lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista"

Átírás

1 lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista

2 lindab velünk egyszerű az építés Termékcsoportok Lég-rendszerek A termékcsoport magában foglalja kör és négyszög keresztmetszetű légcsatornáink és elemeink teljes skáláját. Ezen termékek, amelyeket lég-hálózat kivitelezésekor alkalmaznak, üzletágunk fő tevékenységi körét képezik. Comfort beltéri klímarendszerek A Comfort termékcsoport három termékkört foglal magába levegős és vizes rendszerek illetve akusztika mind a kellemes, egészséges belső környezet kialakítását célozza. Air systems belső térben a levegő befúvására és elszívására alkalmazott termékek, mint pl. anemosztátok, rácsok, VAVbefúvók. Water systems belső térben hűtésre, fűtésre és szellőztetésre alkalmazott termékek, mint pl. klímagerenda, hűtőpanel, fűtőpanel, indukciós elemek. Acoustics hangcsillapítók teljes termékskálája a kellemes, csendes légtechnikai rendszer biztosításához. Légtechnikai elemek Piacaink egy részén üzletek hálózatát vagy úgynevezett One Stop Shopokat kínálunk, ahol a standard termékeink széles választéka áll rendelkezésre. Kínálunk továbbá olyan szerszámokat és kiegészítőket, melyekre légtechnikai szereléskor szüksége lehet. Ezekben a Lindab üzletekben minden kapható, amire vevőinknek szüksége van, mindent egy helyen. Lakásszellőztetési megoldások A Lindab lakásszellőztetési megoldásai segítségével csökkentheti otthonának energiafogyasztását, rezsiköltségét, mindezek mellett javíthatja a belső klímát is. A légtömör Lindab Safe légcsatornák a lakásban állandó friss levegőt biztosítva energiát takarítanak meg, befúvóink biztosítják a kellemes közérzetet a helyiségben, hővisszanyerő berendezéseink pedig az energia újrahasznosítását teszik lehetővé. A Lindab CADvent tervezőprogram alkalmazásával tervező partnereink az Ön lakásának légtechnikai rendszerét is gyorsan és pontosan készíthetik el. Javítsuk lakásunk levegőjének minőségét úgy, hogy közben energiát is megtakarítunk. Ez a Lindab Inside. Szoftver megoldások A szellőztető és beltéri klímarendszerek tervezéséhez programok egyedi palettáját kínáljuk. Ezzel időt és pénzt takarít meg a projektben érintett valamennyi fél számára és megbízhatóbb, biztonságosabb és hatékonyabb szellőzőrendszert kap. A szoftver megoldásokról bővebben a következő oldalon olvashat.

3 lindab velünk egyszerű az építés Termékek és alkalmazások Csatlakozódobozok padlóba ek Tetőátvezetők GAT szabályozó Fali- és mennyezeti dobozok Rácsok Légcsatornák Elosztódobozok Légszelepek

4 lindab velünk egyszerű az építés Elosztódobozok és légcsatornák Az elosztódobozt a légkezelő közelébe célszerű elhelyezni, hacsak a nyomvonaltervek nem írják elő másképp. A rendszer hangcsillapítása fontos az általános komfort szempontjából. Amellett, hogy megakadályozzuk a gépzaj terjedését a légcsatornákban, a helyiségek közötti áthallást is meg kell gátolni. Célszerű hangcsillapítót elhelyezni az elosztódoboz és a légkezelő közötti lég szakaszba, a befúvó és az elszívó ágakba egyaránt. Némely esetben javasolható hangcsillapító beszerelése a friss és a kidobott levegő ágakba is. Elosztódoboz Kidobás Befúvás Elszívás Friss levegő Az elosztódoboz függesztőszalaggal rögzíthető. Az elosztódoboz és a függesztőszalag közé rugalmas, rezgésgátló anyagot helyezzünk. A nem használt csonkokra EPF véglezáró idomot tegyünk.

5 lindab velünk egyszerű az építés Tisztítás és ellenőrzés A szellőző rendszer tisztítása céljából IPF vagy IPLR tisztítóajtó, vagy T-idomra szerelt EPFH tisztítósapka használata javasolt. Az IPF tisztítóajtó elhelyezéséhez vágjunk nyílást az elosztódoboz falán, majd db önzáró csavarral rögzítsük. Lég szerelése Rögzítés padlóra A szigetelő anyagból vágjuk ki a lég nyomvonalát a megfelelő szélességben. Ha a csöveket a horonyban nem lehet a szigetelőanyaghoz rögzíteni, erősítsük a hegesztett acélhálóhoz. A rögzítési pontok közötti távolság 0 cm. A nem használt csonkokat EPF sapkával zárjuk le, hogy a szerelés ideje alatt, ne kerüljön a rendszerbe por vagy építési törmelék. Miután minden lég ágat csatlakoztattunk, a dobozt tisztítsuk ki a légkezelő oldali csonkon vagy a tisztítónyíláson keresztül. Ha a rendszert nem használjuk közvetlenül a szerelés után, célszerű időlegesen lezárni. A lég lezárható pl. SKL műanyag sapkával.

6 lindab velünk egyszerű az építés Rögzítés falra / mennyezetre A lég rögzítése kizárólag a belső falra javasolt, nehogy hőhidak keletkezzenek a hőszigetelő burkolaton. Mennyezeti szerelés esetén is javasolt a csöveket a hőszigetelő burkon belül szerelni. Ha ez nem lehetséges, akkor a hőszigetelő burkot/párazáró membránt alaposan tömítsük vízálló szigetelőszalaggal vagy a speciálisan fejlesztett, MG vagy MGL membránnal. Szigetelés A hőveszteség és a kondenzáció veszélyének csökkentése érdekében, fontos az egész rendszert alaposan szigetelni, hogy csökkentsük a hőveszteség és a kondenzáció veszélyét. Javasolt szigetelés vastagság 0-00 mm. Geotermikus felületek alkalmazásakor, a kondenzvíz kicsapódás elkerülése érdekében, a befúvó ágat min. 0 mm vastag párazáró szigeteléssel lássuk el. A dobozokat fém függesztő szalaggal lehet a mennyezethez/falhoz rögzíteni. Amikor a mennyezeti beállítás megtörténik, a csavarok hosszát úgy válasszuk meg, hogy a lég falát ne fúrják át.

7 lindab velünk egyszerű az építés Fél flexibilis lég Kerüljük a műanyag lég hajlítását kis sugárban, mert megtörhet a cső és ez nagy nyomásesést eredményez. A lég toldása a Lindab NPU csőkapcsolóval lehetséges. Ehelyett helytakarékos és hatékony megoldás a standard Lindab BU fém könyökidom alkalmazása. Az elosztó és csatlakozó dobozok csonkjai mellett kapcsok vannak felszerelve, amelyekkel rögzíthetjük a műanyag csövet a dobozhoz. A kapocs akkor rögzít megfelelően, ha a csövet horonynál vágjuk el.

8 lindab velünk egyszerű az építés Befúvás padlóból Elhelyezés A befúvó rács és a csatlakozó doboz elhelyezése a fal mellett a következő helyeken javasolt: ablak alatt, radiátor alatt. Kerülni kell a következő elhelyezéseket: bútor alatt, ahol hosszabb ideig pihennek a helyiségben, A Lindab Comfort katalógus oldalakon található rajzok jól használhatók szerelési útmutatóként. Elszívás padlóból nem javasolt! 0- mm Befúvó doboz szerelése padlóba A befúvó dobozt olyan mélyen kell elhelyezni a hőszigetelő rétegben, hogy a teleszkópos állítással a rács egy síkba hozható legyen a végleges padlószinttel. ( mm a lehetséges teleszkóp mozgás). Csatlakoztassuk a légcsatornákat a dobozhoz. Ezután rögzítsük őket a kapcsokkal. A befúvó doboz nem használt csonkjait az EPF véglezáróval zárjuk le.

9 lindab velünk egyszerű az építés Példa Exemple Concrete Beton Insulation Szigetelés Rács Grill Damper Padlódoboz Floor box Sand Homok Betonöntés előtt Szereljük össze a csöveket a hőszigetelő rétegben. Mielőtt kiöntjük a betont a doboz körül, emeljük fel a teleszkópos csatlakozó gallért a kész padlószint fölé egy kicsivel. Tekerjük körül tömítőszalaggal a doboz és a gallér közötti résnél, hogy ne jusson be por vagy törmelék a rendszerbe. Végül töltsük ki a doboz körüli teret szigetelő anyaggal, majd öntsük ki betonnal. Miután letettük a padlóburkolatot, húzzuk ki a doboz állítható szerelőkeretét és a laprugó segítségével pattintsuk bele a rácsot. Helyezzük a rácsot és a keretet a dobozba majd nyomjuk helyre a rácsot egyenletesen mindkét oldalon. Ha szabályozó szükséges a rácshoz, szereljük a rács alá az előszerelt kapcsok segítségével. Miután a beton megszáradt, a teleszkópos gallért könnyen meg lehet lazítani és leengedni a kész padlóba a megfelelő szintre.

10 lindab velünk egyszerű az építés Befúvás és elszívás falról és mennyezetről Légszelepek elhelyezése falon és mennyezeten A dobozokat és a légszelepeket a helyiség funkciójának megfelelően helyezzük el. Befúvás A befúvók célszerű elhelyezése: tűzhely közelében, ablak közelében, radiátor felett. Amennyire csak lehetséges, kerüljük a befúvók elhelyezését azokon a területeken, ahol hosszabb ideig tartózkodnak. Elszívás Az elszívókat célszerű a vizes helyiségekben elhelyezni, pl. konyha, fürdő, WC. Lehetőség szerint közvetlenül a páraforrás közelébe, pl. zuhany vagy mosdó stb. fölé. A Lindab Comfort katalógus oldalakon található rajzok jól használhatók szerelési útmutatóként. Fontos! A befúvó légszelep különbözik az elszívó légszeleptől. Légszelepek szerelése falra és mennyezetre Úgy szereljük fel a csatlakozó dobozt, hogy a csonkok egy síkban legyenek a végső fal- vagy mennyezet síkkal. Ezután csatlakoztassuk a légszelepet a dobozhoz. 0

11 lindab velünk egyszerű az építés Szellőző sapkák és külső fali rácsok m m A szellőző sapkák és az esővédő rácsok a szellőztető rendszer kívülről látható részei. Ezeket az elemeket legalább m távol kell elhelyezni egymástól függőleges irányban, illetve min. m távol vízszintesen. Mindig a kifúvó legyen felül. Az optimális komfort elérése érdekében javasolt az elemeket az északi vagy a keleti homlokzatra szerelni. A kifúvási pont legyen: - a ház legmagasabb ablaka felett, - legalább m távol a legközelebbi ablaktól.

12 Tartalomjegyzék Termékcsoportok Falba, padlóba építhető lég rendszer Fejezet és kedvezménycsoport A Safe keresztmetszetű lég hálózat, duplaperemű gumitömítéssel felszerelt A Damper k A Silencer k A Roof hood ek és friss levegős beszívó elemek A ICS Air Befúvók és elszívók, Légszelepek B k Hasznos eszközök, rögzítő elemek, flexibilis lég C Kompakt légkezelő D Kedvezménycsoportok A B C D A kedvezménycsoport jelölés a termékoldal jobb felső sarkában! 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

13 Tartalomjegyzék Termékkód Megnevezés Oldal AIRY Dekor légszelep Befúvó-elszívó.0 ALAPL Alaplemez.0 AUTO Automata zsaluval szerelt ventilátor.0 AV Madárhálóval ellátott végelem Vent.0 B00 Alumínium szellőzőrács rögzített vízszintes lamellákkal Befúvó-elszívó.0 BCT Gerendaszorító.0 BEHAJT Behajtógép, akkumulátoros. BFU Szegmentált könyökidom Safe Safe.0 BITS Lemezcsavar behajtókészlet.0 BRAVO Axiális faliventilátor.0 BSLU Könyök hangcsillapító Silencer.0 BU Préselt könyökidom Safe.0 BU Préselt könyökidom rendszerhez Safe.0 C0/C Aumínium szellőzőrács, állítható lamellákkal Befúvó-elszívó.0 CAR Visszacsapó szelep.0 CDL0 Levegőminőség-mérő.0 CEC C-sín véglezáró, műanyag.0 CL Fali konzol.0 CLAMP Rögzítő LFPE flexibilis légcsatornához.0 CMN Kötegelő flexibilis légcsatornához.0 CN Mongol szem, rugó nélkül.0 CPW Alátét metrikus csavarokhoz.0 CSHUZO Csavarhúzó. CSŐ-TELE Teleszkópos cső.0 D Ajtórács alumínium lamellákkal Befúvó-elszívó.0 DECOR alakú műanyag szellőzőrács, kör csatlakozással.0 DIRU Írisz szabályozó Damper.0 DR Fali befúvó Befúvó-elszívó.0 DRSNR Függesztő bilincs.0 DRU Beállítószelep Damper.0 DSU Elzárószelep Damper.0 DTU Elzárószelep Damper.0 DÜBEL Peremes fémdübel.0 DYBH Rögzítőcsavar gipszkartonhoz.0 EB Függesztő fül.0 EHT Falátvezetéses légbeeresztő, minősített.0 EPF Véglezáró sapka.0 ESN Madárhálóval ellátott végelem Vent.0 ESU Véglezáró sapka.0 FB Függesztőszalag.0 FBLDFSL Flexibilis hangszigetelt lég (AL).0 FDB Acél szalag.0 FDBL Rögzítőcsavar.0 FHM Légbeeresztő ablakhoz.0 FHS Gripple gyorsfüggesztő készlet.0 FHW Ablakkeretre szerelhető állítható légbeeresztő.0 FIKS Rögzítőkeret.0 FILC Jelölőfilc. FLD Flexibilis lég.0 FLEX--GSR Sarokcsiszológép, -ös, Hitachi GSR. FLEX--KRNG Flex korong, fém x-es verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

