Falio ra - u vego ra

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Falio ra - u vego ra"

Átírás

1 Falio ra - u vego ra A Carneol Kft. az üvegóráival megteremtette azt a lehetőséget, hogy mindenki megtalálhassa a saját ízlésvilágának megfelelő üvegórát. Annak ellenére, hogy az üveg, mint anyag, így az üvegórák is modernnek számítanak, a Carneol üvegórái sokféle szín, minta és forma közül választhatóak, így a visszafogottabb stílus kedvelői is megtalálhatják a kedvükre való üvegórát. A Carneol üvegórái kiváló ajándékozási lehetőséget is nyújtanak, mert ezek az órák egyaránt megállják a helyüket egy gyerek születésnapi buliján, mint egy esküvőn, vagy éppen a nagymama karácsonyfája alatt. A Carneol Kft. célja, hogy az Ön otthonát is egyedivé varázsolhassa valamely kézzel készített megbízható és exkluzív termékével. A különböző üvegből készült használati és dísztárgyakat: szappantartókat, tálakat, vázákat, hamutartókat, led lámpákat és mosdókat megtekintheti webshopunkban. Üvegóra Rainbow kivitelben A Rainbow üvegóra elhozza otthonába a szivárvány minden színét, és a különböző formájú fali- és asztali órák nemcsak a gyerekszoba hangulatát dobják fel, hanem az Ön irodájába is vidámságot csempésznek a szürke hétköznapokon. Falióra: OHR 6X41 Ez a kézzel készített óra a szivárvány színeivel kifejezetten egyedivé varázsolhatják otthonát. Ám nemcsak az óra színe a különleges, hanem hullámos formája miatt térben is jobban kiemelkedik. A képen látható falióramérete 6x41cm, így a falon több helyre elhelyezhető. Azüvegóra ára: Ft. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Falióra: OPR 10X74 Ez a falióra nem csak mintázatában nagyon színes, hanem formájában is igen egyedi darab. Domború formája térben is érzékelhetőbbé teszi az üvegórát, valamint középső, szélesebb részén az idő is könnyedén leolvasható.a képen látható falióra mérete 10x74cm. Az üvegóra ára: Ft. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható:

2 Falióra: OHR 8X98 Ez a falióra már a méretével is magára vonja a szemeket, ugyanis 8x98cm-en hullámzik a falunkon. Ez az egyedi üvegóra így igazán nem marad észrevétlen, és vidám szivárvány színeivel mindenkinek mosolyt csal az arcára. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Falióra: OIR 12X63 Ebben az ingaórában egyesül a modern kor világa a régi tradíciókkal.a hagyományos ingaóra a kézzel készített színes mintázatú üveggel igen egyedivé varázsolja falát.ez a különleges ingaóra 12x63cm-en helyezkedik el, így az idő is könnyedén leolvasható az üvegóráról. Az üvegóra ára: Ft. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Asztali üvegóra: OATR 21X26 Ez az asztali üvegóra a különleges formájával és színvilágával nagyon feldobja íróasztalunkat és mindig vidámságot kölcsönöz, és az esős hétköznapokon is feltölt minket energiával. A képen látható asztali üvegóra 21x26cm-en vidítja fel szobánkat. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Üvegórák Spiral kivitelben A legtöbben nagyon kedveljük a hullámokat, a spirálokat szabálytalanságuk miatt, ezzel megtörve a szép, tiszta formákat. Azért, hogy a fantáziánkat még szabadabbá engedhessük a számunkra tökéletes óra megtalálásában, különböző egyedi formák, és rengeteg színkombináció közül választhatjuk ki a kívánt asztali, vagy faliórát.

3 Asztali üvegóra: OAB 19X25 Ez az asztali üvegóra a boltíves formájával igen előkelőnek mutatkozik, amit a megfelelő színkombinációval még inkább erősíthetünk, egy másik színnel pedig akár meg is bolondíthatjuk. Ez az üvegóra 19x25cm, amit a képen a White-Orange színkombinációban mutatunk meg. Az üvegóra ára: Ft. Asztali üvegóra: OAB7X28 Ez az asztali üvegóra híd alakú formájával igen egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz mind az otthonában, mint pedig az irodájában. A különböző színösszeállítások kapcsán ez az üvegóra beleolvadhat íróasztalába, vagy akár az egész szoba fénye lehet. Ez az üvegóra 7x28cm, amit a képen a White-Green színkombinációban mutatunk meg. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHB 6X115 Ez a falióra nagyon elegánsan hullámzik végig szobája, vagy irodája falán. A szolid mintázatot csak a tetején és az alján bolondítja meg az egyedi mintázat. Ez a falióra 6x115cm, és a képen a Black-White színösszeállításban mutatjuk meg.

4 Falióra: OHB 6X41 Ez a falióra nagyon barátságos szolid mintázatával, amit a sokféle színkombinációból tehetünk egyedivé, és így éppúgy megfelelő választás egy irodába, mint egy gyerekszobába.ez az üvegóra 6x41cm, ami a falon is hullámzik. A képenezt a faliórát a White-Orange színösszeállítással mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft. Falióra: OHB 8X98 Ez a falióra szépen végighullámzik otthona vagy irodája falán a maga 8x98cm-es méretével. A sokféle színkombinációval és az egyedi mintázattal Ön pontosan azt a hangulatot teremtheti meg, amit csak elképzelt.a képen ezt a kézzel készített üvegórát ablue-turquoise színösszeállításban mutatjuk be. Falióra: OIB 19X23 Ennek az ingaórának a hagyományosságát a mintázat varázsolja egyedivé, moderné. Mivel a mintázata nem túl hivalkodó, ezért ezt a kézzel készített üvegórát éppúgy el tudjuk képzelni nagymamánk otthonában, mint gyermekünk kiságya felett. A sok színösszeállítás nagyban befolyásolja a helyiség hangulatát, így mindenki megtalálhatja a számára kedvező faliórát. Ez az üvegóra 19x23cm-es, és ezen a képen a Brown-White színkombinációban mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft.

