2011. március 20-i Megismételt Küldött Közgyűlés jegyzőkönyve

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2011. március 20-i Megismételt Küldött Közgyűlés jegyzőkönyve"

Átírás

1 2011. március 20-i Megismételt Küldött Közgyűlés jegyzőkönyve Jelen vannak: Készült a Magyar Repülő Szövetség évi Küldött Közgyűlésén Helye: XI. Ker. Kőérberki út 36. Budaörsi Repülőtér Ideje: március :00. Dr. Kecskeméti Tamás Jóri Tamás Benedek János Ferincz Vince Gyöngyösi András Kerekes László Simon Sándor Ormai János Szöllösi László Dr. Hamar Sándor Tóth Sándor Ellenőrző bizottsági tagok elnök alelnök elnökségi tag elnökségi tag elnökségi tag elnökségi tag elnökségi tag elnökségi tag főtitkár MRSZ jogi képviselője belső ellenőr Küldöttek (névsor mellékletként csatolva) Tervezett napirendi pontok: Elnökség megválasztása es költségvetés elfogadása Dr. Kecskeméti Tamás üdvözli a jelenlevőket, 88 mandátum van jelen és megnyitja a megismételt közgyűlést. Javasolja Benedek Jánost a közgyűlést levezető elnöknek és kéri a küldötteket, hogy szavazzanak. Egyhangúlag elfogadva. Mielőtt elkezdenék a közgyűlést, néhány szóban tájékoztatja a MRSZ jelenlegi helyzetéről. A jelenlegi vezetés, elnök, alelnök két és fél hónapja nyerte meg ezt a pozíciót és ezen idő alatt megpróbálta felmérni a helyzetet. Céja, hogy visszanyerje a MRSZ ugyanazt a tekintélyét, mint amit évtizedekkel ezelőtt a magyar társadalmon belül elfoglalt. Megállapították, hogy rengeteg helyzrehozni való van. Nyilvánvaló, hogy ezt egyedül nem tudják helyre hozni, kellenek a szakágak, kellenek a klubok, kellenek a pilóták, kellenek az egybegyűltek, ahhoz hogy sikerre menjünk. A vezetés felállított egy munkaprogramot melyen megpróbál haladni. Első legfontosabb hogy a MRSZ jogosításait megőrizze. Jelen pillanatban olyan a hatóságrendszer amely segítené a szövetséget, de természetesen elvárja a törvényes működést.

2 MRSZ anyagi helyzete januárban katasztrófa volt, amit akkor az új vezetőség átvett az kb M forintos kifizetetlen számlatartozások, egy csomó rendezetlen számla, nagy kintlévőségek, és egy általános káosz az ügyek vitelében. Megjegyzi, hogy nehéz feledat volt, de jó úton haladnak és javul a helyzet. Tájékoztat mindenkit, hogy a Facebook-on is megjelent a Magyar Repülő Szövetség, így egy állandó kapcsolati lehetőséget ad mindenkinek a saját kérdéseivel kapcsolatban. Igyekszünk mindenkinek válaszolni. Jegyzőkönyv vezető: (természtesen hangfelvétel alapján) Javasolva Varga Judit Egyhangúlag elfogadva. Jegyzőkönyv hitelesítő Javasolva Gyöngyösi András, Kerekes László Egyhangúlag elfogadva. Szavazatszámláló bizottság: 1 elnök és 2 tag Javasolva Fekete Kornélia elnöknek, Egyhangúlag elfogadva. Két tanú: Szalai József, elhangúlag elfogadva Tóth Zsuzsanna, egyhangúlag elfogadva 1. napirendi pont: Elnökség megválasztása : Szerint nincs szükség új tisztségviselők választására, mondván, hogy az alapszabályban az van, hogy 5 évre vannak megválasztva és ez még nem járt le. Továbbá felsorolja az elnökség tagjait és hogy kik jelölték őket, melyik szakág. Azonban ellenőrző bizottsági tagokat kell választani. Javaslatai: Fekete Kornélia vállalja Vörös Gyula vállalja Dr. Sághody János - vállalja Szabó Endre vállalja Pollerman Judit vállalja Szöllösi László vállalja Benedek János elkéri a listát és felsorolja az elnökségi tagokat akik egyben jelöltek is lesznek hiszen mindenki egyhangúlag elfogadja jelölésüket. Benedek János Ferincz Vince Gyöngyösi András Kerekes László Simon Sándor Szilágyi János Ormai János

3 Kardos István (SIRESZ): Nem tudták hogy az ellenőrző bizottsági tagokra is lehet szabvazni. És kérdése az, hogy a Szöllösi László hogy lehet ellenőrző bizottsági tag jelölt amikor ő a MRSZ főtitkára? Benedek János ismerteti a küldöttekkel, hogy Szöllösi László március 1-vel közös megegyezéssel távozik az MRSZ főtitkári pozíciójából. Komlós Vilmos Tomi Attilát jelöli ellenőrző bizottsági tagnak. Egyhangúlag elfogadva Benedek János ismerteti a szavazás érvényességi feltételeit és szabályait. Jóri Tamás javasolja, hogy legyen nyílt szavazás, hiszen egy-egy szakágból csak egy jelölt van. Benedek János: Zárt, titkos szavazás lesz. Mindenkinek egy szavazócédulán 7 nevet kell feltüntetni. Dr. Hamar Sándor ezt pontosítja miszerint a 7 név mellé lehet írni, hogy nem ami nemleges szavazatot jelent. 1. Szakági jelöltek tehát: Benedek János Ferincz Vince Gyöngyösi András Kerekes László Simon Sándor Szilágyi János Ormai János Fekete Kornélia ismerteti a szavazás eredményeit. 88 szavaztot számoltak ebből 1 érvénytelen. Benedek János 79 igen/9 nem Ferincz Vince 84 igen/ 4 nem Gyöngyösi András 81 igen/ 7 nem Kerekes László 73 igen/ 13 nem/ 2 tartózkodik Simon Sándor 83 igen/ 5 nem Szilágyi János 82 igen / 6 nem Ormai János 83 igen/ 5 nem 2/3-os többséggel a küldöttek megválasztották az elnökségi tagokat.

4 2. Ellenőrző bizottsági jelöltek Komlós Vilmos elfogadja jelölés egyhangúlag elfogadva Tornyai József nem fogaja el a jelölést jelölés egyhangúlag elfogadva Fekete Kornélia elfogadja jelölés egyhangúlag elfogadva Dr. Palló József elfogadja, de nincs jelen jelölés egyhangúlag elfogadva Vörös Gyula elfogadja jelölés egyhangúlag elfogadva Dr. Sághody János elfogadja, de nincs jelen jelölés egyhangúlag elfogadva Talabos Gábor elfogadja, de nincs jelen jelölés egyhangúlag elfogadva Pollerman Judit elfogadja jelölés egyhangúlag elfogadva Szabó Endre elfogadja jelölés egyhangúlag elfogadva Szöllösi László április 1-vel vállalja jelölés egyhangúlag elfogadva Benedek János ismerteti, hogy 5 éves időtartamra választanak ismét mint ahogy a tisztviselőknél is. Továbbá, hogy egy szavazó lapra 4 jelölt nevét kell felírni, akkor érvényes a szavazat. Benedek János: Ha a Kornéliát megválasztják akkor a Fegyelmi bizottsági tagságáról le fog mondani. Komlós Vilmos szeretné Tomi Attilát jelölni és ha lemond akkor helyette választani kell. Benedek János: Ha lemond akkor választunk a következő elnökségi ülésen. Fekete Kornéia ismertei a szavazás eredményét. Komlós Vilmos Fekete Kornélia Dr. Palló József Vörös Gyula Dr. Sábody... Talabos Gábor Pollerman Judit Szabó Endre Szöllösi László 48 igen 34 igen 29 igen 42 igen 13 igen 49 igen 20 igen 49 igen 49 igen Tehát a négy ellenőrző bizottsági tag: Komlós Vilmos, Talabos Gábor, Szabó Endre, és Szöllösi László Benedek János felkéri Dr. Hamar Sándor jogi képviselőt, hogy ismertessen egy két állásfoglalást. Dr. Hamar Sándor: A Magyar Köztársaság Lefőbb Ügyészsége közérdekvédelmi főosztálya tagpanaszára bejelentésre megvizsgálta a MRSZ alapszabályát.

