PÁLYÁZATI KIÍRÁS INNOFFICE KÖZÖSSÉGI IRODA BELSŐÉPÍTÉSZ PÁLYÁZAT LÁTVÁNYTERVEINEK BENYÚJTÁSÁRA 2011.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PÁLYÁZATI KIÍRÁS INNOFFICE KÖZÖSSÉGI IRODA BELSŐÉPÍTÉSZ PÁLYÁZAT LÁTVÁNYTERVEINEK BENYÚJTÁSÁRA 2011."

Átírás

1 PÁLYÁZATI KIÍRÁS INNOFFICE KÖZÖSSÉGI IRODA BELSŐÉPÍTÉSZ PÁLYÁZAT LÁTVÁNYTERVEINEK BENYÚJTÁSÁRA InnOffice Közösségi Iroda Budapest, Bartók Béla út 76.

2 TARTALOMJEGYZÉK 1. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK A pályázat kiírója, lebonyolítója A pályázat tárgya A pályázat célja A pályázat jellege, formája A pályázaton való részvétel feltételei A pályázatból való kizárás A pályázat lebonyolításának időtáblázata A pályázati dokumentáció A helyszíni szemle, a kiírással kapcsolatos kérdések és ezekre adott válaszok A pályaművek benyújtása A Bíráló Bizottság összetétele A Bíráló Bizottság munkája, döntése A pályaművek díjazása A pályázat eredményhirdetése A pályaművek és pályázati eredmények felhasználása TERVEZÉSI PROGRAM A pályaművek benyújtandó munkarészei, formai követelmények Bírálati szempontok Megjegyzés...

3 1. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK 1.1. A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA, LEBONYOLÍTÓJA InnOffice Közösségi Iroda 1113 Budapest, Bartók Béla út A PÁLYÁZAT TÁRGYA Buda szívében, a Feneketlen-tónál nyíló közösségi iroda, az InnOffice belső tereinek, enteriőrének megtervezése A PÁLYÁZAT CÉLJA A Kiíró Buda szívében, a Feneketlen-tónál hozza létre közösségi irodáját. Egyre nagyobb igény van a munka ezen formájára, egyre több otthonról dolgozó ember van hazánkban is, akinek szüksége van az építő kapcsolatokra. Célunk egy olyan térben megvalósítani mindezt, ahova mindenki szívesen jár be, ami inspirálja bérlőinket, ahol könnyedén, lazán tudnak ismerkedni, kapcsolatokat építeni. Fontos, hogy ugyanúgy meg legyen a helye a csöndes, koncentrálós munkának, mint a laza csevegésnek. Nem titkolt célunk, hogy a fiatalok vállalkozókedvét fellendítsük, segítsük őket az elindulásban és a sikerek elérésében. Ezért szeretnénk a belső tér kialakítását is pályázati úton meghirdetni, hogy ezzel is támogassuk egy pályakezdő belsőépítész vagy lakberendező karrierjét. Olyan látványterveket várunk, melyek az alábbi kritériumoknak felelnek meg: fiatalos, laza közeg kreatív, egyedi megoldások mind a bútorokra, mind a dekorációra 30 munkaállomás kialakítása, a tárgyalóval együtt a tárgyaló átalakítható legyen, ha nincs kiadva, munkaállomások legyenek itt is az egész irodát mobilitás jellemezze, hétvégente rendezvényekre, workshopokra, divatbemutatókra szeretnénk hasznosítani előnyben részesítjük a környezetbarát gondolkodást, az újrahasznosított ötleteket Pontosabb részletek helyiségenként, regisztráció után a Pályázati Dokumentációban találhatók.

