S Z A K V É L E M É N Y gépjárm vek üzemeltetési költségeinek összehasonlítása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "S Z A K V É L E M É N Y gépjárm vek üzemeltetési költségeinek összehasonlítása"

Átírás

1 S Z A K V É L E M É N Y gépjárm vek üzemeltetési költségeinek összehasonlítása Készítette: DEKRA- Expert Kft. Kurucsó Zsolt m szaki vezet Márton Balázs gépjárm szakért Széplaki Dávid gépjárm szakért Tóth Zoltán gépjárm szakért Nyilatkozat: A szakért i véleményt legjobb tudásunk és lelkiismeretünk szerint, függetlenül, objektíven és elfogulatlanul készítettük el. Az adatokat nyilvánosan hozzáférhet forrásokból, az Internetr l, a gyártók nyomtatott anyagaiból és a típusbizonyítványokból, biztosítóktól, sajtóközleményekb l és kereskedelmi egységekkel fennálló személyes kapcsolataink révén szereztük be. Budapest, Kurucsó Zsolt Márton Balázs Széplaki Dávid Tóth Zoltán

2 DEKRA- Expert Kft. H-1037 Budapest, Bojtár u. 56. Feladat A Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesít Kft. megbízta a DEKRA-Expert Kft-t az általa jelenleg forgalmazott FORD Transit Van, FORD Transit busz és kombi, és FORD Transit alvázas típusú és a megrendel által javasolt, hasonló paraméterekkel rendelkez más gyártmányú járm vek szerviz és üzemeltetési költségeinek összehasonlító vizsgálatával. Bevezetés Az egyes gépjárm vek elemzésénél a gyártó/import r által közzétett adatokat használtuk fel. A hivatalos adatokat nem mutatjuk ki, nem közöljük. A tájékoztató adatok alapján készült összefoglaló számítások eredményeit dolgoztuk be a szakvélemény megfelel táblázataiba. Az összehasonlításban szerepl járm vek kiválasztási szempontjai: Az összehasonlításban szerepl járm veket az 1sz. mellékletben szerepl táblázat tartalmazza. A felsorolt gépjárm vek zárt áruszállító furgonok, személyszállító kisbuszok, kombik, alvázas (némely gyártónál platós) járm vek. A járm vek több paraméterben, úgy mint: tengelytáv, raktérfogat-méretek, szállítható személyek száma motor-nyomaték, lökettérfogat, teljesítmény, motor-üzemmód, hasznos terhelés stb. adataiban hasonlítanak a Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesít Kft. kínálatában szerepl Ford Transit Van-ok, kisbuszok, kombik, és alvázas járm vek - értékeihez. Az összehasonlítás természetesen nem tartalmazhat két minden paraméterében pontosan egyez típust illetve modellt, hiszen a gyártók is különböz ek, a gyártók közötti verseny egyik célja az is, hogy a vev k igényeit minél szélesebb választékkal elégítse ki. A teszt elkészítésénél a vizsgálatot közvetlenül megel z id szakban a kereskedésekben megvásárolható típusokra vonatkozó adatbázisokat használtuk fel. Az esetlegesen id közben vagy a kés bbiekben megjelen, és a teszt készítésekor még csak tervezett piaci szerepl ket illetve azok m szaki paramétereit természetesen nem vettük, nem is vehettük figyelembe.

3 DEKRA- Expert Kft. H-1037 Budapest, Bojtár u. 56. Az elemzés során felhasznált, kiválasztott adatok: Az összehasonlíthatóság érdekében kiválasztottunk néhány adatot, amelyeket a számítások során felhasználtunk. 1. Az elemzéshez 4 éves üzemeltetési futamid t választottunk. 2. A gépjárm veket átlagos üzemeltetési körülmények között, az ország egész területén használják, vegyes szállítási feladatok ellátására. Évi km futásteljesítményt feltételezünk, ami a 4 éves ciklusid re számolva összességében km futásteljesítményt jelent. 3. Mivel a szakvélemény haszongépjárm vekre vonatkozik, így minden költség ÁFA nélkül értend. 4. A szóban forgó gépjárm vek üzemeltetési költségei az alábbi tételeket tartalmazzák: 1. szerviz vizsgálat a gyártó/importáló ütemezése szerint (tartalmazza a szükséges alkatrészeket és az elvégzett munkálatok munkadíját) 2. futással arányos elhasználódás miatti cserék, javítások költségei, 3. önkormányzati súlyadó, 4. kötelez felel sségbiztosítás díja, 5. CASCO biztosítás díja, 6. m szaki vizsga és környezetvédelmi zöldkártya vizsgálat díja, 7. üzemanyag költségek, 8. gumiabroncsok, 9. rendszeres alváz-, üregvédelem költségei, 10. gépjárm mosása 5. A szóban forgó gépjárm veknél az egész négyéves üzemeltetési id szakra azt az átlagos üzemanyag-fogyasztást vettük figyelembe, melyet a gyártó a m szaki leírásban határozott meg az ún. vegyes fogyasztásra a 70/220/EEC alapján. Mivel a haszongépjárm vek esetén az üzemanyag-fogyasztás nagyban függ az üzemeltetési körülményekt l, szállítási feladatoktól, ezért a számított értékek csak az összehasonlítási célokat szolgálják. Gyártók sok esetben nem is közöltek adatokat. Itt azonos típus, hasonló paraméterekkel rendelkez járm veire megadott, ill. a járm vek típusbizonyítványaiban fellelhet adatokat használtunk fel.

4 DEKRA- Expert Kft. H-1037 Budapest, Bojtár u A gépjárm vek motorhajtó gázolajat használnak, az üzemanyagárak jelent s ingadozást mutatnak. Ezt figyelmen kívül hagytuk és a 4 éves futamid re végig 235,- Ft/liter nettó üzemanyagárat feltételeztünk, az utolsó egy év átlagárából kiindulva. 7. A gumiabroncsoknál egyéves futamid t (75000 km) feltételeztünk. Így a 4 év alatt 4 garnitúra gumiabronccsal számoltunk. A téli és nyári mintázatot külön nem vettük figyelembe. A téli gumiabroncs árkülönbözetét figyelmen kívül hagyhatjuk, (márkától függ en akár azonos érték is lehet) illetve a téli abroncs használati ideje alatt a nyári abroncs nem használódik, ezért nem számoltunk ennek árával. 8. A szervizvizsgálatokat a gyártó/import r a futott kilométerek alapján határozta meg. A szervizköltségek tartalmazzák a gyártó/importáló norma szerinti munkadíját, a gépkocsi márkára jellemz átlagórabér alapján az egyes vizsgálatokhoz szükséges id ráfordítások költségét, és az átvizsgálás során felhasznált alkatrészek költségeit. 9. Az üzemeltetési hibák javítási költségeit (pl. kormánycsapok-, függ csapszegek-, lengéscsillapítók-, ég k-, stb. cseréje) átlagos használat, valamint a korábban meghatározott futás alapján jelentkez, és a feltételezett elhasználódásnak megfelel csereperiódusok alapján számítottuk, melyeket a javítói tapasztalatok is meger sítettek. Figyelembe vettük a cseréknél az alkatrészárakon kívül az azokhoz szükséges munkaid - ráfordítási költségeket is, melyet az adott gépjárm márkára jellemz átlagos óraszorzókkal számítottunk. 10. Feltételeztünk a gépjárm alvázának és üregeinek éves átvizsgálását, szervizelését. A szükséges javítások, pótlások elvégzésére 1 szolgáltatásért/év mennyiséggel számolva, évi 8.500,- Ft összeget számoltunk. 11. Feltételeztünk egy gépi mosást átlagban, havonta 1x 1.500,-Ft összegben. 12. A négyéves ciklust a gépjárm vek m szaki vizsgával fejezik be. M szaki vizsgadíj és környezetvédelmi vizsgálat díjánál is a jelenlegi értékeket feltételeztük. A m szaki vizsgadíjánál a 4 évre 1 alkalommal számolva a járm kategóriájának (M1, N1, N2, M3) megfelel ,- Ft m szaki vizsga, és 1 alkalommal 8.500,- Ft környezetvédelmi vizsgálati díjat vettünk figyelembe.

5 DEKRA- Expert Kft. H-1037 Budapest, Bojtár u A gépjárm vek kötelez felel sségbiztosítással rendelkeznek. A kötelez felel sségbiztosítási rendszerben Magyarországon a járm vek gyártmányától nem függ en, de a különböz biztosítótársaságoknál, az egyes földrajzi területek, vezet i életkor, üzemeltetési körülmények alapján eltér díjat alkalmaznak. Ezen eltérések miatt egy dunántúli megyeszékhely, jogi személy tulajdonában lév gépkocsit vettünk figyelembe, melynek vezet je az üzemeltetés során változhat. A kötelez felel sségbiztosítási díjakat a járm vekre kapott legkedvez bb online ajánlat szerint alkalmaztuk. 14. A gépjárm vek CASCO biztosítással rendelkeznek. A biztosítási díjak biztosítottak és üzemeltetési körülményekként is eltérnek az egyes biztosítótársaságon belül is. A díjat jelent sen befolyásolja a választott önrészesedés nagysága is. Az összehasonlíthatóság érdekében a kötelez gépjárm -felel sségbiztosításnál már ismertetett illet ség járm vet választva, 10% és ,- Ft körüli önrészesedéssel számolva, az egyes modellekre kapott legkedvez bb online ajánlat alapján képeztük a típusonként eltér éves casco díj költségeket. 15. Az üzemeltet telephelyének megfelel helyi önkormányzat felé súlyadót kell fizetni. N1, N2 és M3 kategóriájú járm esetén a számítás alapja a járm saját tömege és a teherbírás 50%-nak együttes értéke, 100 kg-ként 1.200,- Ft, (a helyi önkormányzat által megállapított összegben, példánkban egy dunántúli megyeszékhely) Az így kapott összegb l 30%-os kedvezmény illeti meg a 9, 10, 11, 12 környezetvédelmi osztályba tartozó járm veket. M1-es kategória esetén a számítás alapja a járm teljesítménye alapján az 1-3 éves járm esetén 300 Ft/kw, a 4-7. évben 260 Ft/kw. A megismert adatok és az általunk kiválasztott kritériumok alapján elvégeztük az egyes járm típusok futással arányos költségeinek számítását. A 4 évre viszonyított összköltség és a futamid nek megfelel futásteljesítmény alapján a 2-15.sz. mellékletekben szerepl táblázatok tartalmazzák a vizsgált járm venkénti költségeket 1km-re vetítve.