5 Figyelembe véve a kezdeményezést a következőt hozta a tudomásunkra. A legfőbb ügyészség jelzéssel él, indítványozza, hogy a MRSZ törölje az alapszabálya 7. fejezet 3.pontjának, illetőleg az alapszabály melléklete bekezdésének azt a rendelkezését amely szerint csak annak a tagszervezetek jár mandátum amelynek legalább 10 a szakbizottságok által nyilvántartott MRSZ igazolvánnyal rendelkező tagja van, illetőleg az alapszabály melléklete 2. bekezdése azt az előírását amely a szavazati jog megállapítását a tárgyév tagdíj január 31-ig történő befizetéséhez köti. Ezt el kell fogadni mert ez egy határozat. Javasolja az alapszabály módosítását, de addig is erre tekintettel fog működik a közgyűlés. Az ügyészség második észrevétele: A jövőben tegyünk eleget a IV/2005-os közigazgatási jogegység határozatnak, a megismételt közgyűléssel kapcsolatos rendelkezéseket. Ezt figylembe is vettük már korábban is. Ez a határozat arra vonakozik, hogy az alapszabály nem szabályozza a megismételt közgyűlés összehívásának rendjét. Mint hogy ezt a mi alapszabályunk szabályozza, ezt természetesen figyelembe is vettük. A hármadik észrevétel, hogy a közgyűlés napirendi pontjahoz igazodó írásbeli előterjesztéseket a közgyűlés meghívójával együtt küldjék meg a tagoknak. Erre vonatkozólag egy korábbi közgyűlési határozat már döntött. Benedek János megköszöni a tájékoztatását az ügyvéd úrnak és javasolja, és megkér mindenkit, hogy az elmúlt évben a sportrepülők köréből elhunytak tiszteletére egy perces néma felállással emlékezzen meg. Dr. Kecskeméti Tamás két dolgot jelentett be. Az egyik a főtitkár úr távozására vonatkozik hogy közös megegyezéssel távozik tisztségéből és kitér a pletykákra melyet cáfol, tehát, hogy a főtitkár úr távozása nincs összefüggésben a becsületével. Jó barátságban, megértésben, és nem azért távozik mert olyan dolgot követett volna el amely ezt a szankciót kiváltotta volna és megköszte eddigi munkáját. A másik dolog, hogy a Budaörsi Repülőtér új vezetője Helembai Szilárd lett aki néhány mondatban bemutatkozott. Helembai Szilárd bemutatkozása 16 éve repül, Katonai Főiskolát végzett és több motoros és vitorlázó repülőgép vezetői jogosítással rendelkezik. A Gyöngyös-Pipishegy repülőtérvezetője és a Repülőklub Gyöngyös elnöke társadalmi munkában. Egy jobb repülőtér reményében vállalta el ezt a feladatot. Elmondja, hogy az elmúlt években nagyon sok olyan problémák voltak amik nem lettek megoldva, ezt próbálja rendbe rakni, reméli, hogy megkapja a kellő támogatást ez ügyben és vár mindenkit sok szeretettel a reptérre.

6 Benedek János megköszönte a tájékoztatások és javasolja hogy térjenek rá a II. Napirendi pontra: a 2011-es költségvetés elfogadására. 2. napirendi pont: 2011-es költségvetési tervezet elfogadása (mellékletként csatolva) Felkéri Tóth Sándort, hogy ismertesse az adatokat. Tóth Sándor bevezetésül elmondja, hogy az elnökség jóváhagyta a 2011-es költségvetés javaslatát, melyet a Közgyűlésnek kell jóváhagynia. / 2 nem szavazattal a többi igennel szemben/ A továbbiakban elmondta hogy az elmúlt 5 évben hogyan is alakult a MRSZ pénzügyi helyzete ban 130 M, majd azt követően csak forintja, majd 75 millió és tavaly csak forint. És az idei évre viszont gyakorlatilag a számlákon alig akadt néhány forint. A tapasztalati adatok alapján állították össze a táblázatokat. Benedek János megkérdezi, hogy van e valakinek kérdése a 2011-es költségvetéshez? Varga Csaba jól ismeri a helyzetet. Véleménye szerint megint hasraütés szerűen lettek beírva az adatok. Állítása szerint annyira elment a nép bizalma a repülő szövetségtől az elnök úr áldásos tevékenysége miatt, hogy körlülbelül 70 szerződés van e pillanatban. Ez Rebisz, de az üzembentartásra nem is kötöttek ennyit. Kérdezi, hogy akkor miből lesz meg az a pénz ami oda be van tervezve? Az a 28 millió? Tavaly 115 szerződés volt és mi válogattunk hogy kivel kötünk szerződést és kivel nem. Ez most nem így áll fönt. Most nem jönnek az emberek és tudomásom szerint nagy része nem is fizetett. Nagyon szépen hangzik ez az összeg, de ennek nagy része a tagdíj a másik része a rebisz mert a Rebisz szerződése addig nem érvényes amíg nem fizették ki a pénzt, az üzemben tartásnál csak a felét kell kifizetni most mert a többit ugye év végéig illetve szeptemberig kellene kifizetni. Úgyhogy most az a pénzt ami most rendelkezésre áll, körülbelül annyi van. Mert a repülőtér bevétele majd valamikor májusban vagy áprilisban indul illetve a tárolást úgy ahogy fizetik. De itt komoly működési zavarok lesznek, ha a kiadási oldal az lesz amit a Sándor tervezett. Gurály Béla: (Malév): Milyen kintlévőségek vannak: Tóth Sándor elmondása szerint jelen pillanatban az egyik a tárolási díjakból származnak kb. 2 millió forint, a másik a a Moravecz féle ügyből a kintlévőség 8,5 millió forint ami nagyon tetemes. Ebben az évben befolyt bérlői tartozásból 1.3 millió forint elnöki segédlettel. Véleménye szerint nagyon sok kintlévőséget nem lehet behajtani, de természetesen megpróbálják. Vörös Tibor: Az MRSZ-nek milyen repülőgép eszközei vannak amelyet bérbead és mi az a forint?

