CB 1/25 basic. Automatikus megoldás egy kímélő és automatikus személygépjármű, és minden létező jármű külső tisztításához maximum 2,50 m magasságig.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CB 1/25 basic. Automatikus megoldás egy kímélő és automatikus személygépjármű, és minden létező jármű külső tisztításához maximum 2,50 m magasságig."

Átírás

1 Automatikus megoldás egy kímélő és automatikus személygépjármű, és minden létező jármű külső tisztításához maximum 2,50 m magasságig. 1 Kefézet Polietilén és carlite vagy mindkét anyagból kapható 2 Tökéletes biztonság Világítószekrények, lámpák és egyéb mechanikus berendezések garantálják a kezelő és a jármű biztonságát.

2 EAN kód Mosási magasság mm 2500 Létesítmény magassága mm 3400 Frissvíz csatlakozás, mennyiség l/min 50 Frissvíz csatlakozás, nyomás bar 4 / 6 Feszültség V 400 Frekvencia Hz 50 Fázisok a Fázis (Ph) 3

3 Sínhosszabbítás Vezető sínmeghosszabbítás (2x1 m Sínhosszabítás 2 x 1 m ( standard) Kezelőhely Kezelőállomás "basic" Kezelőhely basic csak manuális programválasztáshoz Szükséges a berendezés működéséhez. A nyomógombok ill. kombinációk segítségével lehet a mosóprogramot indítani. Kézi beavatkozás, mint tetőkefe emelése, vagy oldalkefék mozgatása mindíg lehetséges. A kezelőhely továbbá egy vészleallítóval, egy alaphelyzetbe állítóval és egy indítógombbal van felszerelve. Javasolt a kezelőhely kártyaolvasóval történő szerelése. Kezelőállomás "comfort" A kezelőhelyen 8 közvetlen mosóprogram-választógombja van. Továbbá az autómata programokba kézi beavatkozáshoz 6 nyomógomb áll rendelkezésre, és fel van szerelve vészleállítóval, alapállás-gombbal, indító- és leállítógombbal. Olyan helyen javasolt, ahol képzett személyzet végzi a mosásokat. Kezelőhely comfort közvetlen programválasztási gombbal Szükséges a berendezés működéséhez Kefék PE kefék, mosási magasság 2,50 m Kefeborítás PE (Polyethylen). Tető-, oldal- és kerékmosókefék standard Kärcher színekben. Mosási magasság 2,50 m. A berendezés működéséhez szükséges. A kefe 0,7 mm átmérőjű sörtékből áll. Carlite kefék, mosási magasság 2,50 m Kefeborítás Carlite Tető-, oldal- és kerékmosókefék ( PE kerékmosókefék) standard Kärcher színekben. Mosási magasság 2,50 m. A berendezés működéséhez szükséges. A kefe 2,5 x 6 mm méretű csíkokból áll. A Carlite kefe előnye a hosszabb élettartam és a járművek kímélőbb mosási technológiája. Carlite kefék, PE, mosási magasság 2,50 m Energiaellátás Energialánc, falra szerelt A tömlők és kábelek védett helyen, az energialáncban kerül- Energialánc, padlóra szerelt lábakon nek elhelyezésre. Ez felszerelhető konzollal a falra, vagy oszlopokra (például a szabadban történő felállításnál). Az energialánc lehetővé teszi az energia helykímélő módon történő elvezetését. Hossz.: 9 m Abban az esetben szükséges, ha a berendezés magasnyomással szerelt. Energiaoszlop kiegészítés, görgős kábelfelfüggesztés Energiaoszlop, falra szerelt Max 10 m sínhez. Kábel és tömlővel együtt. Szükséges a berendezés működéséhez. Görgős kábelfelfüggesztés, falra szerelt A kábelkocsi egy stabil, tűzihorganyzott C-profilú sínből áll, amely a kocsi vezetésére szolgál. A kocsira kerülnek a szükséges kábelek és tömlők rögzítésre. A C-profilú sínek tűzihorganyzott falikonzollal az oldalsó falra kerülnek rögzítésre. Hossz.: 9 m Energiaoszlop, padlóra szerelt Energiaellátás támasztékkal, padlóra rögzítéshez. Max 10 m sínhez. Kábel és tömlővel együtt. Szükséges a berendezés működéséhez.

4 Elülső ajtók Első ajtók, behajtás bal oldalon, 3 LED kijelzővel Első ajtók, behajtás jobb oldalon, 3 LED kijelzővel Első ajtók, behajtás bal és jobb oldalon, 3 LED kijelzővel Üzemi víz Tömlő, csatlakozás szennyezettvizes üzemmódhoz Külső tisztítószeradagoló Szintjelző 10 l és 25l tisztítószer-kannához Külső adagolóállomás max. 5 adagolópumpához A vevői igényekhez igazodva a berendezés különböző elülső ajtókkal rendelhető meg. A 3 LED pozícionáló lámpa jól látható és könnyen felismerhető. A jelzésekkel, két nyíl beállási irány jelzésére és egy piros pont a megfelelő pozíció esetére, a beállás könnyű és biztonságos. Az elülső ajtók kiváló minőségű és az igényekhez igazított műanyagból készülnek. Az alapszín a RAL 9006 és a karakteres részek "Kärcher sárga" színűek Mindegyik portál használt vízzel történő működtetéshez is alkalmas. Azonban nem minden berendezést használnak visszaforgatott vízzel, ezért kiegészítésként kínáljuk a szükséges tömlőket a csatlakozási darabokkal együtt az opcionális használtvíz-üzemhez Visszajelzést ad, ha a tisztítószer-tartály töltési szintje túl alacsony. Ez a kiegészítő az RDS távfelügyeleti rendszerrel tökéletes követést tesz lehetővé A külső adagolóegység lehetővé teszi a tisztítószer adagolását a berendezéstől távol, mint például egy gépteremben is. Ezáltal a tisztítószer nagyobb tartályból (akár 200 literes) is adagolható, akár több (max.5) vételi helyről, így ritkábban kell. Ez a kiegészítő csak energialánccal szerelt berendezéshez illeszthető. 10 l tisztítószer tartály, üres A berendezésen max. 2 x 25 l, vagy 1 x 25 l és 2 x 10 l, vagy 4 x 10 l kannának van hely. A tisztítószer koncepciónk lehetővé teszi, hogy a habosító-, samponos-, száradást elősegítő-, és forróhabos programhoz egy tisztítószert használjunk (ugyanabból a tartályból). A 10 literes kannákra akkor van szükség, ha a különböző programokat különböző vegyszerekkel akarjuk elvégezni. Fagyvédelmi berendezés Fagyvédelem kiegészítés magasnyomáshoz Szerelőlemez fagyvédelemhez Automatikus fagyvédelem A fagyvédelmi felszerelés megóvja a berendezés vízrendsze- Kiegészítő automatikus fagyvédelem magasnyomású oldalon / alvázmosás Manuális vagyvédelem, vagy kiegészítés rét a kefék esetleges fagyásából eredő károktól. Gondoskozik leeresztő szelep kerül elhelyezésre. Ezzel megakadályozható, hogy a visszamaradt víz károkat okozzon. Kiegészíthetó a rendszer egy termosztáttal, amely figyeli a hőmérsékletet és automatikusan indítja a fagyvédelmet. (Sürített levegő kiállás megrendelő feladata) A fagyvédelmi felszerelés megóvja a berendezés vízrendszerét a kefék esetleges fagyásából eredő károktól. Gondoskozik leeresztő szelep kerül elhelyezésre. Ezzel megakadályozható, hogy a visszamaradt víz károkat okozzon. (Sürített levegő kiállás megrendelő feladata)