6 DEKRA- Expert Kft. H-1037 Budapest, Bojtár u. 56. Az elemzés eredménye A legalacsonyabb ráfordítást: a rövid-közepes tengelytávú kisbusz kategóriában a Ford Transit BUS M1 LRF 280S L4 2.2TD115 S4 M6 FWD SWB gépjárm mutatta ki 30,12 Ft/km, a hosszú tengelytávú kisbusz kategóriában a Ford Transit BUS M2 350L L3 2.4TD115 S4 M6 RWD LWB gépjárm mutatta ki 36,88 Ft/km, a rövid tengelytávú kombi kategóriában a Ford Transit KOMBI M1 300S L3 2.2TD085 S4 M5 FWD SWB gépjárm mutatta ki 29,63 Ft/km, a közepes tengelytávú kombi kategóriában a Ford Transit KOMBI M1 300M L3 2.2TD085 S4 M5 FWD MWB gépjárm mutatta ki 29,86 Ft/km, a hosszú tengelytávú kombi kategóriában a Ford Transit KOMBI M1 300L L3 2.2TD085 S4 M5 FWD LWB gépjárm mutatta ki 30,10 Ft/km, a rövid tengelytávú Van kategóriában a Ford Transit VAN 260S L3 2.2TD085 S4 M5 FWD SWB gépjárm mutatta ki 28,37 Ft/km, a közepes tengelytávú Van (3,3 t-ig) kategóriában a Ford Transit VAN 300M L3 2.2TD085 S4 M5 FWD MWB gépjárm mutatta ki 28,43 Ft/km, a közepes tengelytávú Van (3,5t-tól) kategóriában a Ford Transit VAN 350M L3 2.2TD115 S4 M6 FWD MWB gépjárm mutatta ki 30,59 Ft/km, a hosszú tengelytávú Van (3,5 t-ig) kategóriában a Ford Transit VAN 300L L3 2.2TD115 S4 M6 FWD LWB gépjárm mutatta ki 28,50 Ft/km, a hosszú tengelytávú Van (3,5 t. felett) kategóriában a Ford Transit VAN 460E L3 2.4TD140 S4 M6 RWD LWB gépjárm mutatta ki 36,32 Ft/km, a rövid-közepes tengelytávú alvázas kategóriában a Ford Transit D/CAB N1 300M L3 2.2TD085 S4 M5 FWD MWB gépjárm mutatta ki 29,88 Ft/km,. a hosszú tengelytávú alvázas (3,5t-ig) kategóriában a Ford Transit C/CAB 350E L3 2.2TD115 S4 M6 FWD LWB gépjárm mutatta ki 32,44 Ft/km értékben. a hosszú tengelytávú alvázas (3,5t. felett) kategóriában a C/CAB 460E L3 2.4TD140 S4 M6 RWD LWB gépjárm mutatta ki 35,51 Ft/km értékben.

7 5 4 3 Üzemeltetési költségek (Ft./1 km) kisbusz rövid és közepes tengelytáv 30,12 30,71 33,94 33,98 34,11 34,22 35,16 35,47 36,89 37,13 37,32 37,32 37,38 37,67 38,08 38,37 38,38 38,67 38,76 38,90 43,01 43,78 44,10 44,35 44,55 44,74 49, FORD TRANSIT BUS M1 LRF 280S L4 2.2TD115 S4 M6 FWD SWB FORD TRANSIT BUS M1 LRF 280S L4 2.2TD140 S4 M6 FWD SWB OPEL VIVARO BUS 2.0 CDTI 90HP L1H1 COMBI 2.9T 9 SEATS OPEL VIVARO BUS 2.0 CDTI 90HP L2H1 COMBI 2.9T 9 SEATS RENAULT TRAFIC BUS 2.0 DCI T27 L1H1 PASS. AUTH. 9SEAT 115HP OPEL VIVARO BUS 2.0 CDTI 114HP L1H1 COMBI 2.9T 9 SEATS RENAULT TRAFIC BUS 2.0 DCI T29 L2H1 PASS. AUTH. 9 SEATS RENAULT TRAFIC BUS 2.0 DCI T29 L2H1 PASS. AUTH. 9SEAT 115HP RENAULT TRAFIC BUS 2.5 DCI T29 L2H1 PASS. AUTH. 9 SEATS VW TRANSPORTER BUS 1.9 PD TDI SWB BASIC OPEL VIVARO BUS 2.5 CDTI DPF L1H1 COMBI 2.9T 9 SEATS OPEL VIVARO BUS 2.5 CDTI DPF L1H1 COMBI 2.9T 9SEATS TSFT OPEL VIVARO BUS 2.5 CDTI DPF L2H1 COMBI 2.9T 9 SEATS VW TRANSPORTER BUS 1.9 PD TDI 102 HP ICE SWB VW TRANSPORTER BUS 1.9 PD TDI LWB VW TRANSPORTER BUS 1.9 PD TDI SWB OPEL VIVARO BUS 2.5 CDTI DPF TOUR COSMO L1H1 2.7T VW TRANSPORTER BUS 2.5 PD TDI ICE SWB VW TRANSPORTER BUS 2.5 PD TDI LWB VW TRANSPORTER BUS 2.5 PD TDI SWB MERCEDES SPRINTER BUS 211 CDI SWB 3.0T MERCEDES SPRINTER BUS 211 CDI MWB 3.0T MERCEDES SPRINTER BUS 311 CDI MWB 3.5T MERCEDES SPRINTER BUS 215 CDI SWB 3.0T MERCEDES SPRINTER BUS 215 CDI MWB 3.0T MERCEDES SPRINTER BUS 315 CDI MWB 3.5T MERCEDES SPRINTER BUS 318 CDI MWB 3.5T

8 Üzemeltetési költségek (Ft./1 km) kisbusz hosszú tengelytáv 50, ,88 37,23 37,51 37,83 39,47 39,68 40,68 44,02 44, FORD TRANSIT BUS M2 350L L3 2.4TD115 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT BUS M2 350L L3 2.4TD140 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT BUS M2 430E L3 2.4TD115 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT BUS M2 430E L3 2.4TD140 S4 M6 RWD LWB RENAULT MASTER BUS 2.5 DCI T39 L3H2 BUS 16 SEATS 120 HP FORD TRANSIT BUS M2 350L L3 3.2TD200 S4 M6 RWD LWB RENAULT MASTER BUS 2.5 DCI T39 L3H2 BUS 16 SEATS 150 HP MERCEDES SPRINTER BUS 311 CDI LWB 3.5T HRF MERCEDES SPRINTER BUS 315 CDI LWB 3.5T HRF MERCEDES SPRINTER BUS 318 CDI LWB 3.5T HRF

9 Üzemeltetési költségek (Ft./1 km) kombi rövid tengelytáv ,76 36,82 36,92 37,02 37,61 39,67 39,69 42,91 43,02 43,14 43,38 43,72 43,84 44, ,63 30,05 30, FORD TRANSIT KOMBI M1 300S L3 2.2TD085 S4 M5 FWD SWB FORD TRANSIT KOMBI M1 300S L3 2.2TD115 S4 M6 FWD SWB FORD TRANSIT KOMBI M1 300S L3 2.2TD140 S4 M6 FWD SWB FIAT DUCATO KOM 2.2 MULTIJET CH1 3.0T COMBINATO RENAULT MASTER KOM 2.5 DCI T28 L1H1 COMBI BUSINESS 9 SEATS RENAULT MASTER KOM 2.5 DCI T28 L1H1 COMBI COOL 9 SEATS CITROEN JUMPER KOM 2.2 HDI 16V 100PS L1H1 PEUGEOT BOXER KOM 300 L1H1 2.2 HDI 100 CITROEN JUMPER KOM 2.2 HDI 16V 120PS L1H1 CITROEN JUMPER KOM 2.2 HDI 16V 120PS L1H1 COMFORT VW CRAFTER KOM TDI 80KW SWB VW CRAFTER KOM TDI 80KW SWB VW CRAFTER KOM TDI 120KW SWB VW CRAFTER KOM TDI 120KW SWB VW CRAFTER KOM TDI 100KW SWB VW CRAFTER KOM TDI 100KW SWB VW CRAFTER KOM TDI 65KW SWB

10 Üzemeltetési költségek (Ft./1 km) kombi közepes tengelytáv ,93 43,05 43,14 43,17 43,36 43,41 43,76 43,92 43,95 43,96 44,34 44,79 44,96 44, ,51 38,64 34,23 35,57 30,65 30,29 29, FORD TRANSIT KOMBI M1 300M L3 2.2TD085 S4 M5 FWD MWB FORD TRANSIT KOMBI M1 300M L3 2.2TD115 S4 M6 FWD MWB FORD TRANSIT KOMBI M1 300M L3 2.2TD140 S4 M6 FWD MWB FORD TRANSIT KOMBI M1 350M L3 2.4TD115 S4 M6 RWD MWB FORD TRANSIT KOMBI M1 350M L3 2.4TD140 S4 M6 RWD MWB FORD TRANSIT KOMBI M1 350M L3 3.2TD200 S4 M6 RWD MWB FIAT DUCATO KOM 2.3 MULTIJET MH2 3.3T COMBINATO VW CRAFTER KOM TDI 80KW MWB VW CRAFTER KOM TDI 80KW MWB VW CRAFTER KOM TDI 120KW MWB VW CRAFTER KOM TDI 120KW MWB HRF VW CRAFTER KOM TDI 120KW MWB VW CRAFTER KOM TDI 120KW MWB HRF VW CRAFTER KOM TDI 100KW MWB VW CRAFTER KOM TDI 80KW MWB HRF VW CRAFTER KOM TDI 80KW MWB HRF VW CRAFTER KOM TDI 100KW MWB VW CRAFTER KOM TDI 65KW MWB HRF VW CRAFTER KOM TDI 65KW MWB VW CRAFTER KOM TDI 100KW MWB HRF VW CRAFTER KOM TDI 100KW MWB HRF

11 Üzemeltetési költségek (Ft./1 km) kombi hosszú tengelytáv ,50 44,17 45,24 34,88 36,54 37, ,10 30,52 30, FORD TRANSIT KOMBI M1 300L L3 2.2TD115 S4 M6 FWD LWB FORD TRANSIT KOMBI M1 300L L3 2.2TD085 S4 M5 FWD LWB FORD TRANSIT KOMBI M1 300L L3 2.2TD140 S4 M6 FWD LWB FORD TRANSIT KOMBI M1 350L L3 2.4TD115 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT KOMBI M1 350L L3 2.4TD140 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT KOMBI M1 350L L3 3.2TD200 S4 M6 RWD LWB VW CRAFTER KOM TDI 120KW LWB VW CRAFTER KOM TDI 80KW LWB VW CRAFTER KOM TDI 100KW LWB

