Biztonság Hozam Likviditás Transzparencia. Termékismertető. artificialquant.priorfx.com. artificialquant.priorfx.com

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Biztonság Hozam Likviditás Transzparencia. Termékismertető. artificialquant.priorfx.com. artificialquant.priorfx.com"

Átírás

1 Biztonság Hozam Likviditás Transzparencia Termékismertető

2 Szolgáltatásunkról Életünk egyik legfontosabb kérdése, hogy mit csináljunk pénzünkkel, amit az évek során megkerestünk. Számos megoldás létezik, azonban a legtöbb ezek közül vagy túl kockázatos, vagy alig hoz valamit. Ahhoz hogy sikeresek legyünk pénzügyeinkben egy olyan partnerre van szükségünk aki: Magas hozamot kínál, és nem próbál mindenhol nyerészkedni rajtunk. Mindent megtesz pénzünk biztonságáért és garantálja, hogy azt nem veszíthetjük el. Nem ül rá a pénzünkre, közvetlen kapcsolatot biztosít hozzá és segít nekünk abban, hogy megértsük a háttérben zajló folyamatokat. Ezeket a szempontokat figyelembe véve állítottuk össze szolgáltatásunkat, aminek köszönhetően befektetőink a következő előnyöket élvezhetik: Kiemelkedő hozam rejtett költségek és kellemetlenségek nélkül Átlátható kereskedelem és valós kapcsolat a saját számlával Mérsékelt kockázat EU-s szabályozással A szolgáltatás ajánlott mindenkinek, akinek fontos, hogy befektetése magas profitot hozzon mérsékelt, racionális kockázat mellett.

3 A devizapiac előnyei A PriorFX a devizapiacon tevékenykedik, ahol szakmai tapasztalata és a legfejlettebb technológiák használata révén biztosítja, hogy Ön napi 24 órában sikeresen használhassa ki a piac által nyújtott lehetőségeket. A közeg legnagyobb előnye a devizapiaci forgalmi érték nagysága. Mivel 10x nagyobb, mint az összes tőzsdei piac együttvéve, ezért manipulálhatatlan és egy megfelelő kereskedési rendszerrel jóval magasabb hozam realizálható mint más befektetésnél. A számlakezelő stratégiájával kiemelkedő megtérülést érhet el az általános gazdasági körülményektől függetlenül. A sikerességet elősegíti az is, hogy a PriorFX a mindenkori maximális profit 50%-ból él meg, és nem az új üzlet szerzéséből, mert ennek az üzleti konstrukciónak az a célja egy hosszan-tartó sikeres együttműködés. További előny, hogy a piac likviditásából fakadóan, az ügyfélnek lehetősége van bármelyik pillanatban visszavonni a számlakezelőtől a megbízást. A kereskedést azonnal leállítják és a pénze 2 munkanapon belül a bankszámlájára visszakerül. Mivel a kereskedés valós időben zajlik, az ügyfél annyi pénzt kap vissza, ahol a kereskedés megállt, amikor a számlakezelő a megbízást visszavonta.

4 Saját számla vezetés Sok befektetési céggel ellentétben cégünk nem gyűjtőszámlán, hanem külön-külön saját számlán kezeli ügyfelei pénzét. Ennek előnye: A befektetés azonnal hozzáférhető, az összeget utalás elött nem kell lehívni a gyűjtőszámláról. A számlához csak a számlatulajdonos fér hozzá. A devizapiaci befektetések alapvetően nem kockázat nélküli befektetések, éppen ezért extrém esetekre is felkészülve a PriorFX olyan biztosítással rendelkezik melynek köszönhetően a beutalt tőke 50%-a védelmet élvez. A kereskedés átlátható lesz, ügyfeleink valós időben követheti a számláján történő mozgásokat. A befektetők erre a saját számlára utalják be a befektetni kívánt összeget, ehhez a számlához kapják meg csatolva az automatikus rendszert.

5 Rólunk Vállalatunk a devizapiacon tevékenykedik. Fő profilja a befektetők számlájának kezelése, valamint lehetőséget teremt egyéni kereskedőknek ahhoz, hogy rendszerünkön keresztül saját és ügyfeleik devizájával kereskedhessenek. Sikerességünket a vezetői gárda több mint húsz éves devizapiaci tapasztalata és a három évet meghaladó nyereséges számlatörténete garantálja (a vállalatot 2013-ban jegyezték be). A PriorFx 2014 év végétől 2015 harmadik negyedévére 9,5 milliárd dollár forgalmat bonyolított le. 28 országban van jogosultságunk befektetésre az EU-ban, Oroszországban és Dél-Kelet Ázsiában. Működésünket a Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) felügyeli és az angolszász jogszabályok alapján az Egyesült Királyságban is engedélyezve lett (FCA). Vállalatunk Európa legszigorúbb befektetési irányelve (MIFID) szerint működik.

6 Garancia a biztonságra Fontos számunkra, az átláthatóság, ezért székhelyünket sok piaci szereplővel ellentétben nem távoli offshore helyszínre jegyeztük be, így bármikor elérhető és számon kérhető. Működésünkre az Európai Unió legszigorúbb engedélyeit szereztük be. Mifid Előnye: Szabályozott biztonságos befektetésben van részünk 2001 törvényrendelet által, melyet minden pénzpiaci szolgáltatónak EU területén be kell tartania melyet a helyi pénzügyi hatóságok felügyelnek. CySec: Előnye: A számlakezelő brókercég működését a helyi hatóság is felügyeli, ezzel még nagyobb biztonsági faktort adva a befektetőknek. FCA Előnye: EU területén a legszigorúbb szabályozási hatóság által kiadott működési engedély. Befektetésünket ez alapján a devizapiaci szereplők közül a legkisebb kockázati besorolást tesz lehetővé. MIFID FCA Cysec

7 Átlátható kereskedelem és valós kapcsolat a saját számlával Befektetésünk teljesen átlátható és ügyfeleink minden segítséget megkapnak ahhoz, hogy maximálisan tisztában legyenek azzal, hogy mi történik pénzükkel. Nem engedjük el a kezét szerződéskötés után se. Kereskedés saját számlán Számlája saját névre szól, teljesen kizárva a visszaéléseket. A tulajdonoson kívül más nem fér hozzá számlához. A befektetés és a profit csak oda utalható vissza, ahonnan az utalást végrehajtották. Élö nyomonkövetés akár mobilról Ne maradjon le semmiről! Lásson minden történést valós időben, kapjon meg minden információt azonnal. A kereskedést élő webes felületen, vagy mobil applikációnkon keresztül követheti, ahova felhasználónevével és jelszavával bármikor beléphet. Folyamatos aktív kapcsolattartás 0-24 órás közvetlen elérhetőséget biztosítunk ügyfeleinknek, ezenfelül en tájékoztatjuk érdeklődőit, aktív ügyfeleit új hírekről, történésekről, számla mozgásáról, eredményekről, napi heti, havi bontásban. Azonnali könnyű pénzlehívás Ha szüksége van pénzére, nem kell várnia heteket ahhoz, hogy bankszámláján tudhassa. Európai bankrendszernek köszönhetően pénzét 2 munkanap alatt meg kapja, a kereskedés pedig a kérelem indításával egy időben megszűnik. Ügyfeleinknek teljes és részleges pénzlehívásra is van lehetősége. Teljes lehívás esetén javasoljuk hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