5 Automatikus fagyvédelem, visszaforgatott víz üzem Kiegészítő automatikus fagyvédelem magasnyomású oldalon / alvázmosás Automatikus fagyvédelem kiegészítés, forró viasz programhoz A fagyvédelmi felszerelés megóvja a berendezés vízrendszerét a kefék esetleges fagyásából eredő károktól. Gondoskozik leeresztő szelep kerül elhelyezésre. Ezzel megakadályozható, hogy a visszamaradt víz károkat okozzon. Kiegészíthetó a rendszer egy termosztáttal, amely figyeli a hőmérsékletet és automatikusan indítja a fagyvédelmet. (Sürített levegő kiállás megrendelő feladata) A fagyvédelmi felszerelés megóvja a berendezés vízrendszerét a kefék esetleges fagyásából eredő károktól. Gondoskozik leeresztő szelep kerül elhelyezésre. Ezzel megakadályozható, hogy a visszamaradt víz károkat okozzon. (Sürített levegő kiállás megrendelő feladata) A fagyvédelmi felszerelés megóvja a berendezés vízrendszerét a kefék esetleges fagyásából eredő károktól. Gondoskozik leeresztő szelep kerül elhelyezésre. Ezzel megakadályozható, hogy a visszamaradt víz károkat okozzon. Kiegészíthetó a rendszer egy termosztáttal, amely figyeli a hőmérsékletet és automatikusan indítja a fagyvédelmet. (Sürített levegő kiállás megrendelő feladata) Szivattyúk Magasnyomású pumpa HD-E 60/ Magasnyomású szivattyú HD-E 60/6 K2 l, 60 bar, 100 l/min, K2l 3~ / 400 V / 50 Hz /16 kw Alacsony nyomású pumpa 16 bar Közepes nyomású szivattyú 16 bar, 100 l/min., 16 barhoz való fúvókákkal (16 bar, 100 l/min., 5,5 kw). oldalsó magasnyomású előmosáshoz és/vagy alvázmosáshoz Csak a CB 1 comfort típsuhoz Összekötő vezeték 2" Csatlakozások vízellátáshoz puffertartályból. Tisztavíz-tartály, 210 l Nemeseacél tartály úszószeleppel, csatlakozókkal. Kerékmegvezető-berendezések Kerékvető Kerékmegvezető-berendezés a helyes középre pozícionálás segítéséhez. Biztonsági berendezések Biztonsági kapcsoló rövid csarnokhoz, bejárat / elöl kezésre legalább 2 m magasságig. A kapcsoló leállítja a Szükséges, ha az 500 mm- es biztonsági zóna nem áll rendel- Biztonsági kapcsoló keskeny csarnokhoz, kijárat / hátul berendezést elakadás esetén. Biztonsági kapcsoló rövid csarnokhoz, kijárat / hátul, mosási magas- ság 2,50 Fröccsenésvédelelem - oldalsó Fröccsenés elleni védelem készlet, mosási magasság 2,50 m Fröccsenésvédelelem - oldalsó, mosási magasság 2,50 m nemesacél vázon műanyag ponyvával.

6 Szárazonfutás elleni védelem Szárazonfutás elleni védelem Szárazonfutás elleni védelem kefés üzemben. Megakadályozza, hogy a kefék vízellátás nélkül működjenek, esetleges károkat okozva ezzel a jármű felületén. Alvázmosó Alvázmosás szegmenskapcsolóval Itt az alvázmosóaggregát szegmensvezérelt. Három szegmens van, amelyek a jármű hosszától függően lépnek működésbe. Csatlakozóelem alvázmosáshoz alvázmosó csatlakozórész közepes nyomású szivattyúval ( oder ) Burkolati elemek Első burkolat A tetőkefe elé vízszintesen szerelve. Hátsó burkolat az oldalkefe kocsi Hátsó burkolati elem, ferde, tartalmazza az oldalkefe hajtókocsijának burkolatát. burkolatával Első burkolat kijelzővel / munkafolyamat LED technológiával ellátott jól látható futó szöveg kijelző kijelzés alábbi funkciókkal: a.) a mosási fázisok kijelzése, használó vezetése, üzemi hibák kijelzése, reklámszövegek b.) állandó reklámszövegek. Max karakter tölthető be. UV védőburkolat Külső felállításnál szükséges. Mosókártya-/kódolvasó Soros port önkiszolgáló üzemhez Kulcskapcsolós fizetőrendszer-kimenet Mosókártya-/kódolvasó üzemben kulcstartóval Kiegészítő programok Oldali magasnyomású keret Forróviasz Kiegészítő vezérlések Jel elosztó Jelzéselosztó meglévő elemek vezérléséhez - alvázmosó - frissvíz-nyomásnövelés - üzemi víz - magasnyomású / közepes nyomású szivattyú Patch kábel készlet 20m Összekötővezeték az energialánc betáplálási pontjára szerelt, Patch kábel készlet 50m betáplálási elosztó és a berendezés további elemei között, mint pl.: fagyvédelem vagy ajtószabályozás, amely a műszaki térben van beszerelve Távvezérlő RDS I (Remote Diagnostic System I) Elektromos átváltó munkafolyamat kijelzés / RDS I Kapu vezérlés Kapu vezérlés Kapu vezérlés, basic Kapu vezérlés bővítés, basic, kapu Nr. 1. Kapu vezérlés bővítés, basic, kapu Nr Kábel termosztáthoz

7 Optimalizált kontúr érzékelő Víznyomás fokozás Szivattyúegység 50/ Víznyomás fokozó rendszer

8 Vezérlővezeték

9 Homokszűrő berendezések Szellőztető készlet Újrahasznosító víztartály készlet Szennyvízadagoló készlet Vezetőképesség mérő készlet Ellátó szivattyú készlet, WRP Tisztavíz szükségellátás Kiegészítő újrahasznosító tartály készlet Beépítőkészlet WRP Merülő szivattyú tömlő, WRP Kiváló minőségű merülőszivattyú-tömlő 50 mm belső átmérővel tökéletes kombinációja a merülőszivattyúnak és a WRP-rendszernek, ill. a WRP-rendszernek és az ABS újrahasznosított víz tartálynak. Méterben kapható. Levegőztető tömlő Kiváló minőségű PVC-tömlő textilbetéttel és 25 mm-es átmérővel a műszaki térben lévő levegőztető szivattyú és a szivattyútározómedence membránszellőztetőjének tökéletes összekapcsolása (méterben kapható). Vezérlőkábel szivattyútározó medence Vezérlőkábel a szivattyútározó-medence és a WRP-rendszer - WRP kapcsolószekrényének összekapcsolásához. Méterben kap- ható.