7 Dr. Kecskeméti Tamás elmondja, hogy jelen pillanatban az MRSZ-nek két működőképes repülőgépe van, melyekre most folynak a téli ápolások, bár nem tudom ez a 300ezer forint honnan van valószínüleg korábbi adatokból, ezeket a gépeket egyébként el szeretnénk adni, meg is lesz hírdetve de amíg nem lesz rá vevő addig ezeket hasznosítani fogjuk, vontatásra és egyéb olyan tevékenységre amire kibérelik tőlünk. Magyar Tamás(Tapolca): Sokalja az MRSZ üzembentartási díjait. Nem ért egyet a FLF költségével, nem fogja kifiezetni, mert nincs annyi bevétele a klubnak. Hivatkozik a Németország-i repülésére, állítása szerint ott sokkal olcsóbbal ezek a szolgáltatások. Jóri Tamás válasza az üzembentartási dolgokra, hogy azt kell látni, hogy a folyamatos légialkalmasság intézményét, az előírásait nem az MRSZ találta ki. Tehát ezek hatósági előírások, ezek RK rendeletből következő dolgok. Innentől kezdve ezeket a kérdéseket nem itt kell feltenni. Ez egy rendszer. A másik, hogy az MRSZ nem csak sportszervezet, hanem mindenkinek a szakmai felügyelete, mind pilóta oldalon mind műszaki oldalon aki ezalá a kiképző illetve az üzemben tartó szervezet alá tartozik. Emellé jött be a hatóságilag RK rendelet alapján előírt folyamatos légialkalmassági felügyelet. Ezt kell csinálni. Ezt nem az MRSZ találta ki, hanem ezek előírások. Amit lehet látni ezzel kapcsolatos költségeket, pontosan tudjátok, hogy egy repülőgéhez milyen mennyiségi kézikönyv készletet, képzéshez milyen mennyiségű utasítás készletet kell elkészíteni naprakészen, betartani. Tehát ezt az apparátust kell fenn tartani. Meg kell nézni hogy hány repülőgép tartozik ebbe az üzemben tartó szervzezetbe, ehhez képest hány ember végzi ezt a munkát akkor véleménye szerint elég költséghatékony megoldás látszik. Kiss László: A 68 M forintos bérköltséghez még hozzáteszem a 1.2M forintos ügyvédi költséget amelyet a bevételi oldalnál nem látom hogy az arányos részt hol hozza? Dr. Kecskeméti Tamás elmondja, hogy tavaly 109 M forint volt a bérköltség, ezt levitték 68 M-ra és többek között Varga Csaba ezért mondta hogy verem szét itt a szervezetet. Az új elnökség célja az, hogy a szakágakra vonatkozó költségek a lehető legjobban optimalizálódjanak. Valóban sokba kerülnek a kötelező fizetési dolgok. De egyrészük hatóságilag meghatározott, a másik részt pedig éppen Varga Csabáék alakították ki ezt a rendszert. Ígéri, hogy az összes árat fölül fogják vizsgálni továbbá még azt is megígéri, hogy a 2011-es költségvetés szerint ha azt a bevételt már az MRSZ-be fogják tudni akkor lesz olyan költség amely áfával együtt fog annyiba kerülni mint amennyit most fizetnek áfa nélkül. Kitér még arra, hogy az MRSZ-nek fönn kell tartani egy üzemeltető szervezetet költségekkel. Tóth Zsuzsanna véleménye szerint a Magyar Repülő Szövetség a Budaörsi Repülőtérről szól ismét. Sokkalja a költségeket. De azt szeretné hallani, hogy a szakági támogatás hogy lesz elosztva, hogy később ebből ne legyen vita. Továbbá nem látja és nem érzi, hogy a MRSZ támogatja a szakágakat és mellettük áll. És kéri a T.elnökséget, hogy az ők álláspontjukat is támogassa a hatóság felé is. Reménykedik benne, hogy egyszer valaha ez a szervezet nem a Budaörsi repülőtér életben tartásáról fog szólni.

8 Dúzs István elmondja, hogy meglepte, hogy most azt hallja, hogy közös megegyezéssel szünik meg a munkaviszonya a főtitkár úrnak, mivel ezelőtt még olyan pletykák, ek és körleveleket olvasott, melyben az áll, hogy a főtitkár (Szöllösi László) jelentős károkat okozott a szövetségnek és ezért kellett eltávolítani. Elmondása szerint levelezett az elnökséggel és az elnök úrral és később megváltozott ez a vád és az lett a következő változat, hogy nem lépett föl elég aktívan a légügyi hatóságban. Most mind a két vád ejtve lett mint hallottuk. Továbbá, sokszor hallotta már hogy jelentős károk érték az MRSZ-t ez elmúlt években, és azt kéri, hogy ezek felelőseit vizsgálják ki és vonják felelősségre. Illetve felkéri az elnök urat, hogy bízza meg az ellenőrző bizottságot azzal, hogy fillérre pontosan állapítsák meg, vizsgálja ki, hogy a Szöllösi László milyen károkat okozott a MRSZ-nek és írja le. És amennyiben ez valós akkor tudomásul veszik, amennyiben nem valós akkor érdeksérelem történt, becsületsértés, hírnév sérelme és akkor azért kell valakinek felelnie. Benedek János kér mindenkit, hogy ragaszkodjanak a tárgyhoz, a költségvetéshez és konkrét hozzászólásokat vár. Dr. Kecskeméti Tamás elmondja,hogy ami látható támogatási a költségvetésben az azért került bele a költségvetésbe mert úgy nézett ki hogy a NSSZ-től a MRSZ támogatást fog kapni. De a tavalyi évben ez nem valósult meg és az idei évben sem valószínű hogy meg fog valósulni. Ami a támogatásokat illeti, elhatározta az elnökség, hogy az osztogatásoknak vége, nincsenek visszaosztások elvtelenül, csak mert mi ennyit fizettünk be, kérünk vissza valamennyit. Egy olyan támogatási rendszert kell létrehozni amely teljesítmény alapú. MRSZ támogatná azokat akik kiváló sporteredményeket érnek el, támogatná azokat akik nagy versenyeket rendeznek. Méghozzá ezt úgy hogy a MRSZ elnöksége pályázatokat fogad be. Akik megkapják a támogatást természetesen elszámolási kötelezettsége van. Dr. Kecskeméti Tamás továbbá tájékoztatta a jelen levőket, hogy 3 ügyészségi feljelentés van a MRSZ gazdálkodásával kapcsolatban, tehát nincs arról szó bármilyen múltbéli ügy titokban maradhat. Ferinc Vince a tavaly májusban megszavazott magasabb tagdíjra tér ki. Mely szerint a megnövekedett tagdíj lesz az alapja a következő évi sporttámogatásnak. Tájékoztatja az elnök úrat, hogy nem csak az NSSZ féle támogatás képezte volna a sporttámogatás alapját amely bekerült a költségvetésbe. Javaslata, hogy a megemelt tagdíjnak azt a részét ami az előző tagdíjon fölül volt, azt igenis kapják meg a szakágak. Dr. Kecskeméti Tamás kérdése, hogy ha ez ennyire mindenkinek tetszik akkor minek fizették be ezt a magasabb díja? Nem kellett volna akkor befizetni. Hogy ha az MRSZ-nek ezt a tevékenységét a szakági képvselők fölöslegesnek tartják akkor miért kell támogatni? Ha a régi politikát folytatja az MRSZ akkor véleménye szerint csődbe megy rövid időn belül. Ha a tagok ezt akarják akkor ő nem adja hozzá a nevét. Ők arra vállalkoztak, hogy a MRSZ-et fölemeljék, megfelelő gazdasági helyzetbe hozzák, elismerést kapjon a hatóságoktól és ennek egyik alapja az, hogy tisztességes módon fizessék a tagdíjakat. Ezért én az ilyen visszaosztásokkal abszolút nem értek egyet.