5 Üvegórák Crakled kivitelben Ez a repedezett mintázat igazán moderné és egyedivé varázsolja otthonát, vagy irodáját. A különböző színösszeállítások miatt ezek az órák nagyszerű ajándékok lehetnek mind szülinapra, mind esküvőre. Mivel az üvegórák formái és színei is különböző összhatást keltenek, ezért ezek az üvegórák éppoly megfelelőek egy kisgyerek számára, mint egy komoly férfinak. Asztali üvegóra: OATX 21X26 Ez az üvegóra különleges formájával nagyon egyedivé teheti asztalunkat, különösen, hogy a különböző színváltozatok mintázata már önmagukban sem hétköznapiak. Ez az üvegóra 21x26cm, és ezen a képen Red színben látható. Asztali üvegóra: OATX3X17 Ez az asztali üvegóra különleges és elegáns, hosszúkásformájával nem csak az asztalunk, de akár nappalink dísze is lehet. Egyedi mintázatának és a nagy színválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számának kedvező üvegórát. Ennek az üvegórának a mérete 3x17cm, amit mi a képen Black színben mutatunk be. Asztali üvegóra: OAX 15X40 Ez az asztali üvegóra boltíves és karórára emlékeztető formájával igen exkluzív, és a különböző színösszeállításnak köszönhetően egyaránt díszíthet egy gyerekszobát, mint egy tradicionális nappalit. A 15x40cm-ével ez az üvegóra vonja magára legjobban a figyelmet. Ezen a képen az üvegóra a White színben látható.

6 Asztali üvegóra: OAX16X41 Ez az asztali üvegóra egyedi formájával és színvilágával kiváló dísze lehet mind íróasztalának, mind éjjeli szekrényének.barátságos formája bizalmat kölcsönöz kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A képen látható üvegóra 16x41cm, amit Red színben mutatunk meg. Asztali üvegóra: OAX 7X28 Ez a híd alakú üvegóra igen elegáns megjelenést biztosítmodern házának, vagy akár irodájának. A különböző színeknek köszönhetően egyedivé tehet egy mindennapos használati tárgyat. Ennek az üvegórának 7x28cm a mérete, és a képenwhite színben mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHX 12X115 Ez a falióra a maga 12x115cm-es méretével meghatározó része lesz falának. A finoman hullámzó üvegóra elegáns hatást kölcsönöz az egyedi üvegórának. Ezen a képen Silver árnyalattal mutatjuk be az órát. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHX 6X115 Az enyhén hullámos falióra nagyban meghatározza szobája hangulatát. Az egyedi mintázatoknak köszönhetően nagyon modernné teheti falát. Ez a falióra 6x115cm, és ezen a képenorange színben mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft

7 A fenti üvegóra az alábbi színekben kapható: Fali üvegóra: OHX 6X41 Ez az egyedi falióra a 6x41cm-es méretével nem foglal el sok helyet, így a lakásunk, vagy az irodánk falán bárhová elhelyezhetjük. Kis méretének köszönhetően remek ajándékozási lehetőséget is nyújt, és modern kinézetével szép ízlést kölcsönöz lakásunknak. Ezen a képen Brown színben mutatjuk meg ezt az üvegórát. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHX 8X98 Ez a falióra 8x98cm-es méretéből kifolyólag igen meghatározó része lehet otthonának, irodájának. Az egyedi és különleges mintázatok segítségével mindenki megtalálhatja a számának kedves üvegórát, mert a színek között egyaránt megtalálható a visszafogott, szolid, elegáns mintázat, mint a vagány, modern összhatás. Ezen a képen is egy nagyon fiatalos és vidám színnel, a Lime Green-nel mutatjuk be üvegóránkat. Fali ingaóra: OIX 12X63 Ez a fali ingaóra nemcsak mintázatában, de a formájában is magában hordozza különlegességét: az átmenetet a tradicionális és a modern stílus között. Az üvegóra ingája eleganciát kölcsönöz az órának, amit a modern aszimmetrikus vágás csak még jobban kihangsúlyoz. Viszont a megfelelő szín kiválasztásával nagyon fiatalos órát kaphatunk, ami 12x63cm-en vidítja falunkat. Ezen a képena Red mintával mutatjuk meg üvegóránkat, ami irodában és egy gyerekszobában is igen jól mutat. Az üvegóra ára: Ft.

8 Üvegóra: OLX 20X30 Ez a falióra nagyon vidám összhatást kelt modern formájával, és a pajkos hullámosságával. Ezen felül a 20x30cm-es méretével könnyen hordozható, így remek ajándék lehet születésnapra, vagy esküvőre. Ezen a képen is fiatalos összhatást kelt az üvegóra alightgreen színben. Az üvegóra ára: Ft. Üvegóra: OPX 10X74 Ez a falióra iránytű formájával igen exkluziv lehet otthona falán és irodájában egyaránt. Azonban azzal, hogy az üvegóra középen szélesedik, nem csak az idő lesz jobban leolvasható, hanem megbontja a hagyományos formákat, így egyedien díszeleg majd az Ön falán. Ez a falióra 10x74cm, amit a képenaz elegánsan pajkos mintázatban, asilver-ben mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft. Üvegórák Zebra kivitelben A zebra mintázat az elmaradhatatlan csíkokat bolondítja meg azzal, hogy az üvegórákon a csíkok se nem párhuzamosak, sem nem egyenesek. Azonban ezek az egyedi vadócos minták mégis nyugtatóan hatnak ránk, különösen, hogy egyik üvegórát sem lehet hagyományosnak mondani. Asztali üvegóra: OAF 7X28 Ez az asztali üvegóra híd alakú formájával és különleges csíkozásával nagyon egyedivé teheti íróasztalunkat, éjjeli szekrényünket. Modern mintázatát többféle színkombináció közül választhatja. 7x28cm-es mérete miatt jól szállítható, így megfelelő ajándék lehet szeretteinek. A képen látható üvegórát Red-Black színösszeállításban mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft.

9 A fenti üvegóra az alábbi színekben kapható: Asztali üvegóra: OATF21X26 Ez a különleges formájú asztali üvegóra igen modernné teheti asztalunkat, az egyedi csíkozás pedig nemcsak az órát dobja fel, hanem minket is felvidít. Ez az üvegóra 21x26cm, amit ezen a képen White-Blue színösszeállításban mutatjuk be. Fali üvegóra: OHF 6X115 Ez a falióra a 6x115cm-es méretével meghatározóan hullámzik falunkon. A különböző színkombinációknak köszönhetően egyedivé teheti otthonát, vagy irodáját. Fiatalos és érett színeket egyaránt találhat, mint például a képen látható Turquoise-Blue üvegóra is. Fali üvegóra: OHF 6X41 Ez a falióra a sokféle csíkozásnak köszönhetően nagyon fiatalos, és mivel csak 6x41cm, így könnyen szállítható, mint egyedi, modern ajándék. Az üvegóra enyhén hullámzik, így finom, térbeli hatást kelt. Ezen a képen a Red-Black színösszeállításban mutatjuk meg azt az üvegórát. Az üvegóra ára: Ft.