CB 1/25 Eco. Automatikus megoldás egy kímélő és automatikus személygépjármű, és minden létező jármű külső tisztításához maximum 2,50 m magasságig.

CB 1/25 Eco. Automatikus megoldás egy kímélő és automatikus személygépjármű, és minden létező jármű külső tisztításához maximum 2,50 m magasságig. Automatikus megoldás egy kímélő és automatikus személygépjármű, és minden létező jármű külső tisztításához maximum 2,50 m magasságig. 1 Kefézet Polietilén és carlite vagy mindkét anyagból kapható 2 Tökéletes

Részletesebben

CB 2/23 exclusive. Kefézet. Polietilén és carlite vagy mindkét anyagból kapható. Tökéletes biztonság

CB 2/23 exclusive. Kefézet. Polietilén és carlite vagy mindkét anyagból kapható. Tökéletes biztonság Automatikus megoldás egy kímélő és automatikus személygépjármű, és minden létező jármű külső tisztításához maximum 2,30 m magasságig. 1 Kefézet Polietilén és carlite vagy mindkét anyagból kapható 2 Tökéletes

Részletesebben

TB 42. A TB portálmosó hatékony berendezés haszongépjármű-mosáshoz. A kívánt mosóprogram az egyedi igényeknek megfelelően kiválasztható.

TB 42. A TB portálmosó hatékony berendezés haszongépjármű-mosáshoz. A kívánt mosóprogram az egyedi igényeknek megfelelően kiválasztható. A TB portálmosó hatékony berendezés haszongépjármű-mosáshoz. A kívánt mosóprogram az egyedi igényeknek megfelelően kiválasztható. EAN kód 4039784403505 Mosási magasság mm 4250 Berendezés magasság fröcskölés

Részletesebben

TB 42. A TB portálmosó hatékony berendezés haszongépjármű-mosáshoz. A kívánt mosóprogram az egyedi igényeknek megfelelően kiválasztható.

TB 42. A TB portálmosó hatékony berendezés haszongépjármű-mosáshoz. A kívánt mosóprogram az egyedi igényeknek megfelelően kiválasztható. A TB portálmosó hatékony berendezés haszongépjármű-mosáshoz. A kívánt mosóprogram az egyedi igényeknek megfelelően kiválasztható. EAN kód 4039784403505 Mosási magasság mm 4250 Berendezés magasság fröcskölés

Részletesebben

HDS 9/16-4 ST Gas. Melegvizes magasnyomású mosó. Speciális flíz (gázfűtésű) Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű)

HDS 9/16-4 ST Gas. Melegvizes magasnyomású mosó. Speciális flíz (gázfűtésű) Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű) Melegvizes magasnyomású mosó 1 Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű) 3 Speciális flíz (gázfűtésű) Hosszú élettartam. Jobb hatásfok Az új fejlesztésű felszíni égő egyenletes gázkiáramlást tesz lehetővé.

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

COLEMAN MACH 3 ( ) Lakókocsi tetőklíma Kezelési utasítás

COLEMAN MACH 3 ( ) Lakókocsi tetőklíma Kezelési utasítás COLEMAN MACH 3 (61 164 010) Lakókocsi tetőklíma Kezelési utasítás KEZELÉSI UTASÍTÁS Alaphelyzetben az üzemmód választó kapcsolónak OFF állásban kell lennie. 1. Kapcsolja be a jármű 240 V-os betáplálásának

Részletesebben

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet.

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet. Nagykonyhai - ipari kivitelű csaptelepek robosztus kivitel, hosszú élettartam Asztali csaptelep test - univerzális felhasználás - szerelhető különböző hosszúságú kifolyószárral nagy méretű mosogató medencékhez

Részletesebben

HDS 12/14-4 ST Gas. Melegvizes magasnyomású mosó. Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű) Speciális flíz (gázfűtésű)

HDS 12/14-4 ST Gas. Melegvizes magasnyomású mosó. Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű) Speciális flíz (gázfűtésű) Melegvizes magasnyomású mosó 1 Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű) 3 Speciális flíz (gázfűtésű) Hosszú élettartam. Jobb hatásfok Az új fejlesztésű felszíni égő egyenletes gázkiáramlást tesz lehetővé.

Részletesebben

Sokoldalú magasnyomású mosó tömlőtartó dobbal - magas teljesítmény, felhasználóbarát kezelés

Sokoldalú magasnyomású mosó tömlőtartó dobbal - magas teljesítmény, felhasználóbarát kezelés E 130.3 X- Megbízható alumínium szivattyú Teleszkópos kar, robosztus alumínium csővel Mosókészlet, -lándzsa, habinjektor, tömlő és elektromos kábel tárolása Nyomásszabályzás Click&Clean fúvóka rendszer

Részletesebben

HATÉKONY AUTÓMOSÁS. M START Kefés mosó

HATÉKONY AUTÓMOSÁS. M START Kefés mosó HATÉKONY AUTÓMOSÁS M START Kefés mosó Megragadó látvány, csúcstechnológiával,és top tulajdonságokkal kiegészítve, mely megbízható működést biztosítja. Az M START olyan autómosás élményt nyújt, mely nem

Részletesebben

Tervezési segédlet motorok és vezérlések kiválasztásához. természetes szellőztetés és füstelvezető rendszerekhez

Tervezési segédlet motorok és vezérlések kiválasztásához. természetes szellőztetés és füstelvezető rendszerekhez Tervezési segédlet motorok és vezérlések kiválasztásához természetes szellőztetés és füstelvezető rendszerekhez KIFELÉ NYÍLÓ LKOK WMX MOTOROK 1-5 lépés lumínium profil Fa profil Műanyag profil 1. lépés

Részletesebben

DEVI fűtőkábelek alkalmazásai:

DEVI fűtőkábelek alkalmazásai: DEVI fűtőkábelek alkalmazásai: Hó- és jégolvasztás, fagyvédelem: Ereszcsatornák fagymentesítése Elektromos padlófűtés: Csővezetékek fagyvédelme Kizárólagos padlófűtés Garázsbejárók, rámpák fűtése Kiegészítő

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

Szerelési útmutató. 1. Magasabb a kenési pont környezetében a hőmérséklet +50 C-nál?