4 1.4. A PÁLYÁZAT JELLEGE, FORMÁJA a) A pályázat jellege: A pályázat ötletpályázat, amin bárki részt vehet, a részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött b) A pályázat: TITKOS - A pályamű egyes elemeit kizárólag jeligével lehet ellátni, a szerző(k)re utaló embléma, jel, név feltüntetése tilos. c) A pályázat lebonyolítása: CD-n és nyomtatott formában postai úton nyújtandó be 1.5. A PÁLYÁZATON VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI A pályázat résztvevője a pályázó minden jelenlegi és volt lakberendező, enteriőrtervező, belsőépítész hallgató személy lehet, aki azzal, hogy a pályázatát benyújtotta, a pályázati kiírás feltételeit magára nézve kötelezően elfogadta. Regisztrálni a címen lehet. Szükséges adatok (név, cím, postacím, telefonszám, iskola, végzés éve) 1.6. A PÁLYÁZATBÓL VALÓ KIZÁRÁS A Bíráló Bizottság a pályázatból a pályázót kizárja, ha: a beadási határidő után nyújtotta be a pályamunkát, a pályázati dokumentációban meghatározott kötelező tartalmi követelményeket nem teljesíti a pályamunka, a pályamunka a titkosságot sérti, a formai és tartalmi követelményeket nem teljesíti, illetve hiányos a pályamű A PÁLYÁZAT LEBONYOLÍTÁSÁNAK IDŐTÁBLÁZATA A pályázó a regisztrációt követően megkapja a Pályázati Dokumentációt- alaprajz, fotók, feladat leírása, illetve egy regisztrációs számot, melyet a jeligével ellátott borítékban csatol a pályázathoz. a). Pályázat meghirdetésének időpontja: b). Helyszíni szemle időpontja: és c). Pályaművek leadásának határideje: éjfél d). Pályázat eredményének kihirdetése, a díj átadása: A Kiíró fenntartja jogát a fenti időpontok módosítására.

5 1.8. A PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ A pályázaton való részvétel regisztrációhoz kötött. A Pályázati Dokumentációt a regisztrációt követően ben küldjük a pályázónak A HELYSZÍNI SZEMLE, A KIÍRÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK ÉS EZEKRE ADOTT VÁLASZOK Helyszíni szemle: A Kiíró án ás én helyszíni szemlét tart. Helyszín: Budapest, Bartók Béla út 76. Előzetes bejelentkezés szükséges! Bejelentkezés: +3620/ vagy +3620/ A szemlén, a Kiíró képviselője a helyszínnel kapcsolatos tájékoztatást tart, majd a pályázók a helyszínt megtekinthetik. Kérdések és válaszok A pályázók a kiírással és a pályázattal kapcsolatban regisztrációt követően kérdéseket tehetnek fel a címen keresztül A PÁLYAMŰVEK BENYÚJTÁSA A pályaműveket CD-n és nyomtatott formában, postai úton, ajánlottan, tértivevényesen az alábbi postacímre várjuk: InnOffice Központ Horváth Fruzsina 1015 Budapest, Szabó Ilonka 63/C. Fszt.2. A pályaművek elküldésének határideje: éjfélig (24 óra) A később elküldött pályaműveket a Bíráló Bizottság a pályázatból kizárja A BÍRÁLÓ BIZOTTSÁG ÖSSZETÉTELE Elnök:. Kiss Júlia- belsőépítész, tervezőművész Tag:. Kiss Kata- ötletgazda