14 Tartalomjegyzék Termékkód Megnevezés Oldal FOGO Fogó. FULDUGO Füldugó. FURO Fúrószár. GAT szellőző rácshoz Befúvó-elszívó.0 GGR Szerelőkeret szellőző rácshoz Befúvó-elszívó.0 HN Betétkúpos kifúvófej.0 HU Szellőzősapka.0 HYLSA Lemezcsavar behajtófej.0 ILU Beömlőnyílás Safe.0 IPF Tisztítóajtó négyszög légcsatornához.0 IPLR Tisztítóajtó kör légcsatornához.0 K Fémdübel menetes szárakhoz.0 K Horgonycsap.0 KABELDOB Elektromos kábeldob, hosszabbító. KES-REZG Rezgőolló kés készlet. KES-TAPETA Tapétavágó kés. KESZTY Kesztyű. KI + VRGL Befúvó légszelep.0 KLPCS Fém kalapács, 0 g. KU + VRGL légszelep.0 KULCS Villáskulcs. LCA alakú teli frontlapos befúvó/elszívó Befúvó-elszívó.0 LFPE Műanyag flexibilis cső.0 LRCA Silencer.0 LTEST Légtömörségmérő.0 MASTIC Tömítőanyag.0 MCD Távirányító ventilátorhoz.0 MCU Elosztó doboz.0 MCWU Elosztó doboz.0 MELLENY Láthatósági mellény. MF Idomkapcsoló.0 MG Tetőátvezető gumimembrán.0 MHS Függesztőpálca rugós rögzítővel.0 MHU Elosztó doboz.0 MLU Elosztó doboz.0 MRU Elosztó doboz.0 NPU Csőkapcsoló Safe.0 NPU Csőkapcsoló rendszerhez.0 NR Fali befúvó Befúvó-elszívó.0 OLC Nyomáskiegyenlítő elem, falba szerelhető, hangcsillapított Befúvó-elszívó.0 OLLO Áttételes lemezolló. OLLO-REZG Rezgőolló. OM Bilincs csőventilátorhoz.0 OSB Menetes szár.0 OSM Menetes szár toldó.0 PC0 Légnyomás és áramlásmérő.0 PCA alakú perforált frontlapos befúvó / elszívó Befúvó-elszívó.0 PEST Hőálló tömítőszalag.0 PGFU Csatlakozó doboz.0 PGWU Csatlakozó doboz.0 PISTOL Kinyomó tömítőanyaghoz verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

15 Tartalomjegyzék Termékkód Megnevezés Oldal PLVCU Csatlakozó doboz. PR Fali perforált befúvó / elszívó Befúvó-elszívó.0 PSU Préselt koncentrikus nyeregidom Safe Safe.0 PVCU Csatlakozó doboz. PVWU Csatlakozó doboz.0 QUATRO Zárt előlapú axiál ventilátor.0 RCFU Préselt koncentrikus szűkítő, idomkapcsolós véggel Safe.0 RCFU Préselt koncentrikus szűkítő, idomkapcsolós véggel rendszerhez.0 RCU Préselt koncentrikus szűkítő Safe.0 RJB Hatlapfejű metrikus csavar.0 RJBC C kapocs.0 RJN Hatlapfejű anyacsavar.0 RJSM Tömítőszalag.0 RPC C-sín.0 RSKA Visszacsapó szelep.0 SB Négyzetes alátét.0 SC0 Tűzvédelmi mandzsetta.0 SHH Fali perforált befúvó.0 SILEO Energiatakarékos ventilátor.0 SISAK Védősisak. SKG szellőző rácshoz Befúvó-elszívó.0 SLU Silencer.0 SLXU Silencer.0 SR Spirálkorcolt lég.0 SRC Takaróperem fali átvezetéshez.0 SRFC Hajlékony alumínium lemezcső.0 SRH Emelőkar kör légcsatornához.0 SRR SR roller.0 SZEMUVEG Védőszemüveg. TALMET Mérőszalag.0 TAPE Ragasztó szalag.0 TCPU Préselt T-idom Safe.0 TIPLI Műanyag tipli.0 TS Tartóelemek.0 TUBO Csőbe építhető ventilátor.0 TURBO Csőventilátor.0 U/U/U/ Önmetsző lemezcsavar.0 ULA Hangszigetelt külső fali elem Befúvó-elszívó.0 VHL Szellőzősapka Roof Hood.0 VIZMER Vízszintmérő, m-es. VKRBI Csatlakozó doboz. VR Négyzet alakú külső fali rács kör km. Safe csatlakozással Befúvó-elszívó.0 VRGL Csatlakozó légszelephez.0 WB Csatlakozódoboz fali rácsokhoz szabályozó szeleppel és nyomásmérővel Befúvó-elszívó.0 WCLGM L rögzítő profil.0 WCRVG V rögzítő profil, kör keresztmetszetű cső függesztéséhez.0 WCVG V rögzítő profil.0 WCZGM Z rögzítő profil.0 WHM Fali légbeeresztő elem.0 XCPU Préselt koncentrikus X-idom Safe.0 YGC km-ű külső fali rács, alumínium Befúvó-elszívó.0 Kompakt légkezelő verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től

16 információk Az árlistát a oldalon található Air Duct Systems és az Indoor Climate katalógusok alapján állítottuk össze. Amennyiben műszaki információra lenne szüksége, akkor azt a katalógusban találja meg. Az árlista nem fedi a teljes termékkínálatot sem termékekben, sem méretben! A keresztmetszetú elemekből az Ø, 0, 00,, 0, 00-as méreteket tartalmazza. Kérésére minden további elemről és egyéb méretű termékről információval és árajánlattal szolgálunk. Értékesítési feltételek Lindab Kft. Az árak forintban értendők! Áraink telephelyünkön történő átvétel mellett értendők! A feltüntetett árak csomagolás nélkül érvényesek! Szállítási határidő: raktárkészletről azonnali kezdéssel, továbbiakban ütemezés szerint. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! 0 Biatorbágy Állomás u. /A Tel: +--- Fax: +--- info.vent@lindab.hu verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

17 LFPE, FIKS, CLAMP A Műanyag fél-flexibilis lég, 0 m Kivülről bordás, belülről sima a felülete. Szagtalan polietilénből (PE) készült, újrahasznosított anyagok felhasználása nélkül. A belső felület antisztatikus adalékokkal csíramentes az EN ISO A szabványnak megfelelően. 0 m-es tekercsben szállítjuk. További műszaki információk: LFPE LFPE-Ød-0m Ft / 0 m Ft / 0 m Ød ØD LFPE--0 0 Ft Ft LFPE--0 0 Ft Ft 0 Rögzítőkeret A FIKS rögzítő kerettel le lehet szorítani a födémhez a műanyag légcsatornát. Elérhető méretben:, illetve cső leszorításához. FIKS FIKS-Ød-x Nettó listaár Bruttó listaár FIKS-- Ft 0 Ft FIKS-- 0 Ft 00 Ft FIKS-- Ft 0 Ft FIKS-0- Ft Ft FIKS-0-0 Ft Ft CLAMP rögzítő (egy csomagban db rögzítőelem) CLAMP CLAMP-Ød-szín Nettó listaár Bruttó listaár CLAMP--RED 0 Ft 0 Ft CLAMP--BLUE 0 Ft 0 Ft CLAMP--RED Ft Ft CLAMP--BLUE Ft Ft verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től Légkezel ő

18 Safe elemek LFPE-hez Csőkapcsoló félflexibilis lég toldásához Fél-flexibilis lég toldásához alkalmazható. Biztonsági kapcsokkal van felszerelve, amelyekkel rögzíthető az LFPE fél-flexibilis cső. A NPU-- NPU--0 NPU NPU-Ød-Ød Ft Ft 0 Ft 0 Ft Könyök félflexibilis lég toldásához Fél-flexibilis lég éles (kis rádiuszos) irányváltásánál szükséges. Biztonsági kapcsokkal van felszerelve, amelyekkel rögzíthető az LFPE fél-flexibilis cső. BU-- BU--0 BU BU-Ød-Ød 0 Ft Ft 0 Ft Ft Préselt koncentrikus szűkítő nagyobb oldalon idomkapcsolós véggel Az LFPE /0 méretű légcsatornát az osztókhoz és csatlakozó dobozokhoz lehet vele csatlakoztatni. Biztonsági kapcsokkal van felszerelve, amelyekkel rögzíthető az LFPE fél-flexibilis cső. RCFU-0- RCFU-0- RCFU-00- RCFU-00- RCFU RCFU-Ød-Ød Ft Ft 0 Ft 00 Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

19 MCU - Elosztó doboz A Az osztódoboz alkalmazható befújt és elszívott levegőhöz egyaránt. Elérhető több típusban és méretben. Mindegyik típus Ø vagy Ø0 méretű csonkokkal rendelkezik, amelyeken Lindab Safe tömítőgyűrű van, SR spirálkorcolt, fél-flexibilis vagy flexibilis lég csatlakoztatásához. Az LFPE /0 méretű légcsatornát az osztókhoz és csatlakozó dobozokhoz csatlakoztassa a biztonsági kapcsokkal ellátott RCFU 0/ átmeneti idommal. Az osztódoboz padlóba építhető, de el lehet helyezni bárhová, pl. mennyezetbe is. A biztonsági kapcsokkal könnyen rögzíthető az LFPE lég a Safe csonkokra. A doboz alján található két elforgatható füllel a doboz rögzíthető. - -es típus -as típus MCU----0 MCU-0--- MCU-0-- MCU MCU MCU-0-0- MCU MCU MCU MCU MCU-Ød-Ød-csonk Ft 0 Ft 0 0 Ft Ft Ft 00 Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

20 MRU - Elosztó doboz A Az osztódoboz alkalmazható befújt és elszívott levegőhöz egyaránt. Elérhető több típusban és méretben. Mindegyik típus Ø méretű csonkokkal rendelkezik, amelyeken Lindab Safe tömítőgyűrű van, SR spirálkorcolt, vagy fél-flexibilis, vagy flexibilis lég csatlakozásához. Az osztódoboz padlóba építhető, de el lehet helyezni bárhová, pl. mennyezetbe is. A biztonsági kapcsokkal könnyen rögzíthető az LFPE lég a csatlakozó csonkokra. A doboz alján található két elforgatható füllel a doboz rögzíthető. Teljesíti a "D" légtömörségi osztály követelményt. MRU----0 MRU MRU MRU MRU MRU MRU-Ød-Ød-csonk 0 Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től Ft 0 Ft.0

21 MLU - Elosztó doboz A Az osztódoboz alkalmazható befújt és elszívott levegőhöz egyaránt. Elérhető több típusban és méretben. Mindegyik típus Ø méretű csonkokkal rendelkezik, amelyeken Lindab Safe tömítőgyűrű van, SR spirálkorcolt, vagy fél-flexibilis, vagy flexibilis lég csatlakozásához. Az osztódoboz padlóba építhető, de el lehet helyezni bárhová, pl. mennyezetbe is. A biztonsági kapcsokkal könnyen rögzíthető az LFPE lég a csatlakozó csonkokra. A doboz alján található két elforgatható füllel a doboz rögzíthető. Teljesíti a "D" légtömörségi osztály követelményt. MLU----0 MLU MLU MLU MLU MLU MLU-Ød-Ød-csonk 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től Ft 0 Ft.0

22 MHU - Elosztó doboz A Az osztódoboz alkalmazható befújt és elszívott levegőhöz egyaránt. Elérhető több típusban és méretben. Mindegyik típus Ø méretű csonkokkal rendelkezik, amelyeken Lindab Safe tömítőgyűrű van, SR spirálkorcolt, fél-flexibilis vagy flexibilis lég csatlakozásához. Az osztódoboz padlóba építhető, de el lehet helyezni bárhová, pl. mennyezetbe is. A biztonsági kapcsokkal könnyen rögzíthető az LFPE lég a Safe csonkokra. A doboz alján található két elforgatható füllel a doboz rögzíthető. Teljesíti a "D" légtömörségi osztály követelményt. MHU MHU----0 MHU----0 MHU MHU-0---R MHU-0---L MHU MHU MHU MHU--0- MHU--0- MHU MHU MHU MHU MHU-Ød-Ød-csonk 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft.0

23 MCWU - Elosztó doboz A Az osztódobozzal csatlakoztatni lehet a függőleges gyűjtő légcsatornát a betonba elhelyezett vízszintes csövekhez. Alkalmazható befújt és elszívott levegőhöz egyaránt. Belső terelőlemezek minimizálják a nyomásesést. Könnyen tisztítható egy T-idom és tisztító sapka csatlakoztatásával (TCPU + EPF), ami hozzáférést biztosít a lég rendszerhez a légkezelő felé. A biztonsági kapcsokkal könnyen rögzíthető az LFPE lég a csatlakozó csonkokra. Teljesíti a "D" légtömörségi osztály követelményt. MCWU-00-- MCWU--- MCWU--- MCWU MCWU-Ød-Ød-csonk 0 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

24 PGFU - Csatlakozó doboz A Alkalmazható befújt és elszívott levegőhöz egyaránt. B00 rács és GAT szabályozó fogadására. A csatlakozó doboz padlóba építhető, de elhelyezhető máshol is. Beépítésnél teleszkóposan állítható a magassága. Mindegyik típus Ø vagy Ø0 méretű csonkokkal rendelkezik, amelyeken Lindab Safe tömítőgyűrű van, SR spirálkorcolt, vagy LFPE fél-flexibilis lég csatlakoztatásához. Az LFPE /0 méretű légcsatornát az osztókhoz és csatlakozó dobozokhoz csatlakoztassa a biztonsági kapcsokkal ellátott RCFU 0/ átmeneti idommal. A biztonsági kapcsokkal könnyen rögzíthető az LFPE lég a Safe csonkokra. PGFU-00-- PGFU-00-- PGFU PGFU PGFU PGFU PGFU-dim-Ød-csonk Ft Ft 00x00-as rácshoz Ft 0 0 Ft 00x00-as rácshoz Ft Ft 00x00-as rácshoz Ft Ft 00x00-as rácshoz Ft Ft 00x00-as rácshoz 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