Szerelési útmutató. 1. Magasabb a kenési pont környezetében a hőmérséklet +50 C-nál? Szerelési útmutató perma STAR Ez a szerelési útmutató segíti Önt a kenőanyag adagoló felszerelésében illetve abban, hogy ne történjenek alapvető szerelési hibák. A szóban forgó termék használati útmutatójával

Részletesebben

BR 40/10C ADV. Erőteljes & gyors. Kevés szervizelést igényel. Ergonómikus markolat. Alacsony alátolási magasság

BR 40/10C ADV. Erőteljes & gyors. Kevés szervizelést igényel. Ergonómikus markolat. Alacsony alátolási magasság A BR 40/10 C - osztályának leggazdaságosabb készüléke. A kompakt és erős készülék 400 mm munkaszélességgel és 10 l tartállyal rendelkezik. Az Advance változat ezen kívül még szállító kerekekkel és állítható

Részletesebben

Ventilátorok. Ventilátorok M sorozat - do 2.200 m 3 /h-ig... 17. Ventilátorok H sorozat - do 3.000 m 3 /h-ig... 18. Tartozékok ventilátorokhoz...

Ventilátorok. Ventilátorok M sorozat - do 2.200 m 3 /h-ig... 17. Ventilátorok H sorozat - do 3.000 m 3 /h-ig... 18. Tartozékok ventilátorokhoz... Ventilátorok Ventilátorok M sorozat - do 2.200 m 3 /h-ig.... 17 Ventilátorok H sorozat - do -ig.... 18 Tartozékok ventilátorokhoz... 19 Motorvédő kapcsolók ventilátorokhoz.... 20 Szívótömlők..... 20 16

Részletesebben

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás AZ ÖN ELŐNYEI ML PRINCESS, ML SOLO, ML FLEX LEVEGŐ PÁRÁSÍTÁS Ha több kell Az ML-rendszerek magas párásítási

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

HASZNÁLATI és KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ

HASZNÁLATI és KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI és KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ LZ2504, LZ2505, LZ2508, LZ2510, LZ2805, LZ2810, LZ3006, LZ3009, LZ3012 pizza kemencék Az első működésnél szaga lehet a berendezésnek, amit a szigetelő anyagok és a

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető ST02 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

Rakat rögzítés Stretchfóliázó gépek Fedőfóliázók Kiegészítők

Rakat rögzítés Stretchfóliázó gépek Fedőfóliázók Kiegészítők Rakat rögzítés Stretchfóliázó gépek Fedőfóliázók Kiegészítők www.socosystem.hu Rakatrögzítés Tartalom Stretchfóliázó gépek PW 1100 félautomata stretchfóliázó gép Stretchfóliákhoz előnyújtó egységgel vagy

Részletesebben

Zárt flexibilis tartályok

Zárt flexibilis tartályok ADATLAP ESŐVÍZGYŰJTŐ TARTÁLYOK A zárt flexibilis tartályaink RCY Franciaországban, Louhans-i (71) vállalatunkban készülnek és anyagösszetételük 100 % -ban újrahasznosítható. A zárt flexibilis tartály előnyei

Részletesebben

Háztartási magasnyomású mosók C 130.1

Háztartási magasnyomású mosók C 130.1 Megbízható alumínium szivattyú Kerekes váz a könnyű mozgathatóság érdekében Pisztoly, fúvóka és habszóró tárolása Beépített magasnyomású tömlő és elektromos kábeltárolás Nyomásszabályozás Click&Clean fúvóka

Részletesebben

Szivattyú vezérlések, szintkapcsolók

Szivattyú vezérlések, szintkapcsolók Szivattyú vezérlések, szintkapcsolók Brio 2000 MT áramláskapcsoló A Brio 2000 MT áramlás és nyomás ellenőrzésére alkalmas szivattyús rendszerekben. Amíg vízáramlás van a rendszerben, az ellenőrző egység

Részletesebben

A SUN POWER KIT TELEPÍTÉSÉNEK LEÍRÁSA. Leírás telepítő szakemberek részére!

A SUN POWER KIT TELEPÍTÉSÉNEK LEÍRÁSA. Leírás telepítő szakemberek részére! A SUN POWER KIT TELEPÍTÉSÉNEK LEÍRÁSA Leírás telepítő szakemberek részére! ÁLTALÁNOS LEÍRÁS A Sun Power berendezés a 24 V-os Telcoma automatizációk mozgatására lett tervezve, szükségtelenné téve a 230

Részletesebben

IB 7/40 Advanced. Áttekinthető kijelző. Legnagyobb mobilitás

IB 7/40 Advanced. Áttekinthető kijelző. Legnagyobb mobilitás Az új Kärcher IB 7/40 Classic szárazjeges tisztító meggyőző tisztítóerővel rendelkezik. Áramlástechnikailag úgy optimalizált, hogy alacsony levegőnyomásnál is kiemelkedő tisztítási eredményt ér el.beépített

Részletesebben

Lipurex és Lipurat ovális, szabadon álló zsírleválasztó rozsdamentes acél tartállyal

Lipurex és Lipurat ovális, szabadon álló zsírleválasztó rozsdamentes acél tartállyal Teljes ürítésű Lipurex és Lipurat ovális, szabadon álló zsírleválasztó rozsdamentes acél tartállyal ACO termékelőnyök Robusztus szerkezet 25 éves stabilitási igazolással Ürítés és karbantartás költsége

Részletesebben

Elektromos fűtőszőnyegek. Komplett szettek, valamint fűtőszőnyegek kül- és beltéri alkalmazásra

Elektromos fűtőszőnyegek. Komplett szettek, valamint fűtőszőnyegek kül- és beltéri alkalmazásra Elektromos fűtőszőnyegek Komplett szettek, valamint fűtőszőnyegek kül- és beltéri alkalmazásra 2016 AEG elektromos padlófűtés hidegburkolathoz THERMO BODEN TBS TB 50 Set A Thermo Boden fűtőszőnyeg régi

Részletesebben

KAPUK AUTOMATA AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY

KAPUK AUTOMATA AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY AUTOMATA KAPUK AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY HU TOLÓKAPU MOTOROK TURBO ELEKTROMECHANIKUS IRREVERZIBILIS MOTOROK TOLÓ ÉS ÚSZÓKAPUKHOZ 1600KG-TÓL 4000 KG-IG Lassító funkcióval a kapuszerkezet védelméért.

Részletesebben

ESBE termékek 2009 (A teljes katalógus a www.esbe.se oldalról letölthető)

ESBE termékek 2009 (A teljes katalógus a www.esbe.se oldalról letölthető) ESBE termékek 2009 (A teljes katalógus a www.esbe.se oldalról letölthető) Kompakt háromjáratú keverőszelep sorozat sárgarézből, Ø15-50 méretben, 10 bar nyomásig, csatlakozása belső, külső menet vagy roppantó

Részletesebben

2.9 oldal 141 2.9. Tekercsek és csatlakozók HAFNER

2.9 oldal 141 2.9. Tekercsek és csatlakozók HAFNER 2.9 141 2.9 Tekercsek és csatlakozók Tartalomjegyzék 3 8 9 10 11 12 13 14 15 Alaplapos szeleprendszerek áttekintése 2.1 Mechanikus működtetésű szelepek 2.1.1 3/2-es szelepek 2.1.1.1 BV/BR/BL 311 201 M