10 Fali üvegóra: OHF 8X98 Ez a falióra a maga 8x98cm-ével szépen hullámzik végig otthona, vagy irodája falán. A különböző színkombinációknak köszönhetően nemcsak egy gyerekszobát tud felvidítani, de a nagymamánk otthonában is képes eleganciát sugározni.ezen a képen a zebra csíkos zebra mintás üvegórát mutatjuk be, awhite-black-et. Fali ingaóra: OIF 12X63 Ez a fali ingaóra nemcsak a zebrás színösszeállítások miatt különleges, hanem egyedi formája miatt is, ahol az inga régiessége finoman keveredik az üvegóra ferdén vágott, modern formájával.így az ingaóra egyaránt jól mutat egy gyerekszobában, mint a nagymamánk nappalijában. Ez a falióra 12x63cm, amit ezen a képen a Red-Black színösszeállításban mutatunk meg. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OLF 20X30 Ez a falióra különleges formájának köszönhetően igen egyedivé teheti otthonát, irodáját. A különböző színösszetételek miatt a konyhától kezdve a gyerekszobán át a dolgozószobáig mindenhova megtalálható a megfelelő üvegóra. A hullámos csíkozással és egy vidám színnel nagyon fiatalossá, egy komolyabb színösszeállítással pedig a szabályos külső forma miatt elegánssá tehetjük üvegóránkat.a képen látható falióra mérete 20x30cm, és ezen a képen az Orange-White színkombinációval mutatjuk meg. Az üvegóra ára: Ft.

11 Üvegórák Stripy kivitelben A Stripy üvegórák abban különböznek a Zebrástól, hogy itt az egyik szín az átlátszó, így csak a kedvenc színünket felhasználva kaphatjuk meg a kiválasztott asztali vagy fali üvegórát, viszont a csíkozás miatt alapból különlegessé válik az amúgy sem hétköznapi formákból készített üvegórák. Asztali üvegóra: OAH 7X28 Ez az asztali üvegóra híd alakú formájával színes éke lehet íróasztalunknak, éjjeli szekrényünknek. A különböző színek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálhassa a számának tetsző üvegórát. Az óra 7x28cm-es mérete miatt kiválóan szállítható, így megfelelő ajándék lehet gyermekeinknek, barátainknak, de nagyszüleink házában is nagyon jól mutatnak. Ezen a képen ezt az üvegórátruby színben mutatjuk meg, ami akár az unalmas esős hétköznapokat is könnyedén feldobja. Az üvegóra ára: Ft. Asztali üvegóra: OATV 21X26 Ez az asztali üvegóra különleges, íves formájával nagyon meghatározhatja íróasztalunkat, éjjeli szekrényünket. Az elegáns üveg mellé, ha egy komolyabb színt választunk, az üvegóra nagyon exkluzívvá válik, így egy modern irodába kiváló választás lehet, viszont ha egy vidám színt választunk, azzal pedig nagyon fiatalossá tehetjük a választott órát. A képen látható üvegórátorange színben mutatjuk be, aminek a mérete21x26cm. Asztali üvegóra: OATV 3X17 Ez az asztali üvegóra háromszög formájával különleges dísze lehet íróasztalának, ami a megfelelő szín kiválasztásával ugyanúgy jól mutat egy vidám gyerekszobában, mint nagymamánk nappalijában. A 3x17cm-es üvegóráról a bevonalkázásnak köszönhetően a pontos idő tökéletesen leolvasható. Ezen a képen ezt az üvegórát Brown színben mutatjuk meg.

12 Asztali üvegóra: OAV 15X40 Ez az asztali üvegóra különleges formájával és színvilágával otthona vagy irodája bármely területét könnyedén feldobja. A karóra forma igen egyedi az üvegóráknál, valamint a bevonalkázásnak és az üvegóra 15x40cm-es méretének köszönhetően távolról is könnyedén leolvasható a pontos idő. Ezen a képen a Red színnel mutatjuk be az üvegórát. Asztali üvegóra: OAV 7X28 Ez az asztali üvegóra nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen csíkozva is nagyon megnyerő lehet íróasztalán, vagy éjjeli szekrényén. Az egyedi forma mellett a függőleges színes csíkok az üvegórát nagyon elegánssá teszik.mivel az üvegóra a 7x28cm-es méretének köszönhetően könnyen szállítható, ezért a megfelelő szín kiválasztása mellett ez az üvegóra éppen olyan kiváló ajándék lehet egy üzletember számára, mint egy fiatal iskolásnak. Ezen a képen ezt az üvegórát a vidám színűruby-val mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHH 6X115 Ez a falióra igen elegáns hosszú, hullámzó alakjával, és az átlátszó üvegen a vízszintes csíkozással. A sokféle színkombinációnak köszönhetően ez a falióra éppúgy jól mutat a gyerekek szobájában, mint egy dolgozószobában. Az üvegóra 6x115cm-es mérete mellett biztos, hogy senki sem megy el szótlanul. Ezen a képen a vidám Red színben mutatjuk be ezt a faliórát.

13 Fali üvegóra: OHH 6X41 Mindig keressük a megfelelő ajándékot szeretteink, barátaink számára, de a különböző alkalmakhoz más és más termékeket keresünk. Ezt a problémát kitűnően oldja meg a balra látható üvegóra. 6x41cm-es méretével könnyen szállítható, nagyon különleges és exkluzív ajándék, és a különböző színkombinációknak köszönhetően az óra más-más hatást kelt: nagymamának, tinédzsernek és üzletembernek kiváló ajándék lehet. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHH 8X98 Ez a falióra nemcsak azért különleges, mert üvegből készült, hanem mert szépen, hosszan hullámzik le falunkon. Így a szobánkba egy 8x98cm-es egyedi üvegórát kapunk, ami a különböző színeknek köszönhetően bármely korosztálynak megfelelő. Ezen a képen a tradicionális Brown színben mutatjuk be ezt a faliórát. Fali üvegóra: OHV 6X115 Ez a falióra nemcsak vízszintes, hanem függőleges csíkozással is kapható, ami a hosszan ívelő hullámokat még elegánsabbá teszi.így a 6x115cm-es üvegóra még meghatározóbb darab lesz otthonában, ami mellett senki nem tud majd elmenni szótlanul. Ezen a képen a mindig nyerőblue színben mutatjuk be falióránkat.

