folytatódni fog, mindegyik versenyző köteles láthatósági ruházatot viselni és lámpát helyezni a kerékpár elülső illetve hátsó részére. 6. A versenyre történő regisztráció, a szabályok szövegének elolvasását, megértését, valamint azok elfogadását és a regisztrációs díj megfizetését jelenti. 7. A versenyen való részvétel felnőtt korú személyekre korlátozódik. A verseny nem tartozik a részt vevő országok nemzeti sportszövetsége versenyrendszerébe tartozó, a versenynaptár részének minősülő versenynek. 8. A versenyzők mindegyike saját felelősségére vesz részt a versenyen. Mindegyik részvevő - a Szervező által előkészített regisztrációs űrlap aláírásával igazolja, hogy egészséges, a saját országában előírt sportegészségügyi és egyéb versenyelőírásoknak megfelel, az eseményen versenyzésre alkalmas fizikális és mentális állapotban vesz részt, nincs tudomása semmilyen betegségről, vagy elváltozásról, amely kizáró feltételnek minősülhet. 9. Mindegyik versenyző saját költségén vesz részt a versenyen, a felmerülő kiadásokat maga állja. A Szervező semmilyen a versennyel kapcsolatos költséget sem térít meg. 6. RÉSZVÉTELI DÍJ A Visegrádi Kerékpárversenyen való indulás díja 20 euró, (amelynek kifizetésétől eltekintünk a Keleti Partnerség országainak Fehéroroszország, Ukrajna, Moldova, Grúzia, Azerbajdzsán és Örményország versenyzői esetében). 1. A részvételi díjat a Szervező bankszámlájára való átutalással kell kifizetni (lásd a Szabályzat 3. paragrafusát). Az átutaláskor fel kell tüntetni a verseny nevét, a versenyző vezeték- és keresztnevét, valamint az online regisztráció során kapott azonosító számot. A Szervező nem vállal felelősséget a banki átutalási határidők betartásáért. Csak azon jelentkezők vehetnek részt a versenyen, akik banki átutalása az 5. paragrafusban meghatározott feltételek teljesítése mellett megérkezett. 2. A Szervező nem fogja visszautalni a részvételi díjat azoknak, akik nem fejezik be a versenyt.

3 7. IDŐMÉRÉS 1. A V4 Kerékpárverseny ideje alatt Elektronikus időmérés és azonosítás kerül alkalmazásra. 2. Mindegyik versenyző rajtszámmal és az ahhoz kapcsolódó elektronikus chip birtokában kell legyen. 3. A versenyzők kötelesek azonnal tájékoztatni az időmérést működtető személyzetet amennyiben azt veszik észre, hogy az elektronikus chip nem működik, vagyis megszűnik a folyamatos hangjelzés. 4. Az indulás csoportokra bontva történik: a Szervező két percenként indítja a legfeljebb 15 versenyzőből álló csoportokat. Minden csoport minden versenyzőjének saját indulási ideje lesz, és a helyezések ezek alapján dőlnek majd el. 5. A Visegrádi Kerékpárverseny teljesítésének szintideje a starttól számított 24 óra. 8. VERSENY MENETREND A Visegrádi Kerékpárverseny nyílt, egyfutamos verseny, amelyen közúti közlekedésre alkalmas kerékpárral lehet részt venni. A verseny menetrendje a honlapon közzétett programnak megfelelően fog zajlani. Eseményszervező Iroda Budapest, május 17. (péntek) (A részvevőknek meg kell erősíteni indulási szándékukat a szervező irodán, ahol megkapják rajt számukat és a hozzá kapcsolódó elektronikus chipet; és technikai értekezlet meg lesz tartva) INDULÁS A verseny Krakkóban (Al.Focha u.) ér véget május 18-án (szombat). A Szervező fenntartja magának a programváltoztatás jogát. 9. TÁVOLSÁG A Visegrádi Kerékpárverseny 533 kilométeres távon fog haladni a Budapest-Krakkó útvonalon, Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország érintésével. 10. A VERSENYÚTVONALON VALÓ HALADÁS SZABÁLYAI 1. A verseny a honlapon közzétett útvonalnak megfelelően fog haladni. 2. Mindegyik versenyző köteles megismerkedni a térképen bejelölt útvonallal. Minden útvonaltól való eltérés rövidítésnek minősül, és a versenyből való kizárást vonja maga után. 3. A lassabban haladó versenyzők kötelesek az út jobb oldalára húzódni, utat engedve a náluk gyorsabban haladók versenyzőknek. 4. A versenyzők kötelesen megfelelő körültekintéssel megközelíteni a kereszteződéseket.