Részletesebben

Termékek robbanásveszélyes környezetbe 2015

Termékek robbanásveszélyes környezetbe 2015 Termékek robbanásveszélyes környezetbe 2015 06/15 990 700 02 H 741 robbanásbiztos LED jelzőoszlop 2 Zóna 1 és Zóna 2 IP65 kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható Védelmi mód: II 2G Ex e mb [ib] IIC

Részletesebben

ELEKTROMOS SZABÁLYZÓSZELEP TESZTELŐ KÉSZÜLÉK

ELEKTROMOS SZABÁLYZÓSZELEP TESZTELŐ KÉSZÜLÉK ELEKTROMOS SZABÁLYZÓSZELEP TESZTELŐ KÉSZÜLÉK 36 150 065 A CLT1 kompresszor tesztelő a kuplung nélküli kompresszorok tesztelésére alkalmas. Ez a készülék a modern kompresszorok tesztelését végzi egyszerűen,

Részletesebben

NT 45/1 Tact Te H *EU

NT 45/1 Tact Te H *EU Kézreálló erős szívóteljesítményű egymotoros ipari nedves/száraz porszívó innovatív, szabadalmaztatott szűrőtisztítással ( TACT System), komplett tartozékkal, valamint integrált szívótömlő és tartozéktárolóval.

Részletesebben

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 200 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 200 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozót elõprogramoztuk több különféle felhasználási célhoz. Mindegyik alkalmazásnak saját

Részletesebben

Szívókarok és ventilátorok

Szívókarok és ventilátorok Tartalomjegyzék és ventilátorok Szívókar 61 Szívókar, 2 csukló 62 Szívókar, 3 csukló 63 Teleszkópkar 65 Szívókar elszívócsatornához 66 Szívókar, álló függő 67 Ventilátorok Ventilátor 68 Központi ventilátor

Részletesebben

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 Tartalom I. Az OWS 7 előnyei II. III. IV. Műszaki adatok A modulok áttekintése Felszerelési rendszerek V. Tartozékok VI. Kezelés - Különálló kapcsoló VII. Konfigurátor

Részletesebben

Major Ferenc részlegvezető ACIS Benzinkúttechnika kft.

Major Ferenc részlegvezető ACIS Benzinkúttechnika kft. Kompresszor állomások telepítésének feltételei, hatósági előírások és beruházási adatok. Gázüzemű gépjárművek műszaki kialakítása és az utólagos átalakítás módja Major Ferenc részlegvezető ACIS Benzinkúttechnika

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

CDP 40 USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ. Felhasználási területek Beltéri medencék, magán vagy szállodai használatra Terápiás medencék Pezsgőfürdők Edzőtermek

CDP 40 USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ. Felhasználási területek Beltéri medencék, magán vagy szállodai használatra Terápiás medencék Pezsgőfürdők Edzőtermek CDP 40 USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ Funkció A CDP 40 egy energiatakarékos és csendes uszodai légszárító, mely a kondenzációs elvnek megfelelően működik. A beépített ventilátor egy szűrőn keresztül beszívja a párás

Részletesebben

HDS 9/16-4 ST Gas. Melegvizes magasnyomású mosó. Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű) Speciális flíz (gázfűtésű)

HDS 9/16-4 ST Gas. Melegvizes magasnyomású mosó. Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű) Speciális flíz (gázfűtésű) Melegvizes magasnyomású mosó 1 Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű) 3 Speciális flíz (gázfűtésű) Hosszú élettartam. Jobb hatásfok Az új fejlesztésű felszíni égő egyenletes gázkiáramlást tesz lehetővé.

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

Beltéri wellness és medenceterek párátlanítása és hővisszanyerése. DH 44 és 66 kompakt hőszivattyús uszodai párátlanítókkal

Beltéri wellness és medenceterek párátlanítása és hővisszanyerése. DH 44 és 66 kompakt hőszivattyús uszodai párátlanítókkal R Beltéri wellness és medenceterek párátlanítása és hővisszanyerése DH 44 és 66 kompakt hőszivattyús uszodai párátlanítókkal calorex hôszivattyús kompakt uszodai párátlanító A Calorex DH 44 és 66 elegáns

Részletesebben

- Műszaki tartalom: Ajánlati ár tartalmaz: Tesztelés: Tisztelt Ügyfelünk:

- Műszaki tartalom: Ajánlati ár tartalmaz: Tesztelés: Tisztelt Ügyfelünk: Tisztelt Ügyfelünk: Szeretnénk szíves figyelmébe ajánlani ezt a saját gyártású kiváló minőségű készüléket. A szerszám és alkatrész gyártó olaj vagy víz hűtésű gépek hűtésére egy költségkímélő megoldásként

Részletesebben

Takarítógépek és tartozékaik

Takarítógépek és tartozékaik A TASKI -családot kiváló minôségû, sokoldalú, megbízható és biztonságos gépek alkotják, melyekkel minden padlótisztítási feladatot könnyen, gyorsan és hatékonyan lehet elvégezni. A TASKI gépeket a legújabb

Részletesebben

Eco-Jet és Hydrojet - kör alapú, szabadon álló zsírleválasztó polietilén tartállyal

Eco-Jet és Hydrojet - kör alapú, szabadon álló zsírleválasztó polietilén tartállyal Teljes ürítésű Eco-Jet és Hydrojet - kör alapú, szabadon álló zsírleválasztó polietilén tartállyal ACO termékelőnyök Szegmensekre bontható kialakítás, melynek következtében kis ajtónyílásokon keresztül

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

Estia 5-ös sorozat EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ. Főbb jellemzők. További adatok. Energiatakarékos

Estia 5-ös sorozat EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ. Főbb jellemzők. További adatok. Energiatakarékos EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ Estia 5-ös sorozat Főbb jellemzők Hűtés, fűtés és használati melegvíz termelés Kompresszor szabályozási tartománya 10 és 100% között van Nincs szükség kiegészítő segédfűtésre

Részletesebben

Lipurex és Lipurat kör alapú, szabadon álló zsírleválasztó rozsdamentes acél tartállyal

Lipurex és Lipurat kör alapú, szabadon álló zsírleválasztó rozsdamentes acél tartállyal Teljes ürítésű Lipurex és Lipurat kör alapú, szabadon álló zsírleválasztó rozsdamentes acél tartállyal ACO termékelőnyök Szegmensekre bontható kialakítás, melynek következtében kis ajtónyílásokon keresztül

Részletesebben

Garázsajtó nyitó (R-1350 G)

Garázsajtó nyitó (R-1350 G) Garázsajtó nyitó (R-1350 G) Mûszaki adatok: Húzóerô: 1100 N/R-1350G Vezérlô: CPU Vezérlési módszer: impulzus indukció Motor: 24 V Világítás: 1 25 W, E14 Ajtó sebessége: 11 cm/mp Biztosíték típusa: teljesítmény

Részletesebben

HDS 12/14-4 ST. Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű) Nagy hatékonyság. Flexibilis működési koncepció. Innovatív égő technológia