6 Tag:. Horváth Fruzsina- projektmenedzser Tag: Jodi Danielle Butts- kreatív munkatárs A BÍRÁLÓ BIZOTTSÁG MUNKÁJA, DÖNTÉSE A Bíráló Bizottság az Elnök által előterjesztett és a tagok által jóváhagyott munkaterv szerint végzi munkáját. A Bíráló Bizottság munkája nem nyilvános. A Bíráló Bizottság a pályázattal kapcsolatos összegző megállapításait eredményhirdetés keretében teszi közzé. A Bíráló Bizottság döntése végleges, a döntés ellen fellebbezni nem lehet A PÁLYAMŰVEK DÍJAZÁSA Első helyezett díja: InnOffice havi bérlet- értéke: Ft Álom Vállalkozás Program csomag- értéke: Ft saját weboldal- értéke: Ft partnerként minden megjelenésnél feltüntetjük- értéke: felbecsülhetetlen Az első helyezett pályaműve alapján történik az iroda belső tereinek kivitelezése. Ebben a pályázó aktív közreműködése szükséges. A Bíráló Bizottság egy különdíjast is meghirdet. Facebook közösségi oldalunkon szavazásra bocsájtjuk a pályaműveket. Amelyik pályaműre a legtöbb szavazat érkezik, az különdíjazásban részesül. Különdíjas díja: InnOffice havi bérlet- értéke: Ft Álom Vállalkozás Program csomag- értéke: Ft A Bíráló Bizottság eredménytelennek minősíti a pályázati eljárást, ha egyetlen pályaművet sem talál díjazásra alkalmasnak.

7 1.14. A PÁLYÁZAT EREDMÉNYHIRDETÉSE A Bíráló Bizottság döntése alapján a Kiíró: ig a pályázat eredményét kihirdeti, és a pályázati díjat a pályázónak az eredményhirdetést követő napon átadja. A díjazásban részesült pályamunkák szerzőit a közölt elérhetőségeken a Kiíró az eredményhirdetés idejéről és helyéről ben vagy telefonon értesíti. A pályázat eredményhirdetése nyilvános. A pályázat eredményét a Kiíró a honlapon, illetve az InnOffice hivatalos Facebook oldalán teszi közzé. A Kiíró, a beérkezett pályamunkákat nyilvánosan később meghatározott helyen és időpontban bemutathatja A PÁLYAMŰVEK ÉS A PÁLYÁZATI EREDMÉNYEK FELHASZNÁLÁSA A beadott pályamunkák tulajdonjoga a pályázót illeti, de a Kiíró a közlés és a szabad felhasználás jogát minden pályamű esetében a szerző feltüntetése mellett korlátozás és ellenszolgáltatás nélkül fenntartja. 2. TERVEZÉSI PROGRAM 2.1. A PÁLYAMŰVEK BENYÚJTANDÓ MUNKARÉSZEI, FORMAI KÖVETELMÉNYEK Benyújtandó munkarészek minimum formai követelményei: min 2db A/1-es kasírozott tabló és CD-n digitális formában is jeligével, borítékban az adatok- Ezeken a munkarészeken a pályázó kilétére utaló feliratokat, egyéb azonosításra alkalmas jeleket elhelyezni nem szabad. Pályázó személyes adatait a regisztrációkor elküldött Pályázati Dokumentációban található adatlap kitöltésével, annak lezárt borítékba történő behelyezésével a pályaműhöz mellékelve adja meg, kívül a jelige feltüntetésével.

8 Benyújtandó munkarészek minimum tartalmi követelményei: A teljes irodáról színes berendezési alaprajz- konszignációval M=1:50 3D-s látványtervek, a belső tér jellemző nézeteiről, ami a beadandó pályaművek megértését segíti A látványtervek 3 D-s kézi rajzok vagy számítógéppel készült renderek is lehetnek. Minden helyiségről színes berendezési alaprajz Lakberendezési konszignációs terv összeállítása- beszerzési helyekkel, pontos kalkulációval Mód van a fentieken kívül a koncepció és a funkció szemléltetését segítő skicceket, montázsokat, falnézeteket is elhelyezni a tablókon, esetleg makettfotó Rövid műszaki leírás: gyártók anyagok megnevezésével, a koncepció rövid összefoglalásával max 2db A/4 Egyéb feltételek: 30 munkaállomás kialakítása Ft-os költségvetés betartása tárgyaló kialakítása recepció kialakítása csendesebb, koncentrálós munkarészek, és társaságibb munkarészek kialakítása mobil/átalakítható legyen az egész iroda laza, fiatalos, kreatív, inspiráló közeg legyen fénymásolóhely kialakítása Pontosabb részletek helyiségenként, regisztráció után a Pályázati Dokumentációban találhatók. Ha a beadott pályaterv a szerző szabadalmi oltalom vagy szabadalmi bejelentés alatt álló design megoldását tartalmaz, úgy erről a megnevezés nélkül külön kell a szerzőnek nyilatkoznia.