9 Azzal egyet ért viszont hogy azt a bevételt amit majd a gazdaság fog termelni, azt arra kell felhasználni, hogy a sportot támogassuk és segítsük. Komlós V. Az támogatás elosztásának arányaira tér ki. miért kapjon ugyanannyit minden szakág, hiszen a tagok számai nem azonos mennyiségűek. Továbbá a Dagály utcai ingatlan költségeit kéri felülvizsgáltatni, Benedek János elmondta, hogy jól ismeri az elnökség álláspontját a támogatással kapcsolatban. Nagy vita volt azzal kapcsolatban, hogy egyáltalán adjanak e támogatást, hiszen a MRSZ rendkívül kritikus helyzetben van. Elképzelése szerint senki ne számítson rá ebben az évben. Abban az esetben amennyiben év közben úgy alakul az MRsZ helyzete, hogy lehet kiosztani sporttámogatást akkor ki lesz osztva. H.Lajos: véleménye szerint a költségvetést a közgyűlés hagyja jóvá. Ha az előző közgyűlésen jóvá lett hagyva a tagdíj emelés olyan céllal hogy az emelt rész lesz majd a következő évi sporttámogatás alapja, akkor ezt ki kell fizetni. Tisztában vannak azzal milyen az MRSZ helyzete, de ezért nem a szakágakat kell büntetni. Vagy tegyék fel szavazásra, hogy a tavalyi döntést felülbírája a mai közgyűlés. Fekete Kornélia megjegyzi, hogy a szakága semmi nemü elismerést nem kap, sem pedig megbecsülést. Simon Sándor tájékoztatja a Tisztelt küldötteket, hogy a Dagály u. Ügye vizsgálat alatt van. Idén rendbe fogják tenni. Véleménye szerint a támogatást ketté kell választani. Ha kitudja majd az MRSZ fizetni a támogatást akkor ki is fogja fizetni. A másik része a támogatásnak az az állami támogatás. Az viszont a taglétszámtól függ illetve a világversenyen elért eredménytől. Állítása szerint fenn fogja tartani támogatási követelést az elnök úr felé, hiszen ez jár, amikor lesz rá pénz akkor ezt ki kell fizetni. Jóri Tamás kéri, hogy mindenki nézze vissza azokat az elnökségi és közgyűlési határozatokra amelyben jóvá lett hagyva a MRSZ költségvetésében lévő veszteségek is. Illetve kitér arra, hogy a Dagály utcai ingatlan használati, és fizetési problémái rendezésre kerülnek. Tóth Zsuzsanna továbbra is tartja magát ahhoz, hogy a MRSZ a sportról szóljon ne pedig a Budaörsi repülőtérről. Javaslata, hogy határozzon meg ez elnökség egy olyan támogatási összeget amelyet ki fog fizetni minden egyes szakágnak. Csak hogy tudjanak tervezni. Kéri továbbá, hogy ez elsőként legyen sport ne pedig üzemeltetés. Dr. Kecskeméti Tamás kérdése Tóth Zsuzsannához, hogy milyen támogatásról beszél? Mert a MRSZ-be egy fillér nem érkezett be. Tóth Zsuzsanna úgy tudja, hogy ennek adminisztratív okai vannak. Ismét elmondja, hogy minden egyes szakágnak jár a sporttámogatás. Benedek János elmondja, hogy a nemzetközi képviselethez kell a MRSZ, nem arra hogy tagdíjat fizessenek be és utána kérjék vissza. Nincs lehetőség a kifizetésre.

10 Ferincz Vince elmondja, hogy a 8 millió forintos támogatás be van tervezve. Olyan tudatban fizették be a szakágak, hogy ez lesz az alapja az idei támogatásnak. Kardos István javasolja, hogy készüljön egy analitika, hogy mennyit visz el a sport és mennyit az üzemeltetés. Meg kell nézni azt, hogy vajon a sport tartja el az üzemeltetést vagy fordítva. És megemlíti, hogy jelen volt a tavalyi közgyűlésen és biztos benne, hogy nem így került elfogadásra az a határozat, ami a tagdíj emeléséről született. Benedek János szerint is el kell készíteni ezt a kimutatást, bár megjegyzi, hogy kérték az előző gazdasági vezetőtől, de nem készítette el. K. Zoltán: 1%-os adófelajánlás hogy áll? Dr. Kecskeméti Tamás válasza a kérdésre: ez idáig nem hírdették meg. Az idén első alkalommal lett meghírdetve. Ferencz Vincének is válaszol, hogy azért vették bele a költségvetésbe az NSSZ támogatást mert úgy volt hogy megkapják.... Javaslom, hogy fogadjuk el a 2011-es költségvetést. Tóth Zsuzsanna ismételten megkérdezi, hogy mennyit kapnak a szakágak támogatásként. Véleménye szerint ha így elfogadják a költségvetést és nem lesz kifizetve a támogatás akkor azt fogják mondani a következő évben, hogy rosszul gazdálkodott az MRSZ. Elmondta, hogy ha így folytatja az MRSZ előbb utóbb nem lesznek tagjaik. Dr. Kecskeméti Tamás kéri, hogy mindenki értse meg,hogy nem az elnökség áll a tagokkal szemben. Azért tervezték be, hogy odaadják. Hangsúlyozza, hogy az elnökség társadalmi munkában végzi a feladatát. Segíteni szeretne. Elmondja, hogy ha tud a MRSZ akkor adni fog támogatást. Állítása szerint nem fog kifolyni a pénz innentől kezdve. És arra is felhívja a figyelmet, hogy ha nincs MRSZ, nincs bélyegző, nincs engedély, nincs semmi. Ezt nem kell elfelejteni. Kerekes László elmondja, hogy annak a szakágnak a vezetője, aki az elmúlt néhány év alatt a tagokat tekintve 600 fővel csökkent, ez 3M ft. Tagdíj kiesést jelent a MRSZnek. Ennek az oka, hogy az MRSZ-hez tartozó siklóernyősök, sárkányrepülők 20 év alatt nem tudták kiharcolni a MRSZ-en keresztül azokat a lehetőségeiket amelyek a repülésüket támogatták volna. Illetve felsorolja, hogy milyen károk érték a szakágat amelynek következtében ennyi tagok veszítettek. Továbbá elmondja és indokolja mi az oka a teljes bizalomvesztésnek. Mind ettől függetlenül egyetért az elnök úr mondataival, mi szerint abból lehet adni ami van illetve létre kell hozni, hogy legyen. A repülő szövetség elnökségével a szakbizottságaival olyan munkát kell végezni, hogy a MRSZ tagsága az vonzó legyen mindenki számára, mind annak a 600 embernek is aki most lavíroz valahol és azokat a lehetőségeket kapja meg. Véleménye szerint a 20M tagdíj bevételt kellene megcélozni, mindenki aki visszamegy a klubjába azt kell elmondani, hogy a MRSZ új vezetése arra elkötelezett, hogy ez a 8 M forintot kifizesse. Továbbá megemlíti,hogy nem várja el hogy az üzemeltetésből

11 legyen finanszírozva a sportrepülést. Azért kérik,hogy szülessen határozat arról, hogy a támogatás hogyan milyen arányban lesz kifizetve, mert túl sokszor kaptak már igéretet és már a saját tagjaik sem bíznak bennük. Benedek János elmondja,hogy ez a támogatás bele van kalkulálva a költségvetésbe. De előbb az elnökség kidolgoz egy rendszert amely szerint ez kifeztésre fog kerülni. Gyöngyösi András javasolja, hogy egy bizonyos javaslatra szavazzanak. Tóth Zsuzsanna kéri a tisztelt közgyűlést, hogy szavazzanak arról,hogy a szakági támogatások ne teljesítmény arányosan legyenek kifizetve Dr. Kecskeméti Tamás javaslata, hogy a májusban tartó közgyűlésen a tavalyi költségvetés elfogadásának alkalmával szabályozza meg az elnökség, hogy milyen legyen a sporttámogatás. Az elnökség elkészít erre egy javaslatot és a közgyűlés elé fogja terjeszteni. Ferinc Vince javaslata, hogy a mindenkori tagdíjból 1500-ot fizessen ki az MRSZ sporttámogatásra. Benedek János ezzel nem ért egyet, mert akkor fizessenek 1500-al kevesebbet és akkor nem kell ezzel foglalkozni. Jóri Tamás elmondja, hogy a Vince féle javaslat szerint gyakorlatilag a 4500 ft-os tagdíjat csökkentsük 3000 ft-ra. Erről szól a javaslat. Hangsúlyozza, hogy a tagdíj kérdése nem szerepel a napirendi pontokban. Ebből kifolyólag ezt így nem lehet csinálni. Benedek János kérdése hogy valakinek a költségvetés más pontjával kapcsolatban van kérdése? Dr. Kecskeméti Tamás újabb javaslata az, hogy ha beérkezik az NSSZ támogatása akkor mindenki 1500 forintot visszakap és a további támogatások pedig az új támogatási rendszer szerint fog kiosztásra kerülni. Benedek János összegszi a javaslatot, tehát ha beérkezik a NSSZ támogatás akkor a szakágak 1500 ft/fő összeg kerül kifizetésre, a többi részéről az elnökség fog határozatot hozni, hogy miyen arányban, milyen feltételekkel kerüljön kifizetésre. Összes mandátum: 25 igen, 28 nem, a többi tartózkodik Benedek János megállapította, hogy ezt a javaslatot a közgyűlés nem fogadta el. Ferenc Vince javaslata, hogy 2011.május 1-ig kerüljön kifizetésre a szakágaknak az 1500 ft/ fő sporttámogatásra.