HDS 12/14-4 ST. Vízhűtéses 4 pólusú elektromotor (olajfűtésű) Nagy hatékonyság. Flexibilis működési koncepció. Innovatív égő technológia Tisztítóberendezés szokatlanul magas biztonsági kényelemmel a beépített, automatikus nyomásmentesítéssel, kipufogógázhőmérséklet-ellenőrzéssel, szárazonfutás elleni védelemmel az úszótartályban. 1 Vízhűtéses

Részletesebben

Robosztus, sokoldalú magasnyomású mosó tömlőtartó dobbal - magas teljesítmény, felhasználóbarát kezelés

Robosztus, sokoldalú magasnyomású mosó tömlőtartó dobbal - magas teljesítmény, felhasználóbarát kezelés E 140.3 Az E 140.3 modell egy mobil és felhasználóbarát gép, ergonomikus kialakításának és a beépített tömlődobnak köszönhetően. A teleszkópos fogantyúk könnyebb tárolást biztosítanak. A tartozékok praktikus

Részletesebben

NARDI gyártású WA-G típusú VEGYES TÜZELÉSŰ KAZÁN MOZGÓ ROSTÉLLYAL

NARDI gyártású WA-G típusú VEGYES TÜZELÉSŰ KAZÁN MOZGÓ ROSTÉLLYAL NARDI gyártású WA-G típusú VEGYES TÜZELÉSŰ KAZÁN MOZGÓ ROSTÉLLYAL A berendezés leírása A NARDI WA-G egy 2 bar nyomásra tervezett 3 huzagú gázcsöves kazán (melyből 2 a hőcserélőben van), max. 110 ºC melegvíz

Részletesebben

Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től

Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től Megnevezés Leírás Ábra Nettó listaár Cikkszám Tzerra M 24DS 256 000 Ft 90858 kondenzációs fali gázkazán család Tzerra M 24C fűtő (DS) és kombi (C) kivitelben, kis

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Vaillant aurostep szolárrendszer

Vaillant aurostep szolárrendszer Az aurostep szolárrendszer áttekintése Termék Szolárrendszer 150 literes, monovalens tárolóval, 2,2 m 2 -es kollektormezővel Szolárrendszer 150 literes, monovalens tárolóval, 2,2 m 2 -es kollektormezővel

Részletesebben

NT 35/1 Tact Bs 1 Pékporszívó 2 Hőálló PES lapos redős szűrő

NT 35/1 Tact Bs 1 Pékporszívó  2 Hőálló PES lapos redős szűrő Kézreálló erős szívóteljesítményű egymotoros ipari nedves/száraz porszívó innovatív, szabadalmaztatott szűrőtisztítással ( TACT System) és 35 literes tartállyal pékségek és cukrászatok számára. A speciális

Részletesebben

Kerti ajánlat 2012. 3,9 kg AHS 36 V AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ HS 65 SÖVÉNYVÁGÓ HS 55 SÖVÉNYVÁGÓ 47 700 HS 45 SÖVÉNYVÁGÓ. Akku egység: Li-ion 36 V (1x1,5 Ah)

Kerti ajánlat 2012. 3,9 kg AHS 36 V AKKUS SÖVÉNYVÁGÓ HS 65 SÖVÉNYVÁGÓ HS 55 SÖVÉNYVÁGÓ 47 700 HS 45 SÖVÉNYVÁGÓ. Akku egység: Li-ion 36 V (1x1,5 Ah) Kerti ajánlat 202 AHS 36 V AKKUS 99 000 Akku egység: Li-ion 36 V (x,5 Ah) Nettó ár: 77 953 Ft Biztonsági kétkezes kezelés Rend. sz.: 602 77 000 Biztonsági alsó kés A profi sövényvágó ollók között a legkönnyebb

Részletesebben

HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R

HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R PADLÓFŰTÉSI ZÓNA SZABÁLYZÓK TERMÉK LEÍRÁS TULAJDONSÁGOK Könnyű és gyors telepítés az új vezetékezéssel Dugaszolható csatlakozók kábelszorítóval Integrált szivattyú relé a szivattyú

Részletesebben

s e l f e q u i p m e n t Önkiszolgáló Business 24 órás: ezek a

s e l f e q u i p m e n t Önkiszolgáló Business 24 órás: ezek a 1. s e l f e q u i p m e n t Önkiszolgáló Business 24 órás: ezek a Daerg Italia legfıbb irányvonalai a mosók mind szélesebb kínálatának kialakításában. A magas minıség, a Shuttle termékcsalád széleskörő

Részletesebben

Háztartási magasnyomású mosók E / E 145.2

Háztartási magasnyomású mosók E / E 145.2 A család minden tagja közepes és erős tisztítási feladatok ellátására alkalmas, amely a ház körüli munkák során adódik. Kiváló megoldás a terepjárók és lakókocsik tisztítására is. Az E 140.2 mobil, ergonomikus,

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

Geotermikus hőszivattyú Geopro GT. Élvezze a Föld melegét Geopro-val

Geotermikus hőszivattyú Geopro GT. Élvezze a Föld melegét Geopro-val Geotermikus hőszivattyú Geopro GT Élvezze a Föld melegét Geopro-val Környezetbarát hőenergia a talajból Mindannyian természetes környezetben élünk, és nagymértékben függünk tőle. Ezért kötelességünk, hogy

Részletesebben

Szekcionált ipari kapuk.

Szekcionált ipari kapuk. Szekcionált ipari kapuk www.ditec.hu A LISBON szekcionált ipari kapu ideális megoldás az összes ipari igény kielégítéséhez A szekcionált ipari kapuk helyet takarítanak meg a nyílás mindkét oldalán. Az

Részletesebben

Kád / zuhany kombinációk Műszaki leírása

Kád / zuhany kombinációk Műszaki leírása Kád / zuhany kombinációk Műszaki leírása Frank PONT Szabó BT. 9484 Sopron-Pereszteg Petőfi S. u. 3. Telefon: 00-36 99/ 532-100 Fax: 00-36 99/ 532-101 e-mail: info@frankpontszabo.hu Tartalom Kád/zuhany-kombinációk

Részletesebben

Mozgópadlós pótkocsikhoz speciális felső összekötő

Mozgópadlós pótkocsikhoz speciális felső összekötő Mozgópadlós pótkocsikhoz speciális felső összekötő Amennyiben az ügyfél könnyített felső hosszgerendát kér a mozgópadlós pótkocsihoz, speciális ponyva összekötőket alkalmazunk. Előnye: könnyű, szabadon

Részletesebben

Kompakt és praktikus magasnyomású mosó - alapvető ház körüli munkákhoz

Kompakt és praktikus magasnyomású mosó - alapvető ház körüli munkákhoz C 110.4 / C 110.4 A C 105.6-os modell ideális a napi tisztítási feladatok ellátására, mint járdák, lépcsők, járművek takarítása. A gépcsomag tartalmaz egy interaktív CD-t is, mely bemutatja, hogy milyen