4 5. A versenyzők kötelesek betartani a közlekedési szabályokat. 6. Mindegyik versenyző köteles láthatósági ruházatot viselni és lámpát elhelyezni a kerékpár elülső illetve hátsó részére. 7. A versenyzők kötelesek egyenes vonalban haladni a célegyenesben, a végső sprint folyamán. 11. KÖZÚTI FORGALOM 1. Mindegyik kerékpáros köteles az út jobb oldalán haladni és feltétel nélkül köteles betartani az adott ország közúti közlekedésére vonatkozó szabályait. 2. Mindegyik kerékpáros köteles különös figyelmet fordítani a mezőkről, közutakról vagy a közút mellett álló épületekből bekanyarodó járművekre. 3. A közlekedési szabályok áthágása miatt balesetet okozó kerékpáros vagy egyéb közlekedő teljes mértékben felelős a verseny útvonalán okozott ütközésért vagy balesetért. 4. A Szervező nem vállal semmilyen felelősséget a verseny útvonalán történt ütközésekért és balesetekért. 12. EGYÉNI HELYEZÉSEK Győz az a versenyző, aki a legrövidebb idő alatt teszi meg az előírt útvonalat és nem hagy ki egyetlen ellenőrzési pontot sem. 13. CSAPAT HELYEZÉSEK 1. A kerékpáros csapat minimális létszáma 5 fő. 2. A csapat helyezését három csapattag eredménye határozza meg. 3. Az a csapat győz, amely a három legjobb versenyzője alapján a legkevesebb idő alatt teljesíti a versenytávot. 4. Amennyiben két csapat között időegyenlőség áll fenn, akkor a két csapat közül az nyer, akinek a legjobb helyezésű versenyzője jobb helyen végzett. 5. A versenyzők bármely formális vagy informális csoportja alakíthat egy csapatot ország, régió, város, egyesület vagy vállalat stb. szerint. 14. TECHNIKAI TÁMOGATÁS 1. Mindegyik csapat rendelkezhet egy technikai támogatást biztosító gépkocsival a versenyoszlopban. 15. BÜNTETÉSEK 1. A versenybíróság, a Szervezővel együttműködve, az alábbi büntetéseket szabhatja ki: figyelmeztetés, a kerékpáros hátrasorolása a csoport végére, versenyből való kizárás.