9 2.2. BÍRÁLATI SZEMPONTOK Pályázati kiírás követelményeinek legteljesebb megfelelése Funkció Tükrözze az elképzelés stílusa a megadott funkciót Költségvetés pontos betartása Környezettudatosságra való törekvés Kreatív megoldásokra, egyediségre való törekvés 2.3. MEGJEGYZÉS Kiíró a beérkezett pályaműveket kizárólag kinyomtatva és CD-n fogadja. Határidő a postai bélyegző. Azok felhasználási jogát nem kívánja megváltani, de a közlés jogát minden pályamű esetében a szerző feltüntetése mellett korlátozás és ellenszolgáltatás nélkül fenntartja. Regisztrációkat a címre várjuk. Szükséges adatok (név, cím, postacím, telefonszám, iskola, végzés éve) Budapest, augusztus 22. InnOffice Közösségi Iroda

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A CRESCENDO NYÁRI AKADÉMIA IRODÁJÁNAK BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSÉRE

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A CRESCENDO NYÁRI AKADÉMIA IRODÁJÁNAK BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSÉRE PÁLYÁZATI KIÍRÁS A CRESCENDO NYÁRI AKADÉMIA IRODÁJÁNAK BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉSÉRE 1 1. A pályázat kiírója, lebonyolítója Ének a Nemzetekért Kulturális Alapítvány 1148 Budapest, Padlizsán utca 8. (Nem

Részletesebben

Kelenvölgyi Szentháromság Liget térépítészeti ötlet tervpályázata egyetemi, főiskolai

Kelenvölgyi Szentháromság Liget térépítészeti ötlet tervpályázata egyetemi, főiskolai Kelenvölgyi Szentháromság Liget térépítészeti ötlet tervpályázata egyetemi, főiskolai hallgatók számára tervpályázati kiírás és tervezési szempontok Budapest Kelenvölgy 2012. május 1 TARTALOMJEGYZÉK: 1.

Részletesebben

Eger Megyei Jogú Város EGER. Bárány Uszoda felújítása. Nyílt építészeti tervpályázat 2011. PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Eger Megyei Jogú Város EGER. Bárány Uszoda felújítása. Nyílt építészeti tervpályázat 2011. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Eger Megyei Jogú Város EGER Bárány Uszoda felújítása Nyílt építészeti tervpályázat 2011. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Kiíró: Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata TARTALOMJEGYZÉK 1. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK 1.1. A tervpályázat

Részletesebben

1 TARTALOMJEGYZÉK 1. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK. old.

1 TARTALOMJEGYZÉK 1. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK. old. 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK 1.1. A tervpályázat kiírójának megnevezése 1.2. A tervpályázat tárgya, célja.. 1.3. A tervpályázat jellege, a vonatkozó jogszabályok megnevezése..... 1.4. A tervpályázaton

Részletesebben

FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL. Rögtön jövök! ÖTLETPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ BUDAPEST 2013.

FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL. Rögtön jövök! ÖTLETPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ BUDAPEST 2013. FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL Rögtön jövök! ÖTLETPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ BUDAPEST 2013. TARTALOMJEGYZÉK 1. AZ ÖTLETPÁLYÁZAT CÉLJA... 3 2. AZ ÖTLETPÁLYÁZAT TÁRGYA... 4 3. AZ ÖTLETPÁLYÁZAT KIÍRÓJA ÉS LEBONYOLÍTÓJA...