14 Fali üvegóra: OHV 6X41 Ez a könnyedén hordozható falióra is elérhető függőleges csíkozással, ami jobban kiemeli az üvegóra ívét. A különböző színösszeállítások különféle hatást gyakorolnak a 6x41cm-es faliórára. Például a képen látható üvegóra a vidámyellowszínnel sokkal fiatalosabb hatást kelt. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHV 8X98 Ez a 8x98cm-es falióra is megszerezhető függőleges csíkozással, ami jobban kiemeli a térben hullámzó üvegóra ívét. A sokféle színátmenetnek köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára kedves egyedi üvegórát. Például ezen a képen a Black nagyon elegánssá teszi ezt a faliórát, így nem csak egy modern otthonban, hanem egy komoly irodában is nagyon exkluzív látványt nyújt. Fali ingaóra: OIV 12X63 Ez a fali ingaóra több szempontból is nagyon különleges: egyrészt a régies ingaóra keveredik a modern üveggel, másrész az egyedi forma a nagy színválasztékkal párosulva olyan üvegórákat eredményez,amely minden korosztálynak megfelelő lehet. Például ez a 12x63cm-es falióra ezen a képen aruby színnel nagyon fiatalos összhatást kelt. Az üvegóra ára: Ft.

15 Fali üvegóra: OLV 20X30 Ez a falióra formájából adódóan nagyon egyedi: a modern üveghez a bohókás hullám párosul, amit a vidám csíkok erősítenek. Viszont ez az üvegóra egy sötétebb színnel mégis komoly és elegáns hatást ér el. Például a képen látható 20x30cm-es Black színű falióra. Az üvegóra ára: Ft. Üvegórák Swirls kivitelben Akik a nagy csigás hullámokat kedvelik, azoknak a Swirls üvegórákat ajánljuk, mert a nagy, színes minták feldobják a már amúgy is különleges formájú üvegórákat. A különböző színkombinációknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára kedvező egyedi üvegórát, így a vidám színes üvegórától kezdve a retro stílusú üvegóráig bármi kialakítható. Asztali üvegóra: OACS 7X28 Ez az asztali üvegóra híd alakú formájával és nagy csigás mintájával nagyon modern, ami viszont akár retro stílusúvá is tehető a megfelelő színekkel. Mivel a 7x28cm-es méretű üvegóra könnyedén szállítható, ezért megfelelő egyedi ajándék lehet szeretteink, barátaink számára. Ezen a képen awhite-blue összeállítás nagyon fiatalossá teszi ezt az üvegórát. Az üvegóra ára: Ft. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Asztali üvegóra: OATC 21X26 Ez az asztali üvegóraformájának köszönhetően nagyon különlegessé teheti íróasztalát, éjjeli szekrényét. A megfelelő színkombinációval pedig mindenki megtalálhatja a számának tetsző 21x26cmes üvegórát. Ezen a képen ameghitt Orange-Red színekkel mutatjuk be óránkat. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható:

16 Fali üvegóra: OHCS 6X115 Ez a falióra nemcsak a 6x115cm-es méretével hívja fel magára a figyelmet, hanem nagy csigamintáival, és a térben hullámzó alakjával. Ezt az üvegórát a sok színkombinációnak köszönhetően bárki a magáénak érezheti.ezen a képen pedig a White-Red színek teszik nagyon modernné ezt a faliórát. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Fali üvegóra: OHCS 6X41 Ez a falióra nemcsak a 6x41cm-es méretéből kifolyólag kitűnő ajándék, hanem a nagy csigás mintái különböző színekkel más-más összhatást keltenek. Így ez az üvegóra épp olyan jól mutat egy modern irodában, mint egy színes, vidám gyerekszobában. Mint például az ezen a képen látható elegáns Black-White színű falióra. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHCS 8X98 Ezt az egyedi faliórát meglehetősen vidámmá varázsolják a színes csiga minták, amik a 8x98cm-en rendkívül mutatósak, és meghatározóak. A különböző színátmeneteknek köszönhetően pedig mindenki megtalálhatja a számának kedves stílusú üvegórát. Mint például ezen a képen is a Brown-Red színösszeállítással egy kicsit retrós, vidám órát kapunk. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható:

17 Fali ingaóra: OICS 12X63 Ez a fali ingaóra a nagy, csigás mintájával minden tekintetet magára vonz. A ferdén vágott forma az üvegen nagyon modernné teszik ezt az órát, viszont az inga meg ad némi régies hangulatot a faliórának.így ezt a 12x63cm-es órát kicsiknek és nagyoknak is egyaránt ajánljuk. Mint például a képen látható Black-White üvegóra egy modern irodában elhelyezve nagyon elegáns benyomást kelt, viszont egy vidám színes falon eléggé meghatározó, fiatalos lesz. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Az üvegóra ára: Ft. Fali ingaóra: OICS 19X23 Ez a fali ingaóra a modern, színes üvegórát ötvözi a hagyományos ingaórával. A nagy, csigás minták nagyon meghatározóak, így a választott színek jobban érvényesülnek, és különböző hangulatokat tudnak teremteni. A képen a 19x23cm-es faliórát az elegáns Black-White színekkel mutatjuk be. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OPC 10X74 Ez a falióra különleges formájával nagyon egyedi darab lehet otthonában. A különböző színátmeneteknek köszönhetően mindenki megtalálhatja a neki tetsző üvegórát, és az óra középen szélesedő alakja miatt pedig a pontos idő is könnyedén leolvasható. Ezen a képen a 10x74cm-es falióráta nagyon közkedvelt Red-Black színkombinációban mutatjuk meg. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Az üvegóra ára: Ft.

18 Üvegórák Geo kivitelben Nagyon sokan szeretik a szabálytalan mintákat, amik keresztülágaznak az egész formán. A Geo mintákkal nekik szeretnénk kedveskedni. Ezeket az üvegórákat nagyon egyedivé, de legfőképpen modernné teszik ezek a vonalak, amik a szabálytalanságuk ellenére kiváltképp ízlésesek. Ezek az üvegórák egyaránt jól mutathatnak egy irodában, mint egy nappaliban, vagy hálószobában, csak a megfelelő színkombinációt kell kiválasztani. Asztali üvegóra: OAG 15X40 Ez az asztali üvegóra karóra formájával alapból nagyon modern hatást kelt, amit a szabálytalan vonalak csak még inkább megerősítenek.ez a 15x40cm-es üvegóra a lakás bármely pontját ékesítheti, és a nagy felületnek köszönhetően a pontos idő is könnyedén leolvasható. Ezen a képen a nagyon fiatalos Black-LightGreen színkombinációban mutatjuk be üvegóránkat. Asztali üvegóra: OAG 7X28 Ez az asztali üvegóra híd alakú formájának köszönhetően nagyon elegáns és modern dísze lehet íróasztalának, vagy éjjeli szekrényének.az üvegóra 7x28cm-es méretéből adódóan könnyen szállítható, így nagyszerű ajándék lehet szeretteinknek, ismerőseinknek. Mint például a képen látható Silver-White szín-összeállítású üvegóra, amit fiatalnak, idősnek egyaránt megfelelő ajándék lehet. Az üvegóra ára: Ft. Asztali üvegóra: OATG 21X26 Ez az asztali üvegóra aszimmetrikus formájának köszönhetően kifejezetten modernné teszi íróasztalát, éjjeli szekrényét.az üvegóra 21x26cm-es méretéből adódóan a pontos idő is könnyedén leolvasható.ezen a képen Black-Gold színösszeállítással mutatjuk be üvegóránkat, ami nem csak egy irodában, de bárki otthonában nagyon elegánsan mutat.