5 16. KÖRNYEZETVÉDELEM A részvevők nem szemetelhetnek, és nem hagyhatnak hulladékot a verseny útvonalán. Az üvegtárolók használata a verseny útvonalán és annak környékén szigorúan tilos. Ezen szabály megszegése a részvevő versenyből való kizárását vonja maga után. 17. KIEGÉSZÍTŐ RENDELKEZÉSEK 1. A Szervező nem vállal felelősséget sem a verseny alatt, sem a versenyzők érkezése során, sem eltávozásuk közben történt balesetekért és egyéb incidensekért 2. Mindegyik versenyző saját felelősségére vesz részt a kerékpárversenyen. 3. A Szervező - és a nevében eljáró személyek, a verseny szervezésében érintett felek - nem vállalnak felelősséget a verseny alatt, előtt vagy után okozott személyes, anyagi vagy tulajdonban bekövetkező károkért. 4. A versenyzők teljes mértékben felelősek a saját hibájukból más versenyzőnek vagy harmadik félnek okozott károkért. 5. A Szervező nem vállal felelősséget a verseny útvonalán, a versenyzők hibájából történt ütközésekért és balesetekért. 6. A versenyző felel a saját hibájából történt ütközésért és balesetért. 7. A versenyhez kapcsolódóan történt baleset vagy károkozás esetén a versenyzők nem jogosultak semmilyen kártérítés követelésére a Szervező és a nevében eljáró, a verseny szervezésében érintett felek irányába. 8. A versenyzők kijelentik, hogy a jelentkezési lapon megadott személyes és egészségügyi adatok teljes körűek és megfelelnek a valóságnak. 9. A verseny alatt mindegyik versenyző köteles betartani a Szervező biztonsági szolgálata által meghatározott szabályokat és utasításokat. 10. Mindegyik versenyző köteles betartani a verseny szabályait. A versenyzők a regisztrációs lap aláírásukkal elismerik, hogy elolvasták, megértették és elfogadták a versenyre és a részvételre vonatkozó szabályokat. 11. A versenyt az időjárási viszonyokra való tekintet nélkül megtartásra kerül. 12. A szervezéssel összefüggő kérdésekben a Szervező kizárólagos joga, hogy értelmezze az itt felsorolt szabályokat, az itt felsorolt szabályok sportszakmai kitételeinek értelmezése a versenybíróság elnökének a joga. 13. Mindegyik versenyző beleegyezik a versenyen elért eredményének, valamint a nevének a nyilvánosságra hozatalába. 14. A Szervező és a Támogató (szponzor) jogosult a versenyben részt vevők képi megjelenítésének, nyilatkozatainak és a hozzájuk kapcsolódó személyes tartalmak használatára azzal a feltétellel, hogy a képi megjelenítést és a személyes tartalmakat csak a verseny és az ahhoz kötődő események (sajtó, rádió, televízió, internet és grafikai anyagok) promóciójához használhatja fel. A versenyzők nem jogosultak semmilyen térítésre a képek, a nyilatkozatok és a személyes tartalmak használatáért cserébe. 15. A felhasználás tartalmazhatja a bármely technikával való rögzítést többek között nyomtatásban, fényképen, mágneses szalagon, lemezen, digitálisan. A felhasználás továbbá jelentheti a bármely technikával való sokszorosítást, mint például nyomtatásban, fényképen, mágneses szalagon, lemezen, digitálisan, a piacon való terjesztéssel, a számítógépes

6 memóriába, a számítógépes vagy multimédiás hálózatba való helyezéssel, valamint a kép nyilvános hozzáférésének biztosítását olyan módon, hogy bárki hozzáférhessen adott helyen és időben ( interneten vagy intraneten való hozzáférés formájában), kiállítással, közszemlére helyezéssel, kölcsön vagy bérbe adással, televíziós vagy rádiós sugárzással, műholdon keresztül való sugárzással, párhuzamos vagy integrális sugárzással Lengyelország és minden más ország területén. 16. A verseny részvevői hozzájárulnak ahhoz, hogy a sporteseményt szervező iroda felhasználja személyes adataikat. 17. A verseny alatt a részvevők kötelesek betartani az itt felsorolt szabályokat és kötelesek kellő tiszteletet tanúsítani a versenybíróság tagjai, valamint a szervezők felé. A versenyzők kötelesek tartózkodni a közönséges és a sportemberhez nem méltó magatartástól. 18. A Szervező nem tekinti semmilyen kártérítés vagy tiltakozás legitim alapjának a Visegrádi Kerékpárverseny szabályzata ismeretének hiányát és a szabályok ebből adódó megszegését. Szervező Lang Team Sp. z o.o.

SAHARUN 2015. Részvételi feltételek és Futamszabályzat. 2015. február 03.