12 Üzemeltetési költségek (Ft./1 km) van rövid tengelytáv (1-30. hely) ,37 28,42 28,48 28,48 28,48 28,48 28,55 29,90 31,98 32,04 32,05 32,18 32,57 32,59 33,05 34,08 34,24 34,24 34,39 34,61 34,67 34,73 35,04 35,37 35,89 36,41 37,17 40,09 41,03 41, OPEL VIVARO VAN 2.5 CDTI DPF L1H1 VAN 2.9T FORD TRANSIT VAN 260S L3 2.2TD085 S4 M5 FWD SWB FORD TRANSIT VAN 300S L3 2.2TD085 S4 M5 FWD SWB FORD TRANSIT VAN 280S L3 2.2TD085 S4 M5 FWD SWB FORD TRANSIT VAN 280S L3 2.2TD115 S4 M6 FWD SWB FORD TRANSIT D/CAB VAN 300S L3 2.2TD085 S4 M5 FWD SWB FORD TRANSIT VAN 300S L3 2.2TD115 S4 M6 FWD SWB FORD TRANSIT D/CAB VAN 300S L3 2.2TD115 S4 M6 FWD SWB FORD TRANSIT VAN 330S L3 2.2TD140 S4 M6 FWD SWB FORD TRANSIT VAN 260S L6 2.2TD140 S4 M6 FWD SWB OPEL VIVARO VAN 2.0 CDTI 90HP L1H1 VAN 2.7T OPEL VIVARO VAN 2.0 CDTI 90HP L1H1 VAN 2.9T RENAULT TRAFIC VAN 2.0 DCI T27 L1H1 BUSINESS 115 HP OPEL VIVARO VAN 2.0 CDTI 114HP L1H1 VAN 2.9T OPEL VIVARO VAN 2.0 CDTI 114HP L1H1 VAN 2.7T RENAULT TRAFIC VAN 2.0 DCI T27 L1H1 BUSINESS VW TRANSPORTER VAN 1.9 PD TDI POWER ICE SWB VW TRANSPORTER VAN 1.9 PD TDI 102 HP SWB CITROEN JUMPER VAN 2.2 HDI 30 L1H1 PEUGEOT BOXER VAN 300 L1H1 2.2 HDI 100 VW TRANSPORTER VAN 1.9 PD TDI BASIC SWB RENAULT MASTER VAN 2.5 DCI BUSINESS T28 L1H1 VW TRANSPORTER VAN 1.9 PD TDI SWB FIAT DUCATO VAN 2.2 MULTIJET CH1 3.0T FURGONE VW TRANSPORTER VAN 2.5 PD TDI SWB FIAT DUCATO VAN 2.3 MULTIJET CH1 3.0T FURGONE CITROEN JUMPER VAN 2.2 HDI 30 L1H1 120 HP MERCEDES SPRINTER VAN 209 CDI SWB 3.0T VW CRAFTER VAN TDI 80KW SWB VW CRAFTER VAN TDI 80KW SWB

13 Üzemeltetési költségek (Ft./1 km) van közepes tengelytáv 3,3 t-ig ,43 28,50 28,67 30,23 30,29 32,11 32,62 33,54 33,60 33,97 34,04 34,28 34,79 35,07 35,45 35,46 35,80 35,92 37,13 37,20 40,09 41,09 41,14 41,20 41,60 41,61 41,67 41,91 41,96 42, FORD TRANSIT VAN 300M L3 2.2TD085 S4 M5 FWD MWB FORD TRANSIT VAN 300M L3 2.2TD115 S4 M6 FWD MWB FORD TRANSIT VAN 300M L3 2.2TD140 S4 M6 FWD MWB FORD TRANSIT D/CAB VAN 300M L3 2.2TD115 S4 M6 FWD MWB FORD TRANSIT D/CAB VAN 300M L3 2.2TD140 S4 M6 FWD MWB OPEL VIVARO VAN 2.0 CDTI 90HP L2H1 VAN 2.9T OPEL VIVARO VAN 2.0 CDTI 114HP L2H1 VAN 2.9T RENAULT TRAFIC VAN 2.0 DCI T29 L2H1 BUSINESS 115 HP RENAULT TRAFIC VAN 2.0 DCI T29 L2H2 BUSINESS 115 HP RENAULT TRAFIC VAN 2.0 DCI T29 L2H1 BUSINESS RENAULT TRAFIC VAN 2.0 DCI T29 L2H2 BUSINESS VW TRANSPORTER VAN 1.9 PD TDI 102 HP LWB VW TRANSPORTER VAN 1.9 PD TDI LWB OPEL VIVARO VAN 2.5 CDTI DPF L2H1 VAN 2.9T FIAT DUCATO VAN 2.2 MULTIJET MH1 3.3T FURGONE FIAT DUCATO VAN 2.2 MULTIJET MH2 3.3T FURGONE PEUGEOT BOXER VAN 300 L2H1 2.2 HDI 100 VW TRANSPORTER VAN 2.5 PD TDI LWB FIAT DUCATO VAN 2.3 MULTIJET MH1 3.3T FURGONE FIAT DUCATO VAN 2.3 MULTIJET MH2 3.3T FURGONE MERCEDES SPRINTER VAN 209 CDI MWB 3.0T VW CRAFTER VAN TDI 80KW MWB VW CRAFTER VAN TDI 80KW MWB HRF MERCEDES SPRINTER VAN 211 CDI MWB 3.0T MERCEDES SPRINTER VAN 213 CDI MWB 3.0T VW CRAFTER VAN TDI 100KW MWB VW CRAFTER VAN TDI 100KW MWB HRF VW CRAFTER VAN TDI 120KW MWB VW CRAFTER VAN TDI 120KW MWB HRF MERCEDES SPRINTER VAN 215 CDI MWB 3.0T

14 Üzemeltetési költségek (Ft./1 km) van közepes tengelytáv 3,5 t-tól (1-30. hely) ,59 30,65 32,36 32,72 33,56 35,31 35,52 36,81 37,23 37,86 38,04 39,03 39,08 40,12 40,47 40,48 40,52 40,62 41,22 41,23 41,24 41,25 41,37 41,41 41,69 41,72 41,72 41,72 41,83 41, FORD TRANSIT VAN 350M L3 2.2TD115 S4 M6 FWD MWB FORD TRANSIT VAN 350M L3 2.2TD140 S4 M6 FWD MWB FORD TRANSIT VAN 350M L3 2.4TD115 S4 M6 RWD MWB FORD TRANSIT VAN 350M L3 2.4TD140 S4 M6 RWD MWB FORD TRANSIT VAN 350M L3 2.4TD100 S4 M5 RWD MWB VW CRAFTER VAN TDI 100KW MWB MERCEDES SPRINTER VAN 313 CDI MWB 3.5T MERCEDES SPRINTER VAN 318 CDI MWB 3.5T FORD TRANSIT VAN 350M L3 3.2TD200 S4 M6 RWD MWB RENAULT MASTER VAN 2.5 DCI BUSINESS T35 L2H2 RENAULT MASTER VAN 2.5 DCI BUSINESS T35 L2H2 120 HP RENAULT MASTER VAN 2.5 DCI BUSINESS T35 L2H2 150 HP CITROEN JUMPER VAN 2.2 HDI 35 LIGHT L2H2 120 HP PEUGEOT BOXER VAN 350 L2H2 2.2 HDI 120 VW CRAFTER VAN TDI 100KW MWB VW CRAFTER VAN TDI 120KW MWB MERCEDES SPRINTER VAN 309 CDI MWB 3.5T VW CRAFTER VAN TDI 100KW MWB XHRF VW CRAFTER VAN TDI 100KW MWB HRF VW CRAFTER VAN TDI 120KW MWB HRF VW CRAFTER VAN TDI 120KW MWB XHRF VW CRAFTER VAN TDI 80KW MWB MERCEDES SPRINTER VAN 311 CDI MWB 3.5T MERCEDES SPRINTER VAN 311 CDI LWB 3.5T HRF L VW CRAFTER VAN TDI 80KW MWB HRF VW CRAFTER VAN TDI 80KW MWB XHRF MERCEDES SPRINTER VAN 318 CDI LWB 3.5T HRF VW CRAFTER VAN TDI 100KW SWB VW CRAFTER VAN TDI 100KW MWB HRF VW CRAFTER VAN TDI 100KW MWB XHRF

15 Üzemeltetési költségek (Ft./1 km) van hosszú tengelytáv 3,5 t-ig (1-30. hely) ,50 28,67 30,47 30,53 30,61 30,67 32,64 32,99 33,57 34,31 34,76 34,89 35,33 36,81 36,82 37,23 37,31 37,33 37,34 37,74 37,77 37,84 37,91 37,95 37,98 38,02 38,04 38,07 38,08 38, FORD TRANSIT VAN 350L L3 2.2TD140 S4 M6 FWD LWB FORD TRANSIT VAN 350L L3 2.4TD100 S4 M5 RWD LWB FORD TRANSIT VAN 300L L3 2.2TD115 S4 M6 FWD LWB FORD TRANSIT VAN 300L L3 2.2TD140 S4 M6 FWD LWB FORD TRANSIT D/CAB VAN 300L L3 2.2TD115 S4 M6 FWD LWB FORD TRANSIT VAN 350L L3 2.4TD115 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT VAN 350E L3 2.4TD115 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT D/CAB VAN 300L L3 2.2TD140 S4 M6 FWD LWB FORD TRANSIT VAN 350L L3 2.2TD115 S4 M6 FWD LWB FORD TRANSIT VAN 350L L3 2.4TD140 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT VAN 350L L3 3.2TD200 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT VAN 350E L3 2.4TD140 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT VAN 350E L3 3.2TD200 S4 M6 RWD LWB RENAULT MASTER VAN 2.5 DCI BUSINESS T35 L3H2 RENAULT MASTER VAN 2.5 DCI BUSINESS T35 L3H3 FIAT DUCATO VAN 2.3 MULTIJET LH2 3.5T FURGONE RENAULT MASTER VAN 2.5 DCI BUSINESS T35 L3H2 120 HP FIAT DUCATO VAN 2.3 MULTIJET LH3 3.5T FURGONE RENAULT MASTER VAN 2.5 DCI BUSINESS T35 L3H3 120 HP RENAULT MASTER VAN 2.5 DCI BUSINESS T35 L3H2 150 HP RENAULT MASTER VAN 2.5 DCI BUSINESS T35 L3H3 150 HP FIAT DUCATO VAN 2.3 MULTIJET XLH2 3.5T FURGONE MAXI CITROEN JUMPER VAN 2.2 HDI 35 LIGHT L3H2 120 HP CITROEN JUMPER VAN 2.2 HDI 35 LIGHT L3H3 120 HP FIAT DUCATO VAN 2.3 MULTIJET XLH3 3.5T FURGONE MAXI PEUGEOT BOXER VAN 350 L3H2 3.0 HDI 160 PEUGEOT BOXER VAN 350 L3H2 2.2 HDI 120 CITROEN JUMPER VAN 3.0 HDI 35 LIGHT L3H2 160 HP PEUGEOT BOXER VAN 350 L3H3 3.0 HDI 160 CITROEN JUMPER VAN 3.0 HDI 35 LIGHT L3H3 160 HP