8 Letétkezelés, vagyonvédelem Ügyfeleink számláját a svájci Swissquote banknál helyezzük el. A számlavezető bank betéteit az Esisuisse betétbiztosító védi. Ha egy svájci bank fizetésképtelen lesz, a biztosító szavatolja a szükséges forrásokat, hogy a betétesek ki legyenek fizetve. A szolidaritási rendszer garantálja, hogy a biztosított betétek 20 napon belül az ügyfél számlájára kerüljenek. Betétek összesen CHF-ig vannak biztosítva. A biztosítás kifizetését a svájci nemzeti bank (FINMA) garantálja. Az Esisuisse minden természetes vagy jogi személyt véd, akinek betétje van egy svájci pénzintézetnél, állampolgárságtól függetlenül.

9 Vagyonvédelem, biztosítás A befektetések egyik legfontosabb pontja a biztonság. Nálunk nem kell attól tartani, hogy bárminemű hiba esetén elveszti pénzét, mivel a ciprusi befektetővédelmi alap (ICF) euróig biztosítja a tőkét. A számlavezető svájci bank (Swissquote) csődje esetén a PriorFx biztosítva van, betétenként CHF-ig kifizetést garantál a svájci nemzeti bank. Abban az esetben, ha a befektetési rendszer veszteséget generál, köteles a bróker leállítani a kereskedést, amint a veszteség eléri az 50%-os határt.

10 Intelligens Profitstabilizátor A PriorFX Intelligens Profitstabilizátorát arra a célra fejlesztették ki, hogy bármilyen piaci körülmény esetén profitot tudjon termelni. Legyen az árfolyam ugráló, stagnáló, vagy eső, a rendszer ugyanúgy pénzt hoz, mintha az árfolyam növekedne. A rendszer többféle stratégiát futtat egyszerre. Minden egyes stratégia úgy lett kifejlesztve, hogy jóval az átlagos hozam felett teljesítsen, így az egyik negatív stratégia hiába generál veszteséget, a többi ág ezt a hatást nemhogy kioltja, hanem biztosítja, hogy az összetett eredmény pozitív legyen. A rendszernek köszönhetően a kereskedés elindulása óta eltelt több mint másfél évben nem volt olyan hónap, amikor veszteséget kellett volna elkönyvelni, ezzel szemben folyamatosan kiemelkedő hozamokat produkált. 6% Havi hozamok 2016-ban 4% 3,15% 2,93% 3,46% 3,04 3,93% 4,05% 2% 2,08% 2,01% 1,66% 0% 0,26% Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Az Intelligens Profitstabilizátor a kereskedést több stratégiára osztja szét. Ezek a stratégiák a világ legjobban teljesítő devizapiaci automatizmusai. Az összes stratégiát körültekintően tesztelték le múltbéli eseményeken úgy, hogy minden piaci körülményt és szélsőséges hatást figyelembe vettek. A rendszer stratégiáját a PriorFX egy külön válogatott specialistákból álló csoportja minden lépés után újraértékeli, és úgy alakítják ki a portfóliót, hogy az az adott piaci helyzetben a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. A világ egyik vezető FX brókereként a célunk hogy az Intelligens Profitstabilizátor segítségével egy olyan kezelt számlás szolgáltatást adjunk ügyfeleinek, ami hosszú távon stabil, átlagon felüli hozamot biztosít.

11 Hozamok, elszámolás Felejtsük el, hogy egy befektetés csupán értékállóságot és elenyésző hozamot kínál. Itt az ideje, hogy olyan bevételt garantáljon, amiért valóban érdemes befektetni. Amit a hozamról tudni érdemes: Banki alapkamat többszöröse Magyarországon megtalálható bankok legjobb esetben is évente maximum 4-5% nettó profitot tudnak termelni (6-7 % kamat). Befektetésünk azonban ennek négyszeresét is nyújthatja. Nincsenek bújtatott költségek Felejtse el a számlavezetési, forgalmi, belépési illetve egyéb rejtett költségeket és a rossz szájízt ami a végleges profit után marad. Fontos nekünk hogy befektetése örömet szerezzen Önnek, ezért csupán a közös sikerből részesedünk. Nincs kötelező lekötési idő. Nem kell pénzét az idők végezetéig nélkülözni ahhoz, hogy értelmesebb kamathoz jusson, nem kell attól tartania, hogyha pénzéhez azonnal hozzá akar férni akkor évek hozamától esik el. Jusson azonnal pénzéhez retorziók nélkül. Tanúsított eredmények megtekintése artificialquant.priorfx.com artificialquant.priorfx.com

12 Számlanyitás Számlanyitás feltételei. 18. Életévét betöltött természetes személy. Önállóan cselekvésre alkalmas személy. Nem rendelkezik az adott országban ahol él, parlamenti tagsággal. Nem az Egyesült Államokban adózik MIFID teszten alkalmas eredménnyel rendelkezik. Rendelkezésére áll min EUR indulótőke. Tudja igazolni személyazonosságát. Hivatalos 3 hónapnál nem régebbi, közüzemi vagy bankszámla kivonattal igazolni tudja lakóhelyét. Számlanyitás menete A PriorFX regisztrációs oldalon (ami az általunk küldött linkben szerepel) szükséges megadni a személyes adatokat értelemszerűen. Ezt követően be kell lépni, regisztrált címével és meghagyott jelszavával az ügyfél felületre. Ezután ki kell tölteni a personal data, az-az a személyes profilját. Ezt követően a második lépés, questionnaire fejezet, ami az MIFID- teszt. A teszt után az ügyfélnek fel kell töltenie a szükséges személyes dokumentumait, amik a szerződéshez szükségesek. Ezt követik a szerződési feltételek. Az ügyfél a szerződések elfogadása után átutalja a számlára a befektetni kívánt összeget. A PriorFx hozzácsatolja a számlához a kereskedési rendszert.