19 Asztali üvegóra: OATG 3X17 Ez az asztali üvegóra különleges, ívelt formájával nem egy közönséges használati tárgy, hanem elegáns dísze lesz otthonának, irodájának, amit igazán egyedivé szabhat a különböző mintáknak köszönhetően. Az üvegóra 3x17cm-es méretének köszönhetően a pontos idő is könnyedén leolvasható. Ezen a képen a nagyon exkluzív Black-Silver színösszeállításban mutatjuk be üvegóránkat. Fali üvegóra: OHG 6X115 Ez a falióra 6x115cm-es méretével igen meghatározó dísze lesz otthonának, amit a különböző színkombinációkkal szabhat egyedivé. Ennek a hullámos mintának köszönhetően faliórája elegánsan modern lesz, amit az élénk színek tesznek fiatalossá. Mint például az ezen a képen látható LightGreen-LightBlue színekben pompázó üvegóra. Fali üvegóra: OHG 6X41 Ez a falióra 6x41cm-es méretének köszönhetően könnyedén szállítható, így megfelelő ajándék lehet mind esküvőre, mind az ünnepekre. A hullámos minták miatt nagyon fiatalos és modern ez az üvegóra, viszont a sötét háttér kimondottan elegánssá teszi az órát, így egy irodában is eléri a kívánt hatást. Ezen a képen a modernblack-lightgreen színekkel mutatjuk be falióránkat. Az üvegóra ára: Ft.

20 Fali üvegóra: OHG 8X98 Ez a falióra nagyon különlegessé teszi otthonát, irodáját, mert a kiválasztott egyedi minta 8x98cm-en hullámzik falán, így mindenki tekintetét odavonzza majd, miközben a pontos idő is könnyedén leolvasható. A különböző mintáknak köszönhetően az üvegóra kelthet nagyon elegáns, de kifejezetten fiatalos hatást is a modern mintáival, mint például az ezen a képen White-Black színösszeállítás. Fali ingaóra: OIG 12X63 Ez a fali ingaóra ferdén vágott formájával és üveg anyagával nagyon modern összhatást kelt otthonában, amit az inga még egyedibbé tesz, különösen, hogy ezek a színminták hol kifejezetten elegánssá, hol nagyon fiatalossá teszik ezt az üvegórát. Ezen a képen azt a 12x63cm-es üvegórát abrown-orange színkombinációval mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OPG 10X74 Ez a falióra különleges formája miatt nagyon egyedi dísze lehet otthonának, és igen praktikus is, mert a középen szélesedő forma miatt a pontos idő is könnyedén leolvasható a 10x74cm-es üvegóráról. A különböző színmintáknak köszönhetően mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő faliórát, így az elegánstól a fiatalosan modernig sok változat található meg, mint például ezen a képen látható vidámdarkblue-lightblue színű üvegóra. Az üvegóra ára: Ft.

21 Üvegórák Chocolate kivitelben Ki ne szeretné a csokoládét? A csoki táblákra emlékeztető üvegórák nemcsak nagyon elegánsak, hanem kedvenc édességünk is mindig velünk lehet óra formájában. És az örök klasszikussal, a fekete-fehér színkombinációval kizárólag exkluzív üvegórákat kaphatunk. Asztali üvegóra: OAK 10X28 Ez az asztali üvegóra híd alakú formájával és a klasszikus fekete-fehér színösszeállítással kimondottan elegáns dísze lehet íróasztalának, éjjeli szekrényének. A 10x28cm-es üvegóra könnyedén szállítható, így megfelelő ajándék lehet ismerőseinek. Ezen a képen a Black színű üvegórát mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft. Asztali üvegóra: OATK 21X26 Ez az asztali üvegóra különleges aszimmetrikus formájával igen egyedi éke lehet asztalának. A 21x26cm-es órán a pontos idő is könnyedén leolvasható a jelölő pöttyök segítségével. Ezen a képen a nagyon elegáns Black színben mutatjuk be üvegóránkat. Asztali üvegóra: OATK 3X17 Ez a különleges formájú asztali üvegóra igen egyedivé teheti íróasztalát, és a 3x17cm-es órán a jelölő pöttyök segítségével még könnyebben leolvasható a pontos idő.ezen a képen a nagyon exkluzívwhite színnel mutatjuk be üvegóránkat.

22 Fali üvegóra: OHK 10X41 Ez a különleges falióra 10x41cm-en hullámzik falán, így a méretéből adódóan kitűnő ajándék lehet szeretteinek, mert nemcsak könnyedén szállítható, hanem a klasszikus fekete-fehér színkombinációnak köszönhetően bárkinek megfelelő ajándék lehet. Mint például az ezen a képen látható elegáns Black színű falióra. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHK 12X115 Ez a falióra már a 12x115cm-es méretéből adódóan is nagyon szemrevaló, viszont a térbeli hullámzás és a klasszikus fekete-fehér szín teszi igazán exkluzívvá ezt az üvegórát, amit otthona vagy irodája bármely helyiségében könnyedén elképzelhetünk. Mint például az ezen a képen látható elegáns Black színű faliórát. Az üvegóra ára: Ft. Asztali üvegóra: OHK16X20 Ez a falióra formájából és színéből adódóan nagyon klasszikus, viszont az üveg és a szépen ívelt forma teszi kifejezetten elegánssá ezt az órát.az üvegóra 16x20cm-es méretének és a jelölő pöttyöknek köszönhetően a pontos idő is könnyedén leolvasható. Ezen a képen a nagyon elegáns Black színben mutatjuk be falióránkat. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHK 6X115 Ez a falióra 6x115cm-es méretével és a klasszikus fekete-fehér színeivel bármelyik szoba falát feldobja, így ezzel az üvegórával biztosan nem foghat mellé. Ezen a képen a nagyon is elegáns Black színnel mutatjuk be üvegóránkat.