16 Üzemeltetési költségek (Ft./1 km) van hosszú tengelytáv 3,5 t felett ,32 38,50 38,83 39,57 39,61 39,99 40,02 40,43 40,47 40,60 40,64 40,65 40,66 40,66 40,69 40,70 44,28 44,70 45,22 45,44 45,83 49,45 49,74 51,04 51, FORD TRANSIT VAN 460E L3 2.4TD140 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT VAN 460E L3 3.2TD200 S4 M6 RWD LWB FIAT DUCATO VAN 2.3 MULTIJET XLH3 4.0T FURGONE MAXI CITROEN JUMPER VAN 3.0 HDI 40 HEAVY L4H2 160 HP CITROEN JUMPER VAN 3.0 HDI 40 HEAVY L4H3 160 HP PEUGEOT BOXER VAN 400 L4H2 3.0 HDI 160 PEUGEOT BOXER VAN 400 L4H3 3.0 HDI 160 VW CRAFTER VAN TDI 100KW LWB VW CRAFTER VAN TDI 100KW LWB L FIAT DUCATO VAN 3.0 MULTIJET XLH3 4.0T FURGONE MAXI VW CRAFTER VAN TDI 120KW LWB VW CRAFTER VAN TDI 100KW LWB XHRF VW CRAFTER VAN TDI 120KW LWB L VW CRAFTER VAN TDI 100KW LWB XHRF L VW CRAFTER VAN TDI 120KW LWB XHRF VW CRAFTER VAN TDI 120KW LWB XHRF L MERCEDES SPRINTER VAN 515 CDI LWB 5.0T HRF MERCEDES SPRINTER VAN 515 CDI LWB 5.0T HRF L MERCEDES SPRINTER VAN 415 CDI LWB 4.6T HRF MERCEDES SPRINTER VAN 415 CDI LWB 4.6T HRF L MERCEDES SPRINTER VAN 415 CDI MWB 4.6T MERCEDES SPRINTER VAN 518 CDI LWB 5.0T HRF L MERCEDES SPRINTER VAN 518 CDI LWB 5.0T HRF MERCEDES SPRINTER VAN 418 CDI LWB 4.6T HRF MERCEDES SPRINTER VAN 418 CDI LWB 4.6T HRF L

17 Üzemeltetési költségek (Ft./1 km) alváz rövid és közepes tengelytáv (1-30. hely) ,88 29,93 29,99 32,61 32,97 35,37 35,45 35,70 35,70 35,76 35,79 36,60 36,69 36,81 37,13 40,07 40,11 40,50 40,56 41,18 41,22 41,59 41,68 41,70 41,81 41,88 41,88 41,94 41,99 42, MERCEDES SPRINTER C/C 209 CDI MWB 3.0T MERCEDES SPRINTER C/C 309 CDI MWB 3.5T FORD TRANSIT D/CAB N1 300M L3 2.2TD085 S4 M5 FWD MWB FORD TRANSIT D/CAB N1 300M L3 2.2TD115 S4 M6 FWD MWB FORD TRANSIT D/CAB N1 300M L3 2.2TD140 S4 M6 FWD MWB FORD TRANSIT C/CAB 350M L3 2.4TD100 S4 M5 RWD MWB FORD TRANSIT C/CAB 350M L3 2.4TD115 S4 M6 RWD MWB FIAT DUCATO C/C 2.2 MULTIJET MWB 3.3T CABINATO FIAT DUCATO C/C 2.2 MULTIJET MWB 3.3T DOUBLE CABINATO RENAULT MASTER C/C 2.5 DCI T35 L2H1 BUSINESS VW TRANSPORTER C/C 1.9 PD TDI LWB 102 HP RENAULT MASTER C/C 2.5 DCI T35 L2H1 BUSINESS 120 HP VW TRANSPORTER C/C 1.9 PD TDI CREW CAB LWB VW TRANSPORTER C/C 2.5 PD TDI LWB VW TRANSPORTER C/C 2.5 PD TDI CREW CAB LWB FIAT DUCATO C/C 2.3 MULTIJET MWB 3.3T CABINATO FIAT DUCATO C/C 2.3 MULTIJET MWB 3.3T DOUBLE CABINATO VW CRAFTER C/C TDI 100KW MWB VW CRAFTER C/C TDI 120KW MWB MERCEDES SPRINTER C/C 211 CDI MWB 3.0T MERCEDES SPRINTER C/C 311 CDI MWB 3.5T MERCEDES SPRINTER C/C 213 CDI MWB 3.0T MERCEDES SPRINTER C/C 313 CDI MWB 3.5T VW CRAFTER C/C TDI 80KW SWB VW CRAFTER C/C TDI 120KW SWB VW CRAFTER C/C TDI 80KW MWB VW CRAFTER C/C TDI 80KW SWB VW CRAFTER C/C TDI 120KW MWB MERCEDES SPRINTER C/C 215 CDI MWB 3.0T MERCEDES SPRINTER C/C 315 CDI MWB 3.5T

18 Üzemeltetési költségek (Ft./1 km) alváz hosszú tengelytáv 3,5t-ig (1-30. hely) ,44 32,51 33,28 33,28 34,41 34,41 35,16 35,16 35,53 35,53 35,66 35,76 35,81 36,08 36,16 36,16 36,49 36,54 36,54 36,62 36,66 36,66 36,78 36,81 36,81 36,84 37,19 37,22 37,22 37, FORD TRANSIT C/CAB 350E L3 2.2TD115 S4 M6 FWD LWB FORD TRANSIT C/CAB 350E L3 2.2TD140 S4 M6 FWD LWB FORD TRANSIT C/CAB 350E L3 2.4TD115 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT C/CAB 350L L3 2.4TD115 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT D/CAB N1 350E L3 2.4TD115 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT D/CAB N1 350L L3 2.4TD115 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT D/CAB N1 350E L3 2.4TD140 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT D/CAB N1 350L L3 2.4TD140 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT C/CAB 350E L3 2.4TD140 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT C/CAB 350L L3 2.4TD140 S4 M6 RWD LWB CITROEN JUMPER C/C 3.0 HDI 35 L3 160 HP RENAULT MASTER C/C 2.5 DCI T35 L3H1 BUSINESS RENAULT MASTER C/C 2.5 DCI T35 L3H1 BUSINESS 120 HP RENAULT MASTER C/C 2.5 DCI T35 L3H1 BUSINESS DOUBLE CAB FORD TRANSIT D/CAB N1 350E L3 3.2TD200 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT D/CAB N1 350L L3 3.2TD200 S4 M6 RWD LWB RENAULT MASTER C/C 2.5 DCI T35 L3H1 BUSINESS 150 HP FORD TRANSIT C/CAB 350E L3 3.2TD200 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT C/CAB 350L L3 3.2TD200 S4 M6 RWD LWB CITROEN JUMPER C/C 2.2 HDI 35 L2S 120 HP CITROEN JUMPER C/C 2.2 HDI 16V 120PS 35 L3 CITROEN JUMPER C/C 2.2 HDI 35 L3 120 HP PEUGEOT BOXER C/C 350 L3 3.0 HDI 160 FIAT DUCATO C/C 2.3 MULTIJET MLWB 3.3T CABINATO RENAULT MASTER C/C 2.5 DCI T35 L3H1 BUSINESS DOUB CAB 120HP PEUGEOT BOXER C/C 350 L3 2.2 HDI 120 FIAT DUCATO C/C 2.3 MULTIJET LWB 3.3T DOUBLE CABINATO CITROEN JUMPER P/U 2.2 HDI 16V 120PS 35 L3 FIAT DUCATO C/C 2.3 MULTIJET LWB 3.5T DOUBLE CABINATO RENAULT MASTER C/C 2.5 DCI T35 L3H1 BUSINESS DOUB CAB 150HP

19 Üzemeltetési költségek (Ft./1 km) alváz hosszú tengelytáv 3,5t. felett 49,64 50, ,51 35,84 37,55 38,30 38,40 38,61 39,30 40,55 40,55 40,97 41,01 43,97 45, FORD TRANSIT C/CAB 460E L3 3.2TD200 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT D/CAB N1 460E L3 3.2TD200 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT C/CAB 460E L3 2.4TD140 S4 M6 RWD LWB FORD TRANSIT D/CAB N1 460E L3 2.4TD140 S4 M6 RWD LWB CITROEN JUMPER C/C 3.0 HDI 16V 160PS 40 L4 PEUGEOT BOXER C/C 400 L4 3.0 HDI 160 CITROEN JUMPER P/U 3.0 HDI 16V 160PS 40 L4 VW CRAFTER C/C TDI 100KW LWB VW CRAFTER C/C TDI 120KW LWB FIAT DUCATO C/C 3.0 MULTIJET XLWB 4.0T CABINATO MAXI FIAT DUCATO C/C 3.0 MULTIJET XLWB 4.0T DOUBLE CAB. MAXI MERCEDES SPRINTER C/C 515 CDI LWB 5.0T MERCEDES SPRINTER C/C 415 CDI LWB 4.6T MERCEDES SPRINTER C/C 518 CDI LWB 5.0T MERCEDES SPRINTER C/C 418 CDI LWB 4.6T

"B" kategóriás jogosítvánnyal vezethető gépjárművek

B kategóriás jogosítvánnyal vezethető gépjárművek 7111 0001 Citroen Jumpy Combi Comfort L2 A 9 88 6 693 000 20 743 000 7 436 000 8703321900 7111 0002 Citroen Jumpy Combi Comfort L2 B 9 88 6 945 000 20 743000 7 688 000 8703321900 7111 0003 Citroen Jumpy