Részletesebben

Kompakt és praktikus magasnyomású mosó - alapvető ház körüli munkákhoz

Kompakt és praktikus magasnyomású mosó - alapvető ház körüli munkákhoz C 110.4 / C 110.4 A C 105.6-os modell ideális a napi tisztítási feladatok ellátására, mint járdák, lépcsők, járművek takarítása. A gépcsomag tartalmaz egy interaktív CD-t is, mely bemutatja, hogy milyen

Részletesebben

KÉSZÜLÉK ÉS TARTOZÉK ÁRLISTA

KÉSZÜLÉK ÉS TARTOZÉK ÁRLISTA KÉSZÜLÉK ÉS TARTOZÉK ÁRLISTA Érvényes: 2009. november 23-tól visszavonásig! Gyártó: BAXI S.P.A. 36061 Bassano Del Grappa - Italy Via Trozetti 20. Telefon: +39 0424 517111 Fax: +39 0424 38089 E-mail: marketing@baxi.it

Részletesebben

28 cm-es kerámiabevonatos serpenyő Ft Ft Ft Ft

28 cm-es kerámiabevonatos serpenyő Ft Ft Ft Ft Decs Nagyközség Önkormányzata Pintér Zoltán részére pinter.zoltan@palyazateu.hu 3670/866-3431 1138 Budapest, Tomori köz 4. VI./2. Telephely: 1046 Budapest, Fóti út 79-81. Adószám: 23952063-2-41 06/1-370-6839

Részletesebben

DIDO. Elosztó szekrények. Az erő felügyeletet igényel. Elosztó szekrények. Mérő táblák. Univerzális táblaburkolatok. Tartozékok. Műszaki adatok DIDO

DIDO. Elosztó szekrények. Az erő felügyeletet igényel. Elosztó szekrények. Mérő táblák. Univerzális táblaburkolatok. Tartozékok. Műszaki adatok DIDO Elosztó szekrények Mérő táblák Univerzális táblaburkolatok Tartozékok Műszaki adatok 118 122 122 123 240 Elosztó szekrények Az erő felügyeletet igényel 117 Elosztó szekrények Elosztó szekrények -S lakossági

Részletesebben

1. TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS MÉRETEK 1.1 MÉRETEK 1.2 HIDRAULIKAI VÁZLAT 1.3 VÍZSZÁLLÍTÁS HATÁSOS NYOMÁS DIAGRAM. L= 400 mm H= 720 mm P= 300 mm

1. TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS MÉRETEK 1.1 MÉRETEK 1.2 HIDRAULIKAI VÁZLAT 1.3 VÍZSZÁLLÍTÁS HATÁSOS NYOMÁS DIAGRAM. L= 400 mm H= 720 mm P= 300 mm 1. TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS MÉRETEK 1.1 MÉRETEK L= 400 mm H= 720 mm P= 300 mm A= 200 mm B= 200 mm C= 182 mm D= 118 mm 1.2 HIDRAULIKAI VÁZLAT 1 Gáz-mágnesszelep 2 Égő 3 Elsődleges füstgáz/víz hőcserélő 4

Részletesebben

Garázsajtó nyitó (R-1350 G)

Garázsajtó nyitó (R-1350 G) Garázsajtó nyitó (R-1350 G) Mûszaki adatok: Húzóerô: 1100 N/R-1350G Vezérlô: CPU Vezérlési módszer: impulzus indukció Motor: 24 V Világítás: 1 25 W, E14 Ajtó sebessége: 11 cm/mp Biztosíték típusa: teljesítmény

Részletesebben

Geberit Monolith Plus WC elem 263. Geberit Monolith WC elem 269. Geberit Monolith bidé elem 272. Geberit Monolith Plus WC elem 273

Geberit Monolith Plus WC elem 263. Geberit Monolith WC elem 269. Geberit Monolith bidé elem 272. Geberit Monolith Plus WC elem 273 11 cm magas modulok 114 cm magas modulok Plus WC elem 263 WC elem 269 bidé elem 272 Plus WC elem 273 WC elem 279 mosdó elem 282 Kiegészítők Kiegészítők 35 Geberit termékkatalógus 214 / 215 261 WELL - Water

Részletesebben

Tóth István gépészmérnök, közgazdász. levegő-víz hőszivattyúk

Tóth István gépészmérnök, közgazdász. levegő-víz hőszivattyúk Tóth István gépészmérnök, közgazdász levegő-víz hőszivattyúk Összes hőszivattyú eladás 2005-2008 Hőszivattyú eladások típusonként 2005-2008 (fűtés szegmens) Pályázatok Lakossági: ZBR-09-EH megújuló energiákra

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9 Felhasználási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó, a betáp víz hómérséklet illetve az elektromos hálózat

Részletesebben

9- Fordító és kitárazó egységek (a műhely méretei alapján lehetséges az illesztés)

9- Fordító és kitárazó egységek (a műhely méretei alapján lehetséges az illesztés) Formmaksan szegező sor A gép által elfogadott tűréshatár a raklap alkotóelemeinek méreteire vonatkozóan megegyezik az UNI/EURO által előírtakkal. Gyártási kapacitás: EUR/EPAL típusú raklapra vonatkozó

Részletesebben

Pro Xp Európai termékbevezetés

Pro Xp Európai termékbevezetés Pro Xp Európai termékbevezetés 1 Pro Xp Program Általános javulások Préslevegős porlasztású pisztolyok Levegőrásegítéses Airless pisztolyok Tartozékok Garancia és javítás 2 Pro Xp Általános javulások Alacsonyabb

Részletesebben

Uponor Smatrix Wave. Uponor Smatrix Wave szabályzó szett X-165+I-167

Uponor Smatrix Wave. Uponor Smatrix Wave szabályzó szett X-165+I-167 Az Smatrix Wave szabályozó rendszer automatikus beszabályozási technológiát és egyéb energiahatékonysági funkciókat foglal magában felületfűtési és hűtési rendszerekhez. A Wave lehetővé teszi a távvezérlést

Részletesebben

Párátlanító. Kezelési kézikönyv

Párátlanító. Kezelési kézikönyv Párátlanító Kezelési kézikönyv 1 TARTALOM GDN20AV-K4EBA1A GDN40AW-K3EBA1A TARTALOM Általános tudnivalók:...3 A berendezés részei:...3 A berendezés működtetése:...4 További funkciók:...6 Cseppvíz elvezetés:...7

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor > Vödör mosók Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó Termék adatlap 1 / 6 Energetikai besorolás

Részletesebben

Használati útmutató. R 24 E Elite. készülékhez. CE 0694 Műszaki dokumentáció RADIANT BRUCIATORI S.p.A. Montelabbate (PU) ITALY. Fali fűtő gázkészülék

Használati útmutató. R 24 E Elite. készülékhez. CE 0694 Műszaki dokumentáció RADIANT BRUCIATORI S.p.A. Montelabbate (PU) ITALY. Fali fűtő gázkészülék Használati útmutató R 24 E Elite készülékhez Fali fűtő gázkészülék Használati útmutató CE 0694 Műszaki dokumentáció RADIANT BRUCIATORI S.p.A. Montelabbate (PU) ITALY MAGYAR KÉSZÜLÉK MŰKÖDÉSI UTASÍTÁSOK

Részletesebben

J08 AT-C. Gőzös légnedvesítő nagy gőzmennyiségre.