23 Üvegórák Patchy kivitelben Csak három szó: vidám, fiatalos, retrós. Ezek jellemzik igazán a Patchy üvegóráinkat. Mindenkinek mosolyt csalnak az arcukra ezek a faliórák, amik nem csak egy fiatal szobájában, de akár a nagymamánk nappalijában is jó hangulatot teremtenek mindamellett, hogy a térbeli hullámzás és az üveg nagyon modern hatást keltenek. Fali üvegóra: OHZ 6X115 Ez a falióra 6x115cm-en fog szépen ívelni otthona falán, ami mellett senki nem tud majd elmenni szó nélkül. Mint például ezen a képen látható fiatalos és vidámblue-turquaise színű üvegóra mellett sem. Fali üvegóra: OHZ 6X41 Ez a falióra a legpraktikusabb, ha ajándékot keres, mert a 6x41cm-es méretével könnyedén csomagolható és szállítható, és bármely szobában jól mutatnak, mert a kockák régies hangulata keveredik a modern színes, hullámos üveggel. Ezen a képen a romantikus hangulatú Violet-Ruby szín-összeállítású üvegórát mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHZ 8X98 Ez a falióra 8x98cm-es méretével igen feltűnő jelenség lesz otthonában. A szépen ívelő hullámok modernsége keveredik a régies hangulatú négyzetekkel, ezzel nagyon is egyedi összhatást nyújtanak.mint például az ezen a képen látható Red-Orange színkombinációjú üvegóra.

24 Üvegórák Shiny kivitelben Az egyedi üvegórák közül nem hiányozhatnak a fényes színű üvegórák sem, amik még feltűnőbbek, mert nem csak a formájuk nagyon különleges, hanem a kiválasztott szín is. Ezek az üvegórák között bárki megtalálhatja a számának tetszőt, mert különböző formák és színek garantálják a változatosságot. Asztali üvegóra: OA 19X25 Ez az asztali üvegóra különleges formájával biztosan feldobja íróasztalát, vagy éjjeli szekrényét, amit a hatalmas színválasztéknak köszönhetően tehet egyedivé. A 19x25cm-es üvegórán a bevonalkázásokkal még könnyebben leolvasható a pontos idő, így akár nagymamánknak is kitűnő ajándék lehet ez az üvegóra. Ezen a képen a Red-White színkombinációval mutatjuk be üvegóránkat. Az üvegóra ára: Ft. Asztali üvegóra: OA 7X28 Ez az asztali üvegóra nemcsak híd alakú formájával, de fényes színével is feldobja íróasztalát, éjjeli szekrényét. Emellett nagyszerű ajándék is, mert a 7x28cm-es üvegóra könnyedén szállítható és csomagolható. Ezen a képen Red színben mutatjuk be üvegóránkat. Az üvegóra ára: Ft. Asztali üvegóra: OAT 21X26 Ez az asztali üvegóra különleges formájával kifejezetten egyedivé teszi íróasztalát, éjjeli szekrényét, mint a képen látható21x26cm-es Green üvegóra is rendkívül jól mutat egy modern helyiségben. Az üvegóra ára: Ft.

katalógus 2011 www.brw.com.pl

katalógus 2011 www.brw.com.pl KONYHÁK katalógus 2011 www.brw.com.pl Üdvözöljük a konyhák világában A konyha az otthona egyik legfontosabb része. A házi tűzhely, az ízek laboratóriuma. Munka- és találkozóhely. Itt mindent megtalálhat

Részletesebben

A Nagy Menyasszony Könyv - eskuvoimagazin.hu

A Nagy Menyasszony Könyv - eskuvoimagazin.hu 1 Tartalomjegyzék Bevezető Kiknek szól a könyv? Itt az idő Leánykér(d)és A szerelem köre Hezitálás? Leánybúcsú, legénybúcsú Házassági grafológia Hogyan kezdjünk hozzá? Esküvői menetrend Hol az arany középút?

Részletesebben

www. A Magazin életre kelt! ajándék 3D-szemüveg + 3D-látványképek Ötletet a magazinból, berendezést a stúdióból! Bútorajánló Magazin

www. A Magazin életre kelt! ajándék 3D-szemüveg + 3D-látványképek Ötletet a magazinból, berendezést a stúdióból! Bútorajánló Magazin ajándék 3D-szemüveg + 3D-látványképek www.trendlakás.hu III. évfolyam 2010/1. r e n d la k á s.h u Bútorajánló Magazin www. Lakberendezési és életmódmagazin III. évfolyam 2010/tél 495 Ft Bemutatkozik a

Részletesebben

találd meg a stílusod!

találd meg a stílusod! 2015 TarTalom 04 42 60 78 124 126 70 128 a kiadványban szereplő fotók illusztrációk! a rendelkezésre álló színvariációkért kérje kollégáink segítségét! a feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás

Részletesebben

Bútorajánló Magazin. www. Bútorajánló a köbön, lakberendezés a neten! virágtrendek. ü l ű b ú t o r t r e n d e k. mini zen kert. www.trendlakas.

Bútorajánló Magazin. www. Bútorajánló a köbön, lakberendezés a neten! virágtrendek. ü l ű b ú t o r t r e n d e k. mini zen kert. www.trendlakas. www. r e n d la k á s.h u Bútorajánló Magazin Lakberendezési és életmódmagazin III. évfolyam 2010/március április mini zen kert egy házikó metamorfózisa Tavaszi virágtrendek Kínai tudomány n y u g a t

Részletesebben

MUNKAANYAG. Kovácsné Takács Valéria. Színekkel körülvéve, a színek tudománya, a színek divatja. A követelménymodul megnevezése:

MUNKAANYAG. Kovácsné Takács Valéria. Színekkel körülvéve, a színek tudománya, a színek divatja. A követelménymodul megnevezése: Kovácsné Takács Valéria Színekkel körülvéve, a színek tudománya, a színek divatja A követelménymodul megnevezése: Falfelületek előkészítése, festése I. A követelménymodul száma: 0875-06 A tartalomelem

Részletesebben

DESIGN és harmónia HOGYAN LAKBERENDEZÉSI SZABÁLY. RENDHAGYÓ ÉTKEK Afrodiziákum szerelmeseknek Szezon végi csemegék

DESIGN és harmónia HOGYAN LAKBERENDEZÉSI SZABÁLY. RENDHAGYÓ ÉTKEK Afrodiziákum szerelmeseknek Szezon végi csemegék TREND ENTERIÕR SHOPPING RECEPT ÖTLET Ára: 690 Ft Elõfizetõknek 490 Ft II. évfolyam, 1. szám 2011. február március DESIGN és harmónia OTTHONOK A NAGYVILÁGBÓL Egy holland sármõr otthona Mûvészi életmód Mexikóban

Részletesebben

Színkatalógus 2014. Az év színe: tengerzöld. a let s project. colours. Utazz. of the world a nagyvilág színei. a színek szárnyán!