Részletesebben

"B" kategóriás jogosítvánnyal vezethető gépjárművek. Szállítható fő

B kategóriás jogosítvánnyal vezethető gépjárművek. Szállítható fő 1 ciós nettó ár 7111 0001 Citroen Jumpy Combi Comfort L2 A 9 88 6 693 000 20 743 000 7 436 000 8703321900 7111 0002 Citroen Jumpy Combi Comfort L2 B 9 88 6 945 000 20 743000 7 688 000 8703321900 7111 0003

Részletesebben

"B" kategóriás jogosítvánnyal vezethető gépjárművek

B kategóriás jogosítvánnyal vezethető gépjárművek 7111 0083 Fiat Scudo 2.0 Mjet L2H2 Family A 9 88 5 760 000 20 743 000 6 503 000 8703321900 7111 0084 Fiat Scudo 2.0 Mjet L2H2 Family B 9 88 6 060 000 20 743 000 6 803 000 8703321900 7111 0085 Fiat Scudo

Részletesebben

"B" kategóriás jogosítvánnyal vezethető gépjárművek. Felszereltségi szint. Szállítható fő

B kategóriás jogosítvánnyal vezethető gépjárművek. Felszereltségi szint. Szállítható fő 7111 0001 Citroen Jumpy L2 A 9 88 7 436 000 20 8703321900 7111 0002 Citroen Jumpy L2 B 9 88 7 688 000 20 8703321900 7111 0003 Citroen Jumpy L2 C 9 88 7 488 000 20 8703321900 7111 0004 Citroen Jumpy L2

Részletesebben

Az ÚMVP Irányító Hatóságának 11/2008. (II. 29.) közleménye

Az ÚMVP Irányító Hatóságának 11/2008. (II. 29.) közleménye Az ÚMVP Irányító Hatóságának 11/2008. (II. 29.) közleménye Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások körében a kistérségi

Részletesebben

DIAVIA FRIGO. POZITÍV HŐMÉRSÉKLETTARTOMÁNY (R134a) NEGATÍV HŐMÉRSÉKLETTARTOMÁNY (R404A) Cool4u Kft 1097 Budapest Illatos ut 7. Tel: 06 1 422 1818

DIAVIA FRIGO. POZITÍV HŐMÉRSÉKLETTARTOMÁNY (R134a) NEGATÍV HŐMÉRSÉKLETTARTOMÁNY (R404A) Cool4u Kft 1097 Budapest Illatos ut 7. Tel: 06 1 422 1818 NETTÓ (R404A) CITROEN NEMO 1.4 Hdi Euro4 2008> 1399 70 4 1HDCI004E 337 940 Ft U003FF108E NEMO 1.4 Hdi Euro4 2008> 1399 70 4 1HDCI004E 337 940 Ft U003FF109E Berlingo 1.6 Hdi (Euro 4) 2006 1560 75 4 1HDCI003E/1

Részletesebben

"B" kategóriás jogosítvánnyal vezethető gépjárművek

B kategóriás jogosítvánnyal vezethető gépjárművek 7111 0083 Fiat Scudo 2.0 Mjet L2H2 Family A 9 88 5 760 000 20 743 000 6 503 000 8703321900 7111 0084 Fiat Scudo 2.0 Mjet L2H2 Family B 9 88 6 060 000 20 743 000 6 803 000 8703321900 7111 0085 Fiat Scudo

Részletesebben

DIAVIA FRIGO ÁRLISTA 2009

DIAVIA FRIGO ÁRLISTA 2009 2000 Berlingo 1.6 Hdi (Euro 4) 2006 1560 75 4 1HDCI003E 343 189 Ft 2000 U003FF086E 193 793 Ft 536 981 Ft 1HDCI003E 343 189 Ft g+i+l 169 833 Ft 2000 U003FF087E 204 525 Ft 717 547 Ft Berlingo 1.9D MY2003

Részletesebben

Elpárologtató nélküli klímaszettek speciális alkalmazásokhoz. szám a. Heng. erek. NEMO 1.4 Hdi Euro4 2008> 1399 70 4 1ZFCI007E 307 131 Ft

Elpárologtató nélküli klímaszettek speciális alkalmazásokhoz. szám a. Heng. erek. NEMO 1.4 Hdi Euro4 2008> 1399 70 4 1ZFCI007E 307 131 Ft CITROEN JÁRMŰ ADATAI Jármű típus Évjárat CCM LE Heng erek szám a DIAVIA KÓD SZETT JELLEMZŐI NETTÓ LISTAÁR NETTÓ LISTAÁR NEMO 1.4 Hdi Euro4 2008> 1399 70 4 1ZFCI007E 307 131 Ft Berlingo 1.6 Hdi (Euro 4)

Részletesebben

"D" kategóriás jogosítvánnyal vezethető gépjárművek

D kategóriás jogosítvánnyal vezethető gépjárművek 7112 0001 Irisbus Daily 12 busz rendelet szerint A 12 85 9 514 000 20 8702 7112 0002 Irisbus Daily 12 busz rendelet szerint B 12 85 9 714 000 20 8702 7112 0003 Irisbus Daily 12 busz rendelet szerint C

Részletesebben

Speciális célszerszámok

Speciális célszerszámok Speciális célszerszámok VW szelepállító 32-83-ig Ford szelepállító 2 Fiat szelepállító Opel (1) Renault (2) hézagoló csésze lenyomó 4/1 4/2 Opel Vectra B Silenthez (hátsó) (96-03-ig) 1/1 1/2 3/1 3/2 8.000,-

Részletesebben

News on technical. Jumpy 1.6 HDI 2006 > FI34801E Ft. (a) manuális vezérlő

News on technical. Jumpy 1.6 HDI 2006 > FI34801E Ft. (a) manuális vezérlő vezérl Szett CITROEN NEMO 1.4 Hdi Euro4 2008> 1399 70 4 1CI13501E (a) IN 322 060 Ft Berlingo 1.6 Hdi (Euro 4) 2006 1560 75 4 1CI13300E/1 + 3CI49E (a) IN 328 660 Ft + 190 320 Ft Jumpy 1.6 HDI 2006 > 1560

Részletesebben

Flottaköltségek optimalizálása Budapest Autópark-kezelő ZRt. Ü g y f é l n a p 2 0 0 7. 0 5. 1 0

Flottaköltségek optimalizálása Budapest Autópark-kezelő ZRt. Ü g y f é l n a p 2 0 0 7. 0 5. 1 0 Flottaköltségek optimalizálása Budapest Autópark-kezelő ZRt. Flottával kapcsolatos költségek megoszlása* Adó: Adó: 10% 10% Értékvesztés: Értékvesztés: 33% 33% Üzemanyagköltség: Üzemanyagköltség: 29% 29%

Részletesebben

Összesítés dízel motor esetében Költség alapján. Összesítés benzines motor esetében

Összesítés dízel motor esetében Költség alapján. Összesítés benzines motor esetében Cégautó Magazin 200/10. szám (rövidített, saját kiegészítésekkel) Miniautók - kedvező ár, könnyű kezelhetőség Teljes körű hazai kínálat A kisautók után egy még kisebb kategória itthon szereplőivel ismertetjük

Részletesebben

Magyarország LEGKEDVELTEBB lengéscsillapítója ismét akcióban!

Magyarország LEGKEDVELTEBB lengéscsillapítója ismét akcióban! Magyarország LEGKEDVELTEBB lengéscsillapítója ismét akcióban! Tisztelt Ügyfelünk! Figyelmébe ajánljuk személygépkocsi MAGNUM TECHNOLOGY akciónkat. Válogasson akciós ajánlatunkból. Az akció időtartama:

Részletesebben

Corsa. Benzin Motorok ECOTEC ECOTEC. Start/Stop LPG előkészítés. Start/Stop

Corsa. Benzin Motorok ECOTEC ECOTEC. Start/Stop LPG előkészítés. Start/Stop Opel műszaki adatok Corsa Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 5-ajtós Magasság (mm) 188 188 Hosszúság (mm) 999 999 Tengelytáv (mm) 2511 2511 Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) 19 / 171 19 /

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

Speciális célszerszámok

Speciális célszerszámok Professzionális Kéziszerszámok, Műhelyfelszerelések, Célszerszámok Kis- és Nagykereskedelme Tel/fax: (+36) 28 446-888 - Mobil: (+36) 30 948-9232 - info@pumatools.hu Speciális célszerszámok VW szelepállító

Részletesebben

Értékcsökkenési leírás

Értékcsökkenési leírás Társasági adó Gyakorlat Értékcsökkenési leírás A Futár 2000 Kft. által birtokolt gépjárművek adatait az alábbi táblázat tartalmazza. A vállalkozás számviteli politikája szerint az értékcsökkenést a táblázatban

Részletesebben

Ft Ft. Találati lista. Opel Astra Sedan 1.4 T Enjoy EU6. Opel Meriva 1.4 Drive. Keresk./Azonosító sz.

Ft Ft. Találati lista. Opel Astra Sedan 1.4 T Enjoy EU6. Opel Meriva 1.4 Drive. Keresk./Azonosító sz. Opel Astra Sedan 1.4 T Enjoy EU6 4 190 000 Ft Keresk./Azonosító sz. 603/14 140 LE/103 kw, 2 892 km, 2017/03, Piedl Kft. Gladsaxe u. 4. 8200 Veszprém Tel.: 06 30 819 1835 Fax: 88/576-501 Opel Meriva 1.4

Részletesebben

Ford Transit Személyszállítók

Ford Transit Személyszállítók Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Rugalmas közlekedésben alkalmazott járművek, és járműtechnológiák

Rugalmas közlekedésben alkalmazott járművek, és járműtechnológiák Rugalmas közlekedésben alkalmazott járművek, és járműtechnológiák Tartalom Jármű választási szempontok A piac és a járműkiválasztás Utasigények Üzemeltetési szempontok Környezeti szempontok Koncepciók

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Kishaszon-gépkocsik eladóak!