12 45 igen/ 18 nem/ többi tartózkodik. Benedek János megállapítja, hogy a közgyűlés elfogadta ezt a javaslatot. Benedek János megkérdezi, ki az aki a MRSZ 2011-es költségvetési tervet elfogadja? Egyhangúlag elfogadva. Minden napirendi pontot megtárgyaltunk. Budapest, március 25. Hitelesítők: Dr. Kecskeméti Tamás Jóri Tamás Elnök alelnök Gyöngyösi András Kerekes László Opitz Nandor RK Amatőr Siklórepülők Egyesülete... Varga Judit jgykv.

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Jegyzőkönyv Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Az ülés helye: Budapest IV ker. Berlini u. 47-49. (volt gyógyszerkutató) Az ülés időpontja: 2014. március 1. 10 óra Ferinc Vince, az

Részletesebben

Kecskeméti T. támogatja Szöllösi L. kérését, rendezik a kifizetést.

Kecskeméti T. támogatja Szöllösi L. kérését, rendezik a kifizetést. EMLÉKEZTETŐ MRSZ elnökségi ülés 2011. március 20. 09:00 Jelen vannak: Dr. Kecskeméti Tamás elnök Jóri Tamás alelnök Szöllösi László főtitkár Kerekes László HFFA Benedek János (mot) Simon Sándor (eje) Ferinc

Részletesebben

Megismételt Rendkívüli Közgyűlés HATÁROZATOK

Megismételt Rendkívüli Közgyűlés HATÁROZATOK Helye: 1112 Budaörsi repülőtér, körépület Ideje: 2014.07.19. 10:00 2014.07.19 Megismételt Rendkívüli Közgyűlés HATÁROZATOK Jelen Vannak: Mészáros László Dr. Hamar Sándor Vizaknai Erzsébet Komlós Vilmos

Részletesebben

2010.01.30-i Megismételt Rendkívüli Közgyűlés jegyzőkönyve

2010.01.30-i Megismételt Rendkívüli Közgyűlés jegyzőkönyve Magyar Repülő Szövetség - Alapítva: 1910 1138 Budapest, Dagály u. 11. Levélcím: 2042 Budaörs 2. Pf. 8. Tel: +36(1)249-9757, Fax: +36(1) 248-1979 Email: aeroclub@aeroclub.hu;web: http://www.aeroclub.hu

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat JEGYZŐKÖNYV Készült 2011. április 15-én 18.30 órakor a Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlésén a Zirc és Környéke Ipartestület székházában a Zirc, Vak B. u. 1. szám alatt. Jelen vannak: jelenléti ív

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést.

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést. Jegyzőkönyv Készült a B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség Közgyűlésén 2017. május 26-án a Zöld Kapcsolat Egyesület tárgyaló termében (3525 Miskolc, Kossuth u. 13. szám) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése Dátum: 2014. május 31. 10 óra 30 perc Helyszín: Komáromi Városi Sportcsarnok (2900 Komárom, Czuczor Gergely utca 62.) Résztvevők:

Részletesebben

A mandátumvizsgáló bizottság elnöke bejelenti, hogy 14:00 órakor az 77 tagból 7 tag van jelen.

A mandátumvizsgáló bizottság elnöke bejelenti, hogy 14:00 órakor az 77 tagból 7 tag van jelen. Helyszín: Gastland M0 Étterem és Konferenciaközpont 2311 Szigetszentmiklós (M0 Autóút 19 km) Időpont: 2018. május 22. (kedd) 14:00 Jelenlévők: A csatolt jelenléti ív szerint Hermann Henrik levezető elnök

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült: MKE Pest Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén

Jegyzőkönyv Készült: MKE Pest Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén M a g y a r K ö n y v t á r o s o k E g y e s ü l e t e P e s t M e g y e i S z e r v e z e t e 2 0 0 0 S z e n t e n d r e, P á t r i á r k a u t c a 7. w w w. p e m e k s z. h u Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, március 27. napján, Budapest, Frankel Leó út sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, március 27. napján, Budapest, Frankel Leó út sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt. JEGYZŐKÖNYV Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, 2007. március 27. napján, Budapest, Frankel Leó út 25-29 sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt. Jelen vannak: az Egyesület tagjai a mellékelt jelenléti

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2012. február 27-én megtartott közgyűléséről Közgyűlés helye: Szeged, Osztrovszky u. 6. Időpontja: 2012. február 27.16.30. óra Taglétszám: 80 fő Megjelentek száma:

Részletesebben

Ikt.sz.: 33-80/2014. NÓGRÁD MEGYEI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV

Ikt.sz.: 33-80/2014. NÓGRÁD MEGYEI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Ikt.sz.: 33-80/2014. NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Készült: a Nógrád Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2014. november 20-án, Salgótarjánban, a Megyeháza Hadady-Hargitay termében megtartott ülésén.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén

Jegyzőkönyv. amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén Jegyzőkönyv amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén A küldöttközgyűlés helye: OTP Bank Nyrt. Budapesti Régió (Budapest V., Semmelweis u.

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv 1 Közgyűlési jegyzőkönyv Amely készült a Balatonvin Borlovagrend Balatonfüred-Csopak Egyesület (8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő 0118/12 hrsz.) a Koczor Pincészetben, 2016.05.08-án d.u. 15:00 órakor kezdődő

Részletesebben

JEGYZÖKÖNYV. A Közgyülés egyhangúlag elfogadja a javasolt személyeket.

JEGYZÖKÖNYV. A Közgyülés egyhangúlag elfogadja a javasolt személyeket. JEGYZÖKÖNYV A Balatonkenesei Horgászegyesület Közgyülése a kiküldött meghívónak megfelelöen 2014. március 1-én 9:00 órakor elkezdödött. Helye: Balatonkenese, Faluház A levezetö elnök, Mészöly Sándor felterjeszti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza I. Köszöntő

Jegyzőkönyv. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza I. Köszöntő Jegyzőkönyv Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza 2013. 02. 06. Lovassport Szövetség Hotel Pagony Konferencia Terem Tisztújító Közgyűlése Jelen vannak az elnökség részéről: Bubán Zsolt szakmai alelnök

Részletesebben

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13.

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. JEGYZŐKÖNYV KIVONAT Közgyűlés helye: SE- I. sz. Sebészeti Klinika Előadóterme 1082 Budapest, Üllő út 78/a., 2. emelet

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről Jegyzőkönyv A MAGISZ 2017. március 24.-i ismételt- közgyűléséről Az Egyesület adatai: Neve: Magyar Agrárinformatikai Szövetség (MAGISZ) Székhelye: 4032 Debrecen, Böszörményi út. 138. Adószáma: 18234873-1-09

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv JEGYZŐKÖNYV AZ ÁLLAMI NYOMDA NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2007. MÁRCIUS 30-I ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Közgyűlés helye: Corinthia Aquincum Hotel (1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 94.) Közgyűlés

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv JEGYZŐKÖNYV AZ ÁLLAMI NYOMDA NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2009. MÁRCIUS 30-I ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Közgyűlés helye: az Állami Nyomda Nyrt. székhelye, 1102 Bp. Halom u. 5. Közgyűlés ideje: 2009.