25 PGWU - Csatlakozó doboz A Alkalmazható befújt és elszívott levegőhöz egyaránt. B00 rács fogadására. A csatlakozó doboz falba építhető, de elhelyezhető máshol is. Beépítésnél teleszkóposan állítható a magassága. Mindegyik típus Ø vagy Ø0 méretű csonkokkal rendelkezik, amelyeken Lindab Safe tömítőgyűrű van, SR spirálkorcolt, vagy LFPE fél-flexibilis lég csatlakoztatásához. Az LFPE /0 méretű légcsatornát az osztókhoz és csatlakozó dobozokhoz csatlakoztassa a biztonsági kapcsokkal ellátott RCFU 0/ átmeneti idommal. A biztonsági kapcsokkal könnyen rögzíthető az LFPE lég a Safe csonkokra. PGWU-00-- PGWU-00-- PGWU PGWU PGWU PGWU PGWU-dim-Ød-csonk Ft Ft 00x00-as rácshoz Ft Ft 00x00-as rácshoz Ft Ft 00x00-as rácshoz 0 Ft Ft 00x00-as rácshoz Ft Ft 00x00-as rácshoz 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

26 PVWU - Csatlakozó doboz A Alkalmazható befújt és elszívott levegőhöz egyaránt. Légszelep vagy LCA/PCA fogadására. A csatlakozó doboz falba építhető, de el lehet helyezni máshová is. Mindegyik típus Ø vagy Ø0 méretű csonkokkal rendelkezik, amelyeken Lindab Safe tömítőgyűrű van, SR spirálkorcolt, vagy LFPE fél-flexibilis lég csatlakoztatásához. Az LFPE /0 méretű légcsatornát az osztókhoz és csatlakozó dobozokhoz csatlakoztassa a biztonsági kapcsokkal ellátott RCFU 0/ átmeneti idommal. A biztonsági kapcsokkal könnyen rögzíthető az LFPE lég a Safe csonkokra. Teljesíti a "D" légtömörségi osztály követelményt. PVWU-00-- PVWU PVWU--- PVWU--0- PVWU--0- PVWU PVWU-Ød-Ød-csonk Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft 00 Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

27 PVCU - Csatlakozó doboz A Alkalmazható befújt és elszívott levegőhöz egyaránt. Légszelep vagy LCA/PCA fogadására. A csatlakozó doboz mennyezetbe építhető, de elhelyezhető máshol is. Mindegyik típus Ø méretű csonkokkal rendelkezik, amelyeken Lindab Safe tömítőgyűrű van, SR spirálkorcolt, vagy LFPE félflexibilis lég csatlakoztatásához. Mindegyik Ø csonkra biztonsági kapcsok vannak felszerelve, amelyekkel rögzíteni lehet a kívülről bordás LFPE fél-flexibilis csöveket. Teljesíti a "D" légtömörségi osztály követelményt. PVCU-00-- PVCU-00-- PVCU--- PVCU--- PVCU--- PVCU PVCU-Ød-Ød-csonk Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft 00 Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.

28 PLVCU - Csatlakozó doboz A Alkalmazható befújt és elszívott levegőhöz egyaránt. Légszelep fogadására. A csatlakozó doboz mennyezetbe építhető, de elhelyezhető máshol is. Mindegyik típus Ø méretű csonkokkal rendelkezik, amelyeken Lindab Safe tömítőgyűrű van, SR spirálkorcolt, vagy LFPE félflexibilis lég csatlakoztatásához. Mindegyik Ø csonkra biztonsági kapcsok vannak felszerelve, amelyekkel rögzíteni lehet a kívülről bordás LFPE fél-flexibilis csöveket. Teljesíti a "D" légtömörségi osztály követelményt. PLVCU-00-- PLVCU-00-- PLVCU--- PLVCU--- PLVCU--- PLVCU PLVCU-Ød-Ød-csonk 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.

29 VKRBI - Elosztó doboz A Az osztódoboz alkalmazható befújt és elszívott levegőhöz egyaránt. Elérhető több méretben, mindegyik típus Ø méretű csonkokkal rendelkezik, SR spirálkorcolt, fél-flexibilis vagy flexibilis lég csatlakozásához. Az elosztó frontlap áthelyezhető a tetejéről a végére is. A doboz szigetelt. VKRBI-0- VKRBI-0- VKRBI-0-0 VKRBI-00- VKRBI-00-0 VKRBI VKRBI-Ød-csonk 0 0 Ft 0 Ft 0 0 Ft 0 Ft 0 0 Ft 0 Ft 0 0 Ft 0 Ft 0 0 Ft 0 Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.

30 keresztmetszetű spirálkorcolt lég horganyzott acéllemezből, L = 000 mm vagy L = 000 mm (SR- Ød) SR-0 SR-00 SR- SR-0 SR-00 SR-0 SR- BU-- BU--0 BU-- BU--0 BU--0 BU-0- BU-0-0 BU-0- BU-0-0 BU-0-0 BU-00- BU-00-0 BU-00- BU-00-0 BU-00-0 BU-- BU--0 BU-- BU--0 BU--0 BU-0- BU-0-0 BU-0- BU-0-0 BU-0-0 BU-00- BU-00-0 BU-00- BU-00-0 BU-00-0 BU-0-0 BU-0-0 Préselt könyökidom (BU-Ød- ) Szegmentált könyökidom (BFU-Ød- ) Safe BFU-0- Ft Ft BFU-0- Ft Ft BFU-0-0 Ft Ft BFU-- 0 Ft Ft BFU--0 Ft 0 Ft BFU-- 0 Ft Ft BFU--0 Ft Ft BFU--0 0 Ft Ft verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től / m Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft 00 Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft 00 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft / m 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft A

31 EPF- EPF-0 EPF-00 EPF- EPF-0 EPF-00 EPF-0 EPF- ESU- ESU-0 ESU-00 ESU- ESU-0 ESU-00 ESU-0 ESU- ILU- ILU-0 ILU-00 ILU- ILU-0 ILU-00 ILU-0 ILU- MF- MF-0 MF-00 MF- MF-0 MF-00 MF-0 MF- NPU- NPU-0 NPU-00 NPU- NPU-0 NPU-00 NPU-0 NPU- Véglezáró sapka (EPF-Ød) Csőkapcsoló (NPU-Ød) Ft Ft Ft Ft Véglezáró sapka (ESU-Ød) 0 Ft Ft Ft Ft Ft 00 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft 00 Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Beömlőnyílás (ILU-Ød) Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Idomkapcsoló (MF-Ød) Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft 00 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Safe Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft A 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

32 Préselt koncentrikus nyeregidom (PSU-Ød-Ød) PSU-- PSU-0- PSU-0-0 PSU-00- PSU-00-0 PSU PSU-- PSU--0 PSU--00 PSU-- PSU-0-0 PSU-0-00 PSU-0- PSU-0-0 PSU-00-0 PSU PSU-00- PSU-00-0 PSU PSU-0-0 PSU-0-00 PSU-0- PSU-0-0 PSU-0-00 PSU-0-0 PSU--00 PSU-- PSU--0 PSU--00 PSU--0 PSU-- Préselt koncentrikus szűkítő nagyobb oldalon idomkapcsolós véggel (RCFU-Ød-Ød) RCFU-0- RCFU-00- RCFU-00-0 RCFU--0 RCFU--00 RCFU-0-0 RCFU-0-00 RCFU-0- RCFU RCFU-00- RCFU-00-0 RCFU-0- RCFU-0-0 RCFU-0-00 RCFU--0 RCFU--00 RCFU verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Safe Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft 00 Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft 00 Ft Ft Ft 00 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft A.0

33 Préselt koncentrikus szűkítő (RCU-Ød-Ød) RCU-0- RCU-00- RCU-00-0 RCU--0 RCU--00 RCU-0-0 RCU-0-00 RCU-0- RCU RCU-00- RCU-00-0 RCU-0- RCU-0-0 RCU-0-00 RCU--0 RCU--00 RCU--0 TCPU-- TCPU-0- TCPU-0-0 TCPU-00-0 TCPU TCPU--0 TCPU--00 TCPU-- TCPU-0-0 TCPU-0-00 TCPU-0- TCPU-0-0 TCPU-00-0 TCPU TCPU-00- TCPU-00-0 TCPU TCPU-0-0 TCPU-0-00 TCPU-0- TCPU-0-0 TCPU-0-00 TCPU-0-0 TCPU--0 TCPU--00 TCPU-- TCPU--0 TCPU--00 TCPU--0 TCPU verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től Préselt koncentrikus T-idom (TCPU-Ød-Ød) Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft 00 Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Safe Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 0 Ft Ft A.0

34 Préselt koncentrikus X-idom (XCPU-Ød-Ød) XCPU-0-0 XCPU-00-0 XCPU XCPU--0 XCPU--00 XCPU-- XCPU-0-00 XCPU-0- XCPU-0-0 XCPU XCPU-00- XCPU-00-0 XCPU XCPU-0-00 XCPU-0- XCPU-0-0 XCPU-0-00 XCPU-0-0 XCPU--00 XCPU-- XCPU--0 XCPU--00 XCPU--0 XCPU-- Safe Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft 0 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft A AV-0 AV-00 AV- AV-0 AV-00 AV-0 AV- ESN- ESN-0 ESN-00 ESN- ESN-0 ESN-00 ESN-0 ESN- Madárhálóval ellátott végelem (AV-Ød) Madárhálóval ellátott végelem (ESN-Ød) Ft 0 Ft 00 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 00 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

35 DRU / DSU / DTU / DIRU - keresztmetszetű szabályozó Safe gumitömítéssel A Méret DRU DRU-Ød Pillangószelep DIRU DIRU-Ød Írisz szabályozó Ød 0 Ft Ft 0 Ft Ft 00 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 00 Ft Ft Ft Ft 0 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Méret DSU DSU-Ød Elzárószelep DTU DTU-Ød Elzárószelep légtömör Ød 0 Ft Ft Ft Ft 00 Ft Ft 00 Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft 00 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

36 SLU / SLXU - keresztmetszetű hangcsillapítók A Méret Ød L SLU 0 SLU-Ød-L-0 Egyenes hangcsillapító 0 mm-es szigeteléssel Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft 0 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft 00 Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 00 Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft SLXU SLU-Ød-L-0 Egyenes hangcsillapító 0 mm-es szigeteléssel Ft Ft Ft Ft 00 Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 0 Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

37 BSLU / LRCA - keresztmetszetű hangcsillapítók A Méret Ød L LRCA LRCA-Ød-L Egyenes hangcsillapító Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Méret Ød BSLU 0 BSLU-Ød-0 Könyök hangcsillapító 0 mm-es szigeteléssel Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

38 HU / HN / VHL -, szellőző sapka A Méret Ød 00 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft 00 0 Ft Ft 0 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft Méret HU HU-Ød Szellőző sapka HN HN-Ød Ød 00 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 00 Ft Ft 0 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ød ØD Méret VHL VHL-Ød Szellőző sapka Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

39 B00 C Rácsok B A B00 négyszögletes alumínium rács, fix vízszintes lamellákkal. A B00 befúvásra és elszívásra egyaránt használható. Alkalmazható GAT szabályozóval. A C0 négyszögletes alumínium rács, állítható vízszintes lamellákkal. A C a légsugár alak módosításához függőleges irányító lamallákkal is rendelkezik. A C0/C befúvásra használható. Alkalmazható GAT szabályozóval. Termékkód - A x B B K B K B L B L C K C K C K C K C-00-00K C-00-00K C-00-00L C-00-00L GGR-00-00K GGR-00-00K GAT-00-00K GAT-00-00K SKG-00 SKG-00 Fixlamellás rács, elox alu Fixlamellás rács, elox alu Fixlamellás rács, RAL00 Fixlamellás rács, RAL00 Aprólamellás rács, elox alu Aprólamellás rács, elox alu Aprólamellás rács, elox alu Aprólamellás rács, elox alu Aprólamellás rács, elox alu Aprólamellás rács, elox alu Aprólamellás rács, RAL00 Aprólamellás rács, RAL00 Szerelőkeret Szerelőkeret (réstolattyú) (réstolattyú) 0 Ft Ft 0 Ft 0 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 0 Ft 0 Ft 00 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 00 Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

40 LCA PCA Befúvók és elszívók mennyezetbe vagy oldalfalra B Az LCA kör alakú, teli frontlapos anemosztát, amely befúvásra és elszívásra egyaránt alkalmazható. A PCA kör alakú anemosztát perforált frontlappal, amely befúvásra és elszívásra egyaránt alkalmazható. LCA Teli lapos befúvó RAL00 Ød Ft Ft 00 Ft Ft 0 0 Ft Ft PCA Perforált lapos befúvó RAL00 Ød 00 Ft Ft Ft 0 Ft 0 0 Ft Ft DDZ Szerelő konzol Ød 0 Ft Ft 0 0 Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

41 PR DR NR Befúvók és elszívók oldalfalra B Falra vagy falszegélybe építhető négyszögletes anemosztát perforált/lamellás/állítható fúvókás frontlappal, különféle kialakítással (lásd az összefoglalót). Alkalmas vízszintes befúvásra (PR, NR, DR) illetve elszívásra (PR). Befúvás esetén WB-típusú csatlakozódobozzal használják. A csatlakozódoboz szabályozóval és mérőeszközzel van felszerelve, mely lehetővé teszi az egyedi beszabályozást. PR: perforált DR: állítható lamellákkal NR: állítható fúvókás frontlappal PR--S PR--E Perforált lapos oldalfali befúvó RAL00 Perforált lapos oldalfali elszívó RAL00 A x B Ft 00 Ft 0 Ft Ft 00-0 Ft 0 Ft 00 Ft 0 Ft 00-0 Ft Ft 0 Ft Ft DR--S NR--S Aprólamellás oldalfali befúvó RAL00 Fúvókás oldalfali befúvó RAL00 A x B Ft Ft Ft 0 Ft 00-0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 00-0 Ft Ft 0 Ft Ft WB- Csatlakozó doboz PR, NR, DR befúvóhoz és elszívóhoz, hga A x B Ft 0 Ft Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től WB- Csatlakozó doboz PR, NR, DR befúvóhoz és elszívóhoz, hga 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft.0