PÁLYÁZAT. Kishaszon-gépkocsik eladóak! PÁLYÁZAT Kishaszon-gépkocsik eladóak! Irányár: 4 495 000 Ft Eljárás ügyszáma: 6.Fpk.01-14-005868 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p174905 Pályázat kezdete: 2015. október 1. 00 óra 00 perc

Részletesebben

Fiat Professional. Márkakereskedői konferencia Budapest,

Fiat Professional. Márkakereskedői konferencia Budapest, Fiat Professional Márkakereskedői konferencia 2011 Budapest, 2011.12.19. Európai Piac 2009-2011 190,0 179,8 193,8 Demand EU 27 A korábbi évekhez képest nagyobb visszaesés! 170,0 150,0 130,0 132,8 131,6

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Járműállomány-javítási és karbantartási szolgáltatások 2014/S 031-050211. Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés

Magyarország-Budapest: Járműállomány-javítási és karbantartási szolgáltatások 2014/S 031-050211. Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:50211-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Járműállomány-javítási és karbantartási szolgáltatások 2014/S 031-050211 Ajánlati/részvételi

Részletesebben

A Szénási Műhely bontott alkatrészei. Felnik: 4db Opel Astra G 15 coll 5 küllős könnyűfém. Német lökhárítók: VW T5 első.

A Szénási Műhely bontott alkatrészei. Felnik: 4db Opel Astra G 15 coll 5 küllős könnyűfém. Német lökhárítók: VW T5 első. A Szénási Műhely bontott alkatrészei Felnik: 4db Opel Astra G 15 coll 5 küllős könnyűfém Német lökhárítók: VW T5 első VW Sharan első WV Touran hátsó WW Jetta hátsó VW Sharan első VW Polo első 2005 1 /

Részletesebben

Előterjesztés. a képviselő-testület január 31.- i ülésére

Előterjesztés. a képviselő-testület január 31.- i ülésére Ötvöskónyi Község Önkormányzata Polgármesterétől 7511 Ötvöskónyi, Fő utca 51. Tel.: 82/710-490 E-mail: otvos@latsat.hu Előterjesztés a képviselő-testület 2019. január 31.- i ülésére Tárgy: Ötvöskónyi Község

Részletesebben

Bosch hátsó ablaktörl? 290mm

Bosch hátsó ablaktörl? 290mm Bosch hátsó ablaktörl? 290mm Értékelés: Még nincs értékelés Ár Változat ár módosító: Alap ár adóval együtt:3690,00 Ft Ár kedvezménnyel: Fogyasztói ár kedvezménnyel: Fogyasztói ár:3690,00 Ft Fogyasztói

Részletesebben

Gépjármű adatok I. - Személyszállító személygépkocsik

Gépjármű adatok I. - Személyszállító személygépkocsik Gépjármű adatok I. - Személyszállító személygépkocsik nettó ár 7113 0001 Citroen C3 1.6 Vti Collection 5 88 3 100 000 85000 3 185 000 8703 7113 0002 Citroen C3 1.6 Vti Exclusive 5 88 3 300 000 85000 3

Részletesebben

terméktréning Gárdony,

terméktréning Gárdony, Fiat Professional terméktréning Gárdony, 2011.11.17. AGENDA Új Fiat Ducato Euro5 Új Fiat Dobló Work Up Motorok Belső tér Új tartalmak Piac Műszaki paraméterek Erősségek 30 30 Új Fiat Scudo Euro5-ös motorok

Részletesebben

Aut. Autópatentek Új termékek 2016

Aut. Autópatentek Új termékek 2016 Aut Autópatentek Új termékek 2016 1 2 Autópatentek Rögzítőelemek - Clamps Alátétes, hexagon fejű lemezcsavar Fekete Méret/mm Alátét Ø db/csomag 4,8x16 15 25 190183 Alátétes, hexagon fejű lemezcsavar Fekete

Részletesebben

Nyregistrerade miljöpersonbilar oktober 2016 oktober januari-oktober % av miljö totalt jan-okt Modell Typ

Nyregistrerade miljöpersonbilar oktober 2016 oktober januari-oktober % av miljö totalt jan-okt Modell Typ Nyregistrerade miljöpersonbilar oktober 2016 1 VOLVO V40N MILJÖDIESEL Diesel 515 487 4447 3831 8,88 7,99 2 TOYOTA AURIS HSD Hybrid 406 341 4406 3210 8,79 6,70 3 VOLVO V60 N MILJÖDIESEL Diesel 432 508 3399

Részletesebben

Sprinter Árlista január 1-t l, új árlista kiadásáig

Sprinter Árlista január 1-t l, új árlista kiadásáig Sprinter Árlista Érvényesség : 2019. január 1-t l, új árlista kiadásáig Sprinter zárt áruszállító, Kompakt - A1 járm!hossz Els kerék-hajtás!a1!(fwd) Típus Meg.össztömeg Teljesítmény Baumuster Raktér mérete

Részletesebben

BD00037 80 1.6 D/TD JK 81-85 90 CY CR. Korongratós. Előkamra furat átmérő: 32 mm. Megjegyzés: Ref.: 908038 50003058 068 103 351E/D/K/G/C O.E.

BD00037 80 1.6 D/TD JK 81-85 90 CY CR. Korongratós. Előkamra furat átmérő: 32 mm. Megjegyzés: Ref.: 908038 50003058 068 103 351E/D/K/G/C O.E. BD00037 80 1.6 D/TD JK 81-85 90 CY CR Korongratós. Előkamra furat átmérő: 32 mm. Ref.: 908038 50003058 068 103 351E/D/K/G/C AUDI BD00038 80 1.6 D/TD CY 85-89 90 RA Hidrotőkés. Előkamra furat átmérő: 32

Részletesebben

ÁRVERÉSI TÁJÉKOZTATÓ. a KHD-478 rendszámú Volkswagen Transporter T5 1.9 PD TDI típusú mikrobusz értékesítésére vonatkozóan

ÁRVERÉSI TÁJÉKOZTATÓ. a KHD-478 rendszámú Volkswagen Transporter T5 1.9 PD TDI típusú mikrobusz értékesítésére vonatkozóan ÁRVERÉSI TÁJÉKOZTATÓ a KHD-478 rendszámú Volkswagen Transporter T5 1.9 PD TDI típusú mikrobusz értékesítésére vonatkozóan 1. A gépjármű jellemzői: 1.1. Nyilvántartási adatok: - Gyártmány: Volkswagen -

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2016.5ös modellév 2016/01. Érvényes: 2016. február 29ei gyártástól Személyszállítók (M1) Tengelytáv Terhelhetőség L1H1 1.3/3.10 FWD L2H1 1.4/3.10 L1H1 1.3/3.10 FWD L2H1 1.3/3.10

Részletesebben

RENAULT R R R R RENAULT TRUCKS (RVI) VAUXHALL MAHLE (KNECHT/MAHLE) OX 389/1 OX 389/1 D OX 389/1 D ECO

RENAULT R R R R RENAULT TRUCKS (RVI) VAUXHALL MAHLE (KNECHT/MAHLE) OX 389/1 OX 389/1 D OX 389/1 D ECO Szűrő típus Olajszűrő GTIN kód 4011558034122 Szállítási státusz elérhető Product Details Tömítéssel Méretek (mm) A B C H 55 23 23 111 Kereszthivatkozás FIAT GROUP (ALFA/FIAT/LANCIA) 6000619752 GENERAL

Részletesebben

Diamond Lock - Típuslista

Diamond Lock - Típuslista AUDI A3 2003- R-Balra előre 5-6seb. DCL001480 AUDI A3 1.6 1996-2002 R - Balra előre, Rudazatos DCL005019 AUDI A3 1.8, 2.0, 1.9 Tdi 1996-2002 Huzalos DCL005020 AUDI A3 DSG 2003- DCL001467 AUDI A3 Tiptronic

Részletesebben

A V42 szoftverfrissítés főbb újdonságai

A V42 szoftverfrissítés főbb újdonságai A V42 szoftverfrissítés főbb újdonságai Járműválasztás: Az OBD menüpont megtalálható a modellválasztó menüben. Diagnosztika: Opel kulcskódolás továbbfejlesztése. Teljes lekérdezés A VAG-csoport járműveinek

Részletesebben

PÁLYÁZAT. használt személy és kistehergépkocsik

PÁLYÁZAT. használt személy és kistehergépkocsik PÁLYÁZAT használt személy és kistehergépkocsik Irányár: 39 750 000 Ft Eljárás ügyszáma: 8.Fpk.06-14-000279 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p189521 Pályázat kezdete: 2015. november 9. 09

Részletesebben

márka típus térfogat lóerő nyomaték évjárat hosszúság szélesség súly h sz Kg/Le arány LE/Liter Audi 100CD 2.5 2461cm³ 165LE/4950 275Nm/2200 1983

márka típus térfogat lóerő nyomaték évjárat hosszúság szélesség súly h sz Kg/Le arány LE/Liter Audi 100CD 2.5 2461cm³ 165LE/4950 275Nm/2200 1983 márka típus térfogat lóerő nyomaték évjárat hosszúság szélesség súly h sz Kg/Le arány LE/Liter Audi 100CD 2.5 2461cm³ 165LE/4950 275Nm/2200 1983 4900mm 1850mm 1560kg 5 9,454545455 67,07317073 Audi 100CD

Részletesebben

Előterjesztés. a képviselő-testület január 26.- i ülésére

Előterjesztés. a képviselő-testület január 26.- i ülésére Ötvöskónyi Község Önkormányzata Polgármesterétől 7511 Ötvöskónyi, Fő utca 51. Tel.: 82/710-490 E-mail: otvos@latsat.hu Előterjesztés a képviselő-testület 2017. január 26.- i ülésére Tárgy: Ötvöskónyi Község

Részletesebben

Kiskereskedelmi árjegyzék Ár 1 Alkatrészek megnevezése kód 12.990 Ft 20.66/Alu középdob HONDA CIVIC 21016 0 Ft 21.09/ALU LÁSD:21.02/ALU 16020 6.