13 Összegzés Kezeltszámlás szolgáltatásunk a jelenleg a legjobb megoldás azoknak, akik elvárják, hogy befektetésük ne csak az értékét tartsa, hanem értelmes profitot is hozzon. A tőke többszintű védelmének és a betartott szigorú szabályzásoknak köszönhetően amellett hogy progresszív befektetési formáról beszélünk, az FX piac egyik legalacsonyabb kockázatú szereplőjeként tartanak minket számon. A szolgáltatás főbb tulajdonságai összesítve: Kiemelkedő bankikamat 3-4 szerese Nincsnek bújtatott költségek Nincs kötelező lekötési idő Európa legszigorúbb befektetési irányelvének betartása Több mint másféléves pozitív számlatörténet Letétkezelési, befektetési vagyonvédelem, tőkevédelem Alacsony kockázati besorolás Kereskedés saját számlán Élő nyomon követés akár mobilról Folyamatos, aktív kapcsolattartás Azonnali, könnyű pénzlehívás

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés Mi mozgatja életünket? Mik azok az alapvető gondolatok, amelyek a mindennapok során motiválnak bennünket? Mit tudunk tenni annak érdekében, hogy könnyebben

Részletesebben

Bemutatjuk a Perfecto FX Capital Managementet

Bemutatjuk a Perfecto FX Capital Managementet www.perfectofx.com www.perfectofx.com Bemutatjuk a Perfecto FX Capital Managementet Innovatív megoldások a siker érdekében Több mint 15 éves szakmai tapasztalatukat a világ egyik jelentős és szakmailag

Részletesebben

Indexált betét az FHB Bankban

Indexált betét az FHB Bankban Indexált betét az FHB Bankban Indexált betét bemutatása Olyan strukturált befektetési lehetőség, amely keretében az Ügyfélnek lehetősége van a normál betéti kamatoknál magasabb kamatot elérni. A prémium

Részletesebben

Reálszisztéma Csoport

Reálszisztéma Csoport Reálszisztéma Csoport Értékpapír-forgalmazó és Befektető Zrt. 1053 Budapest, Kossuth L. u. 4 - Városház u. 1. Befektetési Alapkezelő Zrt. Autó Buda Toyota márkakereskedés Autó Buda Lexus márkakereskedés

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAMHOZ KÖTÖTT ÁTLAGÁRAS STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAMHOZ KÖTÖTT ÁTLAGÁRAS STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAMHOZ KÖTÖTT ÁTLAGÁRAS STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL Termékleírás A devizaárfolyamhoz kötött átlagáras strukturált befektetés egy indexált befektetési forma, amely befektetés

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

KIEMELT BEFEKTETŐI INFORMÁCIÓK Takarék Ingatlan Kombinált Betét

KIEMELT BEFEKTETŐI INFORMÁCIÓK Takarék Ingatlan Kombinált Betét 1. 2. KIEMELT BEFEKTETŐI INFORMÁCIÓK Takarék Ingatlan Kombinált Betét A jelen Kiemelt befektetői információk elnevezésű dokumentum a Felügyelet 4/2013. számú vezetői körlevele alapján készült. Hatályos:

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ ÉRTÉKPAPÍR ADÁS-VÉTEL MEGÁLLAPODÁSOKHOZ

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ ÉRTÉKPAPÍR ADÁS-VÉTEL MEGÁLLAPODÁSOKHOZ TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ ÉRTÉKPAPÍR ADÁS-VÉTEL MEGÁLLAPODÁSOKHOZ Termék definíció Az Értékpapír adásvételi megállapodás keretében a Bank és az Ügyfél értékpapírra vonatkozó azonnali adásvételi megállapodást kötnek.

Részletesebben

kötvényekről EXTRA Egy percben a

kötvényekről EXTRA Egy percben a EXTRA Egy percben a kötvényekről Szeretne befektetni? A befektetések egyik lehetséges formája a kötvény. Tudjon meg többet a kötvényekről! Olvassa el tájékoztatónkat! BEFEKTETÉSEK kérdésekben segít ez

Részletesebben

Online forex. kereskedés. Négy óra munkával 1000 euró havonta!, Dolgozz a nappalidban 100 euró/napért!,

Online forex. kereskedés. Négy óra munkával 1000 euró havonta!, Dolgozz a nappalidban 100 euró/napért!, Online forex kereskedés Négy óra munkával 1000 euró havonta!, Dolgozz a nappalidban 100 euró/napért!, Ön is találkozott már hasonló hirdetésekkel? Olvassa el tájékoztatónkat és ismerje meg a legfontosabb

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2018. október 01. napjától visszavonásig A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt

Részletesebben

A befektetési eszközalap portfolió teljesítményét bemutató grafikonok

A befektetési eszközalap portfolió teljesítményét bemutató grafikonok PÉNZPIACI befektetési eszközalap portfólió Benchmark: RMAX Típus: Rövid lejáratú állampapír Árfolyam 1,657HUF/egység Valuta HUF Portfolió nagysága 7 625 768 268 HUF Kockázati besorolás: alacsony A bemutatott

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2018. augusztus 01. napjától visszavonásig A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt

Részletesebben

2013.06.05. A TakarékBank. és a Magyar Takarékszövetkezeti Szektor. MKVK Pénz és Tőkepiaci Tagozat rendezvénye. Budapest, 2013. június 5.

2013.06.05. A TakarékBank. és a Magyar Takarékszövetkezeti Szektor. MKVK Pénz és Tőkepiaci Tagozat rendezvénye. Budapest, 2013. június 5. A TakarékBank és a Magyar Takarékszövetkezeti Szektor A TakarékBank tulajdonosi struktúrája megváltozott 2012. december 31. 2013. május 15. 5.07% 0.01% 3.22% 36.05% 55.65% 39.28% Takarékszövetkezetek MFB

Részletesebben

Budapest Értékpapír Alapok és a Devizapiac

Budapest Értékpapír Alapok és a Devizapiac Budapest Értékpapír Alapok és a Devizapiac Amikor befektetésekben gondolkozunk, akkor mindenki ismeri azt az általános szabályt, hogy osszuk meg megtakarításunkat különbözı befektetési lehetıségek között:

Részletesebben

K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap

K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap kereskedelmi kommunikáció 2014. november 2 háttér, piaci trendek 1Q12 2Q12 3Q12 4Q12 1Q13 2Q13 3Q13 4Q13 1Q14 2Q14 3Q14 4Q14 1Q15 2Q15 3Q15 4Q15

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 3 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

Mielőtt befektetne. Egy kecsegtető befektetési ajánlat nem mindig kifizetődő.