42 YGC Külső fali elemek friss levegő vételéhez és elhasznált levegő kidobásához VR B Az YGC kör alakú esővédő fixzsalu, melyet külső falba lehet szerelni. Az YGC-ot friss levegő beszívására és elhasznált levegő kidobására használják. Standard kivitelben Ø00-0 méretben madárhálóval felszerelve szállítjuk. A VR négyzet alakú esővédő fixzsalu, melyet a külső falba lehet szerelni. A VR-t friss levegő beszívására és elhasznált levegő kidobására használják. Standard kivitelben Lindab Safe tömítéssel szerelt kör csatlakozással rendelkezik. YGC Külső fali rács, elox alu Ød 00 0 Ft 0 Ft 00 Ft Ft 0 0 Ft 0 Ft 00 0 Ft 00 Ft 0 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft VR Külső fali rács, elox alu Ød 00 0 Ft Ft 0 0 Ft Ft 00 0 Ft 0 Ft 0 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

43 D - ajtórács Légátvezető elemek A D négyszögletes légáteresztő alumínium ajtórács, fix, ferde lamellákkal. B D Ajtórács, elox alu A x B Ft 0 Ft 00-0 Ft Ft 00-0 Ft Ft Ft Ft OLC - hangszigetelt fali elem Az OLC kör alakú nyomáskiegyenlítő szelep, amely közvetlenül a falra szerelhető. - Diszkrét kialakítás, - hangcsillapító terelőelemek, mm közötti falvastagság esetén telepíthető. OLC Átszellőző, RAL00 Ød 00 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 0 Ft 0 Ft ULA - hangszigetelt külső fali elem Az ULA kör alakú légbevezető szelep, a külső falba, a tető közelébe történő szereléshez teleszkópos hüvellyel. Az ULA beépített szeleppel rendelkezik, mely húzózsinórral működtethető. Könnyen tisztítható, 0 mm 0 mm falvastagságig alkalmazható, ULA Hangszigetelt külső fali elem ULA- Ft Ft ULA- Ft 0 Ft Réz házzal, felár! Horganyzott házzal, felár! Alumínium házzal, felár! 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től ULA-K Ft Ft ULA-G Ft Ft ULA-L Ft Ft.0

44 Lindab Airy - Dekor légszelep Lindab Airy dekor légszelep Csak mm-nyire áll ki a fal síkjából, gyorscsatlakozó funkció az egyszerű szerelésért, befúvásra és elszívásra is alkalmas, falra és mennyezetre is szerelhető, idom- és csőcsatlakozásba is szerelhető, öt különböző alakú frontlap választható. B Ød 00 0 AIRYB szeleptest Ft Ft Ft Ft Ft Ft AIRYB +ILVRU szeleptest + csatlakozó Ft Ft Ft Ft Ft Ft Méret Ød 00 0 Alak BOW ELLI RECT ROUN SQUA BOW ELLI RECT ROUN SQUA BOW ELLI RECT ROUN SQUA AIRYFP frontlap Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

45 KU-0+VRGL KU-00+VRGL KU-+VRGL KU-0+VRGL KU-00+VRGL KU-0 KU-00 KU- KU-0 KU-00 légszelep csatlakozóval légszelep Légszelepek, fali befúvók 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft B KI-0+VRGL KI-00+VRGL KI-+VRGL KI-0+VRGL KI-00+VRGL KI-0 KI-00 KI- KI-0 KI-00 VRGL-0 VRGL-00 VRGL- VRGL-0 VRGL-00 SHH-00 SHH- Befúvó légszelep csatlakozóval Befúvó légszelep 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Csatlakozó légszelephez Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Fali perforált befúvó Ft 0 Ft Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

46 k - Hasznos eszközök C CDL0 Levegőminőség-mérő Ft 0 Ft Légtömörség mérő LTEST 000 Ft 0 Ft Légnyomás és áramlásmérő PC0 00 Ft Ft HYLSA BITS Behajtófejek Készlet Ft Ft Ft 0 Ft SRH 0 0 Ft Ft Támasztókengyel görgőkkel spriálkorcolt lég ( Ø> mm) vágásához SRR Ft Ft TALMET m-es Ft Ft Emelőkar kör légcsatornához Mérőszalag 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

47 FBLDFSL-0 FBLDFSL-00 FBLDFSL- FBLDFSL-0 FBLDFSL-00 FBLDFSL-0 FBLDFSL- FLD-0 FLD-00 FLD- FLD-0 FLD-00 FLD-0 FLD- SRFC-0 SRFC-00 SRFC- SRFC-0 SRFC-00 SRFC-0 SRFC- IPF IPF-0-0 IPLR-0 IPLR-00 IPLR- IPLR-0 IPLR-00 IPLR-0 IPLR- MG-00 MG-00 MG- MG-0 k - Flexibilis lég, Tisztító ajtó, Tetőátvezető Flexibilis hangszigetelt lég (AL) Flexibilis lég Flexibilis lég Tisztítóajtó négyszög légcsatornára Tisztítóajtó kör légcsatornára Tetőátvezető gumimembrán Ø00-00 mm (0m) (0m) 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 00 Ft Ft 0 0 Ft Ft 0 Ft Ft (0m) (0m) 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 00 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft (m) (m) 00 Ft Ft 00 Ft Ft 00 Ft Ft 00 Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 00 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft C 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

48 AUTO-00 AUTO-00-H AUTO-00-T AUTO- AUTO--H AUTO--T BRAVO-00 BRAVO-00-H BRAVO-00-T BRAVO- BRAVO--H BRAVO--T BRAVO-STILL-00 BRAVO-STILL-00-H BRAVO-STILL-00-T BRAVO-STILL- BRAVO-STILL--H BRAVO-STILL--T MCD-0/0, QUATRO-00 QUATRO-00-H QUATRO-00-T QUATRO- QUATRO--H QUATRO--T SILEO-00 SILEO-00-H SILEO-00-IR SILEO-00-T TUBO-00 TUBO-00-T TUBO- TUBO--T TUBO-0 TUBO-0-T TURBO-00 TURBO- TURBO-0 TURBO-0 TURBO-00 TURBO-0 TURBO- Automata zsaluval szerelt ventilátor Automata zsaluval szerelt ventilátor, páraérzékelőve Automata zsaluval szerelt ventilátor, időkapcsolóval Automata zsaluval szerelt ventilátor Automata zsaluval szerelt ventilátor, páraérzékelőve Automata zsaluval szerelt ventilátor, időkapcsolóval Axiális faliventilátor Axiális faliventilátor, páraérzékelővel Axiális faliventilátor, időkapcsolóval Axiális faliventilátor Axiális faliventilátor, páraérzékelővel Axiális faliventilátor, időkapcsolóval Halk működésű axiális faliventilátor Halk működésű axiális faliventilátor, páraérzékelőve Halk működésű axiális faliventilátor, időkapcsolóval Halk működésű axiális faliventilátor Halk működésű axiális faliventilátor, páraérzékelőve Halk működésű axiális faliventilátor, időkapcsolóval Távirányító ventilátorhoz Zárt előlapú axiál ventilátor Zárt előlapú axiál ventilátor, páraérzékelővel Zárt előlapú axiál ventilátor, időkapcsolóval Zárt előlapú axiál ventilátor Zárt előlapú axiál ventilátor, páraérzékelővel Zárt előlapú axiál ventilátor, időkapcsolóval Energiatakarékos ventilátor Energiatakarékos ventilátor, páraérzékelővel Energiatakarékos ventilátor, mozgásérzékelővel Energiatakarékos ventilátor, időkapcsolóval Csőbe építhető ventilátor Csőbe építhető ventilátor, időkapcsolóval Csőbe építhető ventilátor Csőbe építhető ventilátor, időkapcsolóval Csőbe építhető ventilátor Csőbe építhető ventilátor, időkapcsolóval Csőventilátor Csőventilátor Csőventilátor Csőventilátor Csőventilátor Csőventilátor Csőventilátor k - Blauberg ventilátorok Blauberg ventilátorok Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft 00 Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 00 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft C 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

49 DECOR DECOR-0-0- DECOR--- DECOR---0S DECOR-0-0-0G DECOR-00s DECOR-s DECOR-0s Négyszögletes alakú műanyag szellőzőrács, kör csa Négyszögletes alakú műanyag szellőzőrács, kör csa Négyszögletes alakú műanyag szellőzőrács, kör csa Négyszögletes alakú műanyag szellőzőrács, kör csa Négyszögletes alakú műanyag szellőzőrács, kör csa alakú műanyag szellőzőrács, kör csatlakozássa alakú műanyag szellőzőrács, kör csatlakozássa alakú műanyag szellőzőrács, kör csatlakozássa DECOR---HK Négyszögletes alakú műanyag szellőzőrács, kör csa DECOR-0-0T- Műanyag ajtórács DECOR--T- Műanyag ajtórács FHW-00 Ablakkeretre szerelhető állítható légbeeresztő WHM-00-DQ Fali légbeeresztő elem k - Blauberg rácsok Blauberg rácsok Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft 00 Ft Ft Ft Ft Ft Ft 00 Ft 00 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft C CSŐ-TELE-00 EHT0-00 FHM-00 Blauberg rácsok Teleszkópos cső 0 Ft 0 Ft Falátvezetéses légbeeresztő, minősített Ft Ft Légbeeresztő, ablakhoz 0 Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

50 DRSNR-0 DRSNR-00 DRSNR- DRSNR-0 DRSNR-00 DRSNR-0 DRSNR- EB- EB-0 FB0-0- FB0-- FB0-- FDB Függesztő bilincs (rezgéscsillapító belső burkolattal EPDM gumiból) FDBL FHS--000-M FHS--000-M FHS--000-M Függesztő fül Függesztőszalag m m m m m m FDB Acél szalag flexibilis légcsatornához 0 m 0 db FHS Gripple gyorsfüggesztő készlet 0 db 0 db 0 db FDBL Rögzítőcsavar az FDB acélszalaghoz k - Függesztés Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft C MHS Függesztőpálca rugós rögzítővel MHS Ft 0 Ft OSB--000 OSB--000 OSB OSB OSM-- OSM-0-0 OSB Menetes szár (M, M0) m m m m OSM Hatlapfejű menetes szár toldó (M, M0) Ft Ft 0 Ft Ft Ft 00 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

51 CEC- CEC- k - Függesztés CEC C-sín véglezáró, műanyag Ft Ft Ft Ft C CL Fali konzol CL-0 CL-0 CL-00 Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft CN Mongol szem, rugó nélkül CN- CN-0 0 Ft Ft Ft Ft RPC--000-SLOT-, RPC--000-SLOT-, RPC--000-SLOT-, RPC--000-SLOT-, RPC C-sín m x, mm 0 Ft Ft m x, mm 0 Ft Ft m x, mm Ft Ft m x, mm Ft 0 Ft BCT- BCT-0 BCT Gerendaszorító 0 Ft Ft Ft Ft WCLGM "L" rögzítő fül rezgéscsillapító gumival WCLGM 0 Ft Ft WCRVG "V" rögzítő profil, kör keresztmetszetű cső függesztéséhez WCRVG Ft Ft WCVG "V" rögzítő profil rezgéscsillapító gumival trapézlemezes fedésekhez WCVG Ft Ft WCZGM "Z" rögzítő fül rezgéscsillapító gumival WCZGM 0 Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

52 ALAPL- M db ALAPL-0 M0 db k - Függesztés Alaplemez Ft Ft Ft Ft C Tartószerkezetek TS-00- Betétlemez (00 db) TS-00-0 Betétlemez (00 db) TS- Csatlakozó lemez két furattal TS- Csatlakozó lemez három furattal TS- Csatlakozó lemez négy furattal TS- Csatlakozó lemez két furattal, 0 TS- Csatlakozó lemez három furattal, 0 TS- Csatlakozó lemez négy furattal, 0 TS- Alaplemez két furattal TS- Alaplemez egy furattal TS-0-0 Konzol CMN-0 CMN-00 CMN-0 CMN- Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Kötegelő flexibilis légcsatornához Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft K--0 K-0-0 DÜBEL--PER DÜBEL-0-PER K-- K-0-0 Fémdübel menetes szárakhoz (00 db) Fémdübel menetes szárakhoz (0 db) Peremes fémdübel Peremes fémdübel M M0 0 db db TIPLI- M ászokcsavarhoz db TIPLI-0 M0 ászokcsavarhoz 0 db Ft Ft Ft Ft Ft Ft Horgonycsap 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft Fémdübel Műanyag tipli 0 Ft 0 Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

53 Az alábbi termékek a szaküzletben elérhetők! CPW- CPW-- CPW-0- RJB db RJB-- 00 db RJB db RJBC "C" kapocs négyszögletes légcsatornák csatlakoztatásához RJBC k - Rögzítő elemek CPW Alátét metrikus csavarokhoz RJB Hatlapfejű metrikus csavar (M, M0) 00 db 00 db 00 db Ft Ft Ft 0 Ft 00 Ft Ft 0 Ft 00 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft C RJN- RJN--00 RJN-0 U U---00 U---00 U U---00 U---00 Önmetsző lemezcsavar, hegyes véggel, /" hatapfejű U U---00 U---00 U U---00 U---00 DYBH-- DYBH-- RJN Hatlapfejű anya (M, M0) 00 db 00 db 00 db 000 db 00 db 00 db 000 db 00 db 00 db 000 db 00 db 00 db 000 db 00 db 00 db Rögzítőcsavar gipszkartonhoz (00 db) Rögzítőcsavar gipszkartonhoz (0 db) Ft Ft 00 Ft Ft U-U Önmetsző lemezcsavar, /" hatapfejű Rögzítőcsavar Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft ALATET--00 ALATET--00 ALATET-0-00 SB-- Alátét Fakötésű alátét Mx0x,mm (00 db) Fakötésű alátét Mx0x,mm (00 db) Fakötésű alátét M0x0x,mm (00 db) Négyzetes alátét (00 db) 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Csavar CSAVAR--00-ASZK Ászokcsavar M / 00 mm CSAVAR-0-0-ASZK Ászokcsavar M0 / 0 mm 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től Ft Ft Ft Ft.0

54 Az alábbi termékek a szaküzletben elérhetők! MASTIC-00-SILI MASTIC-00-ACRL MASTIC-0-00 PISTOL-00 PISTOL-00-EXTR Szilikon alapú tömítőanyag Akril alapú tömítőanyag Hőálló tömítőanyag (00 C-ig hőálló) k - Tömítőanyagok MASTIC Tömítőanyag 00 Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft PISTOL Kinyomó tömítőmasszához 0 Ft Ft 0 Ft Ft C PEST Hőálló tömítőszalag négyszög csatlakozáshoz ( mm, 00 C) PEST m Ft Ft RJSM Tömítőszalag négyszög csatlakozáshoz RJSM RJSM TAPE TAPE SPRAY-00-HG-ALU 0 m Ft 0 Ft 0 m Ft Ft TAPE Ragasztószalag (AL) 0 m 0 m Ft Ft 0 Ft Ft Horgany spray Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