Részletesebben

TERVPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ. a Budapesti Olimpiai Központ (Puskás Ferenc Stadion és Létesítményei)

TERVPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ. a Budapesti Olimpiai Központ (Puskás Ferenc Stadion és Létesítményei) TERVPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ a Budapesti Olimpiai Központ (Puskás Ferenc Stadion és Létesítményei) nyilvános tervpályázati eljárásához (ötletpályázatához) 1. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK Tartalomjegyzék 2 1.1. A tervpályázat

Részletesebben

NYÍLT TERVPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ VISEGRÁD VÁROSKÖZPONTJÁNAK LÉTREHOZÁSA ÉPÍTÉSZETI TERVPÁLYÁZAT

NYÍLT TERVPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ VISEGRÁD VÁROSKÖZPONTJÁNAK LÉTREHOZÁSA ÉPÍTÉSZETI TERVPÁLYÁZAT NYÍLT TERVPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ VISEGRÁD VÁROSKÖZPONTJÁNAK LÉTREHOZÁSA ÉPÍTÉSZETI TERVPÁLYÁZAT TARTALOM 1. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK 1.1. A tervpályázat kiírójának megnevezése 1.2. A tervpályázat tárgya, célja

Részletesebben

BUDAPEST, XI. KER. BUDAFOKI ÚT 59.

BUDAPEST, XI. KER. BUDAFOKI ÚT 59. BUDAPEST, XI. KER. BUDAFOKI ÚT 59. VUÉK-HÁZ ÉPÍTÉSZETI TERVPÁLYÁZAT TERVPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ TARTALOMJEGYZÉK I. Tervpályázati Kiírás 4 II. Tájékoztató Adatok 5 1. Kiíró megnevezése 6 2. Társkiíró megnevezése

Részletesebben

BUDAPEST, FŐVÁROS VII. KERÜLET ERZSÉBETVÁROS

BUDAPEST, FŐVÁROS VII. KERÜLET ERZSÉBETVÁROS BUDAPEST,, FŐVÁROS VIIII.. KERÜLET ERZSÉBETVÁROS MADÁCH IIMRE TÉR RENDEZÉSE HALLGATÓI PÁLYÁZAT Budapest, VII. ker. Madách Imre tér hallgatói tervpályázat 1. Tervpályázati kiírás 1.1. A tervpályázat kiírója:

Részletesebben

Pécs város központjának megújítása

Pécs város központjának megújítása Pécs város központjának megújítása Tervpályázati dokumentáció Kiíró Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata 7621 Pécs Széchenyi tér 1. Lebonyolító / Kapcsolattartó Pécs2010 Menedzsment Központ Kht. Dr. Ferenc-Varga

Részletesebben

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2006. DECEMBER 7-I ÜLÉSÉRE

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2006. DECEMBER 7-I ÜLÉSÉRE E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2006. DECEMBER 7-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 755-23/2006. MELLÉKLETEK: 2 DB TÁRGY: Szakmai program módosítása és tervpályázat kiírása a "Dél-Dunántúli

Részletesebben

NYÍLT TERVPÁLYÁZAT INNO-RAAB NEMZETKÖZI TUDÁSPARK. a A győri Széchenyi Egyetemen tervezett. tervezésére KIÍRÁSI DOKUMENTÁCIÓ

NYÍLT TERVPÁLYÁZAT INNO-RAAB NEMZETKÖZI TUDÁSPARK. a A győri Széchenyi Egyetemen tervezett. tervezésére KIÍRÁSI DOKUMENTÁCIÓ 1 NYÍLT TERVPÁLYÁZAT a A győri Széchenyi Egyetemen tervezett INNO-RAAB NEMZETKÖZI TUDÁSPARK tervezésére KIÍRÁSI DOKUMENTÁCIÓ TARTALOMJEGYZÉK 2 A TERVPÁLYÁZAT KIÍRÓJA:...3 A TERVPÁLYÁZAT TÁRSKIÍRÓJA:...3

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ. Az 1956-os forradalom és szabadságharc XI. kerületi emlékművének megtervezése tárgyú pályázati eljáráshoz