Részletesebben

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb:

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület 1.A szerv neve: (a válasz aláhúzandó) Jegyzőkönyv a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: 2.Az ülés időpontja (év/hónap/nap/óra):

Részletesebben

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/2. Jegyzőkönyv

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/2. Jegyzőkönyv 2008/2. Jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete 2008/2. Közgyűlésén 2008. június 9-én Helyszín: Érd, Kutyavári u. 11. A 17:30 órára meghirdetett kezdési időpontban nem jelent meg

Részletesebben

MKSSZ 2017 évi közgyűlés jegyzőkönyve

MKSSZ 2017 évi közgyűlés jegyzőkönyve MKSSZ 2017 évi közgyűlés jegyzőkönyve Közgyűlés Köszöntő: Ferinc Vince MKSSZ Elnök Megemlékezés (néma felállással 1 perc) Közgyűlési tisztségviselők választása: Budapest 2017. március 4. Mandátumvizsgáló

Részletesebben

Somogyi Miklós (SM) KSI, Budapest Rozsenich Tamás (RT) Felügyelő Bizottság elnök Radasics Tibor (RTib) elnökségi tag, jegyzőkönyv hitelesítő

Somogyi Miklós (SM) KSI, Budapest Rozsenich Tamás (RT) Felügyelő Bizottság elnök Radasics Tibor (RTib) elnökségi tag, jegyzőkönyv hitelesítő Magyar BMX Cross-Triál Szövetség Rendkívüli Közgyűlés Jegyzőkönyv Időpont: 2011.03.06 Helyszín: Budapest, Millenáris, Szabó József utca Résztvevők: Nagy Tamás (NT) Sopron és KTM (meghatalmazással) Fulainé

Részletesebben

ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Közgyűlés helye: Budapest, XI. Műegyetem rakpart 3. K.240 BME Épültszerkezettani Tanszék konzultációs terme ideje: 2016. május 11. 16.00 A közgyűlés kezdő időpontjában a szavazati

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5.

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jegyzőkönyv A MAGISZ 2014. március 28.-i közgyűléséről Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jelen vannak: 2 jelenléti ív. (mellékelve) 18 szavazásra jogosult

Részletesebben

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről Helye: Az MSZP Miskolci székhelye 3530 Miskolc Corvin út 9 Ideje: 2016. április 23. / szombat / 9,00 óra dr. Kovács

Részletesebben

Tápiószőlősi Községi Sportegyesület

Tápiószőlősi Községi Sportegyesület Tápiószőlősi Községi Sportegyesület JEGYZŐKÖNYV Készült: Tápiószőlős Községi Sportegyesületének 2010. március 27-én megtartott közgyűlésén Az ülés helye: Sportépület-Sport út 3. Jelen vannak: A jelenléti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.)

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jegyzőkönyv Készült: 2015. május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint Tárgy: a Magyar Vízkútfúrók

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2009. január 29-én 17.00 órakor a Magyar Gószövetség közgyűlésén. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Dienes Péter köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy a Közgyűlés

Részletesebben

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318 Jegyzőkönyv kivonat a Magyar Naturisták Egyesületének rendes közgyűlésén hozott határozatairól Időpont: 2016. április 16. 10 óra Helyszín: Délegyháza Művelődési Ház, Délegyháza, Szabadság tér 1. Jelen

Részletesebben

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót.

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót. TAGGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV felvéve a Magyar Dragon Szövetség Taggyűlésén, 2014. március 11-én, a Virányos Klinikán (Budapest, XII. ker., Virányos út 23/d.) Taggyűlés kezdete 19.10 óra. Jelen vannak: Tagok:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), I. emeleti kocka tárgyaló

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), I. emeleti kocka tárgyaló Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2014. szeptember 6-án megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne:

Részletesebben

1 Jegyzőkönyv Sárkányhajó sportegyesület alakuló közgyűlés Helyszín: 1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 7., Millenium Tower II Dél, Sun Microsystems Kft. nagy tárgyalója Időpont: 2009. 11. 26. 17:00 Jelenlevők

Részletesebben

Orosházi Sakk Egyesület - jegyzőkönyv közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV. közgyűlésről

Orosházi Sakk Egyesület - jegyzőkönyv közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV. közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV közgyűlésről,amely készült 2016 év február hó 19. napján 18.30 órai kezdettel, 5900 Orosháza, Pacsirta utca 8. szám alatt az Orosházi Sakk Egyesület (továbbiakban az Egyesület ) közgyűléséről.

Részletesebben

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELTE TÓK HÖK Küldöttgyűlés jegyzőkönyve 2015. február 27. (ELTE TÓK, 123.) IDŐPONT: 2015. február 27. HELYSZÍN: ELTE Tanító- és Óvóképző Kar 123. terem AZ ÜLÉS KEZDETE: 16:30 A megjelent küldöttgyűlési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Magyar Mozgás- és Táncterápiás Közhasznú Egyesület (továbbiakban: Egyesület, székhely: 1112 Budapest, Zólyomi út 34/b-36.) 2017. február 14. napján 18.15 órakor tartott megismételt

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV amely közgyűlési jegyzőkönyv készült a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége (a továbbiakban Szövetség) 2017. március 25-én 10 órakor megtartott rendes éves Közgyűléséről:

Részletesebben

1. Napirendi pont Alapszabály, Szolgáltatási szabályzat módosítása, az Alapszabály jogutód pénztár Alapszabályaként történő elfogadása

1. Napirendi pont Alapszabály, Szolgáltatási szabályzat módosítása, az Alapszabály jogutód pénztár Alapszabályaként történő elfogadása KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK kivonat az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár küldöttközgyűlésének jegyzőkönyvéből Hely: 1087 Budapest Könyves Kálmán krt. 48-52. Időpont: 2014. december 18 11 10 óra Az Igazgatótanács

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készfiit; a Tompái Víziközmű Társulat május 8-án tartott rendkívüli közgyűléséről május 8.

JEGYZŐKÖNYV. Készfiit; a Tompái Víziközmű Társulat május 8-án tartott rendkívüli közgyűléséről május 8. JEGYZŐKÖNYV Készfiit; a Tompái Víziközmű Társulat 2013. május 8-án tartott rendkívüli közgyűléséről 2013. május 8. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bács-Kiskun megyében, Tompa Város Polgármesteri Hivatalában, Tompa,

Részletesebben

Zártkörű tanácskozás.

Zártkörű tanácskozás. JEGYZŐKÖNYV DUNAKANYAR TÉRSÉGI FEJLESZTÉSI TANÁCS 2007. március 30-ai váci üléséről Készült: A Dunakanyar Térségi Fejlesztési Tanács 2007. március 30-ai alakuló váci ülésén. Jelen vannak: A mellékelt jelenléti

Részletesebben

2014.12.11. Közgyűlés jegyzőkönyv

2014.12.11. Közgyűlés jegyzőkönyv Helye: 1112 Budaörsi repülőtér, körépület Ideje: 2014.12.11. 15:00 Jelen Vannak: Mészáros László Elnök Mészáros Norbert Alelnök Mészáros Zoltán Alelnök Dr. Hamar Sándor Jogi képviselő Vizaknai Erzsébet

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Budapest, Ullöi út 452 sz. alatti lila Kávéház és Etterem helyiségében megtartott, alakulo

JEGYZŐKÖNYV. Budapest, Ullöi út 452 sz. alatti lila Kávéház és Etterem helyiségében megtartott, alakulo _ FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZ K 20 JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar Villanyautó Klub Egyesület 2014. szeptember hó 30. napján, a 118% Budapest, Ullöi út 452 sz. alatti lila Kávéház és Etterem helyiségében megtartott,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. 2013. szeptember 27-én 9.30 órakor a Humán és Népjóléti Bizottság rendkívüli ülésén. Dorner László

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. 2013. szeptember 27-én 9.30 órakor a Humán és Népjóléti Bizottság rendkívüli ülésén. Dorner László A J K A V Á R O S Ö N K O R M Á N Y Z A T A HUMÁN ÉS NÉPJÓLÉTI BIZOTTSÁG 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-111 fax:(88) 212-794 Ügyszám: 1/50-13/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013.