55 CAR-0 CAR-00 CAR- CAR-0 CAR-00 RSKA-00 RSKA- RSKA-0 RSKA-00 SC0-00 SC0- SC0-0 SC0-00 SRC-0 SRC-00 SRC- SRC-0 SRC-00 SRC-0 SRC- OM-00 OM- OM-0 OM-0 OM-00 OM-0 OM- k CAR Visszacsapószelep 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft RSKA Visszacsapószelep SC0 Tűzvédelmi visszacsapó szelep (SC0-Ød) 00 Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Takaróperem fali átvezetéshez OM Bilincs Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 00 Ft 0 Ft Ft Ft Ft C 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

56 Az alábbi termékek a szaküzletben elérhetők! BEHAJT-DS0DFL CSHUZO-CSIL-00 CSHUZO-CSIL-0 CSHUZO-LAP-00 CSHUZO-LAP-0 FILC FLEX--GSR FLEX--KRNG-FEM FOGO- FOGO-EGY FOGO-KOMB FULDUGO FURO-0-0 FURO--0 FURO--0 KABELDOB--0 KES-REZG-CESA KES-REZG-CNSA KES-TAPETA KESZTY-0-BOR KESZTY-0-MAR KESZTY--BOR KESZTY--MAR KLPCS-0-FEM KLPCS-00-FEM KULCS-0-RACS KULCS-0-VILL KULCS--RACS KULCS--VILL KULCS--RACS KULCS--VILL KULCS--RACS KULCS--VILL Behajtógép, akkumulátoros, Hitachi DS0DFL-TA Csavarhúzó, csillag Csavarhúzó, csillag Csavarhúzó, lapos Csavarhúzó, lapos Jelölőfilc ( db-os készlet) Sarokcsiszológép, -ös, Hitachi GSR Flex korong, fém x-es Falcfogó, áttételes, fokos Falcfogó, áttételes, egyenes Kombinált fogó Füldugó Fúrószár, 0-es Fúrószár, -es Fúrószár, -es Elektromos kábeldob, hosszabbító, m-es, 0V Rezgőolló kés készlet, Hitach CESA Rezgőolló kés készlet, Hitach CNSA Tapéta vágó kés Bőrkesztyű 0-es méret Mártott kesztyű 0-es méret Bőrkesztyű -as méret Mártott kesztyű -as méret Fém kalapács, 0 g Fém kalapács, 00 g Racsnis villáskulcs, M0-es anyához Villáskulcs, M0-es anyához Racsnis villáskulcs, M-es anyához Villáskulcs, M-es anyához Racsnis villás-csillagkulcs, M-os anyához Villás-csillagkulcs, M-as anyához Racsnis villáskulcs, M-as anyához Villáskulcs, M-as anyához KULCS-RACS-KOMB Kombinált racsnis csillagkulcs (0---) MELLENY Láthatósági mellény OLLO-BAL-AT Áttételes lemezolló, balos OLLO-JOBB-AT Áttételes lemezolló, jobbos OLLO-REZG-CESA Rezgőolló Hitachi CESA OLLO-REZG-CNSA SISAK SZEMUVEG VIZMER-000 Rezgőolló Hitachi CNSA Védősisak Védőszemüveg Vízszintmérő, m-es k - Szerszámok Szerszámok Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft 00 Ft Ft Ft Ft Ft Ft 00 Ft Ft C 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.

57 LG0 LG0 LG00 Kompakt légkezelő D MINI KOMFORT Jellemzők Készülékház: hőhídmentes horganyzott acél 0 mm hőszigeteléssel; külső szívárgás 0,%, belső 0,% Hővisszanyerő: műanyaglamellás kereszt-ellenáramú, Passivhaus Institut % Ventilátorok: EC motorral, fokozatmentes fordulatszám állítás Szűrők: F befúvásnál, G elszívásnál, szerszám nélküli csere By-pass: automatikus Fagyvédelem: opcionálisan rendelhető PTC alacsony hőmérsékletű előfűtő (elhelyezhető + C-tól +0 C helyiségben) Megnevezés LG 0 kompakt légkezelő, MINI vezérlővel (falra szerelt) LG 0 kompakt légkezelő PTC elektromos előfűtővel (fagyvédelem), MINI vezérlővel (falra LG 0 kompakt légkezelő, MINI vezérlővel (mennyezetre szerelt) LG 0 kompakt légkezelő PTC elektromos előfűtővel (fagyvédelem), MINI vezérlővel 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től m/h Ft Ft 0 Ft Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft LG 0 kompakt légkezelő, MINI vezérlővel Ft Ft LG 0 kompakt légkezelő PTC elektromos előfűtővel (fagyvédelem), MINI vezérlővel Ft 0 Ft MINI vezérlő helyett KOMFORT vezérlő 00 Ft 0 Ft LG 00 kompakt légkezelő, KOMFORT-G vezérlővel Ft Ft LG 00 kompakt légkezelő PTC elektromos előfűtővel (fagyvédelem), KOMFORT-G vezérlővel Ft Ft.0

58 k mindegyik LG típushoz MIND Külső hőmérséklet érzékelő külső alkalmazáshoz, m MIND CO érzékelő modul KTY -0, m hosszú MIND Páratartalom érzékelő MIND Külső hőmérséklet vezérlő KTY -0, m hosszú Kompakt légkezelő - kiegészítők 0 Ft 0 Ft 00 Ft 00 Ft 00 Ft 0 Ft 0 Ft Ft D k csak LG00 típushoz Nyomáskülönbség érzékelő, állandó nyomás LG00 szabályozóhoz (0-00Pa) Nyomáskülönbség érzékelő, állandó térfogatáram LG00 szabályozóhoz 00 Ft Ft 00 Ft Ft Szűrők LG0 G előszűrő LG0 F szűrő befúváshoz LG0 F szűrő befúváshoz LG0 G szűrő elszíváshoz LG0 F szűrő elszíváshoz LG0 F szűrő befúváshoz LG0 F szűrő befúváshoz LG0 G szűrő elszíváshoz LG0 F szűrő elszíváshoz LG00 F szűrő befúváshoz LG00 F szűrő befúváshoz LG00 G szűrő elszíváshoz LG00 F szűrő elszíváshoz ( x 0 x 0 mm) 0 Ft Ft Standard (0 x 00 x mm) 00 Ft Ft Pollenszűrő (0 x 00 x mm) 0 Ft Ft (0 x 00 x mm) 0 Ft Ft (0 x 00 x mm) 0 0 Ft Ft Standard (0 x 00 x mm) 0 Ft Ft Pollenszűrő (0 x 00 x mm) 0 Ft Ft (0 x 00 x mm) 0 Ft Ft (0 x 00 x mm) 00 Ft Ft Standard (00 x 00 x 0 mm) 0 Ft 0 00 Ft Pollenszűrő (00 x 00 x 0 mm) 0 00 Ft Ft (00 x 0 x 0 mm) 00 Ft Ft (00 x 0 x 0 mm) 0 Ft Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

59 HCV HCH Kompakt légkezelő D HCP- Jellemzők Terhelésfüggő légmennyiség szabályozás, beépített páratartalom érzékelővel Készülékház: HCV mm, HCH 0 mm polisztirol + 0, mm alucink panel; % szívárgás Hővisszanyerő: aluminiumlamellás kereszt-ellenáramú, Passivhaus Institut 0% felett Ventilátorok: EC motorral, fokozatmentes fordulatszám állítás Szűrők: G (opció F), szerszám nélküli csere By-pass: automatikus Fagyvédelem: automatikus befújt levegő csökkentése, majd leállítása (elhelyezhető akár fűtetlen térben is) A HCV illetve HCH és HCH készülékek beépített automata by-pass modullal rendelkeznek. Az összes készülék alaptartozék beépített páratartalom érzékelővel, db szűrővel, fali konzollal (HCV-hez) és HCP- távirányítóval szállítva. m/h HCV Ft 0 00 Ft HCV Ft 00 Ft HCH Ft 0 0 Ft HCH Ft 0 Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

60 Opcionális tételek Kompakt légkezelő - kiegészítők D Megnevezés HRC- távirányító (rádiófrekvenciás, vezeték nélküli) Programóra, aktuális hőmérsékletek, pára- és Co szint kijelzése, üzemmód választás HAC- kiegészítő vezérlőegység (hőcserélők vezérlése, külső páratartalom és CO érzékelő il. Zsaluk vezérléséhez, külső kontaktusok fogadása, hibajel kiadása, tűzvédelem, standby CO érzékelő (vezetékes, digitális) - HAC- vezérlő szükséges Páratartalom érzékelő, szabályozó (vezetékes, analóg) - HAC- vezérlő szükséges Elektromos fűtőkalorifer, 0-0 V vezérléssel, érzékelőkkel, HAC- vezérlő szükséges HCV elektromos légfűtő PH/AH--00W (előfűtéshez, utófűtéshez) - HAC- szükséges HCV(H) elektromos légfűtő PH/AH-0-00W (előfűtéshez, utófűtéshez) - HAC- szükséges HCH elektromos légfűtő PH/AH-0-00W (előfűtéshez, utófűtéshez) - HAC- szükséges Elektromos fűtőkalorifer - önálló vezérléssel, érzékelőkkel HCV elektromos légfűtő PH/AH--00W (önálló vezérléssel, előfűtéshez, utófűtéshez) HCV(H) elektromos légfűtő PH/AH-0-00W (önálló vezérléssel, előfűtéshez, utófűtéshez) HCH elektromos légfűtő PH/AH-0-00W (önálló vezérléssel, előfűtéshez, utófűtéshez) 000 Ft 0 Ft 000 Ft 0 00 Ft 000 Ft 0 Ft 000 Ft 0 0 Ft 000 Ft 00 Ft 000 Ft 0 Ft 000 Ft 0 Ft 000 Ft 0 Ft 000 Ft 0 0 Ft Ft 00 Ft Szűrők HCV panelszűrő csomag ( db F pollen és db EU szűrővel) HCV panelszűrő csomag ( db EU szűrővel) HCV panelszűrő csomag ( db F pollen és db EU szűrővel) HCV panelszűrő csomag ( db EU szűrővel) HCH panelszűrő csomag ( db F pollen és db EU szűrővel) HCH panelszűrő csomag ( db EU szűrővel) HCH panelszűrő csomag ( db F pollen és db EU szűrővel) HCH panelszűrő csomag ( db EU szűrővel) 000 Ft 00 Ft 000 Ft 0 Ft Ft 00 Ft 000 Ft 0 Ft 000 Ft 0 Ft 000 Ft 0 Ft 000 Ft 0 0 Ft 000 Ft 0 Ft 0..0 verzió (0L) - Érvényes 0.0.-től.0

61 Rendelési lap Név: Cím: Az Ön partnere: Telefon: Műanyag fél-flexibilis lég Darab Elosztó dobozok Darab LFPE- MHU LFPE- MHU----0 MHU MHU MHU Rögzítő keret Darab MHU FIKS-- MHU FIKS-- MCWU-00-- FIKS-0- MCWU--- FIKS-0- MCWU--- Kapcsoló, könyök, szűkítő Darab NPU-- NPU--0 VKRBI-0- VKRBI-0- VKRBI-0-0 BU-- VKRBI-00- BU--0 VKRBI-00-0 RCFU-0- Csatlakozó dobozok PGFU-00-- PGFU-00-- Elosztó dobozok Darab PGFU MCU----0 PGFU MCU-0--- PGFU MCU-0-- PGWU-00-- MCU PGWU-00-- MCU PGWU MCU-0-0- PGWU MCU PGWU MCU PVWU-00-- MRU----0 PVWU MRU PVWU--- MRU PVWU--0- MRU PVWU--0- PVCU-00-- MLU----0 PVCU-00-- MLU PVCU--- MLU PVCU--- MLU PVCU--- Darab RL.0

62 Rendelési lap Név: Cím: Telefon: Az Ön partnere: lég Darab X-idom Darab SR-0 XCPU-0-0 SR-00 XCPU-00-0 SR- XCPU SR-0 XCPU--0 SR-00 XCPU--00 Könyök Darab XCPU-- BU-0- XCPU-0-00 BU-0-0 XCPU-0- BU-00- XCPU-0-0 BU-00-0 XCPU BU-- XCPU-00- BU--0 XCPU-00-0 BU-0- XCPU BU-0-0 Csőkapcsoló Darab BU-00- NPU-0 BU-00-0 NPU-00 Szűkítő Darab NPU- RCU-00-0 NPU-0 RCU--0 NPU-00 RCU--00 Idomkapcsoló Darab RCU-0-0 MF-0 RCU-0-00 MF-00 RCU-0- MF- RCU MF-0 RCU-00- MF-00 RCU-00-0 Véglezáró Darab RCFU-00-0 ESU-0 RCFU--0 ESU-00 RCFU--00 ESU- RCFU-0-0 ESU-0 RCFU-0-00 ESU-00 RCFU-0- EPF-0 RCFU EPF-00 RCFU-00- EPF- RCFU-00-0 EPF-0 EPF-00 RL.0

63 Rendelési lap Név: Cím: Az Ön partnere: Telefon: Darab Egyenes hangcsillapító Darab DRU-0 SLU DRU-00 SLU DRU- SLU DRU-0 SLU DRU-00 SLU DIRU-0 SLU DIRU-00 SLU DIRU- SLU DIRU-0 SLU DIRU-00 SLU Elzáró Darab SLU DSU-0 SLU DSU-00 SLU DSU- SLU DSU-0 SLU DSU-00 SLXU DTU-0 SLXU DTU-00 SLXU DTU- SLXU DTU-0 SLXU DTU-00 SLXU Darab SLXU HU-00 SLXU HU- SLXU HU-0 SLXU HU-00 SLXU SLXU HN-00 LRCA HN- LRCA--00 HN-0 LRCA-0-00 HN-00 LRCA LRCA VHL-00- LRCA--000 VHL--0 LRCA VHL-0-0 LRCA VHL-00- Könyök hangcsillapító Darab BSLU--0 BSLU-0-0 BSLU-00-0 RL.0

64 Rendelési lap Név: Cím: Az Ön partnere: Telefon: Fali rács Darab Oldalfali befúvó Darab B PR--S B PR--S-00-0 B , RAL00 PR--S-00-0 B , RAL00 PR--E PR--E-00-0 C PR--E-00-0 C NR--S C-00-00, RAL00 NR--S-00-0 C-00-00, RAL00 NR--S-00-0 GGR GGR DR--S GAT DR--S-00-0 GAT DR--S-00-0 SKG SKG Mennyezeti befúvó Darab WB LCA-00 WB LCA- WB LCA-0 WB WB WB PCA-00 Ajtórács Darab PCA- D-00- PCA-0 D-00- D-00- D-00- Külső fali rács Darab YGC-00 Fali légátvezető Darab YGC- OLC-00 YGC-0 OLC- YGC-00 OLC-0 VR- VR-0 Külső fali légátvezető Darab VR-00 ULA- ULA- ULA-K ULA-G ULA-L RL.0

Árlista Légtechnika szaküzlet. Légtechnika Árlista. Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista. lindab lakossági szellőztetés

Árlista Légtechnika szaküzlet. Légtechnika Árlista. Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista. lindab lakossági szellőztetés lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Árlista Légtechnika szaküzlet Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista Termékcsoportok Lég rendszerek A termékcsoport

Részletesebben

Lindab Inside lakásszellőztetési megoldások

Lindab Inside lakásszellőztetési megoldások Szerelési útmutató Lindab Inside lakásszellőztetési megoldások Leírás A következő évtized nagy kihívást hoz az építőiparnak. Az új építésű és a meglévő épületeknek is minimalizálni kell az energiafelhasználást.

Részletesebben

lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Árlista Légtechnika szaküzlet Lindab Árlista Légtechnikai szaküzlet

lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Árlista Légtechnika szaküzlet Lindab Árlista Légtechnikai szaküzlet lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Árlista Légtechnika szaküzlet Lindab Árlista Légtechnikai szaküzlet Tartalomjegyzék Termékcsoportok Falba, padlóba építhető lég rendszer Fejezet

Részletesebben

lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista

lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista lindab velünk egyszerű az építés Termékcsoportok Lég-rendszerek A termékcsoport

Részletesebben

lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Árlista Légtechnika szaküzlet Lindab Árlista Lakossági szellőztetés

lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Árlista Légtechnika szaküzlet Lindab Árlista Lakossági szellőztetés lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Árlista Légtechnika szaküzlet Lindab Árlista Lakossági szellőztetés lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Termékcsoportok

Részletesebben

lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista

lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista Termékcsoportok Lég rendszerek A termékcsoport magában foglalja kör és négyszög

Részletesebben

lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Árlista Légtechnika szaküzlet Lindab Árlista Lakossági szellőztetés

lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Árlista Légtechnika szaküzlet Lindab Árlista Lakossági szellőztetés lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Árlista Légtechnika szaküzlet Lindab Árlista Lakossági szellőztetés lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Termékcsoportok

Részletesebben

InDomo. lindab indomo

InDomo. lindab indomo InDoo lindab indoo Tartalo Elosztó doboz MCU...0 MRU...0 MLU...0 MHU...0 MCWU...0 Ez az épületbe integrálható terékrendszer beépíthető a vasbeton szerkezetbe, szerelőbetonba, vagy hőszigetelő rétegbe.

Részletesebben

lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista

lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista Termékcsoportok Lég rendszerek A termékcsoport magában foglalja kör és négyszög

Részletesebben

lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista

lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista Termékcsoportok Lég rendszerek A termékcsoport magában foglalja kör és négyszög

Részletesebben

lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista

lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista lindab lakossági szellőztetés lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Lakossági szellőztetés és szaküzlet árlista Termékcsoportok Lég rendszerek A termékcsoport magában foglalja kör és négyszög

Részletesebben

lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Kivitelezői árlista

lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Kivitelezői árlista lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Kivitelezői árlista lindab velünk egyszerű az építés Lindab Kft. iláció üzletág 201 Biatorbágy, Állomás u. 1/ GPS: 4.4188, 18.8988 Telefon: + 2 1 111

Részletesebben

lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Kivitelezői árlista

lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Kivitelezői árlista lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Kivitelezői árlista lindab velünk egyszerű az építés Lindab Kft. iláció üzletág 201 Biatorbágy, Állomás u. 1/ GPS: 4.4188, 18.83988 Telefon: +3 23 31

Részletesebben

lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Kivitelezői árlista

lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Kivitelezői árlista lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Kivitelezői árlista lindab velünk egyszerű az építés Lindab Kft. iláció üzletág 201 Biatorbágy, Állomás u. 1/ GPS: 4.4188, 18.83988 Telefon: +3 23 31

Részletesebben

Lindab Árlista. lindab velünk egyszerű az építés

Lindab Árlista. lindab velünk egyszerű az építés Lindab Árlista lindab velünk egyszerű az építés lindab ventilation lindab velünk egyszerű az építés Lindab Kft. Ventiláció üzletág 201 Biatorbágy, Állomás u. 1/ GPS: 47.477188, 18.83988 Telefon: +3 23

Részletesebben

ASH InFlex Légcsatorna rendszer InFlex

ASH InFlex Légcsatorna rendszer InFlex SH légcsatorna rendszer, szabadon / betonba szerelhető kivitelben. Egyszerű megoldás az épületen belüli légvezetésre, a csővezetékek közvetlenül a betonba vagy padlóra hőszigetelésbe fektethetők, de akár

Részletesebben

lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Kivitelezői árlista

lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Kivitelezői árlista lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Kivitelezői árlista lindab velünk egyszerű az építés Lindab Kft. iláció üzletág 201 Biatorbágy, Állomás u. 1/ GPS: 4.4188, 18.83988 Telefon: +3 23 31

Részletesebben

lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Kivitelezői árlista

lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Kivitelezői árlista lindab velünk egyszerű az építés Légtechnika Árlista Kivitelezői árlista lindab velünk egyszerű az építés Lindab Kft. Ventiláció üzletág 201 Biatorbágy, Állomás u. 1/ GPS: 47.477188, 18.83988 Telefon:

Részletesebben

lindab ventilation Árlista 2011 Érvényes 2011.05.01-tõl

lindab ventilation Árlista 2011 Érvényes 2011.05.01-tõl Árlista 2011 Érvényes 2011.05.01-tõl Tartalomjegyzék Spirálkorcolt légcsatorna SR ADS 5. oldal Flexibilis légcsatorna ALULIN, ISOLIN, SONOLIN, SRF1-C ADS 6. oldal Könyökidom B, BF, BFU, BU ADS 7-8. oldal

Részletesebben

Költségvetés. 1. Építmény közvetlen költsége Közvetlen önköltség összesen...

Költségvetés. 1. Építmény közvetlen költsége Közvetlen önköltség összesen... Archilak Mérnöki Szolgáltató Kft. Horváth Ferenc É 16-0245 5000 Szolnok, Csokonai u. 96. II/. Építtető: Szajol Község Önkormányzata Készítette: Cím:5081 Szajol, Rózsák tere. 1. Túri Zoltán G 04-151-2001

Részletesebben

Csőbe integrált rács KG-RR

Csőbe integrált rács KG-RR Csőbe integrált rács KG-RR Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás... 3 Kialakítás...

Részletesebben

Mennyezeti örvénybefúvó DQJA / DQJR típus

Mennyezeti örvénybefúvó DQJA / DQJR típus Mennyezeti örvénybefúvó DQJA / DQJR típus Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás...3

Részletesebben

Árjegyzék. Négyszögletes légcsatornák Csőkapcsoló VF-01, Idomkapcsoló VF

Árjegyzék. Négyszögletes légcsatornák Csőkapcsoló VF-01, Idomkapcsoló VF Árjegyzék Négyszögletes légcsatornák... 15 Csővezeték idomok Csőkapcsoló VF-01, Idomkapcsoló VF-02... 16 Cső és idom lezáró dugó VF-03, Ráültetés egyenesre VF-15, Nyeregidom VF-15/cs... 17 90 könyök VF-04,

Részletesebben

Termék áttekintő Akusztikai megoldások. lindab we simplify construction

Termék áttekintő Akusztikai megoldások. lindab we simplify construction Termék áttekintő Akusztikai megoldások lindab we simplify construction Akusztikai megoldások A hangcsillapító alkalmazása luxus? Több zaj és zavaró tényező vesz minket körül, mint valaha. Néha a tartós

Részletesebben

Teli frontlapos anemosztát

Teli frontlapos anemosztát Méretek Ø U Ø d Ø D Leírás Az kör alakú, teli frontlapos anemosztát, amely befúvásra és elszívásra egyaránt alkalmazható. Az alkalmas hűtött levegő vízszintes befúvására, ahol nagy impulzus szükséges.

Részletesebben

Mennyezeti befúvó 4-DF

Mennyezeti befúvó 4-DF Mennyezeti befúvó 4-DF Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás...3 Kialakítás...

Részletesebben

VI-FŰ LÉGTECHNIKA KFT ÁRJEGYZÉK 2012-01-01

VI-FŰ LÉGTECHNIKA KFT ÁRJEGYZÉK 2012-01-01 ÁRJEGYZÉK 2012-01-01 Értékesítési feltételek: Az árlista árai az ÁFA t nem tartalmazzák. A feltüntetett árak csomagolás nélkül érvényesek. Áraink a telephelyünkön történő átvétel mellett értendők. A horganyzott

Részletesebben

Mennyezeti befúvó DBB

Mennyezeti befúvó DBB Mennyezeti befúvó DBB Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás...3 Kialakítás...

Részletesebben

UBBINK. légtechnikai idomok.

UBBINK. légtechnikai idomok. UBBINK légtechnikai idomok www.ubbink-centrotherm.com AIR EXCELLENT Ubbink-Centrotherm Group Az Ubbink-Centrotherm Csoport Németország első számú kémény- és légtechnikai idomokat gyártó óriás vállalata.

Részletesebben

Airvent típusú előlap: ÖV FRONT - XXX - X Airvent típusú állítható lamellás perdületes befúvó dobozzal együtt:

Airvent típusú előlap: ÖV FRONT - XXX - X Airvent típusú állítható lamellás perdületes befúvó dobozzal együtt: ÖV/ÖVB állítható lamellás perdületes befúvó Alkalmazási terület Állítható lamellás perdületes mennyezeti elemek, melyek nagyobb hőmérsékletkülönbség esetén is alkalmazhatók befúvásra és elszívásra egyaránt.

Részletesebben

Kompakt szűrős rács KG-F

Kompakt szűrős rács KG-F Kompakt szűrős rács KG-F Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon 0 74 63-980 - 0 Telefax 0 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás... 3 Kialakítás... 3 Kivitel...

Részletesebben

SUPRABOX COMFORT KOMPAKT LAKÁSSZELLŐZTETŐGÉPEK

SUPRABOX COMFORT KOMPAKT LAKÁSSZELLŐZTETŐGÉPEK SUPRABOX COMORT KOMPAKT LAKÁSSZELLŐZTETŐGÉPEK ECOIT ETRI THE AIR MOVEMENT GROUP Rosenberg Hungária Lég- és Klímatechnikai Kft. 2532 Tokodaltáró, József Attila út 32-34. Telefon +36/33-515-515 ax +36/33-515-500

Részletesebben

FLX rendszer FLX-HDPE/FLX-HDPE-A. Flexibilis csövek. Méretek. Leírás

FLX rendszer FLX-HDPE/FLX-HDPE-A. Flexibilis csövek. Méretek. Leírás FX rendszer Flexibilis csövek FX-HDPE/FX-HDPE- ØD Ød eírás z FX-HDPE és FX-HDPE- flexibilis csövek levegő szállítására alkalmasak. viszonylag alacsony átmérő lehetővé teszi a mennyezetbe, gipszprofilba

Részletesebben

Újdonságok az AEROPRODUKT Zrt. kínálatában Csongrád, Szegedi út 1.

Újdonságok az AEROPRODUKT Zrt. kínálatában Csongrád, Szegedi út 1. az AEROPRODUKT Zrt. kínálatában Termékeink Termékeink LÉGCSATORNÁK általános légtechnikára és füstelszívásra - Komfort szellőztetésre Kör- és négyszög keresztmetszetű légcsatornák idomokkal - Füstelvezető

Részletesebben

Fali indukciós befúvó DISA-W

Fali indukciós befúvó DISA-W Fali indukciós befúvó DISA-W Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 74 63-980 - 0 Telefax +49 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás...3 Előnyők...3 Működés...3

Részletesebben

FLEXIBILIS LÉGCSATORNÁK ÉS KIEGÉSZÍTŐK SZELLŐZÉSI RENDSZEREKHEZ

FLEXIBILIS LÉGCSATORNÁK ÉS KIEGÉSZÍTŐK SZELLŐZÉSI RENDSZEREKHEZ FLEXIBILIS LÉGCSATORNÁK ÉS KIEGÉSZÍTŐK SZELLŐZÉSI RENDSZEREKHEZ 5 6 3 4 7 3 2 8 5 6 1 2 Flexibilis légcsatornák és kiegészítők szellőzési rendszerekhez HŐVISSZANYERŐS RENDSZEREK AZ ÚJ FLEXIBILIS LÉGCSATORNÁVAL

Részletesebben

Méretek. Rendelési minta. Anyag és felületkezelés Csatlakozódoboz Horganyzott acél. comfort mennyezeti anemosztátok. RS14 V-típusú csatlakozódobozzal

Méretek. Rendelési minta. Anyag és felületkezelés Csatlakozódoboz Horganyzott acél. comfort mennyezeti anemosztátok. RS14 V-típusú csatlakozódobozzal RS RS V-típusú csatlakozódobozzal RS H-típusú csatlakozódobozzal Leírás Az RS négyzet alakú, rotációs anemosztát, fix lamellákkal, amely befúvásra és elszívásra egyaránt használható. A rotációs minta nagy

Részletesebben

Méretek. Karbantartás A frontlap eltávolítható, ami lehetővé teszi a belső részek tisztítását, vagy a doboz, illetve a légcsatorna megközelítését.

Méretek. Karbantartás A frontlap eltávolítható, ami lehetővé teszi a belső részek tisztítását, vagy a doboz, illetve a légcsatorna megközelítését. RS RS V-típusú csatlakozódobozzal Leírás Az RS négyzet alakú, rotációs anemosztát állítható lamellákkal. Az RS befúvásra és elszívásra egyaránt használható. A rotációs minta nagy indukciót és nagy dinamikus

Részletesebben

A termékek áttekintése / jelmagyarázat

A termékek áttekintése / jelmagyarázat A termékek áttekintése / jelmagyarázat Lindabról Comfort és design A termékek áttekintése / jelmagyarázat Elmélet Mennyezeti anemosztátok Mennyezeti anemosztátok - látható szerelési mód Csatlakozódobozok

Részletesebben

Méretek. Karbantartás A frontlap eltávolítható, ami lehetővé teszi a belső részek tisztítását, vagy a doboz, illetve a légcsatorna megközelítését.

Méretek. Karbantartás A frontlap eltávolítható, ami lehetővé teszi a belső részek tisztítását, vagy a doboz, illetve a légcsatorna megközelítését. RS RS V-típusú csatlakozódobozzal Leírás Az RS négyzet alakú, rotációs anemosztát állítható lamellákkal. Az RS befúvásra és elszívásra egyaránt használható. A rotációs minta nagy indukciót és nagy dinamikus

Részletesebben

Mennyezeti klímagerenda DISA-601

Mennyezeti klímagerenda DISA-601 Mennyezeti klímagerenda DISA-601 Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 e-mail@schako.hu www.schako.hu Tartalom Leírás...3

Részletesebben

LIMODOR LF/M egycsöves elszívóventilátor

LIMODOR LF/M egycsöves elszívóventilátor LIMODOR LF/M egycsöves elszívóventilátor Általános jellemzők A Limodor LF/M helyi elszívóventilátor sokoldalú felhasználhatóságával, nagyon könnyű, időtakarékos felszerelhetőségével és különlegesen alacsony

Részletesebben

Kör légcsatornára szerelhető rács

Kör légcsatornára szerelhető rács Méretek B+0 A+0 A B Leírás Az négyszögletes szellőzőrács állítható, függőleges lamellákkal, amely közvetlenül felszerelhető kör keresztmetszetű légcsatornára. A rács egyaránt használható befúvásra és elszívásra.

Részletesebben

Mennyezeti örvénybefúvó DO-SR-F

Mennyezeti örvénybefúvó DO-SR-F Mennyezeti örvénybefúvó DOSRF Ferdinand Schad KG Steigstraße 2527 D78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63 980 0 Telefax +49 (0) 74 63 980 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás...3 Kialakítás...

Részletesebben

Komfort szellőzés légcsatornák

Komfort szellőzés légcsatornák Komfort szellőzés légcsatornák Kültérés a hővisszanyerő között (friss levegő és kidobott levegő) Hővisszanyerő és a lakótér között (elosztó csőhálózat) Lényegi szempontok: Légtömörség Akusztika Higiénia

Részletesebben

Bravo Still 100, 125, 150

Bravo Still 100, 125, 150 Bravo Still 100, 125, 150 Halk működés, alacsony energiafogyasztás, funkcionalitás Új fejlesztésű csendes ventilátor, amely a költségmegtakarítás szempontjából rendkívül fontos alacsonyabb áramfogyasztás

Részletesebben

Mennyezeti befúvó IDA

Mennyezeti befúvó IDA Mennyezeti befúvó IDA Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás...3 Kialakítás...

Részletesebben

Örvénybefúvó DQF. Ferdinand Schad KG Steigstraße D Kolbingen Telefon: 06-23/ Telefax: 06-23/

Örvénybefúvó DQF. Ferdinand Schad KG Steigstraße D Kolbingen Telefon: 06-23/ Telefax: 06-23/ Örvénybefúvó DQF Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon: 06-23/445-670 Telefax: 06-23/445-679 e-mail@schako.hu www.schako.hu Tartalom Leírás...3 Kialakítás... 3 Kivitel... 3 Tartozékok...

Részletesebben

Védőnői tanácsadó gépi szellőztetési és hűtési rendszer szerelési munkáinak tételes tervezői költségvetése.

Védőnői tanácsadó gépi szellőztetési és hűtési rendszer szerelési munkáinak tételes tervezői költségvetése. Szabó Szilveszter épületgépész tervező 8800 Nagykanizsa, Batthyány u. 26. Kamarai nyilv.sz.:g-20-0292 Tel.:06-70/611-9930 Fax.:06-93/322-450 szaboszilveszter@upcmail.hu Név : Védőnői tanácsadó és háziorvosi

Részletesebben

HotelAir. HotelAir. Aktív klímagerenda hotelszobák szellőztetésére, hűtésére és/vagy fűtésére

HotelAir. HotelAir. Aktív klímagerenda hotelszobák szellőztetésére, hűtésére és/vagy fűtésére Aktív klímagerenda hotelszobák szellőztetésére, hűtésére és/vagy fűtésére Leírás A csatlakozódobozban egy sorban vannak elhelyezve a frisslevegő fúvókák. A doboz függőleges oldalán található kétsoros befúvó

Részletesebben

A CADS-FLEXEO készülékekhez tartozékként kapható 100% kézi működtetésű vagy automata by-pass amely kialakítása

A CADS-FLEXEO készülékekhez tartozékként kapható 100% kézi működtetésű vagy automata by-pass amely kialakítása CADS-FLEXEO típusú hővisszanyerős készülék Statikus (ventilátor nélküli) magas hatásfokú hővisszanyerővel ellátott készülék (max. 94 hatásfok) alacsony profillal és kis tömeggel lehetővé téve az álmennyezetbe,

Részletesebben

A fordulatszámszabályozás a beépített potencióméterrel történik, vagy 0-10 V külső szabályozójellel.

A fordulatszámszabályozás a beépített potencióméterrel történik, vagy 0-10 V külső szabályozójellel. CK 100 C EC MK 100 hangtompító bilincs, mely megkönnyíti BSV/BSR 100 védőrács RSK 100 visszacsapószelep 125W alatt van és nem vonatkozik rá az ErP direktíva. CK 100 C EC tartomány 0.90 A 111 W 3600 1/min

Részletesebben

PRC PRCI PRC/PRCI. Perdületes mennyezeti befúvóelem

PRC PRCI PRC/PRCI. Perdületes mennyezeti befúvóelem Perdületes mennyezeti befúvóelem PRC PRCI PRC és PRCI befu vo elem opcio s eleme a TR csatlakozo doboz, igény esetén ku lo n kell megrendelni lkalmazási terület PRC/PRCI mennyezeti befúvóelemek komfort

Részletesebben

T 2.2/2/HU/1. Perdületbefúvók. XARTO típus. Kreatív álmennyezeti dizájnhoz. The art of handling air

T 2.2/2/HU/1. Perdületbefúvók. XARTO típus. Kreatív álmennyezeti dizájnhoz. The art of handling air T 2.2/2/HU/1 Perdületbefúvók XARTO típus Kreatív álmennyezeti dizájnhoz The art of handling air Tartalom Leírás Leírás 2 Innováció 3 Kialakítások méretek 4 Beépítés 5 Jelmagyarázat 6 Gyorskiválasztó 7

Részletesebben

Padló-résbefúvó FBS Tartalom Leírás... 3 Kivitel és méretek... 4 Műszaki adatok... 9

Padló-résbefúvó FBS Tartalom Leírás... 3 Kivitel és méretek... 4 Műszaki adatok... 9 Padló-résbefúvó FBS Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Padló-résbefúvó FBS Tartalom Leírás...

Részletesebben

DRT DRTI DRT/DRTI. Állítható fúvókás mennyezeti befúvóelem

DRT DRTI DRT/DRTI. Állítható fúvókás mennyezeti befúvóelem Állítható fúvókás mennyezeti befúvóelem DRT DRTI csatlakozódoboz a DRT és DRTI befúvóelemek opciós tartozéka, külön kell megrendelni. lkalmazási terület DRT és DRTI típusú, körkeresztmetszetű csatlakozócsonkkal

Részletesebben

DRT DRTI DRT/DRTI. Állítható fúvókás mennyezeti befúvóelem

DRT DRTI DRT/DRTI. Állítható fúvókás mennyezeti befúvóelem Állítható fúvókás mennyezeti befúvóelem DRT DRTI csatlakozódoboz a DRT és DRTI befúvóelemek opciós tartozéka, külön kell megrendelni. lkalmazási terület DRT és DRTI típusú, körkeresztmetszetű csatlakozócsonkkal

Részletesebben

BROOKflex rendszer leírás... Egyoldalú... Kétoldalú... Háromoldalú... Négyoldalú... Kétsoros... Mennyezeti... Egysoros... Kétsoros... Egysoros...

BROOKflex rendszer leírás... Egyoldalú... Kétoldalú... Háromoldalú... Négyoldalú... Kétsoros... Mennyezeti... Egysoros... Kétsoros... Egysoros... Tartalomjegyzék BROOKflex rendszer leírás... Flexibilis csövek... 4-5 6 Elosztók Egyoldalú... Kétoldalú... Háromoldalú... Négyoldalú... Kétsoros... 7-9 10 11-13 14 15-16 Csatlakozó dobozok Mennyezeti...

Részletesebben

Kúpos befúvó. Méretek. Leírás

Kúpos befúvó. Méretek. Leírás Méretek Függőleges Ø N G D F Ø A Ø B C Vízszintes Leírás Az állítható kör alakú több kúpos anemosztát, amelyet tipikusan befúvásra használnak. A befúvás iránya vízszintes és függőleges között változtatható,

Részletesebben

Geberit Silent-db20 hangcsillapított lefolyórendszer

Geberit Silent-db20 hangcsillapított lefolyórendszer Geberit Silent-b20 hangcsillapított lefolyórenszer Csövek 583 Ívelemek 584 Elágazók 587 Tisztítóiomok 591 Szűkítők 593 Tokok, csatlakozók 594 Iomok Csatlakozó ív 597 Elágazó iomok 599 Kötések 600 Elektrokarmanytú

Részletesebben

Pillangószelep DKG Tartalom Leírás...3 Kivitel és méretek...4 Műszaki adatok...5 Jelmagyarázat...6 Rendelési adatok...6 Kiírási szöveg...

Pillangószelep DKG Tartalom Leírás...3 Kivitel és méretek...4 Műszaki adatok...5 Jelmagyarázat...6 Rendelési adatok...6 Kiírási szöveg... Pillangószelep DKG Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 74 63-980 - 0 Telefax +49 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás...3 Kialakítás... 3 Kivitel...

Részletesebben

Kishelyiség ventilátorok típus SFN

Kishelyiség ventilátorok típus SFN SFN Dobozos ventilátorok és kiegészítők Központi elszívó Kiegészítők STI2 2-állású kapcsolók Kishelyiség ventilátorok típus SFN Központi elszívó ventilátor 6 db csonkkal. Használat æ Háztartási ventilátor

Részletesebben

Egyéb kör termékek. lindab egyéb kör termékek

Egyéb kör termékek. lindab egyéb kör termékek Egyéb kör terékek lindab egyéb kör terékek lindab egyéb kör terékek Tartalo Egyéb kör terékek Elosztó kara Légcsatorna szűrő SLRU... STR... Illesztő bilincs SVK... Véglezáró sapka EP... Karia FL... Fali

Részletesebben

SZELLŐZÉSTECHNIKA TERMÉKKATALÓGUS

SZELLŐZÉSTECHNIKA TERMÉKKATALÓGUS SZELLŐZÉSTECHNIKA TERMÉKKATALÓGUS 2016 Bravo Still 100, 125, 150 Halk működés, alacsony energiafogyasztás Új fejlesztésű csendes ventilátor, amely a költségmegtakarítás szempontjából rendkívül fontos alacsonyabb

Részletesebben

Csőbe építhető rács DBB-R

Csőbe építhető rács DBB-R Csőbe építhető rács DBB-R SCHAKO Kft. H-2045 TÖRÖKBÁLINT Tó-Park 6. Telefon: 06-23/445-670 Telefax: 06-23/445-679 e-mail@schako.hu www.schako.hu DBB-R csőbe építhető rács Tartalom Leírás...3 Kialakítás...

Részletesebben

Mennyezeti befúvó 4-DE

Mennyezeti befúvó 4-DE Mennyezeti befúvó 4-DE Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás...3 Kialakítás...

Részletesebben

HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZÉS

HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZÉS Tóth István Zehnder Group Deutschland GmbH Megújuló Energia Szakmai Nap HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZÉS Mi az a hővisszanyerős szellőzés? témák Levegő minőség Visszanyert hőenergia Árak, akciók Páratartalom (penész)

Részletesebben

Csővezetéki befúvó DBB-RR

Csővezetéki befúvó DBB-RR DBB-RR Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás...3 Kialakítás... 3 Kivitel... 3

Részletesebben

Hatlapfejű metrikus csavarok, DIN 933

Hatlapfejű metrikus csavarok, DIN 933 hatlapfejű anya Hatlapfejű anya, DIN 934 Felület: horganyzott, metrikus menettel menet SW súly csomag cikkszám [mm] [kg/db] [db] M6 10 0,002 100 4120442 M8 13 0,0 100 4120450 M10 17 0,011 100 4120477 M12

Részletesebben

Légkezelés, tűzvédelmi rendszerek

Légkezelés, tűzvédelmi rendszerek Légkezelés, tűzvédelmi rendszerek Légkezelés, tűzvédelmi rendszerek Új Lindab termékcsoportok Előadás témák - Tűzvédelmi megoldások - Lakossági szellőztetés - Légkezelés Hő- és füstelvezető légcsatorna

Részletesebben

MÜPRO. Légtechnikai bilincsek narancs színű DÄMMGULAST betéttel 9/1 9/2. Légtechnikai bilincsek betét nélkül 9/3 9/4. Légcsatorna rögzítő 9/5 9/6

MÜPRO. Légtechnikai bilincsek narancs színű DÄMMGULAST betéttel 9/1 9/2. Légtechnikai bilincsek betét nélkül 9/3 9/4. Légcsatorna rögzítő 9/5 9/6 0. MÜPRO 1. Zajcsillapítás 2. Tűzvédelem 3. Csőbilincsek 4. Szerelősínek 5. Szerelési anyagok 6. Fix- és elmozduló megfogások 7. Nehéz csőrögzítés 8. MPT-Tartórendszer 9. Légtechnika 10. Lefolyócső-csatlakozók

Részletesebben

Légbeeresztők BEÉPÍTÉSI ELŐÍRÁSOK BEÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK A LÉGBEVEZETŐK TÍPUSAI

Légbeeresztők BEÉPÍTÉSI ELŐÍRÁSOK BEÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK A LÉGBEVEZETŐK TÍPUSAI BEÉPÍTÉSI ELŐÍRÁSOK A levegőnek keringenie kell a száraz helyiségekből a nedves helyiségekbe, ezért az ebédlőket, hálószobákat és a nappalikat el kell látni légbevezetéssel. A légbevezetőket több, mint

Részletesebben

RBF RBF. Résbefúvó. Standard méretek RBF: 500, 1000, 1250, 1500, 2000 mm hosszban és soros kivitelben.

RBF RBF. Résbefúvó. Standard méretek RBF: 500, 1000, 1250, 1500, 2000 mm hosszban és soros kivitelben. Résbefúvó RBF Leírás Az RBF álmennyezetbe építhető résbefúvó elszívásra és befúvásra egyaránt alkalmazható. Használata,7-3,9 m belmagasság esetén javasolt. Az RBF résbefúvók,, 3 és 4-soros kivitelben rendelhetők.

Részletesebben

Szálas anyag leválasztó FLA

Szálas anyag leválasztó FLA Szálas anyag leválasztó FLA Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás...3 Kialakítás...

Részletesebben

SZELLŐZTETŐ- RENDSZER. A ventilátor 50%-os fordulaton történő működtetése 70%-os energiafelhasználás. csökkenést eredményez. SZELLŐZTETŐ- RENDSZER

SZELLŐZTETŐ- RENDSZER. A ventilátor 50%-os fordulaton történő működtetése 70%-os energiafelhasználás. csökkenést eredményez. SZELLŐZTETŐ- RENDSZER HALK MŰKÖDÉSŰ CSŐVENTILÁTOROK TD-SILENT ECOWATT sorozat TD-SILENT ECOWATT - ÉS 1 KÖZÖTTI TÍPUSOK ENERGIA- HATÉKONY TD-SILENT ECOWATT - 1 ÉS TÍPUSOK ENERGIA- HATÉKONY SZELLŐZTETŐ- RENDSZER SZELLŐZTETŐ-

Részletesebben

Örvénybefúvó DQJ-FSR

Örvénybefúvó DQJ-FSR Örvénybefúvó DQJ-FSR Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon 0 74 63-980 - 0 Telefax 0 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás... 3 Kialakítás... 3 Tartozékok...

Részletesebben

HÁZTARTÁSI VENTILÁTOROK TERMÉKKATALÓGUS

HÁZTARTÁSI VENTILÁTOROK TERMÉKKATALÓGUS Háztartási és kereskedelmi területre HÁZTARTÁSI VENTILÁTOROK TERMÉKKATALÓGUS Ahol a jó levegő kezdődik., Web: HÁZTARTÁSI VENTILÁTOROK, KIEGÉSZÍTŐK 1. LÉGTECHNIKAI KISLEXIKON Jel-, és szómagyarázat a katalógus

Részletesebben

ALNX ALNX. Négyszögletes mennyezeti befúvóelem

ALNX ALNX. Négyszögletes mennyezeti befúvóelem Négyszögletes mennyezeti befúvóelem LNX LNX befúvóelem TLS csatlakozódobozzal. TLS opciós tartozék, melyet külön kell megrendelni. Leírás z LNX egy négyszögletes kialakítású mennyezeti befúvóelem. elem

Részletesebben

Szellőzőrácsok, anemosztátok árjegyzék

Szellőzőrácsok, anemosztátok árjegyzék Szellőzőrácsok, anemosztátok árjegyzék Az árjegyzékben közölt árak kedvezményes árak, de nagy mennyiség esetén egyedi projektkedvezményt adunk! Érvényes: 2012.01.01-től CN egysoros szellőzőrács ( RAL 9010

Részletesebben

HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZÉS

HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZÉS Tóth István Zehnder Group Deutschland GmbH III. Klíma és Légtechnika Szakmai Nap HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZÉS Témák témák Műszaki paraméterek ErP Árak, akciók Központi szellőztetők Légcsatorna hálózat 2 Hővisszanyerő

Részletesebben

Bett-Air ÁRLISTA 2014.10.01

Bett-Air ÁRLISTA 2014.10.01 Bett-Air ÁRLISTA 2014.10.01 Tartalomjegyzék Körkeresztmetszetű idomok VF 01, 02, 03, 04, 05, 06, 10, 15, 18, 19 Elágazó idomok VF 06 - VF 07 Szűkítő idomok VF 08 - VF09 Légrácsbefogadó idomok VF 11 - VF

Részletesebben

DCC DCC. Vizes hűtőkalorifer körkeresztmetszetű csatlakozással

DCC DCC. Vizes hűtőkalorifer körkeresztmetszetű csatlakozással Vizes hűtőkalorifer körkeresztmetszetű csatlakozással DCC Alkalmazási terület A DCC körkeresztmetszetű csatlakozású hűtőkalorifer alapvetően hűtésre szolgál, de az igényeknek megfelelően fűtésre is használható.

Részletesebben

c o m f o r t s u g á r f ú v ó k á k Méretek 0. szerelés 1. szerelés Leírás Karbantartás 2. szerelés Anyag és felületkezelés Súly Rendelési minta

c o m f o r t s u g á r f ú v ó k á k Méretek 0. szerelés 1. szerelés Leírás Karbantartás 2. szerelés Anyag és felületkezelés Súly Rendelési minta GTI Méretek. szerelés Ød Leírás A GTI olyan sugárfúvóka, amely nagy területek szellőztetésére alkalmas. A fúvóka meleg és hideg levegő befúvására egyaránt használható, a levegőt szórt és koncentrált formában

Részletesebben

Klíma és légtechnika szakmai nap

Klíma és légtechnika szakmai nap Klíma és légtechnika szakmai nap Hővisszanyerők műszaki paraméterei és jelentésük Tóth István Zehnder Group Magyarországi Képviselet 12/8/2015 Zehnder és Paul hővisszanyerők lakásba, családi házba 2 08.12.2015

Részletesebben

Könnyű beépítés Mindegyik típus négy rögzítő talppal van ellátva a beszerelés megkönnyítésére.

Könnyű beépítés Mindegyik típus négy rögzítő talppal van ellátva a beszerelés megkönnyítésére. CVB-CVT hangszigetelt házba épített ventilátorok Hangszigetelt házba épített ventilátorok vastag horganyzott acéllemezből készül, melamin hab tűzálló (M1) hangszigeteléssel. Mindegyik típus kétoldalon

Részletesebben

DIDO. Elosztó szekrények. Az erő felügyeletet igényel. Elosztó szekrények. Mérő táblák. Univerzális táblaburkolatok. Tartozékok. Műszaki adatok DIDO

DIDO. Elosztó szekrények. Az erő felügyeletet igényel. Elosztó szekrények. Mérő táblák. Univerzális táblaburkolatok. Tartozékok. Műszaki adatok DIDO Elosztó szekrények Mérő táblák Univerzális táblaburkolatok Tartozékok Műszaki adatok 118 122 122 123 240 Elosztó szekrények Az erő felügyeletet igényel 117 Elosztó szekrények Elosztó szekrények -S lakossági

Részletesebben

EDM. EDM axiális fürdőszoba- és WC elszívó ventilátorok. Axiális elszívóventilátorok 80 m³/h légszállítással, 100 mm átmérőjű csőcsatlakozással.

EDM. EDM axiális fürdőszoba- és WC elszívó ventilátorok. Axiális elszívóventilátorok 80 m³/h légszállítással, 100 mm átmérőjű csőcsatlakozással. EDM axiális fürdőszoba- és WC elszívó ventilátorok Axiális elszívóventilátorok 8 m³/h légszállítással, mm átmérőjű csőcsatlakozással. Mindegyik ventilátor fröccsöntött műanyagból készül, egyfázisú V-Hz

Részletesebben

LIMODOR LF/M egycsöves elszívóventilátor

LIMODOR LF/M egycsöves elszívóventilátor LIMODOR LF/M egycsöves elszívóventilátor Általános jellemzők A Limodor LF/M helyi elszívóventilátor sokoldalú felhasználhatóságával, nagyon könnyű, időtakarékos felszerelhetőségével és különlegesen alacsony

Részletesebben

ANEMOSZTÁTOK. Termékek, rendszerek és megoldások

ANEMOSZTÁTOK. Termékek, rendszerek és megoldások ANEMOSZTÁTOK Termékek, rendszerek és megoldások AZ SIG AIR HANDLING BEMUTATÁSA Az SIG Air Handling az egyik vezető beszállító a termékek és rendszerek a légtechnikai piacon. Teljeskörű légtechnikai megoldásokat

Részletesebben

FAN COIL "NH/4" - 4 soros hõcserélõvel

FAN COIL NH/4 - 4 soros hõcserélõvel FAN COIL "NH" - 3 soros hõcserélõvel front oldali beszívással és kifújással front oldali kifújással+ 16 21 31 41 51 61 81 101 121 141 NH-M 44 900 46 300 53 500 55 400 61 100 64 900 80 200 83 000 104 000

Részletesebben

PRQX PRQX. Perdületes mennyezeti befúvóelem, állítható légterelő betétekkel

PRQX PRQX. Perdületes mennyezeti befúvóelem, állítható légterelő betétekkel Perdületes mennyezeti befúvóelem, állítható légterelő betétekkel befúvóelem TLS csatlakozódobozzal. TLS opciós tartozék, melyet külön kell megrendelni. Leírás z egy négyszögletes kialakítású perdületes

Részletesebben

CDP 75/125/165 légcsatornázható légszárítók

CDP 75/125/165 légcsatornázható légszárítók CDP 75/125/165 légcsatornázható légszárítók 17:22 IRVENT Tel/Fax: [94] -48 Tel/Fax: [52] 422-64 CDP 75 légcsatornázható légszárító CDP 75 típusú légcsatornázható légszárító nagyobb magán- és közületi uszodákban,

Részletesebben

Légcsatornák és idomok

Légcsatornák és idomok A szellőzési rendszerek terveiben szereplő légcsatornák kör vagy négyszög keresztmetszetűek lehetnek. Anyagukat a tervező határozza meg, amely általában horganyzott acél, alumínium vagy rozsdamentes acél

Részletesebben

Kifúvófejek. Lindab 1. Általános információk és elmélet. Safe 3. Szabályozók és mérőelemek 4. Tűz- és füstcsappantyúk 5. Kifúvófejek 6.

Kifúvófejek. Lindab 1. Általános információk és elmélet. Safe 3. Szabályozók és mérőelemek 4. Tűz- és füstcsappantyúk 5. Kifúvófejek 6. Lindab Általános információk és elmélet Safe Szabályozók és mérőelemek Tűz- és füstcsappantyúk Transfer Négyszög Egyéb kör termékek Flexibilis légcsatorna Tisztítóajtók Légcsatorna függesztő- és tartóelemek

Részletesebben

vis von conel JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT.

vis von conel JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT. JELLEMZŐK vis von conel VIS falsík előtti szerelőelemek JELLEMZŐK WC szerelőelem nedves építéshez 2 mennyiséges öblítési lehetőség, állítható öblítővíz-mennyiséggel 9/3 vagy 6/3 liter és start/stop, vagy

Részletesebben

Elárasztásos padlóbefúvó PIL-B

Elárasztásos padlóbefúvó PIL-B Elárasztásos padlóbefúvó PIL-B Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 74 63-980 - 0 Telefax +49 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás... 3 Kialakítás...

Részletesebben

HELYI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK. EDM axiális fürdõszoba- és WC elszívó ventilátorok

HELYI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK. EDM axiális fürdõszoba- és WC elszívó ventilátorok EDM axiális fürdõszoba- és WC elszívó ventilátorok EDM-8N EDM-1 EDM- Általános leírás Az EDM axiális ventilátorok elsõsorban háztartási felhasználásra - WC-k, fürdõszobák szellõztetésére - alkalmasak.

Részletesebben

Résbefúvó: Leírás. Rendelési minta. Anyagok és felületkezelés. comfort mennyezeti anemosztátok

Résbefúvó: Leírás. Rendelési minta. Anyagok és felületkezelés. comfort mennyezeti anemosztátok A C B + D eírás Az alumíniumból készült, téglalap alakú résbefúvó, amely befúvásra és elszívásra egyaránt használható. Az légterelőkkel van felszerelve, ami lehetővé teszi használatát vízszintes befúvásra.

Részletesebben

P I A C V E Z E T Ő I P A R I H Ő V I S S Z A N Y E R Ő S S Z E L L Ő Z T E T É S. NILAN VPM 120-560 Aktív hővisszanyerés és hűtés (levegő/levegő)

P I A C V E Z E T Ő I P A R I H Ő V I S S Z A N Y E R Ő S S Z E L L Ő Z T E T É S. NILAN VPM 120-560 Aktív hővisszanyerés és hűtés (levegő/levegő) P I A C V E Z E T Ő I P A R I H Ő V I S S Z A N Y E R Ő S S Z E L L Ő Z T E T É S NILAN VPM 120-560 Aktív hővisszanyerés és hűtés (levegő/levegő) NILAN VPM 120-560 Ipari hővisszanyerős szellőztető hűtéssel

Részletesebben

Rotációs befúvó. Méretek. Leírás. Motor típus

Rotációs befúvó. Méretek. Leírás. Motor típus Méretek B H Ød H/ ØA Leírás Az olyan integrált dobozos, rotációs befúvó (RCW), amely különösen alkalmas nagy belmagasságú létesítményekhez. A befúvó állítható lamellákkal van felszerelve, így a befújt

Részletesebben