Falio ra - u vego ra

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Falio ra - u vego ra"

Átírás

1 Falio ra - u vego ra A Carneol Kft. az üvegóráival megteremtette azt a lehetőséget, hogy mindenki megtalálhassa a saját ízlésvilágának megfelelő üvegórát. Annak ellenére, hogy az üveg, mint anyag, így az üvegórák is modernnek számítanak, a Carneol üvegórái sokféle szín, minta és forma közül választhatóak, így a visszafogottabb stílus kedvelői is megtalálhatják a kedvükre való üvegórát. A Carneol üvegórái kiváló ajándékozási lehetőséget is nyújtanak, mert ezek az órák egyaránt megállják a helyüket egy gyerek születésnapi buliján, mint egy esküvőn, vagy éppen a nagymama karácsonyfája alatt. A Carneol Kft. célja, hogy az Ön otthonát is egyedivé varázsolhassa valamely kézzel készített megbízható és exkluzív termékével. A különböző üvegből készült használati és dísztárgyakat: szappantartókat, tálakat, vázákat, hamutartókat, led lámpákat és mosdókat megtekintheti webshopunkban. Üvegóra Rainbow kivitelben A Rainbow üvegóra elhozza otthonába a szivárvány minden színét, és a különböző formájú fali- és asztali órák nemcsak a gyerekszoba hangulatát dobják fel, hanem az Ön irodájába is vidámságot csempésznek a szürke hétköznapokon. Falióra: OHR 6X41 Ez a kézzel készített óra a szivárvány színeivel kifejezetten egyedivé varázsolhatják otthonát. Ám nemcsak az óra színe a különleges, hanem hullámos formája miatt térben is jobban kiemelkedik. A képen látható falióramérete 6x41cm, így a falon több helyre elhelyezhető. Azüvegóra ára: Ft. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Falióra: OPR 10X74 Ez a falióra nem csak mintázatában nagyon színes, hanem formájában is igen egyedi darab. Domború formája térben is érzékelhetőbbé teszi az üvegórát, valamint középső, szélesebb részén az idő is könnyedén leolvasható.a képen látható falióra mérete 10x74cm. Az üvegóra ára: Ft. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható:

2 Falióra: OHR 8X98 Ez a falióra már a méretével is magára vonja a szemeket, ugyanis 8x98cm-en hullámzik a falunkon. Ez az egyedi üvegóra így igazán nem marad észrevétlen, és vidám szivárvány színeivel mindenkinek mosolyt csal az arcára. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Falióra: OIR 12X63 Ebben az ingaórában egyesül a modern kor világa a régi tradíciókkal.a hagyományos ingaóra a kézzel készített színes mintázatú üveggel igen egyedivé varázsolja falát.ez a különleges ingaóra 12x63cm-en helyezkedik el, így az idő is könnyedén leolvasható az üvegóráról. Az üvegóra ára: Ft. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Asztali üvegóra: OATR 21X26 Ez az asztali üvegóra a különleges formájával és színvilágával nagyon feldobja íróasztalunkat és mindig vidámságot kölcsönöz, és az esős hétköznapokon is feltölt minket energiával. A képen látható asztali üvegóra 21x26cm-en vidítja fel szobánkat. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Üvegórák Spiral kivitelben A legtöbben nagyon kedveljük a hullámokat, a spirálokat szabálytalanságuk miatt, ezzel megtörve a szép, tiszta formákat. Azért, hogy a fantáziánkat még szabadabbá engedhessük a számunkra tökéletes óra megtalálásában, különböző egyedi formák, és rengeteg színkombináció közül választhatjuk ki a kívánt asztali, vagy faliórát.

3 Asztali üvegóra: OAB 19X25 Ez az asztali üvegóra a boltíves formájával igen előkelőnek mutatkozik, amit a megfelelő színkombinációval még inkább erősíthetünk, egy másik színnel pedig akár meg is bolondíthatjuk. Ez az üvegóra 19x25cm, amit a képen a White-Orange színkombinációban mutatunk meg. Az üvegóra ára: Ft. Asztali üvegóra: OAB7X28 Ez az asztali üvegóra híd alakú formájával igen egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz mind az otthonában, mint pedig az irodájában. A különböző színösszeállítások kapcsán ez az üvegóra beleolvadhat íróasztalába, vagy akár az egész szoba fénye lehet. Ez az üvegóra 7x28cm, amit a képen a White-Green színkombinációban mutatunk meg. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHB 6X115 Ez a falióra nagyon elegánsan hullámzik végig szobája, vagy irodája falán. A szolid mintázatot csak a tetején és az alján bolondítja meg az egyedi mintázat. Ez a falióra 6x115cm, és a képen a Black-White színösszeállításban mutatjuk meg.

4 Falióra: OHB 6X41 Ez a falióra nagyon barátságos szolid mintázatával, amit a sokféle színkombinációból tehetünk egyedivé, és így éppúgy megfelelő választás egy irodába, mint egy gyerekszobába.ez az üvegóra 6x41cm, ami a falon is hullámzik. A képenezt a faliórát a White-Orange színösszeállítással mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft. Falióra: OHB 8X98 Ez a falióra szépen végighullámzik otthona vagy irodája falán a maga 8x98cm-es méretével. A sokféle színkombinációval és az egyedi mintázattal Ön pontosan azt a hangulatot teremtheti meg, amit csak elképzelt.a képen ezt a kézzel készített üvegórát ablue-turquoise színösszeállításban mutatjuk be. Falióra: OIB 19X23 Ennek az ingaórának a hagyományosságát a mintázat varázsolja egyedivé, moderné. Mivel a mintázata nem túl hivalkodó, ezért ezt a kézzel készített üvegórát éppúgy el tudjuk képzelni nagymamánk otthonában, mint gyermekünk kiságya felett. A sok színösszeállítás nagyban befolyásolja a helyiség hangulatát, így mindenki megtalálhatja a számára kedvező faliórát. Ez az üvegóra 19x23cm-es, és ezen a képen a Brown-White színkombinációban mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft.

5 Üvegórák Crakled kivitelben Ez a repedezett mintázat igazán moderné és egyedivé varázsolja otthonát, vagy irodáját. A különböző színösszeállítások miatt ezek az órák nagyszerű ajándékok lehetnek mind szülinapra, mind esküvőre. Mivel az üvegórák formái és színei is különböző összhatást keltenek, ezért ezek az üvegórák éppoly megfelelőek egy kisgyerek számára, mint egy komoly férfinak. Asztali üvegóra: OATX 21X26 Ez az üvegóra különleges formájával nagyon egyedivé teheti asztalunkat, különösen, hogy a különböző színváltozatok mintázata már önmagukban sem hétköznapiak. Ez az üvegóra 21x26cm, és ezen a képen Red színben látható. Asztali üvegóra: OATX3X17 Ez az asztali üvegóra különleges és elegáns, hosszúkásformájával nem csak az asztalunk, de akár nappalink dísze is lehet. Egyedi mintázatának és a nagy színválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számának kedvező üvegórát. Ennek az üvegórának a mérete 3x17cm, amit mi a képen Black színben mutatunk be. Asztali üvegóra: OAX 15X40 Ez az asztali üvegóra boltíves és karórára emlékeztető formájával igen exkluzív, és a különböző színösszeállításnak köszönhetően egyaránt díszíthet egy gyerekszobát, mint egy tradicionális nappalit. A 15x40cm-ével ez az üvegóra vonja magára legjobban a figyelmet. Ezen a képen az üvegóra a White színben látható.

6 Asztali üvegóra: OAX16X41 Ez az asztali üvegóra egyedi formájával és színvilágával kiváló dísze lehet mind íróasztalának, mind éjjeli szekrényének.barátságos formája bizalmat kölcsönöz kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A képen látható üvegóra 16x41cm, amit Red színben mutatunk meg. Asztali üvegóra: OAX 7X28 Ez a híd alakú üvegóra igen elegáns megjelenést biztosítmodern házának, vagy akár irodájának. A különböző színeknek köszönhetően egyedivé tehet egy mindennapos használati tárgyat. Ennek az üvegórának 7x28cm a mérete, és a képenwhite színben mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHX 12X115 Ez a falióra a maga 12x115cm-es méretével meghatározó része lesz falának. A finoman hullámzó üvegóra elegáns hatást kölcsönöz az egyedi üvegórának. Ezen a képen Silver árnyalattal mutatjuk be az órát. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHX 6X115 Az enyhén hullámos falióra nagyban meghatározza szobája hangulatát. Az egyedi mintázatoknak köszönhetően nagyon modernné teheti falát. Ez a falióra 6x115cm, és ezen a képenorange színben mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft

7 A fenti üvegóra az alábbi színekben kapható: Fali üvegóra: OHX 6X41 Ez az egyedi falióra a 6x41cm-es méretével nem foglal el sok helyet, így a lakásunk, vagy az irodánk falán bárhová elhelyezhetjük. Kis méretének köszönhetően remek ajándékozási lehetőséget is nyújt, és modern kinézetével szép ízlést kölcsönöz lakásunknak. Ezen a képen Brown színben mutatjuk meg ezt az üvegórát. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHX 8X98 Ez a falióra 8x98cm-es méretéből kifolyólag igen meghatározó része lehet otthonának, irodájának. Az egyedi és különleges mintázatok segítségével mindenki megtalálhatja a számának kedves üvegórát, mert a színek között egyaránt megtalálható a visszafogott, szolid, elegáns mintázat, mint a vagány, modern összhatás. Ezen a képen is egy nagyon fiatalos és vidám színnel, a Lime Green-nel mutatjuk be üvegóránkat. Fali ingaóra: OIX 12X63 Ez a fali ingaóra nemcsak mintázatában, de a formájában is magában hordozza különlegességét: az átmenetet a tradicionális és a modern stílus között. Az üvegóra ingája eleganciát kölcsönöz az órának, amit a modern aszimmetrikus vágás csak még jobban kihangsúlyoz. Viszont a megfelelő szín kiválasztásával nagyon fiatalos órát kaphatunk, ami 12x63cm-en vidítja falunkat. Ezen a képena Red mintával mutatjuk meg üvegóránkat, ami irodában és egy gyerekszobában is igen jól mutat. Az üvegóra ára: Ft.

8 Üvegóra: OLX 20X30 Ez a falióra nagyon vidám összhatást kelt modern formájával, és a pajkos hullámosságával. Ezen felül a 20x30cm-es méretével könnyen hordozható, így remek ajándék lehet születésnapra, vagy esküvőre. Ezen a képen is fiatalos összhatást kelt az üvegóra alightgreen színben. Az üvegóra ára: Ft. Üvegóra: OPX 10X74 Ez a falióra iránytű formájával igen exkluziv lehet otthona falán és irodájában egyaránt. Azonban azzal, hogy az üvegóra középen szélesedik, nem csak az idő lesz jobban leolvasható, hanem megbontja a hagyományos formákat, így egyedien díszeleg majd az Ön falán. Ez a falióra 10x74cm, amit a képenaz elegánsan pajkos mintázatban, asilver-ben mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft. Üvegórák Zebra kivitelben A zebra mintázat az elmaradhatatlan csíkokat bolondítja meg azzal, hogy az üvegórákon a csíkok se nem párhuzamosak, sem nem egyenesek. Azonban ezek az egyedi vadócos minták mégis nyugtatóan hatnak ránk, különösen, hogy egyik üvegórát sem lehet hagyományosnak mondani. Asztali üvegóra: OAF 7X28 Ez az asztali üvegóra híd alakú formájával és különleges csíkozásával nagyon egyedivé teheti íróasztalunkat, éjjeli szekrényünket. Modern mintázatát többféle színkombináció közül választhatja. 7x28cm-es mérete miatt jól szállítható, így megfelelő ajándék lehet szeretteinek. A képen látható üvegórát Red-Black színösszeállításban mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft.

9 A fenti üvegóra az alábbi színekben kapható: Asztali üvegóra: OATF21X26 Ez a különleges formájú asztali üvegóra igen modernné teheti asztalunkat, az egyedi csíkozás pedig nemcsak az órát dobja fel, hanem minket is felvidít. Ez az üvegóra 21x26cm, amit ezen a képen White-Blue színösszeállításban mutatjuk be. Fali üvegóra: OHF 6X115 Ez a falióra a 6x115cm-es méretével meghatározóan hullámzik falunkon. A különböző színkombinációknak köszönhetően egyedivé teheti otthonát, vagy irodáját. Fiatalos és érett színeket egyaránt találhat, mint például a képen látható Turquoise-Blue üvegóra is. Fali üvegóra: OHF 6X41 Ez a falióra a sokféle csíkozásnak köszönhetően nagyon fiatalos, és mivel csak 6x41cm, így könnyen szállítható, mint egyedi, modern ajándék. Az üvegóra enyhén hullámzik, így finom, térbeli hatást kelt. Ezen a képen a Red-Black színösszeállításban mutatjuk meg azt az üvegórát. Az üvegóra ára: Ft.

10 Fali üvegóra: OHF 8X98 Ez a falióra a maga 8x98cm-ével szépen hullámzik végig otthona, vagy irodája falán. A különböző színkombinációknak köszönhetően nemcsak egy gyerekszobát tud felvidítani, de a nagymamánk otthonában is képes eleganciát sugározni.ezen a képen a zebra csíkos zebra mintás üvegórát mutatjuk be, awhite-black-et. Fali ingaóra: OIF 12X63 Ez a fali ingaóra nemcsak a zebrás színösszeállítások miatt különleges, hanem egyedi formája miatt is, ahol az inga régiessége finoman keveredik az üvegóra ferdén vágott, modern formájával.így az ingaóra egyaránt jól mutat egy gyerekszobában, mint a nagymamánk nappalijában. Ez a falióra 12x63cm, amit ezen a képen a Red-Black színösszeállításban mutatunk meg. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OLF 20X30 Ez a falióra különleges formájának köszönhetően igen egyedivé teheti otthonát, irodáját. A különböző színösszetételek miatt a konyhától kezdve a gyerekszobán át a dolgozószobáig mindenhova megtalálható a megfelelő üvegóra. A hullámos csíkozással és egy vidám színnel nagyon fiatalossá, egy komolyabb színösszeállítással pedig a szabályos külső forma miatt elegánssá tehetjük üvegóránkat.a képen látható falióra mérete 20x30cm, és ezen a képen az Orange-White színkombinációval mutatjuk meg. Az üvegóra ára: Ft.

11 Üvegórák Stripy kivitelben A Stripy üvegórák abban különböznek a Zebrástól, hogy itt az egyik szín az átlátszó, így csak a kedvenc színünket felhasználva kaphatjuk meg a kiválasztott asztali vagy fali üvegórát, viszont a csíkozás miatt alapból különlegessé válik az amúgy sem hétköznapi formákból készített üvegórák. Asztali üvegóra: OAH 7X28 Ez az asztali üvegóra híd alakú formájával színes éke lehet íróasztalunknak, éjjeli szekrényünknek. A különböző színek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálhassa a számának tetsző üvegórát. Az óra 7x28cm-es mérete miatt kiválóan szállítható, így megfelelő ajándék lehet gyermekeinknek, barátainknak, de nagyszüleink házában is nagyon jól mutatnak. Ezen a képen ezt az üvegórátruby színben mutatjuk meg, ami akár az unalmas esős hétköznapokat is könnyedén feldobja. Az üvegóra ára: Ft. Asztali üvegóra: OATV 21X26 Ez az asztali üvegóra különleges, íves formájával nagyon meghatározhatja íróasztalunkat, éjjeli szekrényünket. Az elegáns üveg mellé, ha egy komolyabb színt választunk, az üvegóra nagyon exkluzívvá válik, így egy modern irodába kiváló választás lehet, viszont ha egy vidám színt választunk, azzal pedig nagyon fiatalossá tehetjük a választott órát. A képen látható üvegórátorange színben mutatjuk be, aminek a mérete21x26cm. Asztali üvegóra: OATV 3X17 Ez az asztali üvegóra háromszög formájával különleges dísze lehet íróasztalának, ami a megfelelő szín kiválasztásával ugyanúgy jól mutat egy vidám gyerekszobában, mint nagymamánk nappalijában. A 3x17cm-es üvegóráról a bevonalkázásnak köszönhetően a pontos idő tökéletesen leolvasható. Ezen a képen ezt az üvegórát Brown színben mutatjuk meg.

12 Asztali üvegóra: OAV 15X40 Ez az asztali üvegóra különleges formájával és színvilágával otthona vagy irodája bármely területét könnyedén feldobja. A karóra forma igen egyedi az üvegóráknál, valamint a bevonalkázásnak és az üvegóra 15x40cm-es méretének köszönhetően távolról is könnyedén leolvasható a pontos idő. Ezen a képen a Red színnel mutatjuk be az üvegórát. Asztali üvegóra: OAV 7X28 Ez az asztali üvegóra nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen csíkozva is nagyon megnyerő lehet íróasztalán, vagy éjjeli szekrényén. Az egyedi forma mellett a függőleges színes csíkok az üvegórát nagyon elegánssá teszik.mivel az üvegóra a 7x28cm-es méretének köszönhetően könnyen szállítható, ezért a megfelelő szín kiválasztása mellett ez az üvegóra éppen olyan kiváló ajándék lehet egy üzletember számára, mint egy fiatal iskolásnak. Ezen a képen ezt az üvegórát a vidám színűruby-val mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHH 6X115 Ez a falióra igen elegáns hosszú, hullámzó alakjával, és az átlátszó üvegen a vízszintes csíkozással. A sokféle színkombinációnak köszönhetően ez a falióra éppúgy jól mutat a gyerekek szobájában, mint egy dolgozószobában. Az üvegóra 6x115cm-es mérete mellett biztos, hogy senki sem megy el szótlanul. Ezen a képen a vidám Red színben mutatjuk be ezt a faliórát.

13 Fali üvegóra: OHH 6X41 Mindig keressük a megfelelő ajándékot szeretteink, barátaink számára, de a különböző alkalmakhoz más és más termékeket keresünk. Ezt a problémát kitűnően oldja meg a balra látható üvegóra. 6x41cm-es méretével könnyen szállítható, nagyon különleges és exkluzív ajándék, és a különböző színkombinációknak köszönhetően az óra más-más hatást kelt: nagymamának, tinédzsernek és üzletembernek kiváló ajándék lehet. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHH 8X98 Ez a falióra nemcsak azért különleges, mert üvegből készült, hanem mert szépen, hosszan hullámzik le falunkon. Így a szobánkba egy 8x98cm-es egyedi üvegórát kapunk, ami a különböző színeknek köszönhetően bármely korosztálynak megfelelő. Ezen a képen a tradicionális Brown színben mutatjuk be ezt a faliórát. Fali üvegóra: OHV 6X115 Ez a falióra nemcsak vízszintes, hanem függőleges csíkozással is kapható, ami a hosszan ívelő hullámokat még elegánsabbá teszi.így a 6x115cm-es üvegóra még meghatározóbb darab lesz otthonában, ami mellett senki nem tud majd elmenni szótlanul. Ezen a képen a mindig nyerőblue színben mutatjuk be falióránkat.

14 Fali üvegóra: OHV 6X41 Ez a könnyedén hordozható falióra is elérhető függőleges csíkozással, ami jobban kiemeli az üvegóra ívét. A különböző színösszeállítások különféle hatást gyakorolnak a 6x41cm-es faliórára. Például a képen látható üvegóra a vidámyellowszínnel sokkal fiatalosabb hatást kelt. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHV 8X98 Ez a 8x98cm-es falióra is megszerezhető függőleges csíkozással, ami jobban kiemeli a térben hullámzó üvegóra ívét. A sokféle színátmenetnek köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára kedves egyedi üvegórát. Például ezen a képen a Black nagyon elegánssá teszi ezt a faliórát, így nem csak egy modern otthonban, hanem egy komoly irodában is nagyon exkluzív látványt nyújt. Fali ingaóra: OIV 12X63 Ez a fali ingaóra több szempontból is nagyon különleges: egyrészt a régies ingaóra keveredik a modern üveggel, másrész az egyedi forma a nagy színválasztékkal párosulva olyan üvegórákat eredményez,amely minden korosztálynak megfelelő lehet. Például ez a 12x63cm-es falióra ezen a képen aruby színnel nagyon fiatalos összhatást kelt. Az üvegóra ára: Ft.

15 Fali üvegóra: OLV 20X30 Ez a falióra formájából adódóan nagyon egyedi: a modern üveghez a bohókás hullám párosul, amit a vidám csíkok erősítenek. Viszont ez az üvegóra egy sötétebb színnel mégis komoly és elegáns hatást ér el. Például a képen látható 20x30cm-es Black színű falióra. Az üvegóra ára: Ft. Üvegórák Swirls kivitelben Akik a nagy csigás hullámokat kedvelik, azoknak a Swirls üvegórákat ajánljuk, mert a nagy, színes minták feldobják a már amúgy is különleges formájú üvegórákat. A különböző színkombinációknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára kedvező egyedi üvegórát, így a vidám színes üvegórától kezdve a retro stílusú üvegóráig bármi kialakítható. Asztali üvegóra: OACS 7X28 Ez az asztali üvegóra híd alakú formájával és nagy csigás mintájával nagyon modern, ami viszont akár retro stílusúvá is tehető a megfelelő színekkel. Mivel a 7x28cm-es méretű üvegóra könnyedén szállítható, ezért megfelelő egyedi ajándék lehet szeretteink, barátaink számára. Ezen a képen awhite-blue összeállítás nagyon fiatalossá teszi ezt az üvegórát. Az üvegóra ára: Ft. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Asztali üvegóra: OATC 21X26 Ez az asztali üvegóraformájának köszönhetően nagyon különlegessé teheti íróasztalát, éjjeli szekrényét. A megfelelő színkombinációval pedig mindenki megtalálhatja a számának tetsző 21x26cmes üvegórát. Ezen a képen ameghitt Orange-Red színekkel mutatjuk be óránkat. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható:

16 Fali üvegóra: OHCS 6X115 Ez a falióra nemcsak a 6x115cm-es méretével hívja fel magára a figyelmet, hanem nagy csigamintáival, és a térben hullámzó alakjával. Ezt az üvegórát a sok színkombinációnak köszönhetően bárki a magáénak érezheti.ezen a képen pedig a White-Red színek teszik nagyon modernné ezt a faliórát. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Fali üvegóra: OHCS 6X41 Ez a falióra nemcsak a 6x41cm-es méretéből kifolyólag kitűnő ajándék, hanem a nagy csigás mintái különböző színekkel más-más összhatást keltenek. Így ez az üvegóra épp olyan jól mutat egy modern irodában, mint egy színes, vidám gyerekszobában. Mint például az ezen a képen látható elegáns Black-White színű falióra. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHCS 8X98 Ezt az egyedi faliórát meglehetősen vidámmá varázsolják a színes csiga minták, amik a 8x98cm-en rendkívül mutatósak, és meghatározóak. A különböző színátmeneteknek köszönhetően pedig mindenki megtalálhatja a számának kedves stílusú üvegórát. Mint például ezen a képen is a Brown-Red színösszeállítással egy kicsit retrós, vidám órát kapunk. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható:

17 Fali ingaóra: OICS 12X63 Ez a fali ingaóra a nagy, csigás mintájával minden tekintetet magára vonz. A ferdén vágott forma az üvegen nagyon modernné teszik ezt az órát, viszont az inga meg ad némi régies hangulatot a faliórának.így ezt a 12x63cm-es órát kicsiknek és nagyoknak is egyaránt ajánljuk. Mint például a képen látható Black-White üvegóra egy modern irodában elhelyezve nagyon elegáns benyomást kelt, viszont egy vidám színes falon eléggé meghatározó, fiatalos lesz. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Az üvegóra ára: Ft. Fali ingaóra: OICS 19X23 Ez a fali ingaóra a modern, színes üvegórát ötvözi a hagyományos ingaórával. A nagy, csigás minták nagyon meghatározóak, így a választott színek jobban érvényesülnek, és különböző hangulatokat tudnak teremteni. A képen a 19x23cm-es faliórát az elegáns Black-White színekkel mutatjuk be. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OPC 10X74 Ez a falióra különleges formájával nagyon egyedi darab lehet otthonában. A különböző színátmeneteknek köszönhetően mindenki megtalálhatja a neki tetsző üvegórát, és az óra középen szélesedő alakja miatt pedig a pontos idő is könnyedén leolvasható. Ezen a képen a 10x74cm-es falióráta nagyon közkedvelt Red-Black színkombinációban mutatjuk meg. Ez az üvegóra az alábbi színben kapható: Az üvegóra ára: Ft.

18 Üvegórák Geo kivitelben Nagyon sokan szeretik a szabálytalan mintákat, amik keresztülágaznak az egész formán. A Geo mintákkal nekik szeretnénk kedveskedni. Ezeket az üvegórákat nagyon egyedivé, de legfőképpen modernné teszik ezek a vonalak, amik a szabálytalanságuk ellenére kiváltképp ízlésesek. Ezek az üvegórák egyaránt jól mutathatnak egy irodában, mint egy nappaliban, vagy hálószobában, csak a megfelelő színkombinációt kell kiválasztani. Asztali üvegóra: OAG 15X40 Ez az asztali üvegóra karóra formájával alapból nagyon modern hatást kelt, amit a szabálytalan vonalak csak még inkább megerősítenek.ez a 15x40cm-es üvegóra a lakás bármely pontját ékesítheti, és a nagy felületnek köszönhetően a pontos idő is könnyedén leolvasható. Ezen a képen a nagyon fiatalos Black-LightGreen színkombinációban mutatjuk be üvegóránkat. Asztali üvegóra: OAG 7X28 Ez az asztali üvegóra híd alakú formájának köszönhetően nagyon elegáns és modern dísze lehet íróasztalának, vagy éjjeli szekrényének.az üvegóra 7x28cm-es méretéből adódóan könnyen szállítható, így nagyszerű ajándék lehet szeretteinknek, ismerőseinknek. Mint például a képen látható Silver-White szín-összeállítású üvegóra, amit fiatalnak, idősnek egyaránt megfelelő ajándék lehet. Az üvegóra ára: Ft. Asztali üvegóra: OATG 21X26 Ez az asztali üvegóra aszimmetrikus formájának köszönhetően kifejezetten modernné teszi íróasztalát, éjjeli szekrényét.az üvegóra 21x26cm-es méretéből adódóan a pontos idő is könnyedén leolvasható.ezen a képen Black-Gold színösszeállítással mutatjuk be üvegóránkat, ami nem csak egy irodában, de bárki otthonában nagyon elegánsan mutat.

19 Asztali üvegóra: OATG 3X17 Ez az asztali üvegóra különleges, ívelt formájával nem egy közönséges használati tárgy, hanem elegáns dísze lesz otthonának, irodájának, amit igazán egyedivé szabhat a különböző mintáknak köszönhetően. Az üvegóra 3x17cm-es méretének köszönhetően a pontos idő is könnyedén leolvasható. Ezen a képen a nagyon exkluzív Black-Silver színösszeállításban mutatjuk be üvegóránkat. Fali üvegóra: OHG 6X115 Ez a falióra 6x115cm-es méretével igen meghatározó dísze lesz otthonának, amit a különböző színkombinációkkal szabhat egyedivé. Ennek a hullámos mintának köszönhetően faliórája elegánsan modern lesz, amit az élénk színek tesznek fiatalossá. Mint például az ezen a képen látható LightGreen-LightBlue színekben pompázó üvegóra. Fali üvegóra: OHG 6X41 Ez a falióra 6x41cm-es méretének köszönhetően könnyedén szállítható, így megfelelő ajándék lehet mind esküvőre, mind az ünnepekre. A hullámos minták miatt nagyon fiatalos és modern ez az üvegóra, viszont a sötét háttér kimondottan elegánssá teszi az órát, így egy irodában is eléri a kívánt hatást. Ezen a képen a modernblack-lightgreen színekkel mutatjuk be falióránkat. Az üvegóra ára: Ft.

20 Fali üvegóra: OHG 8X98 Ez a falióra nagyon különlegessé teszi otthonát, irodáját, mert a kiválasztott egyedi minta 8x98cm-en hullámzik falán, így mindenki tekintetét odavonzza majd, miközben a pontos idő is könnyedén leolvasható. A különböző mintáknak köszönhetően az üvegóra kelthet nagyon elegáns, de kifejezetten fiatalos hatást is a modern mintáival, mint például az ezen a képen White-Black színösszeállítás. Fali ingaóra: OIG 12X63 Ez a fali ingaóra ferdén vágott formájával és üveg anyagával nagyon modern összhatást kelt otthonában, amit az inga még egyedibbé tesz, különösen, hogy ezek a színminták hol kifejezetten elegánssá, hol nagyon fiatalossá teszik ezt az üvegórát. Ezen a képen azt a 12x63cm-es üvegórát abrown-orange színkombinációval mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OPG 10X74 Ez a falióra különleges formája miatt nagyon egyedi dísze lehet otthonának, és igen praktikus is, mert a középen szélesedő forma miatt a pontos idő is könnyedén leolvasható a 10x74cm-es üvegóráról. A különböző színmintáknak köszönhetően mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő faliórát, így az elegánstól a fiatalosan modernig sok változat található meg, mint például ezen a képen látható vidámdarkblue-lightblue színű üvegóra. Az üvegóra ára: Ft.

21 Üvegórák Chocolate kivitelben Ki ne szeretné a csokoládét? A csoki táblákra emlékeztető üvegórák nemcsak nagyon elegánsak, hanem kedvenc édességünk is mindig velünk lehet óra formájában. És az örök klasszikussal, a fekete-fehér színkombinációval kizárólag exkluzív üvegórákat kaphatunk. Asztali üvegóra: OAK 10X28 Ez az asztali üvegóra híd alakú formájával és a klasszikus fekete-fehér színösszeállítással kimondottan elegáns dísze lehet íróasztalának, éjjeli szekrényének. A 10x28cm-es üvegóra könnyedén szállítható, így megfelelő ajándék lehet ismerőseinek. Ezen a képen a Black színű üvegórát mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft. Asztali üvegóra: OATK 21X26 Ez az asztali üvegóra különleges aszimmetrikus formájával igen egyedi éke lehet asztalának. A 21x26cm-es órán a pontos idő is könnyedén leolvasható a jelölő pöttyök segítségével. Ezen a képen a nagyon elegáns Black színben mutatjuk be üvegóránkat. Asztali üvegóra: OATK 3X17 Ez a különleges formájú asztali üvegóra igen egyedivé teheti íróasztalát, és a 3x17cm-es órán a jelölő pöttyök segítségével még könnyebben leolvasható a pontos idő.ezen a képen a nagyon exkluzívwhite színnel mutatjuk be üvegóránkat.

22 Fali üvegóra: OHK 10X41 Ez a különleges falióra 10x41cm-en hullámzik falán, így a méretéből adódóan kitűnő ajándék lehet szeretteinek, mert nemcsak könnyedén szállítható, hanem a klasszikus fekete-fehér színkombinációnak köszönhetően bárkinek megfelelő ajándék lehet. Mint például az ezen a képen látható elegáns Black színű falióra. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHK 12X115 Ez a falióra már a 12x115cm-es méretéből adódóan is nagyon szemrevaló, viszont a térbeli hullámzás és a klasszikus fekete-fehér szín teszi igazán exkluzívvá ezt az üvegórát, amit otthona vagy irodája bármely helyiségében könnyedén elképzelhetünk. Mint például az ezen a képen látható elegáns Black színű faliórát. Az üvegóra ára: Ft. Asztali üvegóra: OHK16X20 Ez a falióra formájából és színéből adódóan nagyon klasszikus, viszont az üveg és a szépen ívelt forma teszi kifejezetten elegánssá ezt az órát.az üvegóra 16x20cm-es méretének és a jelölő pöttyöknek köszönhetően a pontos idő is könnyedén leolvasható. Ezen a képen a nagyon elegáns Black színben mutatjuk be falióránkat. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHK 6X115 Ez a falióra 6x115cm-es méretével és a klasszikus fekete-fehér színeivel bármelyik szoba falát feldobja, így ezzel az üvegórával biztosan nem foghat mellé. Ezen a képen a nagyon is elegáns Black színnel mutatjuk be üvegóránkat.

23 Üvegórák Patchy kivitelben Csak három szó: vidám, fiatalos, retrós. Ezek jellemzik igazán a Patchy üvegóráinkat. Mindenkinek mosolyt csalnak az arcukra ezek a faliórák, amik nem csak egy fiatal szobájában, de akár a nagymamánk nappalijában is jó hangulatot teremtenek mindamellett, hogy a térbeli hullámzás és az üveg nagyon modern hatást keltenek. Fali üvegóra: OHZ 6X115 Ez a falióra 6x115cm-en fog szépen ívelni otthona falán, ami mellett senki nem tud majd elmenni szó nélkül. Mint például ezen a képen látható fiatalos és vidámblue-turquaise színű üvegóra mellett sem. Fali üvegóra: OHZ 6X41 Ez a falióra a legpraktikusabb, ha ajándékot keres, mert a 6x41cm-es méretével könnyedén csomagolható és szállítható, és bármely szobában jól mutatnak, mert a kockák régies hangulata keveredik a modern színes, hullámos üveggel. Ezen a képen a romantikus hangulatú Violet-Ruby szín-összeállítású üvegórát mutatjuk be. Az üvegóra ára: Ft. Fali üvegóra: OHZ 8X98 Ez a falióra 8x98cm-es méretével igen feltűnő jelenség lesz otthonában. A szépen ívelő hullámok modernsége keveredik a régies hangulatú négyzetekkel, ezzel nagyon is egyedi összhatást nyújtanak.mint például az ezen a képen látható Red-Orange színkombinációjú üvegóra.

24 Üvegórák Shiny kivitelben Az egyedi üvegórák közül nem hiányozhatnak a fényes színű üvegórák sem, amik még feltűnőbbek, mert nem csak a formájuk nagyon különleges, hanem a kiválasztott szín is. Ezek az üvegórák között bárki megtalálhatja a számának tetszőt, mert különböző formák és színek garantálják a változatosságot. Asztali üvegóra: OA 19X25 Ez az asztali üvegóra különleges formájával biztosan feldobja íróasztalát, vagy éjjeli szekrényét, amit a hatalmas színválasztéknak köszönhetően tehet egyedivé. A 19x25cm-es üvegórán a bevonalkázásokkal még könnyebben leolvasható a pontos idő, így akár nagymamánknak is kitűnő ajándék lehet ez az üvegóra. Ezen a képen a Red-White színkombinációval mutatjuk be üvegóránkat. Az üvegóra ára: Ft. Asztali üvegóra: OA 7X28 Ez az asztali üvegóra nemcsak híd alakú formájával, de fényes színével is feldobja íróasztalát, éjjeli szekrényét. Emellett nagyszerű ajándék is, mert a 7x28cm-es üvegóra könnyedén szállítható és csomagolható. Ezen a képen Red színben mutatjuk be üvegóránkat. Az üvegóra ára: Ft. Asztali üvegóra: OAT 21X26 Ez az asztali üvegóra különleges formájával kifejezetten egyedivé teszi íróasztalát, éjjeli szekrényét, mint a képen látható21x26cm-es Green üvegóra is rendkívül jól mutat egy modern helyiségben. Az üvegóra ára: Ft.

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre BÚTORKATALÓGUS 2010-2011 K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre Elegancia Senio Ez az egyik legnépszerűbb konyhatípusunk, mert független divattól és a látványos megjelenése mellett örök

Részletesebben

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS KATALÓGUSAINK. Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet

AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS KATALÓGUSAINK. Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet 20 1 PEMARIN MP.Kft. AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet KATALÓGUSAINK Ajtó-ablak betét 2.rész Tiffany virág minták Tiffany állat minták Tiffany táj képek Széljegyzet

Részletesebben

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK:

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: Kőintarzia, természetes kövek, vagy extra méretű greslapok, illesztési hézag (fuga) nélküli szabásával. AZ ELKÉPZELÉSTŐL - A MEGVALÓSÍTÁSIG: 1. A megrendelő által kiválasztott

Részletesebben

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek!

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! Európa legkedveltebb fotókönyve 1990 Ft-tól 3290 Ft helyett 2013.01.04-02.04. NAPTÁRAK saját fotóiból Tekintse meg naptárkínálatunkat

Részletesebben

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY 55 04.1 KAMÉLEON Termék kód: STL-01-02-L ORANGE KAMÉLEON CSALÁD 2 ajtóval Orange Kaméleon szekrénycsaládunk tervezésekor külön hangsúlyt fektettünk az egyszerű, letisztult formákra, így kiváló ár-érték

Részletesebben

Spandex saját arculat design

Spandex saját arculat design Spandex- FORMA ÉS DESIGN Kiemelked formavilág, egyedi megvilágítható rendezvényeszközök bérbeadása A Party Trend szék és asztalhuzat kollekcióinak els dleges sikerét nem más, mint a huzatok egyedi összetétel

Részletesebben

Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban!

Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban! Az ország egyik legszebb karácsonyi vására várja önt áruházainkban! Gomba 890.- Hóember 2.490.- -tól 2 db-os szett 5.990.- /szett Mécsestartó csillagformájú, akasztható, ezüst és fekete színben, 38 x 9

Részletesebben

Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot!

Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot! unite for children 202 Karácsonyi katalógus Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot! Az UNICEF termékek megvásárlásával Ön is részt vehet a Föld legkiterjedtebb segélyakciójában. Minden megvásárolt UNICEF

Részletesebben

Magyar otthon MERÉSZEN ELEGÁNS. Otthonok és Kertek

Magyar otthon MERÉSZEN ELEGÁNS. Otthonok és Kertek Magyar otthon MERÉSZEN ELEGÁNS 22 Otthonok és Kertek Hûvös elegancia, egyszerû vonalvezetés és csipetnyi barokkos hangulat keveredik a Budapest kertvárosában található családi ház stílusában. A finom anyagok

Részletesebben

Unica Class Unica Quadro. Válasszon exkluzív és dizájnos kapcsolókat!

Unica Class Unica Quadro. Válasszon exkluzív és dizájnos kapcsolókat! Unica Class Unica Quadro Válasszon exkluzív és dizájnos kapcsolókat! Unica Class Exkluzív és természetes Időtálló és exkluzív A természetben fellelhető ásványok időtlen idők óta kapcsolódnak mindennapjainkhoz.

Részletesebben

NAPPALI MEGOLDÁS AZ OTTHONÁRA! felső bordűr. fal. alsó bordűr lábazat

NAPPALI MEGOLDÁS AZ OTTHONÁRA! felső bordűr. fal. alsó bordűr lábazat Lapozza össze a KESTA EASY legszebb szín és minta megoldásai közül az Önnek legjobban tetsző otthont. 1460 mm NAPPALI felső bordűr: EASY provanszi csillagpor fal: EASY tengerhomok alsó bordűr: tervezés

Részletesebben

Megnyugtat. tervezett világítás, dekoratív textilek és funkcionálisan jól mûködõ egységek jellemeznek. A megrendelõnek nem volt konkrét elképzelése

Megnyugtat. tervezett világítás, dekoratív textilek és funkcionálisan jól mûködõ egységek jellemeznek. A megrendelõnek nem volt konkrét elképzelése Megnyugtat A nappali nappali fénynél. A kék garnitúrához és a játékasztalhoz a megrendelõ ragaszkodott. A kanapénak ez a szárnya forgatható, s az asztal is kerekeken gurul, így a lakásnak ez a szeglete

Részletesebben

Mészkő mozaikok. Antique Quadratique. Antique Quadratique J-001

Mészkő mozaikok. Antique Quadratique. Antique Quadratique J-001 Mészkő mozaikok A IV. század végén a mozaik fő díszítőelemként jelent meg az építészetben. A padlót és a falakat apró, színes márványkockák díszítették, melyek szépséget és vidámságot vittek a mindennapokba.

Részletesebben

ÜNNEPI AKCIÓS KIADVÁNY

ÜNNEPI AKCIÓS KIADVÁNY ÜNNEPI AKCIÓS KIADVÁNY MOSDOSHOP.HU FOGANTYUSHOP.HU 2015 TARTALOMJEGYZÉK MOSDOSHOP.HU AKCIÓS TERMÉKEK - 1.-2. oldal öntött márvány mosdók - 3.-4. oldal Umbara, Karlsson fali órák - 5.-6. oldal Umbra ékszertartók

Részletesebben

Beltéri ajtó katalógus

Beltéri ajtó katalógus Beltéri ajtó katalógus Milyen legyen az Ön ajtaja? Kivitelezési lehetőségek Laminált ajtó Laminált tele ajtó - Solid Laminált intarziás ajtó - Unit Laminált fémintarziás ajtó - Linea Laminált többszínű

Részletesebben

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75 Élettér A kert fő attrakciója a nagyméretű, L alakú medence. Ha a nyári grillezéskor valakinek melege van, a padról akár egyenesen beledőlhet a vízbe 74 MODERN HÁZAK LAKÁSOK Mediterrán külső, modern belső

Részletesebben

Fiatal lány vagy öregasszony?

Fiatal lány vagy öregasszony? Zöllner-illúzió. A hosszú, átlós vonalak valójában párhuzamosak, de a keresztvonalkák miatt váltakozó irányúnak látszanak. És bár egyiküket sem látjuk párhuzamosnak a szomszédjával, ha figyelmesen és tudatosan

Részletesebben

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet!

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! A természetes hangulatvilágítást kínál a falak, a padló és más felszínek kivilágításával. Az egyedi technológia olyan interaktív

Részletesebben

A készlet az MB 100 450 Mese szekrénnyel kiegészíthető. Játéktároló szekrények polcokkal, zárt tároló szekrények ajtóval, pad,

A készlet az MB 100 450 Mese szekrénnyel kiegészíthető. Játéktároló szekrények polcokkal, zárt tároló szekrények ajtóval, pad, Csoportszobai bútorok MB 100 481 Mese szekrény MB 100 450 Mese szekrény A képen látható bútor összeállítást csak egyben lehet megrendelni különkülön az elemek nem elérhetőek. Az ár csak a képen látható

Részletesebben

Unica Class Unica Quadro

Unica Class Unica Quadro Unica Class Unica Quadro Válasszon exkluzív és dizájnos kapcsolókat! Unica Class Exkluzív és természetes Időtálló és exkluzív A természetben fellelhető ásványok időtlen idők óta kapcsolódnak mindennapjainkhoz.

Részletesebben

Stílus. Egyéniség. Divat.

Stílus. Egyéniség. Divat. Bizsuliget 2015 Stílus. Egyéniség. Divat. F e j e z d k i e g y é n i s é g e d, s t í l u s o d a B i z s u l i g e t é k s z e r e i v e l. V á l a s s z k o l l e k c i ó n k b ó l, v a g y á l l í

Részletesebben

ŐSZI AKCIÓ! 2015. szeptember 7-től október 30-ig. A KŐ EREJÉVEL TÉGLAKŐ A BIZALOM ÖRÖK AKCIÓS ÁR! BRUTTÓ. 2.890,- Ft/m2 TÉGLAKŐ

ŐSZI AKCIÓ! 2015. szeptember 7-től október 30-ig. A KŐ EREJÉVEL TÉGLAKŐ A BIZALOM ÖRÖK AKCIÓS ÁR! BRUTTÓ. 2.890,- Ft/m2 TÉGLAKŐ ŐSZI AKCIÓ 2015. szeptember 7-től október 30-ig. A KŐ EREJÉVEL A BIZALOM ÖRÖK 2.890,- Ft/m2 , szürke, kagylóhéj, capuccino Méretek: 10 cm x 20 cm, 20 cm x 20 cm, 20 cm x 30 cm 2.490,- Ft/m2 KOMBI SZÜRKE

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS. www.kamiondekor.hu

TERMÉKKATALÓGUS. www.kamiondekor.hu TERMÉKKATALÓGUS www.kamiondekor.hu www.kamiondekor.hu SCANIA KIEGÉSZÍTŐK Ajtókárpitok 4 Műszerfal asztalok 4 Motoralagúttakaró szőnyegek 5 Szőnyegek 6 Függönyök 8 Üléshuzatok 9 Üléskárpitok 10 Inox díszek

Részletesebben

Mi alapján válasszunk árnyékolót?

Mi alapján válasszunk árnyékolót? Mi alapján válasszunk árnyékolót? Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12. 1 Bevezetés Egy árnyékolástechnikai

Részletesebben

TINOS PAROS A DIZÁJN FŰTŐTESTEK ÚJ IRÁNYZATA

TINOS PAROS A DIZÁJN FŰTŐTESTEK ÚJ IRÁNYZATA MAGYARORSZÁG TINOS PAROS A DIZÁJN FŰTŐTESTEK ÚJ IRÁNYZATA A kiadvánnyal kapcsolatban minden jog fenntartva. Jelen dokument bármely elemének felhasználása csak a Rettig ICC. írásos jóváhagyásával lehetséges.

Részletesebben

Leírás a termékekhez. TiSUN nagyfelületű kollektorok

Leírás a termékekhez. TiSUN nagyfelületű kollektorok Jön a TiSUN A tiroli központú TiSUN GmbH. a napkollektoros rendszerek specialistája. Európában az egyik elsőként, immáron 20 éve elkötelezte magát annak a felelősségteljes feladatnak, hogy a Nap energiáját

Részletesebben

Rostock. Bevezetõ. Tartalom. Rostock

Rostock. Bevezetõ. Tartalom. Rostock Bevezetõ Rostock S-Line bejárati ajtóbetétek és díszüvegek A különféle mûanyag betétek ajtóinkat az otthon bejáratának meghatározójává teszik. Forma- és üvegviláguk meg- Rostock bízhatósággal, hosszú élettartammal,

Részletesebben

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B, Kiadás dátuma: 2017.

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B,  Kiadás dátuma: 2017. SPOTLIGHT KERÜLJÖN A KÖZÉPPONTBA! Lépjen ki a szürke hétköznapok világából, és válassza a Jazz új, Spotlight különkiadását, mellyel kifinomult módon fejezheti ki egyéniségét. A Spotlight változat egyedülállóan

Részletesebben

Boldog Karácsonyt Ft / SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! Minden kedves vásárlónknak. és sikeres új évet kívánunk! Ünnepi nyitvatartás:

Boldog Karácsonyt Ft / SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! Minden kedves vásárlónknak. és sikeres új évet kívánunk! Ünnepi nyitvatartás: Minden kedves vásárlónknak Boldog Karácsonyt és sikeres új évet kívánunk! 3999 Ft / Finom dekor anyag szövött Jaquard mintával 158 cm szélességben 3999 Ft / Áttetsző dekor függöny szövött sherli mintával

Részletesebben

Vezetõi irodabútor program

Vezetõi irodabútor program exclusive vezetõi irodabútor katalógus Vezetõi irodabútor program Ez a terület megköveteli a rendkívüli igényességet és minõséget. Vezetõi irodabútor családjainkat a precíz megmunkálás, tartós, jó minõségû

Részletesebben

Színes névtáblák. Fimo Kids kiégethető gyurmából

Színes névtáblák. Fimo Kids kiégethető gyurmából Színes névtáblák Fimo Kids kiégethető gyurmából Készítsünk színes, ötletes névtáblákat gyermekünkkel szobájának ajtajára, ajándékkísérőnek. A táblákhoz a Fimo Kids, gyerekkézre tervezett, puha és vidám

Részletesebben

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat Fedezze fel karácsonyi ajánlatunkat A karácsony már a küszöbön áll Gondolkodott már azon, mivel lepje meg szeretteit? Egy tökéletes és stílusos ajándékot keres? Állítsa össze egyedi szettjét, vagy válasszon

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok Tervező A kapu- és ajtókonfigurátorral kényelmesen, otthon a számítógép előtt ülve virtuálisan kipróbálhatja a termékeket és azok kialakítási lehetőségeit. A Hörmann kapu- és ajtókonfigurátor az alábbi

Részletesebben

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat Fedezze fel karácsonyi ajánlatunkat A karácsony már a küszöbön áll Gondolkodott már azon, mivel lepje meg szeretteit? Egy tökéletes és stílusos ajándékot keres? Állítsa össze egyedi szettjét, vagy válasszon

Részletesebben

Belépés a képzelet birodalmába

Belépés a képzelet birodalmába Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Asztali lámpa FROZEN kék LED 71796/08/16 Belépés a képzelet birodalmába Ezen a Philips és Disney hordozható asztali lámpán a gyermeke kedvenc Jégvarázs-karakterei

Részletesebben

Konyha bútortervezés. Villanyszerelés. Burkolás

Konyha bútortervezés. Villanyszerelés. Burkolás Konyha bútortervezés Villanyszerelés Át kell gondolni, hogy mennyi konnektorra lesz szükség, mennyi háztartási gép lesz használatban, például kávéfőző, mikró, hűtő, turmix, kenyérpirító stb. A konyhabútor

Részletesebben

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK 2013. FEBRUÁR-ÁPRILIS AJÁNDÉKKATALÓGUS A legjobb ajándékok Önnek és szeretteinek KÜLÖNLEGES PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK Az elkövetkező hónapok számos különleges lehetőséget tartogatnak, amelyekkel örömet okozhat

Részletesebben

> M-Elegance Üveg. > M-Elegance termékcsalád. gyöngyfehér. neonnarancs. smaragdzöld. gyémántfehér. rubinvörös. mahagónibarna

> M-Elegance Üveg. > M-Elegance termékcsalád. gyöngyfehér. neonnarancs. smaragdzöld. gyémántfehér. rubinvörös. mahagónibarna Merten 1 > M-Elegance Üveg gyöngyfehér neonnarancs gyémántfehér smaragdzöld mahagónibarna rubinvörös > M-Elegance termékcsalád Az M-Elegance családot a különleges, üvegből, fémből valamint fábó készült

Részletesebben

Asztalok, székek. Asztal, szék, sörpad kínálatunk. Az árak forint/ db/ nap (alkalom) + ÁFA, szállítási díj nélkül értendõk.

Asztalok, székek. Asztal, szék, sörpad kínálatunk. Az árak forint/ db/ nap (alkalom) + ÁFA, szállítási díj nélkül értendõk. Asztalok, székek Asztal, szék, sörpad kínálatunk. Az árak forint/ db/ nap (alkalom) + ÁFA, szállítási díj nélkül értendõk. Asztalok A bútorokra, és minden másra ITT tud ajánlatot kérni. 8-12 személyes

Részletesebben

799,- Illatteszter papírcsíktömb. Csomagolópapírés szalagszett. Oh la la! logós kollekció. Limitált

799,- Illatteszter papírcsíktömb. Csomagolópapírés szalagszett. Oh la la! logós kollekció. Limitált Illatteszter papírcsíktömb A kitéphető parfümteszter csíkokat bármikor magadnál tarthatod, így játszva bemutathatsz akár több illatot is Vásárlóidnak. Könnyen kitéphető, perforált csíkok, 40 alkalomra

Részletesebben

D.M.D. LUXURY VILÁGA

D.M.D. LUXURY VILÁGA D.M.D. LUXURY VILÁGA Termék név: Heart Of Eternity-01 Termék kód: DI/HOE-01 Szín: Black Anyag: Fém Henger formájú, szűk virágtartó, a karcsú, elegáns növények tökéletes kiegészítője. Bel - és kültérre

Részletesebben

Rostock. Bevezetõ. Tartalom. Rostock

Rostock. Bevezetõ. Tartalom. Rostock Bevezetõ Rostock S-Line bejárati ajtóbetétek és díszüvegek A különféle mûanyag betétek ajtóinkat az otthon bejáratának meghatározójává teszik. Forma- és üvegviláguk meg- Rostock bízhatósággal, hosszú élettartammal,

Részletesebben

BY - T4301B óriás falióra

BY - T4301B óriás falióra BY - T4301B óriás falióra T4301B - 9 990 Ft új formákat vinni otthonodba. Most egy igazán exkluzív elemmel dobhatod fel nappalid, hálószobád, de akár irodád is. A ByHome különleges, prémium minőségű faliórái

Részletesebben

Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek

Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek 2 5065_5012_W_102 2x5065/26, 1x5012/04, 1x5065/42, 1x5065/41, 3x5012/02, 1x9965/0001, 1x5065/38, 1x5012/08, 2x5065/28, 2x001/86, 2x5000/14, 1x5065/27,

Részletesebben

51st VANILLA STREET szín: világos vanília. 56th CHERRY STREET szín: kóreai meggy

51st VANILLA STREET szín: világos vanília. 56th CHERRY STREET szín: kóreai meggy A fényképen a TRAFFIC 71st és a 75th konyha látható a traffic csoportból sötét vanília és mézéger színben. KÖNNYED VÁLTOZATOSSÁG A TRAFFIC konyha frontjának színei: A konyha lábazata kétféle magasságban

Részletesebben

% % KIÁRUSÍTÁS TOP Ft/ 8999 Ft/ 1999 Ft/ SZUPER TÉLI SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! FEBRUÁR MEGHOSSZABBÍTVA! AJÁNLAT ÁRAK 50% 55% 20% 29%

% % KIÁRUSÍTÁS TOP Ft/ 8999 Ft/ 1999 Ft/ SZUPER TÉLI SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! FEBRUÁR MEGHOSSZABBÍTVA! AJÁNLAT ÁRAK 50% 55% 20% 29% AKCIÓS ÁRAK A TTL-BEN 2017 FEBRUÁR 1-28. TÉLI KIÁRUSÍTÁS TOP AJÁNLAT MEGHOSSZABBÍTVA! SZUPER ÁRAK 2499 Ft/ 50 Fényzáró dekorfüggöny virágmintával, 140 cm szélességben 3999,- 55 8999 Ft/ -tól Párnahuzat

Részletesebben

II. KeFolttábor 2014.

II. KeFolttábor 2014. II. KeFolttábor 2014. Kedves Táborozók! Ismét itt a nyár, ismét lesz KeFolttábor! Időpont: 2014. augusztus 15-16-17. (péntek, szombat, vasárnap) Helyszín: a Tudósház, légkondicionált helyiségei Maximális

Részletesebben

WALLGO DESIGN moss&wood

WALLGO DESIGN moss&wood WALLGO DESIGN moss&wood Wallgo Design A Wallgo Design egy fával és izlandi zuzmó alapanyaggal dolgozó tervező, gyártó és kivitelező designstúdió. Célunk, hogy természetes anyagokból készült termékeinkkel

Részletesebben

1033516_27_A ART PRINT vászonkép

1033516_27_A ART PRINT vászonkép 1033516_27_A ART PRINT vászonkép 110 x 60 cm - 19 900 Ft álló, akril technológiával készült. Fantasztikusan élő színek, kíváló minőség! Ezzel biztosan feldobja otthona hangulatát! Kíváló és eredeti ajándék,

Részletesebben

OPTIKAI CSALÓDÁSOK. Vajon valóban eltolódik a vékony egyenes? A kávéházi fal. Úgy látjuk, mintha a vízszintesek elgörbülnének

OPTIKAI CSALÓDÁSOK. Vajon valóban eltolódik a vékony egyenes? A kávéházi fal. Úgy látjuk, mintha a vízszintesek elgörbülnének OPTIKAI CSALÓDÁSOK Mint azt tudjuk a látás mechanizmusában a szem által felvett információt az agy alakítja át. Azt hogy valójában mit is látunk, nagy szerepe van a tapasztalatoknak, az emlékeknek.az agy

Részletesebben

Alaszkai Malamut Az alaszkai malamut és a szibériai husky összehasonlítása

Alaszkai Malamut Az alaszkai malamut és a szibériai husky összehasonlítása Alaszkai Malamut Az alaszkai malamut és a szibériai husky összehasonlítása (Forrás: Az Amerikai Alaszkai Malamut Klub bírói oktatóanyaga) Összeállította: W. Willhauck Fordította: Romoda Csilla Fajta eredete:

Részletesebben

PlasticBau. Bejárati ajtópanelek és díszüvegek

PlasticBau. Bejárati ajtópanelek és díszüvegek PlasticBau Bejárati ajtópanelek és díszüvegek Bevezető PlasticBau bejárati ajtóbetétek és díszüvegek A különféle műanyag betétek ajtóinkat az otthon bejáratának meghatározójává teszik. Forma- és üvegviláguk

Részletesebben

3.990 Ft Ft Ft. Adam férfi szaunaszoknya. Barna Hamam férfi szaunaszoknya. Beni férfi szaunaszoknya. Szaunabolt. szaunabolt.

3.990 Ft Ft Ft. Adam férfi szaunaszoknya. Barna Hamam férfi szaunaszoknya. Beni férfi szaunaszoknya. Szaunabolt. szaunabolt. Adam férfi szaunaszoknya Adam férfi szaunaszoknya. 100% 180g/2m darázsmintás pamut anyagból fehér színben tép záras kivitelben. Könny kényelmes viselet a szaunában és a pihen térben egyaránt. 3.990 Ft

Részletesebben

Modern vonalak, mediterrán színek

Modern vonalak, mediterrán színek élettér Modern vonalak, mediterrán színek Vendéglátóink a nyugalom és a béke miatt választották lakhelyükül a Debrecen kertvárosában, családiházas környezetben, de a belvároshoz közel álló házat. A két

Részletesebben

SAKURA. Tervező/gyártó: SAKURA

SAKURA. Tervező/gyártó: SAKURA SAKURA Tervező/gyártó: SAKURA Biográfia: Sakura, azaz cseresznyevirágzás. Mondhatjuk, hogy a világ legromantikusabb tavaszünnepe. A japán kerámiaművészet nagymestereinek több ezer éves hagyományon alapuló

Részletesebben

Bell MODERN ACRYLGLAS FALIÓRA AS005

Bell MODERN ACRYLGLAS FALIÓRA AS005 Bell MODERN ACRYLGLAS FALIÓRA AS005 Tükör plexiglas - 11 990 Ft Fekete plexiglas - 11 990 Ft MODERN ACRYLGLAS FALIÓRA Az eredeti BYHOME DESIGN, modern faldekoráció, mely garantáltan magára vonja a figyelmet!

Részletesebben

A magunk. örömére. A nappali. Családi ház 2007/5. szám

A magunk. örömére. A nappali. Családi ház 2007/5. szám Családi házak A belépőt különös hangulat keríti hatalmába. Az ajtó üvegbetétein elinduló tekintet, a járólap matt és fényes mintázatán siklik tovább, hogy a belső udvar üvegfalán keresztül megpillanthassa

Részletesebben

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő Rendezvény központ Üdvözöljük A Római-part legújabb gyöngyszeme, ahely, csodálatos dunai panorámával várja kedves vendégeit. Hatalmas kertünkben közvetlenül a folyóparton gyönyörködhet a Dunában egy pohár

Részletesebben

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu Újragondolt fürdőszoba dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok HU/12.11

Részletesebben

IKEA BUSINESS. Inspiráció és Referenciák

IKEA BUSINESS. Inspiráció és Referenciák IKEA BUSINESS Inspiráció és Referenciák Tartalomjegyzék Irodák 3 Háttér irodák Kiskereskedelem 6 Üzletek Szolgáltatás Vendéglátás 9 Étterem és kávézó B&B és hotel Anderson & Son egy patinás könyvelő vállalat

Részletesebben

További rendelhetőségek: RING S 290 NEON VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY RING S 290 NEON

További rendelhetőségek: RING S 290 NEON VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY RING S 290 NEON RING S 290 NEON http://www.zengovari.hu/termekeink/sullyesztett_lampatestek Álmennyezetbe süllyeszthető, plexi dekoráció, nagyfeszültségű NEON csövekkel szerelve. eivel, valamint a színek variációjával

Részletesebben

Csak a fantázia szab határt...

Csak a fantázia szab határt... Csak a fantázia szab határt... 2014/1. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak Különleges színfurnérozott MDF lapok Csomós tölgy fűrészelt felülettel Csomómentes tölgy fűrészelt

Részletesebben

Rigitone Air RIGITONE

Rigitone Air RIGITONE A Rigitone Air perforált építőlemezek legfőbb jellemzője az esztétikus megjelenés és ezzel párhuzamosan a kiváló hangelnyelő tulajdonság. A termékcsalád tizenkét különböző mintázattal készül, tízféle kör

Részletesebben

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm több mint egy ablak! Realtherm Kft. közel 10 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött végzi tevékenységét a műanyag nyílászáró gyártás területén. Célunk,

Részletesebben

M-Creativ Kreativitás felsőfokon. Keretek, kapcsolók, dugaljak. schneider-electric.hu

M-Creativ Kreativitás felsőfokon. Keretek, kapcsolók, dugaljak. schneider-electric.hu M-Creativ Kreativitás felsőfokon Keretek, kapcsolók, dugaljak schneider-electric.hu P133020 P133021 P133018 M-Creativ Dizájn és funkció igazi egyéniségeknek Napjaink trendjei azt mutatják, hogy az emberek

Részletesebben

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével!

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! Tervezze meg tökéletes fürdőszobáját az Avantgarde, Modern, vagy a Classic termékcsalád segítségével. Hosszú idő telt

Részletesebben

HEOS TM. by Denon Vezeték nélküli hangrendszer a Denon által

HEOS TM. by Denon Vezeték nélküli hangrendszer a Denon által HEOS TM by Denon Vezeték nélküli hangrendszer a Denon által JÁTSZON LE ZENÉT AZ EGÉSZ HÁZBAN. Amikor eljön az összejövetel ideje, csoportosítsa a HEOS hangszórókat úgy, hogy a egész ház beteljen hanggal.

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok Egyéni kívánság szerinti kaput szeretne? A Hörmann-nál jó helyen jár. Nyugodtan válassza ki a felületet, a színt, döntse el, hogy hőszigetelt vagy

Részletesebben

Exclusive vászonkép 41457 Érintés XL

Exclusive vászonkép 41457 Érintés XL Exclusive vászonkép 41457 Érintés XL KÉZZEL FESTVE - Kerettel - 59 990 Ft Exclusive 41457 Érintés XL Eredeti festővászonra készült prémium minőségű képzőművészeti vászon-nyomat, UV álló, akril technológiával

Részletesebben

TARTSA KEZÉBEN. Globe4Kids földgömb GR84072 több, mint 100 kép állatokról, embertípusokról a Föld országait jeleníti meg műanyag talp és meridián

TARTSA KEZÉBEN. Globe4Kids földgömb GR84072 több, mint 100 kép állatokról, embertípusokról a Föld országait jeleníti meg műanyag talp és meridián TARTSA KEZÉBEN R A VILÁGOT! Minőségi Földgömbök a Stiefeltől Bestseller! Bestseller! Click fit összerakható duó földgömb GR85384 lekapcsolva a Föld domborzatát és vizeit ábrázolja kiváló minőségű, fényes

Részletesebben

Jakuzzik. www.jakuzzi-infraszauna.hu. Nálunk a minõség nem luxus! Mobil: +36 70 / 618 3965 +36 70 / 611 7990. Tel./Fax: +36 1 / 325 6148

Jakuzzik. www.jakuzzi-infraszauna.hu. Nálunk a minõség nem luxus! Mobil: +36 70 / 618 3965 +36 70 / 611 7990. Tel./Fax: +36 1 / 325 6148 Mobil: +36 70 / 618 3965 +36 70 / 611 7990 Nálunk a minõség nem luxus! Tel./Fax: +36 1 / 325 6148 emai l: infralex@gmail.com Bemutatótermeink: 1025 Bp., Törökvész út 87-91. (Rózsadomb Center) 2040 Budaörs,

Részletesebben

LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA A mozdulat ihlette kényelem. Egy hullám. Egy izgalommal teli lágy folyam. Ami társalgásra bátorít. Összehoz, de egyben magányra is csábít. Pihentet egy nehéz nap végén. A Libra

Részletesebben

EGYBEFÜGGŐ FELÜLET. EXKLUZÍV LÁTVÁNY. KOMPLETT DEKORÁCIÓ. MOBIL MEGOLDÁS. GYORS ÖSSZEÁLLÍTÁS.

EGYBEFÜGGŐ FELÜLET. EXKLUZÍV LÁTVÁNY. KOMPLETT DEKORÁCIÓ. MOBIL MEGOLDÁS. GYORS ÖSSZEÁLLÍTÁS. EGYBEFÜGGŐ FELÜLET. EXKLUZÍV LÁTVÁNY. KOMPLETT DEKORÁCIÓ. MOBIL MEGOLDÁS. GYORS ÖSSZEÁLLÍTÁS. SAJTÓHÁTFAL Pop up falak 1 A multi vállalatok már tudják miért kihagyhatatlan a pop up fal a cég bemutatóin,

Részletesebben

Árak és részletek a következő oldalon

Árak és részletek a következő oldalon standard Egyszerű, letisztult kivitel, műbőr borító, dombornyomott évszámmal, kategóriáján belül a piacon kapható legjobb ár/érték arányú naptár Választható belív típusok heti Árak és részletek a következő

Részletesebben

MŰHELY AJÁNDÉKDOBOZOK

MŰHELY AJÁNDÉKDOBOZOK MŰHELY AJÁNDÉKDOBOZOK 02 Íme, három eredeti dobozmodell, hogy ajándékaid személyessé varázsold. Oldalunkon minták állnak rendelkezésedre, így Neked mindössze kartonpapírra lesz szükséged. A kartonok méretétől

Részletesebben

Írta: Szlobonyik Hanna november 06. csütörtök, 08:00 - Módosítás: november 06. csütörtök, 09:35

Írta: Szlobonyik Hanna november 06. csütörtök, 08:00 - Módosítás: november 06. csütörtök, 09:35 Válaszd ki a neked tetsző színt és tudd meg, mennyire illik hozzád, mivel kombináld és mikor viseld! Színezd ki a napjaid az idei év legdivatosabb árnyalataival! {loadposition user5} Az arany Az igazán

Részletesebben

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA H-1042 Budapest, IV. Virág u.50. E-mail: info@kidbutor.hu Telefon: 231-0912, 231-0913 Fax: 220-6433. Választható színek

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA H-1042 Budapest, IV. Virág u.50. E-mail: info@kidbutor.hu Telefon: 231-0912, 231-0913 Fax: 220-6433. Választható színek BISZTRO irodabútor A BISZTRO bútorcsalád három féle lábtípusa 42,4 mm átmérőjű fémcsövekre épül. Alapja fém talplemez, melynek magassága, bútorszintező segítségével állítható. A talplemez három féle méretben,

Részletesebben

BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres)

BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres) 2016.11.25. 27. BODICO * MINI * táska * PARFÜMSZÓRÓK (üres) 1150 "BLUE" * kobaltkék üveg * 10 ml 1650 1500 1230 3 911 1151 "OPAL" * mattfehér opál üveg * 10 ml 1650 1500 1230 3 911 1152-01 "PIERROT 01"

Részletesebben

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Arculat, weboldal, marketing Boros Attila e.v. Tel: +36 30 385 2705 1012 Budapest, Attila út 77. info@reklamtuning.hu www.reklamtuning.hu Kétoldalas reklámlap az üzletbe

Részletesebben

Minden nap változatosan!- Frizura-tippek

Minden nap változatosan!- Frizura-tippek Minden nap változatosan!- Frizura-tippek Violet C. Landers Nőként szeretjük a változatosságot és azt, hogy megdicsérjenek. Néha nem is kell hozzá új ruha, smink vagy extrém kiegészítő. Egyszerűen új frizurákat

Részletesebben

Darázsmintás szaunaköntös Ft. Exkluzív frottír köntös szett Ft

Darázsmintás szaunaköntös Ft. Exkluzív frottír köntös szett Ft Darázsmintás szaunaköntös Uniszex min ségi szaunaköntös, 100% pamut darázsmintás anyagból. Narancssárga szegéllyel, kapucnival és hímzett zsebbel ellátva. Könny viselet a szaunamenetek közti pihenéshez

Részletesebben

Alumínium keretes ajtók

Alumínium keretes ajtók Alumínium rendszerek Vízvetők Lábazatok 2015 Alumínium keretes ajtók A 19 20,6 13,9 5,2 Szálcsiszolt inox Króm Fekete A18 4,3 18,3 Szálcsiszolt inox 19 B 20,6 5,2 Szálcsiszolt inox 19 C 13,2 20,6 5,3 6,3

Részletesebben

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben!

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben! 56 I 57 Ideális a tradicionális épületekhez Az ambiente ablakok klasszikus formavilága és tradicionális designja meghatározza az épület architektúráját. Az elismert Internorm ablakrendszerek kiemelik otthonának

Részletesebben

Keresd meg a többi lapot, ami szintén 1 tulajdonságban különbözik csak a kitalált laptól! Azokat is rajzold le!

Keresd meg a többi lapot, ami szintén 1 tulajdonságban különbözik csak a kitalált laptól! Azokat is rajzold le! 47. modul 1/A melléklet 2. évfolyam Feladatkártyák tanuló/1. Elrejtettem egy logikai lapot. Ezt kérdezték tőlem: én ezt feleltem:? nem? nem? nem nagy? nem? igen? nem Ha kitaláltad, rajzold le az elrejtett

Részletesebben

többet 1490 FT 720 FT BOMBA ÁR 2190 FT mindennap! kevesebbért... Az ajánlat tól ig, illetve a készlet erejéig érvényes ruha

többet 1490 FT 720 FT BOMBA ÁR 2190 FT mindennap! kevesebbért... Az ajánlat tól ig, illetve a készlet erejéig érvényes ruha többet kevesebbért... mindennap! 1490 FT ruha széles vállpánttal, brokát csillagokkal, szürke vagy rózsaszín 98-128 cm méretekben 720 FT BOMBA ÁR Mikroszálas Párnahuzat többféle ünnepi mintával, 40x40

Részletesebben

PLEXIGLAS Satinice lemezek és rudak

PLEXIGLAS Satinice lemezek és rudak PLEXIGLAS Satinice lemezek és rudak 2015.06.04. - v1.0 1 BEVEZETŐ A PLEXIGLAS márkanevű, pmma anyagú lemezek 1933- as bemutatása óta rendkívül sokféle felhasználási területen bizonyítottak. A gyártó megszámlálhatatlan

Részletesebben

A miniatűr kompakt fénycsövek teljes választéka. www.save-the-penguin.com

A miniatűr kompakt fénycsövek teljes választéka. www.save-the-penguin.com A miniatűr kompakt fénycsövek teljes választéka www.save-the-penguin.com A Sylvania büszkén vesz részt környezetünk megmentésében az energiatakarékos lámpák új családjával A globális felmelegedés jelenleg

Részletesebben

KoskiDekor Elegáns és stabil

KoskiDekor Elegáns és stabil Csak a fantázia szab határt... 2016/2. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak KoskiDekor Elegáns és stabil Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez, színes, áttetsző, a fa erezetességét

Részletesebben

Gyermek játékmozdony értékelemzése Készítette: Szántó Enikő

Gyermek játékmozdony értékelemzése Készítette: Szántó Enikő Minőségügyi Szakmérnök/Szakember képzés Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész- és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Anyagtudományi- és Gyártástechnológiai Intézet Piachelyes termékfejlesztés Házi feladat Gyermek

Részletesebben

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A fenntarthatóság iránt elkötelezett építészetért Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal,

Részletesebben

SZÍNSKÁLA. A színek a kerámiák fényképeiről levett színminták alapján

SZÍNSKÁLA. A színek a kerámiák fényképeiről levett színminták alapján ARCULATI KÉZIKÖNYV ARCULATI KÉZIKÖNYV SZÍNSKÁLA A színskála a csupor.hu termékeinek színeiből alakult ki. A kétféle kék és a fehér a kerámiák külső színét, a három barnás árnyalat pedig a belső színt,

Részletesebben

ITEMS FOR U 162 MBRELL UMBRELLAS AS

ITEMS FOR U 162 MBRELL UMBRELLAS AS ITEMS FOR UMBRELLAS 162 PROMOTION OUTDOOR UMBRELLAS 163 Art. 49218 T2 4,0 x 1,8 cm 50/200 Átlátszó esőkabát nylon tasakban. A termék emblémázását a nylon tokon javasoljuk tamponnyomással. 150 Ft Art. 49101

Részletesebben

Minden lehetséges. Üdítően különböző, feltűnően sokoldalú. O.novo az első osztályú kerámia és a Frame to Frame, a teljes bútor koncepció.

Minden lehetséges. Üdítően különböző, feltűnően sokoldalú. O.novo az első osztályú kerámia és a Frame to Frame, a teljes bútor koncepció. Új lehetőségek tere Új árbelépő kategória: O.novo + Frame to Frame. Változatosság, nem monotonitás. Színek, nem egyhangúság. Dekorok, nem egyöntetűség. z elmúlt időszakig léteztek korlátok, ma, a 360 ORNGE

Részletesebben

ÚJ LAKÁSBAN. Kedves Csilla!

ÚJ LAKÁSBAN. Kedves Csilla! ÚJ LAKÁSBAN Kedves Csilla! Képzeld el! Új lakásban lakom! Ez a legszebb ház a környéken! Egy mesés társasházban, gyönyörű lakásban élek! Képzeld el! Van benne egy csendes hálószoba, világos nappali szoba,

Részletesebben

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország KLUDI Konyhai csaptelepek < FELÜLETEK MÉRETEK Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország Tel +49 (0)2373 904-0 Fax +49 (0)2373 904-465 info@kludi.de www.kludi.com

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser A MultiCopy Colour Laser famentes, fényes fehér, mázolatlan, színes lézernyomtató papír. Lágy felületének és magas fényének köszönhetően, a MultiCopy Colour Laser éles nyomatokat

Részletesebben

Hazai gyártású igényes bababútor, még ikerbabák szobájának berendezésére is! Ördög Nóra ajánlásával!

Hazai gyártású igényes bababútor, még ikerbabák szobájának berendezésére is! Ördög Nóra ajánlásával! Hazai gyártású igényes bababútor, még ikerbabák szobájának berendezésére is! Ördög Nóra ajánlásával! mikor megtudtam, hogy ikerlányaim születnek, nem volt kérdés, hogy cégünk fogja készíteni a bútorukat,

Részletesebben

Tömörfa bútorajtók. bajuszíves tölgyajtó. a nyomdai színek nem minden esetben adják vissza a termékek valóságos árnyalatát.

Tömörfa bútorajtók. bajuszíves tölgyajtó. a nyomdai színek nem minden esetben adják vissza a termékek valóságos árnyalatát. Tömörfa bútorajtók rendelhetõ fafajok: borovifenyõ, tölgy, kõris, éger, cseresznye, bükk, hárs betétformák: bajuszíves, szögletes, hordóíves szín: színminta alapján választott színek, normál vagy antikolt

Részletesebben