Mielőtt befektetne. Egy kecsegtető befektetési ajánlat nem mindig kifizetődő. Mielőtt befektetne Egy kecsegtető befektetési ajánlat nem mindig kifizetődő. Tanulmányozza át tájékoztató füzetünket, készüljön fel körültekintően döntésére, mielőtt befektetne! BEFEKTETÉSEK 9 Milyen kérdésekben

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

H I R D E T M É N Y LÉBÉNY-KUNSZIGET TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAI

H I R D E T M É N Y LÉBÉNY-KUNSZIGET TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAI Lébény-Kunsziget Takarékszövetkezet 9155 Lébény, Fő út 85. H I R D E T M É N Y LÉBÉNY-KUNSZIGET TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAI Hpt. 279.. 15. bekezdés értelmében tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy a hirdetményben

Részletesebben

II.B. Nem igényelhető lekötött forint- és devizabetétek

II.B. Nem igényelhető lekötött forint- és devizabetétek II.B. igényelhető lekötött forint- és devizabetétek Kondíciós Lista Érvényben: 2008. november 6-tól visszavonásig 1. 2008. november 5. után nem igényelhető forint lekötött betétek 1. 1. Raiffeisen Vegyespáros

Részletesebben

Banki kockázatok. Kockázat. Befektetési kockázat: Likviditási kockázat

Banki kockázatok. Kockázat. Befektetési kockázat: Likviditási kockázat Bankrendszer II. Banki kockázatok Kockázat A hitelintézet tevékenysége, a tevékenység tárgya alapján eredendően kockázatos Igen nagy, szerteágazó a pénzügyi szolgáltatások eredményét befolyásoló veszélyforrások

Részletesebben

A befektetési eszközalap portfolió teljesítményét bemutató grafikonok

A befektetési eszközalap portfolió teljesítményét bemutató grafikonok PÉNZPIACI befektetési eszközalap portfólió Benchmark: RMAX Típus: Rövid lejáratú állampapír Árfolyam 1,638 HUF/egység Valuta HUF Portfolió nagysága 8 180 498 608 HUF Kockázati besorolás: alacsony A bemutatott

Részletesebben

A KÁLYHÁTÓL A HOZAMOKIG

A KÁLYHÁTÓL A HOZAMOKIG A KÁLYHÁTÓL A HOZAMOKIG TARTALOM Hogyan kezdjük el? Lépések a devizapiacig Hogyan válasszunk brókercéget? A brókercég választás legfontosabb kritériumai Milyen típusú befektető vagyok én? Önvizsgálattal

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAM-SÁVHOZ KÖTÖTT HOZAMFELHALMOZÓ (RANGE ACCRUAL) STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAM-SÁVHOZ KÖTÖTT HOZAMFELHALMOZÓ (RANGE ACCRUAL) STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAM-SÁVHOZ KÖTÖTT HOZAMFELHALMOZÓ (RANGE ACCRUAL) STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL Termékleírás A Hozamfelhalmozó (Range Accrual - RAC) strukturált befektetések esetében a hozam

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAMHOZ KÖTÖTT SÁVOS ÉS ÉRINTÉSES STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAMHOZ KÖTÖTT SÁVOS ÉS ÉRINTÉSES STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAMHOZ KÖTÖTT SÁVOS ÉS ÉRINTÉSES STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL Termékleírás A Sávos és Érintéses strukturált befektetések olyan indexált befektetés típusok, amelyek hozamának

Részletesebben

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai Takarék Pénzforgalmi Bankszámla Hirdetmény Vállalati forint- és devizabetétek kamatai Hatályos: 2018. augusztus 01. napjától Közzététel napja: 2018. július 31. A Takarék Kereskedelmi Bank bankszámlák és

Részletesebben

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai Takarék Vállalati forint- és devizabetétek kamatai Hatályos: 2019. augusztus 01. napjától Közzététel napja: 2019. július 31. A Takarék Kereskedelmi Bank bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási

Részletesebben

III.1/A. Alkalmassági teszt adatlap. - lakossági ügyfelek részére -

III.1/A. Alkalmassági teszt adatlap. - lakossági ügyfelek részére - III.1/A. Alkalmassági teszt adatlap - lakossági ügyfelek részére - ALKALMASSÁGI TESZT CÉLJA A Diófa Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1027 Budapest, Kacsa u. 15-23. VI. em... 1/1.,

Részletesebben

3TG Brokers Számlanyitás

3TG Brokers Számlanyitás 3TG Brokers Számlanyitás - Metatrader 4 - 3TG Brokers Számlanyitás - Metatrader 4 - A 3TG Brokersnél mindenki megtalálja azt a számlát, ami leginkább megfelel kereskedési stílusának. Az alábbi segédletben

Részletesebben

Az önkéntes nyugdíjpénztárak működése és sajátosságai

Az önkéntes nyugdíjpénztárak működése és sajátosságai MOTTÓ: MAGUNK FORMÁLJUK SZERENCSÉNKET, S ÚGY HÍVJUK SORS... Az önkéntes nyugdíjpénztárak működése és sajátosságai Előadók: Hanák Márta ügyvezető Jakab Ilona befektetési kontroller 2015. augusztus 31. TARTALOM

Részletesebben

Tudnivalók a Megfelelési tesztről

Tudnivalók a Megfelelési tesztről Tudnivalók a Megfelelési tesztről Tartalom 1. TÁJÉKOZTATÓ A MEGFELELÉSI TESZTRŐL... 1 2. MEGFELELÉSI TESZT... 3 1. TÁJÉKOZTATÓ A MEGFELELÉSI TESZTRŐL Mi a megfelelési teszt? A megfelelési teszt a 2007.

Részletesebben

Kategóriák Fedezeti követelmények

Kategóriák Fedezeti követelmények 1 Válasszon kedvére a világ 20 különböző tőzsdéjét leképező 6.000 különböző CFD közül. Az elérhető tőkeáttétel akár 10-szeres is lehet. Long és short pozíció nyitására egyaránt van lehetőség, akár napon

Részletesebben

KÖZÖSSÉGI FORGALMI JEGYZÉK

KÖZÖSSÉGI FORGALMI JEGYZÉK NEMZETI KLÍMAVÉDELMI HATÓSÁG Emisszió-kereskedelmi Osztály KÖZÖSSÉGI FORGALMI JEGYZÉK Laczkó Bendegúz 2019. január 10. ÚJ FELHASZNÁLÓ JOGOSULTSÁGOK ÉS JELENTÉSÜK Lehetséges jogosultságok AR (meghatalmazott

Részletesebben

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói 1/12 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói 37/2011.12.28. számú Eszköz - Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2012.01.01-től 2/12 Már nem igényelhető,

Részletesebben

2010.06.05. Pénz és tőkepiac. Intézményrendszer és a szolgáltatások. Befektetési szolgáltatási tevékenységek

2010.06.05. Pénz és tőkepiac. Intézményrendszer és a szolgáltatások. Befektetési szolgáltatási tevékenységek Pénz és tőkepiac Intézményrendszer és a szolgáltatások Befektetési vállalkozások - Értékpapír bizományos - Értékpapír kereskedő - Értékpapír befektetési társaság Befektetési szolgáltatók Működési engedélyezésük

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAMHOZ KÖTÖTT KÉTDEVIZÁS STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAMHOZ KÖTÖTT KÉTDEVIZÁS STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ DEVIZAÁRFOLYAMHOZ KÖTÖTT KÉTDEVIZÁS STRUKTURÁLT BEFEKTETÉSEKRŐL Termékleírás A devizaárfolyamhoz kötött kétdevizás strukturált befektetés egy olyan összetett befektetési termék, amely