SAHARUN 2015. Részvételi feltételek és Futamszabályzat. 2015. február 03. SAHARUN 2015 Részvételi feltételek és Futamszabályzat 2015. február 03. Tartalomjegyzék 1. Általános tudnivalók... 4 1.1. Saharun... 4 1.2. Rendezők, rendezőiroda, lebonyolító személyzet... 4 1.2.1. Futamigazgató...

Részletesebben

TARTALOM. 1., BEVEZETÉS 3. oldal. 2., RENDEZÉS 3. oldal. 3., PROGRAM 4. oldal. 4., NEVEZÉSEK 6. oldal. 5., BIZTOSÍTÁS 8. oldal

TARTALOM. 1., BEVEZETÉS 3. oldal. 2., RENDEZÉS 3. oldal. 3., PROGRAM 4. oldal. 4., NEVEZÉSEK 6. oldal. 5., BIZTOSÍTÁS 8. oldal 1 TARTALOM 1., BEVEZETÉS 3. oldal 2., RENDEZÉS 3. oldal 3., PROGRAM 4. oldal 4., NEVEZÉSEK 6. oldal 5., BIZTOSÍTÁS 8. oldal 6., REKLÁMOK ÉS AZONOSÍTÓK 8. oldal 7., GUMIABRONCSOK 9. oldal 8., ÜZEMANYAG

Részletesebben

DUNA - AUTÓ AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG HEGYI SZUPER KUPA RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA 2008.

DUNA - AUTÓ AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG HEGYI SZUPER KUPA RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA 2008. DUNA - AUTÓ AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG HEGYI SZUPER KUPA RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA 2008. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette az MNASZ Gyorsasági Szakági Bizottsága Jóváhagyta az MNASZ

Részletesebben

Sprint jellegű Rallye Versenyek Szabályai 2014 Magyarország Amatőr Rallye Bajnokság 2014

Sprint jellegű Rallye Versenyek Szabályai 2014 Magyarország Amatőr Rallye Bajnokság 2014 1 TARTALOMJEGYZÉK I. MAGYARORSZÁGI SPRINT JELLEGŰ RALLYE VERSENYEK ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK.. 5 Büntetések A rendezői licenc 1.1. Biztonsági megfigyelő 1.2. RSB megfigyelő 1.3. Versenyzői

Részletesebben

Félsziget Kupa versenykiírás

Félsziget Kupa versenykiírás III. Félsziget Kupa versenykiírás 1. A rendezvény célja: A versenyezni kívánó amatőr és igazolt kerékpárosok felkészültségének felmérése. A hazai és nemzetközi sportkapcsolatok elmélyítése. Tihany, a Balaton

Részletesebben

Szabályzat 2011. dátum: 2011/08/07

Szabályzat 2011. dátum: 2011/08/07 Szabályzat 2011 dátum: 2011/08/07 Tartalomjegyzék 1. Általános tudnivalók...3 1.1. Ring Challenge...3 1.2. Fogalmak, alap információk...3 1.2.1. Rendező...3 1.2.2. Résztvevő...3 1.2.3. Szabályzat...3 1.2.4.

Részletesebben

NEMZETKÖZI MOTORCSÓNAK SZÖVETSÉG PÁLYAVERSENYEK SZABÁLYAI

NEMZETKÖZI MOTORCSÓNAK SZÖVETSÉG PÁLYAVERSENYEK SZABÁLYAI NEMZETKÖZI MOTORCSÓNAK SZÖVETSÉG PÁLYAVERSENYEK SZABÁLYAI 2010 2009. évi pályaversenyek világbajnokai 2009. évi pályaversenyek világbajnokai 2009. évi megbízhatósági pályaversenyek világbajnokai 2009.

Részletesebben

Porrogszentkirály 2015. július 18-19.