Színkatalógus 2014. Az év színe: tengerzöld. a let s project. colours. Utazz. of the world a nagyvilág színei. a színek szárnyán! Színkatalógus 2014 Az év színe: tengerzöld a let s colour project colours of the world a nagyvilág színei Utazz a színek szárnyán! 01 Andalusia Vörösek Crete Krémfehérek Calcutta Bézsek és barnák A nagyvilág

Részletesebben

Hídház a völgy fölött. mint egy luxusautó BELVÁROSI. A masszázsmedence olyan, VÍZESÉSSEL OTTHON A SIVATAGBAN ÉLMÉNYMEDENCE FÉNYJÁTÉKOK TALMÁCSI GÁBOR:

Hídház a völgy fölött. mint egy luxusautó BELVÁROSI. A masszázsmedence olyan, VÍZESÉSSEL OTTHON A SIVATAGBAN ÉLMÉNYMEDENCE FÉNYJÁTÉKOK TALMÁCSI GÁBOR: 1 III. ÉVFOLYAM 2012. TAVA S Z WWW.SPATRENDMAGAZIN.HU ára: 595 Ft ÉLETMÓD ÉS SZABADIDÕ- MAGAZIN TALMÁCSI GÁBOR: A masszázsmedence olyan, mint egy luxusautó BELVÁROSI EXTRAVAGANCIA FÉNYJÁTÉKOK UTAZÓ KOMFORT

Részletesebben

A kiadványban fellelhető valamennyi tartalom jogvédett, további hivatkozása, másolása vagy terjesztése csak változatlan formában, a szerző vagy

A kiadványban fellelhető valamennyi tartalom jogvédett, további hivatkozása, másolása vagy terjesztése csak változatlan formában, a szerző vagy A kiadványban fellelhető valamennyi tartalom jogvédett, további hivatkozása, másolása vagy terjesztése csak változatlan formában, a szerző vagy jogosult nevének feltüntetésével lehetséges. A közölt tartalom

Részletesebben

Olcsóbban kuponokkal. karíthatnak. Üzleteink. többségében ismét itt az e-kupon akció! Vásároljon kedvezménnyel az. iskolakezdésre is!

Olcsóbban kuponokkal. karíthatnak. Üzleteink. többségében ismét itt az e-kupon akció! Vásároljon kedvezménnyel az. iskolakezdésre is! 2014. augusztus 28. CSÜTÖRTÖK AZ ÁRKÁD PÉCS reklámközösség hírei xiii. évfolyam 130. szám Az idei ősz divatja Milyen színek és fazonok hódítanak az új szezonban? Októberi divatnapjaink idején megtekinthetik,

Részletesebben

CIPO- divat CINDY CRAWFORD CSIZMÁK IDEJE ÍGY SZÜLETIK EGY CIPŐ! bemutatja saját 5th Avenue cipőkollekcióját. Az új őszi-téli külső

CIPO- divat CINDY CRAWFORD CSIZMÁK IDEJE ÍGY SZÜLETIK EGY CIPŐ! bemutatja saját 5th Avenue cipőkollekcióját. Az új őszi-téli külső CIPO- divat 2009 2. szám A DEICHMANN N MAGAZINJA A A 5TH AVENUE CINDY CRAWFORD bemutatja saját 5th Avenue cipőkollekcióját DIVAT CSIZMÁK IDEJE Az új őszi-téli külső DESIGN ÍGY SZÜLETIK EGY CIPŐ! Inspirációtól

Részletesebben

termékpaletta Az otthon nyugalmáért röviden www.predex.hu

termékpaletta Az otthon nyugalmáért röviden www.predex.hu Az otthon nyugalmáért termékpaletta röviden 2013 www.predex.hu & @ Termékpalettánk teljes és részletes bemutatását katalógusunkban tekintheti meg (típusokkal, termékjellemzőkkel, tanácsokkal), Kérje email-en

Részletesebben

BalatonBútor ARCULATI ANYAGA

BalatonBútor ARCULATI ANYAGA A BALATON BÚTORGYÁR RT. ARCULATÁNAK FRISSÍTÉSE A Balaton Bútor Rt. több mint 100 éves múltra tekint vissza, az 1896-os alapítása óta folyamatos változásokon, fejlesztéseken ment keresztül. Mára a cég fontos

Részletesebben

FÜRDŐSZOBÁK FÜRDŐSZOBÁK. Katalógus és árlista. 15 minta fürdőszoba. Önnek tesztelve. Egyedülálló szortiment a piacon 2012-13. www.sapho.

FÜRDŐSZOBÁK FÜRDŐSZOBÁK. Katalógus és árlista. 15 minta fürdőszoba. Önnek tesztelve. Egyedülálló szortiment a piacon 2012-13. www.sapho. FÜRDŐSZOBÁK 2012-13 Katalógus és árlista Egyedülálló szortiment a piacon 15 minta fürdőszoba az inspirációért www.sapho.hu Önnek tesztelve FÜRDŐSZOBÁK MINDEN GENERÁCIÓNAK Üdvözöljük! Üdvözli Önt a SAPHO,

Részletesebben

Bútorajánló Magazin. www. Új utak. Bútorajánló a köbön, lakberendezés a neten! régi az újban. Ka l o ta s z e g Mo s o g a t á s.

Bútorajánló Magazin. www. Új utak. Bútorajánló a köbön, lakberendezés a neten! régi az újban. Ka l o ta s z e g Mo s o g a t á s. www. r e n d la k á s.h u Bútorajánló Magazin Lakberendezési és életmódmagazin III. évfolyam 2010/május június Kékfestő, c s i p k e, fa fa r a g á s, Ka l o ta s z e g Mo s o g a t á s o k o s a n régi

Részletesebben

2009. június Külső- és belső burkolatok Parador minőség a padlóburkolatokban

2009. június Külső- és belső burkolatok Parador minőség a padlóburkolatokban 2009. június Külső- és belső burkolatok Parador minőség a padlóburkolatokban Eventus-Trade Kft. 2096 Üröm, Kőbányai út 16. Tel.: 26/550 177 mobil: 30/336 0874 Fax: 26/550 178 szakinfo_epiteszet_2009_02.indd

Részletesebben

ÁLOM. glamour. high-tech EGY KIS MINIMÁL. DEBRECENI LAKÁSKULTÚRA VÁSÁR 2008. október 17 19. KÖLCSEY KÖZPONT A LETISZTULT TEREK VILÁGA LUXUSKIVITELBEN

ÁLOM. glamour. high-tech EGY KIS MINIMÁL. DEBRECENI LAKÁSKULTÚRA VÁSÁR 2008. október 17 19. KÖLCSEY KÖZPONT A LETISZTULT TEREK VILÁGA LUXUSKIVITELBEN Megjelenik ingyenesen www.orientaldesign.hu 3. évfolyam 3. szám 2008. DEBRECENI LAKÁSKULTÚRA VÁSÁR 2008. október 17 19. KÖLCSEY KÖZPONT ÁLOM LUXUSKIVITELBEN glamour A LETISZTULT TEREK VILÁGA high-tech

Részletesebben

Article No. Cikkszám Rövid megnevezés Oldal Listaár Hosszú megnevezés

Article No. Cikkszám Rövid megnevezés Oldal Listaár Hosszú megnevezés Article No. Cikkszám Rövid megnevezés Oldal Listaár Hosszú megnevezés 58-0200017 0200017 Poggyászazonosító cím kártyával 80 436 Ft Az ezüst poggyászazonosító, a NOMINAL erős fém dróttal rendelkezik és

Részletesebben

[Boldog karácsonyt kívánunk Svédországból!] Karácsony. a nappaliban» Karácsony. Svédországban»

[Boldog karácsonyt kívánunk Svédországból!] Karácsony. a nappaliban» Karácsony. Svédországban» Inter IKEA Systems B.V. 2010. [Boldog karácsonyt kívánunk Svédországból!] Karácsony a nappaliban» Karácsony Svédországban» PE277350 PE278587 1 Svédországban a tél hosszú, sötét és hideg. Ugyanez azonban

Részletesebben

Gondolom, most nem tudnak válaszolni, hagyott, ügyfél üzenete Valóban úgy nehéz...

Gondolom, most nem tudnak válaszolni, hagyott, ügyfél üzenete Valóban úgy nehéz... 1 2 Kedves Olvasó! Tisztelt Vásárló-Látogató! Nagy örömünkre szolgál, hogy érdeklődésével megtisztelte és megtiszteli a 15 éves múlttal rendelkező cégünket. Igen! Az idén ünnepeljük a 15. évfordulónkat.

Részletesebben

GARÁZSKAPUT OKOSAN Garázskapu választók díjtalan magazinja

GARÁZSKAPUT OKOSAN Garázskapu választók díjtalan magazinja GARÁZSKAPUT OKOSAN Garázskapu választók díjtalan magazinja Ma már annyiféle kapható, de hogyan válasszuk azt, amelyik a legbiztonságosabb, illik a házunkhoz, jól szigetel, és megfizethető? A SZEZÁM TÁRULJ!

Részletesebben

A Duschland bemutatkozik

A Duschland bemutatkozik 2 0 1 5 A Duschland bemutatkozik... nagyon szegénynek tekinthető az az ember, aki nem birtokol olyan házat, melynek falai üveglappal vannak borítva. Ciceró A Duschland, a világ élvonalbeli zuhanykabin

Részletesebben

Bútorajánló Magazin. Lakberendezési és életmódmagazin III. évfolyam 2010/július augusztus. Stílus és kénylem: Pavlovics bútor

Bútorajánló Magazin. Lakberendezési és életmódmagazin III. évfolyam 2010/július augusztus. Stílus és kénylem: Pavlovics bútor www. r e n d la k á s.h u Bútorajánló Magazin Lakberendezési és életmódmagazin III. évfolyam 2010/július augusztus Stílus és kénylem: Pavlovics bútor Gy e p g o n d o z á s Szecessziós vonalak A magazin

Részletesebben

CATAN TELEPESEI EL GRANDE BURG APPENZELL RACE FOR THE GALAXY. 7.old. FREE www.tabulamagazin.hu

CATAN TELEPESEI EL GRANDE BURG APPENZELL RACE FOR THE GALAXY. 7.old. FREE www.tabulamagazin.hu A játékok története Ókor, első rész A társasjátékozásról Általános ismertető 27 4 I. évfolyam 1. szám 2008. április online kiadás FREE www.tabulamagazin.hu EL GRANDE 18. oldal BURG APPENZELL 24. oldal

Részletesebben

TAVASZ LEGYEN SZÍNESEBB AZ ÉLETÜNK! INGYENES INFORMÁCIÓS MAGAZIN FESTÉKET A FESTÉKBOLTBÓL! 2010. március II. évfolyam 1.

TAVASZ LEGYEN SZÍNESEBB AZ ÉLETÜNK! INGYENES INFORMÁCIÓS MAGAZIN FESTÉKET A FESTÉKBOLTBÓL! 2010. március II. évfolyam 1. TAVASZ 2010. március II. évfolyam 1. szám FESTÉKET A FESTÉKBOLTBÓL! FOTÓ: IKEA INGYENES INFORMÁCIÓS MAGAZIN LEGYEN SZÍNESEBB AZ ÉLETÜNK! KÖSZÖNTŐ Kívül-belül rendbe hozza! A vizes bázisú vastaglazúr tökéletes

Részletesebben

Szenzációs jubileumi újdonságok!

Szenzációs jubileumi újdonságok! Szenzációs jubileumi újdonságok! Hatalmas boldogság számunkra, hogy immár tizedik születésnapját ünnepli az Elizabeth Nardo Stílusmagazin! A kerek szám arra inspirálta a Divatházat, hogy valami rendkívülivel

Részletesebben

Digitális fényképezés alapismeretei

Digitális fényképezés alapismeretei Digitális fényképezés alapismeretei TARTALOMJEGYZÉK 1. Kompozíciós megoldások a fotográfiában... 5 1.1 Képkompozíció... 5 1.2 Aranymetszés...5 1.3 A háromszög-kompozíció... 6 1.4 A képi ritmus...7 1.5

Részletesebben

HYUNDAI. magazin 2011/2. www.hyundai.hu

HYUNDAI. magazin 2011/2. www.hyundai.hu HYUNDAI magazin 2011/2. www.hyundai.hu H Y U N D A I H O L D I N G H U N G A R Y B E K Ö S Z Ö N T Ô Kedves Olvasó! Impresszum A Hyundai Holding Hungary Kft. magazinja A Hyundai Holding Hungary Kft. megbízásából

Részletesebben

álomdivat mindenkinek

álomdivat mindenkinek arcadium az ÁRKÁD Budapest Trendmagazinja 28. szám 2014. ősz Öltöztető apróságok A változást stylinggal érhetjük el, eláruljuk, hogyan Őszi TRENDEK A szezon alapdarabjai Fiatalodjunk éveket! Szépségápolás

Részletesebben