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) Küldöttközgyűléséről

Jegyzőkönyv a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) Küldöttközgyűléséről M A G Y A R K Ö N Y V T Á R O S O K E G Y E S Ü L E T E Association of Hungarian Librarians Verein Ungarischer Bibliothekare Association des Bibliothècaires Hongrois Oбщество Венгерских Библиотекарей 1827

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv JEGYZŐKÖNYV AZ ANY BIZTONSÁGI NYOMDA NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2015. ÁPRILIS 20-I ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Közgyűlés helye: az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. székhelye, 1102 Bp. Halom u. 5. Közgyűlés

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült Pusztazámor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 12-i üléséről

Jegyzőkönyv Készült Pusztazámor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 12-i üléséről Jegyzőkönyv Készült Pusztazámor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 12-i üléséről Jelen vannak: csatolt jelenléti ív szerint. Jelen vannak Képviselő-testület tagjai közül: Pátrovics

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv JEGYZŐKÖNYV AZ ÁLLAMI NYOMDA NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2012. ÁPRILIS 20-I ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Közgyűlés helye: az Állami Nyomda Nyrt. székhelye, 1102 Bp. Halom u. 5. Közgyűlés ideje: 2012.

Részletesebben

Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata

Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata SzMSz 3. sz. melléklete Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata Érvényes: 2012. május 24-től visszavonásig 1 Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége tisztújító/választó közgyűlés

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T ABOD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. április 8. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatalban (3780 Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 268-7/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2014. október 22-én 16,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XXXII. Küldöttgyűléséről. A küldöttgyűlés helye: 1051 Budapest, Zrínyi u. 5. Duna Palota Színházterem

JEGYZŐKÖNYV a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XXXII. Küldöttgyűléséről. A küldöttgyűlés helye: 1051 Budapest, Zrínyi u. 5. Duna Palota Színházterem JEGYZŐKÖNYV a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XXXII. Küldöttgyűléséről A küldöttgyűlés megtartásának ideje: 2015. május 28. A küldöttgyűlés helye: 1051 Budapest, Zrínyi u. 5. Duna Palota Színházterem

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Mellékletek: jelenléti ív meghívó Módosított alapszabály Közgyűlés helye: Szeged, Szent-Györgyi Albert

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Gazdasági alelnök, levezető elnök

JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Gazdasági alelnök, levezető elnök JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről 2008. március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Jelen vannak: Csiba Péter Pusztai Csaba Daragó István Kökényesi György Sasvári Sándor Tóth

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1/2012.(05.9.) számú lakásszövetkezeti határozat:

JEGYZŐKÖNYV. 1/2012.(05.9.) számú lakásszövetkezeti határozat: JEGYZŐKÖNYV Készült a Pécs-Szigeti II. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet 2012. május 9-én 18 00 órai kezdettel megtartott évi rendes közgyűlésén a PÉTÁV Kft. Pécs, Tüzér u. 18-20. számú rendezvénytermében.

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE november 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE november 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2017. november 27-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 117/2017.(XI.27.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A MAGYARORSZÁGI AMERIKAI STAFFORDSHIRE TERRIER EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV, 2015. MÁJUS 29. 1. OLDAL

JEGYZŐKÖNYV A MAGYARORSZÁGI AMERIKAI STAFFORDSHIRE TERRIER EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV, 2015. MÁJUS 29. 1. OLDAL 1. OLDAL JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyarországi Amerikai Staffordshire Terrier Egyesület (továbbiakban, de nem kizárólagosan: Egyesület) rendkívüli Közgyűlésén, Dunavarsányban, a Gyóni Géza utca 5 szám alatt.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. november 11-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült a Motoros könnyűrepülő sport Szövetség (MKSSZ) éves közgyűlésén

Jegyzőkönyv. Készült a Motoros könnyűrepülő sport Szövetség (MKSSZ) éves közgyűlésén Jegyzőkönyv Készült a Motoros könnyűrepülő sport Szövetség (MKSSZ) éves közgyűlésén A közgyűlés helye : Budapest IV. ker. Berlini u. 47-49 A közgyűlés ideje:2013. március 02.10 óra Ferinc Vince elnök köszönti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén

Jegyzőkönyv. készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén Jegyzőkönyv készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén Helyszín: Budapesti Műszaki Főiskola Kollégium Bánki Donát Tagkollégium Időpont: 2008. május 9. (péntek) 11.00 11.00

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Motoros Könnyű Sportrepülő Szövetség. Évi rendes közgyűléséről

Jegyzőkönyv. A Motoros Könnyű Sportrepülő Szövetség. Évi rendes közgyűléséről Jegyzőkönyv A Motoros Könnyű Sportrepülő Szövetség (továbbiakban MKSSZ) Évi rendes közgyűléséről Az ülés helye: Volt Gyógyszerkutató Intézet étterme Budapest, IV. ker. Berlini u. 47 49 Az ülés időpontja:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak:

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: JEGYZŐKÖNYV Uraiújfalu, Vasegerszeg,Nagygeresd, Nemesládony, Simaság és Vámoscsalád községek képviselő-testületeinek 2014. december 18-án 17 óra 30 perckor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. MRSZ elnökségi ülés 2011. március 7. 15:00

EMLÉKEZTETŐ. MRSZ elnökségi ülés 2011. március 7. 15:00 EMLÉKEZTETŐ MRSZ elnökségi ülés 2011. március 7. 15:00 Jelen vannak: Dr. Kecskeméti Tamás elnök Jóri Tamás alelnök Szöllösi László főtitkár Kerekes László HFFA Benedek János (mot) Simon Sándor (eje) Ferinc

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv. A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt. 5-7.

Közgyűlési jegyzőkönyv. A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt. 5-7. Közgyűlési jegyzőkönyv Készült 2010. december 05-én 8,30 órakor a TKTE határozatképtelenség miatt megismételt - közgyűléséről A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. MRSZ rendes elnökségi ülés 2012. július 03. 14:30, Bp. Dagály u. 1. emelet

Jegyzőkönyv. MRSZ rendes elnökségi ülés 2012. július 03. 14:30, Bp. Dagály u. 1. emelet Jegyzőkönyv MRSZ rendes elnökségi ülés 2012. július 03. 14:30, Bp. Dagály u. 1. emelet Jelen vannak: Mészáros László elnök Sárai Pál (eje) Daróczy János (vitorlázórepülő) Győri Julianna (karb.tart.vez.

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám Cégjegyzékszáma: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2013. 04. 19-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a

Részletesebben

Ikt.szám:42-46/2014. NÓGRÁD MEGYEI SZLOVÁK NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV

Ikt.szám:42-46/2014. NÓGRÁD MEGYEI SZLOVÁK NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Ikt.szám:42-46/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: : a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2014. október 27-én, a Megyeháza Hadady-Hargitay termében tartott alakuló ülésén. Jelen vannak: Gyöngyösi Sándorné,

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. március 27-én Mezőkövesden, az Ipartestületek

Részletesebben

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről Magyar Evezős Szövetség Közgyűlési határozatok 2013. Határozatok a Magyar Evezős Szövetség 2013. 04. 06-ára összehívott Közgyűléséről MESZ 2013.04.06/1. sz. közgyűlési Határozat A közgyűlés egyhangúan

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A Szövetség tagszervezeti képviselői és a Szövetség tisztségviselői szavazati Joggal összesen: 13 fő

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A Szövetség tagszervezeti képviselői és a Szövetség tisztségviselői szavazati Joggal összesen: 13 fő Jegyzőkönyv amely készült a 62 tagegyesülethöl álló Magyar Darts Szövetség (továbbiakban: Szövetség) 2018. december 16-án 13:30-kor tartott rendkívüli közgyűlésén a Fusion Élményközpontban (2040 Budaörs,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint 6 fő teljes jogú tag 2 fő egyesületi tag, (szavazati joggal nem rendelkezik)

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint 6 fő teljes jogú tag 2 fő egyesületi tag, (szavazati joggal nem rendelkezik) 1 JEGYZŐKÖNYV amely készült a HAJDÚ-BIHAR MEGYEI SAKKSZÖVETSÉG Közgyűléséről Időpontja: 2015. június 12. 16 óra 00 perc Helye: Debrecen, Maróthy Gy. U. 5-7 (CTS Irodaház oktatóterem) Jelen vannak: a mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Városfejlesztési Bizottsága 2012. május 22-én tartott nyilvános üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Városfejlesztési Bizottsága 2012. május 22-én tartott nyilvános üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Városfejlesztési Bizottsága 2012. május 22-én tartott nyilvános üléséről. Helye: Polgármesteri Hivatal III. tárgyaló Jelen vannak: Dr. Ferenczi Attila bizottsági elnök Tímár Ella