J08 AT-C. Gőzös légnedvesítő nagy gőzmennyiségre. 08 561 Elektródás gőz légnedvesítő digitális kijelzővel és beépített páratartalom szabályzóval. Teljesítmény tartomány: 4 kg/h-tól egészen 130 kg/h-ig. Irodaházak Kórházak Gyógyszergyártás Nyomdai eljárások

Részletesebben

Hidraulikus cölöpverő gép

Hidraulikus cölöpverő gép Hidraulikus cölöpverő gép A teljesen hidraulikus HRE cölöpverő gép egy stabil forgóegységgel és gumi lánctalppal rendelkező járműre épülnek. A hajtást egy, már sok építőipari gép esetében bevált két- illetve

Részletesebben

Ponyvás kaputömítések Univerzálisan felszerelhető

Ponyvás kaputömítések Univerzálisan felszerelhető Univerzálisan felszerelhető A Hörmann ponyvás kaputömítések illeszkednek a különböző járműméretekhez, ezért sokoldalúan alkalmazhatóak. Rámpa- vagy áthajtóutas modellként sokféle variációban szállíthatók,

Részletesebben

IB 15/120. Praktikus fúvókakészlet-tárolás. A maradék jég automatikus kiürítése. Hatékony levegőelvezetés a készülékben. Legnagyobb mobilitás

IB 15/120. Praktikus fúvókakészlet-tárolás. A maradék jég automatikus kiürítése. Hatékony levegőelvezetés a készülékben. Legnagyobb mobilitás Az IB új szárazjeges készülék még nagyobb teljesítményű az előző modellhez képest, meggyőző felépítéssel és különösen megbízható technikával előállított. 1 Praktikus fúvókakészlet-tárolás 3 A maradék jég

Részletesebben

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer walraven.com BIS RapidStrut Szerelősín rendszer Új! BIS UltraProtect 000 BIS RapidStrut G tartozékok A következő generáció BIS RapidStrut DS 5 BIS RapidStrut : minden közepes és nehéz teher rögzítéséhez

Részletesebben

ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN

ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN A legkompaktabb BAXI készülékcsalád Magas hatásfok (zárt égésterűeknek minősítés a 92/42/CEE szabvány szerint) Digitális vezérlőpanel széles LCD kijelzővel Kompakt hidraulikus szerelvénycsoport

Részletesebben

Garázsajtó nyitó R-1350 G

Garázsajtó nyitó R-1350 G Garázsajtó nyitó R-1350 G Mûszaki adatok: Húzóerô: 1100 N/R-1350G Vezérlô: CPU Vezérlési módszer: impulzus indukció Motor: 24 V Világítás: 1 25 W, E14 Ajtó sebessége: 11 cm/mp Biztosíték típusa: teljesítmény

Részletesebben

V & Zs 98 Ker. és Szolg. Bt. vzs98.hu 0620 9 169 119

V & Zs 98 Ker. és Szolg. Bt. vzs98.hu 0620 9 169 119 HEAT PIPE VÁKUMCSÖVES NAPKOLLEKTOR - 1800 átmérő csőhossz keret/db 58 mm 1800 mm 10 35 864 58 mm 1800 mm 15 53 797 58 mm 1800 mm 20 71 729 58 mm 1800 mm 24 86 075 58 mm 1800 mm 30 107 540 70 mm 1700 mm

Részletesebben

Frank PONT Szabó BT. e-mail: info@frankpontszabo.hu

Frank PONT Szabó BT. e-mail: info@frankpontszabo.hu Műszaki leírás Frank PONT Szabó BT. 9484 Sopron-Pereszteg Petőfi S. u. 3. Telefon: 00-36 99/ 532-100 Fax: 00-36 99/ 532-101 e-mail: info@frankpontszabo.hu 1 Szabványok rendelkezések ELŐÍRÁSOK ÉS A TERMÉKEKRE

Részletesebben

PEGO SEGÉDLET (NEM HELYETTESÍTI A GÉPKÖNYVET!)

PEGO SEGÉDLET (NEM HELYETTESÍTI A GÉPKÖNYVET!) PEGO SEGÉDLET (NEM HELYETTESÍTI A GÉPKÖNYVET!) ÜZEMELTETÉSI VÍZMINŐSÉG: ÜZEMELTETÉSI TARTOMÁNY KEZELT/KEZELETLEN IVÓVÍZZEL HATÁRÉRTÉKEK PARAMÉTER MÉRTÉKEGYSÉG MIN MAX *A víz vezetőképessége 20 C-on µs/cm

Részletesebben

IpP-CsP2. Baromfi jelölı berendezés általános leírás. Típuskód: IpP-CsP2. Copyright: P. S. S. Plussz Kft, 2009

IpP-CsP2. Baromfi jelölı berendezés általános leírás. Típuskód: IpP-CsP2. Copyright: P. S. S. Plussz Kft, 2009 IpP-CsP2 Baromfi jelölı berendezés általános leírás Típuskód: IpP-CsP2 Tartalomjegyzék 1. Készülék felhasználási területe 2. Mőszaki adatok 3. Mőszaki leírás 3.1 Állvány 3.2 Burkolat 3.3 Pneumatikus elemek

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energy efficiency class A (MPS : 6,6 vagy 8,8 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26249

Részletesebben

SB ÖNKISZOLGÁLÓ MOSÓBERENDEZÉSEK

SB ÖNKISZOLGÁLÓ MOSÓBERENDEZÉSEK SB ÖNKISZOLGÁLÓ MOSÓBERENDEZÉSEK Olyan rendszermegoldásokat kínálunk, amelyek bármely helyszínen és bármely igénynek megfelelnek. Átgondolt, gazdaságos, erős az Ön igényeire szabva. PROFESSZIONÁLIS JÁRMŰTISZTÍTÁS

Részletesebben

s e l f e q u i p m e n t A szolgáltatási kör kiszélesítése A technológia: megbízhatóságunk és minıségünk szimbóluma,

s e l f e q u i p m e n t A szolgáltatási kör kiszélesítése A technológia: megbízhatóságunk és minıségünk szimbóluma, 1. s e l f e q u i p m e n t Az elsı lépés a befektetés felé A szolgáltatási kör kiszélesítése A teljes körő és kompatibilis ek garantálása A technológia: megbízhatóságunk és minıségünk szimbóluma, A szerkezetek:

Részletesebben

Digitális szivattyúvezérlő vízszivattyúhoz Beépítési és használati útmutató

Digitális szivattyúvezérlő vízszivattyúhoz Beépítési és használati útmutató Digitális szivattyúvezérlő vízszivattyúhoz Beépítési és használati útmutató Forgalmazza: 6782, Mórahalom, Szegedi u. 108. 1. DPC-10 előlap bemutatása Modell száma LED lámpa LCD kijelző Nyomásegység Gombok

Részletesebben