Részletesebben

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói 1/11 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói 5/2012.01.17. számú ülés nélküli Eszköz - Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2012.02.01-től 2/11

Részletesebben

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai FHB Pénzforgalmi Bankszámla Hirdetmény Vállalati forint- és devizabetétek kamatai Hatályos: 2017. október 01. napjától Közzététel napja: 2017. szeptember 29. Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási

Részletesebben

A NOVIS Eszközalapok Alapszabálya

A NOVIS Eszközalapok Alapszabálya A NOVIS Eszközalapok Alapszabálya A NOVIS ETF Részvény Eszközalap Alapszabálya A NOVIS ETF Részvény Eszközalapot a NOVIS Poisťovňa a.s. biztosító társaság hozta létre és kezeli, amelynek székhelye: Námestie

Részletesebben

III.1./B. Alkalmassági teszt adatlap. - szakmai ügyfelek és elfogadható partnerek részére -

III.1./B. Alkalmassági teszt adatlap. - szakmai ügyfelek és elfogadható partnerek részére - III.1./B. Alkalmassági teszt adatlap - szakmai ügyfelek és elfogadható partnerek részére - ALKALMASSÁGI TESZT CÉLJA A Diófa Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1027 Budapest, Kacsa

Részletesebben

TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI Érvényes 2014. augusztus 19.

TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI Érvényes 2014. augusztus 19. TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI Érvényes 2014. augusztus 19. Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy a hirdetmény módosításra az átutalási nyomtatvány költség

Részletesebben

Összefoglaló (A harmadik fél letétkezelők bemutatása a harmadik fél országa, és a harmadik fél típusa szerint)

Összefoglaló (A harmadik fél letétkezelők bemutatása a harmadik fél országa, és a harmadik fél típusa szerint) TÁJÉKOZTATÓ A magyarországi székhelyű befektetési vállalkozások által igénybe vett harmadik fél letétkezelők közreműködésével kapcsolatos kockázatok feltérképezéséről Előzmény Az MF Global UK Limited (valamint

Részletesebben

ALLIANZ BÓNUSZ ÉLETPROGRAM-EURÓ

ALLIANZ BÓNUSZ ÉLETPROGRAM-EURÓ ÉLET- ÉS SZEMÉLYBIZTOSÍTÁS ALLIANZ.HU ALLIANZ BÓNUSZ ÉLETPROGRAM-EURÓ Az eszközalapokra vonatkozó konkrét információk BIZTONSÁGOS KÖTVÉNY EURÓ (BKE) ESZKÖZALAPRA VONATKOZÓ KONKRÉT INFORMÁCIÓK TERMÉK A

Részletesebben

Raiffeisen 2016 Kötvény Alap. Féléves jelentés 2011.

Raiffeisen 2016 Kötvény Alap. Féléves jelentés 2011. Raiffeisen 2016 Kötvény Alap Féléves jelentés 2011. I. A Raiffeisen 2016 Kötvény Alap bemutatása 1. Alapadatok Alap neve: Felügyeleti engedély száma: Alapkezelő neve: Raiffeisen Kötvény Alap KE-III-253/2011.

Részletesebben

TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI Érvényes április 1.

TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI Érvényes április 1. TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI Érvényes 2015. április 1. Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy a módosításra az átutalási nyomtatvány költség csökkentése

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) ALL FINANCE ÜZLETÁG

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) ALL FINANCE ÜZLETÁG KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) ALL FINANCE ÜZLETÁG Devizában és valutában végzett műveletek Devizakülföldi/devizabelföldi természetes személyek részére vezetett devizaszámlák kondíciói Kiadás időpontja:

Részletesebben

4. számú melléklet Lakossági Tartós Befektetési Betétszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

4. számú melléklet Lakossági Tartós Befektetési Betétszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek 4. számú melléklet Lakossági Tartós Befektetési Betétszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Hatályos: 2018. január 22. napjától Közzététel napja: 2018. január 19. Az FHB Bank

Részletesebben

Jelentés Január QUAESTOR Befektetési Alapok

Jelentés Január QUAESTOR Befektetési Alapok Jelentés 2012. Január Befektetési Alapok Alapok Jelentés 2012. Január tipp Aranytallér Vegyes Alap Ajánlás: Magyarországi kötvény- és részvénypiaci eszközökbe fektet. Kiegyensúlyozott vegyes alapunk közepes

Részletesebben

Egyedi árfolyamos deviza konverzió az FHB Banknál

Egyedi árfolyamos deviza konverzió az FHB Banknál Egyedi árfolyamos deviza konverzió az FHB Banknál Egyedi árfolyamos deviza konverzió bemutatása Egyedi árfolyamos devizaügylet esetén az Ügyfél konverziója az aktuális piaci árakhoz igazodik, így a bankok

Részletesebben

Budapesti Értéktőzsde

Budapesti Értéktőzsde Budapesti Értéktőzsde Részvénytársaság Pénztárak, mint a tőzsdei társaságok tulajdonosai Horváth Zsolt a BÉT vezérigazgatója Gondolkozzunk hosszú távon! A pénztárak természetükből adódóan hosszú távú befektetésekben

Részletesebben

Forex Kereskedés. Forex Kereskedés

Forex Kereskedés. Forex Kereskedés Forex Kereskedés Forex kialakulása Forex előnyei / hátrányai P/L kalkuláció Letét Kereskedési idők Működési struktúra Kamat Kereskedési stílusok Gazdasági mutatók Brókercégek típusai Trükkös brókerek Brókerválasztás

Részletesebben

Kereskedelmi bankok pénzteremtése Pethő Irén 2010

Kereskedelmi bankok pénzteremtése Pethő Irén 2010 Pénzpiac 12. évfolyam Kereskedelmi bankok pénzteremtése Pethő Irén 2010 Pénzteremtés A pénzteremtés alapvető módja a hitelnyújtás. Ha egy vállalat a termelését bővíteni akarja, akkor hitelt vesz fel. A

Részletesebben

ESZKÖZALAP BEFEKTETÉSI POLITIKA TARTALMÁNAK MEGFELELŐSÉGÉT ELLENŐRZŐ LISTA

ESZKÖZALAP BEFEKTETÉSI POLITIKA TARTALMÁNAK MEGFELELŐSÉGÉT ELLENŐRZŐ LISTA ESZKÖZALAP BEFEKTETÉSI POLITIKA TARTALMÁNAK MEGFELELŐSÉGÉT ELLENŐRZŐ LISTA Biztosító neve: Eszközalap neve: Az ellenőrző lista készítésének időpontja: Az ellenőrző lista készítője: 1. ESZKÖZALAP ELNEVEZÉSE

Részletesebben

DÍJTÉTELEK a Befektetési Szolgáltatási tevékenységhez

DÍJTÉTELEK a Befektetési Szolgáltatási tevékenységhez DÍJTÉTELEK a Befektetési Szolgáltatási tevékenységhez Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Körmend és Vidéke telefon adott megbízást kizárólag a 06 (21) 242-4723-as rögzített vonalon fogad el.