Kiskereskedelmi árjegyzék Ár 1 Alkatrészek megnevezése kód 12.990 Ft 20.66/Alu középdob HONDA CIVIC 21016 0 Ft 21.09/ALU LÁSD:21.02/ALU 16020 6. Kiskereskedelmi árjegyzék Ár 1 Alkatrészek megnevezése kód 12.990 Ft 20.66/Alu középdob HONDA CIVIC 21016 0 Ft 21.09/ALU LÁSD:21.02/ALU 16020 6.990 Ft 05.01/ALU Középdob AUDI 80 P01.03 9657 8.330 Ft 05.02/ALU

Részletesebben

Ford Transit Custom Áruszállítók (N1)

Ford Transit Custom Áruszállítók (N1) 2013as modellév Érvényes: 2012. november 26i gyártástól Áruszállítók (N1) Tengelytáv SWB LWB Terhelhetőség Motor nettó bruttó nettó bruttó nettó bruttó 0.7/250 2.2l TDCi+DPF 100LE + M6 FWD 5 085 000 6

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2015.5ös modellév Érvényes: 2015.március 2i gyártástól Személyszállítók (M1) FWD Tengelytáv L1H1 L2H1 Terhelhetőség 1.3/3.00 1.4/3.10 Teljesítmény kw/le Nm nettó bruttó nettó

Részletesebben

Intézmény Beszerzés Nyilvántartási érték és eszköz megnevezése éve bruttó nettó

Intézmény Beszerzés Nyilvántartási érték és eszköz megnevezése éve bruttó nettó Az egyéb vagyon körébe tartozó nagy értékő ingóságok (1 millió Ft feletti bruttó egyedi nyilvántartási értékő ingóságok) 2010. december 31-én (ezer forint) Intézmény Beszerzés Nyilvántartási érték és eszköz

Részletesebben

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Autó-Licit Kft. 1125 Budapest, Rőzse utca 16. 4/1. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Szakértői vélemény száma: 2014/ 7441 Gépjármű rendszáma: IHK-446 Gépjármű típusa: VOLKSWAGEN TRANSPORTER T4 Megbízó: Magyar

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) WIND UP Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-047591, székhely: 1143 Budapest, Stefánia út 75.., levelezési cím: 1143 Budapest, Stefánia út 75..), mint a(z) BUDAFER Zrt. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

I. KEMÖ Alapy Gáspár Szakiskolája, Szakközépiskolája és Kollégiuma (2900 Komárom, Táncsics M. u. 73. )

I. KEMÖ Alapy Gáspár Szakiskolája, Szakközépiskolája és Kollégiuma (2900 Komárom, Táncsics M. u. 73. ) 13. számú melléklet Átadásra kerülı gépjármővek felsorolása I. KEMÖ Alapy Gáspár Szakiskolája, Szakközépiskolája és Kollégiuma (2900 Komárom, Táncsics M. u. 73. ) 1 JGD-144 ZETOR 7340/MEZİGAZDASÁGI/ CJ52032

Részletesebben

Műszaki adatok. Az új Crafter

Műszaki adatok. Az új Crafter Műszaki adatok Az új Crafter Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információkat a Műszaki Adatlap tartalmazza. Nem minden motor-, váltó- és karosszériaforma-kombináció lehetséges.

Részletesebben

Indikatív tartósbérleti ajánlat

Indikatív tartósbérleti ajánlat Volkswagen Caddy Dobozos tgk 2.0 TDI SCR 75LE Bruttó alapár 5 850 890 Ft Extra felszereltség 468 630 Ft Bruttó listaár 6 319 520 Ft Indikatív tartósbérleti ajánlat Futamidő / km futás 36 hónap / 72000

Részletesebben

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Autó-Licit Kft. 1125 Budapest, Rőzse utca 16. 4/1. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Szakértői vélemény száma: 2014/ 7326 Gépjármű rendszáma: ACB-876 Gépjármű típusa: MERCEDES UNIMOG U-84/406 Megbízó: Magyar

Részletesebben

REMUS Powerizer dízel motortuning árlista 2011 01.03.

REMUS Powerizer dízel motortuning árlista 2011 01.03. Alfa 145 145 1.9 JTD 105 LE 77 (105) 100 (136) 255 290 8 710053 185 700 Ft Alfa 146 146 1.9 JTD 105 LE 77 (105) 100 (136) 255 290 8 710053 185 700 Ft Alfa 147 147 1.9 JTD 100 LE 8V 74 (100) 90 (122) 275

Részletesebben

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK AKCIÓS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS TISZTELT ÜGYFELÜNK! Bizonyára nem kell emlékeztetnünk arra, hogy az időben és alaposan elvégzett átvizsgálás mennyire fontos gépkocsija

Részletesebben

GÉPJÁRMŰ ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZAT

GÉPJÁRMŰ ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZAT Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzat Gazdasági Ellátó Szervezet 1139. Budapest, XIII., Hajdú utca 29. GÉPJÁRMŰ ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZAT Készítette:.. Schläfferné Takács Veronika s.k. pénzügyi osztályvezető

Részletesebben

Fiat haszongépjármű árlista

Fiat haszongépjármű árlista Fiat haszongépjármű árlista Modell Sincom-kód Üzemanyag Kivitel Tengelytáv (mm) Hengerûrtart. (cm 3 ) Teljesítmény (kw/le) Terhelhetôség (kg) Nettó eladási ár (Ft) Panda Van 1.2 8V E6 519.618.0 benzin

Részletesebben

Megjelent a 4.9.4-es verzió!

Megjelent a 4.9.4-es verzió! Megjelent a 4.9.4-es verzió! Összesen 23 gyártó típusát frissítettük a soron következő frissítésünkben az 1998-tól a 2010-es modellévig terjedő időszakból. Alfa Romeo Frissített modell a 159-es 2006-2009,

Részletesebben

A BEHR HELLA SERVICE ALTERNATÍV TERMÉKKÍNÁLATA

A BEHR HELLA SERVICE ALTERNATÍV TERMÉKKÍNÁLATA ALTERNATÍV TERMÉKEK A BEHR HELLA SERVICE ALTERNATÍV TERMÉKKÍNÁLATA termékek az eredeti pótalkatrész helyett Megoldás értékarányos javításhoz Ideális választás idősebb járművek esetén Vízhűtők és klímakompresszorok

Részletesebben

Petercsák Máté ALKALMAZÁSTECHNIKAI FELADAT

Petercsák Máté ALKALMAZÁSTECHNIKAI FELADAT Petercsák Máté Jármű- és Mezőgazdasági VW Jetta GT Pn max [kw] 79 n Pn unax [ 1 /min] 5400 M max [Nm] 157 n Mmax [1/min] 3800 1. fokozat 3,46 2. fokozat 2,12 3. fokozat 1,44 4. fokozat 1,13 5. fokozat

Részletesebben

AF-Készenléti Rendőrség üzemeltetésében lévő gépjárművek karbantartása, javítása és műszaki vizsgáztatása

AF-Készenléti Rendőrség üzemeltetésében lévő gépjárművek karbantartása, javítása és műszaki vizsgáztatása AF-Készenléti Rendőrség üzemeltetésében lévő gépjárművek karbantartása, javítása és műszaki vizsgáztatása Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/22 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

SPRINTER 3 t. (mm) (kg) (kw / LE) alváz 70 / 95 906.111.13 210 CDI 3665 3000. alváz 70 / 95 906.113.13 213 CDI 3250 3000

SPRINTER 3 t. (mm) (kg) (kw / LE) alváz 70 / 95 906.111.13 210 CDI 3665 3000. alváz 70 / 95 906.113.13 213 CDI 3250 3000 SPRINTER 3 t A "MobilitoVan" az Ön segítségére siet, ha a garanciaidőn belül váratlan technikai problémák lépnének fel, ezzel biztosítva gépjárművének optimális kihasználtságát. Típus Tengelytáv Össztömeg.

Részletesebben

Ford Transit Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Személyszállítók (M1) 2013as modellév Érvényes: 2012. november 26i gyártástól Személyszállítók (M1) Tengelytáv SWB LWB Terhelhetőség 1.3/300 1.4/310 1.4/310 Motor nettó bruttó nettó bruttó nettó bruttó 2.2l TDCi+DPF 100LE +

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

[TENDER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ] Weston Group Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. www.autotender.eu

[TENDER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ] Weston Group Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. www.autotender.eu 2015 Weston Group Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. www.autotender.eu [TENDER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ] A regisztrációhoz, a tender kiírás lépéseihez, a sikeresen lezárult tender kiértékeléséhez ill eredményhirdetéséhez

Részletesebben

H-2045 Törökbálint Tel.:+36 23 418 308

H-2045 Törökbálint Tel.:+36 23 418 308 H-2045 Törökbálint Tel.:+36 23 418 308 Tópark u. 9. Web: www.atakacskft.hu Email:atakacskft@atakacskft.hu Web-Shop: www.takacs-alkatresz.hu -Terepjáró -Kisteherautó -Kisbusz Szerzői joggal védett. Copyright

Részletesebben

SAMOCHÓD CIĘŻAROWY/CIĄGNIK SIODŁOWY

SAMOCHÓD CIĘŻAROWY/CIĄGNIK SIODŁOWY KWP Marka Model KWP Szczecin ALFA ROMEO GT AUDI 100 BENTLEY 2018 80 3 A1 A2 A3 1 A3 SPORTBACK A4 3 A4 AVANT 1 A5 2 A5 SPORTBACK 1 A6 6 A6 2 5 TDI 1 A6 2 7 TDI 1 A6 3 0 TDI KOMBI 1 A6 ALLROAD QUATTRO A6

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2016 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Árlista. térfogat (l / 100 km) kombinált ÁFA nélkül 27% ÁFÁ-val városi / g/km (HUF) (HUF) országúti / kombinált

Árlista. térfogat (l / 100 km) kombinált ÁFA nélkül 27% ÁFÁ-val városi / g/km (HUF) (HUF) országúti / kombinált Vito zárt áruszállító térfogat (l / 100 km) ÁFA nélkül 27% ÁFÁ-val városi / g/km 109 CDI ** OM622 65 kw 6-fokozatú, manuális 447.601.13 1598 cm 3 7,7/5,3/6,2 162 kompakt 6 058 000 7 693 660 88 LE 447.603.13

Részletesebben

A BEHR HELLA SERVICE ALTERNATÍV TERMÉKEINEK ÁTTEKINTÉSE

A BEHR HELLA SERVICE ALTERNATÍV TERMÉKEINEK ÁTTEKINTÉSE A BEHR HELLA SERVICE ALTERNATÍV TERMÉKEINEK ÁTTEKINTÉSE A gyári minőségű termékek alternatívái Az értékarányos járműjavítás Ideális választás idősebb járművek esetén Vízhűtők, klímakompresszorok és klímakondenzátorok

Részletesebben

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható)

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) TRAFIC www.renault.hu Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Eszközbeszerzés a Szécsény Kistérségi Hulladékgazdálkodási Konzorcium KEOP-1.1.1/C/13-2013-0029 projektje egyes részei tárgyában SZÉCSÉNY KISTÉRSÉGI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI KONZORCIUM

Részletesebben

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Autó-Licit Kft. 1125 Budapest, Rőzse utca 16. 4/1. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Szakértői vélemény száma: 2014/ 8302 Gépjármű rendszáma: YCM-391 Gépjármű típusa: ZETOR UN 53 Megbízó: Magyar Közút Nonprofit

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Flotta casco keretében biztosítandó gépjárművek adatai kategóriák és területi hatály szerint

Flotta casco keretében biztosítandó gépjárművek adatai kategóriák és területi hatály szerint Rendsám 1. sámú melléklet Flotta casco keretében bitosítandó gépjárművek adatai kategóriák és területi serint Semélygépjárművek : Magyarorság időpontja kori 1 LAL-641 Renault Megane sgk. 2008 1 995 110

Részletesebben

I.1) Név és cím(ek) (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: KIVING Ingatlangazdálkodó és Beruházásszervező Kft.