Porrogszentkirály 2015. július 18-19. 7x görbe Kupa Porrogszentkirály 2015. július 18-19. 1 Szállás lehetőség: Csurgó kollégium: Sikesdi Endréné Tel: 30/701-1623 Csurgó kollégium: Bertalan Marliees Tel: 30/480-4325 Porrogszentkirály, Öregtölgy

Részletesebben

II. TÁLTOS FUTÁS VERSENYKIÍRÁS

II. TÁLTOS FUTÁS VERSENYKIÍRÁS II. TÁLTOS FUTÁS VERSENYKIÍRÁS Időpont: 2015. április 11. (szombat) Helyszín: Pogány GPS koordináták: 45.984381, 18.263366 Rendező: Pécsi Testkultúra Közhasznú Egyesület Elérhetőség: pecsitestkultura.hu

Részletesebben

Székesfehérvár Rally 2015.06.12-14. TARTALOM. 1., BEVEZETÉS 3. oldal. 2., RENDEZÉS 3. oldal. 3., PROGRAM 4. oldal. 4., NEVEZÉSEK 6.

Székesfehérvár Rally 2015.06.12-14. TARTALOM. 1., BEVEZETÉS 3. oldal. 2., RENDEZÉS 3. oldal. 3., PROGRAM 4. oldal. 4., NEVEZÉSEK 6. TARTALOM 1., BEVEZETÉS 3. oldal 2., RENDEZÉS 3. oldal 3., PROGRAM 4. oldal 4., NEVEZÉSEK 6. oldal 5., BIZTOSÍTÁS 8. oldal 6., REKLÁMOK ÉS AZONOSÍTÓK 9. oldal 7., GUMIABRONCSOK 9. oldal 8., ÜZEMANYAG 9.

Részletesebben

RALLYE VERSENYEK SZABÁLYAI MAGYARORSZÁGI RALLYE BAJNOKSÁGOK 2015. ÉVI ALAPKIÍRÁSA

RALLYE VERSENYEK SZABÁLYAI MAGYARORSZÁGI RALLYE BAJNOKSÁGOK 2015. ÉVI ALAPKIÍRÁSA RALLYE VERSENYEK SZABÁLYAI MAGYARORSZÁGI RALLYE BAJNOKSÁGOK 2015. ÉVI ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Rallye Szakági Bizottsága Jóváhagyta: az MNASZ Sporttanácsa 2015. február 25-én. és 2015. április

Részletesebben

2. A Játékban az alábbi típusú kódotokat lehet feltölteni:

2. A Játékban az alábbi típusú kódotokat lehet feltölteni: NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA egységes szerkezetbe foglalva a 2014.10.10. napján módosított rendelkezésekkel (a módosított rendelkezések vastag dőlt betűvel kerültek szedésre) 1. A Dreher

Részletesebben

RALLYE VERSENYEK SZABÁLYAI

RALLYE VERSENYEK SZABÁLYAI RALLYE VERSENYEK SZABÁLYAI MAGYARORSZÁGI RALLYE BAJNOKSÁGOK 2013. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Rallye Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Kiadja: az MNASZ Titkárság TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

ISEUM RALLYE 2015 Szombathely, 2015. május 15-17.

ISEUM RALLYE 2015 Szombathely, 2015. május 15-17. ISEUM RALLYE 2015 Szombathely, 2015. május 15-17. 2 3 4 5 6 TARTALOM 1., BEVEZETÉS 8. oldal 2., RENDEZÉS 8. oldal 3., PROGRAM 9. oldal 4., NEVEZÉSEK 13. oldal 5., BIZTOSÍTÁS 16. oldal 6., REKLÁMOK ÉS AZONOSÍTÓK

Részletesebben

Tervezet. Mátra Rallye 2015

Tervezet. Mátra Rallye 2015 Mátra Rallye 2015 Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2015 1 Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2015 (MARB 2015) Észak- nyugati régiójának III. futama Északi régió VI. futama Tervezet 1. BEVEZETÉS 1.1 Bevezetés