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ. Az 1956-os forradalom és szabadságharc XI. kerületi emlékművének megtervezése tárgyú pályázati eljáráshoz PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ Az 1956-os forradalom és szabadságharc XI. kerületi emlékművének tárgyú pályázati eljáráshoz 2015. március 1 TARTALOMJEGYZÉK I. PREAMBULUM... II. PÁLYÁZATI KIÍRÁS... III. ÚTMUTATÓ

Részletesebben

nyílt építészeti ötletpályázat meghirdetése EGYSÉGES MEGJELENÉSŰ TURISZTIKAI INFORMÁCIÓS PONTOK MEGTERVEZÉSÉRE

nyílt építészeti ötletpályázat meghirdetése EGYSÉGES MEGJELENÉSŰ TURISZTIKAI INFORMÁCIÓS PONTOK MEGTERVEZÉSÉRE nyílt építészeti ötletpályázat meghirdetése EGYSÉGES MEGJELENÉSŰ TURISZTIKAI INFORMÁCIÓS PONTOK MEGTERVEZÉSÉRE 1. A pályázat tárgya, célja (Pályázat kódja: MMA TÁJ/PONT Ötletpályázat 2013) Karakteres építészeti

Részletesebben

színesliget Színezd ki a Ligetet!

színesliget Színezd ki a Ligetet! színesliget Színezd ki a Ligetet! A Városliget teljes megújítását magában foglaló Liget Budapest Projekt kapcsán a Városliget Zrt. kreatív pályázatot hirdet színesliget Színezd ki a Ligetet! címmel budapesti

Részletesebben

Tervpályázati kiírás 1. a GYŐR, 150 FH-ES IDŐSEK OTTHONA megvalósítására alkalmas építészeti tervjavaslat kiválasztására 2. Győr, 2003 augusztus 25.

Tervpályázati kiírás 1. a GYŐR, 150 FH-ES IDŐSEK OTTHONA megvalósítására alkalmas építészeti tervjavaslat kiválasztására 2. Győr, 2003 augusztus 25. Tervpályázati kiírás 1 a GYŐR, 150 FH-ES IDŐSEK OTTHONA megvalósítására alkalmas építészeti tervjavaslat kiválasztására 2 Győr, 2003 augusztus 25. 1 A kiírás a településrendezési és építészeti tervpályázatok

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat 1. A pályázat témája A MediaSmart Hungary Oktatási Kft. és a Telenor Magyarország Zrt. (tov. Szervező vagy Szervezők) pályázatot hirdet óvodapedagógusok,

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Az IVANKA Beton nyílt pályázatot hirdet Concrete Design Award 2011 címen

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Az IVANKA Beton nyílt pályázatot hirdet Concrete Design Award 2011 címen PÁLYÁZATI KIÍRÁS Az IVANKA Beton nyílt pályázatot hirdet Concrete Design Award 2011 címen A. PÁLYÁZAT CÉLJA Olyan tehetségeket keresünk, akik vakmerően kreatív ötleteikkel nemzetközi színtéren is megállják

Részletesebben

RÉGÉSZETI PARK, MÚZEUM, KUTATÁSI ÉS IDEGENFORGALMI CENTRUM KIALAKÍTÁSÁRA

RÉGÉSZETI PARK, MÚZEUM, KUTATÁSI ÉS IDEGENFORGALMI CENTRUM KIALAKÍTÁSÁRA MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA AZ EURÓPAI UNIÓ TAGORSZÁGAIRA KITERJESZTETT ÉPÍTÉSZETI ÖTLETPÁLYÁZAT KIÍRÁSA RÉGÉSZETI PARK, MÚZEUM, KUTATÁSI ÉS IDEGENFORGALMI CENTRUM KIALAKÍTÁSÁRA 2005. január

Részletesebben

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak!