I.1) Név és cím(ek) (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: KIVING Ingatlangazdálkodó és Beruházásszervező Kft. 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

SZERETNÉNK ÖN HELYETT DOLGOZNI! Ü g y f é l n a p 2 0 0 7. 0 5. 1 0

SZERETNÉNK ÖN HELYETT DOLGOZNI! Ü g y f é l n a p 2 0 0 7. 0 5. 1 0 SZERETNÉNK ÖN HELYETT DOLGOZNI! Témakörök A GE a háttérben Küldetésünk: szolgáltatás az Ön sikere érdekében Hogyan dolgozunk/nánk Ön helyett? Mennyibe kerül ez Önnek? GE kapcsolatok Commercial Finance

Részletesebben

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Autó-Licit Kft. 1125 Budapest, Rőzse utca 16. 4/1. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Szakértői vélemény száma: 2014/ 7892 Gépjármű rendszáma: BPN-966 Gépjármű típusa: RÁBA U 26 230 DF-GP 17 Megbízó: Magyar Közút

Részletesebben

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE)

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE) OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 (66 kw/9 LE) tart/top (66 kw/9 LE) (85 kw/115 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (88 kw/12 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (13 kw/14 LE) és regisztrációs adóval Dízel Változat L1H1

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. NOVEMBER 21-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. NOVEMBER 21-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK Ikt.szám: 53-26/2013. PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. NOVEMBER 21-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATOK SZÁMA: 739, 740, 741/2013. (XI. 21.) 2 Jegyzőkönyv Készült Pusztaszabolcs

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés PetrányiAutó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/205 Fax: 2812981 1112 Budapest, Budaörsi út 179.

Részletesebben

Hírek és Előrejelzések BRAIN BEE DIAGNOSZTIKAI ADATBÁZIS B-PS INFO & B-PS TUTOR AUDI CITROEN FIAT PEUGEOT ÁZSIAI MODELLEK HYUNDAI

Hírek és Előrejelzések BRAIN BEE DIAGNOSZTIKAI ADATBÁZIS B-PS INFO & B-PS TUTOR AUDI CITROEN FIAT PEUGEOT ÁZSIAI MODELLEK HYUNDAI TOP NEWS WI Hírek és Előrejelzések BRAIN BEE DIAGNOSZTIKAI ADATBÁZIS WIT H THIS További RELE SE 1111NAúj EW Kipróbálta már? Cautótípus AR M OD E támogatásával ADDE LS D B-PS INFO & B-PS TUTOR EDI & EFI

Részletesebben

Diamond Lock - Típuslista

Diamond Lock - Típuslista ALFA ROMEO Alfa 147 2001- Jobb VZH001009 ALFA ROMEO Alfa 147 2001- R - Jobbra hátra Bal DCL002009 ALFA ROMEO Alfa 156 1997- Bal VZH002009 ALFA ROMEO Alfa 156 1997- Jobb DCL001009 ALFA ROMEO GT 2005- R

Részletesebben

Mozaik Gazdasági Szervezet (1011. Budapest, Ponty u.3.) Gépjármű üzemeltetési és költségelszámolási szabályzata

Mozaik Gazdasági Szervezet (1011. Budapest, Ponty u.3.) Gépjármű üzemeltetési és költségelszámolási szabályzata Mozaik Gazdasági Szervezet (1011. Budapest, Ponty u.3.) Gépjármű üzemeltetési és költségelszámolási szabályzata Érvényes: 2013. január 2-től. Jóváhagyta: C s e r Lászlóné igazgató 0 Gépjármű üzemeltetésének

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Szállítási szerzıdés üzemanyag vásárlására a Városgondozási Zrt. részére töltıállomási kiszolgálással tárgyú, nemzeti értékhatárt elérı értékő egyszerő közbeszerzési eljáráshoz

Részletesebben

TALENTO MŰSZAKI ADATOK.

TALENTO MŰSZAKI ADATOK. TALENTO A verziók felszereltsége és a választható kiegészítők köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelően változhat. A katalógusban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek. A Fiat

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Állami Autópálya Kezelő Zrt. (H-1134 Budapest, Váci út 45/B.

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Állami Autópálya Kezelő Zrt. (H-1134 Budapest, Váci út 45/B. 7. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez Összegez az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő címe: Állami Autópálya Kezelő Zrt. (H-1134 Budapest, Váci út 45/B. 2. A közbeszerz tárgya mennyisége:

Részletesebben

TALENTO. Műszaki adatok.

TALENTO. Műszaki adatok. TALENTO A verziók felszereltsége és a választható kiegészítők köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelően változhat. A katalógusban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek. A Fiat

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

Auto-Cool ltd. Új termékcsaládjuk az elektromos működtetésű ajtók (toló vagy forduló) és behúzható lépcsők kisbuszok számára.

Auto-Cool ltd. Új termékcsaládjuk az elektromos működtetésű ajtók (toló vagy forduló) és behúzható lépcsők kisbuszok számára. Auto-Cool ltd A Scorpio Kft a magyarországi forgalmazója az Auto-Cool ltd termékeinek Az Auto-Cool ltd vezető egyedi légkondicionálók gyártója kereskedelmi járművek és teherautók számára 1982. Az Auto-Cool

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2015.5ös modellév Érvényes: 2015.május 1i gyártástól Személyszállítók (M1) FWD Tengelytáv L1H1 L2H1 Terhelhetőség 1.3/3.00 1.4/3.10 Teljesítmény kw/le Nm nettó bruttó nettó

Részletesebben

Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján!

Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Opel Vivaro Opel Vivaro. Üdvözöljük saját első osztályú útján! Opel Szerviz 4 Kisteherautó 6 Duplafülkés változat 8 Mindegy, hogy mit szállít, az első osztályra jellemző tágasságot, kényelmet és hangulatot

Részletesebben

HU-Budapest: Közúti jelzőtáblák 2013/S 050-081637. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés

HU-Budapest: Közúti jelzőtáblák 2013/S 050-081637. Ajánlati/részvételi felhívás. Árubeszerzés 1/10 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:81637-2013:text:hu:html HU-Budapest: Közúti jelzőtáblák 2013/S 050-081637 Ajánlati/részvételi felhívás Árubeszerzés 2004/18/EK

Részletesebben

NISSAN PRIMASTAR. 61808-HON-PRIMASTAR.indd 1 3/02/09 16:54:43

NISSAN PRIMASTAR. 61808-HON-PRIMASTAR.indd 1 3/02/09 16:54:43 NISSAN PRIMASTAR 61808HONPRIMASTAR.indd 1 3/02/09 16:54:43 SHIFT_ business* *VÁLTS_üzletet 61808HONPRIMASTAR.indd 2 3/02/09 16:54:51 61808HONPRIMASTAR.indd 3 3/02/09 16:54:52 1 Az új Primastar család választéka

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. KÖTET MŰSZAKI LEÍRÁS

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. KÖTET MŰSZAKI LEÍRÁS Mercedes, Renault és egyéb 3,5 tonna feletti gépjárművek karbantartásának, javításának elvégzése (BKV Zrt. T-94/16) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. KÖTET MŰSZAKI LEÍRÁS 2016. Közbeszerzési Útmutató MŰSZAKI

Részletesebben

Készlet tartalmának kibővítése Műszaki adatlap június

Készlet tartalmának kibővítése Műszaki adatlap június CITROEN, FIAT, FORD, LANCIA, LAND ROVER, PEUGEOT, VOLVO JÁRMŰGYÁRTÓ FŐ MODELL ENGINE Csavar OE # CITROEN Berlingo, C4, C5, C6, C8, Evasion, Jumper, 1.8, 2.0 16 V, 0515.60 PEUGEOT Xsara Picasso, 206, 306,

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Csapok, szelepek, csőszerelvények és hasonló elemek 2015/S 207-376485. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Magyarország-Budapest: Csapok, szelepek, csőszerelvények és hasonló elemek 2015/S 207-376485. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban 1/15 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:376485-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Csapok, szelepek, csőszerelvények és hasonló elemek 2015/S 207-376485 Ajánlati/részvételi

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS [a Kbt. 122/A. alapján]

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS [a Kbt. 122/A. alapján] AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS [a Kbt. 122/A. alapján] Az ajánlatkérő neve: ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft. Címe: 3700 Kazincbarcika, Munkácsy tér 1. Telefonszám: 48/799-301 E-mail cím: drkovacs.laszlo@zoldvolgy.hu

Részletesebben

1.0/2.90 96 / 130 385 7 310 000 9 283 700 1.1/3.10 1.3 /3.30 1.4/3.50 1.1/3.10 1.3/3.30 1.4/3.50 1.4/3.50 2.2/4.70 126 / 170 405 9 440 000 11 988 800

1.0/2.90 96 / 130 385 7 310 000 9 283 700 1.1/3.10 1.3 /3.30 1.4/3.50 1.1/3.10 1.3/3.30 1.4/3.50 1.4/3.50 2.2/4.70 126 / 170 405 9 440 000 11 988 800 Ford Transit Zárt Áruszállítók N1, N2 2016.75ös modellév 2016/01. Érvényes: 2016. május 30ai gyártástól Megnevezés FWD RWD Duplakabinos FWD Duplakabinos RWD Hossz/Magas L2H2 10,0 L3H2 L2H2 Listaár Raktér

Részletesebben

Típuskatalizátorok. OBD-II és EURO 4 - es modellekhez!

Típuskatalizátorok. OBD-II és EURO 4 - es modellekhez! Típuskatalizátorok A vállalkozásunk által összeszerelt és forgalmazott típus specifikus k a t a l i z á t o r o k m i n d e n t e k i n t e t b e n m e g f e l e l n e k a személygépjárm!vek eredeti gyári

Részletesebben