Részletesebben

Cered Rallye 2015 (MARB 2015) Észak nyugati régió I. futama

Cered Rallye 2015 (MARB 2015) Észak nyugati régió I. futama Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2015 1 Cered Rallye 2015 (MARB 2015) Észak nyugati régió I. futama (Versenykiírás tervezet, MNASZ regisztráció folyamatban) 1. BEVEZETÉS 1.1 Bevezetés A Magyar Nemzeti Autósport

Részletesebben

I. BIANCHI FONYÓD KUPA NYÍLT ORSZÁGÚTI KERÉKPÁRVERSENY VERSENYKIÍRÁS

I. BIANCHI FONYÓD KUPA NYÍLT ORSZÁGÚTI KERÉKPÁRVERSENY VERSENYKIÍRÁS I. BIANCHI FONYÓD KUPA NYÍLT ORSZÁGÚTI KERÉKPÁRVERSENY VERSENYKIÍRÁS A VERSENY CÉLJA A kaposvári székhelyő Bianchi Club Kerékpáros Egyesület elkötelezett Somogy Megye, illetve a Dél- Dunántúli régió, valamint

Részletesebben

VOLÁN RALLYE HISTORIC hagyományőrző veteránautós túra 2015. május 16-17.

VOLÁN RALLYE HISTORIC hagyományőrző veteránautós túra 2015. május 16-17. VOLÁN RALLYE HISTORIC hagyományőrző veteránautós túra 2015. május 16-17. Részletes kiírás Tartalomjegyzék 1. Szervező 1.1 Hivatalos elérhetőségek 1.2 Zsűri 2. A rendezvény jellege 2.1. Résztvevők száma

Részletesebben

International Balaton Carp Cup

International Balaton Carp Cup International Balaton Carp Cup IBCC 2015. április 20-25 VERSENYSZABÁLYZAT I; Általános: a; A verseny hivatalos elnevezése: International Balaton Carp Cup (a továbbiakban: verseny ) b;a verseny szervezője

Részletesebben

A LEGENDA - ÁRPÁDTET KUPA Pécs - Árpádtet, 2013. július 20-21.

A LEGENDA - ÁRPÁDTET KUPA Pécs - Árpádtet, 2013. július 20-21. 1 A LEGENDA - ÁRPÁDTET KUPA Pécs - Árpádtet, 2013. július 20-21. 2 3 4 TARTALOM 1., BEVEZETÉS 6. oldal 2., RENDEZÉS 6. oldal 3., PROGRAM 7. oldal 4., NEVEZÉSEK 9. oldal 5., BIZTOSÍTÁS 11. oldal 6., REKLÁMOK

Részletesebben

TARTALOM. 3. sz. MELLÉKLET VERSENYZŐ ÖSSZEKÖTŐ NEVE és FÉNYKÉPE 19. oldal. 6. sz. MELLÉKLET KIEGÉSZÍTÉS A HISTORIC BAJNOKSÁG RÉSZTVEVŐINEK 22.

TARTALOM. 3. sz. MELLÉKLET VERSENYZŐ ÖSSZEKÖTŐ NEVE és FÉNYKÉPE 19. oldal. 6. sz. MELLÉKLET KIEGÉSZÍTÉS A HISTORIC BAJNOKSÁG RÉSZTVEVŐINEK 22. 1 TARTALOM 1., BEVEZETÉS 3. oldal 2., RENDEZÉS 3. oldal 3., PROGRAM 4. oldal 4., NEVEZÉSEK 6. oldal 5., BIZTOSÍTÁS 9. oldal 6., REKLÁMOK ÉS AZONOSÍTÓK 9. oldal 7., GUMIABRONCSOK 10. oldal 8., ÜZEMANYAG

Részletesebben

10. futama Északi összevont régió 7. futama Északi régió Keleti csoport 4. futama