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak! Pályázati kiírás Egy kórterem is lehet MENŐ! Rajzold meg a legszuperebb kórházi szobát a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeinek! Rajzpályázat 6-9 és 10-14 éveseknek (Beérkezési határidő: 2013. október

Részletesebben

Budapest VII. Kerület Erzsébetváros. Király utca 15 szám alatt található egykori gettót határoló fal fogadóépületének rendezése

Budapest VII. Kerület Erzsébetváros. Király utca 15 szám alatt található egykori gettót határoló fal fogadóépületének rendezése Budapest VII. Kerület Erzsébetváros Király utca 15 szám alatt található egykori gettót határoló fal fogadóépületének rendezése Hallgatói Ötletpályázat 1. HALLGATÓI ÖTLETPÁLYÁZATI HIRDETMÉNY 1.1. Az ötletpályázat

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Te jössz!

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Te jössz! PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Te jössz! 2. sz. melléklet Fővárosi Közgyűlés Oktatási és Ifjúságpolitikai Bizottsága pályázatot ír ki fővárosi székhellyel rendelkező, tevékenységüket Budapesten kifejtő civil szervezetek

Részletesebben

Év Homlokzat Felújítási Terve 2015 és Dorog Város családiházas ingatlanok hőszigetelése, nyílászáró cseréje Részletes pályázati kiírás

Év Homlokzat Felújítási Terve 2015 és Dorog Város családiházas ingatlanok hőszigetelése, nyílászáró cseréje Részletes pályázati kiírás Dorog Város Kommunális Közalapítványa, Dorog Város Képviselő-testülete és a Baumit Kft. (továbbiakban: Kiíró) az előző évben kiírt sikeres pályázatok alapján 2015. évre ismét nyílt és nyilvános pályázatot

Részletesebben

Járműipari Design Hétvége Járműtervezési Versenyfelhívás

Járműipari Design Hétvége Járműtervezési Versenyfelhívás Járműipari Design Hétvége Járműtervezési Versenyfelhívás A MOBILIS Közhasznú Nonprofit Kft. a Széchenyi István Egyetemmel és a Mérnökök a Járműves Műszaki Felsőoktatásért elnevezésű civil szervezettel

Részletesebben

Kochmeister-díj 2013-2014. Pályázati csomag

Kochmeister-díj 2013-2014. Pályázati csomag Budapest, 2013. november 04. Pályázati kiírás A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: Budapesti Értéktőzsde) 2004- ben alapította meg a Kochmeister-díjat, amellyel olyan

Részletesebben

HU-Budapest: Építészeti tervezési szolgáltatások 2012/S 199-327945. Tervpályázati kiírás

HU-Budapest: Építészeti tervezési szolgáltatások 2012/S 199-327945. Tervpályázati kiírás 1/10 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:327945-2012:text:hu:html HU-Budapest: Építészeti tervezési szolgáltatások 2012/S 199-327945 Tervpályázati kiírás A tervpályázati

Részletesebben

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium 2008. évi PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA az illegális hulladéklerakók felszámolásának feladataira 2008.

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium 2008. évi PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA az illegális hulladéklerakók felszámolásának feladataira 2008. A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium 2008. évi PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA az illegális hulladéklerakók felszámolásának feladataira 2008. 2008. évi PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az illegális hulladéklerakók felszámolásának

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS FIREFOX MOBILE APPFEJLESZTŐI PÁLYÁZAT

PÁLYÁZATI KIÍRÁS FIREFOX MOBILE APPFEJLESZTŐI PÁLYÁZAT PÁLYÁZATI KIÍRÁS FIREFOX MOBILE APPFEJLESZTŐI PÁLYÁZAT 1. A pályázat témája Itt az alkalom, hogy kiemelt szerepet kapj a Mozilla által fejlesztett Firefox OS rendszerű okostelefonok népszerűsítésében:

Részletesebben

NYÍLT TERVPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

NYÍLT TERVPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ 130 NYÍLT TERVPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ Fővárosi Önkormányzat Heim Pál Gyermekkórház rekonstrukció, új B épület tervezése 230 TARTALOMJEGYZÉK 1. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK oldal 1.1. A tervpályázat kiírójának megnevezése

Részletesebben