Részletesebben

Az Alapkezelő Végrehajtási és Kiegészítő Végrehajtási Politikája

Az Alapkezelő Végrehajtási és Kiegészítő Végrehajtási Politikája Az Alapkezelő Végrehajtási és Kiegészítő Végrehajtási Politikája Hatályos: 2018. augusztus 29.. A Végrehajtási Politika célja és hatálya A Raiffeisen Befektetési Alapkezelő Zrt.a Bizottság 231/2013/EU

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2018. május 01. napjától visszavonásig A TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit,

Részletesebben

Fortress Insurance & Investment Company Történeti áttekintés:

Fortress Insurance & Investment Company Történeti áttekintés: Történeti áttekintés: A Fortress 1947-ben alakult biztosító társaságként 1998-ban létrehozta a vagyonkezelési üzletágat A cégnek több mint 14 millió ügyfele van 2200 alkalmazottja világszerte 22 képviselete

Részletesebben

Önnek. Milyen kérdésekben segít. ez a tájékoztató? Mit tartalmaz egy befektetési terv? MiFIDteszt? tájékozódni? lehetőségek vannak? Milyen befektetési

Önnek. Milyen kérdésekben segít. ez a tájékoztató? Mit tartalmaz egy befektetési terv? MiFIDteszt? tájékozódni? lehetőségek vannak? Milyen befektetési BEFEKTETÉSEK Egy kecsegtető befektetési ajánlat nem mindig kifizetődő. Befektetés előtt tanulmányozza át füzetünket, készüljön fel a tudatos döntésre! 9. Milyen kérdésekben segít Önnek ez a tájékoztató?

Részletesebben

Jelentés Február QUAESTOR Befektetési Alapok

Jelentés Február QUAESTOR Befektetési Alapok Jelentés 2011. Február Befektetési Alapok Alapok Jelentés 2011. Február A hónap Alapja Aranytallér Vegyes Alap Ajánlás: Magyarországi kötvény- és részvénypiaci eszközökbe fektet. Kiegyensúlyozott vegyes

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ ESETI TREASURY BETÉTMŰVELETEKRE

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ ESETI TREASURY BETÉTMŰVELETEKRE TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ ESETI TREASURY BETÉTMŰVELETEKRE Termék definíció Az Eseti Treasury betéti megállapodás keretében a Bank Treasury üzletága az Ügyfél által elhelyezni kívánt bankbetét kamatát az ügyletkötés

Részletesebben

Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet. Treasury termékei és szolgáltatásai. Lakossági Ügyfelek részére

Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet. Treasury termékei és szolgáltatásai. Lakossági Ügyfelek részére Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet Treasury termékei és szolgáltatásai Lakossági Ügyfelek részére 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Befektetési szolgáltatások és termékek... 3 1.1 Portfoliókezelés... 3 2. Pénz-és

Részletesebben

Raiffeisen Euró Likviditási Alap. Féléves jelentés 2011.

Raiffeisen Euró Likviditási Alap. Féléves jelentés 2011. Raiffeisen Euró Likviditási Alap Féléves jelentés 2011. I. A Raiffeisen Euró Likviditási Alap (RELA) bemutatása RAIFFEISEN EURÓ LIKVIDITÁSI ALAP FÉLÉVES JELENTÉS 2011. 1. Alapadatok Alap neve: Felügyeleti

Részletesebben

CIB Duó Plusz Megtakarítás

CIB Duó Plusz Megtakarítás Hirdetmény FORINT KAMATTÁJÉKOZTATÓ MAGÁNSZEMÉLYEK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK FORINT LEKÖTÖTT BETÉTEIRE VONATKOZÓAN 2017. október 02. napjától hatályos változásáról A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.;

Részletesebben

Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói

Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói 1/2011.01.17. számú Eszköz - Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2011. 03.21-től Már nem igényelhető,

Részletesebben

Raiffeisen Fix Mix Tőkegarantált Származtatott Alap. Féléves jelentés 2010.

Raiffeisen Fix Mix Tőkegarantált Származtatott Alap. Féléves jelentés 2010. Raiffeisen Fix Mix Tőkegarantált Származtatott Alap Féléves jelentés 2010. I. A Raiffeisen Fix Mix Tőkegarantált Származtatott Alap bemutatása 1. Alapadatok Alap neve: Felügyeleti engedély száma: Alapkezelő

Részletesebben

Autóipari részvények. a kereskedelmi háború közepén Győztesek Vesztesek TANULMÁNY

Autóipari részvények. a kereskedelmi háború közepén Győztesek Vesztesek TANULMÁNY Autóipari részvények a kereskedelmi háború közepén Győztesek Vesztesek TANULMÁNY Ha magasabb hozamot akarsz, mint az átlag, akkor mást kell csinálnod, mint az átlag!! A befektetők legnagyobb kincse a JÓ

Részletesebben

BPForex ProTader. A számlakivonatok értelmezése. Pag. 01

BPForex ProTader. A számlakivonatok értelmezése. Pag. 01 BPForex ProTader A számlakivonatok értelmezése Pag. 01 Index Bevezetés 03 Kivonat 1: Számlatörténeti jelentés 04 Kivonat 2: Részletes tranzakció jelentés 05 A teljes elszámolási ciklus 06 Kivonat 3: EZ

Részletesebben

ÜGYFÉLMEGÁLLAPODÁS JOGI SZEMÉLY RÉSZÉRE

ÜGYFÉLMEGÁLLAPODÁS JOGI SZEMÉLY RÉSZÉRE ÜGYFÉLMEGÁLLAPODÁS JOGI SZEMÉLY RÉSZÉRE JOGI SZEMÉLY KÉPVISELŐJE Utónév (Keresztnevek): Vezetéknév: Születési hely: Személyi igazolvány/útlevélszám: Lejárati dátum: Lejárat nélküli Lakcímkártya szám: Állampolgárság

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

ÉVI 12%-OS HOZAM ELÉRÉSÉNEK LEHETŐSÉGE AZ ERSTE OTP BÓNUSZ CERTIFIKÁTTAL

ÉVI 12%-OS HOZAM ELÉRÉSÉNEK LEHETŐSÉGE AZ ERSTE OTP BÓNUSZ CERTIFIKÁTTAL ÉVI 12%-OS HOZAM ELÉRÉSÉNEK LEHETŐSÉGE AZ ERSTE OTP BÓNUSZ CERTIFIKÁTTAL Az Erste OTP Bónusz Certifikáttal rövid távon a kockázatmentes hozamot jelentősen meghaladó extra profit érhető el, amennyiben az

Részletesebben

Pénz-és kockázatkezelés

Pénz-és kockázatkezelés Pénz-és kockázatkezelés X-Trade Brokers Magyarországi Fióktelepe Soós Róbert Egy befektetési stratégia elemei 1. Meg kell határozni a belépési és zárási pozíciókat. 2. Pénz-és kockázatkezelés 3. Pszichológia

Részletesebben

A TERMÉK ÖSSZEFOGLALÁSA** Termékkategória: Termék típus: Strukturált kötvény Kibocsátó: Garanciavállaló: Devizanem Futamidő: Üzletkötés napja:

A TERMÉK ÖSSZEFOGLALÁSA** Termékkategória: Termék típus: Strukturált kötvény Kibocsátó: Garanciavállaló: Devizanem Futamidő: Üzletkötés napja: 3 ÉVES, ARANYHOZ KÖTÖTT, LEJÁRATKOR 100% TŐKEVÉDETT* FORINT KÖTVÉNY KIBOCSÁTÓ: CITIGROUP FUNDING INC. *A tőkevédelem a Kibocsátó és a Garanciavállaló, a Citigroup Inc. hitelkockázata mellett értendő A

Részletesebben

A türelem dollárt terem! Pénz a neten. Tartalomjegyzék

A türelem dollárt terem! Pénz a neten. Tartalomjegyzék A türelem dollárt terem! Pénz a neten Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 Ami a befektetéshez kell... 3 A HYIP oldalak általános használata... 4 HYP fiók belső oldal... 5 Befektetés egy példával illusztrálva...

Részletesebben

Jelentés Március QUAESTOR Befektetési Alapok

Jelentés Március QUAESTOR Befektetési Alapok Jelentés 2012. Március Befektetési Alapok Alapok Jelentés 2012. Március A hónap Alapja Aranytallér Vegyes Alap Ajánlás: Magyarországi kötvény- és részvénypiaci eszközökbe fektet. Kiegyensúlyozott vegyes

Részletesebben

ELŐRELÁTÓ PROGRAM Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás. Első lépés a biztonságos jövő felé

ELŐRELÁTÓ PROGRAM Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás. Első lépés a biztonságos jövő felé ELŐRELÁTÓ PROGRAM Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás Első lépés a biztonságos jövő felé ELŐRELÁTÓ GONDOSKODÁS Életünkben a legnagyobb események mint például az esküvő, az első saját otthon megteremtése,

Részletesebben

CIB FEJLETT RÉSZVÉNYPIACI ALAPOK ALAPJA. Féléves jelentés. CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. Vezető forgalmazó, Letétkezelő: CIB Bank Zrt.

CIB FEJLETT RÉSZVÉNYPIACI ALAPOK ALAPJA. Féléves jelentés. CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. Vezető forgalmazó, Letétkezelő: CIB Bank Zrt. CIB FEJLETT RÉSZVÉNYPIACI ALAPOK ALAPJA Féléves jelentés CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. Vezető forgalmazó, Letétkezelő: CIB Bank Zrt. 2013 1/5 1. Alapadatok 1.1. A CIB Fejlett Részvénypiaci Alapok Alapja

Részletesebben

Ingatlan Alap Figyelő

Ingatlan Alap Figyelő Ingatlan Alap Figyelő OTP Ingatlan Befektetési Alapok Portfoliójelentés október Tartalom OTP Ingatlan Befektetési Alapok OTP Ingatlanbefektetési Alap OTP Prime Ingatlanbefektetési Alap OTP Ingatlanvilág

Részletesebben

4. számú melléklet Lakossági Tartós Befektetési Betétszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek

4. számú melléklet Lakossági Tartós Befektetési Betétszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek 4. számú melléklet Lakossági Tartós Befektetési Betétszámlához kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok és kamatmértékek Érvényes: 2015. augusztus 24. napjától Az itt feltűntetett OBA logó arról ad tájékoztatást,

Részletesebben

Tájékoztató az alternatív befektetési alapkezelőkre vonatkozó új, egységes európai adatszolgáltatásról

Tájékoztató az alternatív befektetési alapkezelőkre vonatkozó új, egységes európai adatszolgáltatásról Tájékoztató az alternatív befektetési alapkezelőkre vonatkozó új, egységes európai adatszolgáltatásról Szeles Angelika Felügyeleti statisztikai önálló osztály 2014. november 25. Tartalom I. Jogszabályi

Részletesebben

Ingatlan Alap Figyelő

Ingatlan Alap Figyelő Ingatlan Alap Figyelő OTP Ingatlan Befektetési Alapok Portfoliójelentés december Tartalom OTP Ingatlan Befektetési Alapok OTP Ingatlanbefektetési Alap OTP Prime Ingatlanbefektetési Alap OTP Ingatlanvilág

Részletesebben

Árfolyamok. Miskolci Egyetem mesterképzés

Árfolyamok. Miskolci Egyetem mesterképzés Árfolyamok Miskolci Egyetem mesterképzés 24 órás devizapiac (Forex) Dollár/euró árfolyam alakulása (1999-2014 hónapvégi,ecb) 1,6 1,5 1,4 1,3 1,2 1,1 1 0,9 0,8 jan..99 jún..99 nov..99 ápr..00 szept..00

Részletesebben

Random Capital Zrt. ELŐZETES TÁJÉKOZTATÓ

Random Capital Zrt. ELŐZETES TÁJÉKOZTATÓ Random Capital Zrt. ELŐZETES TÁJÉKOZTATÓ 1. A TÁRSASÁGRA VONATKOZÓ ALAPVETŐ TUDNIVALÓK: 1.1. A Társaság adatai: a) Név: Random Capital Broker Zártkörűen Működő Részvénytársaság b) Székhely: H 1053 Budapest,

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.10.01-től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.10.01-től érvényes kondícióiról II. Lakossági számlához kapcsolódó díjak, jutalékok JUTALÉK MÉRTÉKE Alap számla Elektronikus Internetbank + SMS szolgáltatás + 1 db MC Standard főkártya)* Aktív számla¹ Prémium számla¹ Aranykor számla²

Részletesebben

ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI TESZT

ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI TESZT Ügyfélnév: MIFID KÉRDŐÍV Ügyfélkód: ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI TESZT MAGÁNSZEMÉLYEK ÉS JOGI SZEMÉLYEK, VALAMINT JOGI SZEMÉLYISÉGGEL NEM RENDELKEZŐ GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK RÉSZÉRE Felhívjuk Tisztelt Ügyfelünk

Részletesebben

Optimax Céldátum Vegyes eszközalap Befektetési politika Befektetési eszközalapokhoz kapcsolódó élet- és nyugdíjbiztosításhoz

Optimax Céldátum Vegyes eszközalap Befektetési politika Befektetési eszközalapokhoz kapcsolódó élet- és nyugdíjbiztosításhoz 2/a sz. melléklet Eszközalapok összetétele és befektetési politika Optimax Céldátum Vegyes eszközalap politika eszközalapokhoz kapcsolódó élet- és nyugdíjbiztosításhoz Az Optimax Céldátum Vegyes eszközalap

Részletesebben

A hitelbiztosítás aktuális kérdései a kilábalás kezdetén AZ EULER HERMES MAGYAR HITELBIZTOSÍTÓ ZRT ELŐADÁSA

A hitelbiztosítás aktuális kérdései a kilábalás kezdetén AZ EULER HERMES MAGYAR HITELBIZTOSÍTÓ ZRT ELŐADÁSA A hitelbiztosítás aktuális kérdései a kilábalás kezdetén AZ EULER HERMES MAGYAR HITELBIZTOSÍTÓ ZRT ELŐADÁSA Euler Hermes Csoport Euler Hermes Csoportról: 2010-es tények, számadatok A világ vezető hitelbiztosítója

Részletesebben

ALKALMASSÁGI / MEGFELELÉSI TESZT

ALKALMASSÁGI / MEGFELELÉSI TESZT TISZTELT ÜGYFELÜNK! ALKALMASSÁGI / MEGFELELÉSI TESZT JOGI SZEMÉLY VAGY JOGIS SZEMÉLYISÉGGEL NEM RENDELKEZŐ SZERVEZET RÉSZÉRE Tájékoztatjuk Önt, hogy jelen alkalmassági/megfelelési teszt (a továbbiakban:

Részletesebben

HIRDETMÉNY A DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL

HIRDETMÉNY A DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL HIRDETMÉNY DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL Látraszóló számlák kondíciói: Devizanem Éves kamat EBKM EUR 0,00% 0,00% CHF 0,00% 0,00% USD 0,00% 0,00% GBP 0,00% 0,00% Természetes személyek részére nyitott fix kamatozású

Részletesebben

HIRDETMÉNY 4/2018. Magánszemélyeknek szóló kivonata

HIRDETMÉNY 4/2018. Magánszemélyeknek szóló kivonata HIRDETMÉNY 4/2018. Magánszemélyeknek szóló kivonata LAKOSSÁGI (FOGYASZTÓI) BETÉTÜGYLETEK FORINTBAN Érvényes 2018. február 12-től A hirdetmény jelen szakaszában szereplő betétek az Országos Betétbiztosítási

Részletesebben

H I R D E T M É N Y A

H I R D E T M É N Y A H I R D E T M É N Y A által természetes és nem természetes személyek részére megnyitott élő, de nem forgalmazott bankszámlák kondíciói. SWIFT kódja: TAKBHUHB A Hpt. 279.. 15. bekezdés értelmében tájékoztatjuk

Részletesebben

(tudás és tapasztalat) Kérdőív. Lépést tart Ön azzal, hogy mi történik a gazdaságban (az üzleti életben) és a pénzügyi piacokon?

(tudás és tapasztalat) Kérdőív. Lépést tart Ön azzal, hogy mi történik a gazdaságban (az üzleti életben) és a pénzügyi piacokon? Név: Cím: Ügyfélszám: Megfelelési teszt (tudás és tapasztalat) Kérdőív Lépést tart Ön azzal, hogy mi történik a gazdaságban (az üzleti életben) és a pénzügyi piacokon? 1) Egyáltalán nem érdekel. Ritkán

Részletesebben

HIRDETMÉNY A FORINT BETÉTEK KAMATAIRÓL

HIRDETMÉNY A FORINT BETÉTEK KAMATAIRÓL Lakossági számlabetétek I. Lakossági forint számlák látraszóló egyenlegének kamatmértékei Termék megnevezése Éves kamatláb (%) EBKM (%) Fizetési számla 0,01% 0,01% "Sulipersely" számla jegybanki alapkamat

Részletesebben

HIRDETMÉNY A FORINT BETÉTEK KAMATAIRÓL

HIRDETMÉNY A FORINT BETÉTEK KAMATAIRÓL Lakossági számlabetétek I. Lakossági forint számlák látraszóló egyenlegének kamatmértékei Termék megnevezése Éves kamatláb (%) EBKM (%) Fizetési számla 0,01% 0,01% "Sulipersely" számla jegybanki alapkamat

Részletesebben

DUNA TAKARÉKSZÖVETKEZET. Kamatjegy betétszerződés

DUNA TAKARÉKSZÖVETKEZET. Kamatjegy betétszerződés DUNA TAKARÉKSZÖVETKEZET Kamatjegy betétszerződés Alulírott Tulajdonos neve: Családi és utónév (szül. név): Állampolgárság: Születési hely, idő: Anyja születési neve: Lakcím: Azonosító okirat száma, típusa:

Részletesebben

TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI

TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI Jelen ben szereplő termékek 2017. május 31. napjával lezárásra kerültek, 2017. június 01. napjától új szerződéskötés nem lehetséges.

Részletesebben

5,5 év után évi 5% (EHM: 4,52%) FIX kamat, lehetőség évi 10% (EHM: 8,29%) kamatra, tőkevédelem mellett Erste Digitalis BUBOR 5/10 Kötvénnyel!

5,5 év után évi 5% (EHM: 4,52%) FIX kamat, lehetőség évi 10% (EHM: 8,29%) kamatra, tőkevédelem mellett Erste Digitalis BUBOR 5/10 Kötvénnyel! 5,5 év után évi 5% (EHM: 4,52%) FIX kamat, lehetőség évi 10% (EHM: 8,29%) kamatra, tőkevédelem mellett Erste Digitalis BUBOR 5/10 Kötvénnyel! 1. Kinek ajánljuk figyelmébe az Erste Digitális BUBOR 5/10

Részletesebben

Befektetési és tőzsdei alapok

Befektetési és tőzsdei alapok Befektetési és tőzsdei alapok 2016. Február 2. 17:30 Sándor Dávid vezető elemző A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Önkormányzatok részére vezetett bankszámlák kamat, jutalék és költségkondícióiról

HIRDETMÉNY. Önkormányzatok részére vezetett bankszámlák kamat, jutalék és költségkondícióiról 3200 Gyöngyös, Magyar u. 1. 1. em. 7., Tel: 37/505-220, Fax: 37/505-225, kozpont@gyongyosmatra.tksz.hu HIRDETMÉNY Önkormányzatok részére vezetett bankszámlák kamat, jutalék és költségkondícióiról Meghirdetés

Részletesebben

Kifizetési összefoglaló: Az alábbiak csak a termék legfőbb tulajdonságait foglalják Kibocsátó:

Kifizetési összefoglaló: Az alábbiak csak a termék legfőbb tulajdonságait foglalják Kibocsátó: NYILVÁNOS KIBOCSÁTÁS: 3 ÉVES FELTÉTELESEN TŐKEVÉDETT, A BOEING CO. AND SEADRILL LTD. RÉSZVÉNYEIHEZ KÖTÖTT, EURÓBAN DENOMINÁLT VISSZAHÍVHATÓ KÖTVÉNY KIBOCSÁTÓ: SG ISSUER, GARANCIAVÁLLALÓ: SOCIÉTÉ GÉNÉRALE

Részletesebben