10. futama Északi összevont régió 7. futama Északi régió Keleti csoport 4. futama Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2015 1 10. futama Északi összevont régió 7. futama Északi régió Keleti csoport 4. futama 1. BEVEZETÉS 1.1 Bevezetés A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség által jóváhagyott

Részletesebben

MASTERCARD PRICELESS SPECIALS KEDVEZMÉNYPROGRAM ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MASTERCARD PRICELESS SPECIALS KEDVEZMÉNYPROGRAM ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MASTERCARD PRICELESS SPECIALS KEDVEZMÉNYPROGRAM ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Szervező A nyereményjáték ( Játék ) szervezője a MasterCard Europe Sprl (székhely: Chaussee de

Részletesebben

MIDEX Cered RS a CSMBT kupáért

MIDEX Cered RS a CSMBT kupáért MIDEX Cered RS a CSMBT kupáért Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2014 (MARB 2014) Északi régiójának I. futama (MNASZ regisztráció folyamatban) 1 1. BEVEZETÉS 1.1 Bevezetés A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség

Részletesebben

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2014

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2014 1 RALLYSPRlNT Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2014 19. futama Északi régió 8. futama 1. BEVEZETÉS 1.1 Bevezetés A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség által jóváhagyott és hatályos Magyarország Országos Rallye

Részletesebben

Részvételi szabályzat 2015

Részvételi szabályzat 2015 Részvételi szabályzat 2015 A rendezvényeken azon személyek vehetnek részt, akik a jelentkezési lap kitöltésével, valamint aláírásukkal nyilatkoznak, hogy a jelen kiírásban foglalt szabályokat elfogadják.

Részletesebben

41. RALLY KOŠICE 2015.8.14.-16.

41. RALLY KOŠICE 2015.8.14.-16. VERSENYKIÍRÁS FIA CEZ Bajnokság 2015 Szlovák Rally Bajnokság 2015 Magyarország 2015. évi Országos Rallye Bajnokság Szlovák Historik Rally Bajnokság 2015 Magyarország 2015. évi Országos Rallye2 Bajnokság

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS www. miskolcrally.hu VERSENYKIÍRÁS. Nevezési zárlat (postabélyegző kelte): 2013. május 4. (szombat) 24:00

VERSENYKIÍRÁS www. miskolcrally.hu VERSENYKIÍRÁS. Nevezési zárlat (postabélyegző kelte): 2013. május 4. (szombat) 24:00 VERSENYKIÍRÁS www. miskolcrally.hu A 19.Miskolc Rally rallyesprint készült. VERSENYKIÍRÁS versenykiírása az ARK Bajnokság 2013 irányelvei alapján PROGRAM A kiírás megjelenése (nevezések kezdete): 2013.

Részletesebben

AZ MNASZ SPORTBÍRÓK ÁLTALÁNOS MŰKÖDÉSI KÓDEXE 2012

AZ MNASZ SPORTBÍRÓK ÁLTALÁNOS MŰKÖDÉSI KÓDEXE 2012 2012.08.29. AZ MNASZ SPORTBÍRÓK ÁLTALÁNOS MŰKÖDÉSI KÓDEXE 2012 I. Meghatározások Ezen kódex az MNASZ alapszabálya alapján létrehozott Sportbírói Kollégium működésére vonatkozik. A kódex az FIA sportszabályai

Részletesebben

BÜKFÜRDŐ RALLYE 2014 Bükfürdő, 2014. május 9-11.

BÜKFÜRDŐ RALLYE 2014 Bükfürdő, 2014. május 9-11. 2 3 4 5 6 FIGYELEM! 7 ISMÉT! RALLYE2 NAPI LICENCE Ha szeretnél belekóstolni a Rallye2 Bajnokság versenyébe, itt a remek alkalom! RALLYE2 NAPI LICENCE Rövidebb időre, azaz egy alkalomra, versenyre szól,

Részletesebben