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2016.08.23., kedd 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2016. Jegyzőkönyv Makár Richárd: Köszöntöm a megismételt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc

JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. május 23-án (péntek) a jászfényszarui Városháza Dísztermében 17 óra

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Hejőkeresztúri Táblajátékosok Egyesülete

Jegyzőkönyv. Hejőkeresztúri Táblajátékosok Egyesülete Jegyzőkönyv Tárgy: Magyar Gószövetség közgyűlés Időpont: 2011. február 12. 17 óra Helyszín: Budapest, Bartók Béla u. 41. (Baduk Center) Jelenlévők: a mellékelt jelenléti ív szerint (I. számú melléklet)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D- 20-1 /2014. Oroszi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8458 Oroszi, Szabadság u. 27. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. február 4 -én 16

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Magyar Telekom Rt. rendkívüli közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Magyar Telekom Rt. rendkívüli közgyűléséről Magyar Telekom Távközlési Részvénytársaság Közgyűlése 3/2005 Jegyzőkönyv a Magyar Telekom Távközlési Részvénytársaság (székhelye: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.) 2005. november 7-én de. 11.00 órai kezdettel

Részletesebben

Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA. Budapest

Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA. Budapest Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA Budapest A tisztségviselők megválasztásának rendje 1. A választás általános szabályai (1.) A Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Cégjegyzékszáma: Fővárosi Bíróság: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2006. 04. 07-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Helyszín: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a továbbiakban

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Dobossy Bea tájékoztatja a jelenlévőket, hogy a közgyűlésről hangfelvétel készül.

JEGYZŐKÖNYV. Dobossy Bea tájékoztatja a jelenlévőket, hogy a közgyűlésről hangfelvétel készül. JEGYZŐKÖNYV A Magyar Biliárd Szövetség Pool Szakágának 2015. május 30. napján, 1145 Budapest, Szugló utca 65. szám alatt (Tájfun Biliárdszalon és Étterem ) 16.00 órai kezdettel megtartott közgyűléséről.

Részletesebben

4. sz. j e g y z ő k ö n y v e

4. sz. j e g y z ő k ö n y v e MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PÉNZÜGYI ÉS GAZDASÁGFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA 2012. március 30-án megtartott ülésének 4. sz. j e g y z ő k ö n y v e Pénzügyi és Gazdaságfejlesztési J e

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), IV. emeleti ovális tárgyaló

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), IV. emeleti ovális tárgyaló Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2015. május 13-án megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar

Részletesebben

ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA

ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA III. Iktatószám: 280-2/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA 2016. január 28-i n y í l t s o r o n k í v ü l i k i b ő v

Részletesebben

19:07 Jakab Annamária elnök ismerteti az alapszabály módosítás részleteit.

19:07 Jakab Annamária elnök ismerteti az alapszabály módosítás részleteit. Teljesítménytúrázók Társasága Levélcím: 1590 Budapest, Pf. 110. Székhely: 1035 Budapest, Raktár u. 6. e-mail: ttt.levelek@gmail.com Telefon: +36 70 9412258 elnök: Jakab Annamária Jegyzőkönyv a Teljesítménytúrázók

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség. Országos Sportági Szakszövetség H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u Tel: Fax:

Magyar Pétanque Szövetség. Országos Sportági Szakszövetség H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u Tel: Fax: Magyar Pétanque Szövetség Országos Sportági Szakszövetség H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. www.petanque.hu Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 JEGYZKÖNYV a Magyar Pétanque Szövetség 2016. évi rendes

Részletesebben

CLUB DYNAMIC SPORTEGYESÜLET

CLUB DYNAMIC SPORTEGYESÜLET CLUB DYNAMIC SPORTEGYESÜLET 2010. július 3-án megtartott közgyűlés jegyzőkönyve 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Club Dynamic SE közgyűlésén 2010. július 3-án 10 órakor Levezető elnök Ács Sánta Imre

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2. JEGYZŐKÖNYV Amely készült: Jelen vannak: a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén 2012. január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.) a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny Község Képviselő-testületének 2012. április 5-én megtartott üléséről Hozott döntések: 21/2012. számú határozat napirend elfogadásáról 22/2012. számú határozat

Részletesebben

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának Oktatási, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottság. Jegyzőkönyv

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának Oktatási, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottság. Jegyzőkönyv Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának Oktatási, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottság KO.420.175-15/2011. Jegyzőkönyv Készült: 2011. november 10-én az Oktatási, Kulturális, Turisztikai,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNY. 1. FESTO-AM Sport Egyesület tisztségviselő választás 2. A szavazás végeredményének kihirdetése a szavazat számláló bizottság által

JEGYZŐKÖNY. 1. FESTO-AM Sport Egyesület tisztségviselő választás 2. A szavazás végeredményének kihirdetése a szavazat számláló bizottság által JEGYZŐKÖNY Készült 2011 március 07-én a FESTO-AM Gyártó Kft. 1037 Budapest, Csillaghegyi út 32-34. szám alatti rendezvénytermében a FESTO-AM Sport Egyesület második Vezetőség választásán. Az első időpontra

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. amely készült a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) közgyűlésén

JEGYZŐKÖNYV. amely készült a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) közgyűlésén JEGYZŐKÖNYV amely készült a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) közgyűlésén Az ülés helye: VIP 1 terem, Lurdy Ház, Budapest Az ülés kezdő időpontja: 2012. május 31.

Részletesebben

MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA

MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA MAGYAR HIDROLÓGIAI TÁRSASÁG A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA (Az Ügyrend 2. melléklete) 2016. A MŰKÖDÉSI EGYSÉGEK VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSA Az alapszabály és az ügyrend rendelkezései:

Részletesebben

mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén

mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén VÉNEK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén HATÁROZATOK:

Részletesebben

8455. PUSZTAMISKE. Szám: 3-3/2013.

8455. PUSZTAMISKE. Szám: 3-3/2013. ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám: 3-3/2013. 8455. PUSZTAMISKE J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pusztamiske Község Önkormányzatának Képviselőtestülete 2013. január 21-én (hétfőn) 15,30 órai kezdettel

Részletesebben

vitorlázórepülő szakág kérte összehívni. Szeretné, ha a 7. napirendi pontot előrevennék.

vitorlázórepülő szakág kérte összehívni. Szeretné, ha a 7. napirendi pontot előrevennék. Jelen vannak: Jegyzőkönyv MRSZ rendkívüli elnökségi ülés 2013.04.09. 14:30 Budaörsi repülőtér Mészáros László elnök Daróczy János elnökségi tag Benedek János elnökségi tag Sárai Pál elnökségi tag Kerekes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. Spóner Tibor megválasztása jegyzőkönyvhitelesítőnek

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. Spóner Tibor megválasztása jegyzőkönyvhitelesítőnek Községi Önkormányzat Lövő 2-1 /2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V H A T Á R O Z A T N A P I R E N D 4/2015.(II.03.) Az ülés napirendi pontjainak elfogadása 5/2015.(II.03.) Spóner Tibor megválasztása jegyzőkönyvhitelesítőnek

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2015.07.28., kedd 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2015. Jegyzőkönyv Boronkai József: Köszöntöm a megismételt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2007. május 14-én 16,15 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2007. május 14-én 16,15 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 14 / 2007. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. május 14-én 16,15 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség rendkívüli közgyűlése. Helyszín: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség rendkívüli közgyűlése. Helyszín: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség rendkívüli közgyűlése Dátum: 2011. augusztus 27. 10 óra Helyszín: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) Résztvevők: Németh Miklós (MFSZ elnök),